Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 ... 4 5 6 7 8 [9]
Tulostusversio
Aihe: Nintendo Direct -tilaisuudet  (Luettu 100105 kertaa)
Vs: Nintendo Direct -tilaisuudet « Vastaus #240 : 28.06.2022 14:52 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Sisäpiiriläisten info piti kutinsa; Direct tänään klo 16.00.

Mutta ei tosin SE Direct, jota fanit odottivat. Nintendo kaivaa "partner showcasen" naftaliinista melko tujulla 25 minuutin esityksellä. Nyt onkin liikkeellä huhu, jonka mukaan Nintendo esittelee 1st party -tarjontaansa ensi kuun aikana. Tiedä sitten, miksi jakoivat nämä tällä kertaa näin. Ehkä kolmansien osapuolien julkaisuja on tulevalle syksylle yksinkertaisesti todella runsas määrä?

Potentiaalia tällä kyllä on: Persona-pelit, Mario+Rabbids 2, FF Pixel remasterit, Silksongin julkaisupäivä, Nier, Goldeneye 007 (no, onko tämä 3rd party -peli vai ei, kun Nintendo omistaa sen oikeuksista osan?)

Veikkaan, että saadaan aika kiva kattaus pelejä syksylle jo tästä showsta – ainakin jos tykkää weeb-seteistä.  8)


EDIT: aika tiukka settihän tämä oli. Esimerkiksi lokakuussa pusketaan ulos Nier, Persona 5R ja Mario+Rabbids 2 plus tod.näk joku Nintendon oma julkaisu!

« Viimeksi muokattu: 28.06.2022 17:06 kirjoittanut Ephram »
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Nintendo Direct -tilaisuudet « Vastaus #241 : 28.06.2022 20:36 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 705 Basaaripisteet: 2 Profiili Täytyy varmaan alkaa pelaamaan Persona pelejä, kun niitä tuntuu tulevan joka laitteelle. Direct kokonaisuudessaan.... aika meh.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Nintendo Direct -tilaisuudet « Vastaus #242 : 21.08.2022 14:31 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Okei, taas mennään: Nate Drake on avannut pelin podcastissaan vihjaamalla, että Nintendo Direct on tapahtumassa pikaisella aikataululla. Syyskuussa.

Mutta miten pikaisella? Tyypillisesti Nintendo on laittanut syyskuun Directin eetteriin ennen Tokyo Game Showta, joka alkaa tänä vuonna 15.9. Ja kun muistetaan, että Splatoon 3 julkaistaan 9.9. (Nintendo haluaa tod.näk rauhoittaa tämän viikon k.o pelille), niin voidaan vetää johtopäätös, että Direct voidaan lähettää jo ensimmäinen päivä syyskuuta, torstaina. Muussa tapauksessa näemme sen varmaan syyskuun lopussa, mutta pidän kuun aloitusta todennäköisempänä.

Sitten veikkaukset/kouluttuneet arvaukset:

Metroid Prime Remake/Remaster tulee olemaan yksi Directin johtotähdistä. Se ei ehkä sulje Directia, mutta sille järjestetään hyvä paikka. Odotukset ovat kovat, jos totta ovat huhut, joiden mukaan Retro käytti pari, kolme vuotta pelin remasteroimiseen. Kyseessä lieneekin Xenoblade Chronicles DE:n tyyliin Remaken ja Remasterin puoliväliin asettuva uudelleenversio. Oli miten oli, jännitys alkaa nousta.

Samalla koen, että nyt on olemassa ensimmäistä kertaa pariin vuoteen realistinen mahdollisuus, että Nintendo väläyttää näkyviin myös Metroid Prime 4:n. Ehkä shown sulkijana? Varsinkin, jos sille uskalletaan luvata julkaisuksi 2023. Näen tsäänssien olevan luokkaa 50/50.

Jos NSO saa uuden konsolin, se on hyvin todennäköisesti Game Boy. Joidenkin tietojen mukaan Game Boy -emulaatio oli valmis ja testattu jo viime vuonna, jo ennen N64:ää. Nintendo kuitenkin halusi todennäköisesti lisätä N64:n Expansion Pakiin ensin, koska se omaa paljon enemmän vetovoimaa kuin Game Boy. Kyseessä ei ole mikään maailman hypein julkistus, mutta ainakin itse löydän GB-kirjastosta kosolti kiinnostavia pelejä.

GBA:n lisäykseen yhdessä GB:n kanssa en usko, diili olisi silloin jo vähän liiankin hyvä. Uskomattoman hienoa jos niin tapahtuisi, mutta lähden odottamaan ensin Game Boyta.

Entä mitä Nintendo on julkaisemassa ensi vuoden alussa ja keväällä? BotW 2 on toki huikean suuri palapelin palanen, jonka kohdalleen sovittamisen jälkeen moni muukin asia loksahtaa kohdalleen. Jos Zelda on oikeasti tulossa maalis- tai huhtikuussa, siitä nähdään varmaan Directissa jo kunnon pelikuvaakin. Myös Ukrainan ja Venäjän sodan takia hyllytetty Advance Warsin remake hakee uutta julkaisupäivää. Nintendo voi hyvinkin heittää sen alkuvuoteen.

Haistan myös, että ensi vuoden alussa voisi olla taas uuden Yoshi-pelin aika. Crafted World julkaistiin maaliskuussa 2019, eli ensi keväänä siitä tulee kuluneeksi jo neljä vuotta.


Gamescom, Nintendo Direct, Tokyo Game Show.... tämä on sitä aikaa, joka sähköistää ilman pelaajan ympärillä. Melkoinen pelisyksy tulossa!
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Nintendo Direct -tilaisuudet « Vastaus #243 : 10.09.2022 07:18 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Nintendo Direct todennäköisesti ensi viikon tiistaina (suomen aikaa ti-ke yönä), ja sen julkistus maanantaina! TGS alkaa 15.9, joten Directin ja messujen väli on tavallista lyhyempi. Varmaan Splatoon 3:n julkaisun takia.

Alkamassa on uusi, Cubea juhlistava aikakausi Nintendolla! Wind Waker, Twilight Princess, Metroid Prime ja... F-Zero GX HD!!??  :o

HYPEEEEE.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Nintendo Direct -tilaisuudet « Vastaus #244 : 12.09.2022 17:03 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW https://www.nintendo.com/nintendo-direct/09-13-2022/

Ja siinä! Direct huomenna klo 17.  8)

Tulee muuten aikaisempaan aikaan Euroopassa kuin yleensä. Samaan aikaan kuin E3 Directit ja Minit.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Nintendo Direct -tilaisuudet « Vastaus #245 : 13.09.2022 16:32 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Vuoto, tämä on tod.näk Directissa:

Spoileri (osoita katsoaksesi)
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Nintendo Direct -tilaisuudet « Vastaus #246 : 13.09.2022 18:15 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Octopath Traveler II näyttää aivan vitun hyvältä ja uusi Zelda-traileri julkaisupäivän kera oli totta kai mannanryyniä...

MUTTA MISSÄ ON METROID?! Myönnän, että tämä alkaa olla tragikoomista, kun Remakea ja nelosta veikataan joka Directiin, eikä mitään kuulu  :lol: Pettymys oli myös se, ettei huhutuista Gamecube-remastereista sanottu mitään.

Pelejä kyllä riittää ja pettymys on osin itseaiheutettua, kun on lukenut spekulaatiota, huhuja ja muuta vastaavaa kuukausia. Onneksi myös NSO etenee hienosti ja monia hyviä N64-pelejä on tulossa tänä ja ensi vuonna.


Zelda siis toukokuussa, mutta kera uuden raudan vai ei? Veikkaan, että kera.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Nintendo Direct -tilaisuudet « Vastaus #247 : 13.09.2022 19:18 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 705 Basaaripisteet: 2 Profiili Nyt saadaan sitä mitä Switchiltä on aina haluttu: helvetisti viljely simulaatioita. Neljä peliä missä voi katsoa kun ruoho kasvaa. On se hienoo :rollaus:


Mutta olihan siellä jotain mielenkiintoistakin. Octopath 2 oli periaatteessa varsin cool. Ainoa mikä tässä hiertää on se että ei ole tullut alkuperäiselläkään pelattua edes yhtä tarinaa läpi :lol: Jos sitovat tarinat ja hahmot paremmin yhteen, tässä voi olla hieno peli. Ensimmäisen osan ongelma kun oli että toisistaan poikkeavaa tarinaa oli liikaa ja kaikki tuntui lopulta sivujuonelta. Eli jokin punainen lanka joka yhdistää tarinoita pitkin peliä, tekisi paljon.

Kirby näytti jälleen peliltä jota tulee pelattua likan kanssa. Pinkki pallero tuntuu vetoavan.

Bayonetta 3 on aina cool, mutta nyt odotellaan jo itse peliä eikä ruutu aikaa Directissä.

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom. 12.5.2023 (jos nyt ymmärsin oikein, jenkkien tapa kertoa päivämäärät on lähes sekopäinen). Tuohon pistetään kalenteri tyhjäksi. Osuu omat synttäritkin sopivan lähelle, niin se olkoon lahja kaikilta lähellä eläviltä "Do not disturb". Sattui tosin sopivasti niin että äitienpäiväkin on 14.5. Eli koko viikonlopuksi ei voi linnoittautua lukkojen taakse... ***tu.

Metroidin tarina alkaa menemään kyllä jo hiukan surkuhupaisaksi. Kuinka monta vuotta on Trilogyn remakejakin jo huhuttu? Kaksi vuotta? Vai jopa kolme? Mutta Nintendo ei ole sanonut tähän yhtään mitään :lol: Voisi ihan hyvin kieltää ne kokonaan.
MP4 on taas jo ihan oma tapauksensa. Pistää miettimään voiko Nintendo saada siitä enää rahaa takaisin. Ainakin 5 vuotta kehityksessä ja varmasti kestää vielä ainakin ensi jouluun. Koko konsoli sukupolvi vierähtänyt kehityksessä :lol: Tosin, nyt voisi sanoa jo varmaksi että Metroid Prime 4 on Switch Pron (tms.) julkaisupeli. Pro tulee kuitenkin ensi jouluna viimeistään ja MP4 ei voi tulla ennen sitä kun Zelda tulee keväällä. Trilogy saattaa tulla kesäksi nostamaan Metroid hypeä Pron julkaisuun. Ja näin on tapahtuva, UGH!
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Nintendo Direct -tilaisuudet « Vastaus #248 : 13.09.2022 19:32 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW
Trilogy saattaa tulla kesäksi nostamaan Metroid hypeä Pron julkaisuun. Ja näin on tapahtuva, UGH!

Hyvä veikkaus, kuomaseni. Julkistus tapahtuu LÄHES VARMASTI seuraavassa Directissa tammi- tai helmikuussa. Tai Game Awardsissa joulukuussa.

Aika laittaa taas uusi hypesykli käyntiin!

EDIT:

Okei, ajatusleikkinä: mitä jos Metroid Prime Remaster julkistetaan lähiviikkoina Twitterissä? Miksi ihmeessä? No, Nintendo on hyvin perillä faniensa odotuksista, ja se tietää ettei voi oikein tuoda Prime Remasteria esiin ilman mainintaa siitä mitä Prime neloselle kuuluu. Mitä siis tehdä, jos Nintendo haluaisi julkistaa MP Remasterin ilman, että sen pitää vielä näyttää Prime 4:sta?

Vastaus on, että Nintendo voi eristää Remasterin omaan kuplaansa, Twitter-julkaisuun. Se saa ansaitsemansa huomion, kun Direct-huuma ja TGS on taputeltu.

Peli pitäisi päivätä tyyliin marraskuun loppuun tai joulukuun alkuun. Riittääkö kahden kuukauden väli julkistuksesta julkaisuun? Mielestäni se voisi olla ok.

Tässä siis viimeinen oljenkorsi niille, jotka vielä haaveilevat pelin julkaisusta tänä vuonna.« Viimeksi muokattu: 13.09.2022 20:46 kirjoittanut Ephram »
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Nintendo Direct -tilaisuudet « Vastaus #249 : 07.02.2023 16:17 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Jahas, valmistautukaa taas räiskyntään klo 00.00 ke-to yönä kotimaan aikaa:

Tune in at 2 p.m. PST tomorrow, Feb. 8, for a #NintendoDirect livestream featuring roughly 40 minutes of information mostly focused on #NintendoSwitch games launching in the first half of 2023.

Zeldan on pikkupakko olla isossa roolissa tässä, hype ja mainonta pistetään kunnolla käyntiin ennen julkaisua.

Ja Metroid... Prime remaster? Jos se on kesän peli, niin tuo päivä koittaa vihdoin, kun näemme tämän myyttisen remasteroinnin!
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Nintendo Direct -tilaisuudet « Vastaus #250 : 07.02.2023 16:59 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 705 Basaaripisteet: 2 Profiili
Jahas, valmistautukaa taas räiskyntään klo 00.00 ke-to yönä kotimaan aikaa:

Tune in at 2 p.m. PST tomorrow, Feb. 8, for a #NintendoDirect livestream featuring roughly 40 minutes of information mostly focused on #NintendoSwitch games launching in the first half of 2023.

Zeldan on pikkupakko olla isossa roolissa tässä, hype ja mainonta pistetään kunnolla käyntiin ennen julkaisua.

Ja Metroid... Prime remaster? Jos se on kesän peli, niin tuo päivä koittaa vihdoin, kun näemme tämän myyttisen remasteroinnin!

Jakaisivat spotlightin Metroidin ja Zeldan kesken? Ei tule tapahtumaan. Tämä Direct on TotK:lle ja Zeldalle dedikoitu mitä tulee isoihin nimiin. Rinnalle voisi tulla vielä jokin uusi Zelda Remake. Ehkä Wind Waker. Voi olla Twilight Princesskin. Heti Directin jälkeen ladattavissa jne. Tai sitten joku pikanen OoT HD portti.

Päälle Octopath 2 kamaa, uusi 2D HD (eikö tällänen tule nykyään joka Directissä?) ja uusi farmipeli ( :lol: ;D ). No joo, oikeasti tällä kertaa ei ole aavistustakaan mitä sieltä tulisi. Metroidia ei varmasti tule ja TotK on varma. 2D HD julkaisut taitaa olla niin varma pikkurahan lähde S-E:lle, että kai sellasen iskevät nytkin mukaan.

"Helppoa fanipalvelua verkkaisesti", se on Nintendon motto :) Isommat pelit toki erikseen.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Nintendo Direct -tilaisuudet « Vastaus #251 : 07.02.2023 18:04 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW
Jahas, valmistautukaa taas räiskyntään klo 00.00 ke-to yönä kotimaan aikaa:

Tune in at 2 p.m. PST tomorrow, Feb. 8, for a #NintendoDirect livestream featuring roughly 40 minutes of information mostly focused on #NintendoSwitch games launching in the first half of 2023.

Zeldan on pikkupakko olla isossa roolissa tässä, hype ja mainonta pistetään kunnolla käyntiin ennen julkaisua.

Ja Metroid... Prime remaster? Jos se on kesän peli, niin tuo päivä koittaa vihdoin, kun näemme tämän myyttisen remasteroinnin!

Jakaisivat spotlightin Metroidin ja Zeldan kesken? Ei tule tapahtumaan. Tämä Direct on TotK:lle ja Zeldalle dedikoitu mitä tulee isoihin nimiin. Rinnalle voisi tulla vielä jokin uusi Zelda Remake. Ehkä Wind Waker. Voi olla Twilight Princesskin. Heti Directin jälkeen ladattavissa jne. Tai sitten joku pikanen OoT HD portti.

Tears of the Kingdom ja Prime 1 remaster pelaavat ihan eri liigoissa. Uskon, että Remaster on alkukesän peli ja Prime 4 säästetään ensi vuoteen. IMO, nämä voivat elää samassa Directissä niin, että molemmat saavat huomiota. Zelda on kuitenkin jo alustettu monella kevyellä trailerilla.

Mutta saa nähdä, yllätyksiä tulee varmasti. Ainakin yksi. Peli, jota kukaan ei näe ennalta.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Nintendo Direct -tilaisuudet « Vastaus #252 : 09.02.2023 00:37 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 780 Basaaripisteet: 6 Profiili Metroid Prime remaster viimein. Ei se väärin.


EDIT: Kaikin puolin oli hyvää kamaa. GBA-pelejä, Etrian Odysseyt yms.


« Viimeksi muokattu: 09.02.2023 00:48 kirjoittanut MasterTK »
tallennettu
Vs: Nintendo Direct -tilaisuudet « Vastaus #253 : 09.02.2023 00:50 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Järkytys oli, kun näki että Prime remaster on todellinen.

Tänään eShopissa.

Anteeksi mitä?

Miten tässä odottelee sitten kaksi viikkoa kassuversiota... no ehkä se menee, jos tänne asti on päässyt.

Täytyy nukkua yö ja koota myöhemmin lisää ajatuksia.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Nintendo Direct -tilaisuudet « Vastaus #254 : 09.02.2023 01:21 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 705 Basaaripisteet: 2 Profiili Pakko myöntää, Nintendo pääsi kerrankin vähän yllättämään :) Prime 1 remaster ja Baten Kaitos HD remaster kovimmat yllätykset. Kun Directin pelejä alkaa laskeskeleen yhteen,... Prime 1 remaster, 2D Kirby, Baten Kaitos sarja, Illusion Island Professor Layton, Octopath 2, Bayonetta Origin ja TotK näytti entistä komeemmalta... Onhan siinä pelejä joita (en tule ikinä pelaamaan) voisi lompakolla äänestää. TotK täytyy kyllä pistää ennakkotilaukseen. Ja alko poltteleen vähän se erikoisversiokin :lol:

GB pelit ei kyllä väräyttäny viisaria yhtään. En ikinä tajua näitä jotka tuodaan suoraan sellaisenaan Switchin ruudulle. Jo GB aikaan ajattelin että onhan surkeaa, mutta onhan tätä ihan kiva pelata. Silloin kun ei tainnut olla TV:ssäkään kiinni kuin C64. Joten olihan se kivaa. Mutta hyllyyn se jäi kun sain Famicomin vihdoin. Eikä ole edes ikävä. Vaikka myönnän että Tetris toi pieniä nostalgian fiiliksiä :) Mutta muuten pidän näitä peleinä niille joilla on liikaa aikaa. Ei sillä että näistä ei saisi pitää. What ever rocks your boat.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Nintendo Direct -tilaisuudet « Vastaus #255 : 10.02.2023 00:00 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 578 Basaaripisteet: 4 Profiili Täytyy myöntää, että tässä Epin videoita töllöttäessä on jonkinlainen sisäinen Fiilistelijä™ heräämässä henkiin, ja ajattelin, että pitäisikö se OLED Switch käydä hakemassa kymmenen euroa kalliimmalla, mitä maksoin tuosta perus-Switchistä kuusi vuotta sitten julkaisupäivänä. :lol: Kuuden vuoden aikana olen pelannut kahta peliä (Zelda BotW ja Monster Hunter: Rise), Super Mario Odyssey on edelleen muoveissa. Eli ehkä on korkea aika antaa konsolille uusi mahdollisuus.

Ja voitte sitten kiittää minua, kun Switch Pro shadow dropataan sillä sekunnilla, kun heitän rahat tiskiin pelikaupassa.
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Vs: Nintendo Direct -tilaisuudet « Vastaus #256 : 10.02.2023 05:47 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW
Täytyy myöntää, että tässä Epin videoita töllöttäessä on jonkinlainen sisäinen Fiilistelijä™ heräämässä henkiin, ja ajattelin, että pitäisikö se OLED Switch käydä hakemassa kymmenen euroa kalliimmalla, mitä maksoin tuosta perus-Switchistä kuusi vuotta sitten julkaisupäivänä. :lol: Kuuden vuoden aikana olen pelannut kahta peliä (Zelda BotW ja Monster Hunter: Rise), Super Mario Odyssey on edelleen muoveissa. Eli ehkä on korkea aika antaa konsolille uusi mahdollisuus.

Ja voitte sitten kiittää minua, kun Switch Pro shadow dropataan sillä sekunnilla, kun heitän rahat tiskiin pelikaupassa.

Nappaat vielä Hori Splitpad Prot messiin, niin aijai  8) Taisit muistaakseni kuulua niihin, joille käsikonsoli-moodissa pelaaminen ei käynyt kysymykseen joy-conien koon ja ergonomian takia. OLED-näytöllä ja niillä kyseessähän on kuin Switch 1.5.  ;D


« Viimeksi muokattu: 10.02.2023 11:57 kirjoittanut Ephram »
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Nintendo Direct -tilaisuudet « Vastaus #257 : 10.02.2023 14:01 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 917 Basaaripisteet: 0 Profiili Onnea kanavan kasvatukseen. Laitoin tilaukseen. Twitchiin vielä live ja Tiktok lyhyempiin katsauksiin, niin alkaa seuraajia ropista. Itsekin pohdin Twitchin ostoa Remastered fiilistelyjen jälkeen. Rehellisyyden nimessä jäisi kyllä pienelle käytölle, joten ei siitä täyttä hintaa nappaisi maksella. Parilla satkulla voisi hyvin napata mukaa.
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Re: Nintendo Direct -tilaisuudet « Vastaus #258 : 11.02.2023 15:33 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 952 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW
Itsekin pohdin Twitchin ostoa Remastered fiilistelyjen jälkeen.

En ole varma paljonko Amazon pyytää Twitchistä, mutta kyllä se Twitteriä halvemalla lähtee.
Play-Asia
tallennettu
Vs: Re: Nintendo Direct -tilaisuudet « Vastaus #259 : 11.02.2023 17:12 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 917 Basaaripisteet: 0 Profiili
Itsekin pohdin Twitchin ostoa Remastered fiilistelyjen jälkeen.

En ole varma paljonko Amazon pyytää Twitchistä, mutta kyllä se Twitteriä halvemalla lähtee.


Switchi kuin Twitchi eikö nää melkein sama laite ole.  :)
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Nintendo Direct -tilaisuudet « Vastaus #260 : 13.09.2023 22:47 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 705 Basaaripisteet: 2 Profiili En edes yritä saada samaa hypeä kuin Epi mutta... Nintendo Direct huomenna. Sisältönä ensi talven pelit.

Aloin oikein miettimään mitä ensi talvena pitäisi tulla ja jos mennään joulun yli, siellä ei ole... mitään. Metroid Prime 4. Ja eiköhän tämä mene jo Switch 2:n julkaisupeliksi. Mutta lopulta uskoisin että suurin osa peleistä on kutenkin niitä jotka tulisi pukin konttiin. Silloinhan pelejä kuitenkin ostetaan, niin totta kai Nintendo hypettää niitä. Ensi vuoden puolelle voi tulla pari 3rd party remakea, ehkä "2DHD -rope" ja pari Nintendon omaa. Siinä onkin jo 10-15min. Ja loput jo julkistettuja joulu pelejä. Ehkä pari yllätystäkin jouluksi, mutta tuskin Nintendolta mitään suurempaa. Super Mario Wonder kuitenkin jo listoilla.

Mitkä ne pari Nintendon peliä ensi vuodelle sitten? Metroid Prime Echoes. Aivan varmasti. Tämä voisi olla jopa jouluksi. Ensimmäinenkin remake tuli aika nopealla aikataululla. Toinen voisi olla joku remake. Luigis Mansionit oli kai tulossa Switchille, joten nämä voisi olla ensi vuodelle myös. Siinä olisikin jo kolme. Tai toinen LM jouluksi ja 3DS:n LM2 remake ensi vuodelle. Vaikka en tiedä kuinka LM2 taipuu yhdelle näytölle. En ole peliä ikinä pelannut. Meikälle riittäisi oikeastaan Echoes ja LM2. Tuskin ehtiäisi pelaamaan niitäkään.
Nyt muuten tuli mieleen että Xenoblade sarjan remakeja voisi myös tulla. En tiedä kuinka ensimmäinen myi, onko järkeä tehdä toista. Vaikka ei NS versio nyt niin erikoinen alkuperäiseen verrattuna mielestäni ollut, että tuskimpa sen ulos saaminen nyt niin paljoa kustantaisi.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Nintendo Direct -tilaisuudet « Vastaus #261 : 14.09.2023 23:52 »
Kubs Jäsen Viestejä: 493 Basaaripisteet: 1 Profiili Eipä oikein muuta mielenkiintoista ollut, kuin Paper Mario. Ja saatiihan me odotettu uusi F-Zero.  :lol:
tallennettu
Vs: Nintendo Direct -tilaisuudet « Vastaus #262 : 15.09.2023 00:02 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 705 Basaaripisteet: 2 Profiili F-zero oli taas perinteinen Nintendo trolli :lol: Sanoin ihan ääneen "No, no, no, no, nytkö ne teki sen." No ei tehny :lol: Luigi's Mansion 2 tulee varmaan hyllyyn. Echoesia oikeasti odotin, mutta ehkä joulu Directissä sitten.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Sivuja: 1 ... 4 5 6 7 8 [9]
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines