Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: [1] 2 3 4 5 6 ... 16
Tulostusversio
Aihe: Mitä telkusta tulee?  (Luettu 143299 kertaa)
Mitä telkusta tulee? « : 17.07.2007 22:02 »
IPlayer fagotti Jäsen Viestejä: 147 Basaaripisteet: 0 Profiili Lämmitellään vähän näitä vanhoja topiskeja. Eli homman idea tuskin on keneltäkään hukassa, suotavaa jutustelun aihetta ovat vaikkapa muiden valistus uusista ja itseä kiinnostavista ohjelmista, yleinen rupattelu niistä jo vanhemmista ja tunnetuista sarjoista sekä tv-tarjonnasta ylipäätään. Sana on täysin vapaa siinä mielessä, ja uskon että tälle topikille tulee vielä käyttöä löytymään.

Omista katseluista sen verran, että olen nyt innostunut vanhaa kunnon Conan O´Brieniä seuraamaan, kun uusia jaksoja pukkaa tulemaan nyt pitkin koko arkea ma-pe klo 23:55. Joka jaksossa on yksinkertaisesti sen verran hyvää läpänheittoa, ettei paremmasta väliä. Paljoa muuta ei tällä hetkellä ole omassa henk.koht. aktiivisessa katsonnassa, kun vastikään intistäkin pääsin ja ohjelmatarjonnasta oli tietoa yhtäpaljon kuin sialla satelliitista.


Vatuttaa kun Conan tulee nykyään niin pirun myöhään. Ei pysty tällä hetkellä millään valvomaan viikolla niin pitkään.

Äläs nyt, unohdat pikauusinnat ma - pe n. klo 17.40...

The stage is set, nyt puheenvuoro minulta teille. ;)
« Viimeksi muokattu: 28.11.2012 18:53 kirjoittanut Riepu »
It's the end of the world as we know it, and it's only just begun.
tallennettu
Re: Mitä telkusta tulee? « Vastaus #1 : 17.07.2007 22:37 »
Sarkoni Jäsen Viestejä: 435 Basaaripisteet: 0 Profiili Mitään en katso, paitsi joskus Serranon Perhettä, joka tulee ykköseltä arkiaamuisin. Se on ihan oikeesti hyvä. :P
Muun katsomisen arvoisen voikin sitten ostaa tai hankkia ilmaiseksi.
tallennettu
Re: Mitä telkusta tulee? « Vastaus #2 : 17.07.2007 22:38 »
TseiTsei Jäsen Viestejä: 262 Basaaripisteet: 1 Profiili Rangaistuspataljoonaa olen seuraillut torstaisin TV1:ltä. Muuten ohjelmatarjonta on kesäiseen tapaan laihaa. YLE saisi pyörittää aamuisin Matlockia!
Nice beaver!
tallennettu
Re: Mitä telkusta tulee? « Vastaus #3 : 17.07.2007 22:41 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Vatuttaa kun Conan tulee nykyään niin pirun myöhään. Ei pysty tällä hetkellä millään valvomaan viikolla niin pitkään.

Kesä on tunnetusti suvantovaihetta TV:n katselussa. Hyvät sarjat ovat kaikki tauolla eikä leffatarjontakaan ole ainakaan viime aikoina häikäissyt. Oikeastaan vain formulat tulee varmuudella katsottua.

Sitten kun telkkarista tulisi jokin mielenkiintoinen dokkari tai muu vastaava, tietysti missaan sen. Tallentava digiboksi, oi missä olet....
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Mitä telkusta tulee? « Vastaus #4 : 17.07.2007 22:41 »
Aivis Nettikiusaaja Jäsen Viestejä: 978 Basaaripisteet: 0 Profiili Telkusta tulee nykyään paskaa.

Helmiäkin löytyy, kuten Simpsonit, Conan ja 24(!)... siinä. Telkkaria katson erittäin vähän, maksimissaan ehkä muutaman tunnin, joskus en ollenkaan (en ollenkaan/päivä). Reality kuvottaa (kuvottaa!), "huippusarjoja" ei jaksa seurata ja uutisten loppukevennykset sukkaa!

Tiivistettynä; en ole telkkari (käyettynä ohjelmien katsomiseen) ihmisiä, mutta en varmaan tiedä mitä menetän.


« Viimeksi muokattu: 17.07.2007 22:50 kirjoittanut Aivovamma »
tallennettu
Re: Mitä telkusta tulee? « Vastaus #5 : 17.07.2007 22:44 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW
"huippusarjoja"Huippusarja. Huonoimmillaankin parempi kuin 99% muista TV-sarjoista.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Mitä telkusta tulee? « Vastaus #6 : 17.07.2007 22:49 »
Aivis Nettikiusaaja Jäsen Viestejä: 978 Basaaripisteet: 0 Profiili
Huippusarja. Huonoimmillaankin parempi kuin 99% muista TV-sarjoista.

Auts, unohdin Bauerin seikkailut! Totta, totta, vaikka kuinka "paska" jakso olisikin, silti pitää katsoa  ;D
tallennettu
Re: Mitä telkusta tulee? « Vastaus #7 : 17.07.2007 22:56 »
Melfice_ Rento ja seksikäs. Jäsen Viestejä: 1 033 Basaaripisteet: 0 Profiili Ei paljo nappaa joku 24. Ainoa positiivinen asia on se että Jack Bauer ei häpeile kiduttaa ihmisiä saadakseen vastauksia. Avaa ehkä muutamien ihmisten silmiä siitä miten turvallisuuspalvelut polkevat ihmisten oikeuksia etsiessään tuloksia.
TORTURE, MOTHERFUCKER!

Juuri nyt kolmoselta tuleva Spooks (Erikoisjoukkue) on 10x parempi. Se kertoo Britannian sisäisen turvallisuuspalvelun, MI5:n toiminnasta. Tämän päivän jaksossa vierailee Hugh Laurie. Hyvin vähän sitä puuduttavaa räiskintää ja räjäyttelyä, enemmän järjenkäyttöä ja nimenomaista vakoilua. Sarja tuli ennen YLE:ltä, kolmonen hankki uudet tuotantokaudet ja näyttää nyt vanhat ensin kertauksena.
N
tallennettu
Re: Mitä telkusta tulee? « Vastaus #8 : 18.07.2007 12:54 »
Cyrus Jäsen Viestejä: 904 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Boston Legal ounaa. Alan Shore on yksi parhaita hahmoja ja parhaiten näyteltyjä hahmoja tv:n historiassa. Ja Denny Cranekin heittää aikasta kovaa settiä! Eipä tällä hetkellä oikein muita hyviä sarjoja tuekaan, kun kaikki on tauolla tai lopetettu.
tallennettu
Re: Mitä telkusta tulee? « Vastaus #9 : 19.07.2007 21:00 »
Minna Jäsen Viestejä: 567 Basaaripisteet: 0 Profiili
YLE saisi pyörittää aamuisin Matlockia!

Niin saisi! Matlock aamuisin olisi parasta tv-antia. Nähty monesti, mutta ei tuohon niin vain kyllästy. Kunnon laatusarja kyseessä.

Näin kesäisin totta tosiaan tulee hyvin vähän ohjelmia, katsottavia sellaisia. Uusintoja telkkari tupaten täynnä. Sinkkuelämää katselen, mutta uusinta sekin. Tosin hyvin kaivattu sellainen. Bones (tulipa juuri mieleen, että unohdinpa taas viime tiistain jakson nauhottaa, auts!!), Kelmien kerho.. Noita nyt aktiivisesti tulee seurattua. Eipä näin kesällä paljoa tv:n ääressä viitsi ollakaan. Syksyllä sitten paljon enempi.

030906 | 190308
tallennettu
Re: Mitä telkusta tulee? « Vastaus #10 : 19.07.2007 23:57 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 910 Basaaripisteet: 0 Profiili 23:50 Törkytorstai: Häiritsevä tekijä

TV:n kovin ohjelma. Katso ja repeä kahtia.  ;D
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Re: Mitä telkusta tulee? « Vastaus #11 : 25.07.2007 21:53 »
sleepy o----o Jäsen Viestejä: 828 Basaaripisteet: 6 Profiili ...Kai täällä saa kirjoitella ihan tv-sarjoista vaikkei niitä Suomen ohjelmatarjonnasta löydykään?

Cartoon Networkin [adult swim]-osaston parhaimmistoon kuuluva animaatio, Home Movies, on pyörinyt aika ahkeraan DVD-soittimessa viime aikoina kommenttiraitojen kera, ihan vaihtelun vuoksi. Stand-up-koomikon Brendon Smallin luoma sarja pyörii samannimisen ala-asteikäisen lapsen ympärillä; useinmiten ollaan joko Smallin kodin kellarissa tekemässä kahden kaverin kanssa elokuvia pienen kameran avulla, jalkapallokentällä muun muassa alkoholiongelista kärsivän valmentajan (joka ei tiedä jalkapallosta mitään) kera tai sitten koulussa.
Alunperin squigglevision-tekniikalla tehty sarja saa hauskuutensa enimmäkseen näyttelijöistään: Small sekä kasa muita stand-up-koomikoita improvisoivat suuren osan dialogistaan, joten sarjan hahmot ovat periaatteessa karikatyyrejä näyttelijöistään. Tämä tuo sarjaan huimasti vaihtelua huumorin tyyliin absurdista kuivaan ja hyvin pienieleiseen ja dialogi tuntuu aina luontevalta.

Yksi Home Moviesin stand-up-vierailijoista oli Louis C.K. joka sai viime vuonna vain yhteen kauteen päässeen sit-comin Lucky Louie, joka oli aivan pakko katsella. HBO:lla esitetty sarja on varsin outo ilmestys, HBO-tyyliin tuhmia sanoja ja teemoja yhdistettynä perinteiseen sit-com-muottiin (vain kourallinen yksinkertaisia lavasteita, kuvattu yleisön kera ja niin edelleen) on aika outo yhdistelmä. Aika perinteinen perhe (C.K.:n esittämä Louie isänä, perheen elättävä sairaanhoitajaäiti Kim ja uhmaiästä kärsivä pieni tyttö Lucy) kokee varsin kovia rahanpuutteen ja sellaisten kanssa. Välillä aika roisi, hyvin paljon Louis C.K:n stand-up-rutiineista alkunsa saanut huumori elää yhdessä sympaattisten perhehetkien kanssa.
Plussaa tulee kivoimmista tunnusanimaatioista vähään aikaan.

HBO:lla juuri nyt pyörivä Flight of the Conchords on aivan loistava. Kahden Uusi-Seelantilaisen outoja ja tökeröitä ja kiusallisia seikkailuja musiikki"uran" ja tyttöjen ja sellaisten kanssa on ilo katsella. Myös melkein yhtä kiusallisia hassutuksia on tullut katsottua Clark and Michaelista, joka tosin pyörii vain netissä, mutta sallitakoon tämän kerran (sarjan Michael on muuten Arrested Developmentin Michael Cera, joka tekee siitä automaattisesta pakko-katsottavan).

Lopuksi olen yrittänyt katsoa Curb Your Enthusiasmia, mutta nyt kun tietää melkein kaikki jaksot ulkoa, niin en. . . jostain syystä pysty katsomaan yhtäkään jaksoa loppuun. Larry David on kiusallisten tilanteiden kuningas. Pitäisi se vitoskausi ostaa joskus.
under the rocks and stones,
there is water underground
tallennettu
Re: Mitä telkusta tulee? « Vastaus #12 : 27.07.2007 13:47 »
Melfice_ Rento ja seksikäs. Jäsen Viestejä: 1 033 Basaaripisteet: 0 Profiili TÄNÄÄN

Carlito's Way MTV3 22.31

JOKAINEN KATSOO! JUSTIFY MY THUG!

N
tallennettu
Re: Mitä telkusta tulee? « Vastaus #13 : 27.07.2007 13:58 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Emmätiiä, menee päällekkäin Ressa 2:n kanssa joka tulee neloselta!  ;D


Carlito kannattaa kyllä ehdottomasti katsoa jos on väliin jäänyt. De Palman ohjauksessa Pacino ja Penn ovat ykköstykkejä.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Mitä telkusta tulee? « Vastaus #14 : 28.07.2007 01:10 »
Aivis Nettikiusaaja Jäsen Viestejä: 978 Basaaripisteet: 0 Profiili Juuh, hyvä leffa tämä Carlito's Way oli, vaikka en ihan alusta nähnyt (vasta venekohtauksesta). Tuttuja näyttelijöitä oli paljon.
tallennettu
Re: Mitä telkusta tulee? « Vastaus #15 : 29.07.2007 10:32 »
sleepy o----o Jäsen Viestejä: 828 Basaaripisteet: 6 Profiili Kai joku on katsonut kakkoselta tulevia uusintoja Nousevan Auringon Kajosta? Markus Kajo + Japani on niin täydellinen yhdistelmä, ettei pienet aivoni voi käsittää. Helposti se parhain kotimainen ohjelma moneen vuoteen.

Outoa miten suomalaisten täytyy päästä pois Suomesta, jotta syntyy hyviä ohjelmia (katso: Madventures).
under the rocks and stones,
there is water underground
tallennettu
Re: Mitä telkusta tulee? « Vastaus #16 : 29.07.2007 11:38 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili Lieköhän perjantaina oli, kun huomasin, että Yle näyttää taas Lonesome Dove -minisarjaa. Kyseessä oli kyllä jo kolmas jakso neljästä, joten mukaan on pikkuisen myöhästä hypätä, ellei ole vielä niin tehnyt, mutta onpahan tekosyy vannottaa ihmisiä tutustumaan. Leonen ohella parasta länkkäriä. Tunnarille sanon <3.


Muuten teeveetä ei kyllä nyt inttiaikana tule katsottua tasan yhtään. Mielummin lyö jonkun leffan pyörimään, kun ei kuitenkaan ole hollilla silloin kun jotain katsottavaa tulisi. Mitä tapahtuu harvoin. Niin, ja onhan mulla tuolla eka 24:n kausikin jemmassa, ja näkemättömänä, joten siitäpä revinkin pian hupia, kun löydän sopivan raon aloittamiseen.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Re: Mitä telkusta tulee? « Vastaus #17 : 09.08.2007 19:45 »
Japshumwaa Jäsen Viestejä: 104 Basaaripisteet: 0 Profiili Tänään kolmosella klo 22.30.

2000-luvun ehkä paras elokuva.

tallennettu
Re: Mitä telkusta tulee? « Vastaus #18 : 09.08.2007 20:01 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Yksinkertaisesti liian hyvä.  Pitäisi näyttää yläasteella terveystiedon tunneilla jokaiselle kun kerrotaan mitä huumeet voivat ihmiselle tehdä.

Tunnusmusiikki on unohtumaton.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Mitä telkusta tulee? « Vastaus #19 : 11.08.2007 14:59 »
Melfice_ Rento ja seksikäs. Jäsen Viestejä: 1 033 Basaaripisteet: 0 Profiili
Yksinkertaisesti liian hyvä.  Pitäisi näyttää yläasteella terveystiedon tunneilla jokaiselle kun kerrotaan mitä huumeet voivat ihmiselle tehdä.

No ei Unelmien Sielunmessusta kannata pitää minään syväluotaavana katsauksena huumeiden vaikutukseen ainakaan Suomessa, jossa jo valmiiksi opetetaan porttiteoriaa ja järjetöntä "mietoja huumeita ei ole olemassakaan"-mentaliteettia.

Elokuva on muistaakseni ihan hyvä.
N
tallennettu
Re: Mitä telkusta tulee? « Vastaus #20 : 16.08.2007 16:30 »
TseiTsei Jäsen Viestejä: 262 Basaaripisteet: 1 Profiili Lostin kolmas tuotantokausi alkaa tänään. Katsotko jaksot tv:stä, ostatko kenties DVD-boksin vai onko kolmas tuotantokausi jo katsottua kauraa?
Nice beaver!
tallennettu
Re: Mitä telkusta tulee? « Vastaus #21 : 16.08.2007 17:13 »
Turilas Jäsen Viestejä: 570 Basaaripisteet: 1 Profiili Mä katon tv:stä, sillä siinä on aina tietyllä tavalla mukavin tapa katsoa sarjat ekan kerran. Ei tule ahmittua ja joutuu odottelemaankin seuraavia jaksoja, mikä sitten yleensä palkitaankin.

Vähän kyllä pelottaa vaan tuo sarjan venyttäminen. Viis vai kuusko tuotantokautta niitä nyt oli tulossa. Toivottavasti jännitys säilyy eikä käy niin kuin kakkoskauden puolivälissä, jolloin meinasin luovuttaa sarjan suhteen kokonaan.
tallennettu
Re: Mitä telkusta tulee? « Vastaus #22 : 16.08.2007 18:42 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Kolmas kausi katsottu jenkkien tahtiin, mutta aion katsoa sen uudestaan Neloselta. Yksinkertaisesti siksi, että kausi on loistava.

Juurikin Turilaankin mainitsema toisen kauden puoliväli oli Lostin suurin aallonpohja, jolloin sarja vaikutti vajoavan omaan näppäryyteensä. Kolmannen kauden jälkeen tälläiset ajatukset ovat kokonaan väistyneet. Laatu nousee niin hurjasti.


Lostin "suuri juonikaari" on alusta loppuun saakka tarkkaan mietitty kokonaisuus, johon tekijät eivät halua lisätä täytejaksoja. Sarjan faneille suurta herkkua olikin ABC-kanavan ilmoitus, jonka mukaan Lost saa päätöksensä kuudennen kauden jälkeen. Sopimus on TV-sarjahistoriassa ainutlaatuinen. Koskaan ei ole yhdenkään sarjan kohdalla tiedetty sen kohtaloa näin selkeästi, näin aikaisin.

Tekijät saavat siis kehitellä kolmen viimeisen kauden (S4, 5 & 6) juonikaaret rauhassa loppuun ja vetää Lost-mytologian kunnialla päätökseen. Se on mahdottoman hieno homma.  Luulen, että X-Filesin finaalin kaltaista katastrofia ei Lostin kohdalla nähdä.

Mutta kaikki kotimaan tahtiin Lostia seuraavat: katsokaa!  Vaikka toinen kausi ei niin napannutkaan, tulette huomaamaan että kolmas kausi on hieno kokonaisuus. 
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Mitä telkusta tulee? « Vastaus #23 : 17.08.2007 01:02 »
Mrum Jäsen Viestejä: 192 Basaaripisteet: 0 Profiili Kolmannessa kaudessa on varsinkin alku- ja keskivaiheilla aika lailla täysin selkeitä hutijaksoja. Loppukausi oli kuitenkin täyttä rautaa ja parasta Lostia koskaan. Mukavasti saatu sitä ensimmäisen kauden ekojen jaksojen tunnelmaa miltei joka episodiin.

Sen voin taata, että härömmäksi sarja käy koko ajan.
tallennettu
Re: Mitä telkusta tulee? « Vastaus #24 : 17.08.2007 23:36 »
Turilas Jäsen Viestejä: 570 Basaaripisteet: 1 Profiili
Lainaus käyttäjältä: YLE uutiset
YLElle merkittävä sopimus HBO:n kanssa

YLE on solminut ohjelmaostosopimuksen yhdysvaltalaisen HBO-televisioyhtiön kanssa. Hankintasopimus on laajin, jonka YLE on koskaan tehnyt Yhdysvaltoihin. Tilauskanava HBO tunnetaan maailmanlaajuisesti laadukkaasta, monipuolisesta ja omaperäisestä ohjelmistostaan. HBO:n tuotantoa ovat muiden muassa Sopranos ja Mullan alla.
Kolmivuotisella sopimuksella YLE sitoutuu ostamaan kaikki yhtiön uudet televisiosarjat, minisarjat ja elokuvat. Lisäksi YLE saa sopimuksen myötä pääsyn HBO:n laajaan arkistoon. Esimerkiksi Sopranos- ja Mullan alla -sarjojen esittäminen on tulevaisuudessa mahdollista myös YLEn kanavilla.

HBO:n ohjelmia aletaan esittää YLEn eri kanavilla vuonna 2008. Niitä esitetään vuodessa vajaat sata tuntia. Tähän sisältyy muiden muassa kahdesta kolmeen draamasarjaa, viidestä kuuteen tuntia dokumentteja sekä joitakin televisioelokuvia.

Nyt on kyllä vaikeaa enää kenenkään perustella tv-maksujen laistamista sillä, että YLE lähettää niin "paskaa" ohjelmaa. Ei ole kyllä mielestäni ennenkään lähettänyt pelkkää paskaa, mutta tämä tuo kyllä pian paljon laatusarjoja YLEn kanaville.
tallennettu
Re: Mitä telkusta tulee? « Vastaus #25 : 18.08.2007 00:10 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 575 Basaaripisteet: 4 Profiili
Kolmannessa kaudessa on varsinkin alku- ja keskivaiheilla aika lailla täysin selkeitä hutijaksoja. Loppukausi oli kuitenkin täyttä rautaa ja parasta Lostia koskaan. Mukavasti saatu sitä ensimmäisen kauden ekojen jaksojen tunnelmaa miltei joka episodiin.

Sen voin taata, että härömmäksi sarja käy koko ajan.

Jep, kolmoskauden finaalijakso on parasta, mitä tv on koskaan tarjonnut. Helmikuista neloskauden avausta odotan enemmän kuin mitään televesiosarjaa ikinä.

Ja kuulun niihin henkilöihin, jotka ovat mananeet sarjan syvälle suohon kuluneen kolmen kauden varrella.
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Re: Mitä telkusta tulee? « Vastaus #26 : 18.08.2007 09:34 »
TseiTsei Jäsen Viestejä: 262 Basaaripisteet: 1 Profiili Jos esimerkiksi Valioliigan futis kiinnostaa, niin Canal+ Sport -kanavia pystyy katsomaan tänä viikonloppuna ilmaiseksi.
Nice beaver!
tallennettu
Re: Mitä telkusta tulee? « Vastaus #27 : 18.08.2007 17:34 »
FindRb Jäsen Viestejä: 85 Basaaripisteet: 0 Profiili Tällähetkellä laadukkain ohjelma mikä pyörii televisiossa on toi "Kauhukeittiö". Aivan mahtava, varsinki ne ekat jaksot ku Ramsy (mikälie) menettää hermonsa joka jaksossa ja saa kuunnella sitä hirviää huutoa  :lol:
Harmi vaan ku tulee perjantaisin kello 20:00 niin jää helposti näkemättä.

Mutta onkohan vielä mitään tietoa koska maikkari rupeaa taas näyttämään 24:sta?
Tuotantokaudella ei niin väliä, tulis nyt vaan edes jotain.
tallennettu
Re: Mitä telkusta tulee? « Vastaus #28 : 20.08.2007 17:42 »
TseiTsei Jäsen Viestejä: 262 Basaaripisteet: 1 Profiili Tänään se sitten alkaa - sarja, jota kukaan (täysjärkinen) ei tunnusta katsovansa. Heittäkää Lost jorpakkoon, Elettyjen salamien juonikoukeroita ja näyttelijäsuorituksia ei voita mikään! Painajainen Pihlaja Streetillä klo 19.30. Mainoksia vain puolet ohjelma-ajasta.

« Viimeksi muokattu: 20.08.2007 17:48 kirjoittanut TseiTsei »
Nice beaver!
tallennettu
Re: Mitä telkusta tulee? « Vastaus #29 : 21.08.2007 21:08 »
Mr.Universum Jäsen Viestejä: 292 Basaaripisteet: 1 Profiili

You don't wanna miss our party! Every working day 7.30pm @ MTV3.
tallennettu
Sivuja: [1] 2 3 4 5 6 ... 16
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines