Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Kalenteriin linkitetyt tapahtumat
  • Super Mario Galaxy -julkaisu: 16.11.2007
Sivuja: 1 ... 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12
Tulostusversio
Aihe: Super Mario Galaxy  (Luettu 72369 kertaa)
Re: Super Mario Galaxy « Vastaus #210 : 16.11.2007 20:09 »
Frank Jäsen Viestejä: 937 Basaaripisteet: 3 Profiili
Spoileri (osoita katsoaksesi)
Spoileri (osoita katsoaksesi)

Älytön kokemus tähän mennessä. 8 tähteä olen jo kerännyt ja peli on vetänyt minut täydellisesti sisään. Aivan mahtava teos! Nyt en kuitenkaan pelaa enempää. Jatkan ehkä sitten yöllä tai viimeistään huomenna. :P
tallennettu
Re: Super Mario Galaxy « Vastaus #211 : 16.11.2007 22:08 »
migge Jäsen Viestejä: 3 165 Basaaripisteet: 0 Profiili Vesisurffaus on varmaan helpompi niille joilla on ExciteTruck. Ohjainta pitää osata kääntää tarpeeksi maltilla. Itsellänikin meni kevyesti ekalla. Pallon päällä kävely on myös todella hauskaa ja toimii liikkeentunnistuksella mainiosti.

Paria vahinkoa lukuunottamatta en ole pelissä kuollut. Eli kolmisenkymmenen tähden jälkeen ei ole mitään ylitsepääsemättömän hankalia kohtia tullut, vaikka aina on saanut olla edes jossain määrin hereillä.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Re: Super Mario Galaxy « Vastaus #212 : 16.11.2007 22:54 »
rinturi Jäsen Viestejä: 184 Basaaripisteet: 0 Profiili
Vesisurffaus on varmaan helpompi niille joilla on ExciteTruck. Ohjainta pitää osata kääntää tarpeeksi maltilla. Itsellänikin meni kevyesti ekalla. Pallon päällä kävely on myös todella hauskaa ja toimii liikkeentunnistuksella mainiosti.

Mulla meni noihin molempiin ainakin 10 yritystä ja v-käyrään tuli muutama piikki. Voi toki johtua siitä, että olen omistanut Wiin vasta 4 viikkoa, joten en ole vielä oikein sinut ohjaimen kanssa. Tai sitten en vaan osaa.
<@Fraeon> Heinz pelas jotain 2D-Mariota, jossa pääkkärinä oli lentävä Yoshi joka tuhos lerssillään kenttää
tallennettu
Re: Super Mario Galaxy « Vastaus #213 : 16.11.2007 23:12 »
Frank Jäsen Viestejä: 937 Basaaripisteet: 3 Profiili
Vesisurffaus on varmaan helpompi niille joilla on ExciteTruck.
Voi hyvinkin olla. Olen ET:tä kaksi kertaa kokeillut ja molemmilla kerroilla on jostain syystä ollut vaikeuksia tottua ohjaukseen. Wii Playn sisältämä lehmäajelu tosin onnistuu minulta täydellisesti, kuten myös kaikki muu liikkeentunnistusominaisuuksia hyväkseen käyttävä toiminta.

Veikkaan nyt kuitenkin syyksi sitä, että pidin "kaasun" pohjalla tiukan käännöksen jälkeen, jolloin hahmo viersi ihan liikaa käännettävään suuntaan lentäen ulos polulta.
tallennettu
Re: Super Mario Galaxy « Vastaus #214 : 16.11.2007 23:18 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 800 Basaaripisteet: 0 Profiili Mulla tuossa ekassa surffauksessa oli muuten aika 1.04.xx. Mites muilla?  ;)  ;D


www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti
tallennettu
Re: Super Mario Galaxy « Vastaus #215 : 16.11.2007 23:45 »
Lanttu Jäsen Viestejä: 968 Basaaripisteet: 1 Profiili Sainpas tämä sittenkin, vaikka puolen päivän aikaan Gamestopissa sanoivatkin toimituksen myöhästyvän maanantaille. Tuntia paikan päällä kyselyn jälkeen tuli soittoa, että voi sittenkin tulla hakemaan. Olisin kyllä viikonlopun yli selvinnyt, mutta paljon mukavampihan tämä on näin.;)

Tällä hetkellä 15 tähteä kerättynä. "Normaaleissa" kentissä olen tainnut tähän mennessä kuolla jopa kerran. Sekin tahallinen hyppy ensimmäiseen mustaan aukkoon testimielessä.;D Mitään tylsää läpihuutoa ei peli kumminkaan ole ollut, eikä vaikeustasoa ole tullut kertaakaan mietittyä kummempia.

Sen sijaan nämä vähän spesiaalimmat kentät, kuten Sweet Sweet Galaxy ja palloplaneetta (mikä lie olikaan nimeltään). Näistä ensimmäiseen menin kuolemaan hävyttömän monta kertaa, hieman samaan tapaan kuin Sunshinen vastaavissa kentissä. Pallolla liikkuminen on myös varsin helppoa, ja kentän pääseekin ongelmitta läpi, jos ei jää kaikkia kolikoita sun muita keräilemään.

Yleisesti ottaen pelaaminen on täyttä parhautta, orgastista suorastaan. Ohjaus toimii täydellisesti. Enkä olisi koskaan uskonut, kuinka mukavaa puhaa niiden pikkutähtien kerääminen on.

Mulla tuossa ekassa surffauksessa oli muuten aika 1.04.xx. Mites muilla?  ;)  ;D

1.01.xx ensimmäisellä yrittämällä. Helpostihan tuota saisi parannettua, jos vaan uudelleen pelaisi.

Edit: Pitipä oikein kokeilla uudelleen, ja jokusella lisäyrityksellä pääsin alle minuutin, 59.93.:)


« Viimeksi muokattu: 17.11.2007 00:22 kirjoittanut Lanttu »
\"Vittu mää en tiedä mikä hedelmä on!\"
tallennettu
Re: Super Mario Galaxy « Vastaus #216 : 17.11.2007 00:01 »
Frank Jäsen Viestejä: 937 Basaaripisteet: 3 Profiili
Mulla tuossa ekassa surffauksessa oli muuten aika 1.04.xx. Mites muilla?  ;)  ;D
Siitä ei puhuta. :lol:
Lensin niin monta kertaa yli radan, että päätin lopulta hidastella jokaisen mutkan jälkeen, jotta sain varmasti suunnan oikeaksi. Alle aikarajan silti mentiin. ;)
tallennettu
Re: Super Mario Galaxy « Vastaus #217 : 17.11.2007 00:31 »
Lohari Jäsen Viestejä: 453 Basaaripisteet: 9 Profiili Jyväskylän Gamestopista Lantun tapaan päivällä kyselin ja sanoivat etteivät saa tämän päivän (tai no eilisen) aikana toimitusta liikkeeseen. Vähän ennen kahta sitten tuli kuitenkin yllättävä soitto, että pelin voikin jo noutaa.

11 tähteä takana, hyvillä fiiliksillä. :P

Mulla tuossa ekassa surffauksessa oli muuten aika 1.04.xx. Mites muilla?  ;)  ;D

n. 6 yrittämällä pääsin läpi ja aika noin 1.03.00 pintaan. :F
Kokoelma
tallennettu
Re: Super Mario Galaxy « Vastaus #218 : 17.11.2007 01:41 »
Frank Jäsen Viestejä: 937 Basaaripisteet: 3 Profiili  :o Ei mahoton! Huomasin juuri, että karttaruudusta katsomalla näkee omat tuloksensa (parhaat ajat, kerätyt tähdet ja kolikot jne.) ja niistä saa otettua kuvan ja lähetettyä sen Wii Message Boardille! Helppo ja mahtava tapa vertailla saavutuksia! Ainakaan kukaan ei voi huijata. ;)
tallennettu
Re: Super Mario Galaxy « Vastaus #219 : 17.11.2007 10:04 »
Aivis Nettikiusaaja Jäsen Viestejä: 978 Basaaripisteet: 0 Profiili Nyt on kerätty 15 tähteä, ja peli ei ole käynyt tylsäsksi missään vaiheessa. Muistan Sunshinea pelatessani, mite jonkun ajan päästä alkoi kyllästyttämään, eikä peliä jaksanut pelata paljoa (läpi on kuitenkin). Ekan Bowserin musiikki oli kyllä jo sitä Zelda-tasoa, melkein itkin. Nyt takaisin keräämään tähtiä  ;)
tallennettu
Re: Super Mario Galaxy « Vastaus #220 : 17.11.2007 10:23 »
finngamer Miittiparoni Jäsen Viestejä: 1 262 Basaaripisteet: 20 Profiili WWW Metacriticissa ollaan vielä kakkosena (98, Ocarinalla 99), mutta Gamerankingsin mukaan Galaxy on paras peli ikinä.

http://www.gamerankings.com/itemrankings/simpleratings.asp

On se Nintendo vaan melkoinen pelintekijä.Kieltämättä kyllä jänskättää mitä Pelaaja-lehti antaa. Kolmelle FPS:lle on sieltä lohjennyt kymppi tuosta vaan, kun Zelda ja Metroid ovat olleet ysin pelejä. Katsotaan, meinaavatko tehdä jonkun statementin Galaxynkin kohdalla.
tallennettu
Re: Super Mario Galaxy « Vastaus #221 : 17.11.2007 10:45 »
Atskuli The Corps is mother, the Corps is father. Jäsen Viestejä: 36 Basaaripisteet: 1 Profiili Vaikka te runkkaatte Galaxyn suuhun jatkuvalla syötöllä, ei se mikään täydellinen ole. Itse sitä seitsemisen tuntia pelanneena voin sanoa, että kameraongelmia todellakin on melko paljon ja muutamia ärsyttäviä seikkoja kuten, että eri observatoryihin pitää juosta aina 5min, että pääsee keräilemään tähtiä. Kentät ovat älyttömän helppoja. Jos unohtaa kentän välissä seivata pelin, sinun on pakko mennä uusi kenttä heti perään, jotta voit seivata, sillä basessa ei ole mahdollisuutta tallentamiseen..
tallennettu
Re: Super Mario Galaxy « Vastaus #222 : 17.11.2007 12:13 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 800 Basaaripisteet: 0 Profiili Ocarina of Time syrjäytetty gamerankingsissa ykköspallilta?!  :o   Uskomatonta!  En rehellisesti sanoen uskonut tämän olevan mahdollista.

Nyt taas pelaamaan!  ;D


www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti
tallennettu
Re: Super Mario Galaxy « Vastaus #223 : 17.11.2007 12:56 »
Turilas Jäsen Viestejä: 570 Basaaripisteet: 1 Profiili Eilen hain pyörällä Prismasta Marion. Ei ole ikinä jännittänyt niin paljon, onko peliä hyllyssä vai ei. Kaverin kanssa melkein juostiin Prisman kassojen ohi kohti viihdeosastoa. Siellä niitä hyllyssä komeili ja tällä kertaa ei pelin ostaminen rahatilannetta silmällä pitäen kirpaissut. On se pakolla sen 59 euron arvoinen.

Ja onhan se. Samantien, kun työpäivä oli pulkassa, aloitin migreeniin päättyvän pelaamisen. Muutama tunti meni kuin siivillä, mutta sitten alkoi päätä jomottamaan niin paljon, että oli pakko pitää taukoa ja lepäillä. Sitten kun kylmä rätti - ja lääkehoito(tm) alkoi purra, käynnistin koneen uudestaan ja jatkoin.

Tällaista peli-iloa en ole kyllä kokenut pitkään aikaan mitään peliä pelatessani. Kokoajan tekee mieli palata takaisin pelin värikkääseen ja hulluun maailmaan. Nyt minut on erotettu seuraavaksi vuorokaudeksi Mariosta, sillä vasta sunnuntaina pääsen takaisin kämpille jatkamaan.

Öh, ainoan miinuspisteen tähän astisista kokemuksista annan pelille Wiin valikkointrosta. SUUPPERRMARIOOO GALAXIII!!! Hyi hitto... Olisivat pitäytyneet vanhassa kunnon It's a me -huudossa.
tallennettu
Re: Super Mario Galaxy « Vastaus #224 : 17.11.2007 18:22 »
migge Jäsen Viestejä: 3 165 Basaaripisteet: 0 Profiili
Vaikka te runkkaatte Galaxyn suuhun jatkuvalla syötöllä, ei se mikään täydellinen ole. Itse sitä seitsemisen tuntia pelanneena voin sanoa, että kameraongelmia todellakin on melko paljon ja muutamia ärsyttäviä seikkoja kuten, että eri observatoryihin pitää juosta aina 5min, että pääsee keräilemään tähtiä. Kentät ovat älyttömän helppoja. Jos unohtaa kentän välissä seivata pelin, sinun on pakko mennä uusi kenttä heti perään, jotta voit seivata, sillä basessa ei ole mahdollisuutta tallentamiseen..
Ei täydellinen mutta lajityypissään melko lähellä sitä. Kamera on automaatilla ihan hyvä, mutta olisin toivonut että se olisi ollut enemmän itse hallittavissa. Mielestäni pelin voi kyllä tallentaa ihan taukovalikosta.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Re: Super Mario Galaxy « Vastaus #225 : 17.11.2007 20:09 »
Rignel Jäsen Viestejä: 175 Basaaripisteet: 0 Profiili
Nyt on 67 tähteä kerätty! Nyt pääsisin viimeiseen kenttään, mutta ei todellakaan tee mieli mennä, kun kaksi maailmaa on kokonaan näkemättä  :o Olen siis kerännyt kaikki tähdet maailmoista 1-4. Pelattavaa kyllä riittää...
Oho, siehän olet hionut vähän. Minulla on nyt 58 tähteä (pikkuveli vaati päästä pelaamaan... voinpahan härnätä vähän toisella kapulalla.

Olen pelannut sillä tavalla, että painun uuteen galaksiin heti kun semmoinen aukeaa. Johtunee siitä, että haluan kuunnella uusia musiikkeja. :rollaus:

Mario 64:n Bowser-kenttien musat ehdolla parhaaksi Mario-musaksi.
Wii: 1770 1925 2790 4764
tallennettu
Re: Super Mario Galaxy « Vastaus #226 : 17.11.2007 20:36 »
Frank Jäsen Viestejä: 937 Basaaripisteet: 3 Profiili No niin, nyt on tähtien määrä jo kolmenkymmenen paremmalla puolella.

Spoileri (osoita katsoaksesi)
tallennettu
Re: Super Mario Galaxy « Vastaus #227 : 18.11.2007 00:19 »
Mrum Jäsen Viestejä: 192 Basaaripisteet: 0 Profiili Samallainen olo kuin reilu vuosi sitten Twilight Princessin kanssa: surettaa kun tietää, että tämä loppuu joskus, mutta silti on pakko vain jatkaa pelaamista. :(

Vasta 18 tähteä jemmassa, mutta silti niin uskomaton peli. Aivan ylivoimaisesti generaation paras jo tässä vaiheessa.
tallennettu
Re: Super Mario Galaxy « Vastaus #228 : 18.11.2007 00:33 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 800 Basaaripisteet: 0 Profiili 51 tähteä jemmassa. Aika hassua toistaa itseään, mutta täytyy totisesti ihmetellä miten ihmeessä yksi ainoa peli voi olla näin täynnä puhdasta mahtavuutta! Jos olisin pari vuotta sitten, niinkuin ajattelin, lopettanut peliharrastuksen täysin, olisin todennäköisesti kitunut nyt suunnattomasti Mario Galaxyn arvosteluiden äärellä. Tätä peliä pelattuaan todella ymmärtää mitä tämän harrastuksen äärellä voi parhaimmillaan kokea. Sellaista, mitä mikään muu ei voi antaa.

22-vuotiaana Mario Galaxyn ääressä, tunnen olevani se sama lapsen uskolla maailmaa katseleva poika, joka avasi Super Mario Bros 3:n joululahjakääröstään tai pelasi ensimmäistä kertaa Super Mario Worldia kaikessa 16-bittisessä loistossaan. Tai ehkä vielä sopivimmin: harhaili ensimmäistä kertaa aidossa 3D-maailmassa prinsessan linnan ympärillä Super Mario 64:ssä, tarkalleen kymmenen vuotta sitten.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti
tallennettu
Re: Super Mario Galaxy « Vastaus #229 : 18.11.2007 01:40 »
Tan Jäsen Viestejä: 703 Basaaripisteet: 1 Profiili Noniin 104 tähteä ja loput 16 pitäisi vielä saada, luultavasti kaikki komeettahaasteita. Kellään yhtään hajua miten helvetissä se komeettojenvaihto Luma toimii? Syötettyäni sille starbitit esille tulee kartta jossa voi vaan naksuttaa jotain random kohtaa, ei minkäänlaista tekstiä että "transfer comet to Good Egg Galaxy" tms.

edit. Eipä mitään enään, tiedossa on miten 15 viimestä tähteä saadaan. Tiedossa on myös se että niiden saaminen tulee olemaan yhtä helvettiä ja persepaskaa. Haastetta sillä vittumaisimmalla mahdollisella tavalla mitä Mario-pelissä voi olla. Kerää 100 coinia, jos kuolet kerrankin niin joudut aloittamaan taas nollasta, perkele.


« Viimeksi muokattu: 18.11.2007 03:05 kirjoittanut Tan »
tallennettu
Re: Super Mario Galaxy « Vastaus #230 : 18.11.2007 12:53 »
6puu Jäsen Viestejä: 77 Basaaripisteet: 0 Profiili Huhhuh, on tullut pelailtua. Noin kymmenen tähteä päivässä olen keräillyt ja nyt niitä on abaut 35. Pelattavuus on ollut nannaa. On se jännä miten kaikki hypyt luonnistuivat kuin selkärangasta enkä ole edes ohjekirjaa lukenut. Ohjaus on melkien identtinen Super Mario 64:n kanssa vaikka Wiin kapulalla onkin. Kuolemia ei ole tullut kuin näissä tasoloikkamaissa ja pari omaa mokaa tavallisissa, mutta eihän se helppous paljoa tällaisessa pelissä ärsytä.

Pelin saaminen olikin sitten yhtä rumbaa. Torstaina olin Tikkurilassa käymässä ja poikkesin VPD:ssä katsomassa jos vaikka olisi Galaxya hyllyssä. Ja sieltähän löytyi, joten kassalle vaan, mutta kassasetä sanoi että ei voi myydä vaikka hyllyssä onkin ja tervetuloa huomenna kymmeneltä. Sehän nyt on selvää että sinne en mennyt vaan ostin pelin jo torstaina oman paikkakunnan kaupasta. :D
Always roll deep on the streets like the mafia
tallennettu
Re: Super Mario Galaxy « Vastaus #231 : 18.11.2007 15:03 »
Tan Jäsen Viestejä: 703 Basaaripisteet: 1 Profiili 114 tähteä, 6 jäljellä. Muutama tulee olemaan kyllä vaikea. Tullut pelattua ehkä hieman liikaa kun ostin pelin vasta perjantai iltana. :) Mahtava tekele, ei voi muuta sanoa. Toy Time Galaxy tähän mennessä henk. koht. suosikki. Se musiikki...
tallennettu
Re: Super Mario Galaxy « Vastaus #232 : 18.11.2007 18:57 »
teidon Jäsen Viestejä: 875 Basaaripisteet: 0 Profiili Kaikki tähdet kerättynä... Eipä kai tästä muuta voi sanoa kuin että mahtava peli alusta loppuun. Kameran kanssa tosin välillä jotain pientä ongelmaa mutta ei mitään sellaista mistä ei olisi selvinny. Pieniä murusia jäi hampaiden väliin [pari mitätöntä spoileria]
Spoileri (osoita katsoaksesi)

Suosittelen muuten että käytte niittaamassa Bowserin about heti kun se on mahdollista... Ei pala käämi niiden kolikkojen keräämiseen ihan niin pahasti kun on muitakin tähtiä vielä kerättävänä...


Ja tietenkin kun tuli 120 tähteä kerättyä niin pitihän sitä Luigiakin vähän kokeilla... noh 5 tähteä tuli kerättyä heti kättelyssä. Huonoja tälläset pelit ku ei voi lopettaa niiden pelaamista. ;)
tallennettu
Re: Super Mario Galaxy « Vastaus #233 : 18.11.2007 19:49 »
teidon Jäsen Viestejä: 875 Basaaripisteet: 0 Profiili Bowserin ku pieksee "lopullisesti" niin tiettyihin kenttiin saattaa tulla violetti komeetta, toimii samaan tapaan kuin muunkin väriset komeetat. Violetin komeetan vaikuttaessa pitää kerätä 100 violettiä kolikkoa ko. kentästä. Osa on ihan kivoja juokse ympäriinsä ja kerää ämpäri kaupalla kolikoita, osa taasen raastaa hermoja enemmän tai vähemmän ja jotkut on aika haastavia olematta kuitenkaan ärsyttäviä. Tietyissä kentissä ottaa päähän se kun ne on ihan tavallisia kenttiä, vihollisia siellä täällä jne. Ja sitten jos kuolee niin joutuu alottamaan koko keräily rumpan alusta. Kiva ku on muutaman minuutin keräilly kolikoita ja ~90 kolikkoa hallussa ja sitten menee kuolemaan johonkin...
tallennettu
Re: Super Mario Galaxy « Vastaus #234 : 18.11.2007 19:52 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 800 Basaaripisteet: 0 Profiili No ei paha.  Galaxyssä on kuitenkin kierrätystähtiä huikeasti vähemmän kuin Sunshinessa, jossa oli mm.  siniset kolikot, punaiset kolikot, juoksukisa ja sinisen Marion jahtaaminen.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti
tallennettu
Re: Super Mario Galaxy « Vastaus #235 : 18.11.2007 20:01 »
teidon Jäsen Viestejä: 875 Basaaripisteet: 0 Profiili Totta. Galaxyn ja Sunshinen suurin ero on juuri siinä että Galaxyssä ei juurikaan ole samoja kenttiä yhä uudelleen ja uudelleen ja ... Toisin kuin Sunshinessä jossa joka maailmassa oli samat tehtävät; juoksukilpailu, kerää x kolikkoa jne. Nuo violettien kolikkojen keräykset on siinä mielessä siedettäviä (vaikka niitä onkin aika monta) että ne on lähes jokaisessa kentässä erilainen. Joskus aika rajoittaa, joskus kenttä etenee automaattisesti eikä jarruja ole, joskus pitää osata tasoloikkia, joskus jotakin spesiaalia ja joskus jotain muuta spesiaalia ja niinpäin pois.
tallennettu
Re: Super Mario Galaxy « Vastaus #236 : 18.11.2007 21:55 »
Tan Jäsen Viestejä: 703 Basaaripisteet: 1 Profiili Kellään muulla käynyt niin että pelin mukana tullut manuaali on vain ruotsiksi ja tanskaksi? Piti huvin vuoksi lueskella mutta eihän tästä mitään tuu. Joku cockuppi varmaan käyny. edit: Aijaa tulipahan sitten huomattua että takakansikin on ruotsiksi ja tanskaksi, mitä ne tyypit siellä Gigantissa on oikee möhlineet. :D Ei oikeen tullut koteloa katteltua kun piti päästä pääateriaan heti käsiksi.
tallennettu
Re: Super Mario Galaxy « Vastaus #237 : 18.11.2007 22:20 »
Lanttu Jäsen Viestejä: 968 Basaaripisteet: 1 Profiili
Kellään muulla käynyt niin että pelin mukana tullut manuaali on vain ruotsiksi ja tanskaksi? Piti huvin vuoksi lueskella mutta eihän tästä mitään tuu. Joku cockuppi varmaan käyny. edit: Aijaa tulipahan sitten huomattua että takakansikin on ruotsiksi ja tanskaksi, mitä ne tyypit siellä Gigantissa on oikee möhlineet. :D Ei oikeen tullut koteloa katteltua kun piti päästä pääateriaan heti käsiksi.

Ainakin kaikilla GameStopista ostaneilla, kuten minulla, on sama tilanne. Gigantin nykytilanteesta ei ole tietoa, mutta ainakin kaverin aikoinaan ostamassa Super Smash Bros Meleessä ja mahdollisesti myös Metroid Primessä oli ruotsikannet. Voi siis hyvin olla, että Gigantti saisi vieläkin (Nintendon?) pelit samasta pohjoismaalaisesta keskusvarastosta, jolloin kannet ovat myös kaikkea muuta kuin suomea. Norjastahan tuo on alunperin lähtöisin.
\"Vittu mää en tiedä mikä hedelmä on!\"
tallennettu
Re: Super Mario Galaxy « Vastaus #238 : 18.11.2007 22:53 »
Lohari Jäsen Viestejä: 453 Basaaripisteet: 9 Profiili 66 tähteä keräsin. :)
Ens viikonloppuna jatkuu..

Ja ruotsikansista vielä. Kaveri oli muistaakseni ainakin Oulun Pelimiehestä (?) saanut myös samaa ruotsi-tanska komboa olevan pelin.
Kokoelma
tallennettu
Re: Super Mario Galaxy « Vastaus #239 : 18.11.2007 23:43 »
Frank Jäsen Viestejä: 937 Basaaripisteet: 3 Profiili Noniin, nyt on kasassa 57 tähteä, kaikki kerätty kolmen päivän aikana. Pelottaa, että peli on ihan liian nopeasti ohi, mutta toisaalta toinen läpipeluukerta houkuttelee jo nyt mieltä. :P

Muutaman kerran on nyt tullut sellainen olo, etten jaksa tätä kenttää uudelleen. Syy tosin taitaa olla se, että tahdon nähdä mahdollisimman paljon Galaxysta, joten en enää millään jaksaisi koluta samoja paikkoja uudelleen. Hauskaahan sekin on, mutta tässä vaiheessa kärsivällisyyteni alkaa pettää. Alkutaipaleellahan siirryin seuraavaan galaxiin vasta, kun olin saanut kaikki kolme perustähteä, mutta nyt saatan mennä toiseen galaksiin ensimmäisen jälkeen, vain kokeakseni millainen seuraava on. Ehkä hieman typerää, mutten voi sille mitään.
tallennettu
Sivuja: 1 ... 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2023
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines