Pelaajalauta

Yleinen => Popkeskustelu => Aiheen aloitti: Sharkie - 02.07.2007 16:46Otsikko: Keikkatriidi
Kirjoitti: Sharkie - 02.07.2007 16:46
Selvä ku pläkki. Keskustelua niin nähdyistä kuin tulevistakin keikoista, festareista ynnä muusta, genreen sen enempää katsomatta.

Ja eiköhän juuri topikin perustamisen aikana tullut kiiruslähtö, joten aloitusviesti jää nyt tähän mittaansa. Tuska-raporttia menneeltä viikonlopulta tulossa kuitenkin tuota pikaa. Beware!


Otsikko: Re: Keikkatriidi
Kirjoitti: blindside - 02.07.2007 19:37
Menneet keikat top 4:

1. Audioslave @ Helsingin Jäähalli, kesäkuu 2005

Tästä ei kyllä mikään ole pistämässä paremmaksi ihan heti. Fiilis oli katossa alusta loppuun. Bulls on Paraden instrumentaali ja Cornellin Black Hole Sun-soolo viimeistelivät mahtavan keikan. Harmittaa kyllä että bändi hajosi, tätä olisi mielellään nähnyt livenä useammankin kerran. Onneksi Chris Cornell tulee keikalle nyt syksyllä :).

2. Looptroop @ Nosturi, marraskuu 2005 (http://www.basso.fi/webzine/images/20050627_iso.jpg)

Ruotsalainen Looptroop on omasta mielestäni räpin parhaimmistoa, ja voi saatana mitkä livekeikat. En ole varmaan eläessäni hyppinyt ja heilunut niin paljon kuin kyseisellä keikalla. Lämppäri Freestyle ei myöskään jättänyt kylmäksi. Harmittavasti tämäkin ryhmä menetti yhden jäsenistään kun Cosmic ilmoitti vuoden alussa että haluaa keskittyä muihin asioihin kuin musiikkiin, ainakin toistaiseksi. Looptroop ei olekaan viime vuoden jälkeen keikkaillut ryhmänä, mutta toivon todellakin näkeväni heidät vielä joskus.

3. Promoe @ Tavastia, marraskuu 2006

Vaikka Looptroop onkin jonkinlaisella tauolla niin ryhmän keulahahmo Promoe jatkaa soololevyttelyä ja -keikkailua. Vaikka tämä keikka ei vastannutkaan ihan Looptroopin keikkaa niin tämän lähemmäs sellaista ei pääse. Pompin jälleen kerran jalkani kipeäksi ja heilutin kädet veteliksi. Lämppäreinä ollut suomirapin eliitti, Redrama sekä Paleface, oli pelkkää boonusta. Promoe tulee nyt kesälläkin Suomeen Mikkelin Jurassic Rockiin muttan enpä taida olla pääsemässä sinne :(.

4. Blindside @ Tavastia, syyskuu 2006 (http://www.fleim.fi/kuvat/060925/images/kuva_3.jpg)

Lisää musaa länsinaapurista. Hardcorea soittava Blindside on yksi suosikkibändeistäni (mistäköhän olenkaan nimimerkkini ottanut ;)) ja kusin hunajaa kun sain viime syksynä tietää että he ovat tulossa Suomeen keikalle. Keikka oli juuri mitä odotinkin, armotonta räimettä ja riehumista. Laulaja Christian hyppi yleisöön vähän väliä ja jäi välillä ihmismassan keskelle ja sen kannattamana laulamaan. Tajusin vasta seuraavana päivänä kuvia katsellessa että Christian oli vetänyt koko keikan paljain jaloin :D. Kitaristit heittivät kärrynpyöriä ja yleisö riehui kuin viimeistä päivää. Joku heebo onnistui saamaan jostain loven päähänsä mutta jatkoi bailaamista kuin mitään ei olisi tapahtunut, naama punaisena verestä :D. Tämäkin bändi olisi keikalla Suomessa tulevilla Tornio Festivaleilla, mutta en sinnekään pääse :(. Toisaalta en ole edes oikein festari-ihminen, klubikeikat plz.

Lisää kuvia (http://www.fleim.fi/kuvat/060925/)

Tulevia keikkoja:

Tänä kesänä olisi siis ollut vaikka mitä nähtävää, tosin lähinnä festareilla. Huominen My Chemical Romancen keikka Helsingin Jäähallilla olisi todellakin napannut, mutta lippuja katsellessani kentälle ei enää ollut vapaita paikkoja enkä todellakaan ole maksamassa 50e jostain paskasta katsomopaikasta. Olin menossa katsomaan Pendulum @ Studio 51, 16.06, mutta jouduinkin lähtemään Ouluun hautajaisiin niin meni sekin (kuulemani perusteella) mahtava keikka sivu suun :(. Nyt syksyllä olen siis menossa katsomaan ainakin Chris Cornell @ Helsingin Jäähalli, 29.08, Pablo Francisco @ Helsingin Kulttuuritalo, 08.09 (ok tää ei oo musaa mut harvoin Suomeen saapuu tän kaliiperin koomikoita, joten tää oli pakko mainita :D). Mietinnän alla on vielä että menisikö katsomaan Bebel Gilberto @ Flow07, 19.08, kyseisen brassilaulajattaren musa kun on varsin kaunista. Sunnuntaipävänä Flowssa ei tosin ole muita itseäni kiinnostavia artisteja niin en tiedä viitisiskö maksaa 30e pelkästään Bebel Gilberton takia.


Otsikko: Re: Keikkatriidi
Kirjoitti: Lanttu - 03.07.2007 02:31
Heh, itsekin ajattelin keikkatriidin tekemistä, mutta Sharkie ehti ensin.:)

Sharkien tavoin viikonloppu meni Tuskan merkeissä. Kyseessä oli omalta osaltani ensimmäinen festari, eikä keikoillakaan ole tullut käytyä paria kertaa enempää. Varsin uusi kokemus siis. Jos tässä vaikka kokeilisi kirjoittaa jotain sepustusta päivä kerrallaan.

Perjantai 29.6.

Päivän ensimmäinen mielenkiintoinen esiintyjä oli Moonsorrow. Alkuperäinen tarkoitus oli mennä Tuskaan ajoissa, jotta bändin näkisi, sillä kyseisen poppoon Jyväskylän keikka tuli missattua finngamerin miitin takia maaliskuun alussa. Ikävä kyllä pääsimme lähdettyä vasta melkein tuntia tarkoitettua myöhempään Jyväskylästä Helsinkiin päin, ja parin matkalla koetun vastoinkäymisen takia, päästiin Tuskaan jonottamaan vasta vajaa 10 minuuttia ennen Moonsorrowin soiton alkua. Jonottamisessa tuhraantuneen ajan takia ensimmäiset 15-20 Moonsorrowin soitosta meni ohi. Kummoisia paikkoja ei luonnolisestikaan enää voinut saada. Itse kokemus tästä syystä varsin vajaaksi. Päätimme vielä kavereiden kanssa lähteä kymmenisen minuuttia ennen Munareiden lopettamista päälavan eteen DragonForcea odottamaan, mutta eipä tämä enää tässä vaiheessa kirpaissut. Tämä oli oikeastaan koko viikonlopun isoin pettymys, ehkä lukuunottamatta sitä, ettei iän puutteen takia päässyt jatkoklubeille Ensiferumia katsomaan.:P

DragonForce veti odotusten mukaan erittäin energisen ja kitaroinnin osalta kovin epävireisen keikan. Fuck sanaa viljeltiin kyllästymiseen saakka, eikö englannin kielestä tosiaan löydy muita kirosanoja.???

DragonForcen jälkeen olikin sitten pidempi tauko, jolloin ei juurikaan mielenkiintoisia bändejä soittanut. Ehkä hyvä niin, sillä onhan sitä joskus pakolliset tarpeetkin hoidettava. Pyttipannuannoksen tyhjentämiseen tulikin käytettyä varsin kiitettävästi aikaa.;D Seuraava oikeasti kiinnostava bändi (Turisas), kun alkoi soittaa vasta parin tunnin perästä. Immortalia tuli seurattua tasan kasvomaalausten tsekkaamisen verran, sitä edeltäviä Maj Karmaa tai Imperiaa ei senkään vertaa.

Turisaksen keikka oli erinomainen. Yleisö eli jatkuvasti, isompaa ja pienempää pitin tapaista oli kaikkialla. Omasta puolestani vähempikin olisi riittänyt, sillä itse bändin seuraaminen oli välillä aika helvetillistä. Sainpahan vielä iskun naamani jonkun takaraivosta, mutta onneksi pientä verenvuotoa huulesta pahempaa ei sattunut. Tuolla hetkellä nimittäin oikeasti pelotti, että jotain pahempaa olisi tapahtunut, sen verran kova ja kivulias isku oli.

Illan päättäjä Children of Bodom oli mitä oli. Kyllähän sitä kuunteli, vaikken suurin ystävä olekaan. Pienoinen kyllästys tosin iski jo pari biisin jälkeen.


Lauantai 30.6.

Lauantai oli esiintyjälistaltaan selvästi tylsin, joten alueelle menimmekin kavereiden kanssa surutta vasta lähempänä neljää. Alkuperäinen suunnitelma oli katsoa Insomnium ja W.A.S.P., mutta päätimmekin jäädä Isikseen asti. Päätös oli erittäin hyvä, vaikka Isis osoittautuikin erittäin tylsäksi, emmekä sitä kymmentä minuuttia kauempaa jaksaneet kuunnella, mutta tästä kohta.

Insomniumia en ollut itse kuunnellut paria Myspacen biisiä enempää, mutta se mitä olin kuullut, kuullosti erittäin hyvältä. Vielä kun toinen mukana olleista kavereistani ko. bändiä kehui, ei valinta Thunderstonen ja Insomniumin väliltä ollut vaikea. Ja toden totta kovan keikan vetivätkin, ehkä parhaan siihen mennessä. Vielä kun oma paikkani oli varsin lähellä lavaa, mutta silti tarpeeksi kaukana pitistä, en olisi enempää voinut pyytää. Tosin tokihan keikka olisi ollut vielä parempi, mikäli biisit olisivat olleet entuudesta tuttuja.:P

W.A.S.P. ei kummemmin kiinnostanut, joten sen aikana oli hyvä pitää juomatauko. Alkupuolisko tulikin kuunneltua lähinnä sivukorvalla, mutta jälkipuolisko tuli ihan kunnolla seurattua. Ihan hyvää settiä.

Tämän jälkeisiä Brother Firetribeä ja Legin of the Damnediä emme olleet aiemmin kuunnelleet, joten suunnittelimme seuraavan molempia jonkun aikaa, tällä kertaa Firetribe oli ensimmäisenä. Ja perhana muuten että vetivät hyvin! Siinä missä kaverini lähtivät 15 minuutin jälkeen Legionia katsomaan, kuten aluksi oli suunniteltu, itse jäin Paloheimoa seuraamaan. Hetkeäkään en tätä päätöstä katunut. Ehdottomasti suurin yllättäjä Tuskassa omalta osaltani, ja jälleen yksi uusi levy loputtoman pitkään levyostoslistaan.


Sunnuntai 1.7.

Sunnuntain osalta Blind Guardian oli ehdottomasti päivän kovin nimi. Porteille menimme odottamaan jo kymmenisen minuuttia ennen niiden avautumista, vaikka itse olinkin tätä vastaan. Halusimme hyvät paikat edestä, joten aluperin suunniteltu Mercenary sai jäädä. Päälavan edessä tulikin odotettua reilusti yli tunti. Sinänsä tämä ei haitannut, sillä Blind Guardianin musiikityypin takia ei paikkojen menettämisen pelkoa pittien muodossa ollut. Tunnelma keikan aikana oli mahtava, vaikken biisejä juuri Nightfall in Middle-Earth -albumilla esiintyviä lukuunottamatta tuntenutkaan. Tiedä sitten miten kauempana lavasta oli, mutta edessä melkein jokainen lauloi mukana jatkuvasti. Ehdottomasti koko viikonlopun paras keikka.

Blind Guardianin jälkeen oli vuorossa Finntroll, jonka keikalta oli mahdotonta saada hyvää paikkaa. Sen verran täyteen paikka oli ehtinyt BG:n lopettamisen jälkeen mennä. Peikot tuli kuitenkin nähtyä Jyväskylässä huhtikuussa, joten sen suuremmin tämä ei päässyt häiritsemään. Lavan edessä olevalta mäeltä sai kuitenkin kohtuullisen paikan, josta näki bändin hyvin. Kunnon kuvia oli kuitenkin täysin mahdotonta ottaa.

Moonspellin aikana oli hyvää aikaa pitää ruokatauko, jonka jälkeen Vaderia katsomaan. Itse en ollut oikeastaan lainkaan ko. bändiä aikasemmin kuunnellut, joten millään muotoa erityinen nimi itselleni ei kyseessä ollut. Vietinkin suosiolla osan istue sivummalla, jatkuva seisominen kun tuntuu ikävästi selässä.:(

Päivän päättäjältä Stratovariukselta en kummoisia odottanut, sillä vaikka sitä muutaman levyn verran koneelta löytyykin, on se varsin tylsää ja tasapaksua poweria. Vanhempaa ja käsittääkseni parempaa materiaalia tosin en ole sitten juuri kuullutukaan. Strato onnistui kuitenkin yllättämään, ja toimi itselleni helvetisti paremmin livenä. Suuri osa setistä kun oli vielä ainakin joten kuten tuttua, niin keikkaa seurasi todella mielellään. Hyvin elävä keikka myös, Kotipellon väsymisen loppupuoliskolla huomasi.:P


Ei hitto mikä romaani tuli kirjoitettua.;D Noh, toivottavasti edes joku jaksoi tämä läpi lukea.:) Varsin monta videota tuli myös otettua, joten jos jotakuta kiinnostaa, voi niitä täältä (http://www.youtube.com/profile_videos?user=Lanttuk) katsella. Älkää kysykö miksi, mutta jostakin syystä tykkään noita videoita varsin paljon keikoilla ottaa.


Otsikko: Re: Keikkatriidi
Kirjoitti: Sharkie - 03.07.2007 13:03
DragonForce veti odotusten mukaan erittäin energisen ja kitaroinnin osalta kovin epävireisen keikan. Fuck sanaa viljeltiin kyllästymiseen saakka, eikö englannin kielestä tosiaan löydy muita kirosanoja.???

Heh, todellakin. Kai sitten yleisön tituleeraaminen fucking cunteiksi on HC.

Tästä tulikin mieleen eräs Dimmu Borgig -paita, jonka Tuskassa näin. Selässä seisoo isolla, että THE CUNT HUNTERS OF THE NIGHT. Korniusmittarini räjähti ilmiliekkeihin. :lol:

Tämän jälkeisiä Brother Firetribeä ja Legin of the Damnediä emme olleet aiemmin kuunnelleet, joten suunnittelimme seuraavan molempia jonkun aikaa, tällä kertaa Firetribe oli ensimmäisenä. Ja perhana muuten että vetivät hyvin! Siinä missä kaverini lähtivät 15 minuutin jälkeen Legionia katsomaan, kuten aluksi oli suunniteltu, itse jäin Paloheimoa seuraamaan. Hetkeäkään en tätä päätöstä katunut. Ehdottomasti suurin yllättäjä Tuskassa omalta osaltani, ja jälleen yksi uusi levy loputtoman pitkään levyostoslistaan.

Ai että lämmittää sydäntä. Itselle Veli Paloheimo oli ehdottomasti niitä odotetuimpia ja kovimpia keissejä. Poppoota ei koskaan oltu nähty livenä, mutta levyhän on loistava, siitä ei pääse mihinkään. Ja vetivät kyllä pirun hyvän keikankin. Lauloin mukana, fo' sho'.

------------------------------------------

Jahas, ja niitä omia kokemuksia. Perjantai oli sellainen perushyvä päivä. Parhaita vetoja olivat Maj Karma(joka on tosin kuuleman mukaan vetänyt joskus paremminkin) ja Turisas, jota olin kuunnellut yhden biisin ennen festejä. Show'ssa oli meininkiä ja biisit kuulostivat livenä hyviltä. Päivä päättyi C.O.B:iin, joka toimi myös silleen ihan jees. Parisenkin kertaa ennenkin nähneenä ei silti jaksanut housuihinsa pissatta innosta, ja Needled 24/7:in jälkeen ei ollutkaan enää mitään syytä jäädä. Mäkin kautta hotellille ja unta palloon, aamuinen Oulu-Helsinki-ajomatka oli nimittäin selvästi vaatinut veronsa.


Lauantai oli mulle se kovin päivä. Brother Firetribe ja Thunderstone oli selkeästi koko viikonlopun kovin kaksikko, niin ennakko-odotuksilta kuin loppujen lopuksikin. Veljemme käsiteltiin jo, ja Thunderstone ei todellakaan jäänyt pekkaa pahemmaksi. Uudet biisitkin kuulostivat hyviltä, joten Evolution 4.0 on ehkä tsekattava, mutta kyllähän ne vanhan kunnon The Burning -albumin hitit veivät voiton. Forth Into The Black, Break The Emotion sekä keikan päättänyt Until We Touch The Burning Sun räjäyttivät potin, ja oli pakko huutaa. Mainittavaa on myös, että poppoo on ehkä yksi kovimpia live-bändeja. Soundin selkeys on jotain ihan muuta.

Myös Pain veti hyvän keikan, ja uudetkin biisit toimivat hyvin, vaikkakin se hassu teknopohjainen tiluttelu on selkeästi vaihtumassa rehelliseen hevitamppaukseen. The Same Old Song on eri hieno biisi. Lisäksi 45 Degree Womania diggailin kovasti, ja oli harmi, että keikalla oli sairaan vähän porukkaa. Levy on ehkä tsekattava. Muuta katsottua matskua oli tietty W.A.S.P.(ei tosin kokonaan), ja lähinnä anniskelualueen puolelta kuunneltu Isis, jonka härö, hieman opethmainen tyyli ja biisirakenteet eivät toimineet livenä laisinkaan. Hissimusiikkia.


Sunnuntai oli sitten taas se heikoin päivä. Sturm Und Drang veti perushyvän keikan, pojathan osaavat siis soittaa, mutta ikävä kyllä biiseistä ei ole hiteiksi. Samanlaista text-book-malliheviä kaikki. Finntroll oli positiivinen yllätys, sillä meno oli parantunut huomattavasti sitten viimenäkemän. Uudessa laulajassa oli energiaa vaikka muille jakaa, ja muutenkin soitanta kuulosti jotenkin paremmalta. Tämän keikan katsoi mielellään. Oli mahtavaa miten Trollhammaren-humpan soidessa jopa väki siitä mäeltä lavan edestä alkoi juosta alas ja hyppiä hervottomasti. Moonspelliä katsottiin hetki, mutta painuttiin sitten istuskelemaan. Hävyttömän pitkä soittoslotti näinkin oudolle poppoolle(jotainhan niiden on täytynyt poltella). Japanilainen D'Espairs Ray oli ihan mielenkiintoinen tapaus, ja soittivat hyvin, ja viimein Stratovarius paketoi festit sillä perushyvällä tyylillään. Kokonaan ei tosin jaksettu tätäkään katsoa.


Kokonaisuudessaan Tuskasta jäi hyvä maku suuhun. Viimeksi kun festeillä kävin, 2005, saattoi nähtävää olla piirun verran enemmän, mutta kyllä tälläkin saatin rahoille vastinetta. Aurinkoinen keli helli miestä koko viikonlopun, ennusteista huolimatta, joten faktahan se on, että yläkerrassakin kuunnellaan metallia. Ensivuonna taas uudestaan, toivon.


Peeäs. Alkaa joka kerta Tuskassa käydessä hajottaa, etten ollut mestoilla vuonna 2004. SE lineuppi on ollut USKOMATON! Perkele.


Otsikko: Re: Keikkatriidi
Kirjoitti: 720 - 04.07.2007 03:21
Minä ja 10 000 muuta suomalaista itsemurhakandidaattia saivat tänään makeaa mahan täydeltä kun My Chemical Romance tuli viimeinkin Suomeen. Oli hienoa että lämppärinä oli Billy Talent ja vielä hienompaa että tämä tuli kaikille täytenä yllätyksenä. Mahtavan keikan vetivät, BT oli hyvä mutta MCR räjäytti sitten pankin oikein kunnolla. Edelleen hyvä fiilis päällä, pitäisi kohta varmaan mennä nukkumaan mutta kun tekisi mieli kuunnella "vielä kerran" pari MCR:n ja BT:n biisiä. :lol:

Viikonloppuna varmaan ruisrockiin. Ei vaan tietoa mille päivälle, ilmeisesti sunnuntaille. ;D Elokuussa vielä Chris Cornellin keikalle ja ehkä Ankkarockiin.


Otsikko: Re: Keikkatriidi
Kirjoitti: Turilas - 06.07.2007 19:00
Sunnuntaina olin minäkin Tuskassa ja ainoastaan Blind Guardianin takia. Ensimmäistä kertaa näin jumalani ja olinkin melko orgastisessa tilassa keikan jälkeen. Yleisössä oli tosiaan tarpeeksi BG-faneja, joten yhteislaulu sujui mainiosti, paitsi And Then There Was Silencen hoilotteluosio, jota Hansi pitkitti mielestäni vähän turhaan. Ennennäkemättömän kovat musiikin aiheuttamat kylmät väreet sain kuitenkin kyseisen biisin aikana. Bard's Song meni niin kuin pitikin. Mahtava tunnelma.

Encoreille ei tosiaan jäänyt aikaa, Tuskassa kun taitaa olla melko tiukka tuo aikataulu festarin kaupunkiluonteen takia. Valhallaa piti siis hoilotella vielä keikan jälkeen ja kyllähän siinä pieni porukka saatiin mukaan kuoroon.

BG:n keikan jälkeen voin rauhassa kuolla. Tai ei! Klubikeikkaa pitäisi vielä päästä todistamaan.


Otsikko: Re: Keikkatriidi
Kirjoitti: ~Sidekick~ - 08.07.2007 21:27
Lukuisia keikkoja on tullut vuosien saatossa nähtyä, mutta kerrotaanpa nyt siitä uusimmasta ja mitä luultavimmin parhaimmasta eli eilisestä Aerosmithin keikasta Hartwall areenalla. Oli nimittäin niin uskomaton keikka, että huh huh. Ennen tuo fanitus on ollut enemmän mm. Gunnareitten ja Metallican kannalla, paitsi Joe Perryn osalta. Mutta tuo eilinen keikka oli niin uskomaton, että Metallican -04 ja viime vuotinen Guns n' Roses keikka olisivat ehkä sopineet olemaan lämppäreinä tuon rinnalla.

Joe Perryn ja Steven Tylerin show se oli, mutta koko kaksi tuntia mitä lavalla olivat, niin oli se niin kovaa tykitystä että  ilomielin odottelen vaikka jälleen sen kymmenen vuotta, jotta saisi nähdä samanmoisen keikan. Muutamia hajapaikkoja areenalla oli vapaana, joten tunnelma oli mitä parhain, kun väkeä oli paljon. Joe Perryn suurena fanina oli mahtava nähdä miehen soittavan. Kyllähän se kitara vaihtui joka kappaleen jälkeen, joten kitara- arsenaali oli varmaan siinä kahdenkymmenen kappaleen paikkeilla. Ja ammattimies kun kyseessä oli, niin hoituihan se kitaran soittaminen välillä niin paidalla kuin rumpukapuloilla.  ;D Mahtavia sooloja koko ohjelma oli täynnä ja vaikka tosi tiivis keikka- rupeama oli takana, niin silti mahtavassa kunnossa oli Tylerin ääni. Kaiken kaikkiaan oli kyllä mahtava kokemus ja tuon jälkeen ei kaduta enään yhtään vaikka ensi viikon Metallican keikka jääkin näkemättä.


Otsikko: Re: Keikkatriidi
Kirjoitti: Andy-O - 16.07.2007 21:58
Metallicaa oltiin Hesassa kuuntelemassa ja täytyy sanoa että...

EI JUMALAUTA MIKÄ KEIKKA!!!

Päästiin kavereiden jonopaikkojen takia ihan eturiviin. Bändi soitti kaikki ne biisit joita oltiin ennen keikkaa toivottu ja meininki oli sanoinkuvaamaton. Joka kipaleessa tuli hoiloteltua/laulettua mukana. James Hetfield myös kehui ääneen meidän porukan tekemää kylttiä.  ;)

Kaveri sai mukaansa yhden kiertueplektran ja rumpukapulan jolla Ulrich soitti Sad but Truen. Itse huomasin vasta helsingin juna-asemalla että taskussa oli Robert Trujillon nimikkopleke. Liekö sitten lentänyt suoraan meikäläisen taskuun koska yhtään plektraa en keikan aikana kiinni saanut.

Tässä vielä illan(helvetin mahtava) setlist:

 • Creeping Death
  The Four Horsemen
  Ride The Lightning
  Disposable Heroes
  The Unforgiven
  ...And Justice For All
  The Memory Remains
  No Leaf Clover
  Orion
  Fade To Black
  Master of Puppets
  Whiplash
  - - - -
  Sad But True
  Nothing Else Matters
  One
  Enter Sandman
  - - - -
  Am I Evil?
  Seek and Destroy

Diablo teki lämppärinä mahtavaa työtä ja HIMinkin biisit menivät ihan hyvin korvatulpat korvissa.


Otsikko: Re: Keikkatriidi
Kirjoitti: Ilkimys - 17.07.2007 15:38
Saanko koskettaa sitä kylttiä?  :lol:


Otsikko: Re: Keikkatriidi
Kirjoitti: Andy-O - 17.07.2007 16:08
Saanko koskettaa sitä kylttiä?  :lol:

Hehe. Se kyltti sattui häviämään jonnekkin ennen keikan loppua.

Juna-asemalla pari tyyppiä tuli myös kyselemään että saavatko koskea sitä rumpukapulaa. :)


Otsikko: Re: Keikkatriidi
Kirjoitti: sleepy - 23.08.2007 01:28
Tampereen Klubilla oli noin kello 2300 aikaan keskellä tanssilattiaa matala pöytä täynnä teipillä korjattuja johtoja, kaksi kovia kokenutta mikrofonia, kasa outoja koneita ja vimpeleitä, pari lamppua, pöytään kiinni teipattu efektipedaali ja yksi iPod. Pöydän vieressä oli mikrofoniständiin seivästetty, vaahtomuovista tehty pääkallo, jonka sisällä oli lamppu.
Vieressäni hassun tönkköä, kaljat lapuilleen kaatanutta My Lovin' Martiania kuunnellut, hieman keski-ikäisen näköinen, möhömahainen, vyötäröllään Yodan pää ja iso pätkä narua joka ilmeisesti toimi vyönä,  kaljuuntuva ja isot ja paksut silmälasit päässään oleva mies asteli oudon huvittuneena tuon pöydän taakse.

Herran nimi on Dan Deacon (http://www.myspace.com/dandeacon). Ja se mitä hän sai aikaan noista pöydän värkeistä ja itsestään oli jotain aivan hurmaavaa ja valloittavaa. Jos sanoisin, että Deaconin musiikki on kuin kasa kivoja lastenlauluja olisi pistetty filtterin läpi, jonka jälkeen ne ovat räkäisiä, äänekkäitä, rosoisia ja kirpeitä. Levyllä kappaleissa on hieman hengähdystaukoja, mutta näköjänä keikoilla Dan pitää tauot ihan vain kappaleiden väleissä, muuten paahdetaan täysillä. Levyä kuunnellessa jää myös näkemättä itse Dan. Mies hyppii ja heiluu kuin vimmattu, eikä ihmekään, että mies teippasi tyylikkäästi lasinsa kiinni päähänsä maalarinteipillä ennenkuin aloitti soittamisen. Jo ensimmäisen kappaleen jälkeen aivan hiessä ollut Dan yritti kovasti pistää ihan kuuntelijoihinkin hikeä pintään käskemällä kaikki ihan eteensä, jonka jälkeen muun muassa venyteltiin ja heiluteltiin raajoja, laulettiin sekä pieni aloituslaulu ja parissa kappaleessa ihan kertosäkeitäkin ja tanssittiin yhden kappaleen ajan hassu piirileikki!

Ja käsittämättömän hyvin Deacon sai irti surullisen pienestä kuuntelijajoukosta. Ilmeisesti keikkaa ei oltu mainostettu kamalan hyvin tai jotain, koska taidan liioitella, jos sanon keikalla olleen 30 ihmistä. Toivon hirmuisen paljon, että huomisella Helsingin keikalla Deacon saa täyden salin, sen verran hauskan illan hän aikaan sai.


Otsikko: Re: Keikkatriidi
Kirjoitti: OldHorny - 06.09.2007 15:30
Ei huh huh mikä fiilis! Eilen kun tuli Marilyn Mansonin liput myyntiin niin totta kai meikä nukkui pommiin eikä tullut seisomapaikkaa. Noh, kaverithan olivat saaneet jo kyseiset paikat ja ei kun vituttamaan. Tänään sitten heräsin, menin kaupungille, tulin takaisin kotio, katsoin ihan huvin vuoksi Lippupalvelun sivuilta ja kappas, oli tullut lisää kenttäpaikkoja! Ja ei kun pikavauhtia takaisin kaupunkiin! Kysyin Lippupalvelun myyjältä että onkohan siellä nyt niitä kenttäpaikkoja vapaana Mansonin keikalle, nainen vastasi että ei taida olla, menivät eilen kaikki ja sanoin että netistä katsoin että olisi tullut lisää. Hänpä sitten sanoi katsovansa tilanteen ja kohta tokaisikin "Perkele, sullapa kävikin hyvä säkä. On tullut 20 kpl lippuja lisää myyntiin". Ei muuta ku lippu kouraan ja onnellisena kotio.

Nyt on fiilikset sellaiset ettei uskokkaan eikä tarvi miltään lipputrokarilta ostaa lippuansa kiskurihintaan ;D


Otsikko: Re: Keikkatriidi
Kirjoitti: Japshumwaa - 09.09.2007 17:53
080907 Amorphis @ Lutakko

Ihan hyvällä ja leppoisalla fiiliksellä näytti bändi olevan liikenteessä. Joutsen liikehti ja pyöritti komeaa tukkaansa kovemmalla tempolla kuin kevään keikalla ja muutenkin touhu näytti pirteämmältä kuin viimeksi. Paria Talesin ja Elegyn aikaista biisiä jäin kaipaamaan, mutta onneksi uusimman levyn biiseistä muutama toimi huomattavasti paremmin livenä kuin levyllä. Kyllä niillä hiki irtosi sekä lavalla että loppuunmyydyssä salissa. Avatarista päätellen Turilas taisi heilua sivullekirjoittaneen vieressä keikan loppupuolella. Biisilista on heikon muistini varassa ja järjestys saattaa olla mitä on, mutta tähän suuntaan ainakin edettiin...

1. I of Crimson Blood
2. A Servant
3. The Smoke
4. Two Moons
5. Against Widows
6. Leaves Scars
7. Weaving the Incantation
8. Shaman
9. Her Alone
10. Into Hiding
11. Silent Waters
12. Alone
13. The Castaway
----------------------------------
14. Towards and Against
15. My Kantele
16. House of Sleep
----------------------------------
17. Summer's End


Otsikko: Re: Keikkatriidi
Kirjoitti: Lanttu - 09.09.2007 23:38
Joopa joo, samalla keikalla olin mitä yllä. Periaatteessa varsin mieleenpainuva keikka, joskaan ei sen takia, että bändin esitys olisi ollut täysin ainutlaatuinen.

En tiedä täysin miksi, mutta jossakin House of Sleepin ja Summer's Endin tienoilla aloin olla varsin heikossa hapessa. Päähän tuli mukava sumenemisefekti, jonka takia kaaduin pariin otteeseen ja hoipertelin sivulle istumaan, jossa pää selvisi kymmenisen sekunnin istumisen jälkeen. Koko tämän "mielenkiintoisen" tapahtumaketjun muistan täysin. Paremmin en osaa kuvailla, mutta jos jollekulle on samantapaisesti joskus käynyt, tämä varmaankin tietää suurinpiirtein tunteen. Syynä tähän pidän itse varsin varmana flunssaa yhdistettynä huonoihin yöuniin ja vieläkin huonompaan syömiseen lanejen ansiosta. Mitään tähän vähänkään viittaavaa en nimittäin aiemmilla keikoilla ole kokenut, enkä toivottavasti joudu vastaisuudessakaan kokemaan...:rollaus:

Muuten keikka oli varsin hyvä. Itse en ollut etukäteen kuullut muita levyjä kuin Tuonelan, Eclipsen sekä uusimman Silent Watersin, joten siltä kantilta settilista oli varsin hyvä. Eipä tuolla ollut kuin kolme entuudestaan itselleni tuntematonta biisiä. Silent Watersiltakin jäi kymmenestä biisistä pois juuri ne kolme omissa kirjoissani heikointa biisiä, joten en voi kuin olla tyytyväinen. Toward and Against oli ehkäpä itselleni illan kohokohta. Niin, ja tulihan sitä taas kerran vaihtelun vuoksi (:rollaus:) otettua parit videot (Shaman, Towards ja Kantele), saa nähdä jaksanko upata ne johonkin myöhemmin vai jääkö omaksi iloksi. Luultavasti löytävät kumminkin tiensä youtubeen...:P

Ja taisinpa minäkin spotata Turilaksen yleisöstä, mikäli tämän avatariin ja omiin silmiini on luottaminen.


Otsikko: Re: Keikkatriidi
Kirjoitti: Frank - 10.09.2007 00:21
Kesällä tuli käytyä muutamalla kolmella keikalla, joista jokaiseen siskoni pyysi minua lähtemään. Ja mikäs siinä, sillä jokaista bändiä olin kuullut jo aikaisemmin ja minusta ne kuulostivat erittäin hyvältä.

Of Montreal @ Redrum
Tämän bändin musiikkiin olin tutustunut jonkin verran siskoni välityksellä jo ennen keikkaa, joten yhtye ei niinkään tullut yllätyksenä. Tiesin, miltä se kuulostaa ja näyttää. Mutta en tiennyt, miten loistava bändi on kyseessä. Aikaisemmin nimittäin biisit olivat valuneet toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos, sillä ne olivat siskoni autosoittolistalla. Matkustaessa kun en yleensä tuppaa keskittymään muuhun kuin ikkunasta näkyviin maisemiin.

Keikka oli aivan mieletön. Rakastuin yhtyeeseen jo ensimmäisen biisin aikana täysin. Lavashow ja animaatiot olivat loistavia, mutta musiikki oli kaikessa kieroudessaan ehkäpä upeinta, mitä olen koskaan kuullut. Lapsenmielinen ja erilainen lähestymistapa indie-musiikkiin upposi minuun täydellisesti, ja aloin pitämään yhtyeestä entistä enemmän tuon keikan jälkeen. Lisäksi ko keikka oli ensimmäinen kerta, kun astuin jalallani klubille. Hieno ilta, jonka muistan pitkään.

Xiu Xiu @ Tavastia
Tavastialle mennessä en vielä tiennyt, mistä yhtyeestä oli kyse, vaikka olin biisejä kuullutkin jo entuudestaan. Yllätys olikin hyvä, sillä pidin yhtyeestä kovastikin. En ihan päässyt biisien sisään, mutta kuuntelin sitä todella intensiivisesti ja keskittyen. Keikan ainoa heikko puoli oli lämmittelijä Reginan sieluttomat sävelet ja sanat. Onneksi Xiu Xiu pelasti ensimmäisen iltani Tavastialla.

We Are The Physics @ Semifinal
Tämäkin yhtye oli sellainen, jonka musiikista minulla ei aluksi ollut mitään käsitystä. Keikan aikana tosin tunnistin useammankin kappaleen. Hyvä yhtye oli tälläkin kertaa kyseessä ja biisit olivat vahvoja ja hienoja. Myös lavakoreografia miellytti.


Otsikko: Re: Keikkatriidi
Kirjoitti: Turilas - 10.09.2007 12:50
Turilas taisi heilua sivullekirjoittaneen vieressä keikan loppupuolella.
Joo, heiluin siellä melko edessä vähän oikealla keskilinjasta. Harmittaa vain, kun ei puolipitkä tukka pyöri yhtä hyvin kuin vanhalla puoleen selkään yltävällä letillä. Muulloin niin pitkää tukkaa ei sitten enää ollenkaan kaipaakaan.

Keikka oli tosiaan mainio. Mulla on Elegy, Eclipse ja Silent Waters, joten vain muutama biisi oli ennalta tuntematon. Illan parhaat vedot olivat mun mielestä Her Alone ja House of Sleep. Lutakon yleisö ei mun mielestä ollu ihan täysillä mukana ja muutamissa suvantovaiheissa ois joku saanu vähän ruoskia katsojia kovempaan meteliin. Tais pelkkää kohteliaisuuttaan Joutsen sanoa lopussa, että voitte olla ylpeitä itsestänne. Semi-kova meininki.

En tiedä täysin miksi, mutta jossakin House of Sleepin ja Summer's Endin tienoilla aloin olla varsin heikossa hapessa. Päähän tuli mukava sumenemisefekti, jonka takia kaaduin pariin otteeseen ja hoipertelin sivulle istumaan, jossa pää selvisi kymmenisen sekunnin istumisen jälkeen.
Mulle käy noin monesti, kun istuu kauan vaikka säkkituolissa ja sitten nousee nopeasti ylös. Veri paukahtaa päästä jalkoihin niin nopeasti, että aivot jäävät ilman happea. Sitten oon heränny lattialta ja ihmetelly, että miks kävin tähän nukkumaan. Pitkä seisominen voi ehkä johtaa tuohon saman tyyliseen olotilaan.


Otsikko: Re: Keikkatriidi
Kirjoitti: Japshumwaa - 10.09.2007 15:02
En tiedä täysin miksi, mutta jossakin House of Sleepin ja Summer's Endin tienoilla aloin olla varsin heikossa hapessa. Päähän tuli mukava sumenemisefekti, jonka takia kaaduin pariin otteeseen ja hoipertelin sivulle istumaan, jossa pää selvisi kymmenisen sekunnin istumisen jälkeen.

Näköjään Lanttukin oli sitten aika lähettyvillä tai ainakin siinä metrin päässä joku henkilö tipahti keikan loppupuolella ja ohjailtiin siitä taaemmaksi.


Otsikko: Re: Keikkatriidi
Kirjoitti: Lanttu - 10.09.2007 22:13
En tiedä täysin miksi, mutta jossakin House of Sleepin ja Summer's Endin tienoilla aloin olla varsin heikossa hapessa. Päähän tuli mukava sumenemisefekti, jonka takia kaaduin pariin otteeseen ja hoipertelin sivulle istumaan, jossa pää selvisi kymmenisen sekunnin istumisen jälkeen.
Mulle käy noin monesti, kun istuu kauan vaikka säkkituolissa ja sitten nousee nopeasti ylös. Veri paukahtaa päästä jalkoihin niin nopeasti, että aivot jäävät ilman happea. Sitten oon heränny lattialta ja ihmetelly, että miks kävin tähän nukkumaan. Pitkä seisominen voi ehkä johtaa tuohon saman tyyliseen olotilaan.

Juu ei ollut minullekaan ensimmäinen kerta. Parisen vuotta sitten löysin itseni lattialta sängyn vierestä kera pienen kivun ja haljenneen roskakorin, kun olin nopeasti noussut sängystä sulkemaan huoneen ovea. Tällä kertaa syynä oli varmaankin juurikin aiemmin mainitsemani seikat yhdistettynä pitkään seisomiseen, sillä omalla kohdallani jo tuollainen parin tunnin paikallaan seisominen alkaa tuntua erittäin ikävältä. Ei sillä tosin ennen ole kipuja kummoisempia oireita ollut, vaikka esimerkiksi kesällä Tuskassakin joutui seisomaan ikävän pitkiä aikoja.

En tiedä täysin miksi, mutta jossakin House of Sleepin ja Summer's Endin tienoilla aloin olla varsin heikossa hapessa. Päähän tuli mukava sumenemisefekti, jonka takia kaaduin pariin otteeseen ja hoipertelin sivulle istumaan, jossa pää selvisi kymmenisen sekunnin istumisen jälkeen.

Näköjään Lanttukin oli sitten aika lähettyvillä tai ainakin siinä metrin päässä joku henkilö tipahti keikan loppupuolella ja ohjailtiin siitä taaemmaksi.

Enköhän se minä sitten ollut, tuskinpa tuolla kukaan muu kaatuili...;)

Uppasinpa sitten ottamani videotkin youtubeen kaverin painostuksesta, joten jos jotakuta kiinnostaa, niin tässäpä olisi linkit:

My Kantele (http://www.youtube.com/watch?v=SZuFD4v4MqE)
Shaman (http://www.youtube.com/watch?v=WhDKh2HnO2s)
Towards and Against (http://www.youtube.com/watch?v=w25xkosTnvw)


Otsikko: Re: Keikkatriidi
Kirjoitti: rinturi - 27.09.2007 10:28
Vau, eilinen Dream Theaterin keikka Helsingin Jäähallissa oli mahtava. Lämppärinä toiminut Sypmhony X oli myös mainio, vaikka soittivatkin vain puoli tuntia.

DT aloitti odotetusti soittamalla In The Presence of Enemies part 1 ja part 2 putkeen. Systematic Chaosilta kuultiin myös Constant Motion ja Ministry of Lost Souls. Vanhoja biisejäkin soittivat, mm. Strange Deja Vu, Take the Time ja erikoispitkä Surrounded, joka oli keikan parasta antia. Suorastaan orgastinen versiointi. Encorena tuli jonkinsortin sekametelisoppa, jossa oli mm. osa In The Name of Godista.

Jätkät soittivat todella hyvin ja saundi oli loistava. Petrucci oli kuin Jeesus massakauden jälkeen, lihaksikas ja soitti jumalaisesti. LaBrie osoitti olevansa yksi maailman parhaista metallivokalisteista. Portnoy paukutteli rumpujaan helvetin hyvin ja John Myung bassotteli mainiosti. Ylitse muiden oli kuitenkin Jordan Rudess, joka veti uskomattomia kosketinsooloja, kovempi jätkä kuin itse Chuck Norris.

Progesyksy jatkuu vielä Rushin merkeissä Lokakuussa. Sitä odotellessa voi vaikka kuunnella Dream Theateria.  8)


Otsikko: Re: Keikkatriidi
Kirjoitti: kep - 29.09.2007 00:09
Herranjumala! Soittivatpa Saksan pojat, Beatsteaks kovan keikan! Ei ole bändiä turhaan suitsutettu milloin missäkin upeasta live-esiintymisestään. Omasta mielestäni paras keikka koskaan, ja takana on jopa yksi Rammsteinin vierailu.
(http://adm.beatsteaks.org/images/6e6f5500488c7a8d20342a532cb850e7.jpg)

Ftw, jumalauta.


Otsikko: Re: Keikkatriidi
Kirjoitti: Japshumwaa - 29.09.2007 14:51
Minun loppuvuoden keikkakalenteri alkaa hiljalleen muodostumaan.

Varmasti menossa:
25.10. CMX - Lutakko, Jyväskylä
29.10. Rush - Hartwall Areena, Helsinki
21.11. Nile, Deathchain & Sotajumala - Lutakko, Jyväskylä
15.12. Porcupine Tree & Hidria Spacefolk - Jäähalli, Helsinki
16.12. Porcupine Tree & Hidria Spacefolk - Pakkahuone, Tampere

Menossa jos ajankohta sopii ja rahatilanne sallii:
06.10. Sydän Sydän, Wiidakko & The Scaramangas - Lutakko, Jyväskylä
20.10. Liekki & Beagon - Lutakko, Jyväskylä
26.10. Insomnium & Ghost Brigade - Lutakko, Jyväskylä
02.11. Viikate & Kosmikud - Lutakko, Jyväskylä
10.11. Absoluuttinen Nollapiste - Lutakko, Jyväskylä
23.11. Mokoma - Bar 68, Jyväskylä
08.12. Kotiteollisuus - Lutakko, Jyväskylä


Onko kukaan laudalta suuntaamassa samoihin kekkereihin?

edit: niin ja Puolalaisen Riversiden marraskuinen Nosturin keikka jää pakosti väliin ja sekös harmittaa!
edit2: Heaven Shall Burn peruutti, mutta tilalle parempi Insomnium.


Otsikko: Re: Keikkatriidi
Kirjoitti: delirious - 30.09.2007 23:58

Onko kukaan laudalta suuntaamassa samoihin kekkereihin?


Porcupine + Hidria Spacefolk pidettänee ainakin Hidrian sivujen mukaan Kulttuuritalolla. Ja keikkahan on aivan pakko nähdä ihan vaan Spacefolkin takia. Ill be there


Otsikko: Re: Keikkatriidi
Kirjoitti: Japshumwaa - 01.10.2007 01:05
Onko kukaan laudalta suuntaamassa samoihin kekkereihin?
Porcupine + Hidria Spacefolk pidettänee ainakin Hidrian sivujen mukaan Kulttuuritalolla. Ja keikkahan on aivan pakko nähdä ihan vaan Spacefolkin takia. Ill be there

Kulttuuritalolla tuon piti alunperin ollakin, mutta paikaksi vaihtui Jäähalli kun liput myytiin loppuun parissa tunnissa. Jäähalli rajataan niin että lippuja myydään 3500 eli lava keskelle hallia ja vain toiselle puolella yleisö. Hyvä ratkaisu vaikka itselläni oli toki lippu jo Kulttuuritalolle hallussa.


Otsikko: Re: Keikkatriidi
Kirjoitti: Mr.Universum - 01.10.2007 12:33
Porcupine Treen keikalle suunnataan. Helsingin keikalle löytyy jo liput. Miitinkiä?


Otsikko: Re: Keikkatriidi
Kirjoitti: tiong - 01.10.2007 16:07
Itsekin olen PT:n keikalle tulossa... tosin Tampereelle. Kulttuuritalo kun ei lippuja ostaessa kuulostanut kovinkaan houkuttelevalta paikalta. Nythän sinne jäähalliin olisi taas saanut lippuja, mutta samalle päivälle sattuu sopivasti Turisaksen keikka täällä Kuopiossa joten taidan mennä sinne.

Loppuvuoden keikkakalenteri:
9.11. Riverside + Subspace Radio - Nosturi, Helsinki
22.11. Kuha. - Henry's Pub, Kuopio
15.12. Turisas - Street Bar 41, Kuopio
16.12. Porcupine Tree + Hidria Spacefolk - Pakkahuone, Tampere

Harmi että CMX:n Kuopion keikka on K-20. :(


Otsikko: Re: Keikkatriidi
Kirjoitti: kep - 01.10.2007 16:11
Meikäläisen loppuvuoden keikat:
Muse 17.10 Helsinki, Jäähalli
Kent 4.11 Helsinki, Kulttuuritalo

Onko näihin kukaan muu tulossa?


Otsikko: Re: Keikkatriidi
Kirjoitti: Lanttu - 01.10.2007 21:26
Itselläni ei ole vielä tietoa, kuinka monelle keikalle tässä loppuvuodesta vielä menen. Oikeastaan tällä hetkellä on vain pari aivan selvää tapausta:

5.10. Norther - Lutakko, Jyväskylä
10.12. Helloween, Gamma Ray, Axxis - Pakkahuone, Tampere
(ja/)tai
11.12. Helloween, Gamma Ray, Axxis - Kaapelitehdas, Helsinki

Näissä jälkimmäisissä Gamma Ray on ehdottomasti se kovempi bändi (toinen on tietenkin siis Helloween, Axxis on pahainen lämppäri ;)), jonka takia tuonne mennään. Tässä on vaan periaatteessa hieman epäselvyyttä kummalle tuota sitten menisi. Pakkahuone on käsittääkseni aivan ylivoimaisesti parempi paikka, mutta Helsinkiin saisi ilmaisen autokyydin. Kaverini alko selittää, ettei tämän bändissä soittava henkilö pääsisi Pakkahuoneelle, koska ei ole vielä 16 vuotta...

Toisaalta mieluitenhan menisin tietenkin molempiin, ja nyt se olisi periaatteessa jollain tapaa mahdollistakin, kun pääsisi ilmaiseksi autolla takaisin kotiin Helsingistä. Tällöin matkat tulisivat yhtä kalliiksi, mitä ne olisivat tulleet mennessä junalla Tampereelle ja takaisin. Näkee nyt kumminkin millaiseen sovitteluratkaisuun päädyn.


Sitten on näitä vielä tällä hetkellä enemmän tai vähemmän varmoja keikkoja:

2.11. Viikate - Lutakko, Jyväskylä (melkoisen varmasti menossa)
21.11. Nile - Lutakko, Jyväskylä (kaveri pyysi tulemaan, pitänee kuunnella musiikkia nopeahkosti ja tehdä päätös)
14.12 Nightwish - Paviljonki, Jyväskylä (melko varmasti vaikken kavereita mukaan luultavasti saakaan, itse en välttämättä joutuisi tätä maksamaan)

Loppu riippunee siitä, mitä Lutakolla on joulukuussa tarjota.


Otsikko: Re: Keikkatriidi
Kirjoitti: Japshumwaa - 01.10.2007 22:07
21.11. Nile - Lutakko, Jyväskylä (kaveri pyysi tulemaan, pitänee kuunnella musiikkia nopeahkosti ja tehdä päätös)

Huhhuh! Nyt tiedän missä olen 21. marraskuuta. Tämän tyyppiselle musiikille aivan huikea korkea listasijoitus varmasti auttoi siihen, että Euroopan kiertue alkaa Suomesta komeasti neljän keikan voimin. Bändin omat sivutkaan ei tiedä keikoista vielä tuon taivaallista, mutta tulossa ovat.


Otsikko: Re: Keikkatriidi
Kirjoitti: echoes - 18.10.2007 21:31
Muse Jäähallissa eilen 17.10.

Ei helvata mikä keikka! Kaveri soittivat todella taitavasti ja energiataso pysyi koko keikan ajan pilvissä. Settilista oli oikeastaan täydellinen ja viimeisenä pamahtanut Knights of Cydonia oli jotain uskomatonta. Yleisökin oli hyvin mukana ja fiilis oli katossa koko keikan ajan. Kyllä Muse on täysin ansainnut vuoden parhaan livebändin palkintonsa! Varmasti menen uudestaan katsomaan jos vielä Suomeen eksyvät.  :) :) :)


Otsikko: Re: Keikkatriidi
Kirjoitti: Mr.Universum - 18.10.2007 22:12
As I Lay Dying  ja Killswitch Engage on käyty vilkuilemassa Helsingissä kuukauden sisään. Eipä jaksa mitään stooria heittää. KsE:n keikan Wall of Death oli helvetin magee.


Otsikko: Re: Keikkatriidi
Kirjoitti: kep - 21.10.2007 17:04
Muse Jäähallissa eilen 17.10.

Ei helvata mikä keikka! Kaveri soittivat todella taitavasti ja energiataso pysyi koko keikan ajan pilvissä. Settilista oli oikeastaan täydellinen ja viimeisenä pamahtanut Knights of Cydonia oli jotain uskomatonta. Yleisökin oli hyvin mukana ja fiilis oli katossa koko keikan ajan. Kyllä Muse on täysin ansainnut vuoden parhaan livebändin palkintonsa! Varmasti menen uudestaan katsomaan jos vielä Suomeen eksyvät.  :) :) :)
Komppaan suurimmilta osin. Settilistan keskiosa Supermassive Blackholesta alkaen oli kuitenkin heikkoa kamaa. Onneksi Starlightin jälkeen homma parani huomattavasti. Yllättävää oli Plug In Baby varsinaisen settilistan viimeisenä biisinä, joka toimi aivan perhanan hyvin. Ja Cydonia viimeiseksi oli nyt tietysti win².


Otsikko: Re: Keikkatriidi
Kirjoitti: Japshumwaa - 26.10.2007 12:52
251007 CMX @ Lutakko

Ei päästä CMX itseään saatika kuulijoitaan helpolla. Ei hitin hittiä, ei juurikaan välispiikkejä, mutta puolitoistatuntia helkutin tiukkaa soittoa. Talvikuningasta on tullut soitettua sen julkaisun jälkeen varmaan lähemmäs 30 kertaa ja vaikuttaa vahvasti siltä että kyseessä on kokonaisuutena CMX:n paras levy. Kun keikalla soitettiin 3/4 Talvikuninkaan kappaleista ja kourallinen vanhempia/vähemmän soitettuja biisejä niin ei olisi paljoa enempää voinut vaatia. Jos joku on menossa kiertueen jäljellä oleville keikoille, eikä halua ennakkoon tietää biisilistaa niin pistetään spoiler-tageihin. Kovaa settiä tiedossa.

Spoileri (osoita katsoaksesi)


Tänään olisi vuorossa Ghost Brigade ja Insomnium.


Otsikko: Re: Keikkatriidi
Kirjoitti: Pyramidhead - 26.10.2007 15:48
Tänään katsomaan CMX:sää Pakkahuoneelle. Odotukset ovat korkealla tuon setin takia. Ja Talvikuningaskin on iskenyt niin kovaa, ettei ole mikään levy pitkään aikaan iskenytkään. Olenkin bändin jo nähnyt jonkun kuusi kertaa aiemmin, joten tällainen tuoreempi setti on kyllä erittäin tervetullut. Ja muutenkin pidän enemmän tottakai noista biiseistä kuin niistä hiteistä.


Otsikko: Re: Keikkatriidi
Kirjoitti: Lanttu - 26.10.2007 21:13
Tänään olisi vuorossa Ghost Brigade ja Insomnium.

Kerropa sitten hieman tunnelmia, millainen keikka oli. Itsekin olin jokseenkin kiinnostunut menemään tuonne, mutta unen ja rahan puutteen vuoksi tuli jätettyä väliin. Tuskassa ainakin vetivät varsin mukavan keikan kesällä, ja sen perusteella olisin tuonne mennytkin, sillä yhtään levyä en omista, enkä biisejäkään ole kuullut kuin mahdollisesti pari Myspacesta (siis kun Tuskaa ei lasketa mukaan).


Otsikko: Re: Keikkatriidi
Kirjoitti: Japshumwaa - 27.10.2007 14:07
261007 Ghost Brigade & Insomnium @ Lutakko

Vähän joutuu taas ihmettelemään miksi soittoaikoja hilataan aina vain myöhemmäksi, nyt toinen bändi aloitti vasta puolenyön jälkeen mikä menee jo tarpeettoman myöhään vaikka olikin perjantai. Lutakko oli karkeasti ehkä puolillaan, mutta näisväkeä oli eksynyt/suunnitellusta tullut paikalle yllättävänkin paljon. Swallow the Sunin kosketinsoittaja toimi vahvistuksena kummallekin bändille.

Kyseessä oli siis jyväskyläläisen Ghost Brigaden debyyttilevyn ns. julkaisukarkelot. Bändiä on hankala pistää tiettyyn lokeroon. Medioissa on haettu yhtäläisyyksiä ainakin Neorosikseen ja vanhempaan Amorphikseen, mutta eniten mieleen tulee tuoreempi Katatonia. Guided by Fire levy soitettiin paria kappaletta lukuunottamatta kokonaan. Suurimman osan kappaleista kuulin ensimmäistä kertaa ja periaatteessa kaikki kuulosti ihan hyvältä, mutta kovin samasta muotista oli biisit valettu. Levyllä saattaa toimia paremmin tämä kun on enemmän kuuntelumusaa.

Insomniumin Above the Weeping World oli viime vuoden parhaita kotimaisia levyjä. Bändi tuli juuri Pohjois-Amerikan kiertueelta, soittelee kotimaassa vain pari keikkaa ja lähtee samantien Euroopan kiertueelle eli bändin loistavuutta tarjoillaan jo ympäri maailman. Tunnelmallista, synkkää, raskasta ja melodista death metallia tykitettiin noin tunnin verran. Sentenced-cover Nepenthe oli tiputettu setistä, mutta muuten ei jäänyt mitään hampaankoloon (paitsi ehkä se että myöhästyin encoren verran viimeisestä bussista). Biisilistasta on hyvin hatara käsitys jälkeenpäin, mutta ainakin nämä ja muutama muu kuultiin:

The Gale
Mortal Share
Drawn to Black
The Killjoy
Daughter of the Moon
The Elder
The Day it All Came Down
In the Groves of Death
Devoid of Caring (encorena)

Nyt saa viikonlopun kerätä voimia ja maanantaina onkin suuntana Helsinki ja legendaarisen Rushin ensimmäinen Suomen konsertti.


Otsikko: Re: Keikkatriidi
Kirjoitti: lloyf - 12.11.2007 23:12
Jeejee \o/

Lippu varattuna ens vuotiselle Maiden keikalle. Eturivin istumapaikka  :)


Otsikko: Re: Keikkatriidi
Kirjoitti: IPlayer - 13.11.2007 00:14
Hehkutusta

Samaten on ne liput täälläkin, kolmen kaverin kanssa aikeet lähteä. Neljäs kerta kun olen menossa Maideniin, tällä kertaa istumakatsomoon (D 27 (http://www.stadion.fi/katsomokartta.html?PHPSESSID=68f18d32bb9d494b3ac7e987a332b763)). Ei ollenkaan paha, erittäin lähellä lavaa mikä olisi tuossa vasemmalla. Mihinkäs katsomoon lloyf menit?

Ikinä ei ole Rautaneitoa stadikalla koettu, mutta nyt sekin tulee tehtyä. Ja taisi liput mennä kuin kuumille kiville konsanaan, 2 tunnissa kaikki loppuun. Hämmästyttävänkin nopeasti, kun vertaa viime vuoteen. Toisaalta, kun setissä painottuu 80-luku, niin eihän tuota hämmästellä pitäisi. ;)


Otsikko: Re: Keikkatriidi
Kirjoitti: Turilas - 13.11.2007 08:41
Mulla myös! Kenttälippu. Aika suolaiset olivat hinnat, mutta todennäköisesti keikasta tulee sen 59 euron arvoinen.


Otsikko: Re: Keikkatriidi
Kirjoitti: lloyf - 14.11.2007 15:23
Mihinkäs katsomoon lloyf menit?

A3


Otsikko: Re: Keikkatriidi
Kirjoitti: Lanttu - 09.12.2007 23:13
Huomenna olisi sitten Hellish Rockin vuoro Tampereella. Tarkemmin ottaen ovien avaamiseen on 19 (pitkää) tuntia.

Tämän kiertuenimen allahan kiertää kolme bändiä: Gamma Ray, Helloween ja Axxis. Näistä Axxis ihan perinteisessä lämppärin asemassa, Gamma Rayn ja Helloweein jakaessa pääesiintyjän paikan. Ihan tasan eivät näiden kahdenkaan soittoajat kumminkaan mene, sillä Gamma Rayn on tyytyminen noin 70 minuuttiin Helloweenin paukuttaessa 100 minuutin setin. Pari viimeistä biisiä toki molemmat bändit lavalla, kuten asiaan kuuluu.

Omat odotukseni ovat korkealla, joskin vain Gamma Rayn osalta. Helloweenin musiikki on hyvää, mutten ilman tätä yhteiskiertuetta sentään olisi jaksanut lähteä katsomaan. Kyseessä onkin lähinnä mukava bonus. Toisaalta ärsyttää, että tämän takia GR:n setti lyhenee reilulla puolella tunnilla. GR kun kumminkin tuppaa olemaan SE syy, miksi tuonne menen. Ennen en ole bändiä livenä nähnyt, ja sen takia olisin toivonut pidempää settiä.

Hieman kyllä kyrsii, etten pääse ylihuomiselle Helsingin keikalle tämän lisäksi. Aluksi oli puhetta ilmaiskyydistä sinne, mutta sittemin tämä mahdollisuus vaihtui Tampeeseen. Tulisi turhan kalliiksi matkustaa junalla Helsinkiin, kun pitäisi tällainen reissu tehdä vielä uudemman kerran viikonloppuna finngamerin miitin takia.:(


Otsikko: Re: Keikkatriidi
Kirjoitti: IPlayer - 14.12.2007 22:17
Päätti sitten Jyväskylän Paviljonki kärähtää palamaan kesken Nightwishin keikan. (http://www.mtv3.fi/uutiset/kotimaa.shtml/arkistot/kotimaa/2007/12/591797)Tosin keikka on saatu jo jatkumaan.


Otsikko: Re: Keikkatriidi
Kirjoitti: Japshumwaa - 19.12.2007 17:25
Steven Wilson oli Porcupine Treensä kanssa Suomessa viime viikonloppuna kahdella keikalla ja itse olin paikalla molemmissa, sekä Helsingissä että Tampereella. Lämppärinä "space-progea" soittava Hidria Spacefolk, jonka Symetria levy on mielestäni yksi tämän vuoden kovimpia kotimaisia albumeja. Vastaavasti PT:n Fear of a Blank Planet on vuoden kovimpia ellei se kaikista kovin ulkomainen albumi. Odotukset oli siis korkealla.

Hidria [mainos]kaikki studiolevyt kuunneltavissa bändin kotisivuilta (http://www.hidriaspacefolk.st/index.php)[/mainos] soitti oman kolmevarttisensa tiukasti ja biisit keskittyivät odotetusti uusimpaan levyyn. Aivan mieletöntä groovea parhaimmillaan, mutta toisinaan musiikki junnaa turhan pahasti paikallaan ainakin livenä. Bändillä näytti kuitenkin olevan hauskaa ja kelpasi minullekin.

Helsingin biisilista:
01 - Symetria
02 - Radien
03 - Pajas
04 - 322
05 - Sine

Porcupine Tree soitti kumpaisenakin iltana pari tuntia ja setit keskittyivät pitkälti kolmen viimeisimmän levyn antimiin. Bändin takana valkokangas, jonne osassa kappaleista heijastettiin Lasse Hoilen ohjaamia musiikkivideoita, muutoin visuaalisuudesta vastasi yksinkertaisen tyylikkäät valot. En muista olenko koskaan kuullut livenä niin hyvänkuuloisia keikkoja mitä molemmat PT:n keikat. Todella hämmentävää kun Helsingin jäähalli tai Tampereen Pakkahuone ei ole kumpikaan akustiikan puolesta kovin kummoisia keikkapaikkoja. Soundit oli melkein kun levyltä kuuntelisi. Helsingin keikasta löytyvä yleisönauhoitekin on niin komeaa kuultavaa ettei mitään rajaa.

Mitään irroittelua ei bändiltä nähty vaan homma toimi tarkasti "käsikirjoituksen" mukaan ja molemmat keikat seuranneena olisi toivonut hieman enemmän vaihtelua biisilistoihin, mutta yhtä kaikki Porcupine Tree on tällä hetkellä ehkä maailman kovin bändi.

01 - Fear of a Blank Planet
02 - What Happens Now?
03 - The Sound of Muzak
04 - Lazarus [hki] / Sentinental [tre]
05 - Anesthetize
06 - Open Car
07 - Dark Matter
08 - Blackest Eyes
09 - Hatesong
10 - A Smart Kid [hki] / Half-Light [tre]
11 - Way Out of Here
12 - Sleep Together
---------------------------
13 - Waiting (Phase One) [hki] / Even Less [tre]
14 - Trains
15 - Halo

Pakkahuoneella huomasin Sara yhtyeen laulaja-kitaristi Jorma Korhosen ja sattumalta itselläni oli päällä Saran paita, tämän myös Jorma näkyi pistävän merkille.

Tampereen Omenahotellissa oli pientä säätöä suunnuntaina heti neljältä kun ihmisten piti päästä omiin huoneisiinsa. Ovikoodit eivät toimineet koko talossa ja niinpä käytävillä ja rappusilla istuskeli tunnin verran ehkä 80 ihmistä, kunnes vartija tuli päästämään väen huoneisiinsa. Odottelu ei pistänyt edes vituttamaan, lähinnä huvittamaan kuin samalla muisteli hotellin sivujen ylistyslaulua siitä kuinka kaikki toimii automaattisesti, tuloselvityksiä ja muuta turhaa ei tarvita. Illan mittaan kooditkin saatiin toiminaan ja hyvä niin. Maanantaina vielä Jyväskylän juna oli jostain syystä vaihtunut Intercitystä tavalliseen pikajunaan, joka oli myöhässä puolisen tuntia.


Otsikko: Re: Keikkatriidi
Kirjoitti: tiong - 19.12.2007 17:47
Jepujep, kyllähän tuo Tampereen keikka oli aika mahtava. Lähes eturivissä, yleisö hyvin mukana ja loistavat soundit. Keikan jälkeen vielä nimmarit kiertuepaitaan basistilta ja rumpalijumala Gavin Harrisonilta. Settilistaan olisin kyllä toivonut jotain muutoksia (vaikkapa Dark Matterin ja Half Lightin tilalle Shallow ja Arriving Somewhere...), mutta kyllähän tuo nytkin kelpasi oikein hyvin. Youtubeen (http://www.youtube.com/profile_videos?user=tiongfi) uppasin muutaman videon, laatu ei tosin päätä huimaa kun kamerat eivät olleet sallittuja ja koitin vähän piilotella laitetta ettei järkkäri hyppäisi selän taakse. Eipä kyllä järkkäreitä näkynyt ja muillakin oli kameroita niin olisi kyllä voinut ihan huoletta kuvata kunnolla. Noh, nytpähän ainakin sai keskittyä itse keikkaan paremmin. Olisi kyllä tuon bootlegin perusteella pitänyt lähteä Helsinkiinkin...

Lauantaina kävin myös tuolla Turisaksen keikalla Street Bar 41:ssä. Oli kyllä vähintäänkin mielenkiintoinen kokemus Tekniikka kusi eivätkä saaneet taustanauhoja pyörimään ja välillä ei soittimista kuulunut mitään. Yleisöä oli paikalla kourallinen, reilusti alle sata. Ääntä kuitenkin lähti aika hyvin ;)

Bändi pyyteli anteeksi ja joutui vetämään koko keikan lähes improvisaationa - biisien välillä pidettiin taktiikkapalaveria ja soitettava loppui kesken aika äkkiä. Suurin osa biiseistä tuli ekalta levyltä mutta To Holmgard and Beyondin ja Cursed Be Ironin "akustiset" vedot olivat silti loistokamaa. Kaikista ongelmista ja lyhyestä setistä huolimatta keikalla oli ihan mukava meininki ja oli todellakin halvan hintansa (8e) väärti. Toivottavasti tulevat kesällä uudestaan.

Kokonaisuutena keikkavuosi 2007 oli kyllä varsin mainio. Täysi-ikäisyyden johdosta pääsi käymään useammilla keikoilla kuin aikaisemmin ja tätä oikeutta tulikin käytettyä. Vuoden ehdottomina huippuina Pain of Salvationin ja Riversiden ensimmäiset keikat Suomessa sekä Porcupine Treen Pakkahuoneen keikka. Muita kohokohtia Kuha.:n keikka Kuopiossa sekä Tarotin live-DVD:n nauhoituskeikka Kuopiossa. Muutamia mielenkiintoisia keikkoja jäi kyllä myös välistä. Rushin keikalle liput olivat mielestäni turhan kalliit, Dream Theaterin keikka osui sopivasti juuri syksyn YO-kirjoitusten viikolle ja Ilosaarirockin liput myytiin loppuun ennen kuin edes tajusin että siellä olisi nähnyt Porcupine Treen lisäksi mm. Opethin.


Otsikko: Re: Keikkatriidi
Kirjoitti: tiong - 16.01.2008 22:32
Keikkavuosi 2008 pärähtääkin sitten kunnolla käyntiin ensi kuussa. Kolme loistavaa kotimaista bändiä tulossa Kuopioon ja liput tuli hommattua jo parisen viikkoa sitten.

9.2. Magyar Posse - Henry's Pub
16.2. YUP - Henry's Pub
22.2. Scandinavian Music Group - Henry's Pub


Otsikko: Re: Keikkatriidi
Kirjoitti: IPlayer - 02.02.2008 16:21
Noniin, nyt on saatu Maidenin Somewhere Back in Time-kiertue kunnolla käyntiinkin, nimittäin eilen oli Intiassa ensimmäinen keikka. Setin avaajana tietysti Aces High, ja kyllä muuten potkii!

http://www.youtube.com/watch?v=DFgvMUK6rsY   Pipo ;D

Brucen ääni on muuten tällä hetkellä varmaan parasta sitten -99 Ed Hunter-kiertueen. :o Huomaa, että mies on treenannut kunnolla ja kovaa viime vuodet, ikää pian 50 vuotta eikä tunnu missään. Ääni senkun vain paranee. Sen käyttö ja hallintakin on sitä paitsi livenä parempaa kuin miesmuistiin. Heinäkuun stadikan keikka ei voi tulla liian nopeasti.

EDIT: Lisää pukkaa. Wasted Years (http://youtube.com/watch?v=u1IE454zMH0), folks!

Otsikko: Re: Keikkatriidi
Kirjoitti: Melfice_ - 05.04.2008 11:17
Luulin pitkään että kuunvaihteessa ilmoitettu Jay-Z:n keikka RMJ:lla (http://www.rmj.fi/index.php?sivu=uutiset) olisi aprillipila, mutta kai se on sitten uskottava. Se on vaan mun mielestäni muutamista syistä aikamoinen hutilyönti;

1. Juhannusfestarit. Juhannussuunitelmia on jo jonkin verran lyöty lukkoon eikä ihmisillä nyt ihan loputtomasti ole himoa viettää juhannusta Raumanmeren juhannusjuhlilla Porissa ihan vaan sen takia että vois nähdä Jay-Z:n.

2. RMJ, varsinaiset ääliöfestarit. Nykyään vielä Sedun pyörittämänä, morjens.

3. Esiintyjälista. On siellä muutamia suomalaisia räppiakteja ja ilmeisesti RMJ:llä on oma räppipainotteinen lavansa mutta ei Jigga tonne oikein sovi perinteisen festariapulannan, Egotripin, Negativen ja Kotiteollisuuden sekaan.

Lainaus
Alex Kunnari
Anna Abreu
Apulanta
Brandon
Cheddar
Cheek
CMX
Cool Kid (USA)
Danny Monaco
Dingo
Egotrippi
Elastinen with Timo Pieni Huijaus&DJ Ewok
Hanna Pakarinen (yksinoikeudella kesän ainoa festivaalikeikka)
Happoradio
Heikki L (Dallas Superstars)
Herrasmiesliiga
Ismo Alanko Teholla
Iso H
JAY-Z (USA)
Jenni Vartiainen
Jere Ijäs (JERE&UNIVERSE)
JS 16
K-System
Kaizers Orchestra (Nor)
Kapasiteettiyksikkö
Katri Ylander
Kotipelto
Kotiteollisuus
Kymppilinja & Band
Lauri Tähkä&Elonkerjuu
Leverage
Lord Est
Los Bastardos Finlandeses
Malice In Wonderland (Nor)
Martti Servo & Napander
Mokoma
Negative
Poets Of The Fall
Popeda
Redrama
Sini (Valosiepparit)
Sturm Und Drang
The 69 Eyes
The Giant Leap
The Hellacopters (SWE)
The Rasmus
Turmion Kätilöt
Uniklubi
Waltari

4. Festarit. En maksa mielelläni 48€ siitä että katon Jay-Z:n festarikeikan ja lähden himaan.

No, ei hätä ole tämännäköinen. Ilmeisesti joku promoottori on tuomassa Jay-Z:n Suomeen myös arvoisellensa areenakeikalle. Sitä odotellessa toi jää kyllä väliin.
   

   
   


   


Otsikko: Re: Keikkatriidi
Kirjoitti: Dr. Scientist - 14.04.2008 14:46
Method Man & Redman @ Nosturi,Helsinki

Eilen kävin frendien kanssa äijien loppuunmyydyllä keikalla katsomassa Nosturissa. Aivan järjettömän hyvä keikka oli!! Meiniki oli hulluinta ikinä! Eihän tätä tultu odoteltua kuin vajaa neljä kuukautta. Liput maksoi 44€ joka oli melko suuri hinta, mutta sain rahoille mielettömästi vastinetta. Tunnelmaa latisti 4½ tunnin odottelu/paikallaan seisoskelu joidenkin lentokoneongelmien takia. Lämppärinä oli joku suomalainen DJ Taste (josta en ole ikinä kuullutkaan) joka ei oikein tiennyt mitä soittaa. Välillä hän heitti Biggien ja KRS:n kaltaisia legendoja ja toisinaan T.I.:n ja T-Painin kaltaista paskaa, mutta tunnelma laski järjettömästi odotuksen takia.

Hävitin lompakkoni juuri kun oltiin matkalla keikalle, ja vitutti aivan vitusti ja olin jo lähtemässä kotiin päin, mutta kuin ihmeen kaupalla joku taksikuski oli nähnyt kun tiputin lompakon ja palautti sen kavereilleni jotka sitten soittivat mulle. Melkoinen tsägä. No kummiskin itse keikka oli odotuksen arvoinen. Meininki oli villiä, jengi hyppi parvilta alas sun muuta. Niska on hieman kipeänä, kun Meth hyppäsi suoraan päin. Pidin toisella kädellä Methin selkää pystyssä ja toisella koitin pitää silmälasejani päässä kun meinasivat kaaoksen seassa tippua. Äänikin on aivan käheä huutamisen takia. Korvissa tingittää vieläkin. Ei kuitenkaan väliä, oli niin hyvä keikka. En valitettavasti ottanut kännyllä kuvia, mutta videokameralla kyllä nauhoitin vähän.

Ei tainnut olla ketään muuta Laudalta katsomassa keikkaa?


Otsikko: Re: Keikkatriidi
Kirjoitti: Japshumwaa - 05.05.2008 11:32
Alkuvuonna tuli nähtyä vain Mokoma, Stam1na ja Sara, mutta ei niistä nyt enempää.

Eilen oli Jyväskylän Lutakossa Kalifornialainen HORSE the Band. Laulajan mukaan Nintendocorea soittavalta bändiltä löytyy erittäin tunnistettava "kasibittismäinen" synasaundi ja muutama biisi kuten Cutsman ja Birdo viittaavat myös NES:iin. Yleisöä oli paikalla kovin vähän, mutta kaikilla bändi mukaanluettuna tuntui olevan pirun hauskaa. Jatkuvaa kuittailua ja läppää bändin ja yleisön kesken. Pariin biisiin löytyi vahvistukseksi bändin paitamyyjä(?) soittamaan triangelia, heppu tuli vielä encoreen tanssimaan yhdessä valokuvaajaneidon kanssa.

Viihdyttävimpiä ja huvittavimpia keikkoja pitkään aikaan. Oliko laudan jyväskyläläisiä paikalla tai kukaan lauantain Nosturin keikalla?

Tutustukaan ihmeessä vaikka MySpacen (http://www.myspace.com/horsetheband) kautta bändin meininkiin.


Otsikko: Re: Keikkatriidi
Kirjoitti: Mr.Universum - 05.05.2008 18:51
Meitsipä oli lauantaina kattomassa HORSEa nosturissa. Pirun energinen ja hyvä livebändi.


Otsikko: Re: Keikkatriidi
Kirjoitti: Cocki - 22.05.2008 14:21
Kysynpä nyt täälläkin tämän että, onks tyypit menossa festareille nyt kesällä?

Itsellä on 3p lippu Tuskaan ja sitten elokuussa menen Jalometalliin. Qstockis saatan kävästä. Tuskan esiintyjäkaarti on melko uskomaton, ei voi muuta sanoa!


Otsikko: Re: Keikkatriidi
Kirjoitti: Azu - 22.05.2008 15:19
Provinssiin mennään kuuntelemaan lauantaina Danko Jonesia ja sunnuntaina Foo Fightersia. Ja tietty jotain muita random esiintyjiä, joiden livekunto on mielenkiintoista nähdä (Serj Tankian, YUP, Mokoma jne.). Nuo kaks on kuitenkin ne pääasialliset syyt, miksi sinne mennään. Tiedä tosin sitten miten hyvin Danko toimii festareilla. Tekisi mieli päästä kerrankin niiden klubikeikalle. Ne ovat kuulemma parhautta, minkä voin hyvinkin uskoa.

Harmittaa myös se, etten pääse vielä perjantaina Seinäjoelle kuuntelemaan Dinosaur Jr:a ja Coheed & Cambria. Muuten perjantain esiintyjälistasta ei löydy hirveästi minua kiinnostavia kiinnityksiä, kun eivät suomalaiset "super"bändit Stam1na ja CMX satu kiinnostamaan ja muuten siellä onkin jotain Linkin Parkia ja Jenni Vartiaista, joille voi hyvin sanoa kiitos, mutta ei kiitos.


Otsikko: Re: Keikkatriidi
Kirjoitti: Lanttu - 24.05.2008 02:07
Palasinpa juuri Moonsorrowin keikalta Lutakosta. Lämppärinä oli Axegressor.

Axegressoria kohtaan ei ollut juuri mitään odotuksia. Myspacen kappaleet oli sellaista jees-kamaa, jota kuuntelee ihan mielellään, muttei todellakaan mitään maata mullistavaa. Ellen olisi saanut viime hetkellä kaveria mukaan, olisin suosiolla jättänyt tämän väliin. Liveveto innosti lopulta vielä etukäteen kuunneltuja biisejä vähemmän. Yleisöäkin oli erittäin vähän tuossa vaiheessa.

Moonsorrowiahan tuonne kumminkin katselemaan mentiin. Olin ehtinyt missata heidät jo pari kertaa abaut vuoden sisään. Ensimmäinen meni finngamerin miitin päälle (joskaan tuolloin en oikeastaan Moonsorrowia vielä juuri kuunnellut) ja Tuskassa myöhästymisen takia ei siitä vähästä nähdystä saanut paljoa irti. Tätä kolmatta en siis suin surminkaan halunnut missata, vaikka se olisikin mennyt hiukan päällekkäin Tampereella olevan Melee-turnauksen kanssa (jonka TK:n uusi työpaikka sitten lopulta kauniisti terminoi).

Ja itse keikkahan oli aivan loistava. Vaikka yleisöä vieläkään ollut suuren suuria määriä, ei se näkynyt tunnelmassa tipan vertaa. Heittämällä toiseksi paras keikka, jossa olen ollut (paras on Gamma Ray joulukuulta ja fiilis siellä oli sanoinkuvaamaton, joten suuresti epäilen minkään enää tuon yli menevän). Alkuun hieman epäilytti miltä Moonsorrowin musiikki kuulostaisi livenä, mutta loppupeleissä se toimi jopa levyjä paremmin, eikä se ole ihan vähää se. Settilistasta vain Jotunheim oli hieman vieraampi, sillä sain tuon kappaleen sisätävän Verisäkeet-albumin vasta kolmisen viikkoa sitten. Uusin biisi Tulimyrsky oli livenäkin oikein mukava, ja taisipa siinä aivan lopussa hieman silmäkin kostua. En lähde kumminkaan nostamaan yhtäkään kappaletta muiden yli, sillä kaikki vaan toimi niin täydellisesti kuin vain voi toivoa. Seuraavaa keikkaa odotellessa.Kesän festareista... Enpä ole näillä näkyminen menossa varmasti kuin Tuskaan kavereiden kanssa. Sinänsä jännä valinta, sillä tuolla ei ole yhden yhtä bändiä, jota oikeasti kuuntelen. Toisaalta tämäkin on lähinnä rahasta kiinni, sillä ainakin parista tulen varmasti tulevaisuudessa albumeita ostamaan. Vähälle on kumminkin tutustuminen jäänyt, kun en tuosta musiikin warettelusta liiemmin perusta. Vielä on harkinnan alla, josko menisin tuskaa edeltävänä päivänä katsomaan samaiseen Kaisaniemeen Nightwishiä. Joulukuussahan tuo jäi näkemättä lippujen oston viivyttelyn takia, joten nyt olisi hyvä aika paikata tuo puute. Samalla näkisi Amorphiksen uudestaan, joka olisi myöskin erittäin mukava juttu.


Otsikko: Re: Keikkatriidi
Kirjoitti: Turilas - 24.05.2008 11:33
Minä olin myös tuolla Moonsorrow'n keikalla Lutakossa. Mahtava keikka ja olivatpa jätkät keksineet ehkä parhaan tavan jakaa pitkä Tulimyrsky-biisi keikkakuntoiseksi. Jumaliste, että huusin, kun Turkka Mastomäen tarinankerrontaosuus alkoi enteillä encorea.

Tunnelma oli tietenkin paras Pakanajuhla ja Kylän päässä -kappaleiden folkkiosuuksien aikana. Helvetti, kun rupesi ihan mahaan pistämään se pomppiminen ja tanssiminen. Jotunheim, vaikka onkin mielestäni Moonsorrow'n paras kappale, kärsii live-esiintymisissä. Se on niitä biisejä, jotka pitäisi kuunnella omassa rauhassa ja ajatukset vain musiikkiin suunnattuna.


Otsikko: Re: Keikkatriidi
Kirjoitti: 720 - 24.05.2008 12:38
Kesälle seuraavanlaiset suunnitelmat:

-30 Seconds To Mars 2.6
-Provinssirock 13.6-15.6
-Iron Maiden 19.7
-(Sex Pistols 23.8 tai Ankkarock 2.8)


Otsikko: Re: Keikkatriidi
Kirjoitti: Fyysinen Preesens - 24.05.2008 13:54
Joko on analysoitu Dave Grohlin syvällisiä lyriikoita:

Lainaus
Is someone getting THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST of you?


Otsikko: Re: Keikkatriidi
Kirjoitti: Azu - 24.05.2008 14:09
Joko on analysoitu Dave Grohlin syvällisiä lyriikoita:

Uuh, that burns.


Not.


Otsikko: Re: Keikkatriidi
Kirjoitti: zoukka - 29.05.2008 12:59
Ei vittu pitikö sitä Ilosaareen lähteä! (http://www.ilosaarirock.fi/2008/bandit/mike_patton_mondo_cane.html)


Otsikko: Re: Keikkatriidi
Kirjoitti: Turilas - 14.06.2008 00:06
Torstaina kävin Jyväskylän Sataman yö -tapahtumassa Lauri Tähkää & Elonkerjuuta katsomassa. Mahtava keikka, varsinkin kun suurin osa biiseistä oli ennestään tuttuja ja vanhempaakin materiaalia oli kivasti mukana. Yleisö innostui tietysti Pauhaava sydän ja Pitkät pellot -biiseistä, mutta minua miellytti enemmän esimerksi Pappi vainaa, Saran markan fieterit ja Ihana impi. Yleisön ikärakenne huomioonottaen (+30) tunnelma oli melko hyvä, vaikka Laurin piti välillä vähän herätellä ihmisiä kylmässä kesäillassa. Porukkaa oli ihan helvetisti ja se kuvastaa hyvin Tähkän ja kumppaneiden suosiota. Lauri ja koko orkesteri esiintyivät karismaattisesti ja hyvällä huumorilla. Hieno kokemus ja menen kyllä uudelleenkin kyseisen bändin keikalle, jos vain on mahdollista.


Otsikko: Re: Keikkatriidi
Kirjoitti: Mr.Universum - 14.06.2008 09:51
LAURITÄHKÄ

Oon jo pitkään miettiny et kuka vittu jaksaa kuunnella tollasta paskaa  :lol:


Otsikko: Re: Keikkatriidi
Kirjoitti: Turilas - 14.06.2008 13:01
LAURITÄHKÄ

Oon jo pitkään miettiny et kuka vittu jaksaa kuunnella tollasta paskaa  :lol:
Hyvääpäs! Lauri Tähkää ja Elonkerjuuta pitää kuunnella niitä paria hittibiisiä syvemmältä niin homma alkaa toimimaan. Erinomaista musiikkia ja oikeastaan yksi ainoita "listahittibändejä", joista minä pidän. Loistavat laulu- ja viulumelodiat, rempseä meininki ja ehkä vähän yksitoikkoiset, mutta hyvät sanoitukset.


Otsikko: Re: Keikkatriidi
Kirjoitti: echoes - 15.06.2008 12:35
Von Hertzen Brothers eilen Virgin Oilissa.

Olipas kova setti! Kaverit ovat helvetin kovassa vedossa ja koko keikka oli täyttä tykitystä.
Settilistakin oli erinomainen: uusimmalta lätyltä kuultiin mm. Freedom Fighter, In The End, Spanish 411, Bring Out The Sun, Willing Victim. Lisäksi kuultiin tietenkin bändin kovimmat hitit.
Meininki oli niin bändillä kuin yleisölläkin hyvä ja onhan nämä klubikeikat tunnelmaltaan aivan erilaisia, kuin isot lavakeikat. Ei tosiaankaan mennyt 15e hukkaan.


Otsikko: Re: Keikkatriidi
Kirjoitti: Azu - 16.06.2008 10:07
Provinssirockhan se tuli koettua, tosin valitettavasti vain lyhyenä kahden päivän versiona (perjantailta jäi kuulematta Dinosaur Jr. :( ). Vaikka YUP, Scandinavian Music Group, Danko Jones, Eläkeläiset ja tietenkin Foo Fighters vetivät kaikki enemmän tai vähemmin erinomaiset keikat, päällimmäisenä jäi mieleen uutena tuttavuutena ranskalaissuomalainen duo The Do (tai oikeammin The Dø), josta tuli kovasti mieleen PJ Harvey, mutta ei huonossa vain-PJ-Harvey-kopio mielessä, vaan todella positiivisessa.

Äänessä olleella naikkosella (nimeä en vielä tiedä) oli mukavan vahva ääni ja tämä käytti sitä hyvin samantyylisesti kuin Pollykin. The Dø erosi kuitenkin PJ Harveystä ehkä siinä, että syntikkasaundit olivat hyvinkin tärkeässä osassa monissa kappaleissa, vaikka biisivalikoimasta löytyi sekä rokkaavampaa että myös rauhallisempaa matskua. Melko intensiivistä laulantaa, kuitenkin.

Jäi Serj Tankianinkin esityksen alku kuulematta, kun ei kehdannut lähteä Døn keikalta pois ennen kuin se oli ohi encoreineen kaikkineen. :)


Otsikko: Re: Keikkatriidi
Kirjoitti: Fyysinen Preesens - 16.10.2008 18:40
Metallica tulossa taas Suomeen ensi vuonna. Metallicalla muutama kova albumi kyllä, mutta ei keikka kyllä kiinnosta, eikä myöskään uuden levyn kappaleet. Ja tähän väliin itkuraivarit, että miksei tänne Suomeen koskaan tule esimerkiksi Pearl Jam? Kaikki ironmaidenit ja metallicat kyllä käyvät, mutta Pearl Jamia aina odotan, mutta mitään ei koskaan kuulu. Ja on Pearl Jamilla kuitenkin suosiota täälläkin, niin ihmettelen kyllä miksei ole näkynyt. Plääh.


Otsikko: Re: Keikkatriidi
Kirjoitti: Teppo Holmqvist - 19.10.2008 01:42
Kaikki ironmaidenit ja metallicat kyllä käyvät, mutta Pearl Jamia aina odotan, mutta mitään ei koskaan kuulu. Ja on Pearl Jamilla kuitenkin suosiota täälläkin, niin ihmettelen kyllä miksei ole näkynyt.

Kahdesta syystä. Ensinnäkin Pearl Jam ei ole suomessa niin suosittu että loppuunmyynti olisi taattu. Toinen, ja paljon vakampi ongelma on se, että Suomi on maantieteellisesti todella huonossa paikassa. Oletetaanpa että bändi tulee Ruotsista päin. Lavakamojen siirtyminen itämeren ylitse kestää kokonaisen päivän, ja tämän jälkeen lavan rakentaminen kestää vähintään sen toisen. Käytännössä bändiltä meni kaksi potentiaalista keikkapäivää hukkaan. Lisää ongelmia tuo myös se, että Suomesta voi käytännössä liikkua nopeasti vain Venäjälle, Balttian maihin tai Ruotsiin. Ja kaikkiin näihin tavaran ronttaaminen vie taas vähintään kaksi potentiaalista päivää pois kalenterista. Klubibändeillehän tämä ei ole tietenkään ongelma, kun kamaa on niin vähän, mutta keskiluokan bändeille se tuottaakin ongelmia. Isot bändit taas käyttävät useampaa lavaa. Näille artisteille taas useasti ongelmana on se, että meillä ainoa ISO esiintymispaikka on Helsingin Olympiastadioni, ja sekin on käytökelpoinen vain neljänä kuukautena vuodesta.


Otsikko: Re: Keikkatriidi
Kirjoitti: 720 - 22.10.2008 00:07
Näille artisteille taas useasti ongelmana on se, että meillä ainoa ISO esiintymispaikka on Helsingin Olympiastadioni, ja sekin on käytökelpoinen vain neljänä kuukautena vuodesta.

Tähän liittyen viiltää vähän se tosiasia että Coldplayta ei saatu Suomeen tässä kuukausi sitten koska Hartwall Areenalla oli Mamma Mia-musikaalin näytökset ja Olympiastadion oli liian suuri suosioon nähden. :lol:


Metallican keikalle tuli hankittua liput, maanantai, piippuhylly.


Otsikko: Vs: Keikkatriidi
Kirjoitti: Frank - 18.11.2008 23:55
(http://i226.photobucket.com/albums/dd144/nego88/wolfparade/wp1.png)

Wolf Parade @ Tavastia, Helsinki - 17.11.2008

Oli pakko käydä katsomassa kanadalaisen Wolf Paraden loppuunmyyty keikka, kun kyseessä on kuitenkin omasta mielestäni yksi tämän hetken parhaista yhtyeistä. Kyseinen esiintyminen oli siinä mielessä legendaarinen, että se oli yhtyeen ensimmäinen esiintyminen ilman elektronisista äänistä vastaavaa Hadji Bakaraa. Mies kun joutui lopettamaan kiertueen jenkkilän jälkeen, jotta voisi suorittaa tutkintonsa kirjallisuudesta.

Bakaran puuttuminen kuului selvästi, sillä soundi oli erilainen kuin levyillä. Se ei kyllä haitannut yhtään, sillä Wolf Parade soitti biisinsä todella hyvin ja tunteella. Harvoin näkee minkään yhtyeen luovan vahvan siteen yleisöönsä jo musiikillaan ja esiintymisellään. Yhtye otti yleisön kyllä muutenkin mukaan juttelemalla näille ja kertoen edellisillasta: bändi oli tullut Helsinkiin jo sunnuntaiksi, vaikka keikka oli vasta maanantaina. Yhtyeen musiikilliset vastaavat, laulajakitarsti Dan Boeckner ja laulajakosketinsoittaja Spencer Krug heittivät yhdessä mieletöntä läppää, eikä duon mahtavaa yhteiskemiaa voinut olla katsomatta hymyilemättä. Nämä miehet tosissaan pitävät siitä, mitä tekevät.

Wolf Parade soitti monipuolisesta tuotannostaan hyvän setin. Yhtyeen molemmilta levyiltä, Apologies to Queen Marylta ja At Mount Zoomerilta, oli valittu todella toimiva ja hyvä settilista. Minkään yksittäisen kappaleen puuttuminen ei pahemmin häirinnyt, etenkin kun yhtye esitteli tuotantoaan aika laidasta laitaan. Ennen encorea kuultiin uusimman levyn yksitoista minuuttinen duetto, Kissing the Beehive, eikä siinä muuta ongelmaa ollut kuin se, että osasin jo valmiiksi odottaa sen olevan joko encoren tai perussettilistan viimeinen biisi. Puolentoista tunnin keikka ei pettänyt millään osa-alueella.

Hieno ilta.


Otsikko: Vs: Keikkatriidi
Kirjoitti: Fyysinen Preesens - 30.11.2008 14:00
Tulipa eilen oltua alkoholittomassa ja ilmaisessa nuorten tapahtumassa huvin vuoksi. Pitihän se katsastaa, kun siellä oli..
BEATSAN
DSTYLES
!!!

En nyt pahemmin Beats & Stylesistä välitä. Onhan Hanoin jätkien kanssa tehty Renegades ihan menevä ralli ja DYNAMITE on kova . Nämä biisit olivatkin ylivoimaisesti parhaimmat. En muista oliko se jompi kumpi näistä vai joku muu kappale, mutta jonkun kappaleen lopussa soitto alkoikin kuulostamaan Nirvanan Smells Like Teen Spiritin lopulta. Lisäksi Beats & Styles veti coverin MC Hammerin Can't Touch This'istä.

Ja tietenkin lavalla oli joku nigga hankittu huutelemaan. Minäkin haluaisin olla nigga, niin saisin töitä musiikkibisneksestä ja mun ei tarvitsisi muuta tehdä kuin huutaa mikkiin: "COME ON! YEAH!"


Otsikko: Vs: Keikkatriidi
Kirjoitti: Koo - 30.11.2008 14:06
Ja tietenkin lavalla oli joku nigga hankittu huutelemaan. Minäkin haluaisin olla nigga, niin saisin töitä musiikkibisneksestä ja mun ei tarvitsisi muuta tehdä kuin huutaa mikkiin: "COME ON! YEAH!"
Kannattaa harkita myös kurahuoran roolia, ei tarvitse kuin ulvoa ja liikehtiä epämääräisesti lavalla.


Otsikko: Vs: Keikkatriidi
Kirjoitti: Azu - 01.12.2008 22:27
Täällä tais olla jotain Volbeat-faneja? Niiden tarttee vissiinki sitten mennä helmitammikuisen (?) keikan lisäksi myös Ruisrockiin ensi kesänä. Ovat nimittäin sielläkin esiintymässä tänään ilmoitettujen ensimmäisten kiinnitysten perusteella.


Otsikko: Re: Keikkatriidi
Kirjoitti: Sharkie - 01.12.2008 22:42
Täällä tais olla jotain Volbeat-faneja? Niiden tarttee vissiinki sitten mennä helmitammikuisen (?) keikan lisäksi myös Ruisrockiin ensi kesänä. Ovat nimittäin sielläkin esiintymässä tänään ilmoitettujen ensimmäisten kiinnitysten perusteella.

No helvetti. Voi olla että pitää harkita. Tai no, katsellaan nyt tietty tuo alkuvuoden keikka ja haistellaan, että mahtaako pojilla vielä olla kesällä annettavaa. Live-devun perusteella keikoilla on kyllä aika rehellinen lavameininki, ja osaavat soittaakin livenä. Aina plussaa.


Otsikko: Vs: Keikkatriidi
Kirjoitti: Azu - 04.12.2008 03:06
Danko Jones tulee taas Suomeen. Ei siinä sinänsä mitään erikoista, mutta pohjoisemmalle faniyhteisölle lienee hyvä uutinen, että tällä kertaa Dankon rokkikukkoilua nähdään myös Oulun leveysasteilla. Teatrialla. 3. maaliskuuta. I'm there and I'm square.

Esiintyvät myös Helsingissä (duh) ja Tampereella. Liput tulee myyntiin 10.12, hintaa 25€ Oulussa ja Tampereella, 30€ Stadis.


Otsikko: Re: Keikkatriidi
Kirjoitti: Sharkie - 04.12.2008 09:16
Danko Jones tulee taas Suomeen. Ei siinä sinänsä mitään erikoista, mutta pohjoisemmalle faniyhteisölle lienee hyvä uutinen, että tällä kertaa Dankon rokkikukkoilua nähdään myös Oulun leveysasteilla. Teatrialla. 3. maaliskuuta. I'm there and I'm square.
No johan pukkaa keikkaa vuodelle 2009. Tuonnekin pitänee puskea. Voisi myös perehtyä vanhempaan matskuun, mä kun en ole soittanut kuin uudempaa Never Too Loud -levyä, joka sitten onkin erittäin mainio. Suosituksia?


Otsikko: Vs: Re: Keikkatriidi
Kirjoitti: kep - 04.12.2008 18:54
Danko Jones tulee taas Suomeen. Ei siinä sinänsä mitään erikoista, mutta pohjoisemmalle faniyhteisölle lienee hyvä uutinen, että tällä kertaa Dankon rokkikukkoilua nähdään myös Oulun leveysasteilla. Teatrialla. 3. maaliskuuta. I'm there and I'm square.
No johan pukkaa keikkaa vuodelle 2009. Tuonnekin pitänee puskea. Voisi myös perehtyä vanhempaan matskuun, mä kun en ole soittanut kuin uudempaa Never Too Loud -levyä, joka sitten onkin erittäin mainio. Suosituksia?
Born a Lion kannattaa kuunnella. Tuo 30 on kyllä ehkä hieman liian suolainen, eli ei varmaan tule käytyä katsomassa tälläkään kerralla.


Otsikko: Re: Keikkatriidi
Kirjoitti: Sharkie - 04.12.2008 21:50
Kiitän. Tarkkailen, jos sattuu jossain vastaan.


Otsikko: Vs: Keikkatriidi
Kirjoitti: 720 - 04.01.2009 19:28
Danko Jones on nähtävä livenä, joten Kulttuuritalon keikalle olen menossa. Olihan tuo 30e vähän suolainen hinta mutta toivottavasti keikka on sen arvoinen.


Otsikko: Vs: Keikkatriidi
Kirjoitti: Jerskaleh - 06.01.2009 02:49
Olen ollut vasta kerran keikalla, Megadethissä viimevuoden alussa. Se oli kyllä hieno kokemus ja ensikuussa siis menen Kreatorin keikalle. Toiselta foorumilta mulla on pienoinen miitti.


Otsikko: Vs: Keikkatriidi
Kirjoitti: Andy-O - 01.02.2009 10:03
Machinae Supremacy suomeen.

ke 8.4 45 Special, Oulu
to 9.4 Pub Katse, Jyväskylä
pe 10.4 Hellä, Tampere
la 11.4 S-Osis, Turku
su 12.4 Dante's Highlight

Itse olen menossa ainakin Turun keikalle. Tätä on odotettu.


Otsikko: Vs: Keikkatriidi
Kirjoitti: Lanttu - 01.02.2009 23:03
Machinae Supremacy suomeen.

ke 8.4 45 Special, Oulu
to 9.4 Pub Katse, Jyväskylä
pe 10.4 Hellä, Tampere
la 11.4 S-Osis, Turku
su 12.4 Dante's Highlight

Itse olen menossa ainakin Turun keikalle. Tätä on odotettu.

Pakkohan tuota on mennä, kun kerta Jyväskyläänkin tulevat. Tosin ehkä hieman harmittavasti omat suosikkini löytyvät melkeinpä kaikki netin ilmaisista biiseistä, ja niistäkin kaikista suurimmassa suosiossa ovat instrumentaaliset kappaleet. Niitä ei varmasti tulla livenä kuulemaan ja muukin setti painottunee enemmän Spinen kautta julkaisujen levyjen materiaaliin.


Otsikko: Vs: Keikkatriidi
Kirjoitti: Fraeon - 01.02.2009 23:38
Needs more SID! (http://www.last.fm/group/Needs+more+SID)

Eiköhän tuota mennä katsomaan.


Otsikko: Vs: Keikkatriidi
Kirjoitti: 720 - 02.02.2009 11:29
Täällä tais olla jotain Volbeat-faneja? Niiden tarttee vissiinki sitten mennä helmitammikuisen (?) keikan lisäksi myös Ruisrockiin ensi kesänä. Ovat nimittäin sielläkin esiintymässä tänään ilmoitettujen ensimmäisten kiinnitysten perusteella.

Jos ei riitä Ruisrockikaan niin ei hätää, ilmeisesti ovat tulossa myös Provinssiin. Placebo on ainakin varma kiinnitys.


Otsikko: Re: Keikkatriidi
Kirjoitti: Sharkie - 02.02.2009 11:46
Volbeatin Teatrian keikka oli kyllä varsin mainio. Pojilla on sellainen reilun rempseä ote tuohon lavahommaan, ja soitto kuulosti myös livenä hyvältä. Propsit erityisesti siitä, että biisejä kuultiin tasapuolisesti kaikilta kolmelta levyltä, joten jokaiselle oli taatusti jotakin. Melkoinen hittikimara. Tuli huudettua ja hypittyä kuin hullu, ja jälkeenpäin oli kauhee hiki ja ääni pois. Näin sen kuuluu mennäkin.

Erikoismaininnan ansaitsee myös lämppäribändi, kotimainen Francine (http://francine.daug.net/). Pojat ovat soittaneet varmaan parikymmentä vuotta, mutta veljeni kanssa ei kumpikaan oltu koskaan kuultu koko yhtyeestä. Mielenkiinnolla siis saavuttiin paikalle ajoissa, että kerkesi tämänkin näkemään, ja perkele mikä meininki! Ensinnäkin nämä instrumenttivalinnat: basisti soitti ihan oikeaa läskibassoa, ja kaiken kukkuraksi rokkasi sillä ihan ison maailman tyyliin, raahaili mötikkää ympäri lavaa, juoksi, hyppi ja moshasi. Rumpalin(iso, kalju partajulli) rumpusetti oli kanssa kunnioitusta herättävä, sillä mies itse oli todennäköisesti isompi kuin koko instrumenttijäjä jonka takana istui. Toisesta bassorummusta repsotti ulkokalvo ja vaikka mitä muuta pientä, mutta ei se menoa haitannut. Energia katossa koko ajan. Solisti/kitaristi olikin sitten aika normaali kuolevainen, mutta aina ei tietty voi voittaa.

Biiseissä oli kiva rokkabilly-fiilis, ja myös ajoittaista huumoria. Oma lempparini oli ehdottomasti yleisön tylyille naisille omistettu Rude, jonka kertosäe ei jätä itkun varaa: You don't have to be so fucking rude! Kokonaisuutena ihan järkyttävän kingi live- ja nimenomaan lämppäribändi. Meiningin rehellisyys nauratti, varsinkin parin oluen jälkeen, jatkuvasti, ja tämän jälkeen oli hieno fiilis iskeytyä itse Volbeatin pariin. Pakko ostaa joku levy näiltä joskus, ihan vaan silkasta kunnioituksesta.


Kokonaisuutena parhaita keikkoja pitkään aikaan. Tuskin tätä silti tarvitsee festareille uudestaan lähteä katsomaan, ellei tarjonnassa ole jotain muutakin kurkoa. Saisivat kiskaista tän Tuskaan, sinne olis kyllä kiva taas pitkästä aikaa lähteä.


Otsikko: Vs: Re: Keikkatriidi
Kirjoitti: Lanttu - 13.02.2009 22:42
Kokonaisuutena parhaita keikkoja pitkään aikaan. Tuskin tätä silti tarvitsee festareille uudestaan lähteä katsomaan, ellei tarjonnassa ole jotain muutakin kurkoa. Saisivat kiskaista tän Tuskaan, sinne olis kyllä kiva taas pitkästä aikaa lähteä.

Vaan kuinkas sitten kävikään (http://www.tuska-festival.fi/)? Kyllä minulle ainakin tuolta jokunen mielenkiintoinen bändi, mutta saa nähdä menenkö lopulta. Kavereiden, joiden kanssa olen parissa viime Tuskassa käynyt, kommentit ovat olleet varsin negatiivisia, eivätkä näillä näkymin usko menevänsä. Yksin meno taas olisi jossain määrin tylsää, etenkin, kun mitään tajunnan räjäyttävää ei vielä julkaistuista bändeistä löydy (ja niistä täällä hetkellä mielenkiintoisistakin vähintään kolme olen tuohon mennessä ehtinyt livenä nähdä).


Otsikko: Re: Keikkatriidi
Kirjoitti: Sharkie - 14.02.2009 00:03
Kokonaisuutena parhaita keikkoja pitkään aikaan. Tuskin tätä silti tarvitsee festareille uudestaan lähteä katsomaan, ellei tarjonnassa ole jotain muutakin kurkoa. Saisivat kiskaista tän Tuskaan, sinne olis kyllä kiva taas pitkästä aikaa lähteä.

Vaan kuinkas sitten kävikään (http://www.tuska-festival.fi/)? Kyllä minulle ainakin tuolta jokunen mielenkiintoinen bändi, mutta saa nähdä menenkö lopulta. Kavereiden, joiden kanssa olen parissa viime Tuskassa käynyt, kommentit ovat olleet varsin negatiivisia, eivätkä näillä näkymin usko menevänsä. Yksin meno taas olisi jossain määrin tylsää, etenkin, kun mitään tajunnan räjäyttävää ei vielä julkaistuista bändeistä löydy (ja niistä täällä hetkellä mielenkiintoisistakin vähintään kolme olen tuohon mennessä ehtinyt livenä nähdä).

No kappas. Vaan joo, ei ainakaan tuosta listasta muakaan sytytä VB:n lisäksi kuin pari. Amorphis nyt muun muassa, vaikka sekin on jo aiemmin katsottu. Parikin pommia tarvittaisiin, että tulisi lähdettyä. Seuraillaan.

Tämän vuoden logo ja graffat ovat kyllä muikeat. :lol:


Otsikko: Vs: Re: Keikkatriidi
Kirjoitti: Lanttu - 14.02.2009 01:25
Tämän vuoden logo ja graffat ovat kyllä muikeat. :lol:

Sanoppa muuta. Vaan eipä ollut viime vuodessakaan mitään valittamista. Suoraan sanoen vituttaa, etten tajunnut heti perjantaina lampsia paitastandille ostamaan pinkkiä Tuska-paitaa (lauantaina olivan jo "yllättäen" loppuneet). Oli ne vaan niin hienoja.:(


Otsikko: Vs: Re: Keikkatriidi
Kirjoitti: rinturi - 14.02.2009 01:46
Vaan kuinkas sitten kävikään (http://www.tuska-festival.fi/)? Kyllä minulle ainakin tuolta jokunen mielenkiintoinen bändi, mutta saa nähdä menenkö lopulta. Kavereiden, joiden kanssa olen parissa viime Tuskassa käynyt, kommentit ovat olleet varsin negatiivisia, eivätkä näillä näkymin usko menevänsä. Yksin meno taas olisi jossain määrin tylsää, etenkin, kun mitään tajunnan räjäyttävää ei vielä julkaistuista bändeistä löydy (ja niistä täällä hetkellä mielenkiintoisistakin vähintään kolme olen tuohon mennessä ehtinyt livenä nähdä).

Onhan tuolla kunnon kitarapornot tarjolla. Paul Gilbertin ja Firewindin takia itse menossa, toivottavasti sattuvat molemmat samalle päivälle. Volbeat oli kova Ankkarockissakin niin sitäkin menen mielalläni kuulemaan. Tuli vaan mieleen, että mitä Gilbert tekee Tuskassa kun jätkän soolotuotanto ei ole kovinkaan raskasta? Noh, en valita vaan menen kuuntelemaan.

Ai niin, Firewindin kitaristi Gus G on oikea namupala:
(http://img253.imageshack.us/img253/637/42016907we7.jpg)
EDIT: Sunnuntaina muuten se pitkään odotettu Opethin keikka Kaapelitehtaalla! RAAAAAWRRRRR!
(http://img.mtv3.fi/mn_kuvat/mtv3/viihde/isoja_kuvia_2008/545695.jpg)


Otsikko: Vs: Re: Keikkatriidi
Kirjoitti: tiong - 16.02.2009 00:11
(http://img.mtv3.fi/mn_kuvat/mtv3/viihde/isoja_kuvia_2008/545695.jpg)

You've got nice tits. RAAAAAAAAWRRGGH

Parhautta. Mahtavuutta. Huikeutta. Etenkin se välispiikki-jukeboksi, jossa bändi soitti aina noin minuutin ajan yleisön toivomaa biisiä lämmitti kyllä sydäntä oikein kunnolla kun pääsi kuulemaan niitäkin biisejä jotka loistavasta settilistasta puuttuivatkin.


Otsikko: Vs: Keikkatriidi
Kirjoitti: 720 - 16.02.2009 10:23
Sonisphere-liput hankittu, onhan se siistiä nähdä taas helvetin hyvä Linkin Park ja vielä parempi Metallica. 8)


Otsikko: Vs: Keikkatriidi
Kirjoitti: Mr.Universum - 16.02.2009 12:16
Sonisphere-liput hankittu, onhan se siistiä nähdä taas helvetin hyvä Linkin Park ja vielä parempi Metallica. 8)

Tosta on tulossa Frostbite potenssiin kaksi  :lol:


Otsikko: Vs: Re: Keikkatriidi
Kirjoitti: rinturi - 16.02.2009 13:33

You've got nice tits. RAAAAAAAAWRRGGH

Parhautta. Mahtavuutta. Huikeutta. Etenkin se välispiikki-jukeboksi, jossa bändi soitti aina noin minuutin ajan yleisön toivomaa biisiä lämmitti kyllä sydäntä oikein kunnolla kun pääsi kuulemaan niitäkin biisejä jotka loistavasta settilistasta puuttuivatkin.

Oli kyllä helvetin kova keikka. Kaikki meikän suosikit tuli ja Åkerfeldt heitti läppää kuten aina. The Lotus Eaterin puolivälissä rauhallisessa kohdassa tunsin syvää myötähäpeää yleisöä kohtaan kun lähes kaikki taputtivat väärään tahtiin, vaikka rumpali antoi oikeaa tahtia. Onneksi joku pitkätukka pelasti päivän karjumalla "TAPUTTAKAA OIKEESEEN TAHTIIN SAATANA!". Vuoden kulttuuriteko ehdottomasti.


Otsikko: Vs: Re: Keikkatriidi
Kirjoitti: tiong - 16.02.2009 16:29

You've got nice tits. RAAAAAAAAWRRGGH

Parhautta. Mahtavuutta. Huikeutta. Etenkin se välispiikki-jukeboksi, jossa bändi soitti aina noin minuutin ajan yleisön toivomaa biisiä lämmitti kyllä sydäntä oikein kunnolla kun pääsi kuulemaan niitäkin biisejä jotka loistavasta settilistasta puuttuivatkin.

Oli kyllä helvetin kova keikka. Kaikki meikän suosikit tuli ja Åkerfeldt heitti läppää kuten aina. The Lotus Eaterin puolivälissä rauhallisessa kohdassa tunsin syvää myötähäpeää yleisöä kohtaan kun lähes kaikki taputtivat väärään tahtiin, vaikka rumpali antoi oikeaa tahtia. Onneksi joku pitkätukka pelasti päivän karjumalla "TAPUTTAKAA OIKEESEEN TAHTIIN SAATANA!". Vuoden kulttuuriteko ehdottomasti.

Heh heh, tuli noiden epätahtitaputuksien aikana useampaankin otteeseen taas mieleen Pain of Salvationin taannoisella keikalla sattunut välikohtaus. (http://www.youtube.com/watch?v=a5KTlBQzYSs)  :lol:


Otsikko: Vs: Keikkatriidi
Kirjoitti: Azu - 19.02.2009 23:44
Teharit tulee taas. Elikkäs Tehosekoitin palaa kuudelle lavalle kesällä 2009. Esiintyvät ainakin Ruisrockissa ja Oulussa tänä vuonna pidettävässä Suomi-ilmiö -tapahtumassa.

Sen verran kova pänti kyseessä, että on aikalailla pakko käväistä katsomassa kuinka intensiivisesti Otto ja Masa jaksavat heilua yleisön edessä näin viiden vuoden tauon jälkeen. Ainut pelko on, että tuo saatanan porvaribändin järjestämä Suomi-ilmiö juttu maksaa maltaita ja kaikki muut esiintyjät ovat täyttä paskaa (Eppu N. mukaan lukien), joten ainut vetonaula sinnekin on Tehosekoitin. Ruisrockin aikoihin mulla saattaa olla tilillä jopa 0€, joten sinne en pääse. Elokuussa on taas hieman rahaa, joten Suomi-ilmiötä vois ehkä mennä kattomaankin.


Otsikko: Vs: Keikkatriidi
Kirjoitti: Cocki - 20.02.2009 17:06
Kesän festivaalit ainaki vielä näyttävät omaan makuuni hieman paskoilta. Provinssissa, Ilosaares, Tuskas ja Ruisrockis on jokaisessa aivan liikaa paskaa. Mutta tällä hetkellä parhaalta näyttää Ruisrock. Siellä on edes iki-ihana Slipknot jonka olen aina onnistunut missaamaan. Sitten on Tuskassa ja Ruisrockis myös legendaarinen Neurosis joka kyllä passaa hyvinkin.
Ilosaari on yllättävän paska ainakin tällä hetkellä. Missä on kaikki oikea HC? Liikaa jotakin metalcorea ja progeilua :/ Niin ja Provinssi on totaalisesti paska. Ei yhtäkään katsottavaa kiinnitystä

Tällä hetkellä parhaalta näyttääkin kesän viimeinen festivaali eli aina laadukas Jalometalli Linkki (http://www.jalometalli.net/info_bandit.html) Itse olen Jaliksen vakiokävijä ja näyttää jälleen siltä että festivaali ei tule pettämään. Kuka voi sanoa ei Electric Wizardille ja Atheistille. Niin ja ohan tuolla Voivodkin.

Aa joo ja seuraava keikka jolle olen menossa on Satyriconin tuleva kiertue. Huhtikuussa sen tahtiin rokataan. Jeejee.


Otsikko: Vs: Keikkatriidi
Kirjoitti: kep - 27.02.2009 07:37
Bloc Party kävi eilen Jäähallilla. Korvat tinnittää varmaan vielä pari päivää kun jäi tulpat himaan ja väsyttää aivan julmetusti bändin vetämien kolmen encoren jälkeen, mutta oli tasan kyllä sen arvoista. Älyttömän kova livebändi ja loistava settilista.


Otsikko: Vs: Keikkatriidi
Kirjoitti: Fyysinen Preesens - 27.02.2009 14:15
Can you feel it, see it, hear it today?

Yli kymmenen vuoden tauon jälkeen se on totta. Faith No Moren paluu ja vieläpä paluu tapahtuu Euroopan kiertueena. Juuri tästä olen unelmoinut pari vuotta ja nyt se toteutuu. Nyt vain toivomaan, että eksyy Suomeenkin ja miksei eksyisi, onhan FNM täälläkin ollut hyvin suosittu ja käynyt useasti täällä päin. Jotain pientä huhua olen kuullut, että Faith No More esiintyisi mahdollisesti Provinssissa. Voisi kyllä mennä ihan FNM:n takia, kunhan ei hemmetin Sonisphereen mene.


Otsikko: Vs: Keikkatriidi
Kirjoitti: tiong - 27.02.2009 14:28
Itse taas toivon että Ilosaari nappaisi FNM:n. Pari kaveria kun asustaa Joensuussa niin tulisi samalla hyvä syy käydä siellä :lol:. Tämänhetkinen Ilosaaren bänditarjonta kun ei juuremmin vakuuta.


Otsikko: Vs: Keikkatriidi
Kirjoitti: Tzibo - 27.02.2009 16:02
Onko niillä jotain hyviäkin biisejä sitten? Epic  :lol:

Mr. Bungle tosin vaikuttaa ihan mielenkiintoiselta.


Otsikko: Vs: Keikkatriidi
Kirjoitti: Fyysinen Preesens - 27.02.2009 16:57
Onko niillä jotain hyviäkin biisejä sitten? Epic  :lol:
We Care a Lot
R n' R
From Out to Nowhere
Epic
Falling to Peaces
The Real Thing
Land of Sunshine
Midlife Crisis
RV
Kindergarten
Crack Hitler
Jizzlobber
Midnight Cowboy
Easy
Get Out
Ricochet
Evidence
King for a Day
Collision
Last Cup of Sorrow
Ashes to Ashes
Paths of Glory

Ja vielä on paljon muitakin. Noi tuli nyt mieleen. Ja onhan se Mr. Bunglekin mielenkiintoinen.Otsikko: Vs: Keikkatriidi
Kirjoitti: migge - 27.02.2009 18:02
Nonih. Ruisrockin lineup näyttää melko hyvältä. Slipknot, Amorphis, Kotiteollisuus, Disturbed... Voiko sitä ihminen muuta kaivata.


Otsikko: Vs: Keikkatriidi
Kirjoitti: Fyysinen Preesens - 27.02.2009 18:11
Disturbed on maailman huonoin bändi mielestäni. Eli Ruisrockissa kaipaisin todennäköisesti asetta, jolla voisin pamauttaa aivot veks, jos joutuisi kuuntelemaan sen ääliön vinkumista.


Otsikko: Vs: Keikkatriidi
Kirjoitti: tiong - 27.02.2009 22:05
Nonih. Ruisrockin lineup näyttää melko hyvältä. Slipknot, Amorphis, Kotiteollisuus, Disturbed... Voiko sitä ihminen muuta kaivata.

(http://www.terminally-incoherent.com/img/facepalm.jpeg)Otsikko: Re: Keikkatriidi
Kirjoitti: Rocky_Balboa - 28.02.2009 00:25
Toi kuva pätee tähän koko ketjuun...


Otsikko: Vs: Keikkatriidi
Kirjoitti: migge - 28.02.2009 11:57
Okei, okei.. Puhuin siis vain omasta puolestani. Pahoittelut ettei musiikkimakuni myötäile täydellisesti teidän mieltymyksiänne.


Otsikko: Vs: Keikkatriidi
Kirjoitti: Koo - 28.02.2009 12:09
Okei, okei.. Puhuin siis vain omasta puolestani. Pahoittelut ettei musiikkimakuni myötäile täydellisesti teidän mieltymyksiänne.
Et saa anteex.


Otsikko: Vs: Keikkatriidi
Kirjoitti: Tzibo - 28.02.2009 15:51
blablabla
Joo no pitänee koittaa, Epic kun on ihan kuraa niin jospa nuo muut biisit olisivat hyviä.


Otsikko: Re: Keikkatriidi
Kirjoitti: Rocky_Balboa - 28.02.2009 16:02
Faith no Moren ainoa hyvä biisihän on Easy ja sekin on cover-biisi.


Otsikko: Vs: Keikkatriidi
Kirjoitti: Fyysinen Preesens - 28.02.2009 18:23
blablabla
Joo no pitänee koittaa, Epic kun on ihan kuraa niin jospa nuo muut biisit olisivat hyviä.
Epic (ja koko The Real Thing-levy) kuuluukin siihen popimpaa Faith No Moreen. Esimerkiksi Angel Dust on paljon erikoisempi, mutta ei kuitenkaan sellaista mrbunglemaista outoutta.


Otsikko: Vs: Keikkatriidi
Kirjoitti: tiong - 03.04.2009 10:36
Nyt se on virallista.

http://www.fnm.com/tour-dates.shtml

Wed Jun 24
Kaisaniemi Park
Helsinki, Finland

Juuri sopivasti ennen Tuskaa, jonne tulee ehkä lähdettyä. Nyt vain toivomaan että saa lipun jostain hommattua.


Otsikko: Vs: Keikkatriidi
Kirjoitti: Fyysinen Preesens - 03.04.2009 10:50
Voi helvetin helvetti! Juuri eilen tuli pohdittua, että minneköhän FNM tulee jos edes tulee. Tänään heräämisen jälkeen näkee tuollaisen uutisen. Olen ihan täpinöissäni. Jo kolmas reissu Helsinkiin kesäkuussa (Suomen pelit) nähtävästi tulossa.Otsikko: Vs: Keikkatriidi
Kirjoitti: kep - 03.04.2009 12:02
Nyt se on virallista.

http://www.fnm.com/tour-dates.shtml

Wed Jun 24
Kaisaniemi Park
Helsinki, Finland

Juuri sopivasti ennen Tuskaa, jonne tulee ehkä lähdettyä. Nyt vain toivomaan että saa lipun jostain hommattua.
Eilen yöllä kun tuon bongasin, niin en meinannut tuolilla pysyä. Aivan pakko saada liput tuonne.


Otsikko: Vs: Keikkatriidi
Kirjoitti: Koo - 03.04.2009 12:59
http://www.ilosaarirock.fi/2009/bandit/bad_brains.html

Tota voisi jopa ehkä lähteäkkin katsomaan. Flowinkin ikäraja on 18, joten se jää väliin.

Edit: Ai saatana onhan tuolla ilosaarirockissa vielä Tragedy ja Huoratron. Hyvältä vaikuttaisi.


Otsikko: Vs: Keikkatriidi
Kirjoitti: Cocki - 05.04.2009 00:06
http://www.ilosaarirock.fi/2009/bandit/bad_brains.html

Tota voisi jopa ehkä lähteäkkin katsomaan. Flowinkin ikäraja on 18, joten se jää väliin.

Edit: Ai saatana onhan tuolla ilosaarirockissa vielä Tragedy ja Huoratron. Hyvältä vaikuttaisi.

Niin, BB, niin. Aivan. Aika kiva juttu todellakin...

Eiku mitä vittua? Oikeasti Bad Brains? Suomeen? Ilosaari?

VOEE PERKELE! Eihän se oli kuin ehkä vain jotain sellaista kuin maailman paras yhtye. Mahtavaa. Tästä kun kuulin niin tuli housuihin lusikallinen. Mahtavaa mahtavaa! Haen ilosaareen töihin mutta jos en saa töitä niin lippu pitää ostaa heti.

Niin joo. Huomio huomio mustamman metallin ystävät! Uutinen on vanha mutta what eva.
Satyricon vetää tässä kuussa kolme keikkaa Suomessa. Helsinki,Tampere ja Oulu. Sinneppä siis. Itsellä on lippu Ouluun.


Otsikko: Vs: Keikkatriidi
Kirjoitti: rinturi - 08.04.2009 15:24
Lainaus
Progressiivisen metallirockin tähtiyhtye Dream Theater saapuu konsertoimaan Suomeen syyskuussa. Dream Theater tuo samalla Helsinkiin mittavan Progressive Nation 2009 -kiertueensa, jossa nähdään Dream Theaterin lisäksi Opeth, Bigelf ja Unexpect. Konsertti pidetään Helsingin Jäähallissa keskiviikkona 23. syyskuuta.

Lipunmyynti Dream Theaterin Progressive Nation 2009 -konserttiin on jo alkanut Menolipussa. Lippupalvelun lippukaupoissa ja puhelinpalvelussa lipunmyynti alkaa keskiviikkona 15.4. Liput maksavat 59 euroa.

Dream Theaterin kymmenes ja samalla uusin albumi, Black Clouds & Silver Linings, ilmestyy kesäkuussa.

http://meteli.net/uutiset/3874Tulossa siis paras keikka koskaan.


Otsikko: Vs: Keikkatriidi
Kirjoitti: Aivis - 08.04.2009 18:48
Kävi sitten klassisesti niin, että etelänmatka sattui juuri tuolle päivälle.

Persepaskaa.


Otsikko: Vs: Keikkatriidi
Kirjoitti: Tzibo - 08.04.2009 19:39
JES. Nyt pitää vaan miettiä että miten rahani käytän kun on kesällä matka jenkkeihin ja kahisevaa pitäisi olla sielläkin mukana. Katsoo nyt, mutta tuonne on pakko päästä. Pakko.


Otsikko: Vs: Keikkatriidi
Kirjoitti: tiong - 08.04.2009 22:31
Argh, ihan ku ei olis menny jo tarpeeks rahaa lippuihin.

Tuli nimittäin tällä viikolla huudettua Metallican Hartwall Areenan keikalle lippu hintaan 75e ja lisäksi ostettua hetken mielijohteesta kenttälippu Nightwishin maailmankiertueen päättävälle keikalle lippu 45 euron hintaan. Noh, tuosta jälkimmäisestä pääsee onneksi helposti eroon jos rupeaa rahat loppumaan.

Ja kohta pitäisi vielä ostella liput Ilosaareen ja FNM:n keikalle...


Otsikko: Vs: Keikkatriidi
Kirjoitti: Tan - 08.04.2009 22:43
Sonisphereen kesällä! $$
Lynyrd Skynyrd ja Molly Hatchet heittää yhessä keikan Helsingin jäähallissa 21.5. Myös Dion ja kumppaneiden Heaven & Hell poppoo esiintyy samassa paikassa 2.6.
Deep Purple taas Tampereen jäähallissa 18.7. Pitäisi kyllä nähdä näitä titaaneja livenä ennen kuin ikä vie heistä mehut. Rush on se varmin mikä täytyy päästä katsomaan jos vielä tulee Suomeen keikalle. On se sen verran loistava poppoo.


Otsikko: Vs: Keikkatriidi
Kirjoitti: Tzibo - 08.04.2009 22:49
Rush voisi olla kyllä ihan jees nähtäväksi ja luulisi niiden vielä jotain kiertävän. Toivottavasti.


Otsikko: Vs: Keikkatriidi
Kirjoitti: rinturi - 10.04.2009 14:15
Rush voisi olla kyllä ihan jees nähtäväksi ja luulisi niiden vielä jotain kiertävän. Toivottavasti.

Tuskin tulevat suomeen, koska 2007 vuoden keikalla yleisö oli todella huonosti messissä ja tollanen jättää varmasti paskan maun. Todella harva edes taputti. Itse Rushissa ei tietenkään ollut mitään vikaa, mahtava keikka oli.


Otsikko: Vs: Keikkatriidi
Kirjoitti: Fyysinen Preesens - 10.04.2009 14:24
Rush voisi olla kyllä ihan jees nähtäväksi ja luulisi niiden vielä jotain kiertävän. Toivottavasti.

Tuskin tulevat suomeen, koska 2007 vuoden keikalla yleisö oli todella huonosti messissä ja tollanen jättää varmasti paskan maun. Todella harva edes taputti. Itse Rushissa ei tietenkään ollut mitään vikaa, mahtava keikka oli.
Ja sitä on kiva soittaa GH:ssa.


Otsikko: Vs: Keikkatriidi
Kirjoitti: kep - 20.04.2009 09:12
Nyt on lippu varattu Faith No Moren keikkaan ensi kesäksi. Yllättäen pääsin puhelinpalvelusta läpi jo kolmannella yrityksellä, vaikka nettisivut olivat aivan sumpussa. Vaikka liput maksavatkin sen 59€, on FNM aivan pakko nähdä, kun siihen tarjoutuu tilaisuus.


Otsikko: Vs: Keikkatriidi
Kirjoitti: Fyysinen Preesens - 20.04.2009 16:20
Nyt on lippu varattu Faith No Moren keikkaan ensi kesäksi. Yllättäen pääsin puhelinpalvelusta läpi jo kolmannella yrityksellä, vaikka nettisivut olivat aivan sumpussa. Vaikka liput maksavatkin sen 59€, on FNM aivan pakko nähdä, kun siihen tarjoutuu tilaisuus.
Kateellinen. Ei rahaa, ei lippua.  :(


Otsikko: Vs: Keikkatriidi
Kirjoitti: tiong - 20.04.2009 20:04
Tuli itsekin sitten ostettua lippu FNM:n keikalle. Lippupalvelusta loppuivat jo 9:10 mutta onneksi Tikettiin pääsi kymmenen minuutin F5:n hakkaamisen jälkeen läpi ja sain sieltä ostettua lipun n. klo 9:20.

Perjantaina pitäisi sitten kaivaa rahaa Porcupine Treen keikkalippuun, ja vieläkin tuo DT/Opeth himottaisi hiukan...


Otsikko: Vs: Keikkatriidi
Kirjoitti: Aivis - 20.04.2009 21:17
Perjantaina pitäisi sitten kaivaa rahaa Porcupine Treen keikkalippuun

Onkos tullut jo tietoa minne tulevat?


Otsikko: Vs: Keikkatriidi
Kirjoitti: Tzibo - 20.04.2009 21:42
Jäähalli, Helsinki (http://www.porcupinetree.com/news.cfm#1636)

Kiinnostaa! Nyt on kyllä fiilis että lainaksi pitää ottaa hemmetin paljon rahaa jos sinne jenkkeihinkin pitää säästää, tuo taitaa olla aika "must-see", jos PT vetää livenä yhtä hyvin kuin studiona.


Otsikko: Vs: Keikkatriidi
Kirjoitti: kep - 21.04.2009 06:51
Tuli itsekin sitten ostettua lippu FNM:n keikalle. Lippupalvelusta loppuivat jo 9:10 mutta onneksi Tikettiin pääsi kymmenen minuutin F5:n hakkaamisen jälkeen läpi ja sain sieltä ostettua lipun n. klo 9:20.

Perjantaina pitäisi sitten kaivaa rahaa Porcupine Treen keikkalippuun, ja vieläkin tuo DT/Opeth himottaisi hiukan...
Mä sain lipun yllättäen pari minuuttia yli yhdeksän kolmannella soittoyrityksellä Tikettiin, kun nettisivut olivat aivan tukossa. Liput kyllä loppuivat aika vauhdilla, saa nähdä missä vaiheessa(vai onko jo nyt?) ilmestyy Huuto.nettiin pilettejä myyntiin...


Otsikko: Vs: Keikkatriidi
Kirjoitti: echoes - 23.04.2009 20:24
Liput FNM:n keikalle hallussa. Itellä onnisti yllättävänkin helposti Tiketin kautta soittamalla. Soittelin vasta joskus 09.40 ja kolmannella meni läpi.

Nyt vain venailemaan, varmasti vitun kova keikka tiedossa!


Otsikko: Vs: Keikkatriidi
Kirjoitti: 720 - 27.04.2009 21:21
Green Day aloittaa vihdoinkin maailmankiertueensa kesällä. Kovasti odottelin Suomeen, mutta taas jäi vain luu käteen. Tukholmassa on keikka 11.10 joten Globeniin pitää päästä. Maailman paras bändi kyseessä kuitenkin.


Otsikko: Vs: Keikkatriidi
Kirjoitti: 720 - 21.05.2009 19:45
^Kaksi kenttälippuahan tuonne irtosi. Toivottavasti lämppärikin olisi joku helvetin kova, esimerkiksi Franz Ferdinand. 8)


Otsikko: Vs: Keikkatriidi
Kirjoitti: kep - 22.05.2009 12:42
^Kaksi kenttälippuahan tuonne irtosi. Toivottavasti lämppärikin olisi joku helvetin kova, esimerkiksi Franz Ferdinand. 8)
Franz Ferdinand on kokemuksesta yksi paskimpia livebändejä koskaan. Ankassa pari vuotta sitten näin, ja en tiedä, että johtuiko se niistä vitun Nightwish-teineistä, jotka olivat eturivin keskiosan kansoittanut, vai skottien omasta nestepäisyydestä, että koko keikka oli soitettu niin "rahat pois ja kotiin"-meiningillä ettei toista. Soittivat vielä vajaan setin, kun käyttivät vain kolme varttia tunnin ajastaan.


Otsikko: Vs: Keikkatriidi
Kirjoitti: tiong - 09.06.2009 16:49
Kesän/syksyn keikkakalenteri näyttää tällä hetkellä seuraavalta:

* 14.6. Metallica @ Hartwall Areena
* 24.6. Faith No More @ Kaisaniemi
* 26.6. Riverside @ Tavastia
* 26.6. - 28.6. Tuska @ Kaisaniemi (roudaan kamoja maanantaina -> ilmaislippu :3)
* 6.7. Mastodon @ Le Trabendo, Pariisi (mahdollisesti, pitää kattoa jääkö lomareissulla aikaa)
* 18.7. - 19.7. Ilosaarirock @ Joensuu
* 19.9. Nightwish @ Hartwall Areena (mietin kyllä pitäisikö myydä lippu ja mennä mielummin DT/Opeth-keikalle)
* 21.10. Porcupine Tree @ Jäähalli
* 22.10. Muse @ Hartwall Areena

Tämä vuosi on kyllä aika uskomaton tarjonnaltaan.


Otsikko: Re: Keikkatriidi
Kirjoitti: despo - 09.06.2009 17:04
Muija on menossa tonne Musen keikalle. Itsekin olisin varmaan lähtenyt, mutta kun mokoma on keskellä viikkoa ja minä poikaleirillä  :/


Otsikko: Vs: Keikkatriidi
Kirjoitti: 720 - 09.06.2009 18:00
Itse pääsin ostamaan Muse-lippuja heti lipunmyynnin alettua, tuloksena paikat takaa alakatsomosta. En kyllä ikinä sano enää kassatädille että parhaat paikat mitä löytyy. Kenttäpaikat oli kuulemma loppu.

Oma keikkakalenteri tämän vuoden aikana tällainen

12.6-14.6 Provinssirock: Nick Cave, Placebo, Volbeat
25.7 Sonisphere: Metallica, Linkin Park
11.10 Green Day @ Globen, Tukholma
20.10 Muse @ Hartwall Areena

Vähän keikkoja mutta sitäkin kiinnostavampaa tarjonnaltaan. :P Metallican, GD:n ja Musen jälkeen ei ole enää tällä pojalla montaa sellaista bändiä näkemättä jotka pitäisi edes kerran elämässään nähdä. Sen verran mukavasti viimeisen parin vuoden aikana noita suosikkeja tullut Suomeen.


Otsikko: Vs: Keikkatriidi
Kirjoitti: Aivis - 10.06.2009 20:23
* 19.9. Nightwish @ Hartwall Areena (mietin kyllä pitäisikö myydä lippu ja mennä mielummin DT/Opeth-keikalle)

Mietit vielä?


Otsikko: Re: Keikkatriidi
Kirjoitti: Xerobos - 20.06.2009 05:07
Vähän myöhässä, mutta AC/DC stadionilla toimii paljon paremmin kuin junan vessa.

Ensi lauantaina sitten Morrissey kaapelitehtaalla. Uusin levy aikalailla schaibanderia It's Not Your Birthday Anymore:a lukuunottamatta, mutta Herra Ylimieltä on aina pakko päästä katsomaan kun vain voi.


Otsikko: Vs: Keikkatriidi
Kirjoitti: Azu - 21.06.2009 16:29
Uuh, beib. Wilco esiintyy 17.8 Helsingissä juhlaviikon kunniaksi. Lipun hinta melko suolanen 47€(/49€, jos haluaa rahoittaa Itämeren suojelua tms.). Vois tuon kuitenki pulittaa, ku on kuitenkin ekaa (ja varmaan viimeistä) kertaa esiintymässä Suomessa. Kattoo ny, vieläkö on jäljellä lippuja heinäkuussa ja kuinka ruhtinaallisen suurella toimeentulotuella mua siunataan.


Otsikko: Vs: Keikkatriidi
Kirjoitti: kep - 21.06.2009 21:10
Itse olen menossa tänä kesänä toistaiseksi vain FNM:ää katsomaan ensi keskiviikkona(!!!) ja Eagles of Death Metalia Tavastialle 7.7. Muse jää välistä, kun bändin näin jäähallissa kun viimeksi olivat käymässä, ja festareille ei jaksa lähteä, paitsi ehkä Ruissiin yhdeksi päiväksi.


Otsikko: Vs: Keikkatriidi
Kirjoitti: Ilkimys - 21.06.2009 23:49
Tällä hetkellä ainut keikka on Metallican Porin keikka johon olen menossa.


Otsikko: Vs: Keikkatriidi
Kirjoitti: kep - 27.06.2009 09:43
Voi herranjumala mikä keikka FNM:llä Kaisaniemessä keskiviikkona. Kaverit olivat älyttömässä tikissä ja kyllä Mike Patton on esiintyjä jumalan armosta ja rakastaa olla huomion keskipisteenä. Settilistaan (http://www.setlist.fm/setlist/faith-no-more/2009/kaisaniemi-park-helsinki-finland-43d67b93.html) oli valittu mielestäni hyvä sekoitus koko FNM:n diskografiasta ja ainoastaan Kindergarten olisi omasta mielestäni saanut olla setissä mukana. Nyt on pois alta se ehkä tärkein "pakko nähdä joskus livenä"-bändi omalta listaltani, ja kyllä keikan jälkeen oli jotenkin tyhjä olo.


Otsikko: Vs: Keikkatriidi
Kirjoitti: echoes - 27.06.2009 19:13
Oli kyllä parasta ikinä tuo FNM:n keikka. Patton oli uskomattomassa vireessä kuin myös bändikin. Patton ei ole vuosien varrella väsähtänyt yhtään vaan sama sekoilumeininki jatkuu :D

Tässä vielä vähän matskua keikalta: http://www.youtube.com/watch?v=2XQ7zG5tOLk

Kundi leipoo volttejakin vielä!


Otsikko: Vs: Keikkatriidi
Kirjoitti: Atskuli - 15.07.2009 15:49
http://www.stadissa.fi/tapahtumat/13125/the-prodigy-uk

Anyone?


Otsikko: Re: Keikkatriidi
Kirjoitti: Sharkie - 15.07.2009 15:56
Pori Jazzeille pitäis lähteä perjantaiksi, kun lojuu pari ylimääräistä lippupakettia nurkissa. Kun sais vaan jonkun kaveriksi...


Otsikko: Vs: Keikkatriidi
Kirjoitti: Melfice_ - 15.07.2009 22:20
Ylihuomenna lähden kohti Ilosaarirockia. Ohjelman päällekäisyys aiheuttaa ongelman:
Katsoako Bad Brains vai Synkän Keijon Ilosaari Multishow (Särre, Jodarok, Ruudolf, Superjanne, yllätysvieraat)?


Otsikko: Vs: Keikkatriidi
Kirjoitti: Azu - 15.07.2009 22:39
Bad Brains, tietenkin.


Otsikko: Vs: Keikkatriidi
Kirjoitti: Fyysinen Preesens - 16.07.2009 11:23
Synkän Keijon Ilosaari Multishow, tietenkin. Se on once in a lifetime. Bad Brainsiin varmaan tulee vielä mahdollisuuksia nähdä.


Otsikko: Vs: Re: Keikkatriidi
Kirjoitti: Koo - 16.07.2009 13:49
Pori Jazzeille pitäis lähteä perjantaiksi, kun lojuu pari ylimääräistä lippupakettia nurkissa. Kun sais vaan jonkun kaveriksi...

Eiks siel oo Saadiq perjantaina? Kelpais.

Edit: ainiin ja näillänäkymin mä meen kattomaan Popedaa Karkkilaan perjantaina kun ei oo lippuja ilosaareen. Vähän jo harmittaa etten ostanut. vähän.


Otsikko: Re: Keikkatriidi
Kirjoitti: Sharkie - 16.07.2009 14:26
Pori Jazzeille pitäis lähteä perjantaiksi, kun lojuu pari ylimääräistä lippupakettia nurkissa. Kun sais vaan jonkun kaveriksi...

Eiks siel oo Saadiq perjantaina? Kelpais.

Joo, tosin se taitaa olla klubikeikkana illalla eikä päästagella. Päiväohjelmassa mm. Erykah Badu ja Booker T. Pitäis olla kuumaa kakkaa, vähän vaan ahdistaa kun flunssaa on edelleen, eikä kukaan tietenkään tunnu olevan menossa tänä vuonna. Kattoos ny miten äijän käy.


Otsikko: Vs: Keikkatriidi
Kirjoitti: tiong - 16.07.2009 14:59
Ylihuomenna lähden kohti Ilosaarirockia. Ohjelman päällekäisyys aiheuttaa ongelman:
Katsoako Bad Brains vai Synkän Keijon Ilosaari Multishow (Särre, Jodarok, Ruudolf, Superjanne, yllätysvieraat)?

Itsekin tulossa Ilosaareen ensimmäistä kertaa. Harmittavan paljon on kyllä noita päällekkäisyyksiä: Risto/Everything Is Made In China, Dillinger Escape Plan/Huoratron, ISIS/Husky Rescue, Maxïmo Park/Tragedy, Bad Brains/Dungen (boldasin ne jotka ajattelin mennä katsomaan)


Otsikko: Vs: Keikkatriidi
Kirjoitti: Koo - 16.07.2009 15:35
Ylihuomenna lähden kohti Ilosaarirockia. Ohjelman päällekäisyys aiheuttaa ongelman:
Katsoako Bad Brains vai Synkän Keijon Ilosaari Multishow (Särre, Jodarok, Ruudolf, Superjanne, yllätysvieraat)?

Itsekin tulossa Ilosaareen ensimmäistä kertaa. Harmittavan paljon on kyllä noita päällekkäisyyksiä: Risto/Everything Is Made In China, Dillinger Escape Plan/Huoratron, ISIS/Husky Rescue, Maxïmo Park/Tragedy, Bad Brains/Dungen (boldasin ne jotka ajattelin mennä katsomaan)
Huoratron on varmaan ainakin helvetin hyvä.


Otsikko: Vs: Keikkatriidi
Kirjoitti: tiong - 16.07.2009 23:18
Ylihuomenna lähden kohti Ilosaarirockia. Ohjelman päällekäisyys aiheuttaa ongelman:
Katsoako Bad Brains vai Synkän Keijon Ilosaari Multishow (Särre, Jodarok, Ruudolf, Superjanne, yllätysvieraat)?

Itsekin tulossa Ilosaareen ensimmäistä kertaa. Harmittavan paljon on kyllä noita päällekkäisyyksiä: Risto/Everything Is Made In China, Dillinger Escape Plan/Huoratron, ISIS/Husky Rescue, Maxïmo Park/Tragedy, Bad Brains/Dungen (boldasin ne jotka ajattelin mennä katsomaan)
Huoratron on varmaan ainakin helvetin hyvä.

Joo, tuo on noista päällekäisyyksistä kyllä pahin. DEP on kuulemma hemmetin kova livenä joten pitää ainakin muutama biisi käydä sitä kuuntelemassa, sitten vois loppuajan Huoratronia.


Otsikko: Vs: Keikkatriidi
Kirjoitti: Koo - 16.08.2009 22:32
Flowssa olin eilen.

Eero Johannes oli ehdottomasti illan paras, hyvänä kakkosena Flying Lotuksen setti, joka oli hyvä, joskin hiukan yksipuolinen. Kode9 ja Loefah toimi kanssa loppuillasta, jengi jopa oli suht aktiivisena tanssilattialla, molempien setit tosin eivät aivan omaan makuuni ollut. Kode9 heitti setin loppuun parikymmentäminuuttia perinteikästä junkkaa joka toimi paremmin kuin hyvin. Jazzanova Live oli kanssa ihan jees. Grace Jonesia en kauhean paljon jaksanut katsella kun olin niin puhki Flying Lotuksen keikasta.

Kaikenkaikkiaan oli, vitun jees festarit. Hyvin järkätyt, hyvä äänentoisto, hyvät artistit.


Otsikko: Vs: Keikkatriidi
Kirjoitti: JasuPoju - 17.08.2009 18:48
Flowssa olin eilen.

Eero Johannes oli ehdottomasti illan paras, hyvänä kakkosena Flying Lotuksen setti, joka oli hyvä, joskin hiukan yksipuolinen. Kode9 ja Loefah toimi kanssa loppuillasta, jengi jopa oli suht aktiivisena tanssilattialla, molempien setit tosin eivät aivan omaan makuuni ollut. Kode9 heitti setin loppuun parikymmentäminuuttia perinteikästä junkkaa joka toimi paremmin kuin hyvin. Jazzanova Live oli kanssa ihan jees. Grace Jonesia en kauhean paljon jaksanut katsella kun olin niin puhki Flying Lotuksen keikasta.

Kaikenkaikkiaan oli, vitun jees festarit. Hyvin järkätyt, hyvä äänentoisto, hyvät artistit.

Harmittaa kun en itse ollut Flowssa tänäkään vuonna. Mainioita esiintyjiä kyllä olisi mielinyt päästä luupailemaan ja fiilistelemän. Huoratron, Flying Lotus ja Nitin Sawhney nyt ainakin olisi varmasti pitänyt nähdä. Noh jospa ensi vuonna sitten. The Bloody Beetroots (http://www.youtube.com/watch?v=2DO6Y9_5e7A) ensi vuodeksi Flowhun  ;D. That would be awesome.


Otsikko: Vs: Keikkatriidi
Kirjoitti: Fyysinen Preesens - 20.08.2009 15:03
Ens kuussa olisi tarkoitus ensimmäisen kerran mennä baarikeikalle. Legendaarisessa Kairossa on KESTOn 1-vuotisjuhlat (Kotkan Kestävän Musiikin yhdistys) ja esiintymässä on Asa, Goon sekä JMZ & The Freedomstyle Orchestra. Jälkimmäinen taitaa olla jotain porvoolaista hippihoppia. Eipä Goon ja JMZ pahemmin kiinnosta, mutta varmaan menettelee livenä. Asa eniten kiinnostaa (mukana on ainakin Puppa J), vaikka olenkin vähän väsähtänyt Asan musiikkiin.


Otsikko: Vs: Keikkatriidi
Kirjoitti: Tzibo - 22.10.2009 00:21
Porcupine Tree ja lämppäri Katatonia Jäähallilla, uskomaton keikka. Katatoniaa en ollut aikaisemmin kuullut kuin yhden biisin, mutta erittäin vakuuttavaa materiaalia ja saundit oli jees. PT taasen oli jäätävän hyvässä vedossa, settilista Incident + muuta onnistui sairaan hyvin ja taukokin oli tosi hauska etenkin sen laskurin kanssa... Pieni hengähdys? :) PT:n soundit olivat sen sijaan mahtavan kuuloiset, luulin että Dream Theaterin keikalla oli hyvät soundit, mutta pah :D Huomaa kyllä että toi Wilson on vähän perfektionisti... Ja voittihan toi keikka kyllä ihan ylivoimaisesti tuon vähän aikaa sitten olleen Dream Theaterin keikan, ei sillä ole mitään jakoa PT:tä vastaan. :O Awesome. <3


Otsikko: Vs: Keikkatriidi
Kirjoitti: Aivis - 22.10.2009 15:54
Uh, oli kyllä pirun kova keikka PT:llä, vaikken Dark Matteria saanutkaan kuulla.

Katatonia ei ollut mun makuun, mutta ihan kivan lämppärin vetivät. Bassorummun ongelmien ANSIOSTA saimme kuulla onneksi vähän oldschoolimpaa kamaa, mikä oli mielestäni parempaa kuin uudet.

Ja lähtipä sieltä mukaan vielä Limited(?) Edition Print uuden levyn kannesta (ilman tekstiä), 101/500. Pitänee kehystää jossain vaiheessa :U


Otsikko: Vs: Keikkatriidi
Kirjoitti: Tzibo - 22.10.2009 17:11
Ansiosta? Yyh, en tykännyt siitä vanhasta biisistä yhtään!


Otsikko: Vs: Keikkatriidi
Kirjoitti: Azu - 26.10.2009 10:11
Muse osoitti taas torstaina olevansa yksi maailman parhaista live-esiintyjistä. Veti vielä paremmin kuin 2007 BH&R kiertueella, minkä en kuvitellut edes olevan mahdollista. Settilista oli kyllä pelkkää timangia, vaikka olisin mieluusti kuullut vielä uudelta levyltä Mk Ultran sekä vähän vanhempaa tuotantoa Absolutionin ja Sunburninkin muodossa, en tosin muiden nyt soitettujen kappaleiden kustannuksella.Ja tällä kertaa ei ollut paska Manboy lämppäämässä! \o/ Ei itseasiassa ollut ketään lämmittelemässä yleisöä, mutta se taisi mahdollistaa pidemmän keikan vain ja ainoastaan Musea, mistä en kyllä valita yhtään. Eikä mitään lämmittelijöitä tarvittu kun aloitettiin niin vahvalla nelikolla (mm. New Born ja Map of Problematique). Yleisö lähti kyllä messiin heti. Mielummin näin kuin että tällä kertaa olis ollu jotain gaameaa gaggaa, kuten Sunrise Avenue tmsp., lämppäämässä.


Otsikko: Vs: Keikkatriidi
Kirjoitti: Tzibo - 28.03.2010 23:55
(http://www.beijingtoday.com.cn/wordpress/wp-content/uploads/2009/11/MONO-568x377.jpg)

Mono @ Nosturi

Mieletöntä *_* En omista yhtään Monon albumia mutta Spotifysta olen uusinta paukuttanut... Livenä toimi ää-ret-tö-män hyvin. Asennetta oli ja meno yltyi jäätävän psykedeeliseksi kitaristin mennessä harrastamaan jonkinlaista kanssakäyntiä efektipedaalinsa kanssa; mitä lie vetänyt. Hauskaa katsottavaa tosin. :) Volyymiskaala oli todella iso ja biisit veivät ihan toisiin maailmoihin. Uskomatonta, pitänee hankkia levy(jä) jossain vaiheessa. Paidan ostinkin. :)

Lämppäri Oranssi Pazuzu oli ihan ok, tosin en ehtinyt kuulla kuin 2 biisiä kun tultiin kamun kanssa vähän myöhässä. Toinen kitaristeistahan oli Kuolleiden Intiaanien kitaristi bändin vielä ollessa pystyssä. Ja Inkkarit on kultaa. Oranssin Pazuzun laulajan laulutyyli ei kyllä omaan makuuni oikein ollut mutta joo, kai se tuommoiseen blackmetalpsykedeliahömppään sopii. :P


Otsikko: Vs: Keikkatriidi
Kirjoitti: Iva - 29.03.2010 00:44
Meikä oli eilen kattomassa Slagsmålsklubbenia Vanhalla Ylioppilastalolla Hesassa.
Ilmainen keikka toki houkutteli jo itsessään, mutta kavereiden takia tuli sinne Kotkasta lähdettyä.
Paikka alkoi täyttyä aika kovaa vauhtia jo ennen yhtätoista (ekan dj-setin alkamista), mutta ennakoimme tämän ja olimme jo hyvissä ajoin paikalla eikä tarvinut jonottaa. Lähinnä kuppilan/baarin puolella ekat tuntipuoltoista oltuamme menimme sitten saliin lämppäri Black Horsea katsomaan. Täysin tuntematon yhtye aloitti jykevällä hitaasti muotoaan muuttavalla kitaravallilla, jota hiljalleen sitten muokattiin. Ajattelin, että kyseessä oli pitkä intro, mutta nelihenkinen(?) bändi soittikin koko keikan drone/sludge-vääntöä, joka oli kyllä ihan mukava yllätys, sillä bitpoppia tänään oli lähdetty kuuntelemaan. Video jockeyn makeiden taustojen tahdittamana 45-60 min keikka meni melko nopeasti, tosin seisoa en jostain syystä jaksanut, vaan menin salin takaosaan istumaan kavereideni kanssa.
Toisen tanssittavan dj-setin jälkeen oli SMK:n vuoro. Elektroninen vanhasti pelimusastakin ammentava synapop-yhtye on ehkä vähän liian pirtsakkaa ja iloista kamaa omaan makuun, joten en ihan päässyt samanlaiseen hurmokseen mitä olisin odottanut. Harmi, sillä meininki yleisössä oli tosi freesi ja hyvä. En oikein tiedä, diggaan tosi paljon pelimusasta, bitpopista ja kaikesta tommosesta, mut SMK ei vaan iske ihan täysillä. Jotkut biisit kyllä uppoo tosi hyvin. Kaikenkaikkiaan ihan siisti ilta, ilmainenkin vielä. En kyllä valita ollenkaan.

PS. Megadriven Alien 3 -pelin musat on ihan piiiiiiiiiiirrrun kovat! kantsii kuunnella vaikka youtubesta.


Otsikko: Re: Keikkatriidi
Kirjoitti: Sharkie - 28.05.2010 00:55
Mites jengin festarikesä alkaa muodostua? Itsellä on viimeisen vuoden aikana ollut keikoilla käynti niin vähäistä, että polte festareille - tai keikoille muuten vaan - ois aika kova.

Ilosaarirockiin (http://www.ilosaarirock.fi/2010/bandit.php) olisi ainakin tarkoitus mennä Imogen Heapia katsomaan, ja kun äsken vielä huomasin, että Ghost Brigade sattui samalle päivälle, ei bileitä enää oikein voi jättää väliin. Ja oli siellä vissiin jotain muutakin katseltavaa, Mokoma ois ainakin pitkästä aikaa kova.

Pori Jazz (http://www.porijazz.fi/fi/ohjelma?joe=ohjelma?lang2=fi&p=1&cdate=24.7.2010) on kans tänä vuonna pakollinen osoite, kun ei tuosta linkkaamastani lauantai-päivästä oikein heikkoja kohtia löydy. Samaan hintaan suomalaista laatufunkkia Soul Investigatorsien muodossa, Sharon Jones, ison maailman meininkiä N.E.R.D.:illä ja vielä loppuun Massive Attack. Boom.

Sonisphere ois kiinnostanut lähinnä festivaaliristeilyn takia, mutta se näkyikin peruuntuneen, eikä tuonne ehkä muuten jaksa raahautua. Samaten Tuskassa ois kiva piipahtaa pitkästä aikaa, mutta ikävä kyllä artistikattaus on tänä vuonna omaan makuun vähän heikohko. Pitää punnita lähempänä mikä fiilis.

Niin, ja se Flow Festival (http://www.flowfestival.com/fi/). Viime vuonna harmitti jälkeenpäin suuresti, kun ei lipun hintoja karsastaneena tullut mentyä, joten tänä vuonna on ehkä pakko korjata tilanne. Tosin en ole vielä ehtinyt tuohon esiintyjälistaukseen perehtyä kauhean tarkkaan, mutta näytti siellä kohtuukuumaa kakkaa olevan silti tarjolla. Ja kun nämäkin bileet on nykyään melkein naapurissa, niin mikäs siinä.


Otsikko: Vs: Keikkatriidi
Kirjoitti: Cocki - 28.05.2010 01:50
2010 kesästä näyttää tulevan itselle yllättävän kuiva vuosiin. Tuskaan olen tietenkin menossa ja lippukin sinne on ollut jo kauan. Todella hyvä kattaus, vaikka Mastodon joutui perumaan. Helvetisti kovia dödis-bändei ja muitakin kivoja kuten vaikkapa Satyricon ja Crowbar. Jatkoklubilla on sitten Mayhem, pakko käydä tsekkaamassa että oisko nyt parempi meno kuin 2008 Jalometallissa.

Jalometallista puhuttaessa niin sinne myös olen menossa, jälleen. Nyt viides kerta tulee putkeen kun tuonne menee. Aina vaan tyypit saavat hommattua tuonne mitä parempia bändejä, tänä vuonna mm. Carcass ja Triptykon. Gorgoroth ja Suffocation myös herkkuvva. Muilla festareilla en taidakkaan käydä. Provinssirock näyttää joka vuosi vaan huonommalta ja nytkään ei siellä ole mitään katsomisen arvoista. Ilosaari on myös pettymys, viime vuonna oli kuitenkin vaikka kuinka paljon hyviä.

Yksittäisillä keikoilla kuitenkin ajattelin käväistä, kovimpana heinäkuinen Deiciden keikka. Tätä olen odottanut jo useat vuodet ja viimeinkin näyttää siltä että Benton pääsee ihan Suomeen saakka soittamaan. Baari ja klubikeikoilla olen ollut nyt syksyn ja kevään aikana sen verran aktiivisesti että sekin vie viettiä pois nuista festareista, melkeinpä joka toinen viikko on ollut jotain katsottavaa jossain. Huomenna ois  ARCHGOAT ja BLACK CRUCIFIXION tääl ooulus. Että näin.


Otsikko: Vs: Keikkatriidi
Kirjoitti: migge - 28.05.2010 10:05
MyötätyyliRockkiin (http://www.mtr.fi/ohjelma.html) tulee mentyä kun Amorphis pitää kuulla livenä. Sunnuntaina on nähtävästi myös Mustasch, joka toimii varmasti hyvänä ns. nousumusiikkina.


Otsikko: Vs: Keikkatriidi
Kirjoitti: Vin - 28.05.2010 20:22
Yhdesti on tullut festareilla käytyä päiväseltään, ja senkin kerran kuskina. Eikä nyt varsinaisesti ole hirveätä hinkuakaan...ei jaksa ryypätä ja rellestää päivätolkulla. Töissä menee tämäkin kesä  8)

Jurassic Rock olisi sijainnin kannalta helpoin käydä, jos haluaisi lähteä.


Otsikko: Re: Keikkatriidi
Kirjoitti: Sharkie - 25.08.2010 19:33
Kattos perkele, Disturbed ois tulossa Helsinkiin marraskuussa. Vaikka soundi on näinä päivinä alkanut jo kovasti toistamaan itseään, eikä esimerkiksi uusinta levyä ole juurikaan tehnyt mieli kuunnella(edellisestäkin poimin talteen vain pari kolme parasta biisiä), on kyseessä kuitenkin bändi joka ois pirun kiva nähdä kerran livenäkin. Kaksi ekaa levyä ovat loistavia, kolmaskin mainio, ja ne kaikki pyörivät soitossa aktiivisesti edelleen.

Nyt ei muuta kuin keikkakaverin etsintään!


Otsikko: Vs: Re: Keikkatriidi
Kirjoitti: Kubs - 25.08.2010 19:37
Kattos perkele, Disturbed ois tulossa Helsinkiin marraskuussa. Vaikka soundi on näinä päivinä alkanut jo kovasti toistamaan itseään, eikä esimerkiksi uusinta levyä ole juurikaan tehnyt mieli kuunnella(edellisestäkin poimin talteen vain pari kolme parasta biisiä), on kyseessä kuitenkin bändi joka ois pirun kiva nähdä kerran livenäkin. Kaksi ekaa levyä ovat loistavia, kolmaskin mainio, ja ne kaikki pyörivät soitossa aktiivisesti edelleen.

Nyt ei muuta kuin keikkakaverin etsintään!

Oujees! Tuonne on liput jo hankittuna, tyttöystävän kanssa pitäis mennä kattomaan.


Otsikko: Vs: Keikkatriidi
Kirjoitti: Fyysinen Preesens - 30.08.2010 19:33
Oon hukannut mun tribaalipipon ni en voi mennä Disturbedin keikalle.


Otsikko: Vs: Keikkatriidi
Kirjoitti: Sarkoni - 02.09.2010 17:42
Lainaus käyttäjältä: soundi.fi
Godspeed You! Black Emperor saapuu Suomeen

Kanadalaisen kulttiyhtye Godspeed You! Black Emperorin paluukiertue saavuttaa ensi vuoden alkupuolella Suomen. Muun muassa raskasta post-rockia, taidemusiikkia, punkia ja vaihtoehtosävyjä yhdistelevä yhtye esiintyy Helsingin Kulttuuritalolla 17. tammikuuta. Liput tulevat myyntiin maanantaina 6.9.

Konsertti on harvinaista herkkua, sillä Godspeed You! Black Emperor on ilmoittanut keikkailevansa vain harvakseltaan. Kulttuuritalon-konsertti on myös bändin ainoa esiintyminen Pohjoismaissa.

Vuonna 1994 Montrealissa perustettu Godspeed You! Black Emperor on koko post-rock -genren merkittävin yhtye, ja kanadalaiskokoonpano onkin toiminut esikuvana kymmenille lajityyppinsä bändeille Sigur Rosista Mogwaihin ja Magyar Posseen. Yhtyeen kappaleet ovat pääsääntöisesti pitkiä, instrumentaalisia ja elokuvamaisia, hiljaisina alkavia, mutta jopa kymmenien minuuttien mittaisiksi äänikollaaseiksi kasvavia teoksia. Bändi tunnetaan myös hypnoottisista, videoprojisoinnein tuetuista konserteistaan.

Erityisesti yhtyeen ensimmäinen laajemmin julkaistu pitkäsoitto F#A# (1997) ja tämän seuraaja Lift Your Skinny Fists Like Antennas to Heaven (2000) ovat luettavissa post-rockin kulmakiviksi. Uransa huipulla ollut kokoonpano jäi kuitenkin telakalle vuonna 2003, jonka jälkeen bändin jäsenet ovat keskittyneet lukuisiin sivuprojekteihinsa, kuten Tavastiallakin vierailleeseen Thee Silver Mt. Zion -yhtyeeseen. Paluuilmoitus saapui yllättäen viime keväänä.

Uransa alusta lähtien Godspeed You! Black Emperor on ollut lukuisia miehistönmuutoksia kokenut kollektiivi, jossa soittaa keskimäärin noin kymmenen muusikkoa.

Voipi olla että painelen äf-vitosta ensi maanantaina kello yhdeksän aikaan. Painan lujaa.


Otsikko: Vs: Keikkatriidi
Kirjoitti: echoes - 02.09.2010 17:52
Voipi olla että painelen äf-vitosta ensi maanantaina kello yhdeksän aikaan. Painan lujaa.
Sama. Pakko nähdä!

Onko tuo GYBE ollut muuten ikinä aiemmin Suomessa keikalla?


Otsikko: Vs: Keikkatriidi
Kirjoitti: Sarkoni - 02.09.2010 18:51
Eipä ole ainakaan minun tietääkseni ja jos on, niin ihan ohi on mennyt. Kutkutus vatsan pohjassa kuitenkin sanoo, että tätä tuskin tullaan Suomessa enää näkemään, niin pakko se on mennä. Varmasti once in a lifetime experience, monessakin mielessä.


Otsikko: Vs: Keikkatriidi
Kirjoitti: sleepy - 02.09.2010 20:45
Jösses, enpä olisi uskonut, että olisi koskaan tullut mahdollisuutta nähdä Godspeediä livenä!

Onkos bändi ehtinyt vielä heittää yhtään keikkaa sen jälkeen kun julkistivat tämän reunionin tapaisensa? Tietäisi vähän minkälaista tavaraa olisi mahdollisesti odotettavissa, jos vaikka sattuisi saamaan lipun tuonne.


Otsikko: Vs: Keikkatriidi
Kirjoitti: echoes - 02.09.2010 21:10
Onkos bändi ehtinyt vielä heittää yhtään keikkaa sen jälkeen kun julkistivat tämän reunionin tapaisensa? Tietäisi vähän minkälaista tavaraa olisi mahdollisesti odotettavissa, jos vaikka sattuisi saamaan lipun tuonne.

Tietääkseni bändi aloittaa kiertueensa vasta joulukuussa. Isännöivät ensiksi All Tomorrows Partiesin ja tämän jälkeen lähtevät tien päälle. Ihan huikea homma kyllä, että tulevat Suomeenkin. Ei tämä bändi kuitenkaan hirveästi noita keikkoja tee.


Otsikko: Vs: Keikkatriidi
Kirjoitti: tiong - 02.09.2010 21:23
Täytyy toivoa että saa lipun hommattua. Tuonne olis niinku pakko päästä.


Otsikko: Vs: Keikkatriidi
Kirjoitti: Aivis - 04.09.2010 01:42
Jaa.. GYBE vaiko The Wall.. Maanantaina rahaa palamaan...


Otsikko: Vs: Keikkatriidi
Kirjoitti: echoes - 04.09.2010 12:25
Jaa.. GYBE vaiko The Wall.. Maanantaina rahaa palamaan...
Molemmat. Vituttaa jo nyt se lipunostohärdelli maanantaina.


Otsikko: Vs: Keikkatriidi
Kirjoitti: Sarkoni - 06.09.2010 10:09
Saitteko lippuja?

Sain. 8)


Otsikko: Vs: Keikkatriidi
Kirjoitti: Aivis - 06.09.2010 16:31
Saatiin, E-vasen katsomo. Meni aika nopsaan nuo liput loppujenlopuksi


Otsikko: Vs: Keikkatriidi
Kirjoitti: tiong - 06.09.2010 18:40
Jep, permantoliput irtosi helposti netistä heti ysiltä. Ei edes tullut vastaan klassista Tiketin jonotusruutua tai palvelimien kaatumisia.


Otsikko: Vs: Keikkatriidi
Kirjoitti: Aivis - 06.09.2010 19:10
Jep, permantoliput irtosi helposti netistä heti ysiltä. Ei edes tullut vastaan klassista Tiketin jonotusruutua tai palvelimien kaatumisia.

Sulla taisi sitten käydä tuuri, koska juuri tasan (ehkä 1-2 yli) yhdeksältä jouduin jonoon, ja vasta 10 yli pääsin ostamaan lipukkeita.


Otsikko: Vs: Keikkatriidi
Kirjoitti: echoes - 06.09.2010 22:41
Nyt on lippu hommattu permannolle seisomakatsomoon. Yllättävän iisisti irtosi hyvä mesta, vaikka suhteellisen nopeasti tuo myi loppuun. Nyt sitten venaillaan. Vuoden 2011 paras keikka kyllä tulossa jo heti tammikuussa.

Roger Watersin keikalle sain myös hyvät mestat permannolta.


Otsikko: Vs: Keikkatriidi
Kirjoitti: sleepy - 09.09.2010 15:26
Juu, täälläkin onnistuttiin lipun hankinnassa. Suuret kiitokset Sarkonille, tuskin olisin muuten tätä onnistunut ajoissa bongaamaan mistään!

Mahtavatkohan tehdä vähän Rage Against the Machinen ja My Bloody Valentinen ja muiden tapaan ihan vain keikka-reunionin, vai lieneeköhän joskus ihan levyäkin olla tulossa. . . Muutamaa ei-levytettyä kappaletta taisivat silloin loppupuolella keikoilla ainakin soittaa.


Otsikko: Vs: Keikkatriidi
Kirjoitti: echoes - 09.09.2010 21:31
Mahtavatkohan tehdä vähän Rage Against the Machinen ja My Bloody Valentinen ja muiden tapaan ihan vain keikka-reunionin, vai lieneeköhän joskus ihan levyäkin olla tulossa. . . Muutamaa ei-levytettyä kappaletta taisivat silloin loppupuolella keikoilla ainakin soittaa.

Veikkaanpa, että on ihan keikka-reunion. Enpä silti panisi pahakseni vaikka pistäisivät ulos uutta EP:tä tai jotain, kunhan laatu pysyisi tasaisena.

Mikäs on muuten lautalaisten mielestä GY!BE:n kovin albumi? Meikäläinen taitaa kallistua Lift Your Skinny Fistsiin, toki muutkin ovat jäätävän kovia, mutta toi on jotenkin itelle se ykkönen.


Otsikko: Vs: Keikkatriidi
Kirjoitti: Aivis - 09.09.2010 22:13
Itellä on vielä itseasiassa juuri tilauksessa odottava F#A#oo, eli GYBEn eka(?) jota en ole vielä kuullut. Täytyy myöntää, etten GYBEä ole paljoa kuunnellut verrattavissa Thee Silver Mt. Zioniin, mutta asia korjaantunee pian  8)


Otsikko: Vs: Keikkatriidi
Kirjoitti: Ilkimys - 16.09.2010 16:16
Avenged Sevenfold Helsingissä marraskuussa  8) Poikaporukalla mennään ja tunnelma on katossa varmasti.


Otsikko: Vs: Keikkatriidi
Kirjoitti: Kubs - 16.09.2010 16:17
Avenged Sevenfold Helsingissä marraskuussa  8) Poikaporukalla mennään ja tunnelma on katossa varmasti.

Yeah! Sama suunta.


Otsikko: Re: Keikkatriidi
Kirjoitti: Sharkie - 24.09.2010 12:13
Prince tulossa Helsinkiin lokakuussa. (http://yle.fi/alueet/helsinki/2010/09/prince_esiintyy_helsingissa_lokakuussa_2005686.html) Pakko ehkä mennä, saa taas yhden legendan raksia listasta pois.


Otsikko: Vs: Re: Keikkatriidi
Kirjoitti: Ilkimys - 03.11.2010 13:10
Prince tulossa Helsinkiin lokakuussa. (http://yle.fi/alueet/helsinki/2010/09/prince_esiintyy_helsingissa_lokakuussa_2005686.html) Pakko ehkä mennä, saa taas yhden legendan raksia listasta pois.
Ei se jaksanukkaan tulla  :(


Otsikko: Re: Keikkatriidi
Kirjoitti: Sharkie - 04.11.2010 11:57
Prince tulossa Helsinkiin lokakuussa. (http://yle.fi/alueet/helsinki/2010/09/prince_esiintyy_helsingissa_lokakuussa_2005686.html) Pakko ehkä mennä, saa taas yhden legendan raksia listasta pois.
Ei se jaksanukkaan tulla  :(

Joo, perseestä kyllä tuollainen sahailu. Jospa se vielä joskus saapuis perille asti.


Otsikko: Vs: Keikkatriidi
Kirjoitti: Iva - 04.11.2010 14:03
Parin viikon sisään tullu käytyä Stadissa Playgoundis psytrance-keikalla (Hyperion Saksasta ja paljon muita, mm. bitpoppiakin), dubstepit Sörkän Helmessä (vola pakotti lähtee pois, keskiäänet iski korvaa ihan älyttömän kovasti), Club Mega Therionin avaruushimmailua kuuntelemassa, Nokturnal Mortum Dante'sissa ja eilen Jex Thoth Kuudennella linjalla.

Jex ja NM veivät kyl voiton ihan kirkkaasti, mut mikää ei kyl kuulostanu huonolt. Aattelin et vois kirjotella enemmänki näistä, mut en kyl jaksa ellei ketää erityisesti kiinnosta..


Otsikko: Vs: Keikkatriidi
Kirjoitti: echoes - 17.01.2011 17:26
Tänään GY!BE kultsalla! Ei tätä olekaan kauaa venattu perkeles.

Esimakua keikasta: http://www.youtube.com/watch?v=5gmxBRkQd70 (http://www.youtube.com/watch?v=5gmxBRkQd70)

Perustilanne, että soitetaan ruuvimeisselillä noita kitaroita.


Otsikko: Vs: Keikkatriidi
Kirjoitti: Tzibo - 17.01.2011 22:46
Siinä vaiheessa kun GY!BE:n keikan kieltämättä nopeasti loppuun myyneet liput tulivat myyntiin, en vielä kuunnellut GY!BE:ä vaikka niitä kehuttu olikin. Meinasin ostaa liput, mutta niiden hinta oli hieman liian suolainen ns. "sika säkissä" -ostokseksi. Tuosta hetkestä on kuitenkin kulunut aikaa, ja nyt olen kuunnellut paria eri GY!BE:n levyä.

Nyt ottaa pattiin.


Otsikko: Vs: Keikkatriidi
Kirjoitti: Aivis - 18.01.2011 10:26
Mahtava keikka! Fiilikset ja muistikuvat on vähän utuiset ja koko keikka tuntuu näin jälkeenpäin muutenkin kuin unelta. Aika sanattomana sai kyllä istua, aina loppuun saakka.

EDIT: ja mukaan lähti vielä erittäin siisti keikkajuliste.


Otsikko: Vs: Keikkatriidi
Kirjoitti: echoes - 18.01.2011 13:58
Olihan se ihan helvetin kova. Settilistakin oli miltei täydellinen ja kusin hunajaa kun soittivat Moyan ja BBF3:sen samassa setissä, porukka pyyhki kyyneleitä Moyan viuluoutron aikana. Yksi parhaista keikoista ikinä.

Millaisia julisteita siellä oli myynnissä ja millaisen Aivis ostit? Jotenkin meni itseltä ohi tuo myyntikoju.


Otsikko: Vs: Keikkatriidi
Kirjoitti: tiong - 18.01.2011 14:20
Olihan se mainio juu. Hiukan meinasi tosin toissapäiväisen New Yorkista paluun jälkeen väsyttää keikan loppuvaiheilla kun soittivat yli kaksi tuntia, olisi melkein tehnyt mieli olla katsomossa istumassa. Harmittavasti eivät soittaneet Sleepiä :(.  Pientä miinusta tosin merchin vähyydestä, kaikki miesten t-paidat oli myyty loppuun jo siinä vaiheessa kun saavuin paikalle juuri lämppärin aloittaessa. Helposti pääsi muuten aivan eturivin tuntumaan keskelle permantoa josta jopa näkikin jotain.


Otsikko: Vs: Keikkatriidi
Kirjoitti: sleepy - 18.01.2011 16:14
Aika helposti tuon krääsäpöydän kyllä olisi voinut missata, mutta ei taida Godspeed olla ihan sellainen bändi, joka kauheasti tuollaista myy, kaiketi. . .

Aika vaikea tuosta keikasta pahaa sanottavaa on löytää, ihan jo pelkkä intro aina vain nousevalla ja nousevalla crescendolla oli transsiatuottava. Aika mykistyneenä sitä tuli tuon kaksituntisen istuttua. Mitä bändin keikoista olen lukenut, on mieleeni aina jäänyt maininnat rosoisista filmipätkistä, jotka ehkä jonkun muun yhtyeen käytössä voisivat tuntua aika korneilta. Godspeedin käytössä ne taas toimivat kauniisti. Taaskin heti intron aikana sana "hope" projektoituna lavan taakse oli jotekin äärettömän kaunista.

Lau Nau'kin oli mukava yllätys!


Otsikko: Vs: Keikkatriidi
Kirjoitti: Aivis - 18.01.2011 18:01
Lau Nau oli täydellinen lämppäri. Pari kaveria ehtikin jo naureskella ennen keikkaa ja tuomitsi Lau Naun "paskaksi kanteleen pimputteluksi", mutta taisivat yllättyä.

Tässä (https://www.pelaajalauta.fi/files/36/P1180114.JPG) olisi julistetta. Kamera vähän vääristelee sävyjä, mutta kokonaisuudesta saa varmaan selvää?


Otsikko: Vs: Keikkatriidi
Kirjoitti: echoes - 18.01.2011 19:47
On muuten siisti juliste! Nyt harmittaa etten ostanut, noitahan ei mistään netistä löydä.

Tässä vielä jonkun kuvaamaa lyhyttä klippiä eiliseltä: http://vimeo.com/18909118 (http://vimeo.com/18909118)
Nyt kun saisi vielä bootlegin konsertista.


Otsikko: Vs: Keikkatriidi
Kirjoitti: Sarkoni - 19.01.2011 00:43
http://www.mediafire.com/?980qjc9f3yispf7

Tuolta saa keikan ja vaikuttaa pikaisten maiskutusten perusteella ihan hyvältä, joskin arvaten massiivisimmissa kohdissa ääni jonkin verran puuroutuu. En tosin bootlegejä ole koskaan kuunnellut, enkä tiedä miltä niiden tulisi parhaimmillaan kuulostaa, joten ei minun arvioon kannata luottaa. Sen verran tosin voin sanoa, että keikkaan verrattuna, ei tuo bootlegi tunnu missään.

Mutta niin, enpä ole varmaan ikinä kuullut mitään niin voimakasta, kuin GY!BE livenä. Jo avauksen, "Hope Dronen" aikana valui löysää kalsareihin jo ihan sen takia, koska jännitti miten kovaksi ja äänekkääksi se oikein voi mennä. Koska se meni koko ajan vain äänekkäämmäksi, samalla lailla miten "Moya" menee koko ajan eeppisemmäksi. Sitä todella Moyassa on arvostettava; se muuttuu koko ajan valtavammaksi, vaikka ei uskoisi että se enää voi ja parasta siinä on se, että se ikään kuin paljastaa kliimaksinsa etukäteen aloittamalla melodiansa "liian aikaisin", mutta silti se onnistuu - joka ikinen kerta - nostattamaan kylmät väreet pintaan ja vähän syvemmällekin.

Koitin keksiä jotain nerokasta tapaa summata tunnot keikasta, mutta enpä keksi mitään järkevää. Vähemmän järkevässä versiossa uneksin olevani kokovartalokyrpä joka saa 2½ tuntisen orgasmin ja kuolee sen jälkeen silkkaan erektioon (postuumisti ymmärtää että tämä kuolema kannatti ja jää venailemaan Efrimiä taivaan baarijakkaralle), mutta ei siitä sen enempää.

Oli kyllä täydellinen keikka. Oikeat biisit soittivat ja keikka oli sopivan pituinen. Vähän alkoi lopussa väsyttää ja aloin Sad Mafioson aikana toivomaan ettei enää enempää biisejä tulisi, ja eihän sieltä tullutkaan. Kiitos ja näkemiin.

Vähän kyllä tuli paha mieli, että edes olin koko keikalla ja vielä taputin, enkä mennyt juttelemaan kavereille, kun luin tämän haastiksen. Ei ne tykkää soittaa näin suurelle ja "alienille" yleisölle, jossa kukaan ei tunne ketään, ketkään ei puhu toisilleen ja keikan jälkeen kaikki painuvat mahdollisimman äkkiä kotiin runkkaamaan. Hienoja miehiä ja mielestäni ovat ihan oikeassa, mutta vähän tuli sellanen fiilis, että näin vahvat ideologiat voi käydä vaaralliseksi itselle. Mutta enpä ole missään asemassa arvostella, olen juurikin tuo munaton alieni jolla ei ole rohkeutta olla mitään aitoa.

http://brainwashed.com/godspeed/wire2.html


Otsikko: Vs: Keikkatriidi
Kirjoitti: echoes - 19.01.2011 16:31
http://www.mediafire.com/?980qjc9f3yispf7

Tuolta saa keikan ja vaikuttaa pikaisten maiskutusten perusteella ihan hyvältä, joskin arvaten massiivisimmissa kohdissa ääni jonkin verran puuroutuu. En tosin bootlegejä ole koskaan kuunnellut, enkä tiedä miltä niiden tulisi parhaimmillaan kuulostaa, joten ei minun arvioon kannata luottaa. Sen verran tosin voin sanoa, että keikkaan verrattuna, ei tuo bootlegi tunnu missään.
Kiitokset tästä! Ei tosiaan ole mitenkään verrattavissa keikkakokemukseen, mutta onhan se kiva, että on edes jonkinlainen tallenne olemassa.


Otsikko: Vs: Keikkatriidi
Kirjoitti: Aivis - 19.01.2011 18:13
Tietenkin olisi ollut kiinnostusta päästä juttelemaan tyypeille, mutta ehkä ihmiset (mukaan lukien minä) "kunnioittavat" yhtyettä niin paljon, että ajattelevat jättää heidät rauhaan. En oikeastaan edes uskonut että noinkin menestynyt ja "kiireinen" bändi edes olisi kiinnostunut faniensa fiiliksistä, mutta näköjään luulin väärin.


Otsikko: Vs: Keikkatriidi
Kirjoitti: Zorah - 20.01.2011 23:56
Oikein mainio, ehkä ainoa yhtye, joka kannattaa tältä massa- ja "toistoa toiston perään"-musiikilliselta 2000 -luvulta mainita(okei, ehkä pari muutakin) eli The National saapuu konsertoimaan Suomeen maaliskuussa. Sinnepä sitten! Poikkiksen kanssa vannottiin taannoin, että mikäli tännepäin tulee, mennään kyllä läpi harmaan kiven, jotta päästään katsomaan.


Otsikko: Vs: Keikkatriidi
Kirjoitti: echoes - 21.01.2011 00:11
Oikein mainio, ehkä ainoa yhtye, joka kannattaa tältä massa- ja "toistoa toiston perään"-musiikilliselta 2000 -luvulta mainita(okei, ehkä pari muutakin) eli The National saapuu konsertoimaan Suomeen maaliskuussa. Sinnepä sitten! Poikkiksen kanssa vannottiin taannoin, että mikäli tännepäin tulee, mennään kyllä läpi harmaan kiven, jotta päästään katsomaan.

The National olisi kyllä kiinnostanut, mutta jotenkin ne lippujen hinnat olivat sen verran kovat, että jäi nyt sitten väliin. Saletisti tulee harmittamaan joskus, mutta eipä voi mitään. On kyllä loistava bändi.

Tervetuloa laudalle Zorah!


Otsikko: Vs: Keikkatriidi
Kirjoitti: JasuPoju - 22.01.2011 12:46
Oikein mainio, ehkä ainoa yhtye, joka kannattaa tältä massa- ja "toistoa toiston perään"-musiikilliselta 2000 -luvulta mainita(okei, ehkä pari muutakin) eli The National saapuu konsertoimaan Suomeen maaliskuussa. Sinnepä sitten! Poikkiksen kanssa vannottiin taannoin, että mikäli tännepäin tulee, mennään kyllä läpi harmaan kiven, jotta päästään katsomaan.

Ohoh! tuo olisi kyllä todella hieno päästä näkemään ja vielä Kulttuuritalolla.. :o Täytyy kyllä vakavasti harkita ja katsoa millainen rahatilanne tuolloin. High Violet on viime aikoina soinut ahkerasti ja täytyy sanoa, että lähes täydellinen levy.


Otsikko: Vs: Keikkatriidi
Kirjoitti: Zorah - 23.01.2011 12:46
Oikein mainio, ehkä ainoa yhtye, joka kannattaa tältä massa- ja "toistoa toiston perään"-musiikilliselta 2000 -luvulta mainita(okei, ehkä pari muutakin) eli The National saapuu konsertoimaan Suomeen maaliskuussa. Sinnepä sitten! Poikkiksen kanssa vannottiin taannoin, että mikäli tännepäin tulee, mennään kyllä läpi harmaan kiven, jotta päästään katsomaan.

Ohoh! tuo olisi kyllä todella hieno päästä näkemään ja vielä Kulttuuritalolla.. :o Täytyy kyllä vakavasti harkita ja katsoa millainen rahatilanne tuolloin. High Violet on viime aikoina soinut ahkerasti ja täytyy sanoa, että lähes täydellinen levy.

Liput meni sen siliän tien. Itsekin jouduin himojonottamisen ja "pienen ärsyyntymisen" jälkeen Huutonein apajoilta kalastamaan. Mutta onnekseni kohtasin ehkä halvimmat liput, mitä sieltä voi saada.  Mut voin sanoa tuotannosta, että High Violet ei yllä aivan sille tasolle, mitä The Nationalin edelliset albumit, mutta on sentään yhtyeen läpimurtokiekko ja kestää kuunteluakin vallan mainiosti.


Otsikko: Vs: Keikkatriidi
Kirjoitti: Zorah - 07.03.2011 19:02
Ou jeah! Fiilistelykevät vain jatkuu ja The Nationalin keikkaa voi kuvailla vain sanoilla M-A-H-T-A-V-A ja T-Ä-Y-D-E-L-L-I-N-E-N.

Ensi perjantaina onkin vuorossa suomalainen suosikkini 22-Pistepirkko. Takuuvarmasti ovat jätkät jammingeissa, kuten neljällä edelliselläkin keikkakokemuksella, aight!


Otsikko: Vs: Keikkatriidi
Kirjoitti: Melfice_ - 11.03.2011 14:55
Selailin tässä viikolla aamupalan ohessa Aamulehtiä ja huomasin aivan täysin sattumalta ilmoituksen: Jätkäjätkät torstaina yo-talolla. Kävipä hyvä tuuri, ei sellaista voi missata.

Tulin yhdeksältä paikalle ja yo:lla oli naurettavan vähän ihmisiä. Viikkokeikka ja mitätön promootio? No onneksi väkeä tuli paikalle juuri ennen esitystä joten lattia saatiin sentään täyteen. Itse keikka oli takuuvarmaa jätkäjätkät-ilotulitusta. Yhdeksän miestä pienellä lavalla, soittimet ja vokalisit vaihtuvat lennosta ja aivan hillitön meno koko ajan. Bissen litkiminen piti jättää vähemmälle kun tänään oli töitä. Materiaalia soitettiin vanhalta levyltä, tulevalta levyltä ja joitain vanhoja Asan kappaleita. "Hutunkeitto" ja "Leijonaa mä metsästän" ovat livenä törkeän kovia vaikka levyllä vähän laahaavatkin.

Onneksi en nukkunut tämän ohi. Pitäisi varmaankin seurata vähän tarkemmin tiedottamista ja medioita ettei mene hyviä keikkoja sivu suun. Kesällä täytyy päästä ehdottomasti festareille kuulemaan lisää Jätkäjätkiä.


Otsikko: Vs: Keikkatriidi
Kirjoitti: Kabanossi - 29.03.2011 15:00
Kertokaahan nyt kokeneemmat. Kiinnostaisi kesällä käydä Pori Jazzeilla kuuntelemassa Elton Johnia. Liput tulevat huomenna myyntiin ja pitäisi myös parille kaverille tilata piljetit. Maksoin jo ensi kuun vuokran ja läjän laskuja viime viikolla, joten tässä pitää nyt vajaa pari viikkoa elellä vähän niukemmin. Saako noita lippuja tilattua vaikka laskulla?


Otsikko: Vs: Keikkatriidi
Kirjoitti: echoes - 29.03.2011 15:02
Kertokaahan nyt kokeneemmat. Kiinnostaisi kesällä käydä Pori Jazzeilla kuuntelemassa Elton Johnia. Liput tulevat huomenna myyntiin ja pitäisi myös parille kaverille tilata piljetit. Maksoin jo ensi kuun vuokran ja läjän laskuja viime viikolla, joten tässä pitää nyt vajaa pari viikkoa elellä vähän niukemmin. Saako noita lippuja tilattua vaikka laskulla?
Tuskinpa saa laskulla tilattua, usein ainoa tapa on ostaa kortilla tai verkkopankkitunnuksilla. Leivo Masterilla menemään, mikäli haluat lisää maksuaikaa.


Otsikko: Re: Keikkatriidi
Kirjoitti: Sharkie - 29.03.2011 15:03
Kertokaahan nyt kokeneemmat. Kiinnostaisi kesällä käydä Pori Jazzeilla kuuntelemassa Elton Johnia. Liput tulevat huomenna myyntiin ja pitäisi myös parille kaverille tilata piljetit. Maksoin jo ensi kuun vuokran ja läjän laskuja viime viikolla, joten tässä pitää nyt vajaa pari viikkoa elellä vähän niukemmin. Saako noita lippuja tilattua vaikka laskulla?

En tiedä siitä, mutta harvemmin noita Porin lippuja on loppuun myyty, eli ellei lasku onnistu, niin sen pari viikko voit myös venailla ihan huoletta.


Otsikko: Vs: Keikkatriidi
Kirjoitti: Ilkimys - 04.04.2011 11:42
Huh, huh.. Oliko kukaan katsomassa Devin Townsendia suomen keikoilla? Itse olin Oulussa, ja ei saakeli mikä keikka. Samalla varmistui että Devin on taas pääesiintyjänä ensi kesän Tuskassa!


Otsikko: Vs: Keikkatriidi
Kirjoitti: Cocki - 04.04.2011 12:36
Siis ei voi kuin ihmetellä miksi Devin on taaaas pääesiintyjä yhtenä päivänä Tuskassa, kun viime vuonnakin vain KAKSI keikkaa siellä veti. Itse en kyseisen tyypin musasta pahemmin välitä joten vähän nirsoo että jälleen tuo pääesiintyjänä. Monta parempaa, sellaista joka ei olis koskaan käynyt jopa Suomessa, olisi parempi vaihtoehto pääesiintyjäksi. Mutta hyvähän, eikun paras, asia tuossa uusimmassa Tuska päivityksessä oli että Electric Wizard myös vetäsee keikan Tuskas. Kolmas kerta kun itse heidät näen mutta kyllä aina kelpaa. Niin ja pari kaveria oli itseltä Oulussa Deviniä kattomassa ja tykkäsivät. Ovatkin homoja.


Otsikko: Vs: Keikkatriidi
Kirjoitti: IPlayer - 04.04.2011 21:28
Ja Tuskaan Devinin kanssa samalle päivälle (lauantai) vielä Blind Guardian! Kyseistä proggista tullut vuoden alusta luukutettua varsin tiheään tahtiin, ja kävikin aika otollisesti. Kaveri enemmän kuunnellut näistä Deviniä, mutta juuri äsköttäin tuli annettua vinkkiä BG:stä hänelle. Ja kyllähän tuo tuntuu uppoavan, että eiköhän sitä tule lauantaiksi Tuskaan lähdettyä. Ensimmäistä kertaa itseasiassa...

Niille raskaamman musakin kuuntelijoille jotka eivät ole Guardianiin ennen uppoutuneet (kenties liian powerimaisuuden takia), suosittelen varsin lämpimästi Imaginations From The Other Side-levyä. Vielä tällä albumilla BG kuulosti enemmän proge/speedmetallille, ja sävellysten taso on jotain huikeaa. Näin näytteeksi vaikka Bright Eyes (http://www.youtube.com/watch?v=mq3e1XVaZ3o&feature=related) ko. levyltä.


Otsikko: Vs: Keikkatriidi
Kirjoitti: Cocki - 05.04.2011 10:00
BG:hen hieman olen tutustunutkin viime aikoina, pääasiassa siksi kun juuri Tuskassa on. Poweri kyllä itselle kelpaa (Manowar, Iced Earth jne. fuk yeah) mutta tuo nyt ei vaan pahemmin ole napannut. Varmana edes osittain katselen heidän keikan jollei mitään mene sen päälle.

Tänä vuonna Tuska näyttää olevan melko helvetin kova, vaikka vain pari sellaista joita en ole nähnyt ennen. Misery Index ja Agnostic Front ne tärkeimmät joiden näkemistä olen odotellut jo hyvän tovin. Jo nähdyistä tutuista EW, Church of Misery, Jex Thoth ja Cause For Effect hyviä syitä myös tuonne menoon. Ghost, Enslaved ja Grave myös loistavia kiinnityksiä. Harmi vaan ettei yksikään pääesiintyjä itseä kiinnosta pätkääkään, At The Gates nyt osittain.


Otsikko: Vs: Keikkatriidi
Kirjoitti: Aivis - 05.04.2011 11:15
Tänä vuonna Tuskaan mennään taas oikeastaan vaan fiiliksen/kavereiden vuoksi + Meshuggah ja Electric Wizard nyt kiinnostaa nähdä.


Otsikko: Vs: Keikkatriidi
Kirjoitti: Koo - 06.04.2011 17:08
FLOW:n ekat esiintyjät julkistettu

Live:
Kanye West (US)
James Blake (UK)
Ariel Pink’s Haunted Graffiti (US)
Sly & Robbie featuring Junior Reid (JAM)
Joy Orbison (UK)
Pantha Du Prince (GER)
Teeth (FI)


+ Ramadanman, Martyn, ja monta muuta cowaa dj:tä.Eniten kiinnostelee kyl Joy Orbison, Ramadanman, Blake livenä ja tietysti Ariel Pink  :)
Joutuu tänäkin vuonna lähtemään, huh huh miten kuivaa Suomen festaritarjonta ois ilman Flowta.


Otsikko: Vs: Keikkatriidi
Kirjoitti: echoes - 06.04.2011 18:00
huh huh miten kuivaa Suomen festaritarjonta ois ilman Flowta.
No äläpä muuta sano, käsittämättömän väsähtäneitä rupeaa olemaan nuo muut Suomen festarit.

Eiköhän se ole taas saletti kolmen päivän lippu hommattava tuonne Flow:hun, todella kova kattaus kyllä. Itseä eniten kiinnostaa James Blake, Ariel Pink, Iron & Wine, Destroyer ja Joy Orbison. Muitakin todella kovia esiintyjiä listassa on. Kanye nyt ei sen ihmeemmin kiinnosta, mutta eiköhän sekin tule pikku keitoissa tsekattua.

Vielä kun saisivat sen Deerhunterin kehiin niin olisin aivan liekeissä.


Otsikko: Re: Keikkatriidi
Kirjoitti: Dr. Scientist - 06.04.2011 19:09
Onhan se Q-Tip kans tulos. Se ja Kanye ois pakko päästä näkemään, joten taitaa olla ensimmäinen reissu Flow'hun tulossa tänä vuonna. Paljos sinne maksaa yhen päivän lippu?


Otsikko: Vs: Keikkatriidi
Kirjoitti: echoes - 06.04.2011 19:19
58 euroa oli yhden päivän liput viime vuonna, taitaa nousta tänä vuonna päälle kuudenkympin.


Otsikko: Re: Keikkatriidi
Kirjoitti: Sharkie - 06.04.2011 21:06
Muakin kiinnostaa noista Q-Tip melkein eniten, vaikka olihan siellä monta muutakin kovaa. Parina vuonna jo harmitellut, kun ei ole ollut varaa lähteä, joten ehkä tänä vuonna viimein. Vois vaikka ostaa lipun oikeasti hyvissä ajoin.


Otsikko: Vs: Keikkatriidi
Kirjoitti: Zorah - 08.04.2011 20:02
Yaight! Tännään lavalla Graveyard, kunnon psykedeelissointuista rock n' rollia Ruotsista. Huomenna sitten vähän progempaa kotimaista, Von Hertzen Brothers. Kiva viikonlopun anti.  :)


Otsikko: Vs: Keikkatriidi
Kirjoitti: Aivis - 15.04.2011 14:09
The Mars Volta ja Crystal Castles suomeen kesällä. (http://www.hs.fi/kulttuuri/artikkeli/The+Mars+Volta+ja+Crystal+Castles+esiintyv%C3%A4t+kes%C3%A4ll%C3%A4+Helsingiss%C3%A4/1135265359142)

Molempiin keikkoihin on tietenkin pakko päästä. Taitaa festarirahat mennä sittenkin näihin.

Liput myyntiin maanantaina.


Otsikko: Vs: Keikkatriidi
Kirjoitti: Tzibo - 15.04.2011 14:37
Mars Volta on se ainoa bändi, jota olen todella, todella toivonut todistavani livenä. Ja nyt tuo on K18. Pänni jo lievästi Flow-festarien missaaminen... Loppuvuodesta syntymisen iloja. <3 Säästyypähän rahaa, tosin laiha lohtu. Huoh.


Otsikko: Vs: Keikkatriidi
Kirjoitti: Aivis - 15.04.2011 15:39
Mars Volta on se ainoa bändi, jota olen todella, todella toivonut todistavani livenä. Ja nyt tuo on K18. Pänni jo lievästi Flow-festarien missaaminen... Loppuvuodesta syntymisen iloja. <3 Säästyypähän rahaa, tosin laiha lohtu. Huoh.

Itselle kävi samalla tavalla Isis'ksen kanssa joku vuosi sitten. Olivat viimeistä kertaa(?) suomessa ennen hajoamista. Lievästi vituttaa.


Otsikko: Vs: Keikkatriidi
Kirjoitti: echoes - 15.04.2011 17:33
The Mars Volta ja Crystal Castles suomeen kesällä. (http://www.hs.fi/kulttuuri/artikkeli/The+Mars+Volta+ja+Crystal+Castles+esiintyv%C3%A4t+kes%C3%A4ll%C3%A4+Helsingiss%C3%A4/1135265359142)

Molempiin keikkoihin on tietenkin pakko päästä. Taitaa festarirahat mennä sittenkin näihin.

Liput myyntiin maanantaina.
Joo varma meno molemmille keikoille. The Mars Voltaa olen venannut jo pitkään ja olin aivan täpinöissä, kun näin uutisen. Pidemmän aikaa on tullut diggailtua At the Drive-in:ia ja Mars Voltaa.

Crystal Castles kiinnostaa myös paljon, sen verran paljon olen kuullut hehkutuksia live-meiningistä.

Saas nähä kuinka paljon Mars Volta soittaa vanhempaa tuotantoa, toivottavasti tulee ekalta levyltä klasareita. Uusi levykin taitaa tulla kohtapuoliin, joten mielenkiinnolla venailen minkälaista kamaa sieltä on tulossa.

Ainakin vuonna 2004 Mars Voltan meno on ollut hurjaa: http://www.youtube.com/watch?v=K38qtuXM4gE (http://www.youtube.com/watch?v=K38qtuXM4gE) Voi olla, että on hieman meno rauhoittunut noista ajoista.  ;)

Taas saa painaa viikonlopun aikana 200e festari- ja keikkalippuihin.


Otsikko: Vs: Keikkatriidi
Kirjoitti: Bill Duke - 09.05.2011 12:24
Keskiviikkona käytiin vaimon ja kaverin kanssa Rushin keikalla. Bändi oli vasta toista kertaa Suomessa, joten pakkohan sitä oli käydä katsomassa. Tuskin kovin kauaa enää papat jaksavat tuollaista settiä vetää. Keikka kesti kolme tuntia, jossa oli välissä lyhyt hengähdystauko.
Kaikki vanhat parhaat biisit soittivat ja olipa pari uuttakin biisiä siellä seassa. Soitto oli edelleen atomilleen kohdillaan, mutta Geddyn ääni alkaa kyllä loppumaan korkeimmissa kohdissa. Peartin rumpusoolo oli parhautta parhaimmillaan.


Otsikko: Vs: Keikkatriidi
Kirjoitti: Cocki - 09.05.2011 12:55
Tänään kävis hakemassa äxästä Deiciden ja Saint Vituksen keikoille liput. Kumpaakin odotellu näkevän monet vuodet ja toivon että tällä kertaa Benton tosissaan tulisi ihan tänne saakka. Ainakin kolmas kerta tämä kun keikalle olen menossa, kertaakaan eivät ole päässeet lavalle saakka.

St. Vitus on tietenkin pakollinen tsekkaus, yksi parhaista doom bändeistä ikuna ja kuten Pentagram pari viikkoa sitten näytti, osaa ne vanhat jätkät vielä hyvin vetää.


Otsikko: Vs: Keikkatriidi
Kirjoitti: echoes - 11.05.2011 13:56
On muuten Zombykin tulossa Flowhun, ihan kovalta rupeaa näyttämään tuo elektroninen kattaus.

P4K:ista Zombyn keikka-aikataulu:

05-06 Tallinn, Estonia - Korter
05-15 Minehead, England - ATP
07-22 Ghent, Belgium - 10 Days Off
08-12 Helsinki, Finland - Flow Festival


Otsikko: Vs: Keikkatriidi
Kirjoitti: Koo - 11.05.2011 15:12
Jossain vaiheessa Zombyn Myspacessä oli merkattu Flow-keikaksi ''Zomby vs Actress live'', mikä ois tietysti vielä tuplasti siistimpi juttu. Zombyhän on sen verran legenda äijä, että jättää keikkoja väliin aika helvetin usein, saa nähdä saapunko Suomeen... Mieshän on myös saanut fleimauksesta ja päänaukomisesta bännit dubstepforumille  :lol:


Otsikko: Vs: Keikkatriidi
Kirjoitti: Aivis - 13.05.2011 19:46
Jaahas, Battles saapuu Flowiin. Sainpa syyn lähteä, ja onpahan samana päivänä James Blakekin.

http://www.flowfestival.com/artist/battles-2/ (http://www.flowfestival.com/artist/battles-2/)


Otsikko: Vs: Keikkatriidi
Kirjoitti: echoes - 13.05.2011 19:58
Joo setit vain paranee, todella hyviä kiinnityksiä Flowlla tänä vuonna.


Otsikko: Vs: Keikkatriidi
Kirjoitti: echoes - 14.06.2011 19:05
Crystal Castles oli kyllä aika helvetin jees eilen The Circuksessa. Jäätävän energinen esiintyminen ja yleisö oli hyvin messissä. Miksaus oli ajoittain laulujen kanssa vähän hakusessa ja rummut jäivät välillä hieman taakse, mutta pieni rosoisuus kuuluu asiaan. Alice intoutui dyykkaamaan joku kolme kertaa yleisöön ja turvamiesten piti hätiköidä sitä sieltä yleisöstä pois. Taisi se jossain vaiheessa sylkeä viskitkin yleisöön. :lol: Keikkamestana tuo Circus ei ole mikään paras, mutta kyllä sielläkin selviytyi kun kikkaili sinne taaimmaisille tiskeille ja sieltä sniikkaili yleisöön.

Tossa vielä joku random paskalaatuinen pätkä keikalta:

http://www.youtube.com/watch?v=j4cZDfa1fsU


Otsikko: Vs: Keikkatriidi
Kirjoitti: Aivis - 14.06.2011 23:04
Oli kyllä jees keikka, vaikka encoren encore olikin jo aika väsynyttä kamaa. Settilista miltein täydellinen. Harmittaa vaan kun ihan takana oltiin ja joutui väistelemään kun porukka ramppasi vessaan/tilaamaan juomia vähän väliä. No, ensikerralla pyritään mahd. eteen sekoilemaan.


Otsikko: Vs: Keikkatriidi
Kirjoitti: echoes - 01.07.2011 21:33
Tulipa varattua liput tällaiselle festarille briteissä:

(http://i.imgur.com/3gcs1.jpg)

Aika pitkään olen halunnut nähdä Portisheadia ja nyt sekin toteutuu, todella kova juttu. Onhan tuolla sitten Beach Housea, GYBEä, PJ Harveytä ja Grindermania ym. Swansin, Cariboun, ja GYBEn olenkin jo nähnyt, mutta eipä se uusintarundi noistakaan bändeistä pahitteeksi ole.

Lisäksi ylihuomenna The Mars Volta Circuksessa, ensi viikolla Dinosaur Jr. Tavastialla ja vähän ajan päästä Mudhoney myös Tavastialla, myös Flow elokuussa. Taitaa olla kaikkien aikojen keikkavuosi tänä vuonna tiedossa. Fyrkkaa palaa, mutta eipä se haittaa, hienoista kokemuksista maksaa mielellään.


Otsikko: Vs: Keikkatriidi
Kirjoitti: Aivis - 02.07.2011 12:40
Nuo ATP:n festarit on aina tarjontansa puolesta vaikuttaneet suht rautaisilta. Täällä suomenpuolella saa "tyytyä" Flowiin, mutta joskus pitää itsekkin lähteä nuo kokemaan.

Huomenna tosiaan Mars Volta. Harmi ettei uutta levyä ole vieläkään julkistettu vaikka on kuulema ollut valmiina jo monta kuukautta, mutta biisejä siitä kuullaan varmasti keikalla.


Otsikko: Vs: Keikkatriidi
Kirjoitti: echoes - 04.08.2011 21:03
Joo'o vois näistä keikoistakin hieman jauhaa taas kerran.

Mars Volta Circuksessa 3.7. Bändi oli aivan jäätävän kovassa tikissä. En ole varmaan ikinä nähnyt missään livevedoissa Cedricin laulavan noin hyvin. Uusi rumpali on todellinen monsteri kittinsä takana. Kundi laittoi vihaisena sellasta tikkausfilliä, että alta pois. Omar on vain parantunut vuosien varrella ja soittaminen pysyy aiempaa paremmin kontrollissa, myös häröily on muuttunut tyylikkäämmäksi. Bändi keskittyi lähinnä uuden materiaalin soittamiseen, mikä on aina arvostettavaa, eteenpäin pitääkin mennä. Uudet biisit kuulostivat todella hyvältä materiaalilta, levyn venaus jatkuu kuumeisena. Loppuun pamautettiin Inertiatic ESP, The Widow ja Goliath, kaikki niin helvetin tiukasti. Keikka olisi voinut kestää pidempääkin ja muutaman klasarin olisi mielellään kuullut lisää nyt kun bändikin on tuollaisessa kunnossa, mutta eipä voi mitään, kovaa kamaa silti.

http://www.youtube.com/watch?v=5ablAtMf4i0&feature=related

Dinosaur Jr. Tavastialla 7.7. Soittivat indiesuhinaklassikkolevynsä Bugin kokonaan. Koko keikan materiaali koostui ekan kolmen levyn matskusta. Kävi hyvin, sillä juuri tuo noisein Dino kolisee parhaiten. Encoren Sludgefest vei jalat alta. Hyvää pogoilua ja dyykkailua vikan riffin aikana. Keikka meni TOP 5:seen heittämällä.

Let it Ride:

http://www.youtube.com/watch?v=qs-JDuvUeX8

Lontoon All Tomorrows Parties oli aivan loistava festari. Jengi oli todella chillisti ja mitään juntteilurähinäkännäämistä ei näkynyt. Porukka oli lähinnä kuuntelemassa musaa, ei örveltämässä. Bändikattaus oli aivan älytön. Parhaita keikkoja oli PJ Harvey, GY!BE, Grinderman Portishead ja Cariboun vikan illan reivikeikka. Portishead oli uskomatonta nähdä kaksi iltaa putkeen, jäätävän kova bändi.

Caribou Sun:

http://www.youtube.com/watch?v=yRzX0wmBx9Q


Otsikko: Vs: Keikkatriidi
Kirjoitti: Tzibo - 05.08.2011 02:03
Täytyy sanoa, että olen kyllä kade teikälle tuosta ATP:stä. Huhhuh kun tuo Caribounkin show näytti loistokkaalta, en koskaan tullut ajatelleeksi että sen biiseihinkin voisi saada tuollaista räväkkyyttä livenä.


Otsikko: Vs: Keikkatriidi
Kirjoitti: echoes - 15.08.2011 13:19
Mitäs jengi diggaili Flowsta?

Itelle kovimmat keikat oli varmaan Janelle Monae lauantaina, Jackson 5 veto oli huikea. Sunnuntain Battles lunasti kovat odotukset suvereenisti, huikeaa rytmikikkailua. James Blake oli myös todella kova sunnuntaina loppuillasta. CMYK-veto oli varmaa keikan kovin itselle.

Kanyeta tuli myös hetki tsekkailtua, mutta korni autotunelaulu pianon säestämänä oli liikaa ja jouduin vetäytymään aika nopeasti toisaalle. Onneksi oli muutakin tsekattavaa.


Otsikko: Vs: Keikkatriidi
Kirjoitti: Cocki - 15.08.2011 14:16
Flowsta en tiedä mitään enkä halua tietää mutta viime viikonloppuna Suomen parhaalla festarilla eli Jalometallissa oli jälleen perkeleen hauskaa. Napalm Death, Oz, Grand Magus ja Nifelheim veti tiukasti mutta helposti (ja jo valmiiksi tärkein syy tuonne menoon) Cathedral oli kerrassaan jumalainen. Viimein ne konkarit tuli nähtyä ja oli kyllä odotuksen arvoinen setti. Harmi että jäi samalla viimeiseksi keikaksi mutta hyvä oli edes kerran Lee Dorrian nähdä vetämässä kunnon tuomio_metallia. Haikeaa mutta samalla niin hienoa. Ensi vuonna jälleen uudestaan.


Otsikko: Vs: Keikkatriidi
Kirjoitti: Koo - 15.08.2011 15:00
Flowssa oli kyllä tänäkin vuonna paljon kingejä keikkoja. Joy Orbison, Eevil Stöö, Avarus, Kemialliset ja James Blake jäi päällimäisenä mieleen.

Martyn, 2562, Taakibörsta ja Doom oli varsin tylsiä.

Kanye oli paikoitellen viihdyttävä.Otsikko: Vs: Keikkatriidi
Kirjoitti: Aivis - 15.08.2011 16:16
Sunnuntai tuli Flowissa vietettyä. Lähinnä Battlesin ja Kemiallisten Ystävien takia tuli lähdettyä, mutta oli siellä muitakin huippuja.

Tony Trishcka banjoineen oli päivän yllättäjä, aivan mahtavaa settiä! Cirkossa Keuhkot nauratti ja pelotti yhtäaikaa, erittäin viihdyttävä show sekin. Kemialliset ei vakuuttanut livenä tälläkertaa niin paljoa. Onhan se tyhmää alkaa vertaamaan studioalbumeiden soundiin, mutta jostain syystä jätti vähän kylmäksi. Battles oli hyvä, feat. artistit taustakankaalla toimivat erinomaisesti, sekä häröilyt äänillä olivat loistavia. Atlas'in lapsikuoro -versio oli myös hyvä veto.

Illan päätteeksi James Blake heitti täydellisen keikan. Ensivuonna voisi Flowissa viettää vaikka koko viikonlopun. Mukava festari kaikin puolin.


Otsikko: Vs: Keikkatriidi
Kirjoitti: Tzibo - 01.10.2011 23:41
(http://f.cl.ly/items/1l1O0P1b421l3l1q2Q2m/woonjamiebiljett.jpg)


Näillä mennään. :)


Otsikko: Vs: Keikkatriidi
Kirjoitti: Aivis - 04.10.2011 16:32
Nojooh, itelläkin tässä on muutama keikka tiedossa.

Silver Apples (US), Siinai

60-luvun lopun elektrorokki-pioneeribändi Silver Applesin keikalle siis 11. Marraskuuta, paikkana tomii Kuudes Linja. Lämppäriin en ole ehtinyt vielä tutustua.

http://www.youtube.com/watch?v=t1xOZyBc2CkWolves in the Throne Room (US), Wolvserpent (US)

Uuden Pohjois-Amerikkalaisen Black Metallin kärkikastia edustava Wolves in the Throne Room saapuu lämppäreineen Silver Applesin tavoin Kuudes Linja -klubille niinikään 9. Marraskuuta.

Luvassa eeppisen kolossaalisia kitaratremolovalleja sekä synkkiä, mutta kauniita ambient -vaikutteisia välisoittoja.

http://www.youtube.com/watch?v=1AdfkejJDao

Dream Theater (US)

Ensi vuoden puolella Suomessa keikkaileva progehumppa -bändi Dream Theater soittaa Helsingin Jäähallissa 23. Tammikuuta.

Henkilökohtaisesti hiukan harmittaa, etten näe bändin ex-rumpalin, legendaarisen Mike Portnoyn soittavan, mutta kunhan soittavat tarpeeksi Wanhaa hyvää kamaa (ei se uusikaan huonoa ole) tulee keikasta varmaan melkoinen cumfest.

http://www.youtube.com/watch?v=jgKHimdfNrY

Otsikko: Vs: Keikkatriidi
Kirjoitti: Koo - 04.10.2011 19:23
Ens lauantaina Helsingissä Bok Bok

http://www.youtube.com/watch?v=4bwrO23csTs
 


Otsikko: Vs: Keikkatriidi
Kirjoitti: echoes - 29.10.2011 19:11
Ihan kovia keikkoja taas tiedossa tulevaisuudessa. M83:n Tavastian keikalle tuli hommattua lippu, vanhat levyt ovat suht kovaa unipoppia ja uudella levylläkin on hyviä biisejä vaikka kokonaisuus ei ihan kannakaan. Siisti tsekata miten maistuu livenä.

Paul McCartney on pakko käydä tsekkaamassa Hartwallilla suolaisista lipuista huolimatta. Beatles on itselle yksi kovimmista bändeistä ja McCartney kohtalaisen suvereeni biisintekijä pop-musiikin historiassa. Vuoden 2004 Stadikan keikka oli huikea, joten odotukset ovat korkealla tulevankin keikan kohdalla.

Myös Circle pitää käydä katsastamassa Kanneltalolla. Kunnon krauttisjumittelut kelpaa aina ja onhan bändi yksi kotimaan mielenkiintoisimmista. Opiskelijalippu kahdeksalla eurolla on halpaa hupia.


Otsikko: Re: Keikkatriidi
Kirjoitti: Sharkie - 18.11.2011 16:42
Tästä nyt on jo tovi aikaa, mutta kävin katsomassa Saden keikan kuun alussa Hartwallilla. Ennen tarkempia mietteitä tiivistelmä:

Tyylikkäin keikka ikinä.


Saden sielukkaat biisit ovat liikuttaneet mua jo monia vuosia, ja olikin todella iso juttu päästä näkemään bändi livenä. Silti en osannut odottaa, kuinka kovaa kamaa sieltä lopulta tarjoiltiin. Ensinnäkin lava, valot ja visuaalit; uskomattoman hienot. Taustalla oli todella iso screeni, jolle heijastettiin komeita videoita ja grafiikoita(eikä niiden komeutta voi tosiaan liikaa korostaa), ja jo pelkästään tämä hyvin suunniteltujen valojen kanssa muutti tunnelmaa biisistä toiseen merkittävästi. Kun soppaan vielä lisätään simppeleitä verhoja ja muita lavasteita, tuntui kuin joka biisissä olisi hypätty eri rakennukseen.

Entäs se tärkein, eli musiikki? Voi hyvänen aika. Ensimmäisenä biisinä kuultiin uudelta levyltä sinkku Soldier Of Love, joka oli kieltämättä vahva aloitus. Oma sydämeni lepää kuitenkin siellä vanhemmassa tuotannossa, ja kun toisen biisin - Your Love Is King - saksofoni-intro ryöpsähti ilmoille, olin puhaltaa itkun saman tien. Edelleen tuntuu, ettei mikään ole koskaan kuulostanut niin hyvältä. Foni ottaa kyllä aina sielusta, mutta fiilis sillä hetkellä oli jotain ennennäkemätöntä. Seuraavat pari tuntia alkuhurmion jälkeen yleisölle tarjoiltiin megahittiä ja merkittävää tunnelmaa toisen perään, sopivassa suhteessa funkimpia vetoja ja herkkiä balladeja, ja tosiaan alusta loppuun niin viimeistellysti ja tyylikkäästi kaikilta osa-alueilta että oksat pois. Hallilta poistuessa en voinut lakata hymyilemästä.

Erityismaininta on pakko heittää itse Sadelle ja hänen äänelleen. Rouva on kuitenkin jo yli 50, mutta edelleen yhtä hurmaava kuin aina. Hänen äänensä jaksaa laulaessa kattaa uskomattomia aloja, eikä moista karismaa ja aitouden tunnetta voi ostaa. Ja kun se puhuu, huhhuh! En ollut tainnut koskaan kuulla Saden puhuvan, ainoastaan laulavan, enkä muista koskaan kuulleeni yhtä suklaista ja matalaa ääntä. Melkoinen lahja.

Livemusiikki on kyllä hieno keksintö, mutta nyt onkin tulevilla artisteilla taas melkoiset kengät täytettävinään. En uskalla ehkä sanoa, että kyseessä olisi elämäni paras keikka, sillä niitä on tullut nähtyä niin paljon erilaisia ja eri syistä hienoja, mutta yksi parhaista ehdottomasti. Ja kuten alussa jo sorruin hehkuttamaan, tyylikkäin.


Otsikko: Vs: Keikkatriidi
Kirjoitti: Kabanossi - 19.11.2011 09:34
Oli pakkoa kuunnella nuo pari Saden biisiä kun oli mulle ihan tuntematon nimi. Uppoaa ja kovin. Piti pari levyä ladata heti iTunesista. Kivan letkeää musaa. Kiitos tästä!  :)


Otsikko: Vs: Keikkatriidi
Kirjoitti: echoes - 30.01.2012 17:59
Tänään The Men Kutosella. Saas nähä miten rajua meininki on livenä.

http://www.youtube.com/watch?v=rr5twndQ-dg


Otsikko: Vs: Keikkatriidi
Kirjoitti: Tzibo - 21.04.2012 16:12
Tuli eilen tsekattua Huoratron Circuksessa. Mies rupesi soittamaan reilun tunnin myöhässä, mutta oli aika jumalaton show. Stroboja, jäätävän diipit bassot ja hurja meininki. Muutama juoma kaatui vieressä olevilta päälle ja hiki tuli, muttei se mitään, oli ehkä intensiivisimpiä keikkoja vähään aikaan. Tämän lisäksi reilun kybän hinta ei ollut kovinkaan ilkeä lompakolle, joten kelpasi.

http://www.youtube.com/watch?v=rsHIzhaNOYU


Otsikko: Vs: Keikkatriidi
Kirjoitti: echoes - 21.04.2012 16:33
Tänään legendaarisesta post-punk-yhtye Swansista tuttu Michael Gira Korjaamolla. Swansin Tavastian keikka oli kenties rankin keikkakokemus ikinä, saas nähdä kuinka kuumottavaksi mies saa tunnelman akustisena.

http://www.youtube.com/watch?v=aaAyZh9zg1c


Otsikko: Vs: Keikkatriidi
Kirjoitti: Aivis - 03.05.2012 21:01
Death Grips Flowiin (http://www.flowfestival.com/artist/death-grips-us-3/)!!!

Nyt kyllä räjähti. Jo Exmilitary -mixtapesta lähtien tykkäillyt helvetisti kyseisestä poppoosta, eikä uusin plätty The Money Storekaan huono ole.

http://www.youtube.com/watch?v=Vd1-P-R_f-0&feature=relmfu


Otsikko: Vs: Keikkatriidi
Kirjoitti: echoes - 03.05.2012 22:51
On kyllä muutenkin aika jäätävän kova jo tässä vaiheessa tuo Flow. Perjantaina olisi ASAP Rocky, Flying Lotus, Death Grips, Caribou & Four Tet ym. Lauantaikin sairaan kova Swansilla ja Black Keysillä. Varmaan vähintään pari päivää joutunee taas tuolla pyörimään.


Otsikko: Vs: Keikkatriidi
Kirjoitti: Koo - 03.05.2012 22:53
Kuudes Aisti festari kiinnostais kanssa, vittu kun ei oo rahaa  :( Flowhun pitää kyllä yrittää huslata kolmen päivän lippu, viime vuosi oli kyllä jotenkin vähän vaisu vaikka artistirosteri näyttikin kovalta. Sitä edeltävinä 2 vuotena on kyllä ollut ihan törkeen kivaa.


Otsikko: Vs: Keikkatriidi
Kirjoitti: Fyysinen Preesens - 03.05.2012 23:10
Eikö Flow ala olemaan liian mainstream tosihipstereille?


Otsikko: Vs: Keikkatriidi
Kirjoitti: echoes - 03.05.2012 23:24
Kuudes Aisti festari kiinnostais kanssa, vittu kun ei oo rahaa  :( Flowhun pitää kyllä yrittää huslata kolmen päivän lippu, viime vuosi oli kyllä jotenkin vähän vaisu vaikka artistirosteri näyttikin kovalta. Sitä edeltävinä 2 vuotena on kyllä ollut ihan törkeen kivaa.
Joo Kuudenteen Aistiin tuli kanssa hommattua kolmen päivän lippu. Sielläkin aika must-see kamaa, kuten Kim Gordon, Kurt Vile, Shabazz Palaces ja Ty Segall. Rento kesä tiedossa festareiden osalta.


Otsikko: Vs: Keikkatriidi
Kirjoitti: Koo - 03.05.2012 23:44
Eikö Flow ala olemaan liian mainstream tosihipstereille?

Tämä viesti antoi huimasti sisältöä keskusteluun, kiitos.


Joo Kuudenteen Aistiin tuli kanssa hommattua kolmen päivän lippu. Sielläkin aika must-see kamaa, kuten Kim Gordon, Kurt Vile, Shabazz Palaces ja Ty Segall. Rento kesä tiedossa festareiden osalta.

Näinpä, Kurt Vile & Shabazz Palaces ois kaks sellasta jotka ois kyllä tosi kiva nähdä.

Kuudennessa Aistissa esiintyvä Shackleton on myös aivan mahtava, kannattaa pistää kuunteluun. Synkkää pseudotribaalirumpumusaa

Edit: Niin ja sen verran vielä että Kuudes Aisti festareilla ois hirmuisesti artisteja joista ei ole kuullukkaan, ja sehän on tietysti aina plussaa. Festareiden takapiruina on kuitenkin oletettavasti asiansa tietäviä heppuja.


Voitin liput ens lauantaina tokaa kertaa järjestettävään Nokian rahoittamaan ''Club Lumiaan'', joka on jossain Kuudennen Linjan vieressä. Tila kai käytössä myös noilla festareilla.

Esiintyjinä Mosca & Julio Bashmore, maksaisin maltaita nähdäkseni nuo muutenkin, mutta eipähän tarvitse tällä kertaa.. Lippuja koko tapahtumaan ei edes myydä, eli Nokia ottaa rehdisti persnettoa, heh heh.


Otsikko: Vs: Keikkatriidi
Kirjoitti: Vin - 11.06.2012 21:45
http://www.tiketti.fi/ZZ-Top-USA-+-supports-Kaisaniemen-puisto-Helsinki-lippuja/14756 (http://www.tiketti.fi/ZZ-Top-USA-+-supports-Kaisaniemen-puisto-Helsinki-lippuja/14756)

ZZ Top keikkailee 21. päivä heinäkuuta kaisaniemessä. Saattaa olla että joutuu vaivautumaan paikalle.


Otsikko: Vs: Keikkatriidi
Kirjoitti: echoes - 21.12.2012 12:18
Tuli hommattua frendien painostuksesta lippu My Bloody Valentinen Lontoon keikalle. Fyrkkaa tällaiseen touhuun ei tietenkään olisi, mutta pakko kai tämä on nähdä edes kerran. Toisaalta kovan luokan sniiduilu tällä porukalla on tullut jo tutuksi.

Pitää varmaan hakea Peltorit kaupasta ennen keikkaa.

http://www.youtube.com/watch?v=fETHoeVcBHg (http://www.youtube.com/watch?v=fETHoeVcBHg)


Otsikko: Vs: Keikkatriidi
Kirjoitti: CronoX - 11.01.2013 13:08
Pakko päästä johonkin purkamaan innostusta!

Varasin juuri äsken liput Final Symphonyn (http://www.ffsymphony.com/) Lontoon keikalle toukokuun lopulla.

Monta vuotta olen haaveillut pääseväni kuuntelemaan Distant Worlds - konserttia, mutta koskaan ei ole tilaisuutta tullut. Sattumalta selailin josko DW - konsertteja olisi Eurooppaan lähiaikoina tulossa ja silmiin iski tuo Final Symphony - sivu. Nopsaan tarkastin onko vapaita paikkoja ja nyt pari päivää myöhemmin ladoin punnat tiskiin.

Tuskin täällä moni jakaa innostustani (jos kukaan), mutta vatevö!  8)


Otsikko: Vs: Keikkatriidi
Kirjoitti: Kabanossi - 27.02.2013 23:10
Käytiin tuo We Will Rock You -musikaali katsomassa. Helvetin viihdyttävä pläjäys. Tarinaan oli hauskasti upotettu Queenin biisejä ja lauluosioiden ulkopuolella viljeltiin hyvää musaläppää. Mainittiin siellä jopa Gangnam-style, mutta lähinnä ne menivät sinne vanhan rockin aikakaudelle. Nuoremmilta meni varmasti ohi. Käykää ihmeessä katsomassa. Seuraavat esitykset taitavat olla Helsingissä.


Otsikko: Re: Keikkatriidi
Kirjoitti: Sharkie - 07.03.2013 13:06
Näköjään Godspeed You! Black Emperor tulossa Flow-festareille (http://ylex.yle.fi/uutiset/popuutiset/flow-festival-kiinnitti-godspeed-you-black-emperorin-ja-beach-housen). Onhan Laudan GY!BE-kalloilla jo rahat säästössä ja liput ostossa?


Otsikko: Vs: Keikkatriidi
Kirjoitti: Aivis - 07.03.2013 13:33
Oho, aika kova kiinnitys! Onneksi GYBE tuli jo nähtyä toissavuonna, niin ei ole NIIN pakko mennä nyt katsomaan, mutta ehkä jos ylimääräistä fyrkkaa löytyy jossainkohtaa niin mikäjottei.


Otsikko: Vs: Keikkatriidi
Kirjoitti: echoes - 07.03.2013 16:37
Onhan tuo GYBE joo aika kova kiinnitys ja kiiinnostaa vaikka onhan se toki jo pariin kertaan nähty (Kultsa ja Lontoon ATP-festari). Kyllähän tonne varmaan tulee taas mentyä ja olihan siellä muitakin kovia, kuten Kraftwerk, Nick Cave, Beach House ym. Tosin noikin olen nähnyt jo aiemmin.

Tulispa vaikka Atoms for Peace tai Grizzly Bear.


Otsikko: Vs: Keikkatriidi
Kirjoitti: Koo - 08.03.2013 18:41
Oishan siellä myös Beyoncen superihku sisko Solange

http://www.youtube.com/watch?v=Hy9W_mrY_Vk


tänä vuonna tulee kyllä todennäköisesti passattua flow ja mentyä kuudenteen aistiin vaihtelun vuoksi.. todennäköisesti tulee kyllä vielä jotain artistikiinnityksiä jotka pistää harkitsemaan uudelleen.


Otsikko: Re: Keikkatriidi
Kirjoitti: Dr. Scientist - 08.03.2013 18:54
Jaahas onkohan se vihdoin meikäläisen aika menettää Flow-neitsyys, täälläkin hehkuttamani Kendrick Lamar nimittäin kiinnitetty. Pari viikkoa sittenhän mies heitti jo Circuksessa keikkaa, jonka missasin täysin loppuunmyytyjen lippujen takia. Vois korjata virheen ja mennä katsastamaan kesällä vähän menoa.

http://www.youtube.com/watch?v=8-ejyHzz3XE


Otsikko: Vs: Keikkatriidi
Kirjoitti: echoes - 16.03.2013 18:33
Huhhuh. My Bloody Valentine Lontoossa. Meteli oli infernaalinen ja settilista täydellinen. Enpä ole vaikuttavampaa konserttia todistanut ikinä.

http://www.youtube.com/watch?v=-FyqcbkVqF0


Otsikko: Vs: Keikkatriidi
Kirjoitti: sleepy - 06.04.2013 13:06
Jahas, My Bloody Valentine tulee näköjään soittelemaan Flow'hon! Liput tuli napattua.


Otsikko: Vs: Keikkatriidi
Kirjoitti: echoes - 06.04.2013 16:07
Jahas, My Bloody Valentine tulee näköjään soittelemaan Flow'hon! Liput tuli napattua.

Joo kyllähän tuo pitää vielä käydä uudestaan tsekkaamassa, sen verran makoisa oli tuo edellinen keikka. Kannattaa sitten todellakin suojata kuulo kunnolla, viimeksi Yoy Made Me Realisen kohdalla ei meinannut pelkät tulpatkaan rittää vaan mekkala oli täysin käsittämätön. Tuntui lähinnä, että oli räjähdyksen keskellä.

Tuossa 1 min 40 sek alkaa:

http://www.youtube.com/watch?v=gIW_WU41ieI

En sitten tiedä joutuvatko rajoittamaan desibelirajojen takia Flowssa, näillä on ennenkin ollut asian kanssa ongelmia.

Mutta siis ihan tajuton keikka ja kunnon kulttuuriteko Flow:lta!


Otsikko: Vs: Keikkatriidi
Kirjoitti: Lanttu - 11.09.2014 01:25
Casualities of Cool soitti viime lauantaina Savoy-teatterissa. Itselleni jokseenkin poikkeuksellinen mutta todella miellyttävä keikkapaikka. Ostin liput toisen kerroksen aitioon, joka oli mitä mahtavi paikka seurata esitystä.

Kyseessä on siis metallin monimiehenä tunnetun Devin Townsendin ja Ché Aimee Dorvalin projekti, jota Townsend on kuvaillut sanoin "haunted Johnny Cash". Wikipedia sanoo genreksi country ja blues rockin mutta mitäpä näillä on väliä.

Devinin normaalista materiaalista poiketen hän jää sävellysvastuustaan huolimatta sivuosaan, Chén ollessa duon/bändin päätähti. Tämä vain korostui keikalla, jossa Devin oli yksin äänessä vain pari hassua kertaa. Tämä ei toki haitannut lainkaan, niin uskomaton ääni (http://www.youtube.com/watch?v=HozfJG7hKws) Chéllä on. Niin upea, etten osannut edes kaivata linkkaamani klipin Moon (http://youtu.be/GObVTQIXSxk?t=4m)-kappaleeseen kuuluvaa saksofonia, vaikka se onkin mielestäni levyn kohokohtia. Harvalla keikalla olen saanut yhtä vahvoja kylmiä väreitä laulusta.

Kelpasi veto kyllä muullekin yleisölle. Keikan päätteeksi koko sali seisoi taputtaen siihen asti, että bändi palasi muutaman minuutin päästä takaisin lavalle. Encoreja ei ollut soittaa, mutta koko bändi (noh, pääasiassa Devin ja Ché muiden ollessa taka-alalla) jäi juttelemaan fanien kanssa ja ottamaan kuvia. Itse en olisi osannut mitään järkevää Devinille sanoa, joten hetken istuskelun jälkeen lähdimme jatko-oluille kaverini kanssa. Yksinkertaista kaikesta musiikista kiittämistä ja kättelyä vartenkin olisi joutunut odottamaan pienen ikuisuuden.

Devin-fanina pitää kyllä olla tyytyväinen suomalaisuudesta. Lontoo olisi toki paras kaupunki kaikkien herran erikoiskeikkojen kannalta, mutta Suomen erityisasema näkyy silti vahvasti. Casualities of Cool nähtiin Lontoon ja yhden englantilaisen festarivedon lisäksi vain ja ainoastaan Suomessa. Viime kesänä Devin nähtiin myös yksittäisellä pistokeikalla Jurassic Rockissa, jonne hän saapui suoraan studiosta Kanadasta. Mihin tahansa hän ei olisi välttämättä lähtenyt, mutta tänne hän halusi nimen omaan siksi, että kyseessä on Suomi.


Tulevana lauantaina olisikin tiedossa itselleni perinteisimmissä kuvioissa Moonsorrow Virgin Oilissa. Edellisestä bändin keikasta on jo reilut kolme vuotta ja bändi on uhkaillut uransa pisimmällä keikalla, joten odotukset ovat varsin korkealla. Voisin kuolla onnellisena vaikka seuraavana päivänä, jos soittaisivat jomman kumman kappaleen Hävitetyltä, joka on tärkein albumi ikinä itselleni. Realistina en siihen usko mutta aina voi toivoa...


Otsikko: Vs: Keikkatriidi
Kirjoitti: Lanttu - 14.09.2014 19:01
Tuplapostaus, mutta pakko sanoa, että huhhuh minkä keikan Moonsorrow soitti eilen Virgin Oilissa. Koska olen laiska, niin kopioin uudestaan tähän toisaalle kirjoittamani tarkemmat löpinät:

Vielä kun olisi tullut jotain Hävitetyltä, niin ilta olisi ollut täydellinen eikä mikään pystyisi sitä koskaan ylittämään (paitsi vielä timanttisempi Moonsorrow-setti). Huudollakin olisi päästy hyvin lähelle sitä. Nyt joutuu "vain" toteamaan, että helposti paras näkemäni Moonsorrowin keikka ja parhaita keikkoja ikinä ylipäätään.

On se vaan jotain ainutlaatuista, kun heti ensimmäinen biisi (Tulimyrsky) tuntuu jättävän takin täysin tyhjäksi ja olon täytetyksi. Vaikka ilta olisi päättynyt tuohon, olisi fiilis sen jälkeen parempi kuin 99% muista keikoista. Fiilis oli kuitenkin sitäkin parempi, kun tiesi, että samaa parhautta olisi etukäteislupailujen perusteella tiedossa vähintäänkin puolitoista tuntia lisää. Ja sitähän tuli. Bändin parhaimmistoon kuuluva Pimeä lähti heti perään tyylikkäämmin kuin kolme vuotta sitten Lutakossa.

Illan kohokohta oli kuitenkin Jotunheim, joka onnistui aiheuttamaan muutaman kyyneleenkin. Kyseessä on itselleni kenties kaunein kappale ikinä sen maalaamien mielikuvien takia. Oli todella upaa kuulla kappale livenä uudestaan, sillä vielä vuoden 2008 Tulimyrsky-kiertueen (jolloin se soitettiin Lutakossa) aikana kappale ei vielä samanlaista statusta omannut. Jotunheimin jälkeen enää Hävitetyn kappaleet olisivat voineet saada aikaa yhtä vahvoja tuntemuksia, joten loppukeikkalla sai tyytyä enää timanttisiin biiseihin ja satunnaisiin kylmiin väreisiin.

Oikeastaan ainoat valittamisen arvoiset asiat keikalla olivat Perttilän vokaalit, joita ei ainakaan yläkertaan kuulunut käytännössä lainkaan. Tämä korostui rumasti 1065: Aika aikana, jonka laulut menivät täysin ohi Perttilän ollessa ainut äänessä. Toisekseen saisivat puolestani jättää Pakanajuhlan lopullisesti pois settilistoilta. 3 vuoden takaisella spesiaalikeikalla (2001 julkaisujen 10-v juhlakeikka) DOMissa se vielä meni mutta nyt ei. Yleisö tuntuu toki tykkäävän, mutta itselleni tuo on koko tuotannon ylivoimaisesti heikoin biisi, vaikka hieno loppu tasoittaakin paljon. Kaikesta päätellen bändikään ei kappaleesta erityisesti pidä. Josko Villen spiikkaukset viimeisestä soittokerrasta missään ikinä pitävät paikkansa. :)


Otsikko: Re: Keikkatriidi
Kirjoitti: Sharkie - 07.11.2014 12:03
Keikkaviikonloppu on alkanut. Eilen kävin katsomassa Video Games Live -konserttia (https://www.pelaajalauta.fi/forum/pelikeskustelu/pelimusiikki/msg81174/#msg81174) ja tänään taas on vuorossa Ruudolf Tavastialla. Kaveri vetää kokonaan läpi vanhan kunnon Doupeimmat Jumala Seivaa -levynsä, joka on ehdottomasti eräs parhaita suomiräppiteoksia koskaan. Niin kova ilta tulossa!


Otsikko: Vs: Keikkatriidi
Kirjoitti: JayeizH - 29.05.2016 11:58
Tuli oltua viihteellä pitkästä aikaa perjantaina, työpaikan ansiosta ja loppuillasta eksyin Manalaan Helsingissä. Sielä soitti Jerry Haglund band. Tyyli oli bluesin tyylistä, osin rockahtavaa fiilistelyä jne. Kaverit veti aika hyvin ja siitä kuunteli enemmän kuin mielellään.
Lopulta siihen tanssilavalle tuli kolme ihan jees näköistä naikkosta. Yksi niistä tosin näytti suht tutulta, mutta ajattelin että oli vain sattumaa. Mutta lopulta kun kyseinen naikkonen tarttui mikrofoniin kun sai tilaisuuden, niin oli aika selvää että naikkonen oli oikeasti Laura Voutilainen.
En ole pitäny Voutilaista ikinä minään. Ei sitä vain jaksa kuunnella. Mutta nyt huomasin, että kyllä Voutilainen laulaa osaa. Olisi meinaan kuunnellut bluesia laulamassa pidempäänkin. Voutilaisen omat kappaleet on vain niin perseestä että niitä ei jaksa kuunnella, mutta livenä, bluesia laulamassa, todellakin toimi. Aivan varmasti menisin kuuntelemaan uudestaan jos tilaisuus tulisi.
Myönnän että oli muutama jo otettu siinä vaiheessa, mutta suht lepposeen tahtiin tuli juotua, niin en nyt sen piikkiin tätä laittaisi. Näin jälkikäteen(kin) ajateltuna tilanne oli hienon ainutlaatuinen kokemus. Kuinka usein saat mahdollisuuden kuulla Voutilaisen laulamassa livenä bluesia? Ja kun se vielä yllättäen osaa vetää sitä aika hyvin. Hienoa musaa ja todellakin on tyytyväinen että ei tullu vedettyä perseet olalla.


Otsikko: Vs: Keikkatriidi
Kirjoitti: Gba - 07.06.2016 20:57
Tuli tuossa jokunen aika sitten käytyä Hans Zimmerin keikalla Berliinissä. Oli kyllä helvetin kova. Paras keikka mitä oon ikinä nähnyt ja vaikea sanoa, että mikään voi mennä ihan heti ohi. Biisit oli kaikki osin tai täysin tuttuja. Oli Gladiatorista, Dark Knightista, Inceptionista jne. Pelkkiä kovia nimiä. Ei yhtään filleriä, kuten heikommilla artisteilla. Pelkkää hittiä hitin perään ja silti todella hyvin yhteensovitettu.

https://www.youtube.com/watch?v=TFU7jXZnTis


Otsikko: Vs: Keikkatriidi
Kirjoitti: Cyrus - 07.06.2016 22:39
Mutta lopulta kun kyseinen naikkonen tarttui mikrofoniin kun sai tilaisuuden, niin oli aika selvää että naikkonen oli oikeasti Laura Voutilainen.
En ole pitäny Voutilaista ikinä minään. Ei sitä vain jaksa kuunnella. Mutta nyt huomasin, että kyllä Voutilainen laulaa osaa. Olisi meinaan kuunnellut bluesia laulamassa pidempäänkin. Voutilaisen omat kappaleet on vain niin perseestä että niitä ei jaksa kuunnella, mutta livenä, bluesia laulamassa, todellakin toimi. Aivan varmasti menisin kuuntelemaan uudestaan jos tilaisuus tulisi.
Myönnän että oli muutama jo otettu siinä vaiheessa, mutta suht lepposeen tahtiin tuli juotua, niin en nyt sen piikkiin tätä laittaisi. Näin jälkikäteen(kin) ajateltuna tilanne oli hienon ainutlaatuinen kokemus. Kuinka usein saat mahdollisuuden kuulla Voutilaisen laulamassa livenä bluesia? Ja kun se vielä yllättäen osaa vetää sitä aika hyvin. Hienoa musaa ja todellakin on tyytyväinen että ei tullu vedettyä perseet olalla.

Siis Voutilainen on maailmanluokan laulaja, Suomessa ihan omalla tasollaan. Aina lukeutunut ehdottomiin suosikkilaulajiini. Osaa laulaa ihan mitä vain. Ihan naurettavan aliarvostettu, paljon vihaajia jne.

Livenä nimenomaan parhaimmillaan. Olenkohan nähnyt kolme vai neljä kertaa. Tähdet Tähdet ohjelmassa viime kaudella sai varmaan joitain epäilijöitä muuttamaan mieltään.