Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Kalenteriin linkitetyt tapahtumat
  • Super Mario Galaxy -julkaisu: 16.11.2007
Sivuja: 1 2 [3] 4 5 6 7 8 ... 12
Tulostusversio
Aihe: Super Mario Galaxy  (Luettu 85860 kertaa)
Re: Super Mario Galaxy « Vastaus #60 : 06.09.2007 15:39 »
Cyrus Jäsen Viestejä: 904 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Tämä on eka peli, jonka takia Wii alkaa vaikuttaa pakko-ostokselta jossain vaiheessa. Metroidin ollessa ainakin arvosteluiden perusteella juuri sellainen kuin pelkäsinkin sen olevan, tippui kiinnostukseni sitä kohtaan todella paljon (joskin pitää sekin silti hankkia ja läpi pelata), mutta tämä vaikuttaa aivan mahti peliltä. Saa nähdä joutuuko vielä tänä vuonna Wiin hankkimaan..
tallennettu
Re: Super Mario Galaxy « Vastaus #61 : 06.09.2007 16:21 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Paljon kuvia, ainakin osa oli minullekin uusia



Bump mapping näyttää aika kivalta Galaxyssä.



www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Super Mario Galaxy « Vastaus #62 : 02.10.2007 22:48 »
WeePee Väsynyt kokki Jäsen Viestejä: 70 Basaaripisteet: 1 Profiili See how Mario begins his journey to the stars.

SPOILER


http://www.gametrailers.com/player/25847.html


SPOILER


Nyt: Modern warfare 2 ja 10/10 netti... parhautta
tallennettu
Re: Super Mario Galaxy « Vastaus #63 : 02.10.2007 23:04 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili Wow........


Teki vaikutuksen. Uskon että Galaxy on jopa onnistuneempi kuin Zelda: TP tai MP3. Ja se on paljon se.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Re: Super Mario Galaxy « Vastaus #64 : 02.10.2007 23:19 »
Frank Jäsen Viestejä: 937 Basaaripisteet: 3 Profiili Tuo video nostatti kyllä minunkin odotuksiani! Tästä tulee kyllä taas yksi pakko-ostos. Ihan kuin niitä ei jo nyt olisi tarpeeksi. :rollaus:
tallennettu
Re: Super Mario Galaxy « Vastaus #65 : 03.10.2007 09:40 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Siis wau, tuossa videossa sienivaltakunta näytti upeammalta kuin koskaan. Tavallaan tuli tuon jälkeen hieman haikea fiilis sen vuoksi, että Galaxyssä tuskin muuten pääsee mushroom kingdomissa pelaamaan. Tuossa siihen sinne oli saatu juuri oikea, kaoottinen ilmapiiri.

Vaikka mistä sitä tietää, lopputasot saattavat sijoittua juuri sienivaltakuntaan? En näe sitä mitenkään mahdottomana ajatuksena.

Juonellisesti tämä peli näyttää voittavan jopa
Spoileri (osoita katsoaksesi)
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Super Mario Galaxy « Vastaus #66 : 04.10.2007 13:55 »
WeePee Väsynyt kokki Jäsen Viestejä: 70 Basaaripisteet: 1 Profiili Ei vittu! 4 pukua lisää  :o :o :o http://www.nintendo.co.jp/wii/rmgj/action/action.html

Kohta pitää koodailla adblockkiin sana Mario Galaxy. Ei tästä tuu muuten mitään. Koko ajan tippuu pieniä tiedonmurusia pelistä. Pitäishän pelistä jäädä jotain ihmettelemistä itsellekin.


« Viimeksi muokattu: 04.10.2007 14:02 kirjoittanut WeePee »
Nyt: Modern warfare 2 ja 10/10 netti... parhautta
tallennettu
Re: Super Mario Galaxy « Vastaus #67 : 04.10.2007 14:02 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Tanooki-Mario!?  ;D

Tehkää tästä nyt se SMB3:n 3D-versio!
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Super Mario Galaxy « Vastaus #68 : 07.10.2007 15:47 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Siitä on nyt jo viisi vuotta.

Olin käymässä siskoni luona, juurikin tarkoituksella Super Mario Sunshinen julkaisun alla, koska silloisessa kotikaupungissani ei ollut yhtään pelikauppaa. Enkä halunnut sohlata postimyyntifirmojen kanssa, tahdoin pelin välittömästi julkaisuaamuna käteeni. Julkaisupäivää olinkin odottanut kuin kuuta nousevaa viimeisen vuoden ajan. Luigi´s Mansion, Rogue Squadron 2 ja Pikmin oli pelattu läpi ties kuinka moneen kertaan.

26. lokakuuta, vuonna 2002 valkeni syksyisen kirpeänä. Ilma oli kuitenkin kirkkaan pilvetön, vaikkakin melko kylmä. Lähdin heti aamusta läheiseen kauppakeskukseen ja rynnistin pelikauppaan sisään silmäillen samalla GameCube-hyllyä. Ja siellähän se ihanuus jo köllötteli minua odottamassa: uudenkarhea Super Mario Sunshine, jonka myyjä ojensi minulle 64,90 euron maksua vastaan. Fiilis oli maailman paras.

Cubea minulla ei ollut tuolla reissulla tietenkään mukana, joten sen matkan kotiin selailin pelin ohjekirjaa ja luin sen ainakin kolmeen otteeseen tarkkaakin tarkemmin läpi. Poistuin siis PK-seudulta jo tuona samaisena päivänä kun pelin sain hyppyysini, ja bussimatka kotiin kesti melkein 4 tuntia, joten olo oli mitä malttamattomin.

Miten hienoa se olikaan saapua kotiin, tehdä iso pino voileipiä viereen ja ottaa 1,5 litran cola-pullo kaapista ja samalla sujauttaa hartaasti odotettu, uusi Super Mario-seikkailu pelikonsoliin.  Tähän kulminoituu yksi niistä syistä, miksi olen GC:n omistaja, ajattelin. Jos tämä nyt olisi pettymys, se olisi erittäin erittäin karvas sellainen.

Super Mario Sunshine lunasti kuitenkin kaikki lupauksensa omalla kohdallani! Olin siihen aivan helvetin tyytyväinen, ja tähän päivään mennessä olen läpäissyt sen ainakin viisi kertaa, joista 3 läpäisyä on tapahtunut 120 kiiltomerkillä.

............

Super Mario Galaxyn odottaminen on omannut samaisia piirteitä kuin mitä pelin edeltäjän tapauksessa. Ja nyt, kun pelin julkaisuun on aikaa enää n. 1,5 kuukautta, alan tuntea sitä samaa vanhaa magiaa kuin tunsin ennen Super Mario 64:n ja Super Mario Sunshinen julkaisua. Magiaa, mihin tarvitaan aina jonkun erittäin odotetun pelin julkaisu.  Metroid Prime 3 ei vielä tuota sitä minulle, mutta Mario Galaxy onkin odotuslistalla kaikista korkeimmalla pallilla. Ollut jo ties kuinka pitkään.

Toivottavasti viiden vuoden kuluttua kirjoitan Galaxyn julkaisusta samanlaista legendaa ja muistelen miten hienoa sen pelin odottaminen ja näppeihin saaminen silloin olikaan. Konsolipelaaminen on kuitenkin parhaimmillaan sellaista, että itse pelaaminen ja pelin läpäiseminen on pieni osa itse kokonaiselämystä. Näin suurien julkaisujen suhteen myös odottaminen ja hype muodostaa suuren osan siitä.  Hype voi olla toisaalta olla myös vaarallista, mutta se ei omalla kohdallani todellakaan tappanut Super Mario Sunshinea. Ei sitten alkuunkaan.


« Viimeksi muokattu: 07.10.2007 15:52 kirjoittanut Ephram »
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Super Mario Galaxy « Vastaus #69 : 18.10.2007 17:39 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW HYPE kasvaa, pää räjähtää.  Ette huomanneet, että tämä on kolmas peräkkäinen postaus.. Jooko?

Nintendon Japanin sivuilla Galaxyn arvostettu tekijätiimi on valotellut pelin ominaisuuksia pala palalta, nyt oli vuorossa osa 3.

Super Mario Galaxyn soundtrack on KOKONAAN orkestroitu!

Anteeksi tämä peelomaisuus, mutta nyt en kyllä enää tiedä miten pystyn pitämään itseni koossa nämä kuukauden päivät. Tämä ajaa jo maanisen Sunshinenkin odotuksen ohi. 

Tekijät kertovat, epävirallinen käännös enkuksi
Japanin sivut, löydät täältä mm. fantastisen Mario Galaxy-teeman orkesterin kanssa soitettuna! Sweeeeeeeet!

Sokerina pohjalla:

http://www.nintendo.co.jp/wii/rmgj/action/spring_mario.html


Täysin hullua! Haluan tämän pelin! SMG tulee nauramaan kaikille muille tämän vuoden peleille räkäisesti päin naamaa ja nostamaan Wiin loppuvuoden kuumimmaksi konsoliksi. Tulkaa luokseni IGN:n 10.0 arvosanat, tiedän että olette jo oven takana.


www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Super Mario Galaxy « Vastaus #70 : 18.10.2007 18:18 »
Fyysinen Preesens Pakko toistaa Jäsen Viestejä: 1 838 Basaaripisteet: 1 Profiili
Täysin hullua! Haluan tämän pelin! SMG tulee nauramaan kaikille muille tämän vuoden peleille räkäisesti päin naamaa ja nostamaan Wiin loppuvuoden kuumimmaksi konsoliksi. Tulkaa luokseni IGN:n 10.0 arvosanat, tiedän että olette jo oven takana.
Ja sit sä myyt kaikki pelit ja pelikoneet?
My name is Dexter. Unlike many of you believe, I’m not a serial killer. I’m not very much afraid of blood either.

-----

Fyysinen Preesens moderaattoriX.
tallennettu
Re: Super Mario Galaxy « Vastaus #71 : 18.10.2007 19:16 »
Tiger Jäsen Viestejä: 81 Basaaripisteet: 0 Profiili Toivottavasti Nintendo osaa mainostaa tätä järkevämmin kuin Metroid Prime 3:sta. Eli samanlaista mainostusta kuin Halo 3 on/oli. Muuten voi käydä samallalailla kuin Mp3.

Tuli itsekkin tämä nyt sitten varattua GameStopin ansiosta. Toivottavasti ei petä.




E: Ja toi graffa näyttää oikeesti ihan HD grafiikalta 8)

tallennettu
Re: Super Mario Galaxy « Vastaus #72 : 18.10.2007 19:21 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Nii-i, tuleeko lähiviikkoina jotakin ladattavaa matskua? Luulisi, että tulisi.


Super Mario Galaxy ansaitsisi myydä 10 miljoonaa. Ja tämän sanon pelkästään 10 minuutin DigiExpo-kokemuksilla ja nähtyjen videoiden/kuvien jälkeen.  Ja kun muistetaan, että DS:n New Super Mario Bros. on kyennyt tähän päivään mennessä maailmanlaajuisesti juurikin n. 10 miljoonan myydyn pelin määrään, voi Galaxystä tulla Nintendolle todellinen jättimenestys.

Toivottavasti mainoksiakin nähdään. Olisi makeeta nähdä myös Suomessa SMG-mainos telkussa.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Super Mario Galaxy « Vastaus #73 : 18.10.2007 19:55 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili Heh. Epi on tulessa.  :P

Kyllä tämä aivan mahtavalta vaikuttaa. Ei voi kun toivoa että kaikki menisi loppuun asti hyvin. Niin markkinoinnin kuin itse pelin laadunkin suhteen. Oli miten oli, tulee tämä olemaan sellainen hujanapurkki Nintendon ystäville että oksat pois.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Re: Super Mario Galaxy « Vastaus #74 : 19.10.2007 01:06 »
Xerobos Jäsen Viestejä: 336 Basaaripisteet: 0 Profiili
Super Mario Galaxyn soundtrack on KOKONAAN orkestroitu!
Ööh... en haluaisi olla ilonpilaaja, mutta tuo on vähän sama kuin innostuisi
Toyotasta, joka on ILMASTOITU!
(Killzone 2:ssa) "Seiniä ja sillankaiteita pitkin pomppiessa tuli tosin enemmän mieleen Mirror's Edgen pelaaminen kuin karskin toimintapelin"
tallennettu
Re: Super Mario Galaxy « Vastaus #75 : 19.10.2007 03:01 »
Mrum Jäsen Viestejä: 192 Basaaripisteet: 0 Profiili
Ööh... en haluaisi olla ilonpilaaja, mutta tuo on vähän sama kuin innostuisi
Toyotasta, joka on ILMASTOITU!

Nintendon tapauksessa tuosta saa kyllä riemastua.
tallennettu
Re: Super Mario Galaxy « Vastaus #76 : 19.10.2007 12:43 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW
Ööh... en haluaisi olla ilonpilaaja, mutta tuo on vähän sama kuin innostuisi
Toyotasta, joka on ILMASTOITU!

Nintendon tapauksessa tuosta saa kyllä riemastua.
Aivan niin, koska:


a) Nintendon hovisäveltäjät loihtivat hemmetin hyräiltäviä ja tarttuvia teemoja, jotka orkesterin kanssa soitettuna heräävät entistäkin kirkkaampaan kukoistukseen.

b) Nintendo on tavannut olla jääräpää näissä jutuissa. Zelda TP:n soundtrackin piti jo olla orkestroitu, mutta niin vain kävi ettei se ollutkaan, fanit pettyivät. TP:ssä on varsin hyvä soundtrack, mutta orkesterin kanssa soitettuna se olisi ollut.. WOW-kokemus.



Eikä Super Mario Galaxy ole pelimaailman Toyota!  >:(   Sehän on autona keskikastia! Krais Seik.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Super Mario Galaxy « Vastaus #77 : 19.10.2007 13:35 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili Xerobossin on varmasti paha olla.


Komia uusi traileri/mainos: http://www.youtube.com/watch?v=iSiG9yJLDoc

Uusi siis ainakin minulle.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Re: Super Mario Galaxy « Vastaus #78 : 19.10.2007 14:19 »
Xerobos Jäsen Viestejä: 336 Basaaripisteet: 0 Profiili
Eikä Super Mario Galaxy ole pelimaailman Toyota!  >:(   Sehän on autona keskikastia! Krais Seik.
Ehkä vähän huono vertaus. Jotenkin se vain assosioitui Nintendosta, suosittu ja kohtuuhintainen peruspenan valinta. Mutta orkestroitua soundtrackkia peleissä on varmaan ollut jo PS1:en ajoista lähtien, mutta kaipa se on Nintendo-leirissä hurraamisen aihe.

Xerobossin on varmasti paha olla.
Kuis? Ai, koska en pidä Nintendoa universaalisen parhauden tekijänä?
(Killzone 2:ssa) "Seiniä ja sillankaiteita pitkin pomppiessa tuli tosin enemmän mieleen Mirror's Edgen pelaaminen kuin karskin toimintapelin"
tallennettu
Re: Super Mario Galaxy « Vastaus #79 : 19.10.2007 14:42 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili
Kuis? Ai, koska en pidä Nintendoa universaalisen parhauden tekijänä?
Mielipiteestä viis. Tarviiko sitä kuitenkaan tulla negatiivisia tunteitaan tulla purkamaan joka ikiseen Nintendoa koskevaan aiheeseen?
www.playfire.com/migge
tallennettu
Re: Super Mario Galaxy « Vastaus #80 : 19.10.2007 17:39 »
Sousuke Vieras
3 virallinen traileri. Hype on tänään suurempi kuin koskaan!
Tulis jo!  :o
tallennettu
Re: Super Mario Galaxy « Vastaus #81 : 19.10.2007 17:59 »
tombbi Jäsen Viestejä: 126 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Harvemmin Mario pelit niin innostavat, mutta tämä vaikuttaa upealta :o Saapahan Wiillekkin jotain käyttöä :P
I see your face but I can't decide now
If it's real or just in my mind
I see your face, and it says with a smile
"Welcome to hell, 'cause this is where you'll die"
tallennettu
Re: Super Mario Galaxy « Vastaus #82 : 20.10.2007 00:59 »
Xerobos Jäsen Viestejä: 336 Basaaripisteet: 0 Profiili
Mielipiteestä viis. Tarviiko sitä kuitenkaan tulla negatiivisia tunteitaan tulla purkamaan joka ikiseen Nintendoa koskevaan aiheeseen?
Aijaa, eli pelaajalauta.fissä saa peeloilla Nintendon puolesta, mutta ei sitä vastaan. Asia selvä, yritän pitää mielessä. ;)
(Killzone 2:ssa) "Seiniä ja sillankaiteita pitkin pomppiessa tuli tosin enemmän mieleen Mirror's Edgen pelaaminen kuin karskin toimintapelin"
tallennettu
Re: Super Mario Galaxy « Vastaus #83 : 20.10.2007 15:43 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili
Mielipiteestä viis. Tarviiko sitä kuitenkaan tulla negatiivisia tunteitaan tulla purkamaan joka ikiseen Nintendoa koskevaan aiheeseen?
Aijaa, eli pelaajalauta.fissä saa peeloilla Nintendon puolesta, mutta ei sitä vastaan. Asia selvä, yritän pitää mielessä. ;)

Henk koht ainakin valitan aina kun on aihetta. Ei minua kiinnosta jos ketään ei kiinnosta. Tulee kohta konsolifin mieleen jossa käytännössä osa aiheista/alueista on pelkälle hypetukselle varattuja :rollaus:

Mutta, ettei ihan puuta heinää puhuta niin kyllä se Nipa aika universaalin laadun tae on.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Re: Super Mario Galaxy « Vastaus #84 : 20.10.2007 18:53 »
Melfice_ Rento ja seksikäs. Jäsen Viestejä: 1 033 Basaaripisteet: 0 Profiili Ei kannata välittää zoukan nintendohehkutuksesta. Miehelle oli lopulta RYHMÄ    PAINE liikaa joten mies on nykyään nintendofani eli polvillaan nintendon edessä!
N
tallennettu
Re: Super Mario Galaxy « Vastaus #85 : 24.10.2007 09:32 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Ensimmäinen arvostelu! Famitsu antoi....

Spoileri (osoita katsoaksesi)


- Keeps up the feeling of “I wanna see what’s in the next level!”
- Gradually builds up things available in game, keeping a good difficulty balance and level design.
- Gravity change gimmicks and special actions improve boss fights.
- Wiimote controls work almost too well
- Tempo is abnormally good
- Just being able to point and gather star pieces in exhilarating.
- Game everyone can enjoy






www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Super Mario Galaxy « Vastaus #86 : 30.10.2007 20:18 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Kaikkien tuntema pelisivusto Deeko on arvostellut Super Mario Galaxyn ja antoi arvosanaksi....

Spoileri (osoita katsoaksesi)

http://www.deeko.com/nintendo_wii/reviewDetail.asp?id=921


Kuulen Deekosta nyt ekaa kertaa, mutta jos sivuilla on kerta yksi ensimmäisistä länsimaisista Super Mario Galaxy - arvosteluista, niin ei kai sitä muu auta kuin sanoa: hyvää työtä poijaat!


 
Lainaus
So in the end, you've got a fairly eclectic mix of ground to cover, which leads to the game's amazing replay value and fun factor, as you'll want to keep coming back to each galaxy, each area, even just to run around, something I haven't done in a game since Super Mario 64 - quite a testament to Galaxy's quality.

Lainaus
The controls for the game are, quite simply put, perfect. There was never a moment where I became frustrated, never one time in which I wanted to put the Wii Remote down.

Lainaus
The graphics in the game are, as expected, the best that the Wii has to offer for now. Many people (including myself) make negative remarks about the Wii's abilities now and then (okay, all the time), but this game really shows what the system can do. The environments are vast, beautiful, and very colorful. The detail allowed with the art style amazes at times and the enemy and character models are simply gorgeous. I'm most impressed by Bowser, who, for the first time, made me shocked at how good a Wii game can look

Lainaus
The music is just as good, and maybe even the best aspect of the game. And before you ask, yes, the music is orchestral (waits for happy fanboys to quiet down from their excitement). I really wanted this kind of score in Twilight Princess (waits for angry fanboys to stop yelling at him), though I'm extremely happy to see it now in Galaxy










« Viimeksi muokattu: 30.10.2007 20:34 kirjoittanut Ephram »
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Super Mario Galaxy « Vastaus #87 : 30.10.2007 22:39 »
PetriP-TNT Jäsen Viestejä: 129 Basaaripisteet: 0 Profiili Deeko on lähteenä yhtä luotettava kuin Rocky_Balboa.

edit: Ja ei ollu Deeko edes ensimmäinen kun se belgialainen lehti arvosteli Galaxyn jo kuukausi sitten  :lol:
Spoileri (osoita katsoaksesi)
Kokoelma
tallennettu
Re: Super Mario Galaxy « Vastaus #88 : 01.11.2007 09:37 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Kun suoritti Super Mario 64:n 120 tähdellä sai palkinnoksi Yoshin linnan katolle, Super Mario Sunshinessa vastaava palkinto oli periaatteessa vain yksi lisäkuva ennen lopputekstejä. Mutta, Mario Galaxyssä tämä palkinto täydellisestä läpäisystä on jotain niin paljon parempaa... Lue jos haluat, eihän tämä mikään jättimäinen spoileri ole, mutta...


Spoileri (osoita katsoaksesi)
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Super Mario Galaxy « Vastaus #89 : 01.11.2007 15:51 »
Frank Jäsen Viestejä: 937 Basaaripisteet: 3 Profiili
Spoileri (osoita katsoaksesi)
Spoileri (osoita katsoaksesi)
tallennettu
Sivuja: 1 2 [3] 4 5 6 7 8 ... 12
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines