Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 2 3 4 5 [6]
Tulostusversio
Aihe: Miten asut?  (Luettu 112839 kertaa)
Vs: Miten asut? « Vastaus #150 : 10.06.2012 15:28 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 705 Basaaripisteet: 2 Profiili
Kaikki on toki suhteellista, mutta ei lähes 600 euron vuokra opiskelijasinkulle yksin maksettavaksi mikään pieni ole, vaikka toki näiden tuhannen euron taksojen rinnalla kalpeneekin. Usein noissa tapauksissa talouden kustannuksia jakaa jonkun muun kanssa.
Joo onhan se yksin kova hinta maksaa. Eikä tuokaan millään tavalla halpa ole. Mutta tuo on kuitenkin selvästi halvempaa kuin sen lainan ottaminen yksin. Varsinkin pääkaupunkiseudulla.

Toihan on just hyvä. 80 -luvulla rakennettu vasta remontoitu asunto. Ei ainakaan ole kierrätyspahvista tehty, niiku nämä 90 -luvulta alkaen tehdyt.
Tätä vähän itsekkin mietin, kun ostopäätöstä tehtiin. Huomasi kun lueskeli juttuja näistä vuosikymmenistä, niin 80- 90-luvun vaihteen kämpät tuntui yllättävän epävarmoilta. Paljon porukka varoitteli 90-luvun alun kämpistä. Tiedä sitten minkälaisia ne oikeasti on. Yhdestä 90-luvun kämpästäkin tehtiin meinaan tarjous, mutta se meni (ehkä onneksi) toiselle tarjoajalle. Sinnekkin oli ihan kunnon remonttia tehty ja kaikki tuntui olevan ok.

Näissä ostokohteen selvityksissä voi muuten mennä yö unet helposti. Kaikki yrittää tarkastaa ja kysellä, mutta tekisi silti mieli kurkistaa röntgen katseella talon seinien sisään miltä sielä näyttää. Pahinta on että tarkastajaankin on hyvin vaikea luottaa, koska ensinnäkin testit ei ole ikinä täysin varmoja ja toiseksi tuola liikkuu niin monenlaista tarkastajaa että tuntui että on hyvin paljon säkästä kiinni osuuko hyvä vai huono kohdalle. Vaikka onhan se niinkin että aina vaan on se pieni pelko perseessä kun asuntoja ostaa. Vaikka se olisi aivan uusi. Silloin miettisi miksi hitossa myyjä tästä luopuu tai että onkohan kämppä rakennettu hyvin jos kukaan ei ole vielä asunnut ja "testannut" kämppää. Rohkeutta vaaditaan paikoitellen hiukan, varsinkin pääkaupunkiseudulla kun kämpät menee sen verran hyvin kaupaksi. Ja jos ei mene niin ei sitä sitten uskalla ostaa kun miettii miksi kukaan ei ole sitä ostanut... :rollaus:
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Miten asut? « Vastaus #151 : 10.06.2012 15:39 »
echoes WELCOME TO SPECIAL ROUND Jäsen Viestejä: 1 300 Basaaripisteet: 7 Profiili Itse makselen pokkana tällä hetkellä opiskelijana yli tuon 600e. Duunia pitää painaa opiskelujen ohessa, fyrkat eivät riitä oikeastaan mihinkään ja jatkuvasti sniiduilu päällä. Silti olen todella tyytyväinen tilanteeseeni ja nimenomaan tämä kämppä ja alue tuo paljon onnellisuutta, vaikka köyhänä vetelenkin. Ja eipä tule hommattua turhaa krääsää ainakaan kovin paljoa.
tallennettu
Vs: Miten asut? « Vastaus #152 : 10.06.2012 16:02 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 917 Basaaripisteet: 0 Profiili Tuo zoukkan postaama kuva on jotain sellaista mitä ei voi ymmärtää. Rakennetaan keskelle korpea kerrostaloja eli paskinta mahdollista asumisenmuotoa, vaikka tilaa olisi jokaisella asua ihan omassa talossa. Itse en opiskeluajan jälkeen enää suostu kerrostaloon muuttamaan. Tällä hetkellä Justecen kanssa 75,5M2 kolmio 800e/kk.
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Miten asut? « Vastaus #153 : 10.06.2012 18:36 »
Vin Jäsen Viestejä: 1 340 Basaaripisteet: 1 Profiili Eipä ole kerrostaloon täälläkään ikävä. Huhtikuusta asti tullut asuttua tässä rivarikämpässä ja ei ole hirveästi ollut valittamista. Eihän se 43 neliötä ole paljon, mutta riittävästi yksin asuvalle. Sauna ja takapiha on jees lisä, eikä remontistakaan ole kuin pari vuotta niin lattiat sun muut ovat vielä hyvässä kunnossa.

Vielä jokin aika sitten liputin vahvasti omistusasunnon puolesta, mutta olen ollut ihan tyytyväinen etten mennyt kämppää ostamaan. Jyväskylään muuttaessa kämpästä pääsi eroon yhdellä puhelulla ja töistä toisella. Ei tarvinnut miettiä asunnon myymistä ja pyöritellä raha-asioita mielessä. Omakotitalo toki kelpaisi, mutta kun tällä hetkellä ei ole hajuakaan että mitä sitä rupeaisi isona tekemään niin vuokralla jatketaan.
Pelaajalauta-->Formulalauta-->Pakkotoistolauta-->Uhkapelilauta-->Turvapaikkalauta-->Hautalauta--> Deadzonelauta-->???
tallennettu
Vs: Miten asut? « Vastaus #154 : 02.12.2012 19:37 »
sundance_kid Jäsen Viestejä: 21 Basaaripisteet: 0 Profiili Reilun 60 neliön rivitalo asunnossa tulee asuttua avokin ja puolvuotta vanhan koiran kanssa. Melko tilava kaksio siis kyseessä ja oma piha + sauna, joten asua kelpaa kyllä  :). Vuokrakaan ei ole kuin yhteensä 600e  kuussa, joka ei ainakaan omasta mielestäni ole hyvä kuntoisesta rivarista liikaa pyydetty.
 
Itse kämpässä on vasta puolivuotta keretty asua eikä huonoja puolia ole tullut huomattua paitsi, että kämppä meinaa olla välistä turhankin viileä näin pakkasilmoilla. Rasittavat seinänaapurit laskettakoon myös jonkinsortin miinuspuoliksi, jotka saavat vitutuskäyrän nousemaan joskus turhankin korkealle. Esim. "suljitte kovaäänisesti oven kello 23:30. Kumpikaan meistä ei saanut unta sen jälkeen koko yönä" tyyliset viestit postilaatikkon saavat välillä miettimään syntyjä syviä.
"Pelikonsuli mega driwer saga"  -Tori.fi
tallennettu
Vs: Miten asut? « Vastaus #155 : 02.12.2012 20:44 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 780 Basaaripisteet: 6 Profiili Jotkut ihmisethän istuvat vaan kotonaan hiljaa tuolissa ja kuuntelevat muita. Hyvä kun jossain vanhassa kerrostalossa tuli alakerran akka aikoinaan valittamaan, kun askeläänet kuuluivat yläkerrasta päivisin. Ensinnäkin ne äänet kuuluivat aivan äärimmäisen vähän ja silloinkin ei saa pitää edes tietokonetta päällä tai muuten niitä ei erota. Toiseksi niitä kuuluiainoastaan päivisin, eikä edes yöllä.

Sitä vaan miettii, miksi sellaiset idiootit ylipäätänsä muuttavat asumaan kerrostaloon.
tallennettu
Vs: Miten asut? « Vastaus #156 : 02.12.2012 21:03 »
Vin Jäsen Viestejä: 1 340 Basaaripisteet: 1 Profiili Ihmeen hyvä tuuri on kyllä käynyt naapureiden suhteen, vielä ei ole tullut hankalia tapauksia eteen. Ei sen puoleen, olen kyllä ollut itsekin varsinainen unelmanaapuri, työnarkomaani ja kotona koneen äärellä istuva nolife.
Nykyisessä asunnossa nyt on ollut jo välillä ihan elämääkin, muttei silti ole ilmaantunut ongelmia. Aika hyvä äänieristys tässä tuntuu olevan, kun ei mullekaan päin kuulu käytännössä mitään ääniä kummaltakaan puolelta.

Kerrostaloa ei ole edelleenkään ollut ikävä - ei edes tänään vaikka joutui ensimmäiset lumityöt tekemään kuuteen vuoteen  :lol:
Pelaajalauta-->Formulalauta-->Pakkotoistolauta-->Uhkapelilauta-->Turvapaikkalauta-->Hautalauta--> Deadzonelauta-->???
tallennettu
Vs: Miten asut? « Vastaus #157 : 02.12.2012 21:10 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 518 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW
Ihmeen hyvä tuuri on kyllä käynyt naapureiden suhteen, vielä ei ole tullut hankalia tapauksia eteen.

Sama. Parisen viikkoa sitten yläkerran naapuri sattui samaan aikaan hissiin kanssani. Kyseli, että eihän lapsen melu ole häirinnyt? En ole kuullut pihaustakaan naapureistani. Kesällä kuului jotain, kun kaikilla oli ikkunat auki, mutta ei onneksi iltaisin tai öisin. Ei ollut hänkään kuullut minun kämpästä meteliä, vaikka välillä on volat aika kovalla pelatessa, leffaa katsellessa tai musaa kuunnellessa. No ihan hyvä näin. Voipahan hyvällä omatunnolla jatkaa samaa rataa.
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Vs: Miten asut? « Vastaus #158 : 02.12.2012 21:23 »
Edgeworth Jäsen Viestejä: 230 Basaaripisteet: 0 Profiili Itse olen nyt muutaman kuukauden asunut opiskelija-asuntoyhtiön soluyksiössä, eikä noista naapureista ole juurikaan haittaa ollut. Välillä alakerran juippi jumputtaa huonoa teknoa ja naapurin auto tuntuu toimivan ydinräjähdysten voimalla, mutta ei mitään sen kummempaa. Tosin torstaina törmäsin jätkään joka uhkas muuttaa samaan soluun, joten katellaas minkäsnäkönen deathmetalbilehirviö sieltä sitten tulee esiin...
tallennettu
Re: Miten asut? « Vastaus #159 : 08.12.2012 14:05 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 952 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Perkele, vuokra nousi 50€. Alkaa menemään jo kipurajan yli ja pakko alkaa miettimään oman kämpän ostoa.
Play-Asia
tallennettu
Vs: Miten asut? « Vastaus #160 : 19.02.2013 17:34 »
johanf1-fani Jäsen Viestejä: 32 Basaaripisteet: 0 Profiili 14-v olen, eli kotona asun.
Pelaajainen Rul3z
tallennettu
Vs: Miten asut? « Vastaus #161 : 28.01.2015 13:47 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 780 Basaaripisteet: 6 Profiili Olen saanut tarpeekseni kerrostalossa asumisesta ja tarkoitus olisi muuttaa pois kevään aikana jonnekin maan tasalle asumaan, kunhan saa nykyisen kämpän myytyä. Ei vaan kiinnosta aina elellä hissukseen, tai sitten kuunnella aamuviideltä alakerran mummon mattojen tamppausta pihalla. Alakerrassakin asuu joku kuppainen ukko, joka kiikkutuolissa kuuntelee ääniä päivät pitket ja joskus kitisee, kun yläkerrasta kuuluu ääniä kun muksu vähän pompiskelee. En taatusti ala rajoittamaan mitään leikkejä jonkun vajarin takia.

Ois aika unelma löytää joku 100-150 neliöinen paritalon puolikas tai omakotitalo, johon saisi rauhassa viritellä kunnon peli- ja elokuvahuoneet, sekä tilaa vaikka omalle punttisalille. Tampereen alueella valikoimaa on vaan niin vähän, että saa nähdä milloin sopiva yksilö osuu kohdalle. Asuntojen hinnat ja korot ovat ainakin kohdillaan. Jonkun 300 000e kämpän voi hyvinkin saada 250 000 eurolla, kun ei ne mene tällaisina aikoina kaupaksi.
tallennettu
Vs: Miten asut? « Vastaus #162 : 30.01.2015 11:51 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 705 Basaaripisteet: 2 Profiili Musta on myös kasvanu jonkin sortin ihmisvihaaja viime vuosina. Tai sanoisiko naapurivihaaja. Eniten vituttaa se että on lauantai tai perjantai ja naapurissa on bileet. Joskus homma menee ihan totaalisesti ylikin (02:30 erottaa huudetut kirosanat), mutta jos sieltä kuuluu pienikin ääni jo 20-21 aikaan illalla alkaa heti kyrsimään. Koti ei tunnu kodilta ja tulee jotenkin rauhaton olo, jos kuulee naapurin riehumiset kotisohvalle. Eihän se nyt kummoinen rikos ole jos juhlien aikaan jotain kuuluu naapuriin ennen 22.00, mutta silti se kyrsii ihan jumalattomasti.

Asutaan siis rivitalossa. Huvittavaa sinänsä että ei ole seinänaapureitakaan kuin yksi, kun on talon päässä kämppä, mutta taisi sattua juuri se pahin mahdollinen siihen viereen kun perheen opiskelijatytöt pitää vähän juhlia silloin tällöin. Omakotitalo on ollut haaveissa jo kauan, mutta eihän näitä pääkaupunkiseudun taloja meidän taloudella osteta tai rakenneta, varsinkaan näillä tulevaisuuden näkymillä. Tosin myönnän että 250k€ niin jonkinlaisen saisi ja ei se nyt niin kaukana olisi, etteikö sen nyt saisi sumplittua. Mutta ei niitä neljän tai viiden huoneen omakotitaloja niin paljoa tuohon hintaan ole. Pääkaupunkiseudulla siis. Muualla niitä olisi pilvinpimein.

TK:n kannattaa rakentaa talo. Tampereen seudulta saa tontin varmaan 50-70 000€:n hintaan ja siihen se talo, about 200€, niin se on siinä. Itse olen tullut siihen tulokseen että uuden rakentaminen on halvempaa kuin vanhan ostaminen. Varsinkin jos puhutaan hiukankin uudemman kämpän ostamisesta. Toki rakentamisessa voi tulla jotain "yllätyksiä" ja omaa työtä se vaatii, mutta ei sen vanhankaan ostaminen ilmaista tai huoleton ole.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Miten asut? « Vastaus #163 : 30.01.2015 12:57 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Me asutaan (muuten viihtyisässä) 50-luvulla rakennetussa kerrostalossa, jossa naapurin hengitys kuuluu viiden seinän läpi. Kyllähän seuraava kämppä on oltava joko omakotitalo tai asunto jossa on pommisuojan tapainen äänieristys.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Miten asut? « Vastaus #164 : 30.01.2015 13:31 »
Partajeesus Jäsen Viestejä: 1 172 Basaaripisteet: 0 Profiili Naapurit vituttaa minuakin.

Ensin tuo suoraan yläpuolella asuva alkoi perseilemään viime kesänä vaikka oli jo pitempään asunut kuten kerrostalossa kuuluu asua. Leffoja katsottiin niin kovaa, että kuulin dialogin katon läpi ja kun toiminta alkoi niin se kuului rappukäytävässä ulko-ovelle asti. Tuollaisesta sai nauttia kolme kertaa saman viikon aikana ja lisäksi olin saanut kuunnella katon läpi myös futiksen mm kisat eikä korvatulpista ollut pahemmin apua.
Vein lapun ja meteli loppui pariksi viikoksi kunnes taas katsottiin leffaa tuollaisella voimakkuudella klo 00.30. Siis mitä vittua tuollaisen päässä liikkuu. Menin soittamaan ovikelloa ja meteli väheni, mutta ei se ovea avannut.
Seuraavalla viikolla sai taas kuunnella subbarin jytinää yöllä enkä jaksanut edes nousta sängystä joten huusin niin kovaa kuin pystyin "nyt se saatanan subbari pois päältä" ja ihme kyllä meteli loppui.
Seuraavana päivänä oli sitten vissiin pakko osoittaa mieltään ja taas leffaa katsomaan kymmeneltä aamulla täysllä ja toisen kerran iltapäivällä. Tuon jälkeen taisi joku muukin jo vittuuntua koska tuo tapahtui syyskuussa ja sen jälkeen jätkä on osannut olla normaalisti.

Sitten tietenkin tuli toiset naapurit jotka ei tajua mistään mitään. Musiikkia soitetaan välillä ihan helvetin kovalla eikä tajuta ettei hiljaisuuden ulkopuolellakaan tuollainen ole sallittua koska ei se ole mikään normaali elämisen ääni, että naapuri kuulee kaikki biisin sanat.
Muutenkin siellä on jotain vähemmän laillista puuhattu kun rappukäytävässäkin on jotain viety asuntoon ja oikein kielletty kavereita laittamasta valoja päälle. Sitten siellä oli jätkille tullut jostain riitaa ja tappelu jonka seurauksena joku soitti kytät yhden aikaan yöllä. Taisi olla kämpässä jotain muutakin sillä heräsin neljän aikaan yöllä taas rappukäytävästä kuuluviin ääniin ja kirosin, että mitä vittua nyt taas. Poliisithan siellä kulki ja veivät sieltä asunnosta jotain muutaman jätesäkillisen verran.
Kaksi viikkoa sitten joku soitti kytät jo klo 23.40 kun siellä huudettiin niin hemmetisti. Ilmeisesti on mahdotonta ryypätä parin kaverin kanssa ja puhua normaalisti. Nyt sitten viime lauantaina soitettiin neljä tuntia musaa oikein kovalla ja lopetettiin kun hiljaisuus alkoi.
En voi käsittää miksei noitakin ole jo häädetty vittuun tuolta.

Sitten tietenkin yhdeltä naapurilta loppui intti muutama viikko sitten ja nyt saa sen subbarin jumputusta kuunnella. Se on niin kivaa kun vaikka kuulokkeet päässä pelaat vitalla jotain niin kyllä se saatanan basso kuuluu läpi. Puhumattakaan jos pelissä tai leffassa on hiljainen kohta menossa. Koko ylempi kerros tuntuu olevan täynnä idiootteja.
Olen asunut tässä kämpässä 14 vuotta ja 13 vuotta oli rauhallista ja häiriöt pystyi laskemaan yhden käden sormilla joka on aika hyvin kun ottaa tuon ajan huomioon.
tallennettu
Vs: Miten asut? « Vastaus #165 : 30.01.2015 14:03 »
Melfice_ Rento ja seksikäs. Jäsen Viestejä: 1 033 Basaaripisteet: 0 Profiili JayeizH suosittelisin kuokkimista kauheassa jurrissa naapurin opiskelijatyttöjen bileisiin. Menet vaan aina pimputtelemaan ovikelloa ja puhut kullijuttuja niin eiköhän siellä aika pian keksitä että "ollaan hiljaa ettei se naapurin seksuaalihäirikkö tule taas ovelle".

Tampereen seudun tontteja olen hiukan mielenkiinnosta katsellut niin kyllä noista postimerkkitonteistakin se 100k pyydetään paitsi jos haluaa muuttaa jonnekin Pälkäneelle. Kaupungin tonttiarvontojen Aitolahden, Annalat ja muut surkulähiöt sitten toki erikseen.
N
tallennettu
Re: Miten asut? « Vastaus #166 : 30.01.2015 14:09 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili Meillä on ollut aika hyvä tilanne tässä uudessa kämpässä. Naapureita on vaan kahdella seinällä, joista toisessa on niin paksu seinä välissä että vain joskus myöhään illalla saattaa hiljaa kuulua jotain vauvan huutoa hetken aikaa. Ei siis todellakaan mitään häritsevästi, kun tuo eristys näkyy olevan niin hyvä.

Toisella seinällä ei asunut hetkeen ketään, mutta nyt sinne on vissiin remontin jälkeen muuttanut jotain porukkaa. Pari kertaa kuului örvellystä iltaisin, kun oli vissiin jotain tupareita. Tällä hetkellä lähinnä siellä huutaa joku rakkikuoro, kun talossa on ilmeisesti pari eroahdistuksesta kärsivää rotan kokoista koiraa. Hyvin kuuluu, kun yleensä vain toinen haukkuu mutta välillä onnistuu yllyttämään toisenkin mukaan. Ulvovat sitten jonkun aikaa ihan kunnolla. Välillä saattaavat huutaa koko päivänkin, myös viikonloppuisin eli ilmeisesti omistajat on aika paljon poissa. Nyt ovat tosin olleet pari päivää hiljaa. Yllättävän vähän tuo jostain syystä häiritsee. Enemmän häirtsee joku örvellys ja huutelu.
tallennettu
Vs: Miten asut? « Vastaus #167 : 30.01.2015 14:31 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Älinän ajankohta on avainasemassa. Kuudelta herätys töihin ja aamuyöstä kuuluva örvellys ajavat kohti kirvesmurhaa.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Miten asut? « Vastaus #168 : 30.01.2015 18:04 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 917 Basaaripisteet: 0 Profiili Toi älytön bassolla luukuttaminen on kyllä aivan järjetöntä. Tunnen montakin henkilöä jotka pelaavat bassot ihan täysillä, naapurin wowinörttikin luukuttaa aina volumet kaakossa. Kerrostalosta muutan kyllä samantien veke, kunhan on rollit siinä jamassa että on varaa ostaa kunnon omakotitalo tai rivarin pääty.
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Miten asut? « Vastaus #169 : 30.01.2015 18:57 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 780 Basaaripisteet: 6 Profiili Omakotitalon rakentaminen on ihan hullujen hommaa (eli saattais sopia), sen verran monta tapausta tullut vastaan. Jos osaa itse rakentaa suurimman osan, niin saa toki halvemmalla, mutta aivan hitonmoinen vaiva ja riesa. Tarpeeksi kuullut ja nähnyt kauhutarinoita viime aikoina niistä. Sitten jos taas ei rakenna suurinta osaa itse, niin ei tule edes niin paljoa halvemmaksi. Itse asiassa tonttien hinnat ovat sitä luokkaa, ettei taida tulla hirveän paljon muutenkaan halvemmaksi nykyään. Mieluummin maksan enemmän ja säästän itseni vaivalta, kun hermoromahdus muutaman euron takia.

Ja mitä tulee kerrostaloasumiseen, niin vähän aikaa sitten uusittiin kaikkien kämppien kaikki ovet, kun taloyhtiöllä oli liikaa rahaa. Sitten veloitettiin tuplavastikkeet, kun meni ovien uusimisien takia tili miinukselle. Helkkarin hyvää toimintaa. Jurppii kyllä maksella aika isoja summia yhtiövastikkeita, joita käytetään välillä ihan miten sattuu.
tallennettu
Sivuja: 1 2 3 4 5 [6]
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines