Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 ... 11 12 13 14 15 [16]
Tulostusversio
Aihe: Mitä telkusta tulee?  (Luettu 148178 kertaa)
Vs: Mitä telkusta tulee? « Vastaus #450 : 01.03.2013 20:19 »
Vin Jäsen Viestejä: 1 340 Basaaripisteet: 1 Profiili No toisaalta joo, mutta olisihan se aika epäeettistä. Mutten kyllä epäile etteikö tuollainenkin "superliiga" vaikkapa pyöräilyn, tai hiihdon osalta kelpaisi maksavalle yleisölle.

Toisaalta kun asiaa ajattelee, onhan huippu-urheilu jo varsin kaukana siitä liikunnasta mitä meille on, ainakin joskus, koulun liikuntatunneilla "opetettu". Ei siinä enää mitään liikunnan riemua ole jäljellä. Järjettömien riskien kanssa painetaan eteenpäin koko ajan loukkaantumisrajalla mennen. Kropasta otetaan kaikki irti mikä mahdollista, varsin lyhyessä ajassa ja vetäydytään alle keski-ikäisenä "eläkkeelle" kun kroppa ei enää kestä nuorempien tahdissa tai loukkaantumiset pakottavat lopettamaan. Loppujen lopuksi aika harva urheilija osaa lopettaa ajoissa. Onko se nyt sitten sen enempää eettistä?
Pelaajalauta-->Formulalauta-->Pakkotoistolauta-->Uhkapelilauta-->Turvapaikkalauta-->Hautalauta--> Deadzonelauta-->???
tallennettu
Vs: Mitä telkusta tulee? « Vastaus #451 : 01.03.2013 20:39 »
Taist0 Cyborg Jäsen Viestejä: 544 Basaaripisteet: 3 Profiili
Mitäs mieltä lautalaiset ovat niistä mielipiteistä joidenka mukaan doping, tai ainakin osa aineista/konsteista/keinoista pitäisi laillistaa? Ei tarvitsisi enää arvuutella puhtaan ja douppaavan urheilijan väliltä. Itse en oikein osaa käsittää tuota näkemystä, se veisi mennessään loputkin järjenrippeet huippu-urheilusta.
Olen kyllä samaa mieltä, että tämä ajatusmaailma tappaisi tai ainakin vääristäisi koko huippu-urheilun. Vanhemmatkaan tuskin veisivät lapsiaan enää mihinkään urheiluharrastuksiin, kun tiedostetaan se ettei ilman aineita pärjää huipulla. Lahjoillakaan ei enää olisi mitään merkitystä, kun tiedetään että geenidopingilla voidaan kompensoida heikkoudet. Urheilijoistakin tulisi pelkkää harmaata massaa ilman todellesia lahjoja. Tottakai silloinkin kun kaikki keinot olisi sallituja, niin olympiakultaa voittaisi se eniten hommia sen eteen tehnyt urheilija, mutta seuraavaksi keskusteltaisiin jo siitä että sallitaanko kehonosien parantelut, kun alkuperäiset paikat eivät enää kestä. Jonkin aikaa sitten tuli dokumenttia juurikin tuosta geenidopingista, ja uskon että se on tällä hetkellä käytetyin dopingmuoto varsinkin näillä urheiluun eniten rahallisesti panostavilla mailla.

Vin, mun mielestä olis mielenkiintoista toisaalta nähdä mihin ihminen pystyy. Voisi erikseen olla joku ammattilaisliiga missä saisi pilata terveytensä piikittämällä. Olkoonkin sitten kuinka epäeettistä tahansa.
No toisaalta joo, mutta olisihan se aika epäeettistä. Mutten kyllä epäile etteikö tuollainenkin "superliiga" vaikkapa pyöräilyn, tai hiihdon osalta kelpaisi maksavalle yleisölle.

Tällainen "superliiga" löytyykin jo. NFL
tallennettu
Vs: Mitä telkusta tulee? « Vastaus #452 : 01.03.2013 20:55 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 917 Basaaripisteet: 0 Profiili

Edit: Palautumisen nopeutus on toki merkittävä hyöty douppaamisessa, mutta en ihan lähtisi allekirjoittamaan, että se nimenomaan se suurin hyöty on. Tosin, en ole koskaan doupannut, joten en lähde siitä nyt sen enempää tietäväisenä täällä selittämäänkään :D

En tiedä oletko nähnyt, mutta aiheesta on tehty erinomainen dokkari Bigger Stronger Faster, tuossa käsitellään muitakin "dopingeja", kuin näitä perinteisiä anabolisia. Suosittelen kyllä ihan jokaiselle tuota leffaa, erinomaista juttua.
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Mitä telkusta tulee? « Vastaus #453 : 01.03.2013 20:59 »
Solid Snake Jäsen Viestejä: 703 Basaaripisteet: 3 Profiili

Edit: Palautumisen nopeutus on toki merkittävä hyöty douppaamisessa, mutta en ihan lähtisi allekirjoittamaan, että se nimenomaan se suurin hyöty on. Tosin, en ole koskaan doupannut, joten en lähde siitä nyt sen enempää tietäväisenä täällä selittämäänkään :D

En tiedä oletko nähnyt, mutta aiheesta on tehty erinomainen dokkari Bigger Stronger Faster, tuossa käsitellään muitakin "dopingeja", kuin näitä perinteisiä anabolisia. Suosittelen kyllä ihan jokaiselle tuota leffaa, erinomaista juttua.
Täytyypä ottaa katsastukseen kyseinen pätkä. Kiitokset vinkistä!

Vielä sen verran vänkään täällä telkkutopikissa aiheen mukaisesti, että dopingiahan on niin helvetisti erilaista, että mahdoton sanoa yhtä asiaa suurimmaksi hyödyksi. Esimerkiksi veritankkausessa ei laiteta kehoon mitään ylimääräistä mömmöä, vaan ihan ikiomaa verta, jota on varastoitu joskus aikaisemmin pussiin. Tai voi se olla jonkun toisenkin verta, mutta siis ihan normaalia verta kuitenkin.

Tällä tavoin saadaan punasolujen määrää nostettua, jonka avulla taas sitten happi kulkee paremmin, jos nyt en ole ihan hakoteillä asian suhteen. Samankaltaisia vaikutuksia voi saada esimerkiksi treenaamassa jossain korkealla. Monet nyrkkeilijäthän pystyttävät treenileirin usein paikkaan, joka on mahdollisimman korkealla, vuoren rinteellä tms.


« Viimeksi muokattu: 01.03.2013 21:05 kirjoittanut Solid Snake »
tallennettu
Vs: Mitä telkusta tulee? « Vastaus #454 : 01.03.2013 21:21 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 917 Basaaripisteet: 0 Profiili Jep, ei kaikki aineet auta suorituskykyyn. Osa parantaa esimerkiksi keskittymistä, kuten pokerinpelaajien suosima ADHD lääke Adderal. Tuo on aivan sairaan suosittu lääke jenkeissä ja kanadassa myös opiskelijoiden keskuudessa. Vähän lässyttää lekurille, että on vaikeuksia keskittyä, niin purkki on sinun ja tulokset nousee. Kilpailu on vähän kovempaa ja totisempaa kuin Suomessa, missä koulutus on ilmaista.
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Mitä telkusta tulee? « Vastaus #455 : 01.03.2013 21:26 »
Solid Snake Jäsen Viestejä: 703 Basaaripisteet: 3 Profiili ADHD-lääkkeet ovat itseasiassa amfetamiini-johdannaisia, siis toisin sanoen piristeitä, joista urheilijatkin hyötyisivät varmasti.

En ole korttihai, mutta eikö nuo pokeripelit kestä välillä ihan uskomattomia aikoja? Siinä kyllä saa jo oikeasti taistella, että pysyy skarppina pöydän ääressä eikä ala hölmöilemään.
tallennettu
Vs: Mitä telkusta tulee? « Vastaus #456 : 01.03.2013 21:42 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 917 Basaaripisteet: 0 Profiili
ADHD-lääkkeet ovat itseasiassa amfetamiini-johdannaisia, siis toisin sanoen piristeitä, joista urheilijatkin hyötyisivät varmasti.

En ole korttihai, mutta eikö nuo pokeripelit kestä välillä ihan uskomattomia aikoja? Siinä kyllä saa jo oikeasti taistella, että pysyy skarppina pöydän ääressä eikä ala hölmöilemään.

Kestää aivan hemmetin kauan. Välillä näkee, kun nuoret kaverit painaa 20h sessioita, sitten 4h tauko ja uudet 20h. Ihan puhtaasti kokaiinin, ADHD-lääkkeiden ja breaking badista tutun metamfetamiinin voimalla noi jannut painaa. Aika nopeasti sieltä huipulta tosin tullaan alaskin, jos noiden käyttö riistäytyy käsistä.

Huumeet yleisiä pokerinpelaajien keskuudessa

Suomessa en kyllä tunne ainuttakaan pelaajaa, joka vetäisi yhtään mitään muuta kuin kahvia, mutta maailmalla noi on vissiin vähän yleisempiä.
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Mitä telkusta tulee? « Vastaus #457 : 04.03.2013 12:22 »
Cyrus Jäsen Viestejä: 904 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW
Toisaalta, tässä juuri se, miksi itseltäni mennyt tietyllä tapaa maku huippu-urheilusta. Jotkut eivät halua doupata, joillain ei ole resursseja, jotkut eivät halua vaarantaa terveyttään jne. Tällöin jää aina niitä lahjakkaita ja todella kovaa työtä tekeviä tyyppejä ulos huipulta yhden esteen vuoksi: pärjätäkseen on pakko käyttää.
Jep, lauseen ei ollut tarkoitus puolustella dopingia, päinvastoin. Mutta voin kuitenkin ymmärtää, että tuollaisessa täysin korruptoituneessa ympäristössä puhdas urheilija ei kauaa pysy puhtaana.

Juu, en itsekään siinä mielessä tuomitse dopingin käyttäjiä lainkaan.

Lainaus käyttäjältä: MasterTK
Ennen käytettiin veridopingia ja "yllättäen" kaikkien veriarvot tipahti kun sen käytön paljastaminen keksittiin. Siinäkin kesti vuosikausia. En tiedä mitä tällä hetkellä hetkellä käytetään, mutta on aivan varmaan että jotain sellaista mikä ei näy testeissä. Tai vaikka näkyisikin, niin jollain tavoin se kierretään. Voi olla lahjontaa ja ties mitä. Mikähän se helkkarin akkakin oli tässä vähän aikaa sitten joka oli epäillyttävän ylivoimainen? Sitten selvisikin että sehän on mies.  :lol: Jos sellaista ei saatu paljastettua millään tiukoista tarkastuksista huolimatta, niin en ihmettele miksei aineitakaan saada. Siinäkin tapauksessa muistaakseni lääkäriä oli vaan lahjottu.

Ne veriarvojen tippumiset selittyvät osaltaan varmasti sillä, että hemoglobiiniraja taisi tippua 10 pykälää vuonna 2000. Ei veridopingin käyttöä tällöin lopetettu, vaikka sellaista yritettiin tuossa dokumentissa vähän sanoa. Siinähän taisi olla kuvaajassa juurikin vuoden 1999 jälkeen se tiputus arvoissa. Ennen vuotta 2000 raja oli 185, tämän jälkeen 175 eli keskiarvot tulivat pakosti alaspäin, kun plasmaekspandereilla (esim. Hemohes) laskettiin arvoja reilummin. En tosin tiedä veriarvoista siinä kuvaajassa, olivatko vain kilpailujen yhteydessä otettuja hemoglobiineja, mutta melko varmasti olivat, jolloin tämä rajan tippuminen selittää myös keskiarvon rajun tippumisen. Muutenkin käytön suhteen on varmasti tullut varovaisuutta jo silloin, saati nykyisin biopassien aikakaudella. Kuitenkin käytettiin silloin ja käytetään nykyisin.

Ja itse asiassa vuonna 2000 ei muistaakseni ollut vielä edes kunnon EPO-testiä. Jotain selityksiä taisi olla, että vuonna 2000 olisi ollut ekoja EPO-testejä, mutta muistelisin, että tuolloin puhuttiin vielä, ettei testi ole vielä hyvällä tasolla ja kiinnijäämisen riski olisi häviävän pieni / olematon. Lisäksi vielä nykyisinkin EPO on aineena vaikea testattava. Näkyvyys testissä vaihtelee ihmisen mukaan. Toisella EPO ei näy lähes koskaan testissä, toisella se voi näkyä vielä viikon käytön jälkeen. Riippuu myös eri ihmisillä eri määristä jne. Ja vielä eri johdannaisia käyttämällä testejä voi vaikeuttaa. Kuitenkin nykyisin EPO on oikea riski testeissä, toisin kuin vielä 2000-luvun vaihteessa.

Mutta, EPOn lisäksi on tosiaan vielä veritankkaus. Vaikea sanoa, kuka on käyttänyt EPOa ja kuka veritankkausta, mutta varmasti molemmat menetelmät ovat olleet käytössä 1990-luvulla, 2000-luvulla ja 2010-luvulla. Veritankkaus vielä toki lisäksi sieltä 1970-luvulta, Virenin kultavuosilta asti. EPO tuli 1980-luvun lopussa. Nykyisin varmasti veritankkaus on taas enemmän suosiossa kuin 1990-luvulla, kun EPOsta voi nyt jäädä kiinni.

Biologinen passi (jolla seurataan urheilijoiden veriarvojen kehittymistä ja muutoksia vuosien varrella, muutakin kuin hemoglobiinia) varmasti vaikeuttaa douppaamista, mutta kuten sanoit, jotenkin ne aina kierretään. Peiteaineilla, lahjomisilla, hyväveliverkostoilla, tietämällä aineen ominaisuudet ja käyttäytyminen ja tätä kautta ajoittamalla käyttö oikein jne. Ja sitten päälle vielä geenidoping, jota on vielä vaikeampaa tai mahdotonta testata.
Ja sitten vielä dopingtestauksen eriarvoisuus riippuen siitä, missä liigassa pelaat tai missä maassa urheilet. Suomessa tehdään käsittääkseni aika paljonkin kilpailukauden ulkopuolisia yllätystestejä, Afrikassa tai jenkkilässä ei välttämättä koskaan tai sitten niiden ajankohdat nuuskitaan etukäteen tai jopa ilmoitetaan etukäteen. Esim. vähän aikaa sittenhän tuli uutinen, jonka mukaan nyt saatiin historian ensimmäiset dopingtestit Kenialaisjuoksijoiden (vai oliko Etiopia?) harjoitusleiriltä. Siellä ei ole koskaan ennen tehty harjoitusleirillä testejä, koska logistisesti testien järkkääminen on ollut jotenkin vaikeaa. :D NHL:ssä testataan kai nykyisin kerran tai kaksi kauden aikana, ehkä, mutta urheilijat tietävät testien ajankohdan kuukausia etukäteen. Muutenkin jenkkien ammattilaisliigat ovat antidopingtyön kannalta siellä 1800-luvulla.

Antidopingtyö on loputon suo. Sillä voidaan laittaa urheilijoita toki ahtaammalle ja varmasti myös turvata urheilijoiden terveyttä, kun joutuvat usein olemaan tarkempia käytön kanssa eikä pystytä käyttämään enää aina sellaisia määriä (vertaa esim. monia vanhoja yleisurheiluennätyksiä, joita ei nykyisin rikota millään, paras osoitus dopingin käytön vaikeutumisesta), mutta dopingin todellinen poistaminen urheilusta on mahdotonta.
tallennettu
Vs: Mitä telkusta tulee? « Vastaus #458 : 04.03.2013 15:48 »
Fyysinen Preesens Pakko toistaa Jäsen Viestejä: 1 838 Basaaripisteet: 1 Profiili
Tästä kaikesta huolimatta Myllylä on ja pysyy itselle sankarina. Niin hienoja hetkiä se silloin tarjosi.
Niin tarjosi. Kaikesta huolimatta minusta yksi kaikkien aikojen suomalaisurheilijoista. Ja samalla myös hyvinen traaginen sankari.  :( Kahdesti muuten hopealle Myllylän takia jäänyt Erling Jevne ei muuten alkanut vaatia mitaleja Myllylän Epo-tunnustuksen jälkeen. Eli taitaa jollain norjalaisilla se omatunto kolkuttaa, muutenhan noi on aina leikkinyt niin tekopyhiä.

Vituttaa muutenkin, että niin Myllylän kaveria esittänyt Isometsä ja Räsänen vielä oikeudessakin kielsi epon käytön. Myllylä sai yksinään kantaa taakan tunnustuksestaan. Myllylä muutenkin taisi olla suhteellisen herkkä kaveri, niin ajoikohan sitten tämä tunnustus vielä syvemmälle ja lopulta hautaan. RIP Mika Myllylä.  :(


(legendaarisin urheilukuva)
My name is Dexter. Unlike many of you believe, I’m not a serial killer. I’m not very much afraid of blood either.

-----

Fyysinen Preesens moderaattoriX.
tallennettu
Vs: Mitä telkusta tulee? « Vastaus #459 : 01.04.2013 15:07 »
Vin Jäsen Viestejä: 1 340 Basaaripisteet: 1 Profiili http://yle.fi/urheilu/aprillipaivan_kohokohta_kuningas_litmanen_-dokumentti_tv1ssa/6560353

Voisi katsoa pois, jos muistaa vielä illalla.
Pelaajalauta-->Formulalauta-->Pakkotoistolauta-->Uhkapelilauta-->Turvapaikkalauta-->Hautalauta--> Deadzonelauta-->???
tallennettu
Vs: Mitä telkusta tulee? « Vastaus #460 : 01.04.2013 15:12 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 518 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW
En ehdi katsomaan, mutta pistin tallennukseen. Niin kovasti kehuttu tuota.
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Vs: Mitä telkusta tulee? « Vastaus #461 : 02.04.2013 10:26 »
kep Jäsen Viestejä: 807 Basaaripisteet: 0 Profiili

En ehdi katsomaan, mutta pistin tallennukseen. Niin kovasti kehuttu tuota.
Historia- ja muut materiaalit on timanttista, mutta itse dokumenttina todella torso mielestäni. Ei oikein ollut mitään selkeää konseptia tai lähestymiskulmaa, vaan heitettiin vain tavaraa ruutuun. Mielenkiintoinen teos, kuitenkin. Kannattaa siis katsoa.
Missähän Suomi olisi, jos 1939 olisi ollut rajalla 300 000 dosenttia.
-Gba

Katsoppas kirjoitusasuasi ja vertaa minuun. Itse olen viisitoista vuotias joten älä tule ruikuttamaan, piste.
-IceCold
tallennettu
Vs: Mitä telkusta tulee? « Vastaus #462 : 19.05.2013 01:04 »
Wyrkk Jäsen Viestejä: 426 Basaaripisteet: 0 Profiili Voi veljet, että saa taas nauraa euroviisuille ja Suomen menestykselle. :D
tallennettu
Vs: Mitä telkusta tulee? « Vastaus #463 : 05.09.2013 20:05 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Syvällistä settiä kakkosella.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Mitä telkusta tulee? « Vastaus #464 : 25.10.2013 20:13 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Totuuden torvet ja myötähäpeä.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Re: Mitä telkusta tulee? « Vastaus #465 : 27.10.2013 20:01 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili

Peikonmetsästäjä @ Yle Fem klo 21:25


Tämän pitäisi kai olla ihan hyväkin. Pitänyt jo jonkun aikaa katsastaa tämä, joten katsotaan nyt sitten  :)

Edit:
No jaa. Kyllähän tuon katsoi ja oli siinä ihan hyviäkin kohtia, mutta kokonaisuus kärsi kaikenlaisten dramaturgisten kömmähdysten takia ihan liikaa..


« Viimeksi muokattu: 27.10.2013 23:03 kirjoittanut despire »
tallennettu
Vs: Mitä telkusta tulee? « Vastaus #466 : 13.11.2013 22:20 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Maailman kovin leffa kakkosella nyt.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Mitä telkusta tulee? « Vastaus #467 : 23.12.2013 22:19 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 917 Basaaripisteet: 0 Profiili Klo 21.00 TV1:ltä Tavarataivas

Tuli juuri katseltua suomalainen Tavarataivas dokkari. Tyyppi pistää kaikki tavaransa varastoon ja poimii sieltä vuoden ajan yhden tavaran per päivä takaisin käyttöön. Ajankohtainen leffa varsinkin kun huomenna monet viettävät taas kaupallista krääsäjoulua. Suosittelen!
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Mitä telkusta tulee? « Vastaus #468 : 23.12.2013 23:26 »
saska Jäsen Viestejä: 650 Basaaripisteet: 2 Profiili
Klo 21.00 TV1:ltä Tavarataivas

Tuli juuri katseltua suomalainen Tavarataivas dokkari. Tyyppi pistää kaikki tavaransa varastoon ja poimii sieltä vuoden ajan yhden tavaran per päivä takaisin käyttöön. Ajankohtainen leffa varsinkin kun huomenna monet viettävät taas kaupallista krääsäjoulua. Suosittelen!

kattoisin ehdottomasti jos ois telkkari.  ;)
tallennettu
Vs: Mitä telkusta tulee? « Vastaus #469 : 23.12.2013 23:41 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 917 Basaaripisteet: 0 Profiili
Klo 21.00 TV1:ltä Tavarataivas

Tuli juuri katseltua suomalainen Tavarataivas dokkari. Tyyppi pistää kaikki tavaransa varastoon ja poimii sieltä vuoden ajan yhden tavaran per päivä takaisin käyttöön. Ajankohtainen leffa varsinkin kun huomenna monet viettävät taas kaupallista krääsäjoulua. Suosittelen!

kattoisin ehdottomasti jos ois telkkari.  ;)

Kas tässä uusavuttomille.  ;)
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Mitä telkusta tulee? « Vastaus #470 : 24.12.2013 02:05 »
saska Jäsen Viestejä: 650 Basaaripisteet: 2 Profiili
Kas tässä uusavuttomille.  ;)

Jepa. Ihan hyvää mättöö, mutta jotenkin jäi aika mitäänsanomaton fiilis loppuun. Alun sekoilu oli just täydellistä.
tallennettu
Vs: Mitä telkusta tulee? « Vastaus #471 : 24.12.2013 12:00 »
Vin Jäsen Viestejä: 1 340 Basaaripisteet: 1 Profiili En ole katsonut tuota dokkaria, mutta kuuntelin aikanaan radiosta tekijän haastattelua ja luin muistaakseni yhden arvostelunkin. Vaikutti ihan mielenkiintoiselta.

Itse olen jo aikoja sitten oppinut sen, että materiaali ei tuo onnea mukanaan ja tällä reissullani tuo fiilis on vain vahvistunut. Erittäinkin vapautunut tunne siitä, että en omista tällä hetkellä muuta kuin vähän reilun rinkallisen tavaraa. Tuo fiilis on tullut jopa pienoisena yllätyksenä, koska en ole kokenut, että mulla olisi ollut koskaan sen suurempia ongelmia materian tai hamstraamisen kanssa. Kotona oli jonkin verran rojua, mutta siihen ei kiinnittänyt juurikaan huomiota. Ne tavarat vain olivat siellä kämpässä. Ja niille oli olevinaan käyttöä, tai jokin muu järkevä tarkoitus niiden säilyttämiselle.

Nykyään on huomannut, että ei sitä oikeasti tarpeellista tavaraa niin paljoa olekaan. Enää ei tule ostettua "mitään kivaa", tai "mitään mitä saattaa tarvita" tai mitään "jonka sai halvalla". Ei, vaan ostan sen, mitä oikeasti tarvitsen, tai haluan. Edelliset ostokseni olivat yksi paita lisää, ja fillarinpumppu, seuraava  hankinta tullee olemaan oma läppäri, ja myöhemmin mahdollisesti joku halpa auto (riippuen mahdollisten suunnitelmien toteutumisesta). Kaaraa en työmatkoille tarvitse, mutta se antaa vaan huomattavasti vapautta maan sisällä tapahtuvaan matkailuun. Asumiseen ja kotiin ei tee mieli laittaa ollenkaan rahaa tällä hetkellä.
Pelaajalauta-->Formulalauta-->Pakkotoistolauta-->Uhkapelilauta-->Turvapaikkalauta-->Hautalauta--> Deadzonelauta-->???
tallennettu
Vs: Mitä telkusta tulee? « Vastaus #472 : 28.12.2013 10:11 »
Gragooni Jäsen Viestejä: 33 Basaaripisteet: 0 Profiili Mitä telkusta tulee?

Eipä näytä tulevan tänäänkään mitään. Uskomatonta millaista tv ohjelmien taso nykyään suomessa on. Tietenkin kun joku enbuske (vai mikä onkaan) laitetaan twiittailemaan suoraan lähetykseen on se heti miljoona katsojaa ja koko kansan juttu .
tallennettu
Vs: Mitä telkusta tulee? « Vastaus #473 : 14.02.2014 21:24 »
Tuulisti "Nurse Joyta vähän väsyttää" Jäsen Viestejä: 869 Basaaripisteet: 0 Profiili Mielestäni fiksua ja maltillista pelikeskustelua A-talkissa.
Pelaajalaudan Smurfette principle.
tallennettu
Sivuja: 1 ... 11 12 13 14 15 [16]
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines