Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 ... 17 18 19 20 21 [22] 23 24 25 26
Tulostusversio
Aihe: Apple  (Luettu 279540 kertaa)
Vs: Re: Apple « Vastaus #630 : 10.09.2014 14:39 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 578 Basaaripisteet: 4 Profiili
Päästäänkö tästä taas siihen, että keskustelufoorumilla ei saa kertoa, jos jokin asia harmittaa? Erikoista on se. Varsinkin, kun sävy ei esim. tässä tapauksessa ollut mitenkään erityisen raflaava.

Ei toki! En vaan voi sietää zoukan tapaa tuoda asioita esille. Tai ehkä mulla on vaan Pelaajalauta-vuosien saatossa ilmestynyt zoukka-lasit päähän, enkä osaa enää lukea miehen kommentteja objektiivisesti. Toki voi olla, että omat viestini ovat ihan yhtä kärkkäitä ja elitistisiä, mutten vain tajua sitä. :lol:

Mutta onhan tällainen keskustelu nyt kuitenkin miljoona kertaa antoisampaa, kuin joku tylsä mielistely ja perseennuolenta!
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Re: Apple « Vastaus #631 : 10.09.2014 14:48 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 5 Profiili
Ei toki! En vaan voi sietää zoukan tapaa tuoda asioita esille. Tai ehkä mulla on vaan Pelaajalauta-vuosien saatossa ilmestynyt zoukka-lasit päähän, enkä osaa enää lukea miehen kommentteja objektiivisesti. Toki voi olla, että omat viestini ovat ihan yhtä kärkkäitä ja elitistisiä, mutten vain tajua sitä. :lol:

Haha, varmaan yhdistelmä kaikkea. Itselläni kokemus toimii enemmän niin päin, että antaa tiettyjä raflaavuuksia anteeksi, kun tietää kaverin tyylin tai *gasp* jopa ihmisen siellä nickin takana. TK on kans hyvä esimerkki, kun kaikki viestit on sata lasissa fiilisskaalan jommassa kummassa päässä. Pakko oppia leikkaamaan liika silava siitä ympäriltä, tai muuten saisi koko ajan olla hyppäämässä itsekin laukalle. :b

Joo kritiikkini kohdistuu siis älykelloihin yleisesti, ei vain Applen vehkeeseen. Kaikki tämä juontuu toki älypuhelimen syntyyn, niihin juuriin joiden ansiosta nykyään on täysin hyväksyttyä ja jopa siistiä heittää tonttu puhelimeen, jolla noin promille käyttäjistä tekee jotain luovaa ja hyödyllistä. Mutta ehkä ongelma ei koskaan ollutkaan vapaissa markkinoissa vaan siinä että meillä on liikaa löysää rahaa ja ja vapaa-aikaa :)

(vitsi vitsi, tottakai vika on suuryrityksissä ja niiden asemassa ihmisten elämässä ja ajatuksissa. Teknouskovaisuus on äärimmäinen kulutuksen muoto ja järjettömän tehokas työkalu näiden yritysten pakissa).

Sama homma, vikaa on molemmissa päissä. Lafkat on kyltymättömiä, mutta kyllä elektroniikkakuluttaja on samalla itsepetoksen mestari. Jokunen vuosi sitten puhuin itsekin sen puolesta, että ei kannata tunkea kaikkea yhteen laitteeseen ja puhelin on paras ihan vaan puhelimena. Nyt olen erittäin tyytyväinen siihen, mitä kaikkea voin älypuhelimellani tehdä ja sallittu näytön kokokin on pikkuhiljaa hilautunut korkeammaksi, vaikka pidän edelleen nykyskaalalla aika kompakteista puhelimista.

(Ekan iPhonen aikaiset ketjut on btw todella viihdyttäviä.)

Esimerkin, mielikuvien ja massojen voima on valtava.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Apple « Vastaus #632 : 10.09.2014 15:50 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 578 Basaaripisteet: 4 Profiili Applen eilinen Keynote HD-laatuisena, tarvii tosin QuickTimen toimiakseen.

Tässä 480p-laatuinen versio YouTubessa:Orgastinen "One more thing..." alkaa 56:00 kohdilla. 1:05:00 kohdilla puolestaan alkaa Johnny Iven selostama Apple Watch -esittelyvideo, joka saa Rocky_Balboankin niskavillat pystyyn!
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Re: Apple « Vastaus #633 : 10.09.2014 15:57 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili iPhone 6:n ostaminen tässä syksyn aikana alkaa näyttää ihan todennäköiseltä. Tuo 700€ hinta on toki ihan pöyristyttävä, enkä ikinä maksaisi tuommoista hintaa puhelimesta. Duunin kauttaa saa kuitenkin niin kovan alen, että alkaa olemaan ihan inhimillisellä tasolla jo. Suorastaan Android-tasolla, jos näin voisi sanoa  ;)

Periaatteessa voisi harkita 5S:nkin ostamista, mutta taitaa olla tuo kutonen kuitenkin parempi valinta..


« Viimeksi muokattu: 10.09.2014 18:13 kirjoittanut despire »
tallennettu
Vs: Re: Apple « Vastaus #634 : 10.09.2014 16:38 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 780 Basaaripisteet: 6 Profiili Siis en jaksa edes lukea kenenkään muiden viestejä kuin zoukan, rockyn, scarfin ja muutaman muun. Kaikki kirjoittavat kyllä asiantuntevasti, mutta mulkvistisimaisesti, elitistisesti, äärimmäisen kärkkäästi, morkaten samalla puolta kansakuntaa... Ja siksi ne just on niin parhaita.  :lol: Siis ei voisi vähempää kiinnostaa jotkut neutraalit copy paste -uutismiehet, sekä jees jees -meiningit netissä, toki ei kaikkien tarte olla samanlaisia.« Viimeksi muokattu: 10.09.2014 16:43 kirjoittanut MasterTK »
tallennettu
Vs: Apple « Vastaus #635 : 11.09.2014 16:42 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 578 Basaaripisteet: 4 Profiili A Watch Guy's Thoughts On The Apple Watch After Seeing It In The Metal.

Lainaus
The overall level of design in the Apple Watch simply blows away anything – digital or analog – in the watch space at $350. There is nothing that comes close to the fluidity, attention to detail, or simple build quality found on the Apple Watch in this price bracket.

Ihan laadukkaan oloinen laite vaikuttaisi olevan, ainakin rakenteeltaan.
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Re: Apple « Vastaus #636 : 20.09.2014 17:37 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili Huomasin juuri, että Applella on semmoinen palvelu kuin iTunes Match. Tuo siis kopioi aivan kaikki biisit iTunesista pilveen, josta niitä voi toistaa kaikilla Applen laitteilla, joita omistaa. Olisi ihan kätsy, kun tuohon 16Gb iPhoneen ei kuitenkaan mahdu kaikki mun biisit ja puhelimeen laitettavien valikoiminen on vähän hankalaa loppujen lopuksi. Hintakaan ei ole paha, 25€/vuosi. Halvemmaksi tuo tulisi kuin esim. Spotify, paitsi että löytyy ne omatkin biisit.

« Viimeksi muokattu: 20.09.2014 19:09 kirjoittanut despire »
tallennettu
Vs: Apple « Vastaus #637 : 20.09.2014 18:13 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 518 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW Samalla hinnalla saa myös iTunes Radion ilman mainoksia niissä maissa, joissa se on käytössä. Suomi ei näihin tosin vielä lukeudu. Ei ole kyllä mitään hajua palvelun laadusta. Aika vähän siitä kyllä ikinä missään puhutaan.
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Re: Apple « Vastaus #638 : 25.11.2014 21:00 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili Sain tossa Apple TV:n ilmaiseksi. Mietin vaan nyt, että mitäköhän tällä pitäisi tehdä kun ei tämä tunnu osaavan oikein mitään. Joo voin striimata musaa/videoita koneelta tai pilvestä iTunesin kautta, mutta ei tuo oikein auta kun esimerkiksi MKV:t ei toimi. Netflix nyt löytyy jokaisesta laitteesta jo valmiiksi. Latasin softan, jolla voi mirroroida koneen ruudun tuohon, mutta sekin tuntuu aika hankalalta. Lisäksi kuvanlaatu kärsii yllättävän paljon. Lisäksi kuva tahtoo lagata HD-kamaa striimatessa ja ääni katkeilee ihan muuten vaan aina välillä. Jännä sinänsä, kun koneen, modeemin ja tuon Apple TV:n etäisyys on 2-3m toisistaan, eli ei pitäisi olla yhteydestä kiinni.

Lähinnä ainoa järkevä käyttö tullee olemaan musan kuuntelu iTunes Matchin kautta tai esim. HBO Nordicin mirrorointi iPadilta tms. jos tuo omien videoiden striimaus on noin hankalaa.
tallennettu
Re: Apple « Vastaus #639 : 26.11.2014 08:26 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 952 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW
Sain tossa Apple TV:n ilmaiseksi. Mietin vaan nyt, että mitäköhän tällä pitäisi tehdä

Netflix-masiina se on mulla, tosin itse App on melko paska. Laitoin kuitenkin jenkki-DNS asetukset siihen, niin käytän sitä nyt ainoastaan jenkki Netflixin katsomiseen.

Jotakin videoita ja musiikkia on tullut striimattua koneelta, mutta tosiaan iTunes-paskaan pitää varautua. Tietääkseni Maceiltä ruudun jakaminen onnistuu helposti ja kuvan laatukin on ihan hyvä paitsi jos yriittää katsoa videoita.

Huomattavasti parempiakin laitteita on olemassa. Jos oikeasti on ostamassa tuon tyyppistä mediamasiinaa niin kannattaa katsoa semmonen jossa on tuki Plex Mediaserverille tai XBMC:lle.
Play-Asia
tallennettu
Vs: Apple « Vastaus #640 : 26.11.2014 10:02 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Itse käytän myös MKV-matskun toistamiseen SmartConverterin (Mac+Windows) avulla. Softa osaa vaihtaa nopeasti tiedostomuotoa AppleTV:tä tukevaan muotoon, jolloin kuvanlaatuun ei kajota. Tiedosto myös viedään iTunesiin automaattisesti. Minulla tämä tapahtuu yleensä noin minuutissa yhden jakson kohdalla ja katsominen voi alkaa.

Toki iTunes-kansiot täytyy välillä siivoilla puhtaaksi kun jaksoja on yhtä-äkkiä siellä kymmenmäärin viemässä tilaa. Ei kaikkein vaivattomin ratkaisu, mutta toiminut kyllä ihan mukavasti omalla kohdallani.

AirPlay nykii skidisti ja huulisynkka ontuu, joten se ei oikein natsaa jos katsomisesta haluaa todella nauttia eikä vain näytä kaverille jotakin hassutteluvideota nopeasti.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Apple « Vastaus #641 : 26.11.2014 11:11 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 952 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Sekin paskuus löytyy vielä, että AppleTV ei tue erikseen tekstejä vaan ne pitää sisällyttää itse videoon. Plex sentään osaa useimmissa tapauksissa hakea tekstit automaattisesti.
Play-Asia
tallennettu
Re: Apple « Vastaus #642 : 26.11.2014 21:45 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili Saako Epi tuon SmartConvertterin kautta toimimaan tekstit myös? Toimii muuten ihan hyvin, mutta tekstitiedostot kun voisi vielä lisätä..
tallennettu
Vs: Re: Apple « Vastaus #643 : 27.11.2014 10:32 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW
Saako Epi tuon SmartConvertterin kautta toimimaan tekstit myös? Toimii muuten ihan hyvin, mutta tekstitiedostot kun voisi vielä lisätä..

Ilmaisena ei, maksullinen uusin versio lupaa ainakin Mac-puolella näin:

Lainaus
Subtitles - include subtitles, add external subtitless and even load subtitles from the web!

PC-lataussivulta en löydä samaa kohtaa ominaisuuslistasta. Taitaa olla, että Windowsille on tällä hetkellä saatavilla vain Pron ykkösversio kun Macille löytyy myös tuo tekstitykset handlaava 2.0.

Olen siis itse käyttänyt tuota ilmaista ja harkinnut silloin tällöin tuon Pron hommaamista, mutta vielä en ole lyönyt euroja tiskiin.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Apple « Vastaus #644 : 27.11.2014 13:03 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili Hommasin nyt itse asiassa tuon Pro-version tosta Smart Convertterista, kun toimi sen verran hyvin. Ei tee pahaa tuo muokkaus, kun siinä ei kestä kuin hetki. Lisäksi noiden videoiden selaaminen on kuitenkin helpompaa Apple TV:llä, kuin telkkarin mediaservulla. Tekstit toimii hyvin ja on helppo lisätä itse tai antaa ohjelman ladata.
tallennettu
Re: Apple « Vastaus #645 : 02.06.2015 17:02 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili Alkaa olemaan iMac (mid 2010) sen verran juminen, että ei meinaa jaksaa enään. Pikku hiljaa hidastuu koko ajan ja välillä saa odotella ihan yksinkertaisiakin käskyjä. Vuosien mittaan on tullut tehtyä ns. helpot päivitykset ja RAMia on 12Gt. Ei tosin juuri ole eroa verrattuna kahdeksaan mielestäni. Eli ehkä ongelma on jossain muualla...

Voi toki olla, että käyttis jumittaa kun tossa on varmaan kolme kertaa asennettu uusi käyttis päälle. Tosin eikös macin pitänyt olla siitä hyvä, että käyttis ei mene jumiin kuten Windows?

Sitten se yksi vaihtoehto, että jotain on hajoamassa. Eikös huonossa kunnossa oleva kovokin voi aiheuttaa jumitusongelmia? Tässä on vielä joku Seagaten paska mistä tuli jokunen vuosi sitten jotain tietoa, että voi vikaantua herkemmin. Ja onhan sillä ikääkin jo yli 4v.

Tosin kovon vaihto ei ole mikään ihan iisi operaatio, mutta ihan tehtävissä sen perusteella mitä selvittelin. Vituttaa vaan, kun pitäisi laittaa ihan normi kovo SSD:n sijaan vissiin. Voisin laittaa sisään normikovon ja sitten ulkoisen SSD:n, missä olisi käyttis ym. mutta kun ei tässä ole mitään Firewire 800:ta tai USB2:sta nopeampaa liitäntää. Sisälle taas ei voi laittaa SSD:tä, koska pelkkä SSD ei riitä tilan puolesta. Ja en tiedä riittääkö USB2:ssa nopeus, jos kaikki muu käyttistä/appejä lukuun ottamatta olisi siellä..

Uutta konettakaan ei viitsi vielä ostaa, kun edellisestä mallipäivityksestä on niin kauan aikaa..


« Viimeksi muokattu: 02.06.2015 18:09 kirjoittanut despire »
tallennettu
Re: Apple « Vastaus #646 : 02.06.2015 17:29 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 952 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW
Uutta konettakaan ei viitsi ostaa, kun edellisestä päivityksestä on niin kauan aikaa...
Se on varma, että seuraava kone on PC kunhan keksin mitä tälle omalle iMacille tekisi (mid11). Mitään järkeä haaskata 2000€ uuteen iMacciin kun samalla rahalla saa PC:n jota voi tarpeen tullen päivitellä 4 vuoden päästä.

Tosiaan Mac OS ei ole vakuuttanut. Ainoa hyvä tuossa on näyttö.
Play-Asia
tallennettu
Vs: Apple « Vastaus #647 : 02.06.2015 17:47 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Eihän Macilla edes pääse "PC-Master Race" joukkoon kun sille ei ole pelejä.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Re: Apple « Vastaus #648 : 17.07.2015 21:24 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili iTunes päivittyi (lisää tota Apple Music paskaa ym.) ja hukkasi kaikki biisit sekä soittolistat. Olihan ne biisit tietty koneella ja homma hoitui, kun kopioi vanhan Library-tiedoston uuden "viallisen" tilalle, mutta mitähän paskaa taas..

« Viimeksi muokattu: 17.07.2015 21:34 kirjoittanut despire »
tallennettu
Vs: Apple « Vastaus #649 : 06.10.2015 19:02 »
Melfice_ Rento ja seksikäs. Jäsen Viestejä: 1 033 Basaaripisteet: 0 Profiili Ipad Air on jämähtänyt lähinnä vaimon ja muksujen leikkikaluksi. Täytynee hankkia omaan/duunikäyttöön toinen Air tai sitten tuollainen uusi Mini. Olen menossa Saksaan kahden viikon päästä, ovatko nuo siellä merkittävästi halvempia?
T: ummikko
N
tallennettu
Vs: Apple « Vastaus #650 : 06.10.2015 19:42 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 518 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW
Olen menossa Saksaan kahden viikon päästä, ovatko nuo siellä merkittävästi halvempia?
T: ummikko

Eivät yhtään ellet johonkin tarjoukseen törmää, mutta aika harvoin Applen laitteita myydään tuntuvalla alennuksella. Ainakaan jos laite on tuoreimmasta päästä. Jos ei kiire ole, niin voit toki lykätä ostoa tuon reissun yli ja toivoa parasta, mutta todennäköisesti ihan Suomi-hinnoissa pyörii. Apple taitaa pitää huolen, että hinnat pysyvät samana joka markkinalla.
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Re: Apple « Vastaus #651 : 06.10.2015 22:54 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 952 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW
Eivät yhtään ellet johonkin tarjoukseen törmää, mutta aika harvoin Applen laitteita myydään tuntuvalla alennuksella. Ainakaan jos laite on tuoreimmasta päästä. Jos ei kiire ole, niin voit toki lykätä ostoa tuon reissun yli ja toivoa parasta, mutta todennäköisesti ihan Suomi-hinnoissa pyörii. Apple taitaa pitää huolen, että hinnat pysyvät samana joka markkinalla.

Itse ostin Japanista iPad Air 2:n ja oli huomattavasti halvempi. Olisiko ollut n. 100€ halvempi. Mutta joo, Euroopassa ei varmaan ole noin paljon eroja.
Play-Asia
tallennettu
Vs: Re: Apple « Vastaus #652 : 06.10.2015 23:33 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 518 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW
Itse ostin Japanista iPad Air 2:n ja oli huomattavasti halvempi. Olisiko ollut n. 100€ halvempi. Mutta joo, Euroopassa ei varmaan ole noin paljon eroja.

Nojuu valuuttakurssien ansiosta voi tulla heittoa, mutta euromaissa tätä ei tietysti pääse syntymään. Valuuttakurssien muutoksiakaan ei hintoihin tarkasteta koko ajan. Euron ja dollarin suhteen muuttuessa meni vuosi tai puolitoista ennen kuin se näkyi täällä meillä korotettuina hintoina. Näin kävi kesällä Macien kanssa ja nyt iPhone 6S:n kanssa. Viime vuoden kutonen taisi mennä vielä samaan hintaan kuin 5S. Vastaavasti jos euro taas vahvistuu, niin Applen hinnoissa se näkyy ikävä kyllä viiveellä. Vieraan valuutan ulkomaanreissuilla voi siis hyvällä tuurilla saada Apple-kamaa edullisemmin.
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Vs: Apple « Vastaus #653 : 09.10.2015 15:12 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Watch tuli tänään Suomessa myyntiin. Nyt sen siis voisi tilata, mutta minun on hyvin vaikea perustella sen hankintaa itselleni. Minua kiinnostava malli maksaa karvan alle 500 euroa ja se on tuollaisesta laitteesta, joka peilaa iPhonen toiminnan ranteeseen hillittömän paljon.

Fitness-ominaisuudet kiinnostaisivat eniten, mutta ne eivät edes ole laitteen vahvuus. Esimerkiks 250 euroa maksavassa FitBit Surgessa on viikon akkukesto ja laite tarkkailee sykettä 24/7. Ruma se on, mutta monelta osin liikunnan seuraaminen on toisella tasolla kuin Apple Watchissa.

Olisin jo ostanut Surgen, jos sen sykesensori pysyisi mukana vauhdikkaassa liikunnassa ja painonnostossa. Homma pysyy kasassa kun kävelee tai juoksee, mutta nopeita sykevaihteluita sisältävissä HIIT-treeneissä sykemittaaminen leviää kuin kuuluisat jokisen eväät. Mio on tähän päivään mennessä tuottanut parhaat ranteesta mittaavat sensorit, jotka kykenevät pysymään menossa mukana jopa painonnosto-treenien aikana. Se on tositesti, koska lihasten supistuminen haittaa optisten laitteiden toimintaa.


Tässä vaiheessa olen kiinnostunut näkemään millainen laite (todennäköisesti) pian esiteltävä Fitbit Surge 2 on. Jos se parantelee kaikkea ykkösestä ja hinta pysyy 250 euron kieppeillä, niin se saattaa hyvinkin olla valintani. Olisin ehdottomasti toivonut, että Apple olisi painottanut nykyistä enemmän liikuntapuolta.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Apple « Vastaus #654 : 09.10.2015 16:07 »
migge Jäsen Viestejä: 3 173 Basaaripisteet: 0 Profiili Kannattaa omenamiesten tutustua myös Android Wear malleihin. Nehän ovat nykyään yhteensopivia iOS -laitteiden kanssa.

www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: Apple « Vastaus #655 : 12.01.2016 05:36 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 518 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW http://www.macrumors.com/2016/01/11/whats-new-in-ios-9-3/

Siri on vihdoinkin oppinut suomea iOS 9.3 betassa. Eihän siinä mennyt kuin 5-6 vuotta siitä, kun Applen työpaikkailmoituksissa haettiin työntekijöitä tähän projektiin. No ymmärrettäväähän se on, ettei suomi liene niiden tärkeimpien kielien joukossa. Ja eikun odottelemaan testivideoita. Avopuoliso hommasi syksyllä 6S:n, joten pääsen aikanaan ihan livenä testaamaan. Pari kuukautta taitaa mennä ensimmäisestä betasta lopulliseen julkaisuun?
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Vs: Apple « Vastaus #656 : 12.01.2016 08:04 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Applen oma versio f.luxista ja Suomi-Siri tekevät tästä itselleni kautta aikain jännittävimmän pienemmän versionumeron iOS-päivityksen.

Olen julkisessa beta-ohjelmassa mukana ja kun niillä on ollut tapana saapua ladattavaksi päivää myöhemmin kuin kehittäjä-betojen, niin on mahdollista päästä tänään jo testaamaan.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Apple « Vastaus #657 : 27.10.2016 21:46 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 578 Basaaripisteet: 4 Profiili Ei saatana, Applen röyhkeys taas noussut uudelle tasolle.

Kolme vuotta sitten ostamani 15-tuumainen Retina Macbook Pro 512-gigaisella SSD-kovolla oli lähtöhinnaltaan muistaakseni 2600 euroa. Juuri julkistettiin uusi Macbook Pro -mallisto, jonka 15-tuumainen malli 512Gt-kovolla maksaa 3300 euroa. :lol: Kolmen vuoden päästä tuon lähtöhinta onkin sitten varmaan jo viisi tonnia.
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Re: Apple « Vastaus #658 : 28.10.2016 06:59 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili Joo mutta sillä voikin skrätsätä.
tallennettu
Vs: Apple « Vastaus #659 : 27.09.2017 19:34 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 578 Basaaripisteet: 4 Profiili Tuli tilattua CDONin alennuksesta AirPodsit, ovat lähes 30e halvemmat kuin Apple Storessa. Sen verran näitä on kehuttu joka paikassa, että pitää itsekin kokeilla.
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Sivuja: 1 ... 17 18 19 20 21 [22] 23 24 25 26
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines