Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 ... 21 22 23 24 25 [26]
Tulostusversio
Aihe: Apple  (Luettu 193053 kertaa)
Vs: Apple « Vastaus #750 : 17.09.2021 11:20 »
Vin Susirajan vahvistus Jäsen Viestejä: 1 316 Basaaripisteet: 1 Profiili Omassa Honor 8:ssa on akku edelleen asiallisessa kunnossa. Ostettu 2017. Kotoa löytyy myös naisystävän iPad jostain vuodelta 2012-2014, alkuperäisellä akulla ja hyvin pärjää.

EU tasolla värkätään parhaillaan asetusta jossa vaadittaisiin puhelimiin pakolliset päivitykset viideksi vuodeksi. Mielestäni hyvä asia, tuntuu turhalta päivittää toimivia laitteita vain sen takia että tuki loppuu. Kaikki eivät kuitenkaan tarvitse uusinta rautaa taskuun.
Pelaajalauta-->Formulalauta-->Pakkotoistolauta--> Uhkapelilauta-->Turvapaikkalauta-->Hautalauta--> Deadzonelauta-->???
tallennettu
Vs: Apple « Vastaus #751 : 17.09.2021 20:34 »
Doinkki Öy Jäsen Viestejä: 581 Basaaripisteet: 0 Profiili Harvakseltaan tulee päiviteltyä luuria tai läppäriä uudempaan. Iphone 5s oli 2013 lopulta -> 2019 kevääseen, jolloin vaihdoin sen nykyiseen 6 plussaan vai mikä lie onkaan. Eiköhän tällä vielä pari-kolme vuotta pärjää.

Macbook Pro on taasen loppuvuodelta 2014 ja tälläkin pötkii kyllä vielä pitkälle. En jotenkin pysty näkemään, että itse pystyisin samaan Windows/Android -ekosysteemeillä pelaavien vehkeiden kanssa.
Voice of The World.
tallennettu
Vs: Apple « Vastaus #752 : 11.11.2021 17:52 »
Vin Susirajan vahvistus Jäsen Viestejä: 1 316 Basaaripisteet: 1 Profiili Ei tullut minusta Minin omistajaa, vaan mukaan lähtikin 13...Pro.

Päätin vaihtaa leiriä ja hypätä Applen kelkkaan. Kävin muutamaan otteeseen hypistelemässä sekä 12 että 13 miniä ajatuksella että hankin jomman kumman, mutta kun pääsi vertailemaan vierekkäin 13 Minin 60hz näyttöä 13 Pron 120hz vastaavaan niin...kävi vanhanaikaiset. Ainakin minulle ero on todellä selkeä. Ja kun ajatuksena oli hankkia puhelin seuraavaksi 4-5 vuodeksi, niin parempi näyttö tuntui oikealta ratkaisulta.

Nyt on noin parisen viikkoa appleilua takana ja olen ollut melko tyytyväinen hankintaan. Kaikki toimii, käyttö on erittäin sulavaa enkä ole kokenut vaihdosta androidista iosiin erityisen vaikeaksi. En ole myöskään törmännyt vielä kuvagalleriaa lukuunottamatta suurempiin applemaisuuksiin jotka olisivat ärsyttäneet päivittäisessä käytössä. Kamera on edelliseen puhelimeen verrattuna varsin ärjy, mukava lisä muttei lopulta kovin oleellinen asia minulle. Itse asiassa skippasin koko kameraosion lukiessani arvosteluita luurista. Akku kestää tarvittaessa pari päivää.

Face ID:n toimivuutta arvelin etukäteen, mutta huoli osoittautui turhaksi. Luuri tunnistaa naaman hyvinkin herkästi, jopa koko kasvot peittävän moottorimaskin läpi jota joudun töissä ajoittain käyttämään. Mukava yllätys, mutta herättää samalla muutamia kysymyksiä tunnistautumisen turvallisuudesta.

Fyysiseltä kooltaan 13 Pro on liki samankokoinen kuin vanha Honor 8, suojakotelon kanssa ollaan kipurajalla. Yhtään isompi ei tarvitse olla. Ilman kuoria tämä tuntuu siltä ettei sitä uskalla käyttää  ;D. Puhelin ikään kuin keikkuu kameran varassa pöydällä, ja takakansi vaikuttaa helposti likaantuvalta. Napsautin heti tuoreeltaan puhelimen suojien sisään, ja käyttö tuntui heti turvallisemmalta. Tuli hetkellisesti ikävä vanhaa Lumia 920:aa, joka on omissa kirjoissani liki täydellinen puhelin muotoilultaan. Sopivan kokoinen eikä ulkopinnoissa näy naarmut eikä käytön jäljet.

Oikeastaan suurin murhe tällä hetkellä on vanhasta puhelimesta tuodut kuvat. Käytin siirtoon siirry IOS sovellusta, joka työnsi vanhasta luurista kaikki kuvat uuteen, sekaisin yhteen pötköön. Ja sotki aikaleimat samalla. Sinne meni kameran kuvat, whatsappin tallentamat kuvat ja videot ja vanhat honorin oletus lukitusnäyttökuvatkin.  Jos noiden perkaamiseen omiin kansioihinsa jotenkin järkevään järjestykseen on olemassa jokin konsti, kuuntelen mielelläni. Mielessä on ollut että jos vaan poistaisi kaikki mitä tulikin, ja toisi uudelleen manuaalisesti suoraan oikeille paikoilleen. Muutenkin koko kuvat sovellus tuntuu jotenkin epäloogiselta Honorin vastaavaan verrattuna, josta kaikki löytyi helposti ja loogisesti.
Pelaajalauta-->Formulalauta-->Pakkotoistolauta--> Uhkapelilauta-->Turvapaikkalauta-->Hautalauta--> Deadzonelauta-->???
tallennettu
Sivuja: 1 ... 21 22 23 24 25 [26]
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2022
Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2008, Simple Machines