Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Action Man - Operation Extreme
Tänään Itäkeskuksen Gamestopissa tuli käytyä. Vähän harmitti kun PS:lle olisi löytynyt Mortal Kombat III siisteillä kansilla ja Action Man (!!!), mutta kumpaakaan en sitten ostanut.
Uskomatonta kyllä, tämä jäi minua harmittamaan ja mietityttämään.

Olin juuri lähdössä Gamestopista etsimään nahkatakkia UFF:ltä. Löysin juuri lähtiessä nuo PS-pelit ja kävin jo miettimään Action Manin ostamista. Sitten huomasin Mortal Kombat III:n siistissä kansissa ja en osannut päättää kumman ostan. En sitten ostanut kumpaakaan.

Tuo Action Man-pelihän on täyttä paskaa, mutta se vaan on sellainen peli, että pistää hymyilyttämään ja se on pakko saada. Muistelisin, että Action Man oli viimeisimpiä PS-pelejäni. En oikeastaan koskaan 90-luvulla ollut mikään Action Man-fani, vaikka monelta löytyi niitä figuureita ja mainokset pyöri lauantai-aamuisin. Toki silloin tällöin tuli Citymarketin leluosastolta katsottua, mitä uusia vaatteita Action Man on saanut. Tuo saamani Action Man-peli oli luonnollisesti Venäjältä tuotu, kuten kaikki PS-pelini oli silloin. Kuitenkin tuo raja tuossa ihan lähellä ja silloin se tuntui olevan ihan okei. Sellainen pieni tieto, että tuon pelin toi kaverini isä, joka sattuu olemaan poliisi. Omg.

Action Man: Operation Extremestä löytyy monta kieltä, myös suomen kieli oli mukana! Tietenkin sitä piti pelata suomen kielellä. Vieläkin pistää naurattamaan ne äänet. "Kauniin ja tuhoisan" Toxican jutut varsinkin. Tuo Toxican kenttä oli pelin ensimmäinen kenttä ja se kummasti toi mieleen vanhat GTA:t. Sillä erolla, että siinä ei varasteltu autoja, vaan piti väistää ja ampua autoja, jotka jättivät kadulle jotain vihreätä/pinkkiä loskaa. Toisessa kentässä oli muistaakseni joku puzzle ja muistutti Metal Gear Solidia. Pidemmälle en koskaan päässyt, koska kuolin aina siihen kasviin (?), joka oli toisen kentän boss.

En pelistä löytänyt kuin yhden videopätkän, jossa näkyy pelin alkuvideo, joka on aivan mahdottoman huikea ja ensimmäinen kenttä. Harmi ettei suomen kielellistä videopätkää löydy mistään. Olisiko kukaan lautalainen niin kiltti, että lahjottaisi oman Action Man-pelinsä tai kävisi ostamassa Itäkeskuksen Gamestopista minulle Action Manin (ja MKIII:n) joululahjaksi?  :)
5 kommenttia
Fyysinen Preesens 24.12.2008 11:20
No en minä sitä sillä tavalla pitänyt peliä mahtavana, vaan pidin sitä jo silloin paskana. Se oli niin hauskan paska, että sitä oli hauska pelata. Hyvää joulua, myös KiusaajaTK:lle. <3
MasterTK 24.12.2008 07:32
Naapurin läskillä oli joskus tämä peli ja kiusasin sitä aina, kun se pelasi tätä. Sitten se hajotti koko pelin. >_>
Tzibo 24.12.2008 00:23
Hah, tuo Action Manhan oli mahtava silloin pienenä, ei sillä ettäkö uskaltaisin nyt pelata. (Kuvitelmat särkyisivät!)

Suomenkieliset selostuksetkin tosiaan.... Toisessa kentässä muistaakseni piti kerätä neljä eriväristä kuviota jonkun ihmetutkan avulla ja pistää ne sitten järjestykseen, jolloin reitti eteenpäin aukesi. Se oli sellainen tunneli alas, ja sieltä mentiin kait sitten jostain koukusta kiinni pitäen ylöspäin. Piti kai siinä jotain vihollisiakin hoidella siinä kohtaa.
Aivis 22.12.2008 17:53
Mulla taitaa vieläkin olla tää Action Man -peli jossain laatikossa. Pelasi sen jopa pari kertaa skidinä läpikin ja olihan se silloin parhautta. Nykyään en ehkä enään uskaltaisi tätä pelata siinä pelossa, että se todella onkin mitäänsanomatonta paskaa.

Henkilökohtainen klassikko.
migge 22.12.2008 15:25
Ei tosta kannata rahaa maksaa. Niin karseelta se näytti. =)