Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 ... 14
Tulostusversio
Aihe: PSVita/3DS - kannettavan pelaamisen uusi sukupolvi  (Luettu 108028 kertaa)
Vs: PSVita/3DS - kannettavan pelaamisen uusi sukupolvi « Vastaus #120 : 21.02.2012 23:19 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili Tuli viimeisin tehtyä uusi löyty pieneen, mutta uljaasti kasvavaan 3DS-pelien joukkooni. Olen kyllä ollut viime aikoina erittäin tyytyväinen 3D:ääni.

Ace Combat 3DS vähän päälle 20e:lla gamestopista oli todellinen löytö. Pelillähän ei varsinaisesti ole mitään tekemistä sen uuden Xboxin umpipaskan Ace Combatin kanssa vaan peli on ilmeisesti remake vanhasta pleikkari 1:n Ace Combat kakkosesta. En ole koskaan kyseistä peliä pelannut, mutta tämä oli niin hyvä että pelasin melkein yhdeltä istumalta läpi. Täydellinen muutaman tunnin fiilistely/paukuttelu aivan loistavalla soundtrackilla. Piilohitti jota kukaan ei tiedä olevan edes olemassa. Olen varmaan yksi niistä viidestä tämän pelin ostaneista.



Eipä ole 3DS ainakaan jäänyt hyllyyn pölyttymään. Pelilogin mukaan melkein 200h edestä pelattu eri pelejä julkaisun jälkeen.


« Viimeksi muokattu: 21.02.2012 23:28 kirjoittanut MasterTK »
tallennettu
Vs: PSVita/3DS - kannettavan pelaamisen uusi sukupolvi « Vastaus #121 : 22.02.2012 08:11 »
sleepy o----o Jäsen Viestejä: 828 Basaaripisteet: 6 Profiili
Olen varmaan yksi niistä viidestä tämän pelin ostaneista.

Minä olen se toinen viidestä!

Hassua, itsellänikin on 3DS ollut aika runsaassa käytössä. Tälläiseltä näyttää oma pinoni:



Etrian Odyssey, jonka tuurilla onnistuin vielä uutena löytämään, Final Fantasy ja Resident Evil saavat odottaa vielä paria viikkoa jolloin lähden muutamaksi kuukaudeksi pois siviilisaation parista.
Harmittaa, että nyt vasta ostin Rhythm Paradisen. Pelkäsin kosketusnäytön käyttöä, mutta näköjään pelkäsin aika turhaan. Kiva peli, joskaan ei ehkä niin kiva kuin Rhythm Tengoku.

Ja vaikkei tämä ehkä tähän ketjuun kuulu, niin myös iPhonella on tullut pelattua oikein kunnolla pitkästä aikaa, kiitos ZiGGURATin! Hieno peli!
under the rocks and stones,
there is water underground
tallennettu
Vs: PSVita/3DS - kannettavan pelaamisen uusi sukupolvi « Vastaus #122 : 23.02.2012 11:20 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili Jos Kid Ikarus Uprising kiinnostaa, kannattaa tsekata tämän linkin ensimmäinen video: http://www.joystiq.com/2012/02/22/nintendo-direct-trailer-roundup/

Ainakin moninpeli vaikuttaa todella hektiseltä. Selkeästi Super Smash Brosin nopeatempoinen toimintapeli ollut tavoitteena. Ihan mielenkiintoisia ominaisuuksia tuossa kuitenkin näyttäisi olevan. Aseita on lukuisia erilaisia, ja niiden valintaa taistelukentälle kannattaa hieman miettiä. Sen verran kauan tätä peliä on jo hiottu että uskoisin kyseessä olevan vähintään hyvä peli.

Edit: Uus Fire Emblem: http://www.joystiq.com/2012/02/22/fire-emblem-awakenings-brand-new-way-japanese-trailer/
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: PSVita/3DS - kannettavan pelaamisen uusi sukupolvi « Vastaus #123 : 23.02.2012 11:39 »
bËst Jäsen Viestejä: 247 Basaaripisteet: 0 Profiili RE Revelations, MK 7 ja SM3DL ovat räjäyttäneet pankin kyllä onnistuneesti. Kaikki tahkottu jossain määrin läpi ja nyt odottaa että Super Paper Mariosta tai erityisesti Luigi's Mansionista tulis jotain uutta tietoa että koska ovat ostettavissa. Onneks siihen asti voi takoa Revelationsin Hell Modea ja kaverin kanssa Raid modea. Kartissakin riittää pelattavaa vaikka kuinka jos haluaa hifistellä timetrialeita, että kyllä on palkitseva konsoli ollut.
tallennettu
Vs: PSVita/3DS - kannettavan pelaamisen uusi sukupolvi « Vastaus #124 : 22.06.2012 09:50 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Uusin Nintendo Direct -tilaisuus toi tullessaan 3DS XL:n!



4.88 Top Screen

4.18 Bottom Screen

6-10 hour Battery Life




Taidan ostaa tämän sitten syksymmällä ja jätän originaalin mallin väliin. Luulen, että 3D-efekti varsinkin hyötyy näyttökoon kasvusta.

Myös akkukeston kasvu on hyvä juttu.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: PSVita/3DS - kannettavan pelaamisen uusi sukupolvi « Vastaus #125 : 22.06.2012 10:06 »
sleepy o----o Jäsen Viestejä: 828 Basaaripisteet: 6 Profiili


Tuohan näyttää aikamoisen isolta, isommalta kuin DS XL kaiketi? Oisi sitä noin isoon laitteeseen mahtunut varmaankin se toinen circle padikin.
under the rocks and stones,
there is water underground
tallennettu
Vs: PSVita/3DS - kannettavan pelaamisen uusi sukupolvi « Vastaus #126 : 22.06.2012 10:25 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili Ei voi olla totta.. menee heti ostoon. Viime aikoina tullut pelattua kaikkia DS-pelejä pelkästään XL:llä koska isommilla ruuduilla on huomattavasti parempi pelata. Nyt näyttää siltä ettei enää tarvitse.

Nintendo Direct on näköjään nykyään parempi tilaisuus kuin E3:set.
tallennettu
Re: PSVita/3DS - kannettavan pelaamisen uusi sukupolvi « Vastaus #127 : 22.06.2012 10:40 »
Riepu Oh nice. Moderaattori * Viestejä: 984 Basaaripisteet: 2 Profiili Laitteeseenhan tungetaan myös samalla 4 gigatavun muistikorttikin messiin. Sen sijaan laturi uupuu kokonaan, mutta tuki löytyy DSi:n, DSi XL:n ja 3DS:n vanhalle.
To defy me is a senseless act which goes against your world's wishes...
tallennettu
Re: PSVita/3DS - kannettavan pelaamisen uusi sukupolvi « Vastaus #128 : 22.06.2012 10:57 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili My god, minähän arvasin! En tosin olisi veikannut, että ekana laitetaan XL-mallia tulemaan, mutta mikäs siinä. Jos kesän aikana ei tapahdu mitään mullistavaa, niin eiköhän tuo syksyllä ostoon mene. Ihan jo kovemman akkukeston vuoksi.

Sen toisen tatin olisi kyllä voinut tosiaan laittaa kans.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: PSVita/3DS - kannettavan pelaamisen uusi sukupolvi « Vastaus #129 : 22.06.2012 11:56 »
finngamer Miittiparoni Jäsen Viestejä: 1 262 Basaaripisteet: 20 Profiili WWW Aika erikoista tosiaan etteivät laittaneet sitä toista analogia tuohon, varsinkin kun suurella todennäköisyydellä tuo EI tule saamaan omaa Circle Pad Prota.

Itse en kyllä skippaisia originaalia mallia tämän takia (siis jos hommaa vaan yhden koneen), sitä Resident Evil Revelationsia vaan pitää pelata kahdella analogilla.
tallennettu
Vs: PSVita/3DS - kannettavan pelaamisen uusi sukupolvi « Vastaus #130 : 22.06.2012 15:13 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 575 Basaaripisteet: 4 Profiili Minua aina ärsytti se alkuperäismallin musta kehys ylänäytön ympärillä. Onneksi siitä päästiin eroon. Eiköhän tämä ostoon mene.

EDIT:



Tätä kuvaa kun katsoo, niin ei voi kun ihmetellä, miksei sitä toista tattia voitu laittaa mukaan. 3DS XL olisi ollut layoutiltaan identtinen Wii U -padin kanssa, jolloin 3DS XL:ää olisi voinut käyttää vaikka lisäohjaimena tai jotain. Ehkä tatti saadaan sitten ensi vuoden rahastusversiossa.

Tuo laturin puuttuminen on myös ihan käsittämätöntä saituruutta. Vanhin tästä taloudesta löytyvä Nintendon käsikonsoli on DS Lite, jonka laturi ei ilmeisesti käy. Ihan hyvä bisnesstrategia toki siinä mielessä, ettei porukka myy vanhoja 3DS-konsoleitaan XL-mallin alta pois.


« Viimeksi muokattu: 22.06.2012 16:18 kirjoittanut Scarf »
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Re: PSVita/3DS - kannettavan pelaamisen uusi sukupolvi « Vastaus #131 : 22.06.2012 16:41 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili
Tätä kuvaa kun katsoo, niin ei voi kun ihmetellä, miksei sitä toista tattia voitu laittaa mukaan. 3DS XL olisi ollut layoutiltaan identtinen Wii U -padin kanssa, jolloin 3DS XL:ää olisi voinut käyttää vaikka lisäohjaimena tai jotain. Ehkä tatti saadaan sitten ensi vuoden rahastusversiossa.

Tuo laturin puuttuminen on myös ihan käsittämätöntä saituruutta. Vanhin tästä taloudesta löytyvä Nintendon käsikonsoli on DS Lite, jonka laturi ei ilmeisesti käy. Ihan hyvä bisnesstrategia toki siinä mielessä, ettei porukka myy vanhoja 3DS-konsoleitaan XL-mallin alta pois.

Molemmat päätökset ovat tosiaan vähän outoja. Tatin pois jättämiselle saattaisi ehkä olla joku oikeakin syy, mutta olisihan se siinä jos se olisi oikeasti haluttu laittaa. Mikä tekisikin mallista aika lailla täydellisen. Laturikikkailu taas on vaan puhdasta ankeutta, vaikkei se irtona paljon maksakaan. Itse kun en oikein jaksa uskoa siihenkään, että valmiiksi sopivan laturin omistavia olisi merkittävästi enemmän kuin XL-version ns. tuoreeltaan ostavia(tai DSi/3DS:nsä myyneitä/hajottaneita). Ja mikäli ei, niin vittuilun puolellehan tuossa melkein mennään. Kuinka moni laite tässä maailmassa myydään ilman siihen sopivaa laturia?
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: PSVita/3DS - kannettavan pelaamisen uusi sukupolvi « Vastaus #132 : 22.06.2012 17:50 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili
.Vanhin tästä taloudesta löytyvä Nintendon käsikonsoli on DS Lite, jonka laturi ei ilmeisesti käy.


Eikö kaikissa DS-malleissa ole sama laturi? Ainakin itse en ole ottanut 3DS:n laturia edes vielä paketista kun olen vanhojen DS:ien latureita käytellyt. Tosin silti en tajua että mitä helkkarin järkeä on jättää se pois paketista. Sama kuin Nokia möisi kännyköitä ilman laturia. Onko tuollainen edes sallittua Euroopassa?

Voin lyödä vaikka vetoa että tuon idean keksijä ammutaan ja pakkauksissa toimitetaan laturi mukana.


« Viimeksi muokattu: 22.06.2012 17:55 kirjoittanut MasterTK »
tallennettu
Vs: PSVita/3DS - kannettavan pelaamisen uusi sukupolvi « Vastaus #133 : 22.06.2012 18:01 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili DSlitessä ja XL'ssä on vissiin eri laturit? Se pää on erimuotoinen.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: PSVita/3DS - kannettavan pelaamisen uusi sukupolvi « Vastaus #134 : 22.06.2012 19:48 »
sleepy o----o Jäsen Viestejä: 828 Basaaripisteet: 6 Profiili
Voin lyödä vaikka vetoa että tuon idean keksijä ammutaan ja pakkauksissa toimitetaan laturi mukana.

NoA taisikin jo ilmoittaa, että Amerikassa laitteen mukana tulee laturi. Toivottavasti näin on täälläkin.

Muistanko muuten ihan väärin, vai oliko niin että Japanissa Gamecuben mukana ei tullut minkäänlaista AV-kaapelia?
under the rocks and stones,
there is water underground
tallennettu
Vs: PSVita/3DS - kannettavan pelaamisen uusi sukupolvi « Vastaus #135 : 23.06.2012 00:55 »
Fraeon /fɹeɪɔnʰ/ Moderaattori * Viestejä: 1 652 Basaaripisteet: 3 Profiili
DSlitessä ja XL'ssä on vissiin eri laturit? Se pää on erimuotoinen.

Orkkis-DS:ssä on GBA SP:n kanssa sama laturi, mutta taas DSLitessä on taas aivan oma laturinsa.

Että niiden laturien yhtenevyydet ei ole mitenkään varma juttu.
A légpárnás hajóm tele van angolnákkal
tallennettu
Vs: PSVita/3DS - kannettavan pelaamisen uusi sukupolvi « Vastaus #136 : 25.06.2012 14:11 »
Solid Snake Jäsen Viestejä: 703 Basaaripisteet: 3 Profiili Niinhän siinä kävi, että ihan pari päivää sen jälkeen, kun olin oman 3DS:n ostanut, Nintendo julkisti uuden mallin. Tätähän ei millään voinut näyttää E3:ssa?

No, ei tässä vielä mitään, mutta jos tuossa XL:ssä olisi toinen analogitikku, helvetti kyllä repeäisi.
tallennettu
Vs: PSVita/3DS - kannettavan pelaamisen uusi sukupolvi « Vastaus #137 : 25.06.2012 14:48 »
tetsuo ...I think. Jäsen Viestejä: 369 Basaaripisteet: 2 Profiili Voi vaan kuvitella miten järkälemainen se lisätattihärpäke tulee olemaan tossa XL-mallissa... Kyllähän tämä uusi malli ostoon menee, ehdottomasti.
tallennettu
Vs: PSVita/3DS - kannettavan pelaamisen uusi sukupolvi « Vastaus #138 : 25.06.2012 15:26 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 914 Basaaripisteet: 0 Profiili En tiedä mikä tuossa kiehtoo, mutta itse olen miettinyt 3DS XL:n hommaamista. Jotenkin palo käsikonsolipelaamiseen on syttynyt taas ja himo hommata uusi kone. Hintahaan ei ole paha, jos se siinä 200e hujakoilla on. Toivottavasti tulee jotain hyviä paketteja heti kun tulee myyntiin.
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: PSVita/3DS - kannettavan pelaamisen uusi sukupolvi « Vastaus #139 : 25.06.2012 22:20 »
Fyysinen Preesens Pakko toistaa Jäsen Viestejä: 1 838 Basaaripisteet: 1 Profiili
Tuo laturin puuttuminen on myös ihan käsittämätöntä saituruutta.
Se ei ole puute, vaan ominaisuus!
My name is Dexter. Unlike many of you believe, I’m not a serial killer. I’m not very much afraid of blood either.

-----

Fyysinen Preesens moderaattoriX.
tallennettu
Vs: PSVita/3DS - kannettavan pelaamisen uusi sukupolvi « Vastaus #140 : 27.06.2012 15:10 »
johanf1-fani Jäsen Viestejä: 32 Basaaripisteet: 0 Profiili Omasta mielestäni käsikonsolit alkavat olemaan hiukan "turhia", sillä kyllä älypuhelimet ja tablet-tietokoneet ovat hetken päästä mitä luultavimmin kässärien veroisia, ellei jopa parempia.
Pelaajainen Rul3z
tallennettu
Vs: PSVita/3DS - kannettavan pelaamisen uusi sukupolvi « Vastaus #141 : 27.06.2012 18:34 »
echoes WELCOME TO SPECIAL ROUND Jäsen Viestejä: 1 300 Basaaripisteet: 7 Profiili No perkeles yhtäkkiä jäätävä himo saada toi uusi 3DS XL. Kaipa se on pakko ostaa nyt kun kesällä on vielä rahoissaan. DSi XL:än osto on käynyt useasti mielessä, mutta tuohan korvaisi sen täydellisesti. Näkyisi viimein kunnolla ne Ketsuin luotimuodostelmatkin.

Tuleva pelikirjasto näyttää lupaavalta (Luigi's Mansion, Paper Mario, NSMB) ja orkkis DS:llä riittää pelailtavaa aivan saatanasti. Onkohan Suomen myyntihinta tuo 199e?

Hyvä homma, että tuli venailtua. Ei ollut mikään huipputuote tuo alkuperäinen 3DS ja olihan se selvä, että tästä tulee aika nopsaan päivitystä.
tallennettu
Vs: PSVita/3DS - kannettavan pelaamisen uusi sukupolvi « Vastaus #142 : 27.06.2012 19:17 »
Solid Snake Jäsen Viestejä: 703 Basaaripisteet: 3 Profiili
Omasta mielestäni käsikonsolit alkavat olemaan hiukan "turhia", sillä kyllä älypuhelimet ja tablet-tietokoneet ovat hetken päästä mitä luultavimmin kässärien veroisia, ellei jopa parempia.
Höpö höpö!

Kännykät ja Padit eivät pysty laadussa kilpailemaan esimerkiksi 3DS:n kanssa vielä yhtään. Ei voida edes verrata toisiinsa.

Pelkällä näytöllä ei vain pysty yltämään samanlaiseen laatuun, kuin oikeilla käsikonsoleilla. Toki kännyköille on pari ihan pätevää peliä, mutta suurin osa lajityypeistä kusee pahasti, kun ei ole näppäimiä.

Ongelma on myös siinä, että kännykkä on puhdas kasuaalialusta, joka tarkoittaa sitä, että myydyimmät pelit ovat lintujen viskelyä, jota oikeat pelaajat jaksavat pelata ehkä 20 minuuttia. Kaikki kunnia Angry Birdsin menestyksestä, mutta totuus on se, ettei se ole oikeiden pelaajien peli.

Kännyköillä jyräävät halvat pelit, joita myydään hirmuisilla polkuhinnoilla. Esimerkiksi Resident Evil: Revelationsin kaltaisia pelejä olisi turha edes kehittää, sillä niille pitäisi lätkäistä 4,99 euron hintalappu, eivätkä ne silti pärjäisi markkinoilla, joilla yksinkertaiset pelit jyräävät. Sen lisäksi, että Revelationsin pelaaminen pelkällä näytöllä olisi täyttä paskaa.

IPadillä voisi olla jotain saumaa, jos sille julkaistaisiin ohjain. IPadin kannettavuus on tosin jo valmiiksi hankalaa, puhumattakaan siitä, että pitäisi vielä peliohjain johonkin tunkea. Ja tämä peliohjaimen ja iPadin kombo vaatisi pöydän, sillä samaan aikaan kädessä ei voi olla ohjain sekä näyttö. Kannettavuus olisi siis täysi nolla. Kännykällä lisäohjain olisi vielä kamalampi.

On totta, että Samsung ja Apple ovat vieneet käsikonsoleilta markkinoita reilusti ja jatkossa on hyvin mahdollista, että Sonyn ja Nintendon käsikonsolit joutuvat vielä ahtaammalle tehokkaiden mobiilialustojen puserruksessa. Pelaajan näkökulmasta tämä on kuitenkin äärimmäisen synkkä skenaario.

tallennettu
Vs: PSVita/3DS - kannettavan pelaamisen uusi sukupolvi « Vastaus #143 : 27.06.2012 19:58 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili Nyt vasta tajusin että tuo XL julkaistaa jo ihan kohta. Pitääkin käydä heti ostamassa pois alta kun saapuu!

« Viimeksi muokattu: 27.06.2012 20:05 kirjoittanut MasterTK »
tallennettu
Re: PSVita/3DS - kannettavan pelaamisen uusi sukupolvi « Vastaus #144 : 28.06.2012 11:13 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili Noniin, sieltähän se Circle Pad Pro XL sitten tuli. Olihan tuo selviö, jos se kerran jo useammassa pelissä on lähemmäs must.

Edelleen kuitenkin käsittämätöntä, ettei tattia voitu iskeä suoraan konsoliin. Teknisesti mahdotonta? I doubt it. Pakko imeä rahaa useilla iteraatiolla ja lisälaitteilla? Ding ding ding!
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: PSVita/3DS - kannettavan pelaamisen uusi sukupolvi « Vastaus #145 : 28.06.2012 11:52 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili Mullekkin olis ollut XL pakko-ostos, mikäli toinen analogi olisi kuulunut pakettiin. Jälleen suht käsittämätön ratkaisu Nintendolta.


Johanin tablet/kännykkä -kommentti oli myös aika läppä. Tähän liittyen tuli testattua GTA III:sta SGS3:lla kun sen sai 0,70€:lla. Kyllähän peli pyörii täydellisesti jne, mutta pelattavuus kosketusnäytöllä on käsittämätöntä kuraa. Kännykällä on kiva pelailla pasianssia ja tower defence -pelejä - pelejä, jotka soveltuvat kännykälle. Vakavaan pelaamiseen ei näitä laitteita kannata sekoittaa.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: PSVita/3DS - kannettavan pelaamisen uusi sukupolvi « Vastaus #146 : 28.06.2012 11:56 »
Solid Snake Jäsen Viestejä: 703 Basaaripisteet: 3 Profiili Se on suurin synti, että GTA3:a ja Max Paynea käännetään innosta pinkeinä kännyköille, kun ne olisi esimerkiksi Vitalla tuhansia kertoja parempia.

Jos pelaajat aikoinaan uskoivat liikkeentunnistuksen pilaavan videopelit lopullisesti, nyt olisi varmaan aika alkaa väittämään samaa kännykkämarkkinoista, jotka ovat oikeasti paljon suurempi uhka videopelaamiselle kuin Kinect tai Wii koskaan on ollut.
tallennettu
Vs: PSVita/3DS - kannettavan pelaamisen uusi sukupolvi « Vastaus #147 : 28.06.2012 12:02 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Jätkät ei vaan osaa. Max ja GTA on täysin pelattavia kosketusnäytöllä ja itse ainakin nautin niiden vääntämisestä bussi/junamatkoilla.

Kun kosketusnäytöt saavat tulevaisuudessa tekniikan, joka tuo näytön napit sormissa tuntuviksi objekteiksi, tulee tablet/kännykkäpeleistä vielä aiempaakin pelattavampia. Se tulee olemaan seuraava iso harppaus.

Tulevaisuutta vastaan on tapana pyristellä, mutta itselläni ei ole mitään tätä vastaan. Minulle termi "vakava pelaaminen" alkaa kuolla.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: PSVita/3DS - kannettavan pelaamisen uusi sukupolvi « Vastaus #148 : 28.06.2012 12:40 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili
Jätkät ei vaan osaa. Max ja GTA on täysin pelattavia kosketusnäytöllä ja itse ainakin nautin niiden vääntämisestä bussi/junamatkoilla.

Kun kosketusnäytöt saavat tulevaisuudessa tekniikan, joka tuo näytön napit sormissa tuntuviksi objekteiksi, tulee tablet/kännykkäpeleistä vielä aiempaakin pelattavampia. Se tulee olemaan seuraava iso harppaus.

Tulevaisuutta vastaan on tapana pyristellä, mutta itselläni ei ole mitään tätä vastaan. Minulle termi "vakava pelaaminen" alkaa kuolla.

Eipä sen erityisen vakavaa pelaamista tarvi olla, mutta näillä asenteilla saadaankin pian puhua pelaamisen kuolemasta. Kauhea ajatella maailmaa, jossa kaikki ihmiset pelaavat simppeleitä pikkupelejä ja klassikoiden käännöksiä tabiensa kosketusnäytöiltä. Mitään uutta ja oikeasti laadukasta ei voida enää kehittää, kun kukaan ei ole valmis maksamaan peleistään euroa enempää. Yh.

Tätä seuraavaa kappaletta olen kirjoittanut jo pariin kertaan uusiksi. En saa näköjään millään pukettua sanoiksi sitä, miten järjetön ajatus on, että joku vähänkään enemmän pelaava oikeasti tyytyisi pelkältä kosketusnäytöltä pelattaviin peleihin. Tarkoitus ei ole lytätä kenenkään näkökantaa, mutta omalla kohdalla kokemukset mobiililaitteen (jolla pelaaminen toistaiseksi on kiistatta pelkkä päälleliimattu sivutoiminto) ja pelaamiseen tehdyn kannettavan laitteen välillä eroavat kuin pöytäfutis oikeasta jalkapallosta. Ilman merkittäviä hardiskehityksiä puhelin tai tabletti ei ikinä voisi korvata DS:n kaltaisen laitteen rakoa. Fyysiset kontrollielementit ovat luonnollisesti se tärkein asia, mutta lisäksi en halua niputtaa kaikkia elektronisia tarpeitani yhteen laitteeseen. Akku loppuu tai puhelin tilttaa, ja koko päiväsi on kaikilta osin hanurista.

Toki on myös hyvä ottaa huomioon, ettö paljon matkustavana matkapelitarpeeni eivät välttämättä vastaa monen muun kuluttajan tarpeita. Ei voi kuin toivoa ja rukoilla, että maailmassa on tarpeeksi vastaavia tyyppejä, jotta vältetään puhelinpelien vallankumous.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: PSVita/3DS - kannettavan pelaamisen uusi sukupolvi « Vastaus #149 : 28.06.2012 13:31 »
Solid Snake Jäsen Viestejä: 703 Basaaripisteet: 3 Profiili Mielestäni on huono vasta-argumentti lähteä väittämään, että tässä olisi osaamisesta kiinni. Kosketusnäyttö on kiistatta huonompi tapa kontrolloida GTA:n ja Max Paynen kaltaisia pelejä. Toki kosketusnäytöllä peliä oppii pelaamaan, mutta vaikka kuinka treenaisi, ei peli koskaan sillä suju lähimainkaan yhtä sutjakkaasti, kuin oikealla ohjaimella.

Haptinen näyttö on teknisesti äärimmäisen mielenkiintoinen kapine. Minä en kuitenkaan usko, että napin tuntuma parantaa juurikaan pelattavuutta.

En myöskään näe pyristeleväni tulevaisuutta vastaan. En edes usko, että kännykkäpelit tulevat lopullisesti käsikonsoleita tappamaan, sillä kännykkäpelit ovat vasta pelkkä ilmiö. Niitä pelaavat tyypit ovat lähinnä satunnaispelaajia ja lapsia, eli siis tyyppejä, joiden mielenkiinto siirtyy trendistä toiseen ajatuksen nopeudella. Mutta se, että kännykköpelit oikeasti pistävät ahtaammalle oikeat käsikonsolit, on ihan helvetin synkkä tulevaisuuden skenaario, jollaista vastaan täytyykin pyristellä.

Mitä tuohon viimeiseen lauseeseesi tulee... Vakava pelaaminen saattaa olla sinulle kuollut termi, mutta minulle ei. Vaikka en enää otakaan itseäni tai edes koko pelaamista niin tosissaan, kuin joskus vuonna 2004, jos vierekkäin laitetaan Wii Fit ja Metroid Prime, tai Super Mario 3D Land ja Angry Birds, minulla ei ole mitään vaikeuksia valita mitä haluan pelata.
tallennettu
Sivuja: 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 ... 14
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines