Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 ... 131 132 133 134 135 [136] 137 138 139 140
Tulostusversio
Aihe: Mitä peliä pelasit viimeksi?  (Luettu 1063237 kertaa)
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #4050 : 30.08.2022 10:22 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 937 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW
= 80



Mä en saa pelattua tollasta määrää edes neljässä vuodessa  :lol:

Itse olen tänä vuonna petrannut ja pelannu jopa 20+ peliä läpi. Warzonessa, Street Fightereissä ym. on se ongelma, että niitä tulee jauhettua koko ajan. Jää muut pelit pelaamatta.
Play-Asia
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #4051 : 30.08.2022 14:53 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 908 Basaaripisteet: 0 Profiili Nykyään tarjontaa on niin paljon, että kesken jääneitä on vaikea aloittaa uudelleen. Varsinkin jos pelimekaniikka vaatii paneutumista ja rutiinia. Tästä syystä on tullut läpäistyä hyvin vähän pelejä tänä vuonna, mutta aloitettuja on liuta hyllyssä. Meikälle kelpaisi nuo retrovuosien 4-5h pelit ihan hyvin, tuntuu ahdistavalta aloittaa joku 75h projekti jossa tietää tällä nykytahdilla menevän se 2-3kk ja usein jää vielä kesken kun ei pysty palaamaan parin viikon tauon jälkeen enää samaan fiilikseen. Siksi Warzonet, Rocket Leaguet ja muut vastaavat varmaan iskeekin niin kovaa.
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #4052 : 31.08.2022 09:12 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Nappasin eilen Konsolinetistä Switchille Cowabunga Collectionin. Tämä on rakkaudella luotu setti, ja Digital Eclipse näyttää ottaneen opiksi Mega Man -kokoelman kritiikistä. Ihan M2-tasoista emulaatiota, josta voi halutessaan poistaa originaalien pelien ongelmat (pikselien välkynnät ja pelin hidastumisen). 10 sekunnin taaksepäin kelaamista eivät oikeat hardcore-pelaajat varmaan käytä, mutta NES:sin Turtles ykkösen kaltaisissa peleissä ne ovat minulle hermojen rauhoittaja ja yksi syy, miksi nykypäivänä on kiva pelata näitä. Pelasin eilen sen pahamaineisen pomminpurku-vesikentän, ja tällä kertaa se tuntui jopa hauskalta. USKOMATONTA!

Pelästyin vähän aluksi, kun virallinen NES-ohjain ei toiminut Turtles 1:n kanssa oikein, mutta onneksi kokoelmassa voi mäpätä näppäimet miten haluaa. Padit saa siis toimimaan ja fiiliksen autenttiseksi. Enää puuttuu takapihalta ikkunaa kivittävä naapurin nulikka, joka kinuaa suutuksissaan peliä lainaksi. Mitäs menit ostamaan Dragon's Lairin.  8)

Ja lisäsälää riittää: sarjakuvia, konseptidokumentteja, kansiskannauksia, ohjekirjoja, strategiaoppaita... järkyttävä määrä fiilisteltävää. En ole varmaan missään kokoelmassa nähnyt tällaista määrää ja laatua. Ovat tehneet sarjalle kunniaa, joten voimme huokaista helpotuksesta ja nauttia näistä peleistä yksin ja hyvässä seurassa pitkän, pitkän aikaa. 35 euroa fyysisestä julkaisusta ja 13 pelistä mittavine ekstroineen on reilu diili.

COWABUNGA!


« Viimeksi muokattu: 31.08.2022 09:29 kirjoittanut Ephram »
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #4053 : 31.08.2022 09:45 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili Oho, kuulostaapa hyvältä. Ja täydellinen juuri Switchille. Vielä kun olisivat ympänneet Shredder's Revengen mukaan pakettiin. Pitää kyllä hommata jossain kohtaa.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #4054 : 31.08.2022 13:45 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 699 Basaaripisteet: 2 Profiili Täytyykin varmaan mennä varmaan Prisman kautta tänään, jos löytyisi hyllystä. Jäänyt vielä aina ensimmäinen TMNT pelaamatta läpi. Se vain oli ja on yksinkertaisesti liian vaikea meikäläiselle  :lol: Ja tämä kun oli niitä pelejä kun continuetkin on rajallisia, eli kun tuli tarpeeksi monta kuolemaan, se oli siinä. Ja alusta. Jos nyt olisi jonkinlainen save kermapersepelaajille, niin pääsisi ensimmäisen TMNT:n vihdoinkin läpi  ;D
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #4055 : 01.09.2022 10:07 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 937 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Pelasin uutta Game Passiin ilmestynyttä Immortalityä. Kyseessä sama tekijä kuin Her Story ja Telling Lies eli FMV-pelejä. Telling Liesistä en niin välittänyt, mutta tämä oli paljon parempi. Ärsyttää vain kun huomasin yhden pelimekaniikan niin myöhään, niin nyt pitää käydä läpi jo katsottuja videoita, että saa puuttuvat tarinan palaset selville. Pelissä siis selvitetään erään näyttelijän kohtaloa. Lisäksi taitaa olla The Guy Gamen jälkeen ensimmäinen pelaamani peli jossa näkyy oikeita tissejä!
Play-Asia
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #4056 : 01.09.2022 13:50 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 699 Basaaripisteet: 2 Profiili Immortality on tulossa Netflixiinkin. Voisi korkata Netflixin peliominaisuudet tuolla. Vaikka paskonkin varmaan housuuni viikon putkeen, kun kauhujännärit ei ihan ole mun juttu.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #4057 : 01.09.2022 18:43 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 937 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW
Immortality on tulossa Netflixiinkin. Voisi korkata Netflixin peliominaisuudet tuolla. Vaikka paskonkin varmaan housuuni viikon putkeen, kun kauhujännärit ei ihan ole mun juttu.

Ei tuo oikeastaan kauhua ole. Enemmän mysteeri kuin kauhu. Tietty hieman creepy välillä, mutta ei kauhua.
Play-Asia
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #4058 : 16.09.2022 12:37 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 699 Basaaripisteet: 2 Profiili Crash Bandicoot Trilogy Switchillä.

Päätin korjaa aukon sivistyksessä ja pistää Sonyn maskotin tulille Nintendon konsolilla (hihi). En ole tätä käytännössä ennen palannut, pieniä pikaisia testejä lukuunottamatta. Ja nyt on pakko kysyä: Onko Crash Bandicoot itseasiassa vain paskaa? Ensimmäinen siis. En vain saanut ohjaukseen minkäänlaista kunnon tuntumaa. Hyvä tasoloikka menee yleensä parin ensimmäisen kentän jälkeen selkärankaan ja reflekseihin. Nyt useamman kentän jälkeen tuntui että menin koko ajan arvalla hyppäänkö oikein tai pyörähdänkö oikein. Kerrankin jäin pyörimään apinan viereen niin että animaatio jopa osui apinaan, mutta huidoin silti ilmaa.

Ohjaus tuntuu muutenkin todella löysältä. Esim. Mariossa ohjaus on tiukka ja asiat tapahtuu juuri silloin kun nappia painaa. Crash tuntuu yhtä laiskalta kuin alkuesittelyjen jälkeen voisi kuvitellakin. Hyppiminen esim. bonus kentissä laatikoiden päällä on... erikoista. Tuntuu että koko homma pitäisi hoitaa silmät kiinni, niin ruutu ei häiritsisi rytmiä. En ehkä pistäisi input laginkaan piikkiin, mutta ohjaus on vain tahmea. Lähimpänä tulee mieleen ohjainten rikkoja SNES ajoilta: Bubsy. Se oli samanlaista tervaista arvailua.

Voihan olla että vika on nyt Switch versiossa. Jos se on ryssitty. Tuntuu vähän ajan tuhlaukselta käyttää tähän tunteja elämästä.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #4059 : 16.09.2022 13:55 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 937 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW
Kohta Microsoftin omistaman Sonyn maskotin tulille Nintendon konsolilla

:D
Play-Asia
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #4060 : 16.09.2022 20:22 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 575 Basaaripisteet: 4 Profiili En muista, montako minuuttia jaksoin Niohin demoa aikoinaan pelata, ennen kuin laitoin demon kiinni, enkä ikinä koskenut yhteenkään Nioh-peliin uudelleen. Team Ninjan Sekiro-apinoinnin, Wo Long: Mikälien, demo on nyt pelattavissa, ja jaksoin pelata varmaan suurinpiirtein yhtä kauan kuin Niohin demoa. Animaatiot ovat Niohin tavoin jäykkää jöötiä, äänet ovat tuhnuiset ja graafisestikin peli näyttää Xbox Onen julkaisupeliltä. Oli aika huvittava kokeilla heti perään Sekiroa, jossa lyönnit ja parryt kolahtavat miehekkäästi perille kunnon OOOMPH-ääniefektien sävyttämänä.

Nämä vain ovat niitä pelinautinnon kannalta olennaisia asioita, jotka pelinkehittäjät joko sisäistävät tai sitten eivät. Team Ninja osoitti jälleen, ettei siellä mistään mitään tajuta. Ihan sama vaikka millä kengännauhabudjetilla peliä tekisivätkin From Softwareen verrattuna - hyvä pelisuunnittelu tuskin on rahasta kiinni.
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #4061 : 16.09.2022 20:24 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili
Ja nyt on pakko kysyä: Onko Crash Bandicoot itseasiassa vain paskaa? Ensimmäinen siis.

Lyhyt totuus: Kyllä on.

Pidempi totuus: En nyt sanoisi että ihan paskaa, mutta hyväksyn kyllä senkin mielipiteen. Oikeastaan ykkösosa on noista mielestäni paras, koska siinä on eniten puhdasta tasoloikkaa. Kaksi seuraavaa jatko-osaa menevät vielä enemmän reisille, koska niihin piti tunkea kiintiömäärä uudenlaista krääsää. Kolmosta en jaksanut pelata edes läpi. Luonnollisesti uudet remasterit on vielä ryssitty hitboxien ja reunojen osalta, mutta ei ne kyllä olleet alkuperäisissäkään mitenkään maagisen hyviä. Turha kuvitella niiden kestäneen aikaa samalla tavalla kuin monet Nipan tai Capcomin vanhat klassikot.

Team Ninja osoitti jälleen, ettei siellä mistään mitään tajuta.

Onko siitä pumpusta tullut ulos yhtään hyvää peliä ensimmäisen Ninja Gaidenin jälkeen? Eikö senkin jatko-osat olleet haukuttuja? Jostain syystä kyseinen pelitalo saa suunnattomasti aina hypeä heidän julkaisulleen, mutta ratsastaako edelleen Ninja Gaidenin voimalla. En tiedä, enkä oikeastaan välitäkään tietää.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #4062 : 16.09.2022 21:10 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 575 Basaaripisteet: 4 Profiili
Onko siitä pumpusta tullut ulos yhtään hyvää peliä ensimmäisen Ninja Gaidenin jälkeen? Eikö senkin jatko-osat olleet haukuttuja? Jostain syystä kyseinen pelitalo saa suunnattomasti aina hypeä heidän julkaisulleen, mutta ratsastaako edelleen Ninja Gaidenin voimalla. En tiedä, enkä oikeastaan välitäkään tietää.

Itagakin ensimmäinen Ninja Gaiden on tosiaan legendaarinen ja kakkososan combat system on ehkä parasta ikinä, molemmat pelit olivat myös sukupolven aikaansa edellä graafisesti ja animaatioiltaan. Kaikki muu onkin sitten ollut paskaa. Kaipa siellä peräsimessä tarvitsee aina olla joku tyyppi, joka tietää, miten hommat hoidetaan.
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #4063 : 17.09.2022 13:06 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili
Crash Bandicoot Trilogy Switchillä.

Päätin korjaa aukon sivistyksessä ja pistää Sonyn maskotin tulille Nintendon konsolilla (hihi). En ole tätä käytännössä ennen palannut, pieniä pikaisia testejä lukuunottamatta. Ja nyt on pakko kysyä: Onko Crash Bandicoot itseasiassa vain paskaa? Ensimmäinen siis. En vain saanut ohjaukseen minkäänlaista kunnon tuntumaa. Hyvä tasoloikka menee yleensä parin ensimmäisen kentän jälkeen selkärankaan ja reflekseihin. Nyt useamman kentän jälkeen tuntui että menin koko ajan arvalla hyppäänkö oikein tai pyörähdänkö oikein. Kerrankin jäin pyörimään apinan viereen niin että animaatio jopa osui apinaan, mutta huidoin silti ilmaa.

Ohjaus tuntuu muutenkin todella löysältä. Esim. Mariossa ohjaus on tiukka ja asiat tapahtuu juuri silloin kun nappia painaa. Crash tuntuu yhtä laiskalta kuin alkuesittelyjen jälkeen voisi kuvitellakin. Hyppiminen esim. bonus kentissä laatikoiden päällä on... erikoista. Tuntuu että koko homma pitäisi hoitaa silmät kiinni, niin ruutu ei häiritsisi rytmiä. En ehkä pistäisi input laginkaan piikkiin, mutta ohjaus on vain tahmea. Lähimpänä tulee mieleen ohjainten rikkoja SNES ajoilta: Bubsy. Se oli samanlaista tervaista arvailua.

Voihan olla että vika on nyt Switch versiossa. Jos se on ryssitty. Tuntuu vähän ajan tuhlaukselta käyttää tähän tunteja elämästä.

Siis mulla oli ihan sama PS5:lla. Todella tahmainen ja laginen ohjaus vei kaiken ilon muuten ihan lupaavasta pelistä.

Edit: luin väärin.


« Viimeksi muokattu: 17.09.2022 13:58 kirjoittanut zoukka »
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #4064 : 17.09.2022 13:51 »
Partajeesus Jäsen Viestejä: 1 159 Basaaripisteet: 0 Profiili Mulla paloi tuon trilogian kanssa käämit niin pahasti, että vedin alkoholin voimalla kaikki läpi kahdessa päivässä jatkuvasti kiroillen.
Onneksi crash 4 sitten olikin ihan helvetin loistava. Paitsi jos sen haluaa pelata 100% läpi.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #4065 : 17.09.2022 13:58 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Äh meinasin siis Crash nelosta PS5:lla.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #4066 : 17.09.2022 18:31 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 699 Basaaripisteet: 2 Profiili
Mulla paloi tuon trilogian kanssa käämit niin pahasti, että vedin alkoholin voimalla kaikki läpi kahdessa päivässä jatkuvasti kiroillen.
Tää oli hyvä :lol: Mulla ei riitä kunto kahden päivän ränniin että pääsen pelit läpi ;D Joten voin hyvällä syyllä ja omatunnolla jättää hyllyyn tunnin testin jälkeen :)
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #4067 : 18.09.2022 12:47 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 908 Basaaripisteet: 0 Profiili
Mulla paloi tuon trilogian kanssa käämit niin pahasti, että vedin alkoholin voimalla kaikki läpi kahdessa päivässä jatkuvasti kiroillen.
Tää oli hyvä :lol: Mulla ei riitä kunto kahden päivän ränniin että pääsen pelit läpi ;D Joten voin hyvällä syyllä ja omatunnolla jättää hyllyyn tunnin testin jälkeen :)

Alkoholi kyllä buustaa peli- tai leffakokemusta välillä huomattavasti. Tulee itsekin joskus pari olutta juotua samalla kun pelaa, tylsät putkijuoksentelut ja dialogit menee kuin siivillä pienessä sievässä. Partajeesus tosin taisi ainakin aikoinaan itse tehdä kiljunsa. Tässäkö on syy siihen miten niin monta peliä menee läpi kuukausittain?  :lol:
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #4068 : 18.09.2022 12:54 »
Partajeesus Jäsen Viestejä: 1 159 Basaaripisteet: 0 Profiili
[Partajeesus tosin taisi ainakin aikoinaan itse tehdä kiljunsa. Tässäkö on syy siihen miten niin monta peliä menee läpi kuukausittain?  :lol:

Teen edelleen  ;D
Sen voimalla tulee tosin pelattua vaan moninpelejä joskus. Esim jotain splatoon 2:sta en olisi jaksanut tahkota ollenkaan selvinpäin jo pelkästään sen typerän mappi rotaation takia joka pakotti muistaakseni pelaamaan kahta kenttää aina pari tuntia kerrallaan.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #4069 : 18.09.2022 14:30 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 699 Basaaripisteet: 2 Profiili Menee ehkä vähän oman ymmärryksen yli, että pitää juoda että jaksaa pelata :lol: Tietty jos siitä saa hyvä fiiliksen niin miksipä ei :) Itse vaan saa nykyään niin kovat krapulat, että harvemmin tulee juotua muutenkaan juuri mitään. Ns. arjessa yhden juominen taas sopii omaan makuun enemmän saunaan ja nykyään pääsee saunaankin aika harvoin yksin. Ei sillä että ei nyt voisi kakaroiden edessä yhtä juoda, vaan pikemminkin että idea jäisi vähän puolitiehen. Ja kun ei ole saunassa juo mieluummin sen Colan kuin siiderin ;D

Kun tarkemmin ajattelee, niin en muista koska olisi kännissä pelannut. Tai se ei ole kuulunut ikinä sen porukan tapoihin joissa on pyörinyt. Omissa polttareissa tuli pelattua NESin SMB:tä kun äijät rakensi juomapelin sen ympärille. Se on petollista, koska salmaripaukun jälkeen ei voinut sanoa että keskittymiskyky tai suoristus yleensä olisi ainakaan parantunut...
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #4070 : 18.09.2022 14:41 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 908 Basaaripisteet: 0 Profiili
[Partajeesus tosin taisi ainakin aikoinaan itse tehdä kiljunsa. Tässäkö on syy siihen miten niin monta peliä menee läpi kuukausittain?  :lol:

Teen edelleen  ;D
Sen voimalla tulee tosin pelattua vaan moninpelejä joskus. Esim jotain splatoon 2:sta en olisi jaksanut tahkota ollenkaan selvinpäin jo pelkästään sen typerän mappi rotaation takia joka pakotti muistaakseni pelaamaan kahta kenttää aina pari tuntia kerrallaan.


Nyt kun mainitsit moninpelit, niin kyllähän tuossa koronakieltojen aikaan, kun baariin ei päässyt, niin tuli usein pelattua kaveriporukalla Warzonea jokaisen juopotellessa samalla. Läppä lensi ja nauru raikasi aamuun asti. Baarien auetessa tuo on vähentynyt, mutta edelleen silloin tällöin kun perjantai-iltana peliporukkaa saa kasaan, niin kyllä siellä tölkkien sihahtelut kuuluu taustalla. Alkoholi buustaa fiiliksiä ja jos on hauskaa on entistä hauskempaa parin juoman jälkeen.
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #4071 : 18.09.2022 14:41 »
Partajeesus Jäsen Viestejä: 1 159 Basaaripisteet: 0 Profiili
Kun tarkemmin ajattelee, niin en muista koska olisi kännissä pelannut. Tai se ei ole kuulunut ikinä sen porukan tapoihin joissa on pyörinyt. Omissa polttareissa tuli pelattua NESin SMB:tä kun äijät rakensi juomapelin sen ympärille. Se on petollista, koska salmaripaukun jälkeen ei voinut sanoa että keskittymiskyky tai suoristus yleensä olisi ainakaan parantunut...

No en minäkään sanoisi kännissä pelaavani.
Mullakin on vaan sellaista kivaa tissuttelua jotta on hyvä fiilis eikä jatkuva turpaan ottaminen online peleissä vituta. Ihan sama juonko kiljua tai vaikka vahvaa viiniä niin optimi tahti on sellainen 1dl/tunti.
Mulla kestää yleensä yks 0.5 lonkerokin 40 minuuttia.

Mitään juomapelejä en ole koskaan tajunnut missään muodossa ja jos tarkoitus on saada mahdollisimman äkkiä pää sekaisin niin jotain on vialla.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #4072 : 18.09.2022 14:50 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 908 Basaaripisteet: 0 Profiili
Kun tarkemmin ajattelee, niin en muista koska olisi kännissä pelannut. Tai se ei ole kuulunut ikinä sen porukan tapoihin joissa on pyörinyt. Omissa polttareissa tuli pelattua NESin SMB:tä kun äijät rakensi juomapelin sen ympärille. Se on petollista, koska salmaripaukun jälkeen ei voinut sanoa että keskittymiskyky tai suoristus yleensä olisi ainakaan parantunut...

No en minäkään sanoisi kännissä pelaavani.
Mullakin on vaan sellaista kivaa tissuttelua jotta on hyvä fiilis eikä jatkuva turpaan ottaminen online peleissä vituta. Ihan sama juonko kiljua tai vaikka vahvaa viiniä niin optimi tahti on sellainen 1dl/tunti.
Mulla kestää yleensä yks 0.5 lonkerokin 40 minuuttia.

Mitään juomapelejä en ole koskaan tajunnut missään muodossa ja jos tarkoitus on saada mahdollisimman äkkiä pää sekaisin niin jotain on vialla.

Tämä. Pelatessa oikea tahti on nimenomaan tissuttelu ja pieni euforia jonka maltillisesta tiputtelusta saa. Samaan tapaan kuin pihvin kanssa lasi viiniä jne. Mitään tiukkoja ei tulisi mieleenkään vedellä, jos tarkoitus on edelleen pelata jotain. Eri asia tietty polttarit jne, joissa tapana on sekoilla. Tosin itse pidän iltaa yleensä epäonnistuneena, jos seuraavana aamuna on armoton kanuuna. Hyvin harvoin on krapulan arvoista ryypiskely.
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #4073 : 18.09.2022 19:55 »
Vin Jäsen Viestejä: 1 340 Basaaripisteet: 1 Profiili En ole koskaan ollut mikään alkoholin suurkuluttaja, mutta krapulan pelko vie nykyään loputkin juomahalut. Ennemmin maistelem oluen tai kaksi ja jätän siihen. Päänsärkyherkkänä tuokin on joskus liikaa jos ei muista juoda vettä päivän mittaan.

Vittu mikä virhe oli täyttää 30. Yhtä alamäkeä siitä lähtien  ;D
Pelaajalauta-->Formulalauta-->Pakkotoistolauta-->Uhkapelilauta-->Turvapaikkalauta-->Hautalauta--> Deadzonelauta-->???
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #4074 : 01.10.2022 19:54 »
Partajeesus Jäsen Viestejä: 1 159 Basaaripisteet: 0 Profiili Pari päivää sitten tuli aloitettua game passin kautta disney dreamlight valley ja se oli aika pitkälti just sellainen mitä videoiden perusteella olettikin eli aika suora animal crossing kopio joka tekee melkein kaiken todella paljon paremmin.

- Pelissä on päätarina ja hahmot antaa myös uusia tehtäviä kuten vaikka Moanan laivan korjaaminen jne
- Oikeastaan kaikkea voi siirtää. Talot, puut ja jopa pikamatkustamiseen käytettävät kaivot siirtyy helposti ja nopeasti ihan vaan kursoria käyttämällä
- Oikeastaan kaikki huonekalut mattoja myöten voi laittaa pihalle jos haluaa
- Kaikki kaupasta ostettavat kamat on välittömästi inventaariossa
- Jos sulla on iso pelto ja haluat istuttaa vaikka 30 porkkanaa niin sun täytyy vaan pitää nappia pohjassa ja hahmo siirtyy kohdasta toiseen ihan itse
- Sama pätee myös niiden porkkanoiden ylös nyppimiseen
- Arkkuja voi rakentaa niin monta kuin haluaa ja kaikilla on oma inventaario
- Kokatessa ja rakentaessa ei ole väliä onko ne kamat taskussa vai kotona arkussa vaan peli näyttää suoraan kuinka paljon sulla on eri materiaaleja
- TYÖKALUT EI HAJOA
- Jos vaikka louhit mineraaleja niin sun tarttee vaan kävellä niiden yli sen sijaan, että täytyy aina pysähtyä ja painaa nappia jokaisen kohdalla
- Hahmolle saa paljon enemmän vaatteita. Sulla voi olla vaikka housut hameen alla, t-paita jonka päällä vielä takki, korvikset, rannekoru, kaulakoru ja joku päähine
- Tämä myös arvostaa pelaajan aikaa ihan yleisesti ja esim kaikki kasvit kasvaa vartista pariin tuntiin kun animal crossingissa menee kolme päivää
Tätä voi pelata helposti ihan niin paljon kerralla kuin haluaa eikä koskaan tule tilannetta, että et vois enää tehdä mitään ennen seuraavaa päivää.

Oikeastaan isoin miinus mulla onkin se kuinka tässä ei saa koskaan omasta kylästä siistiä sillä uusia kukkia ja muuta krääsää ilmestyy jatkuvasti lisää.
Ei tartte kuin käydä kotona tekemässä pari ateriaa niin ulos tullessa on taas uusia kukkia ja puuta pitkin pihoja.
Animal crossingissa tuon pystyi kiertämään kun vaan piilotti tietyn määrän oksia talojen taakse niin niitä ei ilmestynyt enää lisää ja kukkien ympärille kun laittoi läpinäkyvän custom kuvan niin nekään ei levinneet.
Toisaalta eipä tässä kannata edes miettiä mitään koristelua ennen kuin tehtävät on tehty ja siinä taitaa mennä vielä monta kymmentä tuntia.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #4075 : 09.10.2022 22:15 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 575 Basaaripisteet: 4 Profiili Overwatch 2 on ihan hauskaa sekoilua hiostavan Apexin jälkeen, eikä ainakaan vielä tuossa Quick Matchissa ole rasauttavaa Skill Based Matchmakingia, niin saa rauhassa dominoida gyrolla porukkaa. Ohjaus on tuttuun tapaan Martta-kerhon tekemä, eli sensitivity on kammottavan alhainen, jotta mummotkin pystyvät pelaamaan. Deadzone-asetustakaan ei tietenkään ole, mutta tämä nyt on jo sanomattakin selvää. Ja onhan toi pelattavuus muutenkin aika koomista, kun et pysty juoksemaan kuin ehkä yhdellä hahmolla, vaan matelet ympäriinsä kuin etana suolassa. Hahmot muutenkin koko ajan jumittuvat kenttien geometriaan.

Widowmaker sopii hahmona meikäläiselle, äärimmäisen tyydyttävää nakutella gyrolla pääosumia ja koijailla porukkaa myrkkypommeilla.
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #4076 : 11.10.2022 07:57 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW NieR ja No Mans Sky liittyvät molemmat lähes uskomattomien Switch-porttausten joukkoon; toimivat hienosti ja näyttävät todella hyviltä portable-moodissa.

NieRiä en ollut koskaan aiemmin pelannut enkä tiennyt siitä etukäteen mitään. Kolmen ensimmäisen tunnin jälkeen tuntuu siltä, että tässä ollaan jonkun ikimuistoisen äärellä. Ainoa asia minkä olen kuullut, on kehotus pelata peli läpi lopputekstien jälkeen useammankin kerran, sillä se ilmeisesti muuttuu jonkin verran. Kerrassaan upea porttaus, joka ei videoiden perusteella liikkeessä häviä paljon visuaalisesti edes PS4-versiolle.

No Mans Sky taas on ikuisuuspeli, jotka eivät yleensä ole ihan minun juttuni. Uusin päivitys toi kuitenkin mukanaan paljon virtaviivaistusta tähän syvään peliin ja Relaxed-moodin, joka vähentää grindaamista ja tekee tutkimisesta helpompaa ja nopeampaa – ja juuri se on tyylini pelata tätä peliä; kun otan NMS:n tunniksi käsiini, en halua kuluttaa sitä aikaa resurssien etsimiseen ja louhimiseen, vaan haluan nähdä minkä planeetan seuraavaksi löydän. Relaxed on omiaan tällaiseen pelityyliin.

Switchin pelikirjasto on näiden kahden lisäyksen jälkeen taas piirun verran aiempaa maagisempi.



« Viimeksi muokattu: 11.10.2022 08:25 kirjoittanut Ephram »
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #4077 : 11.10.2022 16:02 »
Tingle Paavo Jäsen Viestejä: 37 Basaaripisteet: 0 Profiili
Crash Bandicoot Trilogy Switchillä.

Päätin korjaa aukon sivistyksessä ja pistää Sonyn maskotin tulille Nintendon konsolilla (hihi). En ole tätä käytännössä ennen palannut, pieniä pikaisia testejä lukuunottamatta. Ja nyt on pakko kysyä: Onko Crash Bandicoot itseasiassa vain paskaa? Ensimmäinen siis. En vain saanut ohjaukseen minkäänlaista kunnon tuntumaa. Hyvä tasoloikka menee yleensä parin ensimmäisen kentän jälkeen selkärankaan ja reflekseihin. Nyt useamman kentän jälkeen tuntui että menin koko ajan arvalla hyppäänkö oikein tai pyörähdänkö oikein. Kerrankin jäin pyörimään apinan viereen niin että animaatio jopa osui apinaan, mutta huidoin silti ilmaa.

Ohjaus tuntuu muutenkin todella löysältä. Esim. Mariossa ohjaus on tiukka ja asiat tapahtuu juuri silloin kun nappia painaa. Crash tuntuu yhtä laiskalta kuin alkuesittelyjen jälkeen voisi kuvitellakin. Hyppiminen esim. bonus kentissä laatikoiden päällä on... erikoista. Tuntuu että koko homma pitäisi hoitaa silmät kiinni, niin ruutu ei häiritsisi rytmiä. En ehkä pistäisi input laginkaan piikkiin, mutta ohjaus on vain tahmea. Lähimpänä tulee mieleen ohjainten rikkoja SNES ajoilta: Bubsy. Se oli samanlaista tervaista arvailua.

Voihan olla että vika on nyt Switch versiossa. Jos se on ryssitty. Tuntuu vähän ajan tuhlaukselta käyttää tähän tunteja elämästä.
N.Sane Trilogyssä jokainen peli on samasta muotista, joka on lähimpänä alkuperäistä Crash 3. Ykkösen ja kakkosen kenttäsuunnittelu ei ole tehty sen ehdoilla.
moi :)
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #4078 : 21.10.2022 19:10 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Mario+Rabbids: Sparks of Hope ollut tulilla n. 6,5 tunnin verran. Tässä ajassa ehdin suorittaa pelistä n. 19% sen kokonaiskontentista.

Kingdom Battle oli vuoden 2017 suurimpia yllätyksiä. Se oli (ja on) hieno kevytstrategia tip top -luokan teknisella kuorrutuksella. Nintendokin oli Ubisoftin tuotokseen niin ilmeisen tyytyväinen, että ei ihme että jatkoa alettiin pian suunnitella.

Ja onhan tämä alun perusteella aivan timanttista jälkeä taas:

- Grafiikat ovat aiempaa yksinkertaisempia, mutta pelin mittakaava ja tyyli on "monimutkaisempi". Maailmassa kameraa voi pyöritellä vapaasti ja alueet ovat varsin avoimia. Mikään avoimen maailman peli tämä ei ole, mutta edeltäjään verrattuna paljon vapaamman oloinen. Ubi-tyyliin sivutehtäviä löytyy joka puolelta, mutta mitään hengästyttävää määrää ikoneita kartalla ei onneksi näy. Peli ei ole missään tapauksessa ruma, mutta Kingdom Battle on visuaalisesti hienompi ja vieläkin yksi alustansa graafisesti näyttävimpiä pelejä.

- Taisteluiden aikana korostetaan myös vapauden ilosanomaa: gridiä ei enää ole, ja tietyn alueen rajoissa hahmot voivat liikkua eri paikkoihin vapaasti. Peli tuntuu tämän takia todella raikkaalta ja uudenlaiselta. Sanoisin, että uusi systeemi on hauskempi kuin Kingdom Battlen vastaava ja myös varmasti helpompi ensimmäistä strategiaansa pelaaville. Haastetta tässäkin tosin on, sillä yhdellä huonolla kierroksella voi saattaa tiiminsä sellaiseen pulaan, josta ei enää ketkutella itseään ulos.

- Sparks of Hopessa voi vihdoin pelata täysin sellaisella kokoonpanolla kuin haluaa, eli Mariota ei ole lukittu tiimiin eikä muitakaan hahmoja (paitsi tietyissä sivutehtävissä). Olen itse tykitellyt menemään triolla Mario+Luigi+Peach ja tavallaan puolittain unohtanut, että tämä on myös Rabbids-peli! Mutta ihan vekkuleita otuksiahan nekin loppujen lopuksi ovat, eivätkä ainakaan minua ärsytä. Heittävät jopa hauskoja one-linereita tällä kertaa, kuten Rabbids Peachin "So satisfying!", kun hahmolla taklaa Goombajonon kumoon.

Davide Soliani on saanut käsiinsä erityisen franchisen, ja tämä kiittää Ubisoft Milan -tiiminsä kanssa tälläkin kertaa luottamuksesta julkaisemalla todella kovan tason pelin, jonka ei tarvitse hävetä edes Nipan omaa tuotantoa vastaan laitettuna.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #4079 : 21.10.2022 21:20 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 575 Basaaripisteet: 4 Profiili Persona 5 Royal tuli aloitettua Game Passissa, ja täytyy sanoa, että tämä on kyllä yksi tyylikkäimmistä peleistä, mitä on kuunaan tullut pelattua. Yleensä en lämpeä tällaiselle animetyylille, mutta P5 näyttää kyllä järisyttävän hyvältä, kiitos 4K-reson (assetit näyttävät taivaallisen hyvältä) ja OLED:n - pelissä on pikimustaa ja paljon, sekä kontrastina paljon räikeitä värejä.

Saa nyt nähdä, jaksanko pelata peliä paria tuntia enempää (Persona 4:n aloitan aina silloin tällöin ja luovutan tappavan tylsyyden ja turhanpäiväisen lässytyksen takia ennen kuin peli ehtii kunnolla edes alkamaan), mutta jo tämän visuaalisen tykityksen voimalla uskon, että saan annettua pelille kunnon mahdollisuuden.
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Sivuja: 1 ... 131 132 133 134 135 [136] 137 138 139 140
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines