Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: [1]
Tulostusversio
Aihe: Resident Evil 4 Remake  (Luettu 1174 kertaa)
Resident Evil 4 Remake « : 21.10.2022 07:43 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 766 Basaaripisteet: 0 Profiili https://www.youtube.com/watch?v=9p0YVZy2hXI

Oli kyllä hymy herkässä, kun katselin tätä uusinta gameplaytä tänä aamuna. Ei tietenkään 1:1-kamaa originaaliin verrattuna, mutta kuitenkin uskollisempaa kuin odotin. Alun huikea kaaos kylässä on ainakin yhtä hullua settiä, ellei jopa hullumpaa.

Pelkäsin myös, että pelistä tehtäisiin liian vakava ja originaalin camp-henkisyys kadotettaisiin täysin, mutta jo Leonin uudet onelinerit vievät tätä pelkoa pois. Tuleeko tästä tusinakamaa? No fucking way!  8)

Starfieldin ohella odotan tätä nykyisen sukupolven peleistä eniten.


« Viimeksi muokattu: 21.10.2022 07:54 kirjoittanut Ephram »
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti
tallennettu
Vs: Resident Evil 4 Remake « Vastaus #1 : 21.10.2022 19:01 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 506 Basaaripisteet: 4 Profiili Näytti kyllä yllättävän hyvältä. Odotukset olivat täysin nollassa, ja trailerin alun sniikkailun perusteella olin jo heittämässä pyyhkeen kehään, kunnes meno alkoikin - luojan kiitos - muuttua toimintapitoisemmaksi. Jo se fakta, että tässä tuskin on mitään REmake 2 -tyylistä nopanheittoampumista, jossa joudut pahimmillaan ampumaan 50 pääosumaa ilman, että mitään tapahtuu, tekee Remake 4:stä pelaamisen arvoisen.

Eniten pelottaa pomotaistelut, jotka olivat REmake 2:ssa täyttä roskaa - sitä samaa päätöntä ympyrässä juoksemista ja weak pointtien ampumista. QTE-kohtaukset tekivät alkuperäisistä pomotaisteluista legendaarisia. Entä kuinka paljon alkuperäisestä pelistä on karsittu? Veikkaan, että ihan helvetisti. Eivät millään ole voineet tehdä näin lyhyessä ajassa remakesta alkuperäisen kaltaista 20-tuntista järkälemäistä peliä, jossa ei ole muutamaa hassua kohtausta lukuunottamatta mitään ylimääräistä. Veikkaan, että suurin osa pelistä vietetään kylässä ja sitten siirrytään hetkeksi linnaan, finaali on lyhyt piipahdus saarella. Peli on ehkä kymmentuntinen, jos sitäkään.
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Vs: Resident Evil 4 Remake « Vastaus #2 : 25.10.2022 20:17 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 510 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW
Entä kuinka paljon alkuperäisestä pelistä on karsittu? Veikkaan, että ihan helvetisti.

https://www.youtube.com/watch?v=pQsyi4j1RqM

Story-trailerissa oli aika paljon vanhoja tuttuja juttuja. Voihan niiden rooli tietysti olla hyvin erilainen tässä remakessa.

Anyways. Odotuslistalla on peli.
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Vs: Resident Evil 4 Remake « Vastaus #3 : 25.10.2022 21:00 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 766 Basaaripisteet: 0 Profiili Capcom jo retosteli, että pelin pituus on about sama kuin originaalin. Alueiden painotus toki voi olla erilainen, kuten Scarfkin ounasteli.

Kaikki kuitenkin viittaa siihen, että tästä tulee ikimuistoinen rimeikki.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti
tallennettu
Sivuja: [1]
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2022
Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2008, Simple Machines