Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 ... 25 26 27 28 29 [30] 31 32 33 34 35 ... 72
Tulostusversio
Aihe: Pelaajalaudan Tietotoimisto  (Luettu 425781 kertaa)
Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #870 : 11.10.2013 12:32 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 908 Basaaripisteet: 0 Profiili Hautala eroaa

Vihdoinkin tajusi ottaa vastuun hölmöilystään. Hyvä juttu Vihreille, ehkä joku järkivihreä ottaa tuon paikan nyt.
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #871 : 11.10.2013 14:05 »
Aivis Nettikiusaaja Jäsen Viestejä: 978 Basaaripisteet: 0 Profiili Hyvä juttu ja järkevä päätös Hautalalta. Voidaan viimein lopettaa tämä ajojahti ja keskittyä akuutimpiin asioihin. Jos voidaan.
tallennettu
Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #872 : 11.10.2013 14:10 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 908 Basaaripisteet: 0 Profiili
Hyvä juttu ja järkevä päätös Hautalalta. Voidaan viimein lopettaa tämä ajojahti ja keskittyä akuutimpiin asioihin. Jos voidaan.

Niin. Toisaalta olihan tämä aika akuutti asia, että meillä on ministeri joka halveksii Suomen lakia ja kampittaa valtionyhtiöiden mahdollisuuksia markkinoilla. Varmaan yks haitallisimmista ministereistä 2000-luvulla.
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #873 : 11.10.2013 14:55 »
Aivis Nettikiusaaja Jäsen Viestejä: 978 Basaaripisteet: 0 Profiili Niin, mutta maito oli jo lattiala, vaikka eihän sitä tiedä, mitä temppuja Hautalalla olisi vielä ollut suunnitteilla. Tämän koko jutun jälkipyykki vain tuntuu liian paisutetulta mediasensaatiolta ja turhalta puolueiden väliseltä ajojahdilta, ja siksi Hautala tekikin oikein erotessaan, sillä tämän sotkun ei tarvitsisi enää yhtään viedä huomioa pois muista vallitsevista ongelmista.

EDIT: Toisaalta ymmärrän Hautalan tarkoitusta tässä jäänmurtaja asiassa. Hän halusi minimoida suomen osallistumisen arktiksen tuhoamiselle, vaikka se meiniais taloudellisia tappioita. Ongelma tässä vain oli, että päätöksen pitäisi olla globaali, jotta se toimisi ympäristön hyväksi, ja ei ajaisi suomea vielä syvemmälle velkakierteeseen. Tarkoitus hyvä, mutta ei ehkä oikein toimi nykyisen talouspolitiikan mukaan.


« Viimeksi muokattu: 11.10.2013 15:32 kirjoittanut Aivis »
tallennettu
Re: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #874 : 11.10.2013 20:58 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili Pakko hekotella, kun porukka ulisee jostain ajojahdeista ja Tynkkysenkin mukaan tässä on ollut taustalla jonkun agenda saada Hautala pois pelistä.. Hautala nyt on vaan mokaillut siihen tahtiin, että olisi pitänyt tajuta erota jo viime jupakan aikaan. Paha kolaus Vihreiden maineelle.

Ja turha paisuteltu mediasensaatio ja ajojahtihan on maan tapa Persujenkin kohdalla, niin onhan se ihan tasavertaista että muutkin saa osansa  ;)
tallennettu
Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #875 : 11.10.2013 22:30 »
Aivis Nettikiusaaja Jäsen Viestejä: 978 Basaaripisteet: 0 Profiili Ainahan näissä jutuissa on mukana se puolueiden välinen skisma. Kyllä varmaan aika monelle kelpaa, että saatiin yksi vihreä pois vallasta. Vaikka tietenkin suurin syy koko jutulle onkin Hautalan kiistanalainen epäsopivuus ministerin virkaan hänen töppäilyjensä takia.
tallennettu
Vs: Re: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #876 : 12.10.2013 13:40 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 908 Basaaripisteet: 0 Profiili
Pakko hekotella, kun porukka ulisee jostain ajojahdeista ja Tynkkysenkin mukaan tässä on ollut taustalla jonkun agenda saada Hautala pois pelistä.. Hautala nyt on vaan mokaillut siihen tahtiin, että olisi pitänyt tajuta erota jo viime jupakan aikaan. Paha kolaus Vihreiden maineelle.


Jep, ajojahti on tästä kaukana. Oikeusoppineet ovat vaatineet Hautalan toimista rikostutkintaa ja toivottavasti sellainen saadaan. Eipä tule lähihistoriasta yhtä röyhkeää ja rikollista toimintaa ministerin toimesta mieleen. Arctia Shippingin toimaria oli siis uhkailtua työpaikan menettämisellä, jos hän nostaa syytteen Greenpeacea vastaan. Menee vähän vallan-kolmijako oppi Vihreillä sekaisin. Sitä ennen kusetti valtiota pimeällä duunilla. Toki virheitä sattuu kaikille, mutta on ero tekeekö niitä tahallaan vai vahingossa.

Iltalehdeltä harvinaisen hyvää journalismia tästä farssista.
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Re: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #877 : 15.10.2013 11:35 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 937 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW http://yle.fi/uutiset/a2_islam-illan_vieraslista_lahes_valmis_-_halla-aho_ei_suostunut_mukaan_ohjelmaan/6880458
Islam-ilta! Näyttääpä olevan aika yksipuoleinen osallistujalista.
Play-Asia
tallennettu
Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #878 : 15.10.2013 14:29 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 699 Basaaripisteet: 2 Profiili Onhan tämän varmaan jo kaikki lukenut, mutta silti: SuperCellistä myyty 51% 1,1 miljardilla eurolla.

Alkaa oikeasti jo näkymään tämä Suomen pelialan nousu. Remedy,  Rovio, Supercell,... mikäköhän seuraavaksi. Ja onhan niitä muita menestyneitä jotka eivät ole samalla tavalla otsikoissa, kuten RedLynx ja Housemarque (tuli ensimmäisenä mieleen).

Tämä herättää itsessä jälleen uuden tason jossitteluja. 2004 oli päätös edessä, mille suuntautumiselle lähtee: Automaatio, elektroniikka, tietoverkkotekniikka vai ohjelmointi. Mietin hiukan lähdenkö ohjelmointiin vai tietoverkkotekniikkaan, ja lopulta menin monipuolisuuden vuoksi tietoverkkotekniikkaan. Ohjelmointilinja kun oli juurikin sitä, ohjelmointia. 4 vuotta käytännössä lähes pelkkää koodausta. Homma ei ollut edes siitä kiinni että se tuntui vaikealta, vaan ihan siitä että tietoverkkotekniikka tuntui hommalta jossa viihtyy paremmin ja on enemmän mahdollisuuksia. No...jälleen tyhmyydestä/naiivisuudesta sakotettiin. 4 vuoden aikana koettu 4 vai 5 YT:tä ja uudet alkoi juuri, eikä muutenkaan homma ole mennyt ihan niin kuin elokuvissa.

Eihän ohjelmointi tai edes valmis pelifirma alla ole lähelläkään tae menestyksestä, mutta silti viimeisen 10 vuoden aikana tullut Suomen menestys pelialalla on mielestäni aika huima. Väkilukuun suhteutettuna (jokaisen suomalaisen perustelun lähtökohta jokaisessa vertailussa muihin maihin) varmasti vertailun kärjessä.

Mutta hieno homma SuperCellille. Ja sinänsä suomalaisille ohjelmointiopiskelijoillekin, kun on aivan varma että uusia pelifirmoja syntyy koko ajan lisää kun tälläisiä uutisia tulee.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Re: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #879 : 15.10.2013 14:44 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 937 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Tuollaiset rahastuskännykkäpelit pitäisi kieltää lailla.

Heinz, älä turhaan jossittele. Koodaajistakin vain pienen pieni osa menestyy kollegoitansa paremmin.
Play-Asia
tallennettu
Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #880 : 15.10.2013 14:50 »
saska Jäsen Viestejä: 650 Basaaripisteet: 2 Profiili opiskelen jotain pelituotantoa amkissa ja ei täällä mitää opi. omasta harrastuneisuudesta se lähtee tällä alalla.
tallennettu
Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #881 : 15.10.2013 15:18 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 699 Basaaripisteet: 2 Profiili
omasta harrastuneisuudesta se lähtee tällä alalla.

On muuten sama juttu alalla kuin alalla. Opiskelemalla ei saa nappeja tarpeeksi että töihin pääsisi.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #882 : 15.10.2013 16:21 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili Joo, ei koodauksella pääse rikkauksiin ihan helpolla ja harva siinä onnistuu. Itse asiassa koodari on usein varmaan kaikista helpoiten ulkoistettavissa oleva asia näissä prosesseissa, varsinkin jos koodari ei osaa muuta kuin koodata. On se siltikin potentiaalinen osaamiskeino päästä käsiksi tarpeeksi hyvin masseihin.  Virossahan koodausta aletaan opettaa nykyään jo ala-asteella normaalien puukäsitöiden yms. sijasta. Veikkaan että tulee kantamaan satoa enemmin tai myöhemmin.

Pitää vain oikeasti yrittää luoda jotain uutta, kuin tulla muiden jalanjäljissä ja haistella uusia tuulia. Pelit, mobiili ja internetti avaa uskomattoman paljon potentiaalisia keinoja elättää itsensä, mutta on turha yrittää keksiä Facebookkia uudestaan. Nämä Uunot jotka eivät uskalla kokeilla mitään uutta, heräävät todellisuuteen vasta siinä vaiheessa kun naapurin Keijo ajelee pihaan limusiinilla. Jälkiviisaus on aina paskinta viisautta.

Kävin juuri kuuntelemassa jotain alaan liittyvää seminaaria Helsingissä. Opiskelun vaikutus urakehityksen kannalta tällaisilla aloilla oli hepun mukaan alle 5%, työssäoppiminen 45% ja harrastuneisuus/oma oikea mielenkiinto loput 50%. Juttelin seminaarin jälkeen jonkun random hepun kanssa ja kyselin että miten viikonloppu meni. "Noh tein lasagnea ja koodasin yhtä omaa viritystä, kun en keksinyt muutakaan tekemistä". Ja niinhän se usein meneekin. Kyse ei ole pelkästään rahasta, vaan alaa seuraa ja tekee hommia ihan omaksi ilokseenkin.

Turha siis voivotella väärän alan valinnasta, vaan menee kirjastoon tai nettiin ja alkaa opettelemaan, jos homma kiinnostaa.



« Viimeksi muokattu: 15.10.2013 16:27 kirjoittanut MasterTK »
tallennettu
Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #883 : 15.10.2013 16:49 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 699 Basaaripisteet: 2 Profiili
"Noh tein lasagnea ja koodasin yhtä omaa viritystä, kun en keksinyt muutakaan tekemistä".

Turha siis voivotella väärän alan valinnasta, vaan menee kirjastoon tai nettiin ja alkaa opettelemaan, jos homma kiinnostaa.
Siis tietysti aina voi lähteä uusille urille ja testailla jotain muuta. Tuntuu että nyky-yhteiskunnassa se alkaa olemaan enemmän sääntö kuin poikkeus että niin on joskus pakko tehdä.

Mutta kun sellaista viikon loppua ei ole ollut vähään aikaan että voisi "tehdä vain lasagnea ja koodata yhtä omaa viritystä, kun en keksinyt muutakaan tekemistä". Tätähän tämä todellinen oravan pyörä on. Ei sitä että mennään duunissa arkisin 8-16 nyt ja aina, vaan se että viikonloppunakaan ei ehdi tai yksinkertaisesti jaksa tehdä muuta kuin tarpeellisen ja välttämättömän. Totta kai pelaamisenkin ja elokuvien katselun voisi lopettaa. Se 1-4h 2-4 päivänä viikossa tuntuu vain jo valmiiksi hiukan pieneltä ajalta omien viritysten tekemiseen.

Mutta jokainenhan on omat valintasa tehnyt ja niillä mennään. Se vain pistää joskus miettimään että voisi olla toisinkin toisilla valinnoilla. Ja tietenkään ne toiset valinnatkaan ei automaattisesti tee toista lopputulosta. Mutta totta kai sitä paskan lopputuloksen seassa miettiin että "jos". Varsinkin kun toisella vaihtoehdolla on kovia tuloksia.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #884 : 15.10.2013 18:45 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 908 Basaaripisteet: 0 Profiili


Tämä herättää itsessä jälleen uuden tason jossitteluja. 2004 oli päätös edessä, mille suuntautumiselle lähtee: Automaatio, elektroniikka, tietoverkkotekniikka vai ohjelmointi. Mietin hiukan lähdenkö ohjelmointiin vai tietoverkkotekniikkaan, ja lopulta menin monipuolisuuden vuoksi tietoverkkotekniikkaan. Ohjelmointilinja kun oli juurikin sitä, ohjelmointia. 4 vuotta käytännössä lähes pelkkää koodausta. Homma ei ollut edes siitä kiinni että se tuntui vaikealta, vaan ihan siitä että tietoverkkotekniikka tuntui hommalta jossa viihtyy paremmin ja on enemmän mahdollisuuksia. No...jälleen tyhmyydestä/naiivisuudesta sakotettiin. 4 vuoden aikana koettu 4 vai 5 YT:tä ja uudet alkoi juuri, eikä muutenkaan homma ole mennyt ihan niin kuin elokuvissa.


Tuota jossittelua harrastaa varmaan jokainen jossain vaiheessa. Itsekin olen monesti miettinyt, että olisi pitänyt jatkaa sitä ohjelmoinnin opiskelua, eikä valita kuten valitsi. Nyt omalla alalla ei ole mitään tulevaisuutta Suomessa, ainakin lähivuodet taloudessa menee niin vituilleen, että ihan turha edes yrittää oman alan hommiin pääsyä. Tällaisina hetkinä kaduttaa aivan hemmetisti omat valinnat. Toisaalta ei se paska muutu kullaksi ulisemalla. Leuka rintaan ja kohti uusia pettymyksiä. Omaa firmaa vaan pystyyn ja ideat rahaksi. Eihän sitä tarvitse välttämättä itse osata tehdä niitä teknisiä juttua, pääasia että sulla on ideoita.

Ihan hyvää läpändeerausta aiheesta ja aiheen ohi:

Lue tämä ennen kuin teet mitään muuta töissä tänään


« Viimeksi muokattu: 15.10.2013 19:12 kirjoittanut Gba »
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Re: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #885 : 25.11.2013 08:52 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 937 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW http://www.africanglobe.net/africa/african-state-angola-bans-islam-mosques-destroyed/

Angola aikaansa edellä.
Play-Asia
tallennettu
Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #886 : 26.11.2013 16:44 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 908 Basaaripisteet: 0 Profiili Angolalle propsit, mutta tää menee jo ihan hemmetin överiksi.  :lol:

Paras kommentti oli "Totta kai sivistynyt ihminen tunnistaa sen heti. Sinimustien virallinen asu on peruskouluhistoriasta tuttua yleistietoa, hän perustelee." Täytyy myöntää, että itse historiaa harrastavana tunnistanut mitään viitteitä mihinkään asiaan tuosta mustapaita + sininen kraka kombosta. Ehkä se vaatii kommarilasit päähän, että näkee viitteitä siellä missä niitä ei ole. Täytyy varmaan provona käydä ostamassa samantien tollanen kombo ja pistää päälle ja leipoa parit joulu(natsi)tortut.

You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Re: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #887 : 26.11.2013 17:02 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 937 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW
Angolalle propsit, mutta tää menee jo ihan hemmetin överiksi.  :lol:

Paras kommentti oli "Totta kai sivistynyt ihminen tunnistaa sen heti. Sinimustien virallinen asu on peruskouluhistoriasta tuttua yleistietoa, hän perustelee." Täytyy myöntää, että itse historiaa harrastavana tunnistanut mitään viitteitä mihinkään asiaan tuosta mustapaita + sininen kraka kombosta. Ehkä se vaatii kommarilasit päähän, että näkee viitteitä siellä missä niitä ei ole. Täytyy varmaan provona käydä ostamassa samantien tollanen kombo ja pistää päälle ja leipoa parit joulu(natsi)tortut.



Aika ovela. Ostan sille kaksi Wii U:ta joka tunnustaa että huomasi yhtäläisyyden.

Tuosta Angola-uutisesta vielä sen verran, että sitä ei ole noteerattu mitenkään suomalaismediassa. Ainakaan pikaisella hakemisella ei löytynyt. Tietty joku Angola ei paljoa itsessään kiinnosta, mutta luulisi EU:n nykytilanteessa tuon uutisen herättävän mielenkiintoa.
Play-Asia
tallennettu
Vs: Re: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #888 : 26.11.2013 17:10 »
echoes WELCOME TO SPECIAL ROUND Jäsen Viestejä: 1 300 Basaaripisteet: 7 Profiili
Eikös tuossa ole taustalla, että valtio pääsee puskemaan näin omaa kristillistä agendaansa. Ei tämä mikään uskontoneutraali veto ole. Tosin luulisi noilla kristityillä silti olevan skarpimpi meno. Eikös tässä silti kiihoiteta uskontojen väliseen vastakkainasetteluun ja jopa sotaan, laajemmalla mittakaavalla ei varmaankaan mitään kehittävää touhua.
tallennettu
Vs: Re: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #889 : 26.11.2013 17:14 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 908 Basaaripisteet: 0 Profiili


Tuosta Angola-uutisesta vielä sen verran, että sitä ei ole noteerattu mitenkään suomalaismediassa. Ainakaan pikaisella hakemisella ei löytynyt. Tietty joku Angola ei paljoa itsessään kiinnosta, mutta luulisi EU:n nykytilanteessa tuon uutisen herättävän mielenkiintoa.

Niin, mistä lähtien täällä on muka uutisoitu jos joku ulkomaalainen tekee rikoksen tai syyllistyy tekemään jotain yleisen konsensuksen vastaista? Samaa menoa oli Islam illan jälkeen, mokuttajat vain naureskelivat Imaamin vaatimuksille homojen teloittamisesta. Mikä itseasiassa vain todistaa näiden naureskelijoiden oman rasistisuuden, kun ei pidetä toista ihmistä kykeneväisenä vastaamaan sanoistaan, pistetään se vain kulttuurin piikkiin.

Kommentoidaan tohon uskontoasiaan vielä sen verran, että itse kannatan kyllä kaikennäköistä uskontojen vapautta. Kun asioita ja oppeja saadaan ihan vapaasti opettaa ja kritisoida, niin luulisi sen aika hyvin loppupeleissä johtavan siihen, että ihmiset jättää nuo hömpötykset pois ja keskittyy tosiasioihin. Toisaalta (ääri)Islam on varmaan eniten väkivaltaisia ongelmia aiheuttanut uskonto tällä hetkellä, joten sen kanssa täytyy olla tarkkana.
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #890 : 26.11.2013 17:20 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili

Eikös tuossa ole taustalla, että valtio pääsee puskemaan näin omaa kristillistä agendaansa. Ei tämä mikään uskontoneutraali veto ole. Tosin luulisi noilla kristityillä silti olevan skarpimpi meno. Eikös tässä silti kiihoiteta uskontojen väliseen vastakkainasetteluun ja jopa sotaan, laajemmalla mittakaavalla ei varmaankaan mitään kehittävää touhua.
Eipä tuota varmaan kukaan positiivisena näekkään. Käytännössä tuossa maassa ei ole uskonnonvapautta. Varmaan muidenkin uskontokuntien edustajat ja uskonnottmat jäävät jyrien alle. Ei oikein missään mielessä hyvä juttu.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Re: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #891 : 26.11.2013 17:27 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili Maailmassa on aika monta maata, joissa ei ole uskonnonvapautta. Yleensä tosin niinpäin, että se kielletty uskonto tai uskonnot, on joku muu kuin islam.

Tilannehan on about tämä:
Iranissa vain islam sallittu, kaikki muut kielletty = "Ihan sama"
Angolassa vain kristinusko sallittu, kaikki muut kielletty = "Kauheaa"

En nyt sano, että Angolan ratkaisu olisi välttämättä oikea, mutta jos valitetaan niin valitetaan sitten tasapuolisesti.
tallennettu
Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #892 : 26.11.2013 17:36 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Niin eiköhän tässä olla harmissaan siitä, että yksi maa taas meni lisää niihin maihin joissa ei ole uskonnonvapautta.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #893 : 26.11.2013 17:39 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili
Niin eiköhän tässä olla harmissaan siitä, että yksi maa taas meni lisää niihin maihin joissa ei ole uskonnonvapautta.
Just näin.

Muttahei, täytyy muistaa jatkossa valittaa tasapuolisemmin!
www.playfire.com/migge
tallennettu
Re: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #894 : 26.11.2013 17:57 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili
Kommentoidaan tohon uskontoasiaan vielä sen verran, että itse kannatan kyllä kaikennäköistä uskontojen vapautta. Kun asioita ja oppeja saadaan ihan vapaasti opettaa ja kritisoida, niin luulisi sen aika hyvin loppupeleissä johtavan siihen, että ihmiset jättää nuo hömpötykset pois ja keskittyy tosiasioihin.

Jep.
tallennettu
Re: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #895 : 07.12.2013 17:56 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili Uskomattoman hienoa toimintaa taas Tampereella. Pitää oikein nostaa hattua, kun hevosiakin yritettiin rampauttaa ja hakattiin lätkämailoilla verille..

« Viimeksi muokattu: 07.12.2013 18:25 kirjoittanut despire »
tallennettu
Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #896 : 07.12.2013 22:53 »
Melfice_ Rento ja seksikäs. Jäsen Viestejä: 1 033 Basaaripisteet: 0 Profiili Persut taas vauhdissa, mitä voi odottaa?
N
tallennettu
Vs: Re: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #897 : 08.12.2013 02:18 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 908 Basaaripisteet: 0 Profiili
Uskomattoman hienoa toimintaa taas Tampereella. Pitää oikein nostaa hattua, kun hevosiakin yritettiin rampauttaa ja hakattiin lätkämailoilla verille..
Älytöntä toimintaa, vihervassarithan jo myönsivät että omat oli riehumassa. Saa nähdä tuleeko sanktioita vai mitaleita.

Rauhaa ja solidaarisuutta


« Viimeksi muokattu: 08.12.2013 04:35 kirjoittanut Gba »
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #898 : 08.12.2013 11:01 »
Melfice_ Rento ja seksikäs. Jäsen Viestejä: 1 033 Basaaripisteet: 0 Profiili http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1288629711996.html
Persujahan siellä oli toki myös.
N
tallennettu
Re: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #899 : 08.12.2013 12:10 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili Hieman ärsyttää tuo median reagointi tähän, kun noita mellakoitsijoita on haasteltu ihan urakalla muutamankin sivuston/lehden toimesta. Tälläisissä tapauksissa pitäisi jättää moiset pellet täysin omaan arvoonsa eikä nostaa etusivun jutuksi, kuinka meidän pikku Jani-Petteri oli mellakoimassa ja kuinka oli vähän pelottavaa kun poliisi teki niin ja näin.

Eiköhän tästä saada vielä aikaan syytteet poliiseille liiallisesta voimankäytöstä tms. Puolestani olisivat voineet ampua vaikka vesitykillä näitä, ketkä syyllistyivät eläinrääkkäykseen, paikkojen rikkomiseen ja väkivaltaan poliiseja kohtaan. Olisi tunteet viilenneet suht nopeasti tuossa säässä  ;D


Anna Kontulan (vas.) kommentti on suhteellisen ala-arvoinen:
Lainaus
Koko kansa on päiväkausia kuohuksissa muutamasta kaadetusta aidasta ja rikotusta ikkunasta.


Hyvin unohdetaan taas sekä tuo eläinrääkkäys että ne väh. parikymmentä poliisia, jotka saivat vammoja. Johtunee varmaan siitä, että oli niin monta omaa kaveria riehumassa.

Lainaus käyttäjältä: Iltasanomat
Poliisit saivat etupäässä mailojen lyönneistä vammoja kasvoihin, käsivarsiin ja kylkeen. Suurimmalle osalle aiheutui kuulovammoja poliisien päälle heitetyistä ilotulitteista.

Toistaiseksi kaksi loukkaantuneista poliiseista on joutunut jäämään sairaslomille.

- Loukkaantuneita poliiseita on huomattavasti enemmän. Kuulin mellakoiden aikana poliisiradion kautta, että lähes jokaisessa poliisiryhmässä oli tullut kuulovaurioita päälle heitetyistä pommeista, kertoo poliiseihin kohdistuneiden rikosten tutkintaa johtava rikoskomisario Jari Kinnunen.

Iso osa mellakkapoliiseista oli komennettu Tampereelle muista poliisipiireistä, joten näiden poliisien saamista vammoista tulee tieto vasta myöhemmin.

- Usealla on edessä korvalääkärissä käynti, arvelee Kinnunen.

Anarkistimielenosoittajat vahingoittivat myös kahta poliisihevosta. Aseina mellakoijilla oli katkaistuja jääkiekkomailoja, joilla olisi helpompi lyödä.

- Poliisin ratsut saivat avohaavoja mailojen lyönneistä, kerrottiin poliisin tiedotustilaisuudessa lauantaina aamupäivällä.

Kinnusen mukaan toinen hevonen sai vammoja kaulaan. Toista hevosta oli yritetty rampauttaa, kertoo Kinnunen:
 
Hevosta oli lyöty kinnerjänteeseen. Aikeena oli ilmeisesti saada aikaan eläimelle kunnon vammat.


« Viimeksi muokattu: 08.12.2013 12:36 kirjoittanut despire »
tallennettu
Sivuja: 1 ... 25 26 27 28 29 [30] 31 32 33 34 35 ... 72
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines