Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 ... 19 20 21 22 23 [24] 25
Tulostusversio
Aihe: Sekalaiset pienet uutiset ja hype koskien elokuvia ja TV-sarjoja  (Luettu 246464 kertaa)
Re: Sekalaiset pienet uutiset ja hype koskien elokuvia ja TV-sarjoja « Vastaus #690 : 25.07.2022 11:20 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 952 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Katsoin tuon RE-sarjan. Resident Evilin kanssa tuolla ei ole mitään tekemistä lukuunottamatta muutamia hahmojen nimiä ja Umbrellaa. Paskat näyttelijät (pl. Lance), kaikenlaisia idioottimaisuuksia, lähdemateriaalin käyttö nollassa, blackwash ja wokepaska. Siihen kiteytyy Netflixin visio.
Play-Asia
tallennettu
Vs: Re: Sekalaiset pienet uutiset ja hype koskien elokuvia ja TV-sarjoja « Vastaus #691 : 25.07.2022 11:28 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW
Katsoin tuon RE-sarjan. Resident Evilin kanssa tuolla ei ole mitään tekemistä lukuunottamatta muutamia hahmojen nimiä ja Umbrellaa. Paskat näyttelijät (pl. Lance), kaikenlaisia idioottimaisuuksia, lähdemateriaalin käyttö nollassa, blackwash ja wokepaska. Siihen kiteytyy Netflixin visio.

Ihan OK kertakäyttöviihdettä. Viisi jaksoa olen katsonut. Tummaihoinen Wesker oli alkuun vähän outo ratkaisu, mutta Lance vetää kyllä tämän roolin (kuten kaikki muutkin) kunnialla kotiin. Äijä sieppaa jokaisen kohtauksen itselleen, mikä tässä näyttelijäporukassa ei tietenkään ole mitenkään ihmeellinen juttu.

Kriitikot pääosin lytänneet sarjan, mutta riittääkö katsojia? Jos katsojat ovat ahmineet RE:n, Netflix näyttää kriitikoista huolimatta vihreää valoa kakkoskaudelle. Tekijöiden visio on varmaan se, että omien, ns. keksittyjen hahmojen lisäksi sarjaan tuotaisiin jatkossa pelien suosittuja hahmoja tasaisessa tahdissa, mutta varsinaisesti keskiössä ne eivät olisi.

Ajoittain ei kyllä tiennyt, miten kieli poskella kirjoitettua dialogi oli. "Ai tämä on niin kuin korona vai?"  :P
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Sekalaiset pienet uutiset ja hype koskien elokuvia ja TV-sarjoja « Vastaus #692 : 25.07.2022 11:49 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 952 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Netflixin olisi pitänyt tehdä rebootti koko Resident Evil leffa/sarjamaailmasta. Aloittaa ihan alusta RE1:n tarinasta. Tästä ei nyt ota selvää liittyykö se mitenkään mihinkään muuhun RE-tuotantoon. Ilmeisest ei liity, mutta siinä tapauksessa on otettu tarinan kanssa typeriä loikkia eteenpäin.

Edit: Tuo Guardianin tyyppi ei ole ilmeisesti kovin tarkalla silmällä katsonut, kun sekoittanut tyttöjen nimetkin keskenään. :D


« Viimeksi muokattu: 25.07.2022 11:57 kirjoittanut Rocky_Balboa »
Play-Asia
tallennettu
Vs: Sekalaiset pienet uutiset ja hype koskien elokuvia ja TV-sarjoja « Vastaus #693 : 25.07.2022 12:52 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Kyllä uusi sarja käsittääkseni tapahtuu samassa "todellisuudessa" kuin pelitkin. Netflix-sarjan New Raccoon Cityn tapahtumat ajoittuvat vuosi RE: Villagen jälkeen ja 13 vuotta RE5:n jälkeen.

https://www.gamesradar.com/resident-evil-netflix-series-timeline-when-is-it-set/

Lainaus
Showrunner Andrew Dabb has already told us “everything that happened in the games exists in this world."

Ottaisin mielelläni tästä vielä ainakin kakkoskauden, ihan nähdäkseni pystyvätkö parantamaan. Lähdemateriaali tekijöillä on kuitenkin hallussa.

www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Sekalaiset pienet uutiset ja hype koskien elokuvia ja TV-sarjoja « Vastaus #694 : 04.10.2022 16:41 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 578 Basaaripisteet: 4 Profiili YouTuben kuvottava mainosspämmi ei näköjään riitä Googlen loputtomalle ahneudelle, vaan 4K-videotkin pitää mahdollisesti laittaa Premium-tilauksen taakse:

https://www.theverge.com/2022/10/4/23386782/youtube-premium-subscription-4k-quality-resolution-restriction-google

Kannattaakin siis VPN:llä ottaa tuo Premium-tilaus Argentiinan kautta, niin ei tarvitse maksaa Googlelle tuosta paskasta kuin euro kuussa. Ilman Premiumia tuo palvelu on täysin katselukelvoton nykyään.

Nykyään tulee muutenkin hymyssä suin waretettua vanhaan malliin kaikki leffat ja sarjat täydellisellä laadulla sen sijaan, että makselisi striimipalveluista, joiden hinnat vain nousevat ja nousevat ja tarjonta huononee. Ei kiinnosta maksella senttiäkään näille korporaatioille.
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Vs: Sekalaiset pienet uutiset ja hype koskien elokuvia ja TV-sarjoja « Vastaus #695 : 04.10.2022 19:57 »
Partajeesus Jäsen Viestejä: 1 172 Basaaripisteet: 0 Profiili Pitäähän ne stadiaan tuhlatut rahat jotain kautta ottaa takaisin.
tallennettu
Re: Sekalaiset pienet uutiset ja hype koskien elokuvia ja TV-sarjoja « Vastaus #696 : 04.10.2022 20:37 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili
Kannattaakin siis VPN:llä ottaa tuo Premium-tilaus Argentiinan kautta, niin ei tarvitse maksaa Googlelle tuosta paskasta kuin euro kuussa. Ilman Premiumia tuo palvelu on täysin katselukelvoton nykyään.

Tää olikin päivän vinkki. Peruin oman 7€/kk Premium Lite tilauksen ja nyt on uusi Premium alle euron kuussa. Youtubea tulee katsottua aika paljon ja otin joskus alkuvuodesta on Lite-version, koska mainosten määrä ja sijoittelu alkoi menemään ihan mahdottomaksi. Ilmeisesti tilanne on tuosta vielä pahentunutkin ja muutenkin rasittaa Youtuben asenne, niin ihan mielellään näin.


« Viimeksi muokattu: 04.10.2022 20:50 kirjoittanut despo »
tallennettu
Re: Sekalaiset pienet uutiset ja hype koskien elokuvia ja TV-sarjoja « Vastaus #697 : 04.10.2022 21:08 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 5 Profiili Itelläkin Tubea kuluu aika paljon - ajoittain siis siinä määrin, että varmaan suurempi ongelma kuin esim. somet omalle sisäiselle netti vs oikea maailma -valtataistelulle.

Eipä silti tulisi mieleenkään maksaa tuosta, enkä ole mitenkään masentunut mainostilanteista. Jossain vaiheessa varmaan huvitti pre-rollien tuplaantuminen, mutta äkkiä noihin tottuu.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Sekalaiset pienet uutiset ja hype koskien elokuvia ja TV-sarjoja « Vastaus #698 : 04.10.2022 22:16 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 917 Basaaripisteet: 0 Profiili Aikoinaan maksoin itsekin Suomen hintoja premiumista, kunnes Kabanossi vinkkasi tuon Partajeesuksen vinkin. Nykyään taitaa olla joku Malesian tms. parin euron premium minkä nyt ilmaisella VPN sai ostettua. Sniidumpana voisi vielä tohon Brasiliaan vaihtaa. Useamman vuoden on ollut, oikeastaan Karate Kid tv-sarjasta lähtien, sehän oli alunperin Youtube Original. En kyllä vaihtaisi pois, katson tubea enemmän kuin mitään striimipalvelua, joten itselle tuo on enemmän kuin perusteltua.

Top 3 kontentti:

- off-grid eläminen (tää tulee räjähtää trendinä maailmalla)
- eläminen ulkomailla suomalaisena nomadina
- live-keikkojen tallenteet
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Sekalaiset pienet uutiset ja hype koskien elokuvia ja TV-sarjoja « Vastaus #699 : 04.10.2022 22:50 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 705 Basaaripisteet: 2 Profiili Tämä on otsikko joka on lopulta hyvin erikoinen:

Nintendo Direct: The Super Mario Bros. Movie

Nintendo muuten perusti tuossa uuden haaran: Nintendo Pictures.

Selvästi aletaan nojaamaan Disneyn bisnestä kohti :) Pakko myöntää, tunnen pientä katkeruutta tämä ei tullut 30-40 vuotta sitten :lol: Nykyään aika meh, mutta kakarana... olisi ollu aika kova :)

Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Sekalaiset pienet uutiset ja hype koskien elokuvia ja TV-sarjoja « Vastaus #700 : 05.10.2022 06:37 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW
Tämä on otsikko joka on lopulta hyvin erikoinen:

Nintendo Direct: The Super Mario Bros. Movie

Nintendo muuten perusti tuossa uuden haaran: Nintendo Pictures.

Selvästi aletaan nojaamaan Disneyn bisnestä kohti :) Pakko myöntää, tunnen pientä katkeruutta tämä ei tullut 30-40 vuotta sitten :lol: Nykyään aika meh, mutta kakarana... olisi ollu aika kova :)Mario-leffan lopputulos on varmasti autenttisuuden/Nintendomaisuuden kannalta hyvä, Miyamoto on pitänyt jöötä ja vaatinut sen viimeisimmänkin viiksikarvan näyttävän oikealta.

Kyllä tässä hukkuu haavemaailmaan, kun miettii miltä maailmanluokan budjetilla tehty Zelda- tai Metroid-elokuva voi näyttää. Splatoonkin taipuisi animaatioksi hienosti. Mahdollisuudet ovat tolkuttomat  8)
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Sekalaiset pienet uutiset ja hype koskien elokuvia ja TV-sarjoja « Vastaus #701 : 05.10.2022 07:52 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 705 Basaaripisteet: 2 Profiili Joo kyllähän nuo taipuvat animaatioksi hienosti ja varmasti, mutta kuinka moni uskoo että Nintendo tekisi Zeldalle tai edes Metroidille samaa mitä Netflix teki Castlevanialle? Minä en. Sieltä tulee kevyttä max K7 luokituksen kamaa.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Sekalaiset pienet uutiset ja hype koskien elokuvia ja TV-sarjoja « Vastaus #702 : 05.10.2022 08:34 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW
Joo kyllähän nuo taipuvat animaatioksi hienosti ja varmasti, mutta kuinka moni uskoo että Nintendo tekisi Zeldalle tai edes Metroidille samaa mitä Netflix teki Castlevanialle? Minä en. Sieltä tulee kevyttä max K7 luokituksen kamaa.

Mutta kyllähän tuokin on brändin mukaista. Jotkut fanit varmaan haluaisivat, että Zeldasta tulisi jokin GoT-tyylinen sarja, missä Ganondorf kaappaa ja raiskaa Zeldan, Link kärsii alkoholiongelmasta ja Tingle on yksinään puumajassaan asuva vinksahtanut ja lapsia houkutteleva sarjamurhaaja.

Castlevaniaan tämä "fuck fuck fuck" -tyyli kyllä sopi aika hyvin, mutta Nintendo-pelit ovat värikkäitä ja kaikille suunnattuja, eikä niihin perustuvien elokuvien tarvitse olla mielestäni erityisen edgyjä.

Jos Mario-leffa on tehty oikein, siinä on Pixar-tyyliin silmäniskuja ja vitsejä, jotka uppoavat lapsiyleisön lisäksi myös aikuisiin. Tämä olisi ideaalia.

Posterissa on jo ainakin yksi; antiikkikaupan hyllyllä komeilee SMB 3:n soittorasia ja SMW:n(?) sininen P-kytkin.  8)


« Viimeksi muokattu: 05.10.2022 08:47 kirjoittanut Ephram »
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Sekalaiset pienet uutiset ja hype koskien elokuvia ja TV-sarjoja « Vastaus #703 : 05.10.2022 09:19 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 952 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW
Tämä on otsikko joka on lopulta hyvin erikoinen:

Nintendo Direct: The Super Mario Bros. Movie

Nintendo muuten perusti tuossa uuden haaran: Nintendo Pictures.

Selvästi aletaan nojaamaan Disneyn bisnestä kohti :) Pakko myöntää, tunnen pientä katkeruutta tämä ei tullut 30-40 vuotta sitten :lol: Nykyään aika meh, mutta kakarana... olisi ollu aika kova :)Täydellinen Super Mario -leffa on jo olemassa...
Play-Asia
tallennettu
Re: Sekalaiset pienet uutiset ja hype koskien elokuvia ja TV-sarjoja « Vastaus #704 : 05.10.2022 09:57 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 5 Profiili En epäile lainkaan, etteikö Mario-leffasta tule visuaalisesti (mukaan lukien Epin mainitsemat easter eggit) tosi näyttävä ja ilahduttava paketti - sen Nintendo kyllä taitaa ja sen puolen lukemattomat modernit 3D-animaatiot ovat ottaneet haltuun.

Se pelielokuvien suurin ongelma on kuitenkin tässäkin läsnä, ja ehkäpä vielä harvinaisen vahvana: peliin perustuvassa katselukokemuksessa otetaan aina jotain (se pelaaminen) pois, eli jäljelle jää automaattisesti vähemmän. Mariossa vielä n. 90 pinnaa sisällöstä on puhdasta pelimekaniikan riemua, eli tilalle pitäisi luoda käytännössä ihan tyhjästä aidosti vetoava tarina. Eihän se mahdotonta ole, mutta historiallisesti onnistumiset tällä saralla ovat lähes olemattomia. Tältä pohjalta odotuksissa on visuaalisesti viihdyttävä, mutta lopulta aika pinnallinen ja unohdettava animaatio.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Sekalaiset pienet uutiset ja hype koskien elokuvia ja TV-sarjoja « Vastaus #705 : 05.10.2022 10:33 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 705 Basaaripisteet: 2 Profiili
Mutta kyllähän tuokin on brändin mukaista. Jotkut fanit varmaan haluaisivat, että Zeldasta tulisi jokin GoT-tyylinen sarja, missä Ganondorf kaappaa ja raiskaa Zeldan, Link kärsii alkoholiongelmasta ja Tingle on yksinään puumajassaan asuva vinksahtanut ja lapsia houkutteleva sarjamurhaaja.

Castlevaniaan tämä "fuck fuck fuck" -tyyli kyllä sopi aika hyvin, mutta Nintendo-pelit ovat värikkäitä ja kaikille suunnattuja, eikä niihin perustuvien elokuvien tarvitse olla mielestäni erityisen edgyjä.

Jos Mario-leffa on tehty oikein, siinä on Pixar-tyyliin silmäniskuja ja vitsejä, jotka uppoavat lapsiyleisön lisäksi myös aikuisiin. Tämä olisi ideaalia.

Posterissa on jo ainakin yksi; antiikkikaupan hyllyllä komeilee SMB 3:n soittorasia ja SMW:n(?) sininen P-kytkin.  8)

En nyt ihan tuotakaan hakenut. Ja lopulta uskon että todella harva haluaa Zeldasta ns. "GoT-sarjaa". Castlevanian tyyli toisi Ganondorfiin hiukan lisää särmää, mutta ymmärrän että sekin menee ehkä vähän yli kohderyhmästä. Joten jos päästäisi edes esim. Netflixin "Masters of the Universe: Revelation" tyyliseen Zeldaan. Se olisi varsin cool. Mutta pelkään että sisältö olisi kuitenkin lähempänä Ninjago -legosarjaa. Ja sitä tuskin jaksaisi edes meikäläinen enää katsoa.

Metroid taas voisi ihan ihan hyvin olla Castlevanian tyylistä. Tietenkään se ei tarkoita pornoa tms. mutta se antaisi mahdollisuuden että siinä voisi oikeasti olla jotain jännitystä mukana.

Mariossa pätee tuo Sharkien pointti hyvin. Mariossa on pääosassa aina se pelaamisen ilo. Miten sen taivuttaa Pixar tyyliseen elokuvaan? Marioon ei kuitenkaan kovin luontevasti iske suurempia teemoja. Tosin en tiedä tarvitseeko Mario CGI pätkän mitään erikoista ollakkaan. Pelikin on juonellisesti max alastekamaa, niin en tiedä miksi elokuvaltakaan odottaisi mitään muuta.

Mutta Zelda ja Metroid... molempien loret on hyvinkin mielenkiintoisia, niin niistä katsoisi ihan mielellään kunnon animaatiota.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Sekalaiset pienet uutiset ja hype koskien elokuvia ja TV-sarjoja « Vastaus #706 : 05.10.2022 12:16 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW BREAKING!!! Marion naama on vuotanut! https://www.youtube.com/watch?v=nwUwpOnEvMw

Tuo kyllä vaatii vähän totuttelemista. Odotin, että se olisi ollut melkein samanlainen kuin Odysseyn render-kuvissa. Ei nyt mikään Sonic-leffan ensimmäisen version naaman tapainen järkytys onneksi kuitenkaan.

Toivottavasti teaserissa kuullaan jo Prattin ääninäyttelyä kokonaisin lausein. Uskon, että se on ollut aika hankalaa saada toimimaan hyvin.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Sekalaiset pienet uutiset ja hype koskien elokuvia ja TV-sarjoja « Vastaus #707 : 05.10.2022 13:18 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 5 Profiili Näyttää Mariolta. Piti katsoa Odysseyn mallia vierekkäin ja silti vaikea löytää eroja. Vissiin mittasuhteet 2% realistisemmat?

Ääninäyttelysuoritustahan oli kans jo vuotanut, ja kovaa kamaa tulossa.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Sekalaiset pienet uutiset ja hype koskien elokuvia ja TV-sarjoja « Vastaus #708 : 07.10.2022 00:24 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 705 Basaaripisteet: 2 Profiili Ei se huono ollu  :)

https://www.youtube.com/watch?v=lScwfa32NdA
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Sekalaiset pienet uutiset ja hype koskien elokuvia ja TV-sarjoja « Vastaus #709 : 07.10.2022 07:58 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW
Ei niin! Marion hahmomallikin näytti hyvältä liikkeessä. Ääninäyttelyn puolesta Chris tuntui puhuvan lähinnä itsenään.

Olisi siistiä nähdä tästä kunnon making off koko 7-vuotisen tuotantokaaren ajalta; mikä on lopulta ollut prosentuaalisesti Nintendon osuus? Miyamoto ainakin ollut vissiin aika syvällä prosessissa ja taitaa olla miehen intensiivisin projekti sitten ensimmäisen Pikminin?


« Viimeksi muokattu: 07.10.2022 08:53 kirjoittanut Ephram »
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Sekalaiset pienet uutiset ja hype koskien elokuvia ja TV-sarjoja « Vastaus #710 : 09.03.2023 21:15 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 578 Basaaripisteet: 4 Profiili


Seuraa shokeeraava paljastus. Olen katsonut Survivor-sarjaa lähemmäs 40 kautta. Tai en tiedä, mitä shokeeraavaa tuossa on, sillä kyse on kuitenkin helposti parhaasta reality-formaatista, mitä on luotu. Moni on varmasti tätä katsonut - jos ei muuta niin ainakin silloin, kun sarja tuli ensi kertaa Suomen TV-ruutuihin joskus 2001.

Joku saattaa jopa muistaa sellaisia legendaarisia kilpailijoita kuten Boston Rob tai Russell Hantz. Jenkki-Survivorista nyt ainakin kannattaa katsoa kausi 40, joka on varmaankin paras kausi, mitä siitä on tehty. Mukana ovat käytännössä kaikki historian parhaat pelaajat. Siinä kulminoituu hienosti tosifaneille kaikki formaatin parhaat puolet, eikä mukana ole yhtäkään tasapaksua tai huonoa kilpailijaa. Aivan huikeaa settiä. Muuten tuo jenkki-Survivor on ollut aikamoista jöötiä, kun pyörää yritetään keksiä väkisin uudelleen typerillä twisteillä, eikä castingissakaan olla onnistuttu. Tuntuu, että diversiteetti on tärkeämpää kuin se, että osallistujat ovat kiinnostavia.

Mutta miksi höpisen sarjasta näin ihan yhtäkkiseltään? Koska maapallon toisella puolella - Australiassa - pyörii Survivorin ehkäpä paras kausi koskaan. Sattumalta luin jostain foorumilta, että ko. kausi on aivan huikaisevan hyvä, joten pistin Australian serkuille faksia, että lähettäisivät VHS-nauhoituksia postissa sitä mukaan, kun uusia jaksoja tulee ulos. Ja voi helvettiläinen sentään, mitä kamaa! Olen kohta katsonut kaikki ulos tulleet jaksot, ja tuntuu, että kausi vain paranee vanhetessaan. En nyt sen enempää ala spoilaamaan, joten tälle kannattaa antaa mahdollisuus, mikäli yhtään kiinnostusta löytyy.

Niin, ja se Suomi-versio on täyttä paskaa. Ei Suomessa osata tehdä viihdettä.
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Vs: Sekalaiset pienet uutiset ja hype koskien elokuvia ja TV-sarjoja « Vastaus #711 : 10.03.2023 15:07 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 705 Basaaripisteet: 2 Profiili En tiedä miksi, mutta tosi-TV on hyvin pitkälti paskaa. Sarjasta toiseen. Diili ja "musiikki -realityt" taitaa olla ainoita joita olen katsonut. Diilikin oli niin kauan hyvä kun panostus oli bisneksessä. Jossain vaiheessa homma meni ihmisten rikkonaisuudella herkutteluun jota ei jaksa katsoa. Ei niissä ole tainnu olla bisnes puolta kuin minimaalisesti enää. Loppuaika näytetään kun puhutaan paskaa.

Ns. musiikki -realityt kiinnostaa kun niissä voi olla oikeasti hyviä vetoja ja musaa. Suomalaisista jäljellä taitaa olla vain Voice ja sitä tulee joskus katsottua, mutta sekin on mennyt ihan pelleilyksi ja koko homma tuntuu teatterilta.

Eniten on tullut katseltua kuitenkin Vain Elämää- sarjaa. Joka sekin alkaa pikku hiljaa etomaan. Musiikki ja niiden taustat on mielenkiintoisia. Mutta ohjelma on mennyt sisäpiirin vitseiksi ja vieläkin draaman hakuisemmaksi kuin ennen niin,... ei niitä kappaleiden lisäksi kovin suurella mielenkiinnolla katso ja musiikki tuntuu jäävän koko ajan pienempään osaan.
- Ensinnäkin sä oot niin upee. NIIN UPEE. Mä en voi siis käsittää..
- Voi kiitos niin säkin.
- Ihan uskomaton lahjakkuus, että enhän mä tienny mitä biisiä uskaltaisin vetää. Sun lavapersoonakin on huima.
- Kiitos. Toi merkitsee sulta tosi paljon.
- Halataan.
- Halataan.
- Niin se biisi. Löysin *tän. Se tuntu hyvältä.
- Ei voi olla totta! En olis ikinä uskonu... Tosi mahtavaa et sä just vedät tän.
- Mä meen vetään.
- Mee vetään. JEEEE!

Voi nyt vittu.....

Kisarealityt on taas ollu aina paskaa. Aloin aikoinaan katsomaan kisaa jossa kahden hengen tiimit meni ympärimaailmaa rastilta toiselle ja teki tehtäviä välissä. En edes muista sen nimeä enää :lol: Idea oli mielenkiintoinen. Mutta sekin meni henkilödraamaksi ja riitelyiden korostamiseksi. Ja tuntui että kaikissa tätä draamaa kärjistetään ja liioitellaan äärirajoille. Joka jaksossa sai miettiä "Ai toiko sun kupin heitti nurin? Voi nyt vittu..."

Asiareality. Ilman draamaa ja juonittelua. Sellaista katsoisin. Diili kävi lähellä mutta kaatui. Tosin vaalithan on tulossa. Siinä on kunnon realityä. Itkettää vaikka pääasiana on asiat.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Re: Sekalaiset pienet uutiset ja hype koskien elokuvia ja TV-sarjoja « Vastaus #712 : 10.03.2023 20:45 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 952 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Tosi-TV on skriptattua. Ihan kaikki. Aivan älytöntä paskaa.
Play-Asia
tallennettu
Vs: Sekalaiset pienet uutiset ja hype koskien elokuvia ja TV-sarjoja « Vastaus #713 : 10.03.2023 22:07 »
Vin Jäsen Viestejä: 1 340 Basaaripisteet: 1 Profiili
Aloin aikoinaan katsomaan kisaa jossa kahden hengen tiimit meni ympärimaailmaa rastilta toiselle ja teki tehtäviä välissä. En edes muista sen nimeä enää :lol:

Varmaan The Amazing Race. Oli ihan jees aikoinaan.

Yleensä realityt missä pääpaino on juonimisessa ja pelaamisessa ei maistu sitten ollenkaan. Muutama vuosi sitten tykkäsin kaikkien ja etenkin omaksi yllätyksekseni Big Brotherista, jossa liitot yms jööti oli kielletty. Kaksi kautta riitti, sitten kyllästyi.
Pelaajalauta-->Formulalauta-->Pakkotoistolauta-->Uhkapelilauta-->Turvapaikkalauta-->Hautalauta--> Deadzonelauta-->???
tallennettu
Vs: Re: Sekalaiset pienet uutiset ja hype koskien elokuvia ja TV-sarjoja « Vastaus #714 : 10.03.2023 22:39 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 578 Basaaripisteet: 4 Profiili
Tosi-TV on skriptattua. Ihan kaikki. Aivan älytöntä paskaa.

Survivorin tapauksessa: vahvasti editoitua, kyllä. Ja joissain tapauksissa tuotanto selvästi antaa tietyille (viihdyttäville) kilpailijoille mahdollisuuksia olla tippumatta liian aikaisin. Tiedostan tämän kyllä, mutta ilman tuota kevyttä manipulointia sarja olisi juuri sitä itseään. Kuten Suomen Survivor. Tietäisit aina, missä mennään etkä tykästyisi tai ärsyyntyisi tiettyihin henkilöihin. Kai tämä on vähän sama juttu kuin showpainissa (joka tosin on aidosti skriptattua) - fanit varmasti tietävät, missä mennään, mutta silti siitä tykätään.

https://youtu.be/aL1AQheYw_U
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Re: Sekalaiset pienet uutiset ja hype koskien elokuvia ja TV-sarjoja « Vastaus #715 : 11.03.2023 13:31 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 952 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW
Tosi-TV on skriptattua. Ihan kaikki. Aivan älytöntä paskaa.

Survivorin tapauksessa: vahvasti editoitua, kyllä. Ja joissain tapauksissa tuotanto selvästi antaa tietyille (viihdyttäville) kilpailijoille mahdollisuuksia olla tippumatta liian aikaisin. Tiedostan tämän kyllä, mutta ilman tuota kevyttä manipulointia sarja olisi juuri sitä itseään. Kuten Suomen Survivor. Tietäisit aina, missä mennään etkä tykästyisi tai ärsyyntyisi tiettyihin henkilöihin. Kai tämä on vähän sama juttu kuin showpainissa (joka tosin on aidosti skriptattua) - fanit varmasti tietävät, missä mennään, mutta silti siitä tykätään.

https://youtu.be/aL1AQheYw_U


Joo, ei itseäkään ehkä Survivorin-tapaisessa niin paljoa häiritse se editointi/käsikirjottaminen. Sen sijaan kaikki julkkisten daily life ohjelmat, Muutto tai remppa ym. on niin perseestä. Eritoten Muutto vai remppa, kun ne ei edes koskaav vaihda sitä kaavaa.

1. Näin paljon rahaa remppaan
2. Joo tehdään nämä jutut
3. O-ou, yllätysongelma, ei voida tehdä X
4. Olemme vihaisia
5. Tulipa hieno.
6. Tuottajat valitsevat näytetäänkö muutto vai remppa lopetus huolimatta siitä muuttivatko he vai ei.
Play-Asia
tallennettu
Vs: Sekalaiset pienet uutiset ja hype koskien elokuvia ja TV-sarjoja « Vastaus #716 : 12.03.2023 09:24 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 705 Basaaripisteet: 2 Profiili Remppa vai muutto on myös hyvä esimerkki hyvästä ideasta, joka ryssitään "tyhmentämällä" se draamaa hakevien tasolle. Tätä tulee katsottua myös satunnaisesti, mutta kun siinä on niin paljon paskaa seassa, että ei sitä meinaa jaksaa. Mutta siinä on mielenkiintoisiakin juttuja. Ongelmatkin on siitä hieno hetki kun on oikeasti mielenkiintoista tietää mikä voi mennä talossa vituiksi. Kun vielä kertoisi miten se oikeasti korjataan edes jollain tasolla. Nyt ongelmat ohitetaan "lisää rahaa tai prioriteetien muutos" valinnalla. Ja sitten ongelma vain "katoaa". Pääpointti on täysin pariskunnan draamassa.
Se minkä takia ohjelmaa jaksaa joskus katsoa on ennen ja jälkeen kuvat ja Suomi version hinnat (Vaikka myönnänkin että joskus remontin jälkeiset kuvat on huvittavia kun rahat ei riittänyt juuri mihinkään). Ohjelma on genren keskitason yläpuolella, mutta jälleen ärsyttää kun sitä tehdään aivot narikkaan mentaliteetillä eikä tippaakaan asiapainotteisesti.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Sekalaiset pienet uutiset ja hype koskien elokuvia ja TV-sarjoja « Vastaus #717 : 12.03.2023 18:20 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 917 Basaaripisteet: 0 Profiili Ei realityssa haittaa käsikirjoitus, onhan kaikki elokuvatkin käsikirjoitettuja. Pääasia on illuusio siitä, että homma voisi olla todellista - toteutus. Toisinaan paskuus voi jopa kääntyä hyväksi, jos paska on riittävän paskaa. Katsoin aikoinaan jokaisen jakson Jersey Shorea. Aivan timanttinen sarja ja hahmot. Ensireaktio silloinkin oli, että kuka helvetti tätä voi katsoa. Suomen Selviytyjät oon katonut kolmen viimeisen kauden osalta ja jotenkin tuo kotikutoisuus iskee meikäläiseen, vaikka viime kausi olikin sysipaska ja en sitä loppuun asti jaksanut katsoa. Kyllä ne jenkki selvityjät silti on huomattavasti parempia. Niitä tuli katsottua lapsena, mutta sitten se vaan jäi kun jäi kaikki muuki TV-viihde. Voisi hyvin ladata nuo kaudet ja alkaa katsomaan järjestyksessä.

Netflixistä olen katsellut kaiken Ricky Gervaisin tuotannon ja eilen tuli myös livenä käytyä jäähallilla katsomassa Armageddon Ricky Gervaisilta (piippuhyllyn paikat 80e, meni alle 2min loppuun koko keikka). Olihan se timanttia ja wokepellet sai kyytiä (kuten kaikki muutkin tahot). Livenä stand up ei silti aivan yhtä timanttista ole kuin kotisohvalta täydellisesti editoituna koosteena. Tässä sitä huomaa juuri editoinnin tärkeyden. Välillä tulee lipsahdus livenä ja yleisö on hiljaa. Netflix versiossa paskat läpät on leikattu pois ja Gervais tykittää laatua vitsi vitsin perään. Hyvin silti huomasi maailmanluokan tähden ja b-luokan janarin eron. Lämmittelijänä oli joku britti Lachlain tms, yritin googlettaa kuka helvetti mutta mistään tietoa ei ollut enää saatavilla. Aikoi kumminkin vetää keikan suomessa myöhemmin tänä vuonna.  Hänellä vitsit olivat sellaista "persut tappaa lapsia" -wöö tasoa, mutta potentiaalia oli parempaankin.

Laitetaan vielä loppuun mainos. Exit sarjan kolmas kausi on nyt Areenassa. Kyseessä on siis paras Norjalainen sarja mitä on koskaan tehty. Tästä on suomiversiokin tehty C-Moren toimesta, mutta sitä en vielä ole uskaltautunut katsomaan.


« Viimeksi muokattu: 12.03.2023 18:30 kirjoittanut Gba »
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Re: Sekalaiset pienet uutiset ja hype koskien elokuvia ja TV-sarjoja « Vastaus #718 : 12.03.2023 22:08 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 952 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW
Netflixistä olen katsellut kaiken Ricky Gervaisin tuotannon ja eilen tuli myös livenä käytyä jäähallilla katsomassa Armageddon Ricky Gervaisilta (piippuhyllyn paikat 80e, meni alle 2min loppuun koko keikka). Olihan se timanttia ja wokepellet sai kyytiä (kuten kaikki muutkin tahot). Livenä stand up ei silti aivan yhtä timanttista ole kuin kotisohvalta täydellisesti editoituna koosteena. Tässä sitä huomaa juuri editoinnin tärkeyden. Välillä tulee lipsahdus livenä ja yleisö on hiljaa. Netflix versiossa paskat läpät on leikattu pois ja Gervais tykittää laatua vitsi vitsin perään. Hyvin silti huomasi maailmanluokan tähden ja b-luokan janarin eron. Lämmittelijänä oli joku britti Lachlain tms, yritin googlettaa kuka helvetti mutta mistään tietoa ei ollut enää saatavilla. Aikoi kumminkin vetää keikan suomessa myöhemmin tänä vuonna.  Hänellä vitsit olivat sellaista "persut tappaa lapsia" -wöö tasoa, mutta potentiaalia oli parempaankin.

Kuinkahan moni Suomen wokettajistakin oli katsomassa ja salaa nauramassa jutuille. Huomenna sitten kirjoitetaan kolumneja paheksuen.
Play-Asia
tallennettu
Vs: Sekalaiset pienet uutiset ja hype koskien elokuvia ja TV-sarjoja « Vastaus #719 : 13.03.2023 12:20 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 917 Basaaripisteet: 0 Profiili No juurikin tämä. Pois lähtiessä kuuntelin kun woke selitti toiselle "välillä oli semmonen olo että saako tälle nauraa"  ;D
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Sivuja: 1 ... 19 20 21 22 23 [24] 25
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines