Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 ... 37 38 39 40 41 [42] 43 44 45 46 47 ... 63
Tulostusversio
Aihe: Viimeksi nähtyjä elokuvia  (Luettu 488085 kertaa)
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #1230 : 29.04.2012 10:48 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili
Omalla kohdalla täydellinen repeäminen siinä vaiheessa kun Loki lopputaistelussa uhoaa Hulkille omasta hallintovallastaan ja seuraavassa kohtauksessa Hulk riepottelee kuin perunasäkkiä.
Toi oli kyllä yksi parhaista kohtauksista. Tennari ykkösen seitsensataapäinen yleisö puhkesi pieniin aplodeihinkin naururemakan jälkeen. :)
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #1231 : 29.04.2012 11:08 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Parempi tämä oli kuin hahmojen yksittäiset elokuvat, jotka aina tuntuvat venytetyiltä. Pahisten nynnyys kuitenkin latisti meininkiä varsinkin loppupuolella.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #1232 : 29.04.2012 17:49 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 942 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Whedon ei pettänyt. Äijältä ei juurikaan huonoa kamaa ole tullut.

E: Parhauden kyyneleet ei ollu kaukana.


« Viimeksi muokattu: 30.04.2012 14:18 kirjoittanut Rocky_Balboa »
Play-Asia
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #1233 : 01.05.2012 17:52 »
Bill Duke Jäsen Viestejä: 255 Basaaripisteet: 0 Profiili Varailin tässä juuri lippuja tuohon Avengerssiin. 3D lippu 14 euroa ja peruslippu jossain maailman pienimmässä salissa 12€. Vissiin taas vähän hinta pompsahtanut.

Onneksi hulluilta päiviltä sai halvalla lippuja.
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #1234 : 01.05.2012 19:42 »
Laama Eikö Laamasi tottele sinua? Jäsen Viestejä: 48 Basaaripisteet: 0 Profiili Itseäkin alkanut kovasti kiinnostamaan tämä Avengers, ja elokuvat yleensä. Harmi vain että alueen ainut teatteri lopettaa vanhan tekniikan vuoksi. Pitää vaan odottaa Bluray- julkaisuja..
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #1235 : 01.05.2012 22:01 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 702 Basaaripisteet: 2 Profiili The Avengers nähty. Olihan se aivan helvetin hieno elokuva, sitä ei voi kiistää. Toiminta, letkautukset, tapahtumat, kemiat oli alusta loppuun aika pitkälle hiottua fanipalvelua. Hyvässä mielessä siis.

Spoileri (osoita katsoaksesi)

Totuus on kyllä että eihän elokuvaan kaikkea saa mahdutettua, joten tekijät päättivät keskittyä enemmän hahmojen karismaan kuin...sanoisinko hahmojen syvyyteen(?). Joka ei ollut mikään huono päätös, tällä lopputuloksella. Tosin myönnän senkin että toiminta ja hahmot vetivät sen verran hyvin mukaansa, että syventävät yksityiskohdat saattoivat jäädä huomaamattakin. Hieno elokuva joka tapauksessa.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #1236 : 01.06.2012 23:40 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Prometheus oli hyvä elokuva. Ja toiseksi paras alien elokuva.


Mode-EDIT: Nyt kun leffa on olemassa, niin siirsin alkavan Prome-keskustelun tulevien leffojen topikista nähtyihin. -Sharkie


« Viimeksi muokattu: 02.06.2012 02:08 kirjoittanut Sharkie »
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #1237 : 02.06.2012 00:04 »
Sarkoni Jäsen Viestejä: 435 Basaaripisteet: 0 Profiili Ihan hyvä. Jätti kyllä janoamaan jatkoa, elikkäs kysymyksiä nousi aika liuta, vastauksia saatiin ehkä vähän vähemmän. Jotenkin oli vähäsen kiire koko elokuvan ajan, asioita tapahtui ja välillä vähän tuntui ettei kaikilla asioilla ollut sellaisia seurauksia kuin olisi odottanut. Jotkin asiat tunnuttiin sivuuttavan ihan kokonaan. >_> Ja siitäkin huolimatta, että olen kiireiden takia ollut aika säkissä tämän elokuvan suhteen, ei se silti onnistunut yllättämään. Useastikin, kun kohtaus oli ohi, ajattelin, että olisi tämän voinut tehdä jotenkin vähän tunteikkaammin/dramaattisemmin, eikä niin että humps.

Pahoittelen että puhun ympäripyöreitä, mutta tänään on perjantai, edessä lasillinen viskiä, enkä jaksa alkaa mietiskellä mitä laitan spoilereihin ja mitä en. Yhteenvetona sanottakoon kaikki mitä juuri sanoin.

[E] Yhdyn vielä siihen, että toiseksi paras Alieni tämä.
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #1238 : 02.06.2012 00:49 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Minusta kaikki kysymykset johoin voitiin vastata, vastattiin ja vieläpä tyydyttävästi.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Re: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #1239 : 02.06.2012 02:20 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili Itsekin tulin juuri kotiin Prometheuksen näytöksestä. Vähän vastahakoisesti tuli leffa katsottua 3D:nä, ja taas kerran sen suhteen fiilikset on meh. Teknisesti sen verran hyvä suoritus, ettei häirinnyt, mutta ei tuosta toisaalta hirveästi iloakaan ollut. Alun maisema- ja vesiputouskuvat lienee ne päräyttävimmät.

Itse elokuvasta sitten. Pidin. Olin kanssa onnistunut väistelemään kaikki trailerit sun muut, eikä elokuvan sisällöstä scifi-viitekehyksen lisäksi ollut lähes lainkaan hajua. Olipa mukava mennä pitkästä aikaa leffaan tabula rasa -lähtökohdista! Prometheus on teknisesti huikea ja ennen kaikkea tyylillä tehty scifi-filkka. Homma etenee hiippailusta hurjasteluun paljolti sopivassa tahdissa, vaikka parissa kohtaa minullakin kävi mielessä, ettei hahmoihin ole ehtinyt tulla ihan sellaista sidettä kuin juuri silloin kannattaisi. Suoraviivaista menoa siis, mutta pääosin vain hyvässä. Erityiskiitos parista todella tiivistunnelmaisesta ja lähes ahdistavasta kohtauksesta.

Spoileri (osoita katsoaksesi)

Suosittelen siis. Luonnollisesti taas yksi niitä elokuvia, jotka on nähtävä teatterissa.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #1240 : 02.06.2012 04:59 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 575 Basaaripisteet: 4 Profiili Itsekin kävin katsomassa Prometheuksen, eka leffa jonka olen nähnyt 3D:nä. Käsikirjoitus oli vähän niin ja näin, turhan paljon turhia hahmoja ja joitain aika typeriä kohtauksia (keisarileikkaus, vaikka olikin hyvin tehty, taisi joku naikkonen häippästä salista tossa kohtaa).

Mutta kaiken kaikkiaan olin kyllä tyytyväinen, director's cuttia odotellessa. Sarkonin tapaan tuli otettua kuppia jälkikäteen, joten en nyt osaa mitään kovin syväluotaavaa analyysia heittää. 3D oli ihan onnistunut, näin noviisin näkökulmasta.
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #1241 : 04.06.2012 10:54 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 517 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW 3D oli tässä todella hyvä. Prometheus on yksi niistä harvoista leffoista joka kuvattiin ihan oikeailla 3D-kameroilla. Efetkiä ei siis ole lisäilty jälkikäteen kuten todella monessa leffassa. Luulen, että monella 3D-vihaajalla on kokemuksia vain näistä huonommin tehdyistä leffoista. Hyviä ovat tietenkin Avatar ja Prometheus. Hugokin menee varmaan samaan sarjaan mutta sitä en ole nähnyt.

Spoileri (osoita katsoaksesi)
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #1242 : 04.06.2012 11:27 »
vilpertti Jäsen Viestejä: 27 Basaaripisteet: 0 Profiili Joo viimeksi näin diktaattorin oli muuten paras leffa vähään aikaan suosittelen diktaattoria kaikille jotkat  pitävät edes vähän komedioista. Diktaattori on saanut elokuva-arvostelioilta hyvät pisteet ja itse arvioisin diktaattorin 5/5.
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #1243 : 04.06.2012 15:59 »
bËst Jäsen Viestejä: 247 Basaaripisteet: 0 Profiili Kävinpä iteki kattomassa tuon Prometheuksen. Käytännössä ilman minkäänlaisia odotuksia ja ennakkotietoa leffasta joten odotusarvoa ei liiemmin ollut. Visuaalinen maailma oli ihan mukiinmenevää, mutta ei mielestäni mitenkään päätä huikaisevaa. Oon nähnyt paljon laadukkaampaa jälkeä monissa muissa leffoissa.

Itse elokuva juonineen ja muineen menee sekin kategoriaan "ok". Muutama erittäin pahasti häiritsevä asia oli sotkettu leffaan, jotka eivät tuoneen oikeastaan mitään aidosti oleellista juonen kulkuun tai olivat muuten vain täysin irrallisia faktoreita:

Spoileri (osoita katsoaksesi)

Kokonaisuudessaan leffa oli viihdyttävä, mutta noi kahden kilon kokoiset plothoulit ja ajantappo fillerit söivät makua koko leffan laadusta. Peruskoulun arvosanoina lähtisin liikkeelle parhaimmillaan 7+/10
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #1244 : 05.06.2012 00:52 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 914 Basaaripisteet: 0 Profiili The Project X

Tuli eilen katseltua kyseinen leffa. Idea perinteinen Superbad/American Pie. Kolmikko sosiaalisesti rajoittuneita päättää pitää bileet ja saada sitä hyvää. Leffa on kuvattu kokonaan käsikameroilla ja se saakin katsojan tuntemaan, kuin olisi itse bileissä. Hyvin kuvattu elokuva, joka tuntuu oikeastaan pitkältä musavideolta. Erittäin viihdyttävä. Taide-elokuvien ystävät kiertäkää tämä kaukaa.

IMDB:ssa oli erinomainen kiteytys elokuvasta ja wannabekriitikoiden ulinasta:

"I know when to appreciate a movie with real meaning, and this is not the case. If you take this movie on face value - a humorous pure popcorn movie with no hidden meanings to teach you the values of life, it's pretty good. I don't see why it's getting bashed because for what it is, it was entertaining and funny."

HS:n ylistys elokuvasta
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Re: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #1245 : 05.06.2012 06:25 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 942 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW
The Project X

Tuli eilen katseltua kyseinen leffa. Idea perinteinen Superbad/American Pie. Kolmikko sosiaalisesti rajoittuneita päättää pitää bileet ja saada sitä hyvää. Leffa on kuvattu kokonaan käsikameroilla ja se saakin katsojan tuntemaan, kuin olisi itse bileissä. Hyvin kuvattu elokuva, joka tuntuu oikeastaan pitkältä musavideolta. Erittäin viihdyttävä. Taide-elokuvien ystävät kiertäkää tämä kaukaa.

IMDB:ssa oli erinomainen kiteytys elokuvasta ja wannabekriitikoiden ulinasta:

"I know when to appreciate a movie with real meaning, and this is not the case. If you take this movie on face value - a humorous pure popcorn movie with no hidden meanings to teach you the values of life, it's pretty good. I don't see why it's getting bashed because for what it is, it was entertaining and funny."

HS:n ylistys elokuvasta

Ihan saatanan paska elokuva oli. Siinä oli kuitenkin Dax Flame.
Play-Asia
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #1246 : 05.06.2012 23:40 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 575 Basaaripisteet: 4 Profiili Vaikka olen normaalisti tykännyt näistä "jenkkiteinit vonkaa pillua" -komedioista (Superbad, American Pie, jne.), niin en pystynyt katsomaan Project X:ää kuin 20 minuuttia. Aivan hirveätä paskaa.

Voisin hyvin kuvitella, että al-Qaida hankkii tämän DVD:nä ja aivopesee tulevia terroristeja näyttämällä näille leffaa uudestaan ja uudestaan.

Takaisin "taide-elokuvien" pariin. -->
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #1247 : 09.06.2012 00:35 »
Cyrus Jäsen Viestejä: 904 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW
The Avengers
Ja jos joku tämän aikoo mennä katsomaan, niin pitäkää huoli että olette nähneet ainakin ensimmäisen Iron Manin, Captain American ja Thorin. Tietysti myös Hulk (2008) ja Iron Man 2 on hyvä olla nähtynä, mutta nuo kolme on ainakin pakko nähdä, niin pysyy kärryillä. Avengers ei nimittäin hirveästi taustojaan enään selittele, vaan olettaa katsojansa tehneen taustatyön katsomalla nuo aiemmat leffat.

Kiitos tästä suosituksesta. En nimittäin ole pahemmin koskaan sarjakuvia seurannut, enkä näitä leffojakaan ollut katsonut, enkä tiennyt Avengerista etukäteen mitään, edes, että sellainen on tulossa. Joss Whedon ja ennätyslipputulot kuitenkin saivat kiinnostuksen heräämään.

Tuli katseltua nuo kaikki leffat (paitsi IM2) viikon sisään ja nyt kävin katsomassa Avengersin ja kyllähän noiden leffojen katsominen toi huomattavasti lisää Avengersin kokonaisuuteen. Mahtava leffa. Joss Whedon on kuningas. Avengers kakkosta odotellessa.
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #1248 : 11.06.2012 15:34 »
punam Jäsen Viestejä: 1 Basaaripisteet: 0 Profiili Game of Thronesin 2. kauden loputtua otin taas projektiksi katsoa LotRin koko trilogian. Taitaa olla vielä joku extended edition tämä. Täytyy sanoo, että koko trilogia kyllä ansaitsee tulla katsotuks 4 vuoden välein, vähintään. :)
Kontakti
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #1249 : 21.06.2012 12:29 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Cabin in the woods

Tyhjäpääteinejä, viikonloppu täynnä irstailua ja juhlaa sekä mökki jossain syrjämetsässä. Kuulostaako tutulta?

En sano muuta juonesta. Tämä oli täydellinen yllätys, suoranainen potku katsojan nivusiin. Herättävä sellainen. Itsetietoinen ja hyvän pointin tekevä elokuva, joka yltyy aikamoisiin huikeuksiin loppua kohden.

Täydet pisteet ja suurin yllätys minulle sitten Kick-Assin.


Prometheus

Jaa-a.

Elokuvalla on tyyliä ja erinomainen universumi käytössään. Jokin juonessa kuitenkin ensinäkemältä ei tuntunut osuvan. Mahdollisen Directors Cutin haluan ehdottomasti nähdä ennen lopullista tuomiota. Muutenkin toinen katsomiskerta olisi varmasti hyväksi.

Ei ollut siis huono, mutta Scottin paluulta Alien-maailmaan olisi voinut odottaa enemmänkin... Vaikka pitäisikö näitä sittenkään vertailla liikaa, jos tästä tulee oma trilogiansa.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #1250 : 21.06.2012 19:14 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 942 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW
Cabin in the woods

Tyhjäpääteinejä, viikonloppu täynnä irstailua ja juhlaa sekä mökki jossain syrjämetsässä. Kuulostaako tutulta?

En sano muuta juonesta. Tämä oli täydellinen yllätys, suoranainen potku katsojan nivusiin. Herättävä sellainen. Itsetietoinen ja hyvän pointin tekevä elokuva, joka yltyy aikamoisiin huikeuksiin loppua kohden.

Täydet pisteet ja suurin yllätys minulle sitten Kick-Assin.
Totta kai se on loistava kun on Joss Whedon ollut mukana. En ole kyllä itse vielä edes nähnyt, mutta Whedonilta ei muuta voi odottaa.
Play-Asia
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #1251 : 21.06.2012 22:09 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Hehe kävin ex tempore katsomassa elokuvan josta en tietäisi mitään etukäteen. No siellä MIB'ien ja Diktaattorien välissä oli The Deep Blue Sea ja kyllähän se päräyttävän hyvä oli. Salissa ei ketään muuta ollut tyttöystäväni lisäksi, joten tunnelmaa eivät pilanneet turhat rapinat ja pierut.

Turhia spoilaamatta elokuva kertoi eräänlaisen kolmiodraaman ja sovitus käsikirjoituksen ja kuvauksen osalta olivat täydelliset. Enpä muista milloin viimeksi olisin nähnyt niin mestarillista kuvausta kuin tässä elokuvassa. Meni suoraan vuoden parhaaksi elokuvaksi. Jos klassinen kerronta kiinnostaa kaiken sen nykyaikaisen ADH elokuvan sivussa, niin käykääpä tsekkaamassa. 
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Re: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #1252 : 22.06.2012 00:55 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 942 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW

A FUCKING SHARK ATE ME!
T: Se parempi Deep Blue Sea
Play-Asia
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #1253 : 22.06.2012 01:24 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Kyllä tätä pohdin saliin astuessani :)
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #1254 : 03.07.2012 00:31 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili Ostin pari kuukautta sitten Kick-Assin blurayn jostain alekorista vitosella. Noh, nyt tuli viimeinkin katottua ja jos olisin tiennyt mitä tuleman pitää, niin olisin jo katsonut aiemmin. Joku varmaan tappaa minut tästä, mutta minusta leffa on parasta miesmuisteihin.  :lol: Tuli siis täysin puun takaa mikä koko leffassa on ideana, koska en seuraa mitään elokuviin liittyviä uutisia. Esimerkki siitä että kaikkien elokuvien ei tarvitse edes yrittää olla syvällistä taidetta juonenkäänteineen. Leffan raakuus ja toimintakohtaukset yllättivät täysin, kun yleensä kaikki on nykyään pikaeditoinnilla sensuroitua paskaa. Äänimaailma oli sen verran tykitystä että sain varmaan taas kerran alakerran syöpäakan keittiöpöydän siirtymään metrin paikoiltaan. Ei mitään syvällisyyttä tai jälkeenpäin ajatuksia herättävää, vaan pelkästään viihdettä ja niinhän sen pitää välillä ollakin.
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #1255 : 03.07.2012 09:28 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Täysin samaa mieltä Kick-Assista! Niin varmaan myös suurin osa tällä laudalla.

Postaukseni parin vuoden takaa: https://www.pelaajalauta.fi/forum/popkeskustelu/viimeksi-nahtyja-elokuvia/msg38098/#msg38098


Saa nähdä mitä jatko-osasta tulee. Toivo on kova, että saisivat yhtä viihdyttävän paketin kasaan.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #1256 : 03.07.2012 10:07 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 702 Basaaripisteet: 2 Profiili
Saa nähdä mitä jatko-osasta tulee. Toivo on kova, että saisivat yhtä viihdyttävän paketin kasaan.

Kunhan se nyt saataisiin tehtyä. Julkaisupäiväkin on vielä pimennon peitossa ja Chloë Grace Moretz aka Hit Girl vanhenee aika nopeasti roolin ulkopuolelle. Jatko-osa olisi pitänyt tehdä heti että se olisi onnistunut vaivattomasti saman castin kanssa. Jos casti vaihtuu, osa viehätyksestä on jo kadonnut. Kick-Ass on todella hyvä elokuva, mutta jatko-osaa odottelen suurella varauksella. En yllättyisi jos koko projekti haudattaisiin.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #1257 : 03.07.2012 10:24 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Minun korvaan kuulostaa hyvältä ne tiedot, jotka elokuvasta ovat valuneet julki.

http://www.joblo.com/movie-news/more-details-on-the-plot-of-kick-ass-2-have-surfaced


HUOM! Elkää lukeko jos haluatte pysyä mahdollisimman neitseellisinä juonen suhteen.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #1258 : 03.07.2012 16:03 »
Melfice_ Rento ja seksikäs. Jäsen Viestejä: 1 033 Basaaripisteet: 0 Profiili Kick-Ass oli hyvä, joten toivottavasti koko väistämättä paskaa jatko-osaa ei tule pilaamaan ykkösenkin mainetta.
N
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #1259 : 03.07.2012 19:41 »
Vin Jäsen Viestejä: 1 340 Basaaripisteet: 1 Profiili Paskoista jatko-osista puheenollen katsastin vahingossa The Hangover Part II:n. Jos voi joku jatko-osa olla copypaste edeltäjästään niin tämä.

Kick-Ass oli kyllä hyvä. Toivottavasti eivät ihan täysin sössi toista osaa.
Pelaajalauta-->Formulalauta-->Pakkotoistolauta-->Uhkapelilauta-->Turvapaikkalauta-->Hautalauta--> Deadzonelauta-->???
tallennettu
Sivuja: 1 ... 37 38 39 40 41 [42] 43 44 45 46 47 ... 63
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines