Pelaajalauta

Yleinen => Popkeskustelu => Aiheen aloitti: IPlayer - 17.07.2007 22:02Otsikko: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: IPlayer - 17.07.2007 22:02
Lämmitellään vähän näitä vanhoja topiskeja. Eli homman idea tuskin on keneltäkään hukassa, suotavaa jutustelun aihetta ovat vaikkapa muiden valistus uusista ja itseä kiinnostavista ohjelmista, yleinen rupattelu niistä jo vanhemmista ja tunnetuista sarjoista sekä tv-tarjonnasta ylipäätään. Sana on täysin vapaa siinä mielessä, ja uskon että tälle topikille tulee vielä käyttöä löytymään.

Omista katseluista sen verran, että olen nyt innostunut vanhaa kunnon Conan O´Brieniä seuraamaan, kun uusia jaksoja pukkaa tulemaan nyt pitkin koko arkea ma-pe klo 23:55. Joka jaksossa on yksinkertaisesti sen verran hyvää läpänheittoa, ettei paremmasta väliä. Paljoa muuta ei tällä hetkellä ole omassa henk.koht. aktiivisessa katsonnassa, kun vastikään intistäkin pääsin ja ohjelmatarjonnasta oli tietoa yhtäpaljon kuin sialla satelliitista.


Vatuttaa kun Conan tulee nykyään niin pirun myöhään. Ei pysty tällä hetkellä millään valvomaan viikolla niin pitkään.

Äläs nyt, unohdat pikauusinnat ma - pe n. klo 17.40...

The stage is set, nyt puheenvuoro minulta teille. ;)
Otsikko: Re: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: Sarkoni - 17.07.2007 22:37
Mitään en katso, paitsi joskus Serranon Perhettä, joka tulee ykköseltä arkiaamuisin. Se on ihan oikeesti hyvä. :P
Muun katsomisen arvoisen voikin sitten ostaa tai hankkia ilmaiseksi.


Otsikko: Re: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: TseiTsei - 17.07.2007 22:38
Rangaistuspataljoonaa olen seuraillut torstaisin TV1:ltä. Muuten ohjelmatarjonta on kesäiseen tapaan laihaa. YLE saisi pyörittää aamuisin Matlockia!


Otsikko: Re: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: Ephram - 17.07.2007 22:41
Vatuttaa kun Conan tulee nykyään niin pirun myöhään. Ei pysty tällä hetkellä millään valvomaan viikolla niin pitkään.

Kesä on tunnetusti suvantovaihetta TV:n katselussa. Hyvät sarjat ovat kaikki tauolla eikä leffatarjontakaan ole ainakaan viime aikoina häikäissyt. Oikeastaan vain formulat tulee varmuudella katsottua.

Sitten kun telkkarista tulisi jokin mielenkiintoinen dokkari tai muu vastaava, tietysti missaan sen. Tallentava digiboksi, oi missä olet....


Otsikko: Re: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: Aivis - 17.07.2007 22:41
Telkusta tulee nykyään paskaa.

Helmiäkin löytyy, kuten Simpsonit, Conan ja 24(!)... siinä. Telkkaria katson erittäin vähän, maksimissaan ehkä muutaman tunnin, joskus en ollenkaan (en ollenkaan/päivä). Reality kuvottaa (kuvottaa!), "huippusarjoja" ei jaksa seurata ja uutisten loppukevennykset sukkaa!

Tiivistettynä; en ole telkkari (käyettynä ohjelmien katsomiseen) ihmisiä, mutta en varmaan tiedä mitä menetän.


Otsikko: Re: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: Ephram - 17.07.2007 22:44
"huippusarjoja"

(http://www.da-kolkoz.com/images_blog/24-Jack-bauer.jpg)


Huippusarja. Huonoimmillaankin parempi kuin 99% muista TV-sarjoista.


Otsikko: Re: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: Aivis - 17.07.2007 22:49
Huippusarja. Huonoimmillaankin parempi kuin 99% muista TV-sarjoista.

Auts, unohdin Bauerin seikkailut! Totta, totta, vaikka kuinka "paska" jakso olisikin, silti pitää katsoa  ;D


Otsikko: Re: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: Melfice_ - 17.07.2007 22:56
Ei paljo nappaa joku 24. Ainoa positiivinen asia on se että Jack Bauer ei häpeile kiduttaa ihmisiä saadakseen vastauksia. Avaa ehkä muutamien ihmisten silmiä siitä miten turvallisuuspalvelut polkevat ihmisten oikeuksia etsiessään tuloksia.
TORTURE, MOTHERFUCKER!

Juuri nyt kolmoselta tuleva Spooks (Erikoisjoukkue) on 10x parempi. Se kertoo Britannian sisäisen turvallisuuspalvelun, MI5:n toiminnasta. Tämän päivän jaksossa vierailee Hugh Laurie. Hyvin vähän sitä puuduttavaa räiskintää ja räjäyttelyä, enemmän järjenkäyttöä ja nimenomaista vakoilua. Sarja tuli ennen YLE:ltä, kolmonen hankki uudet tuotantokaudet ja näyttää nyt vanhat ensin kertauksena.


Otsikko: Re: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: Cyrus - 18.07.2007 12:54
Boston Legal ounaa. Alan Shore on yksi parhaita hahmoja ja parhaiten näyteltyjä hahmoja tv:n historiassa. Ja Denny Cranekin heittää aikasta kovaa settiä! Eipä tällä hetkellä oikein muita hyviä sarjoja tuekaan, kun kaikki on tauolla tai lopetettu.


Otsikko: Re: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: Minna - 19.07.2007 21:00
YLE saisi pyörittää aamuisin Matlockia!

Niin saisi! Matlock aamuisin olisi parasta tv-antia. Nähty monesti, mutta ei tuohon niin vain kyllästy. Kunnon laatusarja kyseessä.

Näin kesäisin totta tosiaan tulee hyvin vähän ohjelmia, katsottavia sellaisia. Uusintoja telkkari tupaten täynnä. Sinkkuelämää katselen, mutta uusinta sekin. Tosin hyvin kaivattu sellainen. Bones (tulipa juuri mieleen, että unohdinpa taas viime tiistain jakson nauhottaa, auts!!), Kelmien kerho.. Noita nyt aktiivisesti tulee seurattua. Eipä näin kesällä paljoa tv:n ääressä viitsi ollakaan. Syksyllä sitten paljon enempi.Otsikko: Re: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: Gba - 19.07.2007 23:57
23:50 Törkytorstai: Häiritsevä tekijä

TV:n kovin ohjelma. Katso ja repeä kahtia.  ;D


Otsikko: Re: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: sleepy - 25.07.2007 21:53
...Kai täällä saa kirjoitella ihan tv-sarjoista vaikkei niitä Suomen ohjelmatarjonnasta löydykään?

Cartoon Networkin [adult swim]-osaston parhaimmistoon kuuluva animaatio, Home Movies, on pyörinyt aika ahkeraan DVD-soittimessa viime aikoina kommenttiraitojen kera, ihan vaihtelun vuoksi. Stand-up-koomikon Brendon Smallin luoma sarja pyörii samannimisen ala-asteikäisen lapsen ympärillä; useinmiten ollaan joko Smallin kodin kellarissa tekemässä kahden kaverin kanssa elokuvia pienen kameran avulla, jalkapallokentällä muun muassa alkoholiongelista kärsivän valmentajan (joka ei tiedä jalkapallosta mitään) kera tai sitten koulussa.
Alunperin squigglevision-tekniikalla tehty sarja saa hauskuutensa enimmäkseen näyttelijöistään: Small sekä kasa muita stand-up-koomikoita improvisoivat suuren osan dialogistaan, joten sarjan hahmot ovat periaatteessa karikatyyrejä näyttelijöistään. Tämä tuo sarjaan huimasti vaihtelua huumorin tyyliin absurdista kuivaan ja hyvin pienieleiseen ja dialogi tuntuu aina luontevalta.

Yksi Home Moviesin stand-up-vierailijoista oli Louis C.K. joka sai viime vuonna vain yhteen kauteen päässeen sit-comin Lucky Louie, joka oli aivan pakko katsella. HBO:lla esitetty sarja on varsin outo ilmestys, HBO-tyyliin tuhmia sanoja ja teemoja yhdistettynä perinteiseen sit-com-muottiin (vain kourallinen yksinkertaisia lavasteita, kuvattu yleisön kera ja niin edelleen) on aika outo yhdistelmä. Aika perinteinen perhe (C.K.:n esittämä Louie isänä, perheen elättävä sairaanhoitajaäiti Kim ja uhmaiästä kärsivä pieni tyttö Lucy) kokee varsin kovia rahanpuutteen ja sellaisten kanssa. Välillä aika roisi, hyvin paljon Louis C.K:n stand-up-rutiineista alkunsa saanut huumori elää yhdessä sympaattisten perhehetkien kanssa.
Plussaa tulee kivoimmista tunnusanimaatioista vähään aikaan.

HBO:lla juuri nyt pyörivä Flight of the Conchords on aivan loistava. Kahden Uusi-Seelantilaisen outoja ja tökeröitä ja kiusallisia seikkailuja musiikki"uran" ja tyttöjen ja sellaisten kanssa on ilo katsella. Myös melkein yhtä kiusallisia hassutuksia on tullut katsottua Clark and Michaelista (http://clarkandmichael.com), joka tosin pyörii vain netissä, mutta sallitakoon tämän kerran (sarjan Michael on muuten Arrested Developmentin Michael Cera, joka tekee siitä automaattisesta pakko-katsottavan).

Lopuksi olen yrittänyt katsoa Curb Your Enthusiasmia, mutta nyt kun tietää melkein kaikki jaksot ulkoa, niin en. . . jostain syystä pysty katsomaan yhtäkään jaksoa loppuun. Larry David on kiusallisten tilanteiden kuningas. Pitäisi se vitoskausi ostaa joskus.


Otsikko: Re: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: Melfice_ - 27.07.2007 13:47
TÄNÄÄN

Carlito's Way MTV3 22.31

JOKAINEN KATSOO! JUSTIFY MY THUG!

(http://media.movieweb.com/dvd_art/full/11/10311.jpg)


Otsikko: Re: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: Ephram - 27.07.2007 13:58
Emmätiiä, menee päällekkäin Ressa 2:n kanssa joka tulee neloselta!  ;D


Carlito kannattaa kyllä ehdottomasti katsoa jos on väliin jäänyt. De Palman ohjauksessa Pacino ja Penn ovat ykköstykkejä.


Otsikko: Re: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: Aivis - 28.07.2007 01:10
Juuh, hyvä leffa tämä Carlito's Way oli, vaikka en ihan alusta nähnyt (vasta venekohtauksesta). Tuttuja näyttelijöitä oli paljon.


Otsikko: Re: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: sleepy - 29.07.2007 10:32
Kai joku on katsonut kakkoselta tulevia uusintoja Nousevan Auringon Kajosta? Markus Kajo + Japani on niin täydellinen yhdistelmä, ettei pienet aivoni voi käsittää. Helposti se parhain kotimainen ohjelma moneen vuoteen.

Outoa miten suomalaisten täytyy päästä pois Suomesta, jotta syntyy hyviä ohjelmia (katso: Madventures).


Otsikko: Re: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: Sharkie - 29.07.2007 11:38
Lieköhän perjantaina oli, kun huomasin, että Yle näyttää taas Lonesome Dove -minisarjaa. Kyseessä oli kyllä jo kolmas jakso neljästä, joten mukaan on pikkuisen myöhästä hypätä, ellei ole vielä niin tehnyt, mutta onpahan tekosyy vannottaa ihmisiä tutustumaan. Leonen ohella parasta länkkäriä. Tunnarille sanon <3.


Muuten teeveetä ei kyllä nyt inttiaikana tule katsottua tasan yhtään. Mielummin lyö jonkun leffan pyörimään, kun ei kuitenkaan ole hollilla silloin kun jotain katsottavaa tulisi. Mitä tapahtuu harvoin. Niin, ja onhan mulla tuolla eka 24:n kausikin jemmassa, ja näkemättömänä, joten siitäpä revinkin pian hupia, kun löydän sopivan raon aloittamiseen.


Otsikko: Re: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: Japshumwaa - 09.08.2007 19:45
Tänään kolmosella klo 22.30.

2000-luvun ehkä paras elokuva.

(http://www.futurefilm.fi/press/unelmiensielunmessu/requiem-juliste.jpg)


Otsikko: Re: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: Ephram - 09.08.2007 20:01
Yksinkertaisesti liian hyvä.  Pitäisi näyttää yläasteella terveystiedon tunneilla jokaiselle kun kerrotaan mitä huumeet voivat ihmiselle tehdä.

Tunnusmusiikki on unohtumaton.


Otsikko: Re: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: Melfice_ - 11.08.2007 14:59
Yksinkertaisesti liian hyvä.  Pitäisi näyttää yläasteella terveystiedon tunneilla jokaiselle kun kerrotaan mitä huumeet voivat ihmiselle tehdä.

No ei Unelmien Sielunmessusta kannata pitää minään syväluotaavana katsauksena huumeiden vaikutukseen ainakaan Suomessa, jossa jo valmiiksi opetetaan porttiteoriaa ja järjetöntä "mietoja huumeita ei ole olemassakaan"-mentaliteettia.

Elokuva on muistaakseni ihan hyvä.


Otsikko: Re: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: TseiTsei - 16.08.2007 16:30
Lostin kolmas tuotantokausi alkaa tänään. Katsotko jaksot tv:stä, ostatko kenties DVD-boksin vai onko kolmas tuotantokausi jo katsottua kauraa?


Otsikko: Re: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: Turilas - 16.08.2007 17:13
Mä katon tv:stä, sillä siinä on aina tietyllä tavalla mukavin tapa katsoa sarjat ekan kerran. Ei tule ahmittua ja joutuu odottelemaankin seuraavia jaksoja, mikä sitten yleensä palkitaankin.

Vähän kyllä pelottaa vaan tuo sarjan venyttäminen. Viis vai kuusko tuotantokautta niitä nyt oli tulossa. Toivottavasti jännitys säilyy eikä käy niin kuin kakkoskauden puolivälissä, jolloin meinasin luovuttaa sarjan suhteen kokonaan.


Otsikko: Re: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: Ephram - 16.08.2007 18:42
Kolmas kausi katsottu jenkkien tahtiin, mutta aion katsoa sen uudestaan Neloselta. Yksinkertaisesti siksi, että kausi on loistava.

Juurikin Turilaankin mainitsema toisen kauden puoliväli oli Lostin suurin aallonpohja, jolloin sarja vaikutti vajoavan omaan näppäryyteensä. Kolmannen kauden jälkeen tälläiset ajatukset ovat kokonaan väistyneet. Laatu nousee niin hurjasti.


Lostin "suuri juonikaari" on alusta loppuun saakka tarkkaan mietitty kokonaisuus, johon tekijät eivät halua lisätä täytejaksoja. Sarjan faneille suurta herkkua olikin ABC-kanavan ilmoitus, jonka mukaan Lost saa päätöksensä kuudennen kauden jälkeen. Sopimus on TV-sarjahistoriassa ainutlaatuinen. Koskaan ei ole yhdenkään sarjan kohdalla tiedetty sen kohtaloa näin selkeästi, näin aikaisin.

Tekijät saavat siis kehitellä kolmen viimeisen kauden (S4, 5 & 6) juonikaaret rauhassa loppuun ja vetää Lost-mytologian kunnialla päätökseen. Se on mahdottoman hieno homma.  Luulen, että X-Filesin finaalin kaltaista katastrofia ei Lostin kohdalla nähdä.

Mutta kaikki kotimaan tahtiin Lostia seuraavat: katsokaa!  Vaikka toinen kausi ei niin napannutkaan, tulette huomaamaan että kolmas kausi on hieno kokonaisuus. 


Otsikko: Re: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: Mrum - 17.08.2007 01:02
Kolmannessa kaudessa on varsinkin alku- ja keskivaiheilla aika lailla täysin selkeitä hutijaksoja. Loppukausi oli kuitenkin täyttä rautaa ja parasta Lostia koskaan. Mukavasti saatu sitä ensimmäisen kauden ekojen jaksojen tunnelmaa miltei joka episodiin.

Sen voin taata, että härömmäksi sarja käy koko ajan.


Otsikko: Re: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: Turilas - 17.08.2007 23:36
Lainaus käyttäjältä: YLE uutiset
YLElle merkittävä sopimus HBO:n kanssa (http://www.yle.fi/uutiset/pop/kaikki/id67313.html)

YLE on solminut ohjelmaostosopimuksen yhdysvaltalaisen HBO-televisioyhtiön kanssa. Hankintasopimus on laajin, jonka YLE on koskaan tehnyt Yhdysvaltoihin. Tilauskanava HBO tunnetaan maailmanlaajuisesti laadukkaasta, monipuolisesta ja omaperäisestä ohjelmistostaan. HBO:n tuotantoa ovat muiden muassa Sopranos ja Mullan alla.
Kolmivuotisella sopimuksella YLE sitoutuu ostamaan kaikki yhtiön uudet televisiosarjat, minisarjat ja elokuvat. Lisäksi YLE saa sopimuksen myötä pääsyn HBO:n laajaan arkistoon. Esimerkiksi Sopranos- ja Mullan alla -sarjojen esittäminen on tulevaisuudessa mahdollista myös YLEn kanavilla.

HBO:n ohjelmia aletaan esittää YLEn eri kanavilla vuonna 2008. Niitä esitetään vuodessa vajaat sata tuntia. Tähän sisältyy muiden muassa kahdesta kolmeen draamasarjaa, viidestä kuuteen tuntia dokumentteja sekä joitakin televisioelokuvia.

Nyt on kyllä vaikeaa enää kenenkään perustella tv-maksujen laistamista sillä, että YLE lähettää niin "paskaa" ohjelmaa. Ei ole kyllä mielestäni ennenkään lähettänyt pelkkää paskaa, mutta tämä tuo kyllä pian paljon laatusarjoja YLEn kanaville.


Otsikko: Re: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: Scarf - 18.08.2007 00:10
Kolmannessa kaudessa on varsinkin alku- ja keskivaiheilla aika lailla täysin selkeitä hutijaksoja. Loppukausi oli kuitenkin täyttä rautaa ja parasta Lostia koskaan. Mukavasti saatu sitä ensimmäisen kauden ekojen jaksojen tunnelmaa miltei joka episodiin.

Sen voin taata, että härömmäksi sarja käy koko ajan.

Jep, kolmoskauden finaalijakso on parasta, mitä tv on koskaan tarjonnut. Helmikuista neloskauden avausta odotan enemmän kuin mitään televesiosarjaa ikinä.

Ja kuulun niihin henkilöihin, jotka ovat mananeet sarjan syvälle suohon kuluneen kolmen kauden varrella.


Otsikko: Re: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: TseiTsei - 18.08.2007 09:34
Jos esimerkiksi Valioliigan futis kiinnostaa, niin Canal+ Sport -kanavia pystyy katsomaan tänä viikonloppuna ilmaiseksi.


Otsikko: Re: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: FindRb - 18.08.2007 17:34
Tällähetkellä laadukkain ohjelma mikä pyörii televisiossa on toi "Kauhukeittiö". Aivan mahtava, varsinki ne ekat jaksot ku Ramsy (mikälie) menettää hermonsa joka jaksossa ja saa kuunnella sitä hirviää huutoa  :lol:
Harmi vaan ku tulee perjantaisin kello 20:00 niin jää helposti näkemättä.

Mutta onkohan vielä mitään tietoa koska maikkari rupeaa taas näyttämään 24:sta?
Tuotantokaudella ei niin väliä, tulis nyt vaan edes jotain.


Otsikko: Re: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: TseiTsei - 20.08.2007 17:42
Tänään se sitten alkaa - sarja, jota kukaan (täysjärkinen) ei tunnusta katsovansa. Heittäkää Lost jorpakkoon, Elettyjen salamien juonikoukeroita ja näyttelijäsuorituksia ei voita mikään! Painajainen Pihlaja Streetillä klo 19.30. Mainoksia vain puolet ohjelma-ajasta.


Otsikko: Re: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: Mr.Universum - 21.08.2007 21:08
(http://img.mtv3.fi/mn_kuvat/mtv3/ohjelmat/salatut_elamat/henkilot_2007/453006.jpg)

You don't wanna miss our party! Every working day 7.30pm @ MTV3.


Otsikko: Re: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: Alks - 21.08.2007 22:22
(http://img.mtv3.fi/mn_kuvat/mtv3/ohjelmat/salatut_elamat/henkilot_2007/453006.jpg)

You don't wanna miss our party! Every working day 7.30pm @ MTV3.

No olisi voinnu photoshopata sen Eeron sinne. : D


Otsikko: Re: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: Mr.Universum - 22.08.2007 18:32
Tänään Jericho @ Nelonen klo 22.00. Muutahan tuolta ei tulekkaan, kun salkkarit on katsottu ennakkoon  :rollaus:

Edittiä : Dikkailin tosta Jerichosta aika reilusti. Täytyypi katsoa mistä saa halvimmalla ensimmäisen tuotantokauden kunhan syyskuussa ilmestyy. Juuri sopivan jännittävä minulle. Tuli hieman owned olo, kun nämä löysivät bussin. "Aha nyt noi löys ton bussin ja Jaken. Kaks kärpästä yhellä iskulla. Tiesinpäs taas" Löysivätki sitten eri bussin  :lol:


Otsikko: Re: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: Tan - 23.08.2007 20:20
Tänään Jericho @ Nelonen klo 22.00. Muutahan tuolta ei tulekkaan, kun salkkarit on katsottu ennakkoon  :rollaus:

Edittiä : Dikkailin tosta Jerichosta aika reilusti. Täytyypi katsoa mistä saa halvimmalla ensimmäisen tuotantokauden kunhan syyskuussa ilmestyy. Juuri sopivan jännittävä minulle. Tuli hieman owned olo, kun nämä löysivät bussin. "Aha nyt noi löys ton bussin ja Jaken. Kaks kärpästä yhellä iskulla. Tiesinpäs taas" Löysivätki sitten eri bussin  :lol:

Vaikutti ihan katsottavalta sarjalta, parasta pilotissa oli kuitenkin käännöskukkanen:

"We could contact the governor with AM radio" =

"Voimme saada yhteyden kuvernööriin amatööriradiolla"


Otsikko: Re: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: Mr.Universum - 23.08.2007 20:26
Vaikutti ihan katsottavalta sarjalta, parasta pilotissa oli kuitenkin käännöskukkanen:

"We could contact the governor with AM radio" =

"Voimme saada yhteyden kuvernööriin amatööriradiolla"


Tuota en muistanutkaan. Mikä on amatööriradio  :lol:


Otsikko: Re: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: rinturi - 23.08.2007 23:30
Tänään Jericho @ Nelonen klo 22.00. Muutahan tuolta ei tulekkaan, kun salkkarit on katsottu ennakkoon  :rollaus:

Edittiä : Dikkailin tosta Jerichosta aika reilusti. Täytyypi katsoa mistä saa halvimmalla ensimmäisen tuotantokauden kunhan syyskuussa ilmestyy. Juuri sopivan jännittävä minulle. Tuli hieman owned olo, kun nämä löysivät bussin. "Aha nyt noi löys ton bussin ja Jaken. Kaks kärpästä yhellä iskulla. Tiesinpäs taas" Löysivätki sitten eri bussin  :lol:

Vaikutti ihan katsottavalta sarjalta, parasta pilotissa oli kuitenkin käännöskukkanen:

"We could contact the governor with AM radio" =

"Voimme saada yhteyden kuvernööriin amatööriradiolla"


Takuulla samat suomentajat kun Paossa.

Sucre: "Camouflage!"

suomennos: "Hyvä hämäys!"


Otsikko: Re: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: Mrum - 24.08.2007 14:29
(http://img.mtv3.fi/mn_kuvat/mtv3/ohjelmat/salatut_elamat/henkilot_2007/453006.jpg)

You don't wanna miss our party! Every working day 7.30pm @ MTV3.

Sitä ainutta oikeaa Suomi-saippuaa. Pakko katsoa Aaron ja tuon peikkotytön takia.  :rollaus:


Otsikko: Re: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: migge - 24.08.2007 15:08
Vaikutti ihan katsottavalta sarjalta, parasta pilotissa oli kuitenkin käännöskukkanen:

"We could contact the governor with AM radio" =

"Voimme saada yhteyden kuvernööriin amatööriradiolla"


Tuota en muistanutkaan. Mikä on amatööriradio  :lol:
Radioamatööri käyttää amatööriradioita.

http://fi.wikipedia.org/wiki/Radioamatööri (http://fi.wikipedia.org/wiki/Radioamatööri)


Otsikko: Re: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: zoukka - 01.09.2007 19:39
(http://infohost.nmt.edu/~val/pix/xena_chakram.jpg)


Sain.


Otsikko: Re: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: TseiTsei - 06.09.2007 20:42
Nyt vuorostaan Viasat (http://www.viasat.fi/?sivu=16) avaa maksukanavansa viikonlopuksi. Pitääpä tässä tyhjennellä digiboksin kiintolevyä jo valmiiksi.


Otsikko: Re: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: Melfice_ - 29.09.2007 17:51
Tänään tulee televisiosta peräti kaksi mielenkiintoista elokuvaa;

Hotelli Ruanda kakkoselta 22.35

ja aiemmin näkemäni City of God neloselta järjettömään aikaan 01.05.


Otsikko: Re: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: TseiTsei - 13.10.2007 11:17
(http://img.mtv3.fi/mn_kuvat/mtv3/urheilu/grafiikat/nostokuvia/468535.jpg)


Aikamme The Rumble in the Jungle! 44-vuotias vanha patu Holyfield kohtaa puolustavan raskaansarjan mestarin, venäläisen Sultan Ibragimovin. Vedonlyöntiyhtiöiden kertoimet puoltavat todella selvästi Ibragimovia, koska hän ei ole hävinnyt yhtäkään ammattilaisottelua. Jos Holyfield voittaa, hänestä tulee historian toiseksi vanhin raskaan sarjan mestari.

http://www.youtube.com/watch?v=K8ufwjo20Do ;D


Otsikko: Re: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: Dr. Scientist - 13.10.2007 14:14
Joutuukos tuosta live-ottelusta maksamaan jos katsoo netti-tv:n kautta?


Otsikko: Re: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: TseiTsei - 13.10.2007 16:06
Joutuukos tuosta live-ottelusta maksamaan jos katsoo netti-tv:n kautta?

Joo, ottelun katsominen netti-tv:n kautta maksaa 9 euroa. Aika riistohinta siinä mielessä, kun MAXin kuukausimaksu on 10 euroa.

EDIT: Moskovan illassa on mukavasti kyllä lämmittelyotteluita ennen kunnon matsia, mutta 9 euroa on silti riistoa.


Otsikko: Re: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: zoukka - 13.10.2007 19:25
Ei mitään. Tai siis vietin tässä pari päivää sitten krapula-päivän melkein kokonaan töllön ääressä ja tunsin selvästi kuinka aivoni surkastuivat ja vajosin syvään apatiaan. Oikeasti harkitsen vakavasti ostavani seuraavaksi näytöksi jonkun monitorin, jossa ei Maikkari ja BB:t näy. Ihan vain kaiken varalta...

Hullua miten kolme kuukautta ilman töllöä auttoi näkemään asian näinkin nopeasti/tehokkaasti/kirkkaasti. TV on sairautta.

Niin ja ostin kaikki neljä tuotantokautta Futuramasta 20€ per kausi!!! Siinä on sitä katsomisen arvoista "teeveetä"...


Otsikko: Re: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: Melfice_ - 13.10.2007 20:09
Nelonen: 00.25 - 02.20 Elokuva: Taistelukala.

Mickey Rourke.


Otsikko: Re: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: Ephram - 17.10.2007 13:03
Helsingin Sanomat tänään:

"Heroes on parasta, mitä Amerikkalainen televisioteollisuus nyt tekee"


Tarpeetonta sanoa, että tänään kannattaa katsoa sarjan avausjakso. Ja siitä se vain paranee. On kuin maailman herkullisin suklaalevy muuttuisi pala palalta suklaisemmaksi ja herkullisemmaksi.
Otsikko: Re: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: JayeizH - 17.10.2007 13:59
Helsingin Sanomat tänään:

"Heroes on parasta, mitä Amerikkalainen televisioteollisuus nyt tekee"


Tarpeetonta sanoa, että tänään kannattaa katsoa sarjan avausjakso. Ja siitä se vain paranee. On kuin maailman herkullisin suklaalevy muuttuisi pala palalta suklaisemmaksi ja herkullisemmaksi.

Itse hiukan petyin sarjaan...Tai mitä katsoin sitä...reilu 10 jaksoa viime vuonna. Siinä on vain liikaa seurattavaa. Kaikki kun pitää saada yhteen jaksoon niin lopulta yksikään tilanne ei oikein selviä mihinkään. Lähes "Kauniit ja rohkeat-kaavalla". Ja siis onhan joka jaksossa joku "juttu", mutta itse juoni matelee. Samasta syystä jätin Prison Breakin kesken. Ja Lostin. Homma ei etene. Loppu tulos tiedetään lähes varmaksi, mutta matka sinne kestää ikuisuuksia. Nämä sarjat ovat mahtavia jos niitä voisi katsoa sen 10 jaksoa putkeen. Homma etenisi eikä ehtisi kauheasti tylsistymään.

Heroes muuten on minusta loistava sarja, ja hieno idea, mutta sitä katsellessa tylsistyy vain hiukan niin usein.


Otsikko: Re: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: Ephram - 17.10.2007 14:35
Mitä ihmettä? Lienet ensimmäinen jonka olen kuullut sanovan Heroesia hidastempoiseksi? Jos vaikka Lostiin verrataan, täytejaksoja on äärimmäisen vähän ja juoni etenee jokaisessa jaksossa ns. suuren kuvion osalta paljon.

Monet asiat voin allekirjoittaa, mutta en ikimaailmassa sitä väitettä, että Heroes olisi sarjana hidastempoinen.


Otsikko: Re: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: MasterTK - 17.10.2007 14:40
Olenkohan muuten maailman ainoa ihminen joka ei ole eläissään katsonut ainoatakaan Big Brotheria, Lostia, Pakoa, tai mitään muuta vastaavaa sarjaa jaksoakaan?

Tuli vaan mieleen, kun kaikki aina höpiset niistä kaikkialla ja mulla ei ole hajuakaan mistään.


Otsikko: Re: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: Ephram - 17.10.2007 14:44
Sä käytät vaan aikaasi fiksummin.  :)


Otsikko: Re: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: JayeizH - 17.10.2007 15:19
Mitä ihmettä? Lienet ensimmäinen jonka olen kuullut sanovan Heroesia hidastempoiseksi? Jos vaikka Lostiin verrataan, täytejaksoja on äärimmäisen vähän ja juoni etenee jokaisessa jaksossa ns. suuren kuvion osalta paljon.

Monet asiat voin allekirjoittaa, mutta en ikimaailmassa sitä väitettä, että Heroes olisi sarjana hidastempoinen.

Kyllähän siinä nyt aina jotain tapahtuu kuten sanoin. Joka jaksossa on joku "juttu". Mutta toisin kuin esim. monessa animessa jossa on useampi hahmo jota seurataan, ne ovat kaikki mielenkiintoisia ja jokaista hahmoa seuraa mielellään. Mutta Heroessissa on hahmoja jotka eivät kiinnosta. [SPOILER][/b]Varsinkin yksinhuoltaja äidin ongelmat alter egonsa kanssa eivät voisi olla tylsempää katsottavaa kuin toisaalla liikkuu "super mutantti" ja pommi (tai ihminen) on räjähtämässä ydinpommin voimalla. Samoin "päähahmon" kykyjen älyäminen oli tuskastuttavaa. Etkö nyt tajua että voimasi muuttuu sen mukaan kenen ihmisen seurassa olet! Ja ne taulut...voi että kun niitä vatvotaan ennen kuin oikeasti tajutaan mistä on kyse.[SPOILER][/b]
Siinä vain turhautuu. Toki kaikkea tapahtuu, mutta tapahtumat vain tuovat lisää kysymyksiä tai wtf reaktioita tyypeille ohjelmassa. Sitten jakso loppuu johonkin god damn "cliffhangeriin" kun edes edellisen jakson "cliffhanger"-loppu ei ole täysin selvinnyt.


Otsikko: Re: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: Melfice_ - 17.10.2007 15:54
Olenkohan muuten maailman ainoa ihminen joka ei ole eläissään katsonut ainoatakaan Big Brotheria, Lostia, Pakoa, tai mitään muuta vastaavaa sarjaa jaksoakaan?

Aijai, pistit kyllä paremmaksi. Itsehän aikoinani uskoin karmeaa haippausta ja katsoin kummissani kolme jaksoa Lostia ennen kuin huomasin ettei mitään kiinnostavaa tapahdu.

Pako ja Big Brother toki näkemättä täälläkin!

(Mitä tänään tulee televisiosta? Pakko myöntää että Grayn Anatomia. Sopisi ehkä paremmin lääkäreiksi haluaville 14-v. tytöille, mutta itse olen pari kertaa katsonut puhtaasti ammatillisista syistä. Ihmissuhdesaippuaahan se on huomattavasti enemmän kuin iki-ihana tehis, mutta pakko myöntää että ihan laadukasta hälläväliäsaippuaa.)


Otsikko: Re: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: Fraeon - 17.10.2007 16:16
Sä käytät vaan aikaasi fiksummin.  :)

(http://img486.imageshack.us/img486/6505/freiskahb5.jpg)


Siltä näyttää.

Big Brother taitaa olla ainoa sarja, jota kohtaan kiinnostus oli jo ihan lähtökohdiltaan nolla. Ei ole tullut katseltua.


Otsikko: Re: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: sleepy - 17.10.2007 17:53
Juu, Heroesin kauden jaksomäärästä olisi helposti voinut tipauttaa kourallinen jaksoja ja näin saada kaudesta paljon tiukempi paketti. Nyt kaikissa jaksoissa on älytön määrä turhaa kertausta ja tylsää liirum-laarum-dialogia. Varsinkin tuo Ketsupin mainitsema yksinäiti-tarina oli aika kamala: kolmikon kyvyt olivat aika mitäänsanomattomia ja eikä tuossa tarinanpätkässä oikeastaan tapahtunut yhtään mitään. Jonkun käsikirjoittajan on ollut pakko olla jonkinlaisen super-kyvyn hallitsija, kun olivat tuon onnistuneet venyttämään koko kauden mittaiseksi tarinaksi.

Meni kyllä vähän into tuosta sarjasta sen jälkeen kun kuulin tekijöiden miettivät tekevänsä sarjasta noin viiden-kuuden kauden mittaisen. . . yksi, tiivis, kompakti kausi ilman turhaa filleriä ja hidastelua olisi riittänyt minulle Heroesista, mutta äh. Sieltä taitaa olla vielä jotain spin-offin tapaistakin tulossa kai?


Otsikko: Re: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: Kubs - 18.10.2007 10:22
Sieltä taitaa olla vielä jotain spin-offin tapaistakin tulossa kai?

http://en.wikipedia.org/wiki/Heroes:_Origins


Otsikko: Re: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: Sharkie - 18.10.2007 20:55
Salkkarit punttiksella joka ilta(täällä ei muualla pääse telkkariin käsiksi). Seksi-Seppo on nuorten uusi idoli. :lol:


Otsikko: Re: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: TseiTsei - 19.10.2007 11:03
(http://www.kukunor.com/i/product/5250731pic1.jpg)


Pulp Fiction. MTV3, klo 23.10.


Otsikko: Re: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: Ilkimys - 19.10.2007 22:14
JIM TV 23.00 Megadeth live.


Otsikko: Re: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: zoukka - 20.10.2007 15:59
En tiedä miksi edes vaivaudun enää... Heroesin eka jakso oli juuri sitä mitä odotin. Kauniit ja rohkeat kököillä supervoimilla. Ja tätähän paskaa tulee kestämään sen 10 kautta taas.

Niin ja TK et sinä ihan yksin kuitenkaan ole pop-tietämättömyytesi kanssa. Minusta Lost ja Pako ovat sellaista hevonpaskaa, että oksat pois. Vain Everwoodin kaltaiset "tyhmät ihmiset tekee tylsiä asioita" sarjat ovat pahempia.


Kato mullan alla sarja kokonaisuudessaan niin keskustellaan sitten vaikka siitä jos on suuri tarve postailla juuri tähän triidiin ;)


Otsikko: Re: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: Ilkimys - 22.10.2007 18:38
Nyt kaikki lautalaiset katsomaan ylen uutisia jos olisi Kemin lukiolaisten mielenosoituksesta ja bongaamaan ruskea hiuksista pitkälettiä kuvista  :rollaus:


Otsikko: Re: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: Qtulhu - 25.10.2007 01:35
24:n 7. kauden traileri näyttää olevan jaossa ainakin vertaisverkoissa. Sen perusteella yksi kauden pahiksista on
Spoileri (osoita katsoaksesi)
mutta sarjassa on twistejä luvassa, joten tämä yllättävä veto saatta olla temppu joka ei ehkä olekaan sitä miltä näyttää. Kaljuksikin on Tony päänsä leikkauttanut. Tosin hieman odotinkin jotain tämmöstä. Näytti muutenkin aika hyvältä.


Otsikko: Re: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: Frank - 27.10.2007 14:22
Niin ja ostin kaikki neljä tuotantokautta Futuramasta 20€ per kausi!!! Siinä on sitä katsomisen arvoista "teeveetä"...

Loistava ostos.  ;D
Futurama ei kyllä pettänyt missään vaiheessa. Ikävää, että sarja loppui lyhyeen.

Syksyllä ei ole pahemmin tullut katsottua Big Brotherin lisäksi muuta kuin Subin komediaputkea. Syksyn yo:t saivat minut katsomaan roska-hähähää-komedioita, jotta olisi jotain muutakin ajateltavaa kuin EU:n historia tai taloustieto. Eipä sieltä muuta hyvää tule kuin Frendit ja Simpsonit. Miehen puolikkaat menettelee, mutta Mutsin kyydissä -ohjelmasta minulla ei ole mitään hyvää sanottavaa. Eivätkö ne tajua, ettei Nanny osaa vieläkään näytellä?

Olen pitänyt televisiota päivittäin auki Subin komediaputkesta asti eteenpäin, jotten missaisi Big Brotheria ja Late Nightia. Subtv on siis ollut päällä joka ilta, ja sen ohjelmia on tullut sivusilmällä koneen ääressä katsottua. X-Filesia aloin seuraamaan vasta nyt ja se kyllä iski. Aika hyvä sarja, vaikka eilinen muistelmajakso olikin huijausta. Myös Rysän päällä tulee katottua, kun se on niin huvittava. On oikeasti hauska katsoa, kun pettävät ihmiset jäävät kiinni itse teosta ja kuulevat suorat sanat puolisoiltaan. Laatuviihdettä, joka ei toimi kuin USA:ssa. ;D


Otsikko: Re: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: Kubs - 27.10.2007 15:28
Niin ja ostin kaikki neljä tuotantokautta Futuramasta 20€ per kausi!!! Siinä on sitä katsomisen arvoista "teeveetä"...

Loistava ostos.  ;D
Futurama ei kyllä pettänyt missään vaiheessa. Ikävää, että sarja loppui lyhyeen.


Onneksi sarjalle on luvattu kaksi kautta jatkoa.


Otsikko: Re: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: sleepy - 05.11.2007 23:43
Yle Teeman Kino Into-paikalla, joka tulee aina torstaisin noin kymmenen aikaan, näytetään ensi torstaista alkaen aivan loistavan Jim Jarmuschin viisi ensimmäistä elokuvaa, hyvin pikkuisella budjetilla tehdystä Permanent Vacationista viiteen eri kaupunkiin sijoittuvaan Night on Earthiin.

Nähtävänä tulee olemaan muun muassa Tom Waitsia, John Lurieta, "I scream, you scream, we all scream for ice creme" syrjäkujia, japanilaisia Elvis-faneja, helsinkiläisiä taksikuskeja ja -matkustajia, vankilapako ja paljon kuivaa huumoria. Ihanaa!


Otsikko: Re: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: Kubs - 06.11.2007 21:50
Extra LIVE: Guitar Heroes 22.00

Suora lähetys Helsingin Tavastialta. Suomen tiukimmat ja arvostetuimmat hevikitaristit mittaavat taitojaan elävän yleisön ja kameroiden edessä. Luvassa myös fiiliksiä lavan takaa.


Otsikko: Re: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: teidon - 09.11.2007 19:03
Tänä viikonloppuna (9-12.11) näkyypi kaapeli-tv:ssä maksukanavia ilmaseks, ainakin Soneran ja Welhon kaapeleissa. Kattelkaas siis töllöä, josko sieltä kerrankin tulis jopa jotain katsomisen arvoista. ; )


Otsikko: Re: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: AK-87 - 09.11.2007 22:04
Tänä viikonloppuna (9-12.11) näkyypi kaapeli-tv:ssä maksukanavia ilmaseks, ainakin Soneran ja Welhon kaapeleissa. Kattelkaas siis töllöä, josko sieltä kerrankin tulis jopa jotain katsomisen arvoista. ; )

En tiedä onko sama homma sitten antenni talouksien kanssa. Ainakin meilläpäin (ainakin eilisestä asti) on muutamat maksukanavat näkynyt...


Otsikko: Re: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: TseiTsei - 07.12.2007 19:36
Joka helkkarin mainostauolla Nicole Kidman treenaa aivojansa DS:llä. *Di dii, di dii* ;D

Muutenkin PS3/Wii/DS-mainoksia on näkynyt näin joulun alla aika paljon.


Otsikko: Re: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: tuhis - 09.12.2007 15:32
(http://images.telkku.com/img/venetsiakuvat/41713264813.jpg)


Kissojen valtakunta

TV2 9.12.
KLO 19:10

Ei mikään erityisen hyvä Ghiblin anime, mutta kyllähän tuon Ghibliksi kuitenkin tunnistaa. Alkupuoli oli jopa ihan hyvä, mutta varsinainen kissojen valtakunta oli pettymys. Ihan kiva anime silti.


Otsikko: Re: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: kas - 09.12.2007 19:25
Ihan mukava leffa, nähty on tosin jo kauan sitten, löysin joskus alelaarista.


Otsikko: Re: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: Dr. Scientist - 10.12.2007 00:26
Itsekin omistan tuon DVD:lle, joskus alelaarista ostin myös. Ihan hyväntuulinen leffa ja ei tarvitse mitää turhia miettiä vaan ihan rennosti vaan katsoo niin onhan tuo ihan mukava piirretty. Tänään TV2:sta tullut suomiversio oli kyllä jotain aivan kauheaa.


Otsikko: Re: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: tuhis - 10.12.2007 08:37
Ai se oli suomenkielinen. En ole noita suomennettuja Ghiblejä nähnyt yhtäkään ja tekisi melkein mieli ihan mielenkiinnosta.Otsikko: Re: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: Dr. Scientist - 10.12.2007 16:59
Ai se oli suomenkielinen. En ole noita suomennettuja Ghiblejä nähnyt yhtäkään ja tekisi melkein mieli ihan mielenkiinnosta.

Älä. Älä ikinä, ellet halua elinikäisiä traumoja...


Otsikko: Re: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: Sarkoni - 10.12.2007 18:49
Älä. Älä ikinä, ellet halua elinikäisiä traumoja...

Minä sain japania HUUTAVASTA Meistä (Totoro) niin kovia traumoja, että melkein mielelläni kaataisin 5 litraa tervaa tyttösen kurkusta alas. Olen katsonut Henkien Kätkemän, Liikkuvan Linnan, Totoron ja Kissojen Valtakunnan suomeksi, eikä ne niin huonoja ole. Totoroakin mielummin katson suomeksi jo ihan siksi, että suomenkielisessä versiossa Mei on niin hervottoman hauska, varsinkin alkuperäiseen verrattuna. :lol:

Tai sitten jaappaani ei ole minun juttuni.


Otsikko: Re: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: Dr. Scientist - 11.12.2007 16:44
No okei, täytyy myöntää että Kissojen Valtakunnan suomi-dubbi on ihan mallikkaasti tehty muihin piirrettyihin verrattuna mutta suomenkieli ei yksinkertaisesti sovi animehahmojen puhuttavaksi. Japanilaiset ääninäyttelijät eläytyvät muutenkin paljon paremmin rooleihinsa.


Otsikko: Re: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: Doinkki - 11.12.2007 17:06
Lainaus käyttäjältä: Dr. Scientist
suomenkieli ei yksinkertaisesti sovi animehahmojen puhuttavaksi

Muumit?  :???:Otsikko: Re: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: IPlayer - 17.12.2007 21:38
(http://www.celluloidheroreviews.com/images/full-metal-jacket-1.jpg)

Bullshit I can't hear you!


Full Metal Jacket nyt kolmosella.


Otsikko: Re: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: MasterTK - 18.12.2007 11:32
(http://www.celluloidheroreviews.com/images/full-metal-jacket-1.jpg)

Bullshit I can't hear you!


Full Metal Jacket nyt kolmosella.

Alkupuolisko on parasta, loppu taas täyttä paskaa.


Otsikko: Re: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: Taist0 - 23.12.2007 23:53
Muistakaa katsoa SubTv:n salkkarit eli Salaiset Kansiot perjantaina 23.00 ja sunnuntai yöllä n:1.20.


Otsikko: Re: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: Turilas - 03.01.2008 19:28
Tänään alkaa SubTv:llä uusintoina muutaman vuoden takainen klassikkosarja Rimakauhua ja Rakkautta (Cold Feet) kello 22.00. Tämä on juuri sellainen sarja, jonka katsomisesta tulee melkein aina hyvälle tuulelle.

Meinasin ostaa kyseisen sarjan dvd-boksin, mutta uusinnat ehättivät ensin. Täytyypä hommailla boksi sitten joskus myöhemmin.


Otsikko: Re: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: JayeizH - 06.01.2008 10:19
Eilen tapahtui mukava yllätys. Selailin boksin ohjelmaopasta että tuleeko illalla mitään ja huomasin että jo pienen statuksen saanut Stargåte tulee subilta. Ja nyt tarkastin niin ilokseni sarjaa esitetään alusta asti ja kaikki jaksot tulevat lauantaina kello 23:30. Vihdoin uusinta joka kiinnostaa ja jolla on selvät ja hyvät esitysajat.
On jo jonkin aikaa kyrsinyt että uusintoja (ja uusiakin sarjoja) esitetään joskus helevetin myöhään ja aamulla pitäisi mennä töihin. Olen toivonut jo kauan että niillä vihdoin välähtäisi ja laittaisi perjantain tai lauantain myöhäis iltaan yhden sarjan jota esitetään VAIN sinä yhtenä päivänä. Vihdoin jollain välähti (yllättävän kauan sekin kesti).

Mutta siis, aikanaan minulta jäi Stargåte sarja kesken kun se tuli kaaaaauan sitten, ja olen aina hiukan harmitellut että sarja jäi väliin. Ihan ok sarjalta kun vaikuttaa. Totta kai sarjasta pieniä koomisen surkeita tilateita ja asioita löytyy, mutta harvasta sarjasta ei löydy. Varsinkin kun puhutaan vanhoista sarjoista.

Pitkästä aikaa on jotain katsottavaa lauantainakin.


Otsikko: Re: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: tuhis - 06.01.2008 11:36
Kuulemma tuo Stårgoatse paranee aikatavalla kun enää ei huidota jossain studion kellareissa tai vieraitten isäntien metsästysmailla - vaikka Mäkkaiverin takiahan tuota sarjaa katsotaankin!


Otsikko: Re: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: Tan - 06.01.2008 12:36
Erittäin mukava yllätys että sarja alkoi alusta, toivottavasti Tölkki pääsee vakio-osaansa suht nopeasti. Sarjan paras kohta oli kyllä Samanthan "This is how they controlled it. It took us 15 years and three supercomputers to MacGyver a system for the gate on Earth."
(http://img220.imageshack.us/img220/6808/jaffafv0.jpg)

"Indeed"


Otsikko: Re: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: IPlayer - 06.01.2008 16:22
http://youtube.com/watch?v=-v9sCo7xZK0&feature=related (http://youtube.com/watch?v=-v9sCo7xZK0&feature=related)

Richard parka. Tv-roolit voivat jättää mieheen ikävänlaisen jäljen.  ;)


Otsikko: Re: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: AK-87 - 06.01.2008 21:55
Tänään Canal+ First klo 23.00 Dexter 2. kauden 1. jakso It's alive.

Odotukset on kovat kakkoskaudelle, olihan eka kausi pelkkää timanttia alusta loppuun.


Otsikko: Re: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: Japshumwaa - 07.01.2008 18:23
Lainaus käyttäjältä: www.lime24.fi
Hullut japanilaiset -ohjelman (Takeshi´s Castle) jokaisessa jaksossa noin satakunta voiton himoista japanilaista kilpailijaa yrittää selvitä hullunkurisista esteistä ja haasteista valloittaakseen Takeshin linnan ja voittaakseen kisan. Kyseessä on 1980-luvun lopun huippusuosittu ja kulttimaineeseenkin noussut ohjelma, jota voisi jopa luonnehtia tosielämän Super Mario -peliksi. Japanin ulkopuolella ohjelma on nähty kymmenissä eri maissa, viime vuosina myös Yhdysvalloissa ja Englannissa. JIMillä Hullut japanilaiset nähdään maanantaista torstaihin klo 23.00, alkaen 7.1.2008.

Kannattaa katsoa jos japanilaisten kohellus yhtään kiinnostaa. Ohjelmaa luotsaa ei enempää eikä vähempää kuin Takeshi Kitano.


Otsikko: Re: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: kep - 08.01.2008 00:54
Kannattaa katsoa jos japanilaisten kohellus yhtään kiinnostaa. Ohjelmaa luotsaa ei enempää eikä vähempää kuin Takeshi Kitano.
Aivan järkyttävän hyvä ainakin ensimmäisen jakson perusteella. Välillä tuli naurettua vedet silmissä kun japaninpoikaa kyykytettiin. Saa nähdä, että jos brittiselostaja ärsyttää yhtään enempää ja lajit säilyvät vain samoina, jääkö katsominen vain pariin jaksoon.


Otsikko: Re: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: Turilas - 08.01.2008 08:52
Mä katoin kanssa ennen South Parkia eilen tota japsien kohellusta. Meinas kyllä lirahtaa tippa housuun varsinkin "High Rollersin" aikana. Uskomattoman hauskaa, mutta brittiselostaja osaa välillä olla vähän ärsyttävä, vaikka muutaman hyvän kuitin heittikin.


Otsikko: Re: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: AK-87 - 18.01.2008 18:16
Tänään nelosella klo. 23.40 alkaa Masters of Horror-sarja.
Itse aikaisemmin katsoin suurimman osan jaksoista Canalilta ~vuosi sitten. Kyseessä siis kuten nimikin kertoo "kauhu"sarja (oisko ollu 13 osaa...), jokainen jakso kestää tunnin. Ohjaajina on kauhuleffoista tuttuja nimiä. Ihan hyvää ajanvietettä, varsinkin jos telkusta ei satu tulemaan muutakaan.

Masters of Horrorin jälkeen (eli klo. 00.45) onkin sitten laatuleffan paikka eli Maximum Risk.
Se, että pääosassa on Jean-Claude Van Damme, on sen merkki, että leffaa ei voi ohittaa.

Sitten vielä jo nyt tiedoksi, että huomenna klo. 22.25, kolmoselta Predator.


Otsikko: Re: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: IPlayer - 18.01.2008 20:59
Masters of Horrorin jälkeen (eli klo. 00.45) onkin sitten laatuleffan paikka eli Maximum Risk.
Se, että pääosassa on Jean-Claude Van Damme, on sen merkki, että leffaa ei voi ohittaa.

Sitten vielä jo nyt tiedoksi, että huomenna klo. 22.25, kolmoselta Predator.

Hoo, laatua tiedossa. Hauska yhteensattuma muuten, Dammehan oli ehdolla predatorin rooliin, mutta hänellä oli vaikeuksia liikkua puvussa!

Todennäköisimmin se oli liian iso.


Otsikko: Re: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: AK-87 - 18.01.2008 22:29
Hauska yhteensattuma muuten, Dammehan oli ehdolla predatorin rooliin, mutta hänellä oli vaikeuksia liikkua puvussa!

Todennäköisimmin se oli liian iso.

Joo niinhän se oli, ainut että itse olen lukenut (olikohan jopa imdb:ssä), että Damme ei halunnut olla pelkkä "erikoisefekti", ja jätti roolin sitten sikseen.

Ehkäpä hyvä niin ;)


Otsikko: Re: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: Ephram - 30.01.2008 19:50
Tänään Neloselta 22.00 G-piste (http://www.telkku.com/tiedot?oid=2008013022003)

Tämähän on seksiaiheinen talk show naisille.   


JOTEN MINÄ KATSON SEN!
Muttajuu, kyllähän tämän ohjelman toteutus meikäläistä kovasti kiinnostaa. Hienoa nähdä, millaisella linssillä tämä show on kuvattu, miten liikkeen sumennusta käytetään ja millaisia kamera-ajoja yleisöstä tehdään. Myös kivannäköisen juontajakaksikon suoritusta katson takuuvarmasti silmä kovana.

Käytän tätä ohjelmaa ennen kaikkea oppimismateriaalina. Tiedän naisen seksuaalisuudesta yhtä paljon kuin pässi pörssikursseista. Eli olen edelleen siinä uskossa, että ehkäisy hoidetaan ampumalla haikara kiväärillä alas. Ennenkuin mokoma ehtii rahdata rääkyvän pakettinsa oikean talon terassille.

Mutta katotaanpas mitä tästä showsta tulee.


Otsikko: Re: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: Sarkoni - 30.01.2008 22:19
No voi nyt pyhä Jesse-Setä mitä paskaa tuo G-piste on. Olisi vaan pitänyt ottaa vakavasti se ohjelmatietojen kohta "naisille tarkoitettu..." :rollaus:


Otsikko: Re: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: Ephram - 30.01.2008 22:32
Valitettavasti näin.  >:(

Jenna Jamesonin 9,5 gigan megapaketti sittenkin latausjonoon. Se käy paremmasta oppimateriaalista.


Otsikko: Re: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: Melfice_ - 06.02.2008 22:27
Tuossa tuo G-piste pyörii vieressä. Aika perinteistä lässytystä, en mä oikein ymmärrä mille katsojaryhmälle toi on suunnattu; liian kesyä ja rautalangasta vääntämistä että nuoria aikuisia tai keski-ikäisiä seksipetoja kiinnostaisi. On muuten ladattu aika paljon estrogeenia tohon ohjelmaan. Ehkä tää menee niille seksistä unelmoiville teiniummikoille joiden mielestä tää on tuhmaa, voivat katsoa salaa vanhemmiltaan.

Anna Perhon kolumni oli kyllä back in the day ihan pakko lukea uudesta City-lehdestä. Sitten nainen jäi pois ja tilalle tuli kaiken maailman Tuomas Vimmaa ja muita apinoita jotka kuvittelivat olevansa urbaaneja nuoria intellektaaleja. Toisaalta koko City-lehti alkaa olla nykyään Walter de Campin munansaantivinkkejä myöten aika väsynyt. Onneksi siinä julkaistaan sentään Hugleikur Dagnarssonin sarjakuvia.

"Asevelvollisuus, NATO, palkka-armeija, YLEINEN TAKTISUUS"-keskustelun aloitusviestini Jussi Hermaja -osuus on muuten erään Anna Perhon kolumnin innoittama. Joku vois jopa väittää suoraksi referaatiksi...


Otsikko: Re: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: JayeizH - 07.02.2008 10:38
Nyt se tapahtui. Heroessissa tuli kerrankin todella hyvä jakso. Eli jakso "mikä-se-nyt-onkaan" joka tuli eilen TV:stä. Siinä tapahtui, siinä selvitettiin asioita ja siinä saatiin mielenkiintoa tulevalle. Tälläisiä jaksoja lisää ehdottomasti! Tosin veikkaan että nyt siirrytään taas perinteiseen vatvomiseen ja pyöritellään samoja juttuja kierrellen ja kaarrellen sattumien ja väärinkäsitysten saattelemina.

Niin ja mikä parasta, se god damn "Jeckyll & Hyde" -syndrooman omaava muija jätettiin ihan omaan rauhaan.


Otsikko: Re: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: Turilas - 07.02.2008 12:37
Aijai. American Hot Rod kovettaa kyllä enemmän kuin G-piste.  Eli JIMillä alkoi eilen tuo Hot Rod klo. 22.00. Kannattaa katsoa, mikäli amerikanraudat saavat teltan kohoamaan.


Otsikko: Re: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: Melfice_ - 09.02.2008 15:30
Perkele, tässä on pari hyvää elokuvaa mennyt jo ohitse pakollisen lauantaidokailun takia, Predatot ja Karate Kid. Onneksi Nelonen paikkaa virhettään näyttämällä hienoa elokuvaa välillä myös sellaiseen aikaan kun ihmiset ovat kotona:

Nelonen 16.20-18.30 Karate Kid II

Mr Miyagi! Ralph Macchio, kasareista kasarein! Wax on, wax off!

Lainaus
[Walking through the Okinawa airport, Daniel and Miyagi find a poster advertising Sato's karate school. The poster shows Sato breaking a log with his bare hands]
Daniel: You think you could break a log like that?
Miyagi: Don't know. Never been attacked by a tree.


Otsikko: Re: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: Ephram - 09.02.2008 23:03
Klo. 20.00 JIMiltä lauantaisin tulee sarja nimeltään Haamutiimi (Ghost Hunters)


Herranen aika, en tiennyt tälläisen huippudokumenttisarjan olemassaolosta mitään. Kuulin siitä tänään veljeltäni, joten nappasin moisen välittömästi tallennukseen. Tällä hetkellä sitä katselen ja on kyllä aika mielenkiintoista kamaa tämä. Sarjaa lienee tehty jo kolme kautta, Suomessa kai mennään vasta ensimmäisellä kaudella.

Amerikkalainen haamututkimisyksikkö etsii huipputeknologian avulla todisteita henkiolentojen olemassaolosta. Joka ikisessä jaksossa ei tosiaankaan ilmaannu juuri mitään, mutta silloin kun tapahtuu, ovat niskavillat pystyssä taatusti itse kullakin.

Veljeni on kokenut tälläisen kohtaamisen henkiolennon kanssa, jossa myös minä ja siskoni olimme osallisena, mutta emme niin suoranaisesti. Tulen sarjaa varmasti seuraamaan tiiviisti tästä lähtien.


Otsikko: Re: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: Dr. Scientist - 10.02.2008 00:40
Klo. 20.00 JIMiltä lauantaisin tulee sarja nimeltään Haamutiimi (Ghost Hunters)

Kuulemma tuon sarjan tuottajilta on tullut myös UFO Hunters-niminen samantyyppinen sarja.

http://en.wikipedia.org/wiki/UFO_Hunters_%28Sci_Fi_Channel%29 (http://en.wikipedia.org/wiki/UFO_Hunters_%28Sci_Fi_Channel%29)


Otsikko: Re: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: Ephram - 10.02.2008 01:55
Täytyypä lähettää JIMin palautelaatikkoon toivomus, että hankkisivat myös tuon UFO-sarjan ohjelmistoon. Ei liene mahdotonta.


Kuulin tuossa, että jokin taho on ottanut täällä Suomessa ilmoituksia vastaan ihmisiltä sellaisista taloista, joissa saattaa esiintyä yliluonnollisia tapahtumia. Jos olen oikein ymmärtänyt niin pian pääsemme siis nauttimaan kummitustaloista myös kotimaan mittakaavassa. Ongelma voi tulla siinä, että harva täällä Suomessa kai lähtee moiseen touhuun mukaan, kun on vaarassa tulla leimatuksi kylähulluksi, vaikka itse olisikin täysin varma ettei kuvittele asioita omassa päässään. Tuskin ainakaan kummitustalojen asukkaat jakaisivat tuntojaan yhtä avoimesti kuin tuossa jenkkien versiossa.


Täysin OT, mutta yksi haaveistani on lähteä tulevaisuudessa kiertämään Suomen kuuluisimpia kummitustaloja läpi ja sitten kirjoittaa kokemuksista kirja. Moinen on käynyt muutenkin mielessä kuin vain puolivakavasti ilmaan heitettynä ideana. Olisi aivan fantastista kiertää tuolla tavoin paikasta paikkaan, yöpyä vaikka halvoissa motelleissa ja dokumentoida matkan päällä kaikki kiinnostava. Tästä kuulette vielä...  ;)


Otsikko: Re: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: AK-87 - 10.02.2008 12:10
Olisi aivan fantastista kiertää tuolla tavoin paikasta paikkaan, yöpyä vaikka halvoissa motelleissa ja dokumentoida matkan päällä kaikki kiinnostava. Tästä kuulette vielä...  ;)

Uusi Blair Witch...? ;D

Joitain jaksoja olen joskus silloin tällöin tuota sarjaa katsellut, mutta itse suhtaudun aika skeptisesti. Kuitenkin kun olen sitä tyyppiä, että pitää itse kokea/nähdä, ennenkuin uskoo.
Vieläkun todisteet ovat yleensä enemmän tai vähemmän epäselviä ja pimeitä.

Sama homma on sen hypnosointi ohjelman kanssa. Hankala moista asiaa uskoa varsinkaan näin television välityksellä...


Otsikko: Re: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: AK-87 - 14.02.2008 23:34
Double kill...

Huomenna taasen pari laatuleffaa tulossa.
Kolmoselta klo. 22.55 alkaapi Arskaäijäilyä, elikkäs Conan-barbaari.
Nelosella sitten taasen alkaakin klo. 01.00 Hämärästä aamunkoittoon.

Huomeniltapa meneekin mukavasti television ääressä.


Otsikko: Re: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: zoukka - 15.02.2008 09:04
Lainaus
Kolmoselta klo. 22.55 alkaapi Arskaäijäilyä, elikkäs Conan-barbaari.

Himottas! Mutta käyn hakemassa mieluummin makuunista...


Otsikko: Re: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: Ephram - 17.02.2008 15:52
Haamutiimin eilisessä jaksossa tapahtui jo hurjia. Loistomatskua! (http://koti.welho.com/mijas12/miitti/Haamutiimi_ovi.mp4)Tiimin paras todiste kummittelusta taitaa silti olla vanhassa majakassa itsestään liikkunut tuoli (http://www.youtube.com/watch?v=v3OFgswLEOQ&feature=related).
Otsikko: Re: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: migge - 17.02.2008 16:04
Haamutiimin eilisessä jaksossa tapahtui jo hurjia. Loistomatskua! (http://koti.welho.com/mijas12/miitti/Haamutiimi_ovi.mp4)Tiimin paras todiste kummittelusta taitaa silti olla vanhassa majakassa itsestään liikkunut tuoli (http://www.youtube.com/watch?v=v3OFgswLEOQ&feature=related).Tai sitten tuottaja vain vetäisi narusta.

Minulle nuo ovat vain todiste siitä että ihminen uskoo siihen mihin haluaa.


Otsikko: Re: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: Ephram - 17.02.2008 16:13
TAPS kuvaa jokaiselta tapahtumapaikalta kymmeniä tunteja raakamateriaalia. Heillä on monia jaksoja, joissa ei tapahdu yhtikäs mitään. Uutuutena sarjan tekijät tarjoilevat jonkinlaista nettiradion kaltaista ohjelmaa, jossa voi kuunnella leikkaamattomana mitä nuo tyypit puhuvat ohjelmien teon aikana. Heillä ei ole mitään kikkoja takataskussa ja itse uskon sen sataprosenttisesti.


Mutta en toki varmastikaan uskoisi, jos en itse olisi todistanut tuonkaltaista toimintaa. Kun olin noin kymmenen vuotta vanha, todistin itse omin silmin tuollaisen esineen kiistämättömän itsestään liikkumisen. Ja jos jostain silloin olin varma, niin siitä, ettei minkään ohjelman tuottaja ollut vetelemässä naruista.


Mielestäni on yhtä hassua teilata suoralta kädeltä paranormaalin olemassaolo kuin niellä kaikki väittämät kummittelusta suoralta kädeltä. Huijauksia on aivan valtavasti, mutta siellä joukossa myös aitoa materiaalia.


Otsikko: Re: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: Kabanossi - 17.02.2008 16:15
Mutta en toki varmastikaan uskoisi, jos en itse olisi todistanut tuonkaltaista toimintaa. Kun olin noin kymmenen vuotta vanha, todistin itse omin silmin tuollaisen esineen kiistämättömän itsestään liikkumisen. Ja jos jostain silloin olin varma, niin siitä, ettei minkään ohjelman tuottaja ollut vetelemässä naruista. 

Kerro lisää.


Otsikko: Re: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: migge - 17.02.2008 17:24
Mielestäni on yhtä hassua teilata suoralta kädeltä paranormaalin olemassaolo kuin niellä kaikki väittämät kummittelusta suoralta kädeltä. Huijauksia on aivan valtavasti, mutta siellä joukossa myös aitoa materiaalia.
Mutta kun se suurin kysymys koskee juuri sitä mitä se aito materiaali on. Tuossakin ohjelmassa kyseessä oli automaattisesti haamu, kun mitään muuta selitystä ei keksitty. Paranormaali, eli poikkeava toiminta ei tarkoita sitä että kyseessä on kuolleen ihmisen henkiolento asialla.

Poikkeavaa toimintaa on olemassa, mutta miksi ihmiset suhtautuvat siihen niin epätietellisesti? Tuossa tuolitapauksessa olisin itse ainakin lähtenyt simuloimaan tilannetta uudestaan. Tällä kertaa useammalla kameralla ja paremmalla valaistuksella. Kenties tapahtuman syyt olisivat tulleet paremmin ilmi tai ainakin antaneet jonkin paremman selityksen kuin kuvitteellisen olion. Nyt tyydyttiin vain sahailemaan huonolaatuista videopätkää edestakaisin, koska se näyttää niin makeelta. Jonkin asteinen Myth Busters -ajattelutapa olisi ollut tervettä tässäkin tilanteessa, mutta minkäs teet, kun haamuja etsitään niin niitä on sitten pakko löytää.

Mutta viihdeohjelmasta tässäkin on vain kyse. Se että mukana on muka-skeptikkoja saa haamuintoilijoiden pöksyt kostumaan aina kun ne epäilevät näkemäänsä. Oli sitten kuka tahansa, ei tuota kannata liian vakavissaan ottaa. Jo se että tuolin liikahtaessa kajahtaa hyvin jenkkimäiset ääniefektit käyntiin, aiheutti hilpeyttä.


Otsikko: Re: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: Fraeon - 17.02.2008 17:29
Mutta en toki varmastikaan uskoisi, jos en itse olisi todistanut tuonkaltaista toimintaa. Kun olin noin kymmenen vuotta vanha, todistin itse omin silmin tuollaisen esineen kiistämättömän itsestään liikkumisen. Ja jos jostain silloin olin varma, niin siitä, ettei minkään ohjelman tuottaja ollut vetelemässä naruista.

(http://www.kolumbus.fi/lauri.grohn/yk/skepsis/videoluu.gif)


Hmmm... (http://www.kolumbus.fi/lauri.grohn/yk/skepsis/videoluu.wav)


Otsikko: Re: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: Ephram - 17.02.2008 17:36
Kun kyse on haamuista, vaatii todennäköisesti sen, että kokee itse "kohtaamisen", että alkaa suhtautumaan niihin avoimin mielin. Vaikka millaista videomateriaalia saataisiin, niin aina on mahdollisuus että sitä on peukaloitu tai lavastettu. PAITSI jos materiaali on itse kuvattu tai tapahtumien keskellä on itse oltu.

Lainaus käyttäjältä: Kabanossi
Kerro lisää.

Eli kyse oli leijuvasta mukista. Siellä talolla jossa veljeni asui joitakin vuosia sitten, oli monien entistenkin asukkien toimesta havaittu outoa toimintaa. Sitten kun minä, veljeni ja muutama veljeni kaverini näimme kirjaimellisesti teemukin lähtevän pöydältä ja tekevän pienen kierroksen ilmassa, palaten lopulta suurinpiirtein entiseen paikkaansa, niin ne muuttoaikeet saivat veljeni mielessä entistä enemmän vahvistusta  ;D

Muutama aiempi naapuri oli tosiaan lähtenyt talosta näistä epämääräisistä syistä johtuen.

Lainaus käyttäjältä: migge
Mutta kun se suurin kysymys koskee juuri sitä mitä se aito materiaali on. Tuossakin ohjelmassa kyseessä oli automaattisesti haamu, kun mitään muuta selitystä ei keksitty. Paranormaali, eli poikkeava toiminta ei tarkoita sitä että kyseessä on kuolleen ihmisen henkiolento asialla.

Jos katsoi koko ohjelman, niin siinä alleviivattiin, että tässä tapauksessa kummittelua ei voida todistaa, vaan selvää on ainoastaan se, että ovi liikahti. Minkäänlaisia vastauksia hengiltä ei äänitteiltä saatu tai muitakaan todisteita.  Vain ja ainoastaan raskas ovi avautui ja sulkeutui itsestään.

TAPS on siitä erilainen tutkimusyksikkö, että se nimenomaan pyrkii kumoamaan kummittelun. Se ei siis etsi todisteita haamuista kuola valuen uskoen jokaista pientäkin todisteenmurusta sumuisesti, vaan kyseenalaistaa asioita. Jos vertaa muihin samankaltaisiin ohjelmiin, niin ero on aikalailla selvä tämäm JIMin haamutiimin hyväksi.


Otsikko: Re: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: zoukka - 18.02.2008 14:14
Tiesitkö Epi, että "sielu" on sähkövirtaa? Ja miten helvetissä joku yhdistää jonkun kupin leijumisen kuolleisiin? Siis jos huomaisit, että kuolemasi jälkeen eläisit, niin heiluttelisitko sitten mukeja, ovia ja kiikkutuoleja seuraavat pari ziljardia vuotta?

Siis camoon. Jos jotain tuollaista olisi olemassa, niin siitä olisi tähän mennessä muutakin dokumentaatiota kuin sumuisia valokuvia ja rakeista videokuvaa.

Mutta jokainen saakoon kiksit siitä mistä haluaa.


Otsikko: Re: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: Ephram - 18.02.2008 14:40
Siis oletus oli, että tuolla asunnolla riehui/riehuu ns. räyhänhenki. Aaveitahan on olemassa runsaasti erityyppisiä, joista räyhänhenki edustaa vain yhtä lajia.

Ilmava teemuki antoi toden teolla ajateltavaa. Tottakai yhdistimme kyseisen tapauksen heti aaveisiin, ottaen huomioon kyseisen talon menneisyyden ja siellä sattuneet tapahtumat. Ei mikään painava muki voi leijua ilmassa itsestään, fysiikan lait sen kumoavat. En tiedä mitä se oli ja voisiko tapahtuma olla selitettävissä tieteellisesti, mutta käytettävissä olevien tietojen perusteella todennäköisin selitys meistä on juurikin räyhänhenki.


Merkillistä on tosiaan se, ettei tarpeeksi vakuuttavia todisteita olla kummitteluista ja hengistä saatu. Mutta jos joku taho tänä päivänä esittäisi moisen selkeän videonauhan tai kuvan, epäiltäisiin sitä välittömästi tietokoneella muokatuksi. Vaikka tutkijat vahvistaisivat sen aitouden, niin aina olisi epäilylle sijaa.  Jos henget ovat pääasiassa yksinäisyydessä viihtyviä olentoja, niin silloinhan niistä on lähes mahdotonta selvää todistusaineistoa saada.


Mutta nyt lähtee aihe käsistä, joten paranormaali-ketju on väistämätön! Malttakaahan odottaa.


Otsikko: Re: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: sleepy - 18.02.2008 22:39
Höh, en muistanut muistuttaa teitä katsomaan Teemalta Teshigaharan ohjaamaa elokuvaa Woman of the Dunes, joka on pyörinyt tätä kirjoittaessa jo puoli tuntia. . .

Jesus Camp'kin on ihan mielenkiintoinen dokumentti, joka ehti alkaa jo tovi sitten. Siinä rikotaan tällä hetkellä kuppeja Jeesuksen nimeen.


Otsikko: Re: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: zoukka - 19.02.2008 08:38
Kattoiko kukaan tuota Dodon selviytymisopasta? Ihminenhän on maapallon suurin katastrofi, sitten edellisen lajien massatuhon ja loppu olikin niin hellyttävä kun "ihmiskunta hävisi" ja eläimet tanssivat ja juhlivat. Repesin aplodeeraavalle simpanssille :lol:


Otsikko: Re: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: teidon - 27.02.2008 16:08
Lauantaina alkaa MTV3:n uudet maksukanavat. Scifi kanavalta ainakin tulee sen verta paljon meikäläistä kiinnostavaa katsottavaa että digiboksin kiintolevy repeilee saumoistaan. Mitä nyt tuossa noita ohjelmatietoja kattellu niin ainakin Babylon 5 on varma hitti. Red Dwarf vaikuttaa hyvälle, saanu aika superarvion IMDB:ssä, 9.1/10 (2,799 votes), mikä on hiukan parempi kuin B5:n arvio (8.8/10 (3,078 votes)). The Sentinel, Dark Skies ja 7 Days vaikuttaa myös kohtuu hyvältä ja kaipa sitä vois Doctor Who:n kattoa kun ei sitä tullu TV2:n puolelta katottua silloin kun se sieltä tuli. Ja tuleehan sieltä vielä muutakin katsomisen arvosta ohjelmaa. Täältä löytyy lisää ohjelmatietoja (http://www.mtv3.fi/scifi/).

Ja tietenkin nuo uudet kanavat tarkoittaa korkeampaa hintaa, 1.4. lähtien MTV3 kanavapaketti maksaa 15€/kk. Tai ainakin Elisa kertoo noin sivuillaan, MTV3 ei ole hirveemmin mainostanu tuota hintojen nousua. Noh, formulafanit kiittää ja sillee.


Ja ens viikonloppu (pe 7.3. klo 18:00 - ma 10.3. klo 8:00) on taas Cable Open viikonloppu, eli vinopino maksukanavia näkyy ilmaseks ilman mitään kortteja kaapelitalouksissa. Täältä löytyy lista maksukanavista mitkä näkyy ilmaseks Soneran verkossa. (http://www.sonera.fi/TV/Cable Open 2008)


Otsikko: Re: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: JayeizH - 27.02.2008 17:06
Ja tietenkin nuo uudet kanavat tarkoittaa korkeampaa hintaa, 1.4. lähtien MTV3 kanavapaketti maksaa 15€/kk. Tai ainakin Elisa kertoo noin sivuillaan, MTV3 ei ole hirveemmin mainostanu tuota hintojen nousua. Noh, formulafanit kiittää ja sillee.

Varmasti kyrsii. Mutta vitutus ei varmasti ole yhtä korkealla kuin minulla kun olen antennijärjestelmän armoilla. Tämähän tarkoittaa sitä että uudet kanava eivät näy (paitsi Ava klo 19 alkaen, kiinnostaa...) ja hinta on 19,90e/kk + kortti maksu. Ei kyrsi yhtään.


Otsikko: Re: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: zoukka - 28.02.2008 08:18
Meinaako kukaan kaapelimies testata elämää ilman jumalaa? Eikö ne kanavat viikonloppuna simahda?

Itse aion pitkittää boxin ostoa niin kauan kuin mahdollista. Ties vaikken osta ollenkaan. Liian usein huomaa teeveeseen kohdistuvista negatiivisista asenteista huolimatta, makaavansa sohvalla apaattisena ja tuijottaen jotain tyhjänpäiväistä paskaa. Mielessä käy, että voishan sitä taiteilla tai voishan sitä lähteä lenkille, mutta hypnoosi on liian kova.

Lähtekää messiin!


Otsikko: Re: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: Azu - 28.02.2008 10:32
Ei oo digiboksia enkä oo hankkimassa.


Otsikko: Re: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: Turilas - 28.02.2008 11:41
Itse aion pitkittää boxin ostoa niin kauan kuin mahdollista. Ties vaikken osta ollenkaan. Liian usein huomaa teeveeseen kohdistuvista negatiivisista asenteista huolimatta, makaavansa sohvalla apaattisena ja tuijottaen jotain tyhjänpäiväistä paskaa. Mielessä käy, että voishan sitä taiteilla tai voishan sitä lähteä lenkille, mutta hypnoosi on liian kova.

Lähtekää messiin!

Mä oon alkanu huomaamaan vähän samaa. Miksi helvetissä katson jotain amerikkalaista massaviihdettä, kun voisin sen sijaan lukea vaikka kirjaa ja sivistää itseäni. Tai tehdä ihan mitä tahansa muuta. Television ote on kuitenkin vielä aika luja, mutta jonkinlaista etääntymistä olen alkanut jo huomaamaan. Ajatuksissa on samanaikaisesti se, että olisipa kivaa elää ilman televisiota ja se, kuinka sitten jäisi kaikki hyvät sarjat näkemättä. Elämä on valintoja täynnä. Saas nähdä, jos vaikka jätän opiskelijana sitten ihan perustellusti tv-maksun maksamatta ja heitän digiboksin romukoppaan.


Otsikko: Re: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: Azu - 28.02.2008 15:31
kuinka sitten jäisi kaikki hyvät sarjat näkemättä.
Miten niin? Jos kerta olet tähän mennessä maksanut tv-lupamaksun (heh, pölijä), voisit vaikka sitten käyttää ainakin osan säästyneistä rahoista vuoden mittaan DVD-boksien ostamiseen. Esmes Play.comista ja monista muista nettikaupoista saa +/- parilla kympillä monien sarjojen yksittäisiä kausia, joten ei niihin välttämättä hirveästi rahaa menisi. Ja saisit katsoa jaksoja sitä mukaa kun itse haluat.

Tietty toisena tapana on sarjojen lataaminen netistä. Ei aina se kaikkein laillisin tapa, varsinkaan jos ovat DVD:ltä ripattuja episodeja (en uunituoreiden sarjojen tv-ripeistä tiedä?), mutta yksi mahdollisuus kuitenkin.

Lainaus
ja heitän digiboksin romukoppaan.
Eihän sitä pois kannata heittää, myy se. :p


Otsikko: Re: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: zoukka - 28.02.2008 15:34
Lainaus
Eihän sitä pois kannata heittää, myy se. :p

Noooo don't wreck my cause :b


Otsikko: Re: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: Ramen Soup - 28.02.2008 15:45
Oikeastaan kun miettii juuri tuon sivistyksen kannalta, niin ne massaviihdetuubat tulee just mainostv:ltä ja sivistävät ja kyldyrellit jutut Yleltä, että sinänsä vituttaisi kyllä enemmän maksaa jostain vapaapainista, big brotherista ja jenkkihutuista. Itsellä telkkari on lähinnä pelaamista ja dvd -leffojen katselua varten. Teema on mielenkiintoinen kanava, sieltä tulee oikeasti vähän erilaisempaa matskua, mm. hyviä sarjoja ja leffoja.

Sitten kun ollaan siinä maailmanvaiheessa, että voin valikosta valita ohjelman minkä haluan katsoa just sillä hetkellä ja maksan vain katsomistani ohjelmista vaikkapa kuukausittain jonkin järkevän summan, niin on telkkariasiat mielestäni kohdillaan. Tai jokin prepaid -systeemi, jolla voit katsella niin paljon ku on krediittejä ois vielä parempi. Tarjontaa tulisi olla huimasti enemmän kuin nyt, ja mahdollisuus katsoa uudestaan jo kerran katsottu pätkä ilmaiseksi. Tää nykyinen tv -lupamaksu ei ole hirveän oikeudenmukainen, kun tulotasoja on kuitenkin monenlaisia. Ja tv:n katsojia.


Otsikko: Re: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: Fraeon - 28.02.2008 15:48
Digitikun myin. Olen siis virallisesti täydellisen telkuton.

No eipä sitä telkkua tullut pitkään aikaan katsottuakaan (kaikki mielenkiintoisimmat ohjelmat tuntuvat karanneen maksullisille kanaville). Enkä edes muista, mitä showta varten viimeksi tuli säännöllisesti raahauduttua katsomaan telkkua.


Otsikko: Re: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: Turilas - 28.02.2008 21:20
Jos kerta olet tähän mennessä maksanut tv-lupamaksun (heh, pölijä),
Saas nähdä, jos vaikka jätän opiskelijana sitten ihan perustellusti tv-maksun maksamatta ja heitän digiboksin romukoppaan.
No joo, enpä nytkään asu omassa asunnossa, vaan siviilipalveluspaikan tarjoamassa kämpänpahaisessa, jossa toki pitäisi maksaa tv-lupa, mutta kun tarkastajia ei siellä ole koskaan käynyt niin mitäpä suotta tuollaisessa väliaikaisessa tilanteessa vaivautumaan.


Otsikko: Re: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: Rocky_Balboa - 28.02.2008 21:29
Enpä ole telkkaria kunnolla pariin vuoteen katsonu. Kaikki sarjatkin, mitä seurailen, on tullut katsottua "ilmaisen" nettikaupan kautta. Salkkarit ovat ainoa valopilkku Suomen telkussa, mutta muuten ei sieltä oikein mitään jaksa katsoa. Tosin Salkkaritkin on mennyt vähän tylsäksi sattuneesta syystä. SPOILERS AHOY!!!!!!!!!!!
Spoileri (osoita katsoaksesi)


Otsikko: Re: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: Taist0 - 28.02.2008 23:50
Spoileri (osoita katsoaksesi)

Tänäänhän Eero tunnusti olevansa Aaro   :lol:


Otsikko: Re: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: JayeizH - 29.02.2008 11:23
Salkkarit ovat ainoa valopilkku Suomen telkussa

Ymmärrän kaikki maailman korealaiset ihmesarjat, ja jopa annan sinulle hiukan arvoa mielessäni kun olet sinne päin maailmaa kulttuuritietoasi laajentanut. Mutta Salkkarit!!!!??? Ei jumalauta..jos saisin muuttaa kaksi asiaa Suomen TV-ohjelmissa pistäisin Salkkarit ja BB:n pannaan. Pahimmanlaatuista paskanjauhamista molemmat TV:ssä ikinä.


Otsikko: Re: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: zoukka - 29.02.2008 11:40
Salkkarit on ainoa hyvä suomalainen komedia-sarja pitkään aikaan.

Muhammed Ami. (http://youtube.com/watch?v=0hG_0DDvgVw)Tänään ne kanavat sitten lopultakin simahtaa. Enkä kärähtänyt teeveluvastakaan juhlat pystyyn.


Otsikko: Re: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: JayeizH - 29.02.2008 11:45
Salkkarit on ainoa hyvä suomalainen komedia-sarja pitkään aikaan.

Muhammed Ami. (http://youtube.com/watch?v=0hG_0DDvgVw)

Hahahahaha :D Hitto repesin :D Ihan huippu :D


Otsikko: Re: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: Rocky_Balboa - 29.02.2008 12:18
Salkkarit on omalta osaltani ollut yleensä aina parin hahmon varassa. Mutta eihän tuota siis minkään ihmissuhdedraaman takia tullu katsotta, vaan puhtaasti huumorimielellä. Esim. ainakin Aaro tuli ruutuun, se oli melkein sama kuin Rambo olisi tehnyt cameon Salkkareihin. Salkkarit vitutti ja nauratti samaan aikaan. Vähän niinkuin Wii.


Otsikko: Re: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: Sharkie - 01.03.2008 14:03
Hohhoh, vuoden pettymys. Hiippailin aamusella tarkistamaan, ovatko telkkarit pimenneet, mutta paskanmarjat, salkkari-uusintojahan sieltä tulee, puhtaasti analogisena ja edelleen. Kuulemma yli koko viikonlopun saattavat normilähetykset pyöriä. Niin just, ja millenium räjäyttää tietokoneita.

Saa nähdä meneekö digiaikaihmisillä sisu kaulaan vielä maanantainakin...


Otsikko: Re: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: Kabanossi - 01.03.2008 14:05
Siis eikö se ollut ihan tiedossa, että maanantaina aamu 8:lta päättyvät vikat analogiset lähetykset? Jossain päin Suomea on saattanut jo pimetä telkkarit.


Otsikko: Re: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: Sharkie - 01.03.2008 14:09
Mulle kun on kaikki puhuneet lauantaista. Vaan ehkä ne on sitten vain jossain korvessa jo kuolleet.

Jään odottamaan.


Otsikko: Re: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: Partajeesus - 02.03.2008 12:59
dna:n ja soneran kaapeliverkko pimenee maanantaina.


Otsikko: Re: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: Ephram - 05.03.2008 13:07
Ihan OoKoolta vaikutti tuo Nelosen Suojelijat-sarja näin pilotin jälkeen arvioituna. Aika harvoin varsinaisesti tulee kotimaista tuotantoa katsottua, mutta kyllä tämä vaikutti varsin seuraamisen arvoiselta.

Vartiointitiimin päämaja oli aika vahvasti 24-henkinen muuten. Applen cinema displayt koristivat paikkaa ja parista kohtauksesta tuli muutenkin tuo FOXin menestyssarja mieleen.

(http://img99.imageshack.us/img99/1484/eyetvsnapshotqq3.jpg)
Otsikko: Re: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: Sharkie - 05.03.2008 13:13
Äh, piti katsoa, mainostus oli meinaan jonnin verran herättänyt mielenkiintoa. Erittäin harvinaista millekään kotimaiselle sarjalle.

"Voimankäyttövälinettä sovelletaan harkiten, eikä koskaan päähän." :lol:


Niin ja muuten, EuroSport näkyy edelleen analogisena(gidissähän se taitaakin olla maksullinen kanava). Tiesinhän minä että tämä telkkarin pimenemisellä peloittelu oli paskapuhetta. 8)


Otsikko: Re: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: zoukka - 05.03.2008 14:26
Joo-o jännää on kyllä kun ei ole kotona nettiyhteyttä eikä teeveestä tule mitään. 21 vuoden jälkeen pienet vieroitusoireet ovat kuitenkin ymmärrettävissä. Enkä minä kaipaa itse ohjelmia, vaan se nyt vaan oli automaatio, että TV oli päällä teit sitten mitä tahansa. Kumman hiljaista kämpässä pari päivää ollut.

Alkushokin jälkeen olen katsellut Simpsoneita kiekoilta kun on tehnyt mieli lösöttää tai juoda pitemmät sumpit. Pelityksellekin tuli yhtäkkiä lisää aikaa.

Levyjen ostoon sano.


Otsikko: Re: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: TseiTsei - 07.03.2008 20:32
Kaapelipuolella eri maksukanavat näkyvät maanantaihin klo 8.00 asti ilmaiseksi. Canal+ ei taida näkyä, mutta teeveetonnit ja muut pelittää.


Otsikko: Re: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: Dr. Scientist - 08.03.2008 20:37
Tänään klo. 23.00 TV1000 Classicilta tulee Ghost Dog. Katsokaa.


Otsikko: Re: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: teidon - 17.03.2008 14:29
Californication alkaa tänään, Nelonen klo. 22.00.

Huomenna on animefanien yksi harvoista vuoden kohokohdista kun Subilta tulee Spriggan klo 21.00. Ei kai mikään maailman paras anime, mutta parempi kuin ei mitään. Ilmeisesti se on dubattu englanniksi... hyvä että ei sentään suomeks.


Otsikko: Re: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: despo - 17.03.2008 16:37
Jos joltakulta raukalta nyt ei vielä devulla löydy tai muuten vaan laitteet paskana, niin Neloselta tulee ensi viikonloppuna Taru Sormusten Herrasta-trilogia.


Otsikko: Re: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: AK-87 - 18.03.2008 18:43
Tänään jatkuu vihdoin ja viimeinen nelosella Carnivále 2. kauden (ja valitettavasti viimeisen) jaksoilla. Ja vaikka nelonen pyrkiikin taas kaiken ryssimään lähetysajalla, 00.20, niin kaikki jotka voi töllön ääreen. Ehdottomasti yksi parhaista sarjoista ikinä.
Ja toisen kauden joskus vuosi, kaksi sitten nähneenä voisin sanoa, että on jopa mahtavaa 1. kautta parempi.


Otsikko: Re: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: Melfice_ - 18.03.2008 20:17
Joo, kyllä ton voisi katsoa. En tiedä minkälainen crackhead nelosella näistä asioista päättää mutta onhan se aika mielenkiintoinen linjaus pitää kahden vuoden tauko laatusarjan tuotantokausissa ja valita sitten esitysajaksi lopulta tiistaiyö kello 00.20. Mun täytyy kyllä ensin varmaan vähän verestää ensimmäisen tuotantokauden tapahtumia jostain.


Otsikko: Re: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: kep - 18.03.2008 20:19
Tänään jatkuu vihdoin ja viimeinen nelosella Carnivále 2. kauden (ja valitettavasti viimeisen) jaksoilla. Ja vaikka nelonen pyrkiikin taas kaiken ryssimään lähetysajalla, 00.20, niin kaikki jotka voi töllön ääreen. Ehdottomasti yksi parhaista sarjoista ikinä.
Ja toisen kauden joskus vuosi, kaksi sitten nähneenä voisin sanoa, että on jopa mahtavaa 1. kautta parempi.
On kyllä täydessä avuttomuudessa legendaarista toimintaa neloselta tällaisen helmen kanssa. Hyvä, ettei mennyt koko tapaus sivuun, kun ensimmäisen kerran tästä kuulin avopuolisolta aikaisemmin tänään. Tämän tiedon hänkin oli vasta onkinut EPG:n kautta, eli ei edes tv-spotista tai muusta mainoksesta. Lost ja varsinkin desperate housewives jatkavat primetimessa ja yksi viime vuosien ehdottomasti parhaimpia sarjoja(jonka juonikuvioita ei välttämättä väännetä rautalangasta) tungetaan tiistain keskiyön jättömaahan. Kiitti helvetisti, nelonen!


Otsikko: Re: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: Azu - 18.03.2008 21:57
En tiedä minkälainen crackhead nelosella näistä asioista päättää
Varmaan se sama crackhead, joka laittoi Battlestar Galacticat alkamaan puolenyön aikoihin.


Otsikko: Re: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: rinturi - 18.03.2008 22:25
En tiedä minkälainen crackhead nelosella näistä asioista päättää
Varmaan se sama crackhead, joka laittoi Battlestar Galacticat alkamaan puolenyön aikoihin.

Kaikki Battlestar Galactican katsojat ovat limaisia scifinörttejä jotka valvovat kuitenkin joka yö ainakin neljään asti. Enkä yleistä yhtään, en ikinä!


Otsikko: Re: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: JayeizH - 19.03.2008 11:47
Californication alkaa tänään, Nelonen klo. 22.00.
Tämä sarja yllätti erittäin positiivisesti. Luulin että tämä on nykytrendin mukainen turha sarja jossa suosio perutuu vain siihen että joka jaksossa näkyy useammat tissit ja joka jaksossa pannaan. Mutta olin väärässä. Paneskelua ja tissejä jaksosta löytyi, mutta jaksossa löytyi paljon hauskoja ja viihdyttäviä tilanteita ilman tissejä ja paneskelua. Aion katsoa sarjaa jatkossakin.

Tänään jatkuu vihdoin ja viimeinen nelosella Carnivále 2. kauden (ja valitettavasti viimeisen) jaksoilla. Ja vaikka nelonen pyrkiikin taas kaiken ryssimään lähetysajalla, 00.20, niin kaikki jotka voi töllön ääreen. Ehdottomasti yksi parhaista sarjoista ikinä.
Ja toisen kauden joskus vuosi, kaksi sitten nähneenä voisin sanoa, että on jopa mahtavaa 1. kautta parempi.
Ihan uskomatonta kuinka Nelonen heittää nämä oikeasti hyvät sarjat noin myöhäseen aikaan. Ei niitä vain voi katsoa. Jos nukun 6h yössä olen aivan pihalla seuraavan päivän. Ja aamulla *ituttaa entistä enemmän. Odotin oikein että tämä sarja jatkuisi taas, mutta hukkaan menee kun en vain voi valvoa noin myöhään.


Otsikko: Re: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: Fraeon - 19.03.2008 13:03
Kaikki Battlestar Galactican katsojat ovat limaisia scifinörttejä jotka valvovat kuitenkin joka yö ainakin neljään asti.

:(


Otsikko: Re: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: despo - 19.03.2008 14:25
Californication alkaa tänään, Nelonen klo. 22.00.
Tämä sarja yllätti erittäin positiivisesti. Luulin että tämä on nykytrendin mukainen turha sarja jossa suosio perutuu vain siihen että joka jaksossa näkyy useammat tissit ja joka jaksossa pannaan. Mutta olin väärässä. Paneskelua ja tissejä jaksosta löytyi, mutta jaksossa löytyi paljon hauskoja ja viihdyttäviä tilanteita ilman tissejä ja paneskelua. Aion katsoa sarjaa jatkossakin.

Etkö katsonut viime syksynä, kun tuli ulos jenkeissä? Täällähän oli kova hype päällä silloin, eräiden toimesta  ;D
No joo, saa nähdä jos itse jaksaisi tuota TV:stä katsoa kun kaikki jaksot ovat kuitenkin vielä koneellakin...

Hemmetin hyvä kuitenkin ja varmaan paras viime vuonna debytoinut sarja.


Otsikko: Re: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: JayeizH - 19.03.2008 14:32
Californication alkaa tänään, Nelonen klo. 22.00.
Tämä sarja yllätti erittäin positiivisesti. Luulin että tämä on nykytrendin mukainen turha sarja jossa suosio perutuu vain siihen että joka jaksossa näkyy useammat tissit ja joka jaksossa pannaan. Mutta olin väärässä. Paneskelua ja tissejä jaksosta löytyi, mutta jaksossa löytyi paljon hauskoja ja viihdyttäviä tilanteita ilman tissejä ja paneskelua. Aion katsoa sarjaa jatkossakin.

Etkö katsonut viime syksynä, kun tuli ulos jenkeissä? Täällähän oli kova hype päällä silloin, eräiden toimesta  ;D
No joo, saa nähdä jos itse jaksaisi tuota TV:stä katsoa kun kaikki jaksot ovat kuitenkin vielä koneellakin...

Hemmetin hyvä kuitenkin ja varmaan paras viime vuonna debytoinut sarja.

Joo kyllähän sitä Epikin täällä hypetti ja oli innoissaan kun Duchovnyltä tulee uusi sarja ulos :) Mutta en jaksanut alkaa sitä etsimään ja latailemaan. Olen tullut laiskaksi. Ja kun TV:stä tuli siihen aikaan ihan tarpeeksi muutenkin katsottavaa. Joten päätin odotella sitä kunnes joku fiksuna sen tänne pohjolaan lisensoi. Onhan nyt maanantai-iltoina jotain katsottavaa :) Tosin sitten alkaa kyrsimään jos maikkarin puolelta tulisi samaan aikaan joku hyvä elokuva...tästä tosin ei kovin suurta pelkoa ole.


Otsikko: Re: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: Cyrus - 23.03.2008 15:51
Frendien perillinen How I Met Your Mother on alkanut näköjään MTV3:lla mahtavaan esitysaikaan keskiviikkona klo 13.55 ja mahtavalla nimellä "Ensisilmäyksellä". Ainakin eka kausi oli mielestäni loistavaa viihdettä, tuli DVD:ltä katsottua viime vuoden puolella. Kakkoskauden hankin juuri ja varmaan ensi viikolla pyörittelen sen.


Otsikko: Re: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: IPlayer - 29.03.2008 02:39
Myytinmurtajissa tuli aika mielenkiintoista settiä äsken. Testasivat auttaako musiikki tai puhuminen millään lailla herneitten kasvua, ja kävi ilmi että näin on. Kasvi ei tosin erota lepertelyä haukkumisesta mitä kasvutuloksiin tulee. Kasvun kiihokkeena juttelua paremmin toimi musiikki, ja parasta niille on death metal.  :lol:


Otsikko: Re: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: Melfice_ - 29.03.2008 11:33
(http://www.atthemovies.co.uk/big/deerhunter1979UK1sht850.jpg)

TV2 22.05
MAU!


Otsikko: Re: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: Sharkie - 22.04.2008 21:33
Mainostuspainostus.

Kaikkihan katsoo viikoittain Suomen suosituimman ajankohtaisohjelman, 45 minuuttia? Ai ette? Noh, huomenna, eli keskiviikkona 23.4. kannattaa vilkaista. Kävivät tekemässä meilläpäin juttua katutansseista, ja myös allekirjoittanut heilunee pätkässä kuin huomista ei olisikaan. Bongaajille halaus.


Muissa aiheissa mm. työmasennusta ja teleoperaattorien tylytystä, joten kolmen vartin verran taattua viihdettä pitäisi olla luvassa, tanssitaiteen ulkopuolellakin. :)


Otsikko: Re: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: Fyysinen Preesens - 23.04.2008 20:45
En tiennytkää, että Sharkie on muuttanu Suomeen 10 vuotta sitten..


Otsikko: Re: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: JayeizH - 24.04.2008 10:17
Mainostuspainostus.

Kaikkihan katsoo viikoittain Suomen suosituimman ajankohtaisohjelman, 45 minuuttia? Ai ette? Noh, huomenna, eli keskiviikkona 23.4. kannattaa vilkaista. Kävivät tekemässä meilläpäin juttua katutansseista, ja myös allekirjoittanut heilunee pätkässä kuin huomista ei olisikaan. Bongaajille halaus.


Muissa aiheissa mm. työmasennusta ja teleoperaattorien tylytystä, joten kolmen vartin verran taattua viihdettä pitäisi olla luvassa, tanssitaiteen ulkopuolellakin. :)

Olisin mielelläni katsonut ja ja ihan viime metreille luulin sen katsovani, mutta toiselta kanavalata tuli taas näitä maailman parhaita ohjelmia, eli Suomen unelmien poikamies. Siis oikeasti!!! Ihan naurettavia ohjelmia. 10 muijaa jahtaa yhtä äijää TV-ohjelmassa ja sitten vielä kerätään kaikki kokoon viimeiseen jaksoon että kaikki muijat vai haukkua toisiaan ja kehua sitä sovinisti sikaa joka on se "unelmien" poikamies. Ei juma*auta!!!! Kuka *elvetti näitä ohjelmia keksii? Ai no niin...Jenkit.

Myönnän kyllä että näistä tosi-tv ohjelmista löytyy ihan hyviäkin formaatteja kuten Diili ja jopa Huippumalli haussa on ok. Mutta Diilikin menee aivan liikaa draaman puolelle nykyään ja tämä Suomessa tehty Viron huip...siis Suomen huippumallihaussa on lähinnä teinityttöjen angstia, ja en tiedä miksi mutta se ei muutenkaan tunnu läheskään yhtä hyvältä kuin alkuperäinen.

Mutta nyt on hienoa kun "unelmien" poikamieskin lähti pois ruudusta, niin ei sitäkään tarvitse kirota joka keskiviikko. Syksyllä sitten pääsemmä tähän perinteiseen TV-*itutukseen kun BB alkaa pyöriä taas joka kolosta mihin vaan osaa katsoa.


Otsikko: Re: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: zoukka - 24.04.2008 10:22
It's a violent pornography!
Choking chicks and SODOMY!
The kinda shit thats on your TV!

It's on the TV.
It's on your TV.

Turn off your TV.


Otsikko: Re: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: JayeizH - 24.04.2008 10:58
Turn off your TV.

Ah se ihanuus kun voisin tehdä aina noin kun TV:stä tulee Salkkarit, BB, Unelmien sovinisti tai jotain muuta paskaa.


Otsikko: Re: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: zoukka - 24.04.2008 11:06
Turn off your TV.

Ah se ihanuus kun voisin tehdä aina noin kun TV:stä tulee Salkkarit, BB, Unelmien sovinisti tai jotain muuta paskaa.

Lahjoita digiboxi jollekin mummolle joka sitä kaipaa ja tunne vapaus. (no ei nyt sentään jos tykkäät katsoa telekkua)

On se muuten hauskaa miten nopeasti tuonkin harrastuksen kuitenkin unohtaa. Pari ekaa viikkoa meni siihen, että välillä vaan istuin sohvalla ja ihmettelin, että mitähän helvettiä sitä tässä tekisi. Nyt se TV:n katseluun tuhlattu aika menee lukemiseen, piirtämiseen tai pelaamiseen. Ja on taas aikaa löytynyt salillakin käymiseen!


Otsikko: Re: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: Sharkie - 24.04.2008 13:47
En tiennytkää, että Sharkie on muuttanu Suomeen 10 vuotta sitten..
En minäkään, eli nyt jossain kohden päättelyketjua täytyy olla virhe(vinkki: en asu kälviällä). Vai kirjotanko ma tanneki aina uht'pahast murten?


( :lol: Kuulosti muuten ihan tampereelta...)


Otsikko: Re: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: Cyrus - 24.04.2008 15:12
Ainaki sillä kaverilla oli idoli valittu oikein. ;)


Otsikko: Re: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: Sharkie - 24.04.2008 16:56
Onhan Mike ehdoton show-mies ja skilssi äijä, mutta kyllä tältä planeetalta parempia tanssijoita löytyy lavakuormittain.


Otsikko: Re: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: Lanttu - 02.05.2008 20:31
Subtv uusii Madventuresin ensimmäisen tuotantokauden. Ensimmäinen jakso alkaa tänään yhdeksältä. Itse aloitin sarjan katsomisen vasta toisen tuotantokauden aikoihin, joten nyt on hyvä aika paikata tämäkin puute. Odotukset ovat suuret.


Otsikko: Re: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: Turilas - 02.05.2008 22:47
Madventuresin eka kausi on ehdottomasti parempi kuin kakkonen. Kakkosessa homma tuntuu vähän liian loppuun asti mietityltä ja siitä puuttuu se seikkailufiilis, mikä tekee ykköskaudesta mahtavan.


Otsikko: Re: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: migge - 02.05.2008 23:48
Löytyy jo sensuroimattomana devuilta.


Otsikko: Re: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: Riepu - 05.05.2008 20:06
Nyt äkkiä televisio auki ja MTV3 pyörimään, Housen ensimmäisen kauden jaksot alkoivat nimittäin juuri uusintojen merkeissä. Vaikka jaksot olisittekin jo nähneet, niin katsokaa ihmeessä uudelleen. Te taas, jotka ette koko sarjaan ole vielä edes tutustuneet, sovittakaa syntinne, ja painukaa näköradionne eteen NYT.  :o


Otsikko: Re: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: Frank - 25.05.2008 01:42
Onko kukaan muuten katsellut Subilta Life on Marsia? Sarjassahan nykyaikana auto-onnettomuuteen joutunut poliisi Sam Tyler herää vuodesta 1973. Aikakaudethan siinä tietenkin kohtaavat, kun 70-luvulta ei Internetiä, matkapuhelimia ja muita nykyajan ihmeitä löydy ja jotenkin pitäisi tulla toimeen esimiehenä toimivan karskin etsivän alaisena. Sarjasta löytyy tämän lisäksi myös toinen hyvä aspekti. Sam ei nimittäin tiedä, onko hän tullut hulluksi, vajonnut koomaan vai oikeasti siirtynyt ajassa taaksepäin. Aina vähän väliä Sam nimittäin kuulee erilaisia sairaalan ääniä (rakkaiden huolestunutta puhetta, sydänfilmiä ja lääkäreiden panikointia) muun muassa radiosta tai puhelimesta.

Rikosten ratkaisut ovat aika selviä, etenkin kun jaksokohtaisia sivuhahmoja ja mahdollisia syyllisiä ei kovinkaan montaa löydy. Siitä huolimatta sarja on toteutettu erittäin hienosti niin 70-luvun tyylin kuin kaaoottisten "mitä ihmettä on tapahtunut" -kohtausten osalta. Suosittelen kyllä ihan ehdottomasti katsomaan, vaikkakin ensimmäisen jakson missanneet varmaan ihmettelevät joitain juttuja (tosin vain pieniä yksityiskohtia).


Otsikko: Re: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: AK-87 - 25.05.2008 01:51
Onko kukaan muuten katsellut Subilta Life on Marsia?

Joo on tullut seurattua, joskin pari edellistä jaksoa on jäänytkin näkemättä. Kuitenkin ehdottomasti sitä sarjojen parhaimmistoa kyseessä. Ja vaikka tosiaan tarina sisällyttääkin sen (mahdollisen) aikamatkailun, ei sillä niin suurta osaa kuitenkaan ole, että sen takia kannattaisi jättää katsomatta. Pääpaino kun kuitenkin on rikosten ratkaisemisella.


Otsikko: Re: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: Frank - 25.05.2008 02:03
Ja vaikka tosiaan tarina sisällyttääkin sen (mahdollisen) aikamatkailun, ei sillä niin suurta osaa kuitenkaan ole, että sen takia kannattaisi jättää katsomatta. Pääpaino kun kuitenkin on rikosten ratkaisemisella.
Jep. Olen kuitenkin sitä mieltä, että aikamatkustus-/kooma-/hulluusaspekti tekee sarjasta hyvän. Huonompi se olisi, jos se olisi pelkkää rikosten ratkaisua. Ainakin tuossa on jotain omaa ja erilaista, kun vertaa moneen muuhun poliisisarjaan. Ja tuo pelastaa etenkin sen takia, kun rikosten suunnittelu ontuu hieman (on siinä ollut muutama hyväkin tapaus, mutta kyllä nuo on aika helposti pystynyt arvaamaankin).


Otsikko: Re: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: Riepu - 10.06.2008 23:56
Oletko menettänyt loistosarja Dexterin täysin? Olisko peräti kiinnostusta tätä kehuja kerännyttä sarjaa kohtaan? No sitten äkkiä kanavaksi Nelonen, sillä kyseinen kanava näyttää sarjan ensimmäisen kauden uusintana alkaen...NYT!


Otsikko: Re: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: Ephram - 11.06.2008 13:35
Life on Mars on tosiaan varsin laadukas sarja. 6 jaksoa taitaa enää olla esittämättä, joten ei ainakaan sarjaa pilalle venytetty. Pääosan esittäjähän ei ollut halukas jatkamaan, tuotantoyhtiön puolelta olisi ollut halua tuottaa lisääkin kausia Life on Marsiin.

Mielestäni sarja toimii parhaiten, kun ei mieti liikaa mitä Samille on oikeasti tapahtunut. Nimittäin pelkkänä poliisisarjanakin tämä on vetävä. Taustalla pyörivät kuviot ovat vain mauste, joka tekee kokonaisuudesta hitusen herkullisemman/kiinnostavamman.

Saminkin hahmo on kiva, mutta Gene Hunt tekee Life on Marsista kerrassaan mainion.


Otsikko: Re: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: despo - 11.06.2008 14:34
Itsekin olen nyt ruvennut tuota Life on Marsia seuraamaan, koneelta tosin. Lueskelin tuota CFrankin viestiä joku aika sitten ja viime viikonloppuna tulikin sattumalta yksi jakso kyseistä sarjaa, ja päätin katsoa. Yhden jakson olen tosin vasta ehtinyt katsomaan tuon lisäksi, mutta lupaavalta vaikuttaa.

Oma lempparihahmoni on oikeastaan Annie, ehkä söpöin tapaus ikinä  :)


Otsikko: Re: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: Dr. Scientist - 11.06.2008 14:40
Life on Marsille on tehty myös jatko-sarja Ashes to Ashes:

http://en.wikipedia.org/wiki/Ashes_to_Ashes_%28TV_series%29 (http://en.wikipedia.org/wiki/Ashes_to_Ashes_%28TV_series%29)


Otsikko: Re: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: Ephram - 11.06.2008 14:41
(http://www.flip18.co.uk/LWnet/galleries/screenshots/lom/2.1/images/_681.jpg)

(http://www.flip18.co.uk/LWnet/galleries/screenshots/lom/2.3/images/_1608.jpg)

(http://www.flip18.co.uk/LWnet/galleries/screenshots/lom/2.3/images/_1800.jpg)Ashes to ashes on muuten spin off, eikä suoraa jatkoa.


Otsikko: Re: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: despo - 11.06.2008 14:50
Juu, itsekin tsekkailin tuota Ashes to Ashes -sarjaa wikipediasta, kunnes huomasin että se sijoittuukin vuoteen 1981. Sehän kertoo Gene Huntista ja jostain pimusta, joka putoaa ajassa taaksepäin Samin tyyliin.

No, katellaan sitten kun Life on Mars on katsottu läpi. Mutta jos Gene Huntista pitää erityisesti, niin tuo Ashes to Ashes on varmaan ihan jees.

Play.comistahan irtoaa tuota Life on Marsia reilulla parillakympillä per kausi (8 jaksoa).


Otsikko: Re: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: Riepu - 06.08.2008 18:53
Huomenna ihmiset kanavaksi MTV3 kellon näyttäessä illalla yhdeksän, sillä tuolloin Band of Brothersin, Dexterin ja PASILAn kanssa maailman parhaan sarjan tittelistä taisteleva House M.D jatkuu kolmannen tuotantokauden muodossa!

Ja kylläpä tätä sai odottaa! Vaikka vielä viime maanantaihin asti nähtiinkin pienenä helpotuksena sarjan ensimmäisestä kaudesta uusintoja, on odotus silti ollut valtaisa johtuen toisen kauden päätösjakson ollessa yhtä mindfuckia. Ja tottahan toki uusia jaksoja nyt muutenkin kaipaa.

Vielä kun kestäisi yli 24 tuntia.


Otsikko: Re: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: JayeizH - 13.08.2008 11:41
Tänään Diilissä n. klo 22:30:
"Pelikonsoleita markettiin. Tehtävänä on luoda Wal-Martiin interaktiivinen ja kolmiulotteinen myyntinäyttely Xbox 360:lle."

Ohjelmasta ei välttämättä kaikki tykkää, mutta tämä voi olla mielenkiintoinen jakso ihan pelaajille.


Otsikko: Re: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: Faiska - 13.08.2008 13:52
Tänään Diilissä n. klo 22:30:
"Pelikonsoleita markettiin. Tehtävänä on luoda Wal-Martiin interaktiivinen ja kolmiulotteinen myyntinäyttely Xbox 360:lle."

Ohjelmasta ei välttämättä kaikki tykkää, mutta tämä voi olla mielenkiintoinen jakso ihan pelaajille.

Aiemmassa tuotantokaudessa kilpailijoiden piti suunnitellä graffiti joka mainostaa gran Turismo 4:ää. Ja ideat oli tyyliin "laitetaan kuvaan paljon tuunattuja autoja ja rahaa satamaan taivaalta". No eihän siitä mitään tullut, mutta hyvät naurut sai.


Otsikko: Re: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: JayeizH - 13.08.2008 14:00
Tänään Diilissä n. klo 22:30:
"Pelikonsoleita markettiin. Tehtävänä on luoda Wal-Martiin interaktiivinen ja kolmiulotteinen myyntinäyttely Xbox 360:lle."

Ohjelmasta ei välttämättä kaikki tykkää, mutta tämä voi olla mielenkiintoinen jakso ihan pelaajille.

Aiemmassa tuotantokaudessa kilpailijoiden piti suunnitellä graffiti joka mainostaa gran Turismo 4:ää. Ja ideat oli tyyliin "laitetaan kuvaan paljon tuunattuja autoja ja rahaa satamaan taivaalta". No eihän siitä mitään tullut, mutta hyvät naurut sai.

Joo muistan myös tämän. Ja nauruthan siitä sai :) Saa nähdä onko tuote paremmin hallussa tällä kertaa.


Otsikko: Re: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: JasuPoju - 22.09.2008 21:24
Tänään yle näyttää Madventures-jäbien esikois leffan eli Monte Rosson. En tiedä leffasta yhtään mitään mutta mielenkiinnosta täytyy katsella. Elikkäs YLE TV1 klo 21:30.


Otsikko: Re: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: Frank - 23.09.2008 18:39
Life on Marsille on tehty myös jatko-sarja Ashes to Ashes:

http://en.wikipedia.org/wiki/Ashes_to_Ashes_%28TV_series%29 (http://en.wikipedia.org/wiki/Ashes_to_Ashes_%28TV_series%29)
Ashes to Ashes alkoi Subilla kaksi viikkoa sitten. Aika samalla idealla mennään: etsivä Alex Drake joutuu luodin tielle ja herää vuodesta 1981. Alex tosin tuntee Sam Tylerin tapauksen todella hyvin, joten sarjaan on tuotu erilainen näkökulma, kun Alex kuvittelee kaiken olevan hänen alitajuntansa luomaa harhaa. Tämä tuo jonkin verran kiinnostavia kiistatilanteita, eikä välit sarjan parhaimpaan henkilöön, Gene Huntiin ole todellakaan hyvät.

Ihan katsottava sarja ainakin näin aluksi. Pitäisi nähdä useampi jakso, jotta osaisin sanoa enemmän. Life on Marsista jäin kyllä kaipaamaan Sam Tyleriä ja Annieta (aah, siinä vasta kaunis nainen) ja heidän välistä suhdettaan. Tälläkin kaudella tosin on yritetty kehittää lisää rakkaustarinaa, mutta Chrisin naissuhteet eivät ole ihan sama asia. Eikä kyllä Huntin ja Draken ennalta-arvattava yhteenpäätyminenkään (siis näin ainakin kuvittelen tapahtuvan).

Subin netti-tv:ssä (http://www.sub.fi/netti-tv/index.shtml/ohjelmat/ashes_to_ashes) voi muuten katsoa jo näytetyt jaksot, jos ne on sattunut missaamaan.


Otsikko: Vs: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: Riepu - 22.11.2008 22:35
Tänään Mainosteleviissio kolmonen olisi aikeissa näyttää klo 15.30 Myytinmurtajien erikoisjakson, jolla pituutta olisi huimat kaksi tuntia. Aiheena näyttäisi olevan merirosvomyytit. Old stuff.

E: Täytyy kyllä nostaa hattua näillä uusille kanaville, joita televisioon ilmaantunut. Tähän mennessä ohjelmatarjonta ei kylläkään ole ollut mikään laadunriemuvoitto, mutta onpahan kanavilla nyt varaa yllättää. TV Viisi onkin panemassa oikein kunnolla nyt ranttaliksi:

Bel Airin prinssi
ma-su klo 18.30 (30 min)


Kelpaa minulle ;D


Otsikko: Re: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: Sharkie - 23.11.2008 15:12
Damn, pakko arvostaa. Pitää väijyä, että mitä tahtia ja mihin asti ne näitä pyörittää. Jos mennään vitoskauden puolelle, loppuu elämä siihen ja mä liimaudun olkkarin lattialle.


Otsikko: Re: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: Dr. Scientist - 23.11.2008 15:17
Hell yeah!


Otsikko: Vs: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: Fyysinen Preesens - 23.11.2008 16:14
Bel Airin Prinssi on ihan yliarvostettu komediasarja. En pidä Will Smithistä, enkä tuosta sarjastakaan pahemmin ole koskaan välittänyt.


Otsikko: Re: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: Rocky_Balboa - 23.11.2008 16:27
No yliarvostettuhan se ei missään nimessä ole. Eihän sitä kukaan arvosta (muutamaa tyyppiä lukuunottamatta), eikä sitä pidäkään arvostaa. Tai no ehkäpä nämä pelaajalaudan hehkuttelut jo voidaan laskea yliarvostamiseksi.


Otsikko: Vs: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: migge - 23.11.2008 16:45
Joo. Yliarvostettu vain tällä laudalla.


Otsikko: Vs: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: Riepu - 23.11.2008 17:47
Koitetaas tällaisissa tilanteissa mieluummin sivistää "uusia" käyttäjiä, eikä yllyttää heitä tekemään lisää hölmöyksiä. Samalla olisin kiitollinen jos ketju jatkaisi ihan aiheesta tästä viestistä eteenpäin.


Otsikko: Re: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: Sharkie - 23.11.2008 21:13
No yliarvostettuhan se ei missään nimessä ole. Eihän sitä kukaan arvosta (muutamaa tyyppiä lukuunottamatta), eikä sitä pidäkään arvostaa. Tai no ehkäpä nämä pelaajalaudan hehkuttelut jo voidaan laskea yliarvostamiseksi.
:lol:

"Arvostan" - the new "poistin tekeleen". Muotitermit rlz. Ja Fresh Prince.


Otsikko: Re: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: Rocky_Balboa - 23.11.2008 21:35
"Arvostan" - the new "poistin tekeleen". Muotitermit rlz. Ja Fresh Prince.
Enpäs edes ajatellut sitä tuolta kannalta. Tarkoitus oli käyttää "arvostaa" verbiä ihan normaalisti.


Otsikko: Re: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: Sharkie - 23.11.2008 21:54
Niinhän se on, että hauskimmat jutut on aina tahattomia.


Otsikko: Vs: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: Fyysinen Preesens - 06.12.2008 20:44
Arvatkaas mitkä voitti MTV3:n Star Wars-äänestyksen? III ja II. Ja kyllä, ne näytetään juuri tuossa järjestyksessä.


Otsikko: Vs: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: Frank - 06.12.2008 21:48
Arvatkaas mitkä voitti MTV3:n Star Wars-äänestyksen? III ja II. Ja kyllä, ne näytetään juuri tuossa järjestyksessä.
Ihme, kun Episode I ei voittanut. Se kun on se ainoa noita kahta huonompi. :\

Ja tuo järjestys on kyllä kumma.


Otsikko: Vs: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: Ephram - 06.12.2008 21:59
Kaverikin äänesti vain piruuttaan Episodi ykköstä ja kakkosta  ;D

Eipä minnuu kuitenkaan hetkauta. Näen Star Warsit seuraavan kerran teräväpiirtona, ehkä joskus kahden vuoden kuluttua?


Otsikko: Vs: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: kep - 06.12.2008 23:19
Eiiiiiih. Miksei oikeasti niitä parhaita, eli IV ja V? Ja miksi hitossa järjestykessä III ja sen jälkeen II. Hienoa, maikkari!


Otsikko: Vs: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: Riepu - 06.12.2008 23:24
III oli niin ennustettavissa kuin vain voi olla, mutta II yllätti, sillä odotin the New Hopen vieneen toisen potin. Olen kuitenkin kohtuu tyytyväinen tähän tulokseen, sillä olen nähnyt Episode kagosen vasta kerran.


Otsikko: Vs: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: Tan - 06.12.2008 23:40
Bwahahah mikä lopputulos. Missä mun Episodit IV ja V. Ketkä ovat oikein voineet äänestää noita valittuja.  :lol:
Joku Maikkarin kusetus, kun Yle on näyttänyt aikanaan alkuperäisen trilogian ja Phantom Menacenkin luullakseni. Päättäneet sitten näyttää vain ne mitä ei ole Suomen televiossa vielä nähty.


Otsikko: Vs: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: Fyysinen Preesens - 07.12.2008 00:36
Vielä paranee  :lol:

Lainaus
Tammikuun Star Wars -elokuvat

MTV3 esittää tulevaisuudessa kaikki loputkin Star Wars -elokuvat, joista seuraavat kaksi jo heti tammikuussa lauantai-iltapäivissä klo 14.20 alkaen.

- 17.1. Star Wars: Episodi I - Pimeä uhka
- 31.1. Star Wars: Episodi V - Imperiumin vastaisku


Otsikko: Vs: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: IPlayer - 07.12.2008 00:56
Maikkarin porukoilla on selkeästi roomalaiset numerot hallussa?


Otsikko: Vs: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: Frank - 07.12.2008 00:56
Ei ole totta. :o MTV3 lyö itseään vielä enemmän päähän, vaikka päänahka jo valuu verta. Suomen viisain kanava?


Otsikko: Vs: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: Qtulhu - 07.12.2008 01:58
Muropaketissakin oikeen vittuillakseen masinoivat Episodi 1:sta ja 2:sta ja onnistuivat osin näemmä. Epsiodi 3:sen voiskin katsastaa, se kun parani heikon alun jälkeen mukavasti, mutta 2 on kyllä sellasta paskaa jota en katso uudestaan. Kuten mainittukin on esittämisjärjestys järjetön, mutta kaipa se johtuu tuosta äänestyksestä. Alkuperäinen trilogia löyty tuosta devuilta joten ne voi katsoa paremmalla kuvalla ja äänellä sekä ilman mainoksia.


Otsikko: Vs: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: Fraeon - 07.12.2008 03:17
Vielä paranee  :lol:

Lainaus
Tammikuun Star Wars -elokuvat

MTV3 esittää tulevaisuudessa kaikki loputkin Star Wars -elokuvat, joista seuraavat kaksi jo heti tammikuussa lauantai-iltapäivissä klo 14.20 alkaen.

- 17.1. Star Wars: Episodi I - Pimeä uhka
- 31.1. Star Wars: Episodi V - Imperiumin vastaisku

HAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHhhHAHahaHAHAHHHHHHHHHHahaHAAhhhh

Ei ole sanoja.


Otsikko: Vs: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: Koo - 07.12.2008 03:42
Putkeen meni :) Oikeesti, ei voinut edes II ja III episodia esittää järjestyksessä.


Otsikko: Vs: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: migge - 07.12.2008 11:23
Käsittämätöntä.

Eipä noita tosin miltään maikkarilta muutenkaan katsota.


Otsikko: Vs: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: Fyysinen Preesens - 07.12.2008 14:31
(http://i33.tinypic.com/nzg95d.png)

Eisssaaatana.. Vieläkin naurattaa tämä typerä Star Wars-äänestys. Olisi saanut Star Warsit pysyä Ylellä, niin ei olisi tarvinnut mainoksiakaan katsoa.


Otsikko: Vs: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: Riepu - 07.12.2008 20:23
Sillä välin kun maikkari kusee Tähtien sodan kanssa, ampuu YLE kovilla.

Kolmikymppinen komisario Kyösti Pöysti kollegoineen pääsee taas vauhtiin, kun animaatiosarja Pasilan 2. tuotantokausi pyörähtää käyntiin tammikuussa 2009.
-yle.fi (http://ohjelmat.yle.fi/pasila/etusivu)

Loistava aloitus vuodelle  8)


Otsikko: Vs: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: Melfice_ - 08.12.2008 10:10
Kaikkien Pelaajalaudan tee-se-itse-elokuvakriitikkojen kannattaa tsekata Pink Flamingos (http://www.imdb.com/title/tt0069089/) YLE Teemalta tänään kello 23.15. Kyseessä on kuitenkin eräänlainen kulttiteos.


Otsikko: Vs: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: Koo - 08.12.2008 23:40
Kaikkien Pelaajalaudan tee-se-itse-elokuvakriitikkojen kannattaa tsekata Pink Flamingos (http://www.imdb.com/title/tt0069089/)
Jaksoin katsoa siihen asti kunnes mies paljasti metsässä kyrvän johon oli sidottu lenkkimakkara :???:
Ei nyt jotenkin ollut fiiliksiä tollaseen, melkosta kuraa kuitenkin tuntui olevan, en sitten tiedä olisiko joku diipimpi taso löytynyt jos tota olisi katsonut pidempään.
Emmä kyllä elokuvakriitikko olekkaan.


Otsikko: Vs: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: JasuPoju - 09.12.2008 07:39
Kaikkien Pelaajalaudan tee-se-itse-elokuvakriitikkojen kannattaa tsekata Pink Flamingos (http://www.imdb.com/title/tt0069089/) YLE Teemalta tänään kello 23.15. Kyseessä on kuitenkin eräänlainen kulttiteos.

Aivan joo, luin tosta sen jutun, missä se drag queen veti oikeasti koiran paskaa kameran edessä ja sitä hehkutettiin elokuvahistorian grosseimmaksi kohtaukseksi tjsp. Jos muukin elokuva on samanhenkistä niin Do Not Want.


Otsikko: Vs: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: Doinkki - 09.12.2008 14:08
Ensimmäisen kerran kun käänsin telsun Teemalle oli draq queenilla mulkku huulessa. Toisella kerralla mutusteltiinkin jo paskaa.

*****/*****Otsikko: Vs: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: Ilkimys - 14.12.2008 21:06
Hämä-hämä-hämäkki kiipes neloselle kello 21.00 :lol: Sinne siis->


Otsikko: Vs: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: Qtulhu - 18.12.2008 22:13
Toukokuussahan Conan O'Brien alkaa isännöidä The Tonight Showta, mutta onks jo kerrottu millon loppuu miekkosen pesti Late Nightissa? Huhtikuussa vai jo aiemmin?


Otsikko: Vs: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: IPlayer - 27.12.2008 22:15
Pallomme tunnetuin skientologi (?) tanssii samuraiden kanssa kolmosella klo 22:25. Kelpo leffa minusta jos kestää Cruisailua, ja Hans Zimmerin musat oli sentään jykevän jylhät.Otsikko: Vs: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: IPlayer - 29.12.2008 19:37
Dubbel bubbel!

Kolmonen tekee tänään kulttuuriteon ja näyttää Blade Runner: The Final Cut:in klo 21:20. Ostin ilmestyessä dvd:nä ja katsoin, mutta jätin kesken kun meinasin nukahtaa. Olin tosin väsynyt.

Ehkäpä nyt olisi hyvityksen ja uuden yrittämän paikka. ;D


Otsikko: Vs: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: Faiska - 29.12.2008 19:54
Dubbel bubbel!

Kolmonen tekee tänään kulttuuriteon ja näyttää Blade Runner: The Final Cut:in klo 21:20. Ostin ilmestyessä dvd:nä ja katsoin, mutta jätin kesken kun meinasin nukahtaa. Olin tosin väsynyt.

Ehkäpä nyt olisi hyvityksen ja uuden yrittämän paikka. ;D

Mainostauot raiskaa sen...


Otsikko: Vs: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: Koo - 29.12.2008 21:13
Dubbel bubbel!

Kolmonen tekee tänään kulttuuriteon ja näyttää Blade Runner: The Final Cut:in klo 21:20. Ostin ilmestyessä dvd:nä ja katsoin, mutta jätin kesken kun meinasin nukahtaa. Olin tosin väsynyt.

Ehkäpä nyt olisi hyvityksen ja uuden yrittämän paikka. ;D

Mainostauot raiskaa sen...
Kaikkea ei voi saada. Ei kyllä jaksa nyt katsoa, onhan se kova kylläkin ja kannattaa katsoa jos ei ole nähnyt. Pitäisi dvd:nä ostaa joskus kun saisi halvalla sen boksin, ei löydy kuin vhsllä tällä hetkellä.  :P


Otsikko: Vs: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: Qtulhu - 30.12.2008 01:29
Toukokuussahan Conan O'Brien alkaa isännöidä The Tonight Showta, mutta onks jo kerrottu millon loppuu miekkosen pesti Late Nightissa? Huhtikuussa vai jo aiemmin?
Quottaan itseäni ja Conanahan siis lopettaa Late Nightin vetäjänä 20.2.


Otsikko: Vs: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: kep - 30.12.2008 12:07
Olipa Kerran Elämä-maraton Teemalla menossa nyt. Alkoi jo kymmeneltä ja näyttävät kaikki jaksot putkeen. Aivan loistavaa.


Otsikko: Vs: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: Fyysinen Preesens - 30.12.2008 12:13
Olipa Kerran Elämä-maraton Teemalla menossa nyt. Alkoi jo kymmeneltä ja näyttävät kaikki jaksot putkeen. Aivan loistavaa.
Kyllä. Olipa kerran ihminen on tosin enemmän minun makuuni. Toivottavasti näyttäisi joskus nekin putkeen.


Otsikko: Vs: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: Ephram - 05.01.2009 12:34
Fringe alkaa tänään kolmosella klo. 22.30.

Sarjapaljouden vuoksi töllötin sitä jenkkitahtiin vaivaiset 3 jaksoa. Mukiinmenevää settiä, muttei mitenkään erityisen hyvää. XF-fiiliksiä nousi pintaan aika-ajoin. En aio kolmeen nähtyyn jaksoon tätä sarjaa omalta kohdaltani "tappaa", vaan ajastan EyeTV:n napsimaan näitä kovalevylle ja katson silloin kun tylsä hetki koittaa. Tiedä vaikka innostus tästä vielä kasvaisi ja ryhtyisi rohmuamaan jaksoja "muuta kautta" plakkariin.


Otsikko: Vs: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: 720 - 05.01.2009 18:20
Tänään Californication S1:n viimiset 4 jaksoa ja ensi viikolla alkaa seuraava tuotantokausi. Universumin paras sarja, odotukset on korkealla. 8)


Otsikko: Re: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: Sharkie - 05.01.2009 23:35
Tänään Californication S1:n viimiset 4 jaksoa ja ensi viikolla alkaa seuraava tuotantokausi. Universumin paras sarja, odotukset on korkealla. 8)

Katsoin, kuten on tullut katsottua nyt näiden minimaratonien myötä suurin osa ekasta kaudesta. Yllättävän koukuttavaa kamaa, tämän katsomista voi joutua vielä vaikka jatkamaan jatkossakin.

David. <3

(http://duchovny.net/photos/roles/denise7.jpg)


Otsikko: Vs: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: Ephram - 18.01.2009 12:27
Tänään alkaa Gilmoren tyttöjen uusintakierros TV1:ltä. Sarjaa esitetään aina sunnuntaisin 17.08 alkaen.

http://yle.fi/tv1/gilmorentytot.php


Vaikka olisitte testosteronissa kylpeviä tosimiehiä, niin antakaa tälle sarjalle reilu mahdollisuus. Draamasarjana se on terävimmästä päästä, tarjoten nokkelaa, populaarikulttuurilla leikittelevää dialogia ja hahmot, joista alkaa välittää salamannopeasti. Draamaakaan ei ole luotu typerillä "naapuri X kuolee kun murtovarkas ampuu sen" tempuilla, vaan pienimuotoiset, mutta sitäkin realistisemmat jounikoukerot todella iskevät katsojaan. Gilmoren tytöt omaa valtavasti "roska silmään" -vaikutusvoimaa.


Otsikko: Vs: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: Gba - 18.01.2009 13:21
No Gilmore Girlsejähän pitää katsoa jo Alexis Bledelin takia. Tuli tuota sarjaa joskus semiaktiivisesti seurattua. Eli aina kun sattui tv:n ääreen.

Bledel ei ole sarjan jälkeen oikeastaan tehnyt mitään muuta merkittävää, kuin Sin Cityn. The Sisterhood of the Traveling Pants ja sen jatko-osa ainakin vaikuttivat 15min katselun jälkeen jo melko flopeilta.

Sivuosista tuttu Milo Ventimiglia taas on saanut hyvin uransa nosteeseen Heroesissa. Tällä hetkellä ainoa sarja mitä seuraan aktiivisesti. Jared Padaleckikin Supernatural-sarja taas ei itseä napannut lainkaan, vaikka tuotakin ilmeisesti jatketaan tälle vuodelle. Nuo muut GG:n näyttelijät taas eivät ole tehneet mitään merkittävää tai ei ainakaan ole osunut silmään.


Otsikko: Vs: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: JayeizH - 03.02.2009 16:32
Conan O´Brienin viimeinen jakso 25.02 (http://viihde.mtv3.fi/uutiset/televisio.shtml/793663?conan_o%27brien). Siis subilla. Jakso nauhoitetaan 20.02. Tämän jälkeen subilla alkaa jonkinlainen uusinta kierros.

En tiedä onko vanha juttu (mutta minä en ainakaan muista että olisin aikaisemmin tätä kuullut), mutta tuosta samaisesta linkistä näkee että The Tonight Show with Conan O´Brien tulee näkymään subilla. Lähetykset alkavat kesäkuussa. Hyvä juttu. Tiedä sitten kuinka paljon Conan hillitsee juttuja kun lähetys jenkeissä tulee ulos prime time -aikaan eikä yöllä.


Otsikko: Vs: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: Ephram - 03.02.2009 17:20
The Tonight Show with Conan O´Brien tulee näkymään subilla.

Siis oikeesti!? Tätä on vahvistusta olen kuolannut kuin pahasisuinen bulldoggi konsanaan vuoden ajan, ja tämä sankari täällä vain kevyesti ohimennen mainitsee moisen asian!  :lol:

SIIS IHAN HELVETIN JEES!

(http://www.dvdplaza.fi/forums/images/smilies/thumbsup2.gif)


Otsikko: Vs: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: Qtulhu - 06.02.2009 18:04
Conan O´Brienin viimeinen jakso 25.02 (http://viihde.mtv3.fi/uutiset/televisio.shtml/793663?conan_o%27brien). Siis subilla. Jakso nauhoitetaan 20.02. Tämän jälkeen subilla alkaa jonkinlainen uusinta kierros.

En tiedä onko vanha juttu (mutta minä en ainakaan muista että olisin aikaisemmin tätä kuullut), mutta tuosta samaisesta linkistä näkee että The Tonight Show with Conan O´Brien tulee näkymään subilla. Lähetykset alkavat kesäkuussa. Hyvä juttu. Tiedä sitten kuinka paljon Conan hillitsee juttuja kun lähetys jenkeissä tulee ulos prime time -aikaan eikä yöllä.
Eikös tuo tule vain tunnin tai 2 aikaisemmin kuin Late Night. Tai sitten Late Night with Jimmy Fallonkin siirtyy vähän aikaisempaan kohtaan. Muistelisin Conanin näyttäneen jonkun taulukon jossa uusi Late Night alkaisi Conanin Tonight Shown jälkeen eli vissiin 23.30 (Conanin show tulee sitten vissiin 22.30). Tai sitten muistan väärin. Joka tapauksessa Conan siirtyy nyt aikaisempaan ajankohtaan joka tarkoittaa aiempaa hieman siistimpää komiikkaa. En oikeastaan haluaisikaan Tonight Shown olevan täysin Late Nightin kopio. Eikä Conanin kannata ruveta liikaa imitoimaan Jay Lenoakaan vaan kannattaa luoda jotain uutta ja yhdistellä Conanmaisuuksia joihinkin tuttuihin Tonight Showmaisuuksiin.


Otsikko: Vs: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: Bill Duke - 07.02.2009 00:50
Kuulin tänään Radio Rockin Korporaatiolta, että tänä viikonloppuna tulisi joltain kanavalta, joinain päivänä ja johonkin aikaan MoonTV:stä jonkin tyyppinen dokkari/muistelu -ohjelma. Ei kenelläkään sattuisi olemaan tarkempaa tietoa tuosta ajankohdasta ja kanavasta? Luulin muistavani, mutta mitään siihen viittaavaa en ole ohjelmatiedoista löytänyt.


Otsikko: Vs: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: Tzibo - 07.02.2009 01:16
http://yle.fi/tv1/ohjelmaopas.php?serial=t013032303854494c53555f30363735353337

Tuolta näemmä löytyy, eli tosiaan Yle TV1, sunnuntaina varttia yli yhdeksän.


Otsikko: Vs: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: Bill Duke - 07.02.2009 15:07
http://yle.fi/tv1/ohjelmaopas.php?serial=t013032303854494c53555f30363735353337

Tuolta näemmä löytyy, eli tosiaan Yle TV1, sunnuntaina varttia yli yhdeksän.

No niinpä on. Kävin kaikki kanavat läpi, mutta jostain syystä ei osunut silmiin. Kiitoksia.


Otsikko: Vs: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: Gba - 18.04.2009 18:25
Ammattinyrkkeilyä Helsingistä, Amin - Back in business.


MTV3 Maxilta suoralähetys klo 19:00.Olutta, 50-tuuman telkku ja Asikaisen tyrmäysvoitto!


Otsikko: Vs: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: Bill Duke - 18.04.2009 23:34
Ammattinyrkkeilyä Helsingistä, Amin - Back in business.


MTV3 Maxilta suoralähetys klo 19:00.Olutta, 50-tuuman telkku ja Asikaisen tyrmäysvoitto!

Aika weak oli. Ei saanut edes tyrmättyä, vaikka vastustaja otteli melkein koko matsin yhdellä kädellä. Voitto tuli kuitenkin, mikä varmaan tärkeintä tappion jälkeen.


Otsikko: Vs: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: Gba - 19.04.2009 15:55
Joo, ihan karmiva matsi. Vihu taistelee ilman suojausta yhdellä kädellä. Amin sanoi jossain haastattelussa, että vire ja motivaatio katosi kokonaan, kun näki kaverin loukkaantuneen. Eli ei viitsinyt listiä rampaa kaveria, vaan nakutteli varman pistevoiton.

Vastustajien taso suomalaisten kohdalla oli jotain karmivaa myöskin. Kaikki jotain banaanivaltioiden sirkupellejä. Ei mitään mahdollisuuksia kellään voittoon, pelkkiä rahanperässä juoksevia showmiehiä.Otsikko: Re: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: Sharkie - 27.09.2009 19:49
Tämän päivän Talent Suomessa, Nelonen klo 20.00, saattaa joku nähdä tuttuja. :)


Otsikko: Vs: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: Faiska - 27.09.2009 21:24
Tämän päivän Talent Suomessa, Nelonen klo 20.00, saattaa joku nähdä tuttuja. :)

Ilmota kun löytyy Youtubesta.


Otsikko: Re: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: Sharkie - 27.09.2009 22:34
Tämän päivän Talent Suomessa, Nelonen klo 20.00, saattaa joku nähdä tuttuja. :)

Ilmota kun löytyy Youtubesta.

Ruudusta (http://www.ruutu.fi/default.asp?videoID=8525&vd=5&cc=1) sen ainakin näkee.


Otsikko: Vs: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: Faiska - 28.09.2009 01:37
Tämän päivän Talent Suomessa, Nelonen klo 20.00, saattaa joku nähdä tuttuja. :)

Ilmota kun löytyy Youtubesta.

Ruudusta (http://www.ruutu.fi/default.asp?videoID=8525&vd=5&cc=1) sen ainakin näkee.

Joo-o... hieno oli.


Otsikko: Re: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: Sharkie - 01.11.2009 08:50
Jälleen kerran Talent Suomessa, tänään Nelosella kello 19.30, saattaa joku nähdä tuttuja. Livenä. :)


Otsikko: Vs: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: Gba - 01.11.2009 19:44
Helvetin hienosti vedetty. Sanoin jo ennen tuomareita, että noi vetää paremmin kuin kalaparvet. Todella hyvin synkassa liikkeet. Voitto napsuu! :)


Otsikko: Vs: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: Tuulisti - 01.11.2009 21:01
Sharkie on ihana <3
Onneksi olkoon ja finaalia odotellessa!


Otsikko: Re: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: Dr. Scientist - 01.11.2009 21:06
Kuka niistä on Sharkie?


Otsikko: Vs: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: Azu - 01.11.2009 22:24
Mää en oikeesti ymmärrä sitä pullukan hehkuttamista. Siitä oikeen tekemällä yritetään tehdä Suomen Susan Boyleä, vaikkei osaa laulaa läheskään yhtä hyvin. Helvetin epäpuhtaasti veti välillä ja kappalevalintakin oli heikko (karsinnoissa sillä oli parempi laulu9. Samaten se illan "huumoriesitys" oli jäätävän huono, ainoana hyvänä kohtana se kun se potkas sen kissan melkeen tuomareitten päälle. "Kantri"laulaja oli myös todella keskinkertainen, en käsitä miten se pääsi edes semifinaaleihin asti. Ihan OK laulaja, mutta ei todellakaan niin loistava esiintyjä, että se kuuluis mihinkään Suomen Talenttiin.

Mielestäni Natural Hype ja se napatanssija olivat kevyesti parhaimmat oman alansa osaajat, sitten se kaksosveljet + tyttö -trio ja hyvinä nelosina/vitosina tuli se tummaihoinen tanssija ja pallonvatkaaja (muuten kyllä ihan erinomainen esitys, mutta kämmäili loppupuolella jonkin verran). Mutta tosiaan, vaikken itse välitä tanssimisesta, niin hyviä tanssiesityksiä on aina ilo katsoa. Kiva että joku osaa. :) Ihan pisti ihmetyttämään, kun NH pääsi jatkoon vasta tuomareiden päätöksellä.


Eikö Sharkie ollut se äänessä ollut? Jos nyt Kalevan taannoisesta jutusta oikein päättelen.


Otsikko: Vs: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: Sharkie - 02.11.2009 03:14
Helvetin hienosti vedetty. Sanoin jo ennen tuomareita, että noi vetää paremmin kuin kalaparvet. Todella hyvin synkassa liikkeet. Voitto napsuu! :)
Sharkie on ihana <3
Onneksi olkoon ja finaalia odotellessa!

Jee, tattis! Tiukillehan se vähän veti, mutta hyvin kävi. Finaalissa räjähtelee entistä kovemmin. :)

Eikö Sharkie ollut se äänessä ollut? Jos nyt Kalevan taannoisesta jutusta oikein päättelen.

Heh, hassua miten sitä joskus melkein unohtaa, ettei olla koskaan törmätty kasvotusten. En ollut se, vaan sellainen pidempi kaveri. Toinen vedon jälkeisessä haastiksessa kyykyssä olleista.


Otsikko: Vs: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: Riepu - 12.01.2010 00:20
MTV Oy on viimein tullut järkiinsä - tai vähintään lopettanut ihmeelliset kompurointinsa - , sillä kyseisen kanavan saitilta (http://www.mtv3.fi/house/) tuli bongattua seuraavaa informaatiota:
Lainaus
House jatkuu uusin jaksoin 11.2.2010
Ja kumman kauan tässäkin meni. Käsittämättömän hankalaa uskoa, että Canal Plussalla vastaavasti taas mennään jo siellä uusimmassa, eli kuudennessa kaudessa. Täytyykin varmaan tämän kauden jälkeen siirtyäkin ihan omaan katselutahtiin, sillä ei tästä muuten tule yhtikäs mitään.


Otsikko: Re: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: Sharkie - 18.01.2010 00:11
Ai mitä telkusta tulee? No mainoksiahan sieltä. Nykyään normaalin, vajaan tunnin mittaisen sarjan aikana on jo kolme mainoskatkoa. USA, here we come.


Otsikko: Vs: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: Kabanossi - 18.01.2010 00:14
Inttikaveri juttelikin kesällä mulle tuosta. Sen faija työskentelee jollekin telkkarimainoksia työstävälle firmalle ja Jenkeistä ollaan kuulemma ottamassa mallia, mutta että näin nopeasti... Onneksi en kattele telkkaria. Olympialaisten takia aion kyllä viritellä digiboxin toimimaan.


Otsikko: Vs: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: finngamer - 18.01.2010 10:31
Joo, itsekin huomasin että on kolmas katko tullut tunnin ohjelmiin, mutta lyhyempiä katkojahan nuo ovat, eivät ne ohjelmat ole pidentyneet. Melkein parempi vaan omasta mielestä.


Otsikko: Re: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: Sharkie - 18.01.2010 11:11
Joo, itsekin huomasin että on kolmas katko tullut tunnin ohjelmiin, mutta lyhyempiä katkojahan nuo ovat, eivät ne ohjelmat ole pidentyneet. Melkein parempi vaan omasta mielestä.

Niin ovatkin, mutta mua nimenomaan häritsee niiden määrä. Jenkeissä tv:n katsominen on paljolti sietämätöntä, kun tuollaisia mikrokatkoa heitellään joka väliin. Varsinkin sarjoissa tunnelma rikkoontuu joka kerta. Jos kerran katkaistaan, on ihan sama onko paussin pituus 2 vai 8 minuuttia. Mitä useammin tämä tehdään, sitä huonompi.

Onneksi ei tosiaan ihan hirveästi tule katsottua enää nykyään telkkaria, kun useimmat katsomisen arvoiset sarjat tuuppaa DVD:ltä. 24:sta olen lähinnä katsellut, ja subin komediat silloin tällöin. Ja nehän on onneksi lyhyempiä jaksoja.


Otsikko: Vs: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: teidon - 18.01.2010 12:06
Tallentava digiboksi > mainokset. Muuta kuin vaan ohjelmat tallennukseen, kattoo kun jaksaa ja hyppii mainokset ohi. Ja jos on kiire nähdä uusin jakso, niin venaa n. 15min ohjelman alussa ja alkaa sitten kattomaan tallennuksesta. Hyvin jos ajottaa niin viimesen osion näkee "livenä."


Otsikko: Re: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: Sharkie - 18.01.2010 12:19
Tallentava digiboksi > mainokset. Muuta kuin vaan ohjelmat tallennukseen, kattoo kun jaksaa ja hyppii mainokset ohi. Ja jos on kiire nähdä uusin jakso, niin venaa n. 15min ohjelman alussa ja alkaa sitten kattomaan tallennuksesta. Hyvin jos ajottaa niin viimesen osion näkee "livenä."

Sehän se olisi kätevä, mutta näillä katseluminuuteilla viikossa ei oikein kehtaa sijoittaa.


Otsikko: Vs: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: Vin - 18.01.2010 12:48
Inttikaveri juttelikin kesällä mulle tuosta. Sen faija työskentelee jollekin telkkarimainoksia työstävälle firmalle ja Jenkeistä ollaan kuulemma ottamassa mallia, mutta että näin nopeasti... Onneksi en kattele telkkaria. Olympialaisten takia aion kyllä viritellä digiboxin toimimaan.

Eli se ei ollutkaan pelkkää kuvitelmaani. Huono homma, olkoot vain lyhyempiä pausseja, mutta kun niitä on useammin, niin se rikkoo ohjelmaa pahasti. Mediamaksulla saamme siis lisää mainoskatkoja ruutuun. jeejee


Otsikko: Vs: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: Fyysinen Preesens - 18.01.2010 13:11
Jos en nyt ihan väärässä ole, niin syy johtuu lakimuutoksesta, mikä liittyi mainonta-aikaan. Perseestä toki. Pidemmät mainostauot oli siitä hyvät, että kerkesi käydä jääkaapilla tai kusella. Nyt sitä ei kunnolla kerkeä, vaan ihmiset "pakotetaan" katsomaan.


Otsikko: Vs: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: zoukka - 19.04.2010 19:18
Tulin just nillittämään hieman myöhässä, että kuulemma salkkarien välissä on kaksi (2) mainostaukoa, mutta täällä oli jo keskustelua. Ainoa ratkaisu...

Pommitetaan maikkari-kansa kiertoradalta.


Otsikko: Vs: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: Kabanossi - 19.04.2010 19:19
Salkkarit pois mainoskatkojen välistä!


Otsikko: Vs: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: migge - 20.04.2010 20:03
Salkkarit pois mainoskatkojen välistä!
http://www.facebook.com/home.php?#!/group.php?gid=110802045615892&ref=nf


Otsikko: Vs: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: Kabanossi - 20.04.2010 21:57
Salkkarit pois mainoskatkojen välistä!
http://www.facebook.com/home.php?#!/group.php?gid=110802045615892&ref=nf

Yep, tuoltahan tuon lainasin.  :P


Otsikko: Vs: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: Vin - 08.09.2010 12:50
http://www.aamulehti.fi/uutiset/kotimaa/189626.shtml (http://www.aamulehti.fi/uutiset/kotimaa/189626.shtml)

Oletko kaapeliverkon asiakas? Jos olet, kannattaa laittaa muistiin päivämäärät 17. - 20. syyskuuta.

Koko pitkän viikonlopun ajan voi maksutta seurata normaalisti maksullisia kanavia. Tällä kertaa valikoimaa riittää todella runsaasti.


Tarkoittaako tuo nyt sitä että jos vain katselee telsua kaapelin kautta, niin nuo kaikki näkyvät tuona aikana?


Otsikko: Vs: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: teidon - 08.09.2010 12:54
Tarkoittaako tuo nyt sitä että jos vain katselee telsua kaapelin kautta, niin nuo kaikki näkyvät tuona aikana?
Jep, eikä ilmeisesti edes tarvitse kaapelikorttia. Eli siis joka ikinen kanava, mitä kaapelioperaattorisi tarjoaa, on katseltavissa ilmaiseksi.

Ja kiitoksia tiedosta, olisin varmaan missannut tuon.


Otsikko: Vs: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: kep - 08.09.2010 14:33
http://www.aamulehti.fi/uutiset/kotimaa/189626.shtml (http://www.aamulehti.fi/uutiset/kotimaa/189626.shtml)

Oletko kaapeliverkon asiakas? Jos olet, kannattaa laittaa muistiin päivämäärät 17. - 20. syyskuuta.

Koko pitkän viikonlopun ajan voi maksutta seurata normaalisti maksullisia kanavia. Tällä kertaa valikoimaa riittää todella runsaasti.


Tarkoittaako tuo nyt sitä että jos vain katselee telsua kaapelin kautta, niin nuo kaikki näkyvät tuona aikana?
Jessssssssssss, kiitoksia tästä. Aiemminhan näitä on tapahtunut ja olenkin miettiny milloin seuraava on edessä.


Otsikko: Re: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: Dr. Scientist - 17.09.2010 14:35
http://www.aamulehti.fi/uutiset/kotimaa/189626.shtml (http://www.aamulehti.fi/uutiset/kotimaa/189626.shtml)

Oletko kaapeliverkon asiakas? Jos olet, kannattaa laittaa muistiin päivämäärät 17. - 20. syyskuuta.

Koko pitkän viikonlopun ajan voi maksutta seurata normaalisti maksullisia kanavia. Tällä kertaa valikoimaa riittää todella runsaasti.

Muistutukseksi siis, että tänään alkoi näkymään nuo maksukanavat. Mulla näkyy ainakin kaikki tärkeimmät kanavat lukuun ottamatta Canal+:n leffakanavia.


Otsikko: Vs: Re: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: JayeizH - 17.09.2010 14:42
http://www.aamulehti.fi/uutiset/kotimaa/189626.shtml (http://www.aamulehti.fi/uutiset/kotimaa/189626.shtml)

Oletko kaapeliverkon asiakas? Jos olet, kannattaa laittaa muistiin päivämäärät 17. - 20. syyskuuta.

Koko pitkän viikonlopun ajan voi maksutta seurata normaalisti maksullisia kanavia. Tällä kertaa valikoimaa riittää todella runsaasti.

Muistutukseksi siis, että tänään alkoi näkymään nuo maksukanavat. Mulla näkyy ainakin kaikki tärkeimmät kanavat lukuun ottamatta Canal+:n leffakanavia.

Siis tuonhan pitäis alkaa vasta 18.00. Näkyykö sulla kanavat jo nyt?


Otsikko: Vs: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: Ilkimys - 17.09.2010 14:47
Kiva kiva. Viimeksi ainakin joulun aikaan oli samanlainen?


Otsikko: Re: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: Dr. Scientist - 17.09.2010 14:55
Jayeizhhz: Joo mulla näkyy jo. Omassa huoneessa ja olkkarissa testasin ja molemmissa näkyy.


Otsikko: Vs: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: migge - 17.09.2010 17:30
Ai saakeli niinpä näkyykin. Heti DiscoveryHD päälle.


Otsikko: Vs: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: Vin - 17.09.2010 18:07
Juu unohdin jo itsekin tämän. Näytti jo toimivan 10 min sitten.


Otsikko: Vs: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: teidon - 05.01.2011 17:16
Elektroninen urheilu loistaa poissa olollaan suomalaisessa TV:ssä (ja muussakin mediassa), joten siltä varalta että jotain sattuu kiinnostamaan...

Ilmeisesti viime kuussa ainakin Elisan ja Soneran kaapeli-TV-verkoissa alkoi näkymään kanava nimeltä Arirang World, korealainen kanava. Tuolta kanavalta tulee joka päivä klo 17:30 eSports -niminen ohjelma, jossa näytetään ottelu jostain e-urheilukisasta englanninkielisen selostuksen kera. Peleinä WarCraft 3, StarCraft, Sudden Attack (Counter Striken kaltainen peli) ja Batoo (joku lautapeli). Eihän tuo paljoa ole, varsinkin kun ohjelma on aika lyhyt, mutta parempi kuin ei mitään.


Otsikko: Vs: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: Runner - 05.01.2011 17:22
Katos, kiitoksia. Alkaakin tässä kohta puoliin, ja täällä taloudessa on tuo Elisa Viihde. Mielenkiintoista, uudenlaista viihdetta.


Otsikko: Vs: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: sleepy - 05.01.2011 18:01
(https://www.pelaajalauta.fi/files/4/esporsfunkyshirts.png)


Parhainta tuossa ovat juontajien puvustukset!


Otsikko: Vs: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: teidon - 05.01.2011 19:16
Parhainta tuossa ovat juontajien puvustukset!
Joo, ne on äärimmäisen tyylikkäät - ja joka päivä tietty eri puvut. :)


Tänään taisi olla pidempi jakso kuin tähän asti näkemäni. En ole aikaa katsonut, mutta tuntuneet noin 15min pitkiltä. Tänään oli 30 minuuttia.

Ja tässä ohjelman kotisivut: e-Sports (http://www.arirang.co.kr/Tv2/ESports_Whatson.asp?PROG_CODE=TVCR0288&code=Po1&sys_lang=Eng). Näkee ainakin mitä peliä minäkin päivänä näytetään


Otsikko: Vs: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: Melfice_ - 07.01.2011 20:28
Elektroninen urheilu, voi vittu.


Otsikko: Vs: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: zoukka - 07.01.2011 21:43
Elektroninen urheilu, voi vittu.

Pyöriihän Golfissakin rahaa.


Otsikko: Vs: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: Ephram - 07.01.2011 21:57
SubTV näyttää kaikki Bondit järjestyksessä alkaen huomisesta. Ohjelmapaikkana siis lauantai klo. 21.00.

Varhaisista Bondeista itselläni on aika hatarat muistikuvat, joten tämä tulee itselleni varsin mieluisena asiana. Huomisesta Tohtori No:sta en muista juuri mitään.


Otsikko: Vs: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: Fyysinen Preesens - 09.01.2011 00:09
Elektroninen urheilu loistaa poissa olollaan suomalaisessa TV:ssä (ja muussakin mediassa), joten siltä varalta että jotain sattuu kiinnostamaan...

Ilmeisesti viime kuussa ainakin Elisan ja Soneran kaapeli-TV-verkoissa alkoi näkymään kanava nimeltä Arirang World, korealainen kanava. Tuolta kanavalta tulee joka päivä klo 17:30 eSports -niminen ohjelma, jossa näytetään ottelu jostain e-urheilukisasta englanninkielisen selostuksen kera. Peleinä WarCraft 3, StarCraft, Sudden Attack (Counter Striken kaltainen peli) ja Batoo (joku lautapeli). Eihän tuo paljoa ole, varsinkin kun ohjelma on aika lyhyt, mutta parempi kuin ei mitään.
Elektroninen urheilu!  ;D Mitä se on? Sanokaa vielä, että shakki ja nykypäivän typerin villitys (pokeri) on urheilua. Sallikaa mun nauraa!

SubTV näyttää kaikki Bondit järjestyksessä alkaen huomisesta. Ohjelmapaikkana siis lauantai klo. 21.00.

Varhaisista Bondeista itselläni on aika hatarat muistikuvat, joten tämä tulee itselleni varsin mieluisena asiana. Huomisesta Tohtori No:sta en muista juuri mitään.
Jees.. Ei nuo Bondit näytetä telkkarista kuin joka vuosi. Vaadin televisioon lisää James Bond -elokuvia.


Otsikko: Vs: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: teidon - 09.01.2011 13:55
Elektroninen urheilu, voi vittu.

Pyöriihän Golfissakin rahaa.
Golf nyt sentään on taitolaji, mutta kun juoksee 100m eteenpäin ja saa siitä hyvästä kultapalan kaulaan ja tukon rahaa käteen...


Elektroninen urheilu!  ;D Mitä se on? Sanokaa vielä, että shakki ja nykypäivän typerin villitys (pokeri) on urheilua. Sallikaa mun nauraa!
Eihän tässä mistään urheilusta olla keskusteltu. :???:


Otsikko: Vs: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: Fyysinen Preesens - 09.01.2011 14:12
Nauroinkin termille "elektroninen urheilu". Mitä se on? Miksi se on urheilua?


Otsikko: Vs: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: teidon - 09.01.2011 15:42
Nauroinkin termille "elektroninen urheilu". Mitä se on? Miksi se on urheilua?
Urheiluhan terminä sisältää fyysisen liikunnan lisäksi myös kilpailun. Tai siis, jokin fyysinen laji jossa kilpaillaan paremmuudesta. Elektroninen urheilu on siis virtuaalimaailman vastine tosielämän fyysiselle (kilpa)urheilulle. Ja elektronisella urheilulla ei tarkoiteta sitä, että pelaat jotain CODia tai Haloa verkossa pubiservuilla vaan ammattimaista pelaamista, jossa matkustetaan mahdollisesti jopa ympäri maailman erilaisiin turnauksiin osallistuen.


Otsikko: Vs: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: Taist0 - 09.01.2011 17:08
Ainoat pelit jotka edes jonkin vertaa kiinnostavat muiden pelaamina ovat taistelupelit.


Otsikko: Vs: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: zoukka - 09.01.2011 17:36
We need some Starcraft in this bitch.


Otsikko: Vs: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: Taist0 - 09.01.2011 20:49
Tässä tulikin mieleen, että digiviihteeltä (pornokanava) näytettiin muutama vuosi sitten päiväs aikaan jotain CS:n pelaamista. En sitten tiedä oliko se ihan eSporttia vai jotain publaservua.


Otsikko: Vs: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: Koo - 09.01.2011 21:26
Tässä tulikin mieleen, että digiviihteeltä (pornokanava) näytettiin muutama vuosi sitten päiväs aikaan jotain CS:n pelaamista. En sitten tiedä oliko se ihan eSporttia vai jotain publaservua.

Tais olla jotain suomimätsejä, ainakin suomalaisella selostuksella ne oli?

Järisyttävän tylsää katsottavaahan nuo FPS:t ainakin on.


Otsikko: Vs: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: teidon - 09.01.2011 21:51
Huomasin tuossa juuri, että Arirang Worldin e-Sports -ohjelma tuleekin neljä kertaa päivässä. En tosin tiedä näyttääkö ne saman jakson noin monta kertaa uudelleen vai onko ne eri jaksot. Suomen aikaa nuo lähetysajat on 1:00, 11:30, 17:30 ja 21:00.


Otsikko: Vs: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: Ephram - 15.01.2011 19:17
Judge Dredd tänään Neloselta klo. 01.25.


Tästä on teiniajoilta aika hyvätkin muistot, saa nähdä meneekö ne pirstaleiksi tänä yönä.  ;D


(http://farm4.static.flickr.com/3205/2762247469_faf7e2b17d.jpg)

I AM THE LAAAAAAAAAW!


Otsikko: Re: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: despo - 13.03.2011 21:17
Juuri nyt TV1:ltä näyttäisi tulevan aika mielenkiintoinen dokumentti siitä, kuinka tuotteet on suunniteltu hajoamaan ennen aikojaan, jotta niitä myydään enemmän. Vaikuttaa ihan kiinnostavalta setiltä.


Otsikko: Vs: Re: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: echoes - 13.03.2011 21:22
Juuri nyt TV1:ltä näyttäisi tulevan aika mielenkiintoinen dokumentti siitä, kuinka tuotteet on suunniteltu hajoamaan ennen aikojaan, jotta niitä myydään enemmän. Vaikuttaa ihan kiinnostavalta setiltä.
Kiitti vinkistä! Lähti nauhoitukseen.


Otsikko: Vs: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: Gba - 13.03.2011 21:53
Vetää tilttiin jos tässä vaiheessa. Suosittelen etenkin Apple fanaatikoille.


Otsikko: Vs: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: echoes - 13.03.2011 22:14
Mites tuo Red Ring of Death sopii tähän muottiin?


Otsikko: Re: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: despo - 13.03.2011 22:19
Olihan se ihan kiinnostavaa settiä. Tiedossa on toki ollut, että noinhan sitä toimitaan, mutta olihan tuossa ihan hyvin todisteita ajatuksille. Hyvänä esimerkkinä oli heti siinä alussa hehkulamppu, joka on palanut keskeytyksettä vuodesta 1901. Syynä se, että se on valmistettu ennenkuin keksittiin ruveta rajoittamaan kestävyyttä keinotekoisesti. Samaten juttu nailonsukkiksista, jotka olivat liian kestävät, jolloin insinöörit joutuivat kehittelemään huonommat tilalle.

Hauska oli myös vertaus kommunistivaltioiden toimintaan, kun esim. Itä-Saksassa jääkaappien ja hellojen piti toimia vähintään 25 vuotta  :)


Otsikko: Vs: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: Ephram - 13.03.2011 22:23
Harmi että missasin ton dokkarin! Pitääpä katsoa Areenasta, kun tulee nähtäville.


Otsikko: Re: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: despo - 13.03.2011 22:26
Harmi että missasin ton dokkarin! Pitääpä katsoa Areenasta, kun tulee nähtäville.

Nimihän oli Ykkösdokumentti: Hehkulamppuhuijaus, jos muitakin kiinnostaa.

Ehkä kaikista erikoisin juttu ohjelmassa oli se mikrosiru siinä Epsonin tulostimessa, joka pitää kirjaa tulostimen käytöstä. Ennaltamäärätyn rajan tullessa vastaan tulostin lakkaa toimimasta. Ohjelman heppu ei kuitenkaan suostunut ostamaan uutta, vaan löysi netistä jonkun venäläisen hepun koodaaman ohjelman, joka nollaa mikrosirun laskurin. Heti ohjelman ajamisen jälkeen printteri rupesi taas toimimaan moitteetta. Tuo on jo aika perseestä..


Otsikko: Vs: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: migge - 13.03.2011 22:42
Kiinnostava dokkari oli. Häkellyttävää että kulutustuotteiden elinikää rajoitetaan noinkin räkein keinoin. Lakeja noiden kieltämiseksikin on vaikea varmasti saada, kun markkinatalous sanelee ehdot.


Otsikko: Vs: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: Runner - 13.03.2011 22:44
Aika huikeita juttuja ainakin teidän sanomisien perusteella. Täytyypä itsekin tsekata jossain vaiheessa, sen verta mielenkiintoiselta vaikuttaa..


Otsikko: Vs: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: zoukka - 13.03.2011 22:46
voi kun Kiina tulis ja vapauttas.


Otsikko: Vs: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: Ephram - 13.03.2011 22:56
Nyt löytyy areenasta: http://areena.yle.fi/video/1300049115642.


EDIT:

Hieman kyllä alkoi omatunto kolkuttaa kun tuota katsoi. Itsehän olen esimerkiksi kolmena viime vuotena ostanut aina uuden iPhone-puhelimen, vaikka olisin tullut varmasti toimeen vanhallakin mallilla. En tiedä tarvitsevani uutta tuotetta, ennenkuin se myydään minulle tarkkaan hiotun ja laskelmoidun myyntipuheen avulla. Koko kuvio on todella arveluttava, mutta todella monet sitä vain kyseenalaistamatta vuodesta toiseen toistavat.

Heti kun alleviivataan, että "uusi puhelin on kolme kertaa vanhaa nopeampi", se ennen hienompaankin hienompi laite muuttuu toispäivän jutuksi. Yhden lehdistötilaisuuden jälkeen.

Myös puhe siitä, miten jotkut luovat nykyään lähes koko identiteettinsä jonkin tavaran/brandin ympärille, osui täällä todellakin maaliinsa...


Otsikko: Vs: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: MasterTK - 14.03.2011 08:08
Siis tuohan on täysin "normaalia" nykyään, että tuotteet tarkoituksella tehdään hajoamaan nopeammin. Jatkuva hintakilpailu pakottaa laskemaan hintoja alas, mutta ne otetaan huoltokuluilla takaisin.

Meille tulee töihin jatkuvasti elektroniikka joille insinöörit naureskelevat, kun niihin on taas työnnetty kaikenmaailman turhia osia , jotka todennäköisesti hajoavat tarkoituksella parin kolmen vuoden sisällä ostamisesta. "Ennen vanhaan tehtiin kestävämpiä tuotteita" -lausahduksessa on tosiaan perää.


Otsikko: Vs: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: Vin - 14.03.2011 10:53
Hieman kyllä alkoi omatunto kolkuttaa kun tuota katsoi. Itsehän olen esimerkiksi kolmena viime vuotena ostanut aina uuden iPhone-puhelimen, vaikka olisin tullut varmasti toimeen vanhallakin mallilla.

Ihan vaan välikevennyksenä:http://www.youtube.com/watch?v=oXmeu_JOWus&feature=related (http://www.youtube.com/watch?v=oXmeu_JOWus&feature=related)

Enpä tiedä että tahdonko edes katsoa tuota dokkaria. Rupeaa vain vituttamaan.


Otsikko: Vs: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: JayeizH - 14.03.2011 12:42
Tuohan on yleisimmin tiedettyjä salaisuuksia tuotekehityksessä. Kännyköitä ei ole enää vuosiin suunniteltu kestämään 2-3 vuotta pidempään. 3 vuotta on jo aika pitkäikäinen. Mutta tähänhän löytyy pelimaailmastakin hieno esimerkki. Ei se ei ole X360. Nintendon kannettavat. Ei tehdä ensin sitä parasta tuotetta, vaan tuodaan se vasta parin vuoden päästä että porukkaa ostaa uuden, joka on käytännössä sama laite. Varsinkin DS:n tapauksessa, tämä on jotenkin niin selvä strategia että se melkein isketään naamalle. DSLite on se mitä DS olisi ollut alusta asti jos Nintendolla olisi tarkoituksena että näitä tulee ulos vain yksi malli.


Otsikko: Vs: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: echoes - 14.03.2011 12:53
Tuohan on yleisimmin tiedettyjä salaisuuksia tuotekehityksessä. Kännyköitä ei ole enää vuosiin suunniteltu kestämään 2-3 vuotta pidempään. 3 vuotta on jo aika pitkäikäinen. Mutta tähänhän löytyy pelimaailmastakin hieno esimerkki. Ei se ei ole X360.

Niin Xboxistahan ei ole tullut vuosien saatossa uusia malleja.

Oh wait.


Otsikko: Vs: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: Vin - 14.03.2011 12:57
Pelikonsolit ovat kuitenkin vielä helppo kohde kuluttajalle jos vertaa muihin kodinkone/kodinelektroniikka hankintoihin. Konsoleita valmistaa vain muutama firma, ja tuotteet ovat loppujen lopuksi melko luotettavia, koska halpamerkkejä ei käytännöllisesti katsoen ole markkinoilla. Tuotteiden erot ovat myös selkeitä, joka helpottaa pekka perusostajan valintaa kun ei tarvitse ymmärtää liian paljoa tekniikan päälle.
DS:n markkinointi kieltämättä ärsyttää vähäsen.


Otsikko: Vs: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: JayeizH - 14.03.2011 13:26
Tuohan on yleisimmin tiedettyjä salaisuuksia tuotekehityksessä. Kännyköitä ei ole enää vuosiin suunniteltu kestämään 2-3 vuotta pidempään. 3 vuotta on jo aika pitkäikäinen. Mutta tähänhän löytyy pelimaailmastakin hieno esimerkki. Ei se ei ole X360.

Niin Xboxistahan ei ole tullut vuosien saatossa uusia malleja.

Oh wait.

Joo siis onhan X360:stäkin useampi malli. Tosin näistä on kai vain yksi, eli uusin on se jonka on tarkoitus korvata muut, kun toiset olivat rinnakkain markkinoitavia. DS:ssä tämä on mielestäni ollut kaikista räikeintä, josta mielestäni huomaa parhaiten bisneksen luonteen.


Otsikko: Vs: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: zoukka - 14.03.2011 13:44
Nintendon vehkeet kuitenkin ovat suht kestäviä. Jos ensimmäinen malli laitteesta on "puutteellinen", niin miksi ostaa?


Otsikko: Vs: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: Fyysinen Preesens - 14.03.2011 13:54
Nintendon vehkeet kuitenkin ovat suht kestäviä. Jos ensimmäinen malli laitteesta on "puutteellinen", niin miksi ostaa?
Eihän ensimmäinen DS nyt varsinaisesti hirveen puutteellinen ollut, mutta ihan liian iso se oli. Mutta eihän tämä ole mitään uutta Nintendolta. Mietitkää nyt Game Boy -konsoleitakin.

e:
Lainaus käyttäjältä: Wikipedia
Game Boy Light on ainoa Game Boy -sarjan tuote, joka on julkaistu ainoastaan Japanissa. Nintendo päätti, etteivät Yhdysvaltojen pelaajat kaipaa valoa vaan väriä
Miä ainakin kaipasin valoa ja väriä.


Otsikko: Vs: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: JayeizH - 14.03.2011 14:04
Nintendon vehkeet kuitenkin ovat suht kestäviä. Jos ensimmäinen malli laitteesta on "puutteellinen", niin miksi ostaa?

En sitä ostanutkaan :) Ja pointti nyt oli antaa selvä esimerkki tuosta dokumentin kertovasta kulutuksesta. Tuote suunnitellaan alusta asti niin että se myydään samalle henkilölle useaan kertaan.


Otsikko: Vs: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: sulo12 - 14.03.2011 14:46
Hyvä dokumentti, aika hassua että eka keksitään laite ja sitten miten se ei kestäisi kauaa. Itselläni on ns. mustalista merkeistä/tuotteista joita en ikinä osta esimerkkinä 5 kirjaiminen merkki alkaa A:lla ...


Otsikko: Vs: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: zoukka - 14.03.2011 15:56
En sitä ostanutkaan :) Ja pointti nyt oli antaa selvä esimerkki tuosta dokumentin kertovasta kulutuksesta. Tuote suunnitellaan alusta asti niin että se myydään samalle henkilölle useaan kertaan.

Pelikonsolit menevät yleensä raudan kehityksen mukana. Monesti ensimmäinen versio konsolista on sellainen, koska sen aikainen teknologia ei muuhun vielä taivu.


Otsikko: Vs: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: Kabanossi - 14.03.2011 16:22
Eipä tuo dokkari herättänyt mitään ihmeempiä tunteita. Ehkä mulla on vaan käynyt hitonmoinen tuuri, mutta mulla ei ole juuri mikään laite hajonnut. Xbox 360 lahosi kerran ja sain takuusta uuden. Syksyllä päivitin tuohon Slim-malliin ja siinä vaiheessa mulla oli ollut tuo vanha boxi jo lähes viisi vuotta. Mac mini on tuossa hurissut jo melkein neljä vuotta ja en usko sen ihan heti siitä katoavan. iPhone ollut kesällä kaksi vuotta ja jos viides malli ei säväytä jatkan tuon 3GS:n käyttöä hyvillä mielin, sekin löytää kyllä uuden kodin jos malli vaihtuu. Sama telkkarikin mulla oli nelisen vuotta. Mielestäni ihan tarpeeksi pitkä sykli, eikä vanha mennyt romuksi vaan kaverille joka ei niin välitä viimeisimmästä tekniikasta. Näin siis omalla kohdalla.

Näin yleisesti kun ajattelee, onhan tuo kulutushysteria vähän typerää, mutta tuohan se hitosti työpaikkoja. Tätä ei juurikaan noteerattu. Mitä hittoa ne työttömäksi jäävät ihmiset sitten tekisivät?

E: Niin se piti lisätä, etten tietenkään hyväksy tuollaista ohjelmoitua hajoamista. Tuo esim. Applen harrastama tyyli, että tuodaan säännöllisin väliajoin parempaa tuotetta on ihan ok vielä. On sitten ihan omaa tyhmyyttä jos pitää jokainen versio saada, mulla ei ainakaan ole tarvetta.


Otsikko: Vs: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: Koo - 14.03.2011 16:34
Näin yleisesti kun ajattelee, onhan tuo kulutushysteria vähän typerää, mutta tuohan se hitosti työpaikkoja. Tätä ei juurikaan noteerattu. Mitä hittoa ne työttömäksi jäävät ihmiset sitten tekisivät?

Jotain hyödyllistä?

Tulostimet on kyllä sen sortin monivammaispaskoja ettei tuo Epson-esimerkki yllättä. Mukavasti niihin saadaan vielä paskan laadun lisäksi ympättyä ylihinnoiteltu muste.


Otsikko: Vs: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: zoukka - 14.03.2011 16:38
Näin yleisesti kun ajattelee, onhan tuo kulutushysteria vähän typerää, mutta tuohan se hitosti työpaikkoja. Tätä ei juurikaan noteerattu. Mitä hittoa ne työttömäksi jäävät ihmiset sitten tekisivät?

lol oliko ihmisiä ennen kulutushysteriaa.


Otsikko: Vs: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: Kabanossi - 14.03.2011 16:43
Jotain hyödyllistä?

Niin mitä?

@ zoukka

Oli toki, mutta silloin ihmiset tekivät sen minkä kone tekee nyt.


Otsikko: Vs: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: JayeizH - 14.03.2011 16:54
Pelikonsolit menevät yleensä raudan kehityksen mukana. Monesti ensimmäinen versio konsolista on sellainen, koska sen aikainen teknologia ei muuhun vielä taivu.
No en ihan tähän nojaisi DS:n tai GBA:n tilanteessa. Ei ne niin teknisesti kehittyneitä aikanaan ollut.

Näin yleisesti kun ajattelee, onhan tuo kulutushysteria vähän typerää, mutta tuohan se hitosti työpaikkoja. Tätä ei juurikaan noteerattu. Mitä hittoa ne työttömäksi jäävät ihmiset sitten tekisivät?
No kyllä siinä hiukan sitä käsiteltiin kuinka firmat sitten pysyy pystyssä jos tuotteita ei valmisteta samaa tahtia. Ja ideahan tässä dokkarissa on vähän sama kuin Zeitgeistissa: kulutukseen ja talouskasvuun nojaava yhteiskunta ei pääse pitkälle. Jotain muuta on keksittävä.


Otsikko: Vs: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: zoukka - 14.03.2011 17:08
No jos kulutustuotteiden ja roinan tuotanto vähenisi, nousisi tuotanto esimerkiksi maaseudeulla, kun ihmiset eivät muuttaisi yhtä hanakasti kaupunkeihin. Ehkä meillä myös olisi vähemmän pula hoitotyöntekijöistä.

Lainaus
No en ihan tähän nojaisi DS:n tai GBA:n tilanteessa. Ei ne niin teknisesti kehittyneitä aikanaan ollut.

GBA oli kyllä helvetisti kilpailua edellä. DS ei spekseissä PSP'lle pärjännyt, mutta oli käytännössä vaan parempi.


Otsikko: Vs: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: Tuulisti - 14.03.2011 17:24
Minun mielipiteeni on, että Zoukka ei ainakaan tiedä tästä asiasta yhtään mitään...


Otsikko: Re: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: Rocky_Balboa - 14.03.2011 17:44
"Apple-pomo lupaa valkoisen iPhonen tänä keväänä"
Tässäpä hyvä esimerkkitapaus, miten sitä pitää perseillä tuotteiden kanssa. Ei voi olla niin vaikeaa tehdä samaan aikaan kahta eri väriä. Tällä viivyttelyllä kai yritetään saada ensin porukka ostamaan se perusväri ja sen jälkeen vielä saada lisää rahaa niiltä hulluilta, jotka sitä haluaa Applelle antaa. Tosin tähän varmaan ei tarvisi edes uutta väriä vaan jokin paljon marginaalisempikin muutos riittäisi.


Otsikko: Vs: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: echoes - 14.03.2011 17:50
No jos kulutustuotteiden ja roinan tuotanto vähenisi, nousisi tuotanto esimerkiksi maaseudeulla, kun ihmiset eivät muuttaisi yhtä hanakasti kaupunkeihin. Ehkä meillä myös olisi vähemmän pula hoitotyöntekijöistä.
Saanko kysyä, miksi tuotanto nousisi maaseudulla? Tietääkseni kulutuselektroniikalla ja maaseututuotteilla ei ole kulutuksen suhteen sen ihmeempiä korrelaatioita. Tuotannontekijöiden lisäys sitä ei ainakaan nostaisi, ainakaan merkittävästi.


Otsikko: Vs: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: zoukka - 14.03.2011 18:49
Saanko kysyä, miksi tuotanto nousisi maaseudulla? Tietääkseni kulutuselektroniikalla ja maaseututuotteilla ei ole kulutuksen suhteen sen ihmeempiä korrelaatioita. Tuotannontekijöiden lisäys sitä ei ainakaan nostaisi, ainakaan merkittävästi.

Näkökantani oli melko suurpiirteinen myönnän, mutta jos oikeasti spekuloidaan, että kulutus merkittävästi vähenisi ja nämä "turhat" työpaikat häviäisivät, niin enpä keksi muuta vastausta. Joku viisaampi ja lukeneempi voi avittaa. Varsinkin Tuulisti.

Lainaus
Vuonna 1950 suurin osa suomalaisista sai elantonsa maa- ja metsätaloudesta ja lähes 70 prosenttia asui maaseudulla. Nelimiljoonainen Suomen kansa oli kuitenkin vähitellen siirtymässä pelloilta tehtaisiin ja maaseudulta kaupunkeihin. Länsi-Euroopan jälleenrakentaminen ja suotuisa kehitys maailmantaloudessa loivat pohjan hyvinvoinnin nopealle kohenemiselle myös Suomessa. Vuoteen 1952 mennessä kulutus oli kaksinkertaistunut vuosisadan vaihteeseen verrattuna. 1950-luvulla Suomi alkoi muuttua toden teolla kulutusyhteiskunnaksi.

Lainaus
1960-luvulle saakka Suomi oli monilta piirteiltään edelleen agraarinen maa. Vielä 1950-
luvun alussa noin 40 prosenttia työvoimasta työskenteli alkutuotannossa. Vuoteen 1960
mennessä maa- ja metsätaloudesta elantonsa saaneiden osuus oli pienentynyt 35
prosenttiin. Tämän jälkeen määrä alkoi vähetä nopeasti. Vuonna 1975 alkutuotannossa
työskentelevien osuus oli enää 15 prosenttia. Samaan aikaan, kun yhteiskunta muuttui
teolliseksi, se alkoi jo kehittyä nopeasti nykyaikaisen palkkatyöläisten
kulutusyhteiskunnan suuntaan.

Tommosta löysin googlella.

(lähteet maisteritutkielma Helsingin yliopisto Taloustieteen laitos Kuluttajaekonomi ja teos "Hyvää elämää - 90 vuotta suomalaista kuluttajatutkimusta")


Otsikko: Vs: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: JayeizH - 14.03.2011 19:50
GBA oli kyllä helvetisti kilpailua edellä.
Oliko silloin kilpailua?
Ei taustavaloa.


Otsikko: Vs: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: Gba - 14.03.2011 22:13


Näin yleisesti kun ajattelee, onhan tuo kulutushysteria vähän typerää, mutta tuohan se hitosti työpaikkoja. Tätä ei juurikaan noteerattu. Mitä hittoa ne työttömäksi jäävät ihmiset sitten tekisivät?


Tuotannon rakenne vain muuttuisi. Eihän työpaikkoja nyt oikeasti voida turvata kusetuksella, joskus tuo kupla puhkeaa, viimeistään siinä vaiheessa kun raaka-aineet on tuhlattu. Nykyaikana työ on sitä paitsi niin tuottavaa, ettei kaikkien edes tarvitse tehdä töitä.

Samanlaista ilmaa on tämä nykyhetken "työvoimapula", sellaista ei ole olemassakaan, ei työvoimapulaa ollut silloin, kun maailmassa oli 3 miljardia ihmistä, miten se muka voi tulla nyt, kun ihmisiä on tuplasti enemmän. Kansantalouden koko vain supistuu tai laajenee ja sopeutuu kulloiseenkin määrään työvoimaa. (eikä huudella ettei oikeanlaista työvoimaa ole tarpeeksi, jos sitä ei ole eikä sitä synny, niin sitä ei tarvita)


Otsikko: Vs: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: Melfice_ - 26.03.2011 18:22
TV2 tänään klo 22.05: A History of Violence. Ei kannata nukkua ohi jos et ole vielä nähnyt.


Otsikko: Re: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: despo - 26.03.2011 18:37
TV2 tänään klo 22.05: A History of Violence. Ei kannata nukkua ohi jos et ole vielä nähnyt.

Komppaan, ihan hyvä leffa. Katsoisin, jos en olisi nähnyt vähän aikaa sitten. Väkivalta on aika pysäyttävää, kuten toisessakin David Cronenbergin ja Viggon leffassa Eastern Promises.


Otsikko: Vs: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: echoes - 26.03.2011 19:26
Ihan hyvä leffa, mutta ei niin hyvä kuin Viggon toinen leffa Taru Sormusten Herrasta: Kaksi Tornia.


Otsikko: Vs: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: Scarf - 26.03.2011 20:50
TV2 tänään klo 22.05: A History of Violence. Ei kannata nukkua ohi jos et ole vielä nähnyt.

Cronenbergin paras leffa ja yksi 2000-luvun parhaista.


Otsikko: Re: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: despo - 26.03.2011 22:05
TV2 tänään klo 22.05: A History of Violence. Ei kannata nukkua ohi jos et ole vielä nähnyt.

Cronenbergin paras leffa ja yksi 2000-luvun parhaista.

Ainoa mikä meikää tuossa leffassa oikeastaan vituttaa, on se Viggon hahmon poika. Rasittava hahmo/näyttelijä..


Otsikko: Vs: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: zoukka - 26.03.2011 23:39
Olipa kaikinpuolin läppä leffa. Mutta Cronenbergiltä nyt voi odottaa joko parhautta, tai paskuutta. Selitykseni elokuvalle on, että Tomppa sai osuman kahvilassa aivoihinsa ja kuvitteli amerikkalaisen unelman, jonka me todistimme.


Otsikko: Vs: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: Scarf - 26.03.2011 23:50
Täysin yllätyksetöntä settiä taas zoukalta, mutta napataan nyt siihen syöttiin ja kysytään, että mitkä ovat nämä Cronenbergin parhaat elokuvat, jos A History of Violence oli kerran paska?

Oletan että olet nähnyt ainakin ne miehen tunnetuimmat leffat (Videodrome, Dead Ringers, Naked Lunch, The Fly).


Otsikko: Vs: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: zoukka - 27.03.2011 00:03
Cronenbergin goremätöistä on pakko tykätä. Scanners, Videodrome ja Fly ovat kaikki minusta mainioita. Naked Lunch on miehen paras ohjaus. Existenz menee vähän siinä rajalla, mutta pidän siitä silti. The Brood taisi tulla jossain kauhuleffaboxissa ja se oli paska. Eastern Promises oli ihan hyvä. Scarletin hahmo vähän jäi häiritsemään. Ehkä se oli pakollinen lisäys hollywood kässäriin rahoitusta varten tai jotain.

History of Violence voisi mennä sellaisena absurdina mustana huumorina, mutta ainakin minä sain suht vakavan kuvan leffan juonesta. Siis sekin loppu kun perhe odotti kiltisti pöydän ääressä kun mies tulee viikon murharetkeltä, oli niin epätodellinen... siksi siis tämä koomateoria.


Otsikko: Vs: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: Gba - 02.04.2011 22:01
22.05 Robert Helenius VS Samuel Peter TV2

http://www.iltasanomat.fi/muutlajit/T%C3%A4n%C3%A4%C3%A4n%20ratkeaa%20Robert%20Heleniuksen%20uran%20suunta/art-1288379943684.html
(http://is11.snstatic.fi/kuvat/RobertHelenius/img-1288426675011.jpeg)
Otsikko: Re: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: Rocky_Balboa - 02.04.2011 22:15
Ei vain ole livenä. Matsi loppu just :(


Otsikko: Vs: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: Gba - 02.04.2011 23:15
Huono matsi oli. Ensin 9 erää hissukseen käppäilyä ja sitten tyrmäys. No pääasia, että Helenius vei. Voi alkaa unelmoida suomalaisesta raskaansarjan maailmanmestarista.  :)


Otsikko: Re: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: despo - 19.04.2011 19:40
Ajankohtainen kakkonen
YLE TV2 klo 21:00 tänään

Soinin jytky ja Korhosen järkytys - eduskuntavaalien kiihkeimmät kuvat. Keitä ovat perussuomalaisten uudet kansanedustajat? Studiovieraana mm. Jussi Halla-aho.


Otsikko: Vs: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: echoes - 23.04.2011 15:54
Tsekkasin YLEltä hiljattain tulleen Miesten vuoro-dokumentin. Dokumentissa kierretään ympäri Suomea ja kuunnellaan miesten elämäntarinoita. Oli kyllä todella lämminhenkinen ja koskettava dokumentti. Kuvastokin oli hienoa. Kannattaa tsekata ennakkoluulottomasti, oli kyllä ajatuksiaherättävää matskua.


Otsikko: Vs: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: Vin - 23.04.2011 16:08
Tsekkasin YLEltä hiljattain tulleen Miesten vuoro-dokumentin. Dokumentissa kierretään ympäri Suomea ja kuunnellaan miesten elämäntarinoita. Oli kyllä todella lämminhenkinen ja koskettava dokumentti. Kuvastokin oli hienoa. Kannattaa tsekata ennakkoluulottomasti, oli kyllä ajatuksiaherättävää matskua.

Itsekin katsoin tuon pari iltaa sitten areenasta. Hyvä dokumentti tosiaan. Toinen dokkari minkä katsastin, oli tanskalaisista rauhanturvaajista kertova Armadillo. Hivenen pisti mietityttämään se lopun kohtaus jossa soltut ottavat yhteen talebanien kanssa, tappavat viisi, tutkivat ruumiit ja eivät nyt varsinaisesti juhli, mutta kehuvat tapauksella kuitenkin. Jotenkin luulisi että tappaminen/kuoleman näkeminen vaikuttaisi eri tavalla, tiedä häntä. Harvoin näkee näin läheltä kuvattuja taisteluita, kameramies oli siis itse osallisena.Otsikko: Vs: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: zoukka - 08.05.2011 20:45
Katsoin vahingossa suomen idolsia.

Vastaisuudessa maksan tv-lupamaksua ilomielin.


Otsikko: Re: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: Rocky_Balboa - 08.05.2011 21:41
Katsoin vahingossa suomen idolsia.

Vastaisuudessa maksan tv-lupamaksua ilomielin.
Katso vielä vähän syksyllä alkavaa BB:tä niin maksat mieluusti kaksin kerroin.


Otsikko: Vs: Re: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: zoukka - 08.05.2011 21:55
Katsoin vahingossa suomen idolsia.

Vastaisuudessa maksan tv-lupamaksua ilomielin.
Katso vielä vähän syksyllä alkavaa BB:tä niin maksat mieluusti kaksin kerroin.

Emmätiiä BB'n tarkoitus on olla räkäinen ja ärsyttävä. Idols on ihan järkevä formaatti, mutta miten vitussa noi juontajat voi olla noin pihalla ja ilman mitään järkevää sanottavaa. Ja miten voi olla mahdollista, että kilpailijat on vielä huonompia kuin joskus formaatin alkuaikoina. Toi Alin ääniala oli kaksi eri karaoke honotusta ja se biisi mitä ne veivas oli jotain uskomattoman noloa.


Otsikko: Vs: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: echoes - 08.05.2011 21:56
Eikös sitä TV-lupaa juuri makseta sen takia, ettei kaikki tarjonta olisi tällaista kaupallista kuraa?

EDIT: Joo ei mitään luulin sarkasmiksi. Itsekin makselen mieluusti.


Otsikko: Vs: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: zoukka - 08.05.2011 21:59
En edes katso teeveetä vapaaehtoisesti. Maksan silti tuota maksua nyt ilolla, koska kuvittelen, että se jotenkin taistelee maikkaria vastaan.


Otsikko: Vs: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: Ephram - 07.08.2011 20:33
Taru Sormusten Herrasta: Sormuksen ritarit tänään neloselta 21.00.

Mä tiedän miten tää taas menee: katselen vain alun... Eiku ekat puol tuntia.. No katotaan nyt eka tunti.

Ja sitten elokuva jo loppuukin!


Otsikko: Vs: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: zoukka - 07.08.2011 20:34
Taru Sormusten Herrasta: Sormuksen ritarit tänään neloselta 21.00.

Mä tiedän miten tää taas menee: katselen vain alun... Eiku ekat puol tuntia.. No katotaan nyt eka tunti.

Ja sitten elokuva jo loppuukin!

Mikset heitä levyä sisään ja säästy mainostauoilta?


Otsikko: Vs: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: Ephram - 07.08.2011 20:57
Koska en omista enää yhtään DVD tai BD-elokuvaa.

Ja en viitsi maksaa vuokraamisestakaan, koska olen elokuvan niin monta kertaa jo nähnyt  :)

Kerran vuodessa se on kiva telkusta katsella.


Otsikko: Vs: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: Gba - 07.08.2011 21:16
Koska en omista enää yhtään DVD tai BD-elokuvaa.

Ja en viitsi maksaa vuokraamisestakaan, koska olen elokuvan niin monta kertaa jo nähnyt  :)

Kerran vuodessa se on kiva telkusta katsella.

On muuten nykyään vuokraaminen aivan sairaan kallista. DVD:n vuokraaminen ärrältä 4.5e. Blu-raysta taitaa joutua pulittaa viisi tai kuusi euroa.


Otsikko: Vs: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: Fyysinen Preesens - 08.08.2011 12:22
Vuokraako joku vielä leffoja R-kioskeista?


Otsikko: Vs: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: zoukka - 08.08.2011 13:05
Lainaus
Koska en omista enää yhtään DVD tai BD-elokuvaa.

kuul

Hetken kattelin itsekin tota, mutta äänien paskuus ja ensimmäinen mainostauko lopettivat tämän istunnon.


Otsikko: Vs: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: Vin - 20.09.2011 19:16
http://atuubi.yle.fi/node/14210 (http://atuubi.yle.fi/node/14210)

A2 Teema: Vihailta
YLE TV2 tiistaina 20.9. 2011 klo 21.00 - 23.15


Haiskahtaa katsomisen arvoiselta. Kello on tosin ennen kolmea soimassa, mutta josko sitä (taas) muutaman tunnin unilla jaksaisi...


Otsikko: Vs: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: Juhohfin - 15.10.2011 23:29
Myöhäinen ilmoitus mutta jos joku ei ole huomannut niin JIM:iltä klo 00.00 (moin 30 min. päästä) alkava Penn & Teller käsittelee ohjelmassaan videopelejä.

Telkku.com:ista:

Penn & Teller (16.10.2011 klo 00.00)

Videopelit. Yleinen mielipide tuntuu olevan, että videopelit aiheuttavat nuorten väkivaltaista käyttäytymistä. Penn ja Teller testaavat teorian ja antavat 9-vuotiaalle pojalle oikean aseen nähdäkseen, muuttuuko hän välittömästi massamurhaajaksi. Ohjelma sisältää voimakkaita kohtauksia, jotka saattavat olla haitallisia lapsille. Amerikkalainen sarja. 7. tuotantokausi.


Otsikko: Vs: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: mikki.h088 - 08.11.2011 14:29
Katsoin vahingossa suomen idolsia.

Vastaisuudessa maksan tv-lupamaksua ilomielin.

Kohtahan tämä ilo kaiketi alkaa uudestaan :) siis suomen idols.. jee..heh-heh..


Otsikko: Vs: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: Juhohfin - 21.12.2011 23:15
Video Game Awards 2011  Torstai 22.12.2011 klo 21.00

Telkku.com:ista

(K-15) Vuosittain järjestettävä Video Game Awards -palkintotapahtuma kerää jälleen videopelimaailman tekijät ja tähdet yhteen 10. joulukuuta. TV5 esittää tapahtuman pian varsinaisen tapahtuman jälkeen. Gaalan juontaa näyttelijä Zachary Levi. Gaalassa muun muassa paljastetaan, millainen on uusi Alan Wake -peli. (Video Game Awards 2011, gaala, USA, 2011)


Otsikko: Vs: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: Gba - 11.01.2012 22:39
Suomi, koulun ihmemaa - The Finland Phenomenon

YLE Teema Ke 11.01.2012 klo: 19.55

Löytyy torrenttina myös, jos ei ehtinyt näkemään.

Traileri:

http://www.youtube.com/watch?v=bcC2l8zioIw


Otsikko: Vs: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: Lanttu - 12.01.2012 01:08
Suomi, koulun ihmemaa - The Finland Phenomenon

YLE Teema Ke 11.01.2012 klo: 19.55

Löytyy torrenttina myös, jos ei ehtinyt näkemään.

Kuten myös Areenasta (http://areena.yle.fi/video/1326310637220), jossa videot tosin ovat ainakin itselläni viime aikoina turhankin tökkien toimineet.

Mukava nähdä tämäntapaisia laadukkaita dokumentteja jonkun "ulkopuolisemman" tekemänä. Tosin esimerkiksi maininta n. 20 hengen keskimääräisistä luokkakoista ihmetytti, sillä oman käsitykseni mukaan ne ovat miltei säännöllisesti suurempia suuremmissa kaupungeissa. 20 on pikemminkin minimikoko. Raha on aina vain tiukemmalla, ja jatkuvasti saa kuulla opetusmenojen leikkaamisesta, joten tilanne tulee tuskin tulevaisuudessakaan muuttumaan parempaan (pienempiin ryhmäkokoihin) päin.

Jyväskylässä on lukioverkoston uudistussuunnitelmat käynnissä, ja kaikista typerimmissä ehdotuksissa opetus olisi siirretty kahteen 1000 hengen kampusalueeseen. Ratkaisu olisi varmasti kustannustehokkaampi kuin nykyinen ja oppilaille voitaisiin tarjota laajemmat kurssimahdollisuudet, mutta yksittäisten oppilaiden kannalta en pysty tässä näkemään mitään hyvää. Eniten kärsisivät jo nyt syrjempään jäävät oppilaat. Valtavissa opiskelijamäärissä nämä hukkuisivat entistä pahemmin massaan kenenkään huomaamatta. Yhteiskunnasta syrjäytyvät nuoret ovat jo nyt ongelma, miksi pahentaa sitä? Luin juuri uutisen tämän hetken tilanteesta, jossa on neljä vaihtoehtoa jäljellä, mutta minulle jäi jokseenkin epäselväksi kunkin ehdotuksen todelliset kokoluokat ja vaikutukset.

Lisäksi tiedot PISA-testeistä olivat hieman vanhentuneita, sillä uusimmissa, vuoden 2009 testeissähän Suomi ei yltänyt missään kategoriassa ensimmäiseksi, vaikka aivan huipulla olikin. Wikipedian (http://en.wikipedia.org/wiki/Programme_for_International_Student_Assessment#2009) mukaan Kiinan Shanghai oli ensimmäinen joka osa-alueella, ja sitten vuoden 2006 on mukaan tullut myös hyvin menestyneet Hong Kong ja Singapore. Toisaalta olisiko Kiina yhtä korkealla, jos testi mittaisi koko maan oloja? Tuota Wikipedian artikkelista, kun selvisi esimerkiksi, että Yhdysvalloissa tulokset vaihtelevat hyvin paljon rikkaimpien ja köyhimpien alueiden välillä. Suomessahan alueelliset erot ovat ilmeisesti hyvin pieniä. Joskin mahdollisesti nousussa olevia?


Otsikko: Vs: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: zoukka - 12.01.2012 09:21
Oli aika juustoinen dokkari, kun pienen pienestä luokasta lähdettiin seuraamaan jotain keskiluokkaista perhettä, jossa 9-luokkalaiset tytöt istuivat kotona soittamassa pianoa  :rollaus:

Olisivat käväisseet Kajaanin keskuskoulussa tutkimassa maailman parasta opetussysteemiä.


Otsikko: Vs: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: Wyrkk - 12.01.2012 14:34
Oli aika juustoinen dokkari, kun pienen pienestä luokasta lähdettiin seuraamaan jotain keskiluokkaista perhettä, jossa 9-luokkalaiset tytöt istuivat kotona soittamassa pianoa  :rollaus:

Olisivat käväisseet Kajaanin keskuskoulussa tutkimassa maailman parasta opetussysteemiä.

Kätönlahden koulu olisi pistäny keskuskouluakin paremmaksi. Tosin kirotut veivät yläasteen pois niin ei siellä nykyään mitään nähtävääkään ole.


Otsikko: Vs: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: Gba - 12.01.2012 19:11
Oli tosiaan nostettu Suomen koulutusjärjestelmä korokkeelle. Tosiasia kai kumminkin on, että suomalaiset valmistuvat todella myöhään yliopistoista ja ammattikorkeakouluista ja taso on välttävää kansainvälisesti. Suomi pärjää perusopetuksessa hyvin, mutta sen jälkeen tulokset tippuvat dramaattisesti. Tuossa puhuttiin jotain yrittämisestäkin, mikä on ihan katastrofaalisella tasolla suomessa, eihän täällä kukaan perusta omaa yristystä(paitsi yritteliäät aasialaiset ja kebumiehet) taidetaan olla euroopan häntäpäässä siinäkin.

Naurettiin myös kämppiksen kanssa, kun kympin oppilaat oli laitettu siihen haastatteluun ja juuri tuota pianon pimputusta. Olisi tullut meille silloin kun oltiin yläasteella, Justecen kanssa ruokatunnilla mentiin meille pelaamaan TimeSplitters 2:sta, sitten koulun jälkeen aina viimeiseen bussiin asti Cubea. Ei paljoa läksyjä tehty. (silti kasiluokan ka yli 9:n, kertoo kyllä peruskoulun vaativuudesta)

Myös amiksen arvostus sai pienet repslollahdukset. Ehkä nykyään arvostus on alkanut nousemaan, kun akateemista putkea pitkin ei pääse enää varmoille duuneille, mutta ainakin vielä 5-10 vuotta sitten amista ei paljoa arvostettu.

 


Otsikko: Re: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: despo - 29.01.2012 22:57
Katsoin tylsyyden puuskassa Häähulluja eli Bridezilla-sarjaa hetken aikaa tv:stä.

Spoileri (osoita katsoaksesi)


Otsikko: Re: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: despo - 05.02.2012 21:00
Teemalta tuli tunnin mittainen dokumentti suomalaisista pelintekijöistä, nimeltään Pelinrakentajat. Itse en hirveästi katsonut, kun en tiennyt, mutta pitänee tsekata Areenasta.

http://areena.yle.fi/video/1328387175659


Otsikko: Vs: Re: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: zoukka - 05.02.2012 22:48
Teemalta tuli tunnin mittainen dokumentti suomalaisista pelintekijöistä, nimeltään Pelinrakentajat. Itse en hirveästi katsonut, kun en tiennyt, mutta pitänee tsekata Areenasta.

http://areena.yle.fi/video/1328387175659

Itsehän vilahdan tässä ihan lopussa ja kännissä tietenkin.


Otsikko: Re: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: Sharkie - 11.02.2012 16:24
Jeejee, tunnin kooste (http://www.telkku.com/program/show/2012021114252) viime viikonlopun tanssiskaboista Helsingistä alkaa kakkosella NYT. Allekirjoittanutkin voi vahingossa vilahtaa siellä, vaikka voitot menivätkin tällä kertaa muille.


Otsikko: Vs: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: finngamer - 14.02.2012 00:14
No otetaan vielä kolmaskin "vilahdus" tähän putkeen. Enpä olisi 15 vuotta sitten uskonut että pääsen joskus ihan Tilt-ohjelmaan vieraaksi, sääli vaan ettei Jaana ollut enää kehissä. Alkaen 9.40.

http://www.jimtv.fi/ohjelmat/tilt/etusivu/video/tilt-kausi-2-jakso-2


Otsikko: Vs: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: Solid Snake - 15.02.2012 22:01
Tänään tulee Anton Kuivasen UFC-debyytti. Matsia voi seurata UFC:n Facebook-sivuilta täältä. https://www.facebook.com/UFC

Kannattaa ehdottomasti katsoa, mikäli aikataulu periksi antaa. Nyt tehdään historiaa! UFC on vapaaottelun suurin promootio ja suomalaisvärin näkeminen noissa häkeissä ei ole yhtään hullumpi juttu.

Nuo Facebookissa nähtävät ottelut alkavat kello 1:20. Kuivasen matsi tulee toisena.

Kuivasen Highlight-pätkää voi katsella tässä fiilistellessä: http://www.youtube.com/watch?v=O-WO87m2Y3M


Otsikko: Vs: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: Melfice_ - 15.02.2012 22:23
Kukaan ei varmaan ylläty jos sanon että vapaaottelu on mielestäni ihan vitun tyhmää? Isot miehet pahoinpitelevät toisiaan tosissaan ja jengi hurraa.


Otsikko: Vs: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: Solid Snake - 15.02.2012 22:30
Olipas typerä mielipide.


Otsikko: Re: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: Dr. Scientist - 15.02.2012 22:37
Kukaan ei varmaan ylläty jos sanon että vapaaottelu on mielestäni ihan vitun tyhmää? Isot miehet pahoinpitelevät toisiaan tosissaan ja jengi hurraa.
lol.


Otsikko: Vs: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: Koo - 15.02.2012 22:40
Onhan se vähän tyhmää  :P


Otsikko: Re: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: Dr. Scientist - 15.02.2012 22:45
Silloinhan minkä tahansa kamppailulajin harrastaminen on typerää.


Otsikko: Vs: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: Solid Snake - 15.02.2012 22:56
Melficen trolliin ei olisi pitänyt mennä, mutta mentiinpä kuitenkin...

Niin, kaikkihan on typerää, missä saattaa sattua. Alkoholi, nyrkkeily, vapari, riippuliito jne. Järkevä ja ajatteleva ihminen kuitenkin saa itse päättää miten ja mihin aikansa käyttää ja mitä riskejä ottaa.

On täyttä hölmöyttä lähteä vinkumaan siitä, että elämä on vaarallista.


Otsikko: Vs: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: Gba - 15.02.2012 23:04
Vapaaottelu on parasta ja puhtainta urheilua mitä on. Ei sääntöjä. Siinä mies ottaa miehestä mittaa ja katsotaan kumpi on vahvempi niin henkisesti, fyysisesti kuin teknisesti.

"Vapaaottelua on helppo seurata, koska kaikki ymmärtävät, mistä on kyse. Taistelu on geeneissä. Nyky-yhteiskunta vaatii, että vaistot ja vietit työnnetään taustalle. Vapaaottelu on urheilulaji, jossa alkukantaisia vaistoja hyödynnetään." -Anton Kuivanen

Jos Snake kaikki on tyhmää missä voi sattua, niin elämä on silloin tyhmää ja kyllä mä sanoisin, että henkiset vammat satuttaa pahemmin, kuin käsien ja jalkojen katkeaminen. Elämä olisi aika tylsää pumpulissa. Loppujenlopuksi ollaan kaikki madonruokaa, joten sama se kai mitä täällä maan päällä tekee. :)


Otsikko: Vs: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: Solid Snake - 15.02.2012 23:15
Vapaaottelussa on itseasiassa paljonkin sääntöjä. Toki kaikki munille potkut, silmien tökkimiset jne. on kielletty. Tämän lisäksi maassa makaavaa ei saa monottaa päähän, tietynlaiset kyynärpääiskut (suoraan ylhäältä putoavat) on kielletty jne.Otsikko: Vs: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: Gba - 15.02.2012 23:19
No siis toki on sääntöjä ja toista ei saa tappaa, mutta sanotaanko, että saa tehdä toiselle enemmän damaa kuin missään muussa lajissa.


Otsikko: Vs: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: Vin - 15.02.2012 23:21
"Vapaaottelua on helppo seurata, koska kaikki ymmärtävät, mistä on kyse. Taistelu on geeneissä. Nyky-yhteiskunta vaatii, että vaistot ja vietit työnnetään taustalle. Vapaaottelu on urheilulaji, jossa alkukantaisia vaistoja hyödynnetään." -Anton Kuivanen
Minä taasen en ymmärrä että mitä mielenkiintoista on katsoa kun kaksi miestä tappelee häkissä, luetaan se urheiluksi tai ei. Siinä ei vain ole mitään mielenkiintoista.


Otsikko: Vs: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: Solid Snake - 15.02.2012 23:27
Ei se toki kaikki voi kiinnostaa, eikä pidäkään. Mutta Kuivasen matsi pitää katsoa silti ;)


Otsikko: Vs: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: Fraeon - 16.02.2012 15:16
Mulle tulee UFC:stä aina mieleen tää.

http://www.youtube.com/watch?v=57Mva-3n7TY


Otsikko: Vs: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: Melfice_ - 16.02.2012 16:44
Samaa gladiaattorimeininkiähän se on ollut maailman sivu, luulisi että tuollaisesta idiotimismista olisi päästy jo 2000-luvulla eroon. Itse en diggaile tarkoituksellisista aivovammoista.

On se nyky-yhteiskuntakin kauhea paikka kun vaistot ja vietit työnnetään taka-alalle. Se vaan sattuu olemaan ero ihmisen ja eläimen välillä. Jos me noudatettais vaistoja ja viettejä totaalisti niin olisimme vielä apinan tasolla puussa raapimassa itseämme (ja vain itseämme, emmekä vieressä kököttävää kaveria.)


Otsikko: Vs: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: Solid Snake - 16.02.2012 17:46
No ei se kyllä ihan samaa ole ollut. On vähän toinen juttu laittaa gladiaattorikehään orja vastoin tahtoaan taistelemaan leijonaa tai miekoin ja keihäin varustettua miestä vastaan, kuin harrastaa vapaaehtoisesti kamppailu-urheilua ja kilpailla siinä.


Otsikko: Vs: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: JayeizH - 16.02.2012 20:33
Pah. Jalkapallo se typerää on. Äijät juoksee nahkapallon perässä ihan helvetin isolla kentällä ja "yrittää" saada nahkapallon helvetin isoon maaliin. Tämä ei ole edes varsinainen kontaktilaji, mutta silti nähdään helvetin moisia loukkaantumisia ja yhteen törmäyksiä. Puhumattakaan ihme kusetuksesta ja lajin seurauksista (fanien yhteenotot). Apinoiden laji sanon minä.

Mutta lätkä, se on se fiksu laji saatana. Muovi lätkää lasikuitumailoilla pienee maaliin ohi maalivahdin jossa on enemmän toppausta kuin itse miestä. Saadaan vähän haastetta. Ja kiekosta taistellaan intohimolla jolloin paikat ja reunat rytiseen niin perkeleesti.

Tosin mikään ei voita yleisurheilua. Treenataan kropasta kaikki irti kunnes paikat hajoaa ja vedetään joka nappi joka sallitaan tai hipoo sääntöjen rajoja. Ja sitten *ittu juostaa rinkiä tai hypätään tai heitetään niin paljon kun kroppa ja mieli antaa myöden.

Että jos nyt ihan rehellisesti sanotaan niin jos ihminen alkaa tosissaan kilpailemaan siitä on järki aika kaukana. Toiset vaan näyttää raadollisemmalta kuin toiset. Paremmissa rajoissa (tai viisaudessa) silloin antiikin aikaan oltiin. Ja eläinten toiminnastakin ollaan suht kaukana. Mikään eläin ei huvin, kunnian tai rahan vuoksi itseään niin loppuun vedä. "Pesän" tai ruuan vuoksi kyllä. Nykänen oli aikoinaan eläin urheillessaan. Onhan se nykyäänkin aika apina.


Otsikko: Vs: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: Fyysinen Preesens - 16.02.2012 21:08
Ihanko oikeasti väität, että jalkapallo ei ole kontaktilaji?  :lol:Jääkiekkofanithan luonnollisesti on sitä viisasta porukkaa aina. (http://www.mtv3.fi/uutiset/ulkomaat.shtml/vancouver-fanien-pettymys-purkautui-mellakoina/2011/06/1346643)


Otsikko: Re: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: Rocky_Balboa - 16.02.2012 21:27
Jalkapallo on neitien laji. Siinähän miehitkin käyttää meikkiä. Se ei kuitenkaan tainnu olla jayheizin pointti?


Otsikko: Vs: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: Vin - 16.02.2012 21:56
Ihanko oikeasti väität, että jalkapallo ei ole kontaktilaji?  :lol:Jääkiekkofanithan luonnollisesti on sitä viisasta porukkaa aina. (http://www.mtv3.fi/uutiset/ulkomaat.shtml/vancouver-fanien-pettymys-purkautui-mellakoina/2011/06/1346643)

Ovat. Viisaita. Käyttäyvät fiksusti ja asiallisesti myös suomessa.

http://www.youtube.com/watch?v=F1l6581dw34


Otsikko: Vs: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: Gba - 16.02.2012 22:07
Kyllähän kaikki tietää, että kaukalokendoilijat on juntteja ja kendo muutenkin on ihan junttien laji. Nakkikioski tappeluita ja uhoamista koko laji täynnä.

Ei sillä, on futiksessakin äärifaniryhmät naurettavaa katseltavaa.

Pokeri on herrasmiesten laji.  ;D


Otsikko: Vs: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: Taist0 - 16.02.2012 23:45
Pokerihan on pellelajien äiti, samaa sarjaa Counter Striken ja lumilautailun kanssa.


Otsikko: Vs: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: echoes - 16.02.2012 23:50
Jäbät lähti oikein urakalla disauttelemaan lajeja.


Otsikko: Re: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: Rocky_Balboa - 17.02.2012 07:23
Mites Biljardi? Onko kukaan sitä vastaan?


Otsikko: Vs: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: zoukka - 17.02.2012 07:57
Poliisi ja roisto oli kiva.


Otsikko: Re: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: Sharkie - 17.02.2012 08:02
Mites Biljardi? Onko kukaan sitä vastaan?

Bilis on kyllä jees. Ja snooker, siinä vasta herrasmiesten laji. Tykkäsin aikanaan katsoa Eurosportilta myöhäisiltojen matseja. Ammattilaisäijät tekee puhtaasti taianomaisia lyöntejä.

Vaikka toisaalta mulla ei ole mitään näitä muitakaan urheilun ja kilpailemisen muotoja vastaan.


Otsikko: Vs: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: Minna - 24.02.2012 22:15
Jokos Ephram on huomannut, että Emily VanCampin tähdittämä Kosto (http://www.mtv3.fi/ohjelmat/sivusto2008.shtml/sarjat/kosto/taustaa?1499036) alkaa maaliskuussa maikkarilta?   :P Emily ei niin kiltissä roolissa, missä hänet totuttu näkemään.


Otsikko: Vs: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: Gba - 24.02.2012 23:19
Jokos Ephram on huomannut, että Emily VanCampin tähdittämä Kosto (http://www.mtv3.fi/ohjelmat/sivusto2008.shtml/sarjat/kosto/taustaa?1499036) alkaa maaliskuussa maikkarilta?   :P Emily ei niin kiltissä roolissa, missä hänet totuttu näkemään.

No eiköhän Epi ole tuota varten vetänyt ihan uuden 40 päivää 40 yötä paaston  ;D


Otsikko: Vs: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: Ephram - 25.02.2012 00:37
Jokos Ephram on huomannut, että Emily VanCampin tähdittämä Kosto (http://www.mtv3.fi/ohjelmat/sivusto2008.shtml/sarjat/kosto/taustaa?1499036) alkaa maaliskuussa maikkarilta?   :P Emily ei niin kiltissä roolissa, missä hänet totuttu näkemään.

No eiköhän Epi ole tuota varten vetänyt ihan uuden 40 päivää 40 yötä paaston  ;D

 ;D

Never again...


Mutta hyvä kun Minna huomautit, on mennyt tuo sarja vähän ohi. Täytyy ehdottomasti tsekkailla. Vaikuttaa ihan kiintoisalta roolilta ja VanCamp on aina kiva nähdä ruudulla.


Otsikko: Vs: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: Max out - 25.02.2012 17:23
Top Gear jatkuu maanantaina MAX:lla uuden kauden jaksoin.

Olen itse Top Gear fani ja ohjelman huumori uppoaa muhun. Olen kiinnostunut myös autoista, joten ohjelma on mulle kun tehty.
Ohjelmaa katsoakseen ei musta silti tarvitse olla autoista kiinnostunut, koska mitään autotestiä tai mitään muutakaan ei tehdä täysin totisessa hengessä.

Katsooko joku muukin laudalla Top Gearia?


Otsikko: Vs: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: Fyysinen Preesens - 25.02.2012 21:04
Top Gear jatkuu maanantaina MAX:lla uuden kauden jaksoin.

Olen itse Top Gear fani ja ohjelman huumori uppoaa muhun. Olen kiinnostunut myös autoista, joten ohjelma on mulle kun tehty.
Ohjelmaa katsoakseen ei musta silti tarvitse olla autoista kiinnostunut, koska mitään autotestiä tai mitään muutakaan ei tehdä täysin totisessa hengessä.

Katsooko joku muukin laudalla Top Gearia?
Omasta mielestäni yksi parhaista ohjelmista ikinä. Auto-ohjelma, josta voi tykätä, vaikka ei autot muuten kiinnostaisikaan.


Otsikko: Vs: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: IceCold - 25.02.2012 23:48
Top Gear jatkuu maanantaina MAX:lla uuden kauden jaksoin.

Olen itse Top Gear fani ja ohjelman huumori uppoaa muhun. Olen kiinnostunut myös autoista, joten ohjelma on mulle kun tehty.
Ohjelmaa katsoakseen ei musta silti tarvitse olla autoista kiinnostunut, koska mitään autotestiä tai mitään muutakaan ei tehdä täysin totisessa hengessä.

Katsooko joku muukin laudalla Top Gearia?

Kyllä katson, humoristinen ja jutut uppoo, tykkään.

E: Kiitti Max muuten, en olisi ite tiennyt sen alkavan  ;)


Otsikko: Vs: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: Jubi_ - 13.03.2012 23:30
Katsooko joku muukin laudalla Top Gearia?

Sarja on ehdottomasti tv- viihdettä parhaimmasta päästä, pitää sitten autoista tai ei. Clarksonin, Hammondin ja Mayn välinen kemia sekä huumori toimii niin loistavasti, että toista samanlaista porukkaa ei taida television puolelta löytyä ja siihen sarjan hyvyys täysin perustuukin. 

Jaksot täytyy kyllä katsoa sitä mukaan, kun BBC niitä esittää. Tuo Maxilta nyt alkanut 17. kausi oli tosin koko sarjan paskimpia kausia. Myös tämä nyt Britanniassa päättynyt 18. kausi sisälsi muutaman huonon jakson, mutta kauden loppua kohden meininki alkoi taas olemaan sitä tuttua Top Gear- laatua. Tuo viime sunnuntain Kimi- jakso oli kyllä ehdottomasti päättyneen kauden paras. Kimi heitti ihan hyvää läppää, mutta jakso oli myös kokonaisuutena todella hyvä. Tällä kaudella suomalaiset olivat muutenkin ihan hyvin edustettuina, kun pari viikkoa sitte mukana oli Toni Gardemeister. Harmi vain, että nuo kaudet ovat keskimäärin ainoastaan sen kuusi tai seitsemän jaksoa pitkiä. Taas joutuu odottelemaan uusia jaksoja ainakin tuonne syksyyn asti.Otsikko: Vs: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: Bill Duke - 14.03.2012 10:30
Onhan se kyllä hyvä ja viihdyttävä sarja. Nykyään ei vaan enää jaksa kiinnostaa ne auto vs juna/mottoripyörä/mopo/laskuvarjohyppääjä/hävittäjä -kisat, joita on ihan liikaa. Kolmikon keskinäiset kisailut ovat kuitenkin yleensä hauskoja. Uusimman kauden viimeisessä jaksossa ollut ralli-osio oli parasta Top Gearia pitkään aikaan.


Otsikko: Vs: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: Tan - 14.03.2012 13:09
Kolmikko saisi seuraavassa Special-jaksossaan osallistua Gumball 3000-ralliin. Olisi varmasti parempi, kuin edellinen India-special.  ;D


Otsikko: Vs: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: JayeizH - 16.03.2012 11:42
Ei noussu SuomiTV mutta nyt SuomiTV:stä tulee FOX (http://www.v2.fi/uutiset/viihde/12947/SuomiTVsta-tulee-FOX-Family-Guy-Suomeen/). Mielenkiinnolla kyllä odottelen mitä tuolta alkaa tulemaan.


Otsikko: Vs: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: Ephram - 11.04.2012 17:01
Rambo II tukee tänään TV5:ltä klo. 21.00

Jännä juttu, mutta Rambo II:sta en ole ikinä nähnyt. Esimerkiksi First Blood ja uusin Rambo ovat mielestäni toimintaelokuvia parhaimmillaan. Ymmärtääkseni kakkonen ja kolmonen eivät ihan laadullisesti ajatellen ole samalla tasolla, mutta toimintaelokuvina laittavat varmasti viisarin väräjämään, ainakin jos 80-lukulainen action miellyttää.

Tänään aion katsoa tämän elokuvan vihdoinkin.


Otsikko: Vs: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: Scarf - 11.04.2012 17:42
Paras Rambo. Jo ensimmäisessä viidessä minuutissa on enemmän munaa kuin nykyleffoissa yhteensä.

Pelkkä nimikin on parasta kasariparhautta parhaimmillaan: Rambo: First Blood Part II.


Otsikko: Vs: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: Fyysinen Preesens - 11.04.2012 18:03
Rambo 2 on kyllä hyvä toimintaleffa. First Bloodia en kyllä sanoisi toimintaleffaksi, vaan pikemminkin trilleriksi


Otsikko: Vs: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: Solid Snake - 11.04.2012 19:11
Vaikka First Bloodissa tapetaankin vain yksi kaveri, on siinä kuitenkin ampumista, tappelua, räjähdyksiä ja ajoneuvopakenemista sen verran, että laskisin toiminnan puolelle.

Myös Rambo II on loistava leffa, itseasiassa kaikki Rambot ovat loistavia. Myös kolmonen.


Otsikko: Vs: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: Ephram - 13.04.2012 19:59
Godzilla peittää tänään tv-ruudun vitoskanavalla klo. 21.00. Kataströöfi-filkat ovat tunnetusti vähemmän salainen paheeni. Aion kyllä tsekata pitkääästä aikaa miten huono tämä olikaan.

Godzillan jälkeen voikin sitten fiilistellä vielä Friday the 13th-uusintafilmatisoinnin parissa, joka alkaa nelosella 1.05.


Otsikko: Vs: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: Ephram - 16.04.2012 16:05
Jos ei halua mennä katsomaan uudelleen Titanicia 3D:nä teatteriin, niin SubTV tarjoaa tänään 11 oscaria kahmineen elokuvan klo. 21.00 alkaen.


Otsikko: Vs: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: blindside - 16.04.2012 17:34
Telkusta tulee pelkkää paskaa.

Ostin perjantaina VPN (https://www.privatvpn.se/en/):n 3 kuukaudeksi n. 15 eurolla ja kävin rekisteröitymässä Netflixiin (8$/kk, ensimmäiset 30 päivää ilmaista) . Viikonlopun aikana tuli katsottua pari leffaa, pari jaksoa Sherlockia ja Breaking Badin eka kausi. Tämä on parasta ikinä, sapettaa ihan pirusti ettei täällä päin maailmaa ole mitään vastaavaa.


Otsikko: Vs: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: Jubi_ - 21.04.2012 15:55
Tänään ylen kakkoselta 22.05 tulee kaikkien aikojen kovin länkkäri ja yleensäkin yksi hienoimmista elokuvista mitä koskaan on tehty Once Upon a Time in  the West. Charles Bronson vetää parhaan leffasankarin roolin ikinä.  8)
(https://www.pelaajalauta.fi/files/619/once-upon-a-time-in-the-west-screenshot.jpeg)


Otsikko: Vs: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: migge - 24.04.2012 18:15
Loistava Office Space tulee tänään klo 22 FOX:ilta.

http://www.youtube.com/watch?v=g_hF_RhD-xE


Otsikko: Vs: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: Koo - 25.04.2012 12:55
Office Space oli ihan hauska, kiitti vinkistä. Loppua kohden leffa kyllä alkoi vähän leviämään käsiin.

Soundtrackille eksynyt melkoisia helmiä


http://www.youtube.com/watch?v=F-oLqMwzvBY


Otsikko: Vs: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: MasterTK - 02.08.2012 21:22
Commando tulee tänään kolmoselta 23:25. Siinä kaikille nyhjääjille laatuviihdettä kerrankin. >_>

(http://somewhatmanlynerd.com/pics/arnoldlog.jpg)


(http://somewhatmanlynerd.com/gifs/commandoshedscene.gif)


Otsikko: Re: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: Rocky_Balboa - 30.08.2012 23:00
JEBOU! Missä on BB-2012 ketju? Epiiiii?


Otsikko: Vs: Re: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: Kabanossi - 30.08.2012 23:47
JEBOU! Missä on BB-2012 ketju? Epiiiii?

Epi astuu itse BB-taloon ensi viikolla!  :o


Otsikko: Vs: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: Vin - 16.09.2012 19:56
The Expendables tänään klo 21.00 Neloselta. Hyvä tilaisuus vilkaista leffa läpi niin voi päättää haluaako huomenna käydä teatterissa katsastamassa tokan osan.


Otsikko: Vs: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: Ephram - 15.10.2012 13:45
Nelonen näyttää kaikki vanhemmat Bondit tästä maanantaista alkaen. Tänä iltana Brosnanin paras Bond, Goldeneye, avaa pelin.

Aina se jaksaa viihdyttää, joten todennäköisesti katson tänäänkin.


Otsikko: Re: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: despo - 15.10.2012 13:50
Nelonen näyttää kaikki vanhemmat Bondit tästä maanantaista alkaen. Tänä iltana Brosnanin paras Bond, Goldeneye, avaa pelin.


Lähinnä ihmettelen, että miksi eivät lähetä noita järjestyksessä vaan ilmeisesti ihan sekaisin kun pelin aloittaa Goldeneye. No kai siinä joku logiikka on  :P


Otsikko: Vs: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: Ephram - 15.10.2012 13:55
Toi on juu mielenkiintoinen juttu. Ilmeisesti sitten Piercen Bondien jälkeen mennään ihan normiaikajanan mukaan, kun näyttävät sitten Conneryn setit järjestyksessä.

http://www.nelonen.fi/ohjelmat/leffaputki/bond-elokuvat


Otsikko: Vs: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: Fyysinen Preesens - 15.10.2012 15:39
Jee, taas vaihteeksi näytetään Bondit. Eihän niitä muutenkaan ole näytetty kuin pari kertaa vuodessa kaikki.


Otsikko: Vs: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: Ilkimys - 15.10.2012 15:45
Jaa missä vaiheessa Bondit ovat siirtyneet Neloselle?


Otsikko: Re: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: despo - 15.10.2012 16:52
Näköjään aikovat lähettää ne siinä järjestyksessä, joiden uskovat keräävän eniten katsojia. Eli paremmat katsojamagneetit ekana ja jämät myöhemmin. No käyhän se noinkin.


Otsikko: Vs: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: echoes - 30.10.2012 21:16
Rambo II

Niin kova meininki.


Otsikko: Re: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: Riepu - 28.11.2012 18:54
Työkeskustelu heitetty tänne (https://www.pelaajalauta.fi/forum/vapaa-sana/tyonteko-loma-ja-kaikki-siihen-liittyva/msg68710/#new).


Otsikko: Vs: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: zoukka - 02.01.2013 18:47
Ykkösellä kovaa tavaraa oikeasta ihmemiehestä. Toivottavasti löytää tiensä areenaan.


Otsikko: Re: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: despo - 02.01.2013 19:57
Ykkösellä kovaa tavaraa oikeasta ihmemiehestä. Toivottavasti löytää tiensä areenaan.

Joku aika sitten oli puhetta hepusta. Dokumentit löytyy ainakin Elävästä Arkistosta.


Tässä kaikille elämän vaikeudesta uliseville vähän esimerkkiä:

Johan Venninen (1909-2008) rakensi puutarhan 20m korkealle kalliolle. Hitsasi ja käytti muita koneita sekä teki sähkötöitä. Räjäytti dynamiitilla kallioon valtavan luolan ja sinne kaivon. Souteli avomerellä ja kalasti. Ei tässä muuten ihmeellistä, mutta heppu oli täysin sokea. Eli koko elämänsä yksin ja ilman apua. Lääkärissä ei tarvinnut käydä. Kasvissyöjä ja keräsi ainekset itse pihapiiristä/luonnosta. Sai käydä koulua vain yhden vuoden, mutta silti rakenteli kaikenmaailman kaikuluotamia sun muita sekä sai Mensan palkinnon.

Johan on Venninen (http://www.yle.fi/elavaarkisto/artikkelit/johan_on_venninen_20788.html#media=20802) - dokumentti vuodelta 1997
Vesille Vennisen mieli (http://www.yle.fi/elavaarkisto/artikkelit/johan_on_venninen_20788.html#media=20805) - kuinka sokea kalastaa avomerellä?
Vennisen testamentti (http://www.yle.fi/elavaarkisto/artikkelit/johan_on_venninen_20788.html#media=20807) - dokumentti vuodelta 2008


Olen tuon ensimmäisen nähnyt joskus aikoinaan, mutta oli nuo muutkin kiinnostavia. Ihan uskomaton jätkä  :)


Otsikko: Vs: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: Vin - 06.01.2013 00:35
Piti vilkaista itsekin tuo Vennisen Testamentti kun en ollut koko vaarista ennen kuullut.

Antaa vähän mittakaavaa asioille.


Otsikko: Vs: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: Gba - 06.01.2013 01:39
Piti vilkaista itsekin tuo Vennisen Testamentti kun en ollut koko vaarista ennen kuullut.

Antaa vähän mittakaavaa asioille.

Olen itse nähnyt dokumentin parikin kertaa. Antaa tosiaan "vähän" perspektiiviä omiin ongelmiin. Saisi olla pakollista katsottavaa kaiken maailman Umayya Abu-Hannoille.


Otsikko: Vs: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: Tan - 06.01.2013 01:56
Piti vilkaista itsekin tuo Vennisen Testamentti kun en ollut koko vaarista ennen kuullut.

Antaa vähän mittakaavaa asioille.

Olen itse nähnyt dokumentin parikin kertaa. Antaa tosiaan "vähän" perspektiiviä omiin ongelmiin. Saisi olla pakollista katsottavaa kaiken maailman Umayya Abu-Hannoille.
Pakko myöntää, että silmät jossain kohtaa oikeasti kostui tuota katsoessa. Oma pappakin on jo 85 ikävuoden paikkeilla ja päähän tuli ajatuksia että mitä sitten kun aika hänestä jättää. Selviä merkkejä tästä ei vielä ole, mutta luulen että viiden vuoden päästä voidaan olla jo siinä pisteessä. Muistakaa lautalaiset isovanhempianne ja käykää heillä kylässä!


Otsikko: Vs: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: Gba - 06.01.2013 02:03
Piti vilkaista itsekin tuo Vennisen Testamentti kun en ollut koko vaarista ennen kuullut.

Antaa vähän mittakaavaa asioille.

Olen itse nähnyt dokumentin parikin kertaa. Antaa tosiaan "vähän" perspektiiviä omiin ongelmiin. Saisi olla pakollista katsottavaa kaiken maailman Umayya Abu-Hannoille.
Pakko myöntää, että silmät jossain kohtaa oikeasti kostui tuota katsoessa. Oma pappakin on jo 85 ikävuoden paikkeilla ja päähän tuli ajatuksia että mitä sitten kun aika hänestä jättää. Selviä merkkejä tästä ei vielä ole, mutta luulen että viiden vuoden päästä voidaan olla jo siinä pisteessä. Muistakaa lautalaiset isovanhempianne ja käykää heillä kylässä!

Oma ukkini kuoli juuri menneenä vuotena. Harmi kun asuvat niin kaukana, ettei tule käytyä kovinkaan usein, jos edes kerran vuodessa. Molemmat mummot toki vielä kovassa kunnossa. Se sukupolvi oli ja on edelleen kyllä ihan ainutlaatuisensa. Kun kasvaa kovissa oloissa, niin ei turhasta valita ja oppii pärjäämään vähemmällä.


Otsikko: Vs: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: Melfice_ - 06.01.2013 11:44
Antaa tosiaan "vähän" perspektiiviä omiin ongelmiin. Saisi olla pakollista katsottavaa kaiken maailman Umayya Abu-Hannoille.
Mitä ihmettä nyt taas, täytyy olla koko elämänsä sokea että saa sanoa Suomessa olevan rasismia?


Otsikko: Vs: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: Vin - 06.01.2013 15:58
Muistakaa lautalaiset isovanhempianne ja käykää heillä kylässä!
Isän puolelta molemmat ovat jo kuolleet, pappaa en edes ehtinyt nähdä mutta mutsin puolelta molemmat ovat vielä elossa ja hyvissä voimissaan. Välimatkaakaan ei ole kuin 100 km, joten kylässä tulee käytyä kuukauden parin välein ja muutenkin välit ovat varsin läheiset.

Onhan se vähän pistänyt miettimään kun pappa on ruennut puolivakavissaan aina puhumaan että "sinä olet vielä nuori mutta minullahan se alkaa olla homma jo voiton puolella". Sitä on ruennut ymmärtämään ja jotenkin valmistautumaankin siihen ajatukseen että tässä ei ole enää ehkä kymmentäkään vuotta aikaa jäljellä. Samaten kun itse kerroin kuinka on saanut juosta jo kaveripiirin ensimmäisissä häissä ja ristiäisissä, pappa totesi vain että on saanut itse vierailla vain tuttujensa hautajaisissa :)


Otsikko: Re: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: despo - 11.01.2013 11:47
Huomenna lauantaina on Yle Teemalla jonkunlainen peleihin liittyvä teemailta.

Klo 21:00 King of Kong -dokumentti: http://www.iltapulu.fi/index.php?pid=2013011221009
Klo 22:20 Video Games Live, eli pelimusaa orkesterin soittamana: http://www.iltapulu.fi/index.php?pid=2013011222209


Otsikko: Vs: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: Solid Snake - 18.02.2013 17:26
Lauantain ja sunnuntain välisenä yönä Suomen Anton Kuivanen matsaa kolmannen UFC-matsinsa. Matsi näkyy MTV3 Maxilta. Tapahtuma alkaa 03:00 yöllä, joten herätyskelloja soimaan. Tässä tehdään suomalaista historiaa!

Erityisesti Melficen kannattaa valvoa, lajin suuri fani kun on.


Otsikko: Vs: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: Gba - 18.02.2013 17:45
Tuli tuosta matsista mieleen, että TV:ssä pyörii nyt toinen tuotantokausi tuosta Jutan ja puolen vuoden superdieetistä. Vaikka itse Jutta onkin helvetin ärsyttävä, niin tulee silti katsottua joka jakso. Kiva nähdä miten toivottomassa tilassa olevat ihmiset saavat elämäänsä ryhtiä ja kääntävät niin ruokavalion kuin muunkin suunnan elämässään. Monelle tuo treenaaminen ja laihtuminen on selvästi palauttanut elämänilon elämään.


Ruutu.fistä noita voi katsella, jos ja kun ei tv:n ääreen ehdi:

http://www.ruutu.fi/ohjelmat/jutta-ja-puolen-vuoden-superdieetit/kausi-2-jakso-7


Otsikko: Re: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: despo - 18.02.2013 18:18
Heh, Juttaa ja kumppaneita katsellaan täälläkin, aika samoista syistä. Mentulan kommenteille tulee kyllä repeiltyä yleensä, kun mies ei juuri sanojaan säästele tai kaunistele..

Eikä se Jutta nyt niiin ärsyttävä ole  ;)


Otsikko: Vs: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: Melfice_ - 18.02.2013 21:20
Lauantain ja sunnuntain välisenä yönä Suomen Anton Kuivanen matsaa kolmannen UFC-matsinsa. Matsi näkyy MTV3 Maxilta. Tapahtuma alkaa 03:00 yöllä, joten herätyskelloja soimaan. Tässä tehdään suomalaista historiaa!

Erityisesti Melficen kannattaa valvoa, lajin suuri fani kun on.
En jaksa katsoa aivovammaa, nukun yöni mielummin.


Otsikko: Vs: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: Vin - 18.02.2013 21:31
Mua on aina vähän huvittanut kun telkkarista tulee vaikkapa Robert Heleniuksen nyrkkeilymatsi niin suomesta ihan sattumalta löytyy noin miljoona nyrkkeilyn hyvää ystävää. Milloinkaan muulloin eivät tosi puhu sanallakaan lajista kuin tämän yhden matsin alla.

Sama juttu Super Bowlin kanssa, seuraako suomessa kukaan amerikkalaista jalkapalloa muulloin kuin kerran vuodessa ja keskellä yötä?


Otsikko: Vs: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: Solid Snake - 18.02.2013 21:36
Lauantain ja sunnuntain välisenä yönä Suomen Anton Kuivanen matsaa kolmannen UFC-matsinsa. Matsi näkyy MTV3 Maxilta. Tapahtuma alkaa 03:00 yöllä, joten herätyskelloja soimaan. Tässä tehdään suomalaista historiaa!

Erityisesti Melficen kannattaa valvoa, lajin suuri fani kun on.
En jaksa katsoa aivovammaa, nukun yöni mielummin.
Soittelen sulle, niin voidaan fiilistellä sitten yhdessä  :lol:


Edit:
Vinille tiedoksi, että ihan kaikki UFC:t tulee katsottua ja on tullut kauan ennen kuin Kuivanen oli edes lähellä UFC:tä. Yleensä en tosin valvo, vaan otan kovalevylle matsit, kun tulevat niin myöhään.

Ja tokihan minä myös ymmärrän niitä, jotka vain Robert Heleniuksen nyrkkeilymatsit katsovat. Mikäs siinä voi olla vikana, että on kiinnostunut oman maanmiehen urheilumenestyksestä? Varmasti F1:nkin katsojaluvut tippuivat, kun Räikkönen lähti kälppimään.


Otsikko: Vs: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: Gba - 18.02.2013 21:38
Mua on aina vähän huvittanut kun telkkarista tulee vaikkapa Robert Heleniuksen nyrkkeilymatsi niin suomesta ihan sattumalta löytyy noin miljoona nyrkkeilyn hyvää ystävää. Milloinkaan muulloin eivät tosi puhu sanallakaan lajista kuin tämän yhden matsin alla.

Sama juttu Super Bowlin kanssa, seuraako suomessa kukaan amerikkalaista jalkapalloa muulloin kuin kerran vuodessa ja keskellä yötä?

Onko suomessa muita ottelijoita joiden matsit olisivat niin kiinnostavia, että ne televisioitaisiin?

Onko joka jenkkifutismatsissa maailmantähdet esiintymässä?

Harva kai seuraa mitään olympialajeja, mutta kyllä olympialaiset katsotaan.


Otsikko: Vs: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: kep - 22.02.2013 09:37
Suomalaiset eivät seuraa muutoin mielenkiintoisia urheilulajeja, koska me emme ole urheiluhullua kansaa, vaan menestyshullua.

Kun menestystä tulee tai urheilija/joukkue ei häviä, kyllä silloin seurataan, kannatetaan ja ollaan niin "joo, kyllä mä oon aina kannattanut!" -hc-faneja. Heti kun meno ei ole ruusuilla tanssimista, käännetään selkä ja lyödään puukkoa kylkiluiden väliin.

Toinen asia on vielä tuo kansalaisuuden perusteella katsominen, eli ns. "omat pojat"-ilmiö. Se on ihan maailmanlaajuisesti yleinen asia, tosin esim. Amerikassa tai Kanadassa seurataan oman kotikaupungin/yliopiston kasvattien menoa.


Otsikko: Vs: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: MasterTK - 23.02.2013 11:09
Suomalaiset eivät seuraa muutoin mielenkiintoisia urheilulajeja, koska me emme ole urheiluhullua kansaa, vaan menestyshullua.

Kun menestystä tulee tai urheilija/joukkue ei häviä, kyllä silloin seurataan, kannatetaan ja ollaan niin "joo, kyllä mä oon aina kannattanut!" -hc-faneja. Heti kun meno ei ole ruusuilla tanssimista, käännetään selkä ja lyödään puukkoa kylkiluiden väliin.

Tämä on kyllä niin totta. Suorastaan raivostuttaa lukea ihmisten ja median kommentteja urheilusta. Jopa tällä Pelaajalaudalla suurin osa on syyllisiä tähän. Toissa vuoden jäkiksen mm-kisoissa kaikki mustamaalasi täälläkin "Suomi on paska ja ei taatusti voita" "Eivät pääse edes mitaleille, niin en jaksa katsoa koko kisoja" "Surkea joukkue"

Vastoin kaikkia odotuksia, Suomi kuitenkin voitti ja sitten oltiin taas muka niin faneja ja mentiin torille juhlimaan. Suomen urheilijoilla on maailman paskimmat fanit. Sen sitä saa kun koko maassa on vähän urheilijoita, mutta senkin edestä penkkiurheilijoita, jotka kuvittelevat tietävänsä urheluista kaiken.


Otsikko: Vs: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: Solid Snake - 23.02.2013 12:36
Tämä on kyllä niin totta. Suorastaan raivostuttaa lukea ihmisten ja median kommentteja urheilusta. Jopa tällä Pelaajalaudalla suurin osa on syyllisiä tähän. Toissa vuoden jäkiksen mm-kisoissa kaikki mustamaalasi täälläkin "Suomi on paska ja ei taatusti voita" "Eivät pääse edes mitaleille, niin en jaksa katsoa koko kisoja" "Surkea joukkue"

Vastoin kaikkia odotuksia, Suomi kuitenkin voitti ja sitten oltiin taas muka niin faneja ja mentiin torille juhlimaan. Suomen urheilijoilla on maailman paskimmat fanit. Sen sitä saa kun koko maassa on vähän urheilijoita, mutta senkin edestä penkkiurheilijoita, jotka kuvittelevat tietävänsä urheluista kaiken.
Itse ymmärrän hyvin sen, että urheilua seurataan vain, jos siinä on joku suomalainen jota kannattaa. Itse seuraan lähinnä lajeja, joissa Suomi-poika ei pärjää, mutta ymmärrän, että valtaväestölle on tärkeää saada oman pojan kannattamisen muodossa jännitystä seuraamiseen.

Mutta sitä en, kun jääkiekossa Suomi häviää matsin, niin penkkiurheilija ottaa sen ihan tosissaan, on äkäinen, sadattelee jne. Toki itsekin kannatan Suomea ja toivon voittoja, mutta en minä kuitenkaan ole ottamassa mitään pulttia, vaikka häviö tulisikin. Ei se loppujen lopuksi ole penkkiurheilijalle kuin parin tunnin viihdepläjäys, jonka parissa on hauska jännittää. Matsin jälkeinen elämä ei ole muuttunut yhtään mihinkään, oli lopputulos sitten mikä tahansa.

Minulla on tuttavapiirissä useita henkilöitä, jotka eivät esimerkiksi halua perjantai-iltana enää lähteä ulos, jos Suomi on hävinnyt ottelun. Ärsytys on kuulemma niin suuri, että täytyy vain istua sisällä juomassa suruun kaljaa.


Otsikko: Vs: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: Ephram - 23.02.2013 12:43
Minulla on tuttavapiirissä useita henkilöitä, jotka eivät esimerkiksi halua perjantai-iltana enää lähteä ulos, jos Suomi on hävinnyt ottelun. Ärsytys on kuulemma niin suuri, että täytyy vain istua sisällä juomassa suruun kaljaa.

Mä olin yläasteella vähän samanlainen: en mennyt yleensä F1-kisan jälkeisenä maanantaina kouluun jos Schumacher hävisi Häkkiselle. Se vittuilun määrä oli aina sanoinkuvaamatonta.

Syksyllä 2000 sen sijaan Schumin ensimmäisen Ferrari-mestaruuden jälkeen kaikki onnittelivat (jopa opettajat) minua koulun käytävillä Schumin mestaruudesta!


Kyllä, taisin tuoda aika selkeästi noina aikoina esiin F1-innostukseni ja sen ketä kannatan. Ja olin pienen kaupungin ainoita "sen ylimielisen natsin" faneja.


Otsikko: Vs: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: Gba - 23.02.2013 14:01
Eihän Suomalaiset koskaan tee mitään oikein. Äänestetään väärin, katsotaan väärää urheilua, kannatetaan vääriä joukkueita ja väärin perustein, juodaan vääriä juomia ja pukeudutaan vääriin vaatteisiin. Kaikkien pitäisi olla samasta muotista tehtyjä eurooppalaisia ns. bättrefolkkia.

Mun mielestä on ainakin hyvä juttu jos löytyy elämästä intohimoja, vaikka se sitten olisikin jonkun urheilujoukkueen kannattaminen tietyn hetken ajan.


Otsikko: Vs: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: bËst - 23.02.2013 20:29
Intohimoja on hyvä olla mutta monessa asiassa tulisi korostaa että kihtuus kaikessa. Itse olen suuri lätkäfani ja kisastudiossa tulee helposti esitettyä kaikkitietävää analyytikkoa. Suomen menestystä tottakai seuraan, mutta sen verran all around oon, että tärkeintä on viihdyttävä kiekko, eikä lopputulos. Jos Suomi sattuu pelaamaan parasta peliä omissa silmissä niin tottakai voitoissa on vähän extratunnelmaa. Mutta esim: 2011 mestaruudesta oon sitä mieltä, että parasta kiekollista peliä toteutti Tsekki ja sen olisi ehdottomasti "kuulunut voittaa" mestaruus.

Ne lajit mistä vähemmän tiedän, niin menee pitkälti sinivalkoisten lasien läpi. Eli kannustan suomalaista, mutta ilman sen kummempia tunnelatauksia.


Otsikko: Vs: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: Vin - 23.02.2013 20:38
Suomen menestystä tottakai seuraan, mutta sen verran all around oon, että tärkeintä on viihdyttävä kiekko, eikä lopputulos
+1
Lätkää en seuraa kuin MM-kisojen aikaan ja yllämainitusta syystä katson pelit mieluiten yksin. Ei jaksa kuunnella puolueellisia kisastudiokommentaattoreita, ei sitten alkuunkaan.

Ja jottei OT niin vajaa puoli tuntia ja telkusta tärähtää Die Hard 2.


Otsikko: Vs: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: MasterTK - 28.02.2013 23:09
Katsoiko kukaan tuotaa dokumenttia hiihtäjien doping epäilyistä yms? Eipä tuohon mitään asiantuntijaa tarvita sanomaan, että tajuaa muutenkin missä paskassa huipputason hiihtoon aina ollut ja tulee olemaan vielä pitkään, ennen kuin joku oikeasti uskaltaa nostaa kissan pöydälle. Oli kyllä huvittavaa katsella esim. norskien reaktioita doping-epäilyistä, joista oli lähes päivän selviä todisteita.

On kyllä uskomaton läppä koko hiihto ja monet vastaavat kovaa kestävyyttä vaativat lajit, kuten pyöräily. Hiihtäjiä pyörtyilee jo lähtöviivolle korkeiden veriarvojen takia ja sitten väitetään änkyttäen että flunssa kaatoi. Toivottavasti koko kupla puhkeaa joskus. Yllättäen kyseistä dokumenttia ei näytetä Norjassa ollenkaan ja ei yllättäisi vaikka koko dokumentin tekijä löydettäis kuolleena parin kuukauden sisällä. Jos ois venäläisistä kyse, niin ois jo tapettu.

(http://folk.uio.no/thomas/sterke-marit/maritbjorgen.jpg)Otsikko: Vs: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: Cyrus - 28.02.2013 23:57
On kyllä uskomaton läppä koko hiihto ja monet vastaavat kovaa kestävyyttä vaativat lajit, kuten pyöräily.

Niin tai siis, kaikki maailman huipulla tapahtuva urheilu, mukaan lukien suomalaisten sankarit jääkiekossa. Mäkihyppy ehkä ainoana mahdollisena poikkeuksena, ehkä. Sadan metrin juoksukin vaatii kestävyyttä, ei varmaan montaa lajia ole, missä hapenottokyvystä ja tätä kautta EPOsta tai veritankkaksesta ei olisi hyötyä. Puhumattakaan kaikista muista aineista veridopingin päälle.

Dokumentti oli mannaa. Tätä on odotettu vuodesta 2001 asti, kun norskit pääsivät aukomaan tekopyhinä päätä suomalaisten dopingista. K-P Kyrö on legenda, toivottavasti pääsee upottamaan joskus norjalaiset ja ruotsalaiset vielä komeammin.

Tullut luettua vuoden 2001 jälkeen aiheesta todella paljon ja sitä mukaa vähentynyt urheilun seuraaminen. Toki vielä tulee jotain seurattua, mutta se suurin hohto lähti vuonna 2001, kun sinisilmäisyys vaihtui nopeasti realiteettien iskemiseen päin näköä. Sitä ennen kuvittelin, että on ihan mahdollista, että Maurice Greenkin saattaa juosta puhtaana alle 10 ja Hartsa ei ainakaan käytä mitään ja joukkuelajeissa, futiksessa tai lätkässä ei aivan varmasti ole mitään hyötyä dopingista, Bubkakin voi ihan hyvin olla puhdas. Kuinka hölmö sitä silloin olikaan.

Tästä kaikesta huolimatta Myllylä on ja pysyy itselle sankarina. Niin hienoja hetkiä se silloin tarjosi.


Edit Dokkarista vielä sen verran, että mielenkiintosesti se FISn asiantuntija kumosi kaikki puheensa, kun Norjasta tai jostain oltiin yhteydessä ja Dählie ja muut Norjalaiset saatiin pysymään koskemattomina. Hyvä esimerkki siitä, että kulisseissa tapahtuu helvetisti kaikenlaista ja viralliset, korkeimmatkin tahot ovat lahjottuja / uhkailtuja / hyvävelijärjestelmänä / ...  Myös Ingard Lereim oli hauska tapaus. Tästähän oli jo silloin 2001 puhetta paljonkin. Todellinen antidopingin asialla oleva. Noh, ainakin joidenkin maiden kohdalla haluaa käryjä, joten kaipa se ainakin osittain hommansa hoitaa.


Otsikko: Vs: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: Gba - 01.03.2013 00:07
Katsoiko kukaan tuotaa dokumenttia hiihtäjien doping epäilyistä yms? Eipä tuohon mitään asiantuntijaa tarvita sanomaan, että tajuaa muutenkin missä paskassa huipputason hiihtoon aina ollut ja tulee olemaan vielä pitkään, ennen kuin joku oikeasti uskaltaa nostaa kissan pöydälle. Oli kyllä huvittavaa katsella esim. norskien reaktioita doping-epäilyistä, joista oli lähes päivän selviä todisteita.

On kyllä uskomaton läppä koko hiihto ja monet vastaavat kovaa kestävyyttä vaativat lajit, kuten pyöräily. Hiihtäjiä pyörtyilee jo lähtöviivolle korkeiden veriarvojen takia ja sitten väitetään änkyttäen että flunssa kaatoi. Toivottavasti koko kupla puhkeaa joskus. Yllättäen kyseistä dokumenttia ei näytetä Norjassa ollenkaan ja ei yllättäisi vaikka koko dokumentin tekijä löydettäis kuolleena parin kuukauden sisällä. Jos ois venäläisistä kyse, niin ois jo tapettu.


En katsonut, mutta kyllähän jokainen tietää, että huipulla on aineet käytössä - ainakin mitalisteilla. Repesin kun Suomi oli naisten viestissä 33 sekunin johdossa ja Venäjä tuli vielä ohi ja voitti Suomen 38:lla sekunilla. Tuossahan hiihdetään siis vaivaiset viisi kilometriä. Suomi hiihtää nykyään kiltisti ilman horkkaa ja muut tykittää suonet täyteen.

Riikka Sarasoja-Lilja järkyttyi kyyneliin (http://www.iltalehti.fi/talviurheilu/2013022816731313_tl.shtml)


Otsikko: Vs: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: MasterTK - 01.03.2013 00:15
Suomi hiihtää nykyään kiltisti ilman horkkaa ja muut tykittää suonet täyteen.Suomalaiset ovat niin kateellista porukkaa luonteeltaan, että taatusti paljastavat toisensa jos joku menestyy kusettamalla. Kun naapuri ostaa uuden auton, niin sitä epäillään heti pankkiryöstyöstä.  :lol: Amerikkalaiset taas tarvitsevat itselleen aina sen sankarin jota jumaloida, ihan sama millä keinoin se on tittelinsä hommannut.

Mutta joo - onhan se selvää, että tuossa norjalaisten ja varmasti monen muunkin maan ohella tuossa ringissä on paljon muitakin kuin pelkkiä urheilijoita ja niiden valmentajia. Siellä on varmasti anti doping komitean jäseniä, lääkäreitä ja muita virkamiehiä mukana sopassa ja saavat isoja rahoja suunsa kiinni pitämisellä. Ei tuollainen muuten pysyisi niin kauaa "salassa".Jos joku vähänkään alkaisi aukomaan päätänsä, niin heti porukalla vaiennetaan ja uhataan oikeusteitse, kun sellaisia väitöksiä tekee norskien kultapojista. Olihan tuossa dokumentissa norjalaisia huippulääkäreitäkin, jotka pitivät noita veriarvoja ihan selkeinä kusetuksen merkkeinä, mutta muut norjalaiset pitivät häntä vanhana kylähulluna, joka on varmaan sekoittanut kisojen tulokset.

Sen vielä ymmärtää, jos yksi norski on ylivoimainen ja voittaa kaikki. Kyllähän on aina teoreettinen mahdollisuus, että joku yksilö on vaan niin kova että voittaa kaikki, mutta sitten kun top10 on samasta maasta sukupolvesta toiseen, niin siinä voi alkaa laskea jo todennäköisyyksiä. Ihan pelkällä hyvällä valmennuksella sitä ei enää selitetä.

En ole ikinä ollut mikään penkkiurheilu ja mitä enemmän katsoo tätä pelleilyä, niin sitä vähemmän tällaisen touhun seuraaminen kiinnostaa.


Otsikko: Vs: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: Solid Snake - 01.03.2013 09:09
Kari-Pekka Kyröhän tuossa jokunen vuosi sitten puhui suunsa puhtaaksi suomalaisten hiihtäjien dopingin käytöstä. Vaikka tiesin, että tuo homma on karannut käsistä jo kauan sitten, en silti arvannut mitä kaikkea siellä kulisseissa tapahtuu, ennen kuin tuon tekstin luin. Kannattaa lukaista läpi tästä: http://www.hs.fi/kotimaa/artikkeli/Kari-Pekka+Kyr%C3%B6+puhuu+suunsa+puhtaaksi/1135242454203

Mutta kyllä minua vituttaa aina dopingista puhuttaessa, kun löytyy porukkaa, jotka väittävät, että sen avulla lahjattomat urheilijat saavuttavat maailmanhuipun. Se on hevonpaskaa. Lahjattomat urheilijat eivät koskaan saavuta maailmanhuippua. Doping antaa kyllä viimeisen silauksen, mutta siinä täytyy olla jo valmis paketti kasassa. Suomessakin on ollut tosi paljon hiihtäjiä, jotka ovat hiihtäneet itsensä A-maajoukkoeeseen, mutta sen jälkeen menestyminen on jäänyt vähäiseksi. Tämä johtuu nimenomaan siitä, ettei ole haluttu lähteä douppaamaan.

On siinä varmasti hiihtäjällä moraali vähän kateissa, kun pari vuotta tulee sijalle 74, vaikka lahjoja olisi mitaleille asti. Kaikki muut käyttävät, eikä puhtaana voi pärjätä. Ikävä tosiasia on, että hiihdossa se doping ei tuo hiihtäjälle etua, vaan se vain nostaa hänet samalle lähtöviivalle muiden kanssa. Siinä alkaa varmasti perustella itselleen erilaisia asioita.

Esimerkiksi Olympia-testaushan on ihan älyttömän kovaa. Urheilijan täytyy olla tavoitettavissa ja valmiina doping-testiin jatkuvasti myös kesken harjoittelukauden, ei pelkästään ennen kisoja. Toki doping on aina hitusen testausta edellä, mutta ei testejäkään nykypäivänä ole niin helppo huijata, kuin asioista tietämätön penkkiurheilija luulee. Mutta toki urheilijat siihen keinot keksivät, ei siinä mitään.


Otsikko: Vs: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: Vin - 01.03.2013 09:12
Mutta kyllä minua vituttaa aina dopingista puhuttaessa, kun löytyy porukkaa, jotka väittävät, että sen avulla lahjattomat urheilijat saavuttavat maailmanhuipun.
Tämä.

Kaikki siellä maailmanhuipulla antavat itsestään sen 100%. Dopingilla saa sitten vielä pari pinnaa tohon päälle.


Otsikko: Vs: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: Cyrus - 01.03.2013 09:24
Mutta kyllä minua vituttaa aina dopingista puhuttaessa, kun löytyy porukkaa, jotka väittävät, että sen avulla lahjattomat urheilijat saavuttavat maailmanhuipun. Se on hevonpaskaa. Lahjattomat urheilijat eivät koskaan saavuta maailmanhuippua. Doping antaa kyllä viimeisen silauksen, mutta siinä täytyy olla jo valmis paketti kasassa.

Täysin totta. Se harhaluulo, että douppaajat istuvat sohvalla ja aineet tekevät kaiken, on kyllä aika syvältä.

Lainaus
Suomessakin on ollut tosi paljon hiihtäjiä, jotka ovat hiihtäneet itsensä A-maajoukkoeeseen, mutta sen jälkeen menestyminen on jäänyt vähäiseksi. Tämä johtuu nimenomaan siitä, ettei ole haluttu lähteä douppaamaan.

Toisaalta, tässä juuri se, miksi itseltäni mennyt tietyllä tapaa maku huippu-urheilusta. Jotkut eivät halua doupata, joillain ei ole resursseja, jotkut eivät halua vaarantaa terveyttään jne. Tällöin jää aina niitä lahjakkaita ja todella kovaa työtä tekeviä tyyppejä ulos huipulta yhden esteen vuoksi: pärjätäkseen on pakko käyttää.


Otsikko: Vs: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: Solid Snake - 01.03.2013 09:35
Toisaalta, tässä juuri se, miksi itseltäni mennyt tietyllä tapaa maku huippu-urheilusta. Jotkut eivät halua doupata, joillain ei ole resursseja, jotkut eivät halua vaarantaa terveyttään jne. Tällöin jää aina niitä lahjakkaita ja todella kovaa työtä tekeviä tyyppejä ulos huipulta yhden esteen vuoksi: pärjätäkseen on pakko käyttää.
Jep, lauseen ei ollut tarkoitus puolustella dopingia, päinvastoin. Mutta voin kuitenkin ymmärtää, että tuollaisessa täysin korruptoituneessa ympäristössä puhdas urheilija ei kauaa pysy puhtaana.


Otsikko: Vs: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: MasterTK - 01.03.2013 10:34


Mutta kyllä minua vituttaa aina dopingista puhuttaessa, kun löytyy porukkaa, jotka väittävät, että sen avulla lahjattomat urheilijat saavuttavat maailmanhuipun. Se on hevonpaskaa

No, sehän on selvä, että homma vaatii oikeasti treenaamista joka tapauksessa. Ei ne bodaritkaan saa valtavia lihaksia pelkästään aineita käyttämällä ja kotona istumalla. Monissa lajeissa erot ovat kuitenkin niin pieniä, että vaikka aineet eivät antaisi kuin pienen boostin sen kovan treenaamisen päälle, niin se voi olla jo todella ratkaisevaa.

Eniten tässä harmittaa niiden huippu-urheilijoiden puolesta, jotka eivät käytä mitään, jos sellaisia paljoa enää edes on. Armstrong vetää pyöräilyssä kaikki palkinnot, maineet ja kunniat vuosien ajan, eikä kukaan muista kakkoseksi tullutta. Jätkä selviää sillä, että sanoo "sori" haastattelussa kun viimeinkin paljastuu vuosien kieltelyiden jälkeen. Mahtaa sitä kakkoseksi tullut ottaa päähän. Saisivat repiä jokaisen voitetun pennin takaisin ja tehdä häpeäpatsaan koko vajekista jokaiseen maanosaan. Harmi vaan että todennäköisesti se kakkoseksikin tullut vedellyt aineita ihan urakalla.

Ennen käytettiin veridopingia ja "yllättäen" kaikkien veriarvot tipahti kun sen käytön paljastaminen keksittiin. Siinäkin kesti vuosikausia. En tiedä mitä tällä hetkellä hetkellä käytetään, mutta on aivan varmaan että jotain sellaista mikä ei näy testeissä. Tai vaikka näkyisikin, niin jollain tavoin se kierretään. Voi olla lahjontaa ja ties mitä. Mikähän se helkkarin akkakin oli tässä vähän aikaa sitten joka oli epäillyttävän ylivoimainen? Sitten selvisikin että sehän on mies.  :lol: Jos sellaista ei saatu paljastettua millään tiukoista tarkastuksista huolimatta, niin en ihmettele miksei aineitakaan saada. Siinäkin tapauksessa muistaakseni lääkäriä oli vaan lahjottu.

Kilpaurheilun pitäisi olla jalo, kansakuntia yhdistävä harrastus, mutta siitä on tullut oikea rappion runkkurinki.


Otsikko: Vs: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: Gba - 01.03.2013 17:27
Niin ei aineet yksistään auta voittamaan kisoja, ne vain mahdollistavat nopeamman palautumisen ja sitä myötä kovemman treenin. Se tosin on fakta, että douppi kaveri voittaa aina douppaamattoman(kestävyys ja voimalajeissa, ei taitolajeissa). Aina.


Otsikko: Vs: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: Solid Snake - 01.03.2013 18:51
No on kyllä aika paljon muitakin hyötyjä kuin pelkkä palautumisen nopeutuminen douppaamisessa.


Otsikko: Vs: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: Vin - 01.03.2013 18:57
Mitäs mieltä lautalaiset ovat niistä mielipiteistä joidenka mukaan doping, tai ainakin osa aineista/konsteista/keinoista pitäisi laillistaa? Ei tarvitsisi enää arvuutella puhtaan ja douppaavan urheilijan väliltä. Itse en oikein osaa käsittää tuota näkemystä, se veisi mennessään loputkin järjenrippeet huippu-urheilusta.


Otsikko: Vs: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: Gba - 01.03.2013 18:58
Juu niin onkin, mutta kyllä se palautuminen on varmaan suurin niistä. Mahdollistaa sitten sitä kautta kaiken sen voimatasojen ja kestävyyden kasvattamisen, kun pystyy treenata niin paljon natua enemmän.

Vin, mun mielestä olis mielenkiintoista toisaalta nähdä mihin ihminen pystyy. Voisi erikseen olla joku ammattilaisliiga missä saisi pilata terveytensä piikittämällä. Olkoonkin sitten kuinka epäeettistä tahansa.


Otsikko: Vs: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: Solid Snake - 01.03.2013 19:35
Vin, mun mielestä olis mielenkiintoista toisaalta nähdä mihin ihminen pystyy. Voisi erikseen olla joku ammattilaisliiga missä saisi pilata terveytensä piikittämällä. Olkoonkin sitten kuinka epäeettistä tahansa.
Kyllähän noita lajeja löytyy paljon, joissa nimenomaan horkataan ihan perkeleesti eikä ketään testata. Kaikki japanilainen kamppailu-urheilu, maailman vahvin mies kisat (käsittääkseni) plus kaiken maailman penkkipunnerrusskabat ja muut, joissa jokainen osallistuja on sen luokan roinapossu, ettei ole ennen nähtykään.

Ja eikös urheilijoita esim. Olympialaisissa alettu testaamaan vasta joskus Rooman Olympialaisten jälkeen, kun joku pyöräilijä tai vastaava kuoli kesken kilpailun lääkeaineiden ja piristeiden takia. Tv-kamerat ja kaikki tallensivat kyseisen kuoleman, josta sitten alkoi tarkempi kontrollointi.

Edit: Palautumisen nopeutus on toki merkittävä hyöty douppaamisessa, mutta en ihan lähtisi allekirjoittamaan, että se nimenomaan se suurin hyöty on. Tosin, en ole koskaan doupannut, joten en lähde siitä nyt sen enempää tietäväisenä täällä selittämäänkään :D


Otsikko: Vs: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: Vin - 01.03.2013 20:19
No toisaalta joo, mutta olisihan se aika epäeettistä. Mutten kyllä epäile etteikö tuollainenkin "superliiga" vaikkapa pyöräilyn, tai hiihdon osalta kelpaisi maksavalle yleisölle.

Toisaalta kun asiaa ajattelee, onhan huippu-urheilu jo varsin kaukana siitä liikunnasta mitä meille on, ainakin joskus, koulun liikuntatunneilla "opetettu". Ei siinä enää mitään liikunnan riemua ole jäljellä. Järjettömien riskien kanssa painetaan eteenpäin koko ajan loukkaantumisrajalla mennen. Kropasta otetaan kaikki irti mikä mahdollista, varsin lyhyessä ajassa ja vetäydytään alle keski-ikäisenä "eläkkeelle" kun kroppa ei enää kestä nuorempien tahdissa tai loukkaantumiset pakottavat lopettamaan. Loppujen lopuksi aika harva urheilija osaa lopettaa ajoissa. Onko se nyt sitten sen enempää eettistä?


Otsikko: Vs: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: Taist0 - 01.03.2013 20:39
Mitäs mieltä lautalaiset ovat niistä mielipiteistä joidenka mukaan doping, tai ainakin osa aineista/konsteista/keinoista pitäisi laillistaa? Ei tarvitsisi enää arvuutella puhtaan ja douppaavan urheilijan väliltä. Itse en oikein osaa käsittää tuota näkemystä, se veisi mennessään loputkin järjenrippeet huippu-urheilusta.
Olen kyllä samaa mieltä, että tämä ajatusmaailma tappaisi tai ainakin vääristäisi koko huippu-urheilun. Vanhemmatkaan tuskin veisivät lapsiaan enää mihinkään urheiluharrastuksiin, kun tiedostetaan se ettei ilman aineita pärjää huipulla. Lahjoillakaan ei enää olisi mitään merkitystä, kun tiedetään että geenidopingilla voidaan kompensoida heikkoudet. Urheilijoistakin tulisi pelkkää harmaata massaa ilman todellesia lahjoja. Tottakai silloinkin kun kaikki keinot olisi sallituja, niin olympiakultaa voittaisi se eniten hommia sen eteen tehnyt urheilija, mutta seuraavaksi keskusteltaisiin jo siitä että sallitaanko kehonosien parantelut, kun alkuperäiset paikat eivät enää kestä. Jonkin aikaa sitten tuli dokumenttia juurikin tuosta geenidopingista, ja uskon että se on tällä hetkellä käytetyin dopingmuoto varsinkin näillä urheiluun eniten rahallisesti panostavilla mailla.

Vin, mun mielestä olis mielenkiintoista toisaalta nähdä mihin ihminen pystyy. Voisi erikseen olla joku ammattilaisliiga missä saisi pilata terveytensä piikittämällä. Olkoonkin sitten kuinka epäeettistä tahansa.
No toisaalta joo, mutta olisihan se aika epäeettistä. Mutten kyllä epäile etteikö tuollainenkin "superliiga" vaikkapa pyöräilyn, tai hiihdon osalta kelpaisi maksavalle yleisölle.

Tällainen "superliiga" löytyykin jo. NFL


Otsikko: Vs: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: Gba - 01.03.2013 20:55

Edit: Palautumisen nopeutus on toki merkittävä hyöty douppaamisessa, mutta en ihan lähtisi allekirjoittamaan, että se nimenomaan se suurin hyöty on. Tosin, en ole koskaan doupannut, joten en lähde siitä nyt sen enempää tietäväisenä täällä selittämäänkään :D

En tiedä oletko nähnyt, mutta aiheesta on tehty erinomainen dokkari Bigger Stronger Faster (http://www.imdb.com/title/tt1151309/), tuossa käsitellään muitakin "dopingeja", kuin näitä perinteisiä anabolisia. Suosittelen kyllä ihan jokaiselle tuota leffaa, erinomaista juttua.


Otsikko: Vs: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: Solid Snake - 01.03.2013 20:59

Edit: Palautumisen nopeutus on toki merkittävä hyöty douppaamisessa, mutta en ihan lähtisi allekirjoittamaan, että se nimenomaan se suurin hyöty on. Tosin, en ole koskaan doupannut, joten en lähde siitä nyt sen enempää tietäväisenä täällä selittämäänkään :D

En tiedä oletko nähnyt, mutta aiheesta on tehty erinomainen dokkari Bigger Stronger Faster (http://www.imdb.com/title/tt1151309/), tuossa käsitellään muitakin "dopingeja", kuin näitä perinteisiä anabolisia. Suosittelen kyllä ihan jokaiselle tuota leffaa, erinomaista juttua.
Täytyypä ottaa katsastukseen kyseinen pätkä. Kiitokset vinkistä!

Vielä sen verran vänkään täällä telkkutopikissa aiheen mukaisesti, että dopingiahan on niin helvetisti erilaista, että mahdoton sanoa yhtä asiaa suurimmaksi hyödyksi. Esimerkiksi veritankkausessa ei laiteta kehoon mitään ylimääräistä mömmöä, vaan ihan ikiomaa verta, jota on varastoitu joskus aikaisemmin pussiin. Tai voi se olla jonkun toisenkin verta, mutta siis ihan normaalia verta kuitenkin.

Tällä tavoin saadaan punasolujen määrää nostettua, jonka avulla taas sitten happi kulkee paremmin, jos nyt en ole ihan hakoteillä asian suhteen. Samankaltaisia vaikutuksia voi saada esimerkiksi treenaamassa jossain korkealla. Monet nyrkkeilijäthän pystyttävät treenileirin usein paikkaan, joka on mahdollisimman korkealla, vuoren rinteellä tms.


Otsikko: Vs: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: Gba - 01.03.2013 21:21
Jep, ei kaikki aineet auta suorituskykyyn. Osa parantaa esimerkiksi keskittymistä, kuten pokerinpelaajien suosima ADHD lääke Adderal (http://fi.wikipedia.org/wiki/Adderall). Tuo on aivan sairaan suosittu lääke jenkeissä ja kanadassa myös opiskelijoiden keskuudessa. Vähän lässyttää lekurille, että on vaikeuksia keskittyä, niin purkki on sinun ja tulokset nousee. Kilpailu on vähän kovempaa ja totisempaa kuin Suomessa, missä koulutus on ilmaista.


Otsikko: Vs: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: Solid Snake - 01.03.2013 21:26
ADHD-lääkkeet ovat itseasiassa amfetamiini-johdannaisia, siis toisin sanoen piristeitä, joista urheilijatkin hyötyisivät varmasti.

En ole korttihai, mutta eikö nuo pokeripelit kestä välillä ihan uskomattomia aikoja? Siinä kyllä saa jo oikeasti taistella, että pysyy skarppina pöydän ääressä eikä ala hölmöilemään.


Otsikko: Vs: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: Gba - 01.03.2013 21:42
ADHD-lääkkeet ovat itseasiassa amfetamiini-johdannaisia, siis toisin sanoen piristeitä, joista urheilijatkin hyötyisivät varmasti.

En ole korttihai, mutta eikö nuo pokeripelit kestä välillä ihan uskomattomia aikoja? Siinä kyllä saa jo oikeasti taistella, että pysyy skarppina pöydän ääressä eikä ala hölmöilemään.

Kestää aivan hemmetin kauan. Välillä näkee, kun nuoret kaverit painaa 20h sessioita, sitten 4h tauko ja uudet 20h. Ihan puhtaasti kokaiinin, ADHD-lääkkeiden ja breaking badista tutun metamfetamiinin voimalla noi jannut painaa. Aika nopeasti sieltä huipulta tosin tullaan alaskin, jos noiden käyttö riistäytyy käsistä.

Huumeet yleisiä pokerinpelaajien keskuudessa (http://www.iltasanomat.fi/terveys/art-1288339607021.html)

Suomessa en kyllä tunne ainuttakaan pelaajaa, joka vetäisi yhtään mitään muuta kuin kahvia, mutta maailmalla noi on vissiin vähän yleisempiä.


Otsikko: Vs: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: Cyrus - 04.03.2013 12:22
Toisaalta, tässä juuri se, miksi itseltäni mennyt tietyllä tapaa maku huippu-urheilusta. Jotkut eivät halua doupata, joillain ei ole resursseja, jotkut eivät halua vaarantaa terveyttään jne. Tällöin jää aina niitä lahjakkaita ja todella kovaa työtä tekeviä tyyppejä ulos huipulta yhden esteen vuoksi: pärjätäkseen on pakko käyttää.
Jep, lauseen ei ollut tarkoitus puolustella dopingia, päinvastoin. Mutta voin kuitenkin ymmärtää, että tuollaisessa täysin korruptoituneessa ympäristössä puhdas urheilija ei kauaa pysy puhtaana.

Juu, en itsekään siinä mielessä tuomitse dopingin käyttäjiä lainkaan.

Lainaus käyttäjältä: MasterTK
Ennen käytettiin veridopingia ja "yllättäen" kaikkien veriarvot tipahti kun sen käytön paljastaminen keksittiin. Siinäkin kesti vuosikausia. En tiedä mitä tällä hetkellä hetkellä käytetään, mutta on aivan varmaan että jotain sellaista mikä ei näy testeissä. Tai vaikka näkyisikin, niin jollain tavoin se kierretään. Voi olla lahjontaa ja ties mitä. Mikähän se helkkarin akkakin oli tässä vähän aikaa sitten joka oli epäillyttävän ylivoimainen? Sitten selvisikin että sehän on mies.  :lol: Jos sellaista ei saatu paljastettua millään tiukoista tarkastuksista huolimatta, niin en ihmettele miksei aineitakaan saada. Siinäkin tapauksessa muistaakseni lääkäriä oli vaan lahjottu.

Ne veriarvojen tippumiset selittyvät osaltaan varmasti sillä, että hemoglobiiniraja taisi tippua 10 pykälää vuonna 2000. Ei veridopingin käyttöä tällöin lopetettu, vaikka sellaista yritettiin tuossa dokumentissa vähän sanoa. Siinähän taisi olla kuvaajassa juurikin vuoden 1999 jälkeen se tiputus arvoissa. Ennen vuotta 2000 raja oli 185, tämän jälkeen 175 eli keskiarvot tulivat pakosti alaspäin, kun plasmaekspandereilla (esim. Hemohes) laskettiin arvoja reilummin. En tosin tiedä veriarvoista siinä kuvaajassa, olivatko vain kilpailujen yhteydessä otettuja hemoglobiineja, mutta melko varmasti olivat, jolloin tämä rajan tippuminen selittää myös keskiarvon rajun tippumisen. Muutenkin käytön suhteen on varmasti tullut varovaisuutta jo silloin, saati nykyisin biopassien aikakaudella. Kuitenkin käytettiin silloin ja käytetään nykyisin.

Ja itse asiassa vuonna 2000 ei muistaakseni ollut vielä edes kunnon EPO-testiä. Jotain selityksiä taisi olla, että vuonna 2000 olisi ollut ekoja EPO-testejä, mutta muistelisin, että tuolloin puhuttiin vielä, ettei testi ole vielä hyvällä tasolla ja kiinnijäämisen riski olisi häviävän pieni / olematon. Lisäksi vielä nykyisinkin EPO on aineena vaikea testattava. Näkyvyys testissä vaihtelee ihmisen mukaan. Toisella EPO ei näy lähes koskaan testissä, toisella se voi näkyä vielä viikon käytön jälkeen. Riippuu myös eri ihmisillä eri määristä jne. Ja vielä eri johdannaisia käyttämällä testejä voi vaikeuttaa. Kuitenkin nykyisin EPO on oikea riski testeissä, toisin kuin vielä 2000-luvun vaihteessa.

Mutta, EPOn lisäksi on tosiaan vielä veritankkaus. Vaikea sanoa, kuka on käyttänyt EPOa ja kuka veritankkausta, mutta varmasti molemmat menetelmät ovat olleet käytössä 1990-luvulla, 2000-luvulla ja 2010-luvulla. Veritankkaus vielä toki lisäksi sieltä 1970-luvulta, Virenin kultavuosilta asti. EPO tuli 1980-luvun lopussa. Nykyisin varmasti veritankkaus on taas enemmän suosiossa kuin 1990-luvulla, kun EPOsta voi nyt jäädä kiinni.

Biologinen passi (jolla seurataan urheilijoiden veriarvojen kehittymistä ja muutoksia vuosien varrella, muutakin kuin hemoglobiinia) varmasti vaikeuttaa douppaamista, mutta kuten sanoit, jotenkin ne aina kierretään. Peiteaineilla, lahjomisilla, hyväveliverkostoilla, tietämällä aineen ominaisuudet ja käyttäytyminen ja tätä kautta ajoittamalla käyttö oikein jne. Ja sitten päälle vielä geenidoping, jota on vielä vaikeampaa tai mahdotonta testata.
Ja sitten vielä dopingtestauksen eriarvoisuus riippuen siitä, missä liigassa pelaat tai missä maassa urheilet. Suomessa tehdään käsittääkseni aika paljonkin kilpailukauden ulkopuolisia yllätystestejä, Afrikassa tai jenkkilässä ei välttämättä koskaan tai sitten niiden ajankohdat nuuskitaan etukäteen tai jopa ilmoitetaan etukäteen. Esim. vähän aikaa sittenhän tuli uutinen, jonka mukaan nyt saatiin historian ensimmäiset dopingtestit Kenialaisjuoksijoiden (vai oliko Etiopia?) harjoitusleiriltä. Siellä ei ole koskaan ennen tehty harjoitusleirillä testejä, koska logistisesti testien järkkääminen on ollut jotenkin vaikeaa. :D NHL:ssä testataan kai nykyisin kerran tai kaksi kauden aikana, ehkä, mutta urheilijat tietävät testien ajankohdan kuukausia etukäteen. Muutenkin jenkkien ammattilaisliigat ovat antidopingtyön kannalta siellä 1800-luvulla.

Antidopingtyö on loputon suo. Sillä voidaan laittaa urheilijoita toki ahtaammalle ja varmasti myös turvata urheilijoiden terveyttä, kun joutuvat usein olemaan tarkempia käytön kanssa eikä pystytä käyttämään enää aina sellaisia määriä (vertaa esim. monia vanhoja yleisurheiluennätyksiä, joita ei nykyisin rikota millään, paras osoitus dopingin käytön vaikeutumisesta), mutta dopingin todellinen poistaminen urheilusta on mahdotonta.


Otsikko: Vs: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: Fyysinen Preesens - 04.03.2013 15:48
Tästä kaikesta huolimatta Myllylä on ja pysyy itselle sankarina. Niin hienoja hetkiä se silloin tarjosi.
Niin tarjosi. Kaikesta huolimatta minusta yksi kaikkien aikojen suomalaisurheilijoista. Ja samalla myös hyvinen traaginen sankari.  :( Kahdesti muuten hopealle Myllylän takia jäänyt Erling Jevne ei muuten alkanut vaatia mitaleja Myllylän Epo-tunnustuksen jälkeen. Eli taitaa jollain norjalaisilla se omatunto kolkuttaa, muutenhan noi on aina leikkinyt niin tekopyhiä.

Vituttaa muutenkin, että niin Myllylän kaveria esittänyt Isometsä ja Räsänen vielä oikeudessakin kielsi epon käytön. Myllylä sai yksinään kantaa taakan tunnustuksestaan. Myllylä muutenkin taisi olla suhteellisen herkkä kaveri, niin ajoikohan sitten tämä tunnustus vielä syvemmälle ja lopulta hautaan. RIP Mika Myllylä.  :(

(http://static.iltalehti.fi/urheilu/mylly_testamenttiSL0507_ur.jpg)

(legendaarisin urheilukuva)


Otsikko: Vs: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: Vin - 01.04.2013 15:07
http://yle.fi/urheilu/aprillipaivan_kohokohta_kuningas_litmanen_-dokumentti_tv1ssa/6560353 (http://yle.fi/urheilu/aprillipaivan_kohokohta_kuningas_litmanen_-dokumentti_tv1ssa/6560353)

Voisi katsoa pois, jos muistaa vielä illalla.


Otsikko: Vs: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: Kabanossi - 01.04.2013 15:12
http://yle.fi/urheilu/aprillipaivan_kohokohta_kuningas_litmanen_-dokumentti_tv1ssa/6560353 (http://yle.fi/urheilu/aprillipaivan_kohokohta_kuningas_litmanen_-dokumentti_tv1ssa/6560353)

Voisi katsoa pois, jos muistaa vielä illalla.

En ehdi katsomaan, mutta pistin tallennukseen. Niin kovasti kehuttu tuota.


Otsikko: Vs: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: kep - 02.04.2013 10:26
http://yle.fi/urheilu/aprillipaivan_kohokohta_kuningas_litmanen_-dokumentti_tv1ssa/6560353 (http://yle.fi/urheilu/aprillipaivan_kohokohta_kuningas_litmanen_-dokumentti_tv1ssa/6560353)

Voisi katsoa pois, jos muistaa vielä illalla.

En ehdi katsomaan, mutta pistin tallennukseen. Niin kovasti kehuttu tuota.
Historia- ja muut materiaalit on timanttista, mutta itse dokumenttina todella torso mielestäni. Ei oikein ollut mitään selkeää konseptia tai lähestymiskulmaa, vaan heitettiin vain tavaraa ruutuun. Mielenkiintoinen teos, kuitenkin. Kannattaa siis katsoa.


Otsikko: Vs: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: Wyrkk - 19.05.2013 01:04
Voi veljet, että saa taas nauraa euroviisuille ja Suomen menestykselle. :D


Otsikko: Vs: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: zoukka - 05.09.2013 20:05
Syvällistä settiä kakkosella.


Otsikko: Vs: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: zoukka - 25.10.2013 20:13
Totuuden torvet ja myötähäpeä.


Otsikko: Re: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: despo - 27.10.2013 20:01
(http://doublefeatureshow.com/images/covers/troll-hunter.jpg)

Peikonmetsästäjä (http://www.imdb.com/title/tt1740707/) @ Yle Fem klo 21:25


Tämän pitäisi kai olla ihan hyväkin. Pitänyt jo jonkun aikaa katsastaa tämä, joten katsotaan nyt sitten  :)

Edit:
No jaa. Kyllähän tuon katsoi ja oli siinä ihan hyviäkin kohtia, mutta kokonaisuus kärsi kaikenlaisten dramaturgisten kömmähdysten takia ihan liikaa..


Otsikko: Vs: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: zoukka - 13.11.2013 22:20
Maailman kovin leffa kakkosella nyt.


Otsikko: Vs: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: Gba - 23.12.2013 22:19
Klo 21.00 TV1:ltä Tavarataivas (http://tavarataivaselokuva.fi/)

Tuli juuri katseltua suomalainen Tavarataivas dokkari. Tyyppi pistää kaikki tavaransa varastoon ja poimii sieltä vuoden ajan yhden tavaran per päivä takaisin käyttöön. Ajankohtainen leffa varsinkin kun huomenna monet viettävät taas kaupallista krääsäjoulua. Suosittelen!


Otsikko: Vs: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: saska - 23.12.2013 23:26
Klo 21.00 TV1:ltä Tavarataivas (http://tavarataivaselokuva.fi/)

Tuli juuri katseltua suomalainen Tavarataivas dokkari. Tyyppi pistää kaikki tavaransa varastoon ja poimii sieltä vuoden ajan yhden tavaran per päivä takaisin käyttöön. Ajankohtainen leffa varsinkin kun huomenna monet viettävät taas kaupallista krääsäjoulua. Suosittelen!

kattoisin ehdottomasti jos ois telkkari.  ;)


Otsikko: Vs: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: Gba - 23.12.2013 23:41
Klo 21.00 TV1:ltä Tavarataivas (http://tavarataivaselokuva.fi/)

Tuli juuri katseltua suomalainen Tavarataivas dokkari. Tyyppi pistää kaikki tavaransa varastoon ja poimii sieltä vuoden ajan yhden tavaran per päivä takaisin käyttöön. Ajankohtainen leffa varsinkin kun huomenna monet viettävät taas kaupallista krääsäjoulua. Suosittelen!

kattoisin ehdottomasti jos ois telkkari.  ;)

Kas tässä (http://areena.yle.fi/tv/2088370?ref=leiki-ark) uusavuttomille.  ;)


Otsikko: Vs: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: saska - 24.12.2013 02:05
Kas tässä (http://areena.yle.fi/tv/2088370?ref=leiki-ark) uusavuttomille.  ;)

Jepa. Ihan hyvää mättöö, mutta jotenkin jäi aika mitäänsanomaton fiilis loppuun. Alun sekoilu oli just täydellistä.


Otsikko: Vs: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: Vin - 24.12.2013 12:00
En ole katsonut tuota dokkaria, mutta kuuntelin aikanaan radiosta tekijän haastattelua ja luin muistaakseni yhden arvostelunkin. Vaikutti ihan mielenkiintoiselta.

Itse olen jo aikoja sitten oppinut sen, että materiaali ei tuo onnea mukanaan ja tällä reissullani tuo fiilis on vain vahvistunut. Erittäinkin vapautunut tunne siitä, että en omista tällä hetkellä muuta kuin vähän reilun rinkallisen tavaraa. Tuo fiilis on tullut jopa pienoisena yllätyksenä, koska en ole kokenut, että mulla olisi ollut koskaan sen suurempia ongelmia materian tai hamstraamisen kanssa. Kotona oli jonkin verran rojua, mutta siihen ei kiinnittänyt juurikaan huomiota. Ne tavarat vain olivat siellä kämpässä. Ja niille oli olevinaan käyttöä, tai jokin muu järkevä tarkoitus niiden säilyttämiselle.

Nykyään on huomannut, että ei sitä oikeasti tarpeellista tavaraa niin paljoa olekaan. Enää ei tule ostettua "mitään kivaa", tai "mitään mitä saattaa tarvita" tai mitään "jonka sai halvalla". Ei, vaan ostan sen, mitä oikeasti tarvitsen, tai haluan. Edelliset ostokseni olivat yksi paita lisää, ja fillarinpumppu, seuraava  hankinta tullee olemaan oma läppäri, ja myöhemmin mahdollisesti joku halpa auto (riippuen mahdollisten suunnitelmien toteutumisesta). Kaaraa en työmatkoille tarvitse, mutta se antaa vaan huomattavasti vapautta maan sisällä tapahtuvaan matkailuun. Asumiseen ja kotiin ei tee mieli laittaa ollenkaan rahaa tällä hetkellä.


Otsikko: Vs: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: Gragooni - 28.12.2013 10:11
Mitä telkusta tulee?

Eipä näytä tulevan tänäänkään mitään. Uskomatonta millaista tv ohjelmien taso nykyään suomessa on. Tietenkin kun joku enbuske (vai mikä onkaan) laitetaan twiittailemaan suoraan lähetykseen on se heti miljoona katsojaa ja koko kansan juttu .


Otsikko: Vs: Mitä telkusta tulee?
Kirjoitti: Tuulisti - 14.02.2014 21:24
Mielestäni fiksua ja maltillista pelikeskustelua A-talkissa.