Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9
Tulostusversio
Aihe: Nintendo Direct -tilaisuudet  (Luettu 97583 kertaa)
Vs: Nintendo Direct -tilaisuudet « Vastaus #150 : 14.02.2019 06:53 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Wow! Parillakin tavalla.

Direct ampui ulos pelejä lähinnä kesään asti, mutta jo tästä E3:a edeltävästä setistä minun on helppo poimia ensimmäiselle vuosipuoliskolle pelattavaa nykyisten, kesken olevien pelien rinnalle. Vaikutelma on silti aavistuksen vaisun puolella tammi-kesäkuussa, mitä tulee varsinkin 1st party -julkaisuihin. Moni näistä tuntuu valuvan kesälle, joka tarkoittanee  heinä- tai elokuuta. Animal Crossing ja Pokemon Gen 8 saavat melkein varmasti omat Directinsa, mutta yllättyisin, jos ne eivät olisi loppusyksyn pelejä. Tai no, AC voidaan kyllä päivätä loppukesällekin.

Toivottavasti Mario Maker 2:ssa on moninpeli. Traileri ei asiaa vahvista, joten pelkään pahinta. On kuitenkin mukavaa, että pääsen mukaan tähän ilmiöön pelillä, joka ei ole pelkkä Wii U porttaus.  EDIT: Redditissä huomattiin, että pelin valikoista todennäköisesti löytyy mahdollisuus kytkeä kaksinpeli päälle (8-bittinen Mario-ikoni vasemmassa alalaidassa)

Ritual of the Night sai jonkinlaisen julkaisuikkunan, mutta en mene tähän vielä sokeasti luottamaan. Tekijät ottavat aikansa, mikä on hyvä, jos oletusarvoisesti peli haastaa olkapää olkapäällä SOTN:n kaltaisen legendan.

SE:n Oninaki ei omaan silmääni näytä ihan niin maagiselta kuin Octopath Traveler. Se on kuitenkin RPG, joten tyypillisesti ensituntien aikana mieli voi muuttua täysin, ja pian en ajattelekaan muuta kuin kyseistä peliä moneen viikkoon. On myös hyvä, ettei SE tuottanut perään heti täysin samanlaista ja -näköistä peliä kuin Octopath. Saamme jotakin uudenlaista.

Tetris 99. Se saattoi joillakin käväistä huulilla nopeana läppänä; mitä jos Tetriskin lähtisi mukaan Battle Royale -huumaan? Mitä jos 100 pelaajaa yhtäaikaa pelaisi peliä, ja vain voittaja jäisi jäljelle? Tässä on potentiaalia. Mielenkiintoisesti peli on myös ilmainen NSO:n tilaajille, joten se saattaa olla ensimmäinen konkreettinen teko Nintendolta antaa palvelulle lisäarvoa, niille joille NES-pelit ovat liian antiikkisia. Veikkaan, että E3:ssa nähdään lisää. Btw, tulenkohan koskaan voittamaan pelissä? Korkealla tasolla Tetristä pelaavat eivät leiki, eivät todellakaan. Vähän pelkään, mitä on luvassa.  :P

Final Fantasy 9 saatavilla nyt? Kelpaa.

Kaksi viimeistä peliä toimivat oivina pommittajina. Toisen niistä olisin toki halunnut olevan Metroid Prime Trilogy, mutta peli on luultavasti siirretty loppuvuodelle tai – vielä pahempaa – ensi vuodelle. Mikamin Astral Chain nappasi kuitenkin kiinnostukseni kertaheitolla eikä Link Awakeningin remakea voi väheksyä, vaikka peli minulle onkin Zelda II:n ohella niitä vähemmän tuntemiani sarjan osia. Moni inhoaa jo nyt pelin graafista tyyliä, ja itsekin olin ensin siitä vähän hämmästynyt (eritoten hahmodesignista). Peli kyllä näyttää todella upealta, täysin eri tason luomukselta grafiikaltaan kuin edellinen 3DS-peli.  

Tänään perehdyn DAEMON X MACHINAn ja Yoshin demoihin, pelaan TETRIS BATTLE ROYALEA, ja kenties aloitan FF9:n. Good times!

EDIT: Mitä enemmän tätä settiä pääni sisällä kypsyttelen, sitä tyytyväisempi viime yön antiin olen. Tämä vuosi näyttää Switchin omistajille todella hyvältä, eikä Nintendo edes ole pelannut kaikkia korttejaan.


« Viimeksi muokattu: 14.02.2019 08:01 kirjoittanut Ephram »
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Nintendo Direct -tilaisuudet « Vastaus #151 : 14.02.2019 11:05 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 704 Basaaripisteet: 2 Profiili Yllättävän hyvä Direct. Pitkästä aikaa pelejä joita voisi oikeasti pelata. Fire Emblem oli jees, Links Awakening herätti mielenkiintoa yllättävänkin paljon ja viimeisenä Platinum Gamesilta lisää (mikä on aina erittäin cool) ja ilmoitus että B3 on tulossa edelleen. Vähän kyllä toivoin että B3:sta olisi nähty jo pelikuvaa ja toive vain kasvoi kun näin Astral Chainin, mutta... ei sitten. Tuntuu kestävän tämänkin kehitys...

Vähän kyllä mietityttää minkälainen mekaniikka Astral Chainissa on. Aluksi ajattelin pettyneenä että kyseessä on jokin co-op peli, mutta tekijänä on kuitenkin Wondefull 101:n ja Nierin Mikami joissa on molemmissa jonkinlaista useamman hahmon ohjastamista samaan aikaan. Koizumikin vähän vihjasi että jotakin erikoista mekaniikassa on.

Suurin yllätys oli oikeastaan Links Awakening. Lähes yhtä suuri yllätys oli että jaksoin välittää. Mutta jotenkin siihen oli saatu se sama fiilis mitä tunsi viimeksi Ocarina of Timea pelatessa aikoinaan. Tuntuu jopa sellaiselta peliltä minkä vuoksi voisi NS:n viimein ostaa. Tosin näitä on tullut ja kuitenkin mennyt niin paljon jo että loppu tulema voi olla ihan eri.

EDIT: Niin ja Oninaki. Tokyo RPG Studion uusin. Vähintäänkin seuraamisen arvoinen. Tosin tulee varmaan hommattua Steamista.


« Viimeksi muokattu: 14.02.2019 13:59 kirjoittanut JayeizH »
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Nintendo Direct -tilaisuudet « Vastaus #152 : 14.02.2019 18:10 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 578 Basaaripisteet: 4 Profiili Directissäkin vilahtanut Bloodstained näyttää kyllä uskomattoman paskalta graafisesti. Edelleen. Vaikka pelattavuus olisi kuinka timanttista tahansa, niin tuohon yrjökasaan en koske.
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Vs: Nintendo Direct -tilaisuudet « Vastaus #153 : 03.09.2019 09:20 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Taas on menossa se aika! Aika, kun insiderit heittävät epämääräisiä vihjauksiaan ilmaan tulevasta. Aika, kun tietää Nintendo Directin olevan tuloillaan lähiaikoina, jopa lähipäivinä. Nintendo-pelaajalle näitä ylimääräisiä jouluja merkitään kalenteriin yleensä kolme (tänä vuonna helmi-, kesä-, ja syyskuussa?).

Savumerkit kertovat, että syksyn Direct tapahtuu tällä viikolla, joko keskiviikkona tai torstaina. Eli se voidaan julkistaa jopa tämän päivän aikana! Ainakin yksi insider on kehaissut, että kokonaisuus tulee olemaan parempi kuin E3-Directissa.

Tässä mennään:

Overwatch Switchille

OW-teemainen suojalaukku ehti vilahtaa Amazonin listoille pienen hetken. Sekunti internetissä tarkoittaa joskus sitä, että salaisuus on paljastunut. Overwatch ei ole enää suosionsa huipulla, mutta ehkä peli saa Switch-porttauksesta uutta energiaa ja yleisöä.

Kiinnostaako minua? Ei juurikaan. Paladins on saman tyylinen, enkä ole sitä pelannut kovin paljon. Jos haluan tahkota jumaltason tiimiräiskintää, minulla on Splatoon 2.

Uusi Smash-hahmo ei ole niin hype kuin odotettiin

Nyt uusimmat huhut sanovat, että Smash-kutsu on saapunut postissa Fatal Furyn Terry Bogardille.

Kiinnostaako minua? Onko se Doomguy? Kun ei kiinnosta, niin ei kiinnosta!

Nintendon joulukuun mysteeripeli

Tämä on lähtöisin suht luotettavalta Emily Rogersilta, joka sanoo, että Nintendolla on pakassaan joulukuulle oma peli, joka ei ole vielä vuotanut, ja josta ei ole ainakaan suurissa kanavissa edes esitetty arvauksia. Kiintoisaa.

Kiinnostaako minua?

Tietenkin. On selvää, ettei kyseessä ole mikään mammuttipeli, jos se tuodaan kehiin tässä vaiheessa. Kehiin... Saattaisiko kyseessä olla uusi Punch-Out? Toinen veikkaukseni on jatko-osa 1080-sarjalle.

Seuraavat WiiU-käännökset?

Pikmin 3 ja Super Mario 3D World?

Kiinnostaako minua?

Todellakin! En ole edes pelannut Pikmin kolmosta, ja Mario 3D World maistuisi moninpelinä taas uudestaan.

Nintendo x Microsoft, seuraava askel?

Ensin Cuphead, sitten Ori. Reseterassa Kingzell sanoi, että tulossa on jotakin, joka tulee ravisuttamaan pelimaailmaa. "Sama, jos Mario ilmestyisi Playstationille."

Ihmiset repivät Master Chief -alushousunsa, kun pimeän avaruuden syövereistä alkavan trailerin aikana alkaa vähäeleisesti soida Halon teemamusiikki. Koko MCC on ehkäoä sula mahdottomuus julkaista Switchille näin nopealla aikataululla, mutta entäpä jos pelit julkaistaan yksitellen?

Tai sitten koko homma on uutisankka, ja lässähtää. Ei sitä tiedä. Jotain kuitenkin on meneillään, sillä en usko Microsoftin ja Nintendon yhteispelin päättyvän Oriin.

Kiinnostaako minua?

Switch kaipaa KIPEÄSTI nelinpelattavia jaetun ruudun sooloräiskintöjä. Halo on yksi parhaista koskaan, ja sen saaminen Switchille olisi unelmanomaista (en edes mainitse mahdollisuutta Rare Replaysta ja Perfect Darkista, sillä moisen kirjoittaminenkin virittää minut ylikierroksille).

www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Nintendo Direct -tilaisuudet « Vastaus #154 : 03.09.2019 09:42 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 704 Basaaripisteet: 2 Profiili Uusi Smash hahmo ei ole niin hype kuin odotettiin? Miten näistä hahmoista yritetään repiä aina jotain yhtä kovaa kuin peleistä? En ole ikinä tajunnu tätä.

Joulukuun mysteeri peli on uusi Mario 2D tasoloikka. Jos kyseessä olisi jokin vähemmän huomiota saanut Nintendon IP, siitä olisi puhuttu jo E3:ssa.

Nintendo ja M$ yhteistyö olisi mielenkiintoista. Ei mikään system seller, koska pelit saa parempana muualta, mutta mielenkiintoista. Haloon en tosin silti usko. Korkeintaan Forza. Tulisi tarpeenkin Switchin katalogissa. Tai sitten huhu on trolli ja sieltä tulee koko Banjo Kazooie sarja. Näitähän ei oltu vielä vahvistettu vai mitä? Tästähän on liikkunut huhuja koko vuoden, niin eiköhän se sieltä tule.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Nintendo Direct -tilaisuudet « Vastaus #155 : 03.09.2019 09:45 »
Partajeesus Jäsen Viestejä: 1 172 Basaaripisteet: 0 Profiili ^Forzan pelaaminen ohjaimella jossa ei ole analogisia liipaisimia olisi kyllä kohtuu perseestä.
tallennettu
Vs: Nintendo Direct -tilaisuudet « Vastaus #156 : 03.09.2019 11:35 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW
Uusi Smash hahmo ei ole niin hype kuin odotettiin? Miten näistä hahmoista yritetään repiä aina jotain yhtä kovaa kuin peleistä? En ole ikinä tajunnu tätä.

Odotushuuma on hienoa. Olla osa sitä yhteisöä, joka spekuloi, etsii vihjeitä ja mehustelee eri mahdollisuuksilla. Koko jutusta kasvaa ikään kuin suurempi kokonaisuus, kuin se mitä oikeasti on. Se on viatonta hauskanpitoa, pulppuavaa innostusta, jota kyynistyvässä pelimaailmassa ja -yhteisöissä ei ole liikaa.

Ei uuden hahmon julkaisu mikään "OMG!"-tason tapahtuma ole, mutta kyllä silloin tulee palattua Ultimaten ääreen porukalla. Sanottakoon, että kolmesta ensimmäisestä hahmosta mikään ei ole itselleni kovin mieluinen: en ole Persona-pelejä vielä pelannut, Dragon Quest XI oli jäänyt väliin ja Banjot ovat väitetystä laadustaan huolimatta jääneet minulle melko tuntemattomiksi N64-helmiksi.

Joulukuun mysteeri peli on uusi Mario 2D tasoloikka. Jos kyseessä olisi jokin vähemmän huomiota saanut Nintendon IP, siitä olisi puhuttu jo E3:ssa.

Tätä on vähän vaikea uskoa. Uudella 2D-Mariolla on Switchillä jumalaton myyntipotentiaali, enkä usko pelin ilmestyvän kolmen kuukauden sisään sen paljastamisesta, ilman perusteellista hypetystä. Se menisi myös aika likelle Super Mario Maker 2:n kanssa.

Nintendo ja M$ yhteistyö olisi mielenkiintoista. Ei mikään system seller, koska pelit saa parempana muualta, mutta mielenkiintoista. Haloon en tosin silti usko. Korkeintaan Forza. Tulisi tarpeenkin Switchin katalogissa. Tai sitten huhu on trolli ja sieltä tulee koko Banjo Kazooie sarja. Näitähän ei oltu vielä vahvistettu vai mitä? Tästähän on liikkunut huhuja koko vuoden, niin eiköhän se sieltä tule.

Banjot varmastikin tulevat (Smashin hahmopaljastukset tuntuvat peilaavan sitä, mitä alustalle julkaistaan), toivottavasti Nintendolle räätälöidyssä Rare Replay -paketissa. Olisi meinaan aika kova saada sellainen RR, jossa olisi mukana DKC-pelit, DK64 ja Diddy Kong Racing.  

www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Nintendo Direct -tilaisuudet « Vastaus #157 : 03.09.2019 11:50 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 704 Basaaripisteet: 2 Profiili
Joulukuun mysteeri peli on uusi Mario 2D tasoloikka. Jos kyseessä olisi jokin vähemmän huomiota saanut Nintendon IP, siitä olisi puhuttu jo E3:ssa.
Tätä on vähän vaikea uskoa. Uudella 2D-Mariolla on Switchillä jumalaton myyntipotentiaali, enkä usko pelin ilmestyvän kolmen kuukauden sisään sen paljastamisesta, ilman perusteellista hypetystä. Se menisi myös aika likelle Super Mario Maker 2:n kanssa.

Eikö Mario Maker 2 ole jo hyllyissä? Ei se silloin uutta 2D Mariota häiritse. E3:ssa se olisi ollut eri juttu, koska silloin se olisi ollut outoa esitellä samaan aikoihin kun Mario Maker 2 oli tulossa. Ja hype taas nousee sinne helposti uudella Mario pelillä. Siksi juuri veikkaan ennemmin Mariota kuin tuntemattomampaa IP:tä, se kun tarvisi juurikin sitä hypen "rakennusta". Joulukuu on kuitenkin pelien pelaamismielessä suht kaukana vielä. Vai mitä mieltä olet kun itse katsot peiliin  ;) :)

Ei sillä että tämä olisi mitenkään varma veikkaus :) Lonkalta heitin että tuntuisi loogisimmalta tai juuri Nintendon tyyliseltä varmalta "yllätykseltä".
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Nintendo Direct -tilaisuudet « Vastaus #158 : 03.09.2019 14:57 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Onhan tuossa hyvä logiikka taustalla. SMM2 esiteltiin helmikuussa, ja peli tuli kauppoihin reilut 4 kuukautta myöhemmin. Nintendo haluaa nykyään julkaista pelinsä melko nopealla aikataululla esittelemisestä (poislukien todella suuret pelit, joista ihmiset odottavat kuulevansa/näkevänsä edes vahvistustrailerin). Ehkä ajatukseni ovatkin sidottuja menneisyyteen?

Nyt kun mainitsit, niin raikas ja kokonaan uudella estetiikalla toteutettu 2D-Mario olisi kyllä hieno paljastus. New-tyyli on nähty ja pureksittu, mutta Nintendolla on ollut aikaa värkkäillä uudenlaista kaksiulotteista Mario-peliä vaikka kuinka monta vuotta.

Btw, jos Direct julkistetaan tänään, se tapahtunee klo 17.


https://www.nintendo.com/nintendo-direct/09-04-2019/

Direct vahvistettu keskiviikon ja torstain väliseksi yöksi, Suomen aika klo 01:00


« Viimeksi muokattu: 03.09.2019 17:01 kirjoittanut Ephram »
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Nintendo Direct -tilaisuudet « Vastaus #159 : 05.09.2019 06:40 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Kovan Directin ampuivat ulos! Mukana ei ollut tällä kertaa BotW 2:n tasoista järkälettä, mutta kokonaisuus maistui silti makialle – uudelleenherätti myös vanhan kysymyksen: "miten ihmeessä ehdin pelata kaikkea haluamaani?" Switch-pelaajat on edusvastuuttomasti viskattu ilman pelastusrengasta pelimereen, josta ei ylös pullikoida ilman omaan elämään kohdistuvaa massiivista damagea!

 :) No nyt on pelejä
 ;D Lisää pelejä!
 :o Siis hetkinen... nämäkin vielä?
 :rollaus: Luoja sentään, mitä edes pelaan?!
 >:( Luoja sentään, mitä edes pelaan?!
 :lol: Luoja sentään, mitä edes pelaan?!
 8) THIS IS FUCKING AAAAAAWWWEEEEESOOOMEEEEEEEEEEEE


Uusi moninpelattava Kirby, joka on ilmainen aloittaa, SNES-pelit tänään ilman palvelun hinnanmuutosta (peräti 20 peliä day 1), Divinity: Original Sin 2:n, Jedi Outcastin ja Doom 64:n kaltaisia klassikkopelejä, jotka ovat vielä minulta pelaamatta ja tietenkin Xenoblade ykkösen remasterointi. Tämä oli 3rd partyjen näytös.

Ai niin, tiedän ettei monia jaksa kiinnostaa kilin kellien vertaa uudet Smash-hahmot, mutta minä ilahduin siitä, että tulossa on tämän nykyisen hahmopassin jälkeen lisää. Kuten aiemmin mainitsin, on ollut hienoa myötäelää Smash-hypeä ja spekuloida, kuka on in ja kuka out. Tämä avaa uusia mahdollisuuksia omille suosikeille. Tänään juustonaksut haisevat ja Banjot soivat, samalla kun jännitän, tippuvatko SNES-pelit palveluun jo tämän päivän aikana (Suomen aikaa).


« Viimeksi muokattu: 05.09.2019 08:06 kirjoittanut Ephram »
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Nintendo Direct -tilaisuudet « Vastaus #160 : 05.09.2019 09:31 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 704 Basaaripisteet: 2 Profiili Meikä päättelee tästä oikeastaan kaksi asiaa:
1. Nintendo ajattelee Switchiä pitkälti kannettava laitteena
    - Helvetisti uudelleen julkaisuja jotka voi nyt kokea kannettavana ( :rollaus: )
2. Bayonetta 3 on peruttu.
    - Pelistä ei ole kuultu mitään, siis mitään sitten julkistuksen. Metroidissa toki sama tilanne, mutta siinä tuli selityksenä kehityksen aloittaminen alusta jossain vaiheessa.


Uudelleen julkaisujen aalto on kyllä aika huimaa. Tästähän Nintendoa on aina kritisoitu, että 3rd party pelejä ei ole tarpeeksi. Nyt on, vaikka vanhemman puoleisia. Mutta ei niiden ostamisessa ole mitään järkeä jos ei halua pelata kannettavana. Onhan pelejä, se pitää myöntää.

Isot julkistukset kyllä puuttu täysin. Tätä virkaa ajoi hiukan Overwatch ja Xenoblade Chronicles uudelleen julkaisut. Vain Nintendolla on pokkaa pistää uudelleen julkaisut samalla jalustalle kuin kokonaan uudet pelit. Vaikka ei sillä, onhan uusiakin tullut ja loppuvuonna tulossa lisää. Astral Chain, Maker2, Pokemon, Demon X Machina, Luigis mansion 3,... Little Town Hero näytti aluksi ihan, sanoisiko miellyttävältä, mutta sitten tuli taistelu ruutu. Ihan kuin olisivat yrittäneet saada ruudun mahdollisimman täyteen sälää. Erikoinen... ömmm... visuaalinen valinta. Mutta Nintendo selkeästi ratsastaa enemmän uudelleen julkaisuilla silti, kuin uusilla peleillä.

Ja se Bayonetta 3. Mikä perkele siinä kestää...

Kokonaisuudessaan, aika perus Direct. Meh. Ennen näihin pettyi, mutta eihän näiltä ole odottanu mitään enää vähään aikaan, joten pettymyksetkin jää suht pieneksi. Bayonetta 3 on pieni piikki lihassa... Meikän tarve NS:lle on sinänsä jo lunastettu tälle vuodelle Astral Chainilla ja Luigis Mansionilla. Eri juttu toki on tuleeko tällä rahan menolla sitä ostettua... Kokonaisuudessaan hintaa tulisi kuitenkin 450-500€.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Nintendo Direct -tilaisuudet « Vastaus #161 : 14.02.2020 12:29 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Japanin Nintendo on juuri piilottanut Youtube-kanavaltaan kaksi aiempaa Directia, jotka on lähetetty päivämäärällä 14.2. Voisiko olla, että myöhemmin tänään saamme Direct Minin?

Ja ihan oikeasti, tiedonjano on kasvanut monella fanilla jälleen hirmuiseksi. Mitä pelejä (ja millä päivämäärillä) on tulossa Animal Crossingin jälkeen? En muista viime vuosilta tilannetta, jolloin Nintendo-fanit olisivat olleet helmikuun puolivälissä näin hoomoilasina tulevan vuoden suhteen. Sisäpiiriläiset kyllä rauhoittelevat, että vuodesta 2020 on tulossa erinomainen, mutta haluan tietää, miten erinomainen.

Nintendo, ole niin YSTÄVÄLLINEN ja tee meidät tänään kylläisiksi!
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Nintendo Direct -tilaisuudet « Vastaus #162 : 14.02.2020 14:09 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 704 Basaaripisteet: 2 Profiili Tulis nyt vaan saatana se Bayonetta 3. Yli 2 vuotta julkistustrailerista ja sen jälkeen pelkkää hiljaisuutta. Prkl...
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Nintendo Direct -tilaisuudet « Vastaus #163 : 15.02.2020 01:13 »
Tingle Paavo Jäsen Viestejä: 37 Basaaripisteet: 0 Profiili Nintendo ei tee enää pelejä.
moi :)
tallennettu
Vs: Nintendo Direct -tilaisuudet « Vastaus #164 : 15.02.2020 01:45 »
Kraidi Jäsen Viestejä: 1 203 Basaaripisteet: 7 Profiili WWW
Ja ihan oikeasti, tiedonjano on kasvanut monella fanilla jälleen hirmuiseksi. Mitä pelejä (ja millä päivämäärillä) on tulossa Animal Crossingin jälkeen?

Nintendolla on ollut viime vuosina tapana julkistaa yhtäkkiä sellaisia pelejä, joista ei ole tihkunut oikein mitään tietoa ennen Directiä tai E3-tilaisuutta. Hyvänä esimerkkinä toimii Link's Awakeningin remake ja muut vähän pienemmät pelit. Oletan siis, että Grezzolla on jokin projekti tulilla tälläkin hetkellä, todennäköisesti joko remake Oracle of Agesista ja Oracle of Seasonsista tai sitten Skyward Swordin HD-porttaus. Se nyt on ainakin ihan selvää, että Nintendoa työllistää eniten seuraava isompi Zelda-peli ja ehkä jopa uusi Mariokin, kun ottaa huomioon Odysseyn menestyksen. Julkaisutahti on ehkä harventunut takavuosista, mutta sitä kompensoidaan vastapainoksi näillä jättipeleillä ja paikataan tarvittaessa remakeilla, porttauksilla ja muutamilla jatko-osilla (esim. Super Mario Maker 2 ja Luigi's Mansion 3).

2017 oli ihan älytön vuosi. Nintendo iski pöytään kaksi sen suuruusluokan peliä, että niitä tullaan muistelemaan kaiken maailman pelilistauksissa vielä vuosienkin päästä. Minusta oli aika selvää, että tuota seuraisi kuivempi kausi. Nykytilanne ei oikeastaan vaivaa ollenkaan siksi, koska backlogia löytyy liikaa ja suurempia pelejä on tulossa kevään aikana muillekin konsoleille. Ihan käsittämätöntä, että näin lyhyen ajan sisällä julkaistaan Resident Evil 3, Final Fantasy VII Remake ja The Last of Us Part II. Voitteko kuvitella? Tuohon kun lisäisi vielä ison läjän Nintendo-pelejä, niin sitähän kärsisi jo pelien runsaudesta.

Mutta seuraavasta Bayonettasta ja Shin Megami Tensei V:stä saisi kyllä tippua jotakin tietoa. Metroid Prime Trilogy HD myös jonkin sortin kysymysmerkki tällä hetkellä, puhumattakaan sarjan seuraavasta osasta, jonka kehitys on muistaakseni aloitettu kokonaan alusta.
Kuvasigut pois. t: reijo
tallennettu
Vs: Nintendo Direct -tilaisuudet « Vastaus #165 : 15.02.2020 06:28 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Pelattavaa on minullakin vaikka kuinka, ja onhan alkuvuodesta tulossa mainioita 3rd partyjen pelejä Switchillekin: DMC 3 SE, Metrot, Trials of Manan remake, Minecraft Dungeons (DOOM Eternal harmikseni lykkääntyi). Sitä vain on hulluna fanina malttamaton, kun tietää Nintendon todennäköisesti istuvan tämän kultaisen tietovuoren päällä ja laskelmoivan sitä esitettäväksi optimaalisessa paikassa. Toisaalta taas on kiva, että väli paljastuksen ja julkaisun välillä on lyhyt. Nipa operoi siis fiksusti. HC-Fanit hyppivät foorumeilla ja Twitterissä seinille, ja odottavat uusinta markkinointiaaltoa silmilleen ja korvilleen. Ei ihme, että Sony ja Microsoft ovat tavallaan muuntaneet Directien konseptin omaankin käyttöönsä.

Nintendon on tosiaan helppoa tällä hetkellä julkaista yksi Zelda vuodessa, ammentaen mahdollisista remakeista ja edellisten konsolien peleistä. Wind Waker HD ja TP HD saattavat odottaa valmiiksi tehtyinä otollista julkaisuajankohtaa. Veikkaan, että tämän vuoden Zelda on jompi kumpi niistä.

Zelda II olisi mainio remaken kohde, nintendon muuttaessa pelin nimen muotoon The Legend of Zelda: Adventure of Link. Pelin armotonta vaikeustasoa kesyttämällä ja kryptisyyttä hieman muokkaamalla siitä voisi kouliintua mitä upein peli (onhan alkuperäinenkin hyvä, mutta nykymassoille liian NES-peli). Ja kuvakulman ansiosta erilainen sarjassaan. LA:n remakessa pelaajat jo totutettiin aika-ajoin pelaamaan Linkillä sivuttain, joten miksi ei! Shigeru Miyamoto on usein haastatteluissa todennut peliä koskien, että: "no joo, tulihan se nyt tehtyä...". Näin ollen voisi vetää johtopäätöksen, että tietyt avainhenkilöt Nintendolla näkevät sen suorastaan huutavan puunausta.


« Viimeksi muokattu: 15.02.2020 07:41 kirjoittanut Ephram »
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Nintendo Direct -tilaisuudet « Vastaus #166 : 16.02.2020 22:30 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 704 Basaaripisteet: 2 Profiili Paper Mariosta kai on paljon huhuiltu ja BotW2 tai uusi Kart. Saa nähdä. Mutta ihmettelen jos ei uutta Directiä tule tässä kuussa. Edellisestä taitaa kuitenkin olla jo jonkin aikaa...
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Nintendo Direct -tilaisuudet « Vastaus #167 : 18.02.2020 08:59 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Tänään napsuu! Tunnen sen luissa ja ytimissä. Joko General Direct tai Animal Crossing -teemainen. Veikkaan jälkimmäistä, sopivasti kuukautta ennen julkaisua.

Paper Mariosta kai on paljon huhuiltu ja BotW2 tai uusi Kart. Saa nähdä. Mutta ihmettelen jos ei uutta Directiä tule tässä kuussa. Edellisestä taitaa kuitenkin olla jo jonkin aikaa...

MK9:n tllanne tuntuu mielenkiintoiselta. Toisaalta MK8 on jo kohta kuusi vuotta vanha peli, mutta Deluxe-versio myy yhä hirmuisia lukuja. Niin ollen Nintendolla ei ole pakottavaa tarvetta tuoda tuoretta Kartia markkinoille vielä.

Jos Nintendo skippaa koko Pro-konsolin ja julkaisee suoraan Switch 2:n vaikka 2022, se voisi antaa uuden laitteen lanseeraukseen ammuksia tuomalla julkaisuikkunassa sille Mario Kart 9:n ja vaikkapa Splatoon 3:n. Tällä kaksikolla se voisi selvitä jopa ilman uutta Mariota ja Zeldaa jonkin aikaa. Splatoon 2 on puhkomassa näillä näppäimillä 10 miljoonan myydyn pelin rajan. Sarja on noussut rakettimaisesti yhdeksi Nipan suurimmista, ja sillä on yhä paljon kasvupotentiaalia.

EDIT:

AC Direct torstaina klo 16.00

Missasin eilen tämän, koska Nintendo ei laittanut uutista siitä ulos perinteiseen aikaan (klo 16.00). Tänä aamuna unenpöpperössä sitten katsoin, että mitä hemmettiä, Direct julkistettiin sittenkin!

Katsokaa, kuka näkyy ensimmäisenä Twiittauksen kommenteissa.  ;D TuomioÄijä hengailee mancavessaan ja pelaa julkaisupäivänä New Horizonsia!« Viimeksi muokattu: 19.02.2020 07:33 kirjoittanut Ephram »
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Nintendo Direct -tilaisuudet « Vastaus #168 : 04.03.2020 07:11 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Reddit: Nintendo has updated their Nintendo Direct Page Source code

Mitä tämä meille kertoo?

Sen, että Direct julkistetaan 99.9 prosentin todennäköisyydellä TÄNÄÄN™, ja saamme vihdoin elämällemme tarkoituksen. Palataan asiaan klo. 16:00 voitonjuhlien kera.

Spoileri (osoita katsoaksesi)

EDIT:

Fuck.


« Viimeksi muokattu: 04.03.2020 16:01 kirjoittanut Ephram »
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Nintendo Direct -tilaisuudet « Vastaus #169 : 11.03.2020 06:58 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW En tiedä enää mitä uskoa, mutta nyt vihjataan Indie-directin tapahtuvan ensi viikolla ja General Directin vihdoin maaliskuun viimeisellä viikolla.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Nintendo Direct -tilaisuudet « Vastaus #170 : 25.03.2020 17:28 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Viime General Directistä on kulunut tänään 202 päivää (eli lähes 7 kuukautta!), eikä uutta julkistettu tänäänkään, ainakaan siihen tyypilliseen aikaan. Ilmassa leijuu silti vielä toiveikkuutta, sillä "insiderit" rauhoittelevat, että Direct voidaan yhä julkistaa illan mittaan.

Nintendolla joku ehkä katsoo tätä hulluutta, ja nauraa (koti)toimistossaan. Pakko niiden on tietää, miten kovasti fanit odottavat jotain. Setti voisi tosin olla täynnä suurpiirteisiä "KESÄLLÄ, SYKSYLLÄ"-julkaisuikkunoita, mutta silti. Uusi pelikuva on uutta pelikuvaa. Eikä Nintendolla ole tällä hetkellä, AC:n jälkeen, kalenterissa enää yhtä ainoaa päivättyä peliä!

Huomaa kyllä, mitä sisällä kököttäminen tekee, kun tästäkin voi rakentaa melkoisen draamankaaren. Käytän sitä ainakin tekosyynä...  :rollaus:

EDIT:

Jeff Grubb (IndieWorldin viime viikolle vihjannut Venturen toimittaja) on saanut kolmesta eri lähteestä päivämäärän 26.3.


« Viimeksi muokattu: 25.03.2020 18:29 kirjoittanut Ephram »
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Nintendo Direct -tilaisuudet « Vastaus #171 : 25.03.2020 21:57 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 704 Basaaripisteet: 2 Profiili En oikein tiedä mitä Nintendosta ajattelisi. Lafka tuntuu koko ajan apatisoituvat enemmän markkinoinnin osalta. Ja älkää käsitäkö väärin, sieltä tulee edelleen jumalattoman hyviä pelejä, BotW selvimpänä esimerkkinä. Mutta pelien julkaisut venyy jatkuvasti ja Directien merkitsevä sisältö vähenee vuosi vuodelta. Alan olemaan jo aika varma että Bayonetta 3 on ainakin peruttu ja Retron MP4 myöhästyy NS2:lle, eli joskus 2022. BotW2 sieltä varmaan tulee vielä NS:lle, mutta sekin korkeintaan loppu vuodesta.

En tiedä oliko Iwatan poistuminen keskuudestamme niin kova isku vai mikä, mutta hallinnallinen puoli on tuntunut laskevan kovaa. Ei sillä että Nintendolla ei ennenkin olisi ollut "omat juttunsa" ja aikataulunsa, mutta jo nekin standardit alkaa venymään.

No joo, onhan tämä vähän turhan kovaa pessimistisyyttä, mutta jos seuraava Direct ei anna oikeasti uusia pelejä (ei remakeja),... alkaa se epäilys nousemaan aika vahvasti jo, että onko johto yhtään perillä mitä firmassa tapahtuu.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Nintendo Direct -tilaisuudet « Vastaus #172 : 26.03.2020 06:52 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Dude! Vajaa viikko sitten ilmestyi uusi peli, joka oli arvostelumenestys, ja jota voi pelata vuosia. Tai no, ymmärrän kyllä ettei AC ole kaikkien juttu, vaikka suurin osa Nipa-faneista jumaloikin peliä. Itsekin aivan koukussa.  :)

Wii U -aikakausi se vasta autiomaata olikin. Nintendo julkaisi pari peliä vuodessa, ja kolmansien osapuolien tuki ensimmäisen vuoden jälkeen käytännössä olematonta. Nyt sentään laaturemastereita tulee säännöllisesti, ja muutkin haluavat julkaista pelejä alustalle. Bethesda esimerkiksi ollut suurin tukija 3rd partyistä, joka varmaan kukaan ei osannut ennakoida. EA on kyllä edellisen katastrofin jälkeen todella varovainen julkaisemaan Switchille mitään järkevää. FIFAn Legacy-versiot tuntuvat lähinnä johtohenkilöiden pilkanteolta.

Tämän vuoden kerrottiin perustuvan porttauksille ja remastereille. Sitä sanomaa ovat maustaneet huhut Paper Mariosta ja 2D Metroidista, jonka on vuoron perään sanottu olevan kokonaan uusi peli, tai sitten Super Metroidin Remake. Toivottavasti uusi peli.

Mitä tulee Directiin, savua on kyllä nyt pirusti ilmassa. Tuleeko sieltä shadowdoppina Direct Mini sittenkin tänään? Jos ei tule, niin lopetan tämän hulluuden. Ensi viikon tiistaiksi.  ;D« Viimeksi muokattu: 26.03.2020 07:06 kirjoittanut Ephram »
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Nintendo Direct -tilaisuudet « Vastaus #173 : 26.03.2020 07:50 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 704 Basaaripisteet: 2 Profiili
Dude! Vajaa viikko sitten ilmestyi uusi peli, joka oli arvostelumenestys, ja jota voi pelata vuosia. Tai no, ymmärrän kyllä ettei AC ole kaikkien juttu, vaikka suurin osa Nipa-faneista jumaloikin peliä. Itsekin aivan koukussa.  :)
En väitä etteikö AC toisi faneille helpostusta, mutta on se nyt vähän poikkeuksellista että seuraavasta Nintendo pelistä ei käytännössä ole tietoa.

Wii U -aikakausi se vasta autiomaata olikin. Nintendo julkaisi pari peliä vuodessa, ja kolmansien osapuolien tuki ensimmäisen vuoden jälkeen käytännössä olematonta.
Niinhän se oli ja WiiU:lle kävikin vähän miten kävi.

Nyt sentään laaturemastereita tulee säännöllisesti, ja muutkin haluavat julkaista pelejä alustalle. Bethesda esimerkiksi ollut suurin tukija 3rd partyistä, joka varmaan kukaan ei osannut ennakoida. EA on kyllä edellisen katastrofin jälkeen todella varovainen julkaisemaan Switchille mitään järkevää. FIFAn Legacy-versiot tuntuvat lähinnä johtohenkilöiden pilkanteolta.
Onhan se näinkin ja kannettavuus tuntuu purevan kansaan, mutta siltikin olen sitä mieltä että Nintendo alustana on enemmän juuri niille jotka odottavat niitä Nintendon julkaisemia pelejä.

Tämän vuoden kerrottiin perustuvan porttauksille ja remastereille. Sitä sanomaa ovat maustaneet huhut Paper Mariosta ja 2D Metroidista, jonka on vuoron perään sanottu olevan kokonaan uusi peli, tai sitten Super Metroidin Remake. Toivottavasti uusi peli.
Tätä en tiennytkään. Sitten Nintendo pystyy vielä pysymään suunnitellulla polulla. Voisin kuvitella että osaava porukka tekee käännöksen WiiU pelistä alle vuodessa NS:lle. Ihan vaan veikkaus sen perusteella kun miettii kuinka paljon 3rd party pelejä on tullut NS:lle, niin käännöstyö ei voi olla kovin kallista (--> aikaa vievää).

Jos ei tule, niin lopetan tämän hulluuden. Ensi viikon tiistaiksi.  ;D
Pelästyin jo. Helpompi kuitenkin käydä täällä joka aamu kuin kahlata saitteja ja twitteriä läpi :lol:
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Nintendo Direct -tilaisuudet « Vastaus #174 : 08.07.2020 07:13 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Kelios (insider, joka sai ainakin maaliskuun mini-directin tiedettyä oikein) vihjaa, että heinäkuun 20. päivä olisi vihdoin aika seuraavan Direct-lähetyksen.

Nintendon julkaisuaikataulu pian julkaistavan Paper Marion jälkeen onkin täysin avoin opus, joten jostakin lähteestä uutisia voi kyllä odottaa. Oli kyseessä sitten Twitter/Youtube-julkistus trailerin muodossa tai Direct. Jälkimmäisen puolesta puhuu se, että 3rd partyt julkistivat "E3:n" aikoihin yllättävän vähän Switch-kamaa. Bethesda ei esimerkiksi ole puhunut mitään Doom Eternalin NS-version julkaisuajankohdasta. Amazoniin vuoti myös jokin aika listauksia mysteeripeleistä eri julkaisijoilta. Tuntuu, että niiden julkistusta on pantattu.

Kyllä me olisimme jo ansainneet kunnon pommi-Directin, joka tykittää 2D Metroidia, BotW 2:ta, Bayonetta kolmosta, F-Zero ysiysiä ja Super Mario 3D All-Starsia. Nyt on todellakin sen aika. Nintendolla on hallussaan kaikki mahdollisuudet säväyttää.« Viimeksi muokattu: 08.07.2020 07:38 kirjoittanut Ephram »
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Nintendo Direct -tilaisuudet « Vastaus #175 : 10.07.2020 07:08 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW

Mielenkiintoista! Nintendo kaivaa Treehousen naftaliinista tänä iltana. Mitä jos tästä alkaakin E3:a muistuttava viikko, joka huipentuisi Directiin 20. päivä heinäkuuta? Se olisi mainio kädenojennus faneille tämän uutisköyhyyden keskellä.

Btw, onkohan WayForward saanut Nintendo IP:n kehitettäväkseen?

EDIT: Vastaus ylläolevaan löytyi Nintendon twiitistä:

Lainaus
Please note that WayForward’s new title featured in #NintendoTreehouseLive is based on a third-party property.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Nintendo Direct -tilaisuudet « Vastaus #176 : 10.07.2020 10:15 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 704 Basaaripisteet: 2 Profiili Ei Nintendo kauheasti ole käsiä faneille ojennellu ikinä. Tai no, rahaa vastaan tietty on. Mutta tuskin kuluttaa rahaa viikon kestävään "festivaaliin". Treehouse tänään, Direct loppu kuusta. Korkeintaan.
Mielenkiinnolla odotan kyllä Directiä. En muista koska Nintendo olisi yllättänyt Directillään, tai olisi oikeasti tuonnut useamman hienon julkistuksen kerralla. Yleensä ne ovat täynnä diipadaapaa kuten uudelleen julkaisuja, amiibo hahmoja, Smash hahmoja, tms. ja korkeintaan yksi isompi tai merkittävämpi julkaisu. Ainakin NS:n aikana. Ja ei sillä, ymmärrän kyllä että on fiksumpaa hiukan sirotella julkistuksia. Mutta nyt ei ole kohta vuoteen tullut kunnon Directiä, eikä julkistuksia, niin jatkaako Nintendo edelleen sirottelua vai kaataako laakista purkista edes puolia ulos. Ainahan siellä jotain on kuitenkin tulossa vaikka mitään ei kerrokkaan. Ja nyt on oltu vuosi enemmän tai vähemmän hiljaa, niin jotain pitäisi alkaa olemaan valmiinakin.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Nintendo Direct -tilaisuudet « Vastaus #177 : 10.07.2020 10:37 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW WayForwardin peli on ilmeisesti sarjasta, jota ei olla nähty Nintendon alustoilla yli kymmeneen vuoteen. Jos mietitään, niin tämä todennäköisesti vie meidät siihen, että edellinen "vierailu" tapahtui Wii/DS-aikoina. Castlevania olisi mahdollinen, jos mukaan ei lasketa Switchille ilmestynyttä kokoelmaa. Castlevania: The Adventure ReBirth julkaistiin WiiWarelle 2009.

www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Nintendo Direct -tilaisuudet « Vastaus #178 : 10.07.2020 11:02 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 704 Basaaripisteet: 2 Profiili Hitto jos DuckTales remake olisi tullut vähän myöhemmin olisin sanonut että DuckTales 2 remake. Joka olisi aika cool. Mutta väitän että joku remake tai uudelleen julkaisu sieltä tulee.

Metal Gear Solid sarjan re-release? Sopisi Konamin nykytoimintaan.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Nintendo Direct -tilaisuudet « Vastaus #179 : 10.07.2020 20:42 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 704 Basaaripisteet: 2 Profiili Hahahahaha bakukan :lol: :lol: Ei jumalauta Nintendo osaa kyllä trollauksen niin hyvin että sen on pakko olla jo tarkoituksellista :lol:  Aina pystyy vetämään maton alta. Oikeasti luulin että sieltä tulisi jotain huimaa kun koko vuosi oltu pitkälti hiljaa, mutta suuri yllätys oli Bakugan :lol: Nice hit Nintendo, nice hit.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Sivuja: 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines