Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 ... 16
Tulostusversio
Aihe: Urheilu/Idrott/Sports  (Luettu 165618 kertaa)
Vs: Urheilu/Idrott/Sports « Vastaus #180 : 22.03.2012 00:32 »
Solid Snake Jäsen Viestejä: 703 Basaaripisteet: 3 Profiili Ei sillä, että puollustelisin, sillä en itse ole "rahastusta" vastaan, sillä rahanteostahan lopulta kaikki on kiinni, mutta...

Tv-lupa on pakollinen. Tai siis "pakollinen". Tuo tv-lupa täytyy siis maksaa jokatapauksessa, jonka päälle vielä maksetaan se Canal+. Ennen riitti pelkkä tv-lupa.

Mutta en puolustele, on tuo ihan perusteltua ottaa rahat lätkällä. Ei ihmetytä yhtään. Muistan minä vielä sellaisetkin vuodet, jolloin MM-lätkää ei ilmaiseksi nähnyt mistään. Tsäkällä saattoi Yle näyttää pelit parin tunnin viiveellä...

Ehkä eniten hämää se, että pelit kyllä näkee, mutta Mertarannan selotuksesta täytyy maksaa. Mertsi on kyllä kiva, mutta onkohan selostus kuitenkaan ihan sen arvoista.
tallennettu
Vs: Urheilu/Idrott/Sports « Vastaus #181 : 22.03.2012 01:47 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 917 Basaaripisteet: 0 Profiili


Ehkä eniten hämää se, että pelit kyllä näkee, mutta Mertarannan selotuksesta täytyy maksaa. Mertsi on kyllä kiva, mutta onkohan selostus kuitenkaan ihan sen arvoista.

Itseä ei jääkiekko kiinnosta. Katson vain arvokisat. Mertarannan selostamana katsoisin vaikka Unkarilaista 7-divarin sokeiden naisten uppopalloa.  :)
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Urheilu/Idrott/Sports « Vastaus #182 : 22.03.2012 08:20 »
Minna Jäsen Viestejä: 567 Basaaripisteet: 0 Profiili Joo, kyllähän se ottaa päähän, että maksun taakse meni Mertarannan selostus, mutta ymmärtäähän tuo. Näin tämä maailma nykyään toimii. Harmittihan sekin, kun Formulat siirtyi Maxin puolelle. Hetken kituuttelin ja sitten tilasin sen. Lätkästä en vielä tiedä tuleeko tilattua, mutta kyllähän se kutkuttelee..

Mertarannan selostamana katsoisin vaikka Unkarilaista 7-divarin sokeiden naisten uppopalloa.  :)

Jep, kyllähän se Mertsi saa joka lajiiin sen oman viehätyksensä jo selostuksellaan. Tosin yleisurheilussa sitä samaa fiilistä ei ole kuin lätkäselostuksissa. Mutta onhan nuo kaksi aivan eri asiaa, ja ehkä yleisurheilun selostus pitää olla vähän "asiallisempaa", lätkässä voi heittää mitä vaan. Kyllä se selostus lätkässä on puolet pelistä melkein. Kyllähän sen ymmärtää, että nyt kannattaa ottaa lätkäjengiltä rahat pois.
030906 | 190308
tallennettu
Vs: Urheilu/Idrott/Sports « Vastaus #183 : 22.03.2012 09:08 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 704 Basaaripisteet: 2 Profiili Kyllähän tuo urheilun maksullisuus vituttaa. Ei sillä että sitä ei saisi tehdä. Ei se ole tyhmä joka pyytää jne. Mutta se mikä tekee tästä rahastuksen on sen että rahalla saatava lisäarvo on olematon. Tietty todelliselle jääkiekko fanille voi olla 24/7 MM-kisa kanava taivaanlahja, mutta harvaa se oikeasti kiinnostaa. Käytännössä lisäarvo on Mertarannan selostus, joka on todella hienoa, mutta 39,90€ tuntuu aika suolaselta pelkästä selostuksesta.

Sama tilanne oli F1:ssä sen alottaessa ja osin nykyäänkin. Nykyään plussaa on hiukan pidempi kisalähetys ja HD kanava, eli suunta on kyllä oikea. Mutta webbisivu on aivan onneton johtuen huonosta softasta ja lähetyksen tasosta. Juonto taas on paikoitellen jotain aivan karmeaa. Viime kisassakin oli ihan ihme läppää.


Eli maksullisuus on sinänsä ihan jees, mutta jos käytännössä vain siirretään sama palvelu/ohjelma maksulliseksi mikä oli ennen ilmaista (joka on mielestäni tässä lätkän tapauksessa aika lähellä totuutta tällä hetkellä), touhu alkaa vituttamaan ja se tuntuu rahastukselta. Varsinkin jos hinta on useamman kympin.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Urheilu/Idrott/Sports « Vastaus #184 : 22.03.2012 09:48 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Olivat ne aikoja, kun saattoi katsella ilmaiseksi YLE:ltä kaikki tärkeät jääkiekon MM-matsit Mertarannan selostuksella, tapittaa sunnuntaisin maksutta SM-liigakiekkoa Hockey Nightin merkeissä ja sitten ryhtyä vaikka jännäämään ilmaisia Häkkisen ja Schumacherin kaksintaisteluita supisuorien F1-lähetysten merkeissä Kyllösen ja Mustakarin ollessa voimiensa tunnossa.

Ei sitä oikein silloin aavistanut, että aina ei olisi niin.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Urheilu/Idrott/Sports « Vastaus #185 : 22.03.2012 10:04 »
kep Jäsen Viestejä: 807 Basaaripisteet: 0 Profiili
Eli maksullisuus on sinänsä ihan jees, mutta jos käytännössä vain siirretään sama palvelu/ohjelma maksulliseksi mikä oli ennen ilmaista (joka on mielestäni tässä lätkän tapauksessa aika lähellä totuutta tällä hetkellä), touhu alkaa vituttamaan ja se tuntuu rahastukselta. Varsinkin jos hinta on useamman kympin.
Paitsi että tässä tapauksessa Mtv3:n/Canalin tuotantoarvot ovat huimasti kovempia kuin YLE:llä, joka näkyy suoraan ottelulähetysten niin kuvallisessa laadussa(kaikki ottelut HD:na), kuin myös grafiikoissa, studioiden puitteissa ja sisällössä jne. Eli kyllä tässä paremmasta tuotteesta mielestäni maksetaan. Ja tietysti niille, keille tämä ei kelpaa, on ilmaiskanavilla nähtävät kaikki Suomen matsit ja ratkaisupelit.

Kaiken ytimenä on kuitenkin mielestäni se fakta, että YLE olisi voinut jatkaa kisojen näyttämistä, mutta se halusi panostaa HBO:n kalliisiin sarjoihin, Mestareiden Liigaan ja muihin urheilulajeihin. MTV3:n mukaan he virittelivät alussa jopa yhteisprojektia YLE:n kanssa, mutta heille ei sekään kelvannut. Ilman MTV3:a/Canalia voitaisiin, pahimmassa tapauksessa toki, oikeasti olla tilanteessa, että MM-kisoja ei tule mistään Suomen tv:ssä. Kaikki se viha mikä porukalla on Maikkaria vastaan pitäisi IMHO oikeasti kääntää myös YLE:ä kohti, koska heille ei kisojen näyttäminen kelvannut.
Missähän Suomi olisi, jos 1939 olisi ollut rajalla 300 000 dosenttia.
-Gba

Katsoppas kirjoitusasuasi ja vertaa minuun. Itse olen viisitoista vuotias joten älä tule ruikuttamaan, piste.
-IceCold
tallennettu
Vs: Urheilu/Idrott/Sports « Vastaus #186 : 22.03.2012 12:09 »
ohjeah Jäsen Viestejä: 149 Basaaripisteet: 0 Profiili
Kaikki  se viha mikä porukalla on Maikkaria vastaan pitäisi IMHO oikeasti kääntää myös YLE:ä kohti, koska heille ei kisojen näyttäminen kelvannut.

Samalla tosin voi inhota sitten myös Nelosta, Subia ja vaikka Voicea ja SuomiTV:täkin samoista syistä..

Itse kyllä ihan sinänsä ymmärrän tuon Maikkarin ratkaisun. Onhan se toki kuluttajan kannalta ikävää, kun joutuu ilmaisen sijaan maksamaan, mutta minkäpä tuolle mahtaa. Bisnestähän nuo tv-kanavat vaan tekee.

 Jääkiekon kohdalla taitaa sentään olla hyvä tilanne siinä mielessä, että Suomen pelit on pakko näyttää ilmaiskanavilla ja kokonaisina. Formulafaneillahan oli aikanaan vähän heikompi tuuri, kun ilmaiskanaville jäi vain surkeasti toteutetut koostelähetykset.
tallennettu
Vs: Urheilu/Idrott/Sports « Vastaus #187 : 22.03.2012 13:32 »
kep Jäsen Viestejä: 807 Basaaripisteet: 0 Profiili
Kaikki  se viha mikä porukalla on Maikkaria vastaan pitäisi IMHO oikeasti kääntää myös YLE:ä kohti, koska heille ei kisojen näyttäminen kelvannut.
Samalla tosin voi inhota sitten myös Nelosta, Subia ja vaikka Voicea ja SuomiTV:täkin samoista syistä..
Paitsi noilla sun mainitsemilla kanavilla ei ollut oikeuksia kisoihin alunperinkään...

Ja tämä maksukorttitrendi urheilun kanssa on vain suoraa seurausta televisio-oikeuksien hintojen ja taviskatsojien kysynnän eritasoisesta kasvusta. Televisiointien hankintahinnat kasvavat

Hauskana ajatusleikkinä voisi miettiä, että minkä kokoinen kaikki tämä haloo lippuhinnoista ja televisioinneista olisi jos poika ei olisi saunonut vuosi sitten?


« Viimeksi muokattu: 22.03.2012 14:10 kirjoittanut kep »
Missähän Suomi olisi, jos 1939 olisi ollut rajalla 300 000 dosenttia.
-Gba

Katsoppas kirjoitusasuasi ja vertaa minuun. Itse olen viisitoista vuotias joten älä tule ruikuttamaan, piste.
-IceCold
tallennettu
Vs: Urheilu/Idrott/Sports « Vastaus #188 : 22.03.2012 16:41 »
Fyysinen Preesens Pakko toistaa Jäsen Viestejä: 1 838 Basaaripisteet: 1 Profiili Mielestäni tämä itku on siitäkin syystä turhaa, että baareista näkee aina noi pelit ja tunnelmakin on parempi kuin kotona.
My name is Dexter. Unlike many of you believe, I’m not a serial killer. I’m not very much afraid of blood either.

-----

Fyysinen Preesens moderaattoriX.
tallennettu
Vs: Urheilu/Idrott/Sports « Vastaus #189 : 22.03.2012 17:26 »
Vin Jäsen Viestejä: 1 340 Basaaripisteet: 1 Profiili
Mielestäni tämä itku on siitäkin syystä turhaa, että baareista näkee aina noi pelit ja tunnelmakin on parempi kuin kotona.
Juuei. Itse katson lätkää mieluiten yksin kotona. Ei jaksa sitä "lievästi" puolueellista kanssayleisöä joka pitää älyttömän metelin joka tuomarin vihellyksestä, oli se sitten selvä paitsio tai ei. Enkä jaksa olla huonojen häviäjien seassa kun se ruotsi teki kuin tekikin sen kuudennen maalinsa. Ja kaikista vähiten jaksan kuunnella sitä valitusta siitä että "tuokaan pelaaja mitään osaa, miks se on tonne valittu". Varsinkin kun se valittaja yleensä on joku Pentti 44v, vaimo kaks lasta ja kaljamaha.
Pelaajalauta-->Formulalauta-->Pakkotoistolauta-->Uhkapelilauta-->Turvapaikkalauta-->Hautalauta--> Deadzonelauta-->???
tallennettu
Vs: Urheilu/Idrott/Sports « Vastaus #190 : 22.03.2012 18:52 »
Melfice_ Rento ja seksikäs. Jäsen Viestejä: 1 033 Basaaripisteet: 0 Profiili Baareissa on kyllä vähän liikaa asiantuntijoita ja liian vähän tuppisuita. Itseäni ei Mertsin poissaolo kyllä haittaa, saakos Kaj Kunnaksen viriteltyä jollain tavoin ääneen vaikka toisella kotimaisella? Tärkeintä on se, että studioon saadaan Tami, Nupe ja muut reikäpäät. Jos todellisesta rahastuksesta haluaa puhua niin silloin kannattaa suunnata ajatukset sikahintaisiin MM-kisojen lippupaketteihin. Toisaalta en ymmärrä miksi joku haluaisi maalata kasvonsa, laittaa kavereiden kanssa jotkut helvetin hauskat vaatteet päälle, ottaa jonkun "lystikkään" kyltin mukaan tv-kameroita varten, lähteä Hartwall-Areenalle ja vetää niin älyttömät kännit ettei tajua pelistä mitään. Ehkä mä olen sitten jollain tavalla kyyninen.
N
tallennettu
Vs: Urheilu/Idrott/Sports « Vastaus #191 : 23.03.2012 15:43 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili
Kyllähän tuo urheilun maksullisuus vituttaa. Ei sillä että sitä ei saisi tehdä. Ei se ole tyhmä joka pyytää jne. Mutta se mikä tekee tästä rahastuksen on sen että rahalla saatava lisäarvo on olematon. Tietty todelliselle jääkiekko fanille voi olla 24/7 MM-kisa kanava taivaanlahja, mutta harvaa se oikeasti kiinnostaa. Käytännössä lisäarvo on Mertarannan selostus, joka on todella hienoa, mutta 39,90€ tuntuu aika suolaselta pelkästä selostuksesta.
Heh, pientä inflaatiota kokenut tuo Canal + tarjous, jos nyt lasketaan pelkäksi lisäarvoksi Mertsin selostus hintaan 39,90€ :D Pakettihan sisältää 19 kanavaa, joista 7 teräväpiirtoversioita. Emmä nyt näkis mertsiä ainoana lisäarvona, kun samalla voi katsoa vaikka Game of Thronesin kakkoskauden, Housen viimeisen kauden ja muutaman leffan siinä kolmen kuukauden aikana. Niin, ja sen MM-lätkän kaikki ottelut sitten HD:nä, ilman mainostaukoja, asiallisten kommentaattoreiden ja sen mertsin kera. :D
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: Urheilu/Idrott/Sports « Vastaus #192 : 23.03.2012 16:59 »
Lohari Jäsen Viestejä: 453 Basaaripisteet: 9 Profiili Eihän tuo 39,90€ paha hinta ole, ja olisin sen ihan valmis ollut maksamaan. Taitaa kuitenkin vaan todelliset kustannukset nousta reilusti isommiksi kun ei maksukorttia ennestään löydy ja pitäisi ilmeisesti maksaa Elisalle 30 euron vuosimaksu kortista, vaikka maksukanavia tilaakin vain 3kk verran. Tämän lisäksi kun ei telkkarissa suoraan tuota korttipaikkaa ole, olisi hommattava CI kortinlukija. Tai oikeastaan CI+ kortinlukija jos HD-matsku kiinnostaa. Eli yhteensä menisi reilusti yli satasen verran. Taitaa olla liikaa minulle, varsinkin kun katselu jäisi hyvin pitkälle juuri MM-kisoihin ja jokuseen hassuun Valioliiga-matsiin.  :/
Kokoelma
tallennettu
Vs: Urheilu/Idrott/Sports « Vastaus #193 : 23.03.2012 19:55 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 704 Basaaripisteet: 2 Profiili
Kyllähän tuo urheilun maksullisuus vituttaa. Ei sillä että sitä ei saisi tehdä. Ei se ole tyhmä joka pyytää jne. Mutta se mikä tekee tästä rahastuksen on sen että rahalla saatava lisäarvo on olematon. Tietty todelliselle jääkiekko fanille voi olla 24/7 MM-kisa kanava taivaanlahja, mutta harvaa se oikeasti kiinnostaa. Käytännössä lisäarvo on Mertarannan selostus, joka on todella hienoa, mutta 39,90€ tuntuu aika suolaselta pelkästä selostuksesta.
Heh, pientä inflaatiota kokenut tuo Canal + tarjous, jos nyt lasketaan pelkäksi lisäarvoksi Mertsin selostus hintaan 39,90€ :D Pakettihan sisältää 19 kanavaa, joista 7 teräväpiirtoversioita. Emmä nyt näkis mertsiä ainoana lisäarvona, kun samalla voi katsoa vaikka Game of Thronesin kakkoskauden, Housen viimeisen kauden ja muutaman leffan siinä kolmen kuukauden aikana. Niin, ja sen MM-lätkän kaikki ottelut sitten HD:nä, ilman mainostaukoja, asiallisten kommentaattoreiden ja sen mertsin kera. :D
Ai se on ihan kanavapaketti. Luulin että se on vain lätkäkanava. Tässä tapauksessa se on hyvä diili. Jos lisäkanavatkin kiinnostaa.

Vaikka ei se silti itseä kiinnosta. Jos lisäkanavat olisi se juttu mitä kaipaisin niin olisihan ne jo hommattu. Mutta aika on sen verran rajallista että tuosta ei olisi juurikaan iloa. Harmillista että eivät kauppaa pelkkää lätkäkanavaa... Joten kyllä se silti vähän vituttaa. Yksistään kanava olisi suht halpa, mutta ympätty lisäkanavia ympärille niin hintakin on sitten korkeampi. Ja vaan lätkäähän sieltä kuitenkin tulisi enimmäkseen katsottua. Sama kuin formulassakin aikoinaan. Pakotettiin ottamaan koko paketti.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Urheilu/Idrott/Sports « Vastaus #194 : 03.04.2012 12:43 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 917 Basaaripisteet: 0 Profiili En paljoa lätkää seuraa, mutta olihan se hienoa, kun Blues nousi sillasta, teki mahdottomasta mahdollista, teki historiaa ja nousi 3-0 tappioasemasta neljän voiton putkeen ja lähetti KalPan kesälomille. Tuohon ei pysty kukaan muu SM-liigassa, siitä on historia todisteena.
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Urheilu/Idrott/Sports « Vastaus #195 : 03.04.2012 12:48 »
Minna Jäsen Viestejä: 567 Basaaripisteet: 0 Profiili Jep, Blues nousi kyllä komeasti ja tuolla suorituksella ansaitsisi kyllä paikan finaalisarjaan. Toisaalta vastassa Pelicans joka teki myös hienon tempun ja pudotti Kärpät. Mitalikolmikko voisi olla Jyp, Blues ja Pelicans. Jokerit saa jäädä ilman mitaleita. Mutta tiukka taisto varmasti tulee molemmista pareista.
030906 | 190308
tallennettu
Vs: Urheilu/Idrott/Sports « Vastaus #196 : 03.04.2012 13:29 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 917 Basaaripisteet: 0 Profiili Jep, onneksi Kärpät tipahti. Rahajengi, sama Jokerien ja Hifkin kanssa, isot seurat kun tipahtaa, niin hyvä on. Blues porskuttaa SM-liigan pienimmällä budjetilla(no oikei Saipan budjetti pari tonnia pienempi) ja vetää kaikkia turpaan. :)

Sinänsä mulle oli kyllä sama pääseekö Blues vai KalPa jatkoon. Olisi hienoa, jos mestaruuden veisi joku pikkujengi.
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Urheilu/Idrott/Sports « Vastaus #197 : 15.04.2012 23:19 »
Lohari Jäsen Viestejä: 453 Basaaripisteet: 9 Profiili NHL:n playoffit ja Philadelphia-Pittsburgh. Huhhuh. Ei tässä voi muuta sanoa.

1. peli 3-4 Philadelphialle jatkoajalla. Pittsburgh johti ensimmäisen erän jälkeen 3-0.
2. peli 5-8 Philadelphialle. Pittsburgh johti ensimmäisen erän jälkeen 3-1.

3. peliä pelattu ensimmäinen erä ja tilanne 4-2 Philadelphialle. Maalien lisäksi nähty myös jo tappelut Claude Giroux vs. Sidney Crosby ja Kris Letang vs. Kimmo Timonen. Jälkimmäinen pari lensi samantien suihkun puolelle, joten molemmat joukkueet pelaavat loppupelin ilman "ykköspakkiaan". Suihkun puolelle lensi myös Arron Asham teurottuaan yhtä Philadelphian nuorukaista jäihin/jäissä. Mitähän on vielä tänään luvassa. :lol:


Sarjasta vielä sen verran että Philadelphia on tehnyt enemmän maaleja alivoimalla (3) kuin Pittsburgh ylivoimalla (2). Näiden parin ottelun jälkeen olen myös taas muistanut miksen seuraa SM-liigaa yhtään nykyistä tiiviimmin. Yö ja päivä.

Jos jotakuta kiinnostaa livenä katsella niin Firstrowsports googleen, kliks ensimmäisestä linkistä + Ice Hockey-kohta esiin.

Twitterissä matsia pystyy myös seuraamaan hyvin esim. Esko Seppäsen kautta.
"Crosby onnistui sittenkin hakemaan maailman parhaan jääkiekkoilijan viideksi minuutiksi ulos. #nouto #käskytys"


« Viimeksi muokattu: 15.04.2012 23:28 kirjoittanut Lohari »
Kokoelma
tallennettu
Vs: Urheilu/Idrott/Sports « Vastaus #198 : 16.04.2012 08:56 »
Minna Jäsen Viestejä: 567 Basaaripisteet: 0 Profiili Philadelphian ja Pittsburghin väännöt ovat kyllä olleet aika tulista taistoa. Rangaistusminuutteja tullut aika mukavasti kolmeen peliin, tosin suurin osa niistä viime öisestä taistosta. Tosin ennakkoon osasi kyllä jo kuvitella, että taisto tulee olemaan tuimaa. Maalejakin nähty käsittämätön määrä jo. Eipä jää ainakaan katsojille tylsäksi.

Vancouver on myös hätää kärsimässä Kingsien kanssa. Ja se onkin ihan oikein. Parempi kuin putoaisivat jo tässä vaiheessa.
030906 | 190308
tallennettu
Vs: Urheilu/Idrott/Sports « Vastaus #199 : 16.04.2012 14:03 »
kep Jäsen Viestejä: 807 Basaaripisteet: 0 Profiili
3. peliä pelattu ensimmäinen erä ja tilanne 4-2 Philadelphialle. Maalien lisäksi nähty myös jo tappelut Claude Giroux vs. Sidney Crosby ja Kris Letang vs. Kimmo Timonen. Jälkimmäinen pari lensi samantien suihkun puolelle, joten molemmat joukkueet pelaavat loppupelin ilman "ykköspakkiaan". Suihkun puolelle lensi myös Arron Asham teurottuaan yhtä Philadelphian nuorukaista jäihin/jäissä. Mitähän on vielä tänään luvassa. :lol:
Tuon kolmannen matsin eka erä on paras yksittäinen 20-minuuttinen jääkiekkoa mitä olen nähnyt. Kaikkea parasta tai, katsojasta riippuen, pahinta mitä jääkiekko tarjoaa: maaleja, tappeluita, taklauksia, jatkuvia torikokouksia melkein tunnin(!) edestä.

Lätkän vastine legendaarisen Hagler-Hearnsin ekalle erälle:
Missähän Suomi olisi, jos 1939 olisi ollut rajalla 300 000 dosenttia.
-Gba

Katsoppas kirjoitusasuasi ja vertaa minuun. Itse olen viisitoista vuotias joten älä tule ruikuttamaan, piste.
-IceCold
tallennettu
Vs: Urheilu/Idrott/Sports « Vastaus #200 : 19.04.2012 09:07 »
Minna Jäsen Viestejä: 567 Basaaripisteet: 0 Profiili Mahtavaa maali-ilottelua jälleen Flyersin ja Penguisin välillä. Tällä kertaa Penguins teki ne maalit kuitenkin. Rangaistuksiakin nähtiin aika tukku jälleen, molemminpuolin. Eipä ole tämä sarja kyllä maalivahtien kannalta mitenkään mukava. Saa nähdä mitä tässä on vielä edessä, jos Pittsburgh saa sarjan venytettyä seitsemänteen peliin. Melkein kaikki on jo nähty. Flyersin kannattajiakin näytti jo katsomassa naurattavan.
030906 | 190308
tallennettu
Vs: Urheilu/Idrott/Sports « Vastaus #201 : 19.04.2012 15:41 »
aataminpoika Jäsen Viestejä: 549 Basaaripisteet: 0 Profiili Penguins tosiaan sai nyt oman maalivahtipelinsä kuntoon. Ei nyt millekkään tähtitasolle, mutta riittävälle tämän sarjan voittoon. (Kop kop)

Bryzgalovin itseluottamus aika nollilla kun taas Fleurylla lähti nousuun piettäen 2 erää puhtaana. Jos nyt tästä lähtisi Pensillä peli kulkemaan. Jännittäväksi tosiaan menee, mikään ei ole vielä varmaa
"Saatanan mikkihiiri, pidä turpas kiinni ja vihellä peliä.", "Ei voi kahen metrin syötöt mennä v***u kolme metriä ohi"  - Kai Suikkanen
tallennettu
Vs: Urheilu/Idrott/Sports « Vastaus #202 : 20.04.2012 13:17 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 917 Basaaripisteet: 0 Profiili Pingviinien pitäisi saada Crosby kuntoon. Tuollaisella sikailulla, ei pitkälle pötkitä. Sikailut päättämässä Crosbyn uran.
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Urheilu/Idrott/Sports « Vastaus #203 : 22.04.2012 13:25 »
Wyrkk Jäsen Viestejä: 426 Basaaripisteet: 0 Profiili Mites laudalla on NFL:n seuraajia?

Nythän on 4 päivää siihen kun NFL Draft on ja aika odotetusti Indianapolis Colt tulee varaamaan QB Andrew Luckin ensimmäisellä kierroksella. Coltshan luopui Peyton Manningista, jota pidetään yhtenä NFL:n historian parhaista pelirakentajista.
Toisena varaamaan pääsee Washington Redskins joka tulee varaamaan Robert Griffin III:n. Redskins tarvitsee kipeästi uutta pelinrakentajaa ja ainakin omissa paperiessani pidän RG3:a mielenkiintoisempana kuin Luckia.
Johtunee siitä, kun Luck on enemmän perinteinen perinrakentaja joka heittää vain palloa, kun taas RG3 on tarkka heittämään ja todella hyvänä juoksiana. Esimerkiksi Combinessa RG3 juoksi 40-jaardin dashin aikaan 4.41 sekuntia.

Tuon lisäksi RG3 on juossut vuonna 2007 110m aidat aikaan 13,46 0,9 metrin vastatuuleen. Kivana huomiona, että RG3 on syntynyt vuonna 1990, joten aikaa voidaan pitää kyllä äärimmäisen kovana.

tallennettu
Vs: Urheilu/Idrott/Sports « Vastaus #204 : 24.04.2012 10:43 »
kep Jäsen Viestejä: 807 Basaaripisteet: 0 Profiili
Mites laudalla on NFL:n seuraajia?

Nythän on 4 päivää siihen kun NFL Draft on ja aika odotetusti Indianapolis Colt tulee varaamaan QB Andrew Luckin ensimmäisellä kierroksella. Coltshan luopui Peyton Manningista, jota pidetään yhtenä NFL:n historian parhaista pelirakentajista.
Toisena varaamaan pääsee Washington Redskins joka tulee varaamaan Robert Griffin III:n. Redskins tarvitsee kipeästi uutta pelinrakentajaa ja ainakin omissa paperiessani pidän RG3:a mielenkiintoisempana kuin Luckia.
Johtunee siitä, kun Luck on enemmän perinteinen perinrakentaja joka heittää vain palloa, kun taas RG3 on tarkka heittämään ja todella hyvänä juoksiana. Esimerkiksi Combinessa RG3 juoksi 40-jaardin dashin aikaan 4.41 sekuntia.

Tuon lisäksi RG3 on juossut vuonna 2007 110m aidat aikaan 13,46 0,9 metrin vastatuuleen. Kivana huomiona, että RG3 on syntynyt vuonna 1990, joten aikaa voidaan pitää kyllä äärimmäisen kovana.
Vaikka offseasonin aikana en seuraakaan sarjaa juuri ollenkaan, eikö vähän aikaa sitten spekuloitu että RG3 ja Luck olisivat melkein tasavahvoja kamppailemaan ykkösvalinnasta? Vai oliko tämä pelkästään jonkin hypemasiinan tuotosta?

Todennäköisesti Colts tosiaan tulee varaamaan Luckin, koska on pelaajatyyppinäkin ja persoonana enemmän rauhallinen ja analyyttinen, kuten Manning. RG3 taas on pelityyliltäänkin dynaaminen ja räjähtävä kaveri, josta tulee ehkä hieman Michael Vick mieleen, joka parhaina vuosinaan pystyi ratkomaan pelejä täysin yksin ilmiömäisten fyysisten ominaisuuksiensa vuoksi.
Missähän Suomi olisi, jos 1939 olisi ollut rajalla 300 000 dosenttia.
-Gba

Katsoppas kirjoitusasuasi ja vertaa minuun. Itse olen viisitoista vuotias joten älä tule ruikuttamaan, piste.
-IceCold
tallennettu
Vs: Urheilu/Idrott/Sports « Vastaus #205 : 24.04.2012 11:26 »
Wyrkk Jäsen Viestejä: 426 Basaaripisteet: 0 Profiili
Mites laudalla on NFL:n seuraajia?

Nythän on 4 päivää siihen kun NFL Draft on ja aika odotetusti Indianapolis Colt tulee varaamaan QB Andrew Luckin ensimmäisellä kierroksella. Coltshan luopui Peyton Manningista, jota pidetään yhtenä NFL:n historian parhaista pelirakentajista.
Toisena varaamaan pääsee Washington Redskins joka tulee varaamaan Robert Griffin III:n. Redskins tarvitsee kipeästi uutta pelinrakentajaa ja ainakin omissa paperiessani pidän RG3:a mielenkiintoisempana kuin Luckia.
Johtunee siitä, kun Luck on enemmän perinteinen perinrakentaja joka heittää vain palloa, kun taas RG3 on tarkka heittämään ja todella hyvänä juoksiana. Esimerkiksi Combinessa RG3 juoksi 40-jaardin dashin aikaan 4.41 sekuntia.

Tuon lisäksi RG3 on juossut vuonna 2007 110m aidat aikaan 13,46 0,9 metrin vastatuuleen. Kivana huomiona, että RG3 on syntynyt vuonna 1990, joten aikaa voidaan pitää kyllä äärimmäisen kovana.
Vaikka offseasonin aikana en seuraakaan sarjaa juuri ollenkaan, eikö vähän aikaa sitten spekuloitu että RG3 ja Luck olisivat melkein tasavahvoja kamppailemaan ykkösvalinnasta? Vai oliko tämä pelkästään jonkin hypemasiinan tuotosta?

Todennäköisesti Colts tosiaan tulee varaamaan Luckin, koska on pelaajatyyppinäkin ja persoonana enemmän rauhallinen ja analyyttinen, kuten Manning. RG3 taas on pelityyliltäänkin dynaaminen ja räjähtävä kaveri, josta tulee ehkä hieman Michael Vick mieleen, joka parhaina vuosinaan pystyi ratkomaan pelejä täysin yksin ilmiömäisten fyysisten ominaisuuksiensa vuoksi.

Joo itekkin jotain kuullu, että RG3 ja Luck kilpailesivat ykkösvarauksesta, mutta en jaksa millään uskoa siihen.

Tosiaan RG3 on lähestulkoon kuin Vick, kunhan pysyisi erossa koirista. ;)

En kyllä kadehdi Luckia sillä Coltsin WR/TE osasto ei näytä laisinkaan hyvältä. Onhan siellä toki Reggie Wayne, joka on erittäin hyvä. Siinä olisi Luckille oiva kohde heitellä palloa, mutta todennäköisesti Colts joutuu varaamaan WR tai sitten hommaamaan jostain sillä jos ei ole kuin yksi hyvä WR niin on puolustuksella helppo tehtävä torjua hyökkäykset. Ellei sitten Austin Collie ja Donnie Avery nouse kantavaksi voimaksi.
Coltsin täytyisi hommata jostain myös TE. Coltsin ja Manningin pitkä aikaisin ja liigan parhaisiin kuuluva (kuulunut) Dallas Clark lähti seurasta ja myös joukkueen 2. TE Jacop Tamme siirtyi pois.

RG3:n tilannetta katsellessa näyttää asiat valoisemmalta. Redskinsillä on ihan hyvät WR:t. Pierre Garcon siirtyi Coltsista Redskinssiin ja Santana Moss on loistava. Tosin Mossilla alkaa ikä jo painaa, mutta toki jos RG3 onnistuu herättämään Mossin takaisin lentoon (kuten Cam Newton herätti Smithin) niin Redskins voi yllättää. Ei pidä unohtaa kuitenkaan Jabar Gaffneyta, joka on myös hyvä WR.
Toisin kuin Coltilla niin Redskinssillä on TE osasto kunnossa. Fred Davis on luotettava ja kehittyvä TE ja Chris Cooley samotein.

Yhteenvetona toteaisin, että itse näen ainakin RG3:lla paremmat saumat menestyä, mutta toki Luck saattaa löytää vähän tuntemattomamman kohteen jolle saa heitettyä mukavasti palloa. Ainut mikä saattaa jarruttaa RG3:a ja Redskinsiä on luokaton juoksu peli. Joukkueessa on 3 RB:tä jotka ovat juosseet yhteensä vain reilu 900 jaardia viime kaudella. Mikäli Roy Helu ja Skinsien guardit onnistuvat niin Redskins voisi olla yllätys kortti.
tallennettu
Vs: Urheilu/Idrott/Sports « Vastaus #206 : 05.05.2012 15:56 »
Wyrkk Jäsen Viestejä: 426 Basaaripisteet: 0 Profiili Okei, jääkiekon MM-kisat ovat alkaneet. Tulipatuo kanavapaketti ostettua, vaikka en tuota hyvänä juttuna pidäkkään.
En nyt ole ihan tyytyväinen Canal+:n asioihin. Ensinnäkin miksi ihmeessä pääkamera on pitänyt raahata katon rajaan? Aika järjetöntä, mutta kyllähän tuohon on tottunut pikku hiljaa.

Asiantuntijoista pitää sanoa, että ihan hyvän laatuista. Tammiselta lentää ihan hyvää asiaa ja täytyy sanoa, että Sheddenin kanssa on onnistuttu. Todella mielenkiintoinen juttu kun saa vähän erilaista näkemystä.
Sitten miinus. Kortelainen. Miksi hitossa tyypin pitää olla vaihtoaitoiden välissä? Melkein olisi sama kun katsoisi mainoksia sillä herran ulosanti ei ole kyllä oikein mistään kotoisin. Haastatteluissakin aika kankea, esitää toki ihan ok kysymyksiä ja on vähän kehittynyt mutta pois sieltä kaukalon laidalta.

Entäs sitten selostajat. Huhhuh, olipa kyllä Suomen pelissä Mertarannalla kuivat ja huonot jutut. Jotkut sanoivat, että uran pohjanotraus ja olen samaa mietlä. Liikaa yrittää vääntää aivan turhia vitsejä. Aikaisemmassa USA - Ranska pelissä Mertaranta oli paljon parempi.
Muina selostajina toimii Juha Taivainen ja Mika Saukkonen. Ite pidän Taivaisen selostuksista paljonkin, mutta entäs Saukkonen? Ehkä valtakunnan huonoimmista selostajista...

Ainiin, ei varmaan tartte pertustella kun sanoo Viivi Avellan. :S
tallennettu
Vs: Urheilu/Idrott/Sports « Vastaus #207 : 05.05.2012 16:07 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili Itse olen myös ihan tyytyväinen Canal plussan lähetyksiin. Juonnot ovat ihan ok laatuisia (onneksi en ole Saukkosta vielä kuullut), mutta ennen kaikkea studioanalyysit asiantuntijoineen ovat rautaa. Varsinkin Doug Sheddenin juttuja on mielenkiintoista kuulla.

Tuosta että kamera on astetta korkeammalla ei voine syyttää Canal plussaa millään tavalla, kun kyseessä on kansainvälinen kuvasignaali.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: Urheilu/Idrott/Sports « Vastaus #208 : 06.05.2012 21:22 »
Sakaali Jäsen Viestejä: 94 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Mä olen kyl ollu oikein tyytyväinen Canalin lähetyksiin. Studiossa loistava porukka ja analyysit todella hyviä, varsinki Doug Shedden kuten muutkin jo sanoi. Selostajista Antero Mertaranta on just niin hyvä kun aina ennenkin, mun mielestä läppä on hyvää tosin välillä aika randomia, ja asiantuntemustahan Antsalta löytyy vaikka muille jakaa. Juha Taivaisesta tykkään myös, Porttila on ihan ok ja Saukkonen ehkä maailman huonoin selostaja. Kamerakulmaan totuin jo ensimmäisen pelin aikana, ei haittaa seuraamista.
tallennettu
Vs: Urheilu/Idrott/Sports « Vastaus #209 : 07.05.2012 08:08 »
Minna Jäsen Viestejä: 567 Basaaripisteet: 0 Profiili Nyt kyllä harmittaa, kun ei tullut tätä pakettia hommattua. Kyllähän sen vieläkin saisi, mutta taidan jättää sen nyt väliin, kun en ajoissa ollut liikenteessä. Mutta olisihan se kiva päästä katsomaan niitä muitakin kuin Suomen matseja. Jotenkin niin ei MM-kisafiilis, kun näkee vain Suomen pelit ja nekin oudolla selostuksella, paitsi avausottelu tietenkin. Tosin Taivaista en ole vielä kuullut, mutta täällä kehuttu, joten se kuulostaa onneksi lupaavalta. Mieshän selostaa finaalinkin, joten toivotaan, että tunnelmaa riittää.
030906 | 190308
tallennettu
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 ... 16
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines