Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 ... 66 67 68 69 70 [71] 72
Tulostusversio
Aihe: Pelaajalaudan Tietotoimisto  (Luettu 450461 kertaa)
Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #2100 : 09.12.2018 14:21 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 705 Basaaripisteet: 2 Profiili Totta kai ideaalitapaus on olla reagoimatta noihin lippuihin suureellisesti mitenkään. Mutta eihän se kaikilta onnistu. Varsinkaan some paisuttamassa maailmassa jossa meteli nousee nollasta sataan sekunneissa jota media sitten vielä lietsoo lisää. Tällöin näitä ei saisi ohittaa pelkällä vähättelyllä. Toki asiat pitää tuoda ns. oikealle tasolleen, eli Suomessa tuskin on nousemassa mitään natsiliikettä. Mutta näitä ei voi sanoa ylimalkaisesti, vaan huolia pitää kuunnella ja ihmisiä pitää rauhoitella. Kun ihminen saa kuvan että on tullut kuulluksi ja hänen huolensa otetaan vakavasti, tilanne rauhoittuu jo sillä. Osin poliitikot ovatkin tätä tehneet, mutta en tiedä onko kyse median tavasta esittää lausuntoja vai lausuntojen antajista, ne ovat aina hyvin kärjistetyn oloisia. Lausunnoista ja kommenteista kun pitäisi välittyä rauhallisuus.

Totta kai hankalia asioita, varsinkin kun puhutaan massoista ja somen voimasta. Mutta uskoisin että ihmisten huolen vähättelyllä ei ainakaan päästä mihinkään. Parastahan olisi jos kaikki poliitikot puhuisivat asioista sellaisena kuin ne ovat. Eli:
"Maahanmuuttajilta tai pakolaisilta, kuten kantasuomalaisiltakaan ei siedetä rikollisuutta. Kantasuomalaisia ei voi lähettää pois mutta maahanmuuttajat ja pakolaiset voi. Eli rikoksesta riippuen, rikolliset lähetetään kotiin."
"Natsismia ja suvaitsemattomuutta ei hyväksytä. Heikompia saa ja pitää auttaa. Toisia ei saa syrjiä etnisen taustan, seksuaalisuuntaumisen, sukupuolen tms. vuoksi. Piste."

Mutta jostain syystä kukaan mistään puolueesta ei sano suoraan molempia. Tai no, ehkä Siniset.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #2101 : 09.12.2018 14:52 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Kyllä äärinationalistit ja uusnatsit pitää tietenkin tuomita ja toimittaa terapiaan/laitoshoitoon/vankilaan, mihin ikinä nyt jokainen tapaus parhaiten sopiikaan.

Jokainen kansalainen ja politiikko ajavat omia asioitaan. Persut eivät voi tuomita keski-ikäisiä syrjäytyneitä isänmaanystäviä liian voimakkaasti, koska pelkäävät kannattajiensa reaktiota. Täysin sama ilmiö vihervasemmiston ja maahanmuuttajien rikollisuuden kommentoinnissa. Tämän päivän ikävä ilmiö on digitaalinen kuplautuminen. Voit mennä omaan some-kuplaasi keskustelemaan ja lukemaan "uutisia", joissa ei mainita halaistua sanaa sinun maailmankuvaasi häiritseviä asioita. Tämä ei tietenkään ole mikään uusi ilmiö, sillä kyllä propagandalehdet ja juoruringit ovat olleet olemassa kauan ennen Suomen valtiota.

Lauta on hyvä esimerkki terveemmästä kuplasta. Alunperin ihmiset ovat täällä puhumassa peleistä, joten poliittinen suuntautuminen ei ole vaikuttanut siihen, ketä tänne on kerääntynyt juttelemaan. Se näkyy näissä treadeissa, joissa on oikeasti erilaisia mielipiteitä.

"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #2102 : 09.12.2018 15:17 »
Melfice_ Rento ja seksikäs. Jäsen Viestejä: 1 033 Basaaripisteet: 0 Profiili
Mielestäni oma maltillinen ja välinpitämätön suhtautuminen näihin larppaajiin on juuri se oikea tie. Nyt kun näille elämänkouluille annetaan suhteettoman iso näkyvyys mediassa ja ollaan presidentti Halosta myöten kieltämässä symbolien käyttöä (jännä miten se työkaluista tehty symboli unohtui samantien ja sitä saa kyllä heilutella ja myydä festareilla) niin se antaa juuri sitä valtaa tälle hyvin pienelle ryhmälle, jolla sitä valtaa ei oikeasti ole ollenkaan. Mietitäänpä näitä koulupudokkaita, ei töitä, ei koulutusta, ei valta-asemaa järjestöissä, politiikassa eikä missään. Sitten pari lippua heiluu ja ovat jokaisen huulilla, vaikka mitään konkreettista eivät ole koskaan elämänsä aikana tehneet. Ainoastaan huudelleet ja trollanneet sinänsä (vielä) laillisilla mielenosoituksillaan.

PVL on toki pohjoismaalaisena järjestönä murhannut ihmisiä, Suomessa tietysti vasta tämä hyppypotku-kuolemantuottamus.

Sinänsä olen kyllä itsekin miettinyt että pitäisikö tässä jättää nämä luuserit huomioimatta jotta se tavoiteltu medianäkyyys olisi nolla, mutta toisaalta en haluaisi että ihmiset kuittaavat vain olankohautuksella kun Suomen itsenäisyyspäivänä jengi marssii natsilippujen kanssa Helsingin keskustassa.

PS. sitten on tämä Soldiers of Odin, poliisia leikkivä katupartio. Sattumalta siellä on vähän natsisympatioita?
N
tallennettu
Re: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #2103 : 10.12.2018 08:54 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 952 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Yleensähän media on leimannut tuon soihtukulkueen äärioikeistolaiseksi natsikulkueeksi, josta sitten "natsien puolustelijat" alkavat valittamaan. Itselle on jäänyt sellainen kuva, että juurikaan kukaan ei ole puolustellut PVL:n kulkuetta joka on ollut oma kulkueensa.
Play-Asia
tallennettu
Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #2104 : 12.02.2019 12:45 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Olli Lindholm on kuollutOllin musiikki jää elämään. Lähti liian aikaisin. 
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #2105 : 13.02.2019 19:09 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 705 Basaaripisteet: 2 Profiili Pakko laittaa itsekkin. Yön ja Lindholmin vaikutus Suomirockiin on aika lähtemätön. Legendojen joukossa ja kovia klassikoita löytyy vaikkakin suurin osa omasta mielestä onkin turhaa. Mutta pakko se paras on tähän heittää tietysti:Sanat on Juicen mutta sävellys on Lindholmin. RIP.


EDIT: Upotus ei jostain syystä tue https liikennettä... erikoista.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #2106 : 15.06.2019 19:59 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 917 Basaaripisteet: 0 Profiili Todistusvalinta aiheutti reputtamisaallon Vaasan kauppakorkea­koulussa, nyt Helsingin yliopisto varautuu samaan

Huutista Suomelle. Mikä järki oli muuttaa kohtalaisesti toimiva pääsykoejärjestelmä täysin sysipaskaan todistuspohjaiseen systeemiin. Nyt on jo nähty, että tällä mallilla opiskelijamateriaali on pihalla kuin lumiukot siitä alasta mitä ovat tulleet lukemaan ja reputtamisprosentit perustason tenteissä jopa 40%, kuten artikkelista käy ilmi. Toki yliopistojakin pitää syyttää, että ne ovat edelleen opettaneet asioita vanhalla mallilla.

Näen vakavimpana ongelmana uudessa todistuspohjaisessa mallissa sen, että ne kympin hikarit kyllä saavat paikat yliopistoista, mutta ne jotka kiinnostuvat opiskelusta vasta kun aletaan opiskella "omaa" alaa jäävät ilman opiskelupaikkaa. Omasta lähipiiristänikin näen, että työelämässä menestyneimmät ovat niitä kutosen keskiarvolla lukion vetäneitä, jotka ovat myöhemmin sitten ryhdistäytyneet yliopistossa kun ovat nimenomaan päässeet opiskelemaan niitä työelämälle relevantteja asioita. Hikarit kyllä pääsivät kouluihin vanhassakin mallissa. Ennustan tulevaisuudessa paljon alan vaihtajia, jotka käyvät todistuksella kokeilemassa mestaa ja sitten vaihtavat kun ei ollutkaan sitä mitä alun perin OPO:n suusta kuuli. Ennustan myös yliopistojen sukupuolijakauman kallistumista entisestään naispuoliseksi, sillä naiset pärjäävät nykykoulumallissa paremmin ja todistusvalinta näin ollen suosii heitä.

Itseäni tämä ei toki kosketa, vankka jalansija työelämässä on jo saavutettu, mutta veronmaksajana ei kyllä naurata tehoton yliopisto.
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #2107 : 16.06.2019 12:12 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 705 Basaaripisteet: 2 Profiili Yliopisto opetus on ollut mielestäni jo vuosia vanhentunut. Se ei periaatteessa valmista työelämään yhtään. Tämä vain jatkaa samaa typeryyttä. Ennen yliopistosta pystyi valmistumaan ilman mitään käsitystä reaalityöstä. Nyt yliopistoon jopa pääsee ilman mitään käsitystä koko alasta. Tämäkin toimisi ok jos yliopisto ottaisi vastuun opettaa ne perusteet jne. Mutta ei. Suomen koulutusjärjestelmä on maailman parhaita, mutta en usko sen olevan sattumaa että Suomi on aina ollut insinöörikansaa, eikä ns. yliopistokansaa.

Vaikka en väitä etteikö insinöörikoulutuksessakin olisi parannettavaa kun ajatellaan työantajien odotuksia ja vaatimuksia, mutta yliopistokoulutuksen pitäisi todellakin katsoa peiliin.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #2108 : 25.05.2020 20:46 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 917 Basaaripisteet: 0 Profiili Fucking noobs
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #2109 : 03.08.2021 18:14 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 917 Basaaripisteet: 0 Profiili Tencent Weighs Kids Games Ban After ‘Spiritual Opium’ Rebuke

Tästä ei vielä pelimedioissa ole laajemmin uutisoitu, mutta Kiinan diktatuuri on suunnannut katseensa videopeleihin. Tencentin osake kävi vapaapudotuksessa pudoten -11% kun Kiinan valtionmedia kirjoitti peleistä ooppiumina. "The Economic Information Daily cited a student as saying some schoolmates played Tencent’s Honor of Kings -- one of its most popular titles -- eight hours a day and called for stricter controls over time spent. Tencent sen jälkeen lupasi rajoittaa pilttien pelit tuntiin arkena ja kahteen tuntiin loma-aikoina. Tää liippaa aika hyvin tuota ruutu-aika keskustelua Apple aiheessa. Kohtuus kaikessa, Kiina on mielestäni tässä tietyllä tapaa ihan oikealla tiellä, vaikka muuten banneja ja rajoituksia vastustankin. Tietenkin päävastuu tulee olla aikuisilla, mutta varsinkin alhaisemmissa tuloluokissa on vain helpompi ostaa lapselle pelikonsoli kaitsemaan sitä pentua se 8h/päivä.

You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Re: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #2110 : 27.02.2022 21:05 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 952 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Mites? Onko jodi-pillerit jo hommattu?
Play-Asia
tallennettu
Re: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #2111 : 28.02.2022 15:53 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili
Mites? Onko jodi-pillerit jo hommattu?

Tottakai ja plate carrier tilattu.
tallennettu
Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #2112 : 28.02.2022 17:17 »
Vin Jäsen Viestejä: 1 340 Basaaripisteet: 1 Profiili Mua vaan hämmentää ja vituttaa koko soppa. Miten ihmeessä venäjällä kuviteltiin, että tässä olisi jotain voitettavaa? Ukraina voitti sodan sillä sekunnilla kun Putin määräsi hyökkäyksen alkavaksi, eikä sillä ole enää väliä että kuinka pahasti venäjä murjoo päälle. Maailma on Ukrainan puolella. Vain inhimillisen kärsimyksen määrä lisääntyy.

Venäjän maine menee tästä vuosiksi, Putinin lopullisesti. Toivottavasti tälle saadaan loppu mahdollisimman nopeasti.
Pelaajalauta-->Formulalauta-->Pakkotoistolauta-->Uhkapelilauta-->Turvapaikkalauta-->Hautalauta--> Deadzonelauta-->???
tallennettu
Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #2113 : 28.02.2022 19:54 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 917 Basaaripisteet: 0 Profiili Olen seurannut tilannetta hyvin tiiviisti, kaikki videot, kuvat ja päivitykset on tullut luettua. Tuntuu etten ole näin elossa ollut vuosiin. Hienoa myös nähdä kuinka muu maailma on yhdistynyt ja Suomessakin yhteinen linja löytyi hyvin nopeasti. Valitettavasti sota ei ollut kovinkaan suuri yllätys. Mitään sen suurempaa paniikkia ei kyllä ole aiheuttanut, päinvastoin halu tukea ja auttaa on ollut tunteena päällimmäisenä. Pohdittiin jopa vapaa-ehtoisina lähtemistä Ukrainaan, mutta taitaa tuo sota tulla Suomeenkin, niin turha tässä on lähteä itseään vielä tapattamaan. Lisäksi Ukrainalla ei ole pulaa miehistä ja naisista jotka puolustavat omaa maataan eivätkä pakene, vaan pula on tulivoimaisista aseista. Onneksi Suomikin antaa nyt hieman aseellista apua, se auttaa taistelutahdon säilyttämisessä Ukrainassa.

En ole millään tavalla uskonnollinen, enkä ole kirkossa. Tutkin näitä avustusjärjestöjä ja ainakin HS.fi mukaan Kirkon ulkomaanavusta menee eniten perille (hyötysuhde 89%), joten sitä kautta olen itse lahjoittanut. Hyvin helposti menee esim. MobilePaylla.

https://www.kirkonulkomaanapu.fi/lahjoita/ukrainan-sota/

Muita:

https://www.unicef.fi/tue-tyotamme/ukraina/#lomake

https://www.punainenristi.fi/punainen-risti-auttaa-ukrainassa/

You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #2114 : 02.03.2022 07:16 »
migge Jäsen Viestejä: 3 173 Basaaripisteet: 0 Profiili Tämä on myös hyvä linkki:

https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/9997
www.playfire.com/migge
tallennettu
Re: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #2115 : 02.03.2022 12:13 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili Toivoa sopii että kulisseissa jo tapahtuu, vaikka antavat muuta ymmärtää.

Natoon liittyminen on nyt pakollista jo ihan senkin takia, että suomalaiset ovat ilmaisseet halunsa liittyä ja Putin tietää tämän. Aiemmin tästä ei ollut huolta Kremlissä. Jos ei liitytä tämän hallituksen aikana, niin seuraavan aikan viimeistään. Tämä taas ”pakottanee” Putinin toimiin itärajalla heti kun Ukrainasta kerkiävät taas..
tallennettu
Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #2116 : 12.03.2022 12:25 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 917 Basaaripisteet: 0 Profiili Lisää hyviä kohteita:

Ukrainan armeijalle voi lahjoittaa: https://bank.gov.ua/en/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi

Hyvin Ukraina on pärjännyt ylivoimaista vihollista vastaan. Alun analyysit puhuivat 30 minuuttia kestävästä sodasta, mutta nyt on jo pari viikkoa takana ja mikäli julkisuudessa esitetyt tilastot pitää paikkansa on noin 15% Venäjän Ukrainaan allokoimista sotajoukoista taistelukyvyttömiä (10k eliminoitu & 20k haavoittuneita).

You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Re: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #2117 : 12.03.2022 18:53 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 952 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW En kyllä ihan usko tuohon 10k ja 20k lukuun. Hyvin kuitenkin ovat pärjänneet ja toivottavasti jatkavat samalla tahdilla.
Play-Asia
tallennettu
Vs: Re: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #2118 : 12.03.2022 19:34 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 917 Basaaripisteet: 0 Profiili
En kyllä ihan usko tuohon 10k ja 20k lukuun. Hyvin kuitenkin ovat pärjänneet ja toivottavasti jatkavat samalla tahdilla.

Varmasti Ukraina liioittelee lukuja, mutta kuten sanoit niin hyvin ovat pärjänneet. Toivotaan että aseapu jatkaa vuolaana, ukot ei yli 40 miljoonan kansalta lopu.
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Re: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #2119 : 28.04.2022 08:27 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 952 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW On se kiva saada välillä jotain muutakin uutisfiidiin kuin NATOa ja Ukrainaa.

Elon Musk osti Twitterin ja wokettajat ym. vetää itkupotkuraivareita.

Amber Heard vs Depp oikeudenkäynti ollut taattua viihdettä. Pökäleet sängyllä.
Play-Asia
tallennettu
Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #2120 : 28.04.2022 14:07 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 705 Basaaripisteet: 2 Profiili Twitterin osto tuntuu melkein Muskin trollilta. Sopimuksessa olevan "Musk ei saa kiusata Twitteriä itseään" pykälän rikkomiseenkin taisi mennä kokonainen päivä, kun alko kuittailemaan Twitterin johtajille :lol:
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #2121 : 30.04.2022 12:30 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 917 Basaaripisteet: 0 Profiili Sananvapauden kannalta ihan positiivinen kauppa. Musk pyysi myös hänen vihaajiaan ja WOKE -väkeä jäämään alustalle, eli nyt olisi mahdollisuus olla oikeasti vapaan sanan media.

Mikäli katsoo isoimpia jenkkifirmoja niin ne ovat läpeensä demokraattien hallussa ja tämä näkyy myös niiden sisällössä vääristäen mielipiteiden tasapainoa medianäkyvyydessä.

Itsehän myin Twitterin osakkeet pois aikaa sitten, koska en halunnut omistaa läpeensä WOKE-väen mediaa(sananvapautta rajoittavaa), poistin myös tilin. Oli siinä muitakin syitä, mutta tuo oli yksi niistä. Voisi sitä ehkä tämän sometauon jälkeen, pikkuhiljaa Twitteriin tehdä uuden tilin. Tuo on oikeastaan ainoa some mitä jollain tavalla jäi kaipaamaan.

Spoileri (osoita katsoaksesi)
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #2122 : 30.04.2022 15:39 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili

Mikäli katsoo isoimpia jenkkifirmoja niin ne ovat läpeensä demokraattien hallussa ja tämä näkyy myös niiden sisällössä vääristäen mielipiteiden tasapainoa medianäkyvyydessä.


Tähänhän vois toimia jonkinlaiset kiintiöt, millä varmistettais että hieman heikommat konservatiivihakijat pääsis kans duuniin.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #2123 : 01.05.2022 12:06 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 917 Basaaripisteet: 0 Profiili

Mikäli katsoo isoimpia jenkkifirmoja niin ne ovat läpeensä demokraattien hallussa ja tämä näkyy myös niiden sisällössä vääristäen mielipiteiden tasapainoa medianäkyvyydessä.


Tähänhän vois toimia jonkinlaiset kiintiöt, millä varmistettais että hieman heikommat konservatiivihakijat pääsis kans duuniin.

Nythän ne WOKE-väen vaatimat kiintiöt nimenomaan on voimassa, jotta heikompi aines pääsee hommiin. Tämä näkyy vahvana demokraattien kannatuksena näissä WOKE-kiintiötä vaativissa yrityksissä. Aiemmin kiintiöitä ei ollut. ;)

You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #2124 : 02.05.2022 17:53 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Toivotaan, että se vahvempi aines jatkossa kiristäis vähän saappaannyörejään ja kirii taas huipulle. Eihän se ole ku lopettaa ulina ja keksiä parempia ideoita ja firmoja.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Re: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #2125 : 29.08.2022 09:56 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 952 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Heleniltä soittelivat. Tarjosivat 24kk sähkösopparia 39c/kWh hintaan. Vaikka oli niin HOUKUTTELEVA tarjous, niin jätin ottamatta.
Play-Asia
tallennettu
Vs: Re: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #2126 : 29.08.2022 10:22 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 705 Basaaripisteet: 2 Profiili
Heleniltä soittelivat. Tarjosivat 24kk sähkösopparia 39c/kWh hintaan. Vaikka oli niin HOUKUTTELEVA tarjous, niin jätin ottamatta.

Saa nähdä minkälaisia soppareita tarjoavat kesällä. Laskeeko määräaikaisuus ja/tai hinta. Eihän tilanne kuitenkaan ihan heti muutu, niin kauan kun 10min suihkut on "säästösuihkuja" ja 20min suihkut on "normisuihkuja". Uusien voimaloidenkin rakentaminen kestää kuitenkin vuosia. Tai no, tuulivoimaloita kai saa vähän ripeämmin pystyyn, mutta ei ne ihan kauheasti talvella auta.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #2127 : 29.08.2022 10:36 »
Partajeesus Jäsen Viestejä: 1 172 Basaaripisteet: 0 Profiili Mulla on oomin toistaiseksi voimassa oleva soppari 16c/kwh ja kauhulla odottelen kuinka iso summa seuraavassa korotuksessa komeilee.
Tässä vaiheessa hinnan tuplaantuminen olisi jo melkein helpotus kun kauhu skenaarioissa se voisi olla vaikka 50c/kwh.
Jo nyt sähkölasku on n.40e/kk (viime vuoden lopulla samalla kulutuksella 28e) joten pian saattaa paukahtaa satanen rikki.
Sitten jos noin käy niin saa miettiä, että maksaako niin paljon ja toivoo hintojen tippuvan vai solmiiko tuollaisen "halvan" 40c/kwh sopparin kahdeksi vuodeksi.
Mitä nyt olen iotechin foorumia lukenut niin monet paikat ei edes tarjoa enää tuollaisia määräaikaisia sopimuksia ollenkaan.
tallennettu
Re: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #2128 : 29.08.2022 11:14 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 952 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Heinäkuun puolessa välissä sain vielä Oomilta vajaan 17 c/kWh 24kk sopparin. Tuossa on mukana vielä hintaturva, että voi kerran 24kk aikana päivittää hinnan. Tuokin kirpaisi jo jonkun verran kun aikaisempi soppari oli 4,5 c/kWh. Tämmösessä 12000kWh/vuosi kämpässä alkaa jo tuntumaan 40c/kWh hinta.
Play-Asia
tallennettu
Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #2129 : 29.08.2022 11:21 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 705 Basaaripisteet: 2 Profiili En lähtisi hätäilemään noiden sopimusten kanssa. Koska hintahan määräytyy kulutuksen mukaan. Ja jos sähkönhinta on 50c/kwh, se vaikuttaa kulutukseen aivan varmasti, jonka myötä hinta laskee. Toki se tulee viiveellä, mutta tulee kuitenkin. Ja kun nämä vaikuttaa jo nyt. Omassakin kämpässä oli suihkun lattialämmitys päällä 24/7 kun oltiin kotona, mutta olen jo nyt alkanut käyttämään sitä vain öisin. Saunaakaan ei lämmitetä enää viikolla samalla tavalla.

Kyllähän hinnat hetkellisesti nousee varmasti jo lämmitysten vuoksi, mutta en silti jaksa uskoa että hinnat pysyvästi nousisi kovin suureksi. Porukalla kun ei ole varaa käyttää tuon hintaista energiaa. Ainoa mikä voi vaikuttaa pahasti on voimassa olevat määräaikaiset sopimukset. Jos löytyy paljon "ihan sama, ei tunnu mun lompakossa", silloin voi tulla ongelmia. Mutta sitten pistetään jo sähköjä poikkikin jos kulutuksessa ei näy muutosta. Tosin en siihenkään usko.

EDIT: Tosin mun on suht helppo olla rauhallinen, kun max kulutus on tammi- helmikuussakin hyvin alle 800kwh/kk ja kesällä 300-400kwh/kk :)
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Sivuja: 1 ... 66 67 68 69 70 [71] 72
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines