Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Kalenteriin linkitetyt tapahtumat
  • iPhone 6 ja iPhone Plus -julkaisu Suomessa: 26.09.2014
Sivuja: 1 ... 26 27 28 29 30 [31]
Tulostusversio
Aihe: Yleinen iPhone-keskustelu  (Luettu 326966 kertaa)
Vs: Yleinen iPhone-keskustelu « Vastaus #900 : 13.09.2017 18:11 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 578 Basaaripisteet: 4 Profiili Nyt kun olen sulatellut tuota iPhone X:n designia, niin ei se kyllä sytytä. Ymmärrän kyllä, että Galaxy S8:sta on pakko jotenkin erottua ja keksiä jokin ikoninen muotokieli aikaisempien iPhonien tapaan, mutta puhelimesta hävisi nyt symmetria kokonaan (Applen tuotteessa äärimmäisen outoa). Tuo musta mötikkä näyttää todella typerältä etenkin landscape modessa. Videoita katsellessa sen nyt sentään saa piiloon kaksoisnapauttamalla.Muuten kyllä upea kapistus. Toivottavasti vuoden tai parin aikana hiovat mötikän/softan symbioosin kuntoon ja laskevat hintaa järkeväksi.
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Vs: Yleinen iPhone-keskustelu « Vastaus #901 : 25.10.2017 13:27 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW https://www.macrumors.com/2017/10/25/apple-reduced-face-id-accuracy-iphone-x/

Onkohan tämä totta? Eli Apple ei saanut valmistettua X:ää tarpeeksi nopeasti, joten se on nyt laskenut FaceID-komponenttien tuotantovaatimuksia, joka johtaa huonompaan sensoriin. Tämä taas tarkoittaisi, että ensimmäisen erän puhelimissa olisi ns. parempaa teknologiaa. Arpajaiset tulossa?

Suomessa X:n ennakkomyynti alkaa perjantaina klo. 10.01. On mielenkiintoista seurata, miten nopeasti laite myy loppuun. Oletettavasti tänne (ja muuallekin) tuleva erä on hyvin pieni, ja kun hypekin on kohdistunut pelkästään tähän malliin, niin uskoisin operaattoreiden sivustojen kaatuilevan perjantaiaamuna.

Materialistinen mieli on ketku; se on kuiskutellut minulle, miten iPhone 6 plus on sittenkin jo niin kulahtanut, raasu ja kolho, ettei olisi ollenkaan häpeällistä ostaa tätä uutta mallia. Ei toisaalta olisikaan, sillä kolme vuotta käyttöikää on nykyajan älypuhelimelle ihan hyvin. En minä X:ää tarvitse, mutta jokin osa minussa haluaa sen, onhan se ensimmäinen iPhone sitten kutosen, jonka fyysistä muotokieltä on toden teolla peukaloitu.

Syitä olla hankkimatta sitä on noin 1179. Tai no, jos lasketaan, että hyväksyisin vielä n. 800 euron hinnan, jää niitä vielä 379.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Yleinen iPhone-keskustelu « Vastaus #902 : 25.10.2017 14:13 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 780 Basaaripisteet: 6 Profiili Ensimmäiset luurit saapuivat hypisteltäväksi devausta varten ja en vielä osaa sanoa sen kummempaa mielipidettä. Muotoilu, sekä ulkoisesti, että IOS 11:ssa UI:n puolesta on vähän liian pyörää omaan makuuni, joka näyttää aina vähän halvalta. Toisaalta materiaalit ovat tietenkin laadukkaita, joten kädessä ei tunnu natisevalta romulta.

Tulee monelle firmalle kiire korjata sovelluksiaan, kun hirveä määrä sovelluksia on jopa täysin rikki tällä hetkellä, ainakin pikaisen testailun perusteella. Nappulat pomppivat minne sattuu, varsinkin jos sovelluksissa on käytetty 3rd party kirjastoja.

Oman luurin pitäisi saapua lähiaikoina. Nähtäväksi jää, miten paljon lastentauteja tulee esiin myöhemmin. Kunhan nyt ei samanlainen susi kuin uusi Macbook Pro. iPhone 8 varmaan huomattavasti järkevämpi ja turvallisempi ostos tässä vaiheessa monelle. Tai oikeastaan iPhone6 tai plus versio kaikkein järkevin, koska käytännön erot ovat niin minimaaliset uudempiin malleihin nähden.« Viimeksi muokattu: 25.10.2017 14:21 kirjoittanut MasterTK »
tallennettu
Vs: Yleinen iPhone-keskustelu « Vastaus #903 : 27.10.2017 19:53 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 578 Basaaripisteet: 4 Profiili iPhone X:n rikkinäisen näytön korjaus maksaa 321 euroa, muut korjaukset 611 euroa takuun ulkopuolella.

Alkanut kyllä suunnattomasti vituttamaan tämä Applen alati kasvava ahneus.
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Vs: Yleinen iPhone-keskustelu « Vastaus #904 : 27.10.2017 21:19 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 518 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW Kallista juu, mutta vakuutus korvannee paljon pienemmillä kuluilla. Pudotin kerran Macbookini ja rikkihän se meni. 100€ omavastuulla sain uuden koneen.
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Vs: Yleinen iPhone-keskustelu « Vastaus #905 : 04.11.2017 07:05 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Kävin koklaamassa X:ää eilen myymälässä. Järki pysyy toistaiseksi päässä, vaikka puhelimen design onkin jälleen erittäin houkutteleva (sen painon tunteesta tulee mieleen niin ikään lasinen nelossarja). Raudan vikkelyydestä huolimatta kymppi ei kuitenkaan tee mitään sellaista, jota en voisi tällä hetkellä 6 Plussalla tehdä. En minä kuitenkaan niin paljon someta, valokuvaa tai pelaa pelejä puhelimella, että kasvanut nopeushyöty johtaisi huomattavasti pienempään käyttöaikaan.

Älypuhelin on taantunut minulla enemmän perinteiseksi kommunikaatiovälineeksi leikkikalun sijasta. Puhelimeksi! Luoja sentään! Vuosipäivitykset eivät myöskään tunnu enää kovin jännittäviltä. Miksi? Vallitsiko Steve Jobsin ympärillä todella niin suuri taika-aura, että hän sai minut hehkuttamaan 3G -> 3GS -tyylisiä päivityksiä? Tuohon aikaan uutta omppua sai tosin Soneralta n. 500 eurolla, jos sitoutui samalla llittymään. Vanhan mallin myymällä sai vaihdettua uuteen pikkurahalla.


« Viimeksi muokattu: 04.11.2017 07:16 kirjoittanut Ephram »
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Yleinen iPhone-keskustelu « Vastaus #906 : 04.11.2017 12:49 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Järkeäkin voi vuosien myötä siunaantua.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Yleinen iPhone-keskustelu « Vastaus #907 : 04.11.2017 17:35 »
Doinkki Öy Jäsen Viestejä: 587 Basaaripisteet: 0 Profiili Itte olen kohta pärjäillyt jo 4 vuotta 5s:llä ja oikeastaan vasta hiljattain on alkanut käyttö hieman tahmaamaan. Potentiaalinen päivitys olisi omalla kohdallani varsin todennäköisesti SE, koska pidän juuri tästä koosta. Suorituskyvyltään SE taitaa muutoin olla hyvin likellä 6s:ää ja akkukesto taisi olla myös ymmärtääkseni varsin bueno.
Voice of The World.
tallennettu
Vs: Yleinen iPhone-keskustelu « Vastaus #908 : 04.11.2017 22:19 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 780 Basaaripisteet: 6 Profiili Kaveri hajotti oman X-luurinsa eilen. Ehti kahdeksan tuntia käyttää. Näyttö kopsahti pöydän kulmaan ja halkesi.  :lol:

Sain myös omani ja pääsin kokeilemaan Face ID:tä viimein. Toimii kyllä hämärässä, mutta kaupungilla tuli aika ajoin kaupoissa käydessä ongelmia liikkeiden valojen takia, eikä toiminutkaan enää joka kerta kunnolla. Koko idea on minusta muutenkin aivan turha paska ja varmaan seuraavassa versiossa palataan takaisin sormenjälkeen, kunhan saavat skannauksen toimimaan tällaisen koko puhelimen mittaisen ruudun päällä.

Puhelin tuntuu premium-tuotteelta, mutta rehellisesti sanottuna pitää olla aika tyhmä, jos tällaisen ostaa omilla rahoilla. Eipä näissä puhelimissa ole oikein tapahtunut mitään mullistavaa vuosikausiin ja kuten epikin sanoi, niin iPhone6+ on uutta ulkonäköä lukuunottamatta lähes sama tuote. Kutosessakin on enemmän kuin tarpeeksi suorituskykyä mihin tahansa, eikä oma 6+ koskaan hyytynyt tai hidastellut kertaakaan.tallennettu
Vs: Yleinen iPhone-keskustelu « Vastaus #909 : 01.11.2018 07:26 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW


Syvällä Keski-Espoon uumenissa kerrotaan legendaa miehestä, joka täysin tyytyväisenä nykyiseen iPhone 6 Plussaansa käveli Apple-kauppaan, näki siellä punaisen iPhone XR:n ja otti sen käsilleen. Tämän kohtaamisen jälkeen tämä mies välittömästi tiesi, mitä seuraavaksi pitäisi tehdä.

Neljän vuoden putki on nyt katki: visuaalisesti hienoimman näköinen iPhone, minkä Apple on koskaan tehnyt, on käytössäni.

Kohinaa ja vihapuhetta netissä aiheuttanut näyttö on osoittautunut, lupausten mukaisesti, huippuluokan IPS LCD:ksi, kypsään ikään kasvaneen tekniikan jalokiveksi, jonka hieman matalampi resoluutio saattaakin pitkässä juoksussa kääntyä plussaksi, kuten muita Apple-puhelimia vikkelämpänä pidempään pysytellyt iPhone SE kertoo. Merkitseekö 300 ppi:n yli menevä resoluutio jotain jollekulle? Totta kai. Minulle ei niinkään. Näyttö on väreiltään merkittävästi tarkempi ja iskevämpi kuin 6 Plussan vastaava. Tumman pään toistossa toki otetaan turpaan OLEDilta, niin että raikaa, sen tietää ja huomaa ihan jokainen toimivat silmät omaava, varsinkin illalla ja vähässä valaistuksessa laitetta käytettäessä.

XR:n kehuttu akku vaikuttaisi sallivan 40-80 prosentin välillä syklittämisen, mikä pitää tutkitusti akun freesimpänä pidempään, kuin jos sen lataisi aina täyteen. Ensimmäisenä käyttöpäivänä latasin sen hieman yli kahdeksankympin, ja myöhään illalla mehua oli jäljellä vielä yli 60%. Nykyiset älypuhelimet näyttävät kestävän kevyen käyttäjän käsissä melkoisia aikoja, ja se on kieltämättä yllätys. Veikkaan, että sadasta nollaan -käytöllä saattaisin päästä XR:llä jopa kolmeen päivään.

Nopeudesta sen verran, että neljän vuoden gäppi laitteiden välillä (verrattuna 6 Plussaan) toki näkyy, muttei ole läheskään yhtä suuri kuin takavuosina (jos verrataan vaikkapa originaalia iPhonea 4S:ään). Lisänopeus on silti mukava juttu, ja sekin miellyttää, että XR on kasvaneesta näytön koosta huolimatta hieman pienempi puhelin mitoiltaan kuin 6 Plus. Epäilemättä tässä puhelimessa riittää puhtia tuleviin käyttöjärjestelmäpäivityksiin, ellei Apple uunoile seuraavan iOS:n huhuttujen uudistusten kanssa aivan totaalisesti.  

Täällä siis yksi hyvin tyytyväinen XR-käyttäjä ensimmäisen kokonaisen käyttöpäivän perusteella.

www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Sivuja: 1 ... 26 27 28 29 30 [31]
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines