Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 [7]
Tulostusversio
Aihe: Rap-musiikki ja muu Hip-hop kulttuuri  (Luettu 111098 kertaa)
Vs: Rap-musiikki ja muu Hip-hop kulttuuri « Vastaus #180 : 30.01.2012 23:56 »
saska Jäsen Viestejä: 650 Basaaripisteet: 2 Profiili En olisi puoli vuotta sitten uskonut näin sanovani, mutta on alkanut suomalainen räppi iskeä todella lujaa. Ensin kuulin jostain Timo Pieni Huijauksen Tee mitä pitää ja kuullosti hyvältä niin aloin sitten etsimään (Youtubesta) lisää samalta kaverilta. Siitä sitten ajauduin kuuntelemaan vähän kaikenlaista ja nykyään suosikkeihin lukeutuu mm. Elastisen, Iso H:n ja Timo pieni huijauksen tuotantoa.

Pakko laittaa tähän viimeisin Youtube löytö:
Pyhimys & Timo Pieni Huijaus - Pitkä kolmonen

Tykkääkös joku muukin tämmössiistä? En tiedää yhtään kuinka tunnettu joku TPH on kun en yhtään radiota kuuntele tai mitään muutakaan seuraa.
tallennettu
Vs: Rap-musiikki ja muu Hip-hop kulttuuri « Vastaus #181 : 05.02.2012 21:27 »
ZepKi Jäsen Viestejä: 308 Basaaripisteet: 0 Profiili
Tykkääkös joku muukin tämmössiistä? En tiedää yhtään kuinka tunnettu joku TPH on kun en yhtään radiota kuuntele tai mitään muutakaan seuraa.

Pakko sanoa että Rähinä Records ei oo koskaan natsannut ja monspi on kyllä se missä ne hyvät räppärit mun mielestä on. TPH on lemppari kyllä noista, ehkäpä juuri siksi että se ei muistutakkaan tätä rähinän yleistä radiohitti jenkkibiitti-tyyliä. Tossa linkissä messissä Pyhimys, joka kyllä valitettavasti lopettaa soolouran ja alkaa vain tuottajaksi :(
Tän hetken nimistä natsaa eniten mm. Ruger Hauer, Pyhimys, Heikki Kuula, Asa ja Gracias. Myöskin Julma-Henrin uusi Radio Jihad-levy natsas ainakin muhun hyvin!

Ruger Hauer - Jokaiselle Jotakin
Gracias x JTT - 40k Volts feat. Eboi
tallennettu
Vs: Rap-musiikki ja muu Hip-hop kulttuuri « Vastaus #182 : 06.02.2012 13:24 »
Koo Jäsen Viestejä: 995 Basaaripisteet: 5 Profiili Suomiräppi on kyllästyttänyt aika paljon jo pidemmän aikaa, ASAP Rockyä on tullut luukutettua huolella, muuten ollut muutenkin vähän suvaintovaihe räpin kuuntelun kannalta.

ASAP Rockyä on tullut tosin luukutettua aika paljon.

tallennettu
Re: Rap-musiikki ja muu Hip-hop kulttuuri « Vastaus #183 : 25.04.2012 18:36 »
Dr. Scientist Jäsen Viestejä: 700 Basaaripisteet: 3 Profiili Tosiaan, täälläkin tullut luukuteltua ASAP Rockya aika helvetisti. En tiedä mikä tossa sällissä on erikoista joka iskee, riimit on suurimmaksi osaksi sitä peruspaskaa mistä valtavirran räpäyttäjät on räpänny jo ties kuinka kauan. Ehkä se on miehen ylismoothi flow tai vähän erilaisemmat biitit, mutta iskee kyllä joka tapauksessa. Mixtape ollut kovassa tykityksessä, lenpparibiisinä siltä varmaan Palace tai Peso. Tuleva debyyttilevy on odotuslistan kärjessä, eka sinkkukin siitä täyttä kultaa (pun intended):

tallennettu
Vs: Rap-musiikki ja muu Hip-hop kulttuuri « Vastaus #184 : 25.04.2012 22:59 »
Koo Jäsen Viestejä: 995 Basaaripisteet: 5 Profiili ASAP:n mixtapella mukana ollut tuottaja/mc Spaceghostpurrp tekee myös mainiota musaa.


tallennettu
Re: Rap-musiikki ja muu Hip-hop kulttuuri « Vastaus #185 : 30.04.2012 01:29 »
Dr. Scientist Jäsen Viestejä: 700 Basaaripisteet: 3 Profiili Eka ASAP ja nyt Kendrick Lamar. Mistä nää loistoräppärit yhtäkkiä popsahtelevat? Asapiin verrattuna Kendrick on lyyrisesti kuin toiselta planeetalta tosin.Piti kuunnella toi viitisen kertaa putkeen. Eipä ole ennen samanlaista settiä tullut vastaan.

tallennettu
Vs: Rap-musiikki ja muu Hip-hop kulttuuri « Vastaus #186 : 11.06.2012 21:10 »
Joel-san Administraattori * Viestejä: 938 Basaaripisteet: 3 Profiili No niin. Nyt seuraa sitten sitä oikeata rappia, hiphoppia ja muuta sen sellaista.Laveerre

Laveerre. Jos et ole viettänyt teini-ikääsi kuunnellen tämän jätkän timanttisen paskoja riimejä, olet jäänyt paljosta paitsi. Nyt on hyvä aika korjata se virhe, elää oma teini-ikä uudelleen (tai ensimmäistä kertaa), heittää kickflip munille ja kuunnella näitä biittejä. Laveerre on vastuussa nuorison huonosta kielenkäytöstä, räkimisestä, ylimielisyydestä ja ostarilla notkumisesta. Jos olet koskaan miettinyt, että mikä helvetin biisi se ”Apinamiehen keltainen amisnaru” oikein oli, ei tarvitse pidemmälle katsoa. Sekin on Laveerren tuotantoa. Kaikki 2000-luvun alussa yläastetta käyneet ovat tietämättään altistuneet jollekin Laveerren biisille, riimille tai läpälle. Useimmiten nämä jämät ovat valuneet ruokaketjussa viiksekkäiltä amiksilta suoraan yläastelaisten (tai nykyisin yläkoululaisten) nälkäisiin suihin.Lainaus
Lavis (oik. Lauri Henriksén,[1] s. 9. joulukuuta 1982)[2] on suomalainen freestyle rap-artisti. Hän on aiemmin käyttänyt muiden muassa taiteilijanimiä Heath, Laveerre ja Jumal x10 Lavis. Lavis on rap-musiikin lisäksi julkaissut Lavis Danzos -nimeä käyttäen kolme EP:tä, joilla hän on keskittynyt elektroniseen musiikkiin. EP:t on julkaistu vain digitaalisesti ja ne ovat ladattavissa Laviksen kotisivuilla.

Henriksén on tehnyt musiikkia muun muassa yhdessä Eino Antiwäkin, Ozon, Pyhimyksen, Kfiedin ja Tommishockin kanssa. Hän on myös perustanut rap-ryhmän Omistuz, johon kuuluivat Eino Antiwäkki, Kunt Kuntified, Elton Hank, Sienestäjä ja MauriLauri.

Sanalla sanoen Lavis on tuottelias jäbä. ”Albumeita” on tullut keskimäärin kaksi per vuosi. Taiteilijanimiä löytyy vaikka muille jakaa:

 • LAViS
 • Diggoo äijjä
 • Boutros Boutros Lavis
 • Jumal x10 Lavis
 • Jumal Olo Lavis
 • Jumal Velho
 • Lavis Danzos
 • Lavis Danz
 • Laveerre
 • Talk the Talk Allah
 • Jumalboy
 • Big Bomb Mao
 • Heath
 • Noob Sailboot
 • Overlord Sepeteus
 • iSight
 • Jumski Lavis

Lainaus
Se on Laveerre kuka lakasee /
sitä katuu /
jos tuut tielle niin tuut /
varmana katuuLainaus
Vittuu te ootte pelkkiä locoja /
Mähän en pelkää teitä /
Pelkään ainoastaan krokoja /
koska niillä on hampaat /
ja te vitun pellet ootte /
ku eksyneet lampaat /
ilman paimenta /
Teidän shitti on niin laimeeta /
että sitä voi soittaa täysil /
ilman et tarttee vaimentaaMuita ei-suositeltavia biisejä:
Kadunlakaisija
Tekstiviesti
Kaasupää II
Meitsi on räppäri
Kun Allah käskee
Vesinorsun päivä
Kallion Spuge II

Ei kun kuuntelemaan ja sivistymään. Saa myöntää, jos on kuunnellut tai tykkää tästä kamasta.
tallennettu
Vs: Rap-musiikki ja muu Hip-hop kulttuuri « Vastaus #187 : 11.06.2012 21:40 »
Solid Snake Jäsen Viestejä: 703 Basaaripisteet: 3 Profiili Kaverilta eksyi joskus hämärä poltettu levy lainaan, jossa oli Kaasupää, Meitsi on räppäri, Tohtori Tampere ja pari muutakin biisiä. Osassa biiseistä läppäriimit oli itseasiassa aika hyviä. Täyttä paskaläppäähän nämä ovat, mutta mielestäni jotkut Fintelligensin täysin tosissaan tehdyt alkutaipaleiden biisit, joissa puhuttiin jostain kellareiden kasvateista ja hypittiin videoilla vitun isot talvitakit päällä, oli vielä naurettavampaa läppää.

Ja kyllä itse ainakin enemmän olen nauranut La Veerren biiseille, kuin vaikkapa Jope Ruonansuun, Kummelin tai muiden vitsiporukoiden kappaleille.

tallennettu
Vs: Rap-musiikki ja muu Hip-hop kulttuuri « Vastaus #188 : 18.06.2012 18:19 »
Fyysinen Preesens Pakko toistaa Jäsen Viestejä: 1 838 Basaaripisteet: 1 Profiili http://lavis.bandcamp.com/

Tuolta löytyy Laviksen tuotantoa, ja Lavis on joka albumista jotain kommentoinutkin. Lavis on kyllä väärinymmärretty nero. Pahimmillaan paskinta paskaa, mutta parhaimmillaan parasta paskaa mitä tässä maassa on räpissä tehty. Oma suosikkini ehdottomasti vuonna 2006 ilmestynyt Lyrikaalinen bagebooli, jonka sovistiset sanoitukset ovat ihan helvetin hauskoja, biitit toimivat ja vielä on otettava esille levyn päättävä raita, Paska elämä, joka kahdeksassa minuutissa tiivistää aika hyvin paskan elämän.
My name is Dexter. Unlike many of you believe, I’m not a serial killer. I’m not very much afraid of blood either.

-----

Fyysinen Preesens moderaattoriX.
tallennettu
Vs: Rap-musiikki ja muu Hip-hop kulttuuri « Vastaus #189 : 18.06.2012 21:33 »
Melfice_ Rento ja seksikäs. Jäsen Viestejä: 1 033 Basaaripisteet: 0 Profiili Elämätön Luuseri.
N
tallennettu
Vs: Rap-musiikki ja muu Hip-hop kulttuuri « Vastaus #190 : 19.06.2012 13:43 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 917 Basaaripisteet: 0 Profiili Erinomainen artisti, tässä pari helmeä:You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Rap-musiikki ja muu Hip-hop kulttuuri « Vastaus #191 : 03.07.2012 18:01 »
Joel-san Administraattori * Viestejä: 938 Basaaripisteet: 3 Profiili
Täyttä paskaläppäähän nämä ovat, mutta mielestäni jotkut Fintelligensin täysin tosissaan tehdyt alkutaipaleiden biisit, joissa puhuttiin jostain kellareiden kasvateista ja hypittiin videoilla vitun isot talvitakit päällä, oli vielä naurettavampaa läppää.
Tämä on kyllä hyvä pointti. Alunperin taisin tykästyä Laveerreen juuri siitä syystä, että setti on rehellisesti paskasti tehtyä paskaa, kun muilla biisit olivat tosissaan tehtyjä, mutta silti surkeita. Laveerrella oli alkuaikoina tyylinä dissata kaikkia muita räppäreitä juuri tästä syystä. Mahdollisesti suosikkilevyltäni Saatan Olla Aika Vitun Köyhä CP löytyy peräti kaksi Fintelligensille omistettua kappaletta: Toisin Kuin Herra E ja Ei Mitään Vitun Pyhää. Mainiota tavaraa!
tallennettu
Vs: Rap-musiikki ja muu Hip-hop kulttuuri « Vastaus #192 : 04.07.2012 10:29 »
Solid Snake Jäsen Viestejä: 703 Basaaripisteet: 3 Profiili "Joo vittu meitsin räppi pysyy niin kauan samana, kun te muut pysytte paskoina!"

-Kallion Spuge 2

http://www.youtube.com/watch?v=oBvTCdKdd8w
tallennettu
Re: Rap-musiikki ja muu Hip-hop kulttuuri « Vastaus #193 : 01.08.2012 10:48 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 5 Profiili Snoop on nyt rastafari ja Leijona.

Ainakin blossi sille on aina maistunut rastatahtiin.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Rap-musiikki ja muu Hip-hop kulttuuri « Vastaus #194 : 01.08.2012 11:42 »
Solid Snake Jäsen Viestejä: 703 Basaaripisteet: 3 Profiili Imo Snoop Doggilla on yksi hyvä albumi, pari ihan ok:ta ja piiiiiiiitkä kausi, jolloin on tehnyt pelkkää paskaa. Kaverin chilli ääni toimi monien teinivuosieni soundtrackinä, mutta nykyisin en kyllä anna paskaakaan miehen tekemisistä.

Silti täytyy myöntää, että nämä sen sekoilut, jotka vaikuttavat siltä kuin ne olisi täysin kamoissa tai ainakin blosseissa väännettyjä, naurattavat ja viihdyttävät kyllä. Snoop Lion  :lol:
tallennettu
Vs: Rap-musiikki ja muu Hip-hop kulttuuri « Vastaus #195 : 01.08.2012 14:55 »
Koo Jäsen Viestejä: 995 Basaaripisteet: 5 Profiili Vice duunaa dokkaria Snoopin muodonmuutoksesta, traileri oli ainakin ihan hellyyttävä. Tuleva reggaelevyhän on kokonaan Diplon tuottama, tiedä sitten onko tämä hyvä vai huono asia.

Eipä se Snoop kyllä hirveästi ole ainakaan viimeaikoina mitään kovin mielenkiintoista tehnyt, eka albumikin imo hieman yliarvostettu...


Tämä tosin on parasta.
tallennettu
Re: Rap-musiikki ja muu Hip-hop kulttuuri « Vastaus #196 : 16.01.2013 23:09 »
Dr. Scientist Jäsen Viestejä: 700 Basaaripisteet: 3 Profiili


Noniin, ilmestyihän se sieltä kuukausien myöhästelyjen jälkeen. Nimittäin ASAP Rockyn kauan odotettu debyyttialbumi. Oikeastaan tämähän leakkasi jo peräti kuukausi sitten ja onkin tullut luukuteltua tätä ihan huolella siitä saakka. Ekalla kuuntelukerralla en oikein digannut yhtä paljon kuin Rockyn mixtapesta, mutta nyt useiden kuunteluiden jälkeen on myönnettävä että tykkään tästä ihan munana. Levyn saundi ei ehkä ole yhtä yhtenäinen kuin mixteipin, mutta biisien laatu on loppujen lopuksi aika samalla tasolla. Levyn ja mixtapen vertaaminen on kuitenkin aika hyödytöntä, koska ne on loppujen lopuksi niin erilaisia. Tykkään kuitenkin ihan kybänä ja Rocky onkin helposti yksi tämän hetken kuumimmista räppäreistä.

Pari suosikkiani levyltä:
Spoileri (osoita katsoaksesi)


Löytyy koko levy Spotifysta.

http://open.spotify.com/album/1E1eyI5uGllppJZCxNoF9w
tallennettu
Vs: Rap-musiikki ja muu Hip-hop kulttuuri « Vastaus #197 : 26.08.2015 22:04 »
Piira Jäsen Viestejä: 19 Basaaripisteet: 0 Profiili K-Rinolta tulossa uutta levyä ensi kuun alkupuolella:Ihan ehdottomasti oma lempiräppäri sekä suomalaiset että ulkomaalaiset mukaanluettuna.

En nyt jaksa sen enempää alkaa esittelemään, mutta täältä voi tutustua kys. tyypin tuotantoon. Katsoo nyt jos vaikka heittäisi myöhemmin pari noista uusista biiseistä tähän.

E: Laitetaas nyt nämä vielä... eli Asaltahan tuli juuri 21. päivä uusi levy. Näköjään kuunneltavissa muutaman päivän ajan täällä: http://areena.yle.fi/1-2980336

Sitten vielä lähiaikoina on tulossa ainakin:

4.9.
Jontti & Shaka - Alakulttuuri syö lapsensa

25.9.
Tuomio & Kone - Rokkaa


« Viimeksi muokattu: 27.08.2015 10:47 kirjoittanut Piira »
tallennettu
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 [7]
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines