Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Profiili
Yhteenveto
Näytä tilastot
Näytä kirjoitukset
Siirry blogiin

  Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 ... 84 85 86 87 88 [89] 90 91 92 93 94
2641  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Virtual Console : 29.11.2007 19:42
Uijui! Kolmonen on hiukan parempi, mutta kyllä tämä kakkonenkin on liian hyvä. Saisivat äkkiä survoa niitä Megaman X-sarjankin pelejä ladattavaksi.
2642  Yleinen / Vapaa sana / Re: Kuinka löysit Pelaajalaudan? : 29.11.2007 19:33
Tiltin foorumeil pyöreskelin ja yks Rane kertoi mull tän mestan osoitteen. Iha kiva paikka joo, siis vaikuttaa hyvältä. Tsau pojat, pitäkää kalsarit tiukilla.

PS. Kumpi o muuten parempi WII vai ÄX-BOX!?

Vinkki: Voin mainostaa tätä tiltissä.

-Kalle 14wee
2643  Yleinen / Vapaa sana / Re: Suhtautumisesi alkoholiin : 28.11.2007 10:54
En tuomitse alkoholin käyttäjiä, tai ainakaan sellaisia jotka osaavat käyttää sitä kohtuuden rajoissa ja toivottavasti alkoholin käyttäjät eivät tuomitse meitä, jotka eivät käytä lainkaan. Toisaalta paskat välitän mitä muut ajattelee. :P
2644  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Pelit joihin olette laittaneet eniten tunteja kiinni : 27.11.2007 11:38

Kun sanon paljon, niin tarkoitan myös sitä. Yli viisi vuotta aktiivisesti ja edelleen koneessa pyörimässä. Peli ja sen tuomat turnausreissut ovatkin nykyään oikeastaan harrastus.

Oikeastaan pelitunteja ei voi edes verrata muihin, kun se määrä ei ole inhimmillinen. >_>
2645  Yleinen / Vapaa sana / Re: Mitä tapahtui tänään? : 26.11.2007 15:43
En ole kokenut krapulaa = en ole elänyt, näin jotkut ihmiset ovat minulle haastelleet.

Tuollaiset ihmiset imekööt aasin persettä minun puolestani. Koskaan en ole maistanut tippaakaan, enkä tule maistamaankaan, vaikka ilmaiseksi saisi. Eipä paljo kiinnosta menetänkö jotain vai en, kun on elämä on ihan liian mukavaa muutenkin.

Mutta minäpä olenkin minä, joka ei ole koskaan maistanut tupakkaa, alkoholia, katsonut bb:tä ja monia muita kaikkien seuraamia tv-sarjoja. Ei minun teksteistä kannata välittää. :lol:
2646  Yleinen / Vapaa sana / Re: Finngamerin pelimiitti XIV : 26.11.2007 14:17
Mites muuten finngamer, olisiko mahdollista tulla jo perjantaina paikanpäälle? Systeri ilmeisesti pitämässä tuparit kyseisenä päivänä, enkä tiedä viitsiikö tänne jäädä notkumaan sen lauman kanssa :)

Jos ei sovi, ei siinä mitään, mietin vain mahdollisuuksia vähän etukäteen.

Siis systerin tupareissahan on aina lauma naispuolisia henkilöitä, joten menet mieluummin nukkumään äijä porukan kanssa? Mietin nyt vielä kerran. Ei ne tytöt pure. Tai voihan ne purra jos haluat ;)

a) Kyllä ne puree

b) Despo o homo
2647  Yleinen / Vapaa sana / Re: Finngamerin pelimiitti XIV : 20.11.2007 15:30
Kunhan ne ei ole jotain EA-pinssejä. EA-pallo, EA-maila, EA-avaimenperä ja EA-kaulahuivi riittää jo mulle.

Itse tuon palkinnoksi muutaman ps2-pelin. Kuolata saa jo etukäteen.
2648  Yleinen / Vapaa sana / Re: Finngamerin pelimiitti XIV : 20.11.2007 09:33
No ainakin teoriassa saatan saada yöpymispaikan minulle ja Zoukalle, jos siellä nukkuminen tuottaa hankaluuksia. Tosin sitten vissiin joudutaan lähtemään normaalia aikaisemmin miitistä. Tai sitten vaan Pasilan paskaojaan nukkumaan. Se on kuulema hyvä paikka elää ja voida hyvin, eikä kukaan valita jos aamuyöstä menee sinne kolisemaan.

Ja Snaken on parasta tulla paikalle! Kana kynimättä vieläkin sen urbaanihomon kanssa, kun viimeksi sovittiin vaikka minkälaisia rituaaleja, eikä se sitten tullutkaan.
2649  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Pelialueet joista pidät kuin hullu puurosta! : 19.11.2007 19:02

Siinä ainoa oikea vastaus.
2650  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 19.11.2007 15:25
Wind Wakerissä plussaa saa vapaa kamera, joka puuttuu OoT:sta ja TP:sistä. Twilight Princessin vahvuus taas on sen pituus ja susi-osuudet. Ocarina of Time taas pesee muut juonellaan ja kahdella aikakaudellaan.

OK...

Kaikista muista Zeldoista kyllä puhellaan, mutta se paras aina unohdetaan. Majora's Mask hakkaa nimittäin muut 3D-Zeldat yhdellä kädellä. Ainoa Zelda jossa on jopa haastetta, parhaat hahmot, eniten sidequesteja ja lisäksi niistä saa jopa palkinnoksi hyödyllisiä tavaroita. Pelissä on myös muutakin kuin pelkästään luolastosta luolastoon juoksua. Peli jäi vähän unholaan monilta, kun sattui tulemaan juuri Ps2:n julkaisun aikoihin.
2651  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Se pakollinen mättöpeliketju. : 19.11.2007 15:14
Tänään huomasin Cityssä VF5:n 29e:lla. Himottais ostaa, mutta eipä tuolla XO:n homopadilla taida pystyä edes pelaamaan koko peliä, vai?
2652  Yleinen / Vapaa sana / Re: Finngamerin pelimiitti XIV : 18.11.2007 15:07
Tällä kertaa otan kyllä videomateriaalit myös itselleni. Editoin sitten oman näkymykseni miitistä omalla tavallani. >_>
2653  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Super Mario Galaxy : 16.11.2007 14:01
Itse pelin pelaaminen ei niinkään himota ennen joulua, mutta arvatkaas tekisikö mieli kuunnella sen soundtrackia. Melkein jo murruin äsken netistä etsimään maistiaisia... *_*
2654  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia : 16.11.2007 13:29
IMDB lukijat antavat 300 arvosanaksi 8.0/10 joten mielestäni kyseessä on todellakin yliarvostettua. Sanokaat mitä sanotte, pysyn omassa kannassani loppuun asti.

Kuitenkin tulet jokin kaunis päivä ovelleni polvistuen: -"OIIIIH, MINÄ MYÖNNÄN, ETTÄ TEIN VIRHEEN. MINÄ MYÖNNÄN SEN TÄSSÄ JA NYT! ANTAISIN VAIKKA TOISEN MUNANI, TAI SÖISIN OMAA PASKAANI, KUTEN R. LIPPONEN AIKOINAAN, JOS VIELÄ PYSTYISIN PERUMAAN SANANI."

2655  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia : 16.11.2007 12:59
En kohdista tätä kehenkään täältä, mutta minulla on aina ollut tunne, että nämä kaikenlaiset elokuvafanaatikot ja muut kriitikot ovat maailman elitistisintä porukkaa heti hifistelijä homojen jälkeen.

Vaikuttaa että ne eivät osaa nauttia enää lähes mistään leffoista ja kaikesta löytyy hirveästi valittamista. Aina jokin asia on liian epärealistista, sitä samaa mitä ennenkin, tylsää, eipä paljon naurattanut, turhia henkilöhahmoja, juoni katkeilee jne.

En tiedä olenko ainoa, mutta en oikeasti pysty lukemaan leffa-arvosteluja ollenkaan, kun niistä tulee vaan hulluksi. Itse olen aina pyrkinyt olemaan erillään siitä kunnon "pro"-katsojien maailmasta, jossa 99% leffoista on paskaa, tai suuria pettymyksiä ja kaikkea analysoidaan viimeiseen saakka. Rehellisesti sanoen voin sanoa itse tykkäänäni lähes kaikenlaisista leffoista ensimmäisellä katselukerralla ja jos on oikein hyvä, niin katson vielä uusiksikin joskus. Oli kyseessä sitä perusteurastusta, kauhua, komediaa, tai vaikka joku perkeleen teinihömppäpaska. Oikealla asenteella lähes kaikki leffat tuntuvat katseltavilta, ilman sen suurempia itkunaiheita.
2656  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Ubisoft - Täyttä paskaa, uskokaa jo : 16.11.2007 11:31
Toiset tykkää paskasta, toiset ei.
2657  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia : 16.11.2007 09:04
Olen sitten ihan mielelläni epätosimies. 300 oli hirveää sontaa ja TK:n sanoin "homostelua".

Oot sinä kyllä yks persjyrä.
Ostin tuon leffan vähän aikaa sitten ja oli kyllä yksi viihdyttävimpiä elokuvia pitkiin aikoihin.
2658  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Konsolien ja pelien myyntilistat & tilastot : 16.11.2007 07:01
Semmosta. Käy kyllä sääliksi noita 286k idioottia, jotka ovat menneet ostamaan Wiin Guitar Hero 3:n.

Minua oikeastaan säälittää kaikki, jotka ovat edes ostaneet kyseisen pelin mille tahansa laitteelle.

Ja Wiitä ei näköjään kovin kauaa kiinnostanut olla kakkosena Halo 3:n jälkeen. Hyvä että uusin Ratchet möi päin persettä. Toivottavasti ei enää ikinä tule jatko-osia sille.  :P
2659  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Onko tämä peli ostamisen arvoinen? (kysy täällä jos olet epävarma) : 15.11.2007 16:49
Ajattelin Metroid Zero Missionin japani-version tilata Play-Asiasta, kun se niin älyttömän halpaan hintaan lähtisi. Stoori jäisi ainakin pimentoon, mutta miten paljon pelissä pläräillään valikoissa? Onnistuuko pelaaminen ilman kielitaitoa?

Onnistuu helposti. Peli on täysin pelattavissa ilman kielitaitoja.
2660  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 15.11.2007 10:36
COD4 saapui eilen taloon ja peli on aivan loistava, vaikka vihaankin sotapelejä. Vedin eilen putkeen muutaman tehtävän läpi ja tunnelma 50"-tv:llä ja kotiteatterilla on aika huikea. Tosin olisi pitänyt suoraan aloittaa vaikeimmalla vaikeustasolla, kun ei tämä ole läheskään niin hankala kuin arvostelujen perusteella arvelin. Halo 3:n yksinpeli on edelleen kesken, kun se on täyttä paskaa, mutta tämä kyllä tulee varmasti vedettyä läpi pariinkin otteeseen.

Moninpeli on myös todella kovaa kamaa myös ja paranee koko ajan, kun saa omaa hahmoaan kasvatettua. Muutama eka matsi meni kuollessa koko ajan, kun Halossa ehti tottua siihen, että vihuun saa upottaa lippaallisen luoteja, ennen kuin se kuolee, mutta kyllä siihen aika nopeasti sisälle pääsi. Tässä pelissä aseet sentään tappaa! En kuitenkaan osaa sanoa vielä varmaksi onko tässä parempi moninpeli kuin Halossa, vaikka siltä tuntuukin tällä hetkellä. Molemmissa on hyvät puolensa, mutta Halossa yksilötaidot tulevat paremmin esille kuin tässä.
2661  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Ubisoft - Täyttä paskaa, uskokaa jo : 15.11.2007 09:53
TK, älähän nyt kekkuloi. Open Seasonin tekijöille ei luulisi olevan mitään pahaa sanottavaa.

Mitäs niitä pelattavia olikaan? (En usko hanhia):

- Rainbow Six: Rogue Spear
- Rainbow Six: Vegas
- Rayman
- Rayman 2
- Prince of Persia: Sands of Time
- Beyond Good and Evil
- Splinter Cell ja Chaos Theory

Nuokin pelit ovat korkeintaan vain keskinkertaisia. Maailmassa on enemmän kuin tarpeeksi todella hyviäkin pelejä, joten miksi tuhlata aikaa ja rahaa roskaan. Maailma olisi paljon parempi paikka elää ja hengittää ilman Ubisoftia ja sen sekasikiöisiä pelejä.

Ja Open Season on asia erikseen. Se onkin sellainen non-game/porosimulaattori.

Ei kai se AC voi niin huono olla,Gamespot antoi 9.0

GS antoi myös Perfect Dark Zerolle 9.1 Täyttä paskaa molemmat ne molemmat on.
2662  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Super Mario Galaxy : 15.11.2007 09:39
Sama juttu mulla. Hyllyssä on puolen metrin pino pelejä, jotka pitäisi pelata läpi ennen Mariota. Ei tee edes tiukkaa jättää Galaxya jouluaattoon.
2663  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Mikä peli on kyseessä? : 14.11.2007 19:28
TÄSSÄPÄ TEILLE VÄHÄN PURTAVAA!


HAHAHA KYLLÄPÄ JAKSAA NAURATTAA  :lol: :lol: :lol: OOT KYLLÄ LAUDAN HAUSKIN JANTTERI

Hajoan aina näiden kahden homosteluille.  :lol:
2664  Yleinen / Vapaa sana / Re: Finngamerin pelimiitti XIV : 14.11.2007 10:01
Enää päälle 700 tuntia miittiin. Olen jo valmis.
2665  Yleinen / Pelikeskustelu / Ubisoft - Täyttä paskaa, uskokaa jo : 14.11.2007 09:29
Hyvän naiset ja rouvat, tulin vaan ilmoittamaan, että Ubisoft on täyttä paskaa. Mikä ihme siinä on, että pelaajat ja arvostelijat eivät koskaan opi ymmärtämään sitä, vaikka kuinka olen jankuttanut? Vai ovatko kaikki tosiaankin jotain Ubisoftin palkkaamia trolleja? Alan hiljalleen uskoa sellaista.

Viimeisin todiste Ubin täydellisestä surkeudesta on Assassin's Creed. Hirveä hypeaalto lähti vyörymään välittömästi pelin ensivideoista saakka ja kaikkialla hehkutettiin sitä. Ps3-homot suuttuivat suunnattomasti, kun peli siirtyi myös XO-pelaajien riesaksi ja Pelaajalehden toimituskin runkkasi porukalla pelin kuvien päälle... Mutta miksi? Minä kysyn että miksi helevetissä!? Kyseessähän on Ubisoftilta tuleva roskaläjä, jonka paskuuden haistoi jo vuorien takaa.

Pari sivustoa on arvostellut pelin hyväksi lähinnä 15-min. pelitestin perusteella ja vain sen hypen takia, mutta paskaahan se silti on. IGN:n ja 1upin, sekä monien muiden sivustojen arvostelut kertovat pelin täydellisen surkeuden. Jostain syystä en lainkaan yllättynyt, kun luin murska-arvostelut. Ennustin Lairin paskuuden, ennustin Heavenly Swordin paskuuden ja tämän AC:n paskakasan haistoin jo kaukaa paskaksi. Pitää varmaan perustaa oma pelilehti, jossa arvostellaan pelit kuukausia ennen niiden julkaisua ja vieläpä oikein.

Enkä nyt syytä Ubia vain sen Assassins Creedin takia, vaan ihan muutenkin. Siltä homoluolastolta ei ole koskaan tullut yhtään hyvää peliä. Ei yhtään! Ja jos joku muuta väittää, niin se on väärässä. Parhaimmillaankin niiden pelit ovat erittäin keskinkertaista keskikastia, jotka tulisi polttaa nuotiossa.

Tiedote:

Assassin's Creed = Hirveä hype --> Täyttä paskaa
Red Steel = Hirveä hype --> Vielä pahempaa paskaa, suorastaan ripulia
Ubin Wii-pelit yleensäkin = Sopivat paremmin joukkotuhoaseiksi
Prince of Persiat = Kuvissa hienoja, mutta peleissä maailman historian ankein tappelusysteemi ruudunpäivitys.
Beyond good and evil = Väittävät hyväksi, mutta oikeasti tämä on keskinkertaisuuden pullistuma, todellinen homojen peli.

Ehkä pointtini tuli selväksi tässä. Jos joltakin sattuu löytymään hyllystä vielä Ubisoftin pelejä, niin voin suositella hänelle lämpimästi itsemurhaa.

Tänne siis keskustelua Ubin "ihanuuksista".

Ei lisättävää.

EDIT: Ei kun on sittenkin. Kaikki tämä oli sitten faktaa.
2666  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Super Mario Galaxy : 10.11.2007 10:37
Ne jotka omistavat uusimman (marraskuu) Pelaaja-lehden niin vilkaiskaapas sitä SMG-mainosta olikos se nyt joku niistä ensimmäisistä sivuista. Siinä tekstissä lukee siis Super Mario Galaxy ja sellaisia pikkutähtiä on ripoteltu ympäri mainosta. Kaikkien tähtien yläpuolella on kirjain. Yhdistäkää kirjaimet ja katsokaa mitä tulee.

Väitä vielä, että itse keksit.
2667  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Virtual Console : 10.11.2007 10:33
Eilen selasin pitkästä aikaa tuota VC-palvelua ja alkaapa muuten olla tosi paljon hyvä ladattavia pelejä. Tuo hakkaa jonkun Live arcaden miten päin tahansa. Mario bros 3 on kyllä täysin pakko ladata. On yhtä orgastisuutta koko peli Classic-ohjaimella pelatessa.

Super Mario Bros
Super Mario Bros 2
Super Mario Bros 3
Super Mario The lost levels
Super Mario 64
Super Mario World
Yoshi's Story
Zelda II: The Adventure of Link
Zelda A Link to the past
Zelda Ocarina of time
Sin and Punishment
F-Zero X
F-Zero
Donkey Kong Country
Dobkey Kon Coyntry 2
Super Metroid
Castlevania
Castlevania 2 Simon's Quest
Contra 3
Final Fight
Adventures of Lolo
ActRaiser
Gradius 3
Kirby's Adventure
Mario Kart 64
Ninja Gaiden
Paper Mario
Sim City
Lylat Wars
Super Castlevania IV
Wave Race 64

Sitten vielä on paljon aika hyviä hankittuja, jotka vois ostaa. Tekisi mieli hankkia kaikki nuo yläpuolella olevat, jos ei tulisi vähän liian kalliiksi.

Missä Viipyy Majora's Mask, eli paras Zelda!? Ja loput Megamanit heti tänne!
2668  Yleinen / Vapaa sana / Re: Jokelan kouluammuskelu: seitsemän kuollutta? : 09.11.2007 15:21
Äidin työkaverin kakara oli yksi uhreista siellä ammuskelussa. Tänään sain tietää asiasta.
2669  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Onko tämä peli ostamisen arvoinen? (kysy täällä jos olet epävarma) : 09.11.2007 14:47
Hmm. Ostopäätös tuntui jo melko varmalta, mutta aloin epäilemään kannattaako se sittenkään. Eli kyseessä on Super Mario Galaxy. Peli ei näytä hirveästi antavan uutta 64:n ja Sunshinen pelanneille, ja 60 euroa on kuitenkin aika paljon.

Minusta peli kannattaa jättää kauppaan. En tajua mitä järkeä on tuhlata 60e peliin, jossa on:

a)

Paska grafiikka

(vertaa Crysis)


b) 60e ei riitä

Pelaamisen aikana batterit todennäköisesti loppuvat wiimotesta ainakin kerran, joten et selviä pelkällä 60e:lla, vaan joudut käyttämään viimeisiä verirahojasi vielä enemmänkin.

c) Ei tue hiirtä ja näppäimistöä

Kaikki PC-pelaajat tietävät miten ylivoimainen yhdistelmä tuo on.

d)Hetken hupia

Miksi tuhlata vaivalla ansaittuja rahoja tällaiseen maalliseen iloitteluun? Minusta paljon järkevämpää on sijoittaa hyväntekeväisyyteen ja saada hyvä mieli pitkäksi aikaa. Peli-iloa kestää kuitenkin vain noin 20 tuntia.

e) Mehiläis-Mario

Kaikki tietävät miten homoja mehiläiset ovat, eikö? Myös pelaajat jotka pelaavat pelejä joissa on mehiläisiä, ovat lähes poikseutta todettu homoiksi. Nintendo tietää tämän ja lisäsi kyseisen faktan myös pelikoteloon.

f) Täyttä paskaa muutenkin

Hyvä peli mukamas? Pelin keskiarvo on huonompi kuin Ocarina of timellä ja se on sentään jo useita vuosia vanha peli!Henkilökohtaisesti voin suositella tätä vain tappolistallani oleville, Fraeonille ja serkuilleni. Vältä kuin ruttoa.
2670  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Wii - tehoton minipelikone ja porttaustunkio, muutama mestariteos? : 09.11.2007 14:15
Ähh Wiille pitää siis hommata Cube ohjaimen lisäksi vielä muistikorttikin noiden Cube pelien pelaamiseksi  :o :???: :rollaus: >:( :(

Käykö SD-kortti siihen tarkoitukseen. (ei tietenkään)

Ei käy, originelli täytää olla. Mutta senkus käyt pöllimässä yhden TK:lta, omien sanojenhansa mukaan taisi käydä ostamassa CityMarketista tms läjän Pokemon Colosseumeja pari euroa kipale, ihan vain niiden mukana tulleiden 59-blokkisten muistikorttien takia.;)

Ne oli kyllä 5e/kipale, senkin muna.  En nyt muista kuinka monta muistaria minulla on, mutta taitaa löytyä parikin ylimääräistä, kun otin muutamista koteloista itselle ne kortit, ennen kuin möin pelit pois. Tosin eipä nuo maksa nykyään kaupoissakaan lähes mitään.
Sivuja: 1 ... 84 85 86 87 88 [89] 90 91 92 93 94
Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines