Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Profiili
Yhteenveto
Näytä tilastot
Näytä kirjoitukset
Siirry blogiin

  Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 ... 89 90 91 92 93 [94]
2791  Yleinen / Vapaa sana / Re: Esitelmöi itsestäsi. : 21.06.2007 10:29
Nimimerkin takaa löytyy edelleen se sama 20-vuotias heppu Joensuusta, joka on kirjoitellut kaikkea turhaa myös muille boardeille. Työkseni tuotan televisio-ohjelmia, orjuutan alaisiani ja tuotan grafiikkaa. Pelaaminen on kuulunut harrastuksiin jo 17-vuoden ajan ja erilaisia konsoleita, sekä pelejä on kertynyt hyllyihin aikamoiset määrät. Nykyään pelaaminen on tosin jäänyt selvästi vähemmälle, kun aika ei riitä kaikkeen... Muita harrastuksia lienee päivittäinen paskanjauhanta ja liikunnanohjaus.

Että tällaista tällä kertaa.
2792  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Virtual Console : 21.06.2007 10:02
Viime perjantaina Euroopan Virtual Consoleen ilmestyi F-Zero X. Jotkut ovat sanoneet, että peli olisi huomattavan hitaampi kuin N64-originaali? Miten sitten on. 

Kyseessä on vain pieni väärinkäsitys. Ei se ole yhtään sen hitaampi kuin alkuperäinenkään, vaan kyseessä on vaan PAL-julkaisu pelistä. Pal-versio on huomattavasti hitaampi(tosin silti nopea peli), kuin USA-versio. Netissä sitten lähti juttuja liikkeelle, että Virtual Consolesta ladattava versio olisi jotenkin normaalia hitaampi, vaikka alunperin pelaaja oli vain itse pelannut USA-versiota ja siitä syystä sitten PAL-versio tuntuu hitaalta. Oikeastaan VC:n F-Zero X on parempi kuin orginaali, sillä siinä kuva on tarkempi.

Voin vahvistaa asian, sillä omistan Pal-versioita kolme kappaletta, yhden JAP-version ja yhden USA-version. o/



Itse tuli ladattua Punch-Out parisen päivää sitten. Ei voi kuin ihmetellä miten hyvin peli on kestänyt ajanhammasta. Pelimekaniikka on yksinertaisesti niin hyvä ja nerokas, vaikkakin pelin vaikeustaso on melko korkea. Suosittelen ehdottomasti lataamaan, jos sattuu olemaan ylimääräisi wiipojoja tallessa.
Sivuja: 1 ... 89 90 91 92 93 [94]
Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines