Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 ... 4 5 6 7 8 [9]
Tulostusversio
Aihe: Levyostokset  (Luettu 89474 kertaa)
Vs: Levyostokset « Vastaus #240 : 05.01.2010 11:58 »
kep Jäsen Viestejä: 807 Basaaripisteet: 0 Profiili
Mew - Frengers
Onhan tuo kova levy, käy itsellänikin kuuntelussa vielä silloin tällöin ja Jonas Bjerren laulu soi vieläkin komeasti. Oman lajityyppinsä merkkipaaluja ainakin täällä Pohjoismaissa.

Omia ostoksia taas pitkästä aikaa:


Explosions In The Sky - The Earth Is Not A Cold Dead Place
Hemmetin kovaa kitaravetoista instrumentaalimusiikkia. Tehty yhteen putkeen kuuntelua varten.


Yeah Yeah Yeahs - Is Is
YYYs:n välimallin työ raa'an Fever To Tellin ja mielestäni ylituotetun Show Your Bonesin välistä. Viiden biisin rykäisy iskee kuitenkin täysillä jokaisen kappaleen kohdalla, ja on aika helposti paras EP minkä omistan tai olen koskaan kuunnellut läpi.
Missähän Suomi olisi, jos 1939 olisi ollut rajalla 300 000 dosenttia.
-Gba

Katsoppas kirjoitusasuasi ja vertaa minuun. Itse olen viisitoista vuotias joten älä tule ruikuttamaan, piste.
-IceCold
tallennettu
Vs: Levyostokset « Vastaus #241 : 05.01.2010 14:26 »
Tzibo Jäsen Viestejä: 492 Basaaripisteet: 0 Profiili Explosions in the Skyta pitäisi itsekin ostaa, jonkinlaista post-rockin kärkikastia sekin vissiin on. Pitänee vaan jostain kuunnella sitä ennen ostamista. Bai tö wei, kep, musamakusi vaikuttaa aika hyvältä ja mennee monelta osalta yhteen Sputnikmusicin tarjonnan kanssa, joten kai olet tutustunut sivun tarjontaan? 2009 parhaat levyt -lista oli varsin mielenkiintoinen tuolla. Toki Sputnikmusicin käyttäjien kommentit uutisiin on ihan paskaa ja monesti tuolla näkee ehkä jonkinlaista lo-fi/garage/indie-ihannointia ihan vain sen indien vuoksi, mutta menkööt, kiinnostavimmat uutiset tuolla ainakin itselleni on ollut musasivustoista mitä tiedän. (Joskaan en kovin paljoa tiedä)
tallennettu
Vs: Levyostokset « Vastaus #242 : 07.01.2010 22:05 »
Aivis Nettikiusaaja Jäsen Viestejä: 978 Basaaripisteet: 0 Profiili Hyviä levyjä olette ostelleet, ihmiset!

Tänään lähti Helsingistä mukaan vähän itsellenikin...





Gojira - From Mars to Sirius

Mukavaa Ranskanmaalaista karjuntarytinää, jossa ihokarvat nostattavat sanoitukset ja riffit.





Dream Theater - Six Degrees of Inner Turbulence

Aikaisemmin jo kuultu, mutta vasta nyt levyn hommasin. Yksi lempparini DT:n levyistä.





Björk - Medulla

Viides Björk -levyni. En ole vielä ehtinyt kuunnella, mutta laatua on varmana tämäkin.





Porcupine Tree - Up the Downstairs

Vanhempi Porcu iskee yhtä kovaa kuin uusikin, mutta vanhojen fiilis ja kokeellisuus on vain jotain mitä herra Wilson ei ole saanut enää uudempaan tuotantoon. Vaan enpä tiedä tarvitseekokaan.





AMM - Fine

Täysin imporvisoitua musiikkia soittava "legendraainen" Brittibändi.


Nyt kuuntelemaan.






tallennettu
Re: Levyostokset « Vastaus #243 : 07.01.2010 23:24 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili Äh, Porcuun on pitänyt tutustua jo pitkään, mutta jotenkin ei koskaan saa aikaiseksi. Alkuviikosta kiire hellittää, joten etsin silloin käsiini levyjä kuunneltavaksi.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Re: Levyostokset « Vastaus #244 : 07.01.2010 23:35 »
Aivis Nettikiusaaja Jäsen Viestejä: 978 Basaaripisteet: 0 Profiili
Äh, Porcuun on pitänyt tutustua jo pitkään, mutta jotenkin ei koskaan saa aikaiseksi. Alkuviikosta kiire hellittää, joten etsin silloin käsiini levyjä kuunneltavaksi.

Noniin  8) pitää vain muistaa että Porcupine Treen musiikillinen tyyli on muttunut lähes joka kolmannen levyn jälkeen, vuosien saatossa psykedeelisestä kokeilumusiikista progressiiviseen rokkimetalliin. Kannattaa vaikka Wikipediasta (eng) vähän katsella discografiaa, tai sitten ei.
tallennettu
Re: Levyostokset « Vastaus #245 : 07.01.2010 23:43 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili
Äh, Porcuun on pitänyt tutustua jo pitkään, mutta jotenkin ei koskaan saa aikaiseksi. Alkuviikosta kiire hellittää, joten etsin silloin käsiini levyjä kuunneltavaksi.

Noniin  8) pitää vain muistaa että Porcupine Treen musiikillinen tyyli on muttunut lähes joka kolmannen levyn jälkeen, vuosien saatossa psykedeelisestä kokeilumusiikista progressiiviseen rokkimetalliin. Kannattaa vaikka Wikipediasta (eng) vähän katsella discografiaa, tai sitten ei.

Näin olen kuullut. Aluksi kaivan varmaan huvin vuoksi yhdestä useampaan levyä ihan arvalla, ja tarpeen mukaan vilkuilen julkaisulistaa sitten jossain vaiheessa. Pidetään jännityksestä kiinni. ;)
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Levyostokset « Vastaus #246 : 08.01.2010 03:03 »
kep Jäsen Viestejä: 807 Basaaripisteet: 0 Profiili
Explosions in the Skyta pitäisi itsekin ostaa, jonkinlaista post-rockin kärkikastia sekin vissiin on. Pitänee vaan jostain kuunnella sitä ennen ostamista. Bai tö wei, kep, musamakusi vaikuttaa aika hyvältä ja mennee monelta osalta yhteen Sputnikmusicin tarjonnan kanssa, joten kai olet tutustunut sivun tarjontaan? 2009 parhaat levyt -lista oli varsin mielenkiintoinen tuolla. Toki Sputnikmusicin käyttäjien kommentit uutisiin on ihan paskaa ja monesti tuolla näkee ehkä jonkinlaista lo-fi/garage/indie-ihannointia ihan vain sen indien vuoksi, mutta menkööt, kiinnostavimmat uutiset tuolla ainakin itselleni on ollut musasivustoista mitä tiedän. (Joskaan en kovin paljoa tiedä)
Katselin nopeasti läpi ja kyllähän tuolta jotain mielenkiintoista löytyi. Jäi itse sivustonkin tarjonnasta samaa mieleen, mitä sinulla oli käyttäjien kommenteista. Noh, eipä ole sentään samanlaista vaahtoamista kuin Pitchforkissa joistain tietyistä bändeistä, kuten Animal Collectivesta. (Meriweather Post Pavilion EI ole hyvä levy, lopettakaa!)

Pitääkin laittaa tuo Vampire Weekendin uusi soimaan. Edellinen levy oli yllättävän hyvä, jos vain osaa filtteröidä pois erittäin teennäiset sanoitusaiheet.
Missähän Suomi olisi, jos 1939 olisi ollut rajalla 300 000 dosenttia.
-Gba

Katsoppas kirjoitusasuasi ja vertaa minuun. Itse olen viisitoista vuotias joten älä tule ruikuttamaan, piste.
-IceCold
tallennettu
Vs: Levyostokset « Vastaus #247 : 08.01.2010 23:13 »
Tzibo Jäsen Viestejä: 492 Basaaripisteet: 0 Profiili Jatkaen pientä offaria vielä - tuo Animal Collective on kyllä ihan jäätävän yliarvostettu. Merriweather Post Pavillion on tyyliin joka ikisen "best of 2009"-listan päässä ja jos "Best of 00's"-listan päässä ei ole Kid A, on se samainen Eläinpossen levy. Pari biisiä olen kuullut ja enpä ole mitenkään erityisen vakuuttunut. Okei, kivat soundit ja kaikkea muttei se tässä vaiheessa vielä minään mullistuksena ole minulle auennut. Pitchfork on taasen sinänsä ihan mielenkiintoinen, vaikkakin vaikuttaa melko elitistiseltä. (Tai sitten vihaan vaan niiden Mars Volta -arvosanoja)
tallennettu
Vs: Levyostokset « Vastaus #248 : 09.01.2010 09:43 »
tiong tng @ QuakeNet, IRCNet, NetGamers Jäsen Viestejä: 321 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Pöh, olette vaan väärässä. Levy toimii nimenomaan kokonaisuutena loistavasti - jopa mulle, vaikka en juurikaan tuollaista electro/indietä kuuntelekaan. Jos nyt pitää pari biisiä nostaa esiin niin kuunnelkaa vaikka My Girls ja Brothersport, näistä varsinkin ensiksi mainittu toimii aivan mielettömän hyvin yksinäänkin ja on selvästi yksi vuoden parhaista yksittäisistä biiseistä.

Kep, jos Explosions in the Sky iskee niin suosittelen tutustumaan Godspeed You! Black Emperorin Lift Your Skinny Fists Like Antennas to Heaven -levyyn ja etenkin biiseihin Sleep ja Static. Post-rockin ehdoton merkkiteos.


« Viimeksi muokattu: 09.01.2010 16:49 kirjoittanut tiong »
:: tiong ~ Xbox One, PS4, PS3, Wii, Xbox 360, Xbox, PS2, GC, PC, PSX, DS Lite ::
:: Gamertag: tiong fi ::
:: PSN: tiong_fi ::
:: i5 3570K, 16GB DDR3 1600MHz, HD7950 3GB ::

:: http://twitter.com/tiong_fi
tallennettu
Vs: Levyostokset « Vastaus #249 : 09.01.2010 14:05 »
Aivis Nettikiusaaja Jäsen Viestejä: 978 Basaaripisteet: 0 Profiili Joo, ja jos haluaa vielä kyllästyttää itseään post-rockilla, niin jokainen itseään kunnioittava ihminen kuuntele tämän ehdottoman klassikon:




tallennettu
Vs: Levyostokset « Vastaus #250 : 23.02.2010 19:27 »
Tzibo Jäsen Viestejä: 492 Basaaripisteet: 0 Profiili Mitäs...

Kanye West - The College Dropout

Joo, Kanye on kusipää. Joo, Kanyen uusi matsku on autotunepelleilyä. Mut eihän se muuta vanhan matskun laatua mikskään! Late Registration on aika jees albumi ja tämäkin vaikuttaa ihan hyvältä, tosin ei yhtä hyvältä. Noh, 3½ euron hinnalla on paha valittaa.

Mos Def - The Ecstatic

Oli kehuttu ja jotenkin tämmöisenä heräteostoksena napsahti mukaan. Noh, onneksi napsahti sillä Mos Defin lievästi etniset biitit sopivat aika hyvin jäbän riimittelyyn, tykkään.

Strong Arm Steady - In Search of Stoney Jackson

Jeba, eli Madlibin tekemiä eri sielukkaita biittejä Strong Arm Steadyn räppiin sovitettuna. SAS ei varsinaisesti ole mikään riimijumalien kerho, mutta runsas guestivalikoima hoitaa hommansa eikä SASinkaan riimeissä mitään valittamista varsinaisesti ole.

Dangerdoom - The Mouse and The Mask

Tätä ei ollut varastossa tilaushetkellä -> ei ole saapunut vielä -> en anna sen suurempaa arviota, mitä nyt Spotifysta olen kuunnellut niin on aika jees.
--
Ja sitten räpistä muille seuduille!
--
Bob Marley - A Legend: 50 Reggae Classics

Marleyn veikkosen kolmen levyn koksu tuli ostettua kun halvalla lähti. Yllätyksekseni tuossa oli vain yksi sama biisi (Satisfy my Soul) kuin jo valmiiksi kotitaloudessamme olevalla toisella Legend-koksulla. Kelpaa. :)

Sigur Rós - Agætis Byrjun

Rósin klassikkodebyytti, pakkohan tuo oli ostaa kun oli myös tarjouksessa. Maistuu!

Orphaned Land - Mabool

Israelilaista, suht itämaisvaikutteista progemetallia. Erittäin hyvän kuuloista! (Levy ei ole vielä saapunut - Spotify on avain.)

Kuuskymppiä nämä teki yhteensä; Play.com.
tallennettu
Vs: Levyostokset « Vastaus #251 : 23.02.2010 21:35 »
Melfice_ Rento ja seksikäs. Jäsen Viestejä: 1 033 Basaaripisteet: 0 Profiili Siis, Kanyelta College Dropout on huomattavasti kovempi kuin Late Registration tai Graduation. Kuten debyyteillä yleensäkin on tapana. Yksi vuoden 2004 klassikkolevyistä (vai tuliko se jo 2003, ei voi muistaa.)
N
tallennettu
Vs: Levyostokset « Vastaus #252 : 25.04.2010 23:47 »
Fyysinen Preesens Pakko toistaa Jäsen Viestejä: 1 838 Basaaripisteet: 1 Profiili Ilahduttava löytö Jumbon Citymarketissa: Moppi ja Aivokurkiaisten toka levy neljällä eurolla. Pyllykenraali!
My name is Dexter. Unlike many of you believe, I’m not a serial killer. I’m not very much afraid of blood either.

-----

Fyysinen Preesens moderaattoriX.
tallennettu
Vs: Levyostokset « Vastaus #253 : 15.07.2010 21:31 »
Tzibo Jäsen Viestejä: 492 Basaaripisteet: 0 Profiili


Radioheadin box set tuli ostettua. Setti sisältää siis 6 studiolevyä (kaikki paitsi In Rainbowsin) ja yhden livelevyn. Radiohead ei ole vielä koskaan avautunut minulle täysin (paitsi OK Computer) ja ajattelin että tässäpä tilaisuus - box setti nimittäin maksoi Keltaisessa Jäänsärkijässä vaivaiset 40 euroa (TARJOUS, eipä tullut netissäkään halvemmalla nähtyä!), joka 7:stä Radioheadin albumista ei kovin paljoa ole. Ja boksit on aina staileja, toki. Tähän mennessä olen kuunnellut Pablo Honeyn ja, öh, poikkeuksellisesti Spotifysta Thom Yorken soololevyä nimeltä The Eraser. Pablo Honey oli ihan jees alt. rockia, aika poikkeavaa Radioheadin myöhäisemmästä elektronisemmasta matkusta mutta ihan menevä. Eraser taasen on jotenkin kolahtanut tosi hyvin, pitänee tämäkin hankkia. :)
tallennettu
Vs: Levyostokset « Vastaus #254 : 20.07.2010 23:09 »
echoes WELCOME TO SPECIAL ROUND Jäsen Viestejä: 1 300 Basaaripisteet: 7 Profiili
Radioheadin box set tuli ostettua.

Loistava ostos! Radiohead on kyllä helposti meikäläisen lempibändi nykybändeistä. Innovatiivisempaa musaa saa hakea ja bändi tuntuu uusiutuvan mukavasti joka levyllä. Kannataa ehdottomasti se In Rainbowskin hommata, loistolätty sekin.

Huhujen mukaan olisi tänä vuonna uutta levyä tulossa, kovat on odotukset!
tallennettu
Vs: Levyostokset « Vastaus #255 : 26.07.2010 18:29 »
Riepu Oh nice. Moderaattori * Viestejä: 984 Basaaripisteet: 2 Profiili Fiilisten ja sen myötä myös musiikkimaun heitellessä välillä laidasta laitaan, ei levyjen ostaminen ole koskaan ollut mikään erityinen pakkomielle minulle. Silloin tällöin täytyy kuitenkin tehdä poikkeuksia, joista tällä kertaa yhden on saanut aikaan Sigur Rós.

Kaveri esitteli minulle kyseisen bändin lähemmäs vuosi sitten tohkeissaan, ja vaikkei tarjonta vielä tuolloin erityisen kummoiselta tuntunutkaan, palasin kuuntelemaan biisejä useaan otteeseen, jos esimerkiksi jotain menevämpää tavaraa ei kyseisenä hetkenä huvittanut kuunnella. Spotify-kutsun saatuani kasvoi Rósin kuuntelu kuitenkin merkittävästi. Suurehkon osan tarjonnasta oltua helposti ja nopeasti käsissä, menivät useat yöt tätä rauhaisaa ja erilaista musiikkia kuunnellessa. Samalla pikku hiljaa aloin huomata, että mitä enemmän päädyin biisejä kuuntelemaan, sitä enemmän ne alkoivat myös upota. Enää olikin vain ajan kysymys, milloin levyjä täytyi alkaa kanniskella kotiin asti.

Viimeisen kuukauden levyostokset näyttävätkin nyt seuraavalta:



Sigur Rós - Agætis Byrjun

Ostoskasan vanhin levy, joka ei Spotifyssa kerännyt minulta mitään järin suurta suosiota. Jo pelkkä Starálfurin studioversion mukanaolo riitti kuitenkin loistavaksi syyksi poimia lätty mukaan, vaikka tokihan myös mukana olevat muutkin biisit ovat ehdottomasti hienoa kuunneltavaa. Itse asiassa levy olisi varmaankin arvokkaampi silmissäni, jos siitä ei löytyisi selkeäksi suosikikseni muuttunutta Starálfuria. Nyt kyseinen biisi vie nimittäin huomion muilta tuotoksilta.

Sigur Rós – Takk...

Mahdollisesta bändin paras levy tai ainakin parhaimpia ()-albumin kanssa (Vonia en ole kuullut). Starálfurin tasoista biisiä ei löydy, mutta muuten levy on varsin tasaisen laadukas alusta loppuun muutamalla varsin kovalla helmellä varustettuna (Hoppípolla, Sé Lest).

Sigur Rós – Hvarf-Heim

Eräänlainen levy-yhdistelmä, josta löytyy niin vanhoja tuttuja biisejä livenä, mutta myös muutamia aiemmin julkaisemattomia biisejä. Setti olikin poimittava jälkimmäisestä syystä mukaan, vaikka suurimmassa kulutuksessa onkin tosin - yllätys yllätys - ollut Starálfurin live-versio.

Jónsi – Go (Experience Edition)

Sigur Rósin levyjen tapaan kuuntelin Jónsinkin sooloalbumia silloin tällöin Spotifysta, mutten kuitenkaan ehtinyt lämmetä sille mitenkään erityisemmin. Jónsin tyyli oli kulttibändiin verrattuna yllättävän erilainen jo pelkästään runsaan englannin kielen käytön takia, mutta samalla Go on myös paljon ”menevämpi” ja ”hilpeämpi”, mikä vaati odotettua enemmän totuttelua. Näin ollen Go'ta voidaankin pitää heräteostoksena. Se ei ollut ehtinyt niinkään vakuuttaa minua, mutta kun kaupassa levy osui ensimmäisen kerran tähtäimeeni, ei pakotietä ollut – onneksi.

Sigurin tapaan Jónsi iskee aluksi vähän kerrallaan, mutta tuntuu paranevan joka kuuntelukerralla vielä viikkojenkin jälkeen. Kun levyn ilmeeseen pääsee sisälle, on Go mukavaa kuunneltavaa, josta saan lähes poikkeuksetta aina hyvän mielen, jollaista harvemmin muusiikkia kuunnellessa tulee vastaan. Toki mukaan mahtuu muutama tyyliltään tutumpikin kappale, jotka nekään eivät kuitenkaan tunnu laadullisesti yhtään heikommilta. Go on alusta loppuun todella tasapainoinen, enkä ole kyennyt löytämään siitä yhtään biisiä, joka nousisi esiin heikkona esityksenä. Koko setti putoaakin todella hyvin, eikä kyllästymisestä ole tietoakaan.

**********************

Kuten jotkut kuitenkin tietävät, on tämä kaikki vasta alkua. Olen ehdottomasti enemmän kuin mielelläni suunnittelut vielä jäljellä olevien Sigur Rós -albumien (Von, (), Með suð í eyrum við spilum endalaust) hommaamista, eikä levyjen ostaminen ylipäätänsä taida vielä jäädä tähänkään. Pian Disturbedilta pukkaisi nimittäin uutta albumia, joka sekin täytynee varmaan ostaa. Näin ollen tämä vuosi taitaakin olla minulle aika historiallinen, sillä näin paljoa en ole aiemmin levyjä ostellut.


« Viimeksi muokattu: 26.07.2010 19:02 kirjoittanut Riepu »
To defy me is a senseless act which goes against your world's wishes...
tallennettu
Vs: Levyostokset « Vastaus #256 : 26.07.2010 21:00 »
Tzibo Jäsen Viestejä: 492 Basaaripisteet: 0 Profiili Loistavaa! Itsellä on ollut myös tässä jonkin aikaa suunnitteilla, että hankkisin koko Sigur Rósin tuotannon, mutta en ole hirveästi askelia ole kyseisen projektin eteen ottanut. Antaa ajan tehdä tehtävänsä - jossain vaiheessa niitä tarjouksia tulee eteen kuitenkin. Tällä hetkellä omistan ( ):n, Agætis Byrjunin ja Jónsin Go-levyn (vaikkei projektiin sinänsä liitykään). Ylipäätänsä olisi aika makeeta jos omistaisi jonkun bändin koko diskografian. ( ) on mitä mahtavin albumi ja Untitled 1 on edelleen yksi mahtavimmista biiseistä koskaan. Agætikseltä lempibiisejä ovat mainitsemasi Staralfurin ohella Flugufrelsarinn - ne falsettilopetukset lauseisiin ovat mahtavat - ja Sigur Rósiksi yllättävän menevä (joskin melko hitaahkoksi muuttuva) Hjartað Hamast.

Muihin albumeihin en ole vielä niin hirveästi tutustunut, mutta oletan niiden olevan suhteellisen samaa laatua. :) Taisi muuten olla Pelaajalauta joka sai minut Sigur Rósia edes kuuntelemaan!
tallennettu
Re: Levyostokset « Vastaus #257 : 26.09.2012 13:09 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili

Tuli ennakkotilattua ihan fyysinen kopio Levykauppa Äx:stä. Mukana tulee itse CD + DVD ja hintaa 21,90€ + postit. En edes muista, milloin olisin viimeksi ostanut fyysisen levyn koska niitä ei tule kuunneltua, mutta tämä on se poikkeus joka vahvistaa säännön.
tallennettu
Vs: Levyostokset « Vastaus #258 : 26.09.2012 22:39 »
blindside Jäsen Viestejä: 151 Basaaripisteet: 1 Profiili Hyvin kevyesti ei voi sanoa että joku levy on paras ikinä mutta kaikesta musiikista mitä olen ikinä tähän päivään mennessä kuunnellut, alla oleva tulee varmasti kulkemaan mukanani elämäni loppuun saakka:


http://emancipator.bandcamp.com/album/safe-in-the-steep-cliffs

Löysin tämän levyn noin vuosi sitten, hetkenä jolloin elämässä oli kaikenlaista ikävää meneillään. En nyt muista tarkalleen miten päädyin tätä kuuntelemaan mutta löysin levystä siihen tilanteeseen sopivan henkireiän, joka onkin varmaan osasyy miksi se on tehnyt minuun niin suuren vaikutuksen. Parsta mielestäni levyssä on se että vaikka jokainen raita on erilainen, levyn fiilis jatkuu samanlaisena alusta loppuun ja luo melkein saumattoman kokonaisuuden. Yleensä tuleekin kuunneltua levy alusta loppuun kun kerran aloitan.

Tuolta bandcampista löytyy myös Emancipatorin vanhempi levy Soon it will be cold enough joka on myös varsin hyvä tekele muttei mielestäni pääse lähellekään Safe in the steep cliffsin mahtavuutta. Sieltä löytyy myös artistin muita biisejä (pari ilmaistakin raitaa) ja yksi remix-levy, kaikki hyvää kamaa. Mutta jos jotain kuuntelette, aloittakaa tästä.

EDIT: Niin ja kun täällä kesällä hehkutettiin Sigur Rosia niin erityisesti tämä raita saattaa kiinnostaa: http://emancipator.bandcamp.com/track/shook-sigur-ros-x-mobb-deep

Lainaus
Safe In The Steep Cliffs' represents the tightest, most unique, most organic beats I've made in the last three years. This album has a new palette of sounds and samples from around the world, including more original recordings (guitar/violin/mandolin/banjo) and new guest artists including Japanese jazz musician Uyama Hiroto. It's ominous and overgrown, dense and ethereal. And epic. Always epic


« Viimeksi muokattu: 27.09.2012 07:11 kirjoittanut blindside »
"The ships hung in the sky in much the same way that bricks don't."
tallennettu
Re: Levyostokset « Vastaus #259 : 26.09.2012 23:33 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili Nyt oli kyllä sen verran sydämellinen suositus, että pitää ehdottomasti laittaa kuunteluun kun on kunnolla aikaa perehtyä. Palataan asiaan. :)
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Levyostokset « Vastaus #260 : 10.01.2014 13:32 »
Kubs Jäsen Viestejä: 493 Basaaripisteet: 1 Profiili Sain veljeltä vinyylisoittimen jo vähän aikaa sitten, mutta vasta nyt viimeviikkoina sain sen kaivettua kaapista ja laitettua soittokuntoon. Siispä on tullut hankittua muutama vinyylilevy kuunteluun. Iron Maidenilta Piece Of Mind ja Seventh Son Of A Seventh Son. Helloweeniltä Keeper Of The Seven Keys Part 1 ja 2. Ja vielä Guns n' Rosesilta Use Your Illusion 1 (2 löytyi jo hyllystä). Kirpparilta löytöinä Bon Jovin New Jersey sekä 7800 Fahrenheit.

Tarkoitus olisi aloittaa pienimuotoinen keräys ja ostella lähinnä 70-80 luvun rokkia ja heviä. Onko laudalla muita vinyyleiden kuuntelijoita? On siinä joku oma juttunsa asettaa levy soittimeen ja laittaa neula paikalleen.
tallennettu
Vs: Levyostokset « Vastaus #261 : 10.01.2014 16:04 »
Aivis Nettikiusaaja Jäsen Viestejä: 978 Basaaripisteet: 0 Profiili Kauan on pitänyt oma vinyylisoitin hommata, mutta vielä ei ole oikein saanut tarpeeksi massia kerättyä hankkeeseen. Arvioin, että itselläni menisi ehkä joku 1500 e kunnollisiin Hi-fi setteihin, pieni sijoitus siis.

Joka tapauksessa omistan vielä aika vähän vinyylejä, niitä on tultu lähinnä kuunneltua kaverin luona. Onhan siinä oma viehätyksensä; Vinyylikotelot ovat hienoja ihan itsessään ja tekevät levyn kansitaiteelle parhaiten oikeutta. Neulan seuraaminen raitoja pitkin ja se pieni rätinä mikä siitä lähtee, sekä vinyylin kääntäminen tuovat omituista lisämaustetta kuunteluun. Äänenlaadullisestikin vinyyleissä on oma vibansa, ehkä vähän lämpimämpi ja paksumpi kuin digitaalisissa formaateissa.

tallennettu
Vs: Levyostokset « Vastaus #262 : 10.01.2014 16:12 »
echoes WELCOME TO SPECIAL ROUND Jäsen Viestejä: 1 300 Basaaripisteet: 7 Profiili Itse hommaile nykyään kaiken fyysisen musan viinyleinä. Siinä on joku psykologinen juttu, että levyn omistaminen tuntuu parhaimmalta juuri vinyylimuodossa. Onhan noissa myös parempi jälleenmyyntiarvo, joten ostos on helpompi perustella kuin vertaa vaikkapa CD-levyihin. Onhan vinyylissä etunsakin, levyn artworkit ovat paljon isompia ja yleensä niissä on mukana kaikenlaista sälää. Myös soundi on lämmin analogisuudesta johtuen.

Täällä Kalliossa on pilvin pimein kauppoja, joista löytyy hyvään hintaan klassikkolevyjä kohtalaiseen hintaan, niin uutena kuin käytettynäkin. On ihan leppoisaa käydä palkkapäivänä pyörimässä eri kaupoissa ja tutustua uuteen musaan. Suurin osa musadiggarifrendeistäni ostaa musan vinskana ja aina löytyy jotain uutta tsekkailtavaa.

Viimeaikoina on jäänyt vähän vähemmälle ostelut, lähinnä ostellut jotain kotimaisia punkkihommeleita ja seiskoja. Viimeisimmät hankinnat taisi olla Räjäyttäjien LP, Hopeajärven LP, Yo La Tengon Mr Tough 7' ja Atlas Soundin Logos. Tänään meinasi lähteä Rollareiden Some Girls kaupasta, mutta ei sitten raaskinutkaan.
tallennettu
Vs: Levyostokset « Vastaus #263 : 11.09.2014 02:29 »
Lanttu Jäsen Viestejä: 976 Basaaripisteet: 1 Profiili Olen alkanut taas pitkästä aikaa kuuntelemaan hieman enemmän musiikkia, joka on heijastunut myös uusiin levyostoksiin.

Casualities of Cool - Casualities of Cool

Spoileri (osoita katsoaksesi)

Tästä levystä kirjoitinkin keikkatriidissä, joten en tässä ala sinne kirjoittelemiani asioita toiselemaan. Pitkälti täysin normaalista kuuntelemastani musiikista poikkeavaa materiaalia, enkä varmasti tähänkään olisi tutustunut ilman Devinin nimeä. Mistäpä minä tällaisesta muuten olisin kuullutkaan. Sen sijaan joka ikinen Devininsä kuunnellut varmasti tunnistaisi kuka musiikin takana on, vaikkei taustoja entuudestaan tietäisikään.

Niin hyvä laulaja kuin Devin itse onkin, nousee Ché Aimee Dorval itseoikeutetusti levyn päätähdeksi. Häntä on kuultu Devinin tuotannossa aiemminkin Ki-levyllä mutta syystä tai toisesta ko. tuotos on jäänyt itselleni todella vähälle huomiolle, joten Ché tuli minulle käytännössä uutena tuttavuutena. Flightissa laulu on äärimmäisen kaunista kuunneltavaa. Keikkapaikalla taisi itse asiassa olla jotain Chén omaakin levyä myynnissä ja näin jälkikäteen harmittaa todella paljon, etten sitä ostanut.

Devinin monipuolisuus on kyllä aivan käsittämätöntä. Kuinka henkilöstä tietämätön uskoisi esimerkiksi Strapping Young Ladin olevan saman herran käsialaa.


Machinae Supremacy - Phantom Shadow

Spoileri (osoita katsoaksesi)

Ajattelin ostaa tämän vasta bändin keikalta bändiä paremmin tukeakseni, mutta piti käydä ostamassa paitasetti Levykauppa Äxästä, jotta sai autoon kuunneltavaksi.

Hämmentävimpiä tapauksia ikinä itselleni. Taustoina ätä edeltänyt Rise of a Digital Nation ei syystä tai toisesta ole koskaan lähtenyt kunnolla lentoon siinä missä A View from the End of the World oli selvästi bändin paras levy. Näistä lähtökohdista odotin uutta levyä kohtuullisella mielenkiinnolla, vaikken AVftEofW-nimihirviön tasolle uskonutkaan pääsevän. Levystä etukäteen kuultu traileri vain vahvisti tätä oletusta.

Ensimmäisellä kuuntelulla uutukainen aiheutti hyvinkin vahvan meh-fiiliksen. Luonnollisesti ajattelin suoda levylle lisäkuunteluja mutten millään ajatellut sen parantuvan tarpeeksi merkittävästi. En erityisesti odottanut seuraavaa kuuntelukertaa. Vaan kuinkas sitten kävikään? Yksi välipäivä ja toisella kuuntelulla levy alkoikin iskeä jo todella kovaa. Myöhemmät (lukuisten) kuuntelujen perusteella levy saattaa sittenkin olla jopa bändin paras. Ihan vielä en uskalla näin sanoa, katsoo sitten, kun mahdollinen uutuudenviehätys on karissut.

Levy on selvästi monipuolisin mitä Machinae Supremacy on koskaan tehnyt. Samalla se on kaikkine vanhojen kappaleiden viittauksineen ja lainauksineen kuin rakkauskirje faneille. Esimerkiksi Renegadesin Nemesis-laina 10 vuoden takaa oli todella siisti juttu jo sillä ensimmäisellä heikommalla kuuntelukerralla. Fanisuosikki Indiscriminate Murder Is Counter-Productiven henkinen jatko-osa The Second One toimii itse asiassa itselleni alkuperäistä paremmin.

Levyn ehdoton kohokohta itselleni on kuitenkin The Bigger They Are the Harder They Fall. Ensimmäisellä kuuntelukerralla suorastaan rukoilin, että kappale pysyisi täysin instrumentaalisena mutta lisäkuuntelulla olen tullut siihen lopputulokseen, että kokonaisuuden kannalta keskivaiheilla kuultava laulu on ehkä sittenkin vain positiivinen asia albumikokonaisuuden kannalta. Silti toivon enemmän kuin koskaan, että bändi tekisi jälleen edes yhden täysimittaisen täysin instrumentaalisen kappaleen. The Bigger... olisi mennyt heittämällä omaan top kolmeen istrumentaalisissa Machinae Supremacy -kappaleissa. Harva kappale on onnistunut aiheuttamaan kylmiä väreitä ensimmäisellä kuuntelulla. Vielä harvempi onnistuu aiheuttamaan niitä joka ikinen kerta sen kuunteluun kunnolla keskittyessä. The Bigger... on tässä toistaiseksi onnistunut.

Kolmen viikon päässä olevaa keikkaa odotellessa. Tällä kertaa huomattavasti enemmän kuin edellisellä kerralla.


Mainittakoon nyt vielä ohimennen Battle Beastin Steel ja Battle Beast -albumit, jotka lähtivät 8 euron kappalehintaan matkaan Anttilasta. Kertapyöräytyksiä enempää en ole näihin ehtinyt vielä tutustua, mutta takuuvarmaa heavyä/poweria vahvoilla naisvokaaleilla. Etukäteen olin lähinnä yksittäisiä kappaleita, joiden perusteella tiesin bändin nappaavan täysillä. Laulaja on toki vaihtunut levyjen välissä mutta tämä ensimmäisen levyn tiimoilta Nightwishin lämppärinä vedetty Iron Hand on kyllä törkeän kova veto.

Lopuksi ostin vielä Tuomas Holopainen - Music Inspired by the Life and Times of Scrooge, joka oli kiinnostanut pidemmän aikaa mutta jonka kuitenkin lopulta unohdin. Levykauppa Äxällä on ikävä leimasysteemi, joka saa yrittämään tasaamaan ostokset 17 jaollista lukua lähelle. Machinaen levypaitasetille kaveria etsiessäni tämän levyn digibook iski silmään ja kokonaisloppusummaksikin tuli täydellinen 51,80 euroa, niin kauaa ei tarvinnut miettiä. Levy itsessään kuulostaa hyvältä, mutta parin ei täysin keskittyneen kuuntelun jälkeen on paha sanoa vielä sen kummempia. Mieluusti olisi korvannut Tony Kakon jollain muulla korvaani miellyttävämmällä äänellä, mutta eipä tuokaa taida loppupeleissä niin paha tällä levyllä olla.
\"Vittu mää en tiedä mikä hedelmä on!\"
tallennettu
Sivuja: 1 ... 4 5 6 7 8 [9]
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines