Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 ... 10 11 12 13 14 [15]
Tulostusversio
Aihe: Kaiuttimet, kuulokkeet, äänentoisto  (Luettu 226437 kertaa)
Re: Kaiuttimet, kuulokkeet, äänentoisto « Vastaus #420 : 16.10.2023 02:26 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 952 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Stremio on muuten aika pätevä softa. Sitä voi käyttää ihan laillisiin tarkoituksiin, mutta VPN:n kanssa voi merirosvota kätevästi.
Play-Asia
tallennettu
Vs: Re: Kaiuttimet, kuulokkeet, äänentoisto « Vastaus #421 : 17.10.2023 09:24 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 518 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW
Kiitos vielä Kabanossille joka aikoinaan tästä vinkkasi!

Onkohan VPN:stä kiinni, että toimiiko. Josko google olisi tukkinut suosituimmat?

No problemo! Toimii muuten myös (ainakin) Netflixiin. Maksan Ultimatesta n. 4€/kk Turkin kautta.

VPN:stä sen verran, että käytin  jotain niitä yleisimmin mainostettuja, tyyliin NordVPN. Saattoi vaatia jotain välimuistin tyhjennystä tai vastaavaa, että tunnisti maan oikein. Argentiinan kautta tosiaan oma YouTube tällä hetkellä.

Perhana on kyllä jutkuilu tehty vaikeaksi. Kokeilin VPN:llä matkata Turkkiin, mutta Netflix pyysi vahvistamaan tilin Turkin numeroon. Tyssäsi siihen.

Kokeilin seuraavaksi broidin tilillä omalla kortilla, ei suostunut maksutavaksi ottamaan toisen korttia.

Nyt pitäisi ensin luoda oma tili ilmeisesti suomalaiseen Netflixiin ja maksaa kuukauden verran törkyhintaa ja sitten vaihtaa VPN:n kautta 199 liiran (6,8e/kk) Ultraan.

Mä aloitin netistä ostetuilla Netflix-lahjakorteilla. Turkin markkinoille suunnattuja. Niitä otin ensin puoleksi vuodeksi, sen jälkeen on laskutus jatkunut ihan normaalisti Nordean luottokortilta. Lokakuun veloitus 4,67€.
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Vs: Kaiuttimet, kuulokkeet, äänentoisto « Vastaus #422 : 20.10.2023 12:12 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 705 Basaaripisteet: 2 Profiili Nyt on ollu vajaa pari kuukautta Genelec G Twot kuuntelussa ja eihän noihin voi olla kuin tyytyväinen. Aika sopivat pieneen huoneeseen, melkein jopa liian järeät. Seinän heijastus iskee kovimpaan bassoon joskus niin että alkaa hiukan ulisemaan tms. ja bassosta tulee vähän puuroa, mutta ongelma koskee selvästi vain tietyn taajuista bassoa ja sen saa korjattua kokonaan vähän säätämällä kaiuttimen omaa taajuus konffia takana olevista "napeista".

Ja äänihän on vakuuttava kuten kaikki Geneleceistä sanookin. Ensimmäisellä kuuntelu kerralla hymyilin oikeasti sitä kuinka hienolta biisit kuulosti. Vieläkin tulee parhauden fiiliksiä joskus kun ottaa sen 10-15min ihan vain sille että kuuntelee muutaman biisin rauhassa.

Siltikin eniten vakuuttaa kaiuttimien suuntaus. Seinä toki heijastaa ääntä jonkin verran, mutta itse kaiutin ei levitä ääntä kokohuoneeseen vaan se tulee juurikin sinne mihin se on suunnattu. Ääni on ihan erilainen kun sitä kuuntelee sivusta, ylempää tai alempaa. Mikä on kerrassaan mahtavaa kun kyseessä on kämppä jossa ääntä ei saisi kauheasti vuotaa huoneesta ulos. Ajattelin että täytyy iltaisin kuitenkin pelailla ja katsoa leffat jne. kuulokkeilla, mutta eipäs tarvikkaan! Genelecit ei vuoda yläkertaan kuin poikkeuksena, eli kovimmat ja matalimmat bassot, ja hiukan luulen että siinäkin on paljon kyse seinän heijastuksesta. Vaikka basso nyt on tietty sellainen joka kuuluu aina läpi jollain tasolla.

Kaikkihan Genelecejä käyttävät tuntuu niitä suosittelevan, mutta siirryn lampaana tämän joukon jatkoksi. 858€ niihin meni, mutta ei kyllä kaduta yhtään ja normihinnallakin olisi ollu hyvä ostos.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Sivuja: 1 ... 10 11 12 13 14 [15]
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines