Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: [1] 2
Tulostusversio
Aihe: Fallout 4  (Luettu 37101 kertaa)
Fallout 4 « : 14.08.2015 10:36 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW http://www.gamesradar.com/fallout-4s-biggest-upgrade-isnt-visuals-or-scale-its-very-real-sense-being-there

Äärimmäinen sielläolon tuntu.

Artikkeli, joka sai minut ensimmäistä kertaa todella innostuneeksi nykyisen sukupolven pelistä.

Kuten tiedätte, rakastin Oblivionia ja vielä vähän enemmän Skyrimiä näiden tarjoamien pelimaailmojen, ensimmäisen persoonan kuvakulman ja immersion vuoksi. Omistin myös Fallout 3:n, mutta jostain syystä se ei koskaan "klikannut". Josko tämä peli pystyisi siihen?

Mitä tulee nykyiseen sukupolveen, katselen aika-ajoin Witcher 3:sta videoita ja mietin, voisiko se peli olla minulle mieluinen jo ennen Fallout 4:ää. Jokin kyseisessä pelissä ei kuitenkaan videoiden perusteella huuda minua luokseen. Peli pitäisi toki kokea itse ainakin parin tunnin ajan, joka tekee tilanteesta kimurantin. Toisaalta, onko sillä yhtään mitään eroa jos ostan PS4:n nyt vai kolmen kuukauden päästä? Eipä taida. Jatkan asiaan liittyvässä topicissa jos näen oleelliseksi.


Takaisin Fallout 4:ään. Tiedän, että monet täällä nostavat New Vegasin selvästi Fallout 3:n edelle. Miltä peli teistä näyttää videoiden perusteella? Ainakin visuaalisesti siinä on miellyttävissä määrin väriä, kolmosen muistan noin viiden pelitunnin perusteella ääriharmaaksi.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Fallout 4 « Vastaus #1 : 14.08.2015 10:43 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 779 Basaaripisteet: 6 Profiili New Vegas oli viime genin paras open world -peli helposti ja Fallout 3:stakin taisin pelata jotain 120h. Jospa tämä olisi edes osittain yhtä hyvä. Witcher 3 jätti karvaan maun suuhun pakotettujen rajoitusten ja jäätävän paskan frameraten takia, mutta ehkä tämä on viimeinkin se open world -peli, jota olen pitkään odottanut nykykonsoleille.
Ennakkotilattu MGS V:n ohella. Loppuvuodeksi riittää pelattavaa.
tallennettu
Vs: Fallout 4 « Vastaus #2 : 17.08.2015 11:11 »
Fraeon /fɹeɪɔnʰ/ Moderaattori * Viestejä: 1 652 Basaaripisteet: 3 Profiili New Vegas on klassiseen Obsidian-tyyliin vielä bugisempi ja rikkinäisempi kuin Fallout 3.

Mutta toisaalta sitten kirjoituksen puolesta asioita on mietitty vähän pidemmälle ja mieleenpainuvia hahmoja on ämpärikaupalla enempi. Fallout 3:n maailmassa vähän pidemmälle mietittynä ei ole päätä eikä häntää. En kyllä toisaalta muista Bethesdan peleissä olleen yhtäkään mieleenpainuvaa hahmoa noin yleisestikään.

Ehkä Morrowindin Cliff Racerit jääneet parhaimpana mieleen...
A légpárnás hajóm tele van angolnákkal
tallennettu
Vs: Fallout 4 « Vastaus #3 : 22.08.2015 13:29 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Jostain syystä Bethesda ei ole vielä julkaissut Gamescomissa näytettyä seitsemän minuutin Fallout 4 pelivideotaan julkisesti. Aika-ajoin tämä on lipsahtanut ties minne videopalveluun, mutta aina yhtiön ninjat ovat hoitaneet sen alas.

Viimeksi missä? No Pornhubissa tietenkin (GameSpot)


En suosittele tätä kenellekään, mutta rämmin tieni silmät puoliksi peitettynä mainittuun videopalveluun ja hain sieltä materiaalia Fallout hakusanalla. En löytänyt mitään... Kyseiseen peliin liittyvää.  :o


Ehkä ne ensi kuussa julkaisee sen 1080p-laadulla ja nostaa hypeä!


« Viimeksi muokattu: 22.08.2015 13:49 kirjoittanut Ephram »
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Fallout 4 « Vastaus #4 : 22.08.2015 14:35 »
Lanttu Jäsen Viestejä: 976 Basaaripisteet: 1 Profiili
Jostain syystä Bethesda ei ole vielä julkaissut Gamescomissa näytettyä seitsemän minuutin Fallout 4 pelivideotaan julkisesti. Aika-ajoin tämä on lipsahtanut ties minne videopalveluun, mutta aina yhtiön ninjat ovat hoitaneet sen alas.

Viimeksi missä? No Pornhubissa tietenkin (GameSpot)


En suosittele tätä kenellekään, mutta rämmin tieni silmät puoliksi peitettynä mainittuun videopalveluun ja hain sieltä materiaalia Fallout hakusanalla. En löytänyt mitään... Kyseiseen peliin liittyvää.  :o


Ehkä ne ensi kuussa julkaisee sen 1080p-laadulla ja nostaa hypeä!

Taisi lähteä Pornhubistakin aika nopeasti lopulta. Silti, harvemmin on nähnyt linkkiä Pornhubiin Redditin Games alueen ensimmäisenä ketjuna. :lol:

Videohan löytyy yhä ainakin täältä, jos kiinnostaa: http://segmentnext.com/2015/08/11/seven-minutes-of-fallout-4-gameplay-leaked-from-behind-closed-doors-presentation/
\"Vittu mää en tiedä mikä hedelmä on!\"
tallennettu
Vs: Fallout 4 « Vastaus #5 : 02.11.2015 09:55 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Hype alkaa täällä päässä nousta juuri sopivan kihelmöivästi! Netistä löytyy jonkin verran vuodettuja png-ruutukuvia ja tänä aamuna oli tarjolla jo videotakin jokunen pätkä (http://pastebin.com/yLedwhZs).

"Haluan tuonne tutkimaan ja samoilemaan!". Se fiilis on ihan päällimmäisenä. Pelin graafisessa tyylisessä on myös jotakin, joka miellyttää todella paljon omaa silmääni. Ja myös se, että se ei ole vain harmaanruskeata klönttiä,  värejä on uskallettu todella käyttää.

Juuri tämän enempää ei pelistä oikeastaan haluakaan nähdä etukäteen.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Fallout 4 « Vastaus #6 : 08.11.2015 21:01 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 518 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW Gaffissa luin kommentteja Fallout 4:n ruudunpäivityksestä. Nykii ja paukkuu kuulemma. Etenkin sisätiloissa. Kaikki ongelmaan liittyvät videot poistetan Youtubesta ja Bethesdan foorumeilla mahdollisesta päivityksestä kysyvät viestit on myös poistettu ja kysymyksen esittäjä bannattu. Alla olevasta linkistä saa ladattua jonkun videon. Ei tuo video ainakaan mun silmiin ihan kamalalta näyttänyt. Mutta tuo nyt on vain yksi video.

http://www4.zippyshare.com/v/YvZYwBxi/file.html

Jotain huhuja liikkuu, että XBone-versio pyörisi paremmin, mutta eipä kellään tunnu olevan oikeita todisteita tuosta.
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Fallout 4 « Vastaus #7 : 08.11.2015 21:11 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili
Gaffissa luin kommentteja Fallout 4:n ruudunpäivityksestä. Nykii ja paukkuu kuulemma. Etenkin sisätiloissa. Kaikki ongelmaan liittyvät videot poistetan Youtubesta ja Bethesdan foorumeilla mahdollisesta päivityksestä kysyvät viestit on myös poistettu ja kysymyksen esittäjä bannattu. Alla olevasta linkistä saa ladattua jonkun videon. Ei tuo video ainakaan mun silmiin ihan kamalalta näyttänyt. Mutta tuo nyt on vain yksi video.

http://www4.zippyshare.com/v/YvZYwBxi/file.html

Jotain huhuja liikkuu, että XBone-versio pyörisi paremmin, mutta eipä kellään tunnu olevan oikeita todisteita tuosta.

Boxi versiosta ei ole muuta sanaa vissiin, kuin että yksi postaaja sanoi sen pyörivän hänen mielestään tasaisesti. Arvosteluversiot ovat vissiin olleet kaikkia kolmea versiota, eli paha sanoa.

Noh, Bethesdan peli joten ei voi olla hirveän yllättynyt  :rollaus:

Itsellä ei tosin ole mikään aikomus aloittaa tämän peluuta vielä pariin viikkoon, niin voi hyvin odotella lopullista sanaa ja patcheja. Tosin eipä Bethesdalla ole mikään kovin hyvä historia niidenkään suhteen, kun ei Skyrimiäkään saatu koskaan korjattua.
tallennettu
Fallout 4 « Vastaus #8 : 08.11.2015 21:23 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 779 Basaaripisteet: 6 Profiili Katoin videoita ja ei tosiaankaan näyttänyt olevan mitään ihmeellistä.  Eipä noita pelejä saada muutenkaan pysymään tasaisessa 30fps:ssä ja tuo näytti sulavammalta kuin odotin.
tallennettu
Fallout 4 « Vastaus #9 : 08.11.2015 23:04 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 577 Basaaripisteet: 4 Profiili Ajattelin jo pelin hankkia pelkästään hypen takia, mutta sitten luin, että peli pyöriikin 30fps konsoleilla. :lol: Mihin helvettiin Bethesda käyttää kaiken rahansa, jos viime genin peliltä näyttävä räpellys ei pyöri edes 30fps? Ilmeisesti vastaus on "ei mihinkään". Väännetään kaikki pelit samalla paskalla pelimoottorilla, animaatioilla ja hahmomalleilla.
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Fallout 4 « Vastaus #10 : 09.11.2015 06:49 »
Riffe Jäsen Jäsen Viestejä: 422 Basaaripisteet: 2 Profiili Hyvältä näytti tämä video, hyvä vain että ei pelipuuceeta ole koskaan omistanut niin ei tarvitse pahoittaa omaa mieltänsä toissijaisten asioiden takia. Kunhan näin muuten tuntuu Falloutilta, niin kelpaa varsin hyvin.
Pelikokoelmani
tallennettu
Fallout 4 « Vastaus #11 : 09.11.2015 07:00 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Elin PS3:n Skyrimin joten tuo PS4 Fallout 4 näyttää siihen verrattuna suorastaan kermaisen sulavalta  :lol:

Hype elää ja voi hyvin.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Fallout 4 « Vastaus #12 : 09.11.2015 10:07 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 948 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW https://vid.me/JLcx

Tuon Scopen kanssa ei kyllä framerate hyvältä vaikuta. Muutenkin katsoin jonkun sisätilavideon ja näytti kyllä aika paskalta graafisesti. Siinä ei kyllä mitään framerate ongelmia näkynyt, mutta toisaalta ei ollut paljon actioniakaan.
Play-Asia
tallennettu
Fallout 4 « Vastaus #13 : 09.11.2015 10:48 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Muistetaan mikä lafka peliä kehittää. Fanit tekevät aina käytännössä viimeistelyn bethesdan peleihin. Konsolitalonpojat jäävät tässä tietenkin yksin bugisen ja huonosti pyörivän raakileen kanssa.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Fallout 4 « Vastaus #14 : 09.11.2015 15:51 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili Kyllä se pleiskari sittenkin vei voiton Falloutin tapauksessa:

http://m.neogaf.com/showthread.php?t=1137446

Ilmeisesti FPS pysyttelee vissiin pääsääntöisesti 30:ssä, mutta putoilee kyllä. Boxin 0fps on aika perseestä.


Lainaus
Fallout 4 does hold 30fps as a general rule, but drops are noticeable. For example, moving between major city areas is a particular strain on the engine, causing PS4 and Xbox One to drop to 20fps in matching spots on the map

...

shows Xbox One dropping to a record 0fps (zero) while PS4 turns the same corner at 28fps

...

For now though, evidence so far suggests those buying Fallout 4 on console should get an overall smoother experience from PS4. It's far from perfect, and we have a suspicion re-tests will be due once each machine receives new patches down the line. As ever, we'll update as new information comes in.

Edit:
Tosin tämä on vasta eka testi ja joku jo sanoi, että ongelmat pahenevat mitä pidemmälle pelaa..


« Viimeksi muokattu: 09.11.2015 16:30 kirjoittanut despo »
tallennettu
Fallout 4 « Vastaus #15 : 09.11.2015 16:45 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 704 Basaaripisteet: 2 Profiili Mutta on se hienoa että Bethesda voi sitten päivittää sen toimivaksi vuoden sisällä. Ei sillä että Falloutia tulisi muutenkaan ostettua, mutta jos/kun pelejä julkaistaan näin paska laatuisena, myyntien pitäisi olla sen mukaiset. Mutta on aivan varmaa, että listat taas paukkuu. Tätä menoa jouluna tulevat pelit ovat tulevaisuudessa kauheaa paskaa ja saavat päivityksen puolen vuoden sisään että peli toimisi joten kuten. Jos edes saavat, kun miljoona myynnit menee rikki jo jouluna.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Fallout 4 « Vastaus #16 : 09.11.2015 16:57 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili Niinno ei noista tiedä. PS3:n Skyrimiä ei koskaan korjattu ja NV jäi sekin bugiseksi. Toki tässä oli ehkä osasyynä hankala rauta (ja Bethesdan kädettömyys). Nyt kun molemmat konsolit on käytännössä PC:itä, niin voidaan vaan syyttää Bethesdaa jos hommat ei ala toimimaan.

Itse kyllä taidan ostaa ja asentaa pelin enivei huomenna, niin on sitten kaikki patchit jo valmiiksi ladattuna kun jossain vaiheessa pääsee pelaamaan.
tallennettu
Fallout 4 « Vastaus #17 : 09.11.2015 17:21 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 779 Basaaripisteet: 6 Profiili Yli 500h Xboxilla Fallout 3:sta, New Vegasia ja Skyrimia yhteensä. Pari kertaa taisi jäätyä tai hahmo jäädä jumiin johonkin, mutta ei mitään sen suurempaa. Ihan hyvin, kun ottaa huomioon pelien valtavan laajuuden. Joka talon sisään pääsee, tavaroita pölliä, tiputella, siirrellä, npc-hahmoja voi manipuloida, ohjata, tappaa jne.  Toki peleissä oli varmasti kaikenlaisia bugeja joita ei vain itselleni, mutta onhan se nyt selvää, että netistä löytää aina helpommin niitä negatiivisiä asioita kuin positiivisia.

Ihan täysin huoletta ainakin itse ostan tämän, tosin pitää Divinity pelata ensin varmaan läpi.

EDIT: eihän tuo kyllä näytä kovinkaan erikoiselta graafisesti, mutta olen hyvin varma, että ihan tarpeeksi hyvältä kun pääsee itse pelaamaan. Dark Soulsit on kans pelejä, jotka näyttää videoissa aivan karmealta, mutta kuitenkin ihan hyvältä kun pääsee pelailemaan oikeasti.


« Viimeksi muokattu: 09.11.2015 17:29 kirjoittanut MasterTK »
tallennettu
Vs: Fallout 4 « Vastaus #18 : 10.11.2015 21:09 »
Riffe Jäsen Jäsen Viestejä: 422 Basaaripisteet: 2 Profiili Ostin Pip-Boy -editionin. Tämä vain on pc-versio, mutta pelikaupassa onnistui pelin vaihtaminen Ps4-versioon. Joten läpinäkyvä ulkoinen suojamuovi pitäisi vaihtaa Ps4-versioon myös. Mikäli haluat omasi myydä, niin nakkaa viestiä. Voin vaikka tuon pc-version vastaavan antaa vaihdossa välirahan lisäksi, tämä tosin on pohjasta parista kohtaa hieman rikki jostain syystä.

Pari tuntia takana itse peliä, vielä en sano juuta enkä jaata. :)
Pelikokoelmani
tallennettu
Vs: Fallout 4 « Vastaus #19 : 11.11.2015 07:03 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Kolmisen tuntia hurahti eilen pelkkiin alkutoimiin ja se toi jo hymyn huulille.

Nyt tajuan miten paljon esimerkiksi rakenteluun voi halutessaan käyttää aikaa. Onneksi mikään pakko ei ole, mielenkiintoista tekemistä löytyy paljon muutakin.

Ainakin alkutuntien aikana PS4-version ruudunpäivitys pysyi silminnähden kasassa ja luvatussa 30 kuvassa sekunnissa. Tosin en juurikaan pörrännyt vielä sisätiloissa enkä kohdannut sen isompia taisteluita. Grafiikka on paikoin rujohkoa, paikoin taas todella hyvän näköistä kun esimerkiksi sääefektit kietovat maailman aamun sumuihin ja valaistus laittaa parastaan.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Fallout 4 « Vastaus #20 : 11.11.2015 09:41 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Ekat fiilarit on, että peli tuntuu identtiseltä Fo3:seen nähden. Saa nähdä mitä muutoksia tähän on tehty jos mitään. Graffat ovat todella karut, mutta pelaankin konsoliversiota. Kuten kaikissa fallouteissa, maailman tutkiminen on ainakin aluksi hauskaa.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Fallout 4 « Vastaus #21 : 11.11.2015 17:14 »
Riffe Jäsen Jäsen Viestejä: 422 Basaaripisteet: 2 Profiili Muutamia takapakkeja on kyllä otettu. Ja nyt purnataan olennaisista asioista, ei grafiikasta tai fps:stä.

Hakkerointi ja tiirikointi. Expert-tason tietokoneita ja lukkoja et voi edes yrittää aukaista enää, koska "skillit ei nyt vain riitä". Mielestäni oli hemmetin hienoa ennen että sinulle suotiin edes mahdollisuus, ja ihan oman itsesi taidolla sait aikaisessakin vaiheessa nämä aukaistua. Enää et.

Kranaattien, molotowien jne. heittäminen. Tuntuu että näitä ei voi enää kauas nakata, ellet hilaa tähtäintä taivaisiin, ja täten tähtääminen on about mahdotonta. Ja ei, edes vatsin avulla näitä ei voi enää nakella.

Pelikokoelmani
tallennettu
Vs: Fallout 4 « Vastaus #22 : 11.11.2015 18:41 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Puhelimeen/tablettiin ladattava PipBoy-appi on kyllä aika hemmetin siisti vaikkei omistakaan sitä käteen laitettavaa koteloa. Pidin sitä äsken telineessä edessäni samalla kun pelasin eikä tarvinnut käydä valikoissa juuri ollenkaan. Karttakin toimii ihan reaaliaikaisesti mikä taitaa olla kätevin ominaisuus. Todella, todella makee asia ja kumarrus Bethesdan suuntaan että tekivät tälläisen. Nostaa nimittäin peli-iloa omalla kohdallani taas mukavasti.

Kuusi tuntia olen pelannut ja en oikeastaan ole päässyt vielä samoilemaan kovinkaan kauaksi aloituskohdasta. Turpiinkin on tullut jo jokunen kerta vaikka normal-tasolla tulee pelattua. Yhdessä paikassa semmoinen kymmenen Ghoulin lauma oli yhtä-äkkiä perässäni eikä voinut muuta kuin pötkiä pakoon minkä ehti. Sinne palataan kun löytyy vähän tulivoimaa ja hahmo vahvistuu.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Fallout 4 « Vastaus #23 : 11.11.2015 20:06 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 779 Basaaripisteet: 6 Profiili


Hakkerointi ja tiirikointi. Expert-tason tietokoneita ja lukkoja et voi edes yrittää aukaista enää, koska "skillit ei nyt vain riitä". Mielestäni oli hemmetin hienoa ennen että sinulle suotiin edes mahdollisuus, ja ihan oman itsesi taidolla sait aikaisessakin vaiheessa nämä aukaistua. Enää et.Tämä on vähän kaksipiippuinen juttu ainakin omasta mielestäni.

Pelaaja voi aina tallentaa ennen yrittämistä ja koittaa surkeilla statseilla avata hankalia lukkoja loputtomiin. Tästä syystä itse tiirikointiskilliä on turha nostella, kun ne lukot saa kuitenkin auki alhaisemmillakin statseilla pienen jyystämisen jälkeen. Sama koskee myös monia muita systeemejä, kuten Divinityssä voi yrittää keskustella asioita omaksi edukseen jne. Aina vaan loputtomasti quick loadia, kunnes onnistuu, vaikka puheskilsit olisivatkin alhaiset.

Kaikissa peleissä pitäisi olla Dark Souls -tyylinen savesysteemi, että peli sallii kaiken yrittämisen, mutta tallentaa välittömästi perään, jotta ei voi vaan loputtomasti vetää load gamea. Jos haluaa avata lukon alhaisilla statseilla, mutta tyrii avaamisen, niin siinäpän sitten on. Tuollaiset statseihin perustuvat valinnat menettävät aina merkityksen, kun aina voi vaan loputtomasti yrittää uudestaan.
tallennettu
Vs: Fallout 4 « Vastaus #24 : 11.11.2015 22:12 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Juu quick save ja lennosta vaihdettava vaikeustaso on kamala jäänne mamojen PC pelaajien jäljiltä, olisivat saaneet jättää suosiolla konsoliversiosta pois. Tuo survival vaikeustasokin on ihan vitsi. Helposti jyystin viiden raiderin läjän alas ekalla pistoolilla vaikka yhdestä niillä oli joku iso armori ja minigun.

No soulsien jälkeen kaikki muut RPG:t tuntuvat joltain babbys first final fantasyilta.

EDIT: Jahas tässä on sitten rajaton fast-travel joka rikkoo muunmuassa power armorin ja inventoryn rajoitukset. Pelissä ei ole käytännössä mitään haastetta.


« Viimeksi muokattu: 12.11.2015 09:38 kirjoittanut zoukka »
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Fallout 4 « Vastaus #25 : 12.11.2015 17:27 »
Riffe Jäsen Jäsen Viestejä: 422 Basaaripisteet: 2 Profiili
EDIT: Jahas tässä on sitten rajaton fast-travel joka rikkoo muunmuassa power armorin ja inventoryn rajoitukset. Pelissä ei ole käytännössä mitään haastetta.
?

Pyrin välttämään koko Power Armoria. Telakoita tälle löytyy turhankin tiuhaan, tuntuu että peli on liikaa rakennettu sen ympärille.
Pelikokoelmani
tallennettu
Vs: Fallout 4 « Vastaus #26 : 13.11.2015 12:33 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Löysinpä eilen mainion perkin itselleni eli yksinäisen kuljeskelijan. Heittämällä 15% tuhovoimaa aseisiin ja 50 lbs:ää rahtaamistilaa lisää. Täydellinen, sillä tykkään yleensä kulkea yksin ilman seuralaista. Koiraahan peli ei sellaiseksi varsinaisesti laske.

Mä olen todennäköisesti parasta Bethesdan nykysuuntauksen kohderyhmää koska Quick Save on mielestäni yksi parhaista lisäyksistä peliin. En tallentele koko ajan, mutta silti on kiva ettei pelaaminen pysähdy kuin tyyliin pariksi sekunniksi kun käyttää sitä.

Fast Travel on Skyrimin tapaan pannassa.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Fallout 4 « Vastaus #27 : 16.11.2015 17:34 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Eksyin eilen ihan väärään osaan karttaa. Tuli vastaan toinen toistaan pahempia hirviöitä ja meikäläistä vietiin aivan 6-0. Pahimpana Deathclaw, jota murjaisin pari kertaa snipullani piilosta ja nähtyäni miten vähän siltä lähti energiaa ei voinut muuta sanoa kuin "NOPE!".

Äskeisen pelisession aikana pyörin vähän turvallisimmilla seuduilla ja kävin mm. eräässä supermarketissa. Löytyi ihan mukavaa kamaa, parempi 10 millisiä suoltava pisla ja suojaavampaa päälle puettavaakin. On vaan niin hiton siistiä pyöriä tuolla maailmassa, välillä kuulla tulitaistelun ääniä ja katsastaa mitä kaikkea löytyy. Expert-tason lukot jäävät kaivelemaan kun hahmoni ei vielä osaa moisia tiirikoida auki.

Rakentelu ei oikein vielä tahdo sujua, mutta tuskinpa se kovin isoon rooliin omalla kohdallani tulee nousemaan.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Fallout 4 « Vastaus #28 : 17.11.2015 06:54 »
Riffe Jäsen Jäsen Viestejä: 422 Basaaripisteet: 2 Profiili Aloitin alusta. Jälleen kerran. Tällä kertaa asetin statsit uusiksi, ja heti pelin alussa keskityin kylän rakenteluun.

Laitoin lihoiksi ihan kaiken mitä Sanctuarysta löytyi, ja aloitin rakentelun päähahmon omasta kodista. Viimeisen päälle valmis, uupuu enää tilpehööri, elikkä junkkia keräämään. Onko tästä hyötyä? No ei varmaan, mutta mikromanagerointi on hieno asia, ja satunnaisia hahmoja saa lähetettyä tuonne asumaan. Leveleitä tuli remonttireiskaamisen aikana 4 lisää.
Pelikokoelmani
tallennettu
Vs: Fallout 4 « Vastaus #29 : 28.11.2015 08:15 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Naurettavan koukuttava peli. Pelaan yleensä pari tuntia illassa ja yleensä ehdin tyyliin tutkia siinä ajassa yhden rakennuksen/lokaation. Tai sitten vain haahuilen lähes päämäärättömästi siellä täällä. Ja pirun hauskaa on.

Joskus unohtaa rakentelemaankin vähän aikaa omassa turvapaikassa, mutta omat kyhäelmäni ovat aivan hirvittäviä neliskulmaisia hökkeleitä. Välillä näkee kuvia ja videoita kun jengi on oikeasti laittanut aikaa ja sydäntä niihin rakennuksiin ja jälki on aivan käsittämättömän siistiä.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Sivuja: [1] 2
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines