Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 ... 7 8 9 10 11 [12] 13 14 15 16 17 ... 20
Tulostusversio
Aihe: Maailman kaikki TV-sarjat (yleistä höpinää)  (Luettu 220100 kertaa)
Vs: Maailman kaikki TV-sarjat (yleistä höpinää) « Vastaus #330 : 06.03.2012 13:00 »
Vin Jäsen Viestejä: 1 340 Basaaripisteet: 1 Profiili
Itse en kyllä jaksa tällaisia ikuisuuksia kestäviä sarjoja.
Pako on hyvä esimerkki siitä kuinka joskus olisi fiksua lopettaa silloin kun on huipulla.
Pelaajalauta-->Formulalauta-->Pakkotoistolauta-->Uhkapelilauta-->Turvapaikkalauta-->Hautalauta--> Deadzonelauta-->???
tallennettu
Vs: Maailman kaikki TV-sarjat (yleistä höpinää) « Vastaus #331 : 06.03.2012 13:09 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 916 Basaaripisteet: 0 Profiili No oikeastaan kaikki sarjat ovat. Lostin lopetin kolmoskauteen, Prison Breakin toiseen kauteen, How I Met Your Motheria jaksoi kolme kautta, Aliasta vissiin neljä kautta jne.

Ainoat(mikä tulee mieleen) sarjat mitkä on lopetettu ajoissa/liian aikaisin on Freaks & Geeks ja Jericho.

Terra Novassa on kyllä hassattu rahat johonkin ihan muuhun kuin laatuun. Toisaalta niin paljon potentiaalia, mutta silti mikään ei toimi. Laatu on kauttaaltaan todella huteraa.
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Maailman kaikki TV-sarjat (yleistä höpinää) « Vastaus #332 : 06.03.2012 13:18 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Sain muuten eilen katsottua Homelandin 1. kauden loppuun asti. Ja voin kyllä suositella, todella hyvää draamaa ja kantoi loppuun asti, vaikka finaalissa tehtiin muutama itselleni ei-niin-mieluinen ratkaisu. Sydämen se sai silti pamppailemaan tomerammin kuin yksikään toinen TV-finaali vähään aikaan.

Parasta sarjassa on että terroristijahdin ulkopuolinen jutska ei tunnu päälleliimatulta tai väkisin keksityltä. 24:ssä tässä mentiin naurettavuuksien puolelle, kun Jackin tytär laitettiin kerta toisensa jälkeen pulaan ja onttoja sivujuonia piti olla muutenkin vetämässä jotta 24 jaksoa saataisiin aikaan. 12 jaksoa per kausi toimii tälläiselle sarjalle niin paljon paremmin.

Hahmot ja näyttelijät ovat ihan loistavia. Lewiksen hahmo ja tämän tytär ja muutenkin koko perheen konfliktit on käsikirjoitettu erittäin taidokkaasti.

Miten toinen kausi toimii? Sitä on vaikea sanoa. Voi olla, että idean pitkittäminen tekee tälle(kin) sarjalle karhunpalveluksen.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Maailman kaikki TV-sarjat (yleistä höpinää) « Vastaus #333 : 06.03.2012 14:27 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili Damages



Vaimoke oli heräteostanut femmalla sarjan ekan kauden jostain joskus aikanaan, ja boksi on istunut hyllyssä koskemattomana sangen pitkään. Osittain varmaan siksi, ettei kumpikaan tiennyt sarjasta yhtään mitään etukäteen. Damages näyttää startanneen jo vuonna 2007, eli mistään uudesta tuttavuudesta ei sinänsä ole kyse. Pari viikkoa sitten saatiin viimein eka jakso heitettyä tulille, ja sillä tiellä ollaan edelleen, nyt jo kakkoskaudessa menossa.

Damages on Glenn Closen esittämän piinkovan Patty Hewesin lakitoimiston ympärillä pyörivä draamasarja, jonka toisena päähahmona on nuori upcoming-asianajaja Ellen Parsons. Ellen hakee Pattylle töihin, eikä elämä luonnollisesti ole enää entisensä. Tapahtumia leimaavat jatkuvasti erilaisten salaisuuksien verhot ja jengin jauhojen yleinen epäpuhtaus. Huomionarvoista viitekehyksessä on se, ettei sarjassa piipahdella oikeussaleissa lähes ollenkaan, vaan kaikki tärkeä hoituu ihmisten kesken ja kulisseissa. Perinteisestä lakisarjasta ei siis ole kyse. Hahmokaarti on kautta linjan karismaattista ja hyvin kirjoitettua, ja erityiskiitos irtoaa sarjan alun koukulle. Lähtökohta on erittäin kutkuttava ja hahmot esitellään tehokkaasti, joten homma tuntuu heti mielekkäältä. Juuri näin startti kuuluu hoitaa! Myös alun jälkeen uutta infoa ja käänteitä tiputellaan todella ihanteellisesti ja kauden 13 jaksoa sujahti ohi hetkessä.

Toisella kaudella ei ote ole joidenkin asioiden rauettua aivan niin tiukka, mutta tässä 4-5 jakson jälkeen homma on taas lähdössä vauhdikkaammin käyntiin. Ja heikompinakin hetkinä roolisuoritukset pelastavat tosiaan paljon. Viihtynen sarjan parissa toistaiseksi. Erittäin tiivistunnelmaista ja tyylikästä draamaa.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Maailman kaikki TV-sarjat (yleistä höpinää) « Vastaus #334 : 06.03.2012 15:12 »
bËst Jäsen Viestejä: 247 Basaaripisteet: 0 Profiili Tuo terranova oli uskomattoman paska... Taas nähdään että suuret rahat eivät merkitse sarjan laadulta paskan vertaa. Sarjassa oli siis talous kunnossa ainakin itseäni kiinnostava alkuidea (jurassic park go go) mutta lopputulos täyttä shaibaa.. Mistä noi näyttelijät ja käsikirjoittaja on revitty >_>
tallennettu
Vs: Maailman kaikki TV-sarjat (yleistä höpinää) « Vastaus #335 : 06.03.2012 20:01 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 916 Basaaripisteet: 0 Profiili On tuo Suomessa silti menestynyt, yli 400k katsojaa per jakso.
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Maailman kaikki TV-sarjat (yleistä höpinää) « Vastaus #336 : 06.03.2012 22:17 »
Fyysinen Preesens Pakko toistaa Jäsen Viestejä: 1 838 Basaaripisteet: 1 Profiili Suomalaisilla nyt tunnetusti onkin paska maku mitä tulee tv-ohjelmiin.
My name is Dexter. Unlike many of you believe, I’m not a serial killer. I’m not very much afraid of blood either.

-----

Fyysinen Preesens moderaattoriX.
tallennettu
Vs: Maailman kaikki TV-sarjat (yleistä höpinää) « Vastaus #337 : 07.03.2012 20:50 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 703 Basaaripisteet: 2 Profiili En jää minäkään kaipaamaan Terra Novaa. Aika perinteinen sarja missä revitään konflikteja (eli jaksoja) tyhjästä ja siitä että tehdään ihmisistä helvetin typeriä. Olisihan sarjasta voinut saada hyvänkin, mutta käsikirjoittajille pitäisi antaa potkut ja ottaa osaavampaa porukkaa tilalle.

Viime jaksokin oli niin väkisin väännettyä kamaa. Jumalauta porukka on menneisyydessä ja dinosaurusten keskellä ja draama johdetaan siitä että jollain on pelivelkoja (--> murha. Siis peliveloista. Dinojen keskellä. Ei vit...) ja päähenkilön kakaralla on korva kipeä (--> pelastetaan vauva dino kun kakara sattui siihen kiintymään). Voin kuvitella mitä paskaa tuosta korva kivustakin johdetaan. Dino otetaan lemmikiksi perheeseen ja siitä sitten tulee ongelmia ja pomo haluaa että se heitetään menemään ja isi ei suostu kun kakara pitää siitä. Tms. Ensinnäkin, kaikki vain siksi että silla kakaralla oli korva kipeä ja toiseksi, kuka saatana ottaa dinosauruksen lemmikiksi?! WTF?!

Uskomatonta mielikuvituksen puutetta näin hinnakkaalta sarjalta.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Maailman kaikki TV-sarjat (yleistä höpinää) « Vastaus #338 : 08.03.2012 12:31 »
kep Jäsen Viestejä: 807 Basaaripisteet: 0 Profiili
How I Met Your Motheria jaksoi kolme kautta
HIMYM kävi lupaavan alun jälkeen sellaisessa syväkyykyssä että oksat pois, mutta on parantanut roimasti ja on nykyään jälleen katsottavaa/hyvää.

Neloseltakin tullut Carnivale oli kyllä loistava osoitus siitä, että sarja hyötyy kun se osataan niputtaa ajoissa. Tosin sekin lopetettiin kesken toiseen kauteen, kun tarkoitus oli tehdä kuusi kautta, joten toinen kausi on aika tiheätahtista tykitystä.

Kaikkien ylipitkien sontakikkareiden kuningas on kyllä Simpsonit. Sarja on loistaviin alkukausiin verrattuna nykyään aivan järkyttävää huttua.
Missähän Suomi olisi, jos 1939 olisi ollut rajalla 300 000 dosenttia.
-Gba

Katsoppas kirjoitusasuasi ja vertaa minuun. Itse olen viisitoista vuotias joten älä tule ruikuttamaan, piste.
-IceCold
tallennettu
Vs: Maailman kaikki TV-sarjat (yleistä höpinää) « Vastaus #339 : 11.03.2012 16:30 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW


Tänään lähtee kaksi ensimmäistä jaksoa katseluun. Muuta ei olekaan vielä tullut ulos, sen verran tuore sarja kyseessä.

Etsivä Michael Britten palaa työhönsä vakavan auto-onnettomuuden jälkeen, jossa osallisina olivat myös tämän vaimo Hannah ja poikansa Rex. Onnettomuuden jälkeen Michael huomaa itsessään jotakin erikoista: aina nukkumaan mennessään tämä vaihtaa toisesta todellisuudesta toiseen, siihen jossa tämän vaimo sai surmansa onnettomuudessa ja toiseen, jossa vaihtohtoisesti tämän poika menetti henkensä. Nämä eri todellisuudet kuvataan sarjassa eri värein ja tyylein.

Kuulostaa mielenkiintoiselta. Ennakkohype on ollut tietyissä piireissä suht kovaa.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Maailman kaikki TV-sarjat (yleistä höpinää) « Vastaus #340 : 06.04.2012 10:34 »
IceCold Jäsen Viestejä: 1 717 Basaaripisteet: 1 Profiili 22. kauden Simpson maratoni alkaa. Loppuu klo 15:55, jos jollakin ei ole tekemistä ;)
Journalist: “Kimi, what do you say about the 5th grid position?”
Kimi: “It´s the 5th grid position“
tallennettu
Vs: Maailman kaikki TV-sarjat (yleistä höpinää) « Vastaus #341 : 24.04.2012 12:51 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Fringe S04E19, liioittelematta yksi parhaimpia tunteja, jonka olen televisiosta koskaan katsonut. Neloskausi ei tosin kokonaisuutena ole ollut ihan yhtä tujua tavaraa kuin S3, mutta ei kyllä mikään huonokaan.

Kulisseissa väännetään nyt kättä saako Fringe vielä viidennen kauden. Toivon sitä hartaasti, sillä haluan palikoiden loksahtavan paikoilleen rauhassa. Neloskauden finaalille on filmattu kaksi loppua, riippuen siitä poimitaanko sarja vitoskaudelle vaiko ei.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Maailman kaikki TV-sarjat (yleistä höpinää) « Vastaus #342 : 24.04.2012 17:29 »
Jubi_ Jäsen Viestejä: 26 Basaaripisteet: 0 Profiili
Fringe S04E19, liioittelematta yksi parhaimpia tunteja, jonka olen televisiosta koskaan katsonut. Neloskausi ei tosin kokonaisuutena ole ollut ihan yhtä tujua tavaraa kuin S3, mutta ei kyllä mikään huonokaan.

Kulisseissa väännetään nyt kättä saako Fringe vielä viidennen kauden. Toivon sitä hartaasti, sillä haluan palikoiden loksahtavan paikoilleen rauhassa. Neloskauden finaalille on filmattu kaksi loppua, riippuen siitä poimitaanko sarja vitoskaudelle vaiko ei.

Sarja on kyllä pahasti lässähtänyt neloskaudella. Mikäli meno jatkuu loppua kohden samanlaisena, niin ei haittaa suuresti vaikka sarja päätettäisiin tähän kauteen. Mitä nyt noita Yhdysvaltain katsojalukuja on tullut tutkailtua, niin kyyti on ollut aika kylmää viimeisen parin kauden aikana. Sarjakin taitaa olla sen verran kallis valmistaa, että luulisi tällä hetkellä lopettamisen olevan lähempänä kuin jatkaminen.

Justified on se sarja mikä iskee tällä hetkellä omaan makuun. The Shieldin lisäksi ainoa poliisisarja mitä oikeasti katsoo mielellään. Kakkoskausi oli parasta settiä mitä tv- sarjojen puolella on tullut pitkään aikaan nähtyä. Tänään pitää korkata kolmoskausi, joka pari viikkoa sitten päättyi ameriikoissa.
tallennettu
Re: Maailman kaikki TV-sarjat (yleistä höpinää) « Vastaus #343 : 27.05.2012 23:27 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili Kyllä on taas harvinaisen typerää touhua. Ollaan tässä katseltu tyttöystävän kanssa Breaking Badia. Ykköskaudelta on vielä pari jaksoa katsomatta, mutta totesin kyseessä olevan sen verran laatusarja että mietin josko ostaisi ihan levyllä. Mieluummin kattelisi teräväpiirtona, kuin tuota paskalaatuista mitä nyt olin joskus hommannut.

Mutta eipä siitä sitten tullut yhtikäs mitään, kun koko sarjaa ei ole julkaistu Euroopassa blu-raylla ja jenkkiversiot on tietysti aluekoodattuja. Siis mitä helvetin järkeä pistää aluekoodeja, kun aikovat julkaista vain jenkeissä? Menettävät kaikkien eurooppalaisten fanien rahat tällä toiminnalla, kun ei ole mitään laillista keinoa hankkia näitä. Ainoa keino on ladata, jos ei halua katsoa paskalla DVD-laadulla. Olisin varmaan tilannut kaikki neljä kautta Amazonilta, mutta sen sijaan taitaa valokuitu laulaa..

Hauskana yksityiskohtana mainittakoon, että jenkkilevyissä ei lue missään että olisivat aluekoodattuja mutta ovat ne silti googlauksen perusteella. Amazonkin myy näitä "All regions"..


« Viimeksi muokattu: 27.05.2012 23:33 kirjoittanut despire »
tallennettu
Re: Maailman kaikki TV-sarjat (yleistä höpinää) « Vastaus #344 : 27.05.2012 23:35 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 943 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW
Kyllä on taas harvinaisen typerää touhua. Ollaan tässä katseltu tyttöystävän kanssa Breaking Badia. Ykköskaudelta on vielä pari jaksoa katsomatta, mutta totesin kyseessä olevan sen verran laatusarja että mietin josko ostaisi ihan levyllä. Mieluummin kattelisi teräväpiirtona, kuin tuota paskalaatuista mitä nyt olin joskus hommannut.

Mutta eipä siitä sitten tullut yhtikäs mitään, kun koko sarjaa ei ole julkaistu Euroopassa blu-raylla ja jenkkiversiot on tietysti aluekoodattuja. Siis mitä helvetin järkeä pistää aluekoodeja, kun aikovat julkaista vain jenkeissä? Menettävät kaikkien eurooppalaisten fanien rahat tällä toiminnalla, kun ei ole mitään laillista keinoa hankkia näitä. Ainoa keino on ladata, jos ei halua katsoa paskalla DVD-laadulla. Olisin varmaan tilannut kaikki neljä kautta Amazonilta, mutta sen sijaan taitaa valokuitu laulaa..

Hauskana yksityiskohtana mainittakoon, että jenkkilevyissä ei lue missään että olisivat aluekoodattuja mutta ovat ne silti googlauksen perusteella. Amazonkin myy näitä "All regions"..

Olisipa HD-DVD voittanut...
Play-Asia
tallennettu
Vs: Maailman kaikki TV-sarjat (yleistä höpinää) « Vastaus #345 : 28.05.2012 09:14 »
Edgeworth Jäsen Viestejä: 230 Basaaripisteet: 0 Profiili Breaking Bad on niitä harvoja sarjoja joita oikeasti haluamalla haluaisin hyllyn koristeeksi, mutta ei sitten kun ei raha julkasijoita kiinnosta. Aiheeseen muuten liittyen, BB:n viides eli viimeinen tuotantokausi lähtee pyörimään jenkkilandiassa 20. kesäkuuta. Nelostuottari loppui sen verran mahtavasti, sitoen joitakin juonenpätkiä, mutta jättäen rutkasti mielenkiintoisia setvitettäväksi, että ei malttaisi odottaa. Itse asiassa vähän huolettaa saako tekijät sarjalle tyydyttävän lopetuksen, kun noita avoimia juonikuvioita on kuitenkin suht paljon. Luotto on silti kova, kuitenkin yksi parhaimmista draamasarjoista ikinä.

Tästä loikaten, onko laudalla Community-faneja? Jos ei ole, hävetkää ja katsokaa. Jos on, mitäs mietteitä porukalta löytyy tulevasta (puolikkaasta) tuottarista ja Dan Harmonin potkuista? Sarja on sen verta hyvä, että tilaisuus on annettava myös post-Harmon-Communitylle, mutta pelko tyylin muutoksesta huonompaan on kova. Ei se mitään, jos nelostuottari ei ole nimensä arvoinen, kolmostuottari loppui ihan hyvin sarjan ollakseen "oikea" finaali. Harmonin potkut tarkottaa varmaan sitä, ettei kolmostuottarin DVD:llä ole enää "Cast Evaluations-pätkää. :(
tallennettu
Vs: Maailman kaikki TV-sarjat (yleistä höpinää) « Vastaus #346 : 31.05.2012 07:21 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW 666 Park Avenue, tälläinen Scifi-kauhustelun poikanen, olisi ilmeisesti alkamassa lähiaikoina. Tuskin kiinnostaa mi..





Terry O'Quinn?!

Pakko katsoa!  Vihdoinkin Lostin jälkeen kunnon rooli, toivottavasti.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Maailman kaikki TV-sarjat (yleistä höpinää) « Vastaus #347 : 31.05.2012 12:53 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 916 Basaaripisteet: 0 Profiili Katsoitteko jo viime jakson Game of Thronesista (s02e09)?  Ihan tajuttoman kova jakso. Kauden paras. Eeppinen. Veti vertoja Lotreille. Tyrion Lannister se on vaan ihan helvetin kova sälli. Paras henkilö koko sarjassa.

You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Maailman kaikki TV-sarjat (yleistä höpinää) « Vastaus #348 : 31.05.2012 13:04 »
Koo Jäsen Viestejä: 995 Basaaripisteet: 5 Profiili
Katsoitteko jo viime jakson Game of Thronesista (s02e09)?  Ihan tajuttoman kova jakso. Kauden paras. Eeppinen. Veti vertoja Lotreille. Tyrion Lannister se on vaan ihan helvetin kova sälli. Paras henkilö koko sarjassa.

Ihan mieletön jakso kieltämättä, harmi että nämä HBO:n sarjojen tuotantokaudet on näin lyhyitä  :(

Tyrionista on tullut kyllä sarjan kantava voima. Varys ja Jaime on molemmat kanssa mahtavia hahmoja, harmillisen vähän ollut Jaimella ruutuaikaa tällä tuotantokaudella. Pitää varmaan kesällä alkaa lukemaan noita kirjoja, kun iskee vieroitusoireet  ;D
tallennettu
Re: Maailman kaikki TV-sarjat (yleistä höpinää) « Vastaus #349 : 31.05.2012 13:53 »
Dr. Scientist Jäsen Viestejä: 700 Basaaripisteet: 3 Profiili Itse olen kattonut tokasta tuotantokaudesta vasta viitisen jaksoa. Muutaman tärkeän hahmon kuoltua ekassa siisonissa, on toisessa tuottarissa muodostuneet suosikkihahmoikseni Robb Stark ja Daenerys Targaryen vaikka kumpikaan ei nyt mitenkään erityisen paljoa ruutuaikaa ole saanut. Pitää vielä noi rästiin jääneet jaksot katsoa lähiaikoina.
tallennettu
Vs: Maailman kaikki TV-sarjat (yleistä höpinää) « Vastaus #350 : 05.08.2012 16:30 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 703 Basaaripisteet: 2 Profiili Eilen se tapahtui. En katsonut Walking Dead jaksoa kun ei vain jaksanu enää. Viime sunnuntaina jätin katsomatta kun ajatteli että katson lauantaina sitten, mutta ei vain jaksanut silloinkaan. Ja en aio katsoa tänäänkään. Sarjan idea ja fiilis on lupaava ja hieno. Mutta missään jaksossa ei oikeasti tapahdu mitään ja tuntuu että konfliktejä keksitään väkisin, kun sarjassa olisi potentiaalia hienolle saagalle. Ja pahinta tässä(kin) sarjassa on niin saatanan typerät muijat. Ammutaan ilman järkeä, leikitään kovaa kun taas kohta lähes itketään, vedään katumus pillereitä ja kirjamellisesti nanosekunnissa lähdetäänkin oksentamaan pillerit ulos. Viimeinen pisara koko sarjan kannalta oli viime jaksossa tapahtunut "huima käänne". Muija lähti hakemaan miestään ja totta kai ajoi ojaan auton katolleen. Tämän jumalauta tiesi heti kun muija edes suunnitteli lähtöä. Teki mieli hakata päätä seinään kun tietää taas mistä vähintäänkin seuraava jakso pelkästään kertoo (siitä saatanan tyhmästä muijasta).

Vaikka myönnän kyllä että fiksummat muijat eivät välttämättä pelastaisi sarjaa. Siinä ei vain tapahdu juuri mitään. Juoni on junnannut paikallaan jo useamman jakson. Mikään ei etene, mikään ei muutu. Ensimmäinen kausi oli hienoa katsottavaa. Joka jaksossa tapahtui jotain ja juoni eteni mukavaan tahtiin. Toinen kausi on ollut turhauttavaa laahaamista.

Ja siis eihän tätä sarjaa voi suositella edes zombi toimintaa haluaville, koska zombit ovat vain kulissi junnaavalle draamalle ja typerille muijille. Kunnon zombi toiminta on itseasiassa aika harvassa.

Loppu arvosana: Ei vain jaksa.


« Viimeksi muokattu: 05.08.2012 17:14 kirjoittanut JayeizH »
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Maailman kaikki TV-sarjat (yleistä höpinää) « Vastaus #351 : 05.08.2012 16:48 »
Sarkoni Jäsen Viestejä: 435 Basaaripisteet: 0 Profiili Sama. Ekan kauden vielä jaksoi katsoa, mutta toisella alkoi olla niin paljon silkkaa typeryyttä, että katsomisesta tuli kidutusta. Ex-tyttöystävän kanssa oli aika mahdotonta katsoa mitään leffoja, koska hänelle jokainen leffan hahmojen tekemä huono päätös tuntui olevan jotenkin mahdottoman ylitsepääsemätön. Kovasti koitin selittää että se on kuule elokuvaa ja eikös vaan olisikin tylsää jos kaikki tekisivät vain hyviä päätöksiä? Tätä koitin itsellenikin toitottaa Walking deadia katsoessani, mutta jossakin vaiheessa liika typeryys alkoi olla liikaa.
tallennettu
Re: Maailman kaikki TV-sarjat (yleistä höpinää) « Vastaus #352 : 05.08.2012 17:15 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 943 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Itsellä teki tiukkaa katsoa Walking Deadin ensimmäinenkin kausi. Ainoa syy miksi jaksoin "katsoa" koko kauden oli se, että oli helppo skippailla 5 sekunnin pätkiä eteenpäin, kun jaksot oli imuttanut koneelle.

Paskat näyttelijät ja hahmot oli itselle se suurin syy miksei sarjaa jaksanu seurata. Lisäksi tietty se, että siinä ei tapahdu mitään.
Play-Asia
tallennettu
Vs: Maailman kaikki TV-sarjat (yleistä höpinää) « Vastaus #353 : 05.08.2012 18:11 »
Wyrkk Jäsen Viestejä: 426 Basaaripisteet: 0 Profiili The Walking Dead on kyllä hyvä sarja. Eka tuotantokausi oli upea ja ei ole huono tämä toinenkaan.
Ei nuo naisetkaan niin ärsyttäviä ole muut kuin se Prison Break -muija.
Pidän tässä sarjassa siitä, että tää on ns. "todellista" selviytymistä. Mielestäni ykköskauden toiminta tietyissä kohdin oli melko maksimi tasolla enkä sitä enempää halua, ainakaan pitempää aikaa. Mukava huomata esimerkiksi tässä kakkoskaudessa kun tyypit kävi jossain apteekissa niin mitään ei tapahtunut. Tällöin jää se yllätys momentti kun ei osaa arvata tapahtuuko mitään.

Itseäni ei ole varsinaisesti häirinnyt kakkoskaudessa se, ettei "mitään ole tapahtunut". Koskaan ei kuitenkaan tiedä mitä mahdollisesti tapahtuu.
Näyttelijät ovat suurimmalti osin hyviä, kuten myös hahmot. Varsinkin Daryl on yksi suosikeistani.

tallennettu
Vs: Maailman kaikki TV-sarjat (yleistä höpinää) « Vastaus #354 : 05.08.2012 18:33 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 703 Basaaripisteet: 2 Profiili
Itseäni ei ole varsinaisesti häirinnyt kakkoskaudessa se, ettei "mitään ole tapahtunut". Koskaan ei kuitenkaan tiedä mitä mahdollisesti tapahtuu.
Minuun tämä on vaikuttanut päin vastaisesti. Kun mitään ei tapahdu, lopulta mitään ei myöskään odota. Lisäksi jos sarjaa katsoo vain tapahtumien odotuksen vuoksi, lopulta vain turhautuu. Ja siis se että zombi tai pari sattuu hyökkäämään, ei ole sitä että jotain tapahtuisi, varsinkin tässä sarjassa jossa maailma on mikä se on. Tämäkin on iso osa ongelmaa. Sarjan tahti on todella hidas ja vaikka zombi tai pari ei tule kuin joka kolmas tai neljäs jakso, se ei tunnu sen kummoisemmalta vaikka sitä ei joka jaksossa tapahdukkaan.

Vaikka saahan siitä pitää ja ilmeisesti aika moni pitääkin. Itseä vain kyrsii kun idea on ihan jees, mutta se ryssitään idiooteilla ja sillä että mitään ei tapahdu. Muistan kun heti ensimmäisissä jaksoissa näkyi kaupungin yllä helikopteri. Se herätti heti mielenkiinnon että mikä on jutun tarina. Mutta tämä oli ainoa viittaus mihinkään tälläiseen. Taisi käsikirjoitus muuttua matelevaksi kun huomattiin ensijaksoista että porukka oikeasti katsoo sarjaa.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Re: Maailman kaikki TV-sarjat (yleistä höpinää) « Vastaus #355 : 05.08.2012 19:32 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 943 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW "Mitään ei tapahdu" -tyyli ei haittaii ollenkaan, jos hahmot olisivat kiinnostavia ja näyttelijät osaisivat näytellä.
Play-Asia
tallennettu
Re: Maailman kaikki TV-sarjat (yleistä höpinää) « Vastaus #356 : 05.09.2012 06:34 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 943 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Homelandin ekan kauden kattelin tuossa viikko sitten. Oli huomattavasti parempi mitä odotin. Ainoa miinus tulee Claire Danesista (Carrie), jonka maneerit alkoivat ärsyttämään. Plussan puolelle jäätiin silti huomattavasti, erityisesti Morena Baccarinin takia:
Play-Asia
tallennettu
Vs: Maailman kaikki TV-sarjat (yleistä höpinää) « Vastaus #357 : 05.09.2012 07:49 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Homelandin toka kausi alkaa pian ja täällä odotellaan innolla, joskin pienellä varauksella.

Dexter, Homeland ja Fringen viimeinen kausi tarjoavat syksyyn hyvää tv-viihdettä. Näitä kolmea tulee siis ainakin seurattua.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Maailman kaikki TV-sarjat (yleistä höpinää) « Vastaus #358 : 05.09.2012 08:16 »
Ilkimys Run Jäsen Viestejä: 545 Basaaripisteet: 0 Profiili
Homelandin toka kausi alkaa pian ja täällä odotellaan innolla, joskin pienellä varauksella.

Dexter, Homeland ja Fringen viimeinen kausi tarjoavat syksyyn hyvää tv-viihdettä. Näitä kolmea tulee siis ainakin seurattua.
Käsittääkseni Dexter jatkuu 8. kauteen saakka?
tallennettu
Vs: Maailman kaikki TV-sarjat (yleistä höpinää) « Vastaus #359 : 05.09.2012 10:36 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW
Homelandin toka kausi alkaa pian ja täällä odotellaan innolla, joskin pienellä varauksella.

Dexter, Homeland ja Fringen viimeinen kausi tarjoavat syksyyn hyvää tv-viihdettä. Näitä kolmea tulee siis ainakin seurattua.
Käsittääkseni Dexter jatkuu 8. kauteen saakka?

Olet oikeassa. Sinne asti on kaikki suunniteltu valmiiksi ja lopetuskin on kuulemma jo mietitty.

Toivottavasti viimeinen kausi olisi kokonaan vaikka Dexterin ajojahtia Miamin murharyhmän toimesta, olisi aika huikea viimeinen rynnistys. Jossain vaiheessahan tuo kortti pelattaneen.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Sivuja: 1 ... 7 8 9 10 11 [12] 13 14 15 16 17 ... 20
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines