Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 ... 13 14 15 16 17 [18] 19 20
Tulostusversio
Aihe: Maailman kaikki TV-sarjat (yleistä höpinää)  (Luettu 223702 kertaa)
Vs: Maailman kaikki TV-sarjat (yleistä höpinää) « Vastaus #510 : 10.10.2014 18:57 »
Fyysinen Preesens Pakko toistaa Jäsen Viestejä: 1 838 Basaaripisteet: 1 Profiili Olisiko aika uudelle TV-sarjalle KO:lle? Voisi olettaa, että nyt jengi on löytänyt muitakin sarjoja kuin Ihmemiehen.
My name is Dexter. Unlike many of you believe, I’m not a serial killer. I’m not very much afraid of blood either.

-----

Fyysinen Preesens moderaattoriX.
tallennettu
Vs: Maailman kaikki TV-sarjat (yleistä höpinää) « Vastaus #511 : 12.11.2014 23:12 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 704 Basaaripisteet: 2 Profiili Arrow on outo sarja. Se on sillä outo että en tajua miksi haluan aina katsoa seuraavan jakson. TV:stä sitä ei jaksanut katsoa kuin muutaman jakson, mutta nyt kun ensimmäinen kausi on Netflixissä, tulee katsottua jakso per ilta. Ja sarja on oikeasti vähän onneton ja täynnä turhaa draamaa ja typeriä eukkoja. Esimerkkinä päähahmon sisko: Tuomio huumeiden käytöstä --> veli/päähenkilö saa neuvoteltua diilin että saa vain yhteiskunta palvelua eikä tarvi mennä linnaan --> Sisko sanoo että paskat, haluan *ittuilla äidilleni ja tehdä äitini onnettomaksi menemällä linnaan. WTF?! Lopulta äiti ja tämä sisko itkee sylikkäin tunteiden velloessa jne. ja sisko suostuu yhdyskuntapalveluun (en tylsistytä yksityiskohdilla).
Toinen tähän samaan liittyen: Kuinka Päähenkilö sai neuvoteltua diilin? Tuomari kun vannoi että nyt tehdään selväksi että huumeita ei käytetä ja linnaa tulee vaikka asianajajat olivat sopineen jo koko jutun. Päähenkilö otti yhteyttä vanhaan heilaansa joka otti isäpoliisiin yhteyttä (ja ruinasi) joka suostutteli tuomaria lieventämään tuomiota, joka ei onnistunut siis edes syyttäjän ja puolustuksen toimesta. WTF?!

Mutta silti, jostain syystä silti, katson sarjaa. En tajua miksi. Jotenkin jäin koukkuun. Ja touhu on melkein enemmän turhaa draamaa kuin toimintaa. Vaikka voisi kuvitella että DC:n sarjakuvaan perustuva sarja sisältäisi enemmän toimintaa. Mutta ei. Eukot tekee typeriä valintoja, äijät on ylpeitä ja itsepäisiä narsisteja,... Marvelin S.H.I.E.L.D. on huimasti parempi vaikka sekään ei mikää ihmeellinen ole. Toivon että DC:n muut tulevat sarjakuviin perustuvat TV -sarjat sisältäisivät hiukan enemmän asennetta, ilman turhia lässyn lässyn kuvioita. Ja kunhan Marvel ei lähde samalle linjalle esim. Daredevilin kanssa. Se olisi itkun paikka. Vaikka Marvelin sarjat tekevä taho (Marvel itse?) tuntuu ymmärtäväm paremmin lähde materiaalia kuin DC -sarjoja tehtaileva taho.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Maailman kaikki TV-sarjat (yleistä höpinää) « Vastaus #512 : 13.11.2014 14:04 »
Edgeworth Jäsen Viestejä: 230 Basaaripisteet: 0 Profiili Itse seuraan Arrowia, Agents of Shieldia, Gothamia ja Flashia jenkkien tahtiin. Constantinesta kattelin pilotin ja odottelen että saa katottua tuottarin kerralla. Nopeasti ajatuksia näistä.

Arrow:n ensimmäinen puolituottaria on aika heikkoa settiä, mutta sarja paranee koko ajan. Kun showrunnerit uskalsivat erottua Nolanin kaltaisesta grounded grittystä, pääsee DC:n sarjiskummallisuudet esiin, mikä on minusta vaan hyvä. Laurelista on alkanut muodostumaan yhtään seurattava hahmo vasta kolmostuottarissa. Ehkä siitä voi joskus jopa pitää. CW:lle tyypilliset melodraamat toisinaan häiritsee minuakin.

Agents of Shieldin ensimmäinen 3/4 tuottaria oli todella keskinkertaista, mutta Winter Soldierin jälkeen se on ollut parasta viihdettä. Kannattaa katsoa.

Pidän Gothamista, mutta se kyllä vaatii sitä että pistää aivot kunnolla narikkaan ja ei mieti yksityiskohtia. Ihan mukavaa, kevyttä Noiria jatkuvilla Batman-viittauksilla.

The Flash on todella hyvä, heti alusta. Vasta viime jaksossa tuli ensimmäiset todella turhat draamat vain draaman itsensä takia, mutta Flash on hyvin toteutettu niin hahmollisesti kuin voimiltaan, ja superpahiksia vilisee ottamassa turpiinsa. Pilotti on todella napakka, Arrowsta itsenäinen origin-stoori, se nyt vähintään kannattaa vilkaista.
tallennettu
Re: Maailman kaikki TV-sarjat (yleistä höpinää) « Vastaus #513 : 16.12.2014 12:27 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili Supernaturalia on nyt katsottuna sen verran, että ysikauden loppupuolella mennään. Epiä mukaillen, kassit tosiaan vähän tyhjennettiin vitoskaudella, mutta kyllähän tuota vieläkin mielellään katsoo. Kummasti sieltä aina pöllähtää joku uusi ja isompi uhka joka kaudelle. Jotain kertoo se, että kesäkuusta lähtien tuota on katsottu jakso illassa tahtiin. Jensen Acklesin esittämällä Deanilla toki iso osa sarjan viehätysvoimassa, kuten muillakin hyvillä hahmoilla. Lisäksi aina välillä tulevat hupijaksot.

On tässä myös pitänyt pikkuhiljaa herätä siihen karuun totuuteen, että kohta on sarja otettu kiinni ja elämässä taas ammottava aukko. Ainakin siihen asti, että keksii jotain uutta katsottavaa..
tallennettu
Re: Maailman kaikki TV-sarjat (yleistä höpinää) « Vastaus #514 : 16.12.2014 13:04 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 948 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW
Supernaturalia on nyt katsottuna sen verran, että ysikauden loppupuolella mennään. Epiä mukaillen, kassit tosiaan vähän tyhjennettiin vitoskaudella, mutta kyllähän tuota vieläkin mielellään katsoo. Kummasti sieltä aina pöllähtää joku uusi ja isompi uhka joka kaudelle. Jotain kertoo se, että kesäkuusta lähtien tuota on katsottu jakso illassa tahtiin. Jensen Acklesin esittämällä Deanilla toki iso osa sarjan viehätysvoimassa, kuten muillakin hyvillä hahmoilla. Lisäksi aina välillä tulevat hupijaksot.

On tässä myös pitänyt pikkuhiljaa herätä siihen karuun totuuteen, että kohta on sarja otettu kiinni ja elämässä taas ammottava aukko. Ainakin siihen asti, että keksii jotain uutta katsottavaa..

Buffy ja Angel. Siinä on 12 kautta katsottavaa.
Play-Asia
tallennettu
Re: Maailman kaikki TV-sarjat (yleistä höpinää) « Vastaus #515 : 08.01.2015 21:32 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili True Detective alkaa sitten huomenna Ylellä. Käsittääkseni klo 21 ja kaksi jaksoa tulee. Taisi tulla tänään jo Areenaan molemmat.

Ollaan nyt viimeistä jaksoa vaille katsottu toisen kerran tämä sarja, kun tuli se BD-boksi hankittua ja on tämä vaan edelleenkin loistava. Jos joku ei ole nähnyt, niin nyt ei ole mitään tekosyitä.


« Viimeksi muokattu: 08.01.2015 22:08 kirjoittanut despire »
tallennettu
Vs: Maailman kaikki TV-sarjat (yleistä höpinää) « Vastaus #516 : 08.01.2015 22:06 »
tetsuo ...I think. Jäsen Viestejä: 369 Basaaripisteet: 2 Profiili Ehdottomasti. Tuli melkein yhteen putkeen katsottua koko sarja kun Cdonista halvalla boksin sain. Alkutunnari kyllä laittaa heti tunnelman kohilleen. Toisen tuotantokauden kanssa otan kyllä saman lähestymistavan. Tykkään siitä että kausi on kokonaisuus, tulee helpommin yks tuottari ostettua, toisin kuin että oottais että koko sarja tulee ja sitten ostetaan se megaboksi, jota koitan tehdä Game of Thronesin kanssa.
tallennettu
Vs: Maailman kaikki TV-sarjat (yleistä höpinää) « Vastaus #517 : 25.04.2015 17:53 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Olin pitkään vältellyt Sherlockia fanityttöjen hypetyksen takia ja nyt on takana 6 jumalaista jaksoa. Helvetti mikä sarja ja kylläpä olisi ollut sääli jos en olisi antanut tälle mahdollisuutta. Jaksot pursuavat sisältöä ja niitä on vain kolme per kausi. Voin suositella sarjaa kyllä varauksetta aivan kaikille.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Maailman kaikki TV-sarjat (yleistä höpinää) « Vastaus #518 : 09.06.2015 10:05 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW http://www.buzzfeed.com/jarettwieselman/the-write-stuff

51 TV Writers Reveal Their Favorite Thing They’ve Ever Written


Kiintoisa artikkeli koskien TV-sarjojen avainhetkien käsikirjoittamista. Lindeloffin kuvailu Lostin 3. kauden finaalin viimeisen hetken käsikirjoittamisesta sai minut tuntemaan jo nostalgiaa! Through the Looking Glassin viimeiset minuutit olivat maagisia.


Greg Berlanti, Everwood:

My favorite thing I’ve written is probably the fight between Andy and Ephram in the Everwood pilot. I guess because it was the first show in TV I created and that was the first scene I did that made me realize perhaps this was a show and perhaps we could have a real parent and child fight on TV. And in a way everything I’ve been lucky enough to do is because that show worked. People still come up to me and tell me I will probably never write anything better and I’m totally fine with that.


Nyökkäilen. Tuo oli hetki, jolloin ajattelin tästä sarjasta "hitto, tämä tulee olemaan todella hyvä". Tietyllä tapaa 1. kauden määrittänyt hetki. Tämä sarja osui itselläni sellaiseen aikaan ja paikkaan, etten mitään vastaavaa tule ikinä kokemaan tv-fiktion parissa.

Ei hitto, nyt on pakko katsoa finaalin Amy/Ephram-montaasi. Ihan pakko.Kyyneelet valuivat aikoinaan valtoimenaan. Yksi tyydyttävimmistä TV-finaaleista, vaikka 3. ja 4. kaudet eivät enää yltäneetkään kahden ensimmäisen taianomaisuuteen kuin paikka paikoin.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Maailman kaikki TV-sarjat (yleistä höpinää) « Vastaus #519 : 22.06.2015 18:32 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili True Detectiven 2. kausi alkoi eilen jenkeissä. Hop hop.
tallennettu
Vs: Maailman kaikki TV-sarjat (yleistä höpinää) « Vastaus #520 : 22.06.2015 21:55 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili
True Detectiven 2. kausi alkoi eilen jenkeissä. Hop hop.
On tää ihan suomessakin alkanut.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Re: Maailman kaikki TV-sarjat (yleistä höpinää) « Vastaus #521 : 22.06.2015 22:01 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili
True Detectiven 2. kausi alkoi eilen jenkeissä. Hop hop.
On tää ihan suomessakin alkanut.

Todennäköisesti.

Pointti olikin lähinnä, että nyt sitä saa, mitä kautta jaksonne katsottekin.
tallennettu
Re: Maailman kaikki TV-sarjat (yleistä höpinää) « Vastaus #522 : 20.07.2015 21:59 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili Suhteellisen jöötiä ollut tämä True Detectiven 2. kausi tähän mennessä, ainakin ykköskauteen verrattuna. Toki tuota nyt olikin aika mahdoton ylittää, mutta kun millään osa-alueella ei päästä lähellekkään. Kyllähän tätä nyt katsoo, mutta selvä pettymys tämä on.
tallennettu
Vs: Maailman kaikki TV-sarjat (yleistä höpinää) « Vastaus #523 : 20.07.2015 22:34 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 577 Basaaripisteet: 4 Profiili Ekan jakson katoin, enkä tajunnut, että mitä helvettiä edes tapahtuu. Intromusakin on surkea edelliseen verrattuna.
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Re: Maailman kaikki TV-sarjat (yleistä höpinää) « Vastaus #524 : 21.07.2015 09:18 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili
Ekan jakson katoin, enkä tajunnut, että mitä helvettiä edes tapahtuu. Intromusakin on surkea edelliseen verrattuna.

Joo ei tässä meinaa aina tajuta, että mitä tapahtuu tai mistä puhutaan, ainakaan aluksi. Jotenkin onnistuneet tekemään tästä niin sekavan, että varsinkin aluksi täytyi oikein pinnistellä että ei putoa kärryiltä. En muista, että samaa ongelmaa olisi koskaan ollut yhdenkään sarjan kanssa. Nyt on jo 5 jaksoa tullut, mutta tuntuu että oikein mitään ei tapahtunut viiden ekan aikana. Tai tavallaan kaikkea tapahtuu, mutta ei mitään kovin järkevää. Tuntuu, että tämä on venynyt jo tälläisenään ihan liikaa kun tuo koko premissi ei ole mikään erityisen kiinnostava.

En itsekään tajua tuota introa. Biisi ei mitenkään sovi tuohon ja muutenkin tosi outo. Ykköskauden intro oli jotain erityistä. Itse asiassa alan kyllä pikkuhiljaa lämpenemään itse biisille, mutta ei se edelleenkään mielestäni sovi tuohon introon.

Hahmot eivät ole mitenkään kauhean kiinnostavia, saatika dialogi ole erityisen hyvää. Farrellin hahmo on ehkä poikkeus tähän, mutta ei hänenkään hahmo mikään erityisen kiinnostava ole. Toisekseen hahmoja on ihan liikaa. Neljän päähahmon kanssa ei koskaan päästä oikein pintaa syvemmälle. Toisaalta esim. Vaughnin hahmoon tuhlataan liikaa aikaa suhteessa siihen, mitä hänen tarinassaan tapahtuu.

Toisekseen vähän hölmöjä noi kohdat, joissa yritetään emuloida ykköskauden fiilistä. Puhun nyt näistä ilmakuvauksista, joiden aikana soi pahaenteinen musiikki, joita oli ykköskaudella paljon. Nämä sopivat hyvin ja loivat tunnelmaa, kun kyse oli jostain Lousianan rämeistä ja takametsistä. Sama musiikki ja kuva jostain Losin motarista ei oikein toimi halutulla tavalla..

Nyt alkaa pikkuhiljaa tapahtua jotain, mutta onhan tässä enään 3 jaksoa jäljellä niin paras olisi. Ilmeisesti jotain kuitenkin menetettiin, kun viime kauden ohjaaja siirtyi tuottajaksi ja McConaughey/Harrelson eivät ole kannattelemassa sarjaa.« Viimeksi muokattu: 21.07.2015 16:45 kirjoittanut despire »
tallennettu
Vs: Maailman kaikki TV-sarjat (yleistä höpinää) « Vastaus #525 : 21.07.2015 11:46 »
Sarkoni Jäsen Viestejä: 435 Basaaripisteet: 0 Profiili Juuei nappaa. Kaksi jaksoakohan katsoin, enkä enempää jaksa. Ihme haahuilua. Ei mitään dynamiikkaa henkilöiden välillä, eikä tarinakaan vie mihinkään. Mutta toki jos internetti tulevien jaksojen aikana vallan räjähtää, niin saattaahan sitä vielä palatakin tämän pariin.

Enpä muuten ole Hannibalin uusintakaan kautta viitsinyt paria jaksoa enempää seurata. Kärryillä sentään olen joten kuten pysynyt, mutta samanlainen haahuilun viba siinäkin on.
tallennettu
Vs: Maailman kaikki TV-sarjat (yleistä höpinää) « Vastaus #526 : 22.07.2015 23:08 »
Teme Jäsen Viestejä: 37 Basaaripisteet: 0 Profiili Oli kyllä ekat kolme jaksoa aika jäätävää tavaraa tuosta True Detectiven kakkoskaudesta. Todella sekavaa eikä millään meinannut pysyä kartalla henkilöistä ja tapahtumista. Nelos ja vitosjaksot ovat olleet kyllä jo huomattavasti parempaa settiä ja nelosjakson viimeiset kymmenen minuuttia olivat kyllä hienoa tykitystä. Suurin ongelma tahtoo olla tuo Vaughnin henkilöhahmo, jonka edesottamukset tuntuvat aina jotenkin irrallisilta ja merkityksettömiltä. Farrellin ja McAdamsin hahmot toimivat hyvin ja jaksavat kiinnostaa, mutta neljä päähenkilöä ja vain kahdeksan jaksoa, niin väistämättä tulee fiilis, että yritetään ympätä liian paljon kaikkea näin lyhyeen sarjaan.

On tämä toki edelleen keskivertosarjoja parempi ja eipä tällä hetkellä oikein mitään muutakaan katsomisen arvoista tahdo olla. Wayward Pines on tosin ollut ihan positiivinen yllätys ja huomenna sekin taitaa päättyä.
tallennettu
Re: Maailman kaikki TV-sarjat (yleistä höpinää) « Vastaus #527 : 11.08.2015 13:38 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili Olihan se True Detective aika jöötiä loppuun asti. Ei oikein mitään järkeä koko touhussa. Valituksen aiheita on sen verran paljon, että ei oikein edes pysty pistämään ajatuksia paperille.

Ykköskauden suurena fanina massiivinen pettymys. Oli siellä hyviäkin hetkiä, mutta aivan liian vähän.


Joku oli GAFissa tehnyt vähän listaa ja aika samaa mieltä (sis. spoilereita):
Spoileri (osoita katsoaksesi)
tallennettu
Vs: Maailman kaikki TV-sarjat (yleistä höpinää) « Vastaus #528 : 09.11.2015 01:43 »
Kubs Jäsen Viestejä: 493 Basaaripisteet: 1 Profiili Ash vs. Evil Deadia katsonut kaksi ilmestynyttä jaksoa ja onhan se aika kovaa kamaa. Vahvasti suunnattu Evil Dead elokuvat nähneille, ei tästä varmasti muut oikein irti saa mitään. Kieli poskessa mennään ja onhan se Bruce Campbell edelleen kova jätkä.

Harmittavan lyhyitä vaan jaksot. Ensimmäinen oli 40min ja loput lähempänä 30 minuuttia.
tallennettu
Vs: Maailman kaikki TV-sarjat (yleistä höpinää) « Vastaus #529 : 16.12.2015 19:42 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Black Mirror netflixissä.

Vuosituhannen paras sci-fi sarja. Uskottavaa, liikuttavaa ja pelottavaa tavaraa. Yksi heikompi jakso mahtui mukaan, mutta kaikki muut olivat loistavia ja herättelivät yhdessä jaksossa enemmän ideoita kuin monet sarjat kokonaisuudessaan. Jaksoja saatavilla vasta seitsemän, joten nyt jokainen kipinkapin katsomaan.  


« Viimeksi muokattu: 18.12.2015 11:57 kirjoittanut zoukka »
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Maailman kaikki TV-sarjat (yleistä höpinää) « Vastaus #530 : 17.12.2015 20:38 »
Kubs Jäsen Viestejä: 493 Basaaripisteet: 1 Profiili
Dark Mirror netflixissä.

Vuosituhannen paras sci-fi sarja. Uskottavaa, liikuttavaa ja pelottavaa tavaraa. Yksi heikompi jakso mahtui mukaan, mutta kaikki muut olivat loistavia ja herättelivät yhdessä jaksossa enemmän ideoita kuin monet sarjat kokonaisuudessaan. Jaksoja saatavilla vasta seitsemän, joten nyt jokainen kipinkapin katsomaan. 

Black Mirror taitaa olla? Pitää laittaa seurantaan!
tallennettu
Vs: Maailman kaikki TV-sarjat (yleistä höpinää) « Vastaus #531 : 18.12.2015 09:53 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Juu niin onkin mistähän mä tuon etuliitteen repäisin.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Re: Maailman kaikki TV-sarjat (yleistä höpinää) « Vastaus #532 : 18.12.2015 10:51 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 948 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Katsoinpa Marvelin Jessica Jonesin. Itse hahmo ei ollut tuttu ollenkaan, mutta pari sivuhahmoa on tullut vastaan joskus. Joka tapauksessa hyvä sarja ja sopivan raaka. Antaa vastapainoa Marvel-leffoille joissa ei näy tippaakaan verta tai kukaan sivullinen ei kuole vaikka koko kaupunki räjähtäisi. Aika samaa sarjaa Daredevil-sarjan kanssa.
Play-Asia
tallennettu
Re: Maailman kaikki TV-sarjat (yleistä höpinää) « Vastaus #533 : 18.12.2015 14:07 »
Dr. Scientist Jäsen Viestejä: 700 Basaaripisteet: 3 Profiili
Juu niin onkin mistähän mä tuon etuliitteen repäisin.

Vai puhuitko sittenkin Dark Matterista? Siinä kans kova scifi sarja.
tallennettu
Vs: Maailman kaikki TV-sarjat (yleistä höpinää) « Vastaus #534 : 18.12.2015 14:20 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Eiku Black Mirror.

"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Maailman kaikki TV-sarjat (yleistä höpinää) « Vastaus #535 : 21.12.2015 00:20 »
Kubs Jäsen Viestejä: 493 Basaaripisteet: 1 Profiili Tuli katsottua nuo kaikki Black Mirror jaksot ja on kyllä loisto sarja. Tuli vahvat Outerlimits tunnelmat. Eka jakso oli mielestäni heikoin, mutta ei huono sekään. Seuraavassa kaudessahan on sitten jo 12 jaksoa, eli melkein tuplat nykyiseen verrattuna. Toivottavasti taso pysyy yhtä korkealla. Zoukalle iso peukku, olisi muuten varmaan jäänyt katsomatta.
tallennettu
Re: Maailman kaikki TV-sarjat (yleistä höpinää) « Vastaus #536 : 21.12.2015 08:13 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 948 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Vai puhuitko sittenkin Blacklististä?
Play-Asia
tallennettu
Vs: Maailman kaikki TV-sarjat (yleistä höpinää) « Vastaus #537 : 21.12.2015 09:42 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Hyi joku amerikkalainen halpissarja.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Maailman kaikki TV-sarjat (yleistä höpinää) « Vastaus #538 : 21.12.2015 10:39 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW
Tuli katsottua nuo kaikki Black Mirror jaksot ja on kyllä loisto sarja. Tuli vahvat Outerlimits tunnelmat. Eka jakso oli mielestäni heikoin, mutta ei huono sekään. Seuraavassa kaudessahan on sitten jo 12 jaksoa, eli melkein tuplat nykyiseen verrattuna. Toivottavasti taso pysyy yhtä korkealla. Zoukalle iso peukku, olisi muuten varmaan jäänyt katsomatta.

Kolme jaksoa olen myös katsellut ja vahvat ylistyssanat myös täältä. Jaksojen konseptit ovat olleet tähän mennessä aina äärimmäisen mielenkiintoisia.

Netflixin ansiostahan tuo sarja jatkuu kun latoivat taalat tiskiin ja hommasivat alkuperäiset showrunnerit rustaamaan pidempää kautta, joka tulee näillä näkymin 2016 puolivälissä tai loppupuolella palveluun.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Maailman kaikki TV-sarjat (yleistä höpinää) « Vastaus #539 : 21.12.2015 16:05 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Odottakaahan viimestä jaksoa  :o
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Sivuja: 1 ... 13 14 15 16 17 [18] 19 20
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines