Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 ... 16 17 18 19 20 [21]
Tulostusversio
Aihe: Musiikki  (Luettu 226098 kertaa)
Re: Musiikki « Vastaus #600 : 24.05.2021 09:48 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili No niin, joko Laudan vanhoilla Amorphis-kalloilla on Silver Lake by Esa Holopainen -projekti seurannassa?

Riffimestarin pöytälaatikkoprojekti on siis rakentunut täydeksi soololevyksi viime vuonna, ja pitkäsoitto laskeutuu kuunteluun tänä perjantaina. Pari sinkkua on jo ulkona, ja meininki on sekä melodista että sankarillista - eli toimii erittäin hyvin. Koko levyllä tyylien pitäisi vaihdella ihan tuntuvasti ja vierailevia solistejakin on laidasta laitaan, Loirista Björn Stridiin.

Odotan suurella mielenkiinnolla.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Musiikki « Vastaus #601 : 24.05.2021 20:47 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili
No niin, joko Laudan vanhoilla Amorphis-kalloilla on Silver Lake by Esa Holopainen -projekti seurannassa?

Odotan suurella mielenkiinnolla.
Kyllä on ja odotan itsekkin. Eka sinkku Normanin nokkamiehellä oli oikeinkin hyvä. Tähän kakkossinkkuun, jossa on Leprouksen laulaja en ole oikein päässyt sisään. Joutsenen ja Katatonian Renksen biisit varmasti kovia, mutta Veskun kappale voikin sitten olla jo mitä vain. Levyllä esiintyy myös Anneke Van Giersbergen jonka parin vuoden takainen akustinen keikka Tuskan kattilahallissa oli yksiä parhaita kuulemiani livevetoja. Maaginen esiintyjä.

Edit: Kyllähän tämä koko paketti potkii aika kovaa. Pääsin sisään Leprouksen Solbergin Ray of Lightiinkin sisään. Veskun biiseistä voi olla montaakin mieltä, mutta onhan toi Eino Leinon säestetty Alkusointi kylmäävää kampetta.


« Viimeksi muokattu: 03.06.2021 11:13 kirjoittanut migge »
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: Re: Musiikki « Vastaus #602 : 12.10.2021 21:22 »
Partajeesus Jäsen Viestejä: 1 159 Basaaripisteet: 0 Profiili
Haha, pitänee Sepulturaa kiittää välillisesti siitä, että sattui aikanaan jotenkin tutkan ohi mennyt The Warning -hehkutus nyt uudestaan silmään. Tuli testattua, ja on kyllä hemmetin hyvä meno mimmeillä. Debyyttikokopitkä on nyt soinut läpi useita kertoja, ja toimii joka kierroksella paremmin. Tämän parissa vierähtää varmasti vielä tovi, ja sitten pitää tsekata uudempaa albumikokonaisuutta kanssa.

Eniveis, kiitos Partis takautuvasti suosituksesta!

Joko uusimmat biisit on myös kuunneltu?

The Warning - EVOLVE (Official Music Video)
https://www.youtube.com/watch?v=3_RB0tRI624

The Warning - DISCIPLE
https://www.youtube.com/watch?v=p9GcS8ptpCY

Kuuden biisin ep Mayday julkaistu 8.10
tallennettu
Vs: Musiikki « Vastaus #603 : 18.12.2021 14:14 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 908 Basaaripisteet: 0 Profiili


Spotifyn wrapped tilastot saapui tuossa jokunen viikko sitten. Muutama biisi tuli viime vuonna kuunneltua, artisteja kertyi yli 3000 ja genrejä 130. Tämä siis pelkästään Spotifyn kautta, tietty vielä Youtube Music tähän päälle. Boseista kuoriutui molempien korvien pehmusteet kokonaan. Kunnon kusetus 39e hinta noilla virallisilla varaosilla. Köyhällä ei ole varaa riistohintoja maksella, joten täytynee tukea kiinalaista lapsityövoimaa ja tilata 4e tarvikepehmusteet eBaysta tai Babalta.

Genreissä top vitoseen ylsi "Pixie". Piti ihan googlettaa mistä on kyse ja ilmeisesti "Alternative rock indie rock noise pop punk rock surf rock"

Minkälaista tilastoa laudalle kertyi?

You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Musiikki « Vastaus #604 : 18.12.2021 17:03 »
Vin Jäsen Viestejä: 1 340 Basaaripisteet: 1 Profiili 5833 kuunneltua minuuttia
347 eri artistia
40 eri genreä

Nuo on suurilta osin ihan ”kuunneltuja” minuutteja, käytän spotifya töissä harvoin, autossa en kuuntele tätä nykyä mitään. Kotona kuuntelen eniten esimerkiksi ruokia tehdessä.

Parhaiten on jäänyt mieleen Huberman Labin podcastit, mielenkiintoista kuunneltavaa.
Pelaajalauta-->Formulalauta-->Pakkotoistolauta-->Uhkapelilauta-->Turvapaikkalauta-->Hautalauta--> Deadzonelauta-->???
tallennettu
Vs: Musiikki « Vastaus #605 : 18.12.2021 20:56 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 908 Basaaripisteet: 0 Profiili
5833 kuunneltua minuuttia
347 eri artistia
40 eri genreä

Nuo on suurilta osin ihan ”kuunneltuja” minuutteja, käytän spotifya töissä harvoin, autossa en kuuntele tätä nykyä mitään. Kotona kuuntelen eniten esimerkiksi ruokia tehdessä.

Parhaiten on jäänyt mieleen Huberman Labin podcastit, mielenkiintoista kuunneltavaa.

Menee vähän offtopiciksi, mutta onko muita Podeja suositella?

Tulee itse kuunneltua aika paljon

- Wet Show (Siim Liivik), samalta herralta Jargoni myös hyvää kendoyanari podi. Pääsee sisään mm. NHL starojen pään sisään ja kuulee hauskoja juttuja jään ulkopuolelta.
- Otetaan yhdet, Pastorin ja Rennen länkytystä milloin mistäkin. Tästä kahden beta cuck vanhuksen länkytystä kuinka ovat niin alfoja on alkanut jo mennä maku. Aina itketään naisista ja milloin mistäkin.  Aluksi nauratti, mutta aika nopeasti vanheni läpät. Nykyään ei jaksa kokonaista podia kuunnella, mutta silti aina välillä palailee Rennen läppien vuoksi tuon ääreen.
- Rahapodi, hyvää läppää sijoitusmaailman ajankohtaisista aiheista
- InderesPodi, sama setti kuin rahapodi, Suomen johtavan analyytikkotalon ajatuksia sijoitusmaailmasta
- Rosvo & Poliisi, Immu Ilmenin ja Kale Puodin podi riskomaailmasta. True Crimen suurkuluttajalle ehdoton podi.

You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Musiikki « Vastaus #606 : 18.12.2021 21:55 »
Vin Jäsen Viestejä: 1 340 Basaaripisteet: 1 Profiili Vähän huonosti on suositeltavaa, kun olen alkanut kuluttamaan enemmän podcasteja vasta tämän vuoden aikana. Tuo edellä mainittu Huberman Lab on hyvä mikäli neurotiede ja aivojen kemiallinen toiminta yms kiinnostaa. Huberman selittää asiat tarkasti, mutta kuitenkin siten että kaltaiseni maallikkokin pysyy suunnilleen kärryillä siitä mistä puhutaan.

Yle Puheelta tutun Juuso Pekkisen ohjelmat löytyvät myös Spotifysta. Olen kuunnellut niitä enemmänkin radiosta, mutta täytyy ottaa projektiksi kuunnella ohjelmia läpi myös Spotifyn puolella. Melkein aihe kun aihe ja aina jaksaa kuunnella loppuun.

Yksittäisenä suosituksena voisi antaa J.R.R Tolkienin haastattelun vuodelta 1964.
https://open.spotify.com/episode/7q6KNhnj03oC15M3OoDWbh?si=uN5DFsetR6mjneLRd1ftGA

Tuli suosituksissa vastaan, kyseessä siis bbc:n haastattelu jossa Tolkien valoittaa ajatuksiaan kirjan taustoista ja henkilöistä. Jäin kuuntelemaan vaikken sen suurempi Lotr-fani olekaan. Kiehtovaa kuunneltavaa.
Pelaajalauta-->Formulalauta-->Pakkotoistolauta-->Uhkapelilauta-->Turvapaikkalauta-->Hautalauta--> Deadzonelauta-->???
tallennettu
Vs: Musiikki « Vastaus #607 : 18.12.2021 23:12 »
Doinkki Öy Jäsen Viestejä: 587 Basaaripisteet: 0 Profiili Itse kuuntelen säännöllisesti aiemmin mainittujen Rahapodin ja Inderespodin lisäksi mm. seuraavia:

- Ylen Pörssipäivä -> Mikko Jylhän viskibasso on mieltä rauhoittavaa
- Kitarapodi -> kitaristien geekkikamaa
- Futucast -> paljon mielenkiintoisia vieraita ja aiheita. Jos jotain yksittäistä voisi suositella, niin kannattaa kuunnella jaksot, joissa Risto Linturi on vieraana.
Voice of The World.
tallennettu
Re: Musiikki « Vastaus #608 : 19.12.2021 10:59 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili
Minkälaista tilastoa laudalle kertyi?

Reilu 56 000 kuunteluminuuttia, 104 eri genreä, kärjessä Chillhop, Synthwave ja Suomalainen metalli. Tosin, minuuteissa on hyvä ottaa huomioon, että tilin kautta soitetaan unimusiikkia lapsille iltaisin. Varmaan ainakin kolmannes tuosta menee siihen. Yksittäisten biisien kärjessä oli viime vuonna Viimeinen mammutti, tänä vuonna Tiitiäisen tuutulaulu. :D

Kuunnelluin artisti oli kuitenkin ihan omaa valikoimaa, nimittäin The Altogether (ja niiltä ennen kaikkea levy Silo). Tuli jossain vaiheessa maratoonattua suht. tiiviisti Polygonilla aikanaan hommia tehneen Brian David Gilbertin Unraveled-sarjaa ja myös mestarin oman kanavan huuruisia tuotoksia, ja sitä kautta sitten eksyin kuuntelemaan The Altogetheriä myös. Hieno mies, hieno bändi, hieno albumi. Viimeisen parin vuoden aikana on ollut aika paljon tilausta maadoittavammalle musalle: akustista, indietä, pehmeää rokkia, viimeisen päälle isämoodi siis. BDG:n poppoon ohella soitossa on ollut aktiivisesti esimerkiksi Pinegroven äärimmäisen tunnelmallinen Skylight sekä Phoebe Bridgersin tuorein kokopitkä Punisher. Nämä menee aamuhämärässä, duunijunassa, pyykkiä viikatessa ja hiljaista koti-iltaa viettäessä - käytännössä millon vaan.


Podcasteja tulee kuunneltua aika valikoidusti. Laudallakin joskus mainittu Stuff You Should Now on ollut jo vuosia luottokamaa, poimin sieltä aina tasaisin väliajoin mielenkiintoiselta / häröltä kuulostavia aiheita valmiiksi Pocket Castsiin, niin niitä voi sitten läväytellä tulille hetken mielijohteesta. Pandemian alussa kuuntelin jälleen sellaisena lempeänä elementtinä Dan Harrisin meditointia pääasiassa eri kulmista sivuavaa Ten Percent Happier -podcastia. Ja nyt tänä vuonna, kun tuli tuota mangan parissa seikkailua aloitettua, olen myös aika aktiivisesti kuunnellut Anime-lehteä aikanaan toimituspäälliköineen Petterin ja hänen puolisonsa Mangakartta-podcastia. Leppoisaa ja erittäin asiantuntevaa turinointia kaikesta alaan liittyvästä.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Sivuja: 1 ... 16 17 18 19 20 [21]
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines