Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 ... 4 5 6 7 8 [9]
Tulostusversio
Aihe: Nintendo Direct -tilaisuudet  (Luettu 66570 kertaa)
Vs: Nintendo Direct -tilaisuudet « Vastaus #240 : 28.06.2022 14:52 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 806 Basaaripisteet: 0 Profiili Sisäpiiriläisten info piti kutinsa; Direct tänään klo 16.00.

Mutta ei tosin SE Direct, jota fanit odottivat. Nintendo kaivaa "partner showcasen" naftaliinista melko tujulla 25 minuutin esityksellä. Nyt onkin liikkeellä huhu, jonka mukaan Nintendo esittelee 1st party -tarjontaansa ensi kuun aikana. Tiedä sitten, miksi jakoivat nämä tällä kertaa näin. Ehkä kolmansien osapuolien julkaisuja on tulevalle syksylle yksinkertaisesti todella runsas määrä?

Potentiaalia tällä kyllä on: Persona-pelit, Mario+Rabbids 2, FF Pixel remasterit, Silksongin julkaisupäivä, Nier, Goldeneye 007 (no, onko tämä 3rd party -peli vai ei, kun Nintendo omistaa sen oikeuksista osan?)

Veikkaan, että saadaan aika kiva kattaus pelejä syksylle jo tästä showsta – ainakin jos tykkää weeb-seteistä.  8)


EDIT: aika tiukka settihän tämä oli. Esimerkiksi lokakuussa pusketaan ulos Nier, Persona 5R ja Mario+Rabbids 2 plus tod.näk joku Nintendon oma julkaisu!

« Viimeksi muokattu: 28.06.2022 17:06 kirjoittanut Ephram »
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti
tallennettu
Vs: Nintendo Direct -tilaisuudet « Vastaus #241 : 28.06.2022 20:36 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 627 Basaaripisteet: 2 Profiili Täytyy varmaan alkaa pelaamaan Persona pelejä, kun niitä tuntuu tulevan joka laitteelle. Direct kokonaisuudessaan.... aika meh.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Nintendo Direct -tilaisuudet « Vastaus #242 : 21.08.2022 14:31 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 806 Basaaripisteet: 0 Profiili Okei, taas mennään: Nate Drake on avannut pelin podcastissaan vihjaamalla, että Nintendo Direct on tapahtumassa pikaisella aikataululla. Syyskuussa.

Mutta miten pikaisella? Tyypillisesti Nintendo on laittanut syyskuun Directin eetteriin ennen Tokyo Game Showta, joka alkaa tänä vuonna 15.9. Ja kun muistetaan, että Splatoon 3 julkaistaan 9.9. (Nintendo haluaa tod.näk rauhoittaa tämän viikon k.o pelille), niin voidaan vetää johtopäätös, että Direct voidaan lähettää jo ensimmäinen päivä syyskuuta, torstaina. Muussa tapauksessa näemme sen varmaan syyskuun lopussa, mutta pidän kuun aloitusta todennäköisempänä.

Sitten veikkaukset/kouluttuneet arvaukset:

Metroid Prime Remake/Remaster tulee olemaan yksi Directin johtotähdistä. Se ei ehkä sulje Directia, mutta sille järjestetään hyvä paikka. Odotukset ovat kovat, jos totta ovat huhut, joiden mukaan Retro käytti pari, kolme vuotta pelin remasteroimiseen. Kyseessä lieneekin Xenoblade Chronicles DE:n tyyliin Remaken ja Remasterin puoliväliin asettuva uudelleenversio. Oli miten oli, jännitys alkaa nousta.

Samalla koen, että nyt on olemassa ensimmäistä kertaa pariin vuoteen realistinen mahdollisuus, että Nintendo väläyttää näkyviin myös Metroid Prime 4:n. Ehkä shown sulkijana? Varsinkin, jos sille uskalletaan luvata julkaisuksi 2023. Näen tsäänssien olevan luokkaa 50/50.

Jos NSO saa uuden konsolin, se on hyvin todennäköisesti Game Boy. Joidenkin tietojen mukaan Game Boy -emulaatio oli valmis ja testattu jo viime vuonna, jo ennen N64:ää. Nintendo kuitenkin halusi todennäköisesti lisätä N64:n Expansion Pakiin ensin, koska se omaa paljon enemmän vetovoimaa kuin Game Boy. Kyseessä ei ole mikään maailman hypein julkistus, mutta ainakin itse löydän GB-kirjastosta kosolti kiinnostavia pelejä.

GBA:n lisäykseen yhdessä GB:n kanssa en usko, diili olisi silloin jo vähän liiankin hyvä. Uskomattoman hienoa jos niin tapahtuisi, mutta lähden odottamaan ensin Game Boyta.

Entä mitä Nintendo on julkaisemassa ensi vuoden alussa ja keväällä? BotW 2 on toki huikean suuri palapelin palanen, jonka kohdalleen sovittamisen jälkeen moni muukin asia loksahtaa kohdalleen. Jos Zelda on oikeasti tulossa maalis- tai huhtikuussa, siitä nähdään varmaan Directissa jo kunnon pelikuvaakin. Myös Ukrainan ja Venäjän sodan takia hyllytetty Advance Warsin remake hakee uutta julkaisupäivää. Nintendo voi hyvinkin heittää sen alkuvuoteen.

Haistan myös, että ensi vuoden alussa voisi olla taas uuden Yoshi-pelin aika. Crafted World julkaistiin maaliskuussa 2019, eli ensi keväänä siitä tulee kuluneeksi jo neljä vuotta.


Gamescom, Nintendo Direct, Tokyo Game Show.... tämä on sitä aikaa, joka sähköistää ilman pelaajan ympärillä. Melkoinen pelisyksy tulossa!
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti
tallennettu
Vs: Nintendo Direct -tilaisuudet « Vastaus #243 : 10.09.2022 07:18 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 806 Basaaripisteet: 0 Profiili Nintendo Direct todennäköisesti ensi viikon tiistaina (suomen aikaa ti-ke yönä), ja sen julkistus maanantaina! TGS alkaa 15.9, joten Directin ja messujen väli on tavallista lyhyempi. Varmaan Splatoon 3:n julkaisun takia.

Alkamassa on uusi, Cubea juhlistava aikakausi Nintendolla! Wind Waker, Twilight Princess, Metroid Prime ja... F-Zero GX HD!!??  :o

HYPEEEEE.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti
tallennettu
Vs: Nintendo Direct -tilaisuudet « Vastaus #244 : 12.09.2022 17:03 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 806 Basaaripisteet: 0 Profiili https://www.nintendo.com/nintendo-direct/09-13-2022/

Ja siinä! Direct huomenna klo 17.  8)

Tulee muuten aikaisempaan aikaan Euroopassa kuin yleensä. Samaan aikaan kuin E3 Directit ja Minit.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti
tallennettu
Vs: Nintendo Direct -tilaisuudet « Vastaus #245 : 13.09.2022 16:32 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 806 Basaaripisteet: 0 Profiili Vuoto, tämä on tod.näk Directissa:

Spoileri (osoita katsoaksesi)
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti
tallennettu
Vs: Nintendo Direct -tilaisuudet « Vastaus #246 : 13.09.2022 18:15 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 806 Basaaripisteet: 0 Profiili Octopath Traveler II näyttää aivan vitun hyvältä ja uusi Zelda-traileri julkaisupäivän kera oli totta kai mannanryyniä...

MUTTA MISSÄ ON METROID?! Myönnän, että tämä alkaa olla tragikoomista, kun Remakea ja nelosta veikataan joka Directiin, eikä mitään kuulu  :lol: Pettymys oli myös se, ettei huhutuista Gamecube-remastereista sanottu mitään.

Pelejä kyllä riittää ja pettymys on osin itseaiheutettua, kun on lukenut spekulaatiota, huhuja ja muuta vastaavaa kuukausia. Onneksi myös NSO etenee hienosti ja monia hyviä N64-pelejä on tulossa tänä ja ensi vuonna.


Zelda siis toukokuussa, mutta kera uuden raudan vai ei? Veikkaan, että kera.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti
tallennettu
Vs: Nintendo Direct -tilaisuudet « Vastaus #247 : 13.09.2022 19:18 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 627 Basaaripisteet: 2 Profiili Nyt saadaan sitä mitä Switchiltä on aina haluttu: helvetisti viljely simulaatioita. Neljä peliä missä voi katsoa kun ruoho kasvaa. On se hienoo :rollaus:


Mutta olihan siellä jotain mielenkiintoistakin. Octopath 2 oli periaatteessa varsin cool. Ainoa mikä tässä hiertää on se että ei ole tullut alkuperäiselläkään pelattua edes yhtä tarinaa läpi :lol: Jos sitovat tarinat ja hahmot paremmin yhteen, tässä voi olla hieno peli. Ensimmäisen osan ongelma kun oli että toisistaan poikkeavaa tarinaa oli liikaa ja kaikki tuntui lopulta sivujuonelta. Eli jokin punainen lanka joka yhdistää tarinoita pitkin peliä, tekisi paljon.

Kirby näytti jälleen peliltä jota tulee pelattua likan kanssa. Pinkki pallero tuntuu vetoavan.

Bayonetta 3 on aina cool, mutta nyt odotellaan jo itse peliä eikä ruutu aikaa Directissä.

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom. 12.5.2023 (jos nyt ymmärsin oikein, jenkkien tapa kertoa päivämäärät on lähes sekopäinen). Tuohon pistetään kalenteri tyhjäksi. Osuu omat synttäritkin sopivan lähelle, niin se olkoon lahja kaikilta lähellä eläviltä "Do not disturb". Sattui tosin sopivasti niin että äitienpäiväkin on 14.5. Eli koko viikonlopuksi ei voi linnoittautua lukkojen taakse... ***tu.

Metroidin tarina alkaa menemään kyllä jo hiukan surkuhupaisaksi. Kuinka monta vuotta on Trilogyn remakejakin jo huhuttu? Kaksi vuotta? Vai jopa kolme? Mutta Nintendo ei ole sanonut tähän yhtään mitään :lol: Voisi ihan hyvin kieltää ne kokonaan.
MP4 on taas jo ihan oma tapauksensa. Pistää miettimään voiko Nintendo saada siitä enää rahaa takaisin. Ainakin 5 vuotta kehityksessä ja varmasti kestää vielä ainakin ensi jouluun. Koko konsoli sukupolvi vierähtänyt kehityksessä :lol: Tosin, nyt voisi sanoa jo varmaksi että Metroid Prime 4 on Switch Pron (tms.) julkaisupeli. Pro tulee kuitenkin ensi jouluna viimeistään ja MP4 ei voi tulla ennen sitä kun Zelda tulee keväällä. Trilogy saattaa tulla kesäksi nostamaan Metroid hypeä Pron julkaisuun. Ja näin on tapahtuva, UGH!
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Nintendo Direct -tilaisuudet « Vastaus #248 : 13.09.2022 19:32 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 806 Basaaripisteet: 0 Profiili
Trilogy saattaa tulla kesäksi nostamaan Metroid hypeä Pron julkaisuun. Ja näin on tapahtuva, UGH!

Hyvä veikkaus, kuomaseni. Julkistus tapahtuu LÄHES VARMASTI seuraavassa Directissa tammi- tai helmikuussa. Tai Game Awardsissa joulukuussa.

Aika laittaa taas uusi hypesykli käyntiin!

EDIT:

Okei, ajatusleikkinä: mitä jos Metroid Prime Remaster julkistetaan lähiviikkoina Twitterissä? Miksi ihmeessä? No, Nintendo on hyvin perillä faniensa odotuksista, ja se tietää ettei voi oikein tuoda Prime Remasteria esiin ilman mainintaa siitä mitä Prime neloselle kuuluu. Mitä siis tehdä, jos Nintendo haluaisi julkistaa MP Remasterin ilman, että sen pitää vielä näyttää Prime 4:sta?

Vastaus on, että Nintendo voi eristää Remasterin omaan kuplaansa, Twitter-julkaisuun. Se saa ansaitsemansa huomion, kun Direct-huuma ja TGS on taputeltu.

Peli pitäisi päivätä tyyliin marraskuun loppuun tai joulukuun alkuun. Riittääkö kahden kuukauden väli julkistuksesta julkaisuun? Mielestäni se voisi olla ok.

Tässä siis viimeinen oljenkorsi niille, jotka vielä haaveilevat pelin julkaisusta tänä vuonna.« Viimeksi muokattu: 13.09.2022 20:46 kirjoittanut Ephram »
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti
tallennettu
Sivuja: 1 ... 4 5 6 7 8 [9]
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2023
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines