Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 ... 11 12 13 14 15 [16] 17 18 19 20
Tulostusversio
Aihe: Maailman kaikki TV-sarjat (yleistä höpinää)  (Luettu 225237 kertaa)
Vs: Maailman kaikki TV-sarjat (yleistä höpinää) « Vastaus #450 : 11.09.2013 12:57 »
Vin Jäsen Viestejä: 1 340 Basaaripisteet: 1 Profiili http://en.wikipedia.org/wiki/Under_the_Dome_%28TV_series%29
Linkatun artikkelin loppupuoli spoilaa hivenen, muuten voi suht rauhassa lukea.

Stephen Kingin kirjaan perustuvaa Under The Domea olen parin jakson verran katsellut. Ensimmäinen kerta yli kolmeen vuoteen, kun edes yritän seurata jotain tiettyä tv-sarjaa...

Parin ensimmäisen jakson aikana ei ole vielä nähty mitään tajunnanräjäyttävää, muttei mitään luotaantyöntävääkään. Pitänee antaa sarjalle vielä muutaman jakson verran aikaa kehittyä, ennen kuin tuomitsee sen kummemmin. Mutta...

...Onpahan vaan raivostuttavaa katsoa ohjelmaa, kun tunnin jaksoon on ängetty viisi mainostaukoa. Ihan aavistuksen verran syö tunnelmaa. Melkein jo pelkästään tuo pistää harkitsemaan seuraavan jakson katsomista.
Pelaajalauta-->Formulalauta-->Pakkotoistolauta-->Uhkapelilauta-->Turvapaikkalauta-->Hautalauta--> Deadzonelauta-->???
tallennettu
Re: Maailman kaikki TV-sarjat (yleistä höpinää) « Vastaus #451 : 13.09.2013 15:30 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 951 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Perkele. Enpäs huomannut, että uusi kausi Sons of Anarchystä on alkanut tällä viikolla. Äkkiä kotiin katsomaan.
Play-Asia
tallennettu
Vs: Maailman kaikki TV-sarjat (yleistä höpinää) « Vastaus #452 : 23.09.2013 08:55 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Pakko hehkuttaa vielä Havenia. Siis aivan mahtavaa tavaraa! Kaksi ensimmäistä kautta takana ja meno vain parani toisella kaudella.

Selvästi näkee, etteivät käsikirjoittajat ole ajamassa itseään umpikujaan tämän kanssa. Siihen vielä hyvät ja kiinnostavat päähahmot, mielenkiintoinen mytologia ja tapahtumapaikka, niin minuun kolahtaa ja kovaa kolahtaakin.

Pitää rykäistä kolmas kausi tänään käyntiin, että saa jenkkitahdin kiinni (4. kausi alkoi vasta jenkeissä).

Kolmannen kauden suhteen tämä tekijöiden kommentti nostaa odotuksia katonrajaan:

"We've always sort of said that X-Files is our mothership and we're getting close to that this year than we ever had,"

KYLLÄ!
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Maailman kaikki TV-sarjat (yleistä höpinää) « Vastaus #453 : 23.09.2013 15:52 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 951 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Emmyt jaettu:

Paras komediasarja: Moderni perhe
Paras komedianäyttelijätär: Julia Louis-Dreyfus/Veep
Paras komedianäyttelijä: Jim Parsons/Rillit huurussa / WTF?
Paras komedianäyttelijätär sivuroolissa: Merritt Wever/Nurse Jackie
Paras komedianäyttelijätä sivuroolissa: Tony Hale/Veep
Paras draamasarja: Breaking Bad
Paras näyttelijätär draamasarjassa: Claire Danes/Isänmaan puolesta
Paras näyttelijä draamasarjassa: Jeff Daniels/ The Newsroom
Paras draamanäyttelijätär sivuroolissa: Anna Gunn/ Breaking bad
Paras draamanäyttelijä sivuroolissa: Bobby Cannavale/ Boardwalk Empire
Paras reality: The Voice
Paras minisarja/tv-elokuva: Behind The Candelabra
Paras näyttelijätär minisarjassa tai tv-elokuvassa: Laura Linney/ The Big C: Hereafter
Paras näyttelijä minisarjassa tai tv-elokuvassa: Michael Douglas/ Behind The Candelabra
Paras näyttelijätär sivuroolissa minisarjassa tai tv-elokuvassa: Ellen Burstyn/ Political Animals
Paras näyttelijä sivuroolissa minisarjassa tai tv-elokuvassa: James Cromwell/ American Horror Story: Asylum
Paras viihdeohjelma: Comedy Central - The Colbert Report
Play-Asia
tallennettu
Vs: Maailman kaikki TV-sarjat (yleistä höpinää) « Vastaus #454 : 23.09.2013 16:37 »
Sarkoni Jäsen Viestejä: 435 Basaaripisteet: 0 Profiili Pakko antihehkuttaa Under the Domea.

Aloin katsoa tätä ehkä sen takia, että moinen kupumysteeri haiskahtaa jollain tasolla mielenkiintoiselta ja voisin kuvitella, että mielikuvituksella siitä saattaisi saada jotain kiehtovaa irti. Mutta voi hevonperse kun osaa olla kaikinpuolin geneeristä keskinkertaisuutta. Juonenkäänteet - sitten kun käännös on tehty, ovat melkoisen arvattavia, eivätkä sittenkään edes mielenkiintoisia. Tuntuukin että suurin osa juonesta on pelkkää filleriä. Hahmotkin ovat peräisin todella geneerisestä lyijykynästä. Ja tällä tarkoitan, että ne ovat periaatteessa "ihan hyväksyttäviä," siellä on kaikkea oppikirjan mukaista traumaa taustalla yms. mutta noin niinkun laatuun tottuneelle (Breaking Bad) ne ovat enimmäkseen sietämättömiä.

Tämä vertautuu aika hyvin Revolutioniin. Kiehtova asetelma, ja periaatteessa toimivaa, aivotonta poppariviihdettä, mutta kuten sanottua: kun tietää mitä hyvä on, niin keskinkertaisuus tuntuu lähinnä elämäntuhlaukselta.

Viisi jaksoa katsoin ja tähän lopetan. Haven vissiin toimisi mysteerinjanoon, kyllä/ei?
tallennettu
Re: Maailman kaikki TV-sarjat (yleistä höpinää) « Vastaus #455 : 02.10.2013 12:16 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 5 Profiili Niin, Dexter loppui kans tänä syksynä, ja itse katsoin viimeisen kauden, kuten uhkailin, Jenkkien tahtiin. Kausi itsessään ei ollut huono, itse asiassa päinvastoin. Tilanteen selkeä kasvu kohti huipentumaa x oli oikein mielenkiintoista ja kuumottavaa seurattavaa. Ikävä kyllä loppuratkaisu tuli jotenkin kiirehditysti, eikä ollut erityisen palkitseva.

Spoileri (osoita katsoaksesi)

Loistava sarja suurimmaksi osaksi, mutta loppu oli kyllä pettymys. Eiköhän tämä silti tule jossain vaiheessa Blu-ray-boksina hommattua, sillä kuten BB:n, katsoisin tämänkin mielelläni joskus uusiksi alusta loppuun yhteen putkeen. Ehkä sitä kautta ja uudella perspektiivillä näkisi loppupuoliskonkin uudella tavalla.


« Viimeksi muokattu: 02.10.2013 12:22 kirjoittanut Sharkie »
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Re: Maailman kaikki TV-sarjat (yleistä höpinää) « Vastaus #456 : 17.10.2013 23:35 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili The Shieldin 1. kausi on tullut paukuteltua läpi tällä viikolla. Eipä ole aiemmin ollut sarjasta mitään mielipidettä, mutta tässä Breaking Badin jättämässä tyhjiössä ruvettiin nyt katsomaan kun viime aikoina olen lukenut paljon kehuja. GAFin puolella väittivät että olisi jopa BB:tä parempi, mutta ei voi vielä ainakaan ekan kauden perusteella vielä näin väittää. Silti varsin kelpo viihdettä, pitää katsella lisää kun meno oletettavasti paranee tästä..

« Viimeksi muokattu: 17.10.2013 23:40 kirjoittanut despire »
tallennettu
Re: Maailman kaikki TV-sarjat (yleistä höpinää) « Vastaus #457 : 18.10.2013 08:34 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 951 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW
The Shieldin 1. kausi on tullut paukuteltua läpi tällä viikolla. Eipä ole aiemmin ollut sarjasta mitään mielipidettä, mutta tässä Breaking Badin jättämässä tyhjiössä ruvettiin nyt katsomaan kun viime aikoina olen lukenut paljon kehuja. GAFin puolella väittivät että olisi jopa BB:tä parempi, mutta ei voi vielä ainakaan ekan kauden perusteella vielä näin väittää. Silti varsin kelpo viihdettä, pitää katsella lisää kun meno oletettavasti paranee tästä..
The Shield on hyvä. Itse sanoisin, että Shield on ehkä ihan vähän parempi kuin Breaking Bad. Pitäisi joskus katsoa uudelleen.

Hello Ladiesia on tullut nyt 3 jaksoa ja hauskahan se on. Stephen Merchant pärjää vallan hyvin ilman Gervaisiakin. Kannattaa katsoa, jos brittikomedia iskee tai tykkäsitte The Officesta tai Extrasista.
Play-Asia
tallennettu
Vs: Maailman kaikki TV-sarjat (yleistä höpinää) « Vastaus #458 : 11.11.2013 13:17 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Arrown ensimmäistä kautta takana 16. jaksoa. Häpeämättömän viihdyttävää ja letkeää supersankarointia. Tästä ei kyllä löydä suurennuslasillakaan mitään syvällistä. Ei ainakaan itseäni haittaa kunhan viihdearvot ovat kohdallaan, ja tässä ne todellakin ovat.

Jos joku ei tiedä niin juoni pähkinänkuoressa: Upporikkaan perheen vesa Oliver Queen haaksirikkoutuu nuorena jullina saarelle, jossa tämä viettää viisi pitkää vuotta ennen pelastumistaan ja palaamista yhteiskuntaan. Oliver on muuttunut mies ja alkaa jakaa oikeutta kaupunkinsa roskasakille sonnustautuneena vihreään kaapuun ja jousipyssy kädessään.

Tarinalla on toki paljon muutakin tarjottavanaan kuin vain tämä. Yllättävän hyvin ovat saaneet toimimaan muun muassa toimintakohtaukset TV-sarjan budjetilla.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Maailman kaikki TV-sarjat (yleistä höpinää) « Vastaus #459 : 11.11.2013 14:02 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 951 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW
Arrown ensimmäistä kautta takana 16. jaksoa. Häpeämättömän viihdyttävää ja letkeää supersankarointia. Tästä ei kyllä löydä suurennuslasillakaan mitään syvällistä. Ei ainakaan itseäni haittaa kunhan viihdearvot ovat kohdallaan, ja tässä ne todellakin ovat.

Jos joku ei tiedä niin juoni pähkinänkuoressa: Upporikkaan perheen vesa Oliver Queen haaksirikkoutuu nuorena jullina saarelle, jossa tämä viettää viisi pitkää vuotta ennen pelastumistaan ja palaamista yhteiskuntaan. Oliver on muuttunut mies ja alkaa jakaa oikeutta kaupunkinsa roskasakille sonnustautuneena vihreään kaapuun ja jousipyssy kädessään.

Tarinalla on toki paljon muutakin tarjottavanaan kuin vain tämä. Yllättävän hyvin ovat saaneet toimimaan muun muassa toimintakohtaukset TV-sarjan budjetilla.

Kakkoskausi on kuulemma vielä parempi. Itse en jaksanut ekaa kautta katsoa kuin kolmasosan, mutta jospa sen jossakin vaiheessa katsoisi loppuun. Tällä hetkellä tykitän Supernaturalia. 4 kausi menossa, vielä 4 jäljellä.
Play-Asia
tallennettu
Vs: Maailman kaikki TV-sarjat (yleistä höpinää) « Vastaus #460 : 11.11.2013 14:39 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 704 Basaaripisteet: 2 Profiili Meikäkin on katsellut Subin tahtiin tuota Arrow -sarjaa. Fiilikset on vähän ristiriitaiset. Kyseessähän on ihan perus "sankari naisongelmilla" -sarja. Sinänsä tämäkään ei ole välttämättä mikään pahe, mutta hahmot liikkuu ärsyttävyyden rajoilla. Pahimpina varmaan sankarin pikkusisko (joka on Epin lempihahmo, eikö vain?) ja sankarin äiti. Idiootteja. Harvinaisesti sankarin skitsofreenisen käytöksen kohde tuntuu harvinaisesti ihan jees hahmolta. Näyttelijää myöten. Sankarin käytös on taas vailla järkeä. Mikä on sarjan yksi pahimpia suden kuoppia. Tosin sekin tuo oman osansa että sankarin näyttelijä on jopa sarja tasolla huono.

Turhauttavin ongelma on ehkä se että sarjan tahti on pirun hidas. Mitään oikeasti merkitsevää tapahtuu harvoin. Sekin kiinnostaisi mitä saarella tapahtui, mutta joka jaksossa tulee käytännössä enemmän kysymyksiä kuin vastauksia. Sarjan pohjalle on siis tehty sinänsä hyvä esityö, ja juoni kiinnostaa, mutta sitä ei hyödynnetä juuri ollenkaan. Ei oikein lupaa hyvää kun tarinaa venytetään heti alusta alkaen...


Mutta...jostain syystä on tullu sarjaa katsottua. Kun on sattunut aina siihen aikaan olemaan vapaa hetki. Ja kyllähän sarja sinänsä viihdyttää. Ja juokin kiinnostaa. Kun nyt vain veisivät sitä juonta jonnekin päin...
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Maailman kaikki TV-sarjat (yleistä höpinää) « Vastaus #461 : 11.11.2013 15:47 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW
Pahimpina varmaan sankarin pikkusisko (joka on Epin lempihahmo, eikö vain?)

Eiiiiiii nyt mennä ihan niin pitkälle, mutta on se Thea kyllä ihan jees.  ;D

Mä diggaan tosta pääosan sänkinaamasta. Mielestäni just sopivat eleet tuohon hahmoon. Edelleen sarjakuvia aiheesta olen lukenut 0, joten siinä mielessä en ole mikään asiantuntija, mutta tuntuu uskottavalta kuitenkin.

Ne pienet treeniosuudet sarjassa on muuten kovasti mieleeni. Supersankarin työ vaatii jokapäiväistä treeniä, eihän siitä muuten mitään tule. Tämän sarjan näyttää hienosti.

Saaritakaumat ovat olleet ainakin tähän asti ihan hemmetin kiinnostavia ja kenties jopa sarjan parasta antia itselleni.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Maailman kaikki TV-sarjat (yleistä höpinää) « Vastaus #462 : 14.11.2013 09:51 »
Minna Jäsen Viestejä: 567 Basaaripisteet: 0 Profiili Itsekin seuraan Arrow´sia Subin tahtiin, ja on kyllä tällä hetkellä parhaimmistoa mitä tuo tv tarjoaa. Koukuttava sarja jo alusta asti, vakuutti jo mainoksien perusteella, että kovaa settiä tulossa. Ja niinhän se on.

Minäkin tykkään niistä pienistä treeniosuuksista ja saaritakaumat ovat olleet myös mielenkiintoisia. Kyllä ne pikkuisen aina avaavat, vaikka kyllä ne niitä uusia kysymyksiäkin paljon esille heittää. Ja kyllä sitä koko ajan mielessä käy, että minkälaisia salaisuuksia sieltä oikein esiin vielä tuleekaan..
030906 | 190308
tallennettu
Vs: Maailman kaikki TV-sarjat (yleistä höpinää) « Vastaus #463 : 14.11.2013 10:14 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Eilen lähti jo Arrown toinen kausi täällä käyntiin ja tuntuu toden totta vielä paremmalta. Eka jakso oli aika huimaa tykitystä kaikin puolin. Loistosarja.

Huomasin muuten jossain vaiheessa ekaa kautta, että pentele tämähän on Greg Berlannin tuottama sarja ja musiikista vastaa Blake Neely. Berlanti loi Everwoodin ja oli vastaava tuottaja ja Neely on miehen hovisäveltäjä.

Ilmankos tämä sarja rokkaa!!!
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Maailman kaikki TV-sarjat (yleistä höpinää) « Vastaus #464 : 14.11.2013 10:19 »
Minna Jäsen Viestejä: 567 Basaaripisteet: 0 Profiili No niin ilmankos, selvishän sekin nyt  :)
030906 | 190308
tallennettu
Vs: Maailman kaikki TV-sarjat (yleistä höpinää) « Vastaus #465 : 12.12.2013 14:29 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Arrow S02E9, eli puolikausifinaali. Mahtavaa settiä! Sarjan toinen kausi on ollut viihdyttävintä televisiota aikoihin ja mitä tämän jakson viimeiset kymmenen minuuttia antavat ymmärtää, tulossa on vieläkin parempaa tavaraa.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Maailman kaikki TV-sarjat (yleistä höpinää) « Vastaus #466 : 12.12.2013 15:48 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 704 Basaaripisteet: 2 Profiili Ilmankos... viime viikon jakso oli ensimmäinen mikä jäi katsomatta. Sinänsä hassua, koska parin viikon takaisessa jaksossa tarina pyörähti oikeasti eteenpäin. Jotenkin ei vain motivaatio ollut tarpeeksi kova että sen olisi muistanut.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Maailman kaikki TV-sarjat (yleistä höpinää) « Vastaus #467 : 18.12.2013 13:48 »
echoes WELCOME TO SPECIAL ROUND Jäsen Viestejä: 1 300 Basaaripisteet: 7 Profiili Aloin katselemaan Seinfeldiä alusta, nyt on kakkoskausi menossa. Tämähän on parasta parhautta. Sarjan leppoisa tunnelma vie arjen stresseistä pois ja tullut naurettua läpille eniten mitä millekään muulle sarjalle ikinä. Myös hahmot ovat aivan loistavia. Aika helvetin jepa, että vielä on katsomatta suurin osa koko sarjasta.
tallennettu
Vs: Maailman kaikki TV-sarjat (yleistä höpinää) « Vastaus #468 : 18.12.2013 14:45 »
Melfice_ Rento ja seksikäs. Jäsen Viestejä: 1 033 Basaaripisteet: 0 Profiili Todellakin yksi kaikkien aikojen parhaimmista, ja paranee vain alun jälkeen.
N
tallennettu
Vs: Maailman kaikki TV-sarjat (yleistä höpinää) « Vastaus #469 : 18.12.2013 16:47 »
Gragooni Jäsen Viestejä: 33 Basaaripisteet: 0 Profiili Itselläni on kesästä asti ollut boikotissa Pulttibois. En vain yksinkertaisesti keksi mitään junttimaisempaa.
tallennettu
Vs: Maailman kaikki TV-sarjat (yleistä höpinää) « Vastaus #470 : 12.01.2014 19:55 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Hetki sitten katsoin Battlestar Galactican sarjafinaalin. Ei ole hetkeen tullut katsottua yhtä sarjaa läpi tässä tahdissa. Toki syynä se, että sarjan rakenne on hyvin tiivis eikä täytejaksoja ole loppujen lopuksi hirveän paljon mukana neljä kautta kestävässä "vuoristoradassa". Koukutus yltyy siis huimaksi. 

Erittäin rikas mytologia ja monitasoiset juonenkehittelyt muutamine loistavine hahmoineen tekivät sarjasta hienoa seurattavaa. Musiikillisesti todella kovaa tasoa myös ja varsinkin erittäin omanlaisensa.


Exodus: part 2 menee yksittäisenä jaksona siihen harvalukuiseen luokkaan, johon kuuluivat ennestään mm. Through the Looking Glass, The Constant (Lost), Anasazi (X-Files), Day 2: 10:00 p.m.-11:00 p.m (24) ja The Last of Summer (Everwood). Suosikkijaksojeni joukkoon.

Nyt jälkikäteen foorumeita selatessani törmäsin monesti ihmisten suositukseen, että kannattaisi jättää viimeinen kausi kokonaan katsomatta, sillä silloin sarja törmää kunnolla seinään. Olen niin eri mieltä kuin voi olla; luonne kyllä muuttuu, mutta sarjassa säilyy silti kaikki se ainutlaatuisuus, jonka takia se alunkin alkujaan koukutti.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Maailman kaikki TV-sarjat (yleistä höpinää) « Vastaus #471 : 12.01.2014 21:54 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 780 Basaaripisteet: 6 Profiili Itse katoin American Horror Storyn eka ja toka kauden Netflixistä. Natsitohtoreita, alieneita, demoneja, sarjamurhaajia, draamaa, mielisairaita, kummituksia... Yllättävän hyvin pakka pysyi kasassa, vaikka järjetöntä tavaraa koko ajan puskettiin naamalle.  On kyllä ollut sangen viihdyttävä sarja tähän saakka.
tallennettu
Vs: Maailman kaikki TV-sarjat (yleistä höpinää) « Vastaus #472 : 12.01.2014 23:45 »
Cyrus Jäsen Viestejä: 904 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW
Nyt jälkikäteen foorumeita selatessani törmäsin monesti ihmisten suositukseen, että kannattaisi jättää viimeinen kausi kokonaan katsomatta, sillä silloin sarja törmää kunnolla seinään. Olen niin eri mieltä kuin voi olla; luonne kyllä muuttuu, mutta sarjassa säilyy silti kaikki se ainutlaatuisuus, jonka takia se alunkin alkujaan koukutti.

Jep, sarja on alusta loppuun timanttia.
tallennettu
Vs: Maailman kaikki TV-sarjat (yleistä höpinää) « Vastaus #473 : 13.01.2014 00:14 »
Fyysinen Preesens Pakko toistaa Jäsen Viestejä: 1 838 Basaaripisteet: 1 Profiili
Itselläni on kesästä asti ollut boikotissa Pulttibois. En vain yksinkertaisesti keksi mitään junttimaisempaa.
Jääkiekko pääsee ainakin hyvin lähelle.
My name is Dexter. Unlike many of you believe, I’m not a serial killer. I’m not very much afraid of blood either.

-----

Fyysinen Preesens moderaattoriX.
tallennettu
Vs: Maailman kaikki TV-sarjat (yleistä höpinää) « Vastaus #474 : 13.01.2014 07:25 »
Runner Jäsen Viestejä: 593 Basaaripisteet: 0 Profiili Game of Thronesin neljännen kauden ensimmäinen traileri tuli julki aamuyöllä:

https://www.youtube.com/watch?v=xZY43QSx3Fk

83 päivää jäljellä..
-"No can do!"
tallennettu
Vs: Maailman kaikki TV-sarjat (yleistä höpinää) « Vastaus #475 : 14.01.2014 18:55 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 578 Basaaripisteet: 4 Profiili True Detective alkoi muutama päivä sitten Jenkeissä. Ei nyt pitäisi pelkästään pelkän pilottijakson perusteella tehdä liikaa johtopäätöksiä, mutta kyllä tässä on ainesta mennä muiden HBO-huippusarjojen joukkoon, mikäli taso pysyy yhtä kovana. Pilotti oli parhaimpia, mitä on tullut nähtyä.

Ilmeisesti ekassa kaudessa on 8 jaksoa ja jokaisessa kaudessa käsitellään tapahtumia eri hahmojen näkökulmasta, mikä saattaa tosin kostautua. Olisin ainakin itse toivonut, että sarjassa olisi vain 8 jaksoa, jotta paketti pysyisi varmemmin kasassa. Myöskin tämänhetkinen pääkaksikko (Matthew McConaughey ja Woody Harrelson) on niin hyvin elementissään, että seuraavat kaudet saattavat kokea inflaation heidän poissaolostaan.

Toivotaan parasta, pelätään pahinta.
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Vs: Maailman kaikki TV-sarjat (yleistä höpinää) « Vastaus #476 : 28.01.2014 21:07 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili Aika hyvältä vaikuttaa tosiaan True Detective. Kolmen ekan jakson jälkeen paha kuitenkaan tämän enempää arvioida.

Alkutunnari, musiikki ja visuaalisuus on kuitenkin käsittämättömän hieno:

www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: Maailman kaikki TV-sarjat (yleistä höpinää) « Vastaus #477 : 28.01.2014 22:21 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 578 Basaaripisteet: 4 Profiili
Alkutunnari, musiikki ja visuaalisuus on kuitenkin käsittämättömän hieno:

Mun kanssa piti toi linkata, mutta unohtui jostain syystä. Paras alkuintro ever.

Kolmen jakson jälkeen meno pysynyt ihan yhtä kovana. Harmi, että nyt joutuu odottamaan yhden ylimääräisen viikon ennen neljättä jaksoa.
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Vs: Maailman kaikki TV-sarjat (yleistä höpinää) « Vastaus #478 : 01.02.2014 00:22 »
IPlayer fagotti Jäsen Viestejä: 147 Basaaripisteet: 0 Profiili Naamakirjasta bongattua:

Lainaus
Studio Ghibli
***BREAKING NEWS***

Studio Ghibli just announced its first ever TV series, and even more exciting it's an adaptation of a book by Astrid Lindgren. "Sanzoku no Musume Ronja", or "Ronja the Robber's Daughter", will be aired in Japan starting on August 31. It is a coproduction with 3DCG studio Polygon Pictures (known for animating some of Ghost in the Shell, among others), to be directed by Goro Miyazaki. More details are forthcoming.

The story is of a little girl named Ronja, the daughter of a colourful robber chieftain who lives in a castle high on a rock in a dark pine forest. She gets to know the creatures of the forest, meets another kid like herself, and questions her father's life of robbery.

As a fan of Studio Ghibli, and someone who loves Astrid Lindgren's book and the live-action film adaptation, I cannot say how excited I am!

It will be interesting to see the new route Studio Ghibli takes now that it is making TV animes.

~IsePanokset kovenee!
It's the end of the world as we know it, and it's only just begun.
tallennettu
Vs: Maailman kaikki TV-sarjat (yleistä höpinää) « Vastaus #479 : 07.02.2014 11:15 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Supernaturalia olen katsonut 7. kauden alkupuolelle.

Tällä hetkellä tuntuu siltä, että sarja ns. tyhjensi kassinsa viidennellä kaudella. Ei jatko ole mitenkään ala-arvoista ollut, mutta ihan samoihin fiiliksiin ei ole sen jälkeen päästy. 5. kauden asetelmat ja vastavoima oli vain jotakin niin eeppistä shittiä kuin olla ja voi.

Erikoisjaksot ovat niitä, joissa sarja myös todella loistaa. Supernatural palloilee niissä milloin missäkin; filut, twilight ja jopa sarja itse saa osansa kun nämä huumorilla kyllästetyt jaksot pääsevät kunnolla vauhtiin. Synkemmän menon keskellä ne ovat oivia välipaloja.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Sivuja: 1 ... 11 12 13 14 15 [16] 17 18 19 20
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines