Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9
Tulostusversio
Aihe: Xbox - One, Series S/X & Game Pass  (Luettu 123279 kertaa)
Re: Xbox One « Vastaus #60 : 16.12.2019 17:52 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili
Nimi toimii, vaikka hysteerisimmät fanipojat maalailevat jo piruja seinille ”sekavan” nimen johdosta.

Hyvän lyhenteen ovat ainakin jo keksineet: Xbox SeX
tallennettu
Vs: Re: Xbox One « Vastaus #61 : 16.12.2019 21:33 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 917 Basaaripisteet: 0 Profiili
Nykyisen ilmastonmuutostaistelun myötä voitaisiinkin kieltää kaikki turhat virtavalot jokaisesta laitteesta, joissa niillä ei ole järkevää funktiota.  ;D

Ikävä kyllä taitaa nämä meidän verkkopelien ja Netflixien serverit paukuttaa sen verran energiaa menemään, että siinä ei yksi konsolin hifivalo paljoa paina. :DHetkonen, täähän kuulostaa ihan Halla-ahon puheilta ettei Suomen teoilla ole (kuten ei olekaan) väliä, kun Kiina puksuttaa taivaalle tunnissa samat setit.  ;)

PS4:sta tosiaan tulee pelattua aina kuulokkeet päässä - sellainen mökäpönttö se on. Vanhassa kerrostalossa nyt ei muutenkaan voi mitään ääntä pitää ja hyvät kuulokkeet vastaa helvetin kalliita hifilaitteita, joten sinänsä pelaisin muutenkin kuulokkeilla.
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Xbox One « Vastaus #62 : 16.12.2019 21:46 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 705 Basaaripisteet: 2 Profiili
Series X nimi viittaisi kokonaiseen tuoteperheeseen. Nähdäänkö jo julkaisussa useampi Series X -konsoli?
Meikä veikkaa että se on "Xbox Series" ja "X". Eli lopulta sieltä tulee Xbox Series S, Xbox Series D ja jos oikein vetävät viimesen päälle luokittelevet PC:n vielä Xbox Series W tittelillä.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Re: Xbox One « Vastaus #63 : 18.12.2019 10:25 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 5 Profiili Ja koska markkinointi on vaikeaa, niin nähtävästi uuden Xboxin nimi on ihan vaan Xbox.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Xbox One « Vastaus #64 : 03.06.2020 01:30 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 578 Basaaripisteet: 4 Profiili On kyllä järkyttävää paskaa näiden Xbox One -ohjainten laatu. Elite Series 2:n A-nappi oli aluksi jumissa, mutta sen sain fiksattua ronkkimalla jotain muovijämiä napin ympäriltä hammasharjalla. Nyt huomasin, että oikea olkapäänappi tekee tuplapainalluksia vähän väliä. Ilmeisesti joki kontaktipinnoite kuluu pilalle parissa kuukaudessa. Turha tätä on vielä edes pistää takuuseen, kun saat kuitenkin tilalle samanlaisen paskapökäleen.

Ostin myös Phantom Magenta -värityksisen Limited Edition -ohjaimen, joka on paras ohjain, mitä olen ikinä käsissäni pidellyt. Ohjaimen pinnote on orgastisen silkkinen ja olkapäänapit/liipasimet ovat taivaalliset. Ilmeisesti Microsoft on muuttanut jotain näissä uusimmissa ohjaimissa komponenttien osalta (kenties samat olkapäänapit/liipasimet ovat käytössä Series X:ssä). Oikeassa tatissa oli kuitenkin jäätävää stick driftiä, joten kävin vaihtamassa ohjaimen toiseen Verkkokauppa.comissa. Stick drift oli jo siedettävä (tämäkin tuntuu olevan Xbox-ohjainten ”ominaisuus”), mutta nyt huomasin, että Y-napin painallukset eivät aina rekisteröidy.

Huvittavinta tässä on, että Microsoft käytti 100 miljoonaa dollaria Xbox One -ohjainten tuotekehittelyyn. Elite v1 oli myös tunnettu ongelmistaan (oma Elite v1 oli käytössä tosin 1000h ilman ongelmia :lol:), silti eivät saaneet tota helvetin kakkosversiota tehtyä kunnolla. Innolla odotan minkälaisia vikoja Series X:n kapulasta löytyy.

On järjetöntä, että eletään vuotta 2020 ja peliohjaimet ovat tällaista sekundaa. Switchillä on stick driftiä ja ainakin MasterTK on täällä manannut PS4-padien laadusta. Kai noilla sitten vaan tehdään niin hyvät rahat, kun porukka joutuu ostelemaan uusia ohjaimia kerran vuodessa. Ei voi olla mitään rakettitiedettä suunnitella komponentteja, jotka kestävät käyttöä.
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Vs: Xbox One « Vastaus #65 : 03.06.2020 06:30 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Switchin Pro-ohjaimen Akilleen kantapää on vasemman puoleinen tatti. Minun kolmesta ohjaimestani kaksi vanhempaa oireilevat niin, että aika-ajoin huomaa, miten hahmo ei esimerkiksi juokse täyttä nopeutta kun painaa tattia eteenpäin. Ongelmaa voi hallinnoida suihkuttamalla ohjaimeen paineilmaa (lyhytaikaisempi ratkaisu) tai käyttämällä pientä määrää elektroniikalle tarkoitettua kontaktienpuhdistajaa (pidempiaikaisempi ratkaisu). Joykkareiden kanssa minulla on ollut vähemmän ongelmia, mutta johtunee siitä, että olen pelannutkin niillä paljon vähemmän.

Esimerkiksi GameCuben ja Wiin ohjaimet kestivät, kestivät ja kestivät. Ei ikinä mitään ongelmia tattien vaeltelun kanssa. WiiU:n paditkin taisivat olla tässä parempia? Kummallista, että tässä sukupolvessa yht'äkkiä kaikilla valmistajilla on tarjolla kehnompaa laatua.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Xbox One « Vastaus #66 : 03.06.2020 08:05 »
Solid Snake Jäsen Viestejä: 703 Basaaripisteet: 3 Profiili Joo, paskaa on ohjainten laatu. Switchin Pro-ohjaimen toinen liipaisin ei enää naksahda painettaessa, kuten kuuluisi. Nappi toimii, mutta on tunnoton.

Joyconin tatti sojottaa jatkuvasti ylöspäin ja se ei ole pientä vaan esim. kaikki valikot ampaisevat automaattisesti ylimpään valintaan saman tien. Erittäin ärsyttävä vaiva.

Xbox Onen ohjaimissa jostain syystä right bumper tuntuu.jäävän jumiin pohjaan eikä toimi jos sitä ei paina ihan täydellä voimalla.

Ja hintaakin ohjaimilla tuntuu olevan ihan tautisesti tässä genissä.
tallennettu
Re: Xbox One « Vastaus #67 : 03.06.2020 08:33 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 5 Profiili Molemmat PS4-ohjaimet ovat toimineet täydellisesti lähes konsolin julkaisusta lähtien. Ei taidolla, ei laadulla, vaan tuurilla? Akkukesto toki on ollut kakkia aina.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Xbox One « Vastaus #68 : 03.06.2020 08:37 »
Partajeesus Jäsen Viestejä: 1 172 Basaaripisteet: 0 Profiili Itsellä kesti orkkis onen ohjain hyvin ja sillä tuli pelattua pelkästään skyrimia ja falloutia likemmäs 1000 tuntia. Ohjain on edelleen ehjä, mutta uudesta asti sen dpad piti ärsyttävää naksunaa joten kun tuo oli one x:n ohjaimessa hiljainen niin aloin käyttämään sitä, mutta se sitten alkoi alkuvuodesta hieman driftaamaan ylöspäin, mutta ainakin vielä sen huomaa lähinnä kun jättää pelin vaikka karttaruutuun niin hetken päästä kursori alkaa liikkumaan itsekseen.
Edellinen pleikkarin ohjain kesti vuosia, mutta siinä alkoi yläsuunta pätkimään. Aluksi luulin, että tuo on joku ac:originsin bugi kun äijä välillä ei suostunut enää juoksemaan täysiä.
Onneksi valmiina odotti ps4 pron mukana tullut ohjain ja tuo risa tuli otettua switch käyttöön project divan pelaamiseen.
Ja ne mun orkkis joy-conit tosiaan kesti alle 300 tuntia ennen kuin alkoivat driftaamaan eli ylivoimaisesti paskin laatu ollut niissä.
tallennettu
Re: Xbox One « Vastaus #69 : 03.06.2020 08:40 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili
Molemmat PS4-ohjaimet ovat toimineet täydellisesti lähes konsolin julkaisusta lähtien. Ei taidolla, ei laadulla, vaan tuurilla? Akkukesto toki on ollut kakkia aina.

Sama. Tosin itsellä on vasta aivan viime kuukausina laskenut ohjainten akunkesto reippaasti. Ennen ei ollut mitään ongelmaa, mutta nyt saa välillä vaihdella ohjainta kesken session. Kyseessäs siis julkaisussa ostettu Pro.
tallennettu
Vs: Xbox One « Vastaus #70 : 03.06.2020 09:20 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 780 Basaaripisteet: 6 Profiili Kun niillä pelailee muutakin kuin AAA-pelejä, joissa kerran 5min painetaan X ja kävellään putkea pitkin, niin ne ei kestä mitään. Tämän genin ohjaimet ovat käsittämättömän surkeaa laatua.

8kpl Joy-coneja, joista kuudessa driftausongelmia. Osalla ei ole pelattu juuri mitään ja ongelma taitaa tulla ihan itsestään, jos hiukankin pölyä menee sisään. Kaksi Switchin Pro Controlleria, joista toisessa vasen tatti täysin sökö. Pelattu ohjaimella varmaan alle 100h. Ps4 vetää silti edelle, sillä nyt lähti seitsemäs ohjain käyttöön. Yhdessä oli jo ostaessa ristiohjain paskana ja muut ovat hajonneet pelatessa. Osalla pelattu vielä luvattoman vähän, mutta eivät kestä varsinkaan fps-pelejä juuri yhtään, joissa joutuu koko ajan painella L3,R3 ja liipaisimia. Mitähän jos pelaisi jotain Tony Hawk -tyylisiä pelejä. Varmaan viikossa rikki. Tähän päälle kun ottaa huomioon, että PS4 pro on minulla käytännössä käyttökelvoton tuuletinongelman takia, alkuperäinen ps4 hajosi aikoinaan jne. niin Sony on kyllä kieltämättä onnistunut saamaan ihan hyvät rahat minulta ja lukemattomilta mujilta vuosien varrella tekemällä tarkoituksella sekundaa.

Huvittavinta että vanhemmat Dual Shock -kapulat ja Gamecuben ohjaimet olivat aivan mielettömän kestävää tavaraa. Niitä ei saanut rikki kirveelläkään. Nintendo ja Sony kisailee tällä hetkellä, kumpi tekee laadultaa heikompaa tavaraa.
tallennettu
Re: Xbox One « Vastaus #71 : 03.06.2020 09:56 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 5 Profiili
Kun niillä pelailee muutakin kuin AAA-pelejä, joissa kerran 5min painetaan X ja kävellään putkea pitkin, niin ne ei kestä mitään. Tämän genin ohjaimet ovat käsittämättömän surkeaa laatua.

Arvelinkin, että tämä näkökulma tulee esiin. Toki juuri nyt esimerkiksi tulee pelattua aika harvoin, koska tuoreen tuplaisän oravanpyörä, mutta on tuossa vuosien varrella hakattu noilla kapuloilla muun muassa aika monta sataa tuntia Destinyn ja Destiny 2:n raideja sekä Cruciblea, kunnianhimoisissa tiimeissä, täysin ongelmitta. Väittäisin, että ovat tositarkoituksella sisäänajetut.

Mutta, kuten sanottua, tässä on varmaan vaan käynyt superhyvä tuuri. Viimeisimpiä Nintendo-konsoleita en ole ajanut päivittäin, mutta kaikki 3DS-variantit ovat toimineet vuosia ongelmitta. DS Litessä alkoi aikanaan ristiohjain reistailemaan about 8 vuoden päivittäisen käytön jälkeen.

Onko Sharkie konsoliraudan TK, ja TK konsoliraudan HeinZ?
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Xbox One « Vastaus #72 : 03.06.2020 11:00 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 917 Basaaripisteet: 0 Profiili
Kun niillä pelailee muutakin kuin AAA-pelejä, joissa kerran 5min painetaan X ja kävellään putkea pitkin, niin ne ei kestä mitään. Tämän genin ohjaimet ovat käsittämättömän surkeaa laatua.Pakko olla samaa mieltä. PS4 ohjaimet ovat kyllä paskinta paskaa mitä konsolimarkkinoilla on ikinä nähty. Kolme ohjainta olen ostanut ja jokaisesta oikea tatti driftaa. Aluksi tuo ei häirinnyt itse pelaamista, mutta FPS-peleissä sniputtaminen vaikeutuu yllättävästi sekä juokseminen muuttui mahdottomaksi COD:ssa ukon runkatessa juoksun ja kävelyn väliä. Huvikseen revin yhden ohjaimen kappaleiksi kun kiinnosti nähdä voisiko noita korjata mitenkään, mutta en tullut hullua hurskaammaksi ja ohjain kaatikselle. Mikäli ostatte kivijalkaliikkeistä nuo ohjaimet,  niin Sonylla on kai 2v huoltotakuu ohjaimiin jos vaan jaksaa kiikuttaa kauppaan ohjaimen.
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Xbox One « Vastaus #73 : 03.06.2020 11:10 »
migge Jäsen Viestejä: 3 173 Basaaripisteet: 0 Profiili Joo kyllä varmasti pelitapa ja pelattavat pelit ovat selittävä tekijä tässä. Itse olen vain hyväksynyt sen että peliohjain on kulutustavaraa ja marketista voi ostaa uuden tilalle sitä mukaan kun vanha hajoaa käsiin. Käy kyllä ihan järkiin ettei (pääosin) muoviset osat kestä ikuisuuksiin kovaa rääkkiä. So far Elite v2 pelittää täydellisesti. En vain uskalla laittaa liipasimen rajoittimia päälle, kun edellisessä napsahtivat herkästi poikki. Painalluksen eteen tulee reilu 1mm paksuinen muovitappi.

Aika myös kultaa muistot. Kaivakaapa esiin ne tuhansia tunteja palvelleet Cube, PS2 jne -ohjaimet. Ei ehkä murenneet käsiin, mutta tattien löystyminen, nappien väsyminen jne ovat niissäkin vahvasti läsnä. Ehkä kymmenen vuotta sitten tattien driftaamiseen ei kiinnitetty edes huomiota?
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: Xbox One « Vastaus #74 : 03.06.2020 11:57 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 705 Basaaripisteet: 2 Profiili Kiroan nyt varmasti jokaisen ohjaimeni, mutta minulla ei ole erityisemmin ollut ohjaimien kanssa ongelmia. PS4:n ohjaimen akku nyt on tietty ihan paskaa, mutta itse ohjain on kestänyt ok. PC käytössä oleva X1 ohjainkin on kestäny ok, vaikka välillä huomaan että ohjaimen kuoret menee vähän pois paikaltaan. Eli joku ruuvi on joko löysällä tai jokin tappi on menny poikki. Sekään ei varsinaisesti ole häirinnyt, liike mikä kuoriin tulee on niin pieni. Reuna vain pomppaa vähän toisen päälle käytännössä. Myönnän että nykyään tulee pelattuakin vähemmän. 300h tuntia tuskin on PS4:llä menny rikki, 200h todennäköisesti. Näkeekö tätä muuten mistään?
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Xbox One « Vastaus #75 : 06.06.2020 14:09 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 917 Basaaripisteet: 0 Profiili Se on kyllä totta, mitä migge sanoi - kyllä ne ohjaimet ennenkin hajosivat.  kaikista tatit löysinä, Cuben C-tatti ihan joke ja N64 keskitatista nyt tuskin tarvitsee edes mainita. Silti mutulla tuntuu, että nykyään joko lisääntyneen tekniikan tai ennaltamäärätyn hajoamisen takia nykyohjaimet menee nopeammin kiertoon. Toki omat standarditkin ovat toki nousseet ja sen 50e ohjaimen uudelleen ostaminen ei ole mikään ongelma.

Yritin etsiä tuota tuntimäärää, mutta ei oikein löytynyt mistään. Ilmeisesti omilta PS sivuilta pitäisi joku yhteenveto löytyä, mutta niin paskasti toimii nekin sivut etten pääse kirjautumaan sisään.

"On the PlayStation Network profile website, you can view your played time on PS3, PS4 and PS Vita. You can also view the trophies and in-game achievements you've earned"
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Xbox One « Vastaus #76 : 06.06.2020 16:24 »
Kraidi Jäsen Viestejä: 1 203 Basaaripisteet: 7 Profiili WWW Minusta DualShock 2 oli ainakin kestävyydeltään roskiskamaa. Kerran jos erehtyi pudottamaan lattialle, niin sisältä irtosi jotain pieniä osia helisemään. GameCube-ohjain oli jo aikanaan melko kestävä, joskin tatit kyllä kuluivat käytössä ja keräsivät helposti jotain likaa ympärilleen. Nykykonsolien ohjaimet eivät ole ehkä nekään parhaimmasta päästä, mutta olen silti ollut tyytyväinen DualShock 4:n muotoiluun ja jämäkkyyteen. Jos akunkesto olisi parempi, saattaisi kyseessä olla ehkä jopa suosikkini kaikista ohjaimista. Joy-Coneista en halua edes puhua...
Kuvasigut pois. t: reijo
tallennettu
Vs: Xbox One « Vastaus #77 : 03.09.2020 18:43 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 578 Basaaripisteet: 4 Profiili
On kyllä järkyttävää paskaa näiden Xbox One -ohjainten laatu. Elite Series 2:n A-nappi oli aluksi jumissa, mutta sen sain fiksattua ronkkimalla jotain muovijämiä napin ympäriltä hammasharjalla. Nyt huomasin, että oikea olkapäänappi tekee tuplapainalluksia vähän väliä. Ilmeisesti joki kontaktipinnoite kuluu pilalle parissa kuukaudessa. Turha tätä on vielä edes pistää takuuseen, kun saat kuitenkin tilalle samanlaisen paskapökäleen.

Nyt se RB-nappi menikin sitten lopullisesti rikki. Hieno premium-tuote, kertakaikkiaan. Taas on tuotekehitysrahat menneet hyvään käyttöön. Ilmeisesti ohjaimet ovat edelleen samaa sekundalaatua, joten saisin takuussa tilalle samanlaisen tikittävän aikapommin.

Vittu että vituttaa, miten ei ole olemassa yhtään toimivaa takanapillista ohjainta. PS4-ohjaimen takanappiadapterikin on sellainen ergonominen painajainen, etten sitä suostu käyttämään.
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Vs: Xbox One « Vastaus #78 : 03.09.2020 19:34 »
edn Jäsen Viestejä: 18 Basaaripisteet: 1 Profiili
Ilmeisesti ohjaimet ovat edelleen samaa sekundalaatua, joten saisin takuussa tilalle samanlaisen tikittävän aikapommin.

Heh, itselläni aivan täsmälleen samat ongelmat; ensimmäisessä Elite-kakkosessa reistaili RT ja toisessa jumitti A. Pari takuuvaihtoa ja kolmas yksilö on nyt toiminut ongelmitta kuluvan vuoden.

Näitä hintaan nähden täysin käsittämättömiä ja anteeksiantamattomia laatuongelmia lukuun ottamatta ohjain on kyllä koko lailla paras mitä on tullut vastaan.
tallennettu
Re: Xbox One « Vastaus #79 : 04.09.2020 07:29 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 952 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Omassa Nacon Revolution Prossakin temppuilee LB. Ei nyt ihan Eliten hintainen vehje, mutta normaalia kalliimpi kuitenkin. En tiedä mikä noissa bumper-napeissa on, kun tuntuu että monissa ohjaimissa ne hajoaa ekana.
Play-Asia
tallennettu
Vs: Xbox One « Vastaus #80 : 04.09.2020 13:50 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 780 Basaaripisteet: 6 Profiili Ihan selvää bisnestähän tuo on, eikä enää mitään sattumanvaraisia huonoja kappaleita.

Nykygenin raudan laatu on niin heikkoa kuin se voi olla, ilman ettei joku haasta suurin piirtein oikeuteen tms. Voi vaan kuvitella mikä rahasampo se on Nintendolle, Sonylle ja MS:lle, kun pelaajilta hajoilee lukematon määrä konsoleita ja laitteita yhden genin aikana ja joutuvat ostamaan uusia.
tallennettu
Re: Xbox One « Vastaus #81 : 04.09.2020 13:56 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 5 Profiili Toisaalta, ainakin täällä tuntuu lähes poikkeuksetta nuo kamat menevän hajotessaan vielä takuuseen. Onko tässä siis alla oletus, että keskivertokuluttaja ei älyä noita hyödyntää, ja ostaa muuten vaan uuden vaikka ei tarvitsisi, vai mistä se raha tulee?
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Xbox One « Vastaus #82 : 05.09.2020 02:45 »
edn Jäsen Viestejä: 18 Basaaripisteet: 1 Profiili Ymmärrän hyvin, että perusrauta tehdään juuri niin halvalla kuin pystytään. Itselläkin esimerkiksi menossa kolmas PS4 kun ensin oli päivitys Pro-malliin josta sitten hajosi BR-asema; Switchin toisen Joy Conin tatti driftaa satunnaisesti ja vaikkapa kaikissa 3DS:ssäni on ollut viallisia pikseleitä heti uutena + parissa hölskyi saranatkin jne. jne.

Näiden Elite Controller -tyyppisten premium-lisälaitteiden laatuongelmia on kuitenkin paljon vaikeampi ymmärtää. Jos ohjain maksaa about sen mitä konsoli jota sillä käytetään niin on aika selvää että a) ostajakunta on verraten harvalukuista ja b) heidän luulisi olevan lähtökohtaisesti aika laatutietoisia asiakkaita.

Suosittelisin siis kyllä Scarfiakin pistämään sen ohjaimen takuuseen, kyllä noista todistettavasti toimiviakin yksilöitä on onnistuttu valmistamaan. Tuurista sitten kiinni montako iteraatiota se vaihtoruljanssi ottaa, mutta se lienee ainoa konkreettinen keino osoittaa valmistajalle, että nyt tuli säästettyä liikaa väärästä paikasta. Esimerkiksi Xbox 360 -konsoleiden surullisenkuuluisa RRoD-farssi selvästi kävi Microsoftille niin kalliiksi, että Onen kanssa otettiin sentään jotain opiksi.
tallennettu
Re: Xbox One « Vastaus #83 : 13.10.2020 12:54 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 952 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Miten Xboxilla toimii nykyään region systeemit? Voinko ostaa Xbox tunnukselleni jenkki-live goldia? Pitääkö sitä varten olla Xbox One vai voiko tehdä selaimella koko homman? Tarvinee VPN:n?

Ei jaksa alkaa selailemaan netistä, niin kysäisen täältä kun lienee kokemusta löytyy.

Edit: tai pitääkö sen olla jenkki live goldia? Näköjään turkkilaista liveä saa 30 eurolla 12kk.
Play-Asia
tallennettu
Vs: Xbox One « Vastaus #84 : 13.10.2020 13:34 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 578 Basaaripisteet: 4 Profiili Pitäisi onnistua VPN:llä ilman konsolia. Lataa Xbox Appi puhelimeen, mene VPN:stä Turkkiin, loggaa tunnareilla Xbox Appiin ja ”Redeem Code”. Tosiaan Live Goldia voi stackata sen 36kk ja se pitäisi saada muutettua Game Pass Ultimateksi eurolla. Pitäisi toimia myös brassikoodilla:

https://www.reddit.com/r/consoledeals/comments/ie04iz/xbox_live_gold_12_month_membership_digital_code/

Jos et halua riskeerata mitään, niin CD Keysistä ostat näitä (ja otat takkiin 15e x 3):

https://www.cdkeys.com/12-month-xbox-live-gold-membership-xbox-one-360-eu-cd-key

Pelit kannattaa ostaa suoraan esim. MTCGamesta, jolloin regionista riippuen aktivointi tapahtuu VPN:llä yllä olevan ohjeen mukaisesti. Esim. Cyberpunkin saa jenkki-VPN:llä 45 eurolla.

Xbox Gift Cardeilla voi kikkailla vielä halvemmalla:

https://www.xbox-now.com/en/help

Turkki-koodien kanssa joutuu nykyään kikkailemaan, joten en ole niihin enää koskenut:

Lainaus
Argentina and Turkey are really special these days. Even if you're successful redeeming your gift code you might face problems when the actual purchase takes place. Even if you (you are forced to anyway) use a VPN while trying. So if you get problems during the purchase, the only solution is to wait for at least 72hrs until you try again. It is really important, that you don't try to purchase anything again until the 72hrs are over. Else the block you might got from Microsoft won't be removed! So keep calm, be patient, wait for 72hrs and THEN try again!
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Re: Xbox One « Vastaus #85 : 13.10.2020 14:01 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 952 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Joo, pitää kokeilla brassikoodeilla sit. Kiitti infosta.

Edit: Brassi koodilla tuli, että "There was a problem with your purchase."

Onko sillä väliä, että mun MS tilin country on FI. Pitää varan vuoksi kokeilla vaihtaa BR seuraavan kerran ku kokeilen aktivoida.


« Viimeksi muokattu: 13.10.2020 14:28 kirjoittanut Rocky_Balboa »
Play-Asia
tallennettu
Vs: Xbox One « Vastaus #86 : 13.10.2020 15:32 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 578 Basaaripisteet: 4 Profiili Joo, voi olla, että pitää vaihtaa appissa MS-tilin lokaatio brasilialaiseksi, jos ei kerran automaattisesti tehnyt sitä.

Kannattaa edetä ton linkkaamani Xbox-Now-sivuston ”How to purchase from other countries using prepaid gift cards”-otsikon mukaisesti.

Tai sitten menet MS:n brassisivustolle (VPN päällä), klikkaat oikeassa yläkulmassa olevaa palluraa, kirjaudut sisään tunnareillasi, sisäänkirjautuneena klikkaat uudelleen oikeassa yläkulmassa olevaa profiilikuvakettasi, paina leijalevassa pikkuikkunassa olevaa kolmea pientä pistettä (oikea alakulma), klikkaa ”Resgatar Codigo” ja syötä koodi.

https://www.xbox.com/pt-BR


« Viimeksi muokattu: 13.10.2020 15:41 kirjoittanut Scarf »
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Re: Xbox One « Vastaus #87 : 13.10.2020 15:46 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 952 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW
Joo, voi olla, että pitää vaihtaa appissa MS-tilin lokaatio brasilialaiseksi, jos ei kerran automaattisesti tehnyt sitä.

Kannattaa edetä ton linkkaamani Xbox-Now-sivuston ”How to purchase from other countries using prepaid gift cards”-otsikon mukaisesti.

Tai sitten menet MS:n brassisivustolle (VPN päällä), klikkaat oikeassa yläkulmassa olevaa palluraa, kirjaudut sisään tunnareillasi, sisäänkirjautuneena klikkaat uudelleen oikeassa yläkulmassa olevaa profiilikuvakettasi, paina leijalevassa pikkuikkunassa olevaa kolmea pientä pistettä (oikea alakulma), klikkaa ”Resgatar Codigo” ja syötä koodi.

https://www.xbox.com/pt-BR

Jep pitää kokeilla tota brassiwebkaupan kautta. Odottelen nyt viikonloppuun varan vuoksi, ettei tule mitään blockia. Sinänsä mitään kiirettä ole kun hommaan uuden bögän vasta ensi vuoden alussa.
Play-Asia
tallennettu
Re: Xbox One « Vastaus #88 : 27.10.2020 12:57 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 952 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Ei kannata enää ainakaan Brasilia-koodeja hommata. Nyt kaksi koodia ostanut ja molempien lunastus epäonnistuu. Tämä siis vaikka:
*VPN käytössä
*Profiili ym. kaikki vaihdettu Brassi-tiedoille
*Account Mifration thety myös Brasiliaan

Ensimmäisen koodin sain MS-tuen kautta lisättyä, mutta toinen antaa saman herjan kuin ensimmäinenkin.
Play-Asia
tallennettu
Vs: Xbox One « Vastaus #89 : 27.10.2020 13:47 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 578 Basaaripisteet: 4 Profiili Outoa. Linkkaamassani Reddit-langassa kuitenkin olivat toimineet porukalla ihan hiljattain.

Tämmöisen viestin löysin googlaamalla:

https://www.cheapassgamer.com/topic/368380-xbox-live-gold-12-month-membership-digital-code-for-2629/page-3

Lainaus
Sooo... I followed the instructions as stated, (used Tunnel Bear & Chrome browser via incognito mode) checked my ip address everything was good as I was logged in Brazil via VPN and I changed my region from US to Brazil while logged into xbox.com.br so I enter the digital code and its no good.   :error:  :error:  :error:   It stated that the digital code does not work in my region & contact merchant if I have issues.
 
 
I was like why is in not working ?? Did they give me a used code??  :wall: :wall: Did I just get punked & throw $30 down the drain???  :bomb:  :bomb:  :bomb:   Fuck
 
 
Panic ensued in my mind so I quickly began to troubleshoot. I noticed that my xbox live gamertag is tied to a hotmail.com email account (belonging to Microsoft brand)  it has my personal info & region stating I live in USA.
I got suspicious alerts that I was logged in Brazil on xbox.com/br so I reconfirmed that it was ok via my backup gmail.com account.
Then I logged in to my USA hotmail.com email account & I changed my info that I live in San Paulo Brazil once I did that in my hotmail.com email account I logged out. Jumped into Chrome + incognito mode, log in to xbox.com.br via VPN re-enter the 12 month digital code and BOOM it WORKED ! ! ! :whee:  :whee:   :whee:  They also gave me an additional month of service for leaving auto renew which is tied to my paypal account.

Kokeilitko juuri tätä jo? Ja olihan selain private-modessa, kun loggasit MS:n sivulle?
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Sivuja: 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines