Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Wii Hate: Bomberman Blast
Pitihän se arvata, että tämäkään paska ei ollut hintansa väärti. Hintaakaan ei ollut kuin 1000 Wii Pointsia (tai mitä Nintendo pointsia tulevaisuudessa onkaan, olipa taas hieno uudistus tämäkin  :lol: ), mutta ei tuollaista saisi tuolla hinnalla myydä. Joku 500 pistettä olisi sopiva määrä ehkä.

Onhan se ihan kivan näköinen ja pääsee omalla typerällä Mii-ukkelilla pelaamaan. Kenttiä on kuitenkin liian vähän ja kentät ovat todella tylsiä. Bomberman Worldissa oli mahtavia kenttiä kuten Volcano. Kenttiä on vähän ja tuntuu aivan siltä kun aina pyörisi sama kenttä. Jos jotain hyvää pitää sanoa, niin pelimuoto nimeltä Air Raid on ihan hauska. Siinä ei itse pysty pommeja pistämään, vaan pitää varoa taivaalta satavia pommeja. Harmittavasti nettipelissä tämä esiintyy harvoin, vaikka suurin osa pelaajista haluaisikin juuri tämän. Nettipeli on niin perseelleen tehty, että siellä ei MK: Wiin tavoin toimi demokratia. Eli jos joku pelimuoto voittaa toisen äänin 7-1, niin voittanut pelimuoto ei edes välttämättä tule. Eli äänestyksellä ei periaatteessa ole mitään väliä.

Nettipelistä tulikin mieleen, että on ihan kivaa päästä nettiin pelaamaan Bombermania, mutta tämänkin olisi voinut paremmin toteuttaa. Kavereita voi lisätä, mutta näille ei voi edes antaa lempinimeä, vaan ne esiintyvät vain numerosarjoina. Nettipeliä vaivaa lagi, joka toisaalta on ihan ymmärrettävää, mutta välillä tämä harmittaa kun luulee saavansa jonkun kiikkiin, mutta näin ei kuitenkaan käy. Välillä ei tunnu millään pääsevän nettiin pelaamaan ja helposti lentää serveriltä pois. Nettipeli voisi olla hauskaa, jos olisi sellainen oma peliporukka, jolla voisi järjestää. Noh, en pyöri missään Pelaajaboardilla tai KonsoliFIN:ssä, niin eipä noita Bomberman-kamuja ole minulla muita kuin Tetsuo. Vaikka osittain tämä peli onkin paskaa, niin ladatkaa kuitenkin tämä, että päästäisi pelailemaan. Tai olisipa edes tarpeeksi ohjaimia ja kavereita, niin voisi pelata moninpeliä.  :(

Bomberman Blast on ihan kiva pikkupeli, mutta ei kuitenkaan 1000 pisteen arvoinen. Tässä taas huomattiin, että Wiin kanssa nettipelaaminen on yhä täysi vitsi.


(huomatkaa myös uudistunut blogin logo!)
5 kommenttia
SOJ 06.10.2008 23:38
Itselleni tämän teki 1000 pisteen arvoiseksi yhden koneen moninpeli. Ai että kun on mahtavaa pelailla 5 kaverin kanssa saman telkkarin ääressä ja huutaa kurkku suorana kun ei onnistu siinä mitä yrittää tai kaveri pääsee yllättämään. Yksinpelillä ei tarjoa juurikaan iloa, niinkuin arvata saattoi. Nettipeliä en ole vielä kerennyt kokeilla, mutta viimeistään ensi viikolla pitäisi ehtiä paremmin tutustua. Jos teille sopii,  niin voisin mielelläni tulla pommitteleen teidän kanssa joku päivä.
tetsuo 06.10.2008 10:06
Heihou!

Nettini on katkipoicki ainakin viikon. Otan yhteyttä tuttuun tapaan irkin puolelta,  kun haluan pieksää sinut ja migen myös.  :)
Fyysinen Preesens 05.10.2008 20:17
Täytyypä pistää koodit jakoon tässä kohta puoli. Pikkasen jäänyt tämän pelin pelaaminen, kiireiden ja Warion takia. Otetaan tetsuon kanssa kolminpeliä.
UUH! Kimppakivaa!  :)
migge 05.10.2008 19:36
Täytyypä pistää koodit jakoon tässä kohta puoli. Pikkasen jäänyt tämän pelin pelaaminen, kiireiden ja Warion takia. Otetaan tetsuon kanssa kolminpeliä.
Rocky_Balboa 05.10.2008 15:57
Hajosin tolle Dragon Snakelle logon alanurkassa, hahaha. :D