Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 [2]
Tulostusversio
Aihe: Fallout 4  (Luettu 38275 kertaa)
Re: Fallout 4 « Vastaus #30 : 28.11.2015 12:13 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili Mulla on pelitunnit jossain lähempänä 40h, vaikka olen vasta noin viikon pelannut tätä. En ole vielä pääjuonessa aivan hirveästi edennyt, kun on tullut tehtyä sivutehtäviä sekä Minutemenin ja BoS:n hommia aika paljon. Lisäksi varmaan 10h on mennyt oman tukikohdan rakentamiseen. Aluksi väänsin Sancturya hieman, mutta päätin lopulta että haluan jotain tyylikkäämpää. Lisäksi siellä oli se ihan mulkku akka, joka vittuili koko ajan. Siirsinkin kaikki dudet sieltä uuteen baseen, paitsi ne pari idioottia.

Nyt pääasiallinen base on kartan itäpuolella, niemenkärjessä sijaitseva The Castle, joka onkin aika raskaasti linnnoitettu. Kaikki reiät muurissa on tukittu ja sisään pääsee vain yhtä reittiä. Linnan muurien sisällä on huoneita, joissa osa porukasta nukkuu, mutta tein sisäpihalle myös erillisen lisärakennuksen. Lisäksi löytyy ryytimaa ja pari isoa vesigeneraattoria. Turretteja ja valonheittimiä vähän joka paikassa tietysti.

Kuvia:
http://imgur.com/a/kGT2s


PS. Tuo Castle on aika hyvä baseksi, koska a) se on linna, b) siellä on valmiiksi vedettyjä sähköjohtoja, c) siellä on valmiiksi iso vesigeneraattori ja d) se on veden ympäröimä ja maata on tarpeeksi viljelyyn sisäpihalla.


Rakentamiseen liittyen kannattaa katsoa tämä video. Pari aika hyvää vinkkiä, joita peli ei selitä ollenkaan:Pääjuonessa...
Spoileri (osoita katsoaksesi)
tallennettu
Vs: Fallout 4 « Vastaus #31 : 28.11.2015 23:41 »
Riffe Jäsen Jäsen Viestejä: 422 Basaaripisteet: 2 Profiili Loin sneak-hahmoni lisäksi tänään enemmän suoraan toimintaan nojautuvan hahmon. Leveleitä oli 7, ja suuntasin sittemmin tuonne Castleen viestisi perusteella. Suoraa juoksua, ja porteilla meinasin jo hurrata, kunnes huomasin paikan kuhisevan Mirelurkkeja. Katkaistulla haulikolla, kymppimillisellä ja molotoweilla puhdistin paikan niistä, sitten olikin vuoro miltei paskoa housuun kun tajusin kuningattaren olevan siellä myös.

Belive it or not, sain sen perkeleen hengiltä. Sanctuarysta hain vielä 3 nukakranaattia ja 6 miinaa. Panoksiakaan ei aseisiin jäänyt enää yhtään, oli siis tasan vikasta kudista kiinni että sain tuon piestyä. Ja vaikeustasona tosiaan survival. ;D

Toistaiseksi en saanut Prestonia ja kumppaneita vielä Castleen lähetettyä, miten ja missä kohtaa se oikein onnistuu?
Pelikokoelmani
tallennettu
Re: Fallout 4 « Vastaus #32 : 28.11.2015 23:48 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili
Spoileri (osoita katsoaksesi)
tallennettu
Vs: Re: Fallout 4 « Vastaus #33 : 29.11.2015 10:15 »
Riffe Jäsen Jäsen Viestejä: 422 Basaaripisteet: 2 Profiili
Spoileri (osoita katsoaksesi)
No se onkin näppärästi valmiiksi tehty sitten. Tajusin tosiaan että asukkaiden käskyttäminen onnistuu crafting-tilassa, mutta ei kaikkien kohdalla. Sen mekaanikon sain Castleen lähetettyä, muut pysyy tiiviisti Sanctuaryssa. Myöhemmin sitten varmaan näiden vuoro.
Pelikokoelmani
tallennettu
Re: Fallout 4 « Vastaus #34 : 29.11.2015 10:27 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili
Spoileri (osoita katsoaksesi)
No se onkin näppärästi valmiiksi tehty sitten. Tajusin tosiaan että asukkaiden käskyttäminen onnistuu crafting-tilassa, mutta ei kaikkien kohdalla. Sen mekaanikon sain Castleen lähetettyä, muut pysyy tiiviisti Sanctuaryssa. Myöhemmin sitten varmaan näiden vuoro.

Mulla oli kolme tyyppiä, joita en saanut lähetettyä Sanctuarystä mihinkään koskaan. Se piripäämummo ja ne kaksi aasialaista.
tallennettu
Vs: Fallout 4 « Vastaus #35 : 01.12.2015 16:09 »
Riffe Jäsen Jäsen Viestejä: 422 Basaaripisteet: 2 Profiili Saako inventaariossa mistään erikseen merkattua tavaraa X favoriteksi, ja toista vaikka junkiksi?

Vituttaa työpöytien bugi. Kun meinaat samalla reissulla modata yhden pyssyn, ja purkaa kymmenen muuta osiksi, hyppää purun jälkeen tasan tarkkaa sun justiinsa modattu ase seuraavaksi vuoroon, vaikka välissä olisi 100 muuta asetta. Muutenkin tuo poukkoilu vituttaa suunnattomasti, tuntuu ettei siinä muutenkaan ole logiikkaa.

Eikä auta vaikka sulla on ase X pikavalikossa täpättynä, se on ihan yhtä uhanalainen työpöydällä, jos yhtä kiireellisesti purat keräämiäsi aseita/panssareita raaka-aineiksi kuin minä. Sinne meni mun täyteen modattu snipu, jes.

EDIT:

Eikä Preston muuten anna ensimmäistäkään tehtävää minulle. En sitten tiedä että bugittaako siitä syystä, kun menin jo alkupäässä valtaamaan Castlen omatoimisesti. Elikkä nyt jää kyseistä mestaa koskeva mission saamatta, enkä saa Castlen potentiaalisuutta käyttöön. Voivvvvvvvvvvvv.


« Viimeksi muokattu: 01.12.2015 21:10 kirjoittanut Riffe »
Pelikokoelmani
tallennettu
Vs: Fallout 4 « Vastaus #36 : 02.12.2015 08:02 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Otin tuon Castle-tehtävän vastaan eilen about 30 pelitunnin kohdalla ja tallentelin pelin vähän ennen sinne saapumista.  :)

Fallout 4:ssä on kyllä siitä hieno pelialue, että se on erittäin hyvin tilansa käyttävä. Kun ensialkuun näki kartan laajuuden, se tuntui jopa vähän pieneltä. Sitten tajusi miten se tila on käytetty ja miten paljon rakennuksia ja mestoja joka puolella on tutkittavana. Sellaista turhaa tyhjää lääniä on hyvin vähän eikä kartta ole iso vain sen vuoksi, että siitä on väen vängällä sellainen haluttu tehdä.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Fallout 4 « Vastaus #37 : 05.12.2015 10:52 »
Riffe Jäsen Jäsen Viestejä: 422 Basaaripisteet: 2 Profiili Noniin. Baset. Ja niiden puolustaminen.

Nyt alkaa tulemaan viestejä että basen X suojeleminen epäonnistui, harmi vain että en ole kertaakaan nähnyt viestiä että kyseisiin paikkoihin olisi oltu hyökkäämässä, joten miten hemmetissä pysyt perillä noista?

Ja miten luoda hyvä puolustus? Kakkostason turrerit posahtaa silmänräpäykessä paskaksi, ja Castlen oma tykistö ei toimi omatoimisesti näin muutenkaan, saatika että muistaisin heitellä niitä savukranaatteja vihollisia kohti.

Castleen hyökänneet laumat ainakin ovat hemmetin ikävää sakkia. Ärsyttää myös asioiden vähäisyys mitä loppupeleissä pystyt baseesi craftaamaan, mittari paukkuu hyvin nopeasti.
Pelikokoelmani
tallennettu
Re: Fallout 4 « Vastaus #38 : 12.01.2016 11:22 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 952 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Läpi meni viikonloppuna. Varmaan tuli joku 50h-70h pelikelloon. Paska pelihän tuo oli, ei voi mitään. Ei tuosta juurikaan mitään positiivista jäänyt käteen. Helposti huonoin Fallout.

*Paskat grafiikat
*Buginen
*Paska juoni
*Paska tekoäly
*Aseiden modailu oli aika turhaa. Mielummin olisin ottanut enemmän erilaisia aseita. Nyt peli meni käytännössä yhdellä pyssyllä.


Play-Asia
tallennettu
Vs: Fallout 4 « Vastaus #39 : 12.01.2016 17:38 »
echoes WELCOME TO SPECIAL ROUND Jäsen Viestejä: 1 300 Basaaripisteet: 7 Profiili Itse jaksoin tätä noin 5h, kunnes alkoi riittämään. Yhdyn kyllä ylläoleviin puutteisiin. Dialogi varsinkin oli aivan karmeata ja ei sitä pystynyt seuraamaan kun sitä toimittivat paskasti animoidut karismattomat hahmot. Maailma tuntui olevan kierrätystä edellisistä peleistä. Talon rakentelu oli turhauttavaa ja työlästä, hauskuus kaukana. Jopa musat olivat kierrätetty edellisistä osista. Ihan selkeästi kyllä viime vuoden pahin pettymys.

Vaihdoin pelin sitten Divinity: OS:ään, joka onkin sitten aivan helvetin kova.
tallennettu
Re: Fallout 4 « Vastaus #40 : 12.01.2016 17:50 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili Itsekin vedin pääjuonen läpi eilen. Loppujen lopuksi ei mikään kummoinen juoni, mutta en mitään erityistä odottanutkaan Fallout 3:n jälkeen. Itselle isoin valituksen aihe lienee sivutehtävien vähäinen määrä (tältä ainakin tuntuu). Suurin osa tehtävistä tuntuu olevan erilaisia faction questeja ja näistäkin varmaan puolet kuuluu itse asiassa pääjuoneen. Toki jotain tehtäviä voi tehdä loputtomiin, kun peli generoi niitä lisää koko ajan mutta joo.

Tällä hetkellä siis pääjuoni läpi. Jäljelle jäi yhteensä kaksi sivutehtävää, joita en ole tehnyt, sen jälkeen kun nuo päähommelit oli saatu päätökseen. Kaikkia faction questeja ei tietenkään päässyt tekemään, kun puolensa pitää aina valita jossain välissä. Pitää varmaan katsoa joku lista jossain välissä, että olenko vaan missannut noita sivuhommia vai onko niitä oikeasti näin vähän.
tallennettu
Vs: Fallout 4 « Vastaus #41 : 18.01.2016 15:48 »
Riffe Jäsen Jäsen Viestejä: 422 Basaaripisteet: 2 Profiili Kaksi perin vattumaista bugia tuli omalle kohdalle, kahden eri hahmon kohdalla.

Covenantin ja Compoundin välinen tehtävä kosahti siihen, kunnes astuin Compoundiin sisälle. Honest Dan kääntyi ykskaks hostileksi, joten ammuin tämän. Mestan perällä ei ollut yhtään panttivankia pelastettavana, eikä Compoundin porukkaa voinut edes puhua puolelleen. Covenantissakin kaikki kääntyivät minua vastaan, ja Dansekin kääntyi hostileksi. Pieni googletus, ja Power Armorin kypärän Tarketing HUD lienee syypää siihen että homma meni reisille.

Toinen bugi toisella hahmolla tapahtui Sanctuaryssa. Sisustin kämppää normaalisti, ja Trashcan Carla alkoi ampumaan minua ilman syytä, joskin tilanne normalisoitui itsestään. Sitten hostileksi kääntyi Preston, ja tämän vihoittelu ei loppunut vaikka mitä yritin tehdä asialle. Tällä hahmolla minulla ei ole Power Armoria käytössä, enkä ole tehnyt yksinkertaisesti mitään mikä kääntäisi Prestonin minua vastaan.

Onneksi on tulossa päivitys, joka korjaa bugeja. Asia erikseen että korjataanko juuri noita bugeja, olisi ihan mukavaa koska autosavet sijoittuvat niille kohtia että paskat on jo housuissa.
Pelikokoelmani
tallennettu
Vs: Fallout 4 « Vastaus #42 : 08.02.2016 07:15 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Pääjuoni meni läpi siinä vajaan 60 tunnin paikkeilla.

Sivutehtävät ja maailman tutkiminen eivät vedä samalla teholla kuin Skyrimissä. Tuliaseet ja rakennukset eivät ole niin kiinnostavia, ainakaan minulle, kuin Elderin maailma.

Sen sijaan, että koluaisin samalla hahmolla lisää tunteja ja sivutehtäviä, loin toisen seikkailijan. Nainen, joka on ladattu täyteen karismaa, älykkyyttä ja ketteryyttä. Täysi vastakohta ensimmäiseen hahmooni, joka erikoistui voiman käyttämiseen ja raskaisiin tuliaseisiin. Kiinnostavaa lähestyä pelin haasteita vähän eri tavalla kuin aiemmin. Iskin heti kärkeen pelin myös hard-tasolle, jolle ennen pitkää sen liu'utin ensimmäisen läpipeluuni aikana.

Naisääninäyttelijä on muuten rutkasti parempi kuin mies. Ja kuulostaa vähän Jennifer Lawrencelta. Mikäs sen parempaa, kun tein hahmosta mahdollisimman paljon Katniksen näköisen. Cosworth osaa jopa puhutella hahmoa sillä nimellä. Tulisipa peliin vielä jousipyssyjä tulevaisuudessa.  :)
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Fallout 4 « Vastaus #43 : 11.02.2016 07:45 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW https://twitter.com/BethesdaStudios/status/697087304331083776

1.3 päivitys toi konsoliversioihin rutkasti lisää piirtoetäisyyttä.

On ollut nautinnollista aloittaa peli tyystin erilaisella hahmolla, nyt kun pelimekaniikat ja alueet ovat suurinpiirtein hanskassa. Olen pystynyt suostuttelemalla puhumaan itseni ulos monista tilanteista, jotka edellisellä hahmollani päättyivät verisiin yhteenottoihin. Päätin panostaa pacify-ominaisuuksiin ja välttää muutenkin tappamista niin paljon kuin suinkin.

Voi olla, etten pelaa tällä kertaa niin paljon pääjuonta. Keskityn enemmän sivutehtäviin ja niihin alueisiin, jotka edellisellä hahmollani jäivät löytämättä ja koluamatta.

Nyt jälkiviisaana voi todeta, että tein Skyrimin kanssa aika idioottimaisesti siinä mielessä, että pelasin sitä yli 200 tuntia samalla hahmolla. On rutkasti mielenkiintoisempaa viettää vaikkapa 50 tuntia tietynlaisen tyypin parissa ja sitten luoda uusi, yrittää erilaisia lähestymistapoja. Kun seuraava Elders Scrolls tulee, voin ottaa sitä pelatessani mukaan Falloutista oppimani seikat.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Fallout 4 « Vastaus #44 : 11.02.2016 10:18 »
Riffe Jäsen Jäsen Viestejä: 422 Basaaripisteet: 2 Profiili Päivitys tuli, mutta ei korjannut Prestoniin tai Honest Daniin liittyviä bugeja. Preston-bugiin liityvälle hahmolleni näemmä olikin yksi ehta savegame tallessa, vain 3 leveliä alempana ennen kyseisen bugin esiintymistä. Nyt sitten tsekkaamaan että flippaako Preston taas vaihteeksi, ja jos flippaa, niin edelleen ilman mitään syytä.
Pelikokoelmani
tallennettu
Vs: Fallout 4 « Vastaus #45 : 12.02.2016 09:54 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW http://www.pelaajalehti.com/uutiset/fallout-4-saa-todellisen-selviytymispelitilan

Loistavia uutisia! Survival-moodista tehdään kipakampaa. Ja myös ensimmäisestä DLC:stä kuullaan lähiaikoina.

Kun olen nauttinut ensin muutamalla erilaisella hahmolla Falloutista aikani, niin tulee olemaan mielenkiintoista vääntää survival-päälle ja katsoa miten maailmassa selviää.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Fallout 4 « Vastaus #46 : 15.02.2016 08:18 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Uusi hahmoni on levelillä 11 ja tulitaistelut ovat aivan järkyttävän vaikeita. Periaatteessa tavalliset rivibandiitit pystyvät parilla osumalla pudottamaan meikäläisen maan pintaan. Kuolemia tuli oikealta ja vasemmalta kun ensin suhtauduin kaikkeen samalla tavalla kuin tankkihahmollani.

Karisman voima on keskusteluissa hirmuinen. Tavallaan vähän koomista, kun joku uhoaa tyyliin "Nyt kuolet, onko viimeisiä sanoja?". Hahmoni sanoo "Mitä jos menisit kotiin?" ja vastapuolen naama vetäytyy peruslukemille samalla kun kuuluu jotain "Kotiin? Tottakai! Se on hyvä idea, olinpa tyhmä!" tapaista. Täysin epärealistista, mutta jiotenkin vain naatiskelen, koska aiemmalla tyypillä melkein kaikki suostutteluyritykset kosahtivat alkutekijöihinsä.  :)

Ja on muuten tarttunut matkaan jo parikin lupaavan oloista tehtävää, joita en löytänyt ensimmäisellä pelikerralla. Hyvä niin.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Fallout 4 « Vastaus #47 : 25.02.2016 07:37 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW https://www.reddit.com/r/fo4/comments/47cc06/fallout_4_survival_mode_full_overview_extracted/

Kolmannen hahmon aika kun survival päivittyy. Kuulostaa sadistisen hyvältä, mutta aika näyttää toimiiko omalla kohdallani kuinka hyvin. Raivostunko liiasta realistisuudesta? Toisaalta siellä on juttuja, jotka olen jo nyt kieltänyt itseltäni, esimerkiksi fast travelin käyttämisen.

Helmikuun loppuun saa vielä season passin kolmella kympillä, sitten hinta kai tuplaantuu. Fallout 4 saattaa olla ensimmäinen peli kautta aikain, johon sellaisen hommaan. Kaksi ensimmäistä DLC:tä ei juuri minua innosta, mutta Toukokuinen setti uusine maa-alueineen, tehtävineen ja aseineen saa kyllä innostumaan. Ja silloin ostettaessa sen hinta olisi DLC:lle aika jäätävä 30 euroa.

Fallout 4 tulee todennäköisesti pyörimään säännöllisesti konsolissani koko vuoden 2016, joten siltä osin season passin ostaminen jo nyt olisi fiksuin vaihtoehto.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Fallout 4 « Vastaus #48 : 27.02.2016 11:58 »
Riffe Jäsen Jäsen Viestejä: 422 Basaaripisteet: 2 Profiili Jäätävän oloinen tuo uusi Survival-taso. Melkein pakottaa panostamaan tukikohtien perustamiseen huolellisesti, koska turvapaikkoja kauppojen (Local Leader, taso kaksi) kera on hyvä olla mahdollisimman paljon. Hyvä niin, koska suurin osa meikäläisen kaveripiiristä ei jaksanut kiinnostua tippaakaan rakenteluosuudesta. Onhan se koukuttavaa, mutta saisi vain olla paremmin optimoitu, ja erilaisia seiniä sun muuta saisi olla auttamatta enemmän.

EDIT:

Laittakaas faktaa kehiin tukikohtien rakentamista koskien. Mitenkäs esim. setlereiden aseistaminen, riittääkö että näille heittää pelkät aseet? Missä kohtaa menee raja ettei baseihin enää hyökätä? Miten happinesia saa rukattua maksimitasolle? Kaikki kehiin!


« Viimeksi muokattu: 27.02.2016 13:13 kirjoittanut Riffe »
Pelikokoelmani
tallennettu
Vs: Fallout 4 « Vastaus #49 : 08.05.2016 19:53 »
Riffe Jäsen Jäsen Viestejä: 422 Basaaripisteet: 2 Profiili Uusi Survival-taso korkattu.

Mitä tästä nyt sanoisi. En suosittele, ellet ole valmis tekemään pääasiassa Sneak-pohjaista hahmoa. Jos et muistaa jokaista sängyn raatoa tai makuupussia hyödyntää mitä kohdallesi tulee, niin voin sanoa että viimeisin pelitallennus voi olla hyvinkin pitkän matkan takaa. Viisi kertaa onnistuin kuolemaan Concordissa museossa Prestonia ja muita pelastaessani, ja aina piti aloittaa Sanctuarysta, ja käydä hakemassa Dogmeat uudestaan jne., kunnes löysin Concordista ainakin yhden makuupussin.

Mutta nukuhan muutama tunti, niin taas saa pumpata hahmo täyteen ruokaa ja puhdasta vettä, eikä antibioottejakaan jaella avokätisesti ainakaan alussa, joten panostus Alchemyyn on paikallaan.

Ja tosiaan, tavaratila on jatkuvasti täynnä. Melkein kannattaa Str sinne kutoseen korottaa heti alussa, ja panostaa Strong Pack-perkkiin.

Ja tyhjät pullot saa kummasti käyttöä, näihin saa puhdasta vettä joko Vaultin kraanasta, tai sitten rakennat vesipumpun tukikohtaasi.

Muita vinkkejä ei itsellä ole antaa alkuun, jos muita kullanarvoisia on muilla antaa, niin mielelläni olen korva kallellaan.
Pelikokoelmani
tallennettu
Vs: Fallout 4 « Vastaus #50 : 02.06.2016 15:53 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Tämä on ollut nyt tauolla jonkin aikaa. Ajattelin pelata taas, kun modit saapuvat PS4:lle.

Olen aina suhtautunut modeihin konsolijäärän tavoin; sitä ei pidä sorkkimaan, minkä pelintekijät ovat parhaaksi nähneet. Kuitenkin, kun katsoin tuota modien listaa ja kaikkia sen mukanaan tuomia mahdollisuuksia, tunsin oloni jännittyneeksi. Parhaimmillaan tämä voi olla Falloutin pelaajille (nyt myös konsoleilla) mainio keino saada lisää peli-iloa ja ihan ilmaiseksi.

Suurin pelkoni on, että modien kanssa pelleily menee päämäärättömäksi testailuksi, jossa aina lataan muutaman modin, käyn vähän kurkkaamassa ja sitten taas sama uusiksi. Haluan pelata, seikkailla ja fiilistellä enkä vain testailla vähän milloin mitäkin. Ehkä täytyy vain yrittää kuoria kermat päältä, eikä testailla ihan kaikkea.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Fallout 4 « Vastaus #51 : 16.08.2016 15:28 »
Riffe Jäsen Jäsen Viestejä: 422 Basaaripisteet: 2 Profiili Eipä niitä Ps4-modeja näy, eikä kuulu. Sellainen kutina etteivät saavu ollenkaan.

Vault-Tec -lisuri oli ihan jees, varsinkin jos rakentelupuolesta tykkää. Olisi Vault 88 vain saanut sijaita keskellä pelimaailmaa, niin tästä olisi jaksanut ottaa päätukikohdan itselleen, mutta ei. Rakensin kerralla täyteen kukoistukseen, ja jätin niille sijoilleen.

Viimeisimmällä hahmolla tapoin Elder Maxonin välittömästi päästyäni BoS:n ilmalaivaan, ja vein tältä kledjut. Tuo muutenkin mukavasti lisähaastetta kun melkein pelin alkupäästä lähtien paladiinit juoksee perässä, ja Vertibirdejä pääsee tiputtelemaan alas.

Viimeisin lisäri vaikuttaa myös hauskalta, voisin kääntää Wastelandille takkini täysin.

http://fi.ign.com/fallout-4-ps4/72353/video/fallout-4n-nuka-world-laajennus-paivattiin-trailerin-kera
Pelikokoelmani
tallennettu
Vs: Fallout 4 « Vastaus #52 : 08.11.2016 06:53 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Creation Kit päivitettiin juuri tukemaan PS4-modeja, ja niitä löytyykin jo tukku Bethesdan mod-osiosta.

Jossain vaiheessa modaan survivalin, luon kokonaan uuden hahmon ja sukellan takaisin Falloutin maailmaan.  :)
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Fallout 4 « Vastaus #53 : 23.11.2016 17:58 »
Riffe Jäsen Jäsen Viestejä: 422 Basaaripisteet: 2 Profiili Varmaan voisi harkita Falloutinkin modaamista pikkuhiljaa.

Onko mitään suosituksia näin etukäteen? Perusteluiden kera, jos jaksaa. :)
Pelikokoelmani
tallennettu
Vs: Fallout 4 « Vastaus #54 : 04.03.2017 21:41 »
Partajeesus Jäsen Viestejä: 1 172 Basaaripisteet: 0 Profiili Tätä on tullut pian 240 tuntia pelattua modattuna xbox onella ja suurin osa ajasta on mennyt rakentelussa.
Jeps. Ennen vihaamani ja täysin turhana pitämäni ominaisuus on nyt ollut se koukuttavin juttu modien ansiosta.

Oma sanctuary valmistui pari päivää sitten. Eihän se ollut kuin yli 30 tunnin projekti ja usko meinasi loppua pari kertaa.
Nyt on jokainen talo sisältä kunnostettu ja sisustettu. Esim kaikki lattiat on täytynyt pala kerrallaan laittaa käsin paikoilleen ja koittaa välttää rumia saumoja.
Toki peli tekee tuosta tavallaan mahdotonta sillä vaikka kaikki olisi millilleen kohdillaan niin kun käyt jossain seikkailemassa ja tulet takaisin niin joku lattian pala tai matto on saattanut liikkua hieman.Tuli tuosta rakentelusta innostuttua niin paljon, että ostin sitten sen season passin täyteen 49.95e hintaan ja niin sairaalta kuin se kuulostaakin niin kyllä se on tuon arvoinen ollut.
Far harbor ja nuka world kesti omalla pelityylillä yhteensä melkein 50 tuntia. Omaa vaultia rakensin likemmäs 20 tuntia ja automatronin Ada on myös ihan kiva seuralainen ja nykyään rakennan aina robotin hoitamaan supply linet kun uuden settlementin löydän.

Sitten on ne lisärit joissa tulee uutta palikkaa rakenteluun ja kyllä niitä on tullut käytettyäkin. Nukaworldin red rocketissa on puolustuksena kolme rad scorpionia ja kissoja tulee hommattua melkein joka settlementiin. Katuvalot, kynttilät ja taustavalaistut julisteet on myös kovassa käytössä. Seinille laitettavat asetelineet olisi aivan paskoja ilman modeja koska ne on aivan liian isoja. Place it anywheren avulla kun tekee niistä puolet pienempiä niin ne on hyviä.
Samoin modien avulla saa koiranpentuja ja perus betoni palikoistakin saa valkoiset ja punaiset versiot.
Muutenkin huomannut kuinka vähän tuossa on tavaraa käytössä vaikka omistaa kaikki lisärit. Tavara listaa kun selaa niin todella monessa lukee aina "unlocked by mod".

Tuossa vielä starlight drive in esittely ihan selostuksen kanssa. Siitä tuli tuollainen kahvila / pelihalli / taisteluareena ja videon alussa pari gunneria ja raideria ottaa matsia.
Tuossa tuli käytettyä niitä modin tarjoamia valkoisia tiiliseiniä.Modeja on tähänkin kertynyt yllättävän paljon.

Green in the commonwealth joka tekee pelistä oikeastaan aivan eri näköisen kuten tuosta sanctuary pätkästäkin näkee.

Simple survival lisää tarpeen syödä, nukkua ja juoda, mutta ei mitään muita survival vaikeustason vaatimuksia eli esim tallentaa voi ihan koska haluaa.

USO base game mod + lisärit antaa rakenteluun käyttöön todella paljon kamaa joka ei muuten ole käytössä.

Place it anywhere nimensä mukaisesti mahdollistaa tavaroiden laiton sinne mihin haluaa ja ilman tuota en edes rakentaisi yhtään mitään. Toki se pelin snap systeemi on kiva kun se toimii, mutta useimmiten se turhauttaa enemmän mitä auttaa. Lisäksi tuolla voi pienentää ja suurentaa joitakin esineitä ja ottaa niistä fysiikat pois päältä.
Esim sanctuary videolla olen ottanut kaikista näkyvistä leipälaatikoista, bilispalloista / mailoista ja kahvikupeista fysiikat pois joten ne ei liiku jos joku edes hengittää niitä päin.
Tuon avulla on laitettu myös esim. kaikki alkuperäisten talojen lattiat kuntoon.

UCO base game + lisärit mahdollistaa armorin laittamisen minkä tahansa vaatteiden päälle ja voit myös ottaa aseista legendary efektit pois ja laittaa johonkin toiseen. Samoin ihan jokaisen hatun, huivin, lasit jne voi päivittää paremmiksi eli tuolla voi myös tehdä täysin overpowered haarniskan jos haluaa.

Pre-War and Post War Sanctuary House Build Set antaa käyttöön osat joilla rakensin omat talot sanctuaryyn.

Do It Yourshelf - clutter for shelves and bookcases modin avulla pystyy tekemään helposti nuo kaikki videoilla näkyvät täytetyt hyllyt. Ne on valmiita settejä jotka voi asettaa hyllyyn ja voi valita onko hylly kokonaan vai puoliksi täynnä.

Scrap fallout mahdollistaa settlementien siivoamisen. Tuolla saa kaikki ne ärsyttävät roskat ja puiden pudonneet lehdet pois. Voi sillä toki poistaa sanctuarystakin vaikka kokonaiset talot jos haluaa.

Sitten on toki monta pienempääkin modia kuten beautiful mistress body replacer joka korvaa nais hahmon vartalon paremmalla, Dogmeat on nykyään musta ja haukkuessaan huutaa fuck kuten starlight drive in videolla näkyy.
Lisäksi Dogmeat on nykyään vahvempi ja pelin alkualueilla se repii kerrasta supermutantin kurkun auki joka aiheutti kohtalaisen naurun kun se ekan kerran tapahtui. Nykyään sitä voi myös pet-feed-call-dogmeat modin avulla silittää joka antaa sille hetkeksi pienen boostin vaurion tuottamiseen ja onhan se vaan aika hellyyttävää.
Sama mod mahdollistaa myös herkkujen tekemisen Dogmeatille jotka lisää sen voimaa ja lisäksi se käy syömässä ne suoraan kädestä.
Lisäksi voi valmistaa tavaran jonka voi laittaa pikavalikkoon ja sitä käyttämällä hahmo vaan viheltää Dogmeatille ja sen voi käskeä vaikka hyökkäämään.

Olen myös hidastanut tasojen saamista ja esim rakentaminen sekä eri ruokien, huumeiden jne tekeminen ei anna expaa enää ollenkaan.« Viimeksi muokattu: 04.03.2017 22:00 kirjoittanut Partajeesus »
tallennettu
Vs: Fallout 4 « Vastaus #55 : 13.03.2017 23:51 »
Partajeesus Jäsen Viestejä: 1 172 Basaaripisteet: 0 Profiili Taas tullut muutama päivä pelkästään rakennettua joten nyt on selostuksen kera esittelyssä:

Sunshine Tidings co-op
Red rocket ( Nuka World )
Dalton Farm ( Far harbor )
Jamaica Plain
Kingsport Lighthouse
Nordhagen Beach
County Crossing
Vault 88
Croup ManorYli 250 tuntia pelattuna ja paikkojakin olisi tutkimatta vaikka kuinka ja muutama isompi quest modikin kokematta kuten tales from the commonwealth jota kaikki tuntuu kehuvan.
Se kyllä häiritsee, että peli on liian helppo ja minä en oikeastaan koskaan valita siitä, että peli on helppo.

Tosiaan very hardilla mennään ja hahmo on nyt tasolla 53. Armor rating on n.30 ihan perus damagea sekä energia damagea vastaan eli aivan pirun heikko ja silti tulee todella harvoin tiukkoja tilanteita.
Mun oli siis pakko tarkoituksella laskea armor ratingia koska 90 arvolla sai ottaa osumaa ihan rauhassa.
Lisäksi parannan hahmoa vain syömällä paitsi jos joku raaja ottaa kunnolla osumaa niin sitten on pakko käyttä stimpak. Normistihan nuo paranee itsekseen, mutta simple survival lisää tuon stimpak vaatimuksen ellei sitten mene lääkärille.

Olen myös vältellyt kaikkia overpowered perkkejä. Pistoolit tekee 60% enemmän vahinkoa mitä normaalisti ja sneak attack 3x damagen, mutta siinä ne sitten olikin. Yhtään kivääri perkkiä en ole ottanut kuten en niitäkään jotka lisää kestävyyttä jne.
Toki modeilla tuonkin saa korjattua, mutta en halua alkaa testaamaan eri modeja koska niistä saattaa aina jäädä jotain rippeitä sotkemaan peliä joten pyrin lataamaan vain ne modit jotka tiedän pitäväni loppuun saakka.


« Viimeksi muokattu: 14.03.2017 00:17 kirjoittanut Partajeesus »
tallennettu
Vs: Fallout 4 « Vastaus #56 : 09.11.2017 21:12 »
Partajeesus Jäsen Viestejä: 1 172 Basaaripisteet: 0 Profiili Näköjään maaliskuussa kirjoittanut viimeksi, mutta tuon jälkeenkin tätä on pelattu ihan huolella.
Tuolla ylempänä mainitulla hahmolla tuli lopulta pelattua yli 400 tuntia rakentelun ja quest modien ansiosta.
Viimeinen rakennus projekti oli oma kartano snap & build + muutaman muun modin avulla ja se oli aluksi aika epätoivoinen projekti.
Kaikki seinät oli toiselta puolelta valkoista tiiltä joka näytti varsin ankealta joten mun oli pakko laittaa kaksi seinää sisäkkäin. Vaikeampaa mitä uskoisi.
Olin kuitenkin lopulta tyytyväinen ja siitä (kuten monesta muustakin) on video viestin lopussa.

Quest modeista tulee kunnon wall of text joten laitan spoilereihin.
Kaikki xbox onelle.
Spoileri (osoita katsoaksesi)

Tuon jälkeen aloin pelaamaan pahiksena ja nuka worldissa aloin kunnon raider pomoksi.
Raider outpostien rakentaminen oli suorastaan raikas tuulahdus sen jälkeen kun yritti kaikista paikoista tehdä siistejä hyvänä tyyppinä pelatessa.
Nyt tuli käytettyä paljon ihan vaan pelin omia prefab taloja ja muuta vastaavaa.
Beth on vaan onnistunut tuonkin homman tekemään typerästi sillä raiderien määrää ei voi mitenkään rajoittaa vaan se riippuu ihan pelaajan karisma arvosta.
Jos sulla on karisma 10 niin jokaiseen raider outpostiin tulee 20 tyyppiä. Tuohon löytyi onneksi simppeli hot fix modi joka muuttaa homman niin, että jos sulla on viisi tyyppiä outpostissa jotka ei tee mitään niin lisää ei tule.

Tuli myös käytettyä slavery modia jolla saa porukkaa kahleisiin, siivoamaan jne, mutta tietenkään et voi jotain random npc hahmoa ottaa vangiksi vaan tuossa on pakko käyttää oman jengin porukkaa.
Tuli sitten otettua tapetuilta raidereilta, rust devilseilta ja muilta vaatteita sekä ostettua esim postimiehen vaatteet ja laitoin noita sitten omalle jengille.
Viime vloppuna tuli taas jatkettua pelaamista parin kuukauden paussin jälkeen ja uusina modeina hommattua mönkijä sekä täysi kokoinen giddyup buttercup hevonen.
Pahiksena pelatessa isoin vika oli se, että pelissä ei voi olla kunnolla paha. Peruspelin puolelta tulee lähinnä mieleen jääkaapista löytyvän pojan myyminen kun olet viemässä sitä kotiin.
Far harbor sitten taas yllätti varsin positiivisesti:
Spoileri (osoita katsoaksesi)

Tuolla hahmolla tuli lopulta pelattua 170 tuntia.
Koko tuon ajan käytin madness modia joten sekä itse, että vihut teki 3x määrän vahinkoa ja armor rating mulla oli 7. Ekat muutama kymmenen tuntia tuli kuoltua aika monesti.
Lisäksi mulla oli käytössä vieläkin hitaampi tasojen nousu ja tuon 170 tunnin jälkeen olin tasolla 43.

Eilen päätin aloittaa seuraavaksi survival peluun pleikkarilla, koska boxin modi tila on täynnä joten oli aika tsekata plesen mod tarjontaa.
Luonto modiksi valikoitui overgrowth. Sää modiksi weather redux joka tarjoaa erittäin pimeät yöt sekä rankempaa sadetta, sumua ja pöly sekä plasmamyrskyjä.
Valoksi vanilla pip-spotlight. Kulkemista nopeuttamaan subway runner joka yhdistää osia kartasta metrotunnelin avulla. Toki ne täytyy ensin putsata vihollisista.
Myös pari muuta visuaaliseen antiin vaikuttavaa modia tuli otettua sekä simple camping jonka avulla voi tehdä mukana kannettavan makuupussin ja nuotio tarvikkeet ruoan tekemistä varten.

Sitten niitä videoita.
Siellä on se kartano, raider outpostit sekä modien esittely pätkä jossa on nuo pleikkarin modit sekä xbox onelle se buttercup hevonen, mönkijä sekä zombie arcade arena.

Spoileri (osoita katsoaksesi)
tallennettu
Vs: Fallout 4 « Vastaus #57 : 07.02.2018 18:18 »
Riffe Jäsen Jäsen Viestejä: 422 Basaaripisteet: 2 Profiili Ootte enemmän konsolityyppejä, mutta onko täällä pc-puolelta kukaan modannut Fallouttiaan? Tarttisi jeesiä DEF_UI + VIS-comboon.
Pelikokoelmani
tallennettu
Vs: Fallout 4 « Vastaus #58 : 22.03.2021 07:43 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW https://www.youtube.com/watch?v=7opc7cENOFE
 
Virallinen 60fps-asetus laskee resoluution 1080p:ksi, mutta peli on käytännössä täysin lukittu siihen ruudunpäivitykseen koko ajan.
Epävirallisella modilla voi säilyttää 4K-reson, ja silti 60fps toteutuu 95% ajasta. Tietyt stressikohdat voivat tiputtaa pelin 40fps:n tuntumaan.

Tietty myös modit tekevät pelistä raskaamman, joten epävirallisella tavalla kuudellakympillä pelaavat voivat silloin odottaa vielä pahempia ja säännöllisempiä droppeja. Jos latoo pelin täyteen modeja, voi virallinen patch olla paras keino pelata peliä, jos etsii myös sulavuutta.

Lähden varmaan kokeilemaan tuolla epävirallisella patchilla ensin, ja asennan noin kymmenkunta suositeltua modia siihen. Sitten katson miltä peli tuntuu VRR:llä. Ainakaan Skyrimissä nuo ajoittaiset dropit eivät niin hirveästi minua häiritse, kun peli on suurimman osan ajasta 60.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Fallout 4 « Vastaus #59 : 22.03.2021 08:56 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 952 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Pienehkö dilemma. Tekisi mieli pelailla Fallout 4 ja Skyrim uudelleen, mutta...

...hirveitä aikasyöppöjä.
...paskoja pelejä.

Salaa toivon, että muistan väärin. Nuo ovat siitä petollisia, että alkuun tuntuvat hyviltä mutta sen jälkeen tulee hirveä masennus kun on tuhlannut aikaa taas Bethesdan ripuliin. Pitää tutkia vähän modeja, jos joku olisi korjannut pahimmat puutteet noista.
Play-Asia
tallennettu
Sivuja: 1 [2]
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines