Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 ... 14 15 16 17 18 [19] 20 21 22 23 24 ... 26
Tulostusversio
Aihe: Apple  (Luettu 210544 kertaa)
Vs: Re: Apple « Vastaus #540 : 31.12.2012 17:45 »
blindside Jäsen Viestejä: 151 Basaaripisteet: 1 Profiili
Ehkä turhaa valitusta, mutta ärsyttää kun softa menee taaksepäin toiminnallisuudessa  :/

Tämä on niin totta. iPhonen julkaisun jälkeen iTunesin käytettävyys on on ollut tasaisessa laskussa, ja uusimman päivityksen myötä todella jyrkässä laskussa. Toivoin taannoin kun App Store julkaistiin että se sisältäisi myös Phonen ja Padien storen mutta ei. Ja viimeisimmän päivityksen myötä tuntuu tosiaan että kaikki musakirjaston selaamisesta luurin päivittämiseen on muuttunut hankalammaksi.

Ihmetyttää että Steve joka oli hyvinkin tarkka Applen tuotteiden käyttäjäystävällisyydestä antoi vielä elossa ollessaan iTunesin lipsua sellaiseen tilaan, ja mietityttää olisiko uusin versio julkaistu nykyisessä muodossaan jos Steve olisi vielä elossa.
"The ships hung in the sky in much the same way that bricks don't."
tallennettu
Re: Apple « Vastaus #541 : 06.01.2013 16:25 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 867 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Tietääkö kukaan AppleTV:lle mitään järkevää nopeaa tapaa saada AVI/MKV-tiedostot toimimaan? Re-encodaamallahan nuo toimii, mutta eikös siinä mene laatu vieläkin paskemmaksi.

« Viimeksi muokattu: 06.01.2013 16:37 kirjoittanut Rocky_Balboa »
Play-Asia
tallennettu
Vs: Re: Apple « Vastaus #542 : 06.01.2013 17:50 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 761 Basaaripisteet: 0 Profiili
Tietääkö kukaan AppleTV:lle mitään järkevää nopeaa tapaa saada AVI/MKV-tiedostot toimimaan? Re-encodaamallahan nuo toimii, mutta eikös siinä mene laatu vieläkin paskemmaksi.

https://itunes.apple.com/fi/app/smart-converter/id447513724?l=fi&mt=12

Smart Converter muuntaa MKV:t AppleTV:lle vain containeria muuttamalla. Eli uudelleenpakkaamista/kuvanlaadun heikennystä ei tapahdu.


AVIen suhteen tilanne on hankalampi. AirPlay+AirVLC on paras ratkaisu, jos omistaa tarpeeksi uuden Macin.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti
tallennettu
Re: Apple « Vastaus #543 : 06.01.2013 18:28 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 867 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW
Tietääkö kukaan AppleTV:lle mitään järkevää nopeaa tapaa saada AVI/MKV-tiedostot toimimaan? Re-encodaamallahan nuo toimii, mutta eikös siinä mene laatu vieläkin paskemmaksi.

https://itunes.apple.com/fi/app/smart-converter/id447513724?l=fi&mt=12

Smart Converter muuntaa MKV:t AppleTV:lle vain containeria muuttamalla. Eli uudelleenpakkaamista/kuvanlaadun heikennystä ei tapahdu.


AVIen suhteen tilanne on hankalampi. AirPlay+AirVLC on paras ratkaisu, jos omistaa tarpeeksi uuden Macin.
OS X:n puolelle ei jaksa aina boottailla erikseen kun katselee leffoja. MKV -> MP4 käännökset riittänee kunnes ATV 3rd genin jailbreak valmistuu. Näyttäisi löytyvän tuo sama ohjelma myös Windowsille, joten pitää testata.
Play-Asia
tallennettu
Vs: Apple « Vastaus #544 : 10.06.2013 14:06 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 761 Basaaripisteet: 0 Profiili WWDC-keynoteen enää tunteja. Apple streamaa taas suorana tilaisuuden, mulle on jo ilmestynyt AppleTV:n valikoihin app, jolla voi katsoa tilaisuuden.

Nähdään siis miltä iOS7 ja OS X 10.9 näyttää. Toivottavasti iOS saa muitakin muutoksia kuin pelkän uuden lattean teeman.Game of Thronesin 3. kauden finaali, WWDC keynote, Nintendo E3-direct, Microsoftin e3-pressi, Sonyn E3-pressi... Totaalisen hullut reilut 27 tuntia luvassa!
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti
tallennettu
Vs: Apple « Vastaus #545 : 10.06.2013 14:20 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 510 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW Juu, on tässä ruvennut jo hype hiipimään puseroon. Aika vähissä ovat huhut olleet iOS 7:n muutoksista. Ulkoasu muuttuu, sehän on jo selvä ja kaivattu juttu, mutta mitä muuta? Jony Ive on vasta vajaan vuoden ollut vastuussa käyttiksestä, joten ihmeitä ei kannata odotella. Toivottavasti päivittelevät jatkossa tiuhempaan kuin vuoden välein. Pienemmissä päivityksissä on harvemmin mitään isoja muutoksia tullut, mutta voisikohan niitä nyt puskea sitä ulos sitä mukaa kun valmistuvat?

Mac Pro päivittynee myös, mikä ei kyllä kiinnosta. Sen sijaan Macbookit kylläkin. Sanonkohan tämän jo kolmatta vuotta peräkkäin, mutta tänä vuonna olisi tarkoitus päivittää kone. Kannettavahan se varmasti olisi. Normaali Macbook Pro kiinnostaisi, mutta se taitanee ikävä kyllä jäädä ilman Haswell-päivitystä tänä vuonna. Huhujen mukaan konetta kuitenkin myytäisiin vielä jonkun aikaa hieman halvemmalla hinnalla. Mun käytöllä tuo Ivy Bridgekin riittänee. Vanhemman Pron etuna on kuitenkin pävitettävyys. Voin ostaa halvimman mallin ja muutaman vuoden päästä iskeä siihen lisää muistia ja SSD-lätyn. Nykyinen Mac mini on tosiaan ostettu elokuussa 2007, joten on tuossa välissä tehot jonkun verran kasvaneet koneissa.  :)
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Vs: Apple « Vastaus #546 : 10.06.2013 15:29 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 505 Basaaripisteet: 4 Profiili Pystyykö tota keynotea katsomaan suorana muuta kuin Applen laitteilla?
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Re: Apple « Vastaus #547 : 10.06.2013 15:31 »
despo Jäsen Viestejä: 5 291 Basaaripisteet: 9 Profiili Eikös toi tule ihan samaan aikaan, kuin MS:n pressi?
tallennettu
Vs: Apple « Vastaus #548 : 10.06.2013 16:09 »
Shiranui (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ Jäsen Viestejä: 149 Basaaripisteet: 1 Profiili
Pystyykö tota keynotea katsomaan suorana muuta kuin Applen laitteilla?

Myös Applen nettisivuilta voi näköjään katsella livenä klo 20.00 alkaen eli melkein samaan aikaan kuin Mikkiksen konferenssi.

http://www.apple.com/apple-events/june-2013/

tallennettu
Vs: Apple « Vastaus #549 : 10.06.2013 21:22 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 505 Basaaripisteet: 4 Profiili Upea toi uusi iOS 7, jumalauta. Ive osaa asiansa.
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Vs: Apple « Vastaus #550 : 10.06.2013 22:12 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 510 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW
Upea toi uusi iOS 7, jumalauta. Ive osaa asiansa.

Olihan tuo joo. Taas tuotiin läjä jailbreakin puolelta tuttuja fiitsöreitä ihan natiiviin iOS:ään. Todella pieni raapaisu tuo esittely kyllä. Betahan oli jaossa jo tänään kehittäjille? Pian saadaan siis lisätietoa. Ja tulee vielä iPhone 4:lle. Hyvin menee siis vielä vuosi tuolla. Hyvää tekohengitystä vanhalle luurille. Saa nähdä, mistä ominaisuuksista jäädään paitsi. Airdrop nyt ainakin mainittiin, mutta eipä tuolle oikein ole käyttöäkään. Kaveripiiristä löytyy pari iPhone 5:ta, loput 4S tai vanhempia.

Edit: Sairas muuten tuo MB Airin akkukesto. 12 tuntia.  :lol: Olis edes 3/4 tuosta niin pesisi silti kaikki muut läppärit.


« Viimeksi muokattu: 10.06.2013 22:17 kirjoittanut Kabanossi »
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Vs: Apple « Vastaus #551 : 12.06.2013 21:40 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 761 Basaaripisteet: 0 Profiili http://designerscomplaining.tumblr.com

iOS7 herättää aika paljon negatiivisia tuntemuksia jengissä tällä hetkellä. Mistään shittimyrskystä ei kai voi vielä puhua, mutta nyt ei Applen uutta suuntaa olla otettu edes fanien keskuudessa täydellisellä innolla vastaan.

En itsekään tiedä vielä mitä mieltä siitä olisi. Visuaalisesti yksinkertaisuus kyllä miellyttää silmää, mutta mielestäni Microsoftin tyylisuunta tekee tämän jopa vielä puhtaammin.

Sittenhän se vasta kunnolla ratkeaa, kun se pyörii syksyllä iPad Minissäni.

Ja ei, tämä ei mitenkään saanut meikää "OMG! Vaihdan takaisin iPhoneen alta aikayksikön" fiiliksiä pintaan.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti
tallennettu
Vs: Apple « Vastaus #552 : 26.06.2013 10:32 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 761 Basaaripisteet: 0 Profiili Asensin eilen iOS 7 beta 2:n iPad Miniin. En ole vakuuttunut.

Kyse on enemmästä kuin siitä, että softa on tässä vaiheessa vielä melko buginen ja ei toimi läheskään yhtä sulavasti Minissä kuin kutonen. Nämä jutut kyllä hiotaan alkusyksyn julkaisuun mennessä pois.

iPadin ruudulla seiskassa on vain jotakin sellaista tällä hetkellä mikä ei toimi. Paljon haaskattua valkoista tilaa, joka ei varmasti häiritse pienemmällä puhelimen näytöllä niin paljon. Kysymys kuuluukin, miten paljon iPad-version visuaalista ilmettä vielä hiotaan lähikuukausien aikana. Toivoa luo se, että tabletin käyttis oli aikataulusta myöhässä verrattuna puhelimien versioon.

iOS 7 on hieman kuin WP8 ja uusin Android viskattuna samaan pataan. Hetki hämmennystä ja valmista tuli.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti
tallennettu
Vs: Apple « Vastaus #553 : 26.06.2013 11:32 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 742 Basaaripisteet: 6 Profiili Toimivuuteen en osaa ottaa kantaa, mutta en tajua tuota napinaa uudesta IOS:n tyylistä, kun mikä tahansa on parempaa kuin se edellinen halvan oloinen roska, joka oli eri tyylien sekamelska.

Aina kun kaytän Ipadia niin ihmettelen, että miten ihmeessä se voi olla niin käsittämättömän ruma. Kaikissa pitää olla joku drop shadow / glow-efekti, värimaailmat heittelevät miten sattuu valikosta toiseen, eikä ulkoasusta saa tyylikästä millään customoinnilla ellei jailbreikkaa koko laitetta. Mikään ei ota enempää päähän kuin että kun joutuu itse suunnittelemaan jonkun sovelluksen GUI:n, niin asiakas toivoo siihen "apple-tyyliä". Onneksi tuo on nyt viimeinkin katoamassa, vaikka tällä hetkellä muotivillitys onkin Windowsin laatikkoimainen metro-tyyli.

Ehkä tuo IOS7 on vähän turhankin minimalistinen toistaiseksi, mikä on varsin yleinen ongelma nykypäivän graafisessa suunnittelussa, mutta ainakin tyyli on yhtenäinen suurimmaksi osaksi. Pienellä hiomisella tuosta saa varmasti nätin ulkoasun.

Aina kun jokin tunnettu asia muuttaa ulkonäköään, ja johon on totuttu vuosien aikana, niin se on varma että ihmiset valittavat siitä. Aina saa nauraa miten joka kerta kun Facebook, gamefaqs, joku uutisisivu muuttaa tyyliään, niin hirveä parkuminen vaikka edellinen olisi ollut miten karmea. Toki myös huonompaan suuntaan tehtyjä päivityksiä on, josta Huuto.net on varmaan tuorein tapaus. Luulin ensin että tuo logo ja ulkoasu on joku vitsi beta-versiota varten, mutta ei näköjään.


« Viimeksi muokattu: 26.06.2013 11:38 kirjoittanut MasterTK »
tallennettu
Vs: Apple « Vastaus #554 : 26.06.2013 13:15 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 761 Basaaripisteet: 0 Profiili Hyvä graafinen suunnittelu ei ole hyvää käyttöliittymäsuunnittelua, minkä toki alan rautaisena ammattilaisena tiedätkin.

Kyse on iOS 7:n tapauksessa siitä, että graafiset suunnittelijat/markkinaosasto on päästetty hyppimään käyttöliittymäsuunnittelun silmille (esimerkiksi seiskan ikonit ovat kokonaan markkinointiosaston käsialaa). Nykyisessä iPadin iOS seiskassa on välillä vaikea hahmottaa missä on nappeja ja missä ei. Kyse ei ole printtimainoksesta, vaan käyttöliittymästä. On totta, että kutonen oli tietyssä mielessä tyylien sekametelisoppa, mutta tällä hetkellä vielä käytettävyydessä huomattavasti edellä tätä uusinta.

Mutta kuten sanoin, annetaan aikaa. Muutama kuukausi hiomista voi tehdä ihmeitä.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti
tallennettu
Vs: Apple « Vastaus #555 : 26.06.2013 17:15 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 041 Basaaripisteet: 14 Profiili Kyllä nuo applen käyttikset ovat aina olleet valovuosia edellä mitään stock Android käyttistä mitä olen käyttänyt. Toki minimalistiset ikonit ovat muotia ja hyvin toteutettuina selkeitä, mutta kyllä vanha kunnon väri/muotokoodaus aina kämäiset yksiväriset silhuettinappulat voittaa.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Apple « Vastaus #556 : 26.06.2013 22:14 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 742 Basaaripisteet: 6 Profiili Ei ole kyllä applen käyttikset olleet enää moneen vuoteen missään edellä. Ne olivat ehkä aikaansa edellä 10 vuotta sitten kun tulivat ja kilpailijat olivat pitkään jäljessä, mutta nyt ikä alkaa ehdottomasti painaa. Se on se sama vitsi kun luullaan että Dual shock on ikuisesti se paras ja täydellisin ohjain, kun siihen totutaan eikä uskalleta testata uutta. IOS7 on ehdottomasti tervetullut muutos, kunhan hiovat siitä lastentaudit pois ja säätävät vähän ulkoasua. Lisäksi niiden lapsellisten rajoitusten olisi todellakin aika poistua, mutta tuskin tulee tapahtumaan ihan heti.

Mutta sitä ei voi kyllä väheksyä, että onhan Apple ollut valtava suunnannäyttäjä älypuhelinmarkkinoilla. Ties missä oltais ilman niitä.


« Viimeksi muokattu: 26.06.2013 22:33 kirjoittanut MasterTK »
tallennettu
Vs: Apple « Vastaus #557 : 26.06.2013 22:41 »
saska Jäsen Viestejä: 646 Basaaripisteet: 2 Profiili
Mutta sitä ei voi kyllä väheksyä, että onhan Apple ollut valtava suunnannäyttäjä älypuhelinmarkkinoilla. Ties missä oltais ilman niitä.

Tabletit on kanssa toinen. Ilman Applea ei oltais missään. Veikkaan vaan ettei Apple ole enää käytännössä mitään ku Jobsi kuoli. Se jäbä oli vissiin konemainen.
tallennettu
Vs: Apple « Vastaus #558 : 27.06.2013 01:04 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 041 Basaaripisteet: 14 Profiili Lookkia lähinnä kommentoin. Kyllähän tuo emännän galaxy on selvästi sukkelampi ja selkeämpi kuin oma HTC.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Apple « Vastaus #559 : 27.06.2013 01:06 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 510 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW Eihän se Steve siellä varsinaisesti mitään keksinyt. Sillä oli vaan viimeinen sana siihen, mitä suolletaan ulos ja missä muodossa. Jobsilla oli kyllä silmää tuollaiseen, vaikka ei aina ihan napakymppiin osuttukaan. Kyllä Applella on tulevaisuutta Jobsinkin jälkeen. Kaikki käyrät osoittavat ylöspäin ja fyrkkaa on taskussa mielettömät määrät.

Minun silmään tuo iOS 7 näyttää kivalta. En ole betaa ladannut enkä lataa, mutta innolla odotan. Kaivattuja muutoksia kyllä esittelivät. Tuota on hyvä lähteä hiomaan. Saa muuten nähdä, meinaako Apple avata AppleTV:lle sovelluskaupan nyt kun iOS sai ihan virallisen padituen. Vois olla aika kova alusta indiepeleille.
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Vs: Apple « Vastaus #560 : 12.09.2013 09:39 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 742 Basaaripisteet: 6 Profiili Applessa ja Nintendossa on nykyään yllättävän paljon samaa. Kumpikaan ei ole tehnyt yhtään järkevää tuotetta vuosikausiin ja pistää miettimään että onko puljujen tuotekehitysosasto potkittu kokonaan pihalle.

iPhone 4s --> 5 --> 5s... Siinä vuosien kehitystyön tulos.  Ois nyt edes sen näytön kokoa hiukan kasvatettu. :lol:
tallennettu
Vs: Apple « Vastaus #561 : 12.09.2013 09:41 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 761 Basaaripisteet: 0 Profiili
Applessa ja Nintendossa on nykyään yllättävän paljon samaa. Kumpikaan ei ole tehnyt yhtään järkevää tuotetta vuosikausiin ja pistää miettimään että onko puljujen tuotekehitysosasto potkittu kokonaan pihalle.

iPhone 4s --> 5 --> 5s... vuosien kehitystyön tulos.  :lol:www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti
tallennettu
Vs: Apple « Vastaus #562 : 12.09.2013 10:17 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 510 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW Tylsähkö päivitys, kuten oli odotettavissa, mutta koska viimeksi on esitelty jotain mullistavaa sisältävä puhelin? Nokia on tehnyt hyvää työtä kameroiden kanssa, mutta noin muuten valmistajat tuovat vain enemmän tehoa ja parempia näyttöjä. Galaxy S4:kin periaatteessa samanlainen hyppäys kun 5 -> 5S

Jos huhuja on uskominen, niin iPhone 6 saanee sen isomman näytön ja historian tuntien designia uudistetaan muutenkin. NFC:tä ei varmasti tuoda ennen kuin sille on jotain oikeaa käyttöä. Applen tuntien heille ei myöakään kelpaa nykyisen kaltainen langaton lataus, jossa puhelin on asetettava latausalustalle. "Todellinen" langton lataus lienee se, mikä Applea kiinnostaa. Ei kyllä hajuakaan, millaisessa tilanteessa moinen teknologia on. Tuskin ihan ensi vuodeksi ehtii.

No onneksi vanha ja uskollinen iPhone 4 saa vielä iOS 7:n, niin tuntuu tämäkin romu taas hetken aikaa uudelta. :)
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Vs: Apple « Vastaus #563 : 12.09.2013 12:15 »
bËst Jäsen Viestejä: 246 Basaaripisteet: 0 Profiili En itse oikein millään keksi, mitä noihin puhelimiin tarvis enää ees änkeä. Toki hienosäätää sitä sun tätä ja tehokkaammat akut on aina tervetulleita ja langaton latausmahdollisuus sit kun se on luotettavalla pohjalla. Mutta noiden ulkopuolelta en suhteellisen tavallisena käyttäjä keksi mitään, mihin tämän hetkinen iPhone 4s:ni ei riittäisi. Ehkä en vain kaipaa mitään pikku nippelimuutoksia tai appiuudistuksia, ku niitä kuitenkaan käytä. Kuiten, luodessa uutta, arvostan selkeästi isoja harppauksia, joita tapahtuu hyvä jos kymmenen vuoden säteellä. Hyviä vertailukohtia muun muassa VHS -> DVD. Todellinen uudistus. Kun taas DVD -> Blu-Ray ei tuonut mitään samalla mittakaavalla mullistavaa uudistusta. Tai ihan puhelimissakin siirtyminen peruskännykästä varsinaiseen älypuhelimeen on iso askel. Mutta sitten kun muutokset ovat kategoriaa "vähän nopeampi se ja vähän isompi tämä" niin en koe mitään kummoisia edistysaskeleita tapahtuneen, että sais meikäläisen innostumaan.

Noi Applen julkaisemat "halppis iPhonet" olivat kaikessa yksinkertaisuudessaan näppärän oloinen ratkaisu. Apple voi hyvinkin saada noilla asiakkaakseen niitä casuaalimpia käyttäjiä, jotka on aivopesty applen laatukertomuksilla.
tallennettu
Re: Apple « Vastaus #564 : 12.09.2013 13:03 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 159 Basaaripisteet: 5 Profiili


 :lol: Truth is in the pudding.

Eniveis, jännin juttu tässä oli se, että kuulin joltain ihan sattumanvaraiselta koulukaverilta tuosta halpis-iPhonesta. Aiemmin uusimmasta mallista on aina - aika puhtaasti Laudan kautta - ollut selvillä automaattisesti, mutta nyt kun lafka puskee ekaa kertaa useamman mallin pihalle, en yhtäkkiä tiennyt asiasta mitään. What gives? :b
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Re: Apple « Vastaus #565 : 12.09.2013 13:06 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 761 Basaaripisteet: 0 Profiili
Aiemmin uusimmasta mallista on aina - aika puhtaasti Laudan kautta - ollut selvillä automaattisesti, mutta nyt kun lafka puskee ekaa kertaa useamman mallin pihalle, en yhtäkkiä tiennyt asiasta mitään. What gives? :b

Mä olen lopettanut Apple-hehkutuksen ja vastapuoli on kyllästynyt haukahtelemaan, kun ei ole ketään mihin kalikka kalahtaa. Lopputulos: keskustelu on vähentynyt radikaalisti.


Ostakaahan perkele mistä pidätte, niin teen minäkin. Ei oo multa pois kenenkään kännykän käytöt! Shaatana.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti
tallennettu
Re: Apple « Vastaus #566 : 12.09.2013 13:13 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 159 Basaaripisteet: 5 Profiili
Aiemmin uusimmasta mallista on aina - aika puhtaasti Laudan kautta - ollut selvillä automaattisesti, mutta nyt kun lafka puskee ekaa kertaa useamman mallin pihalle, en yhtäkkiä tiennyt asiasta mitään. What gives? :b

Mä olen lopettanut Apple-hehkutuksen ja vastapuoli on kyllästynyt haukahtelemaan, kun ei ole ketään mihin kalikka kalahtaa. Lopputulos: keskustelu on vähentynyt radikaalisti.


Ostakaahan perkele mistä pidätte, niin teen minäkin. Ei oo multa pois kenenkään kännykän käytöt! Shaatana.

Haha, se lienee joo suurin vaikutin, jäbällä on kyllä tapana elättää mitä vaan aihetta mitä fiilistelet. Mut varmaan tuossa on sitäkin, että uudet julkistukset ovat menettäneet vähän sitä hohtoaan, kun niitä suuria harppauksia ei hirveästi näy eikä kuulu. Puhelinrintamalla yleensäkään. Toisaalta bËstin kanssa olen samaa mieltä siitä, etten minäkään hirveästi mitään juuri nyt puhelimeltani jää kaipaamaan. Akkuteknologia polkee jäljessä, mutta muuten nämä laitteet ovat aika pirun hiottuja. Mikä ei tietenkään taaskaan auta hypen syntymistä, jos kuluttajat ovat valmiiksi (gasp!) tyytyväisiä.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Apple « Vastaus #567 : 12.09.2013 13:21 »
Vin Jäsen Viestejä: 1 323 Basaaripisteet: 1 Profiili Epin fanituksethan ovat miltei laudan kantava voima. Formulat ja ajopelit vetäisivät laudalle pienen ala-asteen verran uusia kirjoittelijoita, apple-hehkutus piti lautaa muuten vaan yllä ja liikuntathreadi sai jopa allekirjoittaneen tapaisenkin vätyksen ylös, ulos ja lenkille. Mies saisi rueta kehittelemään uutta palvonnan kohdetta, allekirjoitukseni kaipaa jatkoa.
Pelaajalauta-->Formulalauta-->Pakkotoistolauta--> Uhkapelilauta-->Turvapaikkalauta-->Hautalauta--> Deadzonelauta-->???
tallennettu
Vs: Apple « Vastaus #568 : 20.09.2013 13:23 »
Fyysinen Preesens Pakko toistaa Jäsen Viestejä: 1 838 Basaaripisteet: 1 Profiili Hyi vittu, että on ruma tämä iOS 7.
My name is Dexter. Unlike many of you believe, I’m not a serial killer. I’m not very much afraid of blood either.

-----

Fyysinen Preesens moderaattoriX.
tallennettu
Re: Apple « Vastaus #569 : 20.09.2013 13:54 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 867 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW
Hyi vittu, että on ruma tämä iOS 7.
Indeed.
Play-Asia
tallennettu
Sivuja: 1 ... 14 15 16 17 18 [19] 20 21 22 23 24 ... 26
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2022
Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2008, Simple Machines