Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 2 [3] 4 5 6 7 8 ... 14
Tulostusversio
Aihe: PSVita/3DS - kannettavan pelaamisen uusi sukupolvi  (Luettu 109242 kertaa)
Vs: NGP/3DS - kannettavan pelaamisen uusi sukupolvi « Vastaus #60 : 28.07.2011 16:13 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili
Sääliksi kyllä käy vähän niitä, jotka tuohon julkaisussa tuhlasivat  :(
Turha tässä sääliä on tarjota kun muutamasta kymmenestä eurosta kyse. Ja sitäpaitsi, kivahan se on saada parikymmentä ladattavaa peliä koneeseen. :)

Ei sillä etteikö 3DS:n olisi pitänyt tuon verran maksaa jo alusta lähtien.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: NGP/3DS - kannettavan pelaamisen uusi sukupolvi « Vastaus #61 : 28.07.2011 17:21 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Noin nopea hinnanpudotus ei kyllä näytä hyvää laitteen tulevalle pelivalikoimalle. Todella hankala uskoa miten epä-haluttavan tuotteen Nintendo onnistui 3DS'stä loihtimaan. DS on todennäköisesti viimeinen perinteinen kannettava konsoli, jonka tulen omistamaan.

Ellei sitten Vita heitä jotain todella päräyttävää pelivalikoimaa esiin.

Puhelinpelit esiin.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: NGP/3DS - kannettavan pelaamisen uusi sukupolvi « Vastaus #62 : 28.07.2011 22:36 »
teidon Jäsen Viestejä: 875 Basaaripisteet: 0 Profiili Tuon uutisen lukiessa tuli ensimmäisenä mieleen, että on näemmä myynti lähtenyt hyvin liikkeelle kun heti voidaan hintoja laskea. Mutta olisi kyllä Nintendolta vähän vahvempaa suoritusta voinut odottaa. Kilpailu käsikonsolimarkkinoilla kuumenee (perinteiset käsikonsolit vs älypuhelimet), joten nyt on vähän huono aika tehdä virheitä. Nintendohan itsekin myönsi, että tulevaisuudessa niiden pahin kilpailija käsikonsolimarkkinoilla on Apple.


PS. iLaitteen omistajat, käykääs ostamassa GTA: Chinatown Wars. Molemmat versiot varsin ryöstöhinnalla tarjolla.
tallennettu
Vs: NGP/3DS - kannettavan pelaamisen uusi sukupolvi « Vastaus #63 : 29.07.2011 12:26 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Nipa myy nyt häviöllä 3DS:ää.


Koska viimeksi Nintendo on myynyt rautaansa tappiolla?

Selvää takajaloille nousuahan tämä on, joka tietenkin koituu kuluttajien pussiin. Syyskuussa ne pudotukset taisi tulla Suomessa voimaan?

Pikainen hinnanpudotus saattaa myös vaikuttaa WiiU:n hintalapun suunnitteluun...

www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: NGP/3DS - kannettavan pelaamisen uusi sukupolvi « Vastaus #64 : 29.07.2011 12:38 »
finngamer Miittiparoni Jäsen Viestejä: 1 262 Basaaripisteet: 20 Profiili WWW
Nipa myy nyt häviöllä 3DS:ää.

Koska viimeksi Nintendo on myynyt rautaansa tappiolla?

Viime sukupolvessa, GameCubella.


Ihme maailmanlopun meininkiä kaikilla kyllä ilmassa. Se, että Wiin hinta on edelleen korkeahko, on vain poikkeus, ei mikään sääntö Nintendolle. Ihmiset eivät vain tykkää maksaa liikaa käsikonsolistaan, varsinkin kun edeltäjä on niin vahvassa hapessa vieläkin. Laitteen ENSIMMÄISENÄ jouluna tänä vuonna sitten nähdään mihin se pystyy, hyvä Nintendolle että minimoivat riskit alentamalla hintaa.

Sama homma edessä Vitalla, hinta tulee kyllä alas. Ellei Sony laske sitä jo ennakkoon.
tallennettu
Vs: NGP/3DS - kannettavan pelaamisen uusi sukupolvi « Vastaus #65 : 29.07.2011 12:43 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Feilaus on suhteellista. Toki nipa elää ja voi hyvin vieläkin, mutta kyllä tuo hinnanpudotus, mainoskampanjat ,joissa suoraan sanotaan, ettei 3ds ole ds, ilmaiset pelit syyskuussa ja iwatan palkka-seppuku, kertovat omaa kieltään tilanteesta.

Saa nähdä onko kyseessä käsikonsolien kuolema ihan yleisellä tasolla, vai virtual boyn kirous.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: NGP/3DS - kannettavan pelaamisen uusi sukupolvi « Vastaus #66 : 29.07.2011 16:08 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili Heh, käsikonsolien kuolema. Kai tuossa bisneksessä vielä jonkin verran rahaa liikkuu.  :rollaus:

Hyvä pointti muuten Epiltä; luulisi että Nintendo ottaisi 3DS:n huonosta julkaisusta opiksi Wii U:n suhteen. Markkinoinnissa, hinnoittelussa sekä julkaisupelivalikoimassa on kaikissa parantamisen varaa.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: NGP/3DS - kannettavan pelaamisen uusi sukupolvi « Vastaus #67 : 29.07.2011 16:18 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Kuolemallahan tällä alalla tarkoitetaan radikaalia muutosta entisestä bisnesmallista.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: NGP/3DS - kannettavan pelaamisen uusi sukupolvi « Vastaus #68 : 29.07.2011 17:30 »
echoes WELCOME TO SPECIAL ROUND Jäsen Viestejä: 1 300 Basaaripisteet: 7 Profiili 3DS:llä on yksi hyvä peli, ei mikään ihme ettei konsoli myy. Myös Nintendon aikaisempi toimintamalli (julkaistaan tiheään tahtiin uusia ja parempia versioita) on saanut ainakin meikäläisen kyttäämään sitä paranneltua konsolia.

Eiköhän se tilanne parane kun Nipa pistää Mariot, Mario Kartit ja Pokemonit tiskiin, rupeaa taas käsikonsolit olemaan ihmeen elossa.
tallennettu
Vs: NGP/3DS - kannettavan pelaamisen uusi sukupolvi « Vastaus #69 : 29.07.2011 17:49 »
Justece Jäsen Viestejä: 258 Basaaripisteet: 0 Profiili Uskon kyllä, että varsinkin Euroopassa ja Amerikassa käsikonsolien suosio laskee rajusti. Tämä tietysti johtuu iPhone-tyylisten tehokkaiden puhelimien pelitarjonnasta etc.
Japanissa lasku tuskin tulee niin jyrkkä olemaan. Nintendon pitäisi alkaa valmistamaan pelipuhelimia jotta se pysyisi kilpailussa mukana. Kaikkein eniten tästä kärsii PS Vita jos yhtään samaan tapaan myynnit menee kuten PSP:llä.
I'm the best fuck the rest.
tallennettu
Vs: NGP/3DS - kannettavan pelaamisen uusi sukupolvi « Vastaus #70 : 29.07.2011 18:11 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 779 Basaaripisteet: 6 Profiili Kuulostaa taas ihan samalta kuin DS:n kanssa aikoinaan. Kaikkialla vaan naureskeltiin sille ja kaikenlaisia pilakuvia miten PSP teurastaa sen jne. Veikkaan että vuoden päästä taas vaihteeksi naureskellaan ja vitsaillaan asiasta, kun Mariot, Poket ja muut saavat 3DS:n myynnit nousemaan katosta läpi, sekä muiltakin pelitaloilta alkaa tulla pelejä tasaiseen tahtiin. Tällähän hetkellä 3DS on reippaasti parempi laite peleineen kuin DS oli varmaan vuoteen julkaisunsa jälkeen. Hinta olisi tosin saanut olla heti alussa sen 150e, eikä mikään 250e.

Tällainen pieni raipan isku Nintendon hanuriin tekee vaan hyvää niille, niin viitsivät ehkä yritääkin taas jotain. Ihan uskomaton että sen kokoiselta peliltalolta ei käytännössä ole tullut usean vuoden aikana kuin pari kunnollista peliä. Wii play motionia pelatessa vaan miettii väkiselläkin, että mihin helkkariin siellä käytetään aikaa.
tallennettu
Vs: NGP/3DS - kannettavan pelaamisen uusi sukupolvi « Vastaus #71 : 11.08.2011 11:33 »
teidon Jäsen Viestejä: 875 Basaaripisteet: 0 Profiili Bloomberg uutisoi, että sijoittajat painostaa Nintendoa siirtymään älypuhelinmarkkinoille.

Lainaus
In “Super Mario 3DLand,” Nintendo Co. will make its iconic Italian plumber battle turtle-like Koopa Troopas on its 3-D player. The company instead should develop titles for Apple Inc. (AAPL)’s iPhone, investors say.

The rift highlights the dilemma President Satoru Iwata faces as consumers shun Nintendo devices to play games on iPhones, iPads and Facebook Inc.’s website. The flop of the 3DS debut prompted the company to slash prices 40 percent in Japan starting today, the first time the games developer has resorted to such a move within six months of a product’s debut.

Iwata, who’s said Nintendo will only make titles for its own products as long as he’s in charge, should scrap that strategy to avoid further alienating investors who’ve driven the stock to six-year lows, fund manager Masamitsu Ohki said.

...

“Smartphones are the new battlefield for the gaming industry,” said Ohki, a fund manager at Tokyo-based Stats Investment Management Co. “Nintendo should try to either buy its way into this platform or develop something totally new.”

...

Ohki isn’t alone in saying Iwata should reconsider his strategy. On July 6, Nintendo shares jumped the most in almost four months after Pokemon Co., a former unit, said it’s developing a game for the iPhone and handsets running on Mountain View, California-based Google Inc.’s Android software. JPMorgan Chase & Co. (JPM) sent a note to clients saying the move indicated Nintendo may begin making titles for products outside its proprietary hardware.

Hours later, Nintendo denied any change in strategy, and the shares surrendered gains.

“They just don’t get it,” MF Global FXA Securities Ltd. said in a sales note that day, referring to Nintendo. “Sell the stock, because a management once feted for creative out-of-box thinking have just shown how behind the times they are.”


Aika pitkälti samaa mieltä noiden pointtien kanssa. Nintendo on turhan vanhanaikainen, mikä saattaa kostautua niille pahemman kerran. Tietenkin Nintendolla on Mariot, Zeldat ja Pokemonit, mutta mitä tapahtuu, jos pelaajia ei enää jaksa kyseiset pelisarjat kiinnostaa? Nintendo olisi silloin aika syvässä suossa. Ja kyseisiä pelisarjoja on vuosien saatossa kieltämättä nähty melko runsaasti. Eli kysymys on, kuinka kauan pelaajilla on mielenkiintoa ostaa kallis pelikone pelatakseen vanhojen pelisarjojen uusinta osaa? Ja ennen kaikkea, ostaa kannettava pelikone, jolla pelata samoja pelejä joita voisi yhtä hyvin pelata isoon ruutuun liitetyllä kalliilla pelikoneella (Wii / Wii U).

Mutta tietenkin 3DS:n myynnit kohenee kunhan Nintendo saa Mariot ja kumppanit 3DS:lle. Kyllä perinteisille kannettaville pelikoneille vielä markkinoita löytyy. Mutta en jaksa uskoa, että 3DS pääsisi myynneissä kovinkaan lähelle DS:ää. DS:n ainoa varteenotettava kilpailija oli PSP. Nyt kilpailijoita on Vitan lisäksi Android, iOS ja ehkä jopa Windows Phone 7, riippuen miten sen myynnit lähtee rullaamaan. Ja lisäksi kannettavat tietokoneet on muuttuneet/muuttumassa niin ultrakannettaviksi, että niilläkin voi matkan päällä pelata (Facebook ym.) paremmin ja kätevämmin kuin DS:n aikakauden kannettavilla.
tallennettu
Vs: NGP/3DS - kannettavan pelaamisen uusi sukupolvi « Vastaus #72 : 11.08.2011 16:22 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 779 Basaaripisteet: 6 Profiili Sinä päivänä kun Sonyt, Nintendot ja kumppanit siirtyvät tekemään pelejä älypuhelimille, niin lopetan pelaamisen kokonaan. Mikään ei voi olla paskempaa kuin jollain Iphonella pelaaminen. Tosin se että teidon on samaa mieltä noiden kanssa ei yllätä. :lol:

En ole tuon artikkelin kanssa oikeastaan mistään asiasta samaa mieltä. Kaikista kolmesta suuresta kilpailijasta Nintendo on varmaan vähiten vanhanaikainen. Wiinkin kanssa saivat kerättyä uudenlaisten ohjauskikkailujen takia (joita muut koittivat heti paniikissa kopioida itselleen) enemmän uusia pelaajia kuin MS ja Sony yhteensä. Kunhan tajuavat panostaa enemmän nettipuoleen niin hyvä tulee. Noiden sijoittajien kommentit voi työntää perseeseen.


« Viimeksi muokattu: 11.08.2011 16:31 kirjoittanut MasterTK »
tallennettu
Vs: NGP/3DS - kannettavan pelaamisen uusi sukupolvi « Vastaus #73 : 11.08.2011 16:31 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 518 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW
Mikään ei voi olla paskempaa kuin jollain Iphonella pelaaminen.  :lol:

Riippuu ihan pelistä. Jos peli on alunperin suunniteltu laitteelle jossa on fyysiset napit, in iOS-käännös luultavasti täysin paska. Ei vaan toimi. Mutta on iOS:llekin helvetisti kivoja pelejä. Game Dev Story, Tiny Tower, Angry Birdsit, Cut the Rope, Flight Control, Fruit Ninja, Tiny Wings ja Slice It. Siinä on ihan kivasti pelattavaa. Nuo tuli näin äkkiseltään mieleen. Oon pelannut noita jo nyt enemmän mitä pelasin ikinä DS:lläni. Pokemonit Gameboy Colorilla on ainoat käsikonsolipelit, joita oon pelannut ihan saatanasti.
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Vs: NGP/3DS - kannettavan pelaamisen uusi sukupolvi « Vastaus #74 : 11.08.2011 16:41 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 779 Basaaripisteet: 6 Profiili No eihän noita voi edes normaaleihin peleihin verrata. Kerran vuodessa pari minuuttia paskalla istuessa -olevia viritelmiä. Toimisivat täysin samalla tavalla vaikka PS Vitan ladattavina minipeleinä, jos joku välttämättä niitä haluaa pelata. Oikeastaan älypuhelimella pelaaminen on kuin siirtyisi 20 vuotta ajassa taaksepäin. Pelit ovat lyhyitä ja vailla sisältöä, tosin huonommalla pelattavuudella fyysisten näppäinten puuttumisen vuoksi. Kai se menee kuten muodin kanssa, että yhtäkkiä vanhanaikainen on taas nykyaikaista ja trendikästä.

« Viimeksi muokattu: 11.08.2011 16:52 kirjoittanut MasterTK »
tallennettu
Vs: NGP/3DS - kannettavan pelaamisen uusi sukupolvi « Vastaus #75 : 11.08.2011 16:52 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 518 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW Mun mielestä nuo ovat loistavia juurikin tuon yksinkertaisuuden takia. En pidä yhtään Sonyn tavasta tuoda ison konsolin pelejä käsikonsolille. Nintendokin näyttää yhä enemmän menevän siihen suntaan. Luigis Mansion 2 olisi varmaan niin paljon parempi kotikonsolilla.

« Viimeksi muokattu: 11.08.2011 17:09 kirjoittanut Kabanossi »
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Vs: NGP/3DS - kannettavan pelaamisen uusi sukupolvi « Vastaus #76 : 11.08.2011 18:07 »
Aivis Nettikiusaaja Jäsen Viestejä: 978 Basaaripisteet: 0 Profiili Kyllähän Nintendon oma älypuhelin voisi toimia, jos siis eivät ala tekemään peleistään pelkkiä paskoja Angry Birdsejä ja hedelmän halkaisu -"pelejä". Käytännössä laite olisi kuin DS älypuhelimen ominaisuuksilla, mikä kuulostaa oikeastaan aika ripulilta. En ainakaan itse jaksaisi sitä, että puhelin ja kannettava konsoli olisi samassa paketissa.

Eikä käsikonsolia tulisi edes verrata älypuhelimiin. Käsikonsoli on nimenomaan konsoli, pelikonsoli, jolla pelataan pelejä, oikeita sellaisia joissa on sisältöäkin. Mobiilisuus tekee siitä hyvän vaihtoehdon kotikonsolille, eikä kilpailijaa älypuhelimille.
tallennettu
Vs: NGP/3DS - kannettavan pelaamisen uusi sukupolvi « Vastaus #77 : 11.08.2011 18:22 »
echoes WELCOME TO SPECIAL ROUND Jäsen Viestejä: 1 300 Basaaripisteet: 7 Profiili
Eikä käsikonsolia tulisi edes verrata älypuhelimiin. Käsikonsoli on nimenomaan konsoli, pelikonsoli, jolla pelataan pelejä, oikeita sellaisia joissa on sisältöäkin. Mobiilisuus tekee siitä hyvän vaihtoehdon kotikonsolille, eikä kilpailijaa älypuhelimille.
Juuri näin. Kokemukset ovat hyvin erilaisia. Älypuhelimet ovat vallanneet markkinoita, mutta suurin osa puhelinpelien pelaajista on varmasti sellaisia, jotka eivät muuten pelaisi käsikonsoleita. Älypuhelimilla on luotu uutta markkinaa pelaamiselle.

Tuo sijoittajien huutelu siitä, että Nintendo ryhtyisi 3rd-party kehittäjäksi kuulostaa suht naurettavalta. Varmasti se toisi lyhyellä aikavälillä sijoittajille tuottoa, mutta pitkällä aikavälillä johtaisi Nintendon brändien tuottojen jakaantumiseen monelle yritykselle ja Nintendon arvon heikkenemiseen. Vaikuttaa lyhytnäköiseltä panikoinnilta nyt kun 3DS:n myynti on takkuillut. Eiköhän niitä osinkoja kerätä taas tyytyväisenä kunhan Nintendo on saanut tärkeimmät brändipelinsä markkinoille.
tallennettu
Vs: NGP/3DS - kannettavan pelaamisen uusi sukupolvi « Vastaus #78 : 12.08.2011 12:53 »
teidon Jäsen Viestejä: 875 Basaaripisteet: 0 Profiili
Sinä päivänä kun Sonyt, Nintendot ja kumppanit siirtyvät tekemään pelejä älypuhelimille, niin lopetan pelaamisen kokonaan.
Siis, että lopettavat pelien tekemisen muille kuin älypuhelimille? Siihen nyt on vielä "jokunen" vuosi aikaa, eikä silloinkaan niitä taskussa kuljetettavia laitteita enää kutsuta älypuhelimiksi - eikä välttämättä myöskään tietokoneiksi, saatika pelikonsoleiksi. Mutta kyllähän monet perinteiset pelikehittäjät on jo jonkin aikaa tehnyt pelejä iOS:lle ja Androidille.

Aloitetaan nyt vaikka Microsoftista, jonka edustaja taisi jossain vaiheessa sanoa jotain tyyliin, ettei Microsoft aio tuoda kannettavaa pelikonetta markkinoille, vaan Windows Phone 7 on niiden kannettava pelikone.

Sony sen sijaan hyppäsi Androidin kelkkaan. Nehän esim. julkaisi Xperia Play -luurin, jossa on qwerty-näppiksen tilalla gamepad. Lisäksi ne värkkäsi Androidille ohjelman jolla voi pelata PSOnen pelejä ja niiltä on tulossa PlayStation Suite, joka tulee olemaan cross-platform. Ainakin Android ja Vita tulee olemaan tuettavien laitteiden joukossa ja sen turvin voi pelata PSN:stä ladattavia pelejä. Lisäksi Sony julkaisi PlayStation Official App -sovelluksen iPhonelle, jolla voi kait tutkailla PSN:n sisältöä, tai jotain.

Ja sitten on monia tunnettuja pelikehittäjiä, jotka on julkaissut pelejä iPhonelle. Osa myös Androidille. Capcom, Cave, EA, Epic Games, iD Software, Konami, Rockstar, Sega, Square Enix. Noin ulkomuistista. EA:han sanoi tuossa vähän aikaa sitten, että iPad on niiden nopeiten kasvava alusta.


Kaikista kolmesta suuresta kilpailijasta Nintendo on varmaan vähiten vanhanaikainen. Wiinkin kanssa saivat kerättyä uudenlaisten ohjauskikkailujen takia (joita muut koittivat heti paniikissa kopioida itselleen) enemmän uusia pelaajia kuin MS ja Sony yhteensä.
No kieltämättä tuo Nintendon vispausohjain pääsi karkaamaan mielestä. Mielessäni pyöri lähinnä sellaiset asiat kuin Nintendon huonot nettipalvelut. Friend Codet on kaikkien suosikkeja, ei achievementteja, ei ladattavia demoja, laitteissa vähän sisäistä muistia. Pelejä ei voi asentaa sisäiselle muistille, ei tukea sisällön striimaamiseen sisäverkon muista laitteista, ei tukea DVD-elokuville.

Eli siis Nintendon koneet on vain ja ainoastaan pelikoneita, joilla ei voi tehdä juuri mitään muuta, kun taas muut kilpailijat on siirtyneet "monitoimikoneisiin". Toisaalta tuo on myös positiivinen asia, koska Nintendo voi myydä laitteitaan halvemalla (tai suuremmalla voitolla). Ja ainakaan Wiin kohdalla nuo "puutteet" ei kovinkaan paljoa myyntiä heikentänyt.


Oikeastaan älypuhelimella pelaaminen on kuin siirtyisi 20 vuotta ajassa taaksepäin. Pelit ovat lyhyitä ja vailla sisältöä, tosin huonommalla pelattavuudella fyysisten näppäinten puuttumisen vuoksi.
No ensinnäkin 20 vuotta sitten ei tainnut olla online leaderboardeja, online moninpeliä ja achievementtejä. Mutta "pelit ovat lyhyitä ja vailla sisältöä" on juurikin mobiilipeleille suotava, eikä negatiivinen, asia. Niitä monikymmen tuntisia eeppisiä megapelejä voi pelata kotona suurelta ruudulta kunnon ohjaimella, eikä kärvistellä muutaman tuuman huonolaatuiselta ruudulta epäergonomisen ohjaimen kera, jonka napit ja tatit tuskin on yhtä hyvät kuin kotikonsolin ohjaimessa. Ja kyllä iPhonellekin on sisältörikkaita pelejä.

Penny Arcade osui naulan kantaan.


Älypuhelimet ovat vallanneet markkinoita, mutta suurin osa puhelinpelien pelaajista on varmasti sellaisia, jotka eivät muuten pelaisi käsikonsoleita. Älypuhelimilla on luotu uutta markkinaa pelaamiselle.
Varmasti älypuhelimet on tuonut lisää pelaajia, mutta kyllä minä sanoisin, että suurin osa iOS-pelaajista on pelaajia ennestään. Ei iOS-laitteella pelaaminen ole millään tapaa tai millään tasolla pois sulkeva asia. Kyllä sitä voi yhtä hyvin pelata vaikka Demon's Soulsia Pleikalla, ja sitten kun ohjain lentää seinään, rauhoitella hermoja jollain simppelillä iOS-pelillä. Ja esimerkiksi jonkin aikaa sitten iOS:lle julkaistiin Street Fighter IV: Volt, joka on kerännyt kiitettävästi pelaajia. Voltin pelaajien joukossa on sellaisia, jotka on pelannut Street Fightereita arcade ajoista lähtien näihin päiviin asti. Ja vaikka SSF4: AE julkaistiin konsoleille, niin ne siitä huolimatta - monelle Lautalaiselle ilmeisesti täysin käsittämättömästä syystä - pelaa SF4: Voltia iPhonella. Mutta siinäkin pointtina on, ettei Voltin pelaaminen pois sulje mahdollisuutta pelata SSF4: AE:ta. Pelaa AE:ta silloin kun on Xboxin tai Pleikan lähellä, ja Volttia sitten jossain muualla.

Onko SSF4 3D (3DS) parempi kuin SF4: Volt? Luultavasti on. Maksoiko SSF4 3D julkaisupäivänään 0,79€? Ei.
Onko SSF4 3D parempi kuin SSF4: AE? Luulisin, että ei ole. Maksaako molemmat suunnilleen yhtä paljon (muutaman kymmentä euroa)? Kyllä.


Tuo sijoittajien huutelu siitä, että Nintendo ryhtyisi 3rd-party kehittäjäksi kuulostaa suht naurettavalta. Varmasti se toisi lyhyellä aikavälillä sijoittajille tuottoa, mutta pitkällä aikavälillä johtaisi Nintendon brändien tuottojen jakaantumiseen monelle yritykselle ja Nintendon arvon heikkenemiseen. Vaikuttaa lyhytnäköiseltä panikoinnilta nyt kun 3DS:n myynti on takkuillut. Eiköhän niitä osinkoja kerätä taas tyytyväisenä kunhan Nintendo on saanut tärkeimmät brändipelinsä markkinoille.
Tuo varmasti pitää paikkansa. Mutta toisaalta eikö Nintendo voi tehdä laitteita, yksinoikeuspelejä niille ja vielä third-party pelejä vaikka älypuhelimille? Jotain Mario tai Zelda spinoffeja App Storeen, niin kai sitä rahaa sieltäkin päin tulisi.
tallennettu
Vs: NGP/3DS - kannettavan pelaamisen uusi sukupolvi « Vastaus #79 : 12.08.2011 17:02 »
Fyysinen Preesens Pakko toistaa Jäsen Viestejä: 1 838 Basaaripisteet: 1 Profiili
Eli siis Nintendon koneet on vain ja ainoastaan pelikoneita, joilla ei voi tehdä juuri mitään muuta, kun taas muut kilpailijat on siirtyneet "monitoimikoneisiin". Toisaalta tuo on myös positiivinen asia, koska Nintendo voi myydä laitteitaan halvemalla (tai suuremmalla voitolla). Ja ainakaan Wiin kohdalla nuo "puutteet" ei kovinkaan paljoa myyntiä heikentänyt.
Noh noh. Eipä unohdeta DSi:n ja 3DS:n huippukameroita, joten monitoimikoneitahan noikin on.  :)
My name is Dexter. Unlike many of you believe, I’m not a serial killer. I’m not very much afraid of blood either.

-----

Fyysinen Preesens moderaattoriX.
tallennettu
Vs: NGP/3DS - kannettavan pelaamisen uusi sukupolvi « Vastaus #80 : 02.09.2011 10:15 »
Vin Jäsen Viestejä: 1 340 Basaaripisteet: 1 Profiili 3DS:n NES lahjapelit ovat nyt ladattavissa. Löytyvät siten että menet Eshopiin - menu - settings/other - titles you've downloaded.
Pelaajalauta-->Formulalauta-->Pakkotoistolauta-->Uhkapelilauta-->Turvapaikkalauta-->Hautalauta--> Deadzonelauta-->???
tallennettu
Vs: NGP/3DS - kannettavan pelaamisen uusi sukupolvi « Vastaus #81 : 07.09.2011 16:36 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Nintendo julkaisee 3DS:lle "dual analog" -laajennuksen:

http://www.next-gen.biz/news/famitsu-outs-monster-hunter-3g-and-3ds-peripheral




Jotenkin tää Nipan touhu 3DS:n kanssa ei oikein vakuuta. Tuloillaan lienee aika nopeasti uusi malli, jossa on mukana tuon lisäosan tuomia juttuja.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: NGP/3DS - kannettavan pelaamisen uusi sukupolvi « Vastaus #82 : 07.09.2011 20:48 »
Fyysinen Preesens Pakko toistaa Jäsen Viestejä: 1 838 Basaaripisteet: 1 Profiili Nintendo 3DS on uusi Virtual Boy, joten kutsutaan tätä turhuutta jatkossa Virtual Boy 2:ksi. Viiden vuoden päästä ihmiset eivät edes tätä floppikonetta muista, koska Nintendo tulee "unohtamaan" tämän konsolin olemassaolon.
My name is Dexter. Unlike many of you believe, I’m not a serial killer. I’m not very much afraid of blood either.

-----

Fyysinen Preesens moderaattoriX.
tallennettu
Vs: NGP/3DS - kannettavan pelaamisen uusi sukupolvi « Vastaus #83 : 07.09.2011 22:08 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Joo väliin jäi 3DS.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Re: NGP/3DS - kannettavan pelaamisen uusi sukupolvi « Vastaus #84 : 07.09.2011 22:52 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 5 Profiili Lisäosa näyttää kyllä kamalalta. Ja tuntuu järjettömältä. Joko sitä ei uskalla kukaan kehittäjä hyödyntää, kun vempaimia on vain murto-osalla konsolin omistajista, tai sitten se on tosiaan merkki päivitetyn version tupla-tattiudesta. Mikä taas olisi kohtalaisen iso keskari konsolin nyt ostaneille.

Olisihan se ollutkin liikaa, että DS:n kaltaisia mahtikonsoleita saataisiin aikaan useampi peräjälkeen.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: NGP/3DS - kannettavan pelaamisen uusi sukupolvi « Vastaus #85 : 08.09.2011 00:23 »
echoes WELCOME TO SPECIAL ROUND Jäsen Viestejä: 1 300 Basaaripisteet: 7 Profiili Joo 3DS jää kyllä selkeästi hyllylle. Miksei nykyään voida vain duunailla hyvää peruskonsolia ja kunnon pelejä, vaan kaiken pitää olla tällaista vitunmoista kikkailua. Rupeaa menemään maku koko touhusta.
tallennettu
Vs: NGP/3DS - kannettavan pelaamisen uusi sukupolvi « Vastaus #86 : 08.09.2011 10:09 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 779 Basaaripisteet: 6 Profiili Mielestäni Nintendo saisi vain äkkiä tuoda uuden version 3DS:stä, jossa on kaksi analogitattia ja isompi näyttö. Samalla voisivat lopettaa laitteen myymisen jonkin 3d-näytön avulla ja panostaa  laitteen markkinointiin aivan erilaisella tyylillä, jossa 3D-näyttö on vain lisäbonus, eikä se syy minkä takia ostaa.

Nyt kun 3DS ei ole myynyt vielä niin hirveästi, niin aloittaisivat hyvän sään aikana uudelta pohjalta, uuden 3DS mallin kanssa. Minua ei ainakaan haittaisi pisaraakaan, vaikka ostinkin jo ekan mallin. Sitten iskisivät pöytään näitä Marioita, Pokemoneja ja Zeldoja, jonka lisäksi yrittäisivät saada kaikin mahdollisin keinoin muitakin huippunimikkeitä laitteelle. Monster Hunterin tuleminen on jo hyvä alku.

Nintendo on itsekin myöntänyt tehneensä virheen panostaessaan liikaa 3D-ominaisuuksien markkinointiin, sekä jättäessään toisen analogin pois laitteesta. Mutta vielä on mahdollisuus korjata virheet ja 1.5 vuoden päästä kukaan ei edes muistasi enää tällaisia alkusähellyksiä, mitä nyt on menneillään.
tallennettu
Vs: NGP/3DS - kannettavan pelaamisen uusi sukupolvi « Vastaus #87 : 08.09.2011 10:37 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili On tosiaan hirveän näköinen hökötys. Se on jännä miten Nintendo tuntuu nykyisin julkaisevan konsolit hieman puutteellisilla ominaisuuksilla. Aivan kuin Nipa tietäisi että näitä ominaisuuksia tullaan tulevaisuudessa tarvitsemaan, mutta kitsaudessaan ei näitä ainakaan ensimmäiseen laiteversioon laita.

Itse 3DS:n tulevaisuutta en kyllä lyttäisi. Veikkaanpa että moni lyttääjistä täälläkin vielä laitteen lähivuosina ostaa, kun niitä pelejä alkaa kunnolla tulemaan. Alku on ollut kieltämättä todella vaisu. Tälläkään hetkellä ei lähitulevaisuudessa ole yhtään kiinnostavaa orginaalia peliä, eli peliä jonka nimessä ei olisi sanaa Mario. Missä on Advance Wars 3D?
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: NGP/3DS - kannettavan pelaamisen uusi sukupolvi « Vastaus #88 : 08.09.2011 13:26 »
Fyysinen Preesens Pakko toistaa Jäsen Viestejä: 1 838 Basaaripisteet: 1 Profiili Joo. Ainahan Nintendo on käsikonsolimarkkinoilla tuonut uusia ja parempia versioita konsoleistaan, kun ne on edellisestä jättänyt jotain oleellista pois tai eka versio on ollut järkyttävän iso ja epäkäytännöllinen. Tämä on kuitenkin ensimmäinen kerta, kun Nintendon rahastus on vähän kostaantunut, kun eka versio 3DS:stä ei olekaan myynyt.
My name is Dexter. Unlike many of you believe, I’m not a serial killer. I’m not very much afraid of blood either.

-----

Fyysinen Preesens moderaattoriX.
tallennettu
Vs: NGP/3DS - kannettavan pelaamisen uusi sukupolvi « Vastaus #89 : 08.09.2011 13:34 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 917 Basaaripisteet: 0 Profiili
Joo 3DS jää kyllä selkeästi hyllylle. Miksei nykyään voida vain duunailla hyvää peruskonsolia ja kunnon pelejä, vaan kaiken pitää olla tällaista vitunmoista kikkailua. Rupeaa menemään maku koko touhusta.

+1

Vituttaa kun Cuben jälkeen pelaaminen Nintendon konsoleilla loppui käytännössä kuin seinään. Wiillä en ole vieläkään pelannut ainuttakaan peliä lävitse asti, vaikka olen sen melkein julkaisusta asti omistanut. DS:llä pelasin ehkä 10 peliä läpi, sitten se siirtyi pölyttymään kaappiin. 3DS kiinnosti vähän, mutta pelivalikoimassa ei ole killereitä, joiden takia täytyisi kone ostaa.

Cubelle ostin pelejä tuhansilla euroilla, pelasin jokaisen läpi.

You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Sivuja: 1 2 [3] 4 5 6 7 8 ... 14
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines