Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9
Tulostusversio
Aihe: Levyostokset  (Luettu 89501 kertaa)
Re: Levyostokset « Vastaus #150 : 20.07.2008 18:01 »
ZepKi Jäsen Viestejä: 308 Basaaripisteet: 0 Profiili Nyt vasta tuli hommattua tuo YUP:n Vapauden Kaupungit. Piti jo julkaisussa ostaa ilmaiskeikan ohella, mutta jotenkin se väistyi :P Aika perus YUP-matskua koko levy, lyriikoissa onnistuttu jälleen kerran hyvin. Ei kyllä löytynyt yhtään suuresti hätkähdyttävää biisiä, jokin tästä levystä hieman uupui.
tallennettu
Re: Levyostokset « Vastaus #151 : 20.07.2008 18:17 »
Koo Jäsen Viestejä: 995 Basaaripisteet: 5 Profiili

Heikki Kuulan PLLP tuli ostettua The Funkiest:a. Ensimmäiseksi sooloalbumiksi pirun hyvä, tullut viimepäivinä kuunneltua paaaljon. Pari heikompaa biisiä, muttei yhtäkään oikeesti huonoa. Jos kestää sen tosiasian, että suomalainen GANGSTERIräppi on aina sillai vähä teennäistä niin kyllä tämä on mielettömän hyvä, parhaita suomalaisia rap-albumeita. Myös torvien ja muiden vähän erikoisempien instrumenttien käyttö on piristävää. Subutex prinssi, Kallion kirkko, Sporissa, Musta päivä ja Pese selkää muodostunut suosikeiksi. Voi olla, että tää viesti ei kiinnosta oikeen ketään, mutta postataan nyt kummiskin.  :P
Jos kestää myspacen paskuuden ja kiinnostaa niin http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendID=143604891.

Pikaedit:Img tagit kusi
tallennettu
Re: Levyostokset « Vastaus #152 : 20.07.2008 18:27 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 517 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW
Voi olla, että tää viesti ei kiinnosta oikeen ketään, mutta postataan nyt kummiskin.  :P

Kyllä kiinnostaa!  :) Kiva kun löytäisi jotain uutta kuunneltavaa. Seuraavan kerran kun lähtee ostoksille, pitää tämä napata mukaan. Viimeksi kun kerroit Sauruksesta, kolahti musa sen verran kovin, että piti itsekin ostaa.  :P

Keep it coming.
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Re: Levyostokset « Vastaus #153 : 20.07.2008 18:33 »
Fyysinen Preesens Pakko toistaa Jäsen Viestejä: 1 838 Basaaripisteet: 1 Profiili Tällä hetkellä olen huutamassa Tommi Läntisen Maalla, merellä ja ilmassa!-levyä (alkup. painos), joka sisältää mm. hittibiisin Via Dolorosa. Lisäksi olen huutamassa Länän bändin Boycottin lp:tä, joka vielä on Neuvostoliiton painos. Gotta Rock!
My name is Dexter. Unlike many of you believe, I’m not a serial killer. I’m not very much afraid of blood either.

-----

Fyysinen Preesens moderaattoriX.
tallennettu
Re: Levyostokset « Vastaus #154 : 20.07.2008 19:36 »
Koo Jäsen Viestejä: 995 Basaaripisteet: 5 Profiili
Voi olla, että tää viesti ei kiinnosta oikeen ketään, mutta postataan nyt kummiskin.  :P

Kyllä kiinnostaa!  :) Kiva kun löytäisi jotain uutta kuunneltavaa. Seuraavan kerran kun lähtee ostoksille, pitää tämä napata mukaan. Viimeksi kun kerroit Sauruksesta, kolahti musa sen verran kovin, että piti itsekin ostaa.  :P

Keep it coming.
Tulipas hyvä mieli :P Ja vielä näin meriittinä, oikeasti ostin levyn isälleni syntymäpäivälahjaksi. Ainiin, ja ostin mä Superjannen Henkselit EP:n samalla, itselleni kylläkin.

Edit: Ja kerroppas Kabanossi mitä mieltä oot jos satut levyn ostamaan :) Olisi kiva kuulla.
tallennettu
Re: Levyostokset « Vastaus #155 : 21.07.2008 01:17 »
Aivis Nettikiusaaja Jäsen Viestejä: 978 Basaaripisteet: 0 Profiili





Aaah, vihdoin. Levykappaäxästä tilasin jo monta kuukautta ostoskorissa lilluneen Hidria Spacefolkin Symetria-levyn. Eikä ole pettymys.

Kotimaista "Astrobeattia" siis, ehkä paremmin sanottuna Rokkiteknoprogea. En ole itse kokeillut, mutta kännissä saattaa kuulostaa vieläkin paremmalta, kuin kuivana. Loisto-ostos, jos tykkää musiikista.
tallennettu
Re: Levyostokset « Vastaus #156 : 24.07.2008 15:52 »
Fyysinen Preesens Pakko toistaa Jäsen Viestejä: 1 838 Basaaripisteet: 1 Profiili Tommi Läntinen - Maalla, merellä ja ilmassa!

 8)
My name is Dexter. Unlike many of you believe, I’m not a serial killer. I’m not very much afraid of blood either.

-----

Fyysinen Preesens moderaattoriX.
tallennettu
Re: Levyostokset « Vastaus #157 : 29.07.2008 17:25 »
Aivis Nettikiusaaja Jäsen Viestejä: 978 Basaaripisteet: 0 Profiili The Mars Voltan viimeisin levy, The Bedlam in Goliath, tuli hommattua vihdoin.


Niinkuin aiemmin tässä (vai oliko se Musiikki-) threadissa De-loused in the Comatorium:in hankinnan aikoina Pyramidhead(?) suositteli seuraavaksi levyksi juuri tätä. Siitä huolimatta ostin ensin Frances the Mute:n ja Amputechture:n, jotka ovat molemmat loistavia, vaikka vaikeita levyjä. Ja nyt on Bedlamin vuoro...

Levy alkaa hyvin nopeasti Aberinkula -nimisellä kappaleella, joka on samalla yksi levyn parhaimmista. Kuulo-orgasmi jatkuu Tourniquet Man:iin saakka, eli puoleen väliin. Tämän jälkeen Cavallettas:ista eteenpäin biisit muuttuvat vaikeimmiksi, ja välillä tuntuu, kuin kuuntelisi Amputechturea. Silti levyn jaksoi kuunnella loppuun saakka positiivisin mielin, ja niinkuin muutkin TMV:n levyt, tähänkin tulee himo kuunnella aina uudestaan ja uudestaan. Vielä; Omat suosikkikappaleet ovat tähänmennessä olleet Aberinkula, Ilyena, Goliath, Agadez ja Conjugal Burns. Hieno levy on kyllä kyseessä, ehkäpä TMV:n paras.

Ja porukalta taitaa tulla uusi levy vielä tämän vuoden puolella. Hienoa.
tallennettu
Re: Levyostokset « Vastaus #158 : 29.07.2008 17:31 »
FindRb Jäsen Viestejä: 85 Basaaripisteet: 0 Profiili Arch Enemy - Rise of the Tyrant
Fear Factory - Digimortal

Arch Enemy rokkailee, Fear Factory ei niinkään.
tallennettu
Re: Levyostokset « Vastaus #159 : 30.07.2008 16:44 »
Fyysinen Preesens Pakko toistaa Jäsen Viestejä: 1 838 Basaaripisteet: 1 Profiili Boycottin lp saapui juuri! Neuvostoliiton painos, soittamaton! GOTTA ROOCK, GOTTA ROLL!
My name is Dexter. Unlike many of you believe, I’m not a serial killer. I’m not very much afraid of blood either.

-----

Fyysinen Preesens moderaattoriX.
tallennettu
Re: Levyostokset « Vastaus #160 : 03.08.2008 02:43 »
Lanttu Jäsen Viestejä: 976 Basaaripisteet: 1 Profiili Minulla on viha-rakkaussuhde Anttilan 2 levyä 15 eurolla -kampanjoihin. Pari päivää sitten piti kaupungilla odotella tunti The Dark Knightin alkamista, joten päätin käväistä Anttilassa lompakolle ikävin seurauksin (en siis tiennyt koko kampanjan olemassaolosta). Nytkin hyllyihin jäi vaikka mitä mukavaa, mitä tekisi ostaa. Pakko käydä vielä uudemman kerran jossain vaiheessa. Mukaan tällä kertaa tarttuivat seuraavat levyt yhteishintaan 45 euroa:

Amorphis - Tuonela
Behemoth - Thelema.6
Blind Guardian - A Twist in the Myth
Brother Firetribe - False Metal
Viikate - Noutajan Valssi
Viikate - Unholan Urut

Amorphiksen levy oli ensimmäinen, jonka heiltä kuulin. Latasin sen joskus aikoinaan netistä, mutten sen kummemmin siihen silloin syttynyt. Sittemmin opin pitämään siitä, ja olenkin ostan Eclipsen ja Silent Watersin, joka on yksi lempilevyistäni ikinä. Nyt sitten, kun 7.5 eurolla eteen sattui, niin ei voinut olla ostamatta.

Behemoth vakuutti Tuskassa, joten päätin ostaa. Aika näyttää oliko hyvä ostos.

Blind Guardianista pidän paljon, ja kun uusimman levyn digipak tähän hintaan tulee eteen, ostaminen on ainut vaihtoehto. Vaatii lisäkuuntelua ennen kuin osaa mitään kummempaa tästä sanoa. Ensimmäisen kuuntelun perusteella tuntui jokunen turhempikin kappale väliin eksyneen.

Brother Firetribe vakuutti niin ikään Tuskassa, joskin viime vuonna. Levy oli abaut vuosi sitten samaisessa kampanjassa mukana, mutten tuolloin ostanut, koska en mitään hekumallista muuta levyä kaveriksi löytänyt. Jälkikäteen asia jäi harmittamaan, mutta onneksi sen sai nyt korjaantumaan. Hyvää musiikkia, mutta vaatii tietyn mielentilan, että jaksaa kuunnella.

En tiedä mitä, mutta jotain Viikatteessa vaan on, josta kovasti pidän. Kaikki omistamani levyt heiltä (näiden lisäksi Marraskuun Lauluja I ja II) olen ostanut enintään biisin tai parin perusteella, enkä kertaakaan ole pettynyt. Pakko saada muutkin albumit jossain vaiheessa, ja muuta tuotantoa mahdollisuuksien puitteissa.
\"Vittu mää en tiedä mikä hedelmä on!\"
tallennettu
Re: Levyostokset « Vastaus #161 : 05.08.2008 14:57 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 937 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Tulipa vierailtua tuossa läheisessä levykaupassa. Käytettyjä levyjä sieltä pelkästään sai, mutta suurin osa on yleensä uudenveroisia.

*Steve Vai - Alien Love Secrets

*La Bamba Soundtrack (Los Lobos)

*Orgazmo Soundtrack

*Batman Forever Soundtrack

*STREET FIGHTER THE MOVIE SOUNDTRACK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

*Twin Peaks Soundtrack

*Simply the Best Movie Album (leffa-soundtrack kokoelma)

*Tomoyasu Hotei - GUITARHYTHM


Hinnaksi tuli about 2000 jeniä eli noin 13 euroa.
Play-Asia
tallennettu
Re: Levyostokset « Vastaus #162 : 06.08.2008 22:26 »
kep Jäsen Viestejä: 807 Basaaripisteet: 0 Profiili CSS - Donkey

Odotettu levy on saapunut vihdoinkin, ja pitää laittaa kuunteluun huomenna työmatkalla.
Missähän Suomi olisi, jos 1939 olisi ollut rajalla 300 000 dosenttia.
-Gba

Katsoppas kirjoitusasuasi ja vertaa minuun. Itse olen viisitoista vuotias joten älä tule ruikuttamaan, piste.
-IceCold
tallennettu
Re: Levyostokset « Vastaus #163 : 08.08.2008 16:35 »
tuhis Vieras





King Diamondin levyt Voodoo, The Puppet Master, Abigail II ja House of God

Muuton jäljiltä on joutunut ostamaan useampia levyjä toistamiseen. Eikä edes sinänsä vituta. Hyvästä maksaa vaikka tuplaten - KD on itselle tärkeimpiä pändiartisteja ikuna.

Miehellä on sentään aina ollut hienommat viikset kuin Snakella.


« Viimeksi muokattu: 08.08.2008 16:42 kirjoittanut tuhis »
tallennettu
Re: Levyostokset « Vastaus #164 : 23.08.2008 19:10 »
Koo Jäsen Viestejä: 995 Basaaripisteet: 5 Profiili

Konvehdinmussuttajien - Älä mussuta Cd + Heikki Kuulan Punainen planeetta mixtape tuli ostettua Funkiestista. Yhteensä 19e, ei paha. Konvehdinmussuttajat hyvillä biiteillä hämärää läppää ja Heikki Kuulan mixtape on läjä hyviä ja vähän huonompia biisejä. Mutta kyllähän tuosta ihan ilolla sen 7e maksoi. Mozartin kuulat maistuu reilusti vehkeelle.
tallennettu
Re: Levyostokset « Vastaus #165 : 25.08.2008 14:33 »
Cocki Destoroyah Jäsen Viestejä: 231 Basaaripisteet: 2 Profiili Viimeks tullu ostettua Deiciden When Satan Lives ja Serpents Of The Light. Yhteis hinta 10e huuto.netistä. Nyt sit on tänkin yhtyeen kaikki julkasut. Kumpikin levy ihan täyttä laatua.

Seuraava levy jonka ostan taitaa olla näiltä herroilta...

E: tuhis oot kyl ostanu asia levyjä! Ei parempaa heavy metelii löydykkään. :)
Allekirjoitus näkyy kaikkien lähettämiesi viestien alla. Voit käyttää BBQ kastiketta.
tallennettu
Vs: Levyostokset « Vastaus #166 : 30.10.2008 14:06 »
tuhis Vieras


Sieltähän se tupsahti. Reinon viltin uusinta on tässä odoteltu pikkuisen jo varpahita kipristellen kutkutuksesta, sillä tämä voisi olla levyn Cruelty and the Beast lapsus - kumpikin konseptilevyjä ja saundit samankaltaiset siinä mielessä että kappaleet eivät ole sävelletty "listamusiikin" muodossa, kuten parilla aikaisemmalla.

No, laitoin luurit päähän ja säätelin tunnelmavalaistuksen. Menin pötkölleen. Nukahdin.

Ensiyrittämällä levy voitti, mutta asiaan varmasti vaikuttaa sekin että tuli nukuttua niin paskasti. Täytyy käydä kauppareissulla virkistäytymässä kusisessa vesikoleudessa ja yritettävä illasta uudelleen. Sen verran jäi mieleen että vaikka olen pitänyt melkeinpä kaikista pändin levyistä, on tällä levyllä lupausta pyöriä soittimessa tuimasti enemmän kuin perinteisempään musiikkimuottiin sävelletyt pari viimeistä albumia - pyörikööt ihan vaikka sen vuoksi että levy vaatinee selkeästi kuuntelua.

Levyn konsepti on Joan of Arcin kanssa päsmäröineen Gilleksen elämä. Artti on mielenkiintoista kuten aina ja juontospiikit hoitaa tutusti Pinheadin näyttelijä Hellraiser leffoista.

14 euroa Play.comista levyn spesiaaliversio. Ns. bonuslevyä en ole korkannut vaan käsittelen nämä vuorollaan.
tallennettu
Vs: Levyostokset « Vastaus #167 : 30.10.2008 21:33 »
Aivis Nettikiusaaja Jäsen Viestejä: 978 Basaaripisteet: 0 Profiili Heräteostoksia tein.




Genesiksen Foxtrot-levy. Yllätyin positiivisesti kuinka tuoreelta levyn soundi kuulosti, vaikka on wanha kuin taivas. Lisäääääh kiitos.

ja sitten...



Post

Ajattelin aloittaa Björkin kuuntelun tällä levyllä. Mitä voisin sanoa... kaunis, nerokas, täydellinen.

sekä



Sigur Rós, Ágætis Byrjun.

Petyin hieman lopussa, mutta suurimman osan ajasta melkoista kuulo-orgasmia. Menee silti parhaimpien joukkoon omalla listallani.

tallennettu
Vs: Levyostokset « Vastaus #168 : 30.10.2008 23:05 »
kep Jäsen Viestejä: 807 Basaaripisteet: 0 Profiili
Post

Ajattelin aloittaa Björkin kuuntelun tällä levyllä. Mitä voisin sanoa... kaunis, nerokas, täydellinen.
Jos iskee Björk niin Homogenic on pakkohankinta, ja aivan pätevä platta on myös tuo uusin Volta.

Bloc Partyn Intimacyn Limited Edition tuli tuossa viime viikon lopulla ja on se kyllä hyvä levy. Pitää laittaa yhtyeen diskografia nyt tehokuunteluun helmikuun Jäähalli-keikkaa varten.
Missähän Suomi olisi, jos 1939 olisi ollut rajalla 300 000 dosenttia.
-Gba

Katsoppas kirjoitusasuasi ja vertaa minuun. Itse olen viisitoista vuotias joten älä tule ruikuttamaan, piste.
-IceCold
tallennettu
Vs: Levyostokset « Vastaus #169 : 31.10.2008 20:03 »
Azu Aivot sanoi ei mutta sielu oli hiljaa, so I did it Jäsen Viestejä: 993 Basaaripisteet: 1 Profiili
Post

Ajattelin aloittaa Björkin kuuntelun tällä levyllä. Mitä voisin sanoa... kaunis, nerokas, täydellinen.
Jos iskee Björk niin Homogenic on pakkohankinta, ja aivan pätevä platta on myös tuo uusin Volta.
Eikä kannata unohtaa Debut'ia. Magee levy.
Nyt/Kohta meneillään: Borderlands (PS3), Bayonetta (PS3), LocoRoco Midnight Carneval

Menneen talven lumia: Uncharted 2: Among Thieves

Me wants: Ratchet & Clank: A Crack In Time, Muramasa: The Demon Blade
tallennettu
Vs: Levyostokset « Vastaus #170 : 06.11.2008 02:02 »
finngamer Miittiparoni Jäsen Viestejä: 1 262 Basaaripisteet: 20 Profiili WWW Minä kuuntelen musiikkia aika vähän. Ja ostan sitä vielä harvemmin (enkä wareta yhtään). Jos jotain leffasoundtrackeja tai pelimusia ei oteta lukuun, niin edellisiin seitsemään ostamaani albumiin lukeutuu AC/DC:n Ballbreaker vuonna 1995, Stiff Upper Lip vuonna 2000 ja Black Ice vuonna 2008. Tahtini siis on vain hieman kovempi kuin mitä AC/DC:n kuudenkympin molemmin puolin keikkuvat sedät jaksavat ulos pukata.


AC/DC on parasta. Omistan kaikki vajaat 20 albumia, ja näille mahtuu aika paljon rockin klassikoita. Ja myös maailman toiseksi myydyin albumi heti Michael Jacksonin Thrillerin jälkeen, eli Back In Black (42 miljoonaa myyty). Suuret plussat heitän bändille myös siitä ettei 35 vuoden aikana ole parin live-albumin lisäksi tullut mitään Greatest Hitsia, kun joku peruspumppu olisi siinä ajassa laittanut ulos jo puolenkymmentä. Ei, Greatest Hits tulee sitten kun ura on ohi. (Tai ainakin toivon että pojat tästä kiinni pitävät)

Jos nyt hieman analysoidaan uusimpia tuotoksia, niin Ballbreaker on mielettömän hyvä platta. Hard as a Rockin aloitusriffi tekee koko levystä jo klassikon, mutta mukana on niin AC/DC:lle soveliaita kieli poskessa sanoitettuja ralleja kuin yksi blues-rahnuttelukin. Stiff Upper Lipistä taas minulla ei kauheasti ole sanottavaa. Levy on kevyesti vähiten soitettu AC/DC-levyni, eikä sen biiseistä oikein mikään ansaitse klassikon statusta. Jotenkin turhan synkkä meininki, tosin ymmärrän jos tämä on jollekin syy pitää albumista.


Black Ice onkin sitten aika erikoinen tapaus. Naurettavan monessa arvostelussa heitetään vanhaa virttä miten tämäkin levy on vain tasapaksua vanhaa kunnon AC/DC:tä. Minulle taas koko tuotannon tuntevana Black Ice on erilaisinta AC/DC:tä mitä koskaan on tullut.

Levyltä oikeastaan puuttuvat todella raskaat biisit, mitä nyt War Machine vähän yrittää kähistä vastaan. Levy onkin pääosin ilahduttavan rentoa rock'n'rollausta, sellaista hyvän mielen kitaranvinguttelua. Toki joukosta silti nousee helmiä esiin, eka sinkku Rock'n Roll Train nyt on etunenässä kertomassa tästä. Äkkijyrkän käännöksen tekee kuitenkin levyn nelosraita Anything Goes, jonka pystyisi melkein sekoittamaan johonkin CCR:n biisiin. Melkein tulee kantri mieleen, tämä on kevyesti AC/DC:n pirtsakoin biisi. Jos totta puhutaan niin tulee kyllä usein skipattua biisi kun levyä kuuntelee, mutta propsit siitä että ovat tehneet jotain aivan erilaista.

Mutta lempibiisini Black Icelta onkin yllättävä. Greatest Hitsin puuttumisen lisäksi olen oikeastaan aina arvostanut sitä ettei bändi ole tehnyt yhtään hidasta biisiä. Metallica ja Scorpions sopivat lapsuuteni limudiskojen slovarimusaksi, AC/DC:tä miehisteltiin kotona. Muutama hidas blues tosin löytyy, ja nämä ovatkin mukavia makupaloja bändin tuotannossa (Esim. Ride On, joka on jäänyt bändin alkuperäisen laulajan muistobiisiksi, tätä ei nykyisellä kokoonpanolla soiteta livenä edes näin 28 vuotta myöhemmin). Niin, siihen lempibiisiini. Mitä enemmän sitä kuuntelee, sitä enemmän siitä pitää, eli Rock'n Roll Dreamista. Tämän lähemmäs slovaria AC/DC ei varmaan koskaan tule menemään, mutta todella lähellä ollaan. Missään muussa biisissä ei Angus Youngin kitara ole näin melodinen, tai Brian Johnson laula näin pehmeästi. Kertosäkeessä toki hieman revitellään, mutta kaikenkaikkiaan biisi on suorastaan kaunis.


Olen Black Iceen todella tyytyväinen. Kahdeksan vuoden tauon jälkeen tuli taas monta uutta biisiä Wanhaa Kunnon rockia, ja yksi upea yllätysbiisi. Ostakaa pois.


« Viimeksi muokattu: 06.11.2008 02:12 kirjoittanut finngamer »
tallennettu
Vs: Levyostokset « Vastaus #171 : 09.11.2008 22:10 »
Azu Aivot sanoi ei mutta sielu oli hiljaa, so I did it Jäsen Viestejä: 993 Basaaripisteet: 1 Profiili Sydän, Sydän - Usko Itseesi

Tjaah. Kun ekan kerran kuuntelin, niin ajattelin, että 2-3 ekaa kappaletta + yksittäiset niiden jälkeen = parhautta, muut paskaa. Kun tätä on ny kuunnellut, niin joka kerta niistä muistakin pitää enemmän ja enemmän. Nyt tää on jo parasta parhautta parhauden saralla melkeen koko levyn läpi. Erinomaisia melodioita ja yksittäisistäkin kappaleista löytyy niin hirveästi vaihtelua, että ihan hirvittää. Menee välillä jo progen puolelle, mikä on oikeestaan ihan hyvä asia.

Aluksi diggailin enemmän tuota äänekkäämpää & nopeapoljentoisempaa matskua (Keskusta, 100 Rikki, Jääs, Tutti Frutti), niissä kun on enemmän tarttumapintaa, mutta kyllä nuo hitaammatkin biisit ovat alkaneet avautua pikkuhiljaa ja nyt koko levy menee läpi skippaamatta yhtäkään raitaa. Tästähän on kehkeytymässä vallan mainio levy; menee kevyesti omaan Kotimaiset Top 10:in, ehkäpä lisäkuuntelun jälkeen jonnekin sinne kärjen tuntumaan tai jopa kärkeen, saas nähdä.

Nyt oikeastaan kiinnostaa enää, miltä tämä kuulostaa livenä ilman kasibittisen Nintendon saundeja, ihan perinteisillä soittimilla soitettuna. Ei vaan näyttäisi hirveesti keikkailevan pohojosessa, joten tiedä sitten milloin nää soittaa 45:ssa, Park57:ssa tai jossain.

Seuraavaksi on kait käytävä ostamassa Au ja Auto Levykauppa Äxästä.
Nyt/Kohta meneillään: Borderlands (PS3), Bayonetta (PS3), LocoRoco Midnight Carneval

Menneen talven lumia: Uncharted 2: Among Thieves

Me wants: Ratchet & Clank: A Crack In Time, Muramasa: The Demon Blade
tallennettu
Vs: Levyostokset « Vastaus #172 : 13.11.2008 20:34 »
Koo Jäsen Viestejä: 995 Basaaripisteet: 5 Profiili








Löytyi vihdoin kunnollinen vinyylisoitin, niin tuli vähän Levykauppa Äxstä vinyylejä ostettua. Tuplaälppäreitä jokanen. 45 euroa tuli postikuluineen maksamaan. Loost Koossin levy ''ihan ok'', Asan ja Commonin levyt erinomaisia. Kansista en oikein tiedä mitä pitäis ajatella ;D

EDIT: Tuli ostettua lisää vinyylejä. Kiva harrastus näitä hamstrata. De La Soulin EP, Snoop Doggin maxisinkku ja joku random hip-hop kokoelma-EP tuli Funkiestista ostettua 10e yhteishintaan. Ja Lifesaverista Stepan MC älppärinä, vihdoin. Hyviä levykauppoja molemmat, suosittelen :)




« Viimeksi muokattu: 22.11.2008 21:32 kirjoittanut Koo »
tallennettu
Vs: Levyostokset « Vastaus #173 : 22.11.2008 22:08 »
kep Jäsen Viestejä: 807 Basaaripisteet: 0 Profiili Petollista, kun on aikaa tapettavana ja eksyy Levykauppa X:ään. Seuraavat ostin:


Eagles of Death Metal - Heart On


Yeah Yeah Yeahs - Fever to Tell

Fever to Tell on aivan klassikkokamaa, mutta Heart On ei ole vielä ehtiny vakuuttaa toisin kuin vanhemmat levyt.
Missähän Suomi olisi, jos 1939 olisi ollut rajalla 300 000 dosenttia.
-Gba

Katsoppas kirjoitusasuasi ja vertaa minuun. Itse olen viisitoista vuotias joten älä tule ruikuttamaan, piste.
-IceCold
tallennettu
Vs: Levyostokset « Vastaus #174 : 09.12.2008 17:54 »
Kraidi Jäsen Viestejä: 1 203 Basaaripisteet: 7 Profiili WWW Tässä kuukauden aikana on tullut hommattua tällaista:

Dream Theater - Chaos in Motion
Dream Theater - A Change of Seasons
Ayreon - Timeline (sis. juliste, 4 levyä ja muuta kivaa)

Joululahjaksi menee:

Ayreon - Universal Migrator (part 1 & 2)
Ayreon - The Human Equation
Symphony X - Paradise Lost

Niin.
Kuvasigut pois. t: reijo
tallennettu
Vs: Levyostokset « Vastaus #175 : 17.12.2008 21:12 »
Aivis Nettikiusaaja Jäsen Viestejä: 978 Basaaripisteet: 0 Profiili Joululahjaksi sain ihan kivoja levyjä.





Sigur Rós - ( )

Ja



Dream Theater - Awake


Vasta jouluaattona ajattelin kuunella. Awake on vuoren varmasti rautaa, mutta ( ) vähän jännittää. Sen näkee sitten.
tallennettu
Vs: Levyostokset « Vastaus #176 : 18.12.2008 19:51 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Itse kans vähän aikaa sitten hommasin Awaken ja olihan se kyllä aikamoista paskaa. Ei sitä laulua oikeasti pysty kuuntelemaan ja lyriikat on lievästi sanottuna noloja. No halpa oli.

Nämä ajattelin laittaa itelle joululahjaksi:








Tuo viimeinen on tietenkin Mr Bunglen toka levy. Vielä vuosia sitten oli mullekin liian huuruinen, mutta nyt menee vaikka näkkärin päällä. Tein Mr Bungle fanipaidankin tässä silkkipainokurssilla ja niiden kolmas levy on jotain niin hyvää, että tuskin mikään sitä ikinä ohittaa.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Levyostokset « Vastaus #177 : 18.12.2008 21:19 »
kep Jäsen Viestejä: 807 Basaaripisteet: 0 Profiili
Ill Communication
Aivan loistava levy. Kannattaa ehdottomasti hommata.
Missähän Suomi olisi, jos 1939 olisi ollut rajalla 300 000 dosenttia.
-Gba

Katsoppas kirjoitusasuasi ja vertaa minuun. Itse olen viisitoista vuotias joten älä tule ruikuttamaan, piste.
-IceCold
tallennettu
Vs: Levyostokset « Vastaus #178 : 19.12.2008 17:45 »
Kraidi Jäsen Viestejä: 1 203 Basaaripisteet: 7 Profiili WWW
Dream Theater - Awake


Vasta jouluaattona ajattelin kuunella. Awake on vuoren varmasti rautaa, mutta ( ) vähän jännittää. Sen näkee sitten.


Minun kirjoissani ainakin Dream Theaterin toiseksi parhain levy. Innocence Faded ja Space-Dye Vest ovat ehdottomasti rautaa ja DT:n parhaimpia kipaleita ikin.
Kuvasigut pois. t: reijo
tallennettu
Vs: Levyostokset « Vastaus #179 : 21.12.2008 21:21 »
Aivis Nettikiusaaja Jäsen Viestejä: 978 Basaaripisteet: 0 Profiili
Itse kans vähän aikaa sitten hommasin Awaken ja olihan se kyllä aikamoista paskaa. Ei sitä laulua oikeasti pysty kuuntelemaan ja lyriikat on lievästi sanottuna noloja. No halpa oli.

Kornit sanoitukset ja Labrien eeppistäkin eeppisempi äänihän ovat Dream Theaterin tavaramerkki. Herättää monia tunteita. Mutta ymmärrän ettei kaikkiin iske.
tallennettu
Sivuja: 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines