Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 ... 8 9 10 11 12 [13] 14
Tulostusversio
Aihe: iPad - Maaginen thread  (Luettu 165712 kertaa)
Vs: iPad - Maaginen thread « Vastaus #360 : 09.05.2012 10:58 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 518 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW Juu sehän siis avaa sen YouTube-sovelluksen. Tosiaan neljää sormella pyyhkimillä vasemmalle ja oikealle voit vaihtaa auki olevasta ohjelmasta toiseen. Toinen keino on tuplaklikata Home-näppäintä jolloin näet listan avoinna olevista ohjelmista. Tuon listan saa esiin myös pyyhkäisemällä neljällä sormella alhaalta ylös.
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Vs: iPad - Maaginen thread « Vastaus #361 : 09.05.2012 23:10 »
nikob VRS Jäsen Viestejä: 163 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW
Juu sehän siis avaa sen YouTube-sovelluksen. Tosiaan neljää sormella pyyhkimillä vasemmalle ja oikealle voit vaihtaa auki olevasta ohjelmasta toiseen. Toinen keino on tuplaklikata Home-näppäintä jolloin näet listan avoinna olevista ohjelmista. Tuon listan saa esiin myös pyyhkäisemällä neljällä sormella alhaalta ylös.
Tuokin asia selvis  :) Nyt myös testattu N9 hotspot toiminto. Ja hienosti toimii iPadiin.
-
tallennettu
Vs: iPad - Maaginen thread « Vastaus #362 : 10.05.2012 16:36 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW


Länsiväylä-lehdestä on näköjään toukokuun aikana ilmestynyt iOS:n lehtikioskia tukeva digijulkaisu. Tuleepa nyt tuollekin ominaisuudelle/kansiolle jotakin käyttöä.

Tuo toimii siis niin, että käyttäjä voi tehdä lehdestä tilauksen (länsiväylän tapauksessa tietysti ilmaiseksi) jolloin jokainen uusi numero latautuu automaattisesti heti julkaisun jälkeen laitteelle. Tämä on siis ensimmäinen digilehteni, jonka kanssa pääsen nauttimaan moisesta ylellisyydestä.

Toivottavasti se Aku Ankkakin tukisi joskus moista ja ajaisivat hinnat puoleen nykyisestä.

www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: iPad - Maaginen thread « Vastaus #363 : 12.06.2012 13:07 »
nikob VRS Jäsen Viestejä: 163 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Uusi iPad ollut nyt yli kuukauden käytössä. Laite on yllättänyt todella positiivisesti. Omassa käytössä en löydä oikein mitään negatiivista sanottavaa. Odotin että kyllä jotain huonoakin tulisi vastaan.
Ehkä huonoin puoli on että en kestä enään katsella tuon kannettavan näyttöä.  ;D Näyttää todella puurolta iPadin jälkeen kun tähän on tottunut. Eli tällä nykyään tulee melkein kaikki nettihommat hoidettua.
-
tallennettu
Vs: iPad - Maaginen thread « Vastaus #364 : 12.06.2012 13:39 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Juu, sama. Mä luopuisin mieluummin iMacista kuin täppäristä. En ole varmaan viikkoon avannutkaan tuota pöytäkoneen möhkyä. Applen esiin nostama "post PC era" alkaa olla ainakin meikäläisen huushollissa täyttä totta.

Ja niin monilla muillakin. Monet ovat hankkineet tuttavapiirissäni iPadin ainoaksi laitteekseen käyttää internetiä, maksaa laskut, katsoa sähköpostit jne.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: iPad - Maaginen thread « Vastaus #365 : 23.08.2012 14:33 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW
Ipad taas sen sijaan on aivan liian iso satunnaiseen liikutteluun ellei ole joku neitimies joka käyttää olkalaukkua.

NYT LOPPU


Spoileri (osoita katsoaksesi)Olen edelleen sitä mieltä, että iPad on tappanut omalla kohdallani perinteisen tietokoneen käytön lähes kokonaan, ja täten myös vähentänyt  turhaa koneella roikkumista selkeästi. Rakastan sitä laitetta, sillei sopivasti. Meillä on siis k.o välineestä varsin erilaiset näkemykset.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: iPad - Maaginen thread « Vastaus #366 : 23.08.2012 14:34 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 780 Basaaripisteet: 6 Profiili   ;)
tallennettu
Vs: iPad - Maaginen thread « Vastaus #367 : 23.08.2012 19:26 »
Vin Jäsen Viestejä: 1 340 Basaaripisteet: 1 Profiili Mä olen jo pidemmän aikaa harkinnut pöytäkoneesta luopumista, kun ei tälle enää ole juuri käyttöä. PC-pelaaminen on jäänyt 97% unholaan, ja netin käyttökin on tätä muutaman foorumin ja facebookin selailua. iPad houkuttaisi paljolti. Ihan kokonaan ei voi koneesta luopua, kun järkkäriltä pitäisi saada kuitenkin kuvat aina silloin tällöin talteen, joten joku läppäri olisi kait fiksumpi vaihtoehto.
Suurin syy miksi tahtoisin luopua pöytäkoneesta on kuitenkin se että saisi vähennettyä tehokkaammin tätä koneen äärelle jumittumista entisestään.

Ihme sivuvaikutuksia pelaajalaudalla. Se liikuntathreadin antama kipinä liikkumiseen oli täysin positiivinen oire, mutta nämä iHössötys-ketjuihin painottuvat viestit alkavat jo huolestuttaa  :P

Spoileri (osoita katsoaksesi)


Pelaajalauta-->Formulalauta-->Pakkotoistolauta-->Uhkapelilauta-->Turvapaikkalauta-->Hautalauta--> Deadzonelauta-->???
tallennettu
Vs: iPad - Maaginen thread « Vastaus #368 : 23.08.2012 21:22 »
bËst Jäsen Viestejä: 247 Basaaripisteet: 0 Profiili Itellä on varmaan juurikin se, että en koe tarvitsevani nettiä taskussa joka hetki ja sen takia oon kokenut satunnaisten viestien näpräämisen yhdellä kädellä tarpeellisemmaksi ominaisuudeksi kuin ison trollailua varten suunnatun näytön. okei, on tullut hetkiä (esim: aukioloaikojen tiedon saamisen suhteen) jolloin pikanen netti ois ollu ihan jeba, mutta muuten haluaisin välttää tilannetta että istuisin netissä jokaisella tylsällä hetkellä. Tuntuu että kotonakin tulee vietettyä välistä ihan liikaa aikaa, vaikka kokonaisaika jää päivää kohden "vain" alle kolmeen tuntiin.

Mutta nooh, alkaahan tuo androidelämä olemaan tätä päivää ja tässä ootan että saisin perseeni nostettua tuolista ylös ja hakisin tuon 4S:n itelleni. Vitosta en edes harkitse, ku sen hinta tulee oletettavasti olemaan julkaisussa vähän turhan iso suhteutettuna omaan tarpeeseeni.
tallennettu
Vs: iPad - Maaginen thread « Vastaus #369 : 23.08.2012 21:28 »
Mr.Universum Jäsen Viestejä: 292 Basaaripisteet: 1 Profiili
Mä olen jo pidemmän aikaa harkinnut pöytäkoneesta luopumista, kun ei tälle enää ole juuri käyttöä. PC-pelaaminen on jäänyt 97% unholaan, ja netin käyttökin on tätä muutaman foorumin ja facebookin selailua. iPad houkuttaisi paljolti. Ihan kokonaan ei voi koneesta luopua, kun järkkäriltä pitäisi saada kuitenkin kuvat aina silloin tällöin talteen, joten joku läppäri olisi kait fiksumpi vaihtoehto.
Suurin syy miksi tahtoisin luopua pöytäkoneesta on kuitenkin se että saisi vähennettyä tehokkaammin tätä koneen äärelle jumittumista entisestään.

iPadiin saa kameraliittimen. iPhoto ollut kuulemma kätevä tapa säilöä noita järkkäriltä tuotuja kuvia. Mikäli kuvia tarvitsee muokata niin esimerkiksi Adobe Photoshop löytyy tuohon. Tietysti täysin eri asia operoida kunnon pöytäkoneella valokuvien kanssa, mutta mikäli kuvaus on tasoa satunnainen harrastaja niin iPadilla luulisi pärjäävän mainiosti.
tallennettu
Vs: iPad - Maaginen thread « Vastaus #370 : 24.08.2012 01:26 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 705 Basaaripisteet: 2 Profiili iPad tai tabletti yleensä olisi kyllä aika hightech -laite ja olen varovaisesti alkanut sellaisesta haaveilemaan, nyt vahvistimen oston jälkeen. Aamulla saisi siitä uutiset ei kuunnella turhia jorinoita TV:stä ja sähköpostin, sillä voisi hallinoida tietokonetta, mediakirjastoa/-palvelinta, nettiliittymää, musiikkia, radiota, vahvistinta ja ARCin ansiosta lopulta TV:täkin. Vielä kun saisi saunan ja uunin päälle (varmaan jotkut uuni/kiuas mallit saakin). Eli varsinaista matkaseuraa en tarvi, vaikka tietty appivanhemmilla käydessä laite voisi vähän piristää viikonloppua.

Eli kaiken kaikkiaan se nostaisi arjen "uudelle tasolle". Mutta, se hinta. Maksaisin 400€ (android) tai selvästi yli (iPad) laitteesta mitä en oikeasti tarvitsisi. Lisäksi tässä on vielä se että laitteet eivät olet täydellisiä. Apple on suljettu ja sieltä ei saa kuin sitä mitä apple haluaa. Jossain vaiheessa se kusee kuitenkin nilkoille. Androidista saisi irti vaikka mitä, mutta rauta ei tunnu olevan sillä tasolla kuin iPadilla (näyttö nyt lähinnä). Joten ottaisit kumman vaan, jossain vaiheessa ärsyyntyminen olisi suht varmaa. Ja tässä puhutaan laitteesta joka maksaa yli 400€. Eli...olisihan se cool mutta ei saatana. Ei näillä tuloilla, eikä näillä tuote paketeilla.


« Viimeksi muokattu: 24.08.2012 08:06 kirjoittanut JayeizH »
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: iPad - Maaginen thread « Vastaus #371 : 24.08.2012 09:05 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 780 Basaaripisteet: 6 Profiili

Olen edelleen sitä mieltä, että iPad on tappanut omalla kohdallani perinteisen tietokoneen käytön lähes kokonaan, ja täten myös vähentänyt  turhaa koneella roikkumista selkeästi. Rakastan sitä laitetta, sillei sopivasti. Meillä on siis k.o välineestä varsin erilaiset näkemykset.

Kyllähän Ipadilla voi korvata mainiosti pöytäkoneen käytön, jos ei tee pöytäkoneella yhtään mitään. Se on sama kuin paikkaisi reiän sukassa uudella reiällä.


Mä olen jo pidemmän aikaa harkinnut pöytäkoneesta luopumista, kun ei tälle enää ole juuri käyttöä. PC-pelaaminen on jäänyt 97% unholaan, ja netin käyttökin on tätä muutaman foorumin ja facebookin selailua. iPad houkuttaisi paljolti.

Tässä heti täydellinen esimerkki asiasta.  Vininkin tapauksessa Ipad syrjäyttäisi taatusti pöytäkoneen käytön, kuten mikä tahansa nykykännykkäkin.

tallennettu
Vs: iPad - Maaginen thread « Vastaus #372 : 24.08.2012 09:07 »
migge Jäsen Viestejä: 3 173 Basaaripisteet: 0 Profiili
Androidista saisi irti vaikka mitä, mutta rauta ei tunnu olevan sillä tasolla kuin iPadilla (näyttö nyt lähinnä).
Ipadissa on kyllä hyvin korkea resoluutioinen näyttö, mutta en usko että siinä on mitään konkreettista hyötyä esimerkiksi monessa Android -tabissa käytössä olevaan 1080p -näyttöön nähden. Rauta siis ei ole Ipadin valtti, enemmänkin softa. IOS:lle on tablettioptimoitua softaa vielä tällä hetkellä enemmän kuin Androidilla.

Eikös tämä ollut Iphone -aihe?
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: iPad - Maaginen thread « Vastaus #373 : 24.08.2012 09:10 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 780 Basaaripisteet: 6 Profiili

Eikös tämä ollut Iphone -aihe?

Oli, mutta joka kerta kun mode siirtää väärässä ketjussa olevan keskustelun oikeaan tai tekee aiheesta uuden ketjun, niin keskustelu loppuu kuin seinään. Pelaajalaudalla on aina paras keskustella väärissä ketjuissa.
tallennettu
Vs: iPad - Maaginen thread « Vastaus #374 : 24.08.2012 09:42 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW

Kyllähän Ipadilla voi korvata mainiosti pöytäkoneen käytön, jos ei tee pöytäkoneella yhtään mitään. Se on sama kuin paikkaisi reiän sukassa uudella reiällä.

Kyse on myös puhtaasti käyttökokemuksen parantumisesta.


On ihan eri fiilis selata päivittäiset web-sivut iPadilla sohvalla rennosti istuen kuin huonossa istuma-asennossa työpöydän ääressä. Usein vieläpä hirveällä ATK-tuolilla, joka on jostain Ikeasta parilla kympillä ostettu.

Haluan myös kontrastin työympäristööni: töissä käytän pöytäkonetta/tehokannettavaa ja kun sieltä lähden, en halua siirtyä kotiini jatkamaan työpöydällä istumista. iPad luo mukavan kontrastin työn ja kodin välille. Tämä on tärkeää, sillä en aio tuoda töitä kotiini, vaikka se tietäisikin joskus suurempaa palkkaa.

Ja migge toikin esiin myös näyttöpointin: uuden iPadin ruutua on helvetin kiva katsella ja sen jälkeen kaikki alle 200 ppi:n alle putoavat pöytäkoneen näytöt saavat silmät vuotamaan verta. Koskee myös 21,5" 2011 iMaciani.  Mutta eihän sitä voi tietää, ellei ole tottunut.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: iPad - Maaginen thread « Vastaus #375 : 24.08.2012 10:14 »
migge Jäsen Viestejä: 3 173 Basaaripisteet: 0 Profiili
On ihan eri fiilis selata päivittäiset web-sivut iPadilla sohvalla rennosti istuen kuin huonossa istuma-asennossa työpöydän ääressä. Usein vieläpä hirveällä ATK-tuolilla, joka on jostain Ikeasta parilla kympillä ostettu.
Toi on kyllä totta. Tosin samassa asennossa sitä on tullut tätä läppäriäkin käytettyä. Omassa ATK -tuolissa ei ole tullu käytettyä konetta varmaan kolmeen vuoteen. Silti tabletti houkuttelee vaivattomuudellaan. Laitteen saa herätettyä sekunnissa käyttöön ja kosketusnäyttö on tavallaan luonnollisempi tapa selata nettiä versus läppärin touchpad.

Asus tuo Nexus 7:n Suomeen lokakuussa, mutta suomilisää on tiedossa jopa 50€. Näin edulliseen laitteeseen se on jo aivan liikaa. Sääli ettei tässä hintaluokassa oikein ole muita vaihtoehtoja.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Re: iPad - Maaginen thread « Vastaus #376 : 24.08.2012 14:27 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 5 Profiili Siirsin nyt kuitenkin iPad-turinat oikeaan paikkaan. Vaan eiköhän tämä keskustelu alkanut hiipua eniveis, eli mua on turha syyttää, jos juttu tyrehtyy taas siivoustyön jälkeen.  ;)

Läppäri on ehdottomasti mulle se täydellinen tietotekninen laite, varsinkin nyt kun alla on kevyempi ja tehokkaampi peli kunnon akkukestolla. Voin käyttää konetta missä päin asuntoa haluan, eikä sitä useinkaan tarvitse heittää koko päivänä piuhoihin. Niin kevyet kuin raskaatkin työt sujuu - ja mikä parasta, hetken mielijohteesta. Jos olen netissä ja haluan äkkiä tehdä jonkin työn, arkistointihomman, uuden softan asennuksen tai muun puuhan, hoituu se heti. Ei tarvitse vaihtaa tabletista oikeaan koneeseen tai kituuttaa hiplauskäyttiksellä.

Ainoastaan tiettyihin matkaskenaarioihin tabletti saattaisi jopa omassa käyttömallissa sopia. Kaveri oli vasta ollut kaupunkilomalla Barcelonassa, ja kehui mukana ollutta iPadia kohtalaisen arvokkaaksi erilaisten karttojen, arvostelujen ja muiden tarvittavien tietojen hankinnassa. Tämän uskon itsekin. Moiset tilanteet ovat kuitenkin sen verran spesifejä, etteivät ne oikeuta laitteiden hintoja oikein mitenkään. Varsinkaan, kun suurimman osan ko. toimista suorittaa puhelimellakin suht. koht. vaivattomasti.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: iPad - Maaginen thread « Vastaus #377 : 25.08.2012 10:13 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Kokonaan uusiksi rakennettu Facebook app on mahtava! Se vanha HTML5:n päällä toiminut ratkaisu nyki varsinkin Retina-iPadissa hemmetisti ja jokainen juttu kesti sekunteja latautua. Nyt asiat vaan sujahtelee sulavasti esiin ja käytettävyys on muutenkin ihan toisella tasolla. Mutta pitkään siinä meni, että tähän päästiin. Ottaen huomioon facen suosion.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: iPad - Maaginen thread « Vastaus #378 : 27.09.2012 18:09 »
Bill Duke Jäsen Viestejä: 255 Basaaripisteet: 0 Profiili Kohta alan kasailemaan uutta tietokonetta ja tajusin, että minulla pitää siirtää tuo Padin synccaus sille uudelle koneelle. Nyt kun on vielä vanha käytössä, niin miten saisin tehtyä sen kaikista helpoiten. Pitäisi siis saada kaikki ostokset, asetukset, yms. siirrettyä uudelle tietokoneelle.
tallennettu
Vs: iPad - Maaginen thread « Vastaus #379 : 27.09.2012 19:34 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 518 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW Eikös se mene ihan niin, että laitat iPadin kiinni uuteen koneeseen ja iTunesista valitset "siirrä ostokset laitteesta"? Eli hiiren oikealla namiskalla klikkaat sitä laitetta sivupalkista. En nyt satavarmasti sano kun en ole ikinä uuteen koneeseen vaihtanut niin kauan kun iPhonen olen omistanut. Epillä lienee kokemusta.
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Vs: iPad - Maaginen thread « Vastaus #380 : 27.09.2012 19:48 »
Bill Duke Jäsen Viestejä: 255 Basaaripisteet: 0 Profiili Joo jotenkin noin olen aikaisemmin yrittänyt kun kovot pettäneet, mutta meni niin prkleen vaikeaksi. Nyt tarvis Epin apuja! Kuitenkin jossain maratonilla..
tallennettu
Re: iPad - Maaginen thread « Vastaus #381 : 27.09.2012 20:13 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili iTunesin kirjastot ym. kannattaa myös siirtää, mikäli jotain musiikkiin liittyvää haluaa säilyttää.
tallennettu
Vs: iPad - Maaginen thread « Vastaus #382 : 27.09.2012 20:17 »
Bill Duke Jäsen Viestejä: 255 Basaaripisteet: 0 Profiili Lähinnä ohjelmat. Ne kyllä voi imuttaa uudestaan ja ne kyllä taitavat säilyä tuolla itse laitteella. Eikös ne saa jotenkin käänteisesti synkattua tuonne uudelle tietokoneelle suoraan pädiltä?
tallennettu
Vs: iPad - Maaginen thread « Vastaus #383 : 27.09.2012 21:00 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW
Noin se pitäis mennä kivuttomasti. Voit siis valtuuttaa yhteensä viisi tietokonetta yhtä iTunes store -tiliä kohden. Vanhasta toki kannattaa poistaa valtuutus, ettei mene hukkaan.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: iPad - Maaginen thread « Vastaus #384 : 27.09.2012 23:10 »
Bill Duke Jäsen Viestejä: 255 Basaaripisteet: 0 Profiili Okei. Johonkin tuollaiseen sitten päädyinkin. Oliko siihen olemassa joku kikka, jossa voisi käyttää varmuuskopiota vanhalta kovolta?
tallennettu
Vs: iPad - Maaginen thread « Vastaus #385 : 13.10.2012 19:22 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Yksi makeimmista iOS-softista on tänään ilmainen: https://itunes.apple.com/us/app/solar-walk-3d-solar-system/id347546771?mt=8

Apple on valinnut tämän parhaimpien appien joukkoon kahtena vuotena peräkkäin (2010 ja 2011).

Kyseessä siis solar walk, jolla voi tutustua mitä kaikkea maapallon ympärillä pyörii. Retina-iPadilla aika huikean näköistä settiä. Universaali-ohjelma, joten iPhonellakin toimii.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: iPad - Maaginen thread « Vastaus #386 : 13.10.2012 19:35 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili Tänks, pistin lataukseen  :)
tallennettu
Vs: iPad - Maaginen thread « Vastaus #387 : 15.10.2012 23:22 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 518 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW http://www.cultofmac.com/195936/an-8gb-ipad-mini-will-cost-you-249-in-black-or-white-lte-models-start-at-549/

Siinä olis iPad minin hinnat. Huhuhan tuo vasta on mutta vaikuttaa kyllä ihan aidolta. Sain Soneralta parilla eurolla kuukaudessa nettitikun, jonka SIM-kortin saa halutessaan vaihtaa micro- tai nano-SIM:iin esim. iPadia varten, joten 32 gigainen 3G-malli mulle kiitos! Kunhan tuo nyt ensin julkistetaan ja julkaistaan niin pitää käydä kaupassa hipelöimässä mutta eiköhän tuo 7,85" riitä ihan hyvin. Pienempi koko vaikuttaa myös painoon. Nykyisen iPadin paino on ihan vähän liikaa.
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Vs: iPad - Maaginen thread « Vastaus #388 : 16.10.2012 07:34 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Totta, retina-iPad on skidisti liian läski. Toivottavasti ensi vuoden huhtikuussa ilmestyvä neljännen sukupolven iPad on tiputtanut ainakin sen sata grammaa painostaan. Stä itse odotan, sillä Miniä en oikein näe omassa käytössäni tarpeelliseksi.

Retinaa tuossa tuoskin on, 249 euron lähtöhinta pitää siitä huolen. Jos on 1024x768, on pikselitiheys sama kuin kolmessa ensimmäisessä iPhonessa.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: iPad - Maaginen thread « Vastaus #389 : 16.10.2012 14:52 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 518 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW
Retinaa tuossa tuoskin on, 249 euron lähtöhinta pitää siitä huolen. Jos on 1024x768, on pikselitiheys sama kuin kolmessa ensimmäisessä iPhonessa.

Ikävä kyllä näin taitaa olla. Tosin nyt on kaikki laitteet hiljalleen siirtymässä retinaan niin olisi outoa julkaista uusi laite "vanhalla" teknologialla. Tosin iPad minin on huhuttu muutenkin perustuvan vanhempaan iPad 2:n teknologiaan. Oliskohan tässä tulossa samanlainen tilanne kuin iPhonella ja iPod touchilla on, eli samanikäiset laitteet mutta toinen sisältää vanhempaa rautaa. Uuteen iPod touchiin tuli nyt sama iso retina-näyttö kuin iPhoneen mutta prossu on kai "vaan" A5 jne.

Pitää nyt odotella sitä julkistusta ja sen jälkeen julkaisua ja katsoa mihin suorituskyky asettuu.
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Sivuja: 1 ... 8 9 10 11 12 [13] 14
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines