Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Profiili
Yhteenveto
Näytä tilastot
Näytä kirjoitukset
Siirry blogiin

  Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 ... 89 90 91 92 93 [94]
2791  Yleinen / Vapaa sana / Re: Finngamerin pelimiitti 13 : 07.07.2007 19:01
No tottakai olen tulossa, jos enää mukaan mahtuu!! Olin Ruotsissa, enkä päässyt lukemaan tätä ketjua aiemmin, prkl!
2792  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 22.06.2007 13:19
TP on kyllä ihan käsittämättömän laadukas peli. Itselläni on pelikellossa n. 70 tuntia, peli on läpäisty, mutta vielä menee aikaa loppuja sydämenpaloja, Poe-sieluja etsiskellessä, kalastellessa ja mini-dungeoneita tonkiessa varmasti tuonne sadan tunnin pintaan. Ja joka minuutista olen nauttinut kuin heikkopäinen.

Sulla Jasu on niin herkulliset ajat vielä edessä, sillä TP lähtee sille viitosvaihteelle vasta kolmannen temppelin jälkeen... Ja huh huh millaista peli tarjoaa silloin.. Nauti!  :)


Jostain syystä en itse nauttinut TP:stä läheskään saman verran kuin aiemmista Zeldoista, vaikka luolastot olivat parhaita tähän mennessä. En vaan osaa sanoa että miksi. Jotenkin siinä vaan on liian vähän kaikkea hienoa tekemistä niin isossa maailmassa... Majora's Maskissa pelkästään Clock Townissa on tuplasti enemmän sidequesteja, kuin koko TP:ssä yhteensä. Suurin ongelma on  tunnelmaa laimentaa todella todella huono soundtrack. Kaikkien aikojen huonoin Zelda-sountrack... Muutama muistettava ja hyvä kappale, mutta ei läheskään sellaista kamaa mitä odotin. Loistava peli kyllä, mutta ei läheskään paras Zelda mielestäni. :/


Itselläni on nyt menossa vanhojen ps1-pelien läpäisemiskausi, kun sain PSP:ssä viimeinkin toimimaan ne. Kula World, Tomb Raider 1, Legend of Mana, Alundra ja Final Fantasy 9 näin alkuun. Nyt kesällä tulee hirveästi reissattua, joten junamatkoilla saa kätevästi pelattua pelejä läpi. Tosin PSP:n täysin surkea akku ottaa jo nyt päähän. Ei edes Helsinkiin pääse, kun pitää jo ladata tuota roskaa. Myöskin auringonvalo estää vähänkin tummempien pelien pelaamisen kokonaan, kun oma pärstä vaan heijastuu näytöstä. Aina pitäisi olla joku varjo ja pistorasia lähellä... Muuten kyllä ps1-pelien pelaaminen sillä sujuu loistavasti, sillä lähes kaikki pelit toimivat erinomaisesti. Grafiikkakin on paljon nätimpää PSP:n pikkunäytöllä, kuin isolla telkkarilla pelatessa ja latausajat lyhyemmät.
2793  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Virtual Console : 22.06.2007 12:04
Oho, kun kerran ensimmäinenkin Megaman tuli ladattavaksi, niin myöhemmät osat tulevat varmasti myös jossain vaiheessa. Mahtavaa! Tuota en viitsi ladata, kun juuri pelasin sen viimeksi toissapäivänä vaihteeksi läpi, mutta kakkosesta eteenpäin voisin ladata kaikki seuraavat.
2794  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Virtual Console : 21.06.2007 22:40
passwordeilla leikkiminen on melko rassaavaa. Onneksi tasokohtaiset salasanat löytää vaikka GameFAQsista, jos ei halua pitää kynää ja paperia koko ajan mukana.

Eihän niitä passwordeja tarvitse lainkaan missään VC:n pelissä, sillä pelinhän pystyy aina lopettamaan kesken ja jatkaamaan siitä mihin jäi... Painaa vain menu-nappia, niin se tallentaa ja poistuu pelistä itsestään.

Kannattaa Epi ladata se Castlevania. Se on loistava kaikinpuolin.
2795  Yleinen / Vapaa sana / Re: Esitelmöi itsestäsi. : 21.06.2007 10:29
Nimimerkin takaa löytyy edelleen se sama 20-vuotias heppu Joensuusta, joka on kirjoitellut kaikkea turhaa myös muille boardeille. Työkseni tuotan televisio-ohjelmia, orjuutan alaisiani ja tuotan grafiikkaa. Pelaaminen on kuulunut harrastuksiin jo 17-vuoden ajan ja erilaisia konsoleita, sekä pelejä on kertynyt hyllyihin aikamoiset määrät. Nykyään pelaaminen on tosin jäänyt selvästi vähemmälle, kun aika ei riitä kaikkeen... Muita harrastuksia lienee päivittäinen paskanjauhanta ja liikunnanohjaus.

Että tällaista tällä kertaa.
2796  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Virtual Console : 21.06.2007 10:02
Viime perjantaina Euroopan Virtual Consoleen ilmestyi F-Zero X. Jotkut ovat sanoneet, että peli olisi huomattavan hitaampi kuin N64-originaali? Miten sitten on. 

Kyseessä on vain pieni väärinkäsitys. Ei se ole yhtään sen hitaampi kuin alkuperäinenkään, vaan kyseessä on vaan PAL-julkaisu pelistä. Pal-versio on huomattavasti hitaampi(tosin silti nopea peli), kuin USA-versio. Netissä sitten lähti juttuja liikkeelle, että Virtual Consolesta ladattava versio olisi jotenkin normaalia hitaampi, vaikka alunperin pelaaja oli vain itse pelannut USA-versiota ja siitä syystä sitten PAL-versio tuntuu hitaalta. Oikeastaan VC:n F-Zero X on parempi kuin orginaali, sillä siinä kuva on tarkempi.

Voin vahvistaa asian, sillä omistan Pal-versioita kolme kappaletta, yhden JAP-version ja yhden USA-version. o/Itse tuli ladattua Punch-Out parisen päivää sitten. Ei voi kuin ihmetellä miten hyvin peli on kestänyt ajanhammasta. Pelimekaniikka on yksinertaisesti niin hyvä ja nerokas, vaikkakin pelin vaikeustaso on melko korkea. Suosittelen ehdottomasti lataamaan, jos sattuu olemaan ylimääräisi wiipojoja tallessa.
Sivuja: 1 ... 89 90 91 92 93 [94]
Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines