Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: [1] 2 3 4 5 6 ... 15
Tulostusversio
Aihe: Kaiuttimet, kuulokkeet, äänentoisto  (Luettu 214515 kertaa)
Kaiuttimet, kuulokkeet, äänentoisto « : 26.06.2007 10:48 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 696 Basaaripisteet: 2 Profiili Teinpähän tälläisen kun itseltäni tuli aiheesta kysyttävää. Katselin että tuola MP3 threadissa on jo kuuloke juttua, mutta aihe kuitenkin on loppujen lopuksi ihan eri. Mode saa käyttää auktoriteettiaan ja yhdistää aiheet jos tuntuu paremmalta.

Mutta sitten kysymykseeni:

Pitäisi saada langattomat kuulokkeet. Sellaiset jotka saan TV:seen ja PC:seen kiinni, eli onkos se 3,5mm plugi. Olen hiukan katsellut ympärilleni mutta hinta erot ovat todella huimia. Joten kysynkin että onko laaduissa yhtä suuria eroja? En nyt ole hakemassa mitään huippuja, mutta en mitään perus paskojakaan joita saa laitteiden mukana. Eli siis: Neuvoja? Ehdotuksia?


« Viimeksi muokattu: 26.06.2007 13:23 kirjoittanut Suurvisiiri »
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Re: Kaiuttimet, kuulokkeet, äänentoisto « Vastaus #1 : 26.06.2007 11:28 »
Faiska Jäsen Viestejä: 427 Basaaripisteet: 4 Profiili Jos haluat langattomat kuulokkeet joita tulee käytettyä paljon niin niihin kannattaa kyllä sijoittaa aika paljon. Parilla kympillä saa vain kokemukseni perusteella sellaisia joissa on todella lyhyt käyttöaika ja äänessä häiriöitä. Ja nykyään tuo Bluetooth-yhteys taitaa olla aika IN.

Itse en langattomiin kuulokkeisiin luota vaan omistan Koss Pro4AA Titanium kuullokkeet. Pidän siitä että äänet kuuluvat kirkkaasti ja selkeästi eikä puuroutuvana paskana.
Sitten jos haluan vähän bassoa niin niitä varten on nuo 70 ohmiset Sonyn repaleet. Kossin kuulokkeissa on ohmeja 250, joten ääni on aika julmetun kirkas.
 
tallennettu
Re: Kaiuttimet, kuulokkeet, äänentoisto « Vastaus #2 : 26.06.2007 13:21 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 696 Basaaripisteet: 2 Profiili Joo on tarkoitus käyttää rahaa hiukan enemmän kuin 20€ :) Vaikka tuskin 100€:on mennään. Langallisiakin ajattelin mutta loppujen lopuksi se johtokin alkaa kyrsimään. Varsinkin kun nykyään konsoleissakin alkaa olemaan langattomia ohjaimia. Onkos niissä langallisissa kuinka paljon kasvun varaa sillä johdolla? Sen pitäisi olla varmaan ainakin 4-5m...
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Re: Kaiuttimet, kuulokkeet, äänentoisto « Vastaus #3 : 26.06.2007 14:03 »
Faiska Jäsen Viestejä: 427 Basaaripisteet: 4 Profiili Varmaan aika harvoissa kuulokkeissa on 5 metrinen johto. Näissä minun Sonyn kuulokkeissa on 3.5 metriä pitkä ja se on tosi hankala esim. mp3-soittimen kanssa, kun se pitää kääriä jonnekin taskuun. Ja se on muutenkin huono kun se on aina jaloissa ja menee sotkuun. Kosseissa on vähän parempi (kuten kuvasta näkyy), koska se on tuommoinen venyvä.

Mutta kyllä konsolilla pelatessa ne langattomat on paras vaihtoehto, koska silloin ollaan aika kaukana töllöstä. Kannatta varmaan katella noita 60-100 eurin Sennheisereitä. Esim RS 120 tai RS 130. Se on sen verran laadukas merkki että pitäisi kyllä pelata.
tallennettu
Re: Kaiuttimet, kuulokkeet, äänentoisto « Vastaus #4 : 26.06.2007 15:58 »
lloyf Jäsen Viestejä: 99 Basaaripisteet: 0 Profiili Itellä on nyt ollu kohta vuoden käytössä Sennheissurin HDR 140 (~160e) ja kyllä nää ihan pätevät vehkeet on. Äänenlaatu pelaa, sopii päähän, akut kestää yms. Ainoo haitta mitä on esiintyny on äänen säröily ajoittain, mut tätä esiintyy tosiaan vaa harvoin. Jostain naapurin pölynimurista ottaa häiriöitä tai jotain..

 

Ja nykyään tuo Bluetooth-yhteys taitaa olla aika IN.

Bluetooth on paska protokolla äänen siirtoon.
"That deaf, dumb and blind kid plays by sense of smell"
tallennettu
Re: Kaiuttimet, kuulokkeet, äänentoisto « Vastaus #5 : 26.06.2007 16:16 »
Faiska Jäsen Viestejä: 427 Basaaripisteet: 4 Profiili

Ja nykyään tuo Bluetooth-yhteys taitaa olla aika IN.

Bluetooth on paska protokolla äänen siirtoon.

Jahas. No hyvä että korjasit.

Varmasti on hyvät nuo sennheiserit ainakin hinnasta pääteltynä. Mistä yleensä ostatte/tilaatte kuulokkeita?
tallennettu
Re: Kaiuttimet, kuulokkeet, äänentoisto « Vastaus #6 : 26.06.2007 16:56 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili
Itellä on nyt ollu kohta vuoden käytössä Sennheissurin HDR 140 (~160e) ja kyllä nää ihan pätevät vehkeet on. Äänenlaatu pelaa, sopii päähän, akut kestää yms. Ainoo haitta mitä on esiintyny on äänen säröily ajoittain, mut tätä esiintyy tosiaan vaa harvoin. Jostain naapurin pölynimurista ottaa häiriöitä tai jotain..

Nuo ovatkin varmaan hinta-asteikossa ensimmäiset pätevät langattomat. Tai no riippuu mitä ääneltä vaatii.

Itselläni on Sennheiserin HD 555 kuulokkeet joihin olen ollut varsin tyytyväinen. Kuulokkeet ovat erittäin mukavat päässä ja korvat uppoavat helposti kokonaan kuppien sisään. Tähän ostopäätökseen päädyin kun Sellon Mustassa Pörssissä sai vapaasti kokeilla Sennheiserin mallistoa. Mielestäni hintalaatusuhteeltaan paras. Hinta oli n. 100€.Kannettavien kanssa käytän tosiaan Kossin KSC75 -läppiä, jotka ajavat asiansa. Ero esim iPodien perusnappeihin on merkittävä.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Re: Kaiuttimet, kuulokkeet, äänentoisto « Vastaus #7 : 26.06.2007 17:48 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 696 Basaaripisteet: 2 Profiili Eli minimi hinta langattomille kuulokkeille taitaa olla 150€. Voiko tähän nyt reagoida muuten kuin sanomalla: Voi perse. Miksi ihmeessä kaiken pitää maksaa niin pirusti. *huokaus*...taytyy varmaan tyytyä langallisiin...ja hommata jostain jonkinlainen "jatkoroikka" :-\ Toinen vaihtoehto on että jätän uuden kännykän ostamatta...hmmm...........eihän se vanha kyllä ole kuin vasta about 4-5vuotta vanha....*ittu
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Re: Kaiuttimet, kuulokkeet, äänentoisto « Vastaus #8 : 27.06.2007 10:18 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili
Ero esim iPodien perusnappeihin on merkittävä.
iPodien perusnapit ovat muuten yllättävänkin kamalat, ottaen huomioon itse laitteen laadun. Toista se oli esimerkiksi (nyt jo edesmenneissä) Sony Beanin defaulttinapeissa. Huikea muotoilu ja todella hyvä äänenlaatu bassoista diskanttiin. Laitteen mukaan pakatuiksi erittäin laadukkaat pelit, vaikka tietty aina rahalla saa parempaakin.

Itsehän olen jo pidempään soitellut mp3:sia sellaisilla Sonyn parinkympin norminapeilla. Sekä muotoilu että äänenlaatu perushyvää. Syy tähän valintaan kuitenkin pääasiassa on se, etten siedä ajatustakaan mistään korvanraiskaus-penetraatio-kuulokkeista, joita suurin osa laadukkaammista napeista nykyisin on. Ehkä sillä pääsisi syvempään musiikkikokemukseen, mutta mielenterveys menee edelle. Korvatulpat keikoilla ovat jo tarpeeksi.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Re: Kaiuttimet, kuulokkeet, äänentoisto « Vastaus #9 : 27.06.2007 11:56 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 696 Basaaripisteet: 2 Profiili
Itsehän olen jo pidempään soitellut mp3:sia sellaisilla Sonyn parinkympin norminapeilla. Sekä muotoilu että äänenlaatu perushyvää.
Samoin. Ovat jopa yllättävän hyvät. Toinen syy on tietty se että soittimen alkuperäiset kuulokkeet olivat kohteliaasti sanottuna surkeat. Ajatelin kuitenkin ostaa ishan erilliset kuulokkeet tietokoneeseen ja konsolilla pelaamiseen. Ja jostain syystä minun korvia alkaa särkemään kun pidän pidemmän aikaa niitä nappeja. Ja siis en tarkoita että särkisi korvan "sisältä", eli kuuntelisin liian kovalla, vaan sitä että ihan korvaa alkaa särkemään.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Re: Kaiuttimet, kuulokkeet, äänentoisto « Vastaus #10 : 27.06.2007 13:11 »
TseiTsei Jäsen Viestejä: 262 Basaaripisteet: 1 Profiili Kenelläkään kokemuksia Askon Race-tuolista? ;D

Nyt lähtee tarjoushintaan 99 €.
Nice beaver!
tallennettu
Re: Kaiuttimet, kuulokkeet, äänentoisto « Vastaus #11 : 28.06.2007 20:59 »
voEtto siinähän kärvistelet! Jäsen Viestejä: 38 Basaaripisteet: 0 Profiili Tänään tuli postilla kotiin uudet kuulokkeet jo rikki menneiden vanhojen AKG:n tilalle.Kossart h50

Skenegroup|net:in arvostelu sai minut vakuuttuneeksi ruotsalaisvalmisteisten kuulokkeiden hinta/laatu-suhteesta, n.60e hyvistä kuulokkeista ei ole paljoa. Paketti lähti eilen tulemaan CDON.com:sta ja oli jo hieman yllättäen tänään perillä. Nyt muutaman tunnin testailun jälkeen täytyy sanoa, että hyvät pelikuulokkeet tuli ostettua. Mikki on kuulemma todella puhdasääninen, kuulokkeet toistavat peliäänet tarkasti ja basson sopivan muhkeasti. Kuulokkeet ovat myös juuri sopivan painoiset ja pehmusteet kivan tukevat mutta eivät kuitenkaan paina korvia.

Täytyy kyllä tunnustaa, etten mikään HiFisti näiden kuulokojeiden kanssa ole, mutta ainakin omasta mielestäni tuli ostettua pitkästä aikaa laatua. Suosittelen pc-pelaajille armotta. :)
tallennettu
Re: Kaiuttimet, kuulokkeet, äänentoisto « Vastaus #12 : 28.06.2007 21:41 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 696 Basaaripisteet: 2 Profiili
Kossart h50

Nuo tuntuisivat hyvältä minullekkin. Mutta että 2m pitkä johto? Eihän se riitä mihinkään. Aivan onnettoman lyhyt. Onko kaikissa kuulokkeissa oikeasti noin lyhyet kaapelit?

Kuinkakohan paljon lisäpätkä tuota kaapeli toisi kohinaa ääneen? Kokemuksia?
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Re: Kaiuttimet, kuulokkeet, äänentoisto « Vastaus #13 : 28.06.2007 22:22 »
voEtto siinähän kärvistelet! Jäsen Viestejä: 38 Basaaripisteet: 0 Profiili
Lainaus käyttäjältä: JayeizH
Nuo tuntuisivat hyvältä minullekkin. Mutta että 2m pitkä johto? Eihän se riitä mihinkään. Aivan onnettoman lyhyt. Onko kaikissa kuulokkeissa oikeasti noin lyhyet kaapelit?

Kuinkakohan paljon lisäpätkä tuota kaapeli toisi kohinaa ääneen? Kokemuksia?

Minun työpisteellä tuo 2m on juurikin sopiva mitta, kone sijaitsee pöydän vieressä lattialla ja johdot ovat kiinni etupaneelissa. Koneen taaksehan tuo johto ei kyllä yltä.

Lisäkaapelista voin sanoa sen verran, että kaikki ylimääräinen on aina vain pahasta.
tallennettu
Re: Kaiuttimet, kuulokkeet, äänentoisto « Vastaus #14 : 29.06.2007 20:30 »
Minna Jäsen Viestejä: 567 Basaaripisteet: 0 Profiili
Itse en langattomiin kuulokkeisiin luota vaan omistan Koss Pro4AA Titanium kuullokkeet.

Kosseista on vain ja ainoastaan hyviä kokemuksia. Paljollakos tuollaiset kuulokkeet mahtaa saada?
030906 | 190308
tallennettu
Re: Kaiuttimet, kuulokkeet, äänentoisto « Vastaus #15 : 29.06.2007 22:05 »
Faiska Jäsen Viestejä: 427 Basaaripisteet: 4 Profiili
Itse en langattomiin kuulokkeisiin luota vaan omistan Koss Pro4AA Titanium kuullokkeet.

Kosseista on vain ja ainoastaan hyviä kokemuksia. Paljollakos tuollaiset kuulokkeet mahtaa saada?

Juu itelläkin on tuo Koss luotetuin merkki. Verkkokaupasta vilasin niin oli 155euroa, mutta ulkomailta tilattuna saa varmasti halvemmalla. Mutta jos haluaa enemmän jytybassoa kannattaa valita vähempi ohmiset. Ja jos haluaa käyttää soittimen kanssa niin vähemmän painavat.

Kossin 50euron kuullokkeissa on yleensä hyvä ääni ja laatu.
tallennettu
Re: Kaiuttimet, kuulokkeet, äänentoisto « Vastaus #16 : 29.06.2007 22:37 »
Sarkoni Jäsen Viestejä: 435 Basaaripisteet: 0 Profiili
Kossin 50euron kuullokkeissa on yleensä hyvä ääni ja laatu.

Totta. Itselläni PX100-malli ja olen kyllä ottanut ne käyttöön joka paikassa. Lenkkikuulokkeiksi ne ostin, mutta pistelivät niin rajusti näitä joitain Logitchin PC-kuulokkeita pyllyyn, että en ole niitä sen jälkeen tarvinut. Ja muutenkin aivan loistavat vehkeet nämä. Sopivan kevyet ja nahkapehmusteet sangoissa ovat oikein mukavat, vaikka saisivat ulottua hieman pidemmälle päälakea kohti (alienien pitkulaisia päitä ajattelin). Mutta todella suositeltavat. Mitään todellisia hifikuulokkeita en ole koskaan edes kokeillut, joten en mitään erityisen huonoa voi PX100:sta sanoa.

Mutta voi helkutti. Hieman ennen post nappulan painamista huomasin, että puhuinkin Sennheisereista. Ei se mitään. Kaikkia täten Sennheiserit ja Kossit sekoitettuani varmaan kiinnostaa ikuinen argumentti, Porta Pro vs. PX100, mihin itse vastaisin tietenkin omani, eli PX100. Kovinkaan syvällisesti en ole Kosseilla kuunnellut, mutta tykkäsin enemmän Senkuista. Niissä on jonkin verran kirkkaampi ääni, mutta Porta Proiden design oli kuitenkin se syy, miksi en niitä ostanut.
tallennettu
Re: Kaiuttimet, kuulokkeet, äänentoisto « Vastaus #17 : 29.06.2007 22:46 »
Minna Jäsen Viestejä: 567 Basaaripisteet: 0 Profiili Näytti vaan niin näteiltä nuo, ja vielä Kossit, niin kuulostaa hyvältä. MP3:ssa tuntuu Kossin kuulokkeet olevan ainoastaan korvaan sopivat, niin jäänyt hyvä maku niistä. Ja kyllähän sitä hyvistä voi maksaakin.
030906 | 190308
tallennettu
Re: Kaiuttimet, kuulokkeet, äänentoisto « Vastaus #18 : 30.06.2007 10:41 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 696 Basaaripisteet: 2 Profiili Olin jo tyytynyt että hankin ilmeisesti ihan langalliset kuulokkeet ja siihen lisäpätkän johtoa. Katselin sitten tuossa hintoja kuulokkeista ja ajattelin että ok kuulokkeet saa jo 50€:lla kun nuo Sarkonin kehumatkin on vain 37€ verkkokauppa.comissa. Mutta sitten osui silmään jatkopätkä. Tietylle kuulokesarjalle tehty 3m jatkopätkä kustantaa 30€! Siis 3m 30€!? WTF? 10€ per metri. Aivan mieletön hinta. Kuulokkeissa saattaa olla jo sen 2m piuha itsessään ja hinta jää alle 50€ niin pelkkä piuha 10€ per metri!? Pienet katteet...

Kai se on pakko oikein mennä kuunteleen niitä halpoja langattomia liikkeisiin, kun montaa kymppiä ei enään tarvi maksaa lisää siihen 50€+ 3-4m lisäjohto.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Re: Kaiuttimet, kuulokkeet, äänentoisto « Vastaus #19 : 30.06.2007 13:56 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili Kai niitä lisäjohtoja nyt saa halvemmallakin kuin 30€, pitää vain osata etsiä oikeista kaupoista. Käsittääkseni kyse on kuitenkin vain kolmesta metristä piuhaa ja kahdesta stereo-plugista.

Suosittelen katsomaan tuolta, jos et vielä ole käynyt. Aika reilusti kaikkea musakamaa, kuten piuhoja.

http://www.thomann.de/fi
tallennettu
Re: Kaiuttimet, kuulokkeet, äänentoisto « Vastaus #20 : 30.06.2007 15:00 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 696 Basaaripisteet: 2 Profiili No niin. Ostin Prismasta 5m extra kaapelia ja testailen nyt sitä nappikuulokkeiden kanssa. Ei ainakaan kauheasti tunnu häiriötä tulevan. Pieni kohina tuntuisi olevan, joka kuuluu varsinkin kun on ilman ääntä kuulokkeet korvissa. Mutta se vika taitaa olla ihan kuulokkeissa.

Katselin Gigantissa Phillipsin langattomia jotka olis ollu 74€. Lataus helppoa, laittaa vaan kuulokkeet telineeseen ja se on siinä. Yhteys tyyppinä on Wi-Fi. En niitä sitten vielä uskaltanut ostaa kun ajattelin että testaan ensin jatkokaapelia. Ja nyt tuntuisi ainakin että tämä jatkokaapeli on ihan ok. Tiedä sitten kuinka vaikuttaa kun on hiukan parempi laatuiset kuulokkeet kyseessä...pitää varmaan käydä jotkut hakemassa jostain ja palauttaa jos tuntuu *askalta jatkokaapelin kanssa ja ottaa sitten ne Phillipsit...
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Re: Kaiuttimet, kuulokkeet, äänentoisto « Vastaus #21 : 31.08.2007 19:25 »
tombbi Jäsen Viestejä: 126 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Juu, elikkäs headsetti olisi haussa. Nyt on Verkkokauppa.comista sattunut silmiin Creativen Fatal1ty Gamer Headset. Hintaa kuulokkeilla löytyy se hitusen päälle kolmekymppiä, mikä vaikuttaisi ihan mukavalta. Ja kuulokkeista saa mikin irti, mikä on positiivista.

Tekniset tiedot:

    * Kuulokkeet

          o Elementit: 40 mm Neodyymi-magneetti
          o Taajuusvaste: 20 Hz - 20 kHz
          o Impedanssi: 32 ohmia
          o Herkkyys (1 kHz): 110 dB/mW

    * Mikrofoni

          o Tyyppi: häiriöääniä poistava kondensaattori
          o Taajuusvaste: 100 Hz - 15 kHz
          o Impedanssi: <10 kohmia
          o Herkkyys (1 kHz): -40 dBV/Pa
          o Johdon pituus: 2.5 m hapeton kuparikaapeli
          o Liitännät: 1/8" / 3.5 mm kullatut stereoliittimet
          o Nettopaino: 200 g (ilman pakettia)

Onko kellään kokemuksia kyseisistä kuulokkeista, että ovatko ne hyvät vai täyttä paskaa? Niin ja ovatko nuo koko korvan peittävät?


« Viimeksi muokattu: 01.09.2007 21:20 kirjoittanut tombbi »
I see your face but I can't decide now
If it's real or just in my mind
I see your face, and it says with a smile
"Welcome to hell, 'cause this is where you'll die"
tallennettu
Re: Kaiuttimet, kuulokkeet, äänentoisto « Vastaus #22 : 02.09.2007 17:31 »
tombbi Jäsen Viestejä: 126 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Eikö ketään osaa auttaa? Pitäis nääs pian saada tietää... (sori tuplapostaus)
I see your face but I can't decide now
If it's real or just in my mind
I see your face, and it says with a smile
"Welcome to hell, 'cause this is where you'll die"
tallennettu
Re: Kaiuttimet, kuulokkeet, äänentoisto « Vastaus #23 : 02.09.2007 19:25 »
voEtto siinähän kärvistelet! Jäsen Viestejä: 38 Basaaripisteet: 0 Profiili
Eikö ketään osaa auttaa? Pitäis nääs pian saada tietää... (sori tuplapostaus)

Parhaiten tietää itse kokeilemalla, ei se että joku toinen on niitä jo kokeillut niin pakosti kerro kaikkea.

Ja en kyllä menisi halpaan merkkituotteeseen luottamaan...
tallennettu
Re: Kaiuttimet, kuulokkeet, äänentoisto « Vastaus #24 : 02.09.2007 21:26 »
tombbi Jäsen Viestejä: 126 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW
Eikö ketään osaa auttaa? Pitäis nääs pian saada tietää... (sori tuplapostaus)

Parhaiten tietää itse kokeilemalla, ei se että joku toinen on niitä jo kokeillut niin pakosti kerro kaikkea.

No joo, mutta antaa se jotain suuntaa kuitenkin... Ja kun netistä on tilaamassa, niin siinä ei pahemmin itse kokeilla ensin... Mutta kattellaan nyt...
I see your face but I can't decide now
If it's real or just in my mind
I see your face, and it says with a smile
"Welcome to hell, 'cause this is where you'll die"
tallennettu
Re: Kaiuttimet, kuulokkeet, äänentoisto « Vastaus #25 : 03.09.2007 00:38 »
Tan Jäsen Viestejä: 703 Basaaripisteet: 1 Profiili http://www.ultimateears.com/_ultimateears/products/superfi/superfi5pro_description.php

Meikäläinen on käyttänyt nuita kuulokkeita nyt vuoden päivät ja paremmilla vehkeillä en ole vielä musiikkia kuunnellut, hintansa arvoiset aivan täysin. :)

Mutta nyt on tullut ongelmia, toisesta napista on hävinnyt basso ja volyymi täysin, ääni kuuluu mutta tajuttoman hiljaa, sen verran olen saanut selville että vika on itse napin sisällä, ei johdossa, johdon ja napin liitoksessa tai muualla. Jonkinlainen kosketushäiriö tuon kotelon sisällä luultavasti ja vitutus on suuremmoinen. Jos kenelläkään on ideoita miten ongelman voisi mahdollisesti korjata niin kelpaisi kyllä. :/
tallennettu
Re: Kaiuttimet, kuulokkeet, äänentoisto « Vastaus #26 : 17.09.2007 19:59 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili Kiinnostaisi pikkasen ostaa uudet nappikuulokkeet, mutta näiden vertailu osoittautui astetta hankalammaksi hommaksi. Sennheiserin CX300:et vaikuttaa varsin päteviltä napeilta, mutta AKG:n 324 P:t ovat ilmeisesti sitten aivan samat teknisesti, mutta pari kymppiä edullisemmat. Sitten on vielä JBL:llä vastaavat.

Verkkokauppa.comia selatessani heräsi kuitenkin mielenkiinto Creativen edullisia EP-635:ia kohtaan. Hintaa vain pari kymppiä ja statsit ovat melko vaikuttavat. Merkkinä Creative ei kuitenkaan pahemmin vakuuta.

Pyytäisin nyt siis muilta tietoa kokemuksistanne ja tiedoistanne kyseisen tyypin ja hintaluokan kuulokkeita kohtaan.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Re: Kaiuttimet, kuulokkeet, äänentoisto « Vastaus #27 : 25.09.2007 00:20 »
kep Jäsen Viestejä: 807 Basaaripisteet: 0 Profiili Tällä hetkellä tällaiset keikkuvat pään päälle niin koneella ollessa kuin liikkeessä:

Äänenlaatu oikein hyvä ja istuvat päähän höyhenenkevyesti, jossa onkin kuulokkeiden suurin ongelma. Luurit ovat liiankin kevyesti pään ympärillä ja välillä tuntuukin, että vierellä olevat kuulisivat kuulokkeista pauhaavan musiikin kovempaa kuin minä itse. Hyvät kuulokkeet kaikenkaikkiaan, mutta eivät aivan Sennheiserin PX100:sten veroiset, joista tuli johtojen sisukset esiin juuri plugin juuresta. Jos joku tietää miten tällaista voisi korjata, saa kertoa.
Missähän Suomi olisi, jos 1939 olisi ollut rajalla 300 000 dosenttia.
-Gba

Katsoppas kirjoitusasuasi ja vertaa minuun. Itse olen viisitoista vuotias joten älä tule ruikuttamaan, piste.
-IceCold
tallennettu
Re: Kaiuttimet, kuulokkeet, äänentoisto « Vastaus #28 : 27.09.2007 03:36 »
Mr.Universum Jäsen Viestejä: 292 Basaaripisteet: 1 Profiili Migge hoi!

Ostin tänään Creativen EP-635 ja pikaisen testauksen jälkeen tuntuvat ihan päteviltä tuohon 20euron hintaan. Katsotaan vielä kauan kestävät. Viimeksi Kossin ear-pluginit rikki alle viikossa  :rollaus:
tallennettu
Re: Kaiuttimet, kuulokkeet, äänentoisto « Vastaus #29 : 30.09.2007 20:26 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili Haussa olisi avoimet tai suljetut kuulokkeet lähinnä peli- ja elokuvakäyttöön. Ehkä jopa mieluummin suljetut niin ei korvat rasitu. Sellaista 50-70€ hintaluokkaa olin ajatellut.  Johtoa saisi myös olla ainakin sen kaksi metriä.

Onko jollakulla kokemusta Sennheiserin HD 485- mallista? Tiedän että kyseessä on hyvä merkki ja Sennheiserin headsetin omistankin. Nopean pläräämisen seurauksena netistäkään ei arvosteluja löytynyt ainakaan tästä mallista. Sennheiserin HD 212 Prota ja HD 465 katselin myös.


Jotain vastaavaa on siis haussa. Osaatteko suositella jotain tiettyä mallia? Miggen mainitsemat HD 555 kiinnostaisivat, mutta hinta ei. Uudet kajaritkin pitäisi ostaa...


« Viimeksi muokattu: 01.10.2007 15:12 kirjoittanut despire »
tallennettu
Sivuja: [1] 2 3 4 5 6 ... 15
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines