Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 ... 31 32 33 34 35 [36] 37 38 39 40 41 ... 72
Tulostusversio
Aihe: Pelaajalaudan Tietotoimisto  (Luettu 425715 kertaa)
Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #1050 : 23.04.2015 09:56 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili Talvivaaran paskalouhos sai luvan laskea saastansa viereiseen järveen, joka kulkee Vuokatin urheilualueiden ja Sotkamon läpi pitkälle Kajaaniin. Lisäksi järvestä lähtee jokia useisiin pienempiin järviin. Lisäksi yksi Suomen suurimmista järvistä yhdistyy kans tuohon samaan Nuasjärveen. Ei vaan pysty tajuamaan, että miten perseen perseessä tällainen paska voi mennä läpi hyväksytysti. Sääliksi käy mökkiläisiä. Siinä järvessä ei paljoa enää kalastella ja uida vähään aikaan.

http://www.kainuunsanomat.fi/kainuun-sanomat/kainuu/purkuputki-nuasjarveen-sai-luvan/
tallennettu
Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #1051 : 23.04.2015 11:04 »
Siegmeyer Jäsen Viestejä: 131 Basaaripisteet: 0 Profiili Paikallisten pitäisi aloittaa veriset mellakat  asian johdosta. Vaikka tuskinpa, suomityyliin otetaan vaa kaikki paska mukisematta vastaan. Toivottavasti edes ituhippilaumat aloittaa kunno painostuskampanjan.
tallennettu
Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #1052 : 23.04.2015 11:38 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili
Talvivaaran paskalouhos sai luvan laskea saastansa viereiseen järveen, joka kulkee Vuokatin urheilualueiden ja Sotkamon läpi pitkälle Kajaaniin. Lisäksi järvestä lähtee jokia useisiin pienempiin järviin. Lisäksi yksi Suomen suurimmista järvistä yhdistyy kans tuohon samaan Nuasjärveen. Ei vaan pysty tajuamaan, että miten perseen perseessä tällainen paska voi mennä läpi hyväksytysti. Sääliksi käy mökkiläisiä. Siinä järvessä ei paljoa enää kalastella ja uida vähään aikaan.

http://www.kainuunsanomat.fi/kainuun-sanomat/kainuu/purkuputki-nuasjarveen-sai-luvan/

Raha puhuu ja köyhät ui paskassa seuraavat sata vuotta siellä kainuussa. Tämän takia puhtaat porvariarvot hallituksessa vähän jänskättää.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #1053 : 03.06.2015 10:12 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 699 Basaaripisteet: 2 Profiili Laitetaan nyt vaikka tänne: EK:n Häkämies luopuisi sunnuntain tuplapalkoista.

Ihan tosissaan. On vittu pokkaa saatana. On meinaan tulossa aika mieletön käden ojennus valtion ja kansankin puolesta elinkeinoelämälle tällä vaalikaudella. Työntekijä oikeasti menettää selvää rahaa kun taas yritykset saavat sitä lisää. Ja jumalauta käsi on edelleen pyytävänä, että lisää pitäisi saada. Vitun mulkut sanon minä.

Kuva kertoo enemmän kuin monet sanat:
Spoileri (osoita katsoaksesi)
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #1054 : 03.06.2015 12:39 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili "Vihervasurit ulisee sieltä kuplastaan" vai miten se meni.

Itselle oikeastaan ihan yksi ja sama mitä työssäkäyville ja työnantajille tehdään. Työttömät, mielenterveysongelmaiset ja eläkeläiset tässä kärsivät eniten ja mikä pahinta, tietenkin heidän lapsensa jotka ksavavat eriarvoistuvaan suomeen ja se on yksittäinen suurin paha mitä tästä kaikesta voi käteen jäädä. Vittu jostain kirjastoista ja voittoa tavoittelemattomien järjestöjen jo olemattomista rahoista uskalletaan leikata ei saatana tässä maassa tarvitaan väkivaltaa pian.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #1055 : 03.06.2015 13:06 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili Itseltäni ei heru mitään sympatioita työttömien ulinoille, koska:

a) Ihan liian moni työttömistä on ihan ansaitusti työttömiä, eikä niitä edes kiinnosta tehdä töitä. Tai sitten ovat yksinkertaisesti niin epäosaavia idiootteja, tai muuten vaan hankalia ihmisiä, ettei niistä ole työntekijöiksi juuri mihinkään.  Edelleen olen hyvin vakuuttunut, että kuka tahansa keskiverto järkevä tyyppi saa taatusti töitä jostain tai keksii itselleen töitä aika lyhyessä ajassa. Netinkin mahdollisuudet ovat nykyaikoina rajattomat.

b) Suomessa on jo nyt varmaan maailman parhaat olosuhteet työttömille tälläkin hetkellä, etten niistä hirveästi valittaisi. Lisäksi ei Suomessa kukaan synny kovinkaan eriarvoiseen asemaan, tuli millaisista lähtökohdista tahansa. Koulutus on ilmaista tai äärimmäisen halpaa, että vaikka kuinka slummista tulisi, niin jokaisella on ainakin keskivertoa paremmat mahdollisuudet menestykseen ja uuteen nousuun verrattuna moneen muuhun maahan. Köyhyys ei periydy, vaan paremminkin tyhmyys. Vaikka kaikki ihmiset vedettäis samalle viivalle ja iskettäis tonni käteen, niin ne samat epäonnistujat epäonnistuisivat uusiksi.


« Viimeksi muokattu: 03.06.2015 13:16 kirjoittanut MasterTK »
tallennettu
Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #1056 : 03.06.2015 13:19 »
Siegmeyer Jäsen Viestejä: 131 Basaaripisteet: 0 Profiili Viihdyttävää tykittelyä sekä zoukalta että TKlta ;D
tallennettu
Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #1057 : 03.06.2015 13:24 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 699 Basaaripisteet: 2 Profiili
Itseltäni ei heru mitään sympatioita työttömien ulinoille, koska:

a) Ihan liian moni työttömistä on ihan ansaitusti työttömiä, eikä niitä edes kiinnosta tehdä töitä. Tai sitten ovat yksinkertaisesti niin epäosaavia idiootteja, tai muuten vaan hankalia ihmisiä, ettei niistä ole työntekijöiksi juuri mihinkään.  Edelleen olen hyvin vakuuttunut, että sellainen keskiverto järkevä tyyppi saa taatusti töitä jostain tai keksii itselleen töitä. Netinkin mahdollisuudet ovat nykyaikoina rajattomat.

b) Suomessa on jo nyt varmaan maailman parhaat olosuhteet työttömille tälläkin hetkellä, etten niistä hirveästi valittaisi. Lisäksi ei Suomessa kukaan synny kovinkaan eriarvoiseen asemaan, tuli millaisista lähtökohdista tahansa. Koulutus on ilmaista tai äärimmäisen halpaa, että vaikka kuinka slummista tulisi, niin jokaisella on ainakin keskivertoa paremmat mahdollisuudet menestykseen ja uuteen nousuun. Köyhyys ei periydy, vaan paremminkin tyhmyys.

Onhan se osin noinkin, mutta onhan niitä poikkeuksiakin. Työmarkkinoilla on kuitenkin aika kova kilpailu. Ja sinänsä se on harhaluulo että kaikille löytyy duunia, kun vaan suostuu tekemään sitä. Periaatteessa totta kai näin, mutta esim. insinööri joka oli ennen isossa IT-firmassa ja hakee kaupan kassalle, ei varmasti ole kauppiaan mielestä paras vaihtoehto siihen kassalle. Sitten kun sattuu olemaan omalla alalla yli tarjontaa työntekijöistä, aletaan olemaan jo aika heikoilla jäillä. Itsehän siis haeskelin töitä vuoden verran valmistumisen jälkeen. Ja todella moni saa kuulla ironisesti alikoulutettu tai ylikoutettu vastauksia vuorotellen.

Tosin kyllähän sitä "pullamössö" porukkaakin Suomessa riittää. Muistan kun viime vuonna oli jossain iltalehdessä tms. juttua kuinka yksihuoltaja äidillä oli rankkaa. Taisi olla töissä ja sai päälle tukia matalan palkan vuoksi ja lopulta sai käteen reilu 1900€/kk. Lopulta kuussa jäi rahaa laskujen ja vakimenojen jälkeen "vaan" 1000€. Repesi vähän perse, kun sai saman verran käteen kuussa kun meikä, mutta itselle 1000€ "vakimenojen" eli laskujen jälkeen olisi ollu aika helvetin hienoa. Parasta kuitenkin oli että valitteli vielä kun lähti Turkkiin lomalla, mutta ei ollu varaa ottaa tytärtä mukaan, piti lähteä yksin. Vetää siis tukia ja lähtee Turkkiin lomalle. Koko juttu oli yksi iso vitsi.


« Viimeksi muokattu: 03.06.2015 14:31 kirjoittanut JayeizH »
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #1058 : 03.06.2015 19:04 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Niin tällä hetkellä suomessa on melko tasavertaista elää ja yrittää ja se olisi myös kiva pitää näin tulevaisuudessakin.

Ja yhtä hieno yleistys on kutsua työttömiä pullamössöksi kuin kaikkia suomen varakkaita perinnöillä eleleviksi läskeiksi.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #1059 : 04.06.2015 15:51 »
Aivis Nettikiusaaja Jäsen Viestejä: 978 Basaaripisteet: 0 Profiili Joo, ja moni unohtaa millä aikakaudella eletään. Käsitykset ovat ihan helvetin vanhanaikaisia ihmisillä varsinkin liittyen talouteen ja työn tekemiseen. Yhä enemmän automaatio ja teknologia vie perinteisiä työpaikkoja, joten tulevaisuudessa ei yksinkertaisesti ole kaikille töitä mistä voisi maksaa asianmukaista palkkaa tai palkkaa ollenkaan. Tuottavuus kasvaa, mutta ihmisten ostovoima ei, "köyhät köyhtyy ja rikkaat rikastuu" ei oikeesti ole mikään läppä, ja tästä kärsii loppupäässä kaikki, jopa ne hyväosaiset. Taitaa olla sitten arvokysymys kuinka haluaa asian ratkaista (perustulo vai orjatyö).

Nalle on oikeassa

Ajankohtaista puhetta aiheeseen liittyen.


« Viimeksi muokattu: 04.06.2015 15:57 kirjoittanut Aivis »
tallennettu
Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #1060 : 04.06.2015 18:55 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 908 Basaaripisteet: 0 Profiili
Joo, ja moni unohtaa millä aikakaudella eletään. Käsitykset ovat ihan helvetin vanhanaikaisia ihmisillä varsinkin liittyen talouteen ja työn tekemiseen. Yhä enemmän automaatio ja teknologia vie perinteisiä työpaikkoja, joten tulevaisuudessa ei yksinkertaisesti ole kaikille töitä mistä voisi maksaa asianmukaista palkkaa tai palkkaa ollenkaan. Tuottavuus kasvaa, mutta ihmisten ostovoima ei, "köyhät köyhtyy ja rikkaat rikastuu" ei oikeesti ole mikään läppä, ja tästä kärsii loppupäässä kaikki, jopa ne hyväosaiset. Taitaa olla sitten arvokysymys kuinka haluaa asian ratkaista (perustulo vai orjatyö).

Nalle on oikeassa

Ajankohtaista puhetta aiheeseen liittyen.

Muuten hyvä, mutta kyllä ostovoima on Suomessa euroopan keskitasoa ja kaikista köyhimmät ovat nyt rikkaampia, kuin entisaikojen heimopäälliköt. Sekin mikä nyt himassa makoilijoiden mielestä on orjatyötä, on oikeasti aivan kevyttä läpsyttelyä verrattuna Intian hikipajoihin. Suomen kansa vain on täynnä velliperseitä, jotka eivät tajua arvostaa tätä helppoa elämää.

En nyt tarkoita Aivista, mutta monella tuntuu olevan käsitys, että valtio ja maailma on jotain velkaa heille. Ettei elämästä pitäisi itse kantaa vastuuta. Että rikkaat vain ovat munkittaneet massinsa ja hekin olisivat jotain velkaa kaljaa ryystävälle vätykselle, joka ei koulussa jaksanut edes läksyjä tehdä.

Tässä on ihminen jota arvostan. Ei tippaakaan ininää, vaan kovaa duunia menestyksen eteen.

“The only thing standing between you and your goal is the bullshit story you keep telling yourself as to why you can't achieve it.”
― Jordan Belfort
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #1061 : 05.06.2015 00:03 »
Melfice_ Rento ja seksikäs. Jäsen Viestejä: 1 033 Basaaripisteet: 0 Profiili Porvarioikeistohallitus kyykyttää työläisiä - shokki! :???:
N
tallennettu
Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #1062 : 05.06.2015 02:18 »
Aivis Nettikiusaaja Jäsen Viestejä: 978 Basaaripisteet: 0 Profiili Joo, siis Suomessahan on tosi hyvin asiat verrattuna moneen maahan, ainakin vielä. Ei täällä sellaista köyhyyttä tai luokkayhteiskuntaa ole kuin vaikka siellä Intiassa. Ja tietenkin elintaso on parempaa kuin joskus 500 vuotta sitten. Ihminen aina suhteuttaa käsityksensä hyvästä elintasosta oman elinympäristönsä mukaan ja verrattuna muihin. Edellisaikojen luksus on nykyajan välttämättömyys. Syrjäytyminen ja köyhyys ovat aina suhteessa keskimääräiseen elintasoon yhteiskunnan sisällä.

Sekin että kuka on mitä "velkaa" ja kenelle tässä maailmassa on aikalailla varmaan näkemyksellinen asia. Onko valtio kansaansa varten, vaiko kansa valtiotaan. Tietenkin jokainen on loppupeleissä vastuussa omasta elämästään eikä kenenkään tarvitse uhrata itseään kenenkään hyväksi tai tehdä mitään toisen puolesta ellei halua. Monesti tuntuu kuitenkin siltä, että mitä enemmän massia sulla on, sen vähemmän sulla on myös yhteiskuntavastuuta. Monet unohtavat, että ei kukaan vain omin avuin ole tullut varakkaaksi, vaan se raha tulee aina lähtökohtaisesti sieltä "alhaalta", suorasti tai epäsuorasti. Jopa ne kaljaa kittaavat vätykset ovat varmasti tärkeä asiakasryhmä monelle panimolle. ;)  

Mutta nuo automaation myötä vähenevät perinteiset työt ja ostovoima ovat oikeasti seuraava iso kysymysmerkki, joka vaikuttaa ihan kaikkiin elintasosta riippumatta. Jänskää nähdä mihin asiat menevät. Hallitusohjelmassa lupaillaan perustulon kokeilua, mikä on ihan jees.


tallennettu
Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #1063 : 05.06.2015 08:12 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Muistan kyllä etäisesti Gba'n velliperseenkin ulissut täällä työoloistaan. Vissiin pitäisi vähän ryhdistäytyä ja verrata omaa palkkaa intialaisiin hikipajoihin niin saisi vähän perspektiiviä :)
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #1064 : 05.06.2015 08:25 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 908 Basaaripisteet: 0 Profiili
Muistan kyllä etäisesti Gba'n velliperseenkin ulissut täällä työoloistaan. Vissiin pitäisi vähän ryhdistäytyä ja verrata omaa palkkaa intialaisiin hikipajoihin niin saisi vähän perspektiiviä :)

No silti tein työni erinomaisesti ja nyt on vakituinen sijoitusneuvojan homma napsumassa.  :)

On eri asia tehdä kovaa tulosta ja valittaa epäoikeudenmukaisuudesta, kuin olla tekemättä mitään ja valittaa maailman kovuutta.
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #1065 : 08.06.2015 11:59 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 699 Basaaripisteet: 2 Profiili ”Korvaavan työntekijän kouluttaminen oli niin nöyryyttävää, että en edelleenkään ole päässyt siitä yli.”

Tuli jotenkin wtf -fiilis kun tuon luki. Itse on tuota tehnyt ja nähnyt kun sitä on tehty jo kauan Suomessa. Onko muualla maailmassa oikeasti näin paljon paremmat olot töissä kuin Suomessa? Onko tuo aivan ennen kuulumatonta ja trauman paikka? Ei sillä että tuo ei olisi vähän kuin viimeinen piikki potkut saavat perseessä, mutta eikö tätä tehdä ulkomailla kuten Suomessa tehdään?

Kun on viime aikoina lukenut ja kuullut näitä juttuja Suomen työntekijöiden kohtelusta, alkaa oikeasti tuntumaan sillä että täällä on jotenkin osattu ryssiä koko homma ihan täysin. Työntekijät valittaa kun poljetaan ja yritykset valittaa kuinka vaikeaa on palkata kun se on suuri riski. Varmasti molemmat osapuolet ovat omasta mielestään oikeassa, ainakin suurimmilta osin, mutta on tämä silti pieni paradoksi. Ollaanko täällä oikeasti niin lapsia että ei osata katsoa kokonaisuutta vai onko joka puolella pelkkää pullamössö porukkaa? Joku roti pitäisi saada.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Re: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #1066 : 08.06.2015 12:11 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 937 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW
”Korvaavan työntekijän kouluttaminen oli niin nöyryyttävää, että en edelleenkään ole päässyt siitä yli.”

Tuli jotenkin wtf -fiilis kun tuon luki. Itse on tuota tehnyt ja nähnyt kun sitä on tehty jo kauan Suomessa. Onko muualla maailmassa oikeasti näin paljon paremmat olot töissä kuin Suomessa? Onko tuo aivan ennen kuulumatonta ja trauman paikka? Ei sillä että tuo ei olisi vähän kuin viimeinen piikki potkut saavat perseessä, mutta eikö tätä tehdä ulkomailla kuten Suomessa tehdään?

Edellisessä hommassa tuli "transitioprojekti". Eli koulutin suomalaisia jotka muuttivat puolaan tekemään samat hommat mitä tehtiin Suomessa. Lisäksi piti kirjoitella isoläjä ohjeita ongelmatilanteisiin. Perseestähän se oli, mutta ei se mitenkään nöyryyttävää ollut. Lisäksi bisness-mielessä se oli varmaankin loppujen lopuksi huono ratkaisu. Siellä puolan päässä kun ei jutut sujuneet lähellekään niin hyvin kuin mitä aiemmin. Intialaisten kanssa vielä vähemmän.

Veikkaan, että tuota tapahtuu ihan samallailla joka puolella, mutta nyt on päässyt joku mielensäpahoittaja vauhtiin.
Play-Asia
tallennettu
Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #1067 : 08.06.2015 12:31 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Niin se oli yhden ihmisen mielipide enkä näe siinä edes mitään väärää. Tunkekoot bonuksensa perseeseensä, itse lähtisin 30 päivää aikaisemmin vittuun tuollaisesta firmasta  :lol: En näe mitään hyväksymisen arvoista siinä että työt ulkoistettaisiin maihin jossa on paskemmat olosuhteet ja työn laatu mahdollisesti huonompi.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Re: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #1068 : 10.06.2015 10:57 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 937 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Propagandakone YLE vauhdissa:
http://kioski.yle.fi/omat/kannabis-tuoksuu-kesassa-kiinnijaamisen-pelkoa-ei-ole

Poliisin tietämyksen tasokin aika korkealla:
Lainaus
Täytyy lisäksi muistaa, että kyseessä on huumausaine, joka on erittäin myrkyllistä ihmisen keholle. - Jukka Paasio
Play-Asia
tallennettu
Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #1069 : 10.06.2015 12:11 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Myrkyllistä  :lol:
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Re: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #1070 : 10.06.2015 12:27 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 937 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW
Play-Asia
tallennettu
Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #1071 : 10.06.2015 12:44 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Joku tekosyy herroilla on oltava kun köyhää hippiä pamputtaa ;)
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #1072 : 10.06.2015 23:31 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 699 Basaaripisteet: 2 Profiili Koko kannabis keskustelu on mielestäni outo. Onko se epäterveellistä? On. Onko se huumausaine? On. Joten miksi se pitäisi laillistaa? Toki alkoholi ja tupakki on myös laillisia, mutta ei se sitä tarkoita että jo laittomia huumausaineita pitäisi laillistaa.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #1073 : 11.06.2015 07:12 »
Melfice_ Rento ja seksikäs. Jäsen Viestejä: 1 033 Basaaripisteet: 0 Profiili Ongelma taitaa olla liitännäisilmiöt. Yksittäistä kannabiksen käyttäjää on aika tyhmä kriminalisoida ja kuluttaa poliisin resursseja, mutta laittoman tuotteen salakuljetukseen ja jakeluun liittyy sitten merkittävämpää järjestäytynyttä rikollisuutta, hyväksikäyttöä ja kovia huumeita (terveisiä Jari Aarniolle).
N
tallennettu
Re: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #1074 : 11.06.2015 08:06 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 937 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW
Koko kannabis keskustelu on mielestäni outo. Onko se epäterveellistä? On. Onko se huumausaine? On. Joten miksi se pitäisi laillistaa? Toki alkoholi ja tupakki on myös laillisia, mutta ei se sitä tarkoita että jo laittomia huumausaineita pitäisi laillistaa.
Mun mielestä myös naisten äänestysoikeus on vähän outo. Ennen se oli laitonta, mutta nykyään saavat äänestää. Miksi laittomia asioita pitää laillistaa? Miksi pitää antaa muille sellaisia oikeuksia jotka niille ei kuulu?

Ongelma taitaa olla liitännäisilmiöt. Yksittäistä kannabiksen käyttäjää on aika tyhmä kriminalisoida ja kuluttaa poliisin resursseja, mutta laittoman tuotteen salakuljetukseen ja jakeluun liittyy sitten merkittävämpää järjestäytynyttä rikollisuutta, hyväksikäyttöä ja kovia huumeita (terveisiä Jari Aarniolle).

Niinpä. Hauskaa tässä on se, että järjestaytynyt rikollisuus ottaisi paljon enemmän hittiä, jos kannabis laillistettaisiin. Esim. jenkkien eteläpuolella on alkanut näkymään jo vaikutuksia, kun huumepomoille ei virtaa enää rahaa samaan tahtiin.
Play-Asia
tallennettu
Vs: Re: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #1075 : 11.06.2015 10:16 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 699 Basaaripisteet: 2 Profiili
Koko kannabis keskustelu on mielestäni outo. Onko se epäterveellistä? On. Onko se huumausaine? On. Joten miksi se pitäisi laillistaa? Toki alkoholi ja tupakki on myös laillisia, mutta ei se sitä tarkoita että jo laittomia huumausaineita pitäisi laillistaa.
Mun mielestä myös naisten äänestysoikeus on vähän outo. Ennen se oli laitonta, mutta nykyään saavat äänestää. Miksi laittomia asioita pitää laillistaa? Miksi pitää antaa muille sellaisia oikeuksia jotka niille ei kuulu?
Pointti oli se että miksi selkeästi epäterveelliseksi luokiteltu aina pitäisi laillistaa, vain siksi että muitakin epäterveellisiä aineita on laillistettu. Nythän ollaan muutenkin menossa selvästi kohti tupakoinnin kriminalisointia. On hiukan huvittavaa että samaan aikaan ihmetellään kannabiksen laittomuutta.
Toki naisten äänioikeuttakin voi väittää epäterveelliseksi, joku niin varmaan tekeekin, mutta en sitä tähän kuitenkaan rinnastaisi.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Re: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #1076 : 11.06.2015 10:24 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili Mulla oli vähän semmoinen käsitys, että niitä epäterveellisiä puolia ei juuri ole. Niinkuin oikeasti, eikä vaan kukkahattutätien mielestä. Korjatkaa jos olen väärässä.

Mutta siis eiköhän se kansanterveys siitä  pelkästään paranisi, jos nuoriso ym. dokaamisen sijaan pössyttelisivät mieluummin. Puhumattakaan muista lieveilmiöistä, kuten randomin väkivallan vähentymisestä kun eivät kännipäissään hakkaa toisiaan. Ja sitten on tämä veronäkökanta, että laillistamalla sitä voisi kasvattaa, tehdä bisnestä ja valtio kuorisi verotulot päältä.

Ei siis ole tullut pössyteltyä, enkä ajatellut alkaakaan. Mutta näin siis hyödyt, haita -kannalta mietittynä laillistamisen kanssa olisi saatavilla enemmän hyötyjä kuin nykyisessä tilanteessa.


« Viimeksi muokattu: 11.06.2015 11:14 kirjoittanut despire »
tallennettu
Re: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #1077 : 11.06.2015 10:57 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 937 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW
Pointti oli se että miksi selkeästi epäterveelliseksi luokiteltu aina pitäisi laillistaa, vain siksi että muitakin epäterveellisiä aineita on laillistettu. Nythän ollaan muutenkin menossa selvästi kohti tupakoinnin kriminalisointia. On hiukan huvittavaa että samaan aikaan ihmetellään kannabiksen laittomuutta.
Toki naisten äänioikeuttakin voi väittää epäterveelliseksi, joku niin varmaan tekeekin, mutta en sitä tähän kuitenkaan rinnastaisi.

Kannabis ei ole selkeästi epäterveellistä. Siinä on haittoja, mutta myös hyötyjä. Alkoholi, tupakka ym. ovat huomattavasti haitallisempia. Alla esim. vertailua riippuvuudesta ja päihdyttävyydestä.
https://www.thl.fi/fi/web/alkoholi-tupakka-ja-riippuvuudet/ehkaiseva-paihdetyo/ehkaisevan-paihdetyon-laatu/paihteiden-riippuvuus-vertailu

Lisäksi vaikka se olisi samalla viivalla muiden päihteiden kanssa, niin miksei asiaa voi kääntää toisinpäin? Miksei kielletä kaikki selkeästi epäterveelliset aineet? Alkoholi pitäisi kieltää heti, koska se on varmasti yksi epäterveellisimmistä laillisista ja laittomista aineista. Morfiinipitoiset lääkkeet voisi kieltää kokonaan, koska ne aiheuttaa helposti riippuvuutta ja vieroitusoireita. Sokeri on selkeästi epäterveellistä.

Aineita ei pitäisi kieltää sillä perusteella, että onko ne kuinka epäterveellisiä vai ei. Enemmänkin pitää katsoa yhteiskunnallisia hyötyjä ja haittoja. Kannabiksen tapauksessa laillistamisesta on ollut selkeästi enemmän hyötyä, jos esim. katsot Denverin tilastoja.

PS. en ole koskaan kokeillut ja tuskin tulen kokeilemaan. Muutama vuosi sitten suhtauduin erittäin kielteisesti kaikkiin huumeisiin, mutta tämä oli ainoastaan ala- ja yläasteen aikaisen aivopesun takia. Ainakin meillä koulussa kusetettiin niin paljon huumeiden vaikutuksista ja porttiteorioista ettei mitään rajaa.
Play-Asia
tallennettu
Re: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #1078 : 11.06.2015 11:27 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili
Lisäksi vaikka se olisi samalla viivalla muiden päihteiden kanssa, niin miksei asiaa voi kääntää toisinpäin? Miksei kielletä kaikki selkeästi epäterveelliset aineet? Alkoholi pitäisi kieltää heti, koska se on varmasti yksi epäterveellisimmistä laillisista ja laittomista aineista. Morfiinipitoiset lääkkeet voisi kieltää kokonaan, koska ne aiheuttaa helposti riippuvuutta ja vieroitusoireita. Sokeri on selkeästi epäterveellistä.

Pointti tässä tilanteessa on luonnollisesti se, että jo sallittujen asioiden kieltäminen on aina helvetin haastavaa. Case in point: kieltolain aikana jengi ryyppäsi lujempaa kuin koskaan. Eli jos lähdetään tästä olettamuksesta, että kaikki keskustellut aineet ovat haitallisia, ja lisätään siihen se, että kansalta on lähes mahdotonta ottaa esim. viinaa pois, niin on minusta hyvinkin looginen lopputulema, että ehkä ei ainakaan kannata lisätä kartalle uusia kansan terveyttä uhkaavia aineita.

Henk.koht. minullakaan ei siis ole mitään pössyttelyä vastaan, vaikken toki ole niin sinisilmäinen, että uskoisin sen olevan vaaratonta. Ymmärrän kuitenkin oikein hyvin, miksi sen laillistamiseen ei ole (toistaiseksi) lähdetty. Säätely on tasapainottelua: aikuisen ihmisen pitää toki antaa tiettyyn pisteeseen tehdä itse omat hyvät ja huonot valintansa, mutta kyllä kansa on samalla sen verran dorkaa, että ei niille ihan mitä tahansa voi antaa miten tahansa.

(Sokerin voisi kyllä kieltää lailla. Tai ainakin tehdä niin kalliiksi, ettei perusduunarilla ole enää varaa pullapitkoon. Saataisiin kahvipöytiin hyviä aineksia eikä tarvitsisi tällaisena nykymaailman huumeaddiktina sulkea aina silmiä karkkihyllyn kohdalla patukkakäden hillitsemiseksi.)
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #1079 : 11.06.2015 11:33 »
Vin Jäsen Viestejä: 1 340 Basaaripisteet: 1 Profiili Miksi laillisten päihteiden määrää pitäisi lisätä kun ei suomalainen osaa käyttää jo laillistettujakaan kohtuudella?
Pelaajalauta-->Formulalauta-->Pakkotoistolauta-->Uhkapelilauta-->Turvapaikkalauta-->Hautalauta--> Deadzonelauta-->???
tallennettu
Sivuja: 1 ... 31 32 33 34 35 [36] 37 38 39 40 41 ... 72
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines