Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Profiili
Yhteenveto
Näytä tilastot
Näytä kirjoitukset
Siirry blogiin

  Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 ... 86 87 88 89 90 [91] 92 93 94
2701  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Muistoissa: Super Mario World (Kaikkien aikojen 2D-tasoloikka) : 31.10.2007 13:10
Jonkun mielestä Castlevania SOTN on tasoloikka? Eipä ole ennen tuollaista vastaan tullut. :lol:

SMW on kyllä ehdottomasti paras Mario, mitä tähän mennessä on tullut, enkä usko että saavat enää parempaa 2D-Mariota edes tehtyä. Super Mario Worldissa on kaikkea sellaista, jota toivon myös DS:n New Super Mario Brossilta, mutta se olikin täyttä paskaa. Super Mario 3 taas pääsee aika lähelle monipuolisuudellaan ja haastavuudellaan, mutta SMW:tä on vain jostain syystä hauskempi pelata. Jos Donkey Kong Country 2:sta ei olisi olemassa, niin väittäisin tämän olevan maailman paras tasoloikka.
2702  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Pelien ärsyttävimmät ja turhauttavimmat kohdat : 30.10.2007 19:53
Battletoads on vielä helppoa kauraa ja pääsin sen läpi vielä näin monen vuoden jälkeenkin... Mutta Nintendon Batman. Sen viimeiset kentät ovat sairaita ja en usko, että sitä voi edes pelata läpi, vaikka näkisin omin silmin jonkun tekevän sen. Huippupeli silti ja edelleen paras ja ainoa hyvä Batman peli.
2703  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: DigiExpo 2. - 4.11.2007 : 30.10.2007 12:08
<_<

Onko kukaan tulossaTampereelta junalla kumpanakaan päivänä?

Olen tulossa perjantaina Tampereelle ja lähden sieltä sitten lauantaina Expolle jollain junalla. Näin siis ainakin alustavasti suunniteltuna.
2704  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: DigiExpo 2. - 4.11.2007 : 30.10.2007 10:01
Lauantaina olen todennäköisesti paikalla. Riippuu siitä, että ehdinkö sairastua siihen mennessä, kun siltä vähän pahasti vaikuttais tällä hetkellä.

Pelivalikoima on kyllä täyttää paskaa, ei voi muuta sanoa. Guitar Hero 3? En edes pyyhkisi persettä sellaisella paskapelillä, Mario Galaxya testattu viime vuonna  ja muutenkin se julkaistaan kohta, sekä Metroid Prime 3 on omana. Sitten jotkut Pelaajalehden esittelyt..? Enemmin nuolisin messukeskuksen vessoja puhtaaksi, kuin jaksaisin kuunnella sen kulmakarvahomon selittelyjä, kun se pelaa lavalla päin persettä jotain paskapeliä ja 15-vuotiaat kikkelipojut koittaa saada siltä samalla nimmareita.

Mitään "suurta" peliä ei vaikuttaisi olevan tarjolla, mitä pitäisi päästä testailemaan ja järjestetyt kilpailut jostain aivojumpista ei paljon kiinnosta. Paskat messut tiedossa, mutta voihan siellä käydä huvikseen aikaa ja rahaa tuhlaamassa. Onhan siellä sentään 0.5l limpparit 3e tarjouksessa. :)
2705  Yleinen / Vapaa sana / Re: Joululahjatriidi : 29.10.2007 14:04
Nykyään joulu on kaikkea muuta paitsi lahjojen saamista. Aiemmin se oli hyvä mahdollisuus kinuta vanhemmilta vaikka jokin tietty tavara, mutta nykyään kun voi muutenkin itse ostella mitä haluaa, niin tilanne on muuttunut. Voi enemmänkin keskittyä siihen yhdessä olemiseen(ja ehkä lahjojen antamiseenkin), kun ei tarvitse kuumeisesti odottaa, että milloin pääsee repimään kappaleiksi ne lahjapaketit.

Muutenkin suosin nykyään kotitekoisia lahjaideoita, sillä ne ovat yksilöllisiä, eikä mitään rahalla hankittavia tusinatuotteita. Tytsylle aion suunnitella huolella ja käydä painattamassa itse tehdyn joulukortin, jossa on sen omakuva ja jouluntoivotukset. Sen jälkeen teetätän liikkeessä sellaisen kultakorun, jossa on sen nimikirjaimet ja sitten käyn puuverstaalla työstämässä kivan puisen rasian, jonne laitan sen. Rasian kanteen maalaan vielä jonkun järkevän jouluaiheisen kuvan. Päälle vielä nakkaan jonkin lahjakortin vaateliikkeeseen, niin eiköhän se ole siinä. Tuollainen on lahjaideani tässä vaiheessa, mutta pitää vielä kehittää sitä. :P
2706  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Super Smash Bros. : 29.10.2007 10:35
Onko tämä peli täydellistä faniservicea, vai täydellistä faniservicea?

- Snake, joka vetää monia MGS-sarjan faneja ostamaan pelin ja muitakin. *check*

- Sonic, kulttihahmo mukana Marioiden kanssa, jota ei olisi vielä uskottu mahdolliseksi muutama vuosi sitten. *check*

- Iso kasa Nintendon omia hahmoja, kaikille jotain. *check*

- Musiikit, jumankauta täydelliset MUSIIKIT! Kaikki parhaat säveltäjät töissä tekemässä ikiklassikoista uusia mahtavia versioita. (DKC2:n bramble musiikki paljastui tänään. Kaikkien aikojen suosikkini) *check*

- Wifi *check*

- Ne jotkut ihmeen tarrat, jotta homoillekin on puuhaa. *check*

- Trophyt, joista voi lukea kaikkea mahdollista tietoa Nintendosta ja sen hahmoista vuosien ajoilta. *check*

- Assist trophyt, jotta kaikkien suosikit saataisiin mukaan peliin, vaikka kaikki eivät olisikaan pelattavissa *check*

- kenttäeditori (Final Destination on sittenkin mahdollinen) *check*

- Tukee kaikkia ohjaustyylejä, jotta kellään ei ole valittamista *check*

- Replayt *check*

- Reippaasti parannettu Story-mode *check*

- Co-op mahdollinen Storyssa ja homerun contestissa netin kautta, tai ilman. *check*

- Sopii yksinpelaajalle, bilepeliksi ja turnauspeliksi. *check*

- Ja kaikkea muuta mitä en jaksa kertoa, tai mitä ei olla vielä edes paljastettu *check*



En tiedä enää mitä toivoa lisää peliltä. Megaman... sen kun vielä sais mukaan, niin uh.
2707  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Super Smash Bros. : 29.10.2007 09:56
Mitä mulukkua... Brawlissa kenttäeditorikin.... Sangen orgastinen päivitys. o_o

You can create your own stages this time?! No way. REALLY?! With a feature like that, won’t I be able to play this game forever?!

Apparently it’s true...!


Those who enjoy a little effort may be able to enjoy this stage builder for the rest of their lives.

First, start from the initialize setting.

You start by choosing the size of the stage, the background pattern, and the music that will play. Oops! Sorry. For music, you’ll only be able to choose from the songs you have available.


This is the edit screen!

Basically, you choose parts from the palette on the side and place them in the field.

The controls vary by controller, but each one can do the following:

Flip parts left to right
Enlarge or shrink parts
Zoom in or out on the screen
Swap palettes
Erase
...Among other things.


Just place terrain however you like. Chuckity-chuckity-CHUCK!


Then try it out!

Modify it and try it... Repeat as necessary. Make your own ideal stage!

And you can save a name and a comment for the stage.

You can change the music on the save screen. Choose something that matches the mood of your stage.

And I’m happy that this is compatible with SD cards. You don’t have to worry about size, so make as many stages as you like.

Also, if you’ve finished registering someone as both a Wii Friend and a Smash friend, you’ll be able to send custom stages to each other.

Now, for those who hate putting effort into such things, we’ve also prepared something you can enjoy as well. That’s right! You can use your Wi-Fi connection to send stages you’ve made to Nintendo! (However, you can’t submit repeatedly. Maybe just once per day?)

And a stage selected from the entire daily collection will be sent from Nintendo to your Wii. A stage made by someone else will come to you over the Internet once per day!

DUN DUN DUNNNNNN! That’s the shocking truth. This means you’ll be able to experience a new stage every day—the flavor of the day, if you will. However, the plan is for that stage to vanish once one day has passed. It’s a once-in-a-lifetime encounter.

You can submit in both the Snapshots mode and the Stage Builder mode, allowing everyone to enjoy the creations of others. The fun of sharing is one of the ways that I wanted to take advantage of Wi-Fi for something other than pure battling.
2708  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Metroid Prime 3: Corruption : 29.10.2007 09:19
Ohjauksen kanssa mulla ei ollut edes 5 minuutin alkuhankaluutta. Johtuu ehkä siitä, että omistan CoD3:n. Ampumisen vaihdoin B-liipaisimeen ja hypyn A:han. Tämä peli on pelkkää täydellisyyttä alun perusteella. Toivottavasti pitää otteessaan läpi tarinan.

Ohjaus kyllä tosiaan lisää tunnelmaa peliin todella paljon. Kaveri kävi eilen testaamassa peliä minun luona noin tunnin verran ja painui suoraan kauppaan ostamaan pelin, vaikka se ei tykännyt yhtään aiemmista Primeista... Siis pelkästään ohjauksen takia jo. Cuben Primeissä oli kuulema liian hankala pelattavuus ja sen takia ei välittänyt niistä.

Ja pelin graafinen tyyli on aivan irstaan hyvä. Jos saisin ostettua sen screenshot toolsin, niin voisin nappailla muutamista paikoista esimerkkejä. Sitten myös musiikit... Voin sanoa, että pelissä on yks pyhä kappale remixattuna. *_*

Ainoa huolenaihe on, että toivottavasti pelissä on yhtä paljon piilotettuja power-uppeja kuin aiemmissakin osissa. Tähän mennessä monet niistä ovat olleet liian selkeästi löydettävissä, tai jopa suoraan matkanvarrella.

Ja mitä olen lueskellut kommentteja muualta, niin pelin pitäisi vaan parantua mitä pidemmälle pelaa.  Nyt jää Bioshockin pelaaminen kyllä pahasti kesken, kun tämä tuli, mutta ei voi mitään. Bioshock- paras yksinpelikokemus koskaan my ass.
2709  Yleinen / Vapaa sana / Re: Joululahjatriidi : 28.10.2007 14:06
Pumpattavan PetriP-TNT:n ja merisuolaa.
2710  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia : 28.10.2007 09:16
Tarantinon Death Proofin vuokrasin.

Tiedän kyllä, että leffa on tehty vanhojen autoleffojen kunniaksi jne, mutta kyseessä on silti jotenkin aivan järjetön leffa. Se oli oikeastaan niin paska, että se muuttui ihan hyväksi. Hajosin kyllä leffan loppuun kokonaan.  :lol: En ole katsonut sitä vanhaa leffaa, josta tämä oli uusi versio, joten en osannut odottaa ihan tällaista. Jos oisin tiennyt, niin ois varmaan jäänyt hyllyyn, mutta tulipahan katsottua. Järjettömyyden vuoksi ihan viihdyttäväkin, kavereitten mielestä täydellinen.
2711  Yleinen / Peliseura / Re: Xbox Live Gamertags : 27.10.2007 13:21
MasterTK37 ja goldi.
2712  Yleinen / Peliseura / Re: Wii Friend Codes : 27.10.2007 13:20
Numberi on 0833 4231 5010 8260 ja nick MasterTK. Ei lisättävää.
2713  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Metroid Prime 3: Corruption : 27.10.2007 11:00
Wiimote on oikeasti merkittävä osa peliä. Corruptionia ei todellakaan olisi yhtä kivaa pelata kahden analogitatin systeemillä.

Ensimmäinen Wii-peli, joka vakuutti minut ohjauksellaan. En tiedä mitä höpisit alkuvaikeuksista, mutta itselle ohjaus napsahti selkärankaan välittömästi jo vanhassa Digiexpon demossa ja nyt kokoversiossa sitä on parannettu vielä reippaasti paremmaksi. Kertaakaan ei ole tarvinnut sekoilla ohjauksen kanssa ja oikeastaan se oli vielä parempaa kuin osasin odottaakaan.

Kerrankin on muuten laitettu järkevästi, että heti alussa on mahdollisuus valita vaikeampi vaikeustaso, eikä vasta pelin jälkeen. Tässä vaiheessa ei ole mitään negatiivista sanottavaa.

Tämä peli huokuu laatua.
2714  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Metroid Prime 3: Corruption : 27.10.2007 01:13
Joskus Metroid -channelin videot bufferoivat itsensä TODELLA hitaasti, eikä sille ole mitään järjellistä selitystä. Toimiessaan kelvollisesti höyhenenkevyet flash-videot toki latautuvat parissa hassussa sekunnissa, eikä tähän tarvita kuin pekka perustallaajan 512/512 -yhteys. Olen siis törmännyt molempiin ilmiöihin; sekä supernopeisiin että superhitaisiin Prime 3 -flässivideoihin.
Jaa... Minä kun luulin, että se johtuu hitaasta yhteydestäni, jonka vuoksi YouTube-videoitakin pitää ladata kauemmin kuin videot itsessään kestävät. Pitäisi hommata jo nopeampi vaihtoehto.

Minulla ainakin videot lähtevät välittömästi pyörimään samalla sekunnilla, kun painaa niitä, eikä mitään hidasteluja ole ilmennyt. Eipä niitä nyt silti ole järkeä silti katsella, kun spoilaantuu vaan.
2715  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Super Smash Bros. : 26.10.2007 22:51
Tuli muuten juuri mieleeni, että mitäköhän tuosta PictoChat-kentästä tulisi, jos pelaajat saisivat itse piirrellä kuvioita. Tai jos kentän kehittäjät olisivat käyneet Finngamerin miiteissä.

2716  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Metroid Prime 3: Corruption : 26.10.2007 18:43
Kävin nappaamassa Anttilasta kainaloon tänään. Vasta pari tuntia takana, mutta huipulta vaikuttaa (odotetusti). Grafiikka on tuntuu ihan oudon hyvältä Wii-peliksi ja ohjaus on erinomainen. Jees!
2717  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Peliostokset : 24.10.2007 16:27
Jos joku gamestopin, tai EB gamesin lähellä asusteleva auttaa minua vaihtelemaan pelejä sieltä, niin annan sille vaivanpalkaksi miljoonan ja puoli valtakuntaa..

Ois kiva pikku torni turhia pelejä vaihdettavana pois.  :P
2718  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Super Smash Bros. : 24.10.2007 10:57
Jumala on olemassa = SSBB:ssä on replayt! Mielestäni paljon tärkeämpi ominaisuus, kuin joku online-mahdollisuus. Meleessä sai aina valittaa, kun ei ollut replay-mahdollisuutta jonkun orgastisen matsin jälkeen, eikä videonkaappauslaiteitakaan aina jaksa pitää päällä. Aivan loistava päivitys!

Harmi vaan, että itse taistelumekaniikka pelissä näyttää täydeltä paskalta verrattuna Meleeseen, mutta en itke sen enempäää ennen kuin pääsen pelaamaan lopullista peliä...
2719  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 22.10.2007 13:06
MasterTK, HS on silti kympin peli. Käy vaikka lukemassa konsolifinin arvostelu. Sen jälkeen vielä viper7:n blogin arvostelu.

Jep, kuten Lairikin.  "1080p-KUVA, 60FPS, MILJARDEJA DRAGONEJA KERRALLA = TÄSTÄ TULEE MAAILMAN PARAS PELI KINGDOM HEARTSIN JÄLKEEN, PISTIN VIIS PS3:sta TILAUKSEEN TÄMÄN TAKIA, JEEEEEE!!!!!


Ihmiset menevät liian helposti hypeen, vaikka kaikki 2D ja 3D-pelit ovat ihan paskoja.
2720  Yleinen / Vapaa sana / Re: Mitä tapahtui tänään? : 22.10.2007 12:50
En voi ymmärtää mistä tuo äijä on pulpahtanut. Ei yhden äijän elämässä voi olla noin paljon mukavia yhteensattumia. Eihän siinä ole mitään järkeä!!!

Rehellisesti sanottuna en itsekään aina tajua. Kohta alan itsekin uskoa, että minulla on oikeasti tuuria, kun vähän väliä sattuu jotain mukavaa. Vähän aikaa sitten löysin arvokkaan puhelimen torilta ja eilen kävin ilmaiseksi syömässä, kun löysin 5e setelin maasta läheisen ruokapaikan edestä. Kaverit oli vielä mukana ja sain taas kuulla niiltä vittuilua tuurista. Itsepähän kävelivät ensin rahan yli, joten omapahan on heidän mokansa. :(
2721  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 22.10.2007 12:22
Pääsin vihdoin testaamaan ensi kertaa Heavenly Swordia. Ja oli kyllä pieni pettymys. Ehkä suuremmalla pelaamisella hommaan saisi hiukan lisää iloa, mutta nyt ensi testillä peli oli pelkkää rämpyttämistä. Samaa sarjaa. Hommaan sai hiukan eloa kun keksi lisää sarjoa, mutta muiden sarjojen käyttäminen ei ollut tarpeellista. Mutta, kuten sanoin voi olla että peli imaisisi sisäänsä kun sitä pelaisi hiukan enemmän ja saisi suuremman määrän liikkeitä.

Alun alkujousella ampuminen oli aivan tuskaa. Siitä ei tullut yhtään mitään.

Hah, kuka sanoi tällaisesta jo ajat sitten?  :P Alusta saakka olen sanonut, että HS tulee olemaan sellainen seiskan peli ja ei todellakaan mikään syy hankkia Ps3:sta. Pelaajassakin sai seiskan lopulta, kuten olin ennustanut. Kyseessä on varsin keskinkertainen peli, joka sai paljon huomiota osakseen, kun muutakaan ei ollut tarjolla ja olemalla muka ensimmäinen "AAA"-peli. HS tuli ja meni. Kyllä mää nää jutut tierän.
2722  Yleinen / Vapaa sana / Re: Formula 1 -kausi 2007 : 22.10.2007 10:23
Täytyy kyllä sanoa, että Kimillä kävi voittonsa kanssa ihan uskomaton munkki, mutta mikäpäs siinä. En uskonut sen mahdollisuuksiin edes prosentin vertaa, mutta toisin kävi. Hieno juttu!
2723  Yleinen / Vapaa sana / Re: Mitä tapahtui tänään? : 22.10.2007 10:17
Työpaikan pikkujoulut ovat parin viikon päästä ja tänään tuli ohjelmalista kaikille osallistujille. Ruokailun lisäksi luvassa on myös kaikenlaisia kilpailuja lautapeleistä konsolipeleihin. Listalla näkyi mm. Singstar,  Wii sports, sekä vaikka mitä muuta ja lopulta se minulle suurin yllätys... Super smash bros melee.

Kuulin että kisoista on palkinnoksi lahjakortteja ja muuta sälää, joten mulla on vahva tuntuma, että saatan jotain voittaakin... ainakin smashista. Kerrankin hyvä tuuri pikkujouluissa, kun aina olen saanut niissä vain paskaa lahjaksi.  :lol:
2724  Yleinen / Vapaa sana / Re: Yleinen vitutusketju : 20.10.2007 11:19
Ei JUMALAUTA! Kävin eilen hankkimassa kehutun ja ylistetyn Phantom Hourglassin, Gamestopista. Otin tässä sitten ohjekirjan käteen että fiilistelen hiukan ja luen kuinka peliä pelataan, kun ei ollut aikaa itse peliä ottaa käteen. Mutta se vitun ohjekirja on täynnä RUOTSIA ja NORJAA!! Ei helevetti!! Mitä vitun ideaa tässä nyt on? Käytönnössä paskapaperilla on enemmän käyttöä kuin sillä vihkosella! Ja jälleen myyntiarvo tippui lähes nolliin. VITTU!

Itse möin muutamia vuosia sitten pois huuto.netissä Pikminin, jossa oli ruotsinkielinen ohjekirja. En maininnut asiasta sen kummemmin kohteessa, kun ajattelin että ei sillä mitään väliä ole. Enkä kyllä tajuakaan, miksi sillä olisi jotain väliä. Noh, joku viiden tähden homohan siitä sitten alkoi itkemään ihan urakalla ja halusi saada kaksi euroa hyvitystä, kun ei tiennyt, että mukana tulee ruotsinkielinen ohjekirja, plah plah plah... Hirveä sepustus kaikenlaista. Sanoin ensin että en varmasti hyvitä penniäkään, mutta sen jälkeen se ukko lähetteli mailissa varmaan viiden metrin listan erilaisia säännöksiä ja sepustuksia miksi minun pitäisi hyvittää sille ne KAKSI euroa. Käskin sen ukon vetämään narun kaulaan ja hukuttautumaan suohon, niin eipä sen jälkeen kuulunut mitään. Tosin ei kyllä minun huuto.net tunnuksestakaan...poistettiin. *_*

Eli tarinan opetus oli:

- Voit myydä eteenpäin sen pelin joskus normaalilla summalla, kun et mainitse ruotsinkielisestä läpyskästä.

2725  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Konsolien ja pelien myyntilistat & tilastot : 19.10.2007 10:39
Mitä ihmettä... Vaikka  Halo 3 räjäytti XO:n myynnit ylös ja Wiille ei tullut taaskaan mitään, niin silti vaan ihan vähän jäljessä.  :lol:
2726  Yleinen / Vapaa sana / Re: Yleinen vitutusketju : 18.10.2007 21:40
Puran vitutustani erääseen avatariin omalla avatarilla.

Voi homo sinun kanssasi. Tämä kostetaan.

edit: Eka viestini koskaan yleiseen vitustusketjuun!
2727  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Se pakollinen mättöpeliketju. : 18.10.2007 20:50
jos tekisivät vielä samoilla spriteillä, samalla resolla ja Wiille. Wiimoten heilutus ainoaksi ohjaustavaksi. Arvostaisin todella.

Eiköhän yks lastenpeli riitä jo Wiille.

2728  Yleinen / Popkeskustelu / Re: Mitä telkusta tulee? : 17.10.2007 14:40
Olenkohan muuten maailman ainoa ihminen joka ei ole eläissään katsonut ainoatakaan Big Brotheria, Lostia, Pakoa, tai mitään muuta vastaavaa sarjaa jaksoakaan?

Tuli vaan mieleen, kun kaikki aina höpiset niistä kaikkialla ja mulla ei ole hajuakaan mistään.
2729  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Super Smash Bros. : 16.10.2007 12:48
Tuo uusin päivtys sai varmasti monilta paskat housuun. HRC on super-suosittua ja strategiat säkin iskemiseen tulevat olemaan varmasti ihan järjettömiä co-oppina.

Tässä video miten sairasta se on jo Meleessä yksinäänkin. Jotkut "vähän" treenanneet:

Esimerkki
2730  Yleinen / Vapaa sana / Re: Tehy, Katainen & hoitajien lakko : 15.10.2007 16:19
Itse olen sitä mieltä, että todellakin ansaitsevat. Työ on yhtä helvettiä, vastuullista ja raskasta. Palkkataso hoitoalalla on aivan naurettavan huono verrattuna työmäärään.

Toisaalta eipä tuo asia minua itseäni hetkauta lainkaan.
Sivuja: 1 ... 86 87 88 89 90 [91] 92 93 94
Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines