Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: [1] 2 3 4 5 6 ... 14
Tulostusversio
Aihe: PSVita/3DS - kannettavan pelaamisen uusi sukupolvi  (Luettu 107938 kertaa)
PSVita/3DS - kannettavan pelaamisen uusi sukupolvi « : 27.01.2011 11:24 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili
Uus PSP:

- Iso
- kaks tattia, toucscreen ja takana touchpad.
- liikkeentunnistus
- kamerat edessä ja takana
- yhdistää 3G verkkoon
- vitun iso
- flashmuisti, käyttää myös uutta mediaa(?) joku pieni muistikortti...
- OLED-näyttö
- Pyöritti pressissä MGS4-cutsceneä(WTF)
- Wipeout
- Uncharted
- Kuulema helppo portata ps3 pelejä lol.
- Voi pelata storesta ostettuja psp-pelejä
- Sisäänrakennettu GPS


No niin, raudalla ratsastus alkakoon. Selvää on, ettei tuota enää tarvitse hankkia, jo pelkästään hinnan ja aina vain vähenevän kannettavuuden takia, mutta olisi toki mielenkiintoista silti päästä vehjasta kokeilemaan. Toinen tatti varmasti parantaa pelattavuutta, mutta eri asia on miten mölli itse istuu käteen. Paljonko se painaa? Jaksaako sitä pidellä yhdellä kädellä kosketusnäyttöä käyttäessä? Lisäksi on hupaisaa, että vaikka vanhan PSP:n huonoin puoli oli liialliset PS2-porttaukset, on tämän kanssa suunnattu aina vain enemmän mini-PS3-suuntaan.

Puhtaasti kuriositeetti siis. Vanhakin PSP on ollut jo pitkään paitsiossa, kun DS tarjoaa parempaa kannettavuutta, akkukestoa, pelejä ja omaperäisyyttä. Harmittaakin siis vielä enemmän, jos 3DS:ssä on osa konsolin vahvuuksista ryssitty, sillä muuten käsikonsolisota olisi voitettu - in my mind - jo ennen starttia. Vaan eiköhän tuo ole selvä peli Nintendolle muutenkin.

F-Edit: Katkaistu Hype-ketjusta


« Viimeksi muokattu: 02.02.2012 15:05 kirjoittanut Fraeon »
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
NGP/3DS - kannettavan pelaamisen uusi sukupolvi « Vastaus #1 : 27.01.2011 11:39 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 575 Basaaripisteet: 4 Profiili Paljon kiinnostavampi kuin 3DS ja sen rumat "kolmedee" N64-pelit. Molemmat vehkeet ovat rumia, mutta PSP2:ssa on sentään tatit ja se näyttäisi vievän käsikonsoleita teknisesti aimo harppauksen eteenpäin. Toivottavasti vehkeeseen saisi joskus tulevaisuudessa ladattua PS2-pelejä.

PSP2 menee  ostoon jos rahatilanne antaa myöten, 3DS:sta odotan Lite-versiota.
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
NGP/3DS - kannettavan pelaamisen uusi sukupolvi « Vastaus #2 : 27.01.2011 12:29 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili Aikalailla DS vs PSP -tilanne taas uusiksi. Pidän silti PSP:tä oikeastaan ihan hyvänä laitteena, joten ostan kyllä tuonkin. Se miten laite muuten menestyy, jää nähtäväksi. Tosin ihan liian iso kokoinen. PSP GO on aivan täydellisen kokoinen laite ja tuollaiseen siirtyminen ottaa päähän.

Tosin jos sille tulee samoja paskapelejä mitä kotikonsoleille ja niistä vain huonompia versioita, niin kiinnostus romahtaa. Paitsi jos tulee Scarfin mainitsema ps2-latauspalvelu, niin maksan vaikka 500e silmääkään räpäyttämättä.
tallennettu
NGP/3DS - kannettavan pelaamisen uusi sukupolvi « Vastaus #3 : 27.01.2011 13:59 »
Cocki Destoroyah Jäsen Viestejä: 231 Basaaripisteet: 2 Profiili En älyä että miksi haluisin helvetin kalliilla "melkein ps3:n" tehoisella vehkeellä pelailla kun ps3 jo löytyy. Kotonahan tuolla vaan pelaisi kun niin jättiläinen on. Vieressä ois iso TV ja ps3 mutta ennemmin pelaisi pienellä näytöllä samaa peliä? Ei kiitos. Näyttää melko paskalta vehkeeltä, tekniikalta tietenkin aika älytön mutta eipä se takaa hyviä pelejä.

3DS huomattavasti enemmän kiinnostaa vaikka sekin viime aikaisten tietojen edessä melko paskalta näyttää.
Allekirjoitus näkyy kaikkien lähettämiesi viestien alla. Voit käyttää BBQ kastiketta.
tallennettu
NGP/3DS - kannettavan pelaamisen uusi sukupolvi « Vastaus #4 : 27.01.2011 14:02 »
Tuulisti "Nurse Joyta vähän väsyttää" Jäsen Viestejä: 869 Basaaripisteet: 0 Profiili Itse edellen viihdyn hyvin PSP-pelien (tai siis useissa tapauksissa PS2-pelien) kanssa. DS on vähällä käytöllä. yritin googlettaa PSP2 kuvahaussa, oli huono idea, tuli vaikka mitä. Kotakun kuva näytti epämääräsiseltä. o_o
Pelaajalaudan Smurfette principle.
tallennettu
NGP/3DS - kannettavan pelaamisen uusi sukupolvi « Vastaus #5 : 27.01.2011 15:30 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili Niin, jos tuosta nyt ei joku ole kuvaa nähnyt, niin peli on tällainen:



"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
NGP/3DS - kannettavan pelaamisen uusi sukupolvi « Vastaus #6 : 27.01.2011 15:34 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Ihan himmee laite teknisesti, ja hintaakin varmasti on kun ilmestyy. Ei varmaankaan tule hankittua, koska jokavuotinen iPhone-päivitys pitää gadget-kuumeen aisoissa ja ajaa matkapelikoneen virkaa paremmin kuin hyvin. iOS:n pelitarjontaa monimutkaisempia pelejä en kaipaakaan bussissa pelattavaksi.

Mutta on se monella tapaa todella makea laite. Pelit näyttävät varmasti tuolla näytöllä ja resoluutiolla todella makeilta.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
NGP/3DS - kannettavan pelaamisen uusi sukupolvi « Vastaus #7 : 27.01.2011 16:53 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili
Mutta on se monella tapaa todella makea laite. Pelit näyttävät varmasti tuolla näytöllä ja resoluutiolla todella makeilta.

Kasvaa vaan ainakin mulla se vitutus siinä mielessä, että mielelläni pelaisin esim. sen uuden Unchartedin ihan PS3:lla. Nyt jäänee väliin, koska tuota olen tuskin kovin äkkiä hankkimassa. Ei siinä, todella siistiä techiä ja silleen, mutta hinnankin on pakko olla aika suolainen. Ja itselläkin hoitaa tuota matkapelaamista aika hyvin jo nyt tuo iPod Touch. Mutta saa nähdä mitä ominaisuuksia tuohon sitten lopuksi tulee, jotain huhujahan on ollut että voisit pelata peliä PS3:lla, ottaa tuon matkalle mukaan ja jatkaa peliä, sekä sitten kotiin palatessa siirtyä taas pelaamaan PS3:lla. Näin ainakin taisi maalailla joku heppu, olisiko ollut jopa Kojima. En sitten tiedä miten usein tuota tulisi tehtyä tai onko mokomaa edes tulossa.

Yksi kiinnostava uutuus on myös Androideihin tule PlayStation Suite, joka myös kuulostaa aika siistiltä. Tarkoittaa siis ihan virallista emulaatiota ja PS1-pelejä. Kelpaisi myös tulla iOS:lle meikän puolesta  :/
tallennettu
NGP/3DS - kannettavan pelaamisen uusi sukupolvi « Vastaus #8 : 27.01.2011 19:19 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili
Yksi kiinnostava uutuus on myös Androideihin tule PlayStation Suite, joka myös kuulostaa aika siistiltä. Tarkoittaa siis ihan virallista emulaatiota ja PS1-pelejä. Kelpaisi myös tulla iOS:lle meikän puolesta  :/
Iphone on tässä kohtaa kilpailija, joten ei varmastikkaan tulla näkemään. Playstation Suite on huomattavasti mielenkiintoisempi tämän päivän julkistuksista. PSP2 on nähtävästi vain PSP tehokkaampana. PS3 -porttauksia odotellessa...

Olenko ainut vai vaikuttaako muidenkin mielestä seuraava käsikonsolisukupolvi jotenkin vaisulta?
www.playfire.com/migge
tallennettu
NGP/3DS - kannettavan pelaamisen uusi sukupolvi « Vastaus #9 : 27.01.2011 19:31 »
echoes WELCOME TO SPECIAL ROUND Jäsen Viestejä: 1 300 Basaaripisteet: 7 Profiili
Olenko ainut vai vaikuttaako muidenkin mielestä seuraava käsikonsolisukupolvi jotenkin vaisulta?
Kieltämättä hieman vaisulta vaikuttaa. Tuo uusi PSP ei tuo juuri mitään uutta käsikonsolimarkkinoille ja Sonyn strategia on täysin samanlainen kuin ekan PSP:n kanssa: Överit speksit käsikonsoliin, korkea hinta (oletettavasti), samat väskät pelisarjat ja olematon kannettavuus. En oikein tiedä miten samalla konseptilla voitaisiin saavuttaa laajempaa käyttäjäkuntaa ja korkeampia tuloja. En ole analyytikko, mutta veikkaan silti tässä vaiheessa, että konsoli ei tule menestymään PSP:tä ihmeellisemmin.

Uusi DS oli mielenkiintoinen siihen asti, kunnes tuo aluelukitus paljastettiin. Ei vain jaksa aina hikoilla uusien pelien kohdalla, että julkaistaanko tätä nyt sitten ollenkaan täällä Euroopassa. Varmaan venaan siihen seuraavaan versioon, jossa akkukestoa on saatu paranneltua ja pelikirjastoa luotua hieman laajemmaksi.
tallennettu
NGP/3DS - kannettavan pelaamisen uusi sukupolvi « Vastaus #10 : 27.01.2011 19:40 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW
En ole analyytikko, mutta veikkaan silti tässä vaiheessa, että konsoli ei tule menestymään PSP:tä ihmeellisemmin.

Tosin eikös PSP ole myynyt yli 60 miljoonaa, jos kaikki mallit lasketaan? Toki huomattavasti vähemmän kuin DS:t, mutta ei tuo minusta mikään huono luku ole.


Aika moni julistaa, että 3DS tulee jäämään pahasti jalkoihin, mutta täsmälleen samaa virttä veisattiin myös vuonna 2004: PSP vie "PS2-grafiikkoineen" ja DS vikisee.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
NGP/3DS - kannettavan pelaamisen uusi sukupolvi « Vastaus #11 : 27.01.2011 19:59 »
echoes WELCOME TO SPECIAL ROUND Jäsen Viestejä: 1 300 Basaaripisteet: 7 Profiili
Tosin eikös PSP ole myynyt yli 60 miljoonaa, jos kaikki mallit lasketaan? Toki huomattavasti vähemmän kuin DS:t, mutta ei tuo minusta mikään huono luku ole.
Onhan se myynyt joo ihan hyvän määrän, myynnit ovat tosin olleet rankassa laskussa lähiaikoina. PSP Go on myös tuonut jäätäviä tappioita julkaisustaan lähtien. Jos tarkoituksena on haastaa Nintendoa tällä konseptilla niin saa aikamoisia temppuja Sony kyllä tehdä. Markkinoilla on tosin tilaa molemmille valmistajille, joten pienempi markkinaosuus ei välttämättä haittaa Sonya, kunhan tuottoa tulee.
tallennettu
NGP/3DS - kannettavan pelaamisen uusi sukupolvi « Vastaus #12 : 27.01.2011 21:30 »
Doinkki Öy Jäsen Viestejä: 587 Basaaripisteet: 0 Profiili PSP:stä masiinana tulee aina mieleen Puhan muinaiset hehkutukset orkkiksesta vuonna nakki: "Todella seksikkään näköinen laite..." vai miten se nyt menikään. Väkisinkin syntyy häiriintyneitä mielikuvia fyysisen preesensin ikonisesta kuvaperseilystä ja siemenneste-kuorrutteisesta käsikonsolista.

Niin joo.. En tosta uudesta osaa sanoa mitään.
Voice of The World.
tallennettu
NGP/3DS - kannettavan pelaamisen uusi sukupolvi « Vastaus #13 : 27.01.2011 21:33 »
Fyysinen Preesens Pakko toistaa Jäsen Viestejä: 1 838 Basaaripisteet: 1 Profiili Uusi käsikonsolisukupolvi..

My name is Dexter. Unlike many of you believe, I’m not a serial killer. I’m not very much afraid of blood either.

-----

Fyysinen Preesens moderaattoriX.
tallennettu
NGP/3DS - kannettavan pelaamisen uusi sukupolvi « Vastaus #14 : 27.01.2011 21:45 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili
En ole analyytikko, mutta veikkaan silti tässä vaiheessa, että konsoli ei tule menestymään PSP:tä ihmeellisemmin.

Tosin eikös PSP ole myynyt yli 60 miljoonaa, jos kaikki mallit lasketaan? Toki huomattavasti vähemmän kuin DS:t, mutta ei tuo minusta mikään huono luku ole.


Aika moni julistaa, että 3DS tulee jäämään pahasti jalkoihin, mutta täsmälleen samaa virttä veisattiin myös vuonna 2004: PSP vie "PS2-grafiikkoineen" ja DS vikisee.

Samat heput jotka sanoivat Wiin floppaavan varmasti... kyyyyl.
tallennettu
NGP/3DS - kannettavan pelaamisen uusi sukupolvi « Vastaus #15 : 27.01.2011 22:24 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili PSP möi 60 miljoonaa, mutta kuoli siellä missä ei pitäisi, eli software puolella. NES'iä PSP'llä pelattiin, eikä mitään hikisiä UMD PS2 pelejä.

Mitä pidemmälle näitä koneita miettii, sitä vähemmän ne kiinnostavat. Loputtomasti porttauksia ja vähemmän 2D pelejä... mitä sitä käsikonsolilla enää tekee. Kuka haluaa pelata jotain Unchartedia linkkuasemalla :|
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
NGP/3DS - kannettavan pelaamisen uusi sukupolvi « Vastaus #16 : 27.01.2011 22:37 »
echoes WELCOME TO SPECIAL ROUND Jäsen Viestejä: 1 300 Basaaripisteet: 7 Profiili Mitäs mieltä porukka on muuten tosta hommasta, kun Sony puskee 3G:tä tähän uuteen PSP:hen. Myydäänkö kohta laitetta kytkynä jossain puhelinkaupoissa? Onko jengillä varaa pitää kahta 3G-liitymää sekä puhelimessa, että konsolissa?

Ja toi PS Suite Androidille on kyllä aika kova juttu. Androidistakin saatiin erittäin potentiaalinen pelialusta.


« Viimeksi muokattu: 27.01.2011 22:46 kirjoittanut echoes »
tallennettu
NGP/3DS - kannettavan pelaamisen uusi sukupolvi « Vastaus #17 : 27.01.2011 23:05 »
Fraeon /fɹeɪɔnʰ/ Moderaattori * Viestejä: 1 652 Basaaripisteet: 3 Profiili
Ja toi PS Suite Androidille on kyllä aika kova juttu. Androidistakin saatiin erittäin potentiaalinen pelialusta.

Vuoden 2011 uutinen, mikäli se ei rajoitu Sony-Ericssonin omiin puhelimiin.
A légpárnás hajóm tele van angolnákkal
tallennettu
NGP/3DS - kannettavan pelaamisen uusi sukupolvi « Vastaus #18 : 28.01.2011 19:01 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili
Ja toi PS Suite Androidille on kyllä aika kova juttu. Androidistakin saatiin erittäin potentiaalinen pelialusta.

Vuoden 2011 uutinen, mikäli se ei rajoitu Sony-Ericssonin omiin puhelimiin.
Ei rajoitu. Sovellus on saatavilla yleisesti Android -käyttöjärjestelmällä. Tosin jotain puhetta on ollut 2.3:n olevan minimivaatimus.
www.playfire.com/migge
tallennettu
NGP/3DS - kannettavan pelaamisen uusi sukupolvi « Vastaus #19 : 29.01.2011 11:47 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 575 Basaaripisteet: 4 Profiili


Onko toi Link's Awakening tulossa Eurooppaan? Älytöntä, että tekisi mieli hankkia konsoli kahden ikivanhan Zeldan takia, mutta kumpaakaan ei ole tullut kunnolla pelattua eikä noita emulaattorillakaan oikein jaksa.
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
NGP/3DS - kannettavan pelaamisen uusi sukupolvi « Vastaus #20 : 29.01.2011 11:50 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili Uuh, aika helvetin siisti setti. Himottaisi minuakin, vaikka mikään suuri Zelda-fani en olekaan. Hyviä pelejähän ne ovat ja aivan liian harvaa on tullut pelattua..
tallennettu
NGP/3DS - kannettavan pelaamisen uusi sukupolvi « Vastaus #21 : 29.01.2011 11:56 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili Hieno setti, mutta ikävä kyllä ei ole aito.
www.playfire.com/migge
tallennettu
NGP/3DS - kannettavan pelaamisen uusi sukupolvi « Vastaus #22 : 29.01.2011 12:24 »
Soukyugurentaio-
tokuyo
~ forever with me ~ Jäsen Viestejä: 83 Basaaripisteet: 2 Profiili
Käsittääkseni Link's Awakening on tulossa 3DS:n omalle Virtual Console palvelulle ladattavaksi eli eiköhän sitä pääse pelailemaan täälläkin.

Paketti on kyllä feikiksi oikein nätti, mutta niinhän ne useimmiten ovat ;)
buginen lastenpeli
tallennettu
NGP/3DS - kannettavan pelaamisen uusi sukupolvi « Vastaus #23 : 30.01.2011 12:26 »
Noppa yarr Jäsen Viestejä: 270 Basaaripisteet: 0 Profiili Ei noi uudet käsikonsolit juu juurikaan kiinnosta. Onhan kumpikin toki tosi mielenkiintosia laitteita, mutta portataan suoraan pelit kotikonsoleilta? Just. Ja sitten kun nykyään kännykässäkin on sen verran tehoja, että se toimii oikeasti kannettavana pelialustana ja musakoneena jne. Enköhän tule vielä pelaamaan DS:llä, moni isopeli jäänytkin pelaamatta.
tallennettu
Vs: NGP/3DS - kannettavan pelaamisen uusi sukupolvi « Vastaus #24 : 30.01.2011 20:50 »
Fraeon /fɹeɪɔnʰ/ Moderaattori * Viestejä: 1 652 Basaaripisteet: 3 Profiili Täytyy nyt vielä sen verran pohtia asiaa, joka ei aiemmin tullut mieleen: syy, miksi nykyään kaikki vähän luovempi setti on joko siirtynyt PC:n nettikauppoihin tai kevyemmille alustoille. DS:lle (ja 3DS:lle) on helppo tehdä suhteellisen yksinkertaisilla grafiikoilla settiä, kun taas NGP:lle siirtyy kaikki AAA-kehityksen suurimmat ongelmat, jotka vaivaavat nykysukupolvea. Luvassa siis Call of Dutyä, Killzonea, Unchartedia, mutta suhteellisen vähän uusia juttuja.
A légpárnás hajóm tele van angolnákkal
tallennettu
Vs: NGP/3DS - kannettavan pelaamisen uusi sukupolvi « Vastaus #25 : 30.01.2011 21:03 »
echoes WELCOME TO SPECIAL ROUND Jäsen Viestejä: 1 300 Basaaripisteet: 7 Profiili
DS:lle (ja 3DS:lle) on helppo tehdä suhteellisen yksinkertaisilla grafiikoilla settiä, kun taas NGP:lle siirtyy kaikki AAA-kehityksen suurimmat ongelmat, jotka vaivaavat nykysukupolvea. Luvassa siis Call of Dutyä, Killzonea, Unchartedia, mutta suhteellisen vähän uusia juttuja.
Tämä on meikäläiselle se suurin ongelma NGP:ssä. Suuret tehot johtavat siihen, että pelien kehityskustannukset karkaavat hanskasta ja kehittäjien täytyy pelata varman päälle ja julkaista noita tylsiä jatko-osia, luovuus kärsii. Sinänsä hieman harmi, että käsikonsoleissakin ollaan kehitytty jo niin pitkälle, että puhutaan tuollaisista suuren budjetin AAA-peleistä. Käsikonsolit ovat kuitenkin olleet jo pitkään seivaajana 2D-pelien tuotannossa. 3DS:lle tulee kyllä varmasti innovatiivisia pienen budjetin pelejä ja meininki ei varmaankaan hirveästi eroa DS:stä.
tallennettu
Vs: NGP/3DS - kannettavan pelaamisen uusi sukupolvi « Vastaus #26 : 30.01.2011 21:30 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili 3DS:n ostan heti julkaisussa, vaikka siitä on tullutkin huonojakin uutisia viime aikoina. Tuo non region free -juttu on kyllä paskaa, mutta kun tarkemmin ajattelen, niin taisin kerran importata pelin DS:lle,  joten ei se hirveästi itseäni haittaa. Raippaa kuitenkin Nipan pyllyyn typerästä lukituksesta. Akun kesto on jo paljon suurempi miinus, sillä PSP:n akku on totaalista roskaa ja useasti loppunut kesken kaiken, mutta ongelma ei kuitenkaan ole Nintendon eikä Sonyn, sillä akuissa tulee nykyteknologia ja akkujen kehityksen hitaus vastaan. Jos haluaa hyvää grafiikkaa ja ominaisuuksia, niin akku vaan kuluu nopeasti. Sama juttu älypuhelimissa.

Tärkeintä on kuitenkin pelit ja mikään Nintendon käsikonsoli ei ole aiheuttanut sillä saralla pettymystä. 3DS näyttää mielestäni hyvältä ulkoisesti (toisin kuin DS julkaisussa) ja siihen päälle Ocariina+joku muu peli pakettiin, niin tulen varmasti olemaan erittäin tyytyväinen ostaja. Ja hinnasta itkevät ihmetyttää, kun joku 250e loistavasta pelilaitteesta ei ole mitään. Joko pelaajat ovat uskomattoman persaukista porukkaa, tai sitten niille on jämähtänyt joku vanha hinnasto päähän, että kaikkien laitteiden pitäisi maksaa julkaisussakin aina sen 100-200e. Kännyköistä ja jostain helvetin Ipadeista kyllä maksetaan mukisematta mitä tahansa.

tallennettu
Vs: NGP/3DS - kannettavan pelaamisen uusi sukupolvi « Vastaus #27 : 30.01.2011 21:59 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Advance Warsia, Wipeouttia, Metroidvaniaa, tasoloikkaa ja vuoropohjaista ropetusta. Noita voi kannettavalla vehkeellä pelata.

Jos näyttää siltä, että näille laitteilla aletaan vain porttaamaan kaikki mikä irti lähtee FPS't edellä, niin väliin jää.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: NGP/3DS - kannettavan pelaamisen uusi sukupolvi « Vastaus #28 : 30.01.2011 23:26 »
teidon Jäsen Viestejä: 875 Basaaripisteet: 0 Profiili NGP:t ja 3DS:t ei jaksa minua kiinnostaa, ainakaan tässä vaiheessa. iPhone on vaan niin paljon parempi käsikonsoli. Se on aidosti kannettava (eihän kukaan poistu talostaan ilman kännykkää), pelit on halpoja, joten sille on aina jotain pelattavaa, ja ne on usein lyhyitä, mikä on kannettavalle pelille hyvä ominaisuus minun mielestä. Isompia pelejä voi pelata isommalta ruudulta sitten kun on aikaa keskittyä peliin. Ja tärkeintä kaikessa: Pelit ei ole niitä samoja, tai edes samankaltaisia, kuin mitä konsoleille julkaistaan vaan jotain hiukan innovatiivisempaa settiä erilaisen kontrollin takia.

NGP on kyllä melkoinen tehojyrä, mutta PS3-pelien pelaaminen 5" ruudulta ei jaksa innostaa. Varsinkaan jos ne on perus fpsmättöpaukepauke pelejä. Ja onhan se melkoinen lankku kannettavaksi koneeksi.

3DS:n 3D-ominaisuus on sinänsä kyllä mielenkiintoinen, mutta mitä olen vähän lueskellut uutisia laitteesta, niin 3D-efekti on ilmeisesti aiheuttanut aika monelle päänsärkyä, pahoinvointia ja muuta mukavaa. Ei sinänsä kiva, jos laitteen hehkutetuin ominaisuus - josta on myös jotakin joutunut maksamaankin - pitää laittaa pois päältä. Ja toinen ongelma siinä on se, että näyttöä pitää katsoa kohtisuoraan tai 3D-efekti hajoaa ja kuvakin taitaa muuttua hiukan suttuiseksi. En tiedä kuinka suuri ongelma tuo loppujen lopuksi on (kuinka hyvin sen saa pidettyä samassa asennossa nappuloita hakatessa), mutta joissain tilanteissa 3D pitänee kääntää pois, esim. liikkuvassa autossa.
tallennettu
Vs: NGP/3DS - kannettavan pelaamisen uusi sukupolvi « Vastaus #29 : 30.01.2011 23:36 »
saska Jäsen Viestejä: 650 Basaaripisteet: 2 Profiili
eihän kukaan poistu talostaan ilman kännykkää

Eihän yleistetä. Itelläni taskussa on useammin cube ohjain kuin kännykkä lähtiessäni ulos.  8)
tallennettu
Sivuja: [1] 2 3 4 5 6 ... 14
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines