Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 ... 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 13 ... 16
Tulostusversio
Aihe: Urheilu/Idrott/Sports  (Luettu 167487 kertaa)
Vs: Urheilu/Idrott/Sports « Vastaus #210 : 17.05.2012 23:59 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 780 Basaaripisteet: 6 Profiili Hajotuttaa kyllä nämä mm-kisat. Ruotsi ja Canada ulkona ja Suomi pullatti viime sekunnilla mitalipeleihin. Oikeus ja kohtuus. En yllättyisi vaikka Suomi veisi taas mestaruuden.
tallennettu
Vs: Urheilu/Idrott/Sports « Vastaus #211 : 18.05.2012 08:25 »
Solid Snake Jäsen Viestejä: 703 Basaaripisteet: 3 Profiili Alkaahan se Suomikin siellä heräilemään. Pudotuspelit ovat kyllä olleet melkoista draamaa. Suomi vei jenkkejä melkein koko pelin ajan, joskin aina välillä jenkit sai koneen käyntiin ja pääsi vyöryttämään. Suomi kuitenkin onneksi voitti lopulta. Oli kisojen parhaita matseja.

Itse pidin USAa Kanadaakin pahempana vastustajana Suomelle. Kanukkeja vastaan Suomi pelasi huomattavasti paremmin alkusarjassa kuin jenkkejä. Samaa sanoo kyllä sekin, että Slovakia lopulta nuiji Kanadan.

Ja nyt kun vielä Tsekki tiputti Ruotsin ulos turnauksesta, mikä on muuten aivan täysin oikein, sillä ruotsalaiset soittivat Suomelle suutaan ennen kisoja ihan tajuttomasti. On ihan oikein, että luulot otetaan pois.

Mutta kyllä Venäjä on äärimmäisen vaarallinen vastus välierissä ja saa Suomi kyllä varmasti taistella ihan kunnolla siitä finaalipaikasta. Mutta jos USA kaatui, on mahdollisuus voittaa mikä tahansa joukkue näissä kisoissa.
tallennettu
Vs: Urheilu/Idrott/Sports « Vastaus #212 : 18.05.2012 08:37 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 704 Basaaripisteet: 2 Profiili
Hajotuttaa kyllä nämä mm-kisat. Ruotsi ja Canada ulkona ja Suomi pullatti viime sekunnilla mitalipeleihin. Oikeus ja kohtuus. En yllättyisi vaikka Suomi veisi taas mestaruuden.
Joo, ei kyllä ihan mene voimasuhteiden mukaan. Vaikka sinänsä ihan hyvä :) Yllätykset on aina jees. Varsinkin kun Suomi voittaa. Vaikka nyt ehkä laittaisin veikkaukseni Venäjän mestaruudelle...
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Urheilu/Idrott/Sports « Vastaus #213 : 18.05.2012 10:30 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili Jääkiekko on siitä jännä peli että yksilötaidolla pärjää yksittäinen joukkuekkin melko pitkälle, mutta harvemmin sitten koko turnauksen voittoon. Suomen vahvuus on ollut aina tiivis joukkuepeli, kuten viime vuonnakin. Nyt tämä Jalosen tiivis joukkuepeli alkaa kantaa hedelmää myös tänä vuonna. Tämä teema kärjistyy entisestään kun Suomi kohtaa Venäjän.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: Urheilu/Idrott/Sports « Vastaus #214 : 18.05.2012 11:05 »
Wyrkk Jäsen Viestejä: 426 Basaaripisteet: 0 Profiili Eipä ollut yllätys, että Ruotsi tippui pois. Tsekki on erinomainen joukkue ja mielestäni ansaitsi voiton pelistä.
Parempi joukkue voitti kuten sanotaan.
tallennettu
Vs: Urheilu/Idrott/Sports « Vastaus #215 : 18.05.2012 11:15 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 704 Basaaripisteet: 2 Profiili
Jääkiekko on siitä jännä peli että yksilötaidolla pärjää yksittäinen joukkuekkin melko pitkälle, mutta harvemmin sitten koko turnauksen voittoon. Suomen vahvuus on ollut aina tiivis joukkuepeli, kuten viime vuonnakin. Nyt tämä Jalosen tiivis joukkuepeli alkaa kantaa hedelmää myös tänä vuonna. Tämä teema kärjistyy entisestään kun Suomi kohtaa Venäjän.
Tämä on kyllä totta. Mutta jostain syystä viime vuosina maalivahtipeli on tuonut eniten epävarmuutta peliin. Tämä on sinänsä ironista koska nythän Suomella on enemmän huippumaalevahteja kuin ikinä. Jotenkin muistelisin että -95 mestaruus tuli "Tupun, Hupun ja Lupun" lisäksi sillä kun Myllys oli helvetin hyvä tolppien välissä (myönnän että aika on saattanut kullata muistotkin). Vehanen ja nyt jo loukkaantunut Lehtonen ovat olleet yllättävän epävarmoja ja paraati venymiset ovat jääneet aika vähiin. On Vehanen kyllä sinänsä ihan varman olonen, mutta jos tulee hiukan haastavampaa tilannetta, kiekko on lähes aina selän takana. USA pelissä kyllä paikoitellen Vehanen väläytti hienoja ja tärkeitä torjuntoja, mutta esim. USAn toinen maali (sylkästään kiekko eteen ja sitten selän takana) oli juuri sellainen minkä huippumaalivahti olisi napannut. Tai ainakin Myllys vuonna -95 :)

Vaikka ei sillä että Vehanen huono olisi. Ei sieltä ole tainnut Vehasen piikkiin mennä oikeastaan mitään.

Ja kyllä. Otan hiukan varovaisesti tämän Suomen joukkueen arvostelun, koska viime vuoden perusteella täällä ei kovin rankasti kannata arvostella huonoa pelaamista ;) Vaikka yritän kyllä painottaa (kuten viimeksikin) että parannettavaa on ja näillä suorituksilla ei kovan paikan tullen pärjätä. Se ei tietenkään sano sitä että suoritus ei voisi muuttua paremmaksi ja USA peli meni hyvin. Mutta...maalivahti peli vain mietityttää :)
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Urheilu/Idrott/Sports « Vastaus #216 : 18.05.2012 11:20 »
Doinkki Öy Jäsen Viestejä: 587 Basaaripisteet: 0 Profiili Njäh, nyt kun Vehanen on jälleen ykkösmolari, niin en murehdi maalivahtibisneksistä. Enemmän tuo Suomen puolustus aiheuttaa paskahalvauksia. Jäätävää koheltamista vähän väliä. Tuntuu jopa ajoittain, että Lasse Kukkonen on ollut varmin pakeista, mikä on aika absurdia.  :lol:

Ja Anssi "biitti" Salmela voi painua vittuun.
Voice of The World.
tallennettu
Vs: Urheilu/Idrott/Sports « Vastaus #217 : 18.05.2012 12:32 »
Minna Jäsen Viestejä: 567 Basaaripisteet: 0 Profiili Kyllä minullakin täysi luotto Vehaseen on. Kyllähän toki joitakin maaleja olisi voinut olla otettavissa, mutta hienosti on pelannut. Niitä todellisia paraatipelastuksia ei olla vielä juurikaan Suomen maalivahdeilta nähty, mutta tästähän ne pelit kovenee ja varmasti Vehanen koppaa niitäkin. Puolustus siinä edessä vain saa välin vähän miettiä omia suorituksiaan. Esim. Niskala, eipä ole hänestä paljon puhuttu alun parin maalin jälkeen. Eikä miestä ole kyllä juuri kentällä näkynyt, sen verran näkymätön on ollut.

Toivon mukaan Salmelaa ei oteta kokoonpanoon viimeiseen peliin, sen verran törkeä oli hänen taklauksensa.
030906 | 190308
tallennettu
Vs: Urheilu/Idrott/Sports « Vastaus #218 : 18.05.2012 15:34 »
Taist0 Cyborg Jäsen Viestejä: 544 Basaaripisteet: 3 Profiili Vehanen on voittava maalivahti ja isojen pelien mies, eikä mikään imuri ratkaisupeleissä johon suomen pelit on useana vuonna kaatuneet. Varmaa työskentelyä viime kisoissakin ja tuloksena maailmanmestaruus.
tallennettu
Vs: Urheilu/Idrott/Sports « Vastaus #219 : 18.05.2012 22:30 »
Sakaali Jäsen Viestejä: 94 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Itse olin katsomassa Suomen puolivälieräpelin paikan päällä ja oli kyllä mahtava tunnelma, ei harmita kyllä yhtään vaikka rahaa meni ihan helvetisti!

Mulla ainaki on täysi luotto koko porukkaan ja varsinki Vehaseen! Lehtosta käy kyllä sääliks ku joutu siihen Suomen osalta umpisurkeaan USA-peliin maalille ja kaiken lisäks viel loukkaantuki siinä, mut semmostahan tää välillä on.

Ja huomenna jos (ja kun) kaatuu Venäjä nii sit on mestaruus kyllä todella lähellä, Tsekki ja Slovakia ei mun silmissä oo läheskään yhtä kovia kun Venäjä.
tallennettu
Vs: Urheilu/Idrott/Sports « Vastaus #220 : 18.05.2012 22:31 »
Fyysinen Preesens Pakko toistaa Jäsen Viestejä: 1 838 Basaaripisteet: 1 Profiili
Jääkiekko on siitä jännä peli että yksilötaidolla pärjää yksittäinen joukkuekkin melko pitkälle, mutta harvemmin sitten koko turnauksen voittoon.
Eikös tämä jännäys päde aika monessa palloilulajissa?
My name is Dexter. Unlike many of you believe, I’m not a serial killer. I’m not very much afraid of blood either.

-----

Fyysinen Preesens moderaattoriX.
tallennettu
Vs: Urheilu/Idrott/Sports « Vastaus #221 : 19.05.2012 13:10 »
kep Jäsen Viestejä: 807 Basaaripisteet: 0 Profiili
Ja kyllä. Otan hiukan varovaisesti tämän Suomen joukkueen arvostelun, koska viime vuoden perusteella täällä ei kovin rankasti kannata arvostella huonoa pelaamista ;)
Ei siinä itse arvostelussa ole mitään vikaa, mutta kun sun analyysit oli viimekin vuonna aivan paskoja.

Lainaus käyttäjältä: JayeizH
Vehanen ja nyt jo loukkaantunut Lehtonen ovat olleet yllättävän epävarmoja ja paraati venymiset ovat jääneet aika vähiin.
Kärppä tosiaan oli aika epävarma ennen telakallelähtöä ja Vehanenkin on pudottanut kiekkoja eteen (johtuu myös suurilta osin torjuntatyylistä), mutta ootko oikeasti edes katsonut Vehasen pelaamista turnauksessa? Varsinkin USA-matsissa häneltä tuli pari aivan käsittämätöntä pelastusta. Nämä paraatipelastukset jäävät Vehasen pelityylin takia kyllä useimmiten piiloon, koska se on rauhallinen ja nojaa täysin perustekniikkaan. Pekkarinnemäiset spagaatit ja "desperation savet", joita Lehtosellekin on viime aikoina kertynyt repertuaariin, jäävät siis raumalaiselta näkemättä, mutta hallitulla liikkumisella ja ennen kaikkea laukaisukulmien peittämisellä tekee helponnäköisiä pelastuksia todella pahoista maalipaikoista.

Nojaa siis torjumisessaan täysin vetojen blokkaamiseen/peittämiseen samoin kuin maailman paras maalivahti Henrik Lundqvist. Työnjako pitää tosiaan olla puolustuksen kanssa tällöin absoluuttisen vesiselvä - maalivahti pyrkii blokkaamaan kaiken ja puolustajat siivoavat sitten ne pikkunamit veräjän edestä pois - muutoin käy kylmät ja tuloksena helvetin paljon maaleja reboundeista.

E: lisätty hieman lisää tavaraa


« Viimeksi muokattu: 19.05.2012 16:30 kirjoittanut kep »
Missähän Suomi olisi, jos 1939 olisi ollut rajalla 300 000 dosenttia.
-Gba

Katsoppas kirjoitusasuasi ja vertaa minuun. Itse olen viisitoista vuotias joten älä tule ruikuttamaan, piste.
-IceCold
tallennettu
Vs: Urheilu/Idrott/Sports « Vastaus #222 : 19.05.2012 16:36 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 704 Basaaripisteet: 2 Profiili
Ei siinä itse arvostelussa ole mitään vikaa, mutta kun sun analyysit oli viimekin vuonna aivan paskoja.
On se hyvä että teitä osaaviakin on siis joukossa.

...mutta ootko oikeasti edes katsonut Vehasen pelaamista turnauksessa? Varsinkin USA-matsissa häneltä tuli pari aivan käsittämätöntä pelastusta.
Luithan koko tekstini? Luithan?
USA pelissä kyllä paikoitellen Vehanen väläytti hienoja ja tärkeitä torjuntoja
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Urheilu/Idrott/Sports « Vastaus #223 : 19.05.2012 18:19 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 917 Basaaripisteet: 0 Profiili Hieno matsi Venäjältä. Oli ilo katsoa ja tienata varmoja euroja. Malkin se on vaan maailman paras.  :)
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Urheilu/Idrott/Sports « Vastaus #224 : 19.05.2012 21:41 »
Sakaali Jäsen Viestejä: 94 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Käsittämätöntä että tällä tasolla voi olla tollasta tuomarointia kun Suomi-Venäjä pelissä. Malkin kaatuu ja tulee pipi niin automaattisesti jäähy vaikka kaveri ei koskenu Malkiniin ollenkaan. Ja Koivun jäähy lähes sama tilanne, maila vähän hipasee ja kaveria "sattuu".

Nää kaks jäähyä -> 2 maalia -> Game over
tallennettu
Vs: Urheilu/Idrott/Sports « Vastaus #225 : 20.05.2012 02:06 »
mape How's Annie? Jäsen Viestejä: 24 Basaaripisteet: 0 Profiili Kyllä se maila kävi Malkinin luistimissa. Ylireagointia tuomareilta kyllä, mutta ei Suomen peli niihin rangaistuksiin kaatunut.
Backloggery
tallennettu
Vs: Urheilu/Idrott/Sports « Vastaus #226 : 20.05.2012 18:19 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 704 Basaaripisteet: 2 Profiili Syitä häviöön on monia, mutta minusta maalivahtipeli oli yksi. Myönnän että tekihän Vehanen hyviäkin torjuntoja, mutta ei se nyt ihan niin menny mitä tällä tasolla vaadittaisiin...
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Urheilu/Idrott/Sports « Vastaus #227 : 20.05.2012 18:25 »
Vin Jäsen Viestejä: 1 340 Basaaripisteet: 1 Profiili
Käsittämätöntä että tällä tasolla voi olla tollasta tuomarointia kun Suomi-Venäjä pelissä. Malkin kaatuu ja tulee pipi niin automaattisesti jäähy vaikka kaveri ei koskenu Malkiniin ollenkaan. Ja Koivun jäähy lähes sama tilanne, maila vähän hipasee ja kaveria "sattuu".

Nää kaks jäähyä -> 2 maalia -> Game over

Aika mielenkiintoista tuo tuomarointi oli tässä pronssipelissäkin.

4. sija, minkäs sille tässä vaiheessa enää mahtaa. Onnneksi ei tule otettua lätkää liian vakavasti enää niin ei jaksa harmittaa niin paljoa.
Pelaajalauta-->Formulalauta-->Pakkotoistolauta-->Uhkapelilauta-->Turvapaikkalauta-->Hautalauta--> Deadzonelauta-->???
tallennettu
Vs: Urheilu/Idrott/Sports « Vastaus #228 : 20.05.2012 18:43 »
Solid Snake Jäsen Viestejä: 703 Basaaripisteet: 3 Profiili Monille suomalaisille lätkä on iso osa itsetuntoa. Noloa katsella, kun aikuiset miehet mököttävät ja kiroilevat urheilun takia.

Olisihan se ollut upeaa saada pronssia kotikisoissa, mutta ei ihan tällä kertaa riittänyt rahkeet siihen. Mielestäni kuitenkin odotettua korkeammalle Suomi ylsi. Alkusarjan USA-tappion jälkeen melkein kaikki olettivat Suomen putoavan, kun samainen USA tuli pudotuspeleissä vastaan. Suomi hoiti homman kuitenkin todella vakuuttavasti.

Ja Venäjäkin oli ihan voitettavissa. Kun Suomen peli kulki, se todellakin kulki, eikä Venäjä ollut mitenkään ylivoimainen. Mutta sitten kun Venäjä sai Suomen peliä hajotettua, se kyllä rankaisi todella kovalla prosentilla. Mutta olisi se oikeasti voinut mennä toisinkin, vaikka jälkiviisaat tietenkin huutelevat, että kyllä Venäjän pojjjaat oli taas niin helkkarin taitavia. Olihan ne, mutta olisi se silti ollut voitettavissa.

Ihan hyvää tämä varmasti tekee kuitenkin suomalaiselle jääkiekolle. Ensi vuonna päästään näyttämään uudelleen kotikatsomon edessä. Ehkä tuolloin on asetelmatkin toiset.

Hyvä vielä muistaa, että ruotsalaiset huutelivat ennen kisoja ottavansa nyt pikkuveljeltä luulot pois. NHL-pelaajien määrällä kerskuttiin ja oltiin hyvin itsevarmoja. Ei kuitenkaan riittänyt naapurimaalla rahkeet samaan kuin Suomella. On sekin jotain.

Slovakian puolesta kovasti meikäläinen liputtaa. Koko kisojen suurin yllättäjä ollut, kaatoi Kanadan kuoleman pelissä ja vielä Tsekinkin. Venäjän kaato tänään illalla olisi todella legendaarista ja ansaittua, vaikka kyllä Slovakian menestys on jo nyt ollut huikeaa.

Kaiken kaikkiaan hyvät kisat urheilullisella puolellaan ovat olleet. Varsinkin pudotuspeleissä on ollut huikea määrä draamaa, yllätyksiä, kovaa pelaamista, maaleja ja tapahtumia.
tallennettu
Vs: Urheilu/Idrott/Sports « Vastaus #229 : 20.05.2012 19:16 »
Vin Jäsen Viestejä: 1 340 Basaaripisteet: 1 Profiili
Monille suomalaisille lätkä on iso osa itsetuntoa. Noloa katsella, kun aikuiset miehet mököttävät ja kiroilevat urheilun takia.
Tämän takia mä katson lätkää mieluiten yksin. Ei jaksa kuunnella sitä valittamista heti kun ollaan vähääkään altavastaajan asemassa. Myöskään kukaan maajoukkueeseen valittu pelaaja ei voi olla "ihan täys paska", ja jopa suomalainen pelaaja voi luistella paitsioon ja rikkoa toista pelaajaa jäähyn arvoisesti. Nauroin ääneen suomi-usa pelissä yleisön reaktoille kun usa tasoitti pelin lähes heti suomen maalin jälkeen.

Se toinen Suomi-USA peli oli täydellistä jääkiekkoviihdettä. Kaksi hyvää joukkuetta, laadukasta pelaamista, jännitystä loppuun saakka. Se olisi ollut hyvä peli vaikka oltaisiin hävitty, nyt voitto teki siitä täydellisen.

Suomalaiset ovat vaan vähän huonoja häviäjiä. Ihme juttu sinsänsä, kun sitä lajia on niin paljon jo harjoiteltu.
Pelaajalauta-->Formulalauta-->Pakkotoistolauta-->Uhkapelilauta-->Turvapaikkalauta-->Hautalauta--> Deadzonelauta-->???
tallennettu
Vs: Urheilu/Idrott/Sports « Vastaus #230 : 20.05.2012 20:54 »
Wyrkk Jäsen Viestejä: 426 Basaaripisteet: 0 Profiili Olipas hyvä tuomarilinja ottelussa. Pidin kovasti ja parempi joukkue voitti.
Antaa poikien pelata ja kattokaa vaikka videoita entisajasta, siellä sitä koukkua sun muuta olikin. Mielestäni linja oli sellainen kuin sen pitäisi olla nykyjääkiekossa, ainakin lähellä.

Niin ja ei minua yhtään tympäse tämä tappio. Kuuluu jääkiekkoon ja tämä on vain jääkiekkoa.
Ja olihan tuo tulos tiedossa kun maalissa oli Vehanen.
tallennettu
Vs: Urheilu/Idrott/Sports « Vastaus #231 : 22.05.2012 10:47 »
kep Jäsen Viestejä: 807 Basaaripisteet: 0 Profiili
Syitä häviöön on monia, mutta minusta maalivahtipeli oli yksi. Myönnän että tekihän Vehanen hyviäkin torjuntoja, mutta ei se nyt ihan niin menny mitä tällä tasolla vaadittaisiin...
Tämä pitää kyllä kutinsa. Vehanen meni täysin rikki Venäjä-ottelussa ja perustorjunnatkin näyttivät todella vaikeilta pronssimatsissakin. Kun puolustus jätti hänet täysin yksin, eikä hän Vehanen pystynyt paikkaamaan heidän virheitään, oli tulos tämä. Kolmannessa erässä vihdoinkin joukkue sai pelinsä kuntoon ja sitä myötä Tshekin pistohyökkäykset(joista heidän 2. ja 3. maalit tulivat) järjestään tyrehtyivät joko alkuunsa tai johtivat helppoon laukaukseen.

Kokonaisuutena Suomen turnaus oli aikalailla maksimisaavutus. Välierässä ylivertainen Venäjä otti omansa ja Tshekki oli scoutannut Leijonien pelitavan täysin ja vei lopun rynnistystä Suomea täysin. Pronssiin olisi tietysti siis ollut mahikset, mutta Tshekki oli vain yksinkertaisesti parempi.
Missähän Suomi olisi, jos 1939 olisi ollut rajalla 300 000 dosenttia.
-Gba

Katsoppas kirjoitusasuasi ja vertaa minuun. Itse olen viisitoista vuotias joten älä tule ruikuttamaan, piste.
-IceCold
tallennettu
Vs: Urheilu/Idrott/Sports « Vastaus #232 : 05.06.2012 08:43 »
Minna Jäsen Viestejä: 567 Basaaripisteet: 0 Profiili NHL:ssä tapahtuu jänniä. Kings voiton päässä historiallisesta kannusta. Aika vakuuttavaa jälkeä ollut koko pudotuspelien aikana. Vancouver kaatui 4-1. St. Louis kaatui 4-0. Phoenix 4-1. Ja nyt Devilsiä vastaan johto 3-0. Jos tuolla listalla ei voita Stanley Cupia, niin johan on kumma. Hienohan se olisi ollut, jos Devils olisi myös kannun voittanut. Heillä ollut viimeisimmät kaudet aika vaikeita, Brodeur 40 mutta pelaa edelleen huipputasolla mutta.. Kyllähän Kingsille heidän ensimmäisen kannunsa suo.. En jaksa uskoa, että Devils enää nousee takaa. Saas nähdä joko torstain vastaisena yönä LA:ssa juhlitaan.
030906 | 190308
tallennettu
Vs: Urheilu/Idrott/Sports « Vastaus #233 : 05.06.2012 21:28 »
Lapinpoika Kulje kautta Kittilän! Jäsen Viestejä: 126 Basaaripisteet: 0 Profiili Viime vuonna Vancouverille oli otteluvoitot finaalissa 3-0, mutta Boston tuli silti rinnalle ja ohi. Sama juttu tänä vuonna?
Nokia E7-00     Playstation 3 320GB
tallennettu
Vs: Urheilu/Idrott/Sports « Vastaus #234 : 05.06.2012 21:32 »
Minna Jäsen Viestejä: 567 Basaaripisteet: 0 Profiili En usko, en todellakaan. Kingsin taival ollut niin vakuuttava, etteivät varmasti päästä Devilsiä enää ohi. Varmasti historian ensimmäinen kannu on myös kovana motivaattorina. Ei tällaisia playoffeja voi päättää enää tappioon, ei tässä tilanteessa.
030906 | 190308
tallennettu
Vs: Urheilu/Idrott/Sports « Vastaus #235 : 05.06.2012 21:35 »
Lapinpoika Kulje kautta Kittilän! Jäsen Viestejä: 126 Basaaripisteet: 0 Profiili Mutta ei saa tuudittautua siihen uskoon, että voittaa varmasti. Muuten voi käydä näin:
Nokia E7-00     Playstation 3 320GB
tallennettu
Vs: Urheilu/Idrott/Sports « Vastaus #236 : 05.06.2012 21:55 »
Minna Jäsen Viestejä: 567 Basaaripisteet: 0 Profiili Tekipä kamalaa katsoa tuo, en ole aikoihin tuota nähnyt, ja vieläkään tuntuu pahalta.. Mutta joo, eihän sitä saa olla liian varma. Mutta ei tuollaista emämunauksien sarjaa voi käydä ihan joka joukkueelle  :) Anteeksi hymiö tähän kohtaan, mutta kaikessa karmeudessaan, niin onhan tuo toisaalta huvittavaakin. Mutta ei se Devilsin voittokaan katastrofi ole, mutta sympatiat on niin kovasti Kingsin puolella. Toisin kuin viime vuonna, Vancouverille ei olisi voittoa suonut millään.
030906 | 190308
tallennettu
Vs: Urheilu/Idrott/Sports « Vastaus #237 : 05.06.2012 22:10 »
Lohari Jäsen Viestejä: 453 Basaaripisteet: 9 Profiili
Viime vuonna Vancouverille oli otteluvoitot finaalissa 3-0, mutta Boston tuli silti rinnalle ja ohi. Sama juttu tänä vuonna?

Ei kyllä ollut finaalisarja viime vuonna 3-0 tilanteessa. Kummatkin vei kolme ekaa kotipeliään ja sitten Boston vei vieraissa 7. pelin. Voitot olivat siis 1-0, 2-0, 2-1, 2-2, 3-2, 3-3, 3-4.

Ei ole itsellä yhtään uskoa Devilsin nousuun. 3-0 tilanteesta on muutenkin noustu vain kolme kertaa NHL:n historiassa (yhteensä 3-0 tilanteessa on tainnut tämän kevään jälkeen olla hieman yli 170 ottelusarjaa), ja Kings on vedellyt tänä keväänä niin vakuuttavasti että vievät joko suoraan 4-0 tai 4-1 nämä kekkerit.
Kokoelma
tallennettu
Vs: Urheilu/Idrott/Sports « Vastaus #238 : 05.06.2012 22:14 »
Minna Jäsen Viestejä: 567 Basaaripisteet: 0 Profiili No sitähän minäkin jäin miettimään, että ei se sarja kyllä tainnut 3-0 olla sentäs. Finaaleissa 3-0 on kyllä tosi hankala nousta.
030906 | 190308
tallennettu
Vs: Urheilu/Idrott/Sports « Vastaus #239 : 05.06.2012 23:52 »
Doinkki Öy Jäsen Viestejä: 587 Basaaripisteet: 0 Profiili Kings vie 4-0, Brodeur lähtee ryyppäämään ja lyö hanskat tiskiin.
Voice of The World.
tallennettu
Sivuja: 1 ... 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 13 ... 16
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines