Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 [2] 3 4 5 6 7 ... 14
Tulostusversio
Aihe: PSVita/3DS - kannettavan pelaamisen uusi sukupolvi  (Luettu 107990 kertaa)
Vs: NGP/3DS - kannettavan pelaamisen uusi sukupolvi « Vastaus #30 : 31.01.2011 10:31 »
Solid Snake Jäsen Viestejä: 703 Basaaripisteet: 3 Profiili Kai sitä voisi heittää oman lusikan soppaan...

3DS - Olen pelannut pariin otteeseen ja pitänyt paljonkin. Pelivalikoima on alussa ihan perushyvä. Paljon luotetaan vanhoihin N64-sarjoihin, mikä on minusta ainakin ihan ok. Hinta on aika kova käsikonsoliksi, mutta kyllähän ihmiset kännyköistäkin nykyään maksavat useaa satasta. PSP:kin oli julkaisussaan 299 euroa. 3D sai hieman silmäni väsymään, mutta mistään pahasta ongelmasta ei ole kyse. 3D tuo kuitenkin rutkasti uutuuden viehätystä peleihin, jopa niihin vanhoihin sata kertaa pelattuihin N64-klassikoihin. Resident Evil: Mercenaries osoittaa, että hyvääkin grafiikkaa saa laitteesta ulos. Isoin miinus kuitenkin 2D-pelien puute. Pelaan matkan päällä mieluusti kaksiulotteisia pelejä - Metroid Fusion on edelleen mielestäni paras kannettava peli koskaan. 3D-efektin takia kaksiulotteisia pelejä ei tulla enää kehittämään niin paljoa ja tämä on sääli.

NGP - Jotenkin Sony ei tunnu tajuavan miten käsikonsolimarkkinoilla menestytään. Handheld-laitteille on vain parisen peliä, jotka ovat myyneet todella hyvin. New Super Mario Bros. ja Mario Kart ovat molemmat löytäneet tiensä miljooniin koteihin. Kumpikaan sarjoista ei ole Sonyn. PSP:n myydyin peli taitaa olla Liberty City Stories, joka on myynyt jotain miljoonan luokkaa tms. Tietenkin Japanissa on vielä hirviön metsastystä, mutta muuten miljoonahitit, erityisesti lännessä, ovat käsikonsoleilla kiven alla. Tuskin siis hirveästi huvittaa tehdä lähes PS3:n tasoisia pelejä hirveällä hinnalla, kun niiden myyminen ei lyö leiville. Käännökset taas isojen konsoleiden peleistä NGP:llä tuskin tulevat nytkään myymään, nehän pelataan jälleen kerran mielummin isoilla koneilla.

Jos Sony olisi malttanut mielensä ja kehittänyt jonkun verran PSP:tä tehokkaamman laitteen, lykännyt PS2- ja PS1-pelit ladattaviksi huokeaan hintaan ja saanut samalla uusien pelien kehityskulut pysymään aisoissa, unohtamatta sitä, että laitetta olisi voinut myydä 149 eurolla ja vielä kääriä siitä voittoa... Ymmärrän minä heidän intohimonsa tuoda uusinta teknologiaa markkinoille, mutta minun on vaikea nähdä tämän konseptin menestyvän.

Ehkäpä tämä sukupolvi jää minulta väliin. Tai tulen varmaankin odottelemaan reilusti, ennenkuin näihin laitteisiin rahaa laitan. Joskus kahden vuoden päästä molemmista koneista on saatavilla paremmat versiot ja pelejäkin on markkinoilla jo reilusti enemmän. Jos vielä kiinnostaa, saatan sijoittakin rahaa. Tälläkin hetkellä DS ja PSP keräävät lähinnä pölyä hyllyssä.

Jos nyt kuitenkin toinen tulee hankittua, se on ehdottomasti 3DS.
tallennettu
Vs: NGP/3DS - kannettavan pelaamisen uusi sukupolvi « Vastaus #31 : 31.01.2011 10:40 »
Vin Jäsen Viestejä: 1 340 Basaaripisteet: 1 Profiili
Ja hinnasta itkevät ihmetyttää, kun joku 250e loistavasta pelilaitteesta ei ole mitään. Joko pelaajat ovat uskomattoman persaukista porukkaa, tai sitten niille on jämähtänyt joku vanha hinnasto päähän, että kaikkien laitteiden pitäisi maksaa julkaisussakin aina sen 100-200e. Kännyköistä ja jostain helvetin Ipadeista kyllä maksetaan mukisematta mitä tahansa.

Niinpä. 500€ puhelin ei tunnu missään, mutta 300€ konsoli aiheuttaa harmaita hiuksia ja pakonomaista itkuntarvetta nettifoorumeilla.

3DS on edelleen hankintalistalla, koska tahdon mieluummin Nintendon käsikonsolin kuin Sonyn, paremman pelivalikoiman takia. NGP:lle tuputetaan taas näitä PS3:n mahtipelien karsittuja versioita, joita voin pelailla kotona PS3:lla jos tahdon. Mutta myös NGP kiinnostaa, jos saavat pelivalikoiman kuntoonsa. Uusia nimikkeitä, kiitos.
Pelaajalauta-->Formulalauta-->Pakkotoistolauta-->Uhkapelilauta-->Turvapaikkalauta-->Hautalauta--> Deadzonelauta-->???
tallennettu
Vs: NGP/3DS - kannettavan pelaamisen uusi sukupolvi « Vastaus #32 : 31.01.2011 10:49 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 702 Basaaripisteet: 2 Profiili
Ja hinnasta itkevät ihmetyttää, kun joku 250e loistavasta pelilaitteesta ei ole mitään. Joko pelaajat ovat uskomattoman persaukista porukkaa, tai sitten niille on jämähtänyt joku vanha hinnasto päähän, että kaikkien laitteiden pitäisi maksaa julkaisussakin aina sen 100-200e. Kännyköistä ja jostain helvetin Ipadeista kyllä maksetaan mukisematta mitä tahansa.

Niinpä. 500€ puhelin ei tunnu missään, mutta 300€ konsoli aiheuttaa harmaita hiuksia ja pakonomaista itkuntarvetta nettifoorumeilla.

En nyt tietysti varmaksi voi sanoa, mutta luulen että suurin osa puhelimista otetaan kytkynä, jolloin tuotteen hinta on aivan eri luonteinen kuin konsoleissa. Eli porukka on aivopesty :) En itse kuvittele että laittaisin 500€ kännyyn, mutta niin vaan se kytky kiinnostaa...
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: NGP/3DS - kannettavan pelaamisen uusi sukupolvi « Vastaus #33 : 31.01.2011 13:23 »
teidon Jäsen Viestejä: 875 Basaaripisteet: 0 Profiili Mutta onhan siinä hinnassa sekin puoli, että älypuhelin on monitoimilaite. Se on ensinnäkin... no, puhelin. Minkä lisäksi sillä sujuu netin selaaminen, sähköpostit ja kaikki muutkin kommunikaation muodot ja mitä kaikkea muuta sillä keksiikään tehdä. Ja tietenkin pelaaminenkin. 3DS:llä voi lähinnä vaan pelata.

Mutta ei joku 250€ ole 3D-näytöllä varustetusta pelikoneesta liikaa pyydetty kunhan se ei ihan täysin mopo ole tehoiltaan. 3D:ssä vaan on se, että koneen pitää piirtää tuplasti enemmän frameja kuin 2D-tilassa, eikä piirtonopeus saisi tippua alle asetetun rajan tai 3D-efekti lahoaa hetkellisesti käsiin. Eli 3DS:n pelit näyttänee huonommalta kuin mitä tehot sallisi 2D-näytön kanssa. En tosin tiedä mitä piirtonopeutta 3DS:n peleissä käytetään. Onko se 60 framea per silmä (kaksi silmää = 120fps), vai jotain lähempänä 30 per silmä? 120 framea sekunnissa olisi aika paljon pyydetty mobiililta laitteelta.
tallennettu
Vs: NGP/3DS - kannettavan pelaamisen uusi sukupolvi « Vastaus #34 : 31.01.2011 13:33 »
Solid Snake Jäsen Viestejä: 703 Basaaripisteet: 3 Profiili 3DS:n näytölle piiretään 60fps = 30fps per silmä.

Esim. DoA:ssahan voi päättää pelaako pelinsä 3D:nä ja 30 fps:nä vai 2D:nä ja 60 fps:nä.
tallennettu
Re: NGP/3DS - kannettavan pelaamisen uusi sukupolvi « Vastaus #35 : 31.01.2011 14:07 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili Odottamiseksi tosiaan menee. DS Litestä otan kaikki mehut irti, ja niin kauan kuin sille pelattavaa riittää, ei uutta konsolia varmasti tule ikävä. Uskon kuitenkin jossain vaiheessa hommaavani 3DS:n. Saa nähdä kuinka nopeasti paranneltua versiota pukkaa markkinoille; viime vuodet kun ovat osoittaneet, että kaikkien konsoleiden ensimmäinen inkrementti on jossain suhteessa karvalakkimalli ja hiottavaa löytyy. NGP sen sijaan jää - kuten jo aiemminkin uumoilin - kuriositeetiksi. Hieno tekninen saavutus, mutta käytännöllisyys ja kannettavuuden henki ovat siitä laitteesta kaukana.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: NGP/3DS - kannettavan pelaamisen uusi sukupolvi « Vastaus #36 : 31.01.2011 14:45 »
Aivis Nettikiusaaja Jäsen Viestejä: 978 Basaaripisteet: 0 Profiili 3DS:ssä kiinnostaa oikeastaan nyt vain se kolmiuloitteisuus, mutta kuinka kauan menee ennenkuin uutuudenviehätys on ohi ja porukka säätää 2D-efektin pysyväksi. Jos (tai kun) 3DS:älle ilmestyy jotain mielenkiintoisia pelejä, jotka eivät liikaa luottaisi 3D:hen muun pelikokemuksen kustannuksilla, saatan jopa hommata laitteen. Mario & Luigi: Partners in Time on loistava peli, vaikka ei käytä DS:än omista ominaisuuksista hyödyksi kuin tuplanäyttöä.

Viittaan siis siihen, että alussa DS:ää myytiin porkkanan kosketusnäyttö ja stylus, mutta itselleni juuri tuplanäyttö osoittautui laitteen parhaaksi ominaisuudeksi. Kosketusominaisuutta käyttävät pelit eivät kiinnostaneet muuten kuin erillaisissa minipeleissä, mitkä olivat viihdyttäviä hetken hupia, kunnes (lukuunottamatta tiettyjä party-minipelejä) alkoivat olla riesa. Jotkut Phoenix Wrightit sun muut sitten asia erikseen.

PSP2... NPG menee ehkä hieman liian hifistelyksi, kun puhutaan nimenomaan käsikonsoleista, mobiileista pelilaitteista. Toisaalta eipä alkuperäinenkään PSP ole koskaan kiinnostanut.
tallennettu
Vs: NGP/3DS - kannettavan pelaamisen uusi sukupolvi « Vastaus #37 : 31.01.2011 14:55 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili Siis tuo 3D-efekti on minulle viimeinen syy ostaa kyseinen laite. En edes usko sen toimivuuteen ennen kuin itse näen, sillä ainakin 3D-telkkarit ovat sellaista shaibaa että huh huh.
tallennettu
Vs: NGP/3DS - kannettavan pelaamisen uusi sukupolvi « Vastaus #38 : 31.01.2011 14:59 »
Fraeon /fɹeɪɔnʰ/ Moderaattori * Viestejä: 1 652 Basaaripisteet: 3 Profiili
Siis tuo 3D-efekti on minulle viimeinen syy ostaa kyseinen laite. En edes usko sen toimivuuteen ennen kuin itse näen, sillä ainakin 3D-telkkarit ovat sellaista shaibaa että huh huh.

Sama, mutta onneksi tässäkin kohtaa on vaihtoehto.

Eli otan sen 60fps 3D-efektin sijaan. Onneksi voi valita.
A légpárnás hajóm tele van angolnákkal
tallennettu
Vs: NGP/3DS - kannettavan pelaamisen uusi sukupolvi « Vastaus #39 : 31.01.2011 18:26 »
echoes WELCOME TO SPECIAL ROUND Jäsen Viestejä: 1 300 Basaaripisteet: 7 Profiili
Eli otan sen 60fps 3D-efektin sijaan. Onneksi voi valita.
Tämä.

Onhan se 3D varmaan aluksi ihan hieno kikkailu, mutta luulen, että ajan kanssa kyllästyy suttuiseen kuvaan ja pienempään framerateen.

3DS:n tulevat pelit vaikuttavat ihan hyviltä kyllä: uusi Paper Mario, Mario Kart, OoT remake, Layton vs. Ace Attorney, SSF IV, Megaman Legends 3 (woot!) ym. Kaikki tosin jatko-osia, mutta eiköhän niitä uusiakin sarjoja saada laitteelle.
tallennettu
Vs: NGP/3DS - kannettavan pelaamisen uusi sukupolvi « Vastaus #40 : 31.01.2011 18:41 »
Solid Snake Jäsen Viestejä: 703 Basaaripisteet: 3 Profiili Ainakin testaamissani peleissä lähes kaikki näyttivät 3D:nä hieman terävimmiltä. Kuvaan tuli heti pientä suttuisuutta kun 3D:n laittoi kiinni.

Siistiähän 3DS:ssä on se, että kehittäjien ei ole pakko käyttää 3D-efektiä, vaan myös 2D-pelien tekeminen on sallittua. Mielestäni Nintendolta hyvä ratkaisu olla pakottamatta devaajat 3D:hen. Tosin ainakaan vielä en tiedä yhtäkään peliä, joka ei käyttäisi 3D:tä.
tallennettu
Vs: NGP/3DS - kannettavan pelaamisen uusi sukupolvi « Vastaus #41 : 31.01.2011 18:52 »
echoes WELCOME TO SPECIAL ROUND Jäsen Viestejä: 1 300 Basaaripisteet: 7 Profiili
Ainakin testaamissani peleissä lähes kaikki näyttivät 3D:nä hieman terävimmiltä. Kuvaan tuli heti pientä suttuisuutta kun 3D:n laittoi kiinni.
Okei suht yllättävää, yleensä isommilla screeneillä se 3D on tehnyt kuvasta suttuisemman niin elokuva- kuin pelipuolellakin. Esimerkkinä Giant Bombin kaverit valittelivat kun Super Star Dust HD oli ihan hienon näköinen 3D:nä, mutta itse pelaamisesta ei oikein tullut mitään kun oli sen verran epätarkka se kuva.

Pienemmällä screenillähän se tilanne voikin olla sitten toinen ja onhan se tekniikkakin erilaista. Vaikuttaisiko 2D:n suttuisuuteen se, että pelit ovat lähtökohtaisesti kehitetty 3D:ksi, mene ja tiedä sitten.
tallennettu
Vs: NGP/3DS - kannettavan pelaamisen uusi sukupolvi « Vastaus #42 : 01.02.2011 00:03 »
Noppa yarr Jäsen Viestejä: 270 Basaaripisteet: 0 Profiili Saattaisi johtua siitä, että ilmeisesti laite ei ole vielä täysin valmis ja sama juttu peleissäkin?
tallennettu
Vs: NGP/3DS - kannettavan pelaamisen uusi sukupolvi « Vastaus #43 : 01.02.2011 00:10 »
Fraeon /fɹeɪɔnʰ/ Moderaattori * Viestejä: 1 652 Basaaripisteet: 3 Profiili
Saattaisi johtua siitä, että ilmeisesti laite ei ole vielä täysin valmis ja sama juttu peleissäkin?

Väittäisin, että kun laite on kahden kuukauden päässä, siihen ei mitään sen kummoisempia muutoksia ole tulossa.

En sitten tiedä softan tilanteesta, mutta jos se vaikuttaa kaikkeen softaan niin sitten veikkaisin jutun olevan kiinni raudasta.
A légpárnás hajóm tele van angolnákkal
tallennettu
Vs: NGP/3DS - kannettavan pelaamisen uusi sukupolvi « Vastaus #44 : 23.02.2011 12:15 »
Fyysinen Preesens Pakko toistaa Jäsen Viestejä: 1 838 Basaaripisteet: 1 Profiili Jaahas. Vähän aikaa sitten avattiin uusiksi legendaarinen Nintendo Klubi. Liittyessään osallistui myös arvontaan, jossa arvottiin paikkoja 3DS:n lanseeraustilaisuuteen (K18). "Arpa" osui kohdalleni. Kaikkein hauskinta on se, että arpa on osunut jokaisen ihmisen, jonka tiedän liittyneen Nintendo Klubiin.
My name is Dexter. Unlike many of you believe, I’m not a serial killer. I’m not very much afraid of blood either.

-----

Fyysinen Preesens moderaattoriX.
tallennettu
Re: NGP/3DS - kannettavan pelaamisen uusi sukupolvi « Vastaus #45 : 23.02.2011 12:21 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili
Jaahas. Vähän aikaa sitten avattiin uusiksi legendaarinen Nintendo Klubi. Liittyessään osallistui myös arvontaan, jossa arvottiin paikkoja 3DS:n lanseeraustilaisuuteen (K18). "Arpa" osui kohdalleni. Kaikkein hauskinta on se, että arpa on osunut jokaisen ihmisen, jonka tiedän liittyneen Nintendo Klubiin.

Itse olen menossa myös tuonne lanseeraustilaisuuteen. Oman kutsuni sain Pelaaja-lehden kautta tosin..
tallennettu
Vs: NGP/3DS - kannettavan pelaamisen uusi sukupolvi « Vastaus #46 : 23.02.2011 12:47 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili Tulossa myös. Pitäähän se käydä kokeilemassa ennen kuin tekee ostospäätöksiä. =)
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: NGP/3DS - kannettavan pelaamisen uusi sukupolvi « Vastaus #47 : 23.02.2011 15:00 »
tiong tng @ QuakeNet, IRCNet, NetGamers Jäsen Viestejä: 321 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Juu, itsekin olen tulossa tilaisuuteen.
:: tiong ~ Xbox One, PS4, PS3, Wii, Xbox 360, Xbox, PS2, GC, PC, PSX, DS Lite ::
:: Gamertag: tiong fi ::
:: PSN: tiong_fi ::
:: i5 3570K, 16GB DDR3 1600MHz, HD7950 3GB ::

:: http://twitter.com/tiong_fi
tallennettu
Vs: NGP/3DS - kannettavan pelaamisen uusi sukupolvi « Vastaus #48 : 23.02.2011 16:35 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 517 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW Juu, tännekin tuli kutsu. Huomiseen mennessä pitäisi päättää jaksanko tulla. Jos pääsen kaverille yöksi niin kai sitä pitää tulla.
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Re: NGP/3DS - kannettavan pelaamisen uusi sukupolvi « Vastaus #49 : 23.02.2011 17:32 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili
Juu, tännekin tuli kutsu. Huomiseen mennessä pitäisi päättää jaksanko tulla. Jos pääsen kaverille yöksi niin kai sitä pitää tulla.

Jos et jaksa vaivautua, voin huolia sen kutsun, tattis. :)
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: NGP/3DS - kannettavan pelaamisen uusi sukupolvi « Vastaus #50 : 24.02.2011 12:04 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili Taitavat olla henkilökohtaisia. Mitään fyysistä kutsulappua ei siis ole.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Re: NGP/3DS - kannettavan pelaamisen uusi sukupolvi « Vastaus #51 : 24.02.2011 12:44 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili Jahas, siinä tapauksessa no go.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: NGP/3DS - kannettavan pelaamisen uusi sukupolvi « Vastaus #52 : 24.02.2011 15:30 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 517 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW Sharkielle ja muillekin tiedoksi, 50 lisäpaikkaa tullut jakoon. Nintendo Klubin FB-yhteisössä lisätietoja.
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Vs: NGP/3DS - kannettavan pelaamisen uusi sukupolvi « Vastaus #53 : 24.02.2011 21:32 »
mape How's Annie? Jäsen Viestejä: 24 Basaaripisteet: 0 Profiili Tuossa suora linkki lisäpaikkojen hakemiseen: http://bit.ly/hV3aYs
Backloggery
tallennettu
Vs: NGP/3DS - kannettavan pelaamisen uusi sukupolvi « Vastaus #54 : 27.02.2011 20:40 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili Harmittavasti julkaisupäiväksi ei näyttäisi oikein olevan mitään erikoista pelattavaa. Mikäli Nintendo Suomen lista on täysin kattava, on tuo Pilotwings Resort ehkä ainut etäisesti kiinnostava tapaus. Harmi kun ei edes Kid Ikarus ehtinyt jostain syystä julkaisuun.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: NGP/3DS - kannettavan pelaamisen uusi sukupolvi « Vastaus #55 : 02.03.2011 16:58 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili Noh, osa meistä kävi eilen testailemassa Nintendon uutuutta. Mitä mieltä olitte? Oliko kolmedee siisti? Mitkä pelit jäivät mieleen?

Itse kyllä pidin. Ehkä jopa hieman positiivisesti yllätyin, varsinkin jos puhutaan ihan laitteesta. Tehot ja teknisen specsit eivät paperilla edelleenkään näytä kovin imartelevilta, mutta kyllä se vain ihan pätevän oloista kuvaa puskee. Ja se kolmedee toimii ihan jees, tosin tilanteesta ja pelistä riippuen. Mainitsinkin despolle että olisi ehkä ollut parempi että efektiä olisi voinut säätää pelikohtaisesti, niin että asetus tallentuu pelin muistiin. Noh, parempi tämä kuin että olisi ollut vain on/off -kytkin.

Myös konsolin analogiohjain vaikutti ihan pätevältä. Toivottavasti on vain kestävää laatua, kun ei käsikonsoleihin ei näitä osia saa vaihdettua.

Peleistä lyhyesti. OoT:n remake oli uskollinen alkuperäiselle ja visuaalisesti juuri sopivasti päivitetty. En paljoa tuota kokeillut, mutta kun esittelijän kanssa juttelin niin sanoi osan pelaajista valittelevan kun liikkeentunnistusta on tuotu peliin. Ilmeisesti ainakin jouskari/ritsa -ampuminen tapahtuu liikuttamalla konsolia. Pakkohan tämä on kaikesta huolimatta ostaa. Toivottavasti tulisi joku LE. :)

Kid Ikarus oli vähän sekavan oloinen ammuskelu. Ohjaus tavallaan toimi, mutta vaatii melkein tuen konsolin alle. Vapaat osiot, joissa hahmolla pääsi kävelemään eivät oikein olleet minun mieleen.

Resident Evil Mercenaries oli varsin näyttävä peli. Ei vain osu minun makuhermoon millään ja pelkän mercenaries moodin pelaaminen saattaa olla pitkästyttävää.

Pilot Wings Resort oli ehkä juuri sitä mitä odottaa saattoi. Hyvinkin rauhallista lentelyä suoraviivaisilla tehtävillä. Kuvan syvyys pääsi tässä hyvin esiin, kun liike oli rauhallista ja etäisyydet selkeitä. Eiköhän tämä tule otettua konsolin mukana.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: NGP/3DS - kannettavan pelaamisen uusi sukupolvi « Vastaus #56 : 02.03.2011 20:14 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili



Galaxy tiimiltä.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Re: NGP/3DS - kannettavan pelaamisen uusi sukupolvi « Vastaus #57 : 03.03.2011 00:18 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 942 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW WANHA LÄLLÄLLÄLÄÄÄÄÄ!
https://www.pelaajalauta.fi/forum/pelikeskustelu/hype-uutiset-uutuudet-ja-mielenkiintoiset-asiat-and-things-of-that-nature/msg46714/#msg46714
Play-Asia
tallennettu
Vs: NGP/3DS - kannettavan pelaamisen uusi sukupolvi « Vastaus #58 : 28.07.2011 11:13 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW http://www.konsolifin.net/nintendo/uutiset/3842/

Eli 3DS:n hinta laskee pian Suomessakin reilusti, tod.näk hyvän matkaa alle kahden sadan euron.


Nyt alkaa 3DS + Zelda: OoT -combo kuumottamaan enemmän. Ja onhan se Mariokin sieltä tulossa vielä tänä vuonna.

159-169 € hinnaksi ja diili alkaa olla aika varma.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: NGP/3DS - kannettavan pelaamisen uusi sukupolvi « Vastaus #59 : 28.07.2011 14:24 »
Solid Snake Jäsen Viestejä: 703 Basaaripisteet: 3 Profiili 3DS ei ole millään ollut hankkimisen arvoinen tähän asti. Paras peli on remake ja hintaa on ihan hitosti liikaa.

Mutta nyt syksyllä muuttuu. Super Mario 3D Land, Mario Kart 7, hinnan alennus... Nythän tuon oikeasti viitsii ostaakin. 3D Land näyttää todella lupaavalta.

Sääliksi kyllä käy vähän niitä, jotka tuohon julkaisussa tuhlasivat  :(
tallennettu
Sivuja: 1 [2] 3 4 5 6 7 ... 14
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines