Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: [1]
Tulostusversio
Aihe: Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition  (Luettu 308 kertaa)
Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition « : 22.10.2021 14:40 »
Ephram Fiilistelijä Jäsen Viestejä: 7 535 Basaaripisteet: 0 Profiili https://store.rockstargames.com/en/game/buy-grand-theft-auto-the-trilogy-the-definitive-edition

Lainaus
Three iconic cities, three epic stories. Play the genre-defining classics of the original Grand Theft Auto Trilogy: Grand Theft Auto III, Grand Theft Auto: Vice City and Grand Theft Auto: San Andreas updated for a new generation, now with across-the-board enhancements including brilliant new lighting and environmental upgrades, with high-resolution textures, increased draw distances, Grand Theft Auto V-style controls and targeting, and much more, bringing these beloved worlds to life with all new levels of detail.

Julkaistaan digitaalisena marraskuun 11 ja fyysisenä joulukuun 6.

Kaikki kolme osaa on remasteroitu ja niiden pelimekaniikkoja on nykyaikaistettu. Kuvia ja traileri tulossa tod.näk hyvin pian.

Kuka aikoo hankkia? Itselleni tämä tulee olemaan aika herkkupala, koska nämä kolme PS2-ajan GTA-peliä eivät ole minulle kovin tuttuja. Olen pelannut kolmosta ja Vice Cityä tunnin, pari.

Mutta täysiverinen GTA kannettavana on herkullinen ajatus. Toivottavasti ovat ottaneet ainakin Switch-yleisön huomioon gyro-tähtäyksellä. Tekivät jo LA Noireen sellaisen, mutta todella puolivillaisesti.

III, Vice City vai San Andreas? Mikä on suosikki näistä? (jokin sanoo, että suurimmalle osalle se on Vice City, ja itsekin olen eniten kiinnostunut juuri tästä osasta).
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti
tallennettu
Re: Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition « Vastaus #1 : 22.10.2021 15:19 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 119 Basaaripisteet: 5 Profiili Kolmosta ja San Andreasia, ja näistä kahdesta varmaan vielä jälkimmäistä, pelasin aikanaan itse eniten. Vice City meni jostain syystä paljolti ohi, vaikka miljööllisesti olisi omiinkin mieltymyksiin aika nappiosuma.

Kovia leikkikenttiä olivat kyllä silloin, kun oli rajattomasti aikaa kaikkeen, mutta en kyllä usko, että tulen näitä enää uusiksi hankkimaan. Jos jossain vaiheessa on useampi tunti ylimääräistä ja GTA-hammasta kolottaa, laitan ennemmin vitosen viimein tulille, sillä se on edelleen pelaamatta.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition « Vastaus #2 : 22.10.2021 15:55 »
Ephram Fiilistelijä Jäsen Viestejä: 7 535 Basaaripisteet: 0 Profiili Traikku tippui juuri: https://www.youtube.com/watch?v=D71cBUeAL58

Ovat tehneet enemmän kuin oletin grafiikoille. Ensivaikutelma on hieman muovinen ja nukkemainen, mutta pelit näyttävät varmaan lopulta aika kivoilta ollakseen remastereita parikymmentä vuotta vanhoista peleistä – tai oikeastaan jotakin remastereiden ja remakeiden väliltä.

Lainaus
GAMEPLAY ENHANCEMENTS:
GTA V style controller layout
Improved gunplay and targeting controls, with upgraded drive-by controls in SA
Updated weapon and radio selection wheels
Updated mini-maps with enhanced navigation allowing players to sett waypoints to destinations
The ability to immediately restart a failed mission

VISUAL ENHANCEMENTS:
Higher resolution textures from characters to weapons, vehicles to roads, and much more for greater detail
A completely rebuilt lighting system with enhanced shadows, reflections, and more
Improved water and weather effects
Enhanced detail in trees and foliage
Increased draw distances to provide a new level of depth and definition

PLATFORM SPECIFIC FEATURES:
4K-resolution support with up to 60 FPS performance for PlayStation 5 and Xbox Series X systems
NVIDIA DLSS support for PC
Touch screen camera zooming, pans and menu selections as well as Gyro aiming for the Nintendo Switch

Switch-versiossa on kuin onkin gyro-tähtäys! Täytyy kai hieman Rockstarille heittää massia joulukuussa, niin saavat rahasäiliönsä pintaa taas nostettua.

San Andreasin Definite tulee muuten heti julkaisupäivänä GamePassiin ja kolmosen Definite PS Now -palveluun. Aika ovelasti jakavat näitä eri paikkoihin.

www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti
tallennettu
Vs: Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition « Vastaus #3 : 22.10.2021 17:56 »
Vin Susirajan vahvistus Jäsen Viestejä: 1 300 Basaaripisteet: 1 Profiili Ei ole San Andreaksen voittanutta. Toimii edelleen.

Saa nähdä tuleeko ostettua, SA löytyy hyllystä ja taitaa olla Vice Citykin. Eikä ole oikein tehnyt mieli rahoittaa Rockstaria sen jälkeen kun muuttivat pelisarjan nykyisenkaltaiseksi rahantekokoneeksi.
Pelaajalauta-->Formulalauta-->Pakkotoistolauta--> Uhkapelilauta-->Turvapaikkalauta-->Hautalauta--> Deadzonelauta-->???
tallennettu
Vs: Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition « Vastaus #4 : 22.10.2021 18:38 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 772 Basaaripisteet: 0 Profiili
Ei ole San Andreaksen voittanutta. Toimii edelleen.

Saa nähdä tuleeko ostettua, SA löytyy hyllystä ja taitaa olla Vice Citykin. Eikä ole oikein tehnyt mieli rahoittaa Rockstaria sen jälkeen kun muuttivat pelisarjan nykyisenkaltaiseksi rahantekokoneeksi.

Tarkoitatko GTA Onlinea? En ole itse tuota Onlinea juuri pelannut, kuten en RDR2 Onlineakaan, se tarvitsisi hyvän porukan. Olen kumminkin Twitchista katsonut tuntitolkulla TurunPugin GTA Online larppausta. Aivan helvetin hauskaa kontenttia, kun ukko larppaa Porin poliisia ja suomeksi jauhavat 10h streamin GTA maailmassa. Ei tuota voi edes selittää. Katsokaa jälkilähetyksenä vaikka Ois voinu sattuu kelle vaa

Tuo GTA Onlinen roolipelaaminenhan on ollut pari vuotta kovinta paskaa pelimaailmassa, mutta itseltä se on jotenkin mennyt ohi ennen kuin vuosi sitten aloin Twitchin suurkuluttajaksi ja nykyään tulee katsottua enemmän Twitchiä kuin mitään muuta stream palvelua. Vanha Kotakun juttu GTA V roolipelaamisesta.

edit: unohtui kommentoida itse aihetta -> Vice City kiinnostaa, mutta auttamatta näyttää kyllä grafiikat vanhentuneilta remasteroitunakin, en tiedä kykenenkö enää nauttimaan pelimaailmasta kun hahmot on tuollaisia laatikkopäitä. Kasarille ajoittuva GTA 6 maistuisi.


« Viimeksi muokattu: 22.10.2021 18:45 kirjoittanut Gba »
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition « Vastaus #5 : 22.10.2021 20:21 »
Vin Susirajan vahvistus Jäsen Viestejä: 1 300 Basaaripisteet: 1 Profiili Onlinea juu.Rockstarin moninpelit eivät ole koskaan kiinnostaneet. Harmittaa vain että ennen niin vahvasta yksinpelistään tunnettu pelisarja on muutettu täysin (huonosti valvotuksi) moninpelikokemukseksi.


Pelaajalauta-->Formulalauta-->Pakkotoistolauta--> Uhkapelilauta-->Turvapaikkalauta-->Hautalauta--> Deadzonelauta-->???
tallennettu
Vs: Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition « Vastaus #6 : 22.10.2021 20:26 »
Solid Snake Jäsen Viestejä: 689 Basaaripisteet: 3 Profiili Tässä voisi kyllä olla kova setti Switchille. Kannettavana nuo kolme peliä on kyllä kova setti.

San Andreas on paras osa, ehkä jopa paras 3D GTA. Alkuperäinen SA on edelleen pelikelpoinen, jota ei kyllä voi sanoa kolmosesta ja Vice Citystä. Jo tähtäyksen huonous ja vapaan kameran puute syövät aivan liikaa.

Siinäkin mielessä kiva saada Remasterit, koska kyllähän sisällöllisesti nämä pelit mielellään pelaa uudelleen.
tallennettu
Vs: Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition « Vastaus #7 : 23.10.2021 08:00 »
Ephram Fiilistelijä Jäsen Viestejä: 7 535 Basaaripisteet: 0 Profiili Eikös näissä ollut jotain aivan naurettavia vaatimuksia sadan prosentin läpäisyyn? Tyyliin "löydä 100 pulua kaupungista?". Muistan lukeneeni aikoinaan sellaisista.

Tämä on muuten siksikin aika historiallinen julkaisu, koska se tuo ensimmäistä kertaa ikinä pääsarjan GTA-pelin Nintendon konsolille. Näiden pelien aikoihin elettiin sitä vaihetta, kun Nintendon "kiddie image" oli pahimmillaan. USA:n Nintendo halusi Mariolle vihaisia ilmeitä ja muuttaa Nipan logon graffitiksi (?!), jotta se otettaisiin vakavammin. Taisin itsekin aikoinaan pelaajaboardilla haikailla synkempien Nintendo-pelien perään. Aika pässi sitä onkaan ollut.  ;D Kolmi- ja nelikymppiset pelaavat nyt Switchillä naama näkkärillä ja lapset pelaavat GTA-pelejä ja CODia!  8)

Aloitan varmaan GTA III:sta ja etenen siitä julkaisujärjestyksessä. Näissä kolmessa on varmaan valtavasti pelattavaa, varsinkin jos eksyy sivutehtäviin.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti
tallennettu
Vs: Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition « Vastaus #8 : 23.10.2021 14:08 »
Vin Susirajan vahvistus Jäsen Viestejä: 1 300 Basaaripisteet: 1 Profiili
Eikös näissä ollut jotain aivan naurettavia vaatimuksia sadan prosentin läpäisyyn? Tyyliin "löydä 100 pulua kaupungista?". Muistan lukeneeni aikoinaan sellaisista.
Kyllä, kaikenlaista etsittävää ja muuta pientä sivutehtävää. Puluja ammuttiin vasta ps3:lla, Gta IV:ssä. Myös taksia, paloauta yms pääsee ajelemaan ihan kyllästymiseen saakka mikäli haluaa prosentit täyteen. Ainakaan San Andreaksessa kaikkea sisältöä ei kuitenkaan lasketa 100% läpäisyyn, sen päälle jää vielä huomattava määrä kaikkea pientä hiottavaa, mikäli haluaa suorittaa aivan kaiken sisällön mitä pelillä on tarjota. Ovathan nuo itseään toistavia ja alkavat kyllästyttää nopeasti, mutta jotenkin ne vain sopivat tuon aikakauden GTA:han. Pieninä annoksina niitä pelailee ihan mielellään.

https://gta.fandom.com/wiki/100%25_Completion_in_GTA_San_Andreas

Sen verran spoileria että tuolla näkyy palkinnot pelin läpäisystä.

Alkaa tehdä mieli palata SA:n pariin kun muistelee tätä sisällön määrää  ;D
Pelaajalauta-->Formulalauta-->Pakkotoistolauta--> Uhkapelilauta-->Turvapaikkalauta-->Hautalauta--> Deadzonelauta-->???
tallennettu
Sivuja: [1]
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2021
Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2008, Simple Machines