Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: [1] 2
Tulostusversio
Aihe: Apex Legends  (Luettu 28245 kertaa)
Apex Legends « : 22.01.2021 08:08 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Avataan tästä Apexille oma ketju hyvissä ajoin, 8. kauden alkuhulinoissa!  ;D Kausi alkaa 2. päivä helmikuuta.

Itselleni avautuu kohta mahdollisuus päästä pelaamaan tätä sekä Warzonea. mutta etukäteen Apex kiinnostaa enemmän. Switch-version ansiosta pelin voi ottaa helposti mukaan paria matsia varten, ja siinä on myös gyro-tähtäys. Tulee olemaan mielenkiintoista vertailla eroja. Voisi myös kuvitella, että Apexin next gen -päivitys on jo työstössä.

Kysymys: kuinka grindy pelin Battle Pass on? Paljonko joutuu tunteja keskimääriin lataamaan kaudessa, että saavuttaa maksimilevelin?
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Apex Legends « Vastaus #1 : 22.01.2021 12:26 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 578 Basaaripisteet: 4 Profiili
Avataan tästä Apexille oma ketju hyvissä ajoin, 8. kauden alkuhulinoissa!  ;D Kausi alkaa 2. päivä helmikuuta.

Itselleni avautuu kohta mahdollisuus päästä pelaamaan tätä sekä Warzonea. mutta etukäteen Apex kiinnostaa enemmän. Switch-version ansiosta pelin voi ottaa helposti mukaan paria matsia varten, ja siinä on myös gyro-tähtäys. Tulee olemaan mielenkiintoista vertailla eroja. Voisi myös kuvitella, että Apexin next gen -päivitys on jo työstössä.

Kysymys: kuinka grindy pelin Battle Pass on? Paljonko joutuu tunteja keskimääriin lataamaan kaudessa, että saavuttaa maksimilevelin?

Ihan helvetisti, pari tuntia päivässä ainakin. Kannattaa se ensimmäinen Battle Pass kuitenkin hankkia kokeilumielessä. Uskon, että Respawn panostaa Season 8:iin kunnolla. Nykyisen kauden BP oli ensimmäinen, jota en jaksanut hinkata loppuun asti huonojen palkintojen takia.
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Vs: Apex Legends « Vastaus #2 : 26.01.2021 19:14 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW

8. kauden gameplay-traileri. Siisti kasarimeininki.  8)

Koska Switch-versio viimein virallisesti esitellään? Varmaan viimeistään maanantaina. Nintendolta voi olla tulossa tällä viikolla myös Partner Showcase, joka varmastikin sisältäisi Apexin.

EDIT: Reseterassa yleensä asioista hyvin perillä oleva NateDrake sanoi, että Apexin Switch-version suhteen "suunnitelmat ovat muuttuneet hieman". Sen perusteella en enää odota sitä julkaistavan  8. kauden alkuun, vaan vasta hieman myöhemmin helmikuussa. Mikä syy sitten tälle onkaan.


« Viimeksi muokattu: 27.01.2021 06:38 kirjoittanut Ephram »
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Apex Legends « Vastaus #3 : 29.01.2021 18:04 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Apexia pelasin tänään jokusen tunnin Duona. Toinen osapuoli oli PC:llä, eli kaikki cross-play-portit piti pitää auki.

Peli näyttää upealta, pyörii loistavasti ja kontrollit tuntuvat oikein napakoilta – mutta en osaa tähdätä tateilla, en yhtään, vaikka kuinka säätöjä etsin. Alkaa vahvistua kuva, että tattitähtääminen on minulle fine kasuaalimmassa toiminnassa ja yksinpeleissä, mutta kun homma on Apexin tyylistä verenhimoista saalistusta, jossa pienikin virhe yleensä maksaa koko matsin, ei siitä tule oikein mitään. Splatoon 2 on tainnut käynnistää prosessin, josta ei vain enää ole paluuta takaisin. Luojan kiitos NS-versio on tulossa, ja se tarjonnee pätevän vaihtoehdon. Toivottavasti Respawn on antanut gyrolle yhtä paljon rakkautta kuin tateille. Ymmärtävät kuitenkin varmasti ominaisuuden tärkeyden alustalla, kun vahvistivat kesällä ilman erillistä kysymistä sen olevan mukana pelissä.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Apex Legends « Vastaus #4 : 03.02.2021 06:15 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW https://www.ea.com/en-gb/games/apex-legends/news/switch-launch-march-2021

Vielä reilu kuukausi, niin pääsee pelaamaan Apexia Switchillä. Onneksi hyvittävät battle passissa vähän tätä viivettä. Alun perin pelin piti varmastikin tulla eilen ulos. Taidan odottaa siis maaliskuuhun, sillä Xboxilla pelaamani levelit eivät kuitenkaan näkyisi Switchillä, kun peli ei tällä hetkellä cross progressiota tue.

Onneksi Panic Button oli mukana auttamassa – paras NS-porttitalo Saberin ohella.

EDIT:

Pelasin äsken puolisentoista tuntia Apexia Triossa, mutta tällä kertaa solona. Nautin pelistä jo huomattavasti enemmän, ja pääsin jo vähän kaatojenkin makuun. Arvelen syyksi sen, että PC-pelaajat puuttuivat pelistä kokonaan. Ero console-console ristiinpelaamisen ja PC-consolen välillä tuntui suurelta. Rokottivat noobia aiemmin oikein kunnolla, mutta tänään virheillekin oli vähän sijaa ja tulitaistelut olivat nautittavia, kun vastapuolikin ampui välillä ohi. Aiemmin Duossa tuntui, että kuoli kun näytti naamaansa väärässä paikassa.« Viimeksi muokattu: 04.02.2021 20:43 kirjoittanut Ephram »
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Apex Legends « Vastaus #5 : 18.02.2021 08:01 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Apexin Switch-versiosta näytettiin puoli minuuttia pelikuvaa. Graafisesti portti on suurinpiirtein mitä odotin, mutta lopputulokseen vaikuttaa valtavasti se, pyöriikö peli kolmellakymmenellä freimillä tai kuudellakympillä. Aivan, siitä ei ota vieläkään selvää:

Amerikkalainen Direct, jossa Apexin ruudunpäivitys selvästi 30fps.

https://youtu.be/IVHbzcr1-D8?t=2474

Mutta mitä ihmettä: japanilaisten Directissa nähdään peli, jonka ruudunpäivitys onkin 60fps!

https://youtu.be/vlV1kMnMuJU?t=2252


Mihin uskoa? Sössikö jenkkivideossa joku alkuperäisen lähdemateriaalin frameraten? Jos Switchin Aoex näyttää tuolta ja pyörii samalla tavalla kuin alemmassa videossa ja sisältää vielä hyvän gyron, olisin siihen hyvin tyytyväinen.

Ehkä EA/Respawn antaa pian virallista infoa, kun peli on nyt kerran virallisesti "paljastettu."
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Apex Legends « Vastaus #6 : 17.03.2021 06:39 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Portti tippui Switchille tosiaan tasan viikko sitten. Ihan paska, en kyllä pelaa.

Olen levelillä 80+ ja Battle Pass kohta 90...  ;D

Teknisesti tämä voisi olla parempikin (fps ei todellakaan ole vakaa 30, kun monta tiimiä ampuu samassa lokaatiossa), mutta luotan Panic Buttonin jatko-optimointeihin. Ihan parasta on, että gyro on Pro-ohjaimella aivan loistava ja omaa täydelliset säädöt. Tattitähtäyksen tavoin jokaista optiikankin vaihetta (eli kiikarin linssin läpi tähtäämistä) voi säätää erikseen, joka on avain koko hommaan. Liian usein voi säätää herkkyyksiä vain yhdessä paikassa, joka johtaa siihen, että gyro on liian kiikkerä ADSissa, jos yleisen tähtäämisen säätää herkemmäksi.

Kun sata tappoa tuli täyteen, peli otti tylysti apupyörät pois alta ja heitti minut pelaamaan tiimien kanssa, joiden veteraanipelaajilla on tuhansia tappoja. Haaste on valtaisa, mutta myös mieluinen. Hyvän matsin pelaaminen tuntuu näin hullun tyydyttävältä. Teen kyllä vieläkin niin typeriä virheitä ajoittain, että harmittaa tiimin puolesta.


« Viimeksi muokattu: 17.03.2021 11:38 kirjoittanut Ephram »
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Apex Legends « Vastaus #7 : 20.03.2021 15:40 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW https://www.youtube.com/watch?v=X-7Zb_vjil8

Tämä on ihan absurdia: suosin mieluummin yksityiskohdista riisuttua ja 20 fps:n tuntumaan tulitaisteluissa dippaavaa versiota sen sijaan, että pelaisin Series X -Apexia, joka on lukittu kuuteenkymppiin aina ja ikuisesti. Ymmärrän kyllä syyt, mutta tämä huvittaa kovasti itseänikin.

Mutta en vaan voi sille mitään, että nautin nykykondiksessakin Switch-versiosta monin verroin enemmän. Esimerkiksi Series X:llä Wingman oli minulle aivan paska ase, jolla en osunut edes  ladon seinään, mutta NS:n gyro tekee siitä helvetin tyydyttävän head shot -masiinan, jolla ysikymppisten paukuttelu palkitsee.

Luulen, että yksi syy tälle on, että olen tottunut pelaamaan Panic Buttonin kääntämiä pelejä gyrolla 30 fps:n frameratella. Doom, Wolfensteinit... Switchin Apex ei tunnu niin pahalta, koska lihasmuistiin on jäänyt muista lafkan peleistä niin paljon.

Uskon myös, että PB optimoi nyky-Switchille Apexia vielä sen verran paljon, että dipit kahteenkymppiin jäävät historiaan – ja jos (ja kun) tehokkaampi Switch tulee, niin päivittävät peliä parempi fps edellä. Nykyisen version ulkoasu on aivan fine minulle, vaikka hyppäisin sen pariin suoraan Series X -version kokeilemisen jälkeen.


Huvittava huomio muuten tuo DF:n pointti, miten Switch-version karumpi ulkoasu antaa joissakin tapauksissa jopa etua: kun muilla versioilla pelaava kyykistyy aluskasvillisuuden sekaan ja luulee olevansa edes puolittain piilossa, puuttuu NS-versiolla pelaavalta näkökentästään kaikki kasvillisuus ja vihollispelaaja törröttää tähtäimessä kuin kypsä porkkana!
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Apex Legends « Vastaus #8 : 20.03.2021 17:11 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 578 Basaaripisteet: 4 Profiili Otin aikaa, että pystyn pelaamaan peliä noin viisi minuuttia, ennen kuin tekisi mieli repiä hiukset päästä ja hypätä pää edellä kiveen ikkunasta. :) On meinaan niin saatanan kuppaista menoa tämä pelin meta tällä hetkellä.

Spitfire-meta on syöpää, Octanen käyttöaste on räjähtänyt käsiin — jokaisessa tiimissä on ADHD Octane juoksemassa ja pomppimassa ympäriinsä (hahmo olemattomalla skill ceilingillä ja loputtomilla eduilla; boosti vaan päälle niin loottaat nopeasti, healaat ja liikut nopeasti, väistelet nopeasti, ultilla puolestaan liikut naurettavaa vauhtia ympäri kenttää sekä sivuttais- että pystysuunnassa), Horizon on edelleen täysin rikki ääretöntä vitutusta aiheuttavan tacticalinsa kanssa, matchmaking on aivan hävytön dumpatessaan jatkuvasti vasta-alkajia tai muuten vaan aivokuolleita idiootteja kaltaisteni keskimääräistä parempien soolopelaajien harteille, ikään kuin se olisi minun tehtäväni pitää huoli siitä, että heilläkin olisi jotain mahdollisuuksia. Lisäksi Loba, jolla pääasiallisesti pelaan, on ollut nyt rikki kohta vuoden päivät: hahmon tactical toimii ehkä 30% ajasta. King’s Canyonin loot distribution on myös taas vaihteeksi päin helvettiä. Aina sama juttu: se saadaan kuukaudeksi pariksi kuntoon, kunnes jokin päivitys taas pilaa kaiken ja saat juosta ympäriinsä Ö-luokan aseilla ilman shieldejä ja reppua, samalla kun vastustaja — tottakai — löytää parhaat mahdolliset kamat.

Silti tätä vitun peliä on pakko hinkata koko ajan. Ja tätähän Respawn juuri haluaa, koukuttaa pelaajan psykologisilla vippaskonsteilla (lue: keinottelevalla matchmaking-systeemillä).
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Vs: Apex Legends « Vastaus #9 : 01.04.2021 15:48 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW En kyllä oikein ymmärrä tätä Spitfireä; aseessa on hervottoman kokoinen lipas, nopea tulitus, olemattomasti rekyyliä. Pelaan yleensä metaa vastavirtaan ja valitsen jotakin muuta, mutta aina kun tämä käsille sattuu, ihmettelen miten hyvä se on eikä juuri omaa negatiivisia puolia. Onkohan viimeistään ensi kaudella tulossa nerffejä tähän?

Myöhemmin tänään aprillipäivän kunniaksi loottipoolissa kultainen Mozambique ja P2020. Piristävää, kun tulee etsittyä vaihteeksi vähän erilaisia aseita ensisijaisesti.  :)
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Apex Legends « Vastaus #10 : 01.04.2021 16:16 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 578 Basaaripisteet: 4 Profiili Spitfire buffattiin, jotta Rampartille olisi jotain käyttöä hahmon passiven ansiosta. Todellisuudessa Spitfiren buffista hyötyy eniten Horizon, joka voi ammuskella ja väistellä ilmassa valonnopeudella olemattomalla rekyylillä ja loputtomalla lippaalla. IitzTimmyhän teki täysin järjettömän maailmanennätyksen kyseisellä combolla:

https://youtu.be/wffVw6Z8Vaw

Respawn on kyllä täysin kujalla hahmojen tasapainoituksen osalta. Kutoskauden Rampart on edelleen täysi turhake, jolla ei tee mitään, seiskakaudella tuli Horizon, joka on edelleen aivan rikki ylivertaisten kykyjensä kanssa ja tällä kaudella saatiin Fuse, jolla ei myöskään tee yhtään mitään.

Tässä Albralelien huvittavat mietteet Horizonista:

https://www.reddit.com/r/apexlegends/comments/mfqp1m/albralelie_spitting_cold_hard_facts_about_horizon/

Hahmo sotii kaikkea sitä vastaan, mitä Respawn väittää Apexin olevan.

The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Vs: Apex Legends « Vastaus #11 : 26.04.2021 07:35 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Olen huomannut, että paras tapa kehittyä pelissä on pelata cross-playta PC-puolella. Pelaan duoa säännöllisesti näin, ja noteeraan yleisen vaikeusasteen pompahtavan selvästi. On sielläkin toki huonoja pelaajia, mutta enemmän niitä, joiden edessä tuhoutuu yhdestä pienestä virheestä (jep, tiedän että silloin tällöin saattaa kohdata aimbot-huijareitakin). Se saa miettimään enemmän omaa sijoittumistaan, parantaen game senseä, jonka paremmalla sisäistämisellä on kenties suurin vaikutus omaan pelaamiseen.

Juuri game sensen oppiminen on minulle suurin haaste. En ole luontaisesti lahjakas hahmottamaan 2-3 tiimin välisiä taistelutilanteita. Splatoonissakin kesti pitkään, ennen kuin aloin tajuamaan siitä edes jotakin.

Apex on kyllä helvetin hyvä Battle Royale. Sikasiistiä pelata tätä Switchillä. Ja ehkä ensi viikolla tulee taas suurempi korjauspatch, kun uusi kausi alkaa?
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Apex Legends « Vastaus #12 : 05.05.2021 14:55 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 578 Basaaripisteet: 4 Profiili Ysikausi pärähti eetteriin eilen. Battle Pass on täyttä sontaa, enkä tiedä pistänkö viime kaudelta ansaitsemani harkot siihen. Rampart-skini on ainoa hyvännäköinen skini koko roskassa, mutta hahmolla ei valitettavasti tee mitään, eikä Respawnia tunnu kiinnostavan hahmon buffaaminen enempää. Ja tottakai Wraithin piti saada neljässadas Legendary-skin, ihan kuin hahmolla ei niitä jo tarpeeksi olisi. Samaan aikaan puolella hahmokaartista löytyy muutama kuppainen jeesustason skini.

Valkyrie on kauden uusi hahmo ja luoja paratkoon, mikä hahmo se onkaan! Heittämällä pelin coolein ja hauskin hahmo, jos pelaa sellaisilla ohjainasetuksilla, että lentämisestä tulee jotain. Käytännössä ilman taka-paddleja hyppy pitää olla mapattuna olkapäänappeihin, jos haluaa saada hahmosta mitään irti. Elite 2:n neljällä taka-paddlella lentäminen ja ohjusten ampuminen lennosta onnistuu todella luontevasti. Lentäminen on pirun intuitiivista, mutta en kuitenkaan usko, että se on Horizonin levitaatiopelleilyn kaltaisesti rikki, koska et pysty ampumaan käytännössä ollenkaan lennosta. Se tuo pelattavuuteen kuitenkin uuden dimension, jollaista ei yhdelläkään hahmolla ole tähän mennessä ollut. Titanfall-tason jumaluutta.

Serveritkin ovat nyt ensimmäistä kertaa ikinä siinä kunnossa, ettei input lag tunnu jokaisessa asiassa, mitä teet. Ainakin toistaiseksi. Vielä kun se 120Hz-moodi saataisiin konsoleille.

Ainiin, ja se Arenas-pelimuoto! Ei enää Battle Royalen sattumanvaraisuutta, vaan voit valita kamat omien mieltymyksiesi mukaan. Parhautta. Saa nyt nähdä, miten matchmaking tässä toimii; parilla ensimmäisellä yrityksellä peli tunki vastaan Apex Predator -rankin pelaajia. :lol:
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Vs: Apex Legends « Vastaus #13 : 05.05.2021 15:10 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Hemmetin siistejä juttuja kyllä tapahtuu nyt Apexissa.

Valk on makea hahmo, ja yksi hauskimmista pelata. Ei kuitenkaan tosiaan tunnu olevan varsinaisesti rikki. Ainakaan vielä.

Jouskarikin on todella siisti lisäys asevalikoimaan. Jotkut ovat jo valittaneet, että ase on osaavissa käsissä täysin ylivoimainen varsinkin pitkällä kantamalla. Lähitaistelussa sillä ei sitten teekään juuri mitään. Yksi tyydyttävämmistä aseista nakutella kunnon osumia liikkuviin/lentäviin vihollisiin.

Luojan kiitos Panic Button on hieman optimoinut NS-versiota pelistä, ja se pysyy nyt huomattavasti lähempänä 30 fps:n targetia, joka auttaa tulitaisteluissa huomattavasti. Kyllä vieläkin ajoittain takkuaa, mutta se on selvästi harvinaisempaa kuin viime kaudella.

Pistin tässä jokin aika sitten tattien herkkyyden pelissä aivan maksimiin. Normaalisti minulla ei olisi taitoa tähdätä tarkasti moisella yliherkkyydellä, mutta nyt voin hoitaa gyrolla hienosäädöt. Vielä kun saa 8Bitdo Pro 2:n ja siinä takanapit, joihin voisi sijoittaa hypyn ja kyykistymisen.

On se vaan herkkua!
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Apex Legends « Vastaus #14 : 05.05.2021 16:22 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 578 Basaaripisteet: 4 Profiili Muutama vinkki:

- ”Auto-Sprint” kannattaa laittaa päälle: vasemman tatin hakkaaminen juoksemiseen on idioottimainen aataminaikainen jäännös, jota ei pitäisi olla missään pelissä ja joka käyttää täysin turhaan yhden painikkeen ohjaimesta — lisäksi se aiheuttaa pitkässä juoksussa (no pun intended) stick driftiä, kun tattikomponentti hajoaa
- ”Crouch Button : Hold” kannattaa myös laittaa päälle: liukuhyppääminen on miljoona kertaa helpompaa ja luonnollisempaa, lisäksi lähitaistelu ja lonkalta-ampuminen on helpompaa, kun voit kyykistyksellä pienentää hitboxiasi ja lonkka-ampumisen rekyyliä
- ”Trigger Deadzones: None”: Nintendo Pro Controllerilla tällä ei luonnollisesti tee mitään, mutta muilla ohjaimilla liipasimien deadzonet vain hidastavat ampumista ja vaikruttavat rekyylin kontrollointia
- Ilman taka-paddleja kannattaa pelata seuraavilla ohjainasetuksilla (olen todennut nämä parhaimmiksi asetuksiksi tuhannen pelitunnin kokemuksella):

Spoileri (osoita katsoaksesi)

Sprintin (jota ei siis käytetä Auto-Sprintissä muuhuin kuin aseilla zoomaamiseen) voi halutessaan laittaa A:n, mutta kranaattien käyttö on helpompaa, jos se on mapattu A:n dpdin sijaan. Aseilla zoomaamista tarvitaan harvemmin. Kun saat takanapit käyttöön, niin kyykky ja hyppy tosiaan kannattaa mapata niihin. Tällöin oikea olkapäänappi myös vapautuu loottaamiseen/lataukseen. Loottaus on paljon nopeampaa, jos oikeaa peukaloa ei tarvitse nostaa tatilta. Ovien avaaminen ja sulkeminen on myös nopeampaa.

Custom Look Controls -asetukseni ovat:

Kaikki muu on nollassa paitsi:

- Deadzone 8% (tai niin alas kuin mahdollista ilman stick driftiä)
- Yaw Speed: 500
- Pitch Speed: 500
- ADS Yaw Speed: 200
- ADS Pitch Speed: 200

Nämä asetukset vaativat hyvin pitkälti KontrolFreek-tatinpidennykset ja paljon totuttelemista, mutta kun niihin tottuu, niin kaikki muut FPS-pelit tuntuvat kamalalta.

Aceun (parhaiten Apexin mekaniikoita käyttävä pelaaja maailmassa) tutoriaalivideo kannattaa myös katsoa:

https://youtu.be/t7tavCy3mB0

Monia juttuja voi hyödyntää padilla. Ja mitä korkeammalla sensitivityllä / alhaisemmalla response curvella pelaa, sitä hiirimäisempään ohjaukseen kykenee padilla.


« Viimeksi muokattu: 05.05.2021 16:29 kirjoittanut Scarf »
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Vs: Apex Legends « Vastaus #15 : 05.05.2021 16:28 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Hyviä vinkkejä! Auto sprint olikin jo päällä, mutta Hold kyykistysnäppäimeen on hyvä maininta.

Olen laittanut muuten deadzonen pyöreään nollaan, ja silti ohjaus ei drfitaa ollenkaan. Luin kuitenkin, että NS-versiossa on ohjauksessa enemmän deadzonea, joka tuon perusteella pitää kyllä paikkansa. Jos Series X:llä käyttää vastaavaa, tulee haamuliikehdintää.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Apex Legends « Vastaus #16 : 24.06.2021 18:26 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW https://www.youtube.com/watch?v=cO0rGsNQ-pw

Alkuperäiset versiot Kings Canyonista ja Worlds Edgestä palaavat ensi viikolla peliin rajoitetuksi ajaksi! Uutena pelaajana olen mehuissani, kun pääsen näkemään mistä homma aikoinaan alkoi. Monet alusta asti mukana olleet tuntuvat pitävän alkuperäisiä monin tavoin parempina karttoina kuin "kehittyneempiä" versioita.

Kohta alkaa Season 9:n Battle Pass olla taputeltu täällä, mutta ei se kyllä estä jauhamasta tätä Eventtiä törkeitä määriä.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Apex Legends « Vastaus #17 : 02.07.2021 10:36 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Panic Button on kyllä jatkanut Apex-porttauksen kanssa hyvää suorittamista. PB paranteli DOOMIA ja Wolfensteineja jokaisella päivityksellä, ja samaa tapahtuu nyt Apexin kanssa. Olen nimittäin satavarma, että Genesis-päivityksen mukana kontrolleista leikkautui pois kunnolla input lagia. Nyt peli on sen osalta lähempänä Series X -versiota kuin koskaan ennen. Aika hämmästyttävää, miten tämäkin vaihtelee peli peliltä todella paljon. Esimerkiksi Metro-pelit ovat Switchillä kenties reagoivampia 30fps:n shoottereita, joita olen koskaan pelannut ja toimivat mittatikkuina. Apex ei ole vielä samalla tasolla, mutta otti kunnon askeleen eteenpäin.

Pelissä on voimakas dynaaminen resoluutio, mutta olen myös näkevinäni, että päivityksen jälkeen se pysyy useammin lähempänä 720p:n targetia.

Olisikohan FOV-säätö Switch-porttiin liikaa vaadittu? Sen ei välttämättä tarvitsisi olla edes 110, esimerkiksi 85 maksimina toisi jo kummasti avaruutta peliin. Satakympin voisi säästää Super Switch -versioon.

Uusvanhat mapit ovat myös aivan helvetin hyviä. Layout on käytännössä sama, mutta niiden suunnittelu on jotenkin loogisempaa. Uudet versiot ovat niihin verrattuna ylisuunniteltuja? Varsinkin Worlds Edgen vanha valaistus näyttää ylivoimaisen hyvältä uuteen verrattuna.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Apex Legends « Vastaus #18 : 04.08.2021 21:28 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 578 Basaaripisteet: 4 Profiili Kymppikausi ja uusi legenda, Seer.On kyllä vielä kuppaisempi hahmo kuin Horizon aikoinaan. Noh, eipähän tarvitse tätäkään pelata.
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Re: Apex Legends « Vastaus #19 : 04.08.2021 21:58 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 952 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Warzone lähtee itsellä tauolle, mutta hyvä tietää ettei tartte kokeilla Apexiakaan. Battlefieldia odotellessa.
Play-Asia
tallennettu
Vs: Apex Legends « Vastaus #20 : 06.08.2021 17:10 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Minulle kyllä Apex maistuu yhtä hyvin tälläkin kaudella – ellei jopa paremmin, sillä Switch-versio tuntuu parantuvan päivitys päivitykseltä. Vähempää en Panic Buttonilta odottanutkaan. Nämä kaverit eivät jätä optimointeja puolitiehen.

Seer on kieltämättä kovan luokan hahmo, mutta yleensä joku ottaa sen aina omaan, randomeista koostuvaan tiimiin, joten mukana on yleensä aina joku Seer vastahyökkäämässä toisen tiimin Seeria vastaan. Se tasapainottaa asioita. Respa kyllä varmastikin nerffaa viimeistään 10. kauden puolivälin päivityksessä hahmoa.

Spitukan laittaminen huoltopakettiin täksi kaudeksi oli hyvä veto, mutta Alternatoria jäin itse kaipaamaan. Yksi lempiaseista, varsinkin kantaa toisena aseena mukana viimeistelemässä vihuja, kun sen hip fire on aika herkkua.


« Viimeksi muokattu: 06.08.2021 18:38 kirjoittanut Ephram »
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Apex Legends « Vastaus #21 : 06.08.2021 17:32 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 578 Basaaripisteet: 4 Profiili
Noh, eipähän tarvitse tätäkään pelata.

Ei totta tosiaan! Yhtään en ole peliin koskenut. En edes hipaissut!

Spoileri (osoita katsoaksesi)


The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Vs: Apex Legends « Vastaus #22 : 06.08.2021 18:37 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Roksukin käy pistämässä Apexin tulille, niin voidaan servata laudan omalla Triolla.  ;D
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Apex Legends « Vastaus #23 : 11.08.2021 10:26 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 578 Basaaripisteet: 4 Profiili Apexin lead game designer, Daniel Klein, sai Social Justice Warrior -pellejen takia potkut Respawnilta 14 vuotta vanhojen twiittien vuoksi. Saapa nähdä, miten tämä vaikuttaa pelin tasapainotukseen tulevaisuudessa.
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Re: Apex Legends « Vastaus #24 : 11.08.2021 10:40 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 952 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW https://www.reddit.com/r/apexlegends/comments/otb6ai/time_to_cancel_klein/

Vittu mitä porukkaa...
Play-Asia
tallennettu
Vs: Apex Legends « Vastaus #25 : 11.08.2021 15:54 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Aikajanamme on aika "mielenkiintoinen"...

Asiasta toiseen: on hienoa, että ensimmäistä kertaa ikinä kaikki kolme kenttää ovat public BR -matseissa kierrossa. Tämä alkaa olla Apexin vahvuus, ettei tarvitse hakata yhtä lokaatiota kolmea kuukautta. Ja jos huhut siitä, että ensi kaudella peliin tulisi neljäs kenttä – trooppinen saari – ovat totta, tilanne menee yhä herkullisemmaksi.

Apex on vieläkin nousukiidossa muutenkin. Ilmeisesti monet suositut Warzone-streamaajat ovat siirtyneet/siirtymässä Apexiin koska COD kuhisee tällä hetkellä koijareita (huom. en tiedä itse asiasta mitään, kunhan toistan mitä olen lukenut/kuullut). Tfuekin aloitti taas striimaamisen Twitchissä 5 päivää sitten ja nimenomaan Apexilla.

www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Apex Legends « Vastaus #26 : 11.08.2021 21:02 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 952 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW
Apex on vieläkin nousukiidossa muutenkin. Ilmeisesti monet suositut Warzone-streamaajat ovat siirtyneet/siirtymässä Apexiin koska COD kuhisee tällä hetkellä koijareita (huom. en tiedä itse asiasta mitään, kunhan toistan mitä olen lukenut/kuullut). Tfuekin aloitti taas striimaamisen Twitchissä 5 päivää sitten ja nimenomaan Apexilla.

Ainakin pari isointa striimaajaa ja youtubettajaa (Nickmercs ja Timthetatman) alkoivat pelaamaan Apexia. Kyllästyivät Warzonen xiittari meininkiin. Veikkaan kuitenkin, että jää hetkelliseksi reissuksi.
Play-Asia
tallennettu
Vs: Apex Legends « Vastaus #27 : 11.08.2021 22:14 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 578 Basaaripisteet: 4 Profiili DrDisRespect näytti myös pelailevan Apexia CouRagen kanssa. Saa tosin nähdä, kauan Docilla hermot kestää. :lol:
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Vs: Apex Legends « Vastaus #28 : 17.08.2021 17:55 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW https://www.is.fi/digitoday/esports/art-2000008198000.html

Timmy hakkasi Apexia 54 tuntia putkeen ja nousi SoloQ:ssa Pronssilta Apex Predatoriksi. Uskomaton temppu. Vikassa pelissä Genburten (paras padipelaaja tällä hetkellä?) oli samassa tiimissä ja auttoi huikealla 200IQ:n rykäisyllä Timmylle tarvittavat pojot.

Apexia on kyllä myös ilo katsella Twitchin kautta, todella viihdyttäviä matseja. Eikä voi kuin ihastella sitä, miten pro-pelaajat käyttävät liikkumista pelissä. Henkeäsalpaavaa kamaa.


Ja tänään kasilta patch, joka nerffaa Seeria!  8)

EDIT: Tai sitten balanssi-patch on myöhästynyt ensi viikkoon. Viime viikolla puhuivat tästä viikosta. Eli taitaakin olla vielä hetki edessä tätä metaa.


« Viimeksi muokattu: 17.08.2021 20:06 kirjoittanut Ephram »
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Apex Legends « Vastaus #29 : 31.08.2021 19:52 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW https://www.reddit.com/r/apexlegends/comments/pf9qid/aug_31_breaking_tap_strafing_will_be_removed_from/

Respawn poistaa tap strafingin pelistä, suurimman edun, jonka saivat PC:llä peliä pelaavat. Kommentit tulevat olemaan takuulla väkeviä, puolesta ja vastaan.

EDIT: Osa pro-pelaajista uhoaa jo vaihtavansa ohjaimeen tämän jälkeen aimbotin aim assistin takia!  :P

EDIT 2: https://www.is.fi/digitoday/esports/art-2000008232658.html

Jep, PC:llä pelaavat prot eivät todellakaan ole ottaneet uutista hyvin vastaan.

Saisivat pudottaa aim assistin kokonaan pois pelistä, uusilla konsoleilla on kohta 120fps ja Switch-pelaajilla gyro. Nousisi taitokatto ainakin, mutta sitä Respa/EA tuskin haluaa. Kasuaalit tuovat rahaa pöytään eikä ole hyvästä, jos pelissä ei koskaan voita.


« Viimeksi muokattu: 01.09.2021 14:38 kirjoittanut Ephram »
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Sivuja: [1] 2
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines