Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 [2]
Tulostusversio
Aihe: Apex Legends  (Luettu 28261 kertaa)
Vs: Apex Legends « Vastaus #30 : 19.10.2021 16:37 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW En tiedä kumpi on vaikuttanut enemmän, se että siirsin Apexin Switchin sisäiseen muistiin vaiko se, että pelaan sitä langallisella yhteydellä, mutta ero aiempaan on yllättävän iso. Pelasin niin paljon tätä MicroSD:ltä ja surkealla Wifillä, että huomasin eron välittömästi Switch OLEDin saatuani, mutta halusin lisää tunteja alle, jotta varmistuisin asiasta.

Peli on yksinkertaisesti reagoivampi (ovet aukeavat viiveettömämmin, lootti lähtee matkaan sulavammin jne), ja ampuessa hit registration on roimasti parempi. Voitan enemmän 1vs1-tilanteita kuin aiemmin. Ennen tuli usein fiilis ampuessa että "eikös tuo muka nyt osunut." Veikkaan, että monesta näennäisestä pikkuparannuksesta sieltä täältä muodostuu isompi kokonaisuus.

Ash paljastettiin eilen seuraavan kauden uudeksi hahmoksi. Kivaa päästä myös ensimmäistä kertaa pelaamaan uutta kenttää yhdessä kaikkien muiden kanssa kahden viikon päästä. Trooppinen saari vaikuttaa lupaavalta. Tuleekohan taas kauden vaihtuessa jäätävät serverikyykkäämiset? Veikkaan, että ensimmäinen ilta tulee ainakin olemaan kaaosta.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Apex Legends « Vastaus #31 : 08.08.2022 23:20 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 578 Basaaripisteet: 4 Profiili Uuden kauden patch notet ulkona, eikä vieläkään sitä luvattua 120Hz-modea uuden sukupolven konsoleille.


Lisäksi Storm Point, maailman ankein mappi, pyörii karttarotaatiossa, joten voi hyvillä mielin skipata tämänkin kauden.
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Vs: Apex Legends « Vastaus #32 : 09.08.2022 06:31 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Päivitysmuistiossa on tosin mielestäni iso läjä pelin tasapainoon tod.näk positiivisesti vaikuttavia juttuja. Esimerkiksi Wingmaniin ei saa enää niin helposti haalittua joka puolelta ammuksia puoleksi vuodeksi, kun se käyttää sniperin pateja tulevalla kaudella. Valkia on nerfattu huolella, josta Rankedissa varsinkin tuli tällä kaudella liian hallitseva hahmo.

Storm Point on pubseissa huono mappi, mutta mielestäni mainio Rankediin. Ja hyvä vastapaino Kings Canyonille, jossa toiminta on rytmitetty nopeammaksi. Tosin Kanjonin uudet muutokset vaikuttavat varmasti siihen, etteivät 3rd partyt ole välttämättä ihan heti niskassa, kun oman taistonsa toista tiimiä vastaan saa siivottua. Voi olla kova juttu varsinkin Rankediin.

120hz ja cross-progression saisivat kyllä tulla eilen. Cross-progression löytyy nykyään vähän joka pelistä. Saisipa iskeä tuo Switch-tilin boksissa käytettäväksi, niin voisin ottaa sen pääalustaksi. Tällä kaudella ainakin pitää vielä jatkaa pääasiassa Switchillä, koska en halua niin lihavaa accountia heittää menemään.

Iltakasia ja uutta kautta odotellessa!  :)
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Apex Legends « Vastaus #33 : 09.08.2022 13:39 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 578 Basaaripisteet: 4 Profiili


Tsekkailin gyro-skriptiäni, koska ihmettelin, miksi K/D-rationi on tippunut kuin lehmän häntä nykyisen kauden aikana (*köh*, jota en siis pelannut 80 leveliin asti battle passissa, koska *köh* skippasin koko kauden *köh*) ja selvisi, että siellä oli muutama kohta ihan päin persettä. Nyt gyro toimii taas paljon paremmin, joten kai minäkin sitten pistän pelin tulille iltakasilta. Voisi vaikka Mad Maggiella pelailla, vaikka tuo tactical on edelleen turhin varmaan koko pelissä.
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Vs: Apex Legends « Vastaus #34 : 27.09.2022 23:29 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 578 Basaaripisteet: 4 Profiili


EISSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSAATANA. ”Ei tää gyro-skripti vaan toimi, ehkä olen vain tulossa vanhaksi, mitä jos Apex ei olekaan niin hyvä peli, mitä olen luullut…”, näitä ajatuksia on viime aikoina pyörinyt päässä. Sitten vahingossa kokeilin peliä ilman VRR:ää. Siis mitä helvettiä?! Gyro toimii taas sulavasti ilman ihme nykimistä, eikä peli tunnu siltä, kuin pyörisit tervassa paskat housussa.

En tiedä, mitä tuo VRR oikein sekoilee, mutta rakastuin peliin taas uudelleen. Gun Run -pelimuoto on myös paras ylimääräinen pelimuoto, mitä pelissä on ollut. Toivottavasti on tullut jäädäkseen. Jos 120Hz-moodi saadaan joskus mukaan, niin tituleeraan Apexin kaikkien aikojen lempivideopeliksini.
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Re: Apex Legends « Vastaus #35 : 28.09.2022 09:35 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 5 Profiili Miltähän tuntuisi rakastaa edes jotain niin paljon kuin Scarf rakastaa Apexia - tai vihata jotain niin paljon kuin Scarf vihaa Apexia?  :lol:
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Apex Legends « Vastaus #36 : 28.09.2022 17:51 »
migge Jäsen Viestejä: 3 173 Basaaripisteet: 0 Profiili Mukava huomata että laudan parasta / paskaa -arviontiasteikko elää ja voi hyvin.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: Apex Legends « Vastaus #37 : 28.09.2022 22:58 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 578 Basaaripisteet: 4 Profiili Parhauden kyyneleet kuivuivat nopeasti ja parasta/paskaa-asteikolla ollaan taas korvia myöten paskan puolella. En tiedä, mikä jumalainen interventio eilen tapahtui input lagin suhteen, mutta nyt peli on taas raastavan lagista paskaa, oli asetukset miten päin tahansa.

https://youtu.be/XMH0RUTUOv8

Tällaisen input lag -testin löysin, Xbox Series X:llä rapsakka 100-120ms input lagia. :lol: On tämä peli kyllä yksi vitsi, siellä varmaan Respawnilla oikein tarkoituksella vääntelevät jostain vivusta lisää input lagia jokaisen päivityksen myötä. Niska limassa ylikellottelet DualSenseä, käytät kaikenmaailman sciptejä ja pelailet tyyliin yhdellä parhaimmista töllöistä pelaamiseen - silti pelissä on aivan jäätävä pullonkaula, josta ei mahdu läpi muuta kuin vetistä ripulia suuhun.

EDIT: Päivitin Elite Series 2:n, jota käytän nykyään (vain) DualSensen todennukseen ohjainadapterissa, niin input lag hävisi. Nyt ollaan taas ainakin hetki parhauden puolella. En sairasta kaksisuuntaista mielialahäiriötä, mutta Apexia pelatessa siltä kyllä välillä tuntuu...


« Viimeksi muokattu: 28.09.2022 23:29 kirjoittanut Scarf »
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Vs: Apex Legends « Vastaus #38 : 02.10.2022 00:46 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 578 Basaaripisteet: 4 Profiili Kiviäkin kiinnostaa, mutta taannoinen jumalainen interventio selvisi. Huomasin, että olin pelissä, jossa ping oli 12-16ms. :lol: Ihmekkös peli tuntui sen lyhyen, mutta oih niin kauniin hetken ajan niin sulavalta. Eli ehkä kerran kuussa matchmaking ilmeisesti heittää meikäläisen sille lähimmälle serverille pelaamaan. Lopun ajasta saat nauttia 30-40 millisekunnista ylimääräistä lagia, joka saa gyro-ohjauksen laahaamaan.

Lisäksi tämä ”next gen” -päivitys lisäsi hienon bugin, jonka takia framerate pomppaa vähintään kerran sekunnissa 60fps:tä 75fps:ään. Ihan se ja sama onko VRR päällä vai ei, tähtäys nykii oudosti koko ajan. Tämä bugi on ollut nyt ainakin 5kk olemassa, joten tuskin tätä ikinä korjaavat. 99% pelaajistakin pelaa mummo-sensitivityllä, niin ei sillä tätä ongelmaa huomaa, joten Respawnia tuskin kiinnostaa pätkääkään.

Dolby Atmos for Headphones -softalla myös tuli jossain vaiheessa ääneen tunkkaisuutta, joka lässäytti sen Apexin tavaramerkin, tietynlaisen rapeuden ääniefekteissä. Normi stereo-äänillä ongelma häviää. Tästäkin on pieni porukka aikoja sitten valittanut, mutta eipä tällekään mitään olla tehty.
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Vs: Apex Legends « Vastaus #39 : 10.10.2022 08:09 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW https://www.youtube.com/watch?v=bu1RD4qV7YI

Kiertää huhu, jonka mukaan Respawn olisi luovuttanut cross progressionin suhteen. Jotain virallista sanaa tästä on kai lähiaikoina tultava, kun aiemmin ovat lupailleet sitä vuodelle 2022.

Uskon, että CP:n ymppääminen source-pelimoottoriin on varmasti helvetinmoisen työn takana, mutta pelihuumori alkaa silti pettää. Jos peruuttavat tämän tai ensi kauden alussa ei kuulu mitään, täytyy kai vihdoin hankkia Battle Pass Series X -versioon ja ottaa se pääalustaksi. Mutta enpä sen jälkeen enää ostaisi rahalla peliin mitään muuta kosmetiikkaa.

Saa nähdä mitä kausi 15 tuo tullessaan uuden mapin lisäksi. Kolmisen viikkoa vielä. Ja aina on mahdollisuus hypätä Warzone kakkoseen, jos haluaa ottaa Apexista taukoa. 


« Viimeksi muokattu: 10.10.2022 08:18 kirjoittanut Ephram »
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Apex Legends « Vastaus #40 : 26.10.2022 12:24 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Broken Moon näyttää hienolta mapilta. Esikatselun perusteella pelästyin vähän sen harmautta, mutta tarkempi esittely paljasti, että mappi on erittäin monimuotoinen ja kiinnostavan oloinen, eikä sisällä selkeää keskipistettä, jonne kaikki änkeäisivät itensä alussa.

Storm Pointia jaksetaan soimata, mutta itse pidän siitä mapista. Pubseja en siellä tosin pelaa, mutta Rankedissa se toimii. Ja Ranked on minulle juuri se ultimaattinen Apex-kokemus, josta ei saa millään tarpeekseen.

Cross Progressionista ei ollut mitään uutta kerrottavaa, sama vanha "se on vaikeaa, tutkimme vielä tapoja toteuttaa se, mutta emme lupaa mitään". Samalla kuitenkin saivat alustojen välisen Gifting-toiminnon valmiiksi... Homma alkaa vähän haiskahtaa.

Ostin XBoxille Battle Passin ja myönsin itselleni, että voi olla ettei Cross Progressionia koskaan tule tähän peliin. Oli jollain tavalla helpottavaa myöntää se ääneen itselle ja päästää ulos se negatiivinen odotuksen energia, joka on noussut huippuihinsa aina kausipäivityksissä. Pettymyksiä toisensa jälkeen.

Patch notesit tulevat maanantaina, saa nähdä onko 120hz:n tuki PS5:lle ja S/X:lle listalla. Tuntuu oudolta, että siihenkin on mennyt kaksi vuotta. Fortnite, Warzone, Realm Royale, OW 2, Halo Infinite, näissä kaikissa on 120fps:n performance-moodi... Kamoon Respawn, hoida tämä homma.

Ylipäätään on mielipuolista, että uudet konsolit ovat olleet markkinoilla jo kaksi vuotta. Tuntuuko siltä? Minusta ei. En ihmettele, että niihin viitataan vielä tänäkin päivällä termillä "Next gen konsolit."


« Viimeksi muokattu: 26.10.2022 12:32 kirjoittanut Ephram »
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Apex Legends « Vastaus #41 : 31.10.2022 18:19 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 578 Basaaripisteet: 4 Profiili
Uuden kauden patch notet ulkona, eikä vieläkään sitä luvattua 120Hz-modea uuden sukupolven konsoleille.Kaksi. Vitun. Vuotta. Tätä ollaan odotettu, mutta ei. Ei vittu vaan saa suollettua sitä saatanan modea pihalle. Nyt ihan oikeasti en koske peliin koko kauden aikana. Niin paljon alkaa koko tämä touhu ja koko peli tympimään.
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Vs: Apex Legends « Vastaus #42 : 01.11.2022 11:38 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW On tosiaan ihmeellistä, ettei tuota saada toteutettua, vaikka peli tahkoaa järjettömästi rahaa EA:lle ja Respawnille. En tosin usko 120fps:n ymppääminen Apexiin nykykonsoleidenkaan tehoilla olevan läpihuutojuttu. Peli tarvitsee kuitenkin aika tehokkaan PC:nkin yltääkseen tähän, koska peliä ei ole erityisen hyvin optimoitu ja koodipohja lienee aika spaghettia tätä nykyä.

Kehittäjät esittelivät eilen illalla uuta Broken Moon -mäppiä Twitchissä. Respawn vaikuttaa ylittäneen itsensä, ja ainakin tuon esittelyn perusteella sormeni syyhyävät päästä pelaamaan Rankedia tuolla. Kiehtovaa myös nähdä, miten noin monimuotoinen kartta on sovitettu Switchille.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Apex Legends « Vastaus #43 : 06.02.2023 20:53 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Ei, kausi 16 ei tuo vieläkään cross progressiota tai 120hz:n moodia, mutta muuten Respawn tykittää kaikilla sylintereillä:

https://www.ea.com/en-gb/games/apex-legends/revelry

- 6v6 Deathmatch (ja ilmeisesti pysyvästi) Pelin koodissa on myös viitteitä jo Titanfall 2:n mappeihin...
- Rankki-map vaihtuu 24 tunnin välein, eikä samaa mappia tarvitse rankedissa tahkota enää 1,5 kuukautta! Ihan hiton hyvä muutos.
- Kaikkien hahmojen uudelleentasapainotus + iso muokkaus asemetaan (eli voit tod.näk nähdä muitakin käytettävän kuin R301:stä ja Flätikkää).

Respalta oli loistopäätös jättää uudella kaudella uusi hahmo väliin ja keskittyä hiomaan siitä parempaa, mitä pelissä jo on.

Aloitin kaudella 8 (eli kiesus, KAKSI vuotta sitten!), enkä ole sen koommin ollut näin innoissani uudesta Apex-kaudesta. Peli toki maistui yhä muutenkin, mutta nämä kaikki muutokset kuulostavat vievän peliä suuren loikan vielä parempaan suuntaan.

www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Apex Legends « Vastaus #44 : 06.02.2023 21:17 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 578 Basaaripisteet: 4 Profiili
Ei, kausi 16 ei tuo vieläkään cross progressiota tai 120hz:n moodia...Katsellaan taas uusiksi joskus kesällä sitten. :)
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Vs: Apex Legends « Vastaus #45 : 14.02.2023 23:38 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 578 Basaaripisteet: 4 Profiili
Kiviäkin kiinnostaa, mutta taannoinen jumalainen interventio selvisi. Huomasin, että olin pelissä, jossa ping oli 12-16ms. :lol: Ihmekkös peli tuntui sen lyhyen, mutta oih niin kauniin hetken ajan niin sulavalta. Eli ehkä kerran kuussa matchmaking ilmeisesti heittää meikäläisen sille lähimmälle serverille pelaamaan. Lopun ajasta saat nauttia 30-40 millisekunnista ylimääräistä lagia, joka saa gyro-ohjauksen laahaamaan.

Lisäksi tämä ”next gen” -päivitys lisäsi hienon bugin, jonka takia framerate pomppaa vähintään kerran sekunnissa 60fps:tä 75fps:ään. Ihan se ja sama onko VRR päällä vai ei, tähtäys nykii oudosti koko ajan. Tämä bugi on ollut nyt ainakin 5kk olemassa, joten tuskin tätä ikinä korjaavat. 99% pelaajistakin pelaa mummo-sensitivityllä, niin ei sillä tätä ongelmaa huomaa, joten Respawnia tuskin kiinnostaa pätkääkään.

Dolby Atmos for Headphones -softalla myös tuli jossain vaiheessa ääneen tunkkaisuutta, joka lässäytti sen Apexin tavaramerkin, tietynlaisen rapeuden ääniefekteissä. Normi stereo-äänillä ongelma häviää. Tästäkin on pieni porukka aikoja sitten valittanut, mutta eipä tällekään mitään olla tehty.

Tätä FPS-sekoilua ei ole näköjään vieläkään korjattu. Jatkuvaa nykimistä Xboxilla, joten täysin mahdoton pelata gyrolla, kun FPS ei pysy sekunttiakaan kuudessa kympissä ja trackaaminen on lähes mahdotonta.

https://answers.ea.com/t5/Bug-Reports/NEXT-GEN-APEX-LEGENDS-FPS-SPIKES-TO-80/m-p/12245522

EA:takin selvästi kiinnostaa korjata tämä hieno ”next gen” -versio pelistä. Noh, pelataan muita pelejä tämäkin kausi.
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Vs: Apex Legends « Vastaus #46 : 15.02.2023 10:55 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Hyvä aloitus kaudella. Metaa on sotkettu oikein kunnolla ja peli tuntuu raikkaalta. Plus Lifeline-mainina buffit care-paketin pudotusnopeuteen ja reviveen tuntuvat mainioilta ja merkittäviltä.

Pelissä on juuri nyt hirmuisia aseita, kentällä tuntuu kuolevan hieman nopeammin kuin aiemmin. Nemesis on ääniä myöten aivan hirviömäinen ase, ja caressa majaileva buffattu Hemlok pudottaa punasuojaisenkin vihun hyvin nopeasti. Kuten sanoin, tässä vaiheessa tuntuu raikkaalta että tämä ei ole asemetaltaan vain aiempien kausien toisintoa.


En voi käsittää, miksi Respa ei korjaa Xbox-versiota. Koska siitä ei saa rahaa käteen? Luulisi, että tyytyväiset pelaajat ostaisivat enemmän kosmetiikkaa. Tai sitten suurin osa ei huomaa ongelmia. Xbox-versio tuntuu tosiaan vähän kummalliselta pelata esim. Nexuksella. Olenkin pääasiassa taas siirtynyt Switchiin, kun pelin pääkehittäjä lupaili, että cross progression tulee varmasti tulevaisuudessa ja se on myöhässä lähinnä siksi, että haluavat hoitaa homman kunnialla eikä siihen anneta kuin yksi mahdollisuus. Kahden version grindaaminen tuntuu siksi vähän turhalta.


« Viimeksi muokattu: 15.02.2023 12:24 kirjoittanut Ephram »
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Apex Legends « Vastaus #47 : 02.05.2023 08:03 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Kausi 17 on ovella, ja on tullut jälleen aika haistattaa pitkät Respawnille siksi, ettei 120fps:n moodia tai cross progressionia näy vieläkään.  :P Toivoa silti on, sillä sisäpiiriläisten mukaan Respawnilla olisi herkkuja jaettavaksi koko kauden ajaksi, sen sijaan että se lätkäisisi kaikki valttikortit heti kauden aloitukseen.

Mutta muuten uusi kausi näyttää vallan mainiolta! Uusi ampumarata on valtava parannus edellisiin ja aseiden prgressio-systeemi tuo mukavaa uutta avattavaa peliin pitkäksi aikaa. Myös muutokset Worlds Edgeen näyttävät lupaavilta, mutta niistä ei vielä osaa sanoa tietenkään tarkemmin.

Ja puhumattakaan siitä, että lempipelimuotoni – Ranked – myllätään uuden kauden myötä täysin uusiksi: https://www.msn.com/en-us/sports/esports/apex-s-ranked-mode-undergoing-a-foundational-shift-in-season-17/ar-AA1aARui

Jatkossa tiimin sijoitus tulee siis olemaan tärkein asia Rankedissa. Ja näin se pitäisi mielestäni ollakin, että pubsit ovat järjetöntä fragfestiä ilman suuria panoksia tai kuumotusta aikaisesta häviöstä. Rankedin pitäisi olla enemmän ALGS:n kaltaista jännäriä, jossa jokaista yhteenottoa joutuu puntaroimaan tarkemmin. Eli ei ole varaa tehdä jokaista hyppyä Octanella vihollisten keskelle, jos haluaa nousta rankeissa. Rankedin ja Pubsien välillä ei tällä hetkellä ole pelifiiliksissä niin suurta eroa kuin pitäisi olla, mutta tämä uudistus tehnee duuninsa ja myllää kaiken uuteen uskoon.

Respawn kokeili tätä jo kaudella 13, kun Rankedissa annettiin enemmän pisteitä sijoituksesta. Tuon kokeilun jälkeen palattiin kuitenkin entiseen. Tässä hommaa ei kuitenkaan ole enää jätetty puolitiehen, vaan lähdetty viemään pelimuotoa kunnolla enemmän turnauspelaamisen suuntaan.

Ai että, ensi viikolla Apex Season 17 näillä muutoksilla ja Tears of the Kingdom muutama päivä myöhemmin!
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Apex Legends « Vastaus #48 : 17.02.2024 16:21 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 578 Basaaripisteet: 4 Profiili


Kausi 20 täällä ja niin on myös 120Hz-moodi konsoleilla. Hyvältä tuntuu pelata gyrolla ilman sitä kamalaa frame pacing -nykimistä, joka riivasi peliä vuosikaudet. Pistäs Epi mietteitä, jos lurkkaat siellä jossain. On aika palata kotiin!
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Sivuja: 1 [2]
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines