Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Kalenteriin linkitetyt tapahtumat
  • iPhone 6 ja iPhone Plus -julkaisu Suomessa: 26.09.2014
Sivuja: 1 ... 20 21 22 23 24 [25] 26 27 28 29 30 31
Tulostusversio
Aihe: Yleinen iPhone-keskustelu  (Luettu 313186 kertaa)
Re: Yleinen iPhone-keskustelu « Vastaus #720 : 11.09.2014 11:05 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 937 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW
Joo, kyllähän mieli muuttuu kaikilla ajan kanssa eri asioista, mutta juurikin tämä oli niin odotettavissa.
Niinpä. Voisi jopa miettiä onko tämä edes mielenmuuttamista, kun muut tiesivät tästä ennen kuin mieltämuuttava henkilö muutti mieltänsä?
Play-Asia
tallennettu
Vs: Yleinen iPhone-keskustelu « Vastaus #721 : 11.09.2014 11:07 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Mä en oo enää pitkään aikaan kajonnut Andoid ja WP-käyttäjien keskusteluhin juuri siitä syystä, että olen tajunnut kaikkien kukkien olevan kauniita. Antaa ihmisten innostua mistä tykkäävät.

Sen sijaan Android-miehet ne vasta tykkäävätkin piikitellä Apple-käyttäjiä JOKA VITUN yksityiskohdasta ja asiasta. Ihan kuin näillä kavereilla olisi jotkut muistilehtiöt perseessä ja sinne sitten raapustavat jokaisen kommentin ylös, jotta sitä voisi käyttää myöhemmin aseena.


Kylläkyllä, korporaatioiden fanitus on tyhmää ja niin edespäin. Heti kun tässä synkässä ja masennuksen jylläämässä nykymaailmassa joku on aidosti innoissaan jostakin asiasta, on kyseisessä henkilössä jotakin pahasti vialla. VITTU SENTÄÄN.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Yleinen iPhone-keskustelu « Vastaus #722 : 11.09.2014 11:27 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili Eläs nyt riehaannu.  :lol:

Se piikittely johtuu ja kohdistuu nimenomaan Apple-faneihin siitä syystä, kun ei minkään muun tuotevalmistajan fanit ole samanlaisia. Ei niin kuin läheskään ja se että Applea kuvastetaan uskontoon, pitää aika hemmetin hyvin paikkansa.  Auto-, konsoli, ja vaatevalmistajat yms. voivat vaan haaveilla vastaavasta uskollisuudesta. Mutta ei  fanituksessa siis ole mitään väärää.



« Viimeksi muokattu: 11.09.2014 11:54 kirjoittanut MasterTK »
tallennettu
Vs: Yleinen iPhone-keskustelu « Vastaus #723 : 11.09.2014 12:14 »
Lanttu Jäsen Viestejä: 976 Basaaripisteet: 1 Profiili Nuo puhelimen näyttöjen koot ovat kyllä sellaisia asioita, ettei niistä oikeasti voi sanoa yhtään mitään ennen kuin on itse ottanut niihin tuntumaa ajan kanssa. Itselläni oli aiemmin HTC Desire S 3,7 tuuman näytöllä enkä silloin todellakaan tarvinnut isompaa näyttöä. Puhelimen hajotessa siirryin 4,65 tuumaiseen Samsung Galaxy Nexukseen enkä millään pystyisi enää siirtymään pienempään. Esimerkiksi tyttöystävän iPhone 4 tuntuu tuskaiselta käytettävältä jo pienen näyttönsä takia. Sen sijaan voisin tulevaisuudessa harkita jopa himpun verran isompaa, jos muut dimensiot eivät kasvaisi hirveästi.
\"Vittu mää en tiedä mikä hedelmä on!\"
tallennettu
Vs: Yleinen iPhone-keskustelu « Vastaus #724 : 11.09.2014 12:47 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 575 Basaaripisteet: 4 Profiili Apple-vihaajat ovat mielestäni moninkertaisesti ärsyttävämpiä kuin "iSheepit". NeoGAFissakin kun katselee noita iPhone / Apple Watch -ketjuja... Hohhoijaa sentään, oikein hävettää näidein aikuisten ihmisten puolesta. Applen tuotteet ovat toki äärimmäisen ylihintaisia ja paperilla ne häviävät nykyään Android-vehkeille (oikean elämän suorituskyky onkin sitten asia erikseen), mutta kaikesta tästä huolimatta iPhone-käyttäjien asiakastyytyväisyys on todistetusti ihan omaa luokkaansa. Joten mikä tässä on ongelma? Apple-käyttäjät tykkäävät ostamistaan tuotteista ja ostavat niitä vuosi toisensa jälkeen. On siellä takana muutakin kuin sokea fanitus.

Mutta aiheeseen, olen tässä itsekin sulatellut uutta iPhone 6:sta. Jotain mietteitä:

- Vehje olisi aivan upea ilman ulospäin sojottavaa kameraa ja antenninauhoja. Mutta kuten aikaisemminkin jossain sanoin, kuola valuu suupielistä silti joka kerta, kun menen Applen tuotesivulle. Toisaalta Apple saisi minut ostamaan vaikka hevonpaskaa tuotesivuillaan. Anyway, puhelin näyttää paremmalta mitä alunperin pelkäsin, vaikkei upein iPhone olekaan.

- Vehje on sikakallis, mikä ei varmaan tullut kenellekään yllätyksenä.

- Mikäli vehkeessä on vain 1Gb RAMmia, on se pöyristyttävää, kun katsotaan laitteen hintaa. Toki iPhone-statseja on turha verrata Android-vehkeisiin, koska kyseessä on kaksi aivan eri alustaa. iPhonen-prosessoriarkkitehtuuri on aivan omaa luokkaansa Androdin vastaavaan verrattuna, vaikka iPhonen prossu on vain kaksiytiminen ja häviää GIGAHERTSEISSÄ Android-vehkeille. iPhonen kamera on myös aina ollut parempi kuin Android-vehkeissä, vaikka siinä on paljon vähemmän MEGAPIKSELEITÄ. Softa on myös paremmin optimoitu, joten iPhone ei tarvitse keskusmuistia samalla tavalla kuin Android. Kaikesta tästä huolimatta tähän hintaan vehkeessä pitäisi olla paremmat speksit. Tai vaihtoehtoisesti vehkeen pitäisi olla halvempi.

- iPhone 6 vs. iPhone 6+. Applelta paskamainen homma tehdä 6 Plussasta parempi malli. En halua ostaa noin isoa puhelinta rautapuolen optisen kuvanvakaimen (iPhone 6:ssa on sentään digitaalinen versio, saa nähdä miten se toimii) tai paremman pikselitarkkuuden vuoksi. Optinen kuvanvakain olisi mahtunut iPhone 6:n runkoon ihan samalla tavalla ja sen resoluutiota olisi pitänyt nostaa niin, että pikselitiheys olisi sama kuin 6 Plussassa.

- "Retina HD" on idioottimainen markkinointikikka. Miksi iPhone 6 Plus ei ole sitten "Retina full HD"? Entä onko mun MacBook Pro Retinan näyttö sitten jotenkin ei-HD, vaikka sen resoluutio on 2880 x 1800?


Mutta joo, vaikka Androidilla olisi tarjota Sonyn Xperia Z3 Compact, Moto X ja tuleva Nexus 5 2014, olen saanut tarpeekseni Android-alustasta ja haluan kokeilla iOS:ää, jolla on tarjota paremmat softat/pelit ja yhtenäisempi käyttäjäkokemus sekä OS X Yosemite -integraatio. Android on mielestäni edelleen sillisalaattia ulkoasultaan ja jostain syystä sen sovellukset ovat lähestulkoon aina rumempia kuin iPhonen vastaavat. Hyvä jälleenmyyntiarvo kompensoi sikamaista hintaa myös 100-200 eurolla edellä mainittuihin Andoid-puhelimiin verrattuna, riippuen minkä mallin valisten. Todennäköisesti iPhone 6:n 64Gb muistilla. Lopullisen valinnan teen arvostelut luettuani.
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Vs: Yleinen iPhone-keskustelu « Vastaus #725 : 11.09.2014 14:48 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Hompusta:

Lainaus
Lähdettä en voi paljastaa, mutta 2gb ram-muistia aika saletisti ainakin isommassa. Lähde on jälleenmyyjänä työskentelevä taho. Pienemmästä ei ollut varmuutta.


Tämä voi hyvinkin olla mahdollista kun ottaa huomioon, että samoilla spekseillä plussa pyörähtää hitaammin kuin perus kutonen, johtuen miljoonasta lisäpikselistä. Olisi outoa, jos kalliimpi puhelin häviäisi esimerkiksi nopeustesteissä.

Jos plussassa on oikeasti kaksi gigaa RAMia, niin sitten ero pienempään on jo melko merkittävä.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Yleinen iPhone-keskustelu « Vastaus #726 : 11.09.2014 18:35 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili En usko että täällä kukaan vihaa Applea, tai ainakaan minä en vihaa. Tekevät omalla tavallaan ihan laadukkaita tuotteita. Jonkin yrityksen tai sen tuotteiden sokea fanitus taasen on vähintään hupaisaa - joskus jopa ärsyttävää kun argumentointi on olematonta.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: Yleinen iPhone-keskustelu « Vastaus #727 : 12.09.2014 02:03 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 699 Basaaripisteet: 2 Profiili Suoraan sanottuna itse en ole ikinä ymmärtänyt mitä Apple tekee niin paljon paremmin kuin muut. Siis otetaan vaikka iPhone. Jokainen malli on tullut yleisen kehityksen perässä. Totta on että Android tarvii enemmän raudalta, mutta tähän voisi nojata silloin jos iPhone olisi 100-200€ halvempi kuin huippu Android. Yhdessä vaiheessa se oli toisinpäin ja en yllättyisi jos olisi näin tälläkin kertaa.

Ja yhteensopivuus. iPhone on helvetin yhteensopiva laite jos on 1000 ja yksi muuta Applen laitetta. Toki monet laitteet tukevat Applen standardeja, jotka hienosti kerrotaan joka laitteen speceissä. Android tuki yleensä löytyy jos tuetaan yleisiä protokolleja.

Jos ei ole ikinä tutustunut Applen tuotteisiin tai ei omista yhtäkään ennestään, iPhonen osto Androidin sijasta kovin suurilla perusteluilla on aika heikkoa.

Ja Applen uusin väläys "iWatch". Voihan olla että tällä saadaan jotain hienoa tehtyä. Mutta katsoin jotain esittelypätkää joka kuului tyyliin "nyt voit pitää kuviasi aina mukana, ja selata niin näin helposti." On se huimaa. Ja "instant messaging" vai mitä se oli. Jopas jotain. Ja tämä aikana jolloin kuulee että alle 4,6" on liian pieni puhelimelle. iWatch laittaa puhelinsovellukset ranteeseen ja olennainen osa puhelimen käyttöä on vähintään 4" näyttö.
Ainoa, siis ainoa osa-alue missä iWatch voi näyttää käytännöllisyytensä on kuntoilu. Mutta näitäkin laitteita on vaikka kuinka jo ja todennäköisesti halvempia.

Tosin silti olen varma että iWatch menestyy koska Apple fanit. Samaan aikaan kehuvat kuinka mahtavaa on 6plussa 5,5" näyttö ja sitten ostavat rinnalle käytönnössä samat ominaisuudet alle 2" (?) näytöllä. Ja kun innostuminen on tätä tasoa, sehän on perseestä. Ja jos näitä on satoja miljoonia se on oikeasti todella perseestä. iPhone6:n fanittaminen on tietty eri juttu kuin tämä skenaario. Olisi hienoa kun tulisi vastaan rehellinen fani. "Ihan samojahan nämä on kuin nuo Androidit, osin jopa huonompia, mutta kun on Apple niin ostan." Vai onko jollain jokin perustelu mikä on merkittävämpi verrattuna saman hintaiseen Androidiin? Siis ihan tosissani kysyn.

Ja en nyt Applea sen huonommaksi hauku kuin taulun kokoista S5:sta, mutta kuka sanoo rehellisesti kuinka 6plus on parempi? Onko IOS muka niin selkeästi parempi? Softa tarjonta ei muistaakseni ainakaan ole suurempi.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Yleinen iPhone-keskustelu « Vastaus #728 : 12.09.2014 02:41 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 575 Basaaripisteet: 4 Profiili Yleensä tyypit, jotka eivät ole ikinä edes koskenut iOS:iin tai OS X:ään, ihmettelevät juuri samoja asioita. Applen asiakastyytyväisyys on huippuluokkaa paitsi softan/raudan helppokäyttöisyyden, myös asiakaspalvelun/takuuasioiden vuoksi. Ihmiset pitävät myös kauniista ja hyvin suunnitelluista tuotteista, mitä Applen vehkeet ovat aina myyntipaketeista softan käyttöliittymiin. Perus-Perttiä ja Pissa-Liisaa ei voisi vähempää kiinnostaa speksi -ja virtuaalipippelivertailu netissä, vaan se että laitetta on helppo ja kiva käyttää. Rocky_Balboaa lainatakseni: "Apple, se vaan toimii!".

Vaikka kuulostankin nyt iLampaalta, niin ei, iPhone ei tule joka vuosi yleisen kehityksen perässä. Päinvastoin. Benchmark-testeissä uusin iPhone lyö yleensä joka syksy kovimmat tulokset pöytään. Toki akkua imevä 4K-näyttö uupuu, mutta se nyt onkin täysin turha markkinointiturhake. Älypuhelimessa on tärkeää yleinen käyttömukavuus, kameralla otettavien kuvien/videoiden laatu ja akunkesto. Näistä kaikista iPhone suoriutuu joidenkin mielestä keskimäärin paremmin kuin mikään muu puhelin. Ja se näyttää samalla hyvältä. Android-puhelimet ovat myös vasta hiljattain päässeet eroon niitä vaivaavista touch input lag -ongelmista, Android L:n pitäisi parantaa tätä entisestään.

Ja kyllä, Applen tuotteet ovat ylihintaisia. Mutta niin olisi Android-tuotteetkin, jos niillä olisi varaa olla. Tai siis ovatkin jo, kun katsotaan monien lippulaivamallien hintoja ja hinnankehitystä viime vuosina.
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Vs: Yleinen iPhone-keskustelu « Vastaus #729 : 12.09.2014 07:05 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 517 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW Voin myöntää, että viimeisen puolentoista vuoden aikana on joskus käynyt mielessä kokeilla Androidia. Ihan vaan, koska halvemmalla saisi lähes vastaavan kokemuksen. Ja kiinnostaisi siinä se säätäminen ja twiikkaaminen, mutta samanaikaisesti inhottaisi. Periaatteessa iPhonen jailbreakkaus ajaa saman asian. Olen pari kertaa sen tehnyt ja huomannut, että vähän aikaa se kiinnostaa ja loppujen lopuksi on aika vähän asioita, mitä tulee edes säädettyä. Enkä ole edes pariin vuoteen jailbreakannut. Niin vähän sitä enää kaipaa mitään muutoksia vanilla-iOSiin.

Avokilla on Galaxy S4 ja mitä siihen on tutustunut, niin lähinnä olen iOSiin kaivannut parempaa yhteistyötä sovellusten välillä. Tyyliin kuvien jako WhatsAppiin tai ihan mihin tahansa kolmannen osapuolen softaan suoraan kuvat-kansiosta. Nykyisellään joutuu sulkemaan kuvat-sovelluksen, avaamaan whatsappin ja sieltä valitsemaan haluamansa kuvan. Tähänkin on nyt onneksi iOS8:n myötä tulossa muutos.

Sitä on myös niin mukavuudenhaluinen, että mielellään pysyttelee iOS:ssä. Ihan senkin takia, että kaikki on tuttua ja turvallista ja myös sen varman toimivuuden takia. Pidän myös siitä, että Apple sanelee sovelluskehittäjille yhteiset pelisäännöt, miltä sovellusten tulee noin suurin piirtein näyttää ja toimia. Ei se tarkoita, että kaikki olisi 1:1 kopioita, mutta tyyliin asioita, kuten kaikissa softissa samalla tavalla toimivat eleohjaukset jnejne. Tuolla Galaxy S4:llä kun on leikkinyt, niin jopa Samsungin joissain omissa softissa tuntuu se toimintalogiikka vaihtelevan.

Ja Macia en pois vaihda! Siinä myös yksi hyvä syy pysytellä iPhonessa. Sekä tietysti jo hankittu valtava softakirjasto. Ei sitä vaan haluaisi heittää hukkaan.

IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Vs: Yleinen iPhone-keskustelu « Vastaus #730 : 12.09.2014 08:59 »
Taist0 Cyborg Jäsen Viestejä: 544 Basaaripisteet: 3 Profiili

Sitä on myös niin mukavuudenhaluinen, että mielellään pysyttelee iOS:ssä. Ihan senkin takia, että kaikki on tuttua ja turvallista ja myös sen varman toimivuuden takia. Pidän myös siitä, että Apple sanelee sovelluskehittäjille yhteiset pelisäännöt, miltä sovellusten tulee noin suurin piirtein näyttää ja toimia. Ei se tarkoita, että kaikki olisi 1:1 kopioita, mutta tyyliin asioita, kuten kaikissa softissa samalla tavalla toimivat eleohjaukset jnejne. Tuolla Galaxy S4:llä kun on leikkinyt, niin jopa Samsungin joissain omissa softissa tuntuu se toimintalogiikka vaihtelevan.


Tällä samalla logiikalla valitsin galaxy S5:n alkuperäisen galaxy S:n tilalle, että kaikki olisi tuttua ja turvallista, mutta erohan oli kuin yöllä ja päivällä. En tiedä onko tämä "kitkat" nyt muuttanut asioita yhtenäisemmiksi, mutta muistan vielä kun kaverilla oli joku HTC ja minulla oli tuo galaxy S samalla sovellusversiolla, niin htc:ssa taisi olla enter samassa kohtaa kuin back nappi galaxyssa. Tuo esimerkki nyt meni vähän ohi aiheen, mutta tuntuu vain että tuo androidien toimintaloogikka muuttuu jokaisen puhelinmallin sekä noiden päivitysten myötä. Sinänsä tottumiskysymyksiähän noi on, mutta ottaisin mielelläni takaisin toimintatapoja noista vanhoista sovellusversiosta, varsinkin nämä googlen omat "parannetut" sovellukset ovat pettymiksiä.
tallennettu
Vs: Yleinen iPhone-keskustelu « Vastaus #731 : 12.09.2014 12:38 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 575 Basaaripisteet: 4 Profiili Softapuolesta vielä. Kummallakin alustalla varmasti löytyy lähestulkoon jokaiseen tarkoitukseen joku sopiva softa, mutta yleensä ne saapuvat ensimmäisenä iPhonelle. Ihan siitä syystä, että alustalle on - ainakin vielä tähän asti - ollut helpompi tehdä sovelluksia, koska erilaisia laitteita ei ole niin jumalattomasti ja suurimmalta osalta käyttäjistä löytyy käyttiksen uusin versio. iPhone-käyttäjät käyttävät myös enemmän rahaa sovelluksiin, joten alusta on sovelluskehittelijöille varmasti houkuttelevampi. Eniten minua kuitenkin häiritsee tosiaan se, että jostain syystä iPhonen sovellukset näyttävät paremmilta, vaikka olisi siis ihan identtisestä sovelluksesta kysymys. En tiedä, mistä ihmeestä tämä johtuu. Ehkä kärjistettynä iPhonen sovelluksia väsää enemmän graafisen suunnittelun tuntevat hipsterit, kun taas Androidilta löytyy ne koodarinörtit, joille softan ulkoasulla ei ole niinkään väliä. Tai sitten iPhonella on vaan korkeammat kriteerit tai parempi ohjeistus sovellusten suhteen. En tiedä.

Pelejäkin oletan näistä samoista syystä olevan enemmän iPhone-puolella. Ainakin suurin osa niistä harvoista peleistä, joita haluaisin kokeilla (Caven shoot em upit etunenässä) löytyy vain ja ainoastaan iOS:ilta.

Niin joo, iOS:in jokavuotiset päivitykset tulevat myös samana päivänä kaikille ja ne toimivat yleensä vanhemmillakin vehkeillä. Samaa ei voi sanoa Android-puolella oikeastaan muuta kuin Nexus-vehkeistä.
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Vs: Yleinen iPhone-keskustelu « Vastaus #732 : 12.09.2014 12:51 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW
Niin joo, iOS:in jokavuotiset päivitykset tulevat myös samana päivänä kaikille ja ne toimivat yleensä vanhemmillakin vehkeillä. Samaa ei voi sanoa Android-puolella oikeastaan muuta kuin Nexus-vehkeistä.

Tämä on suuri plussa. Vajaan vuoden WP-leirissä ollessani kummastelin sitä, että aina kun isompi päivitys saapui, tippui se jopa kuukausien viiveellä eri maasta/puhelinmallista riippuen. On jotenkin hienoa, kun joka vuosi kaikki odottavat sitä suurta päivitystä ja tavalliset Apple-käyttäjät pääsevät sen ääreen samaan aikaan.

Lumia 920:n kanssa viettämäni aika oli kyllä muuten virkistävä kokemus ja avasi silmiä sen suhteen, että muuallakin asioita tehdään hyvin. Androidista minulla ei ole oikeutta avautua ja satuilla liiemmälti, koska käyttökokemukset ovat niin vähäisiä. Edelleen: nopeasti kaverin luona tapahtuvaa tai kaupassa suoritettua käyttöä en laske tähän mukaan. Aiemmin saatoin kärkkäästi kommentoida ja haukkua esimerkiksi Androidia tökkiväksi. Fakta oli, että minä olin KUULLUT sen olevan tökkivä, en kokenut sitä itse. Ei pitäisi jakaa tuomioita niin kärkkäästi kuulopuheiden perusteella. Tässä varmasti monella on parannettavaa ihan siksi, että olemme vain ihmisiä emmekä kaiken huomioon ottavia koneita.


Kahden viikon päästä tähän aikaan voi olla muuten jännät paikat!  :)   Se on pieni aamujonotus taas edessä, todennäköisesti Sellossa.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Yleinen iPhone-keskustelu « Vastaus #733 : 12.09.2014 15:47 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 699 Basaaripisteet: 2 Profiili Tuntuu että (laudan) iPhone käyttäjien mielestä Applen säännöstely on hyvä juttu. Itselle kun tämä on se ensimmäinen syy miksi Apple työntää pois luotaan. Tosin itsessä on sen verran sitä nörtin vikaa, että ohjelmien käyttö tuskin tyssää uuteen layoutiin vaikka käyttömukavuutta arvostankin.

Sinänsä ymmärrän tämän. Tuolla Android -keskustelussa itkin kuinka Z1C:n käyttö on hyvin erilaista ja osin on menty metsään pahasti. Mutta nykyään vehje toimii aika hyvin ja päivitysten teho alkaa tuntumaan (tai tottumus). Olen siis silti enemmän vapaan kehityksen kannalla, kuin tiukkojen säädösten noudattamisen. Ehkä suurimpana syynä siksi että säädöstely tappaa aina innovaatioita. Mitä vähemmän sitä on sen parempi, tiettyyn rajaan asti. Uudistaminen kun tuo myös uusia mahdollisuuksia. Nokian veto tuoda täysin erilainen käyttöliittymä puhelimiin oli erittäin hienoa. Se toimi(i) pirun hyvin. Se miksi en ostanut Lumiaa, oli erittäin rajattu ja pelkistetty ympäristö. Tämä ilmeisesti noudattelee juurikin Applen filosofiaa(?). Lumian käyttöliittymä on paras, mutta ominaisuudet on perseestä, koska mummunkin täytyy osata sitä käyttää. Apple ei ole rohkeana tuomassa uusia juttuja, vaan pitäytyy siinä mikä tuo tällä hetkellä asiakkaita. Nokia teki enemmän tai vähemmän samalla tavalla, suurin ero on Applen brändin voima. Olin iloinen kun tuntui että maailmakin huomasi edellisen iPhonen tullessa että Apple ei oikeasti tuo mitään uutta ja paremmuus on lähempänä placebo vaikutusta kuin konkkreetista ahaa elämystä. Nyt tuntuu että tilanne on mennyt jälleen taakse päin. Tuoko iPhone6 jotain sen kaiken hypen arvoista uutta? Apple kehujen perusteella iPhone5 toimii edelleen ihan hyvin, onko iPhone6 sen hypen arvoinen? Ja kyllä, Android puolella on sinänsä sama tilanne, kehitys on suht hidasta, mutta siinä leirissä ei kukaan jonotakkaan uutta mallia viikkoja teltassa.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Yleinen iPhone-keskustelu « Vastaus #734 : 14.09.2014 09:41 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 517 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW Latasin ja asensin iOS 8:n GM:n jo nyt. Hyvin toimii 5S:llä. Ei minkäänlaista muutosta nopeudessa. Ja Geekbench 3:lla tehty suorituskykymittaus itse asiassa paljasti muutaman pisteen paremman tuloksen kuin iOS7:lla. Vanhalla iPhone 4:llä kehitys oli aina päinvastainen uuden käyttiksen myötä, ja sen huomasi kyllä ihan ilman testejäkin. Vähän pelotti, että nytkin käy niin, mutta ei ainakaan vielä! Kutosen ja varmaan 6S:nkin skippaan, joten mitä kauemmin käyttis pysyy sujuvana, sen parempi.

Noin muuten iOS8 on aika tylsä päivitys. Tai vaikutukset eivät vielä näy. Odotellan nyt, että kehittäjät ehtivät päivittämään softansa, jotta pääsisi käyttämään Touch ID:tä myös muissa kuin Applen omissa softissa. Ja tuo ohjelmien välinen vuorovaikutus on ERITTÄIN odotettu fiitsöri. Vaatii kuitenkin myös päivitykset kehittäjiltä. Eiköhän niitä ensi viikolla rupea valumaan App Storeen oikein kunnolla. Ai niin ja 3rd party näppikset! Innolla odotellaan niitäkin kokeiltavaksi.
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Vs: Yleinen iPhone-keskustelu « Vastaus #735 : 15.09.2014 09:37 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW


Ihmiset rakastavat lähtölaskentoja (eikös?), joten ajattelin muistuttaa teitä silloin tällöin, että pian tapahtuu!

Mutta samalla pieni pelonpoikanen jyskyttää takaraivossa: iPhone 6 -lanseeraus tulee Suomessa 26.9 olemaan varmasti verrattain pieni eikä läheskään kaikille halukkaille riitä puhelimia. 11 päivää aikaa hioa taistelutaktiikkaa suurta päivää varten. Vai olisiko loppupeleissä sittenkin paras väijyä netissä ja napsaista puhelin ostoskoriin kun myyntikanavat aukeavat? Silloin on tosin hyvin todennäkäistä, että julkaisuviikonlopun yli saa itkeä itsensä uneen kun muut Apple-ystävät testailevat uuden lelunsa hienouksia. Pahimmassa tapauksessa joku vielä lähettää 240fps videon, jossa kissa hyppää sohvalle sulavasti, joka vain maksimoisi ahdistuksen.

Totuus on, että olen lellitelty. Minulla on ollut sitten pipariksi Soneran varaussöhlingin takia menneen iPhone 3GS -lanseerauksen jälkeen ollut tuuria näissä ja olen saanut yleensä nämät herkut kätösiini pikaisesti.


Lukekaas: http://www.iltasanomat.fi/digi/art-1288738069487.html


Plus-malli vaikuttaisi olevan eniten kiven alla. Joko sitä on paljon vähemmän saatavilla juuri nyt tai sitten Apple-miehet ovat kääntäneet takkinsa ja siirtyneet suurempiin näyttökokoihin kuin vettä vaan. Ehkä hieman molempia? Normi-kutosen uskoisin silti myyvän enemmän kuin plussa, mutta ero tule olemaan mitään niin dramaattista, että kutonen myy kymmenen kipaletta yhtä plussaa kohtaan. Plussan dominointi taas yllättäisi varmasti myös Applen itsensä.

Mutta mutta, 11 päivää! Ei paha. Alkuviikosta iPhone 6 -arvioiden pitäisi tulla verkkoon ja perjantaina taas saa lukea oikean elämän kokemusia, joten jännättävää riittää!
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Yleinen iPhone-keskustelu (Uudet iPhonet Suomeen 26.9) « Vastaus #736 : 15.09.2014 12:08 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 575 Basaaripisteet: 4 Profiili Hetkinen, saako Apple Storesta laitteen myös ennakkotilattua? Vai onkohan tuo ihan tuhoontuomittu ajatus edes yrittää varata laitetta sitä kautta.
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Vs: Yleinen iPhone-keskustelu (Uudet iPhonet Suomeen 26.9) « Vastaus #737 : 15.09.2014 17:58 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW
Hetkinen, saako Apple Storesta laitteen myös ennakkotilattua? Vai onkohan tuo ihan tuhoontuomittu ajatus edes yrittää varata laitetta sitä kautta.

Suomen Apple Storesta saa varmaan laitettua tilauksen 26.9, mutta en tiedä voiko ennakkovarata tyyliin viikkoa ennen ja postittavat sen sitten julkkariksi. Jenkeissä toimii noin, mutta käsittääkseni ainakaan aikaisempina vuosina ei Suomessa ole mennyt saman kaavan mukaan. Jos ennakkovaraus tulee mahdolliseksi, homppu tietää takuulla nopeasti.

Ja sitten uutisiin: http://www.macrumors.com/2014/09/15/preorders-iphone-6/


Ensimmäisen 24 tunnin aikana myytiin neljä miljoonaa iPhone 6:ta (molemmat mallit laskien). iPhone 5S ylsi viime vuonna kahteen miljoonaan, joka oli siihen asti menestyksekkäin iPhone-lanseeraus.

Neljä miltsiä on aivan tajuton määrä, vaikka periaatteessa kaikki ennusmerkit oli ilmassa: onhan tämä noin niinkuin muotoseikoiltaan ehkä merkittävin iPhone-päivitys koskaan (selvästi suuremmat näyttökoot + kokonaan uusi takakannen ja sivujen muotoilu).

Huolettaa kyllä, että Apple toimittaa parikymmentä luuria Suomeen per kauppa ja kaikki menevät ensimmäisen kymmenen minuutin aikana.


« Viimeksi muokattu: 15.09.2014 18:13 kirjoittanut Ephram »
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Yleinen iPhone-keskustelu (Uudet iPhonet Suomeen 26.9) « Vastaus #738 : 15.09.2014 18:45 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili Eli siis Suomen julkkari on 26.9. ja silloin puhelinta myös voi vasta tilata? Eli jos ei mene johonkin kivijalkakauppaan aamulla, niin puhelimen saa sitten joskus?

Itse laitan varmaan tuolloin pe aamulla tilauksen kyllä duuniin sisään, mutta ei tässä mitään hengenhätää ole. Tarvitsen uuden puhelimen, mutta vanha toimii vielä jotenkuten joten muutaman viikon venailu ei ole mitenkään hirveää. Ehtiipä tulemaan palkkapäiväkin ensin..

Mites kauan siinä toisen erän tulemisessa on yleensä kestänyt?
tallennettu
Vs: Re: Yleinen iPhone-keskustelu (Uudet iPhonet Suomeen 26.9) « Vastaus #739 : 15.09.2014 19:09 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW
Mites kauan siinä toisen erän tulemisessa on yleensä kestänyt?

2-3 viikkoa. Joskus on viikossakin tullut uutta erää muistaakseni, mutta yleensä menee parin viikon tienoille.

Mä oon yleensä myynyt "vanhan" iPhonen pois jo ennen uuden julkaisua, mutta nyt päätin tehdä poikkeuksen ja laitan sen vasta myyntiin kun uusi kehrää pöydällä. Olisi siitä elokuussa saanut toki jokusen kympin enemmän kuin nyt, mutta onpahan hyvä puhelin käytössä jos plussan kotiutuminen kestäisikin vaikka lokakuun loppupuolelle asti.

Jotenkin tähän kultaiseen 5S:ään on toki jo vähän kiintynytkin... Mielestäni kutonen näyttää kultaisena huonommalta kuin 5S, ainakin videoiden ja kuvien perusteella.




Uusi tulee olemaan lähes varmasti Space Gray, sillä musta väri tunnetusti hoikistaa (= hillitsee kehysten kokovaikutelmaa) ja vaihtelun vuoksi kiva saada täysin eri värinen kuin nykyinen.


Tämä ennakko sai muuten vähän varpailleen: http://arstechnica.com/apple/2014/09/hands-on-with-the-iphone-6-and-6-plus-apples-first-crack-at-big-phones/

Lainaus
The 5.5-inch iPhone 6 Plus looks and feels much bigger, and it's harder to hold one-handed. It has a 1080p display, though sleuthing from developer Steve Troughton-Smith has already discovered that these images are actually being rendered at 2208×1242 and downscaled to 1080p. The phone uses a new “3x” graphics mode that calls for assets three times the resolution they would have been on a standard iPhone. Apple used the same method to avoid scaling problems when moving from standard displays to “Retina” displays (2x mode).

We didn’t see any visible blurriness as a result of this scaling, though some UI animations and transitions seemed to be a little choppier than they are on the iPhone 6 or our iPhone 5S—we’ll need to wait for our full review to see just how the A8 chip handles the resolution change. On-screen buttons and other elements on the 6 Plus are a little larger than they are on the 6.

Täysin samoilla sisuskaluilla Plussa tulee olemaan hitaampi kuin perus kutonen, se on selvä. Kysymys kuuluukin: onko Apple kompensoinut plussan isompaa resoa (A8 siis periaatteessa puskee 2208x1242 resoa plussalle) nopeammalla prosessoritaajuudella tai tupla-määrällä RAMia? Nämä asiat selviävät tällä viikolla, kun jengi ajaa asianmukaiset testisoftat luureissaan.


« Viimeksi muokattu: 15.09.2014 19:41 kirjoittanut Ephram »
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Yleinen iPhone-keskustelu (Uudet iPhonet Suomeen 26.9) « Vastaus #740 : 18.09.2014 17:44 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW


Ennakkomyynnit käynnistyy tänä yönä operaattoreilla klo. 00.01. Ilmoitus tästä tullut jo Soneralta ja Saunalahdelta. Puhelimien postitus alkaa kuitenkin ilmeisesti vasta 26.9 eli tällä tavalla ostaessa ei saa luuria käteen julkaisupäiväksi.

Taidan silti yrittää tänä yönä onneani, sillä ei se viikonloppu missään tunnu jos tietää, että maanantaina puhelin napsahtaa varmuudella lähipostiin.

Nyt täytyy jännätä miten pahasti Omppu-ihmiset lyö sivut tukkoon puoliltaöin.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Yleinen iPhone-keskustelu (Uudet iPhonet Suomeen 26.9) « Vastaus #741 : 18.09.2014 18:03 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili Joo kello soimaan ja puoliltaöin sormi F5:lla (eli CMD+Shift+R  ;)). Sitten vaan toivotaan, että saa tilauksen sisään ennen muita.
tallennettu
Vs: Yleinen iPhone-keskustelu (Uudet iPhonet Suomeen 26.9) « Vastaus #742 : 18.09.2014 18:11 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW DNA:lta tuli äsken mailia, jossa mainittiin puhelimien määräksi 300.

Kun ottaa huomioon, että myynti pirstaloituu eri operaattoreiden kesken, niin kyllähän tässä on ihan hyvä mahdollisuus! Tosin sitä ei tiedä, missä suhteessa luureja on. Siellä voi ihan hyvin olla vaikkapa 250 peruskutosta ja 50 Plussaa.

Itselle onneksi kelpaa mainiosti 16 GB:n malli, jota lienee eniten valikoimissa, valitsi sitten perus kutosen tai plussan.


Yötä odotellessa!
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Yleinen iPhone-keskustelu (Uudet iPhonet Suomeen 26.9) « Vastaus #743 : 18.09.2014 18:19 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili Itse päädyin aika helposti valkoiseen 16Gb 6:een.

Enemmän muistia olisi ihan kiva, mutta en rupea maksamaan siitä noin paljoa. Eiköhän tuolla pärjätä, kun musan kuuntelukin on aika minimissä. Paljos tuo pelkkä käyttis nyt söikään tilaa tuosta muistista?
tallennettu
Vs: Yleinen iPhone-keskustelu (Uudet iPhonet Suomeen 26.9) « Vastaus #744 : 18.09.2014 18:25 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Taisi olla 12,5-13 gigaa vapaata tilaa kun puhelimen saat käsiisi. Aivan tarkkaa lukua en muista.

Musiikin streamaan Spotifyllä ja turhia Appeja en puhelimeen tarvitse satakaupalla. Kuvat ja videot vievät tilaa, mutta ne voi varmuuskopioida tietsikkaan säännöllisesti ja tehdä tilaa uusille luurissa. Jotkut haluavat toki kantaa mukanaan koko kuvakirjastonsa puhelimessa, mutta itse en näe sitä tarpeellisena. Ja onhan niitä pilvipalvelujakin sitten.  :)
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Yleinen iPhone-keskustelu (Uudet iPhonet Suomeen 26.9) « Vastaus #745 : 18.09.2014 20:23 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 575 Basaaripisteet: 4 Profiili Kuinkakohan kauan näitä uusia malleja saa odotella, jos nyt skippaan tämän ennakkomyynnin? Haluaisin odotella rauhassa AnandTechin arvostelua ja miettiä rauhassa, mikä malli olisi paras vaihtoehto. Toisaalta en halua odotella kuukausitolkulla seuraavaa myyntierää.

Niin joo ja Spotify Premiumiin offline playlistit vievät jo sen verran tilaa, ettei ainakaan itselleni tuo 16Gb ole vaihtoehto. Kameralla kuvatut videot vievät nekin mukavasti tilaa.
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Re: Yleinen iPhone-keskustelu (Uudet iPhonet Suomeen 26.9) « Vastaus #746 : 18.09.2014 22:50 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili
Itse päädyin aika helposti valkoiseen 16Gb 6:een.

Enemmän muistia olisi ihan kiva, mutta en rupea maksamaan siitä noin paljoa. Eiköhän tuolla pärjätä, kun musan kuuntelukin on aika minimissä. Paljos tuo pelkkä käyttis nyt söikään tilaa tuosta muistista?

Nopeasti se mieli muuttuu. Voisi sittenkin ottaa sen mustan. Valkoisessa lähinnä häiritsee nuo yläreunan reiät ja bezel erottuu niin selvästi näytöstä.
tallennettu
Re: Yleinen iPhone-keskustelu (Uudet iPhonet Suomeen 26.9) « Vastaus #747 : 19.09.2014 00:06 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili Musta näköjään vähän suositumpi väri, kun myi hetkessä useita kymmeniä. Itse taisin olla nyt jotain kymmenes tai sitä rataa, eli pitäisi riittää. Pitää vielä huomenna tarkistaa oma sijoitus jonossa.

Valkoista sen sijaan meni paljon hitaammin, muutama kappale samassa ajassa.

Edit:

Jaajaa, about parikymmentä tyyppiä kerkesi edelle. Toivottavasti piisaa mullekin  :/


« Viimeksi muokattu: 19.09.2014 07:46 kirjoittanut despire »
tallennettu
Vs: Yleinen iPhone-keskustelu (Uudet iPhonet Suomeen 26.9) « Vastaus #748 : 19.09.2014 09:18 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Hyökkäsin soneralle heti kun mahdollista, mutta kun minä sivuille pääsin (00.02) niin iPhone 6+ 16 gb:n kohdalla luki LOPPUUNMYYTY! Niillä oli vain kourallinen niitä laitteita. Tavallista kutosta löytyi enemmän, mutta sitäkin vain 16 GB varianttina.

Nyt alkaa näyttää siltä, että plussaa halajava jäänee kylmästi ilman. DNA:lla tilaukset avautui joskus aamuseiskan jälkeen vasta, mutta ei voi yhtään hahmottaa mitä niillä on varatossa, moniko on tilannut ja koska luuri lähtisi matkaan.


Taidan vaihtaa taktiikaksi sen, että hipsin perjantaiaamusta liikkeisiin.


« Viimeksi muokattu: 19.09.2014 09:27 kirjoittanut Ephram »
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Yleinen iPhone-keskustelu (Uudet iPhonet Suomeen 26.9) « Vastaus #749 : 19.09.2014 10:51 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili iFixit ja iExperts purkivat juuri uudet iPhonet osiin:

iPhone 6 | iPhone 6 Plus

En ole ihan varma oliko tästä jo jostain varma tieto, mutta nyt se näyttäisi ainakin selvinneen, että Plussassakin on vain yksi giga RAM-muistia. Akkukapasiteetti on kyllä, ainakin paperilla, sangen kiitettävä, vaikka häviääkin esim. Note 4:n jättiakulle, jälleen paperilla.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Sivuja: 1 ... 20 21 22 23 24 [25] 26 27 28 29 30 31
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines