Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 ... 15 16 17 18 19 [20] 21
Tulostusversio
Aihe: Musiikki  (Luettu 227452 kertaa)
Vs: Musiikki « Vastaus #570 : 28.06.2013 14:08 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Spotify mainos Mikael Gabriel muusikon biisistä, tässä pätkä lyriikoita: "Ja kun mä leikkaan ruohoo, se on hienoo. Niinku mies joka soittaa pianoo".
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Musiikki « Vastaus #571 : 02.05.2014 21:15 »
Cyrus Jäsen Viestejä: 904 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Michael Jacksonin tässä kuussa ilmestyvän levyn eka sinkku:

http://youtu.be/bmMk3pAnAI4

Mahtava groove!
tallennettu
Vs: Musiikki « Vastaus #572 : 03.05.2014 11:49 »
Omenarosvo Supersankari Jäsen Viestejä: 198 Basaaripisteet: 8 Profiili ZERØES // SHREDDERHAND:

http://vimeo.com/93130633
tallennettu
Vs: Musiikki « Vastaus #573 : 03.05.2014 20:53 »
bËst Jäsen Viestejä: 247 Basaaripisteet: 0 Profiili Itse kritisoin musiikissa aina siihen panostettua sisältöä. Jos se on musiikkiohjelmatuotettua, jossa laulajan ääni on jouduttu tuunaamaan kokonaan uuteen uskoon ja erityisesti lyriikkapainoarvoltaan sanomaltaan epämääräistä (käytännössä mikä tahansa 50centin biisi) tai ideakuollutta niin lasken sen paskaksi. En kritisoi sitä, mistä kukin tykkää, ja mistä ei. Mutta omasta mielestäni juuri radioon päätyy sellaiset kappaleet, joilla on markkina-arvoa (yllätys) jotka ovat juurikin kaiken maailman disko-jumputuksia. Aikoihin radion kautta ei ole tullut tutuksi yhtään sellaista artistia, jota voisin kuvailla kassamagneetiksi esimerkiksi provinssirockiin.

itselleni hyvää musiikkia löytyy kyllä ihan uskomattomistakin kategorioista ja paikoista. Pelimusiikeista, elokuvista, pippelihevistä, peruspopistä, ysäridancesta ja ties mistä. Mielestäni maailmassa on muutenkin paljon enemmän hyviä kappaleita kuin hyviä bändejä. Eli keskivertoisesti kehnoiltakin bändeiltä löytyy yleensä jokin ihan oikeasti hyvä biisi. Sonata Arctica lienee itelle se rakkain, mutta perustelutkin ovat oikeastaan 60% lyriikkojen osaa ja niihin sisällytettyä narratiivista kerrontaa. Lisäksi bändi uskaltaa kokeilla paljon omien mukavuusalueidensa ulkopuolelle meneviä melodioita ja Kakko on äänen käytössä aivan varmana parhaita suomalaisia evör.

Mutta mitä Lanttukin nosti esiin tuosta "vanhan kierrättämisestä" niin omasta mielestäni se yrittää olemaan kunnioitusta, mutta tulee ilmi täydellisenä kusetuksena. Se antaa vivahteita jostain legendaarisesta, mutta sitä käytetään vaan catchina sille, että massat tarttuis siihen biisin muuhun sieluttomuuteen.
tallennettu
Vs: Musiikki « Vastaus #574 : 10.05.2014 16:03 »
Kubs Jäsen Viestejä: 493 Basaaripisteet: 1 Profiili
Michael Jacksonin tässä kuussa ilmestyvän levyn eka sinkku:

http://youtu.be/bmMk3pAnAI4

Mahtava groove!

Spotifystä löytyi myös Xscape levyn kappaleiden "Original" versiot. On hyvän kuulloista matskua. Tykkään ehkä originaaleista enemmän.
tallennettu
Vs: Musiikki « Vastaus #575 : 10.05.2014 17:18 »
Cyrus Jäsen Viestejä: 904 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Joo Xscape on mahtava. Tämä on se, mitä ekan kuoleman jälkeen julkaistun olisi pitänyt olla. Pidän suurimmasta osasta sekä uusista että originaaleista. Levyllä on kyllä mahtavasti Jacksonin laulu taas esillä.
tallennettu
Vs: Musiikki « Vastaus #576 : 12.05.2014 17:33 »
Kubs Jäsen Viestejä: 493 Basaaripisteet: 1 Profiili
Joo Xscape on mahtava. Tämä on se, mitä ekan kuoleman jälkeen julkaistun olisi pitänyt olla. Pidän suurimmasta osasta sekä uusista että originaaleista. Levyllä on kyllä mahtavasti Jacksonin laulu taas esillä.

Chicago ja Slave To The Rhythm tällä hetkellä lemppareita. Tajuttoman kovia biisejä.
tallennettu
Vs: Musiikki « Vastaus #577 : 14.05.2014 11:01 »
Edgeworth Jäsen Viestejä: 230 Basaaripisteet: 0 Profiili The Megas julkaisi vasta uuden albuminsa, History Repeating: REDin. Kuumaa kakkaa.
tallennettu
Vs: Musiikki « Vastaus #578 : 10.06.2016 23:52 »
Lanttu Jäsen Viestejä: 976 Basaaripisteet: 1 Profiili Synthwave fanitus jatkuu, tällä kertaa kenties pienillä pelimusiikkiviboilla. Varsin uusi tuntemattomuus Volkor X julkaisi viikko sitten debyyttialbuminsa This Means War, jota on tullut luukutettua aivan tuhottomasti. Juuri nyt on menossa viides kerta tänään. Harvassa ovat albumit, joista olisin yhtä tolkuttomasti innostunut heti ensikuuntelusta lähtien. Levyn loppumisen jälkeen tekee vain mieli aloittaa heti alusta. Vinyylikin oli pakko laittaa tilaukseen, vaikka rahaa niihin on mennyt aivan liikaa.

Huonoja biisejä tai heikkoja hetkiä levylle ei mahdu. Nimikkobiisi This Means War on hienoimpia ja eeppisimpiä kappaleita, joita olen koko genressä kuullut. Myös The Bomb toimii kuin noh... pommi.

\"Vittu mää en tiedä mikä hedelmä on!\"
tallennettu
Vs: Musiikki « Vastaus #579 : 06.07.2016 14:24 »
Kubs Jäsen Viestejä: 493 Basaaripisteet: 1 Profiili Synthwaven ystäville varmasti maistuu Furi pelin soundtrack.

https://furi.bandcamp.com/
tallennettu
Re: Musiikki « Vastaus #580 : 06.07.2016 14:29 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili
Synthwaven ystäville varmasti maistuu Furi pelin soundtrack.

https://furi.bandcamp.com/

Pistetäänpä siis soimaan. ->

Tuosta Volkor X:stä piti sanoa, että The Bombista tuli yksi kesän lempibiiseistä heittämällä. Levyllä on muutakin ihan hyvää kamaa, mutta ei tunnu nousevan millään tuon raidan tasolle. Nuo lähes kornit synakoukut kertsissä on vaan parasta. Onko olemassa mitään bändiä, joka tekee (melkein) yksinomaan nimenomaan tätä tyyliä?
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Musiikki « Vastaus #581 : 29.07.2016 18:16 »
Kubs Jäsen Viestejä: 493 Basaaripisteet: 1 Profiili Onko porukalla suositella jotain hyvää Synthwave artistia/musiikkia vokaaleilla varustettuna? Itseä tahtoo kyllästyttää noi instrumentaalilevyt. Muutama hyvä on löytynytkin, kuten she ja Gunship. she on kyllä enemmänkin chiptunea, mutta menköön.

« Viimeksi muokattu: 29.07.2016 18:25 kirjoittanut Kubs »
tallennettu
Vs: Musiikki « Vastaus #582 : 08.08.2016 21:20 »
Kubs Jäsen Viestejä: 493 Basaaripisteet: 1 Profiili
Onko porukalla suositella jotain hyvää Synthwave artistia/musiikkia vokaaleilla varustettuna? Itseä tahtoo kyllästyttää noi instrumentaalilevyt. Muutama hyvä on löytynytkin, kuten she ja Gunship. she on kyllä enemmänkin chiptunea, mutta menköön.

Kuin tilauksesta huomasin bandcampissa The Midnightin uuden albumin. Suosittelut!

https://themidnight.bandcamp.com/album/endless-summer
tallennettu
Vs: Musiikki « Vastaus #583 : 10.08.2016 21:36 »
Lanttu Jäsen Viestejä: 976 Basaaripisteet: 1 Profiili
Onko porukalla suositella jotain hyvää Synthwave artistia/musiikkia vokaaleilla varustettuna? Itseä tahtoo kyllästyttää noi instrumentaalilevyt. Muutama hyvä on löytynytkin, kuten she ja Gunship. she on kyllä enemmänkin chiptunea, mutta menköön.

Confrontational

Raskaampaampi ja synkempi tunnelma kuin vaikkapa Gunshipissä. Itse olen kuitenkin toistaiseksi pitäytynyt pääsääntöisesti instrumentaalisessa materiaalissa, joten ovat nämä vokaaleilla varustetut jääneet vähemmälle kuuntelulle. Pitäisi varmaan ottaa kuitenkin repertuaaria monipuolistamaan, jotta ei kyllästyminen pääsisi iskemään.
\"Vittu mää en tiedä mikä hedelmä on!\"
tallennettu
Vs: Musiikki « Vastaus #584 : 07.08.2017 17:45 »
Kraidi Jäsen Viestejä: 1 203 Basaaripisteet: 7 Profiili WWW Herätelläänpä hieman tätä aihetta.Steven Wilsonin Hand. Cannot. Erase. on nousemassa ehkä yhdeksi parhaimmista kuuntelemistani levyistä. Kyseessä on siis Porcupine Treen keulahahmon neljäs sooloalbumi, jonka tyylilajina toimii progressiivinen rock. Se on tunnelmaltaan melankolinen mutta kaunis, mikä vetoaa varsinkin kaltaiseeni haikean musiikin suurkuluttajaan. Nythän artistilta on tulossa lähiaikoina taas uusi julkaisu (To the Bone), jonka ajattelin itse hankkia viimeistään tämän vuoden loppuun mennessä.
Kuvasigut pois. t: reijo
tallennettu
Vs: Musiikki « Vastaus #585 : 19.11.2017 12:57 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili Aleah Stanbridge (/Starbridge) toimi vokalistina ja sanoittajana Trees of Eternityn Hour of Nightingale levyllä sekä vierailemalla muutamalla muulla produktiolla. Tuotanto jäi pieneksi, artistin menehtyessä traagisesti syöpään viime vuoden huhtikuussa. Itse tutustuin artistin tuotoksiin tarkemmin vasta puolison Juha Raivion (Swallow the Sun) väkevän tunteikkaan ja mestarillisen Aleahin muistolle tehdyn Hallatar: No Stars Upon the Bridge teoksen myötä - vaikka onhan Trees of Eternityn kappale 'My Requiem' ollut Spotifyn soittolistoillani jo pitkään.

It is no secret that I tend to find solace in darker music, written from a genuine place of melancoly, sadness and emotion. In my darkest times this the music I have always find most liberating. -Aleah Starbridge.
Hour of the Nightingale julkaistiin Alehin kuoleman jälkeen ja siinä käsitelläänkin vahvasti lähestyvää loppua ja siihen liittyviä vahvoja tunteita. Aleahin ääni ja äänenkäyttö on jotain taianomaista - hieman kuiskaavaa, silti voimakasta.


Hallattaren teos kannattaa myös kuunnella kokonaisuudessaan, etenkin jos musiikkilaji (doom metal) osuu ja Alehin poismeno koskettaa. Albumilta poimintana tämän vuoden kovin kappale: Dreams Burn Down, jossa yhdistyy Tomi Joutsenen monimuotoinen murina Aleahin puhtaaseen vokaaliin: https://open.spotify.com/track/0SgTAG1J2CpMXuKaaKgCuQ jopa vielä paremmin kuin Amorphiksen Under the Red Cloud vierailuissa. Erityismainintana Hallattaresta vielä Gas Lipstickin (HIM) erittäin raskaat rummut.

On suoranainen vääryys, että Aleahin kaltainen lahjakkuus menehtyy niinkin nuorena. Onneksi tulossa on vielä postuumi soololevy.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: Musiikki « Vastaus #586 : 18.02.2018 17:22 »
Vin Jäsen Viestejä: 1 340 Basaaripisteet: 1 Profiili Multa on mennyt kokonaan ohi Tuomas Holopaisen, Johanna Kurkelan ja Troy Donockleyn projekti Auri. Yhtye julkaisee kokopitkän albumin nyt maaliskuussa. Ensimmäinen single Night 13 on julkaistu jokin aika sitten.Holopaisen kädenjälki kuuluu kappaleesta pitkälle. Niin pitkälle kappale voisi aivan hyvin olla Nightwishin levyltä. Tykkään (edelleen) miehen tyylistä tehdä musiikkiaan, ja Music Inspired by the Life and Times of Scrooge-levyn tiimoilta opin pitämään myös Johanna Kurkelan lauluäänestä. Omaan korvaan tuo kappale kuulostaa hyvältä. Mielenkiinnolla odottelen kokonaista albumia uutta Nightwish-materiaalia odotellessa.
Pelaajalauta-->Formulalauta-->Pakkotoistolauta-->Uhkapelilauta-->Turvapaikkalauta-->Hautalauta--> Deadzonelauta-->???
tallennettu
Re: Musiikki « Vastaus #587 : 18.02.2018 18:52 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili No mutta! Mennyt omallakin tutkalla ohi. Oikein kiva biisi, vaikka ei ehkä iskenyt ihan yhtä paljon kuin Scroogelta ekana lohkaistu A Lifetime of Adventure.

Albumi lähtee luonnollisesti tsekkaukseen maaliskuussa, ei tuolla kokoonpanolla pitäisi huonoa pitkäsoittoa syntyä.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Musiikki « Vastaus #588 : 18.02.2018 22:11 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 701 Basaaripisteet: 2 Profiili Systeri bongasi tämän jokunen aika sitten ja heitti samantien mulle vinkin että sen tyylistä että saattaisin pitää :) Ja kyllähän se omaan makuun aika hyvin iskee. Minäkin kun satun pitämään Holopaisen tyylistä. Vaikka pakko myöntää, vähän ehkä turhankin kierrätetyltä tuntuu tuo ensimmäinen single. Tulee niin paljon mieleen Nightwishin tuotanto, että välillä olisi voinut luulla että biisi vaihtui. Tosin jossain vaiheessa jopa toivoo että Hietala tulisi jostain välistä vetäisi omat värssynsä väliin ;D Tulisi vähän sitä "rouheutta" tms. mukaan.

Kurkelasta olen pitäny (salaa) jo vähän aikaa. Siinä äänessä on jotain todella puhdasta ja iskevää. Lisäksi ääni on todella "kylmä", mutta silti se sopii todella hyvin joulun ajan biiseihin joista hehkuu aina tietynlainen lämpö. Esim. Kurkelan versiot biiseistä Avaruus ja Tonttu, todella hienoa kuunneltavaa. Vaikka ei sillä, hienoa biisejä melkein kenen vaan laulamana, mutta Kurkela tuo niihin jotain omaa.

Mutta vaikka tuo Night 13 onkin vähän kierrätyksen oloinen, odotan suurella mielenkiinnolla Aurin koko levyä. Itseeni ei ole oikein ikinä iskeneet Nightwishiltäkään ne ensimmäiset singlet, mutta itse levyltä löytyy kovia vetoja.Nippeli tietona vielä, Kurkela on kai aika kova Skyrim pelaaja :) Haaveilee että pääsisi joskus fantasia pelin soundtrackille. Ei laske pisteitä yhtään ;D
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Musiikki « Vastaus #589 : 04.11.2018 20:52 »
Anders Helevete Jäsen Viestejä: 116 Basaaripisteet: 1 Profiili Oon soitellu pidemmän aikaa jo syntikkaa, mutta nyt innostuin ensimmäistä kertaa jostain syystä nauhoittelemaankin jotain. Saa kuunnella jos jaksaa:

DKC 2 Mining Melancholy: https://instaud.io/2SQI
FFX Battle Theme: https://instaud.io/2SQR
Oma sävellys, joka on ottanut vähän vanhasta gradiuksesta vaikutteita: https://instaud.io/2SOX

Ei noi mitään mestariteoksia varmastikaan ole, mutta itse olen ainakin suht tyytyväinen soundiin, ottaen huomioon, että noi on napattu yhdellä otoksellä Yamahan digitaalipianolla.
Pika Pikaa
tallennettu
Vs: Musiikki « Vastaus #590 : 10.12.2018 18:10 »
Vin Jäsen Viestejä: 1 340 Basaaripisteet: 1 Profiili Kukas se tämä tämmöinen kaveri on?« Viimeksi muokattu: 10.12.2018 18:18 kirjoittanut Vin »
Pelaajalauta-->Formulalauta-->Pakkotoistolauta-->Uhkapelilauta-->Turvapaikkalauta-->Hautalauta--> Deadzonelauta-->???
tallennettu
Re: Musiikki « Vastaus #591 : 22.02.2019 09:14 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili Satunnaisia kuulumisia musarintamalta!

Stamina - Taival

Vuosien varrella todettu välimallin jätkän peukkusääntö: Kun erittäin syvissä vesissä uiva progebändi julkaisee vähän suoraviivaisemman levyn, allekirjoittanut tykkää. Mielikuvitusta ja taituruutta on yleensä silloin edelleen mukana, mutta excessive wankeryn sijaan hommassa on pointtia ja suuntaa, ja konseptit pysyy hanskassa. Sama pätee myös silloin, kun vauhtirunttausmetallibändi julkaisee hieman rauhallisemman/kokeilevamman levyn. Munakkuutta löytyy yleensä edelleen, mutta samalla hommaan on saatu melodiaa ja tasoja.

Staminan uusin on vahva esimerkki jälkimmäisestä. Bändillä on ollut pari ihan hauskaa raitaa, sillä kukapa ei voimaantuisi huutaessaan keikoilla "viisi laukausta päähän riittää", mutta sen kummemmin ei tyyli ole koskaan napannut. Taival on kuitenkin ihan eri maata. Tamppaamaan pääsee edelleen, mutta mukana on roppakaupalla myös maalailevaa ja kaunista materiaalia. Kokonaisuus tuntuu ensi kertaa omaan makuun tasapainoiselta, ja muistuttaa usein mm. Mokoman myöhempien aikojen materiaalista tai Standing Ovationista. Kolmiosaisen Metsästäjä-saagan lopussa eritoten meinaa oikeasti tulla itku, niin komeaa on soundi.

Alta yksi Tubesta löytyvä sinkku referenssiksi, ja perään vahva suositus kuunnella koko levy. Tämän jälkeen Staminan tuleva materiaali on aivan eri tavalla seurannassa kuin tähän asti.----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Polyphia - New Levels New Devils

Samaan syssyyn pitää vielä mainita omasta lempialbumista vuodelta 2018. Polyphian uusin on omissa kirjoissani melko lailla täydellinen ja todella uniikki paketti. Kitara- ja bassovetoinen yhdistelmä mathrockia, progea ja ajoittain aika rehellisesti R&B:tä lähenteleviä rytmejä groovaa ku mikäkin. Levy on lähes täysin instrumentaalinen ja tällä materiaalilla näin kuuluukin olla, jotta upea soitto pääsee etualalle.

Jonkun korvaan Polyphia saattaa toki kuulostaa juuri siltä paljon puhutulta turhalta neppailulta, mutta omaan makuun tässä leikitellään sopivasti siinä rajoilla. Tarkemmalle kuuntelijalle on tarjolla runsaasti tekstuuria, yksityiskohtia ja aivot sulattavia rytmityksiä, mutta päälle on tuotu aina kokonaisuuden kasaan sitovia isoja linjoja. Lisäksi biisit ovat yhtä poikkeusta lukuunottamatta alle 4-minuuttisia ja koko albumi vain 36 minuuttia, mikä estää materiaalia karkaamasta taivaanrannan maalailuksi.

Alla pari poimintaa Tuben puolelta, mutta jälleen vahva suositus kuunnella koko levy läpi. New Levels New Devils on yllättävän monipuolinen paketti, joka sisältää kaikkea melankolisista metallisoundeista lähes David Wise-maisen maalailun (lempibiisini Drown väliosiot) kautta niihin todella funkahtaviin grooveihin. Kokemuksesta voin kertoa jo tässä vaiheessa, että kokonaisuus kestää valtavan määrän kuuntelua ja antaa pikkuhiljaa aina jotain uutta, kun biiseihin pääsee syventymään.

"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Musiikki « Vastaus #592 : 24.04.2019 23:13 »
Partajeesus Jäsen Viestejä: 1 163 Basaaripisteet: 0 Profiili The warning

Pakko "mainostaa" tätä täälläkin sillä parin biisin kuuntelun jälkeen oli pakko ostaa koko levy.
Bändiin kuuluu kolme sisarusta meksikosta ja nuoresta iästä huolimatta mimmit rokkaa aivan kybällä.
Kitaristi on 18, rumpali 16 ja basisti vasta 13 ja jos tätä soittaisi jollekkin ns. sokkona niin kukaan ei tuota voisi arvata ja mimmit onkin soittaneet jo varsin pitkään.
Video jota tube mulle suositteli oli metallican enter the sandman coveri neljän vuoden takaa joka jo itsessään oli aika hyvä vetäisy kun ottaa huomioon kuinka nuoria mimmit oli silloin.
Sitten kun katsoi viime marraskuussa kuvattua live matskua niin hieman leuka loksahti. Näillä tytöillä on oikeasti potentiaalia johonkin todella suureen ja ainakin vielä ovat päättäneet pysyä täysin itsenäisinä joten levyn tuotto menee täysin heille ja lisäksi voi tukea patreonin kautta jos haluaa.

Mielelläni olisin ostanut fyysisen levyn, mutta kun 13$ levyllä on 11$ postikulut suomeen toimitettuna niin ostin vaan sen digilatauksen jolla saa mp3 ja FLAC versiot.
Uusin levy on siis queen of the murder scene josta nämä videotkin on.
Kotisivu: https://www.thewarningband.com/tallennettu
Vs: Musiikki « Vastaus #593 : 18.04.2020 20:20 »
Partajeesus Jäsen Viestejä: 1 163 Basaaripisteet: 0 Profiili Uusin sepultura potkii niin kovaa, että tässä alkaa melkein tuntemaan itsensä taas teiniksi.tallennettu
Re: Musiikki « Vastaus #594 : 25.04.2020 11:22 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili Haha, pitänee Sepulturaa kiittää välillisesti siitä, että sattui aikanaan jotenkin tutkan ohi mennyt The Warning -hehkutus nyt uudestaan silmään. Tuli testattua, ja on kyllä hemmetin hyvä meno mimmeillä. Debyyttikokopitkä on nyt soinut läpi useita kertoja, ja toimii joka kierroksella paremmin. Tämän parissa vierähtää varmasti vielä tovi, ja sitten pitää tsekata uudempaa albumikokonaisuutta kanssa.

Eniveis, kiitos Partis takautuvasti suosituksesta!
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Musiikki « Vastaus #595 : 09.06.2020 22:55 »
Partajeesus Jäsen Viestejä: 1 163 Basaaripisteet: 0 Profiili Tuli taas vaihteeksi laitettua electro swingia soimaan.
Se on juuri sellaista mitä termin perusteella voi olettaakin. Itsehän bongasin koko genren vasta joskus hieman yli vuosi sitten.

tallennettu
Vs: Musiikki « Vastaus #596 : 10.06.2020 10:55 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 701 Basaaripisteet: 2 Profiili Meikä löysi Electro Swingin myös muutama vuosi sitten. Loistavaa taustamusaa töissä. Tulee tekemisen meininkiä :lol:
Tätä tulee ehkä kuuneltua eniten:


Melodic trance on genre minkä löysin muutama kuukausi takaperin. Hyvää taustamusaa myös. Ja nimi tosiaan kuvaa aika hyvin minkälaisesta musasta on kyse. Vähän sanoisiko, dystopisempi tyyli. Eli aika pitkälti vastakohta Electro swingin pirteydelle.
Tässä omaan makuun iskevä mix Melodic trancea:Youtube on kyllä tietynlainen aarreaitta mixeissä ja remixeissä jne. Sieltä löytyy kaikenlaista kaikilla mausteilla. Viimeisin löytö on lofi hiphop. Vähän laiskan oloista fiilistelyä, missä tuntuisi olevan hiukan hiphoprytmiä tms. En todellakaan osaa aukottomasti sanoa ;D Ja skaala tuntuu olevan aika iso. Välillä on vähän liikkuvampaa, "jammailua", mutta joskus todella vetelää/laiskaa tms. Mutta jälleen, tietynlainen oma jälki löytyy ja vähän hitaampaa kuitenkin yleisesti. Joskus menee ihan matelevaan bluesiin melkein joillain listoilla.
Esimerkkinä:

Ensimmäinen biisi on se mikä sai oman jalan vipattamaan. Muut on ehkä hiukan turhankin laiskoja, mutta muutama ihan jees veto löytyy ensimmäisenkin lisäksi.

Aika usein tulee kuunneltua trancea, deephousea tms. myös. Niistäkin löytyy hienoja mixejä joilla saa ihan eri fiiliksen kun täytyy painaa töissä vaikka ei jaksaisi. Niissä saa jo pätkässä oleva kuva heräämään ;D :lol:
Yksi kestosuosikeista (myös kuvaltaan :lol: ):
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Musiikki « Vastaus #597 : 14.06.2020 20:33 »
Partajeesus Jäsen Viestejä: 1 163 Basaaripisteet: 0 Profiili Mass effectin biisit saa edelleen tunteet pintaan ja nyt kun soittaminen on vielä esitetty noin rytmipeli tyylisesti niin tajuaa kunnolla kuinka helvetin vaikeita nuo rauhallisetkin biisit on soittaa.

tallennettu
Vs: Musiikki « Vastaus #598 : 22.08.2020 23:18 »
Partajeesus Jäsen Viestejä: 1 163 Basaaripisteet: 0 Profiili Pakko laittaa tämä myös tänne sillä biisi on niin loistava.
Kyseessä on siis portal versio sound of silence biisistä jonka video on erittäin hienosti tehty ja lyriikat on silkkaa kultaa ja sopii portalin maailmaan paremmin kuin hyvin,
Tämä onnistuu olemaan erittäin hauska ja samalla myös äärimmäisen synkkä ja surullinen.edit:

Laitetaan vielä yön myöhäisenä bonuksena hieman extraa.

« Viimeksi muokattu: 23.08.2020 00:11 kirjoittanut Partajeesus »
tallennettu
Vs: Musiikki « Vastaus #599 : 02.12.2020 19:40 »
Vin Jäsen Viestejä: 1 340 Basaaripisteet: 1 Profiili Spotify ilmoitti vuoden kuunnelluimmaksi biisiksi Fiddlers Greenin kappaleen Down. Enkä ihmettele, melko usein tulee aloitettua tuolla kun availee soittolistaa.Toimii.
Pelaajalauta-->Formulalauta-->Pakkotoistolauta-->Uhkapelilauta-->Turvapaikkalauta-->Hautalauta--> Deadzonelauta-->???
tallennettu
Sivuja: 1 ... 15 16 17 18 19 [20] 21
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines